x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

astianpesukone

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita astianpesukone:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vet...
 • Yleiset tiedot

  Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti.
  Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • tiskikonetyypit,
  • tiskikoneen toiminnot,
  • tiskikoneet ja muotoilu sekä
  • suosittuja tiskikonemerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Astianpesukonetta ostaessa huomioi seuraavat asiat:

  1. Säästä luontoa ja varojasi ja valitse ekonominen astianpesukone. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta kuluttavat vähemmän vettä ja sähköä käytössä. Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Skaala kulkee A:sta D:hen ja A antaa parhaan tuloksen.
  2. Varmista, että astiastosi mahtuu hyvin astianpesukoneeseen. Ota siis astianpesukoneen sisämitat huomioon.
  3. Huomioi astianpesukoneen kokonaiskapasiteetti: Tilavuus litroissa ja astasarjojen määrä, jonka saa kerralla pestyä.
  4. Ovatko astiatelineet irrotettavia, jotta erilaisia astioita saa mahtumaan astianpesukoneeseen helpommin?
  5. Astianpesukoneen melutaso. Mikäli astianpesukoneen asettaa avokeittiöön on mukavaa, jos se on mahdollisimman hiljainen.

  Tiskikonetyypit
  On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä eli integroitu on osa keittiön sisustusta, joten se sopii standardimitoitetun (60cm syvän) työtason alle. Integroituihin astianpesukoneisiin saa usein hankittua oven, joka sopii keittiön muuhun kalusteeseen, joten astianpesukonetta ei erota muista kaapeista.
  Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille pienikokoinen astianpesukone on paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

  Tiskikoneen toiminnot
  Astianpesukoneet eroavat toisistaan kokonsa, maksimilämpötilan, äänekkyyden, energiankulutuksen ja ohjelmiensa osalta. Perinteinen kone vain pesee ja kuivaa astiat yksinkertaisella perusohjelmalla mutta uudet kehittyneemmät astianpesukoneet omaavat myös kehittyneempiä toimintoja, joista yleisimpiä ovat:

  • Aquastop
  • Täyttösensori
  • Pesunesteindikaattori
  • Ohjelma puolitäydelle koneelle
  • Lapsilukko
  • Ohjelmaindikaattori
  • Ajastin
  • Huuhteluohjelma
  • Vedenpehmennys

  Lisätietoa astianpesukoneen lisätoiminnoista löytyy täältä.

  Tiskikoneet ja muotoilu
  Astianpesukoneita on erivärisiä: pääasiassa metallinhohtoisia tai valkoisia mutta niitä on saatavilla myös muissa väreissä. Metallinhohtoiset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden viehätys onkin niiden moderni säihke. Kuten aikaisemmin mainittiinn, astianpesukoneeseen on mahdollisuus liittää myös muuhun keittiön kalusteeseen sopiva ovi, jottei se erotu keittiössä muiden joukosta.

  Uusia keksintöjä
  Uusissa astianpesukoneissa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoa lasien koon ja määrän mukaan.

  Lopuksi, ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava myös jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhan tuotteen hävitys ympäristöystävällisesti.

  Suosittuja tiskikonemerkkejä
  Tunnettuja astianpesukonemerkkejä ovat Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

  Vertaile täällä astianpesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  Tuodaanko uusi pesukone kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei ole hissiä?
  Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

  Asennetaanko pesukone valmiiksi?
  Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

  Viedäänkö vanha astianpesukoneeni pois uutta tuotaessa?
  Jälleenmyyjästä riippuu viedäänkö vanha kone pois uutta tuotaessa. Kuljetuspalvelun tarjoavat jällenmyyjät saattavat velottaa tuotteesta hieman korkeamman hinnan mutta kuljetus jää silloin heidän huolekseen.

   

 • Termien selitykset

  Alla lista astianpesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

  Ajastin
  Ajastimen avulla voit ajastaa astianpesukoneen käynnistymään itsekseen tietyn ajan kuluttua. Jos haluaa käyttää edullisempaa yösöhköä, on koneessa hyvä olla ajastin, jolloin sen saa ajastettua käynnistymään yöllä.

  Asennustyyppi
  Astianpesukone voi olla joko irrallinen tai integroitu. Integroitu kone on osa keittiön kalusteita, eikä sitä voi usein nähdä päällepäin. Koneen omassa etupaneelissa on yleensä kätevä kahva. Koneen ovessa voi olla sama paneeli kuin muissakin keittiökaapeissa tai sitten koneen oma ovi voi näkyä. Koneen tilan näkee silloin helposti. Integroitu kone on vielä tunnistettavissa ulkoa, koska ovi on täsmälleen samanlainen kuin muissakin kaapeissa mutta reunat ovat näkyvissä. Täysin integroitua astianpesukonetta ei voi tunnistaa ulkoa vaan se näyttää täsmälleen samalta kuni muut keittiön kaapit. Koneen reunatkin on piilotettu.

  Astiatelineet
  Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit, pannut ja kattilat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan. Kuppitelineeseen asetellaan kahvikupit.

  Energialuokka
  Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Energialuokka ilmoitetaan siinä kirjaimilla. Kirjainjärjestelmä kulkee AAA:sta D:hen, jossa AAA on vähiten energiaa kuluttava. Suurin osa astianpesukoneista kuuluu luokkiin A, B ja C mutta jotkut merkit valmistavat myös AAA ja D-luokkien koneita. Energiaa säästävät koneet ovat ostettaessa kalliimpia mutta maksavat itsensä käytössä takaisin, koska kuluttavat vähemmän sähköä ja vettä pesukertaa kohden. Samalla kirjainsysteemillä ilmoitetaan myös pesu- ja kuivaustulos. Myös ne merkitään A:sta D:hen, jossa A tarkoittaa hyvää ja D huonoa.

  Joustava asettelu
  Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi astiatelineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan.

  Korkeuden säätäminen
  Joidenkin astianpesukoneiden korkeutta voi muuttaa säädettävillä jaloilla. Näin saat pari senttiä muutosvaraa. Tuotevertailussa annetaan koneen minimikorkeus.

  Kuivausmenetelmä
  Aktiivinen kondenssikuivaus, höyrykuivaus, imurikuivaus: kaikki nämä menetelmät varmistavat, että astiat ovat kuivia koneen lopettaessa ohjelman. Kuivaus on pesuohjelmien viimeinen vaihe.

  Kuivaustulosluokka
  Kuivaustulos ilmoitetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa kuivaustulosta

  Kulutus
  Sähkönkulutus ilmoitetaan kilowatteina. Sähkökaappi näyttää kulutuksen. Sähkökaappia avattaessa astianpesukone täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä.

  Leveys
  Suurin osa astianpesukoneista on 60cm leveitä. On olemassa myös kapeampia 45cm:n koneita.

  Lopetusäänimerkki
  Kone ilmoittaa äänimerkillä, että pesuohjelma on loppunut ja kone on valmis tyhjennettäväksi.

  Lämmin vesi
  Normaalisti astianpesukone ottaa veden kylmävesihanasta ja lämmittää sen itse. On kuitenkin mahdollista joissakin koneissa ottaa koneeseen myös suoraan lämmintä vettä.

  Lämpöelementti
  Kertoo, onko lämpöelementti piilotettu vai ei.

  Lämpötilamäärä
  Lämpötilamäärä kertoo sen, miten monessa eri lämpötilassa koneella voi pestä. Yksinkertaisimmissa koneissa on kaksi pesulämpötilaa ja kalliimmissa useampia.

  Maksimilämpötila
  Astianpesukoneessa on useita ohjelmia eri pesulämpötiloilla. Maksimilämpötila on korkein lämpötila, jolla kone pesee.

  Malli
  Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille on pienikokoinen astianpesukone paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

  Markkinoilletulo
  Kertoo milloin uusi malli tulee markkinoille.

  Melutaso
  Avoimessa keittiössä koneen melutasolla on suuri merkitys. On olemassa hiljaisia ja hiukan äänekkäämpiä koneita. Voit vertailla koneita sivulla myös äänenvoimakkuuden suhteen. Äänenvoimakkuus on ilmoitettu desibeleissä ja mitä pienempi määrä, sitä hiljaisempi kone. Hiljaisen astianpesukoneen ääni on noin 42 - 44 decibeliä.

  Ohjauspaneeli
  Astianpesukoneessa on ohjauspaneeli, jossa on painikkeet toiminnoille ja pesuohjelmat. Yleensä se on koneen ovessa. Ohjauspaneeli voi mallista riippuen olla joko näkyvissä tai piilotettu.

  Ohjelmamäärä
  Ohjelmamäärä kertoo, montako erilaista pesuohjelmaa astianpesukone tuntee. Yksinkertaisissa malleissa on vain pari ohjelmaa mutta kehittyneemmissä jopa viisi tai kuusi: eri pesulämpötiloja, energiansäästöohjelma ja ohjelma puolitäydelle koneelle.

  Pesuaineindikaattori
  Tämä toiminto ilmoittaa, jos unohdit laittaa pesuaineen koneeseen.

  Pesuajan näyttö
  Pesuajan näyttö kertoo, miten kaun pesuohjelmaa on jäljellä. Aika ilmoitetaan minuuteissa.

  Pesukapasiteetti
  Koneen pesukapasiteetti tai täyttömäärä, eli paljonko astioita se kerrallaan pesee, ilmoitetaan astiayksikköinä. Yksi ateriayksikkö vastaa yhtä henkilöä. Suurimman osan koneista kapasiteetti on 12 ateriayksikköä. Kapean 45cm:n koneen täyttömäärä on noin 8-9 ateriayksikköä. Pienimmät minikoneet pesevät 4-6 ateriayksikköä.

  Pesutulosluokka
  Pesutulos annetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa pesutulosta.

  Pesuvaiheen näyttö
  Pesuvaiheen näyttö kertoo, missä vaiheessa ohjelmaa kone on menossa.

  Puolitäyttöohjelma
  Joissakin koneissa on ohjelma puolitäydelle koneelle. Se on nopeampi ja käyttää vähemmän vettä ja pesuainetta.

  Pöytätaso yhteensopivuus
  Pöytätasosopiva tarkoittaa, että kone mahtuu standardikorkuisen- ja syvyisen (60cm) pöytätason alle. Kiinteä malli on aina pöytätason alle sopiva, irrallinen ei välttämättä.

  Seuraaja (malli)
  Uudempi versio markkinoilla jo olevasta mallista.

  Suolaindikaattori
  Pesutulos riippuu veden kovuudesta ja veden kovuus vaihtelee paikoittain. Jos koneessa ei ole vedenpehmennintä, suolaindikaattori pyytää lisäämään koneeseen pehmennyssuolaa.

  Sähkönkulutus
  Energiankulutus ilmoitetaan kilowatteina.

  Säädettävä korirakenne
  Astianpesukoneessa voi olla säädettävä korirakenne, jolloin se on hyvin erilaisiin tiloihin sopiva. Siinä voi esimerkiksi olla jalat, joiden korkeutta voi säätää. On myös malleja, jotka saa asetettua kätevästi työtason alle niin, että kaikki tila tulee käytettyä hyväksi. On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä on osa keittiön sisustusta, joten usein ne sopivat standardin 60cm syvän työtason alle.

  Tehopesuohjelma
  Tehopesuohjelma on tarkoitettu erittäin likaisille astioille.

  Täysautomaattinen
  Täysautomaattista astianpesukonetta ei voi itse säädellä lainkaan vaan siinä on valmiit ohjelmat, joista voi valita.

  Täyttösensori
  Astianpesukoneessa on usein turvajärjestelmä, joka sisältää oven lapsilukon, vesilukon ja täyttösensorin. Näiden ansiosta lapset eivät voi avata konetta sen ollessa käynnissä, konetta ei ole mahdollista täyttää liian täyteen ja koneen mennessä jumiin vedentulo koneeseen lakkaa, jolloin vesivahingon todennäköisyys on pienempi.

  Vedenkulutus
  Vedenkulutus ilmoitetaan litroina / pesukerta standardiohjelmalla.

  Vedenpehmennin
  Joissakin astianpesukoneissa on vedenpehmennin. Veden kovuus vaikuttaa pesuaineen tehoon ja siten pesutulokseen.Vedenpehmennin varmistaa hyvän pesutuloksen jos haluat käyttää luontoa säästäviä fosfaatittomia pesuaineita. Vedenpehmennin on tarpeen myös, mikäli tulovesi on tavallista kovempaa. Veden kovuus määritellään sen kalkki- ja magnesiumpitoisuuden mukaan. Mitä enemmän näitä mineraaleja vedessä on sitä kovempaa se on. Veden kovuus vaihtelee riippuen asuinpaikasta. Lisätietoa vedenkovuudesta saa kunnan vesihuollosta.

  Veden kovuus luokitellaan seuraavasti (Veden kovuus ilmoitetaan saksalaisina asteina.):
  0 - 4 °dH = hyvin pehmeä vesi
  4 - 8 °dH = pehmeä vesi
  8 - 12 °dH = keskikova vesi
  12 - 18 °dH = kohtalaisen kova vesi
  18 - 30 °dH = kova vesi

  Vesilukko
  Vesilukko katkaisee veden tulon heti, jos kone menee jumiin, tai sen ovi aukeaa.

   

Astianpesukoneet 6.6 (7)
0 - 24
 • Rosenlew RW4501 astianpesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/5/rosenlew-rw4501-25992305.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/0/0/rosenlew-rw4501-dishwasher-29261700.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/0/1/rosenlew-rw4501-dishwasher-29261701.jpg
  Rosenlew RW4501 astianpesukone (218)
  Rosenlew RW4501 astianpesukone
  Kodin1 Kodin1
  241.11, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  241.11, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
  good_buy
  most_sold
 • Bosch SMU51M12SK astianpesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/1/0/bosch-smu51m12sk-29600310.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/1/bosch-smu51m12sk-dishwasher-30620291.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/2/bosch-smu51m12sk-dishwasher-30620292.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/bosch-smu51m12sk-dishwasher-30620293.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/4/bosch-smu51m12sk-dishwasher-30620294.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/2/1/bosch-smu51m12sk-dishwasher-30626021.jpg
  Bosch SMU51M12SK astianpesukone (84)
  Bosch SMU51M12SK astianpesukone
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  534, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  534, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Siemens SN44D202SK astianpesukone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/6/siemens-sn44d202sk-dishwasher-25300296.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/7/siemens-sn44d202sk-dishwasher-25300297.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/8/siemens-sn44d202sk-dishwasher-25300298.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/9/siemens-sn44d202sk-dishwasher-25300299.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/0/siemens-sn44d202sk-dishwasher-25300300.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/1/siemens-sn44d202sk-dishwasher-25300301.jpg
  Siemens SN44D202SK astianpesukone (74)
  Siemens SN44D202SK astianpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  295, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  295, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Whirlpool ADPU100WH
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/9/3/whirlpool-adpu100wh-24106893.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/7/2/whirlpool-adpu-100-wh-34033572.jpg
  Whirlpool ADPU100WH (67)
  Whirlpool ADPU100WH
  Veikon Kone Veikon Kone
  269, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  269, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
  good_buy
 • AEG AEG-Electrolux Favorit 78400 VI0P ruostumaton teräs
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/8/7/aeg-aeg-electrolux-favorit-78400-vi0p-stainless-steel--46029087.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/2/8/aeg-electrolux-favorit-78400-vi0p-18063628.jpg
  AEG AEG-Electrolux Favorit 78400 VI0P ruostumaton teräs (57)
  AEG AEG-Electrolux Favorit 78400 VI0P ruostumaton teräs
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  473, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  473, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • Bosch SMU40D12SK Osittain sisäänrakennettu 12places A+ Valkoinen astianpesukone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/4/9/bosch-smu40d12sk-24923849.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/7/bosch-series-2-activewater-dishwasher-60-cm-for-underpinnings-12places-a-white-45804687.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/8/bosch-series-2-activewater-dishwasher-60-cm-for-underpinnings-12places-a-white-45804688.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/9/bosch-series-2-activewater-dishwasher-60-cm-for-underpinnings-12places-a-white-45804689.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/9/0/bosch-series-2-activewater-dishwasher-60-cm-for-underpinnings-12places-a-white-45804690.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/9/1/bosch-series-2-activewater-dishwasher-60-cm-for-underpinnings-12places-a-white-45804691.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/9/2/bosch-series-2-activewater-dishwasher-60-cm-for-underpinnings-12places-a-white-45804692.jpg
  Bosch SMU40D12SK Osittain sisäänrakennettu 12places A+ Valkoinen astianpesukone (56)
  Bosch SMU40D12SK Osittain sisäänrakennettu 12places A+ Valkoinen astianpesukone
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  393, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  393, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Electrolux ESF5201LOW astianpesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/0/electrolux-esf5201low-dishwasher-25158800.jpg
  Electrolux ESF5201LOW astianpesukone (56)
  Electrolux ESF5201LOW astianpesukone
  Kodin1 Kodin1
  282.23, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  282.23, 3pv (offer_sdt_3_days)
  8
 • Bosch SMS50E92EU astianpesukone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/1/bosch-sms-50e92eu-18164581.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/9/bosch-sms50e92eu-dishwasher-23762979.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/0/bosch-sms50e92eu-dishwasher-23762980.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/1/bosch-sms50e92eu-dishwasher-23762981.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/2/bosch-sms50e92eu-dishwasher-23762982.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/3/bosch-sms50e92eu-dishwasher-23762983.jpg
  Bosch SMS50E92EU astianpesukone (45)
  Bosch SMS50E92EU astianpesukone
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  349, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  349, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Candy CDCF 6 Vapaasti seisova 6places A+ Valkoinen
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/4/4/candy-cdcf-6-e-19848244.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/4/3/candy-cdcf-6-e-23773843.jpg
  Candy CDCF 6 Vapaasti seisova 6places A+ Valkoinen (42)
  Candy CDCF 6 Vapaasti seisova 6places A+ Valkoinen
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.784946268548999 (5)
  222.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.784946268548999 (5)
  222.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Siemens SR46M280SK astianpesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/3/8/siemens-sr46m280sk-dishwasher-25300038.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/3/9/siemens-sr46m280sk-dishwasher-25300039.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/4/0/siemens-sr46m280sk-dishwasher-25300040.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/4/1/siemens-sr46m280sk-dishwasher-25300041.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/4/2/siemens-sr46m280sk-dishwasher-25300042.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/4/3/siemens-sr46m280sk-dishwasher-25300043.jpg
  Siemens SR46M280SK astianpesukone (41)
  Siemens SR46M280SK astianpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  499, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  499, 5pv (offer_sdt_5_days)
  7
 • Candy CDP 4609 X
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/1/7/candy-cdp-4609-x-18619817.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/2/0/candy-cdp-4609-x-23764420.jpg
  Candy CDP 4609 X (40)
  Candy CDP 4609 X
  Gransbygden Gransbygden
  310, ? (offer_sdt_unknown)
  Gransbygden Gransbygden
  310, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Rosenlew RW4511 astianpesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/2/rosenlew-rw4511-dishwasher-30265782.jpg
  Rosenlew RW4511 astianpesukone (40)
  Rosenlew RW4511 astianpesukone
  Kodin1 Kodin1
  241.91, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  241.91, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Electrolux ESF4200LOW
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/7/7/electrolux-esf4200low-24780877.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/0/electrolux-esf4200low-29743300.jpg
  Electrolux ESF4200LOW (29)
  Electrolux ESF4200LOW
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  325, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  325, 4pv (offer_sdt_4_days)
  5
 • Siemens SN45M209SK astianpesukone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/1/siemens-sn45m209sk-dishwasher-30621181.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/2/siemens-sn45m209sk-dishwasher-30621182.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/3/siemens-sn45m209sk-dishwasher-30621183.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/4/siemens-sn45m209sk-dishwasher-30621184.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/5/siemens-sn45m209sk-dishwasher-30621185.jpg
  Siemens SN45M209SK astianpesukone (29)
  Siemens SN45M209SK astianpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  549, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  549, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Electrolux ESF4510LOX
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/8/electrolux-esf4510lox-24188008.jpg
  Electrolux ESF4510LOX (28)
  Electrolux ESF4510LOX
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  399, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  399, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Bosch SMP68M02SK astianpesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/0/3/bosch-smp68m02sk-dishwasher-25636503.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/0/4/bosch-smp68m02sk-dishwasher-25636504.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/0/5/bosch-smp68m02sk-dishwasher-25636505.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/0/6/bosch-smp68m02sk-dishwasher-25636506.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/0/7/bosch-smp68m02sk-dishwasher-25636507.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/0/8/bosch-smp68m02sk-dishwasher-25636508.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/0/9/bosch-smp68m02sk-dishwasher-25636509.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/1/7/bosch-spu68m02sk-dishwasher-30267717.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/1/8/bosch-spu68m02sk-dishwasher-30267718.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/1/9/bosch-spu68m02sk-dishwasher-30267719.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/2/0/bosch-spu68m02sk-dishwasher-30267720.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/2/1/bosch-spu68m02sk-dishwasher-30267721.jpg
  Bosch SMP68M02SK astianpesukone (27)
  Bosch SMP68M02SK astianpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  579, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  579, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Siemens SN45E207SK astianpesukone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/7/9/siemens-sn45e207sk-dishwasher-30621079.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/0/siemens-sn45e207sk-dishwasher-30621080.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/1/siemens-sn45e207sk-dishwasher-30621081.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/2/siemens-sn45e207sk-dishwasher-30621082.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/3/siemens-sn45e207sk-dishwasher-30621083.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/4/siemens-sn45e207sk-dishwasher-30621084.jpg
  Siemens SN45E207SK astianpesukone (25)
  Siemens SN45E207SK astianpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  499, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  499, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Upo D65D astianpesukone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/1/9/upo-d-65-d-18028019.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/upo-d65d-dishwasher-23824533.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/upo-d65d-dishwasher-23824534.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/upo-d65d-dishwasher-23824535.jpg
  Upo D65D astianpesukone (24)
  Upo D65D astianpesukone
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  414.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  414.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  2
 • Bosch SMP68M05SK astianpesukone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/0/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25636520.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/1/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25636521.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/2/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25636522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/3/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25636523.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/4/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25636524.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/5/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25636525.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/6/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25636526.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/7/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25636527.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/6/bosch-smp68m05sk-dishwasher-25991996.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/2/5/bosch-spu68m05sk-dishwasher-30267725.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/2/6/bosch-spu68m05sk-dishwasher-30267726.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/2/7/bosch-spu68m05sk-dishwasher-30267727.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/2/8/bosch-spu68m05sk-dishwasher-30267728.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/2/9/bosch-spu68m05sk-dishwasher-30267729.jpg
  Bosch SMP68M05SK astianpesukone (23)
  Bosch SMP68M05SK astianpesukone
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  584, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  584, ? (offer_sdt_unknown)
  7
 • Siemens SR46M580SK astianpesukone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/0/siemens-sr46m580sk-dishwasher-25300270.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/1/siemens-sr46m580sk-dishwasher-25300271.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/2/siemens-sr46m580sk-dishwasher-25300272.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/3/siemens-sr46m580sk-dishwasher-25300273.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/4/siemens-sr46m580sk-dishwasher-25300274.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/5/siemens-sr46m580sk-dishwasher-25300275.jpg
  Siemens SR46M580SK astianpesukone (22)
  Siemens SR46M580SK astianpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  499, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  499, 5pv (offer_sdt_5_days)
  6
 • AEG F56302W0 astianpesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/5/aeg-f56302w0-dishwasher-25125265.jpg
  AEG F56302W0 astianpesukone (22)
  AEG F56302W0 astianpesukone
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  384, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  384, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Whirlpool ADPU100IX astianpesukone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/0/0/whirlpool-adpu-100-ix-24286200.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/7/7/whirlpool-adpu100ix-dishwasher-24926577.jpg
  Whirlpool ADPU100IX astianpesukone (21)
  Whirlpool ADPU100IX astianpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  349, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  349, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Rosenlew RW6501
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/4/rosenlew-rw6501-25992304.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/0/2/rosenlew-rw6501-29261702.jpg
  Rosenlew RW6501 (20)
  Rosenlew RW6501
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  429, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  429, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Gram OM 45-06 astianpesukone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/6/1/gram-om-45-06-18455861.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/1/7/gram-om-45-06-dishwasher-23824517.jpg
  Gram OM 45-06 astianpesukone (18)
  Gram OM 45-06 astianpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  379, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  379, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
2 21
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 455 € (price_460)
  • 455 € - 625 € (price_460_630)
  • 625 € - 935 € (price_630_940)
  • ≥ 935 € (price_940)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Punainen (punainen)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Kuinka leveää astianpesukonetta etsit? (leveys):
  • < 596 mm (leveys_600)
  • 596 mm - 598 mm (leveys_600_600)
 • Minkä energialuokan valitset? (energialuokka):
  • A (a)
  • A+ (a_)
  • A+++-10% (a_10_)
  • A-20% (a_20_)
 • Minkä tyyppistä astianpesukonetta etsit? (tyyppi):
  • Countertop (countertop)
  • Mini (mini)
  • Osittain sisäänrakennettu (osittain_sisa_a_nrakennettu)
  • Täysin sisäänrakennettu (ta_ysin_sisa_a_nrakennettu)
  • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
 • Kuinka syvää astianpesukonetta etsit? (syvyys):
  • < 550 mm (syvyys_550)
  • 550 mm - 570 mm (syvyys_550_570)
  • 570 mm - 580 mm (syvyys_570_580)
  • ≥ 580 mm (syvyys_580)
 • Kuinka suuren äänentason valitset? (a_a_nentaso):
  • < 44 dB (a_a_nentaso_44)
  • 44 dB - 45 dB (a_a_nentaso_44_45)
  • 45 dB - 47 dB (a_a_nentaso_45_47)
  • ≥ 47 dB (a_a_nentaso_47)
 • Kuinka korkeaa astianpesukonetta etsit? (tuotteen_korkeus):
  • < 815 mm (tuotteen_korkeus_820)
  • 815 mm - 820 mm (tuotteen_korkeus_820_820)
  • 820 mm - 845 mm (tuotteen_korkeus_820_850)
  • ≥ 845 mm (tuotteen_korkeus_850)
 • Minkä kuivatusluokan valitset? (kuivatus_luokka):
  • A (a)
  • B (b)
 • Montako paikkaa valitset? (paikkoja):
  • 10 (10)
  • 12 (12)
  • 13 (13)
  • 14 (14)
  • 15 (15)
  • 6 (6)
  • 8 (8)
  • 9 (9)
 • Mitä pesuohjelmia tarvitset? (pesuohjelmia):
  • Auto (auto)
  • Auto 35-45 ºC (auto_35_45_c)
  • Auto 40-65 ºC (auto_40_65_c)
  • Auto 45-65 ºC (auto_45_65_c)
  • Auto 45-70 ºC (auto_45_70_c)
  • auto 55-65 ºC (auto_55_65_c)
  • Auto 60-70 ºC (auto_60_70_c)
  • auto 65-75 ºC (auto_65_75_c)
  • Delicate (delicate)
  • Economy (economy)
  • Esipesu (esipesu)
  • Glass/delicate (glass_delicate)
  • Höyry (ho_yry)
  • Intensiivinen (intensiivinen)
  • Intensive (intensive)
  • Lasi/Herkkä (lasi_herkka_)
  • Luomu (luomu)
  • Nopea (nopea)
  • Normaali (normaali)
  • Pre-rinse (pre_rinse)
  • Pre-wash (pre_wash)
  • Quick (quick)
  • Rinsing + drying (rinsing_drying)
  • Silent (silent)
  • Soak (soak)
  • Suihku suutin (suihku_suutin)
  • Taloudellinen (taloudellinen)
  • (yo_)
 • Montako pesuohjelmaa tarvitset? (pesuohjelmien_ma_a_ra_):
  • 1 (1)
  • 10 (10)
  • 11 (11)
  • 12 (12)
  • 13 (13)
  • 2 (2)
  • 4 (4)
  • 5 (5)
  • 6 (6)
  • 7 (7)
  • 8 (8)
  • 9 (9)
 • Tarvitsetko astianpesukonetta viivästetyllä käynnistyksellä? (viiva_stetty_ka_ynnistys):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • AEG AEG-Electrolux Favorit 78400 VI0P (aeg_aeg_electrolux_favorit_78400_vi0p)
  • Candy CDCF 6 (candy_cdcf_6)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi