Mainokset

  • Täydellisiä kiharoita uudella, mullistavalla tekniikalla BaBylissiltä
  • Babyliss Paris Curl Secret -kiharrin käyttää innovatiivista tekniikkaa, jonka avulla luot ammattimaiset kiharat helpommin kuin koskaan ennen! Vallankumouksellinen laite ottaa hiuskiehkuran laitteeseen ja muotoilee kiharan muutamassa sekunnissa – täysin automaattisesti! Kaksi lämpöasetusta, 210 ja 230 astetta. Kolme aika-asetusta (8, 10 tai 12 sekuntia), joissa äänimerkki – valitse sen mukaan, millaiset kiharat haluat (aaltomaiset, isot vai kompaktit). Keraaminen pinnoite on hiuksille hellävarainen. Curl Secret kihartimessa on pitkä 2,5-metrinen johto ja pyörivä johdon kiinnike.
  • Kuumennettavat pikalämpörullat kestävään kampaukseen. Erittäin nopeasti lämpenevässä laitteessa on 20 rullaa (8 max, 6 med, 6 min). Keraamiset vastukset säilyttävät lämmön tasaisena pitkään. Pehmeä samettimainen pinta säästää hiuksiasi ja on miellyttävä käyttää. Soveltuu kaikille hiustyypeille.
  • Pearl Pro -muotoilijalla saat upean lainekampauksen, jossa on runsaasti volyymia. Tämä ammattimainen muotoilija, jossa on kaksi kiharrinsauvaa, on todella helppokäyttöinen: kierrä vain hiusosio kahdeksikon muotoon sauvojen ympärille, niin saat tulokseksi kauniita, pehmoisia kiharoita ja laineita.

  • Ominaisuudet:Tehokas 2400W hiustenkuivainÄärimmäisen kestävä AC – moottoriPuhallusteho jopa 140km/h nopeaan kuivaamiseenIonisointi – 90% enemmän ioneita, vähentää sähköisyyttä ja lisää kiiltoaAitoa silkkiä sisältävä keraaminen pinnoite lämpövastuksessa6 lämpötilaa / 6 nopeuttaTurboasetuksella 10% lisää tehoa nopeaan kuivaamiseenKylmäpuhallusDiffuusori & ilmakeskitinIrrotettava, helposti puhdistettava takaritiläRipustuslenkki3m pitkä johto
  • Björn Axén Volumaster Professionalin avulla luot fantastisen tuuhean kampauksenTämä muotoilurauta kohottaa hiuksia tyvestä luoden todella tuuhean kampauksen. Patentoidut lämpölevyt on keraamisesti päällystettyjä, minkä ansiosta rauta on hellävarainen hiuksia kohtaan. Parhaan tuloksen saat kun käsittelet koko pään hiukset osioissa.Rauta on käyttövalmis 60 sekunnin lämmityksen jälkeen ja voit val...(tretti.fi)
  • Babyliss Paris Curl Secret kiharrin käyttää innovatiivista tekniikkaa, jonka avulla luot ammattimaiset kiharat helpomin kuin koskaan ennen.
  • Hiljainen 200w hiusmuotoilija, jonka avulla hiukset voi muotoilla ja kuivata samanaikaisesti. Helpotusta kihartimen käytössä antaa kiharanvapautin. Ylikuumenemissuoja sammuttaa laitteen automaattisesti lämpötilan noustessa liian korkeaksi. Jos jostain syystä haluat palauttaa Braun tuotteen, jopa käytettyäsi sitä, palauttaa Braun tuotteesta maksamasi rahat takaisin. ’Osta ja kokeile’ -takuu koskee kaikkia Braun-tuotteita* ja Oral-B-sähköhammasharjoja* tarkista voimassaoloaika klikkaamalla 60 päivän osta ja kokeile takuu kuvaketta. Laitteen toimituskuluja ei palauteta. Voit tulostaa palautuslomakkeen klikkaamalla 60 päivän osta ja kokeile takuu kuvaketta. * Ei koske vaihtoharjaspäitä tai muita lisätarvikkeita ja -laitteita
  • Philips Hiustenkuivain HP8103
hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaajaa, eli fööniä, käytetään kuivaamisen lisäksi myös hiusten muotoiluun. Jos etsit muita hiustenmuotoilijoita, kuten suoristinta, kiharrinta tai kreppirautaa, niin siirry kategoriaan hiustenmuotoilijat ja kihartimet.Tässä tekstissä käymme läpi tärkeitä asioita, jotka tulee ottaa huomioon hiustenkuivainta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista asioista: hiustenkuivaajatyypit, föönien toiminnot, hintaeroja, hiustenkuivainten lisäosia, tunnettuja hiustenkuivainmerkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenkuivaajista »

hiustenmuotoilija ja kiharrin

Onko sinulla kiharat hiukset, mutta haluaisit joskus nähdä miltä suorat hiukset näyttävät? Tai ehkä onkin niin, että suorat hiukset omaava haluaa kerrankin koittaa sopisiko kiharat itselle. Erilaisilla hiusten muotoiluun tarkoitetuilla välineillä hiustyyliä on helppo muuttaa vaikka päivittäin. Tässä tekstissä käymme läpi tärkeimmät asiat jotka kannattaa ottaa huomioon hiustenmuotoilijaa tai kiharrinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: muotoilutyylit, hiustenmuotoilija tyypit, hiustenmuotoilijoiden toiminnot, hintaerot, lisäosat hiustenmuotoilijaan, tunnettuja merkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenmuotoilijoista ja kihartimista »

hiusten muotoilutuote

hiusväri

hoitoaine

shampoo