x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

digikamera

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita digikamera:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta digikamera

Digikameroiden väliset erot, erilaiset mahdollisuudet ja hintaerot suurenevat entisestään. Siksi valinnan tekeminen vaikeu...
 • Yleiset tiedot

  Digikameroiden väliset erot, erilaiset mahdollisuudet ja hintaerot suurenevat entisestään. Siksi valinnan tekeminen vaikeutuu. Auttaaksemme sinua valinnan tekemisessä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

  • digikameratyypit kamera
   • digitaalinen automaattikamera
   • digitaalinen järjestelmäkamera
  • digikameran toiminnot
  • digikameran teknisiä tietoja
  • nykyajan digikamerat
  • juuri sinulle sopiva digikamera
  • digikameroiden lisäosia
  • suosittuja digikameramerkkejä

  Katso käytettyjä kameroita Nettimarkkina.com:sta

  Ostovinkkejä
  Digikameraa hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. LCD-näyttö: Haluatko digikameran lcd-näytöllä vai ilman? Näyttö auttaa sinua ottamaan kuvan, jolla näet kaiken ja sinun ei tarvitse tähystää etsimen läpi. Se kuitenkin kuluttaa paljon akkua. Vaihtoehtoisesti voit valita elektronisen etsimen. Sillä pystyt näkemään paremmin ja lisäksi se kuluttaa vähemmän akkua. 
  2. Digitaalisilla järjestelmäkameroilla kuvia otetaan yhä katsomalla etsimen läpi. Uusimmissa malleissa on myös reaaliaikainen lcd-näyttö, jonka avulla kuvia voi ottaa, mutta tämän toiminnon ansiosta uudemmat mallit myös maksavat hieman enemmän. Harkitse siis digitaalista järjestelmäkameraa hankkiessa, haluatko aktiivisen lcd-näytön, vai riittääkö se, että kuvan näkee lcd-näytöllä vasta kuvan oton jälkeen.
  3. HUOM! Kaikki kamerat eivät toimi Macilla, Linuxilla tai Windowsin kaikilla versioilla. Lue tekniset tiedot kunnolla ja varmista, että kamerasi voidaan liittää omaan PC:hen tai Maciin.
  4. Digikameroita tehdään aina vaan suuremmalla ja suuremmalla resoluutiolla. Pikselimäärän sijaan kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota esim. optiseen zoomiin, koska pikseleitä nykyajan kameroissa on kyllä riittävästi normaali kuvaamiseen.
  5. Selvitä etukäteen minkälaiseen käyttöön kameraa hankit. Siten vältyt maksamasta turhaan toiminnoista, joita et välttämättä tarvitse.

  Oletko valmis ostamaan digikameran jo näiden ostovinkkien jälkeen? Vertaa tuotteita täällä! 


  valokuvausDigikameratyypit
  Digikamerat on helppo jakaa kahteen ryhmään: automaattikamerat (nämä voidaan jakaa edelleen kompaktikameroihin ja ultrakompaktikameroihin)ja järjestelmäkamerat. Automaattikamerat sopivat tavalliseen arkikäyttöön, eli tilanteisiin, joissa hyviä kuvia halutaan ottaa nopeasti ja helposti. Järjestelmäkamera sopii edistyneelle harrastajalle ja ammattilaiselle. Ammattikuvaajien sivut antavat uusia ideoita kuvien ottoon. Alla tarkempi selvitys erikseen automaattikameroista ja digitaalisista järjestelmäkameroista.

  Digitaalinen automaattikameradigikamera
  Automaattikamerat ovat pieniä ja helppoja kantaa mukana. Tosin ne ovat usein kuitenkin hieman liian isoja housun taskuun työnnettäväksi, johon ultrakompaktikamera  sopii mainiosti. Ultrakompaktikamerat maksavat kuitenkin hieman enemmän kuin kompaktikamerat.
  Automaattikamerat ovat helppoja käyttää. ’Tähtää ja laukaise’- tyyli sopii mainiosti automaattikameralle. Harrastelijakin pystyy hyötymään automaattikameran toiminnoista sen verran, ettei välttämättä ole tarpeellista hankkia järjestelmäkameraa, vaikka olisikin hieman ahkerampi kuvaaja. Monissa automaattikameramalleissa on nykyään suhteellisen hyvä zoom ja kuvanvakain, joiden avulla kuvaamiseen saa lisää joustavuuttaa, mahdollisuuksia ja laatua. Sen lisäksi digikameroilla voi usein kuvata videopätkiä. Toisin sanoen automaattinen digikamera voi nimestään huolimatta omata monia säädettäviä toimintoja, jotka saa kompaktissa muodossa ja hyvään hintaan.

  järjestelmäkameraDigitaalinen järjestelmäkamera
  Edistyneemmät harrastelijat ja ammattilaiset käyttävät kuvaamiseen digitaalista järjestelmäkameraa. Järjestelmäkamera hyödyntää peilejä ja prismoja, jotta linssin läpi tuleva valo saadaan muodostettua kuvaksi etsimelle. Kuvan otto hetkellä etsimelle muodostettu kuva tallennetaan kameran muistiin.
  Runko ja linssi myydään usein erikseen. Linssejä voi yhteen runkoon ostaa useampia. Linssien avulla kuviin saadaan erilaisia efektejä. Esimerkkejä erilaisista linsseistä ovat laajakuvalinssit ja telelinssit.
  Automaattidigikameroihin verrattuna järjestelmäkameroiden säätöjä voi muuttaa laajemmalla skaalalla. Järjestelmäkameroiden kesken säätöjen laajuudessa on myös eroja, joten ennen kameran hankintaa kannattaa selvittää omat toiveet kameran mahdollisuuksista.
  Järjestelmäkamerassa on suurempi sensori kuin automaattikamerassa. Suuremman sensorin etuja ovat:

  • Yksityiskohdat tulevat paremmin esille
  • Kameraa voi käyttää vähemmässä valossa
  • Liikkuvaa kuvaa saa tallennettua tarkemmin, eli esim. urheilutapahtumien kuvaaminen onnistuu paremmin kuin kompaktikameralla.
    
   Digikameran toiminnot
   Digikameralla pystyy paljon muuhunkin kuin kuvien ottamiseen. Kuvan oton jälkeen lcd-näytöltä pystyy katsomaan millainen kuvasta tuli. Aikaisemmin otettuja kuviakin pystyy selaamaan. Kuvan otto tapahtuu kompaktikameroissa lcd-näytön avulla, eikä etsimen läpi katsoen. Lcd-näyttö tosin kuluttaa patteria melkoisesti! Monilla digikameroilla voi myös videokuvata. Filmikuva on kuitenkin huonolaatuisempaa kuin still-kuvien laatu. Digikamera tallentaa ääntä filmaamisen yhteydessä, joten niissä on pieni mikrofoni. Muita digikameran toimintoja ovat:
  • Kuvanvakain
  • Digitaalinen zoom
  • Kasvontunnistin
  • Optinen zoom
  • Punasilmänesto
  • TV-out
  • Itselaukaisin

   
  Digikameran teknisiä tietoja
  Kameraa hankkiessa kannattaa tarkistaa seuraavat ominaisuudet: resoluutio, sensori, optinen zoom ja digitaalinen zoom. Alla jokaisesta pieni selvitys. Muita sanaselityksiä löytää digikameran teknisten tietojen selityksistä.

  Resoluutio (pikseleiden määrä)
  Valokuvamaailmassa pikseleiden määrä tuntuu olevan kaikki kaikessa. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta. Resoluutio määrittää oikeastaan vaan sen, kuinka suuria printtejä kuvista voi tehdä ilman, että laatu kärsii. Normaalikokoisen (10x15 cm) kuvan resoluutio on riittävä kun se on 3 megapixeliä. Kahdeksan pikseliä on nykyään erittäin suosittu määrä. Sillä saa tehtyä hyviä printtejä, jotka ovat kokoa 20x27 cm. Jos kuvasta haluaa tehdä esim. kanvaksen, jonka koko on 50x70, niin kannattaa kuvata 10 megapikselin resoluutiolla.

  Sensori
  Filmirullan sijaan kameroissa on nykyään sensori. Sensori koostuu tuhansista elektronisista soluista: pikseleistä. Pikselit reagoivat valoon ja muodostavat signaalia, joista vuorostaan muodostetaan kuva. Sensoreita on kahdenlaisia: CMOS-sensori (Complementary Metal Oxide Semiconductor) ja CCD-sensori (Charge-Coupled Device). Digikameroissa käytetään enimmäkseen CCD-sensoria, koska CCD-sensori muodostaa lähes kohinatonta kuvaa ja jakaa valon tasaisesti koko kuvan alueelle. CCD-sensorin haittapuolia on se, että ne ovat kalliita ja käyttävät enemmän energiaa. Suurimmat erot CMOS ja CCD sensorien välillä ovat:

  OminaisuusCMOSCCD
  Signaali Digitaalinen (bitti) Analoginen (voltti)
  Kohina Keskitaso Alhainen
  Teknologian taso Alhainen Korkea
  Reaktio Keskitaso Keskitasoa alhaisempi
  Dynamiikka (valaistusolosuhteiden skaala missä
  normaali sensori toimii)
  Keskitaso Korkea
  Kuvan kirkkauden jakauma Alhainen Korkea


  Optinen zoom
  Ehkäpä tärkein mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostovaiheessa on optinen zoom. Optinen zoomi on kameran linssissä oleva mekaniikka. Sillä voidaan kaukaisuudessa oleva kohde tuoda lähelle ilman että kuvan laatu heikkenee. Optinen zoomi takaa kuvan tarkkuuden. 1:3 zoom on yleinen digikameroissa tällä hetkellä. Se tarkoittaa, että kuvan saa tuotua kolme kertaa lähemmäksi ongelmitta. Superzoom kameroilla voi zoomata jopa 12 kertaisesti.

  Digitaalinen zoom
  Digitaalinen zoomi ei käytännössä ole niin hyvä kuin mitä paperilla näyttää. Digikameroilla voi usein zoomata digitaalisesti jopa 10 kertaiseksi. Digitaalinen zoomi 'paisuttaa' osan digitaalista kuvaa. Tällöin kuvan laatu kärsii, koska kuvapisteitä tarvitaan enemmän kuin niitä on käytettävissä. Kameran on silloin itse laskettava ylimääräiset kuvapisteet, jolloin kuvan yksityiskohdat kärsivät.

  Nykyajan digikamerat
  Tekniikka kehittyy nopeasti ja välillä on vaikea pysyä mukana. Siksi kerromme mitä ominaisuuksia nykyajan digikamera usein sisältää. 

  • Resoluutio (megapikselit): Tämän hetken digikameroissa voi olla jopa 18 megapikseliä.
  • Digitaalinen zoom: Uusimmissa digikameroissa on jopa 10 kertainen digitaalinen zoom. 
  • Optinen zoom: Yleinen optinen zoom on 3 kertainen, mutta myös 5 kertaiset ovat yleisiä. Järjestelmäkameroissa optinen zoom voi olla jopa 12 kertainen. 
  • Sensori: Yleisin käytössä oleva sensori on CCD-kenno, mutta joistakin laadukkaammista kameroista löytyy CMOS-kenno. 

  järjestelmäkamera

  Juuri sinulle sopiva digikamera
  Kaikki eivät käytä kameraa yhtä usein, eivätkä kaikki kaipaa kameraan monia eri toimintoja. Monelle hyvien kuvien ottaminen helposti ja yksinkertaisesti on pääasia. Alla kuvaus erilaisista käyttäjistä ja kameroista, jotka sopivat heille:

  Satunnainen kuvaaja: Kuvia otetaan synttäreillä ja lomilla tai muissa satunnaisissa tapahtumissa. Toiveena on, että kamera kulkee helposti mukana ja että kuvia saa otettua nopeasti ilman vaikeita säätöjä. Kun kuvia haluaa printata paperille, niin niistä printataan normaali kokoisia eikä julisteita. Valitse kompakti digikamera, jossa on 5-6 megapikseliä ja 3x optinen zoom. Tällainen kompaktikamera on pieni, kätevä kuljettaa mukana ja kuvia saa räpsittyä helposti ja nopeasti kaikenlaisissa tilanteissa.

  Harrastelija: Kuvien ottaminen on kivaa ja kuvaat paljon, mutta et halua, että siitä muodostuu liikaa pään vaivaa. Kameralla on kiva testata uusia tekniikoita, mutta haluat myös, että sillä voi käyttää nk. 'osoita ja laukaise'-tekniikkaa, mikäli tarve vaatii. Sen lisäksi haluat, ettei kuvaamiseen ja hyvien kuvien tekemiseen tarvita kaikenlaista ylimääräistä tavaraa. Valitse tässä tapauksessa digitaalinen kompaktikamera, jossa on 10 megapikseliä tai enemmän ja kokea optisen zoomin kerroin. Myös superzoomkameraa kannattaa harkita. Superzoomkamerassa on erittäin korkea optisen zoomin kerroin. 

  Edistynyt harrastaja/ammattilainen: Kamera on aina mukana ja otat kuvia kaikesta ja kaikista. Teet mieluiten kaikki asetukset automaattisesti, etkä välitä vaikka hyvien kuvien ottaminen vaatiikin painavamman kameran ja lisäosien mukana kuljettamista. Valitse digitaalinen järjestelmäkamera, jossa megapikseleitä enemmän kuin 10 ja optisen zoomini kerroin 12. Tämä riippuu tietenkin myös siitä minkälaista linssiä käytät.

  Jos kaipaa inspiraatiota valokuvaamiseen kannattaa vierailla valokuvaajabloggaajan sivuilla josta löytyy paljon tietoa kuvista/kuvaamisesta, sekä laitteiden testejä ja muiden kuvaajien haastatteluja.

  Digikameroiden lisäosia
  Digikameran mukana tulee yleensä aina lisäosia. Jos mukana ei tule juuri niitä lisäosia, mitä itse kaipaa, niin ne voi ostaa erikseen. Ennen kaikkea muistikortti, usb-kaapeli ja suojakotelo ovat tärkeitä lisäosia.

  Muisti on joko sisäisessä tai ulkoisessa muodossa. Yleensä 16-32 MB. Sen lisäksi voi ostaa lisämuistia. Lisätietoa muistikorteista, SD- tai MMC-korteista, muistitikuista ja xD-korteista löytyy kategoriasta muistikortit.

  Kuvia muokatakseen ne täytyy siirtää kameralta tietokoneelle. Tämän voi tehdä monella tavalla. Usb-kaapeli on yksi mahdollisuus, mutta myös kortinlukijaa voi käyttää tähän tarkoitukseen.

  Muita digikameroiden lisäosia ovat linssit, akut ja paristot, salamat ja kamerajalustat. Tutustu kameratarvikkeisiin täällä.

  Katso uutisia ja arvioita digikameroista Digikuvaus.fi sivuilta.

  Suosittuja digikameramerkkejä

  Suosittuja digikameramerkkejä ovat Canon, Olympus, Panasonic, Samsung ja Sony.

  Suosittuja kameroita:

  Canon EOS 

  Vertaile tässä kategoriassa digikameroita ja löydä parhaat tarjoukset

  Vinkkinä kuvaajalle: luontokuvaus voi olla hauskaa ja mielenkiintoista. Katso täältä luontokuvaajan kuvia, vinkkejä ja tekniikkaa maanpäältä sekä pinnan alta ja kokeile miltä luontokuvat näyttävät oman kameran kanssa.

 • Usein kysytyt kysymykset

  Mitä pitää ottaa huomioon digikameraa ostaessa?
  Markkinoilla on valtava määrä digitaalikameroita. Hinnat ja mallit eroavat aikalailla toisistaan. Ennen kameran ostamista on syytä kysyä itseltään mihin kameraa tulee käyttämään. Oletko tilannekuvaaja vai aito harrastaja? Haluatko muokata ja lähettää kuvia digitaalisesti, painattaa niitä vai asettaa niitä webbisivulle?
  Vastauksesta riippuen voit valita yksinkertaisen kameran, tai edistyksellisen laitteen, jossa on laajat käsinsäätömahdollisuudet.
  Useimmat valokuvaajat valitsevat automaattikameran, jolloin kuvaaminen tapahtuu pelkästään nappia painamalla. Suorittamalla kuitenkin itse kameran säädöt käsin, voi kuvan laatua parantaa, tai voit liittää siihen erikoisefektejä. Ennen kameran hankkimista on tehtävä laitetyypin valinta (automaattinen, puoliautomaattinen vai käsinsäädettävä).

  Mitä ovat megapikselit?
  Pixel on lyhenne sanoista 'picture element' (kuva-alkio). Pikselit ovat pieniä pisteitä, joista näytössä oleva digitaalinen kuva muodostuu. Mitä enemmän pikseleitä kuvassa on, sitä suurempi on näyttö- tai kuvaresoluutio. Näin ollen mitä enemmän pikseleitä, sitä yksityiskohtaisempi kuva.
  Kameroissa on 1:stä jopa 20:een megapikseliä. Jos kuvat tulostetaan kokoon 10x15, saa 3 megapikselin kameralla riittävän teräviä kuvia. Nykyään uudemmissa kameramalleissa on 7 tai 8 megapikseliä. Näiden kameroiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.

  Voidaanko digitaalikuvia myös tulostaa?
  Kyllä, digitaalikuvia voi myös tulostaa. Niitä voi teettää useissa liikkeissä. Kuvat painetaan valokuvapaperille. Ne voi hakea liikkeestä itse, tai ne voidaan lähettää kotiin.
  Kuvat voi toimittaa liikeeseen digitaalisessa muodossa lähettämällä (nk. lataaminen), tai ne voi viedä liikeeseen muistikortilla.

  Tuleeko kameran mukana suomenkielinen käyttöohje?
  Useimmiten kyllä, mutta voi olla, että laitteen mukana tulee pelkästään englannin- tai saksankieliset ohjeet. Itse kameramerkin kotisivulta voi käyttöohjeen usein ladata haluamallaan kielellä.

  Sopivatko tämän hetkiset linssini/lisälaitteeni myös digitaalikameraan?
  Vain kalliimmissa kameroissa yhteensopivuus on mahdollista. Asia vaihtelee kameroittain ja merkeittäin. Lue erityisen tarkkaan laitteen tekniset tiedot ennen sen hankkimista. Digitaalikamerat ovat yleensä pienempiä ja kompaktimmassa muodossa kuin vastaavanlaiset analogiset kamerat.

  Kuinka monta kuvaa digitaalikameraan mahtuu?
  Tämä riippuu valitusta kuvan laadusta ja muistikapasiteetista. Lisäksi se riippuu valitusta resoluutiosta.
  Esimerkki: 5 megapikselin kameralla otettu kuva vie noin 2,5-3 MB kuvaa kohden. Sadalle kuvalle tarvitaan siis n 250-300 MB. 1 GB:n kokoiselle muistikortille saa jo hyvän määrän kuvia talteen.

 • Termien selitykset

  Alla lista digikameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

  Digitaalinen zoom
  Kameran digitaalinen zoomauskyky. Digitaalinen zoomi on zoomaamista suurentamalla digitaalisen kuvan määrättyä osaa. Toisin sanoen sen jälkeen kun kuva on otettu, suurennetaan siitä digitaalisesti yksi osa. Koska tässä sovelletaan digitaalista laskutoimitusta, ja "lähteessä" (kuva ilman digitaalista zoomausta) on vähemmän tietoa kyseessä olevasta kuvan osasta kuin mitä "tuloksen" pitää olla, saattaa kuvan laatu huonontua. Monet kamerat eivät salli suoraa digitaalista zoomausta. Ensin on suoritettava täysi optinen zoomaus ennen kuin digitaalisen zoomin toimintoa voidaan käyttää. Digitaalinen zoomaus on myös arka ihmiskäden tärinälle. Riittävä valaistus parantaa digitaalisesti zoomatun kuvan laatua. Kameran asettaminen vakaalle alustalle tai statiiviin auttaa myös.

  Esittelyvuosi
  Ilmoittaa vuoden, jolloin kamera tuli markkinoille.

  Hitain suljinnopeus
  Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on enimmillään auki.
  Hidas suljinnopeus on sama kuin pitkä valotusaika, esimerkiksi '15 sekuntia'. Tämä pitkän ajan kuluessa tulee kennolle linssin läpi valoa, jolloin siihen muodostuu kuva. Hitaita (pitkiä) valotusaikoja käytetään ennen kaikkea pimeässä ympäristössä, tai erikoistehosteiden saamiseksi kuvaan, kuten autonvalojen juovat moottoriteillä.

  ISO eli kameran valoherkkyys
  Automaattinen tarkoittaa, että kamera säätää ISO-arvon automaattisesti.
  Mikäli lisäksi ilmoitetaan lukuja, voi käyttäjä valita käsin toisen valoherkkyysasetuksen. Mitä suurempi luku, sitä vähemmän valoa tarvitaan kuvan ottamiseen. Kameroilla, joiden ISO-arvot ovat 1600 tai sitä suuremmat, pystyy ottamaan infrapunakuvia, mikäli käytössä on infrapunalamppu.

  Itselaukaisin
  Kertoo onko kamerassa itselaukaisijatoiminto.
  Kun kamerassa on tämä toiminto, voidaan kamera säätää siten, että se ottaa kuvan pienen ajastuksen jälkeen. Tämä antaa mahdollisuuden ehtiä itsekin kuvaan.
  Kamera on tietenkin tällöin asetettava statiiville tai jollekin toiselle tukevalle alustalle.

  Järjestelmä
  Kertoo säätääkö kamera kaiken automaattisesti, vai voitko itse muuttaa asetuksia. Tällöin otetaan esimerkiksi huomioon onko mahdollista säätää ISO-arvoja, väritasapainoa, valotusta tai suljinaikaa käsin.

  Kenno
  Tämä ilmoittaa minkä tyyppistä kennoa kamerassa käytetään. Kenno on digitaalikameran valoherkkä pinta. Valoherkkä pinta on siru, jossa on erittäin paljon valoantureita. CCD ja CMOS ovat eniten käytetyt kennotyypit. CMOS on edullisempi kenno kuin CCD. Se on hyvänlaatuinen, mutta siinä saattaa esiintyä 'kuvakohinaa' ja siinä voi olla huonompi valoherkkyys.

  • CCD on lyhennys sanoista 'Charge Coupled Device'. Digitaalikameroissa käytetään sekä lineaarista että tasaista CCD:tä. CCD:llä tallennetaan vain mustavalkokuvia. Värien määrittämiseksi kuva ohjataan punaisen, vihreän ja sinisen suodattimen läpi. Tämä on tärkeätä värien intensiteettiä varten. Yhdessä ne muodostavat jälleen kauniin kuvan. Tämä suodatustapa on syy siihen, miksi useissa kameroissa tehollisten megapikseleiden määrä on pienempi kuin kennoissa olevien pikseleiden määrä.
  • CMOS on lyhennys sanoista 'Complementary Metal Oxide Semiconductor'. CMOS-puolijohteet toimivat kahdella piirillä, yhdessä on negatiivinen ja toisessa positiivinen polariteetti (napaisuus). Koska kumpaakin piiriä ei voida käyttää samanaikaisesti, kuluttavat CMOS-sirut vähemmän energiaa kuin vain yhdentyyppistä transistoria käyttävät sirut. Tästä johtuen CMOS-kennolla on suuri etu paljon käytettyyn normaali-CCD:hen verrattuna.

  Kennomitat
  Tässä kohdassa kerrotaan minkä kokoista kennoa kamerassa käytetään. Tästä voi päätellä minkä muotoisia kuvia sillä voidaan ottaa. Suurempi ei tässä tapauksessa ole aina parempi.

  Käyttöjärjestelmä
  Tämä kertoo mikä käyttöjärjestelmä tukee tätä kameraa.
  Usein valmistaja ilmoittaa, että kamera toimii Windows-järjestelmällä, muttei tarkenna millä Windows-versiolla. Valmistajat unohtavat yleensä, että on myös muita käyttöjärjestelmiä, kuten MacOS X ja Linux. Moni digitaalikamera toimii jo erittäin hyvin MacOS X:llä, Linuxilla ja niistä johdetuilla käyttöjärjestelmillä.

  Liitännät
  Osoitus käytettävissä olevista liitäntämenetelmistä. Tämä kertoo miten kameran saa liitettyä tietokoneeseen kuvien ja filmien kopioimiseksi siitä koneeseen.

  Lisämuistit
  Ilmoittaa toimitetaanko kameran mukana muisti.
  Yleensä uuden digitaalikameran mukana tulee suhteellisen pieni muistiväline, jolla joka tapauksessa pääsee alkuun. Vakavaa valokuvausta varten on kuitenkin parasta hankkia suurempi muistiväline. 4 megapikselin kamera, jonka resoluutio on 2272x1704, ja joka on säädetty ottamaan mahdollisimman korkean resoluution kuvia, käyttää noin 1,5 MB kuvaa kohti. Mukana toimitettuun 16 MB:n muistiin voidaan näin ollen tallentaa vain 10–12 kuvaa.

  Lisätiedot sarjavalotus
  Ilmoitetaan useimmiten kuvien lukumäärällä (fps, frames per second, kuvaa sekunnissa).
  Esimerkki: "2,5 fps, max 2,5 kuvaa" kertoo, että kamera pystyy ottamaan 2,5 kuvaa sekunnissa, max 2,5 kuvaa ja pidättämään sitä kunnes kameran on pakko tallentaa tieto (hitaampaan) muistitietovälineeseen.

  Max. 35mm ekviv.
  Linssin maksimi polttopiste-etäisyys, joka vastaa perinteisen 50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n 'analogisen' kameran maksimi polttopiste-etäisyyttä.
  Esimerkiksi digitaalikameran CCD-sensori, jonka koko on 8,10 x 6,08 mm, on halkaisijaltaan 10,13 mm. Linssi, jonka polttopiste-etäisyys on 11,7 mm, tuottaa tälle sensorille saman 47 asteen kuvan kuin 50 mm:n linssi 'analogisessa' 35 mm:n kamerassa. Tämän kameran 11,7 mm:n linssi vastaa '50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n -polttopiste-ekvivalenttia'.
  Kuvaamalla tällä tavalla digitaalikameroiden linssejä, tulevat niiden valmistajat sellaisten digitaalikameroiden käyttäjiä vastaan, joilla on kokemusta 35 mm:n 'analogisista' kameroista.

  Max. aukko
  Digitaalikameran aukko on toistensa päällä liukuvista lamelleista muodostuva rengas. Sitä voi parhaiten verrata silmän iirikseen. Suurin aukon arvo kuvaa maksimi tarkennusetäisyyden (maks. 35 mm -ekvivalentti) ja linssin maksimi halkaisijan välistä suhdetta aukon ollessa täysin auki.
  Esimerkki: f/16 kuvaa himmenninaukkoa, joka on 1/16 polttopiste-etäisyydestä.

  Megapikselit
  Pikselien määrä määrää kuvan laadun. Se ilmoittaa kuinka monta "kuvapistettä" sensori käyttää lopullisen digitaalisen kuvan muodostamiseen. Me pyrimme ilmoittamaan tässä 'tehollisten' kuvapisteiden lukumäärän. Mitä suurempi määrä pikseleitä, sitä enemmän kuvassa näkyy yksityiskohtia. Mutta kuvan laatu ei välttämättä parane edelleen jos pikselien määrä kasvaa vielä miljoonalla. Muutkin tekijät, kuten linssi, sensorin värisuodatin ja digitaalinen kuvaprosessori ovat tärkeitä tekijöitä kuvan laatua määritettäessä.
  Jos kuvat tulostetaan kokoon 10x15, saa 2 megapikselin kameralla riittävän teräviä kuvia. Uusien kameramallien hinta-laatusuhde on kohdallaan, kun niissä on 3 tai 4 megapikseliä.

  Min. 35mm ekviv.
  Linssin minimi polttopiste-etäisyys, joka vastaa perinteisen 50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n 'analogisen' kameran minimi polttopiste-etäisyyttä.
  Esimerkiksi digitaalikameran CCD-sensori, jonka koko on 8,10 x 6,08 mm, on halkaisijaltaan 10,13 mm. Linssi, jonka polttopiste-etäisyys on 11,7 mm, tuottaa tälle sensorille saman 47 asteen kuvan kuin 50 mm:n linssi 'analogisessa' 35 mm:n kamerassa. Tämän kameran 11,7 mm:n linssi vastaa '50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n -polttopiste-ekvivalenttia'.
  Kuvaamalla tällä tavalla digitaalikameroiden linssejä, tulevat niiden valmistajat sellaisten digitaalikameroiden käyttäjiä vastaan, joilla on kokemusta 35 mm:n 'analogisista' kameroista.

  Min. aukko
  Digitaalikameran aukko on toistensa päällä liukuvista lamelleista muodostuva rengas. Sitä voi parhaiten verrata silmän iirikseen. Pienin aukko arvo kuvaa minimi tarkennusetäisyyden (min. 35 mm -ekvivalentti) ja linssin minimi halkaisijan välistä suhdetta aukon ollessa mahdollisimman pieni.
  Esimerkki: f/16 kuvaa himmenninaukkoa, joka on 1/16 polttopiste-etäisyydestä.

  Muistityyppi
  Kameran muistikapasiteettia voidaan yleensä kasvattaa muistikortilla (memory card). Eri kokoisia kortteja on saatavissa irrallaan ja lisäksi niitä voidaan lukea irrallaan kamerasta kortinlukijalla (cardreader). Markkinoilla on monentyyppisiä muistikortteja. Yleisiä ovat:

  • CF (Compact Flash)
  • SD (SecureDigital)
  • MMC (MultiMediaCard)

  Flash-muisti on turvallinen, erittäin luotettava tallennusmenetelmä, jossa ei käytetä ollenkaan virtaa sen jälkeen kun kuvat on kerran tallennettu. Kuvat vain poistetaan kun käyttäjä niin haluaa.

  Nestekidenäytön koko
  LCD-näytön halkaisijan pituus.

  Nopein suljinnopeus
  Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on vähimmillään auki. Nopea suljinnopeus on esimerkiksi 'yksi kahdestuhannesosa sekuntia'. Tuona erittäin lyhyenä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva. Nopeita sulkijanopeuksia käytetään ennen kaikkea valoisissa olosuhteissa.

  Optinen zoom
  Optinen zoomi on zoomausta kameran linssin mekaniikalla. Optinen zoomi takaa kuvan tarkkuuden. Sillä voidaan kaukaisuudessa oleva kohde tuoda lähelle ilman että kuvan laatu heikkenee. Optisen ja digitaalisen zoomin välillä on suuri ero. Optinen zoomi toimii säätämällä mekaanisesti itse kameran linssiä. Tällä tavalla kuvan laatu pysyy samana, kun taas digitaalisessa zoomissa osa digitaalisesta kuvasta suurennetaan, jolloin laatu huononee koska siinä tarvitaan enemmän kuvapisteitä kuin mitä on käytettävissä. Kameran on näin ollen laskettava ylimääräiset kuvapisteet.

  Paino
  Kameran kokonaispaino. Yritämme ilmoittaa kameran painon patteri mukaan luettuna, mutta emme voi välttyä siltä, että tämä on joskus mahdotonta.

  Patterin tyyppi
  Kertoo käytetyn patterin tai akkutyypin. Tietyt kamerat toimivat AA-paristoilla (sormiparistot), toiset käyttävät akkua. Kummallakin on etunsa ja haittansa. AA-paristoita voi ostaa mistä tahansa kadunkulmasta, mutta ne kestävät vähemmän aikaa. Akut kestävät kauemmin kuin paristot, mutta kun akku on tyhjä, on se ladattava erillisellä akkulaturilla, joka ehkä onkin jäänyt kotiin.

  Punasilmänesto
  Punasilmäisyyden vähennys kaksoissalamalla.
  Monella kameralla voidaan vähentää salamavalon käytöstä johtuvaa tyypillistä punasilmäisyyttä väläyttämällä salamaa kaksi kertaa nopeasti peräkkäin. Ensimmäinen välähdys pienentää kuvattavan henkilön silmien silmäteriä, minkä jälkeen toisen välähdyksen hetkellä ne ovat sen verran pienentyneet, että 'punasilmäisyys' ei ole niin voimakasta.

  Resoluutio
  Osoitus kameralla otettavan kuvan suurimmasta resoluutiosta. Kuvia, joiden resoluutio on suuri, voidaan työstää helpommin koska niissä on enemmän tietoa käytettävissä kuin kuvassa, jonka resoluutio on alhainen. Resoluutio ilmoittaa kuinka monesta pikselistä kuva koostuu. Mitä suurempi resoluutio, sitä enemmän yksityiskohtia kuvatun kohteen väreistä kuvassa on. Kuitenkin seuraava pitää paikkansa: mitä suurempi resoluutio, sitä suuremmat tiedostot kameran muistivälineessä.

  Salama
  Ilmoittaa onko kamerassa salamavalo, tai vaihtoehtoisesti pystyykö se käyttämään salamavaloa. 'Hotshoe' on pidike, johon voidaan kiinnittää 'viisas salamavalo'. Tällainen salamavalo voi määrätä kameran kanssa parhaan tilaisuuteen sopivan salamatoiminnan. Lisäksi on digitaalisia kameroita, joihin voidaan erikoisliitännällä liittää ulkoisia salamavaloja. Tämän tyyppisiä salamavaloja käyttävät pääasiassa ammattikuvaajat, ja niitä on ennen kaikkea kalliimmissa digitaalikameroissa.

  Sarjavalotus
  Ilmoittaa pystyykö kameralla ottamaan sarja kuvia, joiden välinen aika on erittäin lyhyt. Tämä voi olla kätevää urheilusuoritusten tai nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamista varten.

  Sisäinen muisti
  Kameralla on oma sisäinen muisti. Sen koko ilmoitetaan megatavuina, lyhennettynä MB. Mitä suurempi MB-luku on, sitä enemmän kuvia voidaan tallentaa.

  Tallennusmuoto
  Ilmoittaa missä muodossa digitaalikuvat tallentuvat kameraan.
  JPEG- tai JPG-formaatista on hyvää vauhtia tulossa teollisuusstandardi. JPG-menetelmä pienentää raakaa kuvamateriaalia jättämällä pois tarpeetonta tietoa ja käyttämällä pakkaustekniikkaa hyväksi. Tällä tavalla voidaan JPG-formaatissa 1 megabitin muistiin tallentaa enemmän kuin raakaformaatissa TIFF.
  Kuten sanottu, TIFF on raakaformaatti. Siksi ne vievät enemmän muistitilaa, joten muistiin voidaan tallentaa vähemmän, mutta vieläkin paremmanlaatuisia kuvia.
  AVI-, MPEG- ja MJPEG-formaatteja käytetään animaatioiden ja filmien tallentamiseen.

  Tarkennus
  Ilmoittaa voidaanko kameran tarkennus suorittaa käsin, tapahtuuko se automaattisesti, vai onko se niiden yhdistelmä (esiintyy useimmin).

  • Automaattinen: kamera suorittaa itse tarkennuksen kohteeseen.
  • Puoliautomaattinen: kamera suorittaa itse tarkennuksen, mutta antaa käyttäjän tarvittaessa muuttaa sitä.
  • Käsin: käyttäjä voi suorittaa tarkennuksen itse kiertämällä käsin linssiä.

  TV-out
  Kertoo voidaanko kamera liittää televisioon, jotta kuvat ja/tai filmi voidaan näyttää TV-ruudulla. Yleensä liitäntä tapahtuu yhdistetyllä videokaapelilla. Urosliitin, joka SCART-muunninliittimellä liitetään TV:n SCART-liittimeen. Mikäli kameralla voidaan ottaa myös äänikuvia tai -filmejä, on kaapelissa yleensä lisäurosliitin äänen siirtämistä varten.

  Videokuvaus
  Ilmoittaa voidaanko kameralla ottaa videokuvaa (yleensä lyhyitä). Mikäli kamerassa on tämä toiminto, ja tieto on saatavilla, voidaan kohdasta 'videokuvausominaisuudet' löytää tiedot kameran kapasiteetista.

  Videokuvauksen tiedot
  Ilmoitetaan yleensä resoluutiona, ajanpituutena ja fps-lukumääränä. Fps tarkoittaa frames per second, eli kuvaa sekunnissa.
  Tyypillinen esimerkki: "320x200 15fps 30 s"

  Ääni
  Tässä kerrotaan voidaanko kameralla tallentaa kuvien ja filmien yhteydessä ääntä. Joissakin kameroissa on sisäänrakennettu pieni mikrofoni, jolla voidaan tallentaa ääntä otettuihin kuviin, tai filmiä kuvattaessa. Varo ettet pidä kättä mikrofonin päällä kuvauksen aikana.

   

  • Edulliset Digikamerat hintaluokassa 230-450 euroa
  • Keskihintaiset Digikamerat hintaluokassa 450-795 euroa
  • Canon Laaja valikoima Canonin kameroita
  • Nikon Laaja valikoima Nikonin kameroita
  • Olympus Laaja valikoima Olympus-kameroita
  • Kompaktikamerat Laadukkaat kompaktikamerat kaikkeen valokuvaukseen
  • Järjestelmäkamerat SLR ja TLR Järjestelmäkamerat useissa eri merkeissä ja malleissa
  • Actionkamerat Toimintaa ja menoa kestävät, urheilulliset Action-kamerat jännittäviin kuvaushetkiin
  • Alle 14 Mpx Kamerat,joiden resoluutio alle 14 megapikseliä
  • 16-20 Mpx Kamerat,joiden resoluutio 16-20 megapikseliä
 • Gopro Hero 4 Black Adventure
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/6/gopro-hero-4-black-adventure-25059886.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/6/gopro-hero-4-black-adventure-25059886.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvNi9nb3Byby1oZXJvLTQtYmxhY2stYWR2ZW50dXJlLTI1MDU5ODg2LmpwZw==
  Gopro Hero 4 Black Adventure (44)
  6.25 (1)
  Gopro Hero 4 Black Adventure
  ihan hyvä mutta käykää markantalossa
  gopro hero 4 silver editionin saa markantalosta 389
  6.0
  0 10
  • täältä loytää nopeasti halpaa
  • olisi halvempi markantalossa
 • Canon EOS 5D MARK III Runko
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNi9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOC9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzMvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjQyOTUwMzUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjc2NTY5ODEuanBn
  Canon EOS 5D MARK III Runko (32)
  8.25 (1)
  Canon EOS 5D MARK III Runko
  Hyvä kamera sille joka harrastaa vakavasti kuvaamista
  Hyvä kamera sille joka harrastaa vakavasti kuvaamista.
  10.0
  0 10
 • Edulliset
  • edulliset
 • Keskihintaiset
  • keskihintaiset
 • Canon
  • canon
 • Nikon
  • nikon
 • Olympus
  • olympus
 • Kompaktikamerat
  • kompakti_kamera
 • Järjestelmäkamerat
  • peilito_n_ja_rjestelma_kamera
  • yksisilma_inen_peiliheijastuskamera_muoto
  • yksisilma_inen_peiliheijastuskamera_pakki
  • peilito_n_ja_rjestelma_kamera_muoto
 • Actionkamerat
  • action_camera
 • Alle 14 Mpx
  • kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__14
 • 16-20 Mpx
  • kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__16_20
Digikamerat 7.8 (8)
0 - 24
 • Canon EOS 1200D 18-55 mm
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/2/canon-eos-1200d-18-55mm-23588772.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/3/canon-eos-1200d-18-55mm-23588773.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/5/canon-eos-1200d-18-55mm-23588775.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/6/canon-eos-1200d-18-55mm-23588776.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/7/canon-eos-1200d-18-55mm-23588777.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/8/canon-eos-1200d-18-55mm-23588778.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23588779.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/0/canon-eos-1200d-18-55mm-23588780.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/1/canon-eos-1200d-18-55mm-23588781.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/2/canon-eos-1200d-18-55mm-23588782.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/3/canon-eos-1200d-18-55mm-23588783.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/4/canon-eos-1200d-18-55mm-23588784.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/5/canon-eos-1200d-18-55mm-23588785.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/6/canon-eos-1200d-18-55mm-23588786.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/7/canon-eos-1200d-18-55mm-23588787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/8/canon-eos-1200d-18-55mm-23588788.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23588789.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/0/canon-eos-1200d-18-55mm-23588790.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/1/canon-eos-1200d-18-55mm-23588791.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/2/canon-eos-1200d-18-55mm-23588792.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/3/canon-eos-1200d-18-55mm-23588793.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/4/canon-eos-1200d-18-55mm-23588794.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/5/canon-eos-1200d-18-55mm-23588795.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/6/canon-eos-1200d-18-55mm-23588796.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/7/canon-eos-1200d-18-55mm-23588797.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/8/canon-eos-1200d-18-55mm-23588798.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23588799.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/0/canon-eos-1200d-18-55mm-23588800.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/6/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23612769.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/8/canon-eos-1200d-18-55mm-23613278.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23613779.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/4/7/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916247.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/4/8/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916248.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/4/9/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916249.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/0/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916250.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/1/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916251.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/2/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916252.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/3/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916253.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/4/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916254.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/5/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916255.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/6/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916256.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/7/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916257.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/8/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916258.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/9/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916259.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/0/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916260.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/1/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916261.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/2/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916262.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/3/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916263.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/4/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916264.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/5/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916265.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/6/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916266.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/7/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916267.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/8/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916268.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/9/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916269.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/0/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916270.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/1/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916271.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/2/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916272.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/3/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916273.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/4/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916274.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/5/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916275.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/0/7/canon-eos-1200d-18-55-mm--29582107.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/2/canon-eos-1200d-18-55mm-23588772.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc3Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/3/canon-eos-1200d-18-55mm-23588773.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc3My5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/5/canon-eos-1200d-18-55mm-23588775.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc3NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/6/canon-eos-1200d-18-55mm-23588776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvNi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc3Ni5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/7/canon-eos-1200d-18-55mm-23588777.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc3Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/8/canon-eos-1200d-18-55mm-23588778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc3OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23588779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc3OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/0/canon-eos-1200d-18-55mm-23588780.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/1/canon-eos-1200d-18-55mm-23588781.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvMS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/2/canon-eos-1200d-18-55mm-23588782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/3/canon-eos-1200d-18-55mm-23588783.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/4/canon-eos-1200d-18-55mm-23588784.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/5/canon-eos-1200d-18-55mm-23588785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/6/canon-eos-1200d-18-55mm-23588786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/7/canon-eos-1200d-18-55mm-23588787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/8/canon-eos-1200d-18-55mm-23588788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23588789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc4OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/0/canon-eos-1200d-18-55mm-23588790.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/1/canon-eos-1200d-18-55mm-23588791.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvMS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/2/canon-eos-1200d-18-55mm-23588792.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/3/canon-eos-1200d-18-55mm-23588793.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5My5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/4/canon-eos-1200d-18-55mm-23588794.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvNC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/5/canon-eos-1200d-18-55mm-23588795.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/6/canon-eos-1200d-18-55mm-23588796.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvNi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5Ni5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/7/canon-eos-1200d-18-55mm-23588797.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/8/canon-eos-1200d-18-55mm-23588798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23588799.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODc5OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/0/canon-eos-1200d-18-55mm-23588800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzAvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzU4ODgwMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/6/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23612769.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzYxMjc2OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/8/canon-eos-1200d-18-55mm-23613278.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzcvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzYxMzI3OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/9/canon-eos-1200d-18-55mm-23613779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzcvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS0yMzYxMzc3OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/4/7/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916247.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzQvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjQ3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/4/8/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916248.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzQvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjQ4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/4/9/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzQvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjQ5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/0/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916250.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjUwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/1/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvMS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjUxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/2/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916252.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjUyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/3/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916253.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjUzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/4/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjU0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/5/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjU1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/6/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjU2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/7/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjU3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/8/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjU4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/9/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjU5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/0/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjYwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/1/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjYxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/2/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjYyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/3/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjYzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/4/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvNC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjY0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/5/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916265.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjY1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/6/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916266.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvNi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjY2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/7/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjY3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/8/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjY4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/9/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjY5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/0/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzcvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjcwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/1/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916271.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzcvMS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjcxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/2/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916272.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzcvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjcyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/3/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzcvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2MjczLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/4/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916274.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzcvNC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2Mjc0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/5/canon-eos-1200d-18-55-mm--24916275.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzcvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI0OTE2Mjc1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/0/7/canon-eos-1200d-18-55-mm--29582107.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzAvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTUtbW0tLTI5NTgyMTA3LmpwZw==
  Canon EOS 1200D 18-55 mm (134)
  Canon EOS 1200D 18-55 mm
  Power.fi Power.fi
  382.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  382.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  good_buy
  most_sold
 • Gopro HERO Musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/2/9/gopro-hero-black-25061229.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/0/gopro-hero-black-25062260.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/2/9/gopro-hero-black-25061229.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzIvOS9nb3Byby1oZXJvLWJsYWNrLTI1MDYxMjI5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/0/gopro-hero-black-25062260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMC9nb3Byby1oZXJvLWJsYWNrLTI1MDYyMjYwLmpwZw==
  Gopro HERO Musta (96)
  Gopro HERO Musta
  kyparakamerat.fi kyparakamerat.fi
  6.814285714285715 (1)
  154, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  kyparakamerat.fi kyparakamerat.fi
  6.814285714285715 (1)
  154, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  1
 • Nikon COOLPIX L340
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/9/nikon-coolpix-l340-30558949.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/0/nikon-coolpix-l340-30558950.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/1/nikon-coolpix-l340-30558951.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/2/nikon-coolpix-l340-30558952.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/3/nikon-coolpix-l340-30558953.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/4/nikon-coolpix-l340-30558954.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/5/nikon-coolpix-l340-30558955.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/6/nikon-coolpix-l340-30558956.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/7/nikon-coolpix-l340-30558957.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/5/7/nikon-coolpix-l340-30564457.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/9/2/nikon-coolpix-l340-30564692.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/8/nikon-coolpix-l340-30564878.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/7/6/nikon-coolpix-l340-55939676.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/7/7/nikon-coolpix-l340-55939677.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/9/nikon-coolpix-l340-30558949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzQvOS9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NDkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/0/nikon-coolpix-l340-30558950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvMC9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NTAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/1/nikon-coolpix-l340-30558951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvMS9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NTEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/2/nikon-coolpix-l340-30558952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvMi9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NTIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/3/nikon-coolpix-l340-30558953.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NTMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/4/nikon-coolpix-l340-30558954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NTQuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/5/nikon-coolpix-l340-30558955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NTUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/6/nikon-coolpix-l340-30558956.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NTYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/7/nikon-coolpix-l340-30558957.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NTg5NTcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/5/7/nikon-coolpix-l340-30564457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzUvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NjQ0NTcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/9/2/nikon-coolpix-l340-30564692.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzkvMi9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NjQ2OTIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/8/nikon-coolpix-l340-30564878.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtMzA1NjQ4NzguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/7/6/nikon-coolpix-l340-55939676.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtNTU5Mzk2NzYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/7/7/nikon-coolpix-l340-55939677.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LWwzNDAtNTU5Mzk2NzcuanBn
  Nikon COOLPIX L340 (73)
  Nikon COOLPIX L340
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  147, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  147, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Nikon D3300 Musta 18 - 55 mm
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/2/nikon-d3300-18-55mm-vr-ii-22968422.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/5/nikon-d3300-black-18-55-mm--24808765.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/6/nikon-d3300-black-18-55-mm--24808766.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/7/nikon-d3300-black-18-55-mm--24808767.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/8/nikon-d3300-black-18-55-mm--24808768.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/nikon-d3300-black-18-55-mm--50035477.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/1/nikon-d3300-black-18-55-mm--50035481.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/2/nikon-d3300-black-18-55-mm--50035482.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/5/nikon-d3300-black-18-55-mm--54422985.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/6/nikon-d3300-black-18-55-mm--54422986.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/7/nikon-d3300-black-18-55-mm--54422987.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/5/4/nikon-d3300-black-18-55-mm--55907254.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/5/5/nikon-d3300-black-18-55-mm--55907255.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/8/4/nikon-d3300-black-18-55-mm--55939384.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/2/nikon-d3300-18-55mm-vr-ii-22968422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzIvMi9uaWtvbi1kMzMwMC0xOC01NW1tLXZyLWlpLTIyOTY4NDIyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/5/nikon-d3300-black-18-55-mm--24808765.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzYvNS9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tMjQ4MDg3NjUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/6/nikon-d3300-black-18-55-mm--24808766.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzYvNi9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tMjQ4MDg3NjYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/7/nikon-d3300-black-18-55-mm--24808767.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzYvNy9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tMjQ4MDg3NjcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/8/nikon-d3300-black-18-55-mm--24808768.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzYvOC9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tMjQ4MDg3NjguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/nikon-d3300-black-18-55-mm--50035477.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzcvNy9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTAwMzU0NzcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/1/nikon-d3300-black-18-55-mm--50035481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzgvMS9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTAwMzU0ODEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/2/nikon-d3300-black-18-55-mm--50035482.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzgvMi9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTAwMzU0ODIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/5/nikon-d3300-black-18-55-mm--54422985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzgvNS9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTQ0MjI5ODUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/6/nikon-d3300-black-18-55-mm--54422986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzgvNi9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTQ0MjI5ODYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/7/nikon-d3300-black-18-55-mm--54422987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzgvNy9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTQ0MjI5ODcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/5/4/nikon-d3300-black-18-55-mm--55907254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzUvNC9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTU5MDcyNTQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/5/5/nikon-d3300-black-18-55-mm--55907255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzUvNS9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTU5MDcyNTUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/8/4/nikon-d3300-black-18-55-mm--55939384.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzgvNC9uaWtvbi1kMzMwMC1ibGFjay0xOC01NS1tbS0tNTU5MzkzODQuanBn
  Nikon D3300 Musta 18 - 55 mm (64)
  Nikon D3300 Musta 18 - 55 mm
  Power.fi Power.fi
  392.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  392.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Canon EOS 70D Runko
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/6/canon-eos-70d-body--23552466.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/5/canon-eos-70d-body--23552495.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/0/canon-eos-70d-body--23552490.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/1/canon-eos-70d-body--23552491.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/4/canon-eos-70d-body--23552494.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/6/canon-eos-70d-body--23552496.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/6/canon-eos-70d-body--22407596.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/7/canon-eos-70d-body--22407597.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/8/canon-eos-70d-body--23552468.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/0/canon-eos-70d-body--23552470.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/2/canon-eos-70d-body--23552472.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/7/canon-eos-70d-body--23552477.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/8/canon-eos-70d-body--23552478.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/4/canon-eos-70d-body--23552484.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/5/canon-eos-70d-body--23552485.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/6/canon-eos-70d-body--23552486.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/7/canon-eos-70d-body--23552487.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/8/canon-eos-70d-body--23552488.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/9/canon-eos-70d-body--23552489.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/2/canon-eos-70d-body--23552492.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/3/canon-eos-70d-body--23552493.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/7/canon-eos-70d-body--23552497.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/8/canon-eos-70d-body--23552498.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/9/canon-eos-70d-body--23552499.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/0/canon-eos-70d-body--23552500.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/1/canon-eos-70d-body--23552501.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/2/canon-eos-70d-body--23552502.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/3/canon-eos-70d-body--23552503.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/4/canon-eos-70d-body--23552504.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/5/canon-eos-70d-body--23552505.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/6/canon-eos-70d-body--23552506.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/7/canon-eos-70d-body--23552507.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/8/canon-eos-70d-body--23552508.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/9/canon-eos-70d-body--23552509.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/0/canon-eos-70d-body--23552510.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/1/canon-eos-70d-body--23552511.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/2/canon-eos-70d-body--23552512.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/4/canon-eos-70d-body--25250724.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/5/canon-eos-70d-body--25250725.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/6/canon-eos-70d-body--25250726.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/7/canon-eos-70d-body--25250727.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/8/canon-eos-70d-body--25250728.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/9/canon-eos-70d-body--25250729.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/1/canon-eos-70d-body--25250731.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/2/canon-eos-70d-body--25250732.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/3/canon-eos-70d-body--25250733.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/5/canon-eos-70d-body--25250735.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/7/canon-eos-70d-body--25250737.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/8/canon-eos-70d-body--25250738.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/9/canon-eos-70d-body--25250739.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/0/canon-eos-70d-body--25250740.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/3/canon-eos-70d-body--25250743.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/4/canon-eos-70d-body--25250744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/5/canon-eos-70d-body--25250745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/6/canon-eos-70d-body--25250746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/7/canon-eos-70d-body--25250747.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/0/canon-eos-70d-body--30563690.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/9/canon-eos-70d-20595179.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/6/canon-eos-70d-body--23552466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDY2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/5/canon-eos-70d-body--23552495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvNS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDk1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/0/canon-eos-70d-body--23552490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvMC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDkwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/1/canon-eos-70d-body--23552491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvMS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDkxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/4/canon-eos-70d-body--23552494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvNC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDk0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/6/canon-eos-70d-body--23552496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvNi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDk2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/6/canon-eos-70d-body--22407596.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzkvNi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIyNDA3NTk2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/7/canon-eos-70d-body--22407597.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzkvNy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIyNDA3NTk3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/8/canon-eos-70d-body--23552468.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvOC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDY4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/0/canon-eos-70d-body--23552470.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvMC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDcwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/2/canon-eos-70d-body--23552472.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvMi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDcyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/7/canon-eos-70d-body--23552477.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvNy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDc3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/8/canon-eos-70d-body--23552478.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvOC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDc4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/4/canon-eos-70d-body--23552484.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvNC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDg0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/5/canon-eos-70d-body--23552485.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvNS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDg1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/6/canon-eos-70d-body--23552486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvNi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDg2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/7/canon-eos-70d-body--23552487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvNy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDg3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/8/canon-eos-70d-body--23552488.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvOC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDg4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/9/canon-eos-70d-body--23552489.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvOS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDg5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/2/canon-eos-70d-body--23552492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvMi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDkyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/3/canon-eos-70d-body--23552493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvMy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDkzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/7/canon-eos-70d-body--23552497.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvNy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDk3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/8/canon-eos-70d-body--23552498.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvOC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDk4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/9/canon-eos-70d-body--23552499.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvOS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNDk5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/0/canon-eos-70d-body--23552500.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvMC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTAwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/1/canon-eos-70d-body--23552501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvMS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTAxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/2/canon-eos-70d-body--23552502.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvMi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTAyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/3/canon-eos-70d-body--23552503.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvMy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTAzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/4/canon-eos-70d-body--23552504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTA0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/5/canon-eos-70d-body--23552505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTA1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/6/canon-eos-70d-body--23552506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTA2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/7/canon-eos-70d-body--23552507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTA3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/8/canon-eos-70d-body--23552508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTA4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/9/canon-eos-70d-body--23552509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTA5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/0/canon-eos-70d-body--23552510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzEvMC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTEwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/1/canon-eos-70d-body--23552511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzEvMS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTExLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/2/canon-eos-70d-body--23552512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzEvMi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTIzNTUyNTEyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/4/canon-eos-70d-body--25250724.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzIvNC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzI0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/5/canon-eos-70d-body--25250725.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzIvNS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzI1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/6/canon-eos-70d-body--25250726.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzIvNi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzI2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/7/canon-eos-70d-body--25250727.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzIvNy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzI3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/8/canon-eos-70d-body--25250728.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzIvOC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzI4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/9/canon-eos-70d-body--25250729.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzIvOS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzI5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/1/canon-eos-70d-body--25250731.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvMS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzMxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/2/canon-eos-70d-body--25250732.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvMi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzMyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/3/canon-eos-70d-body--25250733.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvMy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzMzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/5/canon-eos-70d-body--25250735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvNS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzM1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/7/canon-eos-70d-body--25250737.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvNy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzM3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/8/canon-eos-70d-body--25250738.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvOC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzM4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/9/canon-eos-70d-body--25250739.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvOS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzM5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/0/canon-eos-70d-body--25250740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvMC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzQwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/3/canon-eos-70d-body--25250743.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvMy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzQzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/4/canon-eos-70d-body--25250744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvNC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzQ0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/5/canon-eos-70d-body--25250745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvNS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzQ1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/6/canon-eos-70d-body--25250746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvNi9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzQ2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/7/canon-eos-70d-body--25250747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvNy9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTI1MjUwNzQ3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/0/canon-eos-70d-body--30563690.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzkvMC9jYW5vbi1lb3MtNzBkLWJvZHktLTMwNTYzNjkwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/9/canon-eos-70d-20595179.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvOS9jYW5vbi1lb3MtNzBkLTIwNTk1MTc5LmpwZw==
  Canon EOS 70D Runko (59)
  Canon EOS 70D Runko
  Power.fi Power.fi
  881.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  881.9, ? (offer_sdt_unknown)
  5
 • Nikon D3200 Kit + AF-S DX 18-55 VR II
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/3/4/nikon-d3200-black-18-55mm-vr-ii-24173734.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/3/5/nikon-d3200-black-18-55mm-vr-ii-24173735.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/2/2/nikon-d3200-black-18-55mm-vr-ii-24182122.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/7/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808887.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/8/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808888.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808889.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/0/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808890.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/1/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808891.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/2/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808892.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/3/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808893.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/4/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808894.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/5/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808895.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/6/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808896.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/7/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808897.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/3/4/nikon-d3200-black-18-55mm-vr-ii-24173734.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzMvNC9uaWtvbi1kMzIwMC1ibGFjay0xOC01NW1tLXZyLWlpLTI0MTczNzM0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/3/5/nikon-d3200-black-18-55mm-vr-ii-24173735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzMvNS9uaWtvbi1kMzIwMC1ibGFjay0xOC01NW1tLXZyLWlpLTI0MTczNzM1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/2/2/nikon-d3200-black-18-55mm-vr-ii-24182122.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvMi9uaWtvbi1kMzIwMC1ibGFjay0xOC01NW1tLXZyLWlpLTI0MTgyMTIyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/7/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808887.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvNy9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/8/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808888.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvOC9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg4OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvOS9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg4OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/0/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMC9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg5MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/1/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMS9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg5MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/2/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMi9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg5Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/3/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808893.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMy9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg5My5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/4/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808894.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNC9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg5NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/5/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808895.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNS9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg5NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/6/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNi9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/7/nikon-d3200-kit-af-s-dx-18-55-vr-ii-24808897.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNy9uaWtvbi1kMzIwMC1raXQtYWYtcy1keC0xOC01NS12ci1paS0yNDgwODg5Ny5qcGc=
  Nikon D3200 Kit + AF-S DX 18-55 VR II (57)
  Nikon D3200 Kit + AF-S DX 18-55 VR II
  Power.fi Power.fi
  401.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  401.8, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Canon EOS 100D 18-55mm iS STM
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/7/3/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--20593473.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/1/7/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--20593217.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/5/1/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--20593251.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/4/5/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--20593345.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/1/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358981.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/2/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358982.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/3/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358983.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/4/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358984.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/5/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358985.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/6/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358986.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/7/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358987.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/8/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358988.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/7/3/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--20593473.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzcvMy9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjA1OTM0NzMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/1/7/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--20593217.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvNy9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjA1OTMyMTcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/5/1/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--20593251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzUvMS9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjA1OTMyNTEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/4/5/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--20593345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvNS9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjA1OTMzNDUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/1/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvMS9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjIzNTg5ODEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/2/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvMi9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjIzNTg5ODIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/3/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvMy9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjIzNTg5ODMuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/4/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvNC9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjIzNTg5ODQuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/5/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvNS9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjIzNTg5ODUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/6/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvNi9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjIzNTg5ODYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/7/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvNy9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjIzNTg5ODcuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/8/canon-eos-100d-18-55mm-is-stm--22358988.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvOC9jYW5vbi1lb3MtMTAwZC0xOC01NW1tLWlzLXN0bS0tMjIzNTg5ODguanBn
  Canon EOS 100D 18-55mm iS STM (53)
  Canon EOS 100D 18-55mm iS STM
  Power.fi Power.fi
  441.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  441.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  good_buy
 • Nikon D7200 Musta
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/5/nikon-d7200-30310515.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/6/nikon-d7200-30310516.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/9/nikon-d7200-30393559.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/7/nikon-d7200-30399237.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/2/nikon-d7200-55939752.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/5/nikon-d7200-30310515.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzEvNS9uaWtvbi1kNzIwMC0zMDMxMDUxNS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/6/nikon-d7200-30310516.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzEvNi9uaWtvbi1kNzIwMC0zMDMxMDUxNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/9/nikon-d7200-30393559.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzUvOS9uaWtvbi1kNzIwMC0zMDM5MzU1OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/7/nikon-d7200-30399237.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvNy9uaWtvbi1kNzIwMC0zMDM5OTIzNy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/2/nikon-d7200-55939752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMi9uaWtvbi1kNzIwMC01NTkzOTc1Mi5qcGc=
  Nikon D7200 Musta (52)
  Nikon D7200 Musta
  Dustin home Dustin home
  1060.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  1060.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Canon PowerShot SX410 IS
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/0/canon-powershot-sx410-is-29748680.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/5/canon-powershot-sx410-is-29752465.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/9/0/canon-powershot-sx410-is-29752590.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/8/canon-powershot-sx410-is-30164948.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/9/canon-powershot-sx410-is-30164949.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/0/canon-powershot-sx410-is-30164950.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/1/canon-powershot-sx410-is-30164951.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/2/canon-powershot-sx410-is-30164952.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/0/canon-powershot-sx410-is-29748680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzgvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMjk3NDg2ODAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/5/canon-powershot-sx410-is-29752465.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMjk3NTI0NjUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/9/0/canon-powershot-sx410-is-29752590.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzkvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMjk3NTI1OTAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/8/canon-powershot-sx410-is-30164948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvOC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NDguanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/9/canon-powershot-sx410-is-30164949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvOS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NDkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/0/canon-powershot-sx410-is-30164950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NTAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/1/canon-powershot-sx410-is-30164951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvMS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NTEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/2/canon-powershot-sx410-is-30164952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvMi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NTIuanBn
  Canon PowerShot SX410 IS (52)
  Canon PowerShot SX410 IS
  Power.fi Power.fi
  182.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  182.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Canon EOS 6D Runko
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/3/9/canon-eos-6d-19489539.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/1/canon-eos-6d-body--22359841.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/2/canon-eos-6d-body--22359842.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/3/canon-eos-6d-body--22359843.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/4/canon-eos-6d-body--22359844.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/5/canon-eos-6d-body--22359845.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/6/canon-eos-6d-body--22359846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/7/canon-eos-6d-body--22359847.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/8/canon-eos-6d-body--22359848.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/9/canon-eos-6d-body--22359849.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/0/canon-eos-6d-body--22359850.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/1/canon-eos-6d-body--22359851.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/3/0/canon-eos-6d-body--23329430.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/2/canon-eos-6d-body--25051382.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/3/canon-eos-6d-body--25051383.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/4/canon-eos-6d-body--25051384.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/5/canon-eos-6d-body--25051385.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/6/canon-eos-6d-body--25051386.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/7/canon-eos-6d-body--25051387.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/8/canon-eos-6d-body--25051388.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/9/canon-eos-6d-body--25051389.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/9/0/canon-eos-6d-body--25051390.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/3/9/canon-eos-6d-19489539.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzMvOS9jYW5vbi1lb3MtNmQtMTk0ODk1MzkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/1/canon-eos-6d-body--22359841.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMS9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/2/canon-eos-6d-body--22359842.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMi9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/3/canon-eos-6d-body--22359843.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMy9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/4/canon-eos-6d-body--22359844.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvNC9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/5/canon-eos-6d-body--22359845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvNS9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/6/canon-eos-6d-body--22359846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvNi9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/7/canon-eos-6d-body--22359847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvNy9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/8/canon-eos-6d-body--22359848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvOC9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/9/canon-eos-6d-body--22359849.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvOS9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NDkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/0/canon-eos-6d-body--22359850.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzUvMC9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NTAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/1/canon-eos-6d-body--22359851.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzUvMS9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjIzNTk4NTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/3/0/canon-eos-6d-body--23329430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzMvMC9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjMzMjk0MzAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/2/canon-eos-6d-body--25051382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvMi9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzODIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/3/canon-eos-6d-body--25051383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvMy9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzODMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/4/canon-eos-6d-body--25051384.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvNC9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzODQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/5/canon-eos-6d-body--25051385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvNS9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzODUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/6/canon-eos-6d-body--25051386.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvNi9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzODYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/7/canon-eos-6d-body--25051387.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvNy9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzODcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/8/canon-eos-6d-body--25051388.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvOC9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzODguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/9/canon-eos-6d-body--25051389.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvOS9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzODkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/9/0/canon-eos-6d-body--25051390.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzkvMC9jYW5vbi1lb3MtNmQtYm9keS0tMjUwNTEzOTAuanBn
  Canon EOS 6D Runko (50)
  Canon EOS 6D Runko
  Power.fi Power.fi
  1361.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1361.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm IS STM
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359914.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359915.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359916.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359917.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359918.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359919.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359920.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359921.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359922.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359923.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359924.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359925.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359926.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359927.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359928.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359929.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359930.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359931.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359932.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359933.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359934.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359935.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359936.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359937.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359938.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359939.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359940.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359941.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359942.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359943.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359944.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359945.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359946.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359947.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359948.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359949.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359950.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359951.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359952.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359953.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359954.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359955.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359956.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359957.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359958.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359959.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359960.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359961.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359962.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359963.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359964.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22413309.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359914.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvNC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTE0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359915.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvNS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTE1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359916.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvNi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTE2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359917.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvNy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTE3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvOC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTE4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359919.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvOS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTE5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359920.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvMC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTIwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359921.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvMS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTIxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359922.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvMi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTIyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359923.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvMy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTIzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359924.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvNC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTI0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359925.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvNS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTI1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359926.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvNi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTI2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359927.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvNy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTI3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvOC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTI4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/2/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359929.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvOS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTI5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvMC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTMwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359931.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvMS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTMxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359932.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvMi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTMyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359933.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvMy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTMzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvNC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTM0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359935.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvNS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTM1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359936.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvNi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTM2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvNy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTM3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359938.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvOC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTM4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvOS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTM5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359941.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359943.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359944.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQ0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359945.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQ1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359946.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQ2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359947.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQ3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvOC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQ4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvOS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTQ5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvMC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTUwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvMS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTUxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvMi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTUyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359953.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvMy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTUzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvNC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTU0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/5/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvNS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTU1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/6/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359956.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvNi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTU2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/7/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359957.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvNy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTU3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/8/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvOC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTU4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvOS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTU5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/0/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvMC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTYwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/1/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359961.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvMS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTYxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/2/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359962.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvMi9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTYyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/3/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359963.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvMy9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTYzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/4/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22359964.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvNC9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyMzU5OTY0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/9/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-is-stm-22413309.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzAvOS9jYW5vbi1lb3MtNzAwZC1lZi1zLTE4LTU1bW0taXMtc3RtLTIyNDEzMzA5LmpwZw==
  Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm IS STM (49)
  Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm IS STM
  Power.fi Power.fi
  592.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  592.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  good_buy
 • Olympus E-PL7 + 14-42mm Hopea
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/5/1/olympus-e-pl7-14-42mm-silver-25062151.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/6/olympus-e-pl7-14-42mm-silver-30172926.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/7/olympus-e-pl7-14-42mm-silver-30172927.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/8/olympus-e-pl7-14-42mm-silver-30172928.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/4/olympus-pen-e-pl7-m-zuiko-ed-14-42mm-55159284.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/5/1/olympus-e-pl7-14-42mm-silver-25062151.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzUvMS9vbHltcHVzLWUtcGw3LTE0LTQybW0tc2lsdmVyLTI1MDYyMTUxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/6/olympus-e-pl7-14-42mm-silver-30172926.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzIvNi9vbHltcHVzLWUtcGw3LTE0LTQybW0tc2lsdmVyLTMwMTcyOTI2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/7/olympus-e-pl7-14-42mm-silver-30172927.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzIvNy9vbHltcHVzLWUtcGw3LTE0LTQybW0tc2lsdmVyLTMwMTcyOTI3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/8/olympus-e-pl7-14-42mm-silver-30172928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzIvOC9vbHltcHVzLWUtcGw3LTE0LTQybW0tc2lsdmVyLTMwMTcyOTI4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/4/olympus-pen-e-pl7-m-zuiko-ed-14-42mm-55159284.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzgvNC9vbHltcHVzLXBlbi1lLXBsNy1tLXp1aWtvLWVkLTE0LTQybW0tNTUxNTkyODQuanBn
  Olympus E-PL7 + 14-42mm Hopea (48)
  Olympus E-PL7 + 14-42mm Hopea
  Power.fi Power.fi
  442.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  442.9, ? (offer_sdt_unknown)
  6
 • Gopro Hero 4 Black Adventure
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/6/gopro-hero-4-black-adventure-25059886.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/6/gopro-hero-4-black-adventure-25059886.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvNi9nb3Byby1oZXJvLTQtYmxhY2stYWR2ZW50dXJlLTI1MDU5ODg2LmpwZw==
  Gopro Hero 4 Black Adventure (44)
  6.25 (1)
  Gopro Hero 4 Black Adventure
  Dustin home Dustin home
  479.26, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  479.26, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Panasonic Lumix DMC-TZ70 12.1MP 1/2.3" MOS 4000 x 3000pikseliä Musta, Hopea
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/7/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-33172057.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kaXJlY3QxMjMuZmkvVXNlckZpbGVzL1Byb2R1Y3RzL0ltYWdlcy8xMTU0MjktdW50aXRsZWQtMS1tZWRpdW0ucG5n
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/6/3/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-33925163.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTIvcGFuYXNvbmljX2RtYy10ejcwX3NpbHZlci0zMTg5OTQ2NC1mcm50MS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/7/8/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852878.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/7/9/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852879.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/0/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852880.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/1/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852881.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/2/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852882.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/5/panasonic-lumix-dmc-tz70-12-1mp-1-2-3-mos-4000-x-3000pixels-black-silver-54403285.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/7/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-33172057.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kaXJlY3QxMjMuZmkvVXNlckZpbGVzL1Byb2R1Y3RzL0ltYWdlcy8xMTU0MjktdW50aXRsZWQtMS1tZWRpdW0ucG5n
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/6/3/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-33925163.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTIvcGFuYXNvbmljX2RtYy10ejcwX3NpbHZlci0zMTg5OTQ2NC1mcm50MS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/7/8/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852878.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzcvOC9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NzAtZGlnaWthbWVyYS0zOTg1Mjg3OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/7/9/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852879.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzcvOS9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NzAtZGlnaWthbWVyYS0zOTg1Mjg3OS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/0/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzgvMC9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NzAtZGlnaWthbWVyYS0zOTg1Mjg4MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/1/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852881.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzgvMS9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NzAtZGlnaWthbWVyYS0zOTg1Mjg4MS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/2/panasonic-lumix-dmc-tz70-digikamera-39852882.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzgvMi9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NzAtZGlnaWthbWVyYS0zOTg1Mjg4Mi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/5/panasonic-lumix-dmc-tz70-12-1mp-1-2-3-mos-4000-x-3000pixels-black-silver-54403285.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvNS9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NzAtMTItMW1wLTEtMi0zLW1vcy00MDAwLXgtMzAwMHBpeGVscy1ibGFjay1zaWx2ZXItNTQ0MDMyODUuanBn
  Panasonic Lumix DMC-TZ70 12.1MP 1/2.3" MOS 4000 x 3000pikseliä Musta, Hopea (40)
  Panasonic Lumix DMC-TZ70 12.1MP 1/2.3" MOS 4000 x 3000pikseliä Musta, Hopea
  Power.fi Power.fi
  301.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  301.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Nikon D7100 18-105 VR
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/8/1/nikon-d7100-18-105-vr--22371681.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/8/6/nikon-d7100-18-105-vr--22371686.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/2/nikon-d7100-18-105-vr--22371792.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/8/nikon-d7100-18-105-vr--22371798.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/8/nikon-d7100-18-105-vr--24808658.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/9/nikon-d7100-18-105-vr--24808659.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/0/nikon-d7100-18-105-vr--24808660.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/1/nikon-d7100-18-105-vr--24808661.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/2/nikon-d7100-18-105-vr--24808662.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/8/1/nikon-d7100-18-105-vr--22371681.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzgvMS9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTIyMzcxNjgxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/8/6/nikon-d7100-18-105-vr--22371686.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzgvNi9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTIyMzcxNjg2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/2/nikon-d7100-18-105-vr--22371792.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzkvMi9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTIyMzcxNzkyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/8/nikon-d7100-18-105-vr--22371798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzkvOC9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTIyMzcxNzk4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/8/nikon-d7100-18-105-vr--24808658.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzUvOC9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTI0ODA4NjU4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/9/nikon-d7100-18-105-vr--24808659.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzUvOS9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTI0ODA4NjU5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/0/nikon-d7100-18-105-vr--24808660.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzYvMC9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTI0ODA4NjYwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/1/nikon-d7100-18-105-vr--24808661.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzYvMS9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTI0ODA4NjYxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/2/nikon-d7100-18-105-vr--24808662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzYvMi9uaWtvbi1kNzEwMC0xOC0xMDUtdnItLTI0ODA4NjYyLmpwZw==
  Nikon D7100 18-105 VR (40)
  Nikon D7100 18-105 VR
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  1409, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  1409, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Olympus OM-D E-M10 Mark II + M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/0/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-14-42mm-f-3-5-5-6-ed-ez-pancake-noir-41389270.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGlnaXQtcGhvdG8uY29tL2ltYWdlcy9wcm9kdWl0cy9PTFlNUFVTVjIwNzA1MkJFMDAvMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/0/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-14-42mm-f-3-5-5-6-ed-ez-pancake-noir-41774640.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXNpZXJvZWhsaW5nLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC8yLzAvMjA1ODA4LTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/4/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781104.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/5/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781105.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/6/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781106.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/7/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781107.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/8/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781108.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/9/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781109.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/0/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781110.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/1/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781111.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/2/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781112.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/3/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781113.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/4/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781114.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/0/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-14-42mm-f-3-5-5-6-ed-ez-pancake-noir-41389270.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGlnaXQtcGhvdG8uY29tL2ltYWdlcy9wcm9kdWl0cy9PTFlNUFVTVjIwNzA1MkJFMDAvMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/0/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-14-42mm-f-3-5-5-6-ed-ez-pancake-noir-41774640.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXNpZXJvZWhsaW5nLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC8yLzAvMjA1ODA4LTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/4/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781104.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzAvNC9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTEwNC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/5/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781105.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzAvNS9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTEwNS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/6/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781106.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzAvNi9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTEwNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/7/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781107.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzAvNy9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTEwNy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/8/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781108.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzAvOC9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTEwOC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/0/9/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzAvOS9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTEwOS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/0/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781110.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvMC9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTExMC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/1/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781111.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvMS9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTExMS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/2/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781112.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvMi9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTExMi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/3/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvMy9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTExMy5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/4/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-m-zuiko-digital-ed-14-42mm-f3-5-5-6-ez-42781114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvNC9vbHltcHVzLW9tLWQtZS1tMTAtbWFyay1paS1tLXp1aWtvLWRpZ2l0YWwtZWQtMTQtNDJtbS1mMy01LTUtNi1lei00Mjc4MTExNC5qcGc=
  Olympus OM-D E-M10 Mark II + M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ (39)
  Olympus OM-D E-M10 Mark II + M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  752.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  752.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  2
 • Canon PowerShot SX410 IS Punainen
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/5/1/canon-powershot-sx410-is-red-30161851.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/3/canon-powershot-sx410-is-red-30162403.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/3/canon-powershot-sx410-is-red-30164953.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/4/canon-powershot-sx410-is-red-30164954.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/5/canon-powershot-sx410-is-red-30164955.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/6/canon-powershot-sx410-is-red-30164956.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/5/1/canon-powershot-sx410-is-red-30161851.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvMS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtcmVkLTMwMTYxODUxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/3/canon-powershot-sx410-is-red-30162403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzAvMy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtcmVkLTMwMTYyNDAzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/3/canon-powershot-sx410-is-red-30164953.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvMy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtcmVkLTMwMTY0OTUzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/4/canon-powershot-sx410-is-red-30164954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvNC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtcmVkLTMwMTY0OTU0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/5/canon-powershot-sx410-is-red-30164955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtcmVkLTMwMTY0OTU1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/6/canon-powershot-sx410-is-red-30164956.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvNi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtcmVkLTMwMTY0OTU2LmpwZw==
  Canon PowerShot SX410 IS Punainen (38)
  Canon PowerShot SX410 IS Punainen
  Power.fi Power.fi
  182.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  182.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Nikon D7200 + AF-S 18-105mm VR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/3/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310553.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/4/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310554.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/5/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310555.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/6/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310556.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/7/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/8/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310558.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/1/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30393561.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/3/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334273.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/4/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334274.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/5/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334275.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/6/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334276.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/7/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334277.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/3/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvMy9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTMwMzEwNTUzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/4/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvNC9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTMwMzEwNTU0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/5/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvNS9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTMwMzEwNTU1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/6/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvNi9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTMwMzEwNTU2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/7/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvNy9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTMwMzEwNTU3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/8/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30310558.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvOC9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTMwMzEwNTU4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/1/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-30393561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzYvMS9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTMwMzkzNTYxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/3/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvMy9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTUxMzM0MjczLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/4/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334274.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNC9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTUxMzM0Mjc0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/5/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334275.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNS9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTUxMzM0Mjc1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/6/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334276.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNi9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTUxMzM0Mjc2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/7/nikon-d7200-af-s-18-105mm-vr-51334277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvNy9uaWtvbi1kNzIwMC1hZi1zLTE4LTEwNW1tLXZyLTUxMzM0Mjc3LmpwZw==
  Nikon D7200 + AF-S 18-105mm VR (36)
  Nikon D7200 + AF-S 18-105mm VR
  Dustin home Dustin home
  1316.26, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  1316.26, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Nikon D5300
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/0/nikon-d5300-black-body-23334270.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/1/nikon-d5300-black-body-23334361.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/9/9/nikon-d5300-black-body-23334399.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/0/nikon-d5300-black-body-23334490.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/4/nikon-d5300-54388914.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/5/nikon-d5300-54388915.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/0/nikon-d5300-black-body-23334270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvMC9uaWtvbi1kNTMwMC1ibGFjay1ib2R5LTIzMzM0MjcwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/1/nikon-d5300-black-body-23334361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvMS9uaWtvbi1kNTMwMC1ibGFjay1ib2R5LTIzMzM0MzYxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/9/9/nikon-d5300-black-body-23334399.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzkvOS9uaWtvbi1kNTMwMC1ibGFjay1ib2R5LTIzMzM0Mzk5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/0/nikon-d5300-black-body-23334490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMC9uaWtvbi1kNTMwMC1ibGFjay1ib2R5LTIzMzM0NDkwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/4/nikon-d5300-54388914.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvNC9uaWtvbi1kNTMwMC01NDM4ODkxNC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/5/nikon-d5300-54388915.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvNS9uaWtvbi1kNTMwMC01NDM4ODkxNS5qcGc=
  Nikon D5300 (35)
  Nikon D5300
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  549.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  549.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Canon Powershot G7X musta
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/3/5/canon-powershot-g7x-black-25149535.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/3/6/canon-powershot-g7x-black-25149536.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/0/2/canon-powershot-g7x-black-25152202.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/3/5/canon-powershot-g7x-black-25149535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzMvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzd4LWJsYWNrLTI1MTQ5NTM1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/3/6/canon-powershot-g7x-black-25149536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzMvNi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzd4LWJsYWNrLTI1MTQ5NTM2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/0/2/canon-powershot-g7x-black-25152202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzAvMi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzd4LWJsYWNrLTI1MTUyMjAyLmpwZw==
  Canon Powershot G7X musta (34)
  Canon Powershot G7X musta
  Power.fi Power.fi
  541.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  541.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Nikon Coolpix P900 Musta
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/5/7/nikon-coolpix-p900-black-30250757.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/5/nikon-coolpix-p900-30310785.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/6/nikon-coolpix-p900-30310786.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/7/nikon-coolpix-p900-30310787.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/3/nikon-coolpix-p900-55939753.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/5/7/nikon-coolpix-p900-black-30250757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzUvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtYmxhY2stMzAyNTA3NTcuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/5/nikon-coolpix-p900-30310785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/6/nikon-coolpix-p900-30310786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/7/nikon-coolpix-p900-30310787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/3/nikon-coolpix-p900-55939753.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtNTU5Mzk3NTMuanBn
  Nikon Coolpix P900 Musta (34)
  Nikon Coolpix P900 Musta
  Dustin home Dustin home
  579.08, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  579.08, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Canon EOS 5D MARK III Runko
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNi9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOC9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzMvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjQyOTUwMzUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjc2NTY5ODEuanBn
  Canon EOS 5D MARK III Runko (32)
  8.25 (1)
  Canon EOS 5D MARK III Runko
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  2799.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  2799.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Nikon COOLPIX S7000
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/0/nikon-coolpix-s7000-30264610.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/1/nikon-coolpix-s7000-30264611.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/2/nikon-coolpix-s7000-30264612.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/3/nikon-coolpix-s7000-30264613.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/4/nikon-coolpix-s7000-30264614.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/5/nikon-coolpix-s7000-30264615.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/6/nikon-coolpix-s7000-30264616.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/7/nikon-coolpix-s7000-30264617.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/8/nikon-coolpix-s7000-30264618.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/3/8/nikon-coolpix-s7000-30269438.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/5/nikon-coolpix-s7000-55160015.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/0/nikon-coolpix-s7000-30264610.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvMC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjEwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/1/nikon-coolpix-s7000-30264611.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvMS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjExLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/2/nikon-coolpix-s7000-30264612.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvMi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjEyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/3/nikon-coolpix-s7000-30264613.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjEzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/4/nikon-coolpix-s7000-30264614.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/5/nikon-coolpix-s7000-30264615.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/6/nikon-coolpix-s7000-30264616.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/7/nikon-coolpix-s7000-30264617.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/8/nikon-coolpix-s7000-30264618.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/3/8/nikon-coolpix-s7000-30269438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzMvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY5NDM4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/5/nikon-coolpix-s7000-55160015.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTU1MTYwMDE1LmpwZw==
  Nikon COOLPIX S7000 (31)
  Nikon COOLPIX S7000
  Power.fi Power.fi
  157.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  157.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Nikon D5300 AF-S DX NIKKOR 18-55 VR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/5/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361635.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/6/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361636.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/7/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361637.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/8/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361638.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/9/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361639.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/0/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361640.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/1/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361641.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/2/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361642.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/3/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361643.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/4/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361644.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/5/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361645.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/6/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361646.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/7/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361647.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/3/0/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22368930.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/0/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22370210.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/6/2/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22375762.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/4/5/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22378445.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22378846.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/4/8/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22380048.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/0/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301290.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/1/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301291.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/2/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301292.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/3/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301293.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/4/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301294.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/5/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301295.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/6/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301296.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/7/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301297.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/8/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301298.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/5/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361635.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvNS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTYzNS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/6/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvNi9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTYzNi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/7/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361637.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvNy9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTYzNy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/8/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361638.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvOC9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTYzOC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/9/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361639.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvOS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTYzOS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/0/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361640.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvMC9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTY0MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/1/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361641.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvMS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTY0MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/2/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361642.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvMi9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTY0Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/3/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvMy9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTY0My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/4/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvNC9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTY0NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/5/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvNS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTY0NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/6/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvNi9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTY0Ni5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/7/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22361647.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvNy9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2MTY0Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/3/0/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22368930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzMvMC9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM2ODkzMC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/0/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22370210.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzEvMC9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM3MDIxMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/6/2/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22375762.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzYvMi9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM3NTc2Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/4/5/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22378445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzQvNS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM3ODQ0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22378846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM3ODg0Ni5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/4/8/nikon-d-series-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-22380048.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvOC9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci0yMjM4MDA0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/0/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301290.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvMC9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5MC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/1/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301291.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvMS9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/2/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301292.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvMi9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/3/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301293.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvMy9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/4/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvNC9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/5/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301295.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvNS9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/6/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301296.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvNi9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/7/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301297.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvNy9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5Ny5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/8/nikon-d5300-af-s-dx-nikkor-18-55-vr-51301298.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvOC9uaWtvbi1kNTMwMC1hZi1zLWR4LW5pa2tvci0xOC01NS12ci01MTMwMTI5OC5qcGc=
  Nikon D5300 AF-S DX NIKKOR 18-55 VR (30)
  Nikon D5300 AF-S DX NIKKOR 18-55 VR
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  809, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  809, ? (offer_sdt_unknown)
  1
2 15
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • Alle €230 (budget)
  • €230 - €450 (edulliset)
  • €450 - €795 (keskihintaiset)
  • Yli €795 (kalliit)
 • Minkä tyyppistä kameraa etsit? (kameratyyppi):
  • Action camera (action_camera)
  • Bridge-kamera (bridge_kamera)
  • Kompakti (kompakti)
  • Kompakti kamera (kompakti_kamera)
  • MILC (milc)
  • Peilitön järjestelmäkamera (peilito_n_ja_rjestelma_kamera)
  • Peilitön järjestelmäkamera muoto (peilito_n_ja_rjestelma_kamera_muoto)
  • SLR Camera Body (slr_camera_body)
  • Yksisilmäinen peiliheijastuskamera muoto (yksisilma_inen_peiliheijastuskamera_muoto)
  • Yksisilmäinen peiliheijastuskamera pakki (yksisilma_inen_peiliheijastuskamera_pakki)
 • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (ruudun_halkaisija):
  • 2.5 tuuma (ruudun_halkaisija_2.5)
  • 2.7 tuuma (ruudun_halkaisija_2.7)
  • 2.8 tuuma (ruudun_halkaisija_2.8)
  • 2.95 tuuma (ruudun_halkaisija_2.95)
  • 3.0 tuuma (ruudun_halkaisija_3.0)
  • 3.2 tuuma (ruudun_halkaisija_3.2)
 • Tarvitsetko Full HD -ominaisuutta? (full_hd):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Etsitkö tiettyä mallia? (group):
  • Canon Coolpix L31 (canon_coolpix_l31)
  • Canon EOS 100D (canon_eos_100d)
  • Canon EOS 1200D (canon_eos_1200d)
  • Canon EOS 5D MARK III (canon_eos_5d_mark_iii)
  • Canon EOS 6D (canon_eos_6d)
  • Canon EOS 700D (canon_eos_700d)
  • Canon EOS 70D (canon_eos_70d)
  • Canon EOS 750D (canon_eos_750d)
  • Canon EOS 760D (canon_eos_760d)
  • Canon EOS 7D (canon_eos_7d)
  • Canon EOS 7D Mark II (canon_eos_7d_mark_ii)
  • Canon EOS M3 (canon_eos_m3)
  • Canon IXUS 160 (canon_ixus_160)
  • Canon IXUS 165 (canon_ixus_165)
  • Canon PowerShot SX410 IS (canon_powershot_sx410_is)
  • Canon PowerShot SX610 HS (canon_powershot_sx610_hs)
  • Canon PowerShot SX710 HS (canon_powershot_sx710_hs)
  • Contour ROAM2 (contour_roam2)
  • Fujifilm Instax (fujifilm_instax)
  • Gopro HERO4 (gopro_hero4)
  • Leica X2 (leica_x2)
  • Liquid image Action CAM EGO (liquid_image_action_cam_ego)
  • Nikon 1 AW1 (nikon_1_aw1)
  • Nikon 1 J3 (nikon_1_j3)
  • Nikon 1 J5 (nikon_1_j5)
  • Nikon 1 V2 (nikon_1_v2)
  • Nikon 1 V3 (nikon_1_v3)
  • Nikon Coolpix A (nikon_coolpix_a)
  • Nikon Coolpix AW130 (nikon_coolpix_aw130)
  • Nikon Coolpix P600 (nikon_coolpix_p600)
  • Nikon Coolpix P610 (nikon_coolpix_p610)
  • Nikon Coolpix S2700 (nikon_coolpix_s2700)
  • Nikon Coolpix S2900 (nikon_coolpix_s2900)
  • Nikon Coolpix S33 (nikon_coolpix_s33)
  • Nikon Coolpix S3700 (nikon_coolpix_s3700)
  • Nikon Coolpix S7000 (nikon_coolpix_s7000)
  • Nikon Coolpix S9600 (nikon_coolpix_s9600)
  • Nikon Coolpix S9900 (nikon_coolpix_s9900)
  • Nikon D3200 (nikon_d3200)
  • Nikon D3300 (nikon_d3300)
  • Nikon D5200 (nikon_d5200)
  • Nikon D5300 (nikon_d5300)
  • Nikon D5500 (nikon_d5500)
  • Nikon D610 (nikon_d610)
  • Nikon D7100 (nikon_d7100)
  • Nikon D7200 (nikon_d7200)
  • Nikon D750 (nikon_d750)
  • Olympus EOS 700D (olympus_eos_700d)
  • Olympus OM-D E-M1 (olympus_om_d_e_m1)
  • Olympus OM-D E-M10 (olympus_om_d_e_m10)
  • Olympus OM-D E-M5 (olympus_om_d_e_m5)
  • Olympus OM-D E-M5 Mark II (olympus_om_d_e_m5_mark_ii)
  • Olympus PEN E-P5 (olympus_pen_e_p5)
  • Olympus Stylus SH-1 (olympus_stylus_sh_1)
  • Panasonic DMC GM1 (panasonic_dmc_gm1)
  • Panasonic Lumix DMC-FT5 (panasonic_lumix_dmc_ft5)
  • Panasonic Lumix DMC-TZ55 (panasonic_lumix_dmc_tz55)
  • Pentax K3 II (pentax_k3_ii)
  • Pentax K-500 (pentax_k_500)
  • Polaroid 300 (polaroid_300)
  • Polaroid Z 2300 (polaroid_z_2300)
  • Rollei Compactline 83 (rollei_compactline_83)
  • Rollei Sportsline 99 (rollei_sportsline_99)
  • Samsung NX3000 (samsung_nx3000)
  • Sony Alpha 58 (sony_alpha_58)
  • Sony Alpha a5000 (sony_alpha_a5000)
  • Sony Alpha A6000 (sony_alpha_a6000)
  • Sony CyberSHot DSC-WX500 (sony_cybershot_dsc_wx500)
  • Sony DSC-WX350 (sony_dsc_wx350)
  • Sony NEX-5T (sony_nex_5t)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Ruskea (ruskea)
  • Sininen (sininen)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Violetti (violetti)
 • Minkä kokoista LCD-näyttöä tarvitset? (lcd_na_yto_n_koko):
  • 1.8 " (lcd_na_yto_n_koko_1.8)
  • 2.0 " (lcd_na_yto_n_koko_2.0)
  • 2.7 " (lcd_na_yto_n_koko_2.7)
 • Montako megapixeliä tarvitset? (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia_):
  • Alle 14 Mpx (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__14)
  • 16-20 Mpx (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__16_20)
  • yli 20 Mpx (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__20)
 • Kuinka suurta optista zoomia tarvitset? (optinen_zoomi):
  • < 3.6 (optinen_zoomi_3.6)
  • 3.6 - 6.5 (optinen_zoomi_3.6_6.5)
  • 6.5 - 20 (optinen_zoomi_6.5_20)
  • ≥ 20 (optinen_zoomi_20)
 • Kuinka painava kamera saa olla? (grammoissa) (paino_grammoissa):
  • 131 g (paino_grammoissa_131.0)
  • 140 g (paino_grammoissa_140.0)
 • Tarvitsetko WLAN:ia? (langaton_la_hiverkko):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko kuvanvakauttajaa? (kuvan_vakauttaja):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkälainen kuvasensorin tyyppi sopii tarpeisiisi? (kuvasensorin_tyyppi):
  • BSI CMOS (bsi_cmos)
  • CCD (ccd)
  • CMOS (cmos)
  • CMOS II (cmos_ii)
  • Live MOS (live_mos)
  • MOS (mos)
 • Minkä tuoteperheen kameraa etsit? (family):
  • 1 (1)
  • α (_)
  • Compactline (compactline)
  • COOLPIX (coolpix)
  • Cyber-shot (cyber_shot)
  • D series (d_series)
  • EOS (eos)
  • FinePix (finepix)
  • IXUS (ixus)
  • Lumix (lumix)
  • NX (nx)
  • OM-D (om_d)
  • Pen (pen)
  • PowerShot (powershot)
  • Stylus (stylus)
  • WB (wb)
 • Tarvitsetko automaattitarkennusta? (automaattitarkennus_af_):
  • AI Focus (ai_focus)
  • Auto (auto)
  • Automaattitarkennus (automaattitarkennus)
  • Automatic Focus (automatic_focus)
  • Continuous Auto Focus (continuous_auto_focus)
  • Contrast Detection Auto Focus (contrast_detection_auto_focus)
  • Face detection (face_detection)
  • Face tracking (face_tracking)
  • Flexible Spot Auto Focus (flexible_spot_auto_focus)
  • Kasvojentunnistus (kasvojentunnistus)
  • Keskitetty automaattitarkennus (keskitetty_automaattitarkennus)
  • Manual Focus (manual_focus)
  • Multi Point Auto Focus (multi_point_auto_focus)
  • Ohje (ohje)
  • One Shot Focus (one_shot_focus)
  • selective auto focus (selective_auto_focus)
  • Servo Auto Focus (servo_auto_focus)
  • Single Auto Focus (single_auto_focus)
  • Spot Auto Focus (spot_auto_focus)
 • Kuinka paljon sisäistä muistia tarvitset? (sisa_inen_muisti_mb):
  • 16 MB (sisa_inen_muisti_mb_16.0)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi