x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

grilli

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita grilli:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta grilli

Kesällä on kiva viettää enemmän aikaa ulkona. Ulkona syöminen kuuluu myös olennaisesti kesään. Se onnistuu nopeasti ja hel...
 • Yleiset tiedot

  grilliKesällä on kiva viettää enemmän aikaa ulkona. Ulkona syöminen kuuluu myös olennaisesti kesään. Se onnistuu nopeasti ja helposti grillin avulla, jossa kypsennät niin liha-, kala-, kuin kasvisruuatkin. Grilliä kutsutaan myös nimellä barbecue (bbq). Grilliä valitessa ei ole vaihtoehdoista pulaa. Hiiligrilli kuin myös sähkögrilli tarjoavat omat hyvät puolensa. Harkitset grillin hankintaa, mutta kaipaat vinkkejä päätöksen tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

  • erilaisia grillityyppejä,
  • grillin toiminnot ja lisäosat ja
  • turvallisesti grillaten.

  Ostovinkkejä
  Grilliä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Paistoalueen koko: Mieti millaiselle porukalle on tarkoitus grillata. Tarvitsetko isompaa grilliä jolla valmistat juhlaruokaa usealle vieraalle, vai toivotko löytäväsi pienen grillin, jossa ruoka kypsyy nopeasti ja joka on helppo säilyttää komerossa talven yli.
  2. Sivupoltin: sivupoltin tai sivulevy on kätevä ruoan lämpimänä pitämiseen tai vaikka kahvin keittämiseen grillatessa.
  3. Lämmönjakautuminen: toisissa grilleissä lämmönjakautumista on helpompi säädellä. Mieti siis hankintavaiheessa mitä grilliltä kaipaat. Grilli, jonka lämmönjakautumista on vaikea säätää vaatii tarkempaa vahtimista, jottei osa ruoasta pala osan jäädessä puoliraa’aksi.
  4. Materiaali: Mikäli suunnittelet säilyttäväsi grilliä ulkona vuoden ympäri, niin valitse materiaali, joka kestää kesän kuumuuden ja kosteuden ja talven pakkaset.
  5. Jalusta: Grilin tiedoissa ilmoitetaan kuinka korkea jalusta grillissä on. Usein jalustan tai telineen avulla grillin saa korotettua työtason korkeudelle.

  Erilaisia grillejä
  Grillejä on erilaisia ja jokaisella mallilla on hyvät ja huonot puolensa. Hiiligrillin tai pallogrillin lisäksi on olemassa kaasugrillejä ja sähkögrillejä. Nämä kolme tyyppiä ovat yleisimpiä, mutta markkinoilla on myös grillejä, joissa on keraaminen grillilevy. Alla erilaisten grillien hyvät ja huonot puolet:

  • Hiiligrilli: Hiilellä paistaminen antaa grillatulle ruualle, erityisesti lihalle, sille ominaisen bbq tuoksun.  Mikäli siis haluat säilyttää värin ja maun, jonka hiilloksella paistaminen aiheuttaa, on hiiligrilli oikea valinta. Hiiligrilliiin pitää kuitenkin muodostaa hiillos ennen grillaamista, jossa kuluu jonkin verran aikaa, eikä tasaisen lämmön tuottaminen ole aina ihan yksinkertaista.
  • Sähkögrilli: Mikäli tulen sytyttäminen grilliin ja sytytysnesteiden kanssa pelehtiminen ei innosta, on parempi käyttää sähköllä tai kaasulla toimivaa grilliä. Etuna sähkö- tai kaasugrillissä on se, että ne toimivat aina mikäli sähköä/kaasua on, eikä tarvitse huolehtia siitä onko hiiliä tai tulitikkuja. Sähkögrilliä käyttäessä lämpötilan säätely on yksinkertaista ja tarkkaa.
  • Kaasugrilli: Mikäli haluat täyteläisen maun ruualle, mutta nopeasti, on kaasugrilli oikea valinta. Yhdellä napin painalluksella tulen saa palamaan ja lämpötilan sääteleminen on helppoa. Kaasugrillille on olemassa kaksi sytytys-systeemiä: perinteinen kipinäsytytys ja integroitu sytytysjärjestelmä. Hankkiessa kaasugrilli on kalliimpi kuin hiiligrilli, mutta pidemmällä aikavälillä hintaero tasaantuu, sillä uusia hiiliä ei tarvitse jatkuvasti hankkia. Uusi kaasupullo on silti ostettava silloin tällöin. Niitä on pieniä, suuria tai retkeilymallisia.

  Grillin toiminnot ja lisäosatPallogrilli
  Grillaamisen lisäksi grilleihin on suunniteltu lisätoimintoja, jotta grilliateriasta tai grillijuhlasta voisi nauttia täysin siemauksin. Tärkeimpiä lisätoimintoja ja käteviä lisäosia ovat:

  • Paahtimet
  • Sivupoltin tai sivulevy
  • Taitettava sivutaso
  • Suojahuppu
  • Tuhkalaatikko
  • Grillausvälineet
  • Ritilät ja levyt
  • Kalahalsteri

  Turvallisesti grillaten
  Alla muutama varotoimi, jotka kannattaa ottaa huomioon grillatessa:

  • Varo käyttämästä tekokuitu-vaatteita grillatessa
  • Varmista, että alusta on tasainen
  • Käytä tulen sytyttämisessä vain siihen tarkoitettuja sytytyspaloja, vältä sytytysnesteen ja bensiinin käyttöä
  • Grillissä on kuumuudenkestävät kädensijat, mutta grilliä ei kannata siirtää sen ollessa käytössä
  • Älä päästä lapsia tai kotieläimiä palavan grillin läheisyyteen
  • Säilytä grillin lähellä täyttä vesiämpäriä tai sammutuspeitettä

  Katso helpot ja herkulliset grillausohjeet Umami.fi.

  Vertaile täällä grillejä ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Mitä eroa on sähkö- ja kaasugrillillä?
  Sähkögrilli on pienempi ja hieman käytännöllisempi kuin kaasugrilli, vaikka myös pienet retkeilymallit toimivat kaasulla. Kaasugrillin etu on säädettävä termostaatti, jota säätämällä lämpötila asettuu heti haluamallesi tasolle. Sähkögrillissä lämpötilamuutos kestää jonkin aikaa säätämisen jälkeen.

  Teen mielelläni ruokaa isolle porukalle, mikä on siihen tarkoitukseen sopiva grilli?
  Jos grillaat isommalle joukolle, kannattaa miettiä kaasugrillin hankkimista. Niissä on usein isompi grillilevy, ne ovat nopeasti käyttövalmiita ja lämpötila on lähes heti toivotulla tasolla. Mikäli haluat valmistaa paisteja isoista lihapaloista, on tärkeää, että grillissä on kansi. Kannen sulkemalla paisti paistuu joka puolelta, eikä vain alapuolelta missä grillivastukset sijaitsevat.

  Saako grillilevyn aina irti puhdistuksen ajaksi?
  Kyllä, se on aina mahdollista ottaa irti.

  Voinko sytyttää grillin bensiinillä tai muulla helposti syttyvällä?

  Et, sillä se voi olla vaarallista. Sytytä grilli vain siihen tarkoitetuilla sytytyspaloilla tai sytytysnesteellä.

  Haluan grillata retkeillessä, onko olemassa helposti mukana kannettavia malleja?
  Kyllä, on olemassa niin sähkö-, hiili-, ja kaasugrillejäkin, jotka on mahdollista ottaa mukaan. Esimerkkejä ovat Partygrill valmistajalta Campingaz, Tefalin arkkubarbecue ja Go Anywhere Grill Weberiltä.


 • Termien selitykset

  Alla lista grillien teknisistä termeistä selityksineen.

  Lisätarvikkeet
  Näitä ovat esim. grillipihdit, suojahuppu ja lisäosat.

  Rosterin mitat
  Nämä ilmoitetaan senttimetreinä, ja ilmoitettava mitta on rosterin läpimitta.

  Grillilevy
  Ilmaisee jos grillissä on grillilevy, tavallisen rosterin lisäksi. Näitä on yleensä kaasugrilleissä.

  Kuumuuden kestävät kädensijat
  Kuumudenkestävät kädensijat ovat hyödylliset jos haluaa pitää grillistä kiinni kun grillaa. Ei ole tarkoitus että niiden avulla siirretään palavaa grilliä.

  Keittopinta-ala
  Tämä ilmoitetaan neliömetreissä.

  Malli
  Ennekuin hankit grillin, on hyvä päättää haluatko mieluummin perinteisen hiiligrillin, vai hieman nykyaikaisemman mallin. Hiiligrillien lisäksi markkinoilla on sähkö-ja kaasugrillejä.

  Ala-osa
  Tämä kertoo että onko grillissä ala-osa, jotta grilli on työskentely-korkeudella. Tämän osan ansiosta voit seistä suorassa kun grillaat.

  Sytytystapa
  On olemassa kaksi eri kaasugrillin sytytintapaa. Toinen on turvallinen Sure light, joka on kaasugrillissä aina mukana. Toinen taas kipinä sytytin.

  Säädeltävä termostaatti
  Tämä ilmaisee jos kaasu- tai sähkögrillissä on termostaatti jolla voi säädellä lämpötilaa.

  Kuumennus
  Grillissä voi joko kuumentaa heti tai hieman myöhemmin.
  Heti kuumennettava on perinteinen grillausmuotio, jolloin ruoka valmistetaan rosterilla tai grillilevyllä suoraan. Tämä sopii ohuelle lihalle jotka valmistuvat nopeasti.. Grillin kansi pidetään auki, jolloin kosteus pysyy grillin sisällä.
  Mikäli vamistat ruokaa aukinaisella kannella, on lämmönkulku on hitaampaa. Grilli muistuttaa tällöin uunia, ja sopii isompien palojen kypsennykseen, joita täytyy käännellä aika ajoin.

  Teho
  Sähkögrillin teho ilmoitetaan wateissa.

  Siirrettävä tuhkalautanen
  Mikäli astia, johon tuhka kerääntyy, voidaan poistaa, se helpottaa hiilijämien ja tuhkan poistamista grillistä.

  Vesisäiliö
  Savustavassa grillissä on usein mukana vesisäiliö haihtumisen takia. Myös tavallisissa grilleissä saattaa olla sellainen savun- ja värinmuodostuksen takia.

  Sivupoltin
  Sivupoltin on ylimääräinen poltin, joka on yleensä kaasugrillissä päädyn molemmin puolin. Tämä ei yleensä kuumene yhtä paljon kuin pääpoltin.

   
   
  • Lucifer Lucifer
  • Weber Weber
  • Mustang Mustang
  • Landmann Landmann
 • Severin PG 1511
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/3/severin-pg-1511-20846883.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/7/severin-pg-1511-14741487.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/3/severin-pg-1511-20846883.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzMvc2V2ZXJpbi1wZy0xNTExLTIwODQ2ODgzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/7/severin-pg-1511-14741487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84Lzcvc2V2ZXJpbi1wZy0xNTExLTE0NzQxNDg3LmpwZw==
  Severin PG 1511 (37)
  7.25 (1)
  Severin PG 1511
  Hyvä perusgrilli,tosin hiukan pieni,mikäli grillaa kerralla isompia satseja
  Hyvä perusgrilli,tosin hiukan pieni,mikäli grillaa kerralla isompia satseja..jalattomuus huono asia varsinkin pienemmällä parvekkeella,jos ei pysty kyhäämään useampaa pöytää grillausta varten..Vastusten sijoittelu on myös huono asia;tuotteet grillaantuvat epätasaisesti..Toisaalta hintakaan ei ole päätä huimaava..Mutta se mikä pääasia-eli grillaus,hoituu ihan hyvin..Suosittelen kaikille..Hinta-laatusuhde kohdallaan.
  8.0
  0 10
 • Weber
  • weber
 • Mustang
  • mustang
 • Landmann
  • landmann
Grillit 7.3 (1)
0 - 24
 • Weber Q1400 black
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/2/weber-q1400-black-24428752.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/3/weber-q1400-black-24428753.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/7/2/weber-q1400-black-24955372.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/2/weber-q1400-black-24428752.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzIvd2ViZXItcTE0MDAtYmxhY2stMjQ0Mjg3NTIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/3/weber-q1400-black-24428753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzMvd2ViZXItcTE0MDAtYmxhY2stMjQ0Mjg3NTMuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/7/2/weber-q1400-black-24955372.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy83LzIvd2ViZXItcTE0MDAtYmxhY2stMjQ5NTUzNzIuanBn
  Weber Q1400 black (80)
  Weber Q1400 black
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  261.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  261.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  most_sold
 • Weber One-Touch Original 57cm Musta
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/6/weber-one-touch-original-57cm-19181166.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/3/0/weber-one-touch-original-57cm-black--20993930.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/6/weber-one-touch-original-57cm-19181166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzYvd2ViZXItb25lLXRvdWNoLW9yaWdpbmFsLTU3Y20tMTkxODExNjYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/3/0/weber-one-touch-original-57cm-black--20993930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzAvd2ViZXItb25lLXRvdWNoLW9yaWdpbmFsLTU3Y20tYmxhY2stLTIwOTkzOTMwLmpwZw==
  Weber One-Touch Original 57cm Musta (69)
  Weber One-Touch Original 57cm Musta
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  171.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  171.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Weber Spirit Original E320 GBS kaasugrilli (vm.2014)
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/1/weber-spirit-original-e320-gbs-kaasugrilli-vm-2014--46778741.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvRTMyMFNQSVJJVE9SRz8kZnVsbCQ=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/3/weber-spirit-original-e320-gbs-48735333.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/1/weber-spirit-original-e320-gbs-kaasugrilli-vm-2014--46778741.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvRTMyMFNQSVJJVE9SRz8kZnVsbCQ=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/3/weber-spirit-original-e320-gbs-48735333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8zLzMvd2ViZXItc3Bpcml0LW9yaWdpbmFsLWUzMjAtZ2JzLTQ4NzM1MzMzLmpwZw==
  Weber Spirit Original E320 GBS kaasugrilli (vm.2014) (57)
  Weber Spirit Original E320 GBS kaasugrilli (vm.2014)
  Taloon.com Taloon.com
  23.52, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Taloon.com Taloon.com
  23.52, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Point - Kaasugrilli RST
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/0/point--kaasugrilli-rst-31152380.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/0/point--kaasugrilli-rst-31152380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzAvcG9pbnQtLWthYXN1Z3JpbGxpLXJzdC0zMTE1MjM4MC5qcGc=
  Point - Kaasugrilli RST (46)
  Point - Kaasugrilli RST
  Power.fi Power.fi
  264.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  264.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • ONECONCEPT GQ5-Beef Buttler Smoker hiiligrilli
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/7/oneconcept-gq5-beef-buttler-smoker-hiiligrilli-50089887.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyMTc3MV8wMV9PbmVDb25jZXB0X0JhcmJlY3VlXzMwMzhBLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/7/oneconcept-gq5-beef-buttler-smoker-hiiligrilli-50089887.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyMTc3MV8wMV9PbmVDb25jZXB0X0JhcmJlY3VlXzMwMzhBLmpwZw==
  ONECONCEPT GQ5-Beef Buttler Smoker hiiligrilli (42)
  ONECONCEPT GQ5-Beef Buttler Smoker hiiligrilli
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  134.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  134.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Muurikka 6845 grilli
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/2/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120122.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/3/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120123.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/4/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120124.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/3/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884093.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/4/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884094.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/5/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884095.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/6/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884096.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/7/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884097.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/8/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884098.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/2/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120122.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzIvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzYxMjAxMjIuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/3/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzMvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzYxMjAxMjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/4/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120124.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzQvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzYxMjAxMjQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/3/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884093.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzMvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/4/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884094.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzQvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/5/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884095.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzUvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/6/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzYvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/7/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzcvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/8/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884098.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzgvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTguanBn
  Muurikka 6845 grilli (37)
  Muurikka 6845 grilli
  Taloon.com Taloon.com
  139, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Taloon.com Taloon.com
  139, 2pv (offer_sdt_2_days)
  2
  good_buy
 • Severin PG 1511
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/3/severin-pg-1511-20846883.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/7/severin-pg-1511-14741487.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/3/severin-pg-1511-20846883.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzMvc2V2ZXJpbi1wZy0xNTExLTIwODQ2ODgzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/7/severin-pg-1511-14741487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84Lzcvc2V2ZXJpbi1wZy0xNTExLTE0NzQxNDg3LmpwZw==
  Severin PG 1511 (37)
  7.25 (1)
  Severin PG 1511
  Power.fi Power.fi
  52.7, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  52.7, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  best_reviewed
 • Severin Raclette RG 2341
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/2/severin-rg-2341-20838272.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/8/severin-rg-2341-4963438.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/2/severin-rg-2341-20838272.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzIvc2V2ZXJpbi1yZy0yMzQxLTIwODM4MjcyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/8/severin-rg-2341-4963438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzgvc2V2ZXJpbi1yZy0yMzQxLTQ5NjM0MzguanBn
  Severin Raclette RG 2341 (32)
  Severin Raclette RG 2341
  Elec.fi Elec.fi
  8.91070284756474 (47)
  71, ? (offer_sdt_unknown)
  Elec.fi Elec.fi
  8.91070284756474 (47)
  71, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Landmann 31426 grilli
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/2/landmann-31426-barbecue-30242622.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/3/landmann-31426-barbecue-30242623.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/4/landmann-31426-barbecue-30242624.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/5/landmann-31426-barbecue-30242625.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/6/landmann-31426-barbecue-30242626.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/2/landmann-31426-barbecue-30242622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzIvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/3/landmann-31426-barbecue-30242623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzMvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/4/landmann-31426-barbecue-30242624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzQvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/5/landmann-31426-barbecue-30242625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzUvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/6/landmann-31426-barbecue-30242626.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzYvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjYuanBn
  Landmann 31426 grilli (28)
  Landmann 31426 grilli
  Power.fi Power.fi
  206, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  206, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Severin PG 1525 grilli
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/severin-pg-1525-14741488.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/2/severin-pg-1525-20844222.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/3/severin-pg-1525-20844223.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/7/severin-pg-1525-barbecue-25222637.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/severin-pg-1525-14741488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84Lzgvc2V2ZXJpbi1wZy0xNTI1LTE0NzQxNDg4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/2/severin-pg-1525-20844222.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8yLzIvc2V2ZXJpbi1wZy0xNTI1LTIwODQ0MjIyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/3/severin-pg-1525-20844223.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8yLzMvc2V2ZXJpbi1wZy0xNTI1LTIwODQ0MjIzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/7/severin-pg-1525-barbecue-25222637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8zLzcvc2V2ZXJpbi1wZy0xNTI1LWJhcmJlY3VlLTI1MjIyNjM3LmpwZw==
  Severin PG 1525 grilli (26)
  Severin PG 1525 grilli
  Elec.fi Elec.fi
  8.91070284756474 (47)
  61, ? (offer_sdt_unknown)
  Elec.fi Elec.fi
  8.91070284756474 (47)
  61, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Weber 1141075 grilli
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/5/7/weber-go-anywhere-gas-23706857.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/weber-go-anywhere-gas-23706941.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/1/weber-go-anywhere-gas-23707001.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/5/weber-go-anywhere-gas-23707035.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/0/weber-1141075-barbecue-24371240.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/1/weber-1141075-barbecue-24371241.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/2/weber-1141075-barbecue-24371242.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/3/weber-1141075-barbecue-24371243.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/4/weber-1141075-barbecue-24371244.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/1/8/weber-1141075-barbecue-28322218.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/5/7/weber-go-anywhere-gas-23706857.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC81Lzcvd2ViZXItZ28tYW55d2hlcmUtZ2FzLTIzNzA2ODU3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/weber-go-anywhere-gas-23706941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzEvd2ViZXItZ28tYW55d2hlcmUtZ2FzLTIzNzA2OTQxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/1/weber-go-anywhere-gas-23707001.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8wLzEvd2ViZXItZ28tYW55d2hlcmUtZ2FzLTIzNzA3MDAxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/5/weber-go-anywhere-gas-23707035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzUvd2ViZXItZ28tYW55d2hlcmUtZ2FzLTIzNzA3MDM1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/0/weber-1141075-barbecue-24371240.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzAvd2ViZXItMTE0MTA3NS1iYXJiZWN1ZS0yNDM3MTI0MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/1/weber-1141075-barbecue-24371241.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzEvd2ViZXItMTE0MTA3NS1iYXJiZWN1ZS0yNDM3MTI0MS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/2/weber-1141075-barbecue-24371242.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzIvd2ViZXItMTE0MTA3NS1iYXJiZWN1ZS0yNDM3MTI0Mi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/3/weber-1141075-barbecue-24371243.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzMvd2ViZXItMTE0MTA3NS1iYXJiZWN1ZS0yNDM3MTI0My5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/4/weber-1141075-barbecue-24371244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzQvd2ViZXItMTE0MTA3NS1iYXJiZWN1ZS0yNDM3MTI0NC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/1/8/weber-1141075-barbecue-28322218.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8xLzgvd2ViZXItMTE0MTA3NS1iYXJiZWN1ZS0yODMyMjIxOC5qcGc=
  Weber 1141075 grilli (26)
  Weber 1141075 grilli
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  115.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  115.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Severin PG8523 Sähkögrilli
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/4/severin-pg8523-sahkogrilli-26838274.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWMuZmkvZGF0YS9pL3Nldjg1MjMwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/7/severin-pg8523-sahkogrilli-31326767.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/3/severin-pg8523-sahkogrilli-34575713.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/5/2/severin-pg8523-sahkogrilli-36700352.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/4/severin-pg8523-sahkogrilli-26838274.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWMuZmkvZGF0YS9pL3Nldjg1MjMwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/7/severin-pg8523-sahkogrilli-31326767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy82Lzcvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMzEzMjY3NjcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/3/severin-pg8523-sahkogrilli-34575713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8xLzMvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMzQ1NzU3MTMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/5/2/severin-pg8523-sahkogrilli-36700352.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy81LzIvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMzY3MDAzNTIuanBn
  Severin PG8523 Sähkögrilli (26)
  Severin PG8523 Sähkögrilli
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  66.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  66.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Big Green Egg Large
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/7/big-green-egg-large-24340087.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/8/big-green-egg-large-24340088.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/9/big-green-egg-large-24340089.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/0/big-green-egg-large-24340090.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/1/big-green-egg-large-24340091.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/2/big-green-egg-large-24341242.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/7/big-green-egg-large-24340087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC84LzcvYmlnLWdyZWVuLWVnZy1sYXJnZS0yNDM0MDA4Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/8/big-green-egg-large-24340088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC84LzgvYmlnLWdyZWVuLWVnZy1sYXJnZS0yNDM0MDA4OC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/9/big-green-egg-large-24340089.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC84LzkvYmlnLWdyZWVuLWVnZy1sYXJnZS0yNDM0MDA4OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/0/big-green-egg-large-24340090.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC85LzAvYmlnLWdyZWVuLWVnZy1sYXJnZS0yNDM0MDA5MC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/1/big-green-egg-large-24340091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC85LzEvYmlnLWdyZWVuLWVnZy1sYXJnZS0yNDM0MDA5MS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/2/big-green-egg-large-24341242.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzIvYmlnLWdyZWVuLWVnZy1sYXJnZS0yNDM0MTI0Mi5qcGc=
  Big Green Egg Large (24)
  Big Green Egg Large
  Robokeskus.fi Robokeskus.fi
  4.349807789798773 (9)
  1299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Robokeskus.fi Robokeskus.fi
  4.349807789798773 (9)
  1299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Patton Kamado Grill L Musta
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/6/6/patton-kamado-grill-l-black-24474466.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/patton-kamado-grill-l-black-24474520.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/6/6/patton-kamado-grill-l-black-24474466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC82LzYvcGF0dG9uLWthbWFkby1ncmlsbC1sLWJsYWNrLTI0NDc0NDY2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/patton-kamado-grill-l-black-24474520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzAvcGF0dG9uLWthbWFkby1ncmlsbC1sLWJsYWNrLTI0NDc0NTIwLmpwZw==
  Patton Kamado Grill L Musta (23)
  Patton Kamado Grill L Musta
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  489.3, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  489.3, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Landmann 31373 grilli
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/0/landmann-31373-20443000.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/0/landmann-31373-20443000.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzAvbGFuZG1hbm4tMzEzNzMtMjA0NDMwMDAuanBn
  Landmann 31373 grilli (17)
  Landmann 31373 grilli
  Expert Expert
  6.685437769431657 (690)
  69, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.685437769431657 (690)
  69, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Big Green Egg Big Green Egg Medium
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/2/big-green-egg-medium-38388802.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/2/big-green-egg-medium-38388802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvYmlnLWdyZWVuLWVnZy1tZWRpdW0tMzgzODg4MDIuanBn
  Big Green Egg Big Green Egg Medium (17)
  Big Green Egg Big Green Egg Medium
  Robokeskus.fi Robokeskus.fi
  4.349807789798773 (9)
  1049, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Robokeskus.fi Robokeskus.fi
  4.349807789798773 (9)
  1049, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Muurikka Kesäkeittiö Kaasu 2014 musta
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/7/7/muurikka-kesakeittio-kaasu-2014-musta-31157477.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/7/7/muurikka-kesakeittio-kaasu-2014-musta-31157477.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC83LzcvbXV1cmlra2Eta2VzYWtlaXR0aW8ta2Fhc3UtMjAxNC1tdXN0YS0zMTE1NzQ3Ny5qcGc=
  Muurikka Kesäkeittiö Kaasu 2014 musta (17)
  Muurikka Kesäkeittiö Kaasu 2014 musta
  Taloon.com Taloon.com
  249, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Taloon.com Taloon.com
  249, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Campingaz 2000008369 grilli
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/6/8/campingaz-2000008369-barbecue-24827468.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/3/campingaz-2000008369-barbecue-24834173.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/4/7/campingaz-2000008369-barbecue-24834447.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/0/campingaz-2000008369-barbecue-24834750.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/6/8/campingaz-2000008369-barbecue-24827468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC82LzgvY2FtcGluZ2F6LTIwMDAwMDgzNjktYmFyYmVjdWUtMjQ4Mjc0NjguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/3/campingaz-2000008369-barbecue-24834173.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS83LzMvY2FtcGluZ2F6LTIwMDAwMDgzNjktYmFyYmVjdWUtMjQ4MzQxNzMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/4/7/campingaz-2000008369-barbecue-24834447.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzcvY2FtcGluZ2F6LTIwMDAwMDgzNjktYmFyYmVjdWUtMjQ4MzQ0NDcuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/0/campingaz-2000008369-barbecue-24834750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzAvY2FtcGluZ2F6LTIwMDAwMDgzNjktYmFyYmVjdWUtMjQ4MzQ3NTAuanBn
  Campingaz 2000008369 grilli (17)
  Campingaz 2000008369 grilli
  addnature.fi addnature.fi
  129.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  addnature.fi addnature.fi
  129.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Klarstein Bigfoot hiiligrilli, smoker, BBQ-grilli 55 x 40 cm teräs, musta
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/7/9/klarstein-bigfoot-barbecue-a-charbon-de-bois-fumoir-bbq-55-x-40-cm-acier-noir-56605579.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/1/1/klarstein-bigfoot-barbecue-a-charbon-de-bois-fumoir-bbq-55-x-40-cm-acier-noir-59388011.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/7/9/klarstein-bigfoot-barbecue-a-charbon-de-bois-fumoir-bbq-55-x-40-cm-acier-noir-56605579.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83Lzkva2xhcnN0ZWluLWJpZ2Zvb3QtYmFyYmVjdWUtYS1jaGFyYm9uLWRlLWJvaXMtZnVtb2lyLWJicS01NS14LTQwLWNtLWFjaWVyLW5vaXItNTY2MDU1NzkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/1/1/klarstein-bigfoot-barbecue-a-charbon-de-bois-fumoir-bbq-55-x-40-cm-acier-noir-59388011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzEva2xhcnN0ZWluLWJpZ2Zvb3QtYmFyYmVjdWUtYS1jaGFyYm9uLWRlLWJvaXMtZnVtb2lyLWJicS01NS14LTQwLWNtLWFjaWVyLW5vaXItNTkzODgwMTEuanBn
  Klarstein Bigfoot hiiligrilli, smoker, BBQ-grilli 55 x 40 cm teräs, musta (17)
  Klarstein Bigfoot hiiligrilli, smoker, BBQ-grilli 55 x 40 cm teräs, musta
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  208.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  208.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Blumfeldt Arco Trino kolmijalkainen grilliritilä ulkopata BBQ ruostumatonta terästä
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/5/0/blumfeldt-arco-trino-grill-pivotant-brasero-bbq-trepied-acier-56454050.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyODQ4OF9hbWJpZW50ZV8wMV9CbHVtZmVsZHRfQXJjb19Ucmlub19GZXVlcnNjaGFsZV9EcmVpYmVpbi1HcmlsbC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/5/0/blumfeldt-arco-trino-grill-pivotant-brasero-bbq-trepied-acier-56454050.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyODQ4OF9hbWJpZW50ZV8wMV9CbHVtZmVsZHRfQXJjb19Ucmlub19GZXVlcnNjaGFsZV9EcmVpYmVpbi1HcmlsbC5qcGc=
  Blumfeldt Arco Trino kolmijalkainen grilliritilä ulkopata BBQ ruostumatonta terästä (17)
  Blumfeldt Arco Trino kolmijalkainen grilliritilä ulkopata BBQ ruostumatonta terästä
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  153.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  153.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Weber Smokey Joe Premium Musta
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/7/weber-smokey-joe-premium-16704997.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/7/2/weber-smokey-joe-premium-blue--19193072.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/8/weber-smokey-joe-premium-black--21314008.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/weber-smokey-joe-premium-16246461.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/7/weber-smokey-joe-premium-16704997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85Lzcvd2ViZXItc21va2V5LWpvZS1wcmVtaXVtLTE2NzA0OTk3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/7/2/weber-smokey-joe-premium-blue--19193072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC83LzIvd2ViZXItc21va2V5LWpvZS1wcmVtaXVtLWJsdWUtLTE5MTkzMDcyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/8/weber-smokey-joe-premium-black--21314008.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8wLzgvd2ViZXItc21va2V5LWpvZS1wcmVtaXVtLWJsYWNrLS0yMTMxNDAwOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/weber-smokey-joe-premium-16246461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzEvd2ViZXItc21va2V5LWpvZS1wcmVtaXVtLTE2MjQ2NDYxLmpwZw==
  Weber Smokey Joe Premium Musta (16)
  Weber Smokey Joe Premium Musta
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  71.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  71.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Opal Elegance 4000
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/3/opal-elegance-4000-31155483.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/3/opal-elegance-4000-31155483.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzMvb3BhbC1lbGVnYW5jZS00MDAwLTMxMTU1NDgzLmpwZw==
  Opal Elegance 4000 (14)
  Opal Elegance 4000
  Power.fi Power.fi
  614.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  614.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Bodum Fyrkat Picnic Grill
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/7/9/bodum-fyrkat-picnic-grill-24847479.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/7/9/bodum-fyrkat-picnic-grill-24847479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC83LzkvYm9kdW0tZnlya2F0LXBpY25pYy1ncmlsbC0yNDg0NzQ3OS5qcGc=
  Bodum Fyrkat Picnic Grill (13)
  Bodum Fyrkat Picnic Grill
  Scandinavian Design Center Scandinavian Design Center
  6.871428571428572 (1)
  96, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Scandinavian Design Center Scandinavian Design Center
  6.871428571428572 (1)
  96, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
 • VidaXL 40978 grilli
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/3/7/vidaxl-barbecue-electrique-grille-ronde-pour-jardin-43156237.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZXMudmlkYXhsLWNkbi5jb20vd29nZXJfaW1hZ2UvNDA5NzgvbWFpbl9pbT9jaGFubmVsPXdlYnNob3AmYWN0aW9uPWhk
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/8/vidaxl-barbecue-electrique-grille-ronde-pour-jardin-44381448.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZXMudmlkYXhsLWNkbi5jb20vd29nZXJfaW1hZ2UvNDA5NzgvbWFpbl9hbWF6b25faW0vY2hhbm5lbC93ZWJzaG9wL2FjdGlvbi9wcm9kdWN0L2ltYWdlLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/7/vidaxl-40978-barbecue-47310557.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/8/vidaxl-40978-barbecue-47310558.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/9/vidaxl-40978-barbecue-47310559.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/0/vidaxl-40978-barbecue-47310560.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/9/vidaxl-barbecue-electrique-grille-ronde-pour-jardin-44381449.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy82LzkvMi8wLzkyMDAwMDAwNDEyNzAyOTYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/3/7/vidaxl-barbecue-electrique-grille-ronde-pour-jardin-43156237.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZXMudmlkYXhsLWNkbi5jb20vd29nZXJfaW1hZ2UvNDA5NzgvbWFpbl9pbT9jaGFubmVsPXdlYnNob3AmYWN0aW9uPWhk
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/8/vidaxl-barbecue-electrique-grille-ronde-pour-jardin-44381448.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZXMudmlkYXhsLWNkbi5jb20vd29nZXJfaW1hZ2UvNDA5NzgvbWFpbl9hbWF6b25faW0vY2hhbm5lbC93ZWJzaG9wL2FjdGlvbi9wcm9kdWN0L2ltYWdlLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/7/vidaxl-40978-barbecue-47310557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS81LzcvdmlkYXhsLTQwOTc4LWJhcmJlY3VlLTQ3MzEwNTU3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/8/vidaxl-40978-barbecue-47310558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS81LzgvdmlkYXhsLTQwOTc4LWJhcmJlY3VlLTQ3MzEwNTU4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/5/9/vidaxl-40978-barbecue-47310559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS81LzkvdmlkYXhsLTQwOTc4LWJhcmJlY3VlLTQ3MzEwNTU5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/0/vidaxl-40978-barbecue-47310560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS82LzAvdmlkYXhsLTQwOTc4LWJhcmJlY3VlLTQ3MzEwNTYwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/9/vidaxl-barbecue-electrique-grille-ronde-pour-jardin-44381449.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy82LzkvMi8wLzkyMDAwMDAwNDEyNzAyOTYuanBn
  VidaXL 40978 grilli (13)
  VidaXL 40978 grilli
  vidaXL.fi vidaXL.fi
  50.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  vidaXL.fi vidaXL.fi
  50.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
2 4
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 85 (budget)
  • € 85 - € 210 (price_85_210)
  • € 210 - € 465 (price_210_470)
  • ≥ € 465 (price_470)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Antrasiitti (antrasiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Musta (musta)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Sininen (sininen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Minkä mallin valitset? (malli):
  • Barrel (barrel)
  • Fireplace (fireplace)
  • Kettle (kettle)
  • Kori (kori)
  • Pöydän pinta (po_yda_n_pinta)
  • Ruoanvalmistuspiste (ruoanvalmistuspiste)
 • Kuinka tehokasta grilliä tarvitset? (teho):
  • < 1575 W (teho_1600)
  • 1575 W - 2000 W (teho_1600_2000)
  • 2000 W - 2300 W (teho_2000_2300)
  • ≥ 2300 W (teho_2300)
 • Tarvitsetko grillin termostaatilla? (termostaatti):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Montako grillaustasoa tarvitset? (lautasten_telineiden_ma_a_ra_):
  • 1 (lautasten_telineiden_ma_a_ra__1.0)
  • 8 (lautasten_telineiden_ma_a_ra__8.0)
 • Millä ruoanlaittopinnalla tarvitset grilliä? (ruoanlaitto_pintamateriaali):
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Terästä (tera_sta_)
  • valurauta (valurauta)
 • Tarvitsetko kannellisen grillin? (kansi):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä lämmönlähteen valitset? (la_mmo_nla_hde):
  • Charcoal + Gas (charcoal_gas)
  • Kaasu (kaasu)
  • Maakaasu (maakaasu)
  • Polttopuut (polttopuut)
  • Puuhiili (puuhiili)
  • Sähkö (sa_hko_)
 • Minkä yläpinnan tyypin valitset? (yla_pinnan_tyyppi):
  • Grid (grid)
  • Parila (parila)
  • Ritilä (ritila_)
 • Tarvitsetko savutoimintoa? (savutoiminto):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä kotelon materiaalin valitset? (kotelon_materiaali):
  • Alumiini (alumiini)
  • Keraaminen (keraaminen)
  • Metalli (metalli)
  • Muovi (muovi)
  • Posliini (posliini)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Terästä (tera_sta_)
  • valurauta (valurauta)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Weber One-Touch Original 57cm (weber_one_touch_original_57cm)
  • Weber Smokey Joe Premium (weber_smokey_joe_premium)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi