x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

autostereot

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita autostereo:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta autostereot

Autoradioita on monenlaisia monilla eri toiminnoilla. Yksinkertaisessa autoradiossa on vain muutamia toimintoja, mutta keh...
 • Yleiset tiedot

  Autoradioita on monenlaisia monilla eri toiminnoilla. Yksinkertaisessa autoradiossa on vain muutamia toimintoja, mutta kehittyneemmissä autostereoissa on cd-soitin levyn vaihtajalla, dvd-soitin ja lcd-näyttö, subwoofer ja muita edistyksellisiä toimintoja. Autostereoon voi liittää jatko-osia, joiden avulla voi sitten kuunnella kasetteja, cd:itä (mp3 ja audio) tai minidisciä. Mikäli autostereossa on usb-liitin, niin sillä saa helposti kuunneltua musiikkia, joka on ladattu muistitikulle.

  Autostereoita valmistavia merkkejä ovat: Alpine, Becker, Blaupunkt, Clarion, Directed, Eige, Finlux, Grundig, HB, JVC, Kenwood, Lenco, LG, Macrom, magq, Marquant, Medion, Omnio, Panasonic, Pioneer, Roadstar, Sony, VDO, Zanon ja Zeuz.

  Autostereota hankkiessasi saatat tarvita jonkin verran apua, joten alla vinkkejä hankinnan helpottamiseksi.

  Formaatti

  Autostereon formaatti ilmoitetaan mittana, jota kutsutaan nimellä DIN. DIN on aukko kojelaudassa mihin autostereo sopii. Tavallinen autostereo on 1 DIN:in kokoinen. Useissa uusissa autoissa on 2 DIN:in aukko, mutta niitä on vielä rajoitetusti markkinoilla. Tyhjän tilan voi poistaa hankkimalla erikoiskappaleen, jolloin 2 DIN:in aukko sopii 1 DIN:in kokoiselle soittimelle.

  Autosterot cd-soittimella
  Yleisimmässä autostereomallissa on cd-soitin. Mutta cd-soittimellisia autostereoita on monenlaisia. Kaikilla cd-soittimilla pystyy kuuntelemaan tavallista audio-cd:tä. Mikäli mielit soittaa mp3-tiedostoja autostereolla, niin varmista, että kyseinen autostereo tunnistaa mp3-formaattiin tallennettun musiikin.

  cd-vaihtaja
  CD-vaihtaja on erillinen laite joka kiinnitetään autostereoon kaapelin avulla. CD-vaihtajan avulla voit valita haluamasi cd:n monen joukosta vaihtamatta cd:tä käsin. CD-soittimeen voi siis samanaikaisesti asettaa monta cd:tä. CD-vaihtaja ei usein sovi yhteen muiden merkkien kanssa. Mikäli cd-vaihtaja on merkkiä Panasonic, on myös autostereon oltava Panasonic.

  Autoradio dvd-soittimella
  Markkinoilla on autostereoita, joissa on dvd-soitin. Autostereon dvd-soitin tukee digitaalisia musiikkitiedostoja kuten mp3 ja wma, mutta dvd-soittimen avulla matkustajien on myös mahdollista katsella elokuvia. Toinen vaihtoehto elokuvien katsomiseen matkan aikana on kannettava dvd-soitin. Kannettavia dvd-soittimia voi vertailla niille tarkoitetussa kategoriassa dvd-soittimet.

  Autokaiuttimet
  Autostereot soittavat musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Kaiuttimet voidaan asentaa melkein mihin tahansa autossa, mutta yleensä ne on asennettu oviin ja takapenkin takasivuille. Tavallisen kaiutinsetin voi vaihtaa parempaan, tai sen yhteyteen on mahdollista asentaa esim. subwoofer, omistajan toiveista riippuen. Lisätietoa autokaiuttimista löytyy niille tarkoitetusta kategoriasta autokaiuttimet.

  Autoradion etupaneeli
  Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi useimmissa autostereoissa on irrotettava etupaneeli. Etupaneelin irti ottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupaneeli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autossa ole stereota lainkaan.
  HUOM! Vältä jättämästä etupaneelia autoon, sillä myös varkaat tietävät etsiä sitä hansikaslokerosta tai kuskin penkin alta!

  Autostereon lisätoimintoja
  Autostereoihin on myös paljon ekstrajuttuja saatavilla. GSM mute-toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle. Jotta saisi oikean audiotunnelman, autostereoissa on kaukosäädin radiolle, mutta käyttö onnistuu myös laitteessa olevien näppäinten avulla. Markkinoilla on myös autostereoita, joissa on Bluetooth-liitäntä, jolloin esim. matkapuhelimen voi liittää autostereoon.

  Vertaile täällä autostereoita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Etuosa on varastettu tai rikki, mitä voin tehdä?
  Ota yhteyttä autostereon valmistajaan tai autosi huoltoon. He pystyvät ehkä auttamaan asiassa eteenpäin.

  Voiko irrallisen MP3-soittimen kiinnittää autostereoon?
  Kyllä, jos autostereossa on AUX-liitäntä.

  Missä cd:n vaihtaja sijaitsee?
  Se riippuu johdon pituudesta. Yleensä vaihtaja on takakontissa.

  Voiko autostereossa soittaa MP3-musiikkia?
  Kyllä, jos autostereo soveltuu tähän tarkoitukseen. Tämän tiedon löydät tuotevertailun teknisistä tiedoista.

  Olen myymässä autoni, voinko irrottaa autostereon ennen sitä?
  Kyllä voit.

   

 • Termien selitykset

  Alla lista autostereoiden teknisistä termeistä.

  Auxiaalinen sisäänmeno
  AUX sisäänmenon kautta voi autostereoon yhdistää erillisiä laitteita. Esim. näistä ovat kannettava MP3 soitin, Gamecube-, Playstation- tai Xbox pelikonsoli.

  cd
  Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on cd-soitin.

  cd vaihtaja
  Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. CD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. CD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein CD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös CD vaihtajan oltava Panasonic.

  dab tuki
  Digital Audio Broadcasting (DAB) on Eurooppalainen audiosysteemin, joka on vuodesta 1993 mahdollistanut digitaalisen radiolähetyksen. DABissa on selkeä ja virheetön signaali. DABin laatu on verrattavissa CD -levyn laatuun. DAB ääni on parempi, mutta DABissa on myös muita mahdollisuuksia: enemmän asemavaihtoehtoja, reunasignaalien lähetys onnistuu paremmin kuin RDS FM taajuudella. Tämä kenttä kertoo jos autostereossa on DAB tuner, tai jos siihen on mahdollista liittää sellainen.

  dvd tuki
  Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on DVD-soitin.

  dvd vaihtaja
  Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. DVD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. DVD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein DVD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös DVD vaihtajan oltava Panasonic.

  equalizer eli taajuuskorjain
  Taajuuskorjaimen avulla on mahdollista säädellä ääntä haluamalleen tasolle. Tämä voidaan tehdä 3 taajuuskorjaimella, (korkea ääni, keskiääni ja alhainen ääni) 7 taajuuskorjaimella. Yksinkertaisissa autostereoissa on sisäänrakennettu mikrofoni joka säätelee ääntä automaattisesti.

  etuosa
  Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi on useimmissa autostereoissa irroitettava etuosa. Tämän irtiottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupuoli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autostereota ole lainkaan.
  Tämä kenttä kertoo minkä tyyppinen etuosa autostereossa on.

  gsm-mute toiminto
  GSM-mute toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle.

  koko
  Autostereon koko on suunniteltu DIN:in (Deutsches Institut für Normung) mukaan.
  Autostereoita on saatavana 2 eri kokoa, 1 DIN ja 2 DIN.
  1 DIN mallia on eniten tarjolla. 2 DIN ilmaistaan myös 2 x 1 DIN.
  Mikäli autossasi on paikka 2 DIN autostereolle, voit hankkia 1 DIN kokoisen kotelon.

  liikennetiedote
  Mikäli tässä kentässä lukee että liikennetiedotteet näkyvät, autoaudio kääntää radiotaajuudelle kun liikennetiedotteita lähetetään ja ne näkyvät näytöllä.

  md tuki
  Minidisk on myös musiikkisoitin, toisinsanoen MD. Minidisk ei ole koskaan ollut todella suosittu, siksi MD:llä varustettuja autostereoita ei ole paljon tarjolla. Usein MD:lä varustetuissa autostereoissa on liitäntä CD-vaihtajaa varten.

  md vaihtaja
  Joissakin tapauksissa on mahdollista liittää autostereoon CD-vaihtajan lisäksi myös MD-vaihtaja.

  mp3 tuki
  Kaikkein yleisimmissä autostereo malleissa on CD-soitin. Kaikki tälläiset mallit tukevat alkuperäistä audio CD:tä, useat myös CD-R ja CD-RW muotoja MP3-musiikkia varten. Ainoastaan vanhemmat mallit soittavat ainoastaan CD:tä. Mikäli haluat soittaa MP3 tai WMA CD:tä, varmista että autostereo tukee näitä muotoja.

  näytön teksti
  Autostereon näytöllä on tietoa autoaudion eri toiminnoista. Jotkut näytöt näyttävät yksinkertaisia merkkejä, kun taas toiset ovat edistyneempiä. On myös näyttöjä jotka ovat saatavilla eri väreissä, ja ne voi sovittaa yhteen auton värien kanssa.
  Esimerkkinä näytetystä tekstistä on RDS. RDSn (Radio Data System)

  näytön tyyppi
  Austereoiden näyttöjä on eri tyyppejä ja kokoja. Yleisin on LCD; joka näyttää yksinkertaisesti merkkejä joita olet tottunut näkemään esim. kelloradiossa.
  DOT matrix itseasiassa myös LCD, mutta hieman erilainen. DOT matrix näytön animaatiot näkyvät sillä näyttö perustuu useisiin pieniin pisteisiin. Yhdessä pisteet muodostavat kuvia ja tekstiä.
  Vähemmän käytetty näytön tyyppi on EOL.
  EOL eli Organic Electro Luminescent on Pioneerin kehittämä malli DOT matrixista. Laatu on parempi kuin DOT matrixin, mutta hieman huonompi kuin TFT LCD näytön laatu.

  RCA ulosmenojen määrä
  RCA ulosmenojen määrä kertoo kuinka monta liitäntää voidaan käyttää vahvistimen kiinnittämisessä. Joissakin tapauksissa on olemassa myös erikseen ulosmeno subwooferia varten ( mono ääni ), tällöin subwooferin kohdalla tiedoissa lukee "kyllä".

  subwoofer ulosmeno
  RCA ulosmenoissa oli mainittu subwoofer ulosmeno. Subwoofer on aina mono, joten myös ulosmeno on mono.

  teho
  Teho kertoo enemmän autostereon kapasiteetista. Ensimmäinen luku (yleensä 4) kertoo kanavien määrän. Toinen luku kertoo tehon jolla autostereo vahvistaa kanavia.

0 - 24
 • Pioneer MVH-170UI auton mediavastaanotin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/6/6/pioneer-mvh-170ui-car-media-receiver-24973066.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/9/6/pioneer-mvh-170ui-car-media-receiver-25152796.jpg
  Pioneer MVH-170UI auton mediavastaanotin (27)
  Pioneer MVH-170UI auton mediavastaanotin
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  68, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  68, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
  most_sold
 • Pioneer MVH-AV270BT auton mediavastaanotin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/6/2/pioneer-mvh-av270bt-car-media-receiver-30627162.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/6/3/pioneer-mvh-av270bt-car-media-receiver-30627163.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/6/4/pioneer-mvh-av270bt-car-media-receiver-30627164.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/6/5/pioneer-mvh-av270bt-car-media-receiver-30627165.jpg
  Pioneer MVH-AV270BT auton mediavastaanotin (22)
  Pioneer MVH-AV270BT auton mediavastaanotin
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  235.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  235.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Pioneer DEH-X3700UI auton mediavastaanotin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/5/5/pioneer-deh-x3700ui-car-media-receiver-24973155.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/5/6/pioneer-deh-x3700ui-car-media-receiver-24973156.jpg
  Pioneer DEH-X3700UI auton mediavastaanotin (18)
  Pioneer DEH-X3700UI auton mediavastaanotin
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  106.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  106.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Pioneer AVH-270BT auton mediavastaanotin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/5/pioneer-avh-270bt-car-media-receiver-25994215.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/6/pioneer-avh-270bt-car-media-receiver-25994216.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/7/pioneer-avh-270bt-car-media-receiver-25994217.jpg
  Pioneer AVH-270BT auton mediavastaanotin (10)
  Pioneer AVH-270BT auton mediavastaanotin
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  325.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  325.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Alpine CDE-185BT auton mediavastaanotin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/1/0/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24103110.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/9/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24105259.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/2/8/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24105328.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/6/3/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24105563.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/5/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116455.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/6/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116456.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116457.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/8/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116458.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/9/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116459.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/0/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116460.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116461.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/2/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116462.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/3/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116463.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/4/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116464.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/5/alpine-cde-185bt-car-media-receiver-24116465.jpg
  Alpine CDE-185BT auton mediavastaanotin (10)
  Alpine CDE-185BT auton mediavastaanotin
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  217.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  217.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Sony DSX-A42UI
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/5/sony-dsx-a42ui-22956465.jpg
  Sony DSX-A42UI (9)
  Sony DSX-A42UI
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  75.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  75.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Pioneer MVH-X370BT auton mediavastaanotin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/3/pioneer-mvh-x370bt-car-media-receiver-25036523.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/4/pioneer-mvh-x370bt-car-media-receiver-25036524.jpg
  Pioneer MVH-X370BT auton mediavastaanotin (8)
  Pioneer MVH-X370BT auton mediavastaanotin
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  97.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  97.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Pioneer FH-X720BT auton mediavastaanotin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/5/5/pioneer-fh-x720bt-car-media-receiver-25036755.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/5/6/pioneer-fh-x720bt-car-media-receiver-25036756.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/5/7/pioneer-fh-x720bt-car-media-receiver-25036757.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/5/8/pioneer-fh-x720bt-car-media-receiver-25036758.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/5/9/pioneer-fh-x720bt-car-media-receiver-25036759.jpg
  Pioneer FH-X720BT auton mediavastaanotin (7)
  Pioneer FH-X720BT auton mediavastaanotin
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  189, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  189, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  3
 • Pioneer DEH-150MP auton mediavastaanotin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/8/pioneer-deh-150mp-19610108.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/7/0/pioneer-deh-150mp-19611070.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/1/0/pioneer-deh-150mp-19611310.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/8/pioneer-deh-150mp-19732678.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/9/pioneer-deh-150mp-22977209.jpg
  Pioneer DEH-150MP auton mediavastaanotin (6)
  Pioneer DEH-150MP auton mediavastaanotin
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  89, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  89, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Alpine CDE-182R auton mediavastaanotin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/8/0/alpine-cde-182r-23343580.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/7/2/alpine-cde-182r-car-media-receiver-24442872.jpg
  Alpine CDE-182R auton mediavastaanotin (6)
  Alpine CDE-182R auton mediavastaanotin
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  129, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  129, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Sony XAV-65 auton mediavastaanotin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/5/5/sony-xav-65-car-media-receiver-24857555.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/5/6/sony-xav-65-car-media-receiver-24857556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/5/7/sony-xav-65-car-media-receiver-24857557.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/6/sony-xav-65-car-media-receiver-24861146.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/3/7/sony-xav-65-car-media-receiver-24861237.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/9/sony-xav-65-car-media-receiver-24861259.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/8/sony-xav-65-car-media-receiver-24861338.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/2/0/sony-xav-65-car-media-receiver-25105020.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/2/1/sony-xav-65-car-media-receiver-25105021.jpg
  Sony XAV-65 auton mediavastaanotin (6)
  Sony XAV-65 auton mediavastaanotin
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  299, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  299, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Pioneer AVH-X7700BT auton mediavastaanotin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/2/pioneer-avh-x7700bt-car-media-receiver-29146772.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/3/pioneer-avh-x7700bt-car-media-receiver-29146773.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/4/pioneer-avh-x7700bt-car-media-receiver-29146774.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/5/pioneer-avh-x7700bt-car-media-receiver-29146775.jpg
  Pioneer AVH-X7700BT auton mediavastaanotin (6)
  Pioneer AVH-X7700BT auton mediavastaanotin
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  501.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  501.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Alpine CDE-183BT auton mediavastaanotin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/0/alpine-cde-183bt-23200440.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/3/6/alpine-cde-183bt-auto-cd-dvd-radio-s-23591136.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/3/7/alpine-cde-183bt-auto-cd-dvd-radio-s-23591137.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/3/8/alpine-cde-183bt-auto-cd-dvd-radio-s-23591138.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/3/9/alpine-cde-183bt-auto-cd-dvd-radio-s-23591139.jpg
  Alpine CDE-183BT auton mediavastaanotin (5)
  Alpine CDE-183BT auton mediavastaanotin
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  179, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  179, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Alpine IVE-W585BT auton mediavastaanotin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/1/alpine-ive-w585bt-car-media-receiver-24443461.jpg
  Alpine IVE-W585BT auton mediavastaanotin (5)
  Alpine IVE-W585BT auton mediavastaanotin
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  599, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  599, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Pioneer SPH-DA120 auton mediavastaanotin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/2/9/pioneer-sph-da120-car-media-receiver-25041729.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/0/pioneer-sph-da120-car-media-receiver-25041730.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/1/pioneer-sph-da120-car-media-receiver-25041731.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/2/pioneer-sph-da120-car-media-receiver-25041732.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/3/pioneer-sph-da120-car-media-receiver-25041733.jpg
  Pioneer SPH-DA120 auton mediavastaanotin (5)
  Pioneer SPH-DA120 auton mediavastaanotin
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  462.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  462.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Alpine CDE-180R auton mediavastaanotin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/6/alpine-cde-180rr-car-media-receiver-24103886.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/1/alpine-cde-180rr-car-media-receiver-24105281.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/3/alpine-cde-180rr-car-media-receiver-24105333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/1/alpine-cde-180rr-car-media-receiver-24105441.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/0/alpine-cde-180rr-car-media-receiver-24116470.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/1/8/alpine-cde-180rr-car-media-receiver-25200618.jpg
  Alpine CDE-180R auton mediavastaanotin (4)
  Alpine CDE-180R auton mediavastaanotin
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  99.9, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  99.9, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Pioneer DEH-80PRS auton mediavastaanotin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/8/2/pioneer-deh-80prs-18968082.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/9/pioneer-deh-80prs-19159039.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/2/pioneer-deh-80prs-auto-cd-dvd-radio-s-22942192.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/3/pioneer-deh-80prs-auto-cd-dvd-radio-s-22942193.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/4/pioneer-deh-80prs-auto-cd-dvd-radio-s-22942194.jpg
  Pioneer DEH-80PRS auton mediavastaanotin (4)
  Pioneer DEH-80PRS auton mediavastaanotin
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  321.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  321.9, ? (offer_sdt_unknown)
  6
 • Pioneer DEH-X8700DAB
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/1/pioneer-deh-x8700dab-30275831.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/8/0/pioneer-deh-x8700dab-30275880.jpg
  Pioneer DEH-X8700DAB (4)
  Pioneer DEH-X8700DAB
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  304, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  304, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Pioneer DEH-X8700BT
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/0/pioneer-deh-x8700bt-30275830.jpg
  Pioneer DEH-X8700BT (4)
  Pioneer DEH-X8700BT
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  182.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  182.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Pioneer DEH-1700UB auton mediavastaanotin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/7/1/pioneer-deh-1700ub-car-media-receiver-24973171.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/9/7/pioneer-deh-1700ub-car-media-receiver-25152797.jpg
  Pioneer DEH-1700UB auton mediavastaanotin (4)
  Pioneer DEH-1700UB auton mediavastaanotin
  Huvilaite Huvilaite
  9.145720331086448 (29)
  84.5, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Huvilaite Huvilaite
  9.145720331086448 (29)
  84.5, 2pv (offer_sdt_2_days)
  4
 • Pioneer DEH-1800UB
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/2/pioneer-deh-1800ub-39601692.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/3/pioneer-deh-1800ub-39601693.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/4/pioneer-deh-1800ub-39601694.jpg
  Pioneer DEH-1800UB (4)
  Pioneer DEH-1800UB
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Alpine CDE-178BT auton mediavastaanotin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/4/7/alpine-cde-178bt-20449347.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/5/9/alpine-cde-178bt-20506059.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/9/alpine-cde-178bt-22952719.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/0/alpine-cde-178bt-22952720.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/1/alpine-cde-178bt-22952721.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/2/alpine-cde-178bt-22952722.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/3/alpine-cde-178bt-22952723.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/4/alpine-cde-178bt-22952724.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/5/alpine-cde-178bt-22952725.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/6/alpine-cde-178bt-22952726.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/7/alpine-cde-178bt-22952727.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/8/alpine-cde-178bt-22952728.jpg
  Alpine CDE-178BT auton mediavastaanotin (4)
  Alpine CDE-178BT auton mediavastaanotin
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  249, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  249, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Pioneer DEH-X9600BT auton mediavastaanotin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/1/pioneer-deh-x9600bt-22272501.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/9/2/pioneer-deh-x9600bt-22276892.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/6/3/pioneer-deh-x9600bt-22279563.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/0/pioneer-deh-x9600bt-23307050.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/0/7/pioneer-deh-x9600bt-auto-cd-dvd-radio-s-23451007.jpg
  Pioneer DEH-X9600BT auton mediavastaanotin (3)
  Pioneer DEH-X9600BT auton mediavastaanotin
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  195.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  195.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Pioneer DEH-4700BT auton mediavastaanotin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/2/pioneer-deh-4700bt-24976252.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/4/pioneer-deh-4700bt-24978544.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/2/6/pioneer-deh-4700bt-car-media-receiver-25031426.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/2/7/pioneer-deh-4700bt-car-media-receiver-25031427.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/2/8/pioneer-deh-4700bt-car-media-receiver-25031428.jpg
  Pioneer DEH-4700BT auton mediavastaanotin (3)
  Pioneer DEH-4700BT auton mediavastaanotin
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  101.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  101.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
2 5
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 75 € (price_75)
  • 75 € - 150 € (price_75_150)
  • 150 € - 250 € (price_150_250)
  • ≥ 250 € (price_250)
 • Tarvitsteko Bluetooth -ominaisuutta? (bluetooth):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko MP3-toistoa? (mp3_toisto):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko CD-soitinta? (cd_soitin):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä tyyppisellä kuvaruudulla tahdot soittimen? (kuvaruututyyppi):
  • LCD (lcd)
  • LED (led)
  • TFT (tft)
 • Monta esiasennettua asemaa tarvitset? (esiasennettujen_asemien_ma_a_ra_):
  • 18 (18)
  • 20 (20)
  • 24 (24)
  • 30 (30)
  • 6 (6)
 • Tarvitsetko USB-suoratoistoa? (usb_suora_toisto):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi