Mainokset

  • Viilentävä kylmämaski unimaskeihin Daydreamilta
  • Luo oma persoonallinen tyylisi uudella Pearl-kihartimella. Mukana suojahanska.
  •  BaByliss, Rotaatioharja BAS130E Ilmakiharrin ja kuivaaja samassa laitteessa!Erityisesti suomalaiselle hiuslaadulle sopivaBaByliss-uutuus kiireiselle nykynaiselle: kaunis pinta yhdellä kädellä ja laitteella!Tuuheutta ja kiiltoa hiuksiin: rotaatioliike yhdistettynä lämpöön sulkee ulointa hiussuomukerrosta ja saa kuivat ja karkeatkin hiukset kiiltämään kauniistiErinomainen latvojen taivutteluunOhuthiuksisille + lyhythiuksisille tyven kohottamiseenPolkka-/puolipitkille hiuksille ja pitkille hiuksille hiusten pinnan siloitteluun ja latvojen taivutteluunIlmakiharrin ja kuivaaja samassa laitteessaPyörimissuunta kumpaankin suuntaan38 mm keraaminen harjaosaIonic (sähköisyyttä poistava)2 nopeutta ja 2 lämpötilaa + viileäpuhallus360 astetta pyörivä johtoTakuu 3 vuottaLisää tuotetietoja: BaByliss AS130E--------------------------------------------Toimitusaika: 2 - 4 arkipäivääToimituskulut: 7,00 € 
  • Tuotekuvaus tulossa.Mikäli haluatte lisätietoa tuotteesta, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne.Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessainfo@tretti.fi...(tretti.fi)
  • Tuuheutta ja kiiltoa hiuksiin: rotaatioliike yhdistettynä lämpöön sulkee ulointa hiussuomukerrosta ja saa kuivat ja karkeatkin hiukset kiiltämään kauniisti. Erinomainen latvojen taivutteluun. Ohuthiuksisille + lyhythiuksisille tyven kohottamiseen. Polkka-/puolipitkille hiuksille ja pitkille hiuksille hiusten pinnan siloitteluun ja latvojen taivutteluun. Ilmakiharrin ja kuivaaja samassa laitteessa. Pyörimissuunta kumpaankin suuntaan. Teho 800W. 2 x irroitettavat ja pestävät keraamiset vaihtoharjat antistaattisilla harjaksilla, halkaisijat 35mm ja 50 mm. High Ionic-toiminto LED-näytöllä (sähköisyyttä poistava). Kavennettu runko on halkaisijaltaan 42mm. 2 nopeutta ja 2 lämpötilaa + viileäpuhallus. 360 astetta pyörivä johto.
  • Keraaminen pinnoite, säädettävä lämpötila 160-180-220 ° C
  • Braun hiustenkuivaajassa on kaksi eri lämpötilaa sekä puhallustehoa ja kylmäpuhallus. Keraaminen moduuli varmistaa tasaisen lämmön ilman lämpötilan äkillistä nousua. Irroitettava suodatin suojaa moottoria sekä estää hiuksia takertumasta kuivaajaan. Teho 1200 W Ripustuskoukku 2 metrin virtajohto Keskisuutin Power Flow- lisäosa
  • IoniCeramic teknologia- vähentää hiusten sähköisyyttä ja vahvistaa hiuksiin jätettävien hoitoaineiden tehokkuutta ; teho 2200 W ; ergonominen suunnittelu ; kolme nopeus- ja kolme lämpötila-astetta ; kylmäpuhallus ; ilmanvirran kohdistus ; diffuuseri
  • Yksi ammattimainen tuote lisää Björn Axén Toolsin valikoimaan. Ainutlaatuinen suoristusrauta, jossa kampoja, joilla saa aikaan täydellisen suorat ja kiiltävät hiukset yhdellä vedolla. Suoristusraudassa on ionitoiminto, säädettävä lämpötila ja se on nopeasti lämpenevä, minkä ansiosta saat täydellisen stailauksen nopeasti. Säädettävä lämpötila: 130-230ºC. Kestävä keraaminen päällys. Lämpö sekä liikkuvassa että kiinnitetyssä keraamissa laatassa. Sulkeutuu automaattisesti.
hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaajaa, eli fööniä, käytetään kuivaamisen lisäksi myös hiusten muotoiluun. Jos etsit muita hiustenmuotoilijoita, kuten suoristinta, kiharrinta tai kreppirautaa, niin siirry kategoriaan hiustenmuotoilijat ja kihartimet.Tässä tekstissä käymme läpi tärkeitä asioita, jotka tulee ottaa huomioon hiustenkuivainta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista asioista: hiustenkuivaajatyypit, föönien toiminnot, hintaeroja, hiustenkuivainten lisäosia, tunnettuja hiustenkuivainmerkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenkuivaajista »

hiustenmuotoilija ja kiharrin

Onko sinulla kiharat hiukset, mutta haluaisit joskus nähdä miltä suorat hiukset näyttävät? Tai ehkä onkin niin, että suorat hiukset omaava haluaa kerrankin koittaa sopisiko kiharat itselle. Erilaisilla hiusten muotoiluun tarkoitetuilla välineillä hiustyyliä on helppo muuttaa vaikka päivittäin. Tässä tekstissä käymme läpi tärkeimmät asiat jotka kannattaa ottaa huomioon hiustenmuotoilijaa tai kiharrinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: muotoilutyylit, hiustenmuotoilija tyypit, hiustenmuotoilijoiden toiminnot, hintaerot, lisäosat hiustenmuotoilijaan, tunnettuja merkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenmuotoilijoista ja kihartimista »

hiusten muotoilutuote

hiusväri

hoitoaine

shampoo