Mainokset

 • Babylissin kihartimen avulla luot kestäviä kiharoita helposti. Äänimerkki kertoo milloin kihara on valmis. Laitteessa on tehokas elinikäinen moottori. 

  • AUTO CURL tekniikka (patentoitu): nopea ja vaivaton tapa luoda kestäviä kiharoita
  • Harjaton moottori: kevyt, tehokas ja elinikäinen moottori (5000h) 
  • Keraaminen pinnoite: antaa sileyttä ja kiiltoa hiuksille
  • 2 tehoasetusta: (210°C tai 230°C)

 • Joka päivä uusi kampaus ilman käyntiä kampaajalla? Se ei ole pelkästään mahdollista, vaan myös helppoa – Braunin Satin Hair 3 -ilmakihartimella. Se mahdollistaa upeiden kampausten loihtimisen ja kuivaa hiukset niitä vahingoittamatta. Se on täydellinen valinta naisille, jotka haluavat muuttaa kampaustaan kiharoita vahingoittamatta.
 • Hellävaraisesti muotoilevat Touch™-levyt takaavat upean tuloksen. Ammattimaiset 28 X 95 mm:n levyt. Keraaminen elementti lämpenee hetkessä. 14 eri lämpötilaa, maks. 200°C Pyörivä johdon kiinnike.
 • Ammattimainen kiharrin ylellisellä helmiäispinnoitteella! Remigtonin Pearl Pro Curl on ammattimainen stailausväline ja edistyneen helmiäispinnoitteen ansiosta saat tehokkaamman lämpökäsittelyn ja pehmeämmän kiillon kuin tavallisilla keraamisilla välineillä. Se ei jää kiinni hiuksiisi ja sen isolla kartiomaisella kiharrinosalla saat isot kiharat.Kiharrin on varustettu digitaalisella näytöllä, lä...(tretti.fi)
 • Helppokäyttöinen SalonDry Compact hiustenkuivaaja.
 • Pearl Styling Collection Pearl-sarja tarjoaa välineet uusimpien muotilookien ja @pakollisten@ trendien luomiseen. Ylellinen suoristaja, sauvakiharrin ja hiustenkuivaaja hyödyntävät kallisarvoisen aidon helmiäisen Advanced Ceramic ultimate -teknologiaa, niin että lopputuloksena on mahtavan kiiltäviä ja sileitä lookeja. Pearlin ammattimaisen suorituskyvyn ja viimeistelyn ansiosta muuta et tarvitsekaan upeiden tulosten aikaansaamiseksi.Longer Lasting Ainutlaatuinen, aitoa helmiäistä sisältävä Advanced Ceramic Ultimate -keraaminen pinnoite sisältää 15 x enemmän keraamia kuin perinteiset pinnoitteet, mikä tekee siitä 85 % kovemman. Tämä tarkoittaa, että muotoilulevyt säilyvät uudenveroisina yli 5 vuotta!- 'Luxury Pearl Ceramic'-keraaminen pinnoite, joka sisältää aitoa helmiäistä: 8 x sileämpi; 5 x kestävämpi- Kartiomainen kiharrin mahdollistaa kauniit kiharat- Digitaalinen LCD-näyttö 130ºC - 210ºC- Käyttövalmis 30 sekunnissa- Automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua- Lämpötilan lukitus pitää valitun lämpötilan- Viileä kärkiosa- Jännitteenvaihto- 3 m johto- Lämmönkestävä säiltyspussi- Lämmönkestävä hansikas
 • Curl Secret - kihartamisen vallankumous! Täydelliset kiharat joka kerta! Babyliss Curl Secret C1000E automaattinen kiharrin käyttää innovatiivista tekniikkaa, jonka avulla luot ammattimaiset kiharat helpomin kuin koskaan ennen. Tällä upealla kihartimella onnistut joka kerta! Voit valita mieleisesi kiharat kolmesta vaihtoehdosta: laineet, suuret tai tiukat kiharat. Kiharrin vetää hiuksesi sisälleen automaattisesti, kiertää hiuksesi rullalle ja vapauttaa upeat kiharasi vain muutamassa sekunnissa. Lämpötila säilyy koko ajan tasaisena ja saat vaivattomasti upeat silkkisen kiiltävät kiharat. Auto Curl: patentoitu uskomattoman helppo automaattinen kiharrus Kestävät kiharat nopeasti ja helposti Harjaton moottori: kevyt, tehokas, elektroniseti ohjattu ja kestävä moottori (5000 h) Keraaminen pinnoite: pehmeät ja kiiltävät kiharat Kaksi lämpötilaa, 210 c ohuille ja herkille hiuksille, 230 c tavallisille ja paksuille hiuksille 3 aika-asetusta (8, 10 ja 12 s): laineet, suuret ja tiukat kiharat Äänimerkki kertoo milloin kihara on valmis Puhdistin hiusmuoitulutuotteiden poistamiseen Automaattinen pysäytys Pyörivä johto 2,5 m Virtakytkin merkkivalolla 3 vuoden takuu Esittelyvideo:
 • Ammattimainen kiharrin ylellisellä helmiäispinnotteella kestäviin, tiukkoihin kiharoihin. Pearl Wand kihartimessa on 'Luxury Pearl Ceramic'-keraaminen pinnoite, joka sisältää aitoa helmiäistä*: 8 x sileämpi*; 5 x kestävämpi* - Kartiomainen kiharrin mahdollistaa kauniit kiharat - Digitaalinen LCD-näyttö 130ºC - 210ºC - Käyttövalmis 30 sekunnissa - Automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua - Lämpötilan lukitus pitää valitun lämpötilan - Viileä kärkiosa - Jännitteenvaihto - 3 m johto - Lämmönkestävä säiltyspussi - Lämmönkestävä hansikas

  Tuoteinfo:

  Ci95 Sauvakiharrin on ainutlaatuinen uutuus, joka nousi hetkessä Suomen suosituimmaksi kihartimeksi! Muotoilusauvassa on ylellinen helmiäis-pinnoite! Kauniit, kiiltävät kiharat syntyvät helposti! Kiedo hiukset kihartimen ympärille, pidä hetki kiinni latvaosasta, ja kihara on valmis! Kiharaa ei voi tehdä väärin, sillä kiharan tekeminen on pakko aloittaa tyvestä. Silloin latvaosa, joka tarvitsee vähiten lämpöä, on vain hetken kihartimen ympärillä. Lämpötilan voit säätää sopivaksi juuri sinun hiuksillesi. Mukana on lämpöhansikas, jotta käsi ei joudu kosketuksiin kuuman muotoilijan kanssa.Laitteen voi sujauttaa vaikka kuumana lämmönkestävään säilytys- ja kuljetuspussiin.
 • IoniCeramic teknologia- vähentää hiusten sähköisyyttä ja vahvistaa hiuksiin jätettävien hoitoaineiden tehokkuutta ; turbokuivaus, ilmavirta on huomattavasti tehokkaampi kuin tavallisessa hiustenkuivaajassa ; teho 2200 W
hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaajaa, eli fööniä, käytetään kuivaamisen lisäksi myös hiusten muotoiluun. Jos etsit muita hiustenmuotoilijoita, kuten suoristinta, kiharrinta tai kreppirautaa, niin siirry kategoriaan hiustenmuotoilijat ja kihartimet.Tässä tekstissä käymme läpi tärkeitä asioita, jotka tulee ottaa huomioon hiustenkuivainta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista asioista: hiustenkuivaajatyypit, föönien toiminnot, hintaeroja, hiustenkuivainten lisäosia, tunnettuja hiustenkuivainmerkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenkuivaajista »

hiustenmuotoilija ja kiharrin

Onko sinulla kiharat hiukset, mutta haluaisit joskus nähdä miltä suorat hiukset näyttävät? Tai ehkä onkin niin, että suorat hiukset omaava haluaa kerrankin koittaa sopisiko kiharat itselle. Erilaisilla hiusten muotoiluun tarkoitetuilla välineillä hiustyyliä on helppo muuttaa vaikka päivittäin. Tässä tekstissä käymme läpi tärkeimmät asiat jotka kannattaa ottaa huomioon hiustenmuotoilijaa tai kiharrinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: muotoilutyylit, hiustenmuotoilija tyypit, hiustenmuotoilijoiden toiminnot, hintaerot, lisäosat hiustenmuotoilijaan, tunnettuja merkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenmuotoilijoista ja kihartimista »

hiusten muotoilutuote

hiusväri

hoitoaine

shampoo