x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

grilli

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita grilli:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta grilli

Kesällä on kiva viettää enemmän aikaa ulkona. Ulkona syöminen kuuluu myös olennaisesti kesään. Se onnistuu nopeasti ja hel...
 • Yleiset tiedot

  grilliKesällä on kiva viettää enemmän aikaa ulkona. Ulkona syöminen kuuluu myös olennaisesti kesään. Se onnistuu nopeasti ja helposti grillin avulla, jossa kypsennät niin liha-, kala-, kuin kasvisruuatkin. Grilliä kutsutaan myös nimellä barbecue (bbq). Grilliä valitessa ei ole vaihtoehdoista pulaa. Hiiligrilli kuin myös sähkögrilli tarjoavat omat hyvät puolensa. Harkitset grillin hankintaa, mutta kaipaat vinkkejä päätöksen tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

  • erilaisia grillityyppejä,
  • grillin toiminnot ja lisäosat ja
  • turvallisesti grillaten.

  Ostovinkkejä
  Grilliä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Paistoalueen koko: Mieti millaiselle porukalle on tarkoitus grillata. Tarvitsetko isompaa grilliä jolla valmistat juhlaruokaa usealle vieraalle, vai toivotko löytäväsi pienen grillin, jossa ruoka kypsyy nopeasti ja joka on helppo säilyttää komerossa talven yli.
  2. Sivupoltin: sivupoltin tai sivulevy on kätevä ruoan lämpimänä pitämiseen tai vaikka kahvin keittämiseen grillatessa.
  3. Lämmönjakautuminen: toisissa grilleissä lämmönjakautumista on helpompi säädellä. Mieti siis hankintavaiheessa mitä grilliltä kaipaat. Grilli, jonka lämmönjakautumista on vaikea säätää vaatii tarkempaa vahtimista, jottei osa ruoasta pala osan jäädessä puoliraa’aksi.
  4. Materiaali: Mikäli suunnittelet säilyttäväsi grilliä ulkona vuoden ympäri, niin valitse materiaali, joka kestää kesän kuumuuden ja kosteuden ja talven pakkaset.
  5. Jalusta: Grilin tiedoissa ilmoitetaan kuinka korkea jalusta grillissä on. Usein jalustan tai telineen avulla grillin saa korotettua työtason korkeudelle.

  Erilaisia grillejä
  Grillejä on erilaisia ja jokaisella mallilla on hyvät ja huonot puolensa. Hiiligrillin tai pallogrillin lisäksi on olemassa kaasugrillejä ja sähkögrillejä. Nämä kolme tyyppiä ovat yleisimpiä, mutta markkinoilla on myös grillejä, joissa on keraaminen grillilevy. Alla erilaisten grillien hyvät ja huonot puolet:

  • Hiiligrilli: Hiilellä paistaminen antaa grillatulle ruualle, erityisesti lihalle, sille ominaisen bbq tuoksun.  Mikäli siis haluat säilyttää värin ja maun, jonka hiilloksella paistaminen aiheuttaa, on hiiligrilli oikea valinta. Hiiligrilliiin pitää kuitenkin muodostaa hiillos ennen grillaamista, jossa kuluu jonkin verran aikaa, eikä tasaisen lämmön tuottaminen ole aina ihan yksinkertaista.
  • Sähkögrilli: Mikäli tulen sytyttäminen grilliin ja sytytysnesteiden kanssa pelehtiminen ei innosta, on parempi käyttää sähköllä tai kaasulla toimivaa grilliä. Etuna sähkö- tai kaasugrillissä on se, että ne toimivat aina mikäli sähköä/kaasua on, eikä tarvitse huolehtia siitä onko hiiliä tai tulitikkuja. Sähkögrilliä käyttäessä lämpötilan säätely on yksinkertaista ja tarkkaa.
  • Kaasugrilli: Mikäli haluat täyteläisen maun ruualle, mutta nopeasti, on kaasugrilli oikea valinta. Yhdellä napin painalluksella tulen saa palamaan ja lämpötilan sääteleminen on helppoa. Kaasugrillille on olemassa kaksi sytytys-systeemiä: perinteinen kipinäsytytys ja integroitu sytytysjärjestelmä. Hankkiessa kaasugrilli on kalliimpi kuin hiiligrilli, mutta pidemmällä aikavälillä hintaero tasaantuu, sillä uusia hiiliä ei tarvitse jatkuvasti hankkia. Uusi kaasupullo on silti ostettava silloin tällöin. Niitä on pieniä, suuria tai retkeilymallisia.

  Grillin toiminnot ja lisäosatPallogrilli
  Grillaamisen lisäksi grilleihin on suunniteltu lisätoimintoja, jotta grilliateriasta tai grillijuhlasta voisi nauttia täysin siemauksin. Tärkeimpiä lisätoimintoja ja käteviä lisäosia ovat:

  • Paahtimet
  • Sivupoltin tai sivulevy
  • Taitettava sivutaso
  • Suojahuppu
  • Tuhkalaatikko
  • Grillausvälineet
  • Ritilät ja levyt
  • Kalahalsteri

  Turvallisesti grillaten
  Alla muutama varotoimi, jotka kannattaa ottaa huomioon grillatessa:

  • Varo käyttämästä tekokuitu-vaatteita grillatessa
  • Varmista, että alusta on tasainen
  • Käytä tulen sytyttämisessä vain siihen tarkoitettuja sytytyspaloja, vältä sytytysnesteen ja bensiinin käyttöä
  • Grillissä on kuumuudenkestävät kädensijat, mutta grilliä ei kannata siirtää sen ollessa käytössä
  • Älä päästä lapsia tai kotieläimiä palavan grillin läheisyyteen
  • Säilytä grillin lähellä täyttä vesiämpäriä tai sammutuspeitettä

  Katso helpot ja herkulliset grillausohjeet Umami.fi.

  Vertaile täällä grillejä ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Mitä eroa on sähkö- ja kaasugrillillä?
  Sähkögrilli on pienempi ja hieman käytännöllisempi kuin kaasugrilli, vaikka myös pienet retkeilymallit toimivat kaasulla. Kaasugrillin etu on säädettävä termostaatti, jota säätämällä lämpötila asettuu heti haluamallesi tasolle. Sähkögrillissä lämpötilamuutos kestää jonkin aikaa säätämisen jälkeen.

  Teen mielelläni ruokaa isolle porukalle, mikä on siihen tarkoitukseen sopiva grilli?
  Jos grillaat isommalle joukolle, kannattaa miettiä kaasugrillin hankkimista. Niissä on usein isompi grillilevy, ne ovat nopeasti käyttövalmiita ja lämpötila on lähes heti toivotulla tasolla. Mikäli haluat valmistaa paisteja isoista lihapaloista, on tärkeää, että grillissä on kansi. Kannen sulkemalla paisti paistuu joka puolelta, eikä vain alapuolelta missä grillivastukset sijaitsevat.

  Saako grillilevyn aina irti puhdistuksen ajaksi?
  Kyllä, se on aina mahdollista ottaa irti.

  Voinko sytyttää grillin bensiinillä tai muulla helposti syttyvällä?

  Et, sillä se voi olla vaarallista. Sytytä grilli vain siihen tarkoitetuilla sytytyspaloilla tai sytytysnesteellä.

  Haluan grillata retkeillessä, onko olemassa helposti mukana kannettavia malleja?
  Kyllä, on olemassa niin sähkö-, hiili-, ja kaasugrillejäkin, jotka on mahdollista ottaa mukaan. Esimerkkejä ovat Partygrill valmistajalta Campingaz, Tefalin arkkubarbecue ja Go Anywhere Grill Weberiltä.


 • Termien selitykset

  Alla lista grillien teknisistä termeistä selityksineen.

  Lisätarvikkeet
  Näitä ovat esim. grillipihdit, suojahuppu ja lisäosat.

  Rosterin mitat
  Nämä ilmoitetaan senttimetreinä, ja ilmoitettava mitta on rosterin läpimitta.

  Grillilevy
  Ilmaisee jos grillissä on grillilevy, tavallisen rosterin lisäksi. Näitä on yleensä kaasugrilleissä.

  Kuumuuden kestävät kädensijat
  Kuumudenkestävät kädensijat ovat hyödylliset jos haluaa pitää grillistä kiinni kun grillaa. Ei ole tarkoitus että niiden avulla siirretään palavaa grilliä.

  Keittopinta-ala
  Tämä ilmoitetaan neliömetreissä.

  Malli
  Ennekuin hankit grillin, on hyvä päättää haluatko mieluummin perinteisen hiiligrillin, vai hieman nykyaikaisemman mallin. Hiiligrillien lisäksi markkinoilla on sähkö-ja kaasugrillejä.

  Ala-osa
  Tämä kertoo että onko grillissä ala-osa, jotta grilli on työskentely-korkeudella. Tämän osan ansiosta voit seistä suorassa kun grillaat.

  Sytytystapa
  On olemassa kaksi eri kaasugrillin sytytintapaa. Toinen on turvallinen Sure light, joka on kaasugrillissä aina mukana. Toinen taas kipinä sytytin.

  Säädeltävä termostaatti
  Tämä ilmaisee jos kaasu- tai sähkögrillissä on termostaatti jolla voi säädellä lämpötilaa.

  Kuumennus
  Grillissä voi joko kuumentaa heti tai hieman myöhemmin.
  Heti kuumennettava on perinteinen grillausmuotio, jolloin ruoka valmistetaan rosterilla tai grillilevyllä suoraan. Tämä sopii ohuelle lihalle jotka valmistuvat nopeasti.. Grillin kansi pidetään auki, jolloin kosteus pysyy grillin sisällä.
  Mikäli vamistat ruokaa aukinaisella kannella, on lämmönkulku on hitaampaa. Grilli muistuttaa tällöin uunia, ja sopii isompien palojen kypsennykseen, joita täytyy käännellä aika ajoin.

  Teho
  Sähkögrillin teho ilmoitetaan wateissa.

  Siirrettävä tuhkalautanen
  Mikäli astia, johon tuhka kerääntyy, voidaan poistaa, se helpottaa hiilijämien ja tuhkan poistamista grillistä.

  Vesisäiliö
  Savustavassa grillissä on usein mukana vesisäiliö haihtumisen takia. Myös tavallisissa grilleissä saattaa olla sellainen savun- ja värinmuodostuksen takia.

  Sivupoltin
  Sivupoltin on ylimääräinen poltin, joka on yleensä kaasugrillissä päädyn molemmin puolin. Tämä ei yleensä kuumene yhtä paljon kuin pääpoltin.

   
   
0 - 24
 • Severin Raclette RG 2341
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/2/severin-rg-2341-20838272.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/8/severin-rg-2341-4963438.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/2/severin-rg-2341-20838272.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvMi9zZXZlcmluLXJnLTIzNDEtMjA4MzgyNzIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/8/severin-rg-2341-4963438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzMvOC9zZXZlcmluLXJnLTIzNDEtNDk2MzQzOC5qcGc=
  Severin Raclette RG 2341 (35)
  Severin Raclette RG 2341
  Elec.fi Elec.fi
  8.957062517710217 (47)
  71, ? (offer_sdt_unknown)
  Elec.fi Elec.fi
  8.957062517710217 (47)
  71, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  most_sold
 • H. Koenig h.Koenig RP418 -raclette-grilli 4 in1, luonnonkiveä 1500 W 8 hengelle
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/0/h-koenig-h-koenig-rp418-raclette-grilli-4-in1-luonnonkivea-1500-w-8-hengelle-29313120.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/0/h-koenig-h-koenig-rp418-raclette-grilli-4-in1-luonnonkivea-1500-w-8-hengelle-32272880.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/1/h-koenig-h-koenig-rp418-raclette-grilli-4-in1-luonnonkivea-1500-w-8-hengelle-33408221.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/0/h-koenig-h-koenig-rp418-raclette-grilli-4-in1-luonnonkivea-1500-w-8-hengelle-29313120.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzIvMC9oLWtvZW5pZy1oLWtvZW5pZy1ycDQxOC1yYWNsZXR0ZS1ncmlsbGktNC1pbjEtbHVvbm5vbmtpdmVhLTE1MDAtdy04LWhlbmdlbGxlLTI5MzEzMTIwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/0/h-koenig-h-koenig-rp418-raclette-grilli-4-in1-luonnonkivea-1500-w-8-hengelle-32272880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzgvMC9oLWtvZW5pZy1oLWtvZW5pZy1ycDQxOC1yYWNsZXR0ZS1ncmlsbGktNC1pbjEtbHVvbm5vbmtpdmVhLTE1MDAtdy04LWhlbmdlbGxlLTMyMjcyODgwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/1/h-koenig-h-koenig-rp418-raclette-grilli-4-in1-luonnonkivea-1500-w-8-hengelle-33408221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzIvMS9oLWtvZW5pZy1oLWtvZW5pZy1ycDQxOC1yYWNsZXR0ZS1ncmlsbGktNC1pbjEtbHVvbm5vbmtpdmVhLTE1MDAtdy04LWhlbmdlbGxlLTMzNDA4MjIxLmpwZw==
  H. Koenig h.Koenig RP418 -raclette-grilli 4 in1, luonnonkiveä 1500 W 8 hengelle (16)
  H. Koenig h.Koenig RP418 -raclette-grilli 4 in1, luonnonkiveä 1500 W 8 hengelle
  Kodin1 Kodin1
  50, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  50, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Delonghi CGH902 grilli
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/9/delonghi-cgh902-20478219.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/9/delonghi-cgh902-20478219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzEvOS9kZWxvbmdoaS1jZ2g5MDItMjA0NzgyMTkuanBn
  Delonghi CGH902 grilli (13)
  Delonghi CGH902 grilli
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  139, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  139, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Tefal GC 3070 Jamie Oliver
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/0/tefal-gc-3070-jamie-oliver-18325230.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/3/9/tefal-gc-3070-jamie-oliver-20836039.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/0/tefal-gc-3070-jamie-oliver-18325230.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzMvMC90ZWZhbC1nYy0zMDcwLWphbWllLW9saXZlci0xODMyNTIzMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/3/9/tefal-gc-3070-jamie-oliver-20836039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvOS90ZWZhbC1nYy0zMDcwLWphbWllLW9saXZlci0yMDgzNjAzOS5qcGc=
  Tefal GC 3070 Jamie Oliver (10)
  Tefal GC 3070 Jamie Oliver
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  12.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  12.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Gusta Grillin' & Chillin'
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/2/gusta-grillin-chillin--33111172.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/3/gusta-grillin-chillin--33111173.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/2/gusta-grillin-chillin--33111172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzcvMi9ndXN0YS1ncmlsbGluLWNoaWxsaW4tLTMzMTExMTcyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/3/gusta-grillin-chillin--33111173.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzcvMy9ndXN0YS1ncmlsbGluLWNoaWxsaW4tLTMzMTExMTczLmpwZw==
  Gusta Grillin' & Chillin' (7)
  Gusta Grillin' & Chillin'
  on24.fi on24.fi
  7.4654956806465105 (3)
  12, ? (offer_sdt_unknown)
  on24.fi on24.fi
  7.4654956806465105 (3)
  12, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Big Green Egg Large
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/7/big-green-egg-large-24340087.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/8/big-green-egg-large-24340088.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/9/big-green-egg-large-24340089.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/0/big-green-egg-large-24340090.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/1/big-green-egg-large-24340091.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/2/big-green-egg-large-24341242.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/7/big-green-egg-large-24340087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzgvNy9iaWctZ3JlZW4tZWdnLWxhcmdlLTI0MzQwMDg3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/8/big-green-egg-large-24340088.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzgvOC9iaWctZ3JlZW4tZWdnLWxhcmdlLTI0MzQwMDg4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/9/big-green-egg-large-24340089.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzgvOS9iaWctZ3JlZW4tZWdnLWxhcmdlLTI0MzQwMDg5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/0/big-green-egg-large-24340090.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzkvMC9iaWctZ3JlZW4tZWdnLWxhcmdlLTI0MzQwMDkwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/1/big-green-egg-large-24340091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzkvMS9iaWctZ3JlZW4tZWdnLWxhcmdlLTI0MzQwMDkxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/2/big-green-egg-large-24341242.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzQvMi9iaWctZ3JlZW4tZWdnLWxhcmdlLTI0MzQxMjQyLmpwZw==
  Big Green Egg Large (7)
  Big Green Egg Large
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  1299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  1299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Brixton BQ-2811 grilli
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/tristar-bq-2811-18636950.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/3/tristar-bq-2811-19802183.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/0/tristar-bq-2811-19843270.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/7/tristar-bq-2811-20945227.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/2/brixton-bq-2811-barbecue-21829392.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/3/brixton-bq-2811-barbecue-21829393.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/4/brixton-bq-2811-barbecue-21829394.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/5/brixton-bq-2811-barbecue-21829395.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/6/brixton-bq-2811-barbecue-21829396.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/3/brixton-bq-2811-barbecue-25127073.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/4/brixton-bq-2811-barbecue-25127074.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/5/brixton-bq-2811-barbecue-25127075.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/6/brixton-bq-2811-barbecue-25127076.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/7/brixton-bq-2811-barbecue-25127077.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/tristar-bq-2811-18636950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzUvMC90cmlzdGFyLWJxLTI4MTEtMTg2MzY5NTAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/3/tristar-bq-2811-19802183.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvMy90cmlzdGFyLWJxLTI4MTEtMTk4MDIxODMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/0/tristar-bq-2811-19843270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzcvMC90cmlzdGFyLWJxLTI4MTEtMTk4NDMyNzAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/7/tristar-bq-2811-20945227.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzIvNy90cmlzdGFyLWJxLTI4MTEtMjA5NDUyMjcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/2/brixton-bq-2811-barbecue-21829392.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvMi9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjE4MjkzOTIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/3/brixton-bq-2811-barbecue-21829393.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvMy9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjE4MjkzOTMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/4/brixton-bq-2811-barbecue-21829394.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvNC9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjE4MjkzOTQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/5/brixton-bq-2811-barbecue-21829395.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvNS9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjE4MjkzOTUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/6/brixton-bq-2811-barbecue-21829396.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvNi9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjE4MjkzOTYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/3/brixton-bq-2811-barbecue-25127073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvMy9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjUxMjcwNzMuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/4/brixton-bq-2811-barbecue-25127074.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvNC9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjUxMjcwNzQuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/5/brixton-bq-2811-barbecue-25127075.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvNS9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjUxMjcwNzUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/6/brixton-bq-2811-barbecue-25127076.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvNi9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjUxMjcwNzYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/7/brixton-bq-2811-barbecue-25127077.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvNy9icml4dG9uLWJxLTI4MTEtYmFyYmVjdWUtMjUxMjcwNzcuanBn
  Brixton BQ-2811 grilli (6)
  Brixton BQ-2811 grilli
  vidaXL.fi vidaXL.fi
  45.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  vidaXL.fi vidaXL.fi
  45.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Boretti Bernini Rosso
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/5/boretti-bernini-rosso-18942315.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/5/boretti-bernini-rosso-18942315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNS9ib3JldHRpLWJlcm5pbmktcm9zc28tMTg5NDIzMTUuanBn
  Boretti Bernini Rosso (5)
  Boretti Bernini Rosso
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  8.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  8.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
  good_buy
 • Big Green Egg MiniMax
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/2/big-green-egg-minimax-33111162.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/2/big-green-egg-minimax-33111162.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzYvMi9iaWctZ3JlZW4tZWdnLW1pbmltYXgtMzMxMTExNjIuanBn
  Big Green Egg MiniMax (5)
  Big Green Egg MiniMax
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  679, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  679, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Big Green Egg Small
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/5/7/big-green-egg-small-compleet-24325757.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/big-green-egg-small-24923450.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/5/7/big-green-egg-small-compleet-24325757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzUvNy9iaWctZ3JlZW4tZWdnLXNtYWxsLWNvbXBsZWV0LTI0MzI1NzU3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/big-green-egg-small-24923450.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMC9iaWctZ3JlZW4tZWdnLXNtYWxsLTI0OTIzNDUwLmpwZw==
  Big Green Egg Small (4)
  Big Green Egg Small
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  725, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  725, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • LotusGrill XL Hiili Barbecue Lila
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/0/7/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-24129807.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/0/8/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-24129808.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/8/1/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-29073381.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/8/2/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-29073382.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/8/3/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-29073383.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/4/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-43120744.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/0/7/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-24129807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvNy9sb3R1c2dyaWxsLXhsLWNoYXJjb2FsLWJhcmJlY3VlLWxpbGEtMjQxMjk4MDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/0/8/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-24129808.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvOC9sb3R1c2dyaWxsLXhsLWNoYXJjb2FsLWJhcmJlY3VlLWxpbGEtMjQxMjk4MDguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/8/1/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-29073381.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzgvMS9sb3R1c2dyaWxsLXhsLWNoYXJjb2FsLWJhcmJlY3VlLWxpbGEtMjkwNzMzODEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/8/2/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-29073382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzgvMi9sb3R1c2dyaWxsLXhsLWNoYXJjb2FsLWJhcmJlY3VlLWxpbGEtMjkwNzMzODIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/8/3/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-29073383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzgvMy9sb3R1c2dyaWxsLXhsLWNoYXJjb2FsLWJhcmJlY3VlLWxpbGEtMjkwNzMzODMuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/4/lotusgrill-xl-charcoal-barbecue-lila-43120744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzQvNC9sb3R1c2dyaWxsLXhsLWNoYXJjb2FsLWJhcmJlY3VlLWxpbGEtNDMxMjA3NDQuanBn
  LotusGrill XL Hiili Barbecue Lila (4)
  LotusGrill XL Hiili Barbecue Lila
  Grillikauppa.com Grillikauppa.com
  6.831335572203565 (2)
  69.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Grillikauppa.com Grillikauppa.com
  6.831335572203565 (2)
  69.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • VidaXL 40610 grilli
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/4/vidaxl-barbecue-fumeur-smoker-34463504.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZXMudmlkYXhsLWNkbi5jb20vd29nZXJfaW1hZ2UvNDA2MTAvbWFpbl9pbT9jaGFubmVsPXdlYnNob3AmYWN0aW9uPWhk
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/4/0/vidaxl-barbecue-fumeur-smoker-35132140.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZXMudmlkYXhsLWNkbi5jb20vd29nZXJfaW1hZ2UvNDA2MTAvbWFpbl9hbWF6b25faW0vY2hhbm5lbC93ZWJzaG9wL2FjdGlvbi9wcm9kdWN0L2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/4/1/vidaxl-barbecue-fumeur-smoker-35132141.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzY2NzQ1OTAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/8/vidaxl-40610-barbecue-47310548.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/9/vidaxl-40610-barbecue-47310549.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/0/vidaxl-40610-barbecue-47310550.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/1/vidaxl-40610-barbecue-47310551.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/4/vidaxl-barbecue-fumeur-smoker-34463504.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZXMudmlkYXhsLWNkbi5jb20vd29nZXJfaW1hZ2UvNDA2MTAvbWFpbl9pbT9jaGFubmVsPXdlYnNob3AmYWN0aW9uPWhk
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/4/0/vidaxl-barbecue-fumeur-smoker-35132140.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZXMudmlkYXhsLWNkbi5jb20vd29nZXJfaW1hZ2UvNDA2MTAvbWFpbl9hbWF6b25faW0vY2hhbm5lbC93ZWJzaG9wL2FjdGlvbi9wcm9kdWN0L2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/4/1/vidaxl-barbecue-fumeur-smoker-35132141.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzY2NzQ1OTAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/8/vidaxl-40610-barbecue-47310548.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzQvOC92aWRheGwtNDA2MTAtYmFyYmVjdWUtNDczMTA1NDguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/9/vidaxl-40610-barbecue-47310549.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzQvOS92aWRheGwtNDA2MTAtYmFyYmVjdWUtNDczMTA1NDkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/0/vidaxl-40610-barbecue-47310550.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvMC92aWRheGwtNDA2MTAtYmFyYmVjdWUtNDczMTA1NTAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/1/vidaxl-40610-barbecue-47310551.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvMS92aWRheGwtNDA2MTAtYmFyYmVjdWUtNDczMTA1NTEuanBn
  VidaXL 40610 grilli (4)
  VidaXL 40610 grilli
  vidaXL.fi vidaXL.fi
  144.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  vidaXL.fi vidaXL.fi
  144.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Philips Health Grill -parilagrilli HD4467/90
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/0/philips-hd4467-18011110.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/3/4/philips-hd4467-18023934.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/2/philips-hd4467-18538052.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/3/philips-hd4467-18538053.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/4/philips-hd4467-18538054.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/2/philips-hd4467-20823792.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/1/1/philips-hd4467-21429811.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/9/philips-hd4467-22168519.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/0/philips-hd4467-18011110.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvMC9waGlsaXBzLWhkNDQ2Ny0xODAxMTExMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/3/4/philips-hd4467-18023934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzMvNC9waGlsaXBzLWhkNDQ2Ny0xODAyMzkzNC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/2/philips-hd4467-18538052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMi9waGlsaXBzLWhkNDQ2Ny0xODUzODA1Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/3/philips-hd4467-18538053.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMy9waGlsaXBzLWhkNDQ2Ny0xODUzODA1My5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/4/philips-hd4467-18538054.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvNC9waGlsaXBzLWhkNDQ2Ny0xODUzODA1NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/2/philips-hd4467-20823792.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzkvMi9waGlsaXBzLWhkNDQ2Ny0yMDgyMzc5Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/1/1/philips-hd4467-21429811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMS9waGlsaXBzLWhkNDQ2Ny0yMTQyOTgxMS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/9/philips-hd4467-22168519.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvOS9waGlsaXBzLWhkNDQ2Ny0yMjE2ODUxOS5qcGc=
  Philips Health Grill -parilagrilli HD4467/90 (4)
  Philips Health Grill -parilagrilli HD4467/90
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  110.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  110.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
 • Ferraboli Pic Nic
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/7/3/ferraboli-picnic-houtskool-barbecue-gelakt-staal-36284773.jpg?m=aHR0cDovL3MyLnN0YXRpYzY5LmNvbS9tL2ltYWdlLW9mZnJlLzMvMS8wL2EvMzEwYWE0MjM3MTVmZDliNDIxZWFhMmMwNGQzZDEwYjAtNTAweDUwMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/9/1/ferraboli-pic-nic-41897991.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/9/2/ferraboli-pic-nic-41897992.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/4/ferraboli-picnic-houtskool-barbecue-gelakt-staal-33033794.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy83LzUvMS85LzkyMDAwMDAwMTY0OTkxNTcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/7/3/ferraboli-picnic-houtskool-barbecue-gelakt-staal-36284773.jpg?m=aHR0cDovL3MyLnN0YXRpYzY5LmNvbS9tL2ltYWdlLW9mZnJlLzMvMS8wL2EvMzEwYWE0MjM3MTVmZDliNDIxZWFhMmMwNGQzZDEwYjAtNTAweDUwMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/9/1/ferraboli-pic-nic-41897991.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzkvMS9mZXJyYWJvbGktcGljLW5pYy00MTg5Nzk5MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/9/2/ferraboli-pic-nic-41897992.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzkvMi9mZXJyYWJvbGktcGljLW5pYy00MTg5Nzk5Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/4/ferraboli-picnic-houtskool-barbecue-gelakt-staal-33033794.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy83LzUvMS85LzkyMDAwMDAwMTY0OTkxNTcuanBn
  Ferraboli Pic Nic (3)
  Ferraboli Pic Nic
  addnature.fi addnature.fi
  54.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  addnature.fi addnature.fi
  54.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • FirePlus Kaasugrilli Minor 3
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/6/4/fireplus-kaasugrilli-minor-3-31812764.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/6/fireplus-minor-3-35784746.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/6/4/fireplus-kaasugrilli-minor-3-31812764.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvNC9maXJlcGx1cy1rYWFzdWdyaWxsaS1taW5vci0zLTMxODEyNzY0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/6/fireplus-minor-3-35784746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzQvNi9maXJlcGx1cy1taW5vci0zLTM1Nzg0NzQ2LmpwZw==
  FirePlus Kaasugrilli Minor 3 (3)
  FirePlus Kaasugrilli Minor 3
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  249, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  249, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Delonghi BGR50
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/8/6/delonghi-bgr-50-20422286.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/9/2/delonghi-bgr50-39440592.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/9/3/delonghi-bgr50-39440593.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/8/6/delonghi-bgr-50-20422286.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzgvNi9kZWxvbmdoaS1iZ3ItNTAtMjA0MjIyODYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/9/2/delonghi-bgr50-39440592.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzkvMi9kZWxvbmdoaS1iZ3I1MC0zOTQ0MDU5Mi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/9/3/delonghi-bgr50-39440593.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzkvMy9kZWxvbmdoaS1iZ3I1MC0zOTQ0MDU5My5qcGc=
  Delonghi BGR50 (3)
  Delonghi BGR50
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  111.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  111.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Klarstein Grillpot sähkögrilli 1600 W jalallinen grilli pöytägrilli 40 cm grilli valurauta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/2/klarstein-grillpot-sahkogrilli-1600-w-jalallinen-grilli-poytagrilli-40-cm-grilli-valurauta-39457432.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9MLzEwMDI4Nzg0X2FtYmllbnRlXzAxX0tsYXJzdGVpbl9HcmlsbHBvdF9FbGVrdHJvZ3JpbGwuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/5/8/klarstein-grillpot-sahkogrilli-1600-w-jalallinen-grilli-poytagrilli-40-cm-grilli-valurauta-41733358.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rbGFyc3RlaW4uZnIvb3V0L3BpY3R1cmVzL2dlbmVyYXRlZC9wcm9kdWN0LzEvMzgwXzM0MF83NS9hOTExNGIwYTg2NGEwYmJlMjFkN2I2Nzg4ZWVjOF8xLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/0/klarstein-grillpot-46144640.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/1/klarstein-grillpot-46144641.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/2/klarstein-grillpot-46144642.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/3/klarstein-grillpot-46144643.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/4/klarstein-grillpot-46144644.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/5/klarstein-grillpot-46144645.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/6/klarstein-grillpot-46144646.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/2/klarstein-grillpot-sahkogrilli-1600-w-jalallinen-grilli-poytagrilli-40-cm-grilli-valurauta-39457432.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9MLzEwMDI4Nzg0X2FtYmllbnRlXzAxX0tsYXJzdGVpbl9HcmlsbHBvdF9FbGVrdHJvZ3JpbGwuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/5/8/klarstein-grillpot-sahkogrilli-1600-w-jalallinen-grilli-poytagrilli-40-cm-grilli-valurauta-41733358.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rbGFyc3RlaW4uZnIvb3V0L3BpY3R1cmVzL2dlbmVyYXRlZC9wcm9kdWN0LzEvMzgwXzM0MF83NS9hOTExNGIwYTg2NGEwYmJlMjFkN2I2Nzg4ZWVjOF8xLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/0/klarstein-grillpot-46144640.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvMC9rbGFyc3RlaW4tZ3JpbGxwb3QtNDYxNDQ2NDAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/1/klarstein-grillpot-46144641.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvMS9rbGFyc3RlaW4tZ3JpbGxwb3QtNDYxNDQ2NDEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/2/klarstein-grillpot-46144642.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvMi9rbGFyc3RlaW4tZ3JpbGxwb3QtNDYxNDQ2NDIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/3/klarstein-grillpot-46144643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvMy9rbGFyc3RlaW4tZ3JpbGxwb3QtNDYxNDQ2NDMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/4/klarstein-grillpot-46144644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvNC9rbGFyc3RlaW4tZ3JpbGxwb3QtNDYxNDQ2NDQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/5/klarstein-grillpot-46144645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvNS9rbGFyc3RlaW4tZ3JpbGxwb3QtNDYxNDQ2NDUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/6/klarstein-grillpot-46144646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvNi9rbGFyc3RlaW4tZ3JpbGxwb3QtNDYxNDQ2NDYuanBn
  Klarstein Grillpot sähkögrilli 1600 W jalallinen grilli pöytägrilli 40 cm grilli valurauta (3)
  Klarstein Grillpot sähkögrilli 1600 W jalallinen grilli pöytägrilli 40 cm grilli valurauta
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  126.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  126.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Futur Kaasugrilli Sonat 2-poltin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/8/7/futur-kaasugrilli-sonat-2-poltin-31812787.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/7/futur-sonat-35785347.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/8/7/futur-kaasugrilli-sonat-2-poltin-31812787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzgvNy9mdXR1ci1rYWFzdWdyaWxsaS1zb25hdC0yLXBvbHRpbi0zMTgxMjc4Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/7/futur-sonat-35785347.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvNy9mdXR1ci1zb25hdC0zNTc4NTM0Ny5qcGc=
  Futur Kaasugrilli Sonat 2-poltin (3)
  Futur Kaasugrilli Sonat 2-poltin
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  179, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  179, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • ONECONCEPT GQ5-Beef Machine hiiligrilli 2 grillaustasoa
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/3/oneconcept-gq5-46300273.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/3/oneconcept-gq5-46300273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzcvMy9vbmVjb25jZXB0LWdxNS00NjMwMDI3My5qcGc=
  ONECONCEPT GQ5-Beef Machine hiiligrilli 2 grillaustasoa (3)
  ONECONCEPT GQ5-Beef Machine hiiligrilli 2 grillaustasoa
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  147.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  147.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Big Green Egg Big Green Egg Medium
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/2/big-green-egg-medium-38388802.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/2/big-green-egg-medium-38388802.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzAvMi9iaWctZ3JlZW4tZWdnLW1lZGl1bS0zODM4ODgwMi5qcGc=
  Big Green Egg Big Green Egg Medium (3)
  Big Green Egg Big Green Egg Medium
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  1049, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  1049, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • ONECONCEPT Kebap Master Pro -varrasgrilli 1080W
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/8/4/oneconcept-kebab-master-grill-vertical-1800w-set-piques-32096184.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9NLzEwMDA5MzUzX2FjdGlvbl9vbmVjb25jZXB0X3ZlcnRpa2FsZ3JpbGwuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/6/oneconcept-kebab-master-grill-vertical-1800w-set-piques-32486606.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjUuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS82OS83NC80Yy81NTY2NTE0YjU4NDE2OTY5NWY0NTc3N2E2YzMzMzk0MjY1NGM0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/6/1/oneconcept-kebab-master-grill-vertical-1800w-set-piques-37968561.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9MLzEwMDA5MzUzX2FjdGlvbl9vbmVjb25jZXB0X3ZlcnRpa2FsZ3JpbGwuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/6/oneconcept-kebap-master-46174756.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/7/oneconcept-kebap-master-46174757.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/8/oneconcept-kebap-master-46174758.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/9/oneconcept-kebap-master-46174759.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/0/oneconcept-kebap-master-46174760.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/8/4/oneconcept-kebab-master-grill-vertical-1800w-set-piques-32096184.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9NLzEwMDA5MzUzX2FjdGlvbl9vbmVjb25jZXB0X3ZlcnRpa2FsZ3JpbGwuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/6/oneconcept-kebab-master-grill-vertical-1800w-set-piques-32486606.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjUuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS82OS83NC80Yy81NTY2NTE0YjU4NDE2OTY5NWY0NTc3N2E2YzMzMzk0MjY1NGM0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/6/1/oneconcept-kebab-master-grill-vertical-1800w-set-piques-37968561.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9MLzEwMDA5MzUzX2FjdGlvbl9vbmVjb25jZXB0X3ZlcnRpa2FsZ3JpbGwuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/6/oneconcept-kebap-master-46174756.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzUvNi9vbmVjb25jZXB0LWtlYmFwLW1hc3Rlci00NjE3NDc1Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/7/oneconcept-kebap-master-46174757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzUvNy9vbmVjb25jZXB0LWtlYmFwLW1hc3Rlci00NjE3NDc1Ny5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/8/oneconcept-kebap-master-46174758.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzUvOC9vbmVjb25jZXB0LWtlYmFwLW1hc3Rlci00NjE3NDc1OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/9/oneconcept-kebap-master-46174759.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzUvOS9vbmVjb25jZXB0LWtlYmFwLW1hc3Rlci00NjE3NDc1OS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/0/oneconcept-kebap-master-46174760.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzYvMC9vbmVjb25jZXB0LWtlYmFwLW1hc3Rlci00NjE3NDc2MC5qcGc=
  ONECONCEPT Kebap Master Pro -varrasgrilli 1080W (3)
  ONECONCEPT Kebap Master Pro -varrasgrilli 1080W
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  94.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  94.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Clas Ohlson Hiiligrilli Emaloitu
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/4/clas-ohlson-hiiligrilli-emaloitu-31812744.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/4/clas-ohlson-hiiligrilli-emaloitu-31812744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvNC9jbGFzLW9obHNvbi1oaWlsaWdyaWxsaS1lbWFsb2l0dS0zMTgxMjc0NC5qcGc=
  Clas Ohlson Hiiligrilli Emaloitu (3)
  Clas Ohlson Hiiligrilli Emaloitu
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  112.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  112.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Cadac Grillogas
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/5/cadac-grillogas-gasbarbecue-dome-36-cm-34848845.jpg?m=aHR0cDovL3NiZmVlZHMtNTg1MDg0LmMuY2RuNzcub3JnL3Byb2RpbWcvQ2FkYWMvMTMyODE4Lzc0MF81MF9FVV9HcmlsbG9nYXNfQkJRX2FuZF9kb21lX2tvcGllXy5qcGc/d2lkdGg9NTAwJmhlaWdodD01MDAmbW9kZT1wYWQmc2NhbGU9Y2FudmFzJnNoYXJwZW49NQ==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/2/6/cadac-grillogas-35785826.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/5/cadac-grillogas-gasbarbecue-dome-36-cm-34848845.jpg?m=aHR0cDovL3NiZmVlZHMtNTg1MDg0LmMuY2RuNzcub3JnL3Byb2RpbWcvQ2FkYWMvMTMyODE4Lzc0MF81MF9FVV9HcmlsbG9nYXNfQkJRX2FuZF9kb21lX2tvcGllXy5qcGc/d2lkdGg9NTAwJmhlaWdodD01MDAmbW9kZT1wYWQmc2NhbGU9Y2FudmFzJnNoYXJwZW49NQ==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/2/6/cadac-grillogas-35785826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzIvNi9jYWRhYy1ncmlsbG9nYXMtMzU3ODU4MjYuanBn
  Cadac Grillogas (2)
  Cadac Grillogas
  Grillikauppa.com Grillikauppa.com
  6.831335572203565 (2)
  2699, ? (offer_sdt_unknown)
  Grillikauppa.com Grillikauppa.com
  6.831335572203565 (2)
  2699, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Electrolux ETG340 grilli
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/electrolux-etg-340-16544535.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/9/electrolux-etg340-20847199.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/0/electrolux-etg340-20847200.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/1/electrolux-etg340-20847201.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/2/electrolux-etg340-20847202.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/3/electrolux-etg340-20847203.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/electrolux-etg-340-16544535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvNS9lbGVjdHJvbHV4LWV0Zy0zNDAtMTY1NDQ1MzUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/9/electrolux-etg340-20847199.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvOS9lbGVjdHJvbHV4LWV0ZzM0MC0yMDg0NzE5OS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/0/electrolux-etg340-20847200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMC9lbGVjdHJvbHV4LWV0ZzM0MC0yMDg0NzIwMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/1/electrolux-etg340-20847201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMS9lbGVjdHJvbHV4LWV0ZzM0MC0yMDg0NzIwMS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/2/electrolux-etg340-20847202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMi9lbGVjdHJvbHV4LWV0ZzM0MC0yMDg0NzIwMi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/3/electrolux-etg340-20847203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMy9lbGVjdHJvbHV4LWV0ZzM0MC0yMDg0NzIwMy5qcGc=
  Electrolux ETG340 grilli (2)
  Electrolux ETG340 grilli
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  69, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  69, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
2 3
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 55 (price_55)
  • € 55 - € 115 (price_55_120)
  • € 115 - € 175 (price_120_180)
  • ≥ € 175 (price_180)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Puu (puu)
  • Puuhiili (puuhiili)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Sininen (sininen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Minkä mallin valitset? (malli):
  • Barrel (barrel)
  • Fireplace (fireplace)
  • Kettle (kettle)
  • Kori (kori)
  • Pöydän pinta (po_yda_n_pinta)
  • Ruoanvalmistuspiste (ruoanvalmistuspiste)
 • Kuinka tehokasta grilliä tarvitset? (teho):
  • < 1525 W (teho_1500)
  • 1525 W - 2000 W (teho_1500_2000)
  • 2000 W - 2275 W (teho_2000_2300)
  • ≥ 2275 W (teho_2300)
 • Tarvitsetko grillin termostaatilla? (termostaatti):
  • Ei (ei)
 • Montako grillaustasoa tarvitset? (lautasten_telineiden_ma_a_ra_):
  • 1 (lautasten_telineiden_ma_a_ra__1.0)
  • 3 (lautasten_telineiden_ma_a_ra__3.0)
  • 8 (lautasten_telineiden_ma_a_ra__8.0)
 • Millä ruoanlaittopinnalla tarvitset grilliä? (ruoanlaitto_pintamateriaali):
  • Robust glass (robust_glass)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Terästä (tera_sta_)
  • valurauta (valurauta)
 • Tarvitsetko kannellisen grillin? (kansi):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä lämmönlähteen valitset? (la_mmo_nla_hde):
  • Kaasu (kaasu)
  • Polttopuut (polttopuut)
  • Puuhiili (puuhiili)
  • Sähkö (sa_hko_)
 • Minkä yläpinnan tyypin valitset? (yla_pinnan_tyyppi):
  • Grate + Griddle (grate_griddle)
  • Grid (grid)
  • Parila (parila)
  • Ritilä (ritila_)
 • Tarvitsetko savutoimintoa? (savutoiminto):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä kotelon materiaalin valitset? (kotelon_materiaali):
  • Alumiini (alumiini)
  • Keraaminen (keraaminen)
  • Kromattu (kromattu)
  • Lasi (lasi)
  • Metalli (metalli)
  • Muovi (muovi)
  • Posliini (posliini)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Terästä (tera_sta_)
  • valurauta (valurauta)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot