Mainokset

 • Ammattimainen kiharrin ylellisellä helmiäispinnotteella kestäviin, tiukkoihin kiharoihin. Pearl Wand kihartimessa on 'Luxury Pearl Ceramic'-keraaminen pinnoite, joka sisältää aitoa helmiäistä*: 8 x sileämpi*; 5 x kestävämpi* - Kartiomainen kiharrin mahdollistaa kauniit kiharat - Digitaalinen LCD-näyttö 130ºC - 210ºC - Käyttövalmis 30 sekunnissa - Automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua - Lämpötilan lukitus pitää valitun lämpötilan - Viileä kärkiosa - Jännitteenvaihto - 3 m johto - Lämmönkestävä säiltyspussi - Lämmönkestävä hansikas

  Tuoteinfo:

  Ci95 Sauvakiharrin on ainutlaatuinen uutuus, joka nousi hetkessä Suomen suosituimmaksi kihartimeksi! Muotoilusauvassa on ylellinen helmiäis-pinnoite! Kauniit, kiiltävät kiharat syntyvät helposti! Kiedo hiukset kihartimen ympärille, pidä hetki kiinni latvaosasta, ja kihara on valmis! Kiharaa ei voi tehdä väärin, sillä kiharan tekeminen on pakko aloittaa tyvestä. Silloin latvaosa, joka tarvitsee vähiten lämpöä, on vain hetken kihartimen ympärillä. Lämpötilan voit säätää sopivaksi juuri sinun hiuksillesi. Mukana on lämpöhansikas, jotta käsi ei joudu kosketuksiin kuuman muotoilijan kanssa.Laitteen voi sujauttaa vaikka kuumana lämmönkestävään säilytys- ja kuljetuspussiin.
 • GHD Gold Max suoristusraudan avulla muotoilet hiustyylisi täydelliseksi vain muutamassa minuutissa, sopii kaikille hiustyypeille.
 • Tehokkaalla AirStylerilla muotoilet kiharat ja luot hiuksiin volyymia Airstyler 3 - Ilmakihartimessa on kaksi vaihtopäätä ja kaksi lämpöasetusta.Laite sopii käytettäväksi pyyhekuiviin hiuksiin. Höyrytoiminnon avulla voit muotoilla myös kuivia hiuksia.Pienemmän harjan (23 mm) avulla saat tehtyä pienempiä kiharoita ja suurta harjaa (38 mm) käyttämällä luot hiuksiin volyymia ja loivempia laineit...(tretti.fi)
 • IoniCeramic teknologia- vähentää hiusten sähköisyyttä ja vahvistaa hiuksiin jätettävien hoitoaineiden tehokkuutta ; turbokuivaus, ilmavirta on huomattavasti tehokkaampi kuin tavallisessa hiustenkuivaajassa ; teho 2200 W
 • Philips Hiustenkuivain HP8103
 • Braun hiustenkuivaajassa on kaksi eri lämpötilaa sekä puhallustehoa ja kylmäpuhallus. Keraaminen moduuli varmistaa tasaisen lämmön ilman lämpötilan äkillistä nousua. Irroitettava suodatin suojaa moottoria sekä estää hiuksia takertumasta kuivaajaan. Teho 1200 W Ripustuskoukku 2 metrin virtajohto Keskisuutin Power Flow- lisäosa
 • Täydellisiä kiharoita uudella, mullistavalla tekniikalla BaBylissiltä
 • Pearl Styling Collection Pearl-sarja tarjoaa välineet uusimpien muotilookien ja @pakollisten@ trendien luomiseen. Ylellinen suoristaja, sauvakiharrin ja hiustenkuivaaja hyödyntävät kallisarvoisen aidon helmiäisen Advanced Ceramic ultimate -teknologiaa, niin että lopputuloksena on mahtavan kiiltäviä ja sileitä lookeja. Pearlin ammattimaisen suorituskyvyn ja viimeistelyn ansiosta muuta et tarvitsekaan upeiden tulosten aikaansaamiseksi.Longer Lasting Ainutlaatuinen, aitoa helmiäistä sisältävä Advanced Ceramic Ultimate -keraaminen pinnoite sisältää 15 x enemmän keraamia kuin perinteiset pinnoitteet, mikä tekee siitä 85 % kovemman. Tämä tarkoittaa, että muotoilulevyt säilyvät uudenveroisina yli 5 vuotta!- 'Luxury Pearl Ceramic'-keraaminen pinnoite, joka sisältää aitoa helmiäistä: 8 x sileämpi; 5 x kestävämpi- Kartiomainen kiharrin mahdollistaa kauniit kiharat- Digitaalinen LCD-näyttö 130ºC - 210ºC- Käyttövalmis 30 sekunnissa- Automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua- Lämpötilan lukitus pitää valitun lämpötilan- Viileä kärkiosa- Jännitteenvaihto- 3 m johto- Lämmönkestävä säiltyspussi- Lämmönkestävä hansikas
 • Babyliss Paris Curl Secret -kiharrin käyttää innovatiivista tekniikkaa, jonka avulla luot ammattimaiset kiharat helpommin kuin koskaan ennen! Vallankumouksellinen laite ottaa hiuskiehkuran laitteeseen ja muotoilee kiharan muutamassa sekunnissa – täysin automaattisesti! Kaksi lämpöasetusta, 210 ja 230 astetta. Kolme aika-asetusta (8, 10 tai 12 sekuntia), joissa äänimerkki – valitse sen mukaan, millaiset kiharat haluat (aaltomaiset, isot vai kompaktit). Keraaminen pinnoite on hiuksille hellävarainen. Curl Secret kihartimessa on pitkä 2,5-metrinen johto ja pyörivä johdon kiinnike.
hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaajaa, eli fööniä, käytetään kuivaamisen lisäksi myös hiusten muotoiluun. Jos etsit muita hiustenmuotoilijoita, kuten suoristinta, kiharrinta tai kreppirautaa, niin siirry kategoriaan hiustenmuotoilijat ja kihartimet.Tässä tekstissä käymme läpi tärkeitä asioita, jotka tulee ottaa huomioon hiustenkuivainta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista asioista: hiustenkuivaajatyypit, föönien toiminnot, hintaeroja, hiustenkuivainten lisäosia, tunnettuja hiustenkuivainmerkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenkuivaajista »

hiustenmuotoilija ja kiharrin

Onko sinulla kiharat hiukset, mutta haluaisit joskus nähdä miltä suorat hiukset näyttävät? Tai ehkä onkin niin, että suorat hiukset omaava haluaa kerrankin koittaa sopisiko kiharat itselle. Erilaisilla hiusten muotoiluun tarkoitetuilla välineillä hiustyyliä on helppo muuttaa vaikka päivittäin. Tässä tekstissä käymme läpi tärkeimmät asiat jotka kannattaa ottaa huomioon hiustenmuotoilijaa tai kiharrinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: muotoilutyylit, hiustenmuotoilija tyypit, hiustenmuotoilijoiden toiminnot, hintaerot, lisäosat hiustenmuotoilijaan, tunnettuja merkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenmuotoilijoista ja kihartimista »

hiusten muotoilutuote

hiusväri

hoitoaine

shampoo