Mainokset

 • Täydellisiä kiharoita uudella, mullistavalla tekniikalla BaBylissiltä
 • Ammattimainen kiharrin ylellisellä helmiäispinnotteella kestäviin, tiukkoihin kiharoihin. Pearl Wand kihartimessa on 'Luxury Pearl Ceramic'-keraaminen pinnoite, joka sisältää aitoa helmiäistä*: 8 x sileämpi*; 5 x kestävämpi* - Kartiomainen kiharrin mahdollistaa kauniit kiharat - Digitaalinen LCD-näyttö 130ºC - 210ºC - Käyttövalmis 30 sekunnissa - Automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua - Lämpötilan lukitus pitää valitun lämpötilan - Viileä kärkiosa - Jännitteenvaihto - 3 m johto - Lämmönkestävä säiltyspussi - Lämmönkestävä hansikas

  Tuoteinfo:

  Ci95 Sauvakiharrin on ainutlaatuinen uutuus, joka nousi hetkessä Suomen suosituimmaksi kihartimeksi! Muotoilusauvassa on ylellinen helmiäis-pinnoite! Kauniit, kiiltävät kiharat syntyvät helposti! Kiedo hiukset kihartimen ympärille, pidä hetki kiinni latvaosasta, ja kihara on valmis! Kiharaa ei voi tehdä väärin, sillä kiharan tekeminen on pakko aloittaa tyvestä. Silloin latvaosa, joka tarvitsee vähiten lämpöä, on vain hetken kihartimen ympärillä. Lämpötilan voit säätää sopivaksi juuri sinun hiuksillesi. Mukana on lämpöhansikas, jotta käsi ei joudu kosketuksiin kuuman muotoilijan kanssa.Laitteen voi sujauttaa vaikka kuumana lämmönkestävään säilytys- ja kuljetuspussiin.
 • IoniCeramic teknologia- vähentää hiusten sähköisyyttä ja vahvistaa hiuksiin jätettävien hoitoaineiden tehokkuutta ; turbokuivaus, ilmavirta on huomattavasti tehokkaampi kuin tavallisessa hiustenkuivaajassa ; teho 2200 W
 • Hellävaraisesti muotoilevat Touch™-levyt takaavat upean tuloksen. Ammattimaiset 28 X 95 mm:n levyt. Keraaminen elementti lämpenee hetkessä. 14 eri lämpötilaa, maks. 200°C Pyörivä johdon kiinnike.
 •  BaByliss, Rotaatioharja BAS130E Ilmakiharrin ja kuivaaja samassa laitteessa!Erityisesti suomalaiselle hiuslaadulle sopivaBaByliss-uutuus kiireiselle nykynaiselle: kaunis pinta yhdellä kädellä ja laitteella!Tuuheutta ja kiiltoa hiuksiin: rotaatioliike yhdistettynä lämpöön sulkee ulointa hiussuomukerrosta ja saa kuivat ja karkeatkin hiukset kiiltämään kauniistiErinomainen latvojen taivutteluunOhuthiuksisille + lyhythiuksisille tyven kohottamiseenPolkka-/puolipitkille hiuksille ja pitkille hiuksille hiusten pinnan siloitteluun ja latvojen taivutteluunIlmakiharrin ja kuivaaja samassa laitteessaPyörimissuunta kumpaankin suuntaan38 mm keraaminen harjaosaIonic (sähköisyyttä poistava)2 nopeutta ja 2 lämpötilaa + viileäpuhallus360 astetta pyörivä johtoTakuu 3 vuottaLisää tuotetietoja: BaByliss AS130E--------------------------------------------Toimitusaika: 2 - 4 arkipäivääToimituskulut: 7,00 € 
 • Babylissin kihartimella luot kestävät kiharat nopeasti ja helposti. Kiharrin sopii kaikille hiusmalleille.

  • Suuttimen halkaisija 38mm
  • Maksimilämpötila: 180°C
  • Sopii kaikille hiusmalleille
  • Viileä kärkiosa
  • On/Off kytkin

 • Suoristusrauta keraamisilla levyillä ja aidoilla helmiäisillä.
 • Tuotekuvaus tulossa.Mikäli haluatte lisätietoa tuotteesta, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne.Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessainfo@tretti.fi...(tretti.fi)
 • Monipuolinen ilmakiharrin tekee kestävät kiharat.
hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaajaa, eli fööniä, käytetään kuivaamisen lisäksi myös hiusten muotoiluun. Jos etsit muita hiustenmuotoilijoita, kuten suoristinta, kiharrinta tai kreppirautaa, niin siirry kategoriaan hiustenmuotoilijat ja kihartimet.Tässä tekstissä käymme läpi tärkeitä asioita, jotka tulee ottaa huomioon hiustenkuivainta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista asioista: hiustenkuivaajatyypit, föönien toiminnot, hintaeroja, hiustenkuivainten lisäosia, tunnettuja hiustenkuivainmerkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenkuivaajista »

hiustenmuotoilija ja kiharrin

Onko sinulla kiharat hiukset, mutta haluaisit joskus nähdä miltä suorat hiukset näyttävät? Tai ehkä onkin niin, että suorat hiukset omaava haluaa kerrankin koittaa sopisiko kiharat itselle. Erilaisilla hiusten muotoiluun tarkoitetuilla välineillä hiustyyliä on helppo muuttaa vaikka päivittäin. Tässä tekstissä käymme läpi tärkeimmät asiat jotka kannattaa ottaa huomioon hiustenmuotoilijaa tai kiharrinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: muotoilutyylit, hiustenmuotoilija tyypit, hiustenmuotoilijoiden toiminnot, hintaerot, lisäosat hiustenmuotoilijaan, tunnettuja merkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenmuotoilijoista ja kihartimista »

hiusten muotoilutuote

hiusväri

hoitoaine

shampoo