x
x
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
× Kategoriat

espressokeitin

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita espressokeitin:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Yleiset tiedot

  Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
  Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • espressokeitintyypit,
  • espressokeittimen toiminnot,
  • espressokeittimen muotoilu,
  • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
  2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
  3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
  4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
  5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

  Espressokeitin tyypit
  Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

  • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
  • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

  Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

  Espressokeittimen toiminnot
  Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

  • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
  • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
  • Kahvimylly
  • Lämpölevy
  • Maitosäiliö
  • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
  • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
  • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

  Espressokeittimen muotoilu
  Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

  Suosittuja espressokeitinmerkkejä
  Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

  Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Onko Senseo-laite espressokeitin?
  Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

  Mitä höyryputkella voi tehdä?
  Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

  Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
  Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

  Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
  Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

  Mikä baari (bar) on?
  Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

  Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

 • Termien selitykset

  Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

  Ajastin
  Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

  Automaattinen kalkinpoistaja
  Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

  Automaattisuljin
  Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

  Höyryputki
  Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

  Kahvin laatu
  Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

  Kuppien kertamäärä
  Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

  Kuumavesihana
  Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

  Lämpölevy kupeille
  Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

  Malli/tyyppi
  Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

  Pumpun paine
  Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
  Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

  Systeemi
  Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

  Säädettävä kahvinvahvuus
  Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

  Vedenjohdatus
  Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

  Vesisäiliön tilavuus
  Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
  Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Mukavan mallinen ja toimiva
  Ihan mukavasti toimiva kone.
  7.0
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  muuten helppokäyttöinen mutta vesisäliö ei aina mene heti paikalleen..
  Pauligilla paljon vaihtoehtoja suomalaiseen makuun, itse tykkään Guatemalasta ja espressoista.
  9.0
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Näppärä muoto, mutta....
  Näppärä muoto, mutta miksi vesisäiliö on niin hankalassa paikassa? Puhdistettavuus ihan helppoa, käyttö yksinkertaista. Tuotevalikoima riittävän monipuolinen.
  7.0
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Helppokäyttöinen ja pieni
  Helppokäyttöinen ja pieni. Ehkä vähän äänekäs. Teet ja kaakaot yllättävän hyviä myös.
  10.0
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  arvostelu
  todella hyvä laita, saa juomia joka lähtöön.
  8.3
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Vanha kunnon Paulig Cupsolo
  Laadultaan hyvä ja helppo käyttää.Kaunis muotoilu.Hyvä väri.
  8.3
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Hyvää ja nopeasti juomista!
  Hyvä ja helppokäyttöinen laite! Varsinkin jos on kiire, laite on täydellinen :)
  8.7
  0 10
 • Delonghi ECO 310 Musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/2/delonghi-eco-310-black--21808662.jpg
  Delonghi ECO 310 Musta (6)
  6.9 (1)
  • 1.4 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Delonghi ECO 310 Musta
  Hyvä peruskone
  Hyvä peruskone aamukahvin tekoon. Yli vuoden ollut käytössä ja toimii loistavasti. Hieman äänekäs. Siistin näköinen ja helppo pitää puhtaana. Höyrypuolta en käytä, mutta vaikuttaa olevan ok sekin.
  7.3
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Paulig Cupsolo
  Lahjaksi saatu kahvikone. Helppo käyttöinen ja mukava. Hyvä laite, jos tahdot saada nopeasti kupillisen herkkukahvia tai et halua pannullista keittää kerralla. Puhdistus on helppoa ja nopeaa. Miinusta ainakin omasta mielestäni hankalasta vesisäiliöstä, joka tulee koneen taakse. Toinen miinus masiinan kovasta metelistä.
  8.7
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Näppärä kahvikone
  Paulig Cupsolo on oikein näppärä kahvikone. Muotoilu on hyvä ja säästää tilaa.
  10.0
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Aamujen pelastus! Ostin koneen nyt kun tuli taas uusia makuja
  Aamujen pelastus! Ostin koneen nyt kun tuli taas uusia makuja. Nyt niitä on jo 15! Minä juon kahvia ja mieheni teetä. 7 vuotias tyttäremme tazza kakaota! Ainakin citymarketista saa kaikkia 15 erilaista kapselia. Nopea! Guatemala kahvi on paras!
  9.3
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Paulig Cupsolon lahjaksi saanut
  Sain kyseisen laitteen lahjaksi. Olen ollut erittäin tyytyväinen laitteen käyttöön. Kahvi on hyvää ja käyttö on helppoa. Käytetyt kapselit tipahtavat keräysastiaan, joka on koneen sisällä.Tämä kannattaa tyhjentää päivittäin. Kapselit maksavat hieman alle 6 euroa/16 kapselia. Mielestäni hinta/laatu kapseleiden osalta kohdallaan. Suosittelen!
  9.0
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Kätevä ja tyylikäs mutta kallis kahvi
  Laite on tyylikäs ja vaikuttaa varsin laadukkaalle. Kahvi on ihan OK makuista mutta toki olen parempiakin juonut . Taitaa olla ainoa kapselikeitin josta saa ns. normaalia kahvia eikä pelkkää espressoa. Laite on helppo pitää puhtaana koska ennen ja jälkeen käytön tulee ajaa puhdistus eli kuuma vesi läpi. Käytetyt kapselit menevät kätevästi säiliöön ja laite on muutenkin helppokäyttöinen. Vesisäiliö on laitteen takana mikä lienee käytettävyyden kannalta huono ratkaisu mutta ei kuitenkaan mikään iso ongelma. Yhdestä kapselista tulee kupillinen kahvia eikä mukillista mihin olen tottunut. Maun mukaan kuppiin voi lurauttaa helposti lisää kuumaa vettä jos perusannos tuntuu liian vahvalle ja kaipaa suurempaa annosta. Laitteen kuppikoot voi myös ohjelmoida mutta ajattelin pitää perusasetukset ja lisätä vettä jos tarvus. Kapselit ovat varsin kalliita eli 35-40 senttiä per kpl. Latteen menee kaksi kapselia eli kahvi ja maito joten sen hinta on sitten 2 kertaa kalliimpaa. Sama jos haluaa ison peruskahvin niin se on sitten 2 kapselia. Jokainen laskekoon onko kannattavaa. Jos kahvin juojia on useampia ja kulutus on suurta niin ehkä perinteinen on parempi mutta kyllä tällä saa kätevästi yhden annoksen. Tähän laitteeseen voi ostaa K-fee yhteensopivia kapseleita netistä mutta ei ne ole sen edullisempia kun Pauligin omat mutta ehkä sieltä saa lisämakuja jos nitä kaipaa.
  8.7
  0 10
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Vähän kahvilaatuja, maitokapseli tekee vaahdon maitojauheesta ja on kallis
  Vähän kahvilaatuja, maitokapseli tekee vaahdon maitojauheesta ja on kallis. Myös puhtaanapito arveluttaa koska maitokapseleista vaahto.Suosittelen että vaahdotin olisi erilllinen kuten ilmeisesti Rombouts Malongo laitteissa.
  4.7
  0 10
 • Delonghi ESAM 4200.S
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/5/delonghi-esam-4200-s-21807985.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/6/delonghi-esam-4200-s-21807986.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/7/delonghi-esam-4200-s-21807987.jpg
  Delonghi ESAM 4200.S (5)
  3.75 (1)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi ESAM 4200.S
  Uusi laite ei toiminut lainkaan
  Uusi laite ei toiminut lainkaan.
  1.0
  0 10
Espressokeittimet 6.4 (24)
0 - 24
 • Delonghi Magnifica ESAM 4500
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/1/7/delonghi-esam-4500-magnifica-20466717.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/7/3/delonghi-magnifica-esam-4500-21808973.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/7/4/delonghi-magnifica-esam-4500-21808974.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/7/9/delonghi-magnifica-esam-4500-23837379.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/5/delonghi-magnifica-esam-4500-24560775.jpg
  Delonghi Magnifica ESAM 4500 (63)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi Magnifica ESAM 4500
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  899, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  899, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  most_sold
 • Paulig Cupsolo musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/0/paulig-cupsolo-black--21812630.jpg
  Paulig Cupsolo musta (23)
  8.201843564311046 (13)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Paulig Cupsolo musta
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  75.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  75.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Jura Impressa c90 + Mylly
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/0/jura-impressa-c90-mill-23527630.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/3/jura-impressa-c90-mill-28099753.jpg
  Jura Impressa c90 + Mylly (17)
  • 1.9 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Jura Impressa c90 + Mylly
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  139, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  139, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Bialetti Moka Express 6 Silver
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/0/bialetti-moka-express-6-silver-23706860.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/bialetti-moka-express-6-silver-23706942.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/0/7/bialetti-moka-express-6-silver-24697107.jpg
  Bialetti Moka Express 6 Silver (16)
  • 0.78 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Bialetti Moka Express 6 Silver
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  29.90, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  29.90, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  5
 • Delonghi Scultura ECZ 351.W
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/1/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523101.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/2/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523102.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/3/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523103.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/4/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523104.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/5/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523105.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/6/delonghi-scultura-ecz-351-w-23523106.jpg
  Delonghi Scultura ECZ 351.W (13)
  • 1.4 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Delonghi Scultura ECZ 351.W
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  239, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  239, 1vk (offer_sdt_1_week)
  2
 • Delonghi EC330S Pump-Driven Espresso Maker
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/0/delonghi-ec330s-9110.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/1/8/delonghi-ec330s-17459318.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/9/delonghi-ec330s-pump-driven-espresso-maker-24381479.jpg
  Delonghi EC330S Pump-Driven Espresso Maker (12)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Delonghi EC330S Pump-Driven Espresso Maker
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  199, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  199, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Delonghi ECO 310 Sininen
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/1/9/delonghi-eco-310-b-16888019.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/delonghi-eco-310-blue--23519458.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/3/delonghi-eco-310-blue--30345853.jpg
  Delonghi ECO 310 Sininen (10)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Delonghi ECO 310 Sininen
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  199.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  199.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  2
 • Delonghi ECO310.W
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/3/delonghi-eco310-w-21808663.jpg
  Delonghi ECO310.W (9)
  • 1.4 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Delonghi ECO310.W
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  199, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  199, 1vk (offer_sdt_1_week)
  3
 • Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Stelia kahvikone (valkoinen)
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/9/6/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41866196.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvU1RFTElBV0hJVEU/JGZ1bGwk
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/4/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41889824.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/5/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41889825.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/6/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41889826.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/7/nescafe-dolce-gusto-dolce-gusto-stelia-kahvikone-valkoinen--41889827.jpg
  Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Stelia kahvikone (valkoinen) (9)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Nescafe Dolce Gusto Dolce Gusto Stelia kahvikone (valkoinen)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  199.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  199.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Jura Z6
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/2/jura-z6-espressomachine-33118392.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvanVyYV96Nl9lc3ByZXNzb21hY2hpbmUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/4/jura-z6-espressomachine-33895704.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rb29rc2hvcGRlcGVwZXJtb2xlbi5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9sL2Jsb2ctYS1qdXJhLWltcHJlc3NhLXo2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/5/jura-z6-espressomachine-33895705.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83NjEwOTE3MTUwMTEzX2hfZl9sXzA=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/2/jura-z6-34034012.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/3/jura-z6-34034013.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/4/jura-z6-34034014.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/5/jura-z6-34034015.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/6/jura-z6-34034016.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/7/jura-z6-34034017.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/8/jura-z6-34034018.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/9/jura-z6-34034019.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/0/jura-z6-34034020.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/1/jura-z6-34034021.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/2/jura-z6-34034022.jpg
  Jura Z6 (8)
  • 2.4 liter GOOD Vesisäiliö riittää hyvin useammalle kupille kahvia, eikä säiliötä tarvitse täyttää usein
  Jura Z6
  crema crema
  2190, 3pv (offer_sdt_3_days)
  crema crema
  2190, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Jura ENA Micro 1 Black
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/2/6/jura-ena-micro-1-19208726.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/5/7/jura-ena-micro-1-19209557.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/3/5/jura-ena-micro-1-black-21811435.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/3/7/jura-ena-micro-1-black-21811437.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/3/8/jura-ena-micro-1-black-21811438.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/3/9/jura-ena-micro-1-black-21811439.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/2/jura-ena-micro-1-black-25284212.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/3/jura-ena-micro-1-black-25284213.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/5/jura-ena-micro-1-black-25284215.jpg
  Jura ENA Micro 1 Black (7)
  • 1.1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Jura ENA Micro 1 Black
  crema crema
  599, 3pv (offer_sdt_3_days)
  crema crema
  599, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Electrolux EKF3240
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/3/4/electrolux-ekf3240-24187834.jpg
  Electrolux EKF3240 (7)
  • 1.4 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Electrolux EKF3240
  Veikon Kone Veikon Kone
  29.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  29.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Nespresso Lattissima Pro
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/1/nespresso-lattissima-pro-30618741.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/2/nespresso-lattissima-pro-30618742.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/3/nespresso-lattissima-pro-30618743.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/nespresso-lattissima-pro-30618744.jpg
  Nespresso Lattissima Pro (7)
  Nespresso Lattissima Pro
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  449.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  449.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Delonghi ECO 310 Musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/2/delonghi-eco-310-black--21808662.jpg
  Delonghi ECO 310 Musta (6)
  6.9 (1)
  • 1.4 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Delonghi ECO 310 Musta
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  199.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  199.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Jura E6
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/0/1/jura-e-6-platina-espressomachine-33117901.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvanVyYV9lXzZfcGxhdGluYV9lc3ByZXNzb21hY2hpbmUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/3/jura-e-6-platina-espressomachine-33894993.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzYwMzM2NzcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/0/jura-e-6-platina-espressomachine-34956770.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rb29rcHVudC5ubC9DbXNEYXRhL0FydGlrZWxlbi9Gb3Rvcy83NjEwOTE3MTUwNTg4Lzc2MTA5MTcxNTA1ODhfbWkxX3BkMTUwMHgxNTAwXzEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/jura-e6-35984555.jpg
  Jura E6 (6)
  • 1.9 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Jura E6
  crema crema
  899, 3pv (offer_sdt_3_days)
  crema crema
  899, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/4/0/delonghi-ecam-22-110-b-compact-17430240.jpg
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact (6)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  499, ? (offer_sdt_unknown)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  499, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Bialetti French Press
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/8/bialetti-french-press-23583308.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/0/bialetti-french-press-23612180.jpg
  Bialetti French Press (6)
  • 1 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Bialetti French Press
  kuppikuumaa.fi kuppikuumaa.fi
  6.142857142857143 (1)
  46.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  kuppikuumaa.fi kuppikuumaa.fi
  6.142857142857143 (1)
  46.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Delonghi ESAM 4200.S
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/5/delonghi-esam-4200-s-21807985.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/6/delonghi-esam-4200-s-21807986.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/7/delonghi-esam-4200-s-21807987.jpg
  Delonghi ESAM 4200.S (5)
  3.75 (1)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi ESAM 4200.S
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  499, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  499, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Delonghi Alicia Plus EMKP 63.B
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/0/6/delonghi-alicia-plus-emkp-63-b-23593606.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/5/delonghi-alicia-plus-emkp-63-b-23613455.jpg
  Delonghi Alicia Plus EMKP 63.B (5)
  Delonghi Alicia Plus EMKP 63.B
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  86.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  86.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • AEG PKD6070M drawer
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/7/aeg-pkd6070m-21497057.jpg
  AEG PKD6070M drawer (5)
  AEG PKD6070M drawer
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  255, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  255, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
 • Gaggia Espresso Pure
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/2/gaggia-espresso-pure-18052982.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/8/gaggia-espresso-pure-17705288.jpg
  Gaggia Espresso Pure (5)
  • 1.25 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Gaggia Espresso Pure
  KitchenTime KitchenTime
  248.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  KitchenTime KitchenTime
  248.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Electrolux EEA111 kahvinkeitin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/3/electrolux-eea111-coffee-maker-23568213.jpg
  Electrolux EEA111 kahvinkeitin (5)
  • 1.25 liter BAD Tässä espressokeittimessä on pienempi vesisäiliö ja se riittää vain pariin kupilliseen kahvia per kerta
  Electrolux EEA111 kahvinkeitin
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  99, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  99, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  Delonghi ESAM 3000.B (5)
  • 1.8 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Delonghi ESAM 3000.B
  Newcolors.eu Newcolors.eu
  8.076642908884363 (7)
  343.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Newcolors.eu Newcolors.eu
  8.076642908884363 (7)
  343.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Siemens TE509201RW kahvinkeitin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/3/siemens-te-509201-rw-eq-5-19912383.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/0/7/siemens-te509201rw-coffee-maker-25284307.jpg
  Siemens TE509201RW kahvinkeitin (5)
  • 1.7 liter AVERAGE Vesisäiliön sisältö riittää hyvin jos tulee vieraita eikä sitä tarvitse täyttää usein
  Siemens TE509201RW kahvinkeitin
  Multitronic Multitronic
  8.608768494522225 (295)
  553.1, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.608768494522225 (295)
  553.1, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  1
2 8
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 65 € (price_65)
  • 65 € - 200 € (price_65_200)
  • 200 € - 705 € (price_200_710)
  • ≥ 705 € (price_710)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Antrasiitti (antrasiitti)
  • Beige (beige)
  • Cream (cream)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Kromattu (kromattu)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • silver (silver)
  • Sininen (sininen)
  • Titaani (titaani)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Minkä painoinen espressokeitin sopii sinulle parhaiten? (paino_g):
  • < 3610 g (paino_g_3600)
  • 3610 g - 7200 g (paino_g_3600_7200)
  • 7200 g - 10000 g (paino_g_7200_10000)
  • ≥ 10000 g (paino_g_10000)
 • Kuinka tilavan vesisäiliön tarvitset? (vesisa_ilio_tilavuus):
  • < 1 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1)
  • 1 litra (litroja) - 1.4 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1_1.4)
  • 1.4 litra (litroja) - 1.8 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.4_1.8)
  • ≥ 1.8 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.8)
 • Kuinka suurta kuppikapasiteettia tarvitset? (kapasiteetti_kuppeina):
  • < 2 (kapasiteetti_kuppeina_2)
  • 2 - 3 (kapasiteetti_kuppeina_2_3)
  • 3 - 8 (kapasiteetti_kuppeina_3_8)
  • ≥ 8 (kapasiteetti_kuppeina_8)
 • Minkä muotoisen kotelon haluat? (kotelon_muotoilu):
  • Freestanding (freestanding)
  • Seisova (seisova)
  • Sisäinen (sisa_inen)
  • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
 • Mitä extra-ominaisuuksia tarvitset? (extras_espresso_machine):
  • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
  • Maitosäiliö (maitosa_ilio_)
  • Näyttö (na_ytto_)
  • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
  • Sisäänrakennettu jauhin (sisa_a_nrakennettu_jauhin)
  • Sisäänrakennettu maidonvaahdotin (sisa_a_nrakennettu_maidonvaahdotin)
 • Mitä juomatyyppejä varten tarvitset keitintä? (juomien_tyyppi):
  • Americano (americano)
  • Cafe Latte (cafe_latte)
  • Caffe crema (caffe_crema)
  • Caffe latte (caffe_latte)
  • Caffe lungo (caffe_lungo)
  • Cappuccino (cappuccino)
  • Chocolate milk (chocolate_milk)
  • Coffee (coffee)
  • Espresso (espresso)
  • Kahvi (kahvi)
  • Kuuma maito (kuuma_maito)
  • Kuuma vesi (kuuma_vesi)
  • Latte macchiato (latte_macchiato)
  • Lungo (lungo)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
  • Pitkä (pitka_)
  • Ristretto (ristretto)
  • Tea (tea)
 • Kuinka käyttäjäystävällistä keitintä tarvitset? (ka_ytta_ja_ysta_va_llisyys):
  • Automaattisen maidonlisäysmahdollisuuden (automaattisen_maidonlisa_ysmahdollisuuden)
  • Valmistaa itse: tehdä joka kerta kupin haluamallani tavalla (valmistaa_itse_tehda_joka_kerta_kupin_haluamallani_tavalla)
  • Valmistaa kupillisen kahvia ilman ongelmia (valmistaa_kupillisen_kahvia_ilman_ongelmia)
 • Minkälaisia kahvinsyöttömahdollisuuksia tarvitset? (kahvin_syo_tto_):
  • Coffee beans (coffee_beans)
  • Ground coffee (ground_coffee)
  • Jauhettu kahvi (jauhettu_kahvi)
  • Kahvin purut (kahvin_purut)
  • Kahvipavut (kahvipavut)
  • Kapselit (kapselit)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
  • säiliö (sa_ilio_)
 • Minkä tyyppistä keitintä etsit? (kahvinkeittimen_tyyppi):
  • Ohje (ohje)
  • Semiautomaattinen (semiautomaattinen)
  • Täysautomaattinen (ta_ysautomaattinen)
 • Tarvitsetko säädettävää lämpötilaa? (sa_a_detta_va_la_mpo_tila):
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Ascaso Ascaso Dream (ascaso_ascaso_dream)
  • Delonghi ECAM 25.452 (delonghi_ecam_25_452)
  • Delonghi ECO 310 (delonghi_eco_310)
  • Delonghi ECOV310 (delonghi_ecov310)
  • Melitta Caffeo CI (melitta_caffeo_ci)
  • Miele CVA 6401 (miele_cva_6401)
  • Nespresso C60-PIXIE (nespresso_c60_pixie)
  • Paulig * Cupsolo (paulig_cupsolo)
  • Paulig Cupsolo Verus (paulig_cupsolo_verus)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):