x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

espressokeitin

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita espressokeitin:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta espressokeitin

Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per h...
 • Yleiset tiedot

  Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
  Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • espressokeitintyypit,
  • espressokeittimen toiminnot,
  • espressokeittimen muotoilu,
  • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
  2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
  3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
  4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
  5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

  Espressokeitin tyypit
  Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

  • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
  • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

  Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

  Espressokeittimen toiminnot
  Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

  • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
  • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
  • Kahvimylly
  • Lämpölevy
  • Maitosäiliö
  • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
  • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
  • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

  Espressokeittimen muotoilu
  Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

  Suosittuja espressokeitinmerkkejä
  Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

  Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Onko Senseo-laite espressokeitin?
  Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

  Mitä höyryputkella voi tehdä?
  Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

  Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
  Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

  Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
  Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

  Mikä baari (bar) on?
  Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

  Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

 • Termien selitykset

  Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

  Ajastin
  Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

  Automaattinen kalkinpoistaja
  Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

  Automaattisuljin
  Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

  Höyryputki
  Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

  Kahvin laatu
  Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

  Kuppien kertamäärä
  Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

  Kuumavesihana
  Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

  Lämpölevy kupeille
  Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

  Malli/tyyppi
  Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

  Pumpun paine
  Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
  Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

  Systeemi
  Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

  Säädettävä kahvinvahvuus
  Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

  Vedenjohdatus
  Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

  Vesisäiliön tilavuus
  Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
  Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

 • Electrolux EKF7800
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/8/electrolux-ekf7800-24165708.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/9/electrolux-ekf7800-24165709.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/0/electrolux-ekf7800-24165710.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/1/electrolux-ekf7800-24165711.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/2/electrolux-ekf7800-24165712.jpg
  Electrolux EKF7800 (8)
  3.75 (1)
  • 1.65 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Electrolux EKF7800
  Tästä keitin 100 päiväksi - Vain niin kauan kuin kampanjaa riittää
  En suosittele koskemaan tähän pitkällä tikullakaan ilman kampanjaa. Keitin on hidas ja äänekäs. - Kahden kupinkin keittämiseen meneen ~10min. -Keitin pörisee äänekkäästi, siinä on isoääninen summeri (ääni ei säädettävissä) ilmoittamassa kahvin valmistumisesta ja bonuksena lämpinäpito saa kahvinkeittimen summerin ulisemaan rytmikkäästi. Asiakaspalvelu ei suostunut kertomaan onko ulina vika vaiko ominaisuus, käskettiin vain palauttamaan laite, eli oletettavasti ominaisuus. Keittimen näyttöä ei ilmeisesti saa pysymään jatkuvasti päällä asiakaspalvelun ollessa vastaamatta tähän kysymykseen kahdesti, eli turha haaveilla saavansa kelloa keittiöön tämän mukana. Tippalukko vuotaa ja pannua on hankala saada takaisin levylle, 2 puolipalloa pitää saada osumaan vastakkain. Suodatinkotelo ja vesisäiliö keräävät aivan uskomattoman määrän kosteutta keittämisen yhteydessä. Keittää kuitenkin aivan hyvää kahvia.
  1.0
  0 10
 • Paulig Cupsolo Verus valkoinen
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/2/paulig-cupsolo-verus-white--20939262.jpg
  Paulig Cupsolo Verus valkoinen (35)
  6.75 (1)
  Paulig Cupsolo Verus valkoinen
  Verus on hyvä kokonaisuus
  Plussaa Nopeus Kahvin lämpötila Miinusta Meteli
  7.0
  0 10
 • Delonghi ESAM 4200.S
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/5/delonghi-esam-4200-s-21807985.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/6/delonghi-esam-4200-s-21807986.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/7/delonghi-esam-4200-s-21807987.jpg
  Delonghi ESAM 4200.S (13)
  3.75 (1)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi ESAM 4200.S
  Uusi laite ei toiminut lainkaan
  Uusi laite ei toiminut lainkaan.
  1.0
  0 10
Espressokeittimet 5.9 (9)
0 - 24
 • Paulig Cupsolo Verus valkoinen
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/2/paulig-cupsolo-verus-white--20939262.jpg
  Paulig Cupsolo Verus valkoinen (35)
  6.75 (1)
  Paulig Cupsolo Verus valkoinen
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  106, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  106, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  most_sold
 • Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/4/0/delonghi-ecam-22-110-b-compact-17430240.jpg
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact (26)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  KitchenTime KitchenTime
  321.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  KitchenTime KitchenTime
  321.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  3
 • Bialetti Moka Express 6 Silver
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/0/bialetti-moka-express-6-silver-23706860.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/bialetti-moka-express-6-silver-23706942.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/0/7/bialetti-moka-express-6-silver-24697107.jpg
  Bialetti Moka Express 6 Silver (26)
  • 0.78 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Bialetti Moka Express 6 Silver
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  29.90, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  29.90, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  6
 • Delonghi Magnifica ESAM 4500
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/1/7/delonghi-esam-4500-magnifica-20466717.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/7/3/delonghi-magnifica-esam-4500-21808973.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/7/4/delonghi-magnifica-esam-4500-21808974.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/7/9/delonghi-magnifica-esam-4500-23837379.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/5/delonghi-magnifica-esam-4500-24560775.jpg
  Delonghi Magnifica ESAM 4500 (23)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi Magnifica ESAM 4500
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  899, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  899, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Siemens TE 502206 RW Musta
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/6/1/siemens-te-502206-rw-black-23828961.jpg
  Siemens TE 502206 RW Musta (17)
  • 1.7 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Siemens TE 502206 RW Musta
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  699, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  699, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Klarstein 10026857 kahvinkeitin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/5/3/oneconcept-sagrada-rossa-machine-a-expresso-800w-4-tasses-rouge-32383253.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjcuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS8zNy83Mi81Ny8zMzZmNzIzNTcxNDk2NTRhNjc1YTdhNzg1MDZhMzM0MTc0NmM3Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/5/4/oneconcept-sagrada-rossa-machine-a-expresso-800w-4-tasses-rouge-32383254.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjUuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81NS82ZS80My80NzM4NDE2MTdhNDQ2ZTcyNTA0NjZkNmQ1NTU0NzAzNTY3N2E0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/oneconcept-sagrada-rossa-machine-a-expresso-800w-4-tasses-rouge-37959706.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9MLzEwMDI2ODU3X3RpdGVsXzAwMV9TYWdyYWRhX1Jvc3NhX0VzcHJlc3NvbWFzY2hpbmUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/2/klarstein-10026857-coffee-maker-42363772.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/3/klarstein-10026857-coffee-maker-42363773.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/4/klarstein-10026857-coffee-maker-42363774.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/5/klarstein-10026857-coffee-maker-42363775.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/6/klarstein-10026857-coffee-maker-42363776.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/7/klarstein-10026857-coffee-maker-42363777.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/8/klarstein-10026857-coffee-maker-42363778.jpg
  Klarstein 10026857 kahvinkeitin (17)
  Klarstein 10026857 kahvinkeitin
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  58.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  58.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Jura Z6
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/2/jura-z6-espressomachine-33118392.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvanVyYV96Nl9lc3ByZXNzb21hY2hpbmUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/4/jura-z6-espressomachine-33895704.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rb29rc2hvcGRlcGVwZXJtb2xlbi5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9sL2Jsb2ctYS1qdXJhLWltcHJlc3NhLXo2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/5/jura-z6-espressomachine-33895705.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83NjEwOTE3MTUwMTEzX2hfZl9sXzA=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/2/jura-z6-34034012.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/3/jura-z6-34034013.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/4/jura-z6-34034014.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/5/jura-z6-34034015.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/6/jura-z6-34034016.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/7/jura-z6-34034017.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/8/jura-z6-34034018.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/9/jura-z6-34034019.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/0/jura-z6-34034020.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/1/jura-z6-34034021.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/2/jura-z6-34034022.jpg
  Jura Z6 (15)
  • 2.4 liter GOOD Vesisäiliö riittää hyvin useammalle kupille kahvia, eikä säiliötä tarvitse täyttää usein
  Jura Z6
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  62.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  62.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Delonghi ESAM 4200.S
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/5/delonghi-esam-4200-s-21807985.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/6/delonghi-esam-4200-s-21807986.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/7/delonghi-esam-4200-s-21807987.jpg
  Delonghi ESAM 4200.S (13)
  3.75 (1)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi ESAM 4200.S
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  499, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  499, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Delonghi Scultura ECZ 351.W
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/1/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523101.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/2/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523102.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/3/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523103.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/4/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523104.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/5/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523105.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/6/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523106.jpg
  Delonghi Scultura ECZ 351.W (13)
  • 1.4 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Delonghi Scultura ECZ 351.W
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  249, ? (offer_sdt_unknown)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  249, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Electrolux EEA111 kahvinkeitin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/3/electrolux-eea111-coffee-maker-23568213.jpg
  Electrolux EEA111 kahvinkeitin (12)
  • 1.25 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Electrolux EEA111 kahvinkeitin
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  99, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  99, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Paulig Cupsolo
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/5/0/paulig-paulig-cupsolo-grande-22314250.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/4/6/paulig-paulig-cupsolo-grande-22329246.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/3/4/paulig-cupsolo-28120134.jpg
  Paulig Cupsolo (11)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  206, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  206, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Philips HD8824
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/9/philips-hd8824-29743199.jpg
  Philips HD8824 (10)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Philips HD8824
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  306, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  306, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Philips HD8423/19
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/0/philips-hd8423-19-32940540.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE2MDk2LWxhcmdlL3BoaWxpcHMtaGQ4NDIzLTE5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/2/1/philips-hd8423-19-33846021.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kaXJlY3QxMjMuZmkvVXNlckZpbGVzL1Byb2R1Y3RzL0ltYWdlcy8xMTY2OTUtaGQ4NDIzLW1lZGl1bS5wbmc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/4/philips-hd8423-19-34021974.jpg
  Philips HD8423/19 (9)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Philips HD8423/19
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  125.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  125.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Nespresso Inissia kapselikahvikone (valkoinen) C40
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/8/nespresso-inissia-kapselikahvikone-valkoinen-c40-32601578.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQzQwV0g/JGZ1bGwk
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/6/0/nespresso-inissia-kapselikahvikone-valkoinen-c40-33103960.jpg
  Nespresso Inissia kapselikahvikone (valkoinen) C40 (9)
  • 0.7 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Nespresso Inissia kapselikahvikone (valkoinen) C40
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  79.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  79.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Delonghi ETAM 29.660.SB kahvinkeitin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/7/delonghi-etam-29-660-sb-coffee-maker-25335547.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/8/delonghi-etam-29-660-sb-coffee-maker-25335548.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/9/delonghi-etam-29-660-sb-coffee-maker-25335549.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/5/0/delonghi-etam-29-660-sb-coffee-maker-25335550.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/5/1/delonghi-etam-29-660-sb-coffee-maker-25335551.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/5/2/delonghi-etam-29-660-sb-coffee-maker-25335552.jpg
  Delonghi ETAM 29.660.SB kahvinkeitin (8)
  Delonghi ETAM 29.660.SB kahvinkeitin
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  899.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  899.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Electrolux EKF7800
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/8/electrolux-ekf7800-24165708.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/9/electrolux-ekf7800-24165709.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/0/electrolux-ekf7800-24165710.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/1/electrolux-ekf7800-24165711.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/2/electrolux-ekf7800-24165712.jpg
  Electrolux EKF7800 (8)
  3.75 (1)
  • 1.65 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Electrolux EKF7800
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  98, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  98, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  2
 • Jura E6
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/0/1/jura-e-6-platina-espressomachine-33117901.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvanVyYV9lXzZfcGxhdGluYV9lc3ByZXNzb21hY2hpbmUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/3/jura-e-6-platina-espressomachine-33894993.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzYwMzM2NzcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/0/jura-e-6-platina-espressomachine-34956770.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rb29rcHVudC5ubC9DbXNEYXRhL0FydGlrZWxlbi9Gb3Rvcy83NjEwOTE3MTUwNTg4Lzc2MTA5MTcxNTA1ODhfbWkxX3BkMTUwMHgxNTAwXzEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/jura-e6-35984555.jpg
  Jura E6 (8)
  • 1.9 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Jura E6
  crema crema
  899, 3pv (offer_sdt_3_days)
  crema crema
  899, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Bialetti Moka Express, 3 cup
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/bialetti-moka-express-3-cup-21808520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bialetti-moka-express-3-cup-24227559.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/0/bialetti-moka-express-3-cup-24227560.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bialetti-moka-express-3-cup-24227561.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bialetti-moka-express-3-cup-24227562.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bialetti-moka-express-3-cup-24227563.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bialetti-moka-express-3-cup-24227564.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/5/bialetti-moka-express-3-cup-24227565.jpg
  Bialetti Moka Express, 3 cup (8)
  • 0.2 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Bialetti Moka Express, 3 cup
  kuppikuumaa.fi kuppikuumaa.fi
  6.142857142857143 (1)
  28.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  kuppikuumaa.fi kuppikuumaa.fi
  6.142857142857143 (1)
  28.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  4
 • Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Stelia kahvikone (valkoinen)
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/9/6/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41866196.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvU1RFTElBV0hJVEU/JGZ1bGwk
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/4/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41889824.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/5/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41889825.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/6/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41889826.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/7/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41889827.jpg
  Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Stelia kahvikone (valkoinen) (8)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Stelia kahvikone (valkoinen)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  165.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  165.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Delonghi PrimaDonna S ECAM 26.455 Sininen
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/1/delonghi-primadonna-s-ecam-26-455-blue--21812301.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/2/delonghi-primadonna-s-ecam-26-455-blue--21812302.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/3/delonghi-primadonna-s-ecam-26-455-blue--21812303.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/4/delonghi-primadonna-s-ecam-26-455-blue--21812304.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/5/delonghi-primadonna-s-ecam-26-455-blue--21812305.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/6/delonghi-primadonna-s-ecam-26-455-blue--21812306.jpg
  Delonghi PrimaDonna S ECAM 26.455 Sininen (7)
  • 2 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi PrimaDonna S ECAM 26.455 Sininen
  KitchenTime KitchenTime
  756, 1vk (offer_sdt_1_week)
  KitchenTime KitchenTime
  756, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Jura Impressa F9
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/2/5/jura-impressa-f9-25163925.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/2/6/jura-impressa-f9-25163926.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/2/7/jura-impressa-f9-25163927.jpg
  Jura Impressa F9 (7)
  • 1.9 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Jura Impressa F9
  KitchenTime KitchenTime
  1298, 2pv (offer_sdt_2_days)
  KitchenTime KitchenTime
  1298, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Kenwood ES020 kahvinkeitin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/9/9/kenwood-es020-21810499.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/5/kenwood-es020-coffee-maker-24291945.jpg
  Kenwood ES020 kahvinkeitin (7)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Kenwood ES020 kahvinkeitin
  crema crema
  219, 3pv (offer_sdt_3_days)
  crema crema
  219, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Delonghi ECAM 23.120.SB
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/8/5/delonghi-ecam-23-120-sb-21812285.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/9/8/delonghi-ecam-23-120sb-19873598.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/8/6/delonghi-ecam-23-120-sb-21812286.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/8/7/delonghi-ecam-23-120-sb-21812287.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/8/8/delonghi-ecam-23-120-sb-21812288.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/8/9/delonghi-ecam-23-120-sb-21812289.jpg
  Delonghi ECAM 23.120.SB (7)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi ECAM 23.120.SB
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  656, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  656, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Jura ENA 9 ONE Touch Black
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/7/jura-ena-9-one-touch-black-24423467.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/7/jura-ena-9-one-touch-black-24423517.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/3/jura-ena-9-one-touch-black-24968503.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/4/jura-ena-9-one-touch-black-24968504.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/5/jura-ena-9-one-touch-black-24968505.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/6/jura-ena-9-one-touch-black-24968506.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/7/jura-ena-9-one-touch-black-24968507.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/8/jura-ena-9-one-touch-black-24968508.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/9/jura-ena-9-one-touch-black-24968509.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/0/jura-ena-9-one-touch-black-24968510.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/1/jura-ena-9-one-touch-black-24968511.jpg
  Jura ENA 9 ONE Touch Black (6)
  • 1.1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Jura ENA 9 ONE Touch Black
  KitchenTime KitchenTime
  974, 2pv (offer_sdt_2_days)
  KitchenTime KitchenTime
  974, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
2 10
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 80 € (price_80)
  • 80 € - 255 € (price_80_260)
  • 255 € - 780 € (price_260_780)
  • ≥ 780 € (price_780)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Antrasiitti (antrasiitti)
  • Cream (cream)
  • Gold (gold)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Kromattu (kromattu)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Sininen (sininen)
  • Syaani (syaani)
  • Titaani (titaani)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Minkä painoinen espressokeitin sopii sinulle parhaiten? (paino_g):
  • < 3850 g (paino_g_3900)
  • 3850 g - 9000 g (paino_g_3900_9000)
  • 9000 g - 10000 g (paino_g_9000_10000)
  • ≥ 10000 g (paino_g_10000)
 • Kuinka tilavan vesisäiliön tarvitset? (vesisa_ilio_tilavuus):
  • < 1 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1)
  • 1 litra (litroja) - 1.4 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1_1.4)
  • 1.4 litra (litroja) - 1.8 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.4_1.8)
  • ≥ 1.8 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.8)
 • Kuinka suurta kuppikapasiteettia tarvitset? (kapasiteetti_kuppeina):
  • < 2 (kapasiteetti_kuppeina_2)
  • 2 - 3 (kapasiteetti_kuppeina_2_3)
  • 3 - 8 (kapasiteetti_kuppeina_3_8)
  • ≥ 8 (kapasiteetti_kuppeina_8)
 • Minkä muotoisen kotelon haluat? (kotelon_muotoilu):
  • Freestanding (freestanding)
  • Seisova (seisova)
  • Sisäinen (sisa_inen)
  • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
 • Mitä extra-ominaisuuksia tarvitset? (extras_espresso_machine):
  • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
  • Maitosäiliö (maitosa_ilio_)
  • Näyttö (na_ytto_)
  • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
  • Sisäänrakennettu jauhin (sisa_a_nrakennettu_jauhin)
  • Sisäänrakennettu maidonvaahdotin (sisa_a_nrakennettu_maidonvaahdotin)
 • Mitä juomatyyppejä varten tarvitset keitintä? (juomien_tyyppi):
  • Americano (americano)
  • Cafe Latte (cafe_latte)
  • Caffe crema (caffe_crema)
  • Caffe latte (caffe_latte)
  • Caffe lungo (caffe_lungo)
  • Cappuccino (cappuccino)
  • Chocolate milk (chocolate_milk)
  • Coffee (coffee)
  • Espresso (espresso)
  • Hot chocolate (hot_chocolate)
  • Kahvi (kahvi)
  • Kuuma maito (kuuma_maito)
  • Kuuma vesi (kuuma_vesi)
  • Latte macchiato (latte_macchiato)
  • Lungo (lungo)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
  • Pitkä (pitka_)
  • Ristretto (ristretto)
  • Suklaamaito (suklaamaito)
  • Tee (tee)
 • Kuinka käyttäjäystävällistä keitintä tarvitset? (ka_ytta_ja_ysta_va_llisyys):
  • Automaattisen maidonlisäysmahdollisuuden (automaattisen_maidonlisa_ysmahdollisuuden)
  • Valmistaa itse: tehdä joka kerta kupin haluamallani tavalla (valmistaa_itse_tehda_joka_kerta_kupin_haluamallani_tavalla)
  • Valmistaa kupillisen kahvia ilman ongelmia (valmistaa_kupillisen_kahvia_ilman_ongelmia)
 • Minkälaisia kahvinsyöttömahdollisuuksia tarvitset? (kahvin_syo_tto_):
  • Coffee beans (coffee_beans)
  • Ground coffee (ground_coffee)
  • Jauhettu kahvi (jauhettu_kahvi)
  • Kahvin purut (kahvin_purut)
  • Kahvipavut (kahvipavut)
  • Kapselit (kapselit)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
  • säiliö (sa_ilio_)
 • Minkä tyyppistä keitintä etsit? (kahvinkeittimen_tyyppi):
  • Ohje (ohje)
  • Semiautomaattinen (semiautomaattinen)
  • Täysautomaattinen (ta_ysautomaattinen)
 • Tarvitsetko säädettävää lämpötilaa? (sa_a_detta_va_la_mpo_tila):
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Ascaso Ascaso Dream (ascaso_ascaso_dream)
  • Bosch Tassimo Charmy (bosch_tassimo_charmy)
  • Bosch Tassimo Vivy (bosch_tassimo_vivy)
  • Delonghi ECAM (delonghi_ecam)
  • Delonghi ECO 310 (delonghi_eco_310)
  • Melitta Caffeo CI (melitta_caffeo_ci)
  • Melitta E 960 (melitta_e_960)
  • Miele CVA 6401 (miele_cva_6401)
  • Nespresso C60-PIXIE (nespresso_c60_pixie)
  • Nespresso Lattissima (nespresso_lattissima)
  • Paulig * Cupsolo (paulig_cupsolo)
  • Paulig Cupsolo Verus (paulig_cupsolo_verus)
  • Philips Senseo Twist (philips_senseo_twist)
  • Saeco Moltio (saeco_moltio)
  • Siemens TE (siemens_te)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi