x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

dvd-soitin

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita dvd-soitin:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta dvd-soitin

Dvd-soitin on yksi niistä nykyajan laitteista, joka löytää tiensä lähes jokaiseen talouteen. Dvd-soitinten käyttömahdollis...
 • Yleiset tiedot

  Dvd-soitin on yksi niistä nykyajan laitteista, joka löytää tiensä lähes jokaiseen talouteen. Dvd-soitinten käyttömahdollisuudet laajenevat laajentumistaan kysynnän ja vaatimusten kasvaessa. Dvd-soittimet ja dvd-tallentimet ovat syrjäyttäneet videonauhurit lähes kokonaan. Videon ja dvd:n laatueron vuoksi, sekä hyvien stereolaitteiden ansiosta olohuoneesta saa muokattua mukavan kotiteatterin. Dvd-soittimelle on kuitenkin kehitelty jo seuraajakin, blu-ray soitin, jolla muodostettu kuvanlaatu on entistä parempi.
  Tunnettuja dvd-soittimen ja blu-ray soittimen valmistajia ovat: Akai, JVC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sony ja Toshiba.

  Jalkapallon MM-kisat 2010. Katso ottelut TVkaistalla!

  Suuren tarjonnan vuoksi valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Siksi annammekin tässä tekstissä ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista aiheista:

  • Blu-ray soitin
  • dvd-soitin vai dvd-tallennin
  • tiedostoformaatit
  • kannettavat dvd-soittimet
  • liittimet ja
  • kierrätysmaksu

  Ostovinkkejä:
  Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon dvd-soitinta, dvd-tallenninta tai blu-ray soitinta ostaessa:

  1. Tiedostoformaatit: mitä tiedostoformaatteja käytät ja mitä tiedostoformaatteja dvd-soitin tukee? Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja.
  2. Jos haluaa yhä katsella vanhoja videoita tai dvd:itä uuden laitteen hankittua, niin kannattaa valita yhdistelmälaite: video-dvd yhdistelmäsoitin, tai dvd-blu-ray yhdistelmäsoitin. Yhdistelmäsoittimella pystyy pyörittämään sekä videoita ja dvd:itä tai dvd- ja blu-ray-levyjä.
  3. Harkitsetko blu-ray-soittimen hankintaa? Varmista että TV, johon blu-ray-soitin yhdistetään tukee HD(-ready) ominaisuutta. Ainoastaan silloin pystyy nauttimaan blu-rayn paremmasta kuvanlaatutekniikasta.
  4. Tarkista dvd-soittimessa ja muissa elektronisissa laitteissa olevat liittimet, jotka haluat yhdistää dvd-soittimeen. Varmista, että liittimet täsmäävät toisiinsa.

  Blu-ray-soitin
  Blu-ray on dvd:n seuraaja. Blu-ray:ssä on paljon enemmän tallennustilaa kuin dvd:ssä ja se toimii edistyneemmällä tekniikalla. Näiden parannusten ansiosta kuvanlaatu on parempi kuin dvd:ssä ja blu-ray:lle saa lisättyä enemmän extroja. Kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi blu-ray:n laadusta täysin siemauksin on: HD(-ready) TV, blu-ray-soitin ja kotiteatteri äänijärjestelmä.

  Dvd-soitin vai dvd-tallennin
  Kaikki dvd-soittimet pystyvät lukemaan dvd:itä sekä cd:itä, mutta kaikilla soittimilla ei pysty tallentamaan. Jos haluat nauhoittaa ohjelmia TV:stä varmista, että hankit dvd-tallentimen (dvd-recorder). Tallennus tapahtuu joko dvd-writable levylle tai suoraan dvd-soittimen omalle kovalevylle. Suuri osa tallentavista dvd-soittimista tallentaa tiedostot tiettyyn formaattiin, eikä yhdellä dvd-tallentimella nauhoitettuja tiedostoja välttämättä pysty lukemaan toisilla soittimilla.

  Tiedostoformaatit
  Dvd:itä on eri formaateissa, kuten dvd-r, dvd-rw, dvd+rw ja dvd-ram. Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja. Tarkista hankintavaiheessa mitä formaatteja dvd-soitin tukee. Formaatit mainitaan dvd-soittimen teknisissä tiedoissa.

  Kannettavat dvd-soittimet
  Kannettavat dvd-soittimet on tarkoitettu käytettäväksi samalla tavalla kuin muutkin kannettavat soittimet – tien päällä ollessa: junassa, bussissa, autossa jne. Kannettavissa dvd-soittimissa on ruutu, jonka voi taittaa piiloon samalla tavalla kuin sylitietokoneen kannen. Autossa virta kannettavaan laitteeseen saadaan tupakansytyttimestä.

  Liittimet
  Dvd-soitinta hankkiessa on erittäin tärkeä tarkistaa, että dvd-soittimessa on kaikki liittimet, joita tarvitaan, jotta omistamansa TV:n ja äänijärjestelmän sekä dvd-soittimen saa yhdistettyä toisiinsa. Jos TV:ssä on HDMI-liitin, niin on suositeltavaa hankkia myös dvd-soitin HDMI-liittimellä. Dvd-soittimen liittimet mainitaan teknisissä tiedoissa.

  Kierrätysmaksu
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkaappi tai dvd-soitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti. Kannettavasta dvd-soittimesta ei tarvitse maksaa kierrätysmaksua.

  Vertaile täällä DVD-soittimia ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Mikä DVD on?
  DVD:n tekninen määrittely on Digital Versatile Disc. DVD antaa paremman kuvan ja äänen, ja tallentaa paremmin kuin esimerkiksi video tai laserlevy.
  On olemassa erilaisia DVD-formaatteja, kuten DVD tai DVD-R. Jokainen DVD pystyy soittamaan, mutta kaikki eivät pysty tallentamaan kuvaa. Jos tallennat usein TV:stä, on tärkeätä, että valitset DVD-soittimen, jolla pystyy myös tallentamaan. Näitä kutsutaan myös nimellä DVD-tallennin. Tallennus tapahtuu silloin DVD-levylle tai itse laitteen kovalevylle.

  Voiko videonauhan muuntaa DVD:ksi?
  Kyllä voi. Tarkista vain, että soitin tunnistaa videoformaatin.

  Mikä on alueeton DVD-soitin?
  Ostettavissa DVD-filmeissä ja -soittimissa on aluekoodit. Suomen aluekoodi on 2. Aluekoodeja on yhteensä 6.
  On myös alueettomia DVD-soittimia, tai ne voidaan säätää sellaisiksi. Tämä tehdään kaupassa, josta laite ostetaan, tai se voi olla lisätoiminto, jonka merkki itse toimittaa. Alueettomalla DVD-soittimella voidaan katsella kaikkien alueiden filmejä. Mikäli Suomessa ei vielä ole saatavissa tiettyä filmiä DVD:nä, voi sen tilata ulkomailta tai hankkia sen ulkomailla lomalla ollessaan.

  Miksi on eri alueita?
  Amerikkalaiset filmistudiot ovat ideoineet ne, jotta he voivat vaikuttaa filmien uusiin julkaisuihin. DVD-filmit julkistetaan eri ajankohtina eri puolilla maailmaa. Ensiksi Amerikassa ja Kanadassa, Australiassa ja Japanissa 3 kuukautta myöhemmin, ja vasta 6 kuukauden kuluttua on Euroopan vuoro. On jopa mahdollista, että filmi ilmestyy Amerikassa DVD:lle ennen kuin se on saanut ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa.

  Voinko myös tallentaa DVD-soittimella?
  Kyllä voit. Soitin käyttää tässä hyväkseen sisäistä muistiaan tai kirjoittaa tiedon poltettaville DVD-levyille. Kaikki soittimet eivät pysty tallentamaan, ota tämä huomioon oston yhteydessä. Tieto tallennusmahdollisuudesta löytyy DVD-soittimien tuotevertailusta.

  Minun on maksettava kierrätysmaksu, mikä se on?
  Ostaessasi sähkölaitteen, kuten DVD-soittimen, pesukoneen, jääkaapin, tai vastaavan, on sinun maksettava kierrätysmaksu. Maksu suoritetaan vanhojen, käytöstä poistettujen laitteiden ympäristöystävällistä hävittämistä varten. Uuden sähkölaitteen oston yhteydessä maksat vanhan laitteen hävittämisestä ja kierrätyksestä. Kierrätysmaksu sisältyy laitteen hintaan.
   

 • Termien selitykset

  Alla lista DVD-soitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.

  Alueeton
  DVD:ssä oleva aluekoodi huolehtii siitä, ettei DVD:itä voida soittaa jokaisella soittimella. Alueeton DVD-soitin pystyy soittamaan kaikista maista tulevia DVD:itä.
   
  Aluekoodeja on yhteensä 6. Suomen aluekoodi on 2.
  Maailmanlaajuinen aluejako on seuraava:
  -Alue 1: USA ja Kanada
  -Alue 2: Eurooppa, Japani, Lähi-Itä, osa Etelä-Afrikkaa ja Grönlanti
  -Alue 3: Taiwan, Korea, Filippiinit, Indonesia, Hong Kong
  -Alue 4: Meksiko, Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka, Australia, Uusi Seelanti
  -Alue 5: Venäjä, Itä-Eurooppa, Intia, suurin osa Afrikkaa, Mongolia
  -Alue 6: Kiina
   
  Audio ulos
  DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
  Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tästä on ilmoitettu kohdissa Video ja Audio.
   
  Audioformaatti
  On olemassa erilaisia audioformaatteja: CD, MP3 ja SACD. On olemassa DVD- soittimia, jotka ovat yhdistettyjä SACD-soittimia. SACD tarkoittaa Super Audio CD. DVD/SACD-soittimessa on DVD- ja CD-soitin yhdessä ja samassa laitteessa. Super Audio CD:llä tallennettu ääni on vieläkin parempi ja se käyttää useampia kanavia (5.1 kanava). SACD-soittimessa on parempi äänenlaatu kuin tavallisessa CD-soittimessa.
  SACD-markkinat ovat vielä lasten kengissä ja tarjonta on rajoitettu, mutta kasvava. Yhdistetyn DVD/SACD-soittimen hinta on vielä suhteellisen korkea.
   
  CD/DVD-muodot
  On olemassa erilaisia DVD- ja CD-writables, nimittäin DVD-R, DVD+R, DVD RW, DVD- RAM, CD-R ja CD-RW. Tässä nähdään tukeeko tämä DVD-soitin niitä.
   
  Digitaalinen dekooderi
  DVD-soittimella, jossa on sisäänrakennettu dekooderi, on mahdollista soittaa DVD:itä surround-muodossa. Dolby Digital Surround Sound toistaa äänen kuin suuressa tilassa.
  DTS (Digital Theater System) antaa vielä paremman surround-vaikutuksen, niin että voit nauttia omasta elokuvateatterista omassa olohuoneessa. DTS:ää varten on dekooderi välttämätön.
   
  DTS
  DTS, joka tulee sanoista Digital Theater Systems, on tekniikka, jolla surround sound optimoidaan. DTS on DVD-soittimen ja vastaanottimen välinen liitäntä, joka pystyy toistamaan monikanavaisen äänen.
  Jotta DTS:ää voidaan käyttää, on DVD-soittimen ja vastaanottimen (tai dekooderin) tunnistettava DTS ja 5.1 -kaiuttimien on oltava käytössä.
   
  Esittelyvuosi
  Kertoo milloin tämä DVD-soitin on tullut markkinoille.
   
  Kannettava
  Kannettava DVD-soitin on mukana kuljetettava malli. Tämä on kaikki yhdessä - laite, mukaan luettuna näyttö. Kannettava DVD-soitin on kätevä autossa lasten pitämiseksi hiljaa takapenkillä.
   
  Kovalevy
  DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
   
  Kovalevyn koko
  DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
   
  Kuulokkeet
  Tämä kertoo onko DVD-soittimeen mahdollista liittää kuulokkeet.
   
  Lapsilukko
  DVD-soittimessa olevalla lapsilukolla voi määrättyjen filmien näyttäminen estää. Tällä voit estää sen, että lapsesi katselevat filmejä, jotka ovat sopimattomia heidän ikäisilleen.
   
  Paino
  Kiloina, ilman pakkausta.
   
  Signaali
  Maailmanlaajuisesti on olemassa kolme erilaista televisiosignaalia, nimittäin PAL, SECAM ja NTSC. PAL on Suomessa käytettävä järjestelmä.
  -PAL (Phase Alternate Line): Suomi, useimmat Euroopan maat ja Australia.
  -SECAM (Sequential Color with Memory): Ranska ja Itä-Eurooppa.
  -NTSC (National Television System Committee): Amerikka ja Kanada.
  Järjestelmät eivät ole yhteensopivia. Ranskassa tehtyä kuvausta ei voida suoraan näyttää amerikkalaisessa video- tai DVD-soittimessa.
   
  Tyyppi
  Normaalien DVD-soittimien lisäksi on olemassa muitakin tyyppejä, nimittäin DVD- tallennin, DVD-kovalevytallennin ja DVD/Video combi.
  DVD-tallennin pystyy tallentamaan levylle televisio-ohjelmia samalla tavalla kuin videonauhuri, kun taas DVD-kovalevytallennin voi tehdä sen yhtä hyvin levylle kuin kovalevylle.
  DVD/Video combi on DVD-soittimen ja videonauhurin yhdistelmä.
   
  Video ulostulot
  DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
  Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tämä asia näkyy kohdissa Video ulos ja Audio ulos.
   
  VHS-toiminto
  VHS ilmoittaa onko DVD-soitin DVD/Video combi, jolla voi soittaa myös videonauhoja.
   
  Videoformaatti
  On olemassa erilaisia videoformaatteja (DVD; VCD, SVCD, DivX, Xvid, MPEG), joita jokainen DVD-soitin ei automaattisesti toista.
  • Philips Philips
  • Sony Sony
  • Samsung Samsung
 • Philips
  • philips
 • Sony
  • sony
 • Samsung
  • samsung
0 - 24
 • Philips 2000 series DVD-laite DVP2800
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/2/philips-dvp2800-19993812.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/7/philips-dvp2800-23336107.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/9/philips-dvp2800-23336109.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/1/0/philips-dvp2800-23336110.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/2/philips-dvp2800-19993812.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzEvMi9waGlsaXBzLWR2cDI4MDAtMTk5OTM4MTIuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/7/philips-dvp2800-23336107.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvNy9waGlsaXBzLWR2cDI4MDAtMjMzMzYxMDcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/9/philips-dvp2800-23336109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvOS9waGlsaXBzLWR2cDI4MDAtMjMzMzYxMDkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/1/0/philips-dvp2800-23336110.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzEvMC9waGlsaXBzLWR2cDI4MDAtMjMzMzYxMTAuanBn
  Philips 2000 series DVD-laite DVP2800 (49)
  Philips 2000 series DVD-laite DVP2800
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  58.0, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  58.0, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  most_sold
 • Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvOS9zb255LWR2cC1zcjE3MC0yMDQyMTIxOS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzgvMy9zb255LWR2cC1zcjE3MC0yMDQyMjM4My5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvNC9zb255LWR2cC1zcjE3MC0yMzM0MTgwNC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvNS9zb255LWR2cC1zcjE3MC0yMzM0MTgwNS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvNi9zb255LWR2cC1zcjE3MC0yMzM0MTgwNi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzMvMy9zb255LWR2cC1zcjE3MC1zbGltLXN0eWxpc2gtY29tcGFjdC1kdmQtcGxheWVyLTI1MDg3OTMzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzMvNC9zb255LWR2cC1zcjE3MC1zbGltLXN0eWxpc2gtY29tcGFjdC1kdmQtcGxheWVyLTI1MDg3OTM0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzMvNS9zb255LWR2cC1zcjE3MC1zbGltLXN0eWxpc2gtY29tcGFjdC1kdmQtcGxheWVyLTI1MDg3OTM1LmpwZw==
  Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170 (37)
  Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  57.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  57.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Inovalley LDD 38
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/0/inovalley-ldd-38-19462650.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/0/inovalley-ldd-38-19462650.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvMC9pbm92YWxsZXktbGRkLTM4LTE5NDYyNjUwLmpwZw==
  Inovalley LDD 38 (24)
  Inovalley LDD 38
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  89.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  89.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Philips 2000 series DVD-laite DVP2880
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/6/philips-dvp2880-21516906.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/7/philips-dvp2880-21516907.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvMC9waGlsaXBzLWR2cDI4ODAtMTk5Mzc1MTAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/6/philips-dvp2880-21516906.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzAvNi9waGlsaXBzLWR2cDI4ODAtMjE1MTY5MDYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/7/philips-dvp2880-21516907.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzAvNy9waGlsaXBzLWR2cDI4ODAtMjE1MTY5MDcuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvOS9waGlsaXBzLWR2cDI4ODAtMjMzMzYwOTkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9waGlsaXBzLWR2cDI4ODAtMjMzMzYxMDAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMi9waGlsaXBzLWR2cDI4ODAtMjMzMzYxMDIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMy9waGlsaXBzLWR2cDI4ODAtMjMzMzYxMDMuanBn
  Philips 2000 series DVD-laite DVP2880 (14)
  Philips 2000 series DVD-laite DVP2880
  Power.fi Power.fi
  45.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  45.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Sony BDPS4500B Blu-Ray-soitin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/3/9/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564039.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/0/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564040.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/1/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564041.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/2/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564042.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/3/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564043.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/4/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564044.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/5/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564045.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/6/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564046.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/7/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564047.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/0/sony-bdp-s4500-30724680.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/3/9/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzMvOS9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwMzkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/0/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvMC9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwNDAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/1/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvMS9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwNDEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/2/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564042.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvMi9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwNDIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/3/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564043.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvMy9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwNDMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/4/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564044.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvNC9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwNDQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/5/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564045.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvNS9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwNDUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/6/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvNi9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwNDYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/7/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvNy9zb255LTNkLWJsdS1yYXktZGlzYy1wbGF5ZXItMzA1NjQwNDcuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/0/sony-bdp-s4500-30724680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvMC9zb255LWJkcC1zNDUwMC0zMDcyNDY4MC5qcGc=
  Sony BDPS4500B Blu-Ray-soitin (11)
  Sony BDPS4500B Blu-Ray-soitin
  Power.fi Power.fi
  97.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  97.9, ? (offer_sdt_unknown)
  5
 • LG BP250 Blu-Ray-soitin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/4/lg-bp250-30783994.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/5/lg-bp250-30783995.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/4/lg-bp250-30783994.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzkvNC9sZy1icDI1MC0zMDc4Mzk5NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/5/lg-bp250-30783995.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzkvNS9sZy1icDI1MC0zMDc4Mzk5NS5qcGc=
  LG BP250 Blu-Ray-soitin (10)
  LG BP250 Blu-Ray-soitin
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  69.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  69.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Pioneer DV-2242 DVD-soitin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/8/pioneer-dv-2242-21724948.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/5/5/pioneer-dv-2242-23429555.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/8/pioneer-dv-2242-21724948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvOC9waW9uZWVyLWR2LTIyNDItMjE3MjQ5NDguanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/5/5/pioneer-dv-2242-23429555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzUvNS9waW9uZWVyLWR2LTIyNDItMjM0Mjk1NTUuanBn
  Pioneer DV-2242 DVD-soitin (9)
  Pioneer DV-2242 DVD-soitin
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  6.850032965733288 (10)
  59, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  6.850032965733288 (10)
  59, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
  good_buy
 • Samsung UBD-K8500
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/3/samsung-blu-ray-ubdk8500-54309133.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMzg5NzgxMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/7/samsung-ubd-k8500-55780747.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/8/samsung-ubd-k8500-55780748.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/9/samsung-ubd-k8500-55780749.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/3/samsung-blu-ray-ubdk8500-54309133.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMzg5NzgxMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/7/samsung-ubd-k8500-55780747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvNy9zYW1zdW5nLXViZC1rODUwMC01NTc4MDc0Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/8/samsung-ubd-k8500-55780748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvOC9zYW1zdW5nLXViZC1rODUwMC01NTc4MDc0OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/9/samsung-ubd-k8500-55780749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvOS9zYW1zdW5nLXViZC1rODUwMC01NTc4MDc0OS5qcGc=
  Samsung UBD-K8500 (8)
  Samsung UBD-K8500
  Power.fi Power.fi
  501.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  501.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Panasonic DMR-BCT74ENK 4K Blu-ray soitin - 500 Gt kaapeli HD-digiboksi
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/6/panasonic-dmr-bct74enk-4k-blu-ray-soitin-500-gt-kaapeli-hd-digiboksi-33848816.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvMjJiYzIxODYtZTg1Mi00OTcyLWE0YWYtZjExYjJmYTEwN2E2L3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/7/panasonic-dmr-bct74enk-4k-blu-ray-soitin-500-gt-kaapeli-hd-digiboksi-33848817.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvRE1SQkNUNzRFTks/JGZ1bGwk
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/8/panasonic-dmr-bct74enk-4k-blu-ray-soitin-500-gt-kaapeli-hd-digiboksi-33848818.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTAvcGFuYXNvbmljX2Rtci1iY3Q3NGVuay0yOTkwMDg5My1mcm50MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/0/panasonic-dmr-bct74-48283700.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/6/panasonic-dmr-bct74enk-4k-blu-ray-soitin-500-gt-kaapeli-hd-digiboksi-33848816.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvMjJiYzIxODYtZTg1Mi00OTcyLWE0YWYtZjExYjJmYTEwN2E2L3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/7/panasonic-dmr-bct74enk-4k-blu-ray-soitin-500-gt-kaapeli-hd-digiboksi-33848817.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvRE1SQkNUNzRFTks/JGZ1bGwk
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/8/panasonic-dmr-bct74enk-4k-blu-ray-soitin-500-gt-kaapeli-hd-digiboksi-33848818.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTAvcGFuYXNvbmljX2Rtci1iY3Q3NGVuay0yOTkwMDg5My1mcm50MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/0/panasonic-dmr-bct74-48283700.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzAvMC9wYW5hc29uaWMtZG1yLWJjdDc0LTQ4MjgzNzAwLmpwZw==
  Panasonic DMR-BCT74ENK 4K Blu-ray soitin - 500 Gt kaapeli HD-digiboksi (8)
  Panasonic DMR-BCT74ENK 4K Blu-ray soitin - 500 Gt kaapeli HD-digiboksi
  Power.fi Power.fi
  501.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  501.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Sony BDPS6500B Blu-Ray-soitin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/7/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-35102637.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTA1NTI0OTk1ODU1X2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/0/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-35102640.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8wLzYvMjI3MTEyNjAvZ18yMjcxMTI2MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-35102643.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8wLzUvMjI3NjIyNTAvbF8yMjc2MjI1MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/8/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-37012398.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/9/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-37012399.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/0/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-37012400.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/1/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-37012401.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/7/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402047.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/8/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402048.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/9/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402049.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/0/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402050.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/1/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402051.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/2/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402052.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/0/5/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-54460005.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/0/6/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-54460006.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/0/7/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-54460007.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/0/8/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-54460008.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/7/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-35102637.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTA1NTI0OTk1ODU1X2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/0/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-35102640.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8wLzYvMjI3MTEyNjAvZ18yMjcxMTI2MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-35102643.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8wLzUvMjI3NjIyNTAvbF8yMjc2MjI1MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/8/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-37012398.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzkvOC9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtMzcwMTIzOTguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/9/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-37012399.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzkvOS9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtMzcwMTIzOTkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/0/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-37012400.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzAvMC9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtMzcwMTI0MDAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/1/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-37012401.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzAvMS9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtMzcwMTI0MDEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/7/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvNy9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNDE0MDIwNDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/8/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402048.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvOC9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNDE0MDIwNDguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/9/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvOS9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNDE0MDIwNDkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/0/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzUvMC9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNDE0MDIwNTAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/1/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzUvMS9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNDE0MDIwNTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/2/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-41402052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzUvMi9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNDE0MDIwNTIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/0/5/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-54460005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvNS9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNTQ0NjAwMDUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/0/6/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-54460006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvNi9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNTQ0NjAwMDYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/0/7/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-54460007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvNy9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNTQ0NjAwMDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/0/8/sony-bdp-s6500-blu-ray-spelare-54460008.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzAvOC9zb255LWJkcC1zNjUwMC1ibHUtcmF5LXNwZWxhcmUtNTQ0NjAwMDguanBn
  Sony BDPS6500B Blu-Ray-soitin (8)
  Sony BDPS6500B Blu-Ray-soitin
  Power.fi Power.fi
  147.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  147.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Philips Fidelio 9000 series Blu-ray-soitin BDP9700
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/2/9/philips-bdp9700-19560229.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/5/philips-bdp9700-12-blu-ray-player-recorder-23145285.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/6/philips-bdp9700-12-blu-ray-player-recorder-23145286.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/9/philips-bdp9700-12-blu-ray-player-recorder-24012509.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/2/philips-fidelio-9000-series-bdp9700-12-24767322.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/2/9/philips-bdp9700-19560229.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzIvOS9waGlsaXBzLWJkcDk3MDAtMTk1NjAyMjkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/5/philips-bdp9700-12-blu-ray-player-recorder-23145285.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzgvNS9waGlsaXBzLWJkcDk3MDAtMTItYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjMxNDUyODUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/6/philips-bdp9700-12-blu-ray-player-recorder-23145286.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzgvNi9waGlsaXBzLWJkcDk3MDAtMTItYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjMxNDUyODYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/9/philips-bdp9700-12-blu-ray-player-recorder-24012509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOS9waGlsaXBzLWJkcDk3MDAtMTItYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQwMTI1MDkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/2/philips-fidelio-9000-series-bdp9700-12-24767322.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvMi9waGlsaXBzLWZpZGVsaW8tOTAwMC1zZXJpZXMtYmRwOTcwMC0xMi0yNDc2NzMyMi5qcGc=
  Philips Fidelio 9000 series Blu-ray-soitin BDP9700 (8)
  Philips Fidelio 9000 series Blu-ray-soitin BDP9700
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  505.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  505.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Samsung BD-H8900N
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/5/samsung-bd-h8900nxe-24979375.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/1/samsung-bd-h8900n-25267451.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/2/samsung-bd-h8900n-25267452.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/3/samsung-bd-h8900n-25267453.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/4/samsung-bd-h8900n-25267454.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/5/samsung-bd-h8900n-25267455.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/5/samsung-bd-h8900nxe-24979375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzcvNS9zYW1zdW5nLWJkLWg4OTAwbnhlLTI0OTc5Mzc1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/1/samsung-bd-h8900n-25267451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMS9zYW1zdW5nLWJkLWg4OTAwbi0yNTI2NzQ1MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/2/samsung-bd-h8900n-25267452.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMi9zYW1zdW5nLWJkLWg4OTAwbi0yNTI2NzQ1Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/3/samsung-bd-h8900n-25267453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMy9zYW1zdW5nLWJkLWg4OTAwbi0yNTI2NzQ1My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/4/samsung-bd-h8900n-25267454.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNC9zYW1zdW5nLWJkLWg4OTAwbi0yNTI2NzQ1NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/5/samsung-bd-h8900n-25267455.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNS9zYW1zdW5nLWJkLWg4OTAwbi0yNTI2NzQ1NS5qcGc=
  Samsung BD-H8900N (7)
  Samsung BD-H8900N
  Power.fi Power.fi
  301.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  301.9, ? (offer_sdt_unknown)
  6
 • Philips Kannettava DVD-laite PD7042
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/5/0/philips-pd7040-14881750.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/1/philips-pd7040-14965461.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/4/philips-pd7040-17772134.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/5/philips-pd7040-17772135.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/6/philips-pd7040-17772136.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/9/philips-pd7040-18270659.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/0/philips-pd7040-18270660.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/6/8/philips-pd7040-23097268.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/6/9/philips-pd7040-23097269.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/1/philips-pd7040-23097271.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/2/philips-pd7040-23097272.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/5/9/philips-pd7040-23099259.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/0/philips-pd7040-23099260.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/2/philips-pd7040-23099262.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/9/0/philips-pd7040-14990390.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/5/0/philips-pd7040-14881750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvMC9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0xNDg4MTc1MC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/1/philips-pd7040-14965461.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzYvMS9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0xNDk2NTQ2MS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/4/philips-pd7040-17772134.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzMvNC9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0xNzc3MjEzNC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/5/philips-pd7040-17772135.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzMvNS9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0xNzc3MjEzNS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/6/philips-pd7040-17772136.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzMvNi9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0xNzc3MjEzNi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/9/philips-pd7040-18270659.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzUvOS9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0xODI3MDY1OS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/0/philips-pd7040-18270660.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvMC9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0xODI3MDY2MC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/6/8/philips-pd7040-23097268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzYvOC9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0yMzA5NzI2OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/6/9/philips-pd7040-23097269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzYvOS9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0yMzA5NzI2OS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/1/philips-pd7040-23097271.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvMS9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0yMzA5NzI3MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/2/philips-pd7040-23097272.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvMi9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0yMzA5NzI3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/5/9/philips-pd7040-23099259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvOS9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0yMzA5OTI1OS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/0/philips-pd7040-23099260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvMC9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0yMzA5OTI2MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/2/philips-pd7040-23099262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvMi9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0yMzA5OTI2Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/9/0/philips-pd7040-14990390.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzkvMC9waGlsaXBzLXBkNzA0MC0xNDk5MDM5MC5qcGc=
  Philips Kannettava DVD-laite PD7042 (6)
  Philips Kannettava DVD-laite PD7042
  Power.fi Power.fi
  176.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  176.8, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • LG BP540 Blu-Ray-soitin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/0/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956860.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/1/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956861.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/2/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956862.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/3/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956863.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/4/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956864.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/0/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvMC9sZy1icDU0MC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1Njg2MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/1/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956861.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvMS9sZy1icDU0MC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1Njg2MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/2/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvMi9sZy1icDU0MC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1Njg2Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/3/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956863.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvMy9sZy1icDU0MC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1Njg2My5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/4/lg-bp540-blu-ray-player-recorder-23956864.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvNC9sZy1icDU0MC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1Njg2NC5qcGc=
  LG BP540 Blu-Ray-soitin (5)
  LG BP540 Blu-Ray-soitin
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  151, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  151, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Pioneer BDP-LX88-K Blu-Ray-soitin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/4/pioneer-bdp-lx88-k-28056774.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/5/pioneer-bdp-lx88-k-28056775.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/6/pioneer-bdp-lx88-k-28056776.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/4/pioneer-bdp-lx88-k-28056774.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzcvNC9waW9uZWVyLWJkcC1seDg4LWstMjgwNTY3NzQuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/5/pioneer-bdp-lx88-k-28056775.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzcvNS9waW9uZWVyLWJkcC1seDg4LWstMjgwNTY3NzUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/6/pioneer-bdp-lx88-k-28056776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzcvNi9waW9uZWVyLWJkcC1seDg4LWstMjgwNTY3NzYuanBn
  Pioneer BDP-LX88-K Blu-Ray-soitin (5)
  Pioneer BDP-LX88-K Blu-Ray-soitin
  Dustin home Dustin home
  1425.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  1425.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Samsung BD-H8500N/XE Blu-Ray soitin - 500Gt - WiFi direct
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930193.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQkRIODUwME4/JGZ1bGwk
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/4/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930194.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTAvdG5fLTg4MDYwODU5NDA5NzAtMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930195.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzcvRC9CRC1IODUwME4tWEUtMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/4/samsung-bd-h8500n-34025814.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/5/samsung-bd-h8500n-34025815.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/samsung-bd-h8500n-34025816.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/samsung-bd-h8500n-34025817.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/8/samsung-bd-h8500n-34025818.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930193.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQkRIODUwME4/JGZ1bGwk
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/4/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930194.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTAvdG5fLTg4MDYwODU5NDA5NzAtMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930195.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzcvRC9CRC1IODUwME4tWEUtMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/4/samsung-bd-h8500n-34025814.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNC9zYW1zdW5nLWJkLWg4NTAwbi0zNDAyNTgxNC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/5/samsung-bd-h8500n-34025815.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNS9zYW1zdW5nLWJkLWg4NTAwbi0zNDAyNTgxNS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/samsung-bd-h8500n-34025816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNi9zYW1zdW5nLWJkLWg4NTAwbi0zNDAyNTgxNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/samsung-bd-h8500n-34025817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNy9zYW1zdW5nLWJkLWg4NTAwbi0zNDAyNTgxNy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/8/samsung-bd-h8500n-34025818.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvOC9zYW1zdW5nLWJkLWg4NTAwbi0zNDAyNTgxOC5qcGc=
  Samsung BD-H8500N/XE Blu-Ray soitin - 500Gt - WiFi direct (5)
  Samsung BD-H8500N/XE Blu-Ray soitin - 500Gt - WiFi direct
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  267, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  267, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • LG BP735 Blu-Ray-soitin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/8/lg-bp735-25024858.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/9/lg-bp735-25024859.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/0/lg-bp735-25024860.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/1/lg-bp735-25024861.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/2/lg-bp735-25024862.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/3/lg-bp735-25024863.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/7/9/lg-bp735-51394079.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/0/lg-bp735-51394080.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/1/lg-bp735-51394081.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/2/lg-bp735-51394082.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/8/lg-bp735-25024858.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzUvOC9sZy1icDczNS0yNTAyNDg1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/9/lg-bp735-25024859.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzUvOS9sZy1icDczNS0yNTAyNDg1OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/0/lg-bp735-25024860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvMC9sZy1icDczNS0yNTAyNDg2MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/1/lg-bp735-25024861.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvMS9sZy1icDczNS0yNTAyNDg2MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/2/lg-bp735-25024862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvMi9sZy1icDczNS0yNTAyNDg2Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/3/lg-bp735-25024863.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvMy9sZy1icDczNS0yNTAyNDg2My5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/7/9/lg-bp735-51394079.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzcvOS9sZy1icDczNS01MTM5NDA3OS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/0/lg-bp735-51394080.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzgvMC9sZy1icDczNS01MTM5NDA4MC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/1/lg-bp735-51394081.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzgvMS9sZy1icDczNS01MTM5NDA4MS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/2/lg-bp735-51394082.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzgvMi9sZy1icDczNS01MTM5NDA4Mi5qcGc=
  LG BP735 Blu-Ray-soitin (4)
  LG BP735 Blu-Ray-soitin
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  99.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  99.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Madboy MFP-1000
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/7/madboy-mfp-1000-14759117.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/7/madboy-mfp-1000-14759117.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzEvNy9tYWRib3ktbWZwLTEwMDAtMTQ3NTkxMTcuanBn
  Madboy MFP-1000 (4)
  Madboy MFP-1000
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  181, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  181, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Samsung H6500
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/1/samsung-h6500-23714191.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/2/samsung-h6500-23714192.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/3/samsung-h6500-23714193.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/4/samsung-h6500-23714194.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/5/samsung-h6500-23714195.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/6/samsung-h6500-23714196.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/7/samsung-h6500-23714197.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/8/samsung-h6500-23714198.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/7/samsung-h6500-30806917.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/samsung-h6500-30806918.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/samsung-h6500-30806919.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/samsung-h6500-30806920.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/1/samsung-h6500-23714191.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMS9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTIzNzE0MTkxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/2/samsung-h6500-23714192.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMi9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTIzNzE0MTkyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/3/samsung-h6500-23714193.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMy9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTIzNzE0MTkzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/4/samsung-h6500-23714194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNC9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTIzNzE0MTk0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/5/samsung-h6500-23714195.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNS9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTIzNzE0MTk1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/6/samsung-h6500-23714196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNi9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTIzNzE0MTk2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/7/samsung-h6500-23714197.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNy9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTIzNzE0MTk3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/8/samsung-h6500-23714198.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvOC9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTIzNzE0MTk4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/7/samsung-h6500-30806917.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzEvNy9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTMwODA2OTE3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/samsung-h6500-30806918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzEvOC9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTMwODA2OTE4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/samsung-h6500-30806919.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzEvOS9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTMwODA2OTE5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/samsung-h6500-30806920.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzIvMC9zYW1zdW5nLWg2NTAwLTMwODA2OTIwLmpwZw==
  Samsung H6500 (4)
  Samsung H6500
  Power.fi Power.fi
  101.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  101.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Madboy MFP-2000
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/2/madboy-mfp-2000-20511442.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/2/madboy-mfp-2000-20511442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzQvMi9tYWRib3ktbWZwLTIwMDAtMjA1MTE0NDIuanBn
  Madboy MFP-2000 (4)
  Madboy MFP-2000
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  319.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  319.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Asus Extern Blu-Ray Recorder USB 2.0 (SBW-S1 PRO/GOLD/G/AS/PDVD)
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/6/asus-extern-blu-ray-recorder-usb-2-0-sbw-s1-pro-gold-g-as-pdvd--41416176.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI0NDI3
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/2/asus-bw-16d1h-u-pro-44565122.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/3/asus-bw-16d1h-u-pro-44565123.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/4/asus-bw-16d1h-u-pro-44565124.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/8/asus-sbw-s1-pro-55133448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/9/asus-sbw-s1-pro-55133449.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/asus-sbw-s1-pro-55133450.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/6/asus-extern-blu-ray-recorder-usb-2-0-sbw-s1-pro-gold-g-as-pdvd--41416176.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI0NDI3
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/2/asus-bw-16d1h-u-pro-44565122.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzIvMi9hc3VzLWJ3LTE2ZDFoLXUtcHJvLTQ0NTY1MTIyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/3/asus-bw-16d1h-u-pro-44565123.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzIvMy9hc3VzLWJ3LTE2ZDFoLXUtcHJvLTQ0NTY1MTIzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/4/asus-bw-16d1h-u-pro-44565124.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzIvNC9hc3VzLWJ3LTE2ZDFoLXUtcHJvLTQ0NTY1MTI0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/8/asus-sbw-s1-pro-55133448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvOC9hc3VzLXNidy1zMS1wcm8tNTUxMzM0NDguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/9/asus-sbw-s1-pro-55133449.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvOS9hc3VzLXNidy1zMS1wcm8tNTUxMzM0NDkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/asus-sbw-s1-pro-55133450.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMC9hc3VzLXNidy1zMS1wcm8tNTUxMzM0NTAuanBn
  Asus Extern Blu-Ray Recorder USB 2.0 (SBW-S1 PRO/GOLD/G/AS/PDVD) (4)
  Asus Extern Blu-Ray Recorder USB 2.0 (SBW-S1 PRO/GOLD/G/AS/PDVD)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  240.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  240.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Marantz UD7007 musta
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/0/5/marantz-ud7007-19364305.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/8/marantz-ud7007-black--23152298.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/9/marantz-ud7007-black--23152299.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/0/5/marantz-ud7007-19364305.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNS9tYXJhbnR6LXVkNzAwNy0xOTM2NDMwNS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/8/marantz-ud7007-black--23152298.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzkvOC9tYXJhbnR6LXVkNzAwNy1ibGFjay0tMjMxNTIyOTguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/9/marantz-ud7007-black--23152299.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzkvOS9tYXJhbnR6LXVkNzAwNy1ibGFjay0tMjMxNTIyOTkuanBn
  Marantz UD7007 musta (3)
  Marantz UD7007 musta
  Power.fi Power.fi
  1001.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1001.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Yamaha BD-A 1040 Titanium
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/9/4/yamaha-bd-a-1040-titanium-24978494.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/7/2/yamaha-bd-a-1040-titanium-25028072.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/3/yamaha-bd-a-1040-titanium-30176273.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/9/4/yamaha-bd-a-1040-titanium-24978494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzkvNC95YW1haGEtYmQtYS0xMDQwLXRpdGFuaXVtLTI0OTc4NDk0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/7/2/yamaha-bd-a-1040-titanium-25028072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzcvMi95YW1haGEtYmQtYS0xMDQwLXRpdGFuaXVtLTI1MDI4MDcyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/3/yamaha-bd-a-1040-titanium-30176273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzcvMy95YW1haGEtYmQtYS0xMDQwLXRpdGFuaXVtLTMwMTc2MjczLmpwZw==
  Yamaha BD-A 1040 Titanium (3)
  Yamaha BD-A 1040 Titanium
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  512.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  512.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Samsung BD-J7500 Blu-Ray-soitin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/5/3/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-33443753.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4Mjcw
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/7/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-34008177.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTIvc2Ftc3VuZ19iZC1qNzUwMHhlLTMzMjE3MjczLWZybnQxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/8/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-34008178.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQkRKNzUwMD8kZnVsbCQ=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816977.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816978.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816979.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816980.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816981.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/5/3/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-33443753.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4Mjcw
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/7/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-34008177.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTIvc2Ftc3VuZ19iZC1qNzUwMHhlLTMzMjE3MjczLWZybnQxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/8/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-34008178.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQkRKNzUwMD8kZnVsbCQ=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816977.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNy9zYW1zdW5nLWJkLWo3NTAwLXhlLWJsdS1yYXktc3BlbGFyZS00MzgxNjk3Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816978.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvOC9zYW1zdW5nLWJkLWo3NTAwLXhlLWJsdS1yYXktc3BlbGFyZS00MzgxNjk3OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816979.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvOS9zYW1zdW5nLWJkLWo3NTAwLXhlLWJsdS1yYXktc3BlbGFyZS00MzgxNjk3OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816980.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMC9zYW1zdW5nLWJkLWo3NTAwLXhlLWJsdS1yYXktc3BlbGFyZS00MzgxNjk4MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/samsung-bd-j7500-xe-blu-ray-spelare-43816981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMS9zYW1zdW5nLWJkLWo3NTAwLXhlLWJsdS1yYXktc3BlbGFyZS00MzgxNjk4MS5qcGc=
  Samsung BD-J7500 Blu-Ray-soitin (3)
  Samsung BD-J7500 Blu-Ray-soitin
  Power.fi Power.fi
  151.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  151.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
2 3
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 115 (budget)
  • € 115 - € 235 (price_120_240)
  • € 235 - € 505 (price_240_510)
  • ≥ € 505 (price_510)
 • Tarvitsetko Full HD-ominaisuutta? (full_hd):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Gold (gold)
  • Harmaa (harmaa)
  • hopea (hopea)
  • Musta (musta)
  • Sininen (sininen)
  • Titaani (titaani)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Montako äänikanavaa tarvitset? (a_a_nikanavat):
  • 2.0 (2_0)
  • 2.1 (2_1)
  • 5.1 (5_1)
  • 7.1 (7_1)
 • Kuinka painavan valitset? (paino_g):
  • < 1000 g (paino_g_1000)
  • 1000 g - 2000 g (paino_g_1000_2000)
  • 2000 g - 3230 g (paino_g_2000_3200)
  • ≥ 3230 g (paino_g_3200)
 • Tarvitsetko Wlania? (langaton_la_hiverkko):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko soittimen kortinlukijalla? (integroitu_kortinlukija):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko soittimen kiinteällä lanilla? (lan_kiintea_):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko 3D-yhteensopivuutta? (3d_compatibility):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä nidekoodereita tarvitset? (sisa_a_nrakennettujen_a_a_nidekooderien_ma_a_ra_):
  • Dolby Digital (dolby_digital)
  • Dolby Digital 5.1 (dolby_digital_5_1)
  • Dolby Digital Plus (dolby_digital_plus)
  • Dolby TrueHD (dolby_truehd)
  • DSD (dsd)
  • DTS (dts)
  • DTS 2.0 (dts_2_0)
  • DTS 96/24 (dts_96_24)
  • DTS Digital Surround (dts_digital_surround)
  • DTS-ES (dts_es)
  • DTS-HD (dts_hd)
  • DTS-HD HR (dts_hd_hr)
  • DTS-HD Master Audio (dts_hd_master_audio)
  • DTS Neo:6 (dts_neo_6)
  • Ei (ei)
 • Etsitkö soitinta Smart-TV tuella? (smart_tv):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko syvien värien tukea? (syvien_va_rien_tuki):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä toistolevyn formaatin valitset? (toistolevyn_formaatti):
  • Blu-Ray audio (blu_ray_audio)
  • Blu-Ray video (blu_ray_video)
  • CD audio (cd_audio)
  • CD video (cd_video)
  • DVD-Video (dvd_video)
  • DVD-VR (dvd_vr)
  • SACD (sacd)
  • SVCD (svcd)
  • VCD (vcd)
 • Mitä tuettuja videokuvamuotoja valitset? (tuetut_videokuvamuodot):
  • 3G2 (3g2)
  • 3GP (3gp)
  • ASF (asf)
  • AVC (avc)
  • AVCHD (avchd)
  • AVI (avi)
  • DAT (dat)
  • DIVX (divx)
  • DIVX HD (divx_hd)
  • FLV (flv)
  • H.264 (h_264)
  • M2TS (m2ts)
  • M4V (m4v)
  • MKV (mkv)
  • MOV (mov)
  • MP4 (mp4)
  • MPEG (mpeg)
  • MPEG1 (mpeg1)
  • MPEG2 (mpeg2)
  • MPEG4 (mpeg4)
  • MPG (mpg)
  • MPO (mpo)
  • MTS (mts)
  • RMVB (rmvb)
  • TS (ts)
  • VC-1 (vc_1)
  • VOB (vob)
  • WMV (wmv)
  • WMV9 (wmv9)
  • XVID (xvid)
 • Montako 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Denon DBT-3313UD (denon_dbt_3313ud)
  • Marantz UD5007 (marantz_ud5007)
  • Marantz UD7007 (marantz_ud7007)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi