Mainokset

 • Täydellisiä kiharoita uudella, mullistavalla tekniikalla BaBylissiltä
 • Volumaster -muotoilulaitteella saadaan lisää volyymia kampaukseen.
 • Hiljainen 200w hiusmuotoilija, jonka avulla hiukset voi muotoilla ja kuivata samanaikaisesti. Helpotusta kihartimen käytössä antaa kiharanvapautin. Ylikuumenemissuoja sammuttaa laitteen automaattisesti lämpötilan noustessa liian korkeaksi. Jos jostain syystä haluat palauttaa Braun tuotteen, jopa käytettyäsi sitä, palauttaa Braun tuotteesta maksamasi rahat takaisin. ’Osta ja kokeile’ -takuu koskee kaikkia Braun-tuotteita* ja Oral-B-sähköhammasharjoja* tarkista voimassaoloaika klikkaamalla 60 päivän osta ja kokeile takuu kuvaketta. Laitteen toimituskuluja ei palauteta. Voit tulostaa palautuslomakkeen klikkaamalla 60 päivän osta ja kokeile takuu kuvaketta. * Ei koske vaihtoharjaspäitä tai muita lisätarvikkeita ja -laitteita
 • IoniCeramic teknologia- vähentää hiusten sähköisyyttä ja vahvistaa hiuksiin jätettävien hoitoaineiden tehokkuutta ; turbokuivaus, ilmavirta on huomattavasti tehokkaampi kuin tavallisessa hiustenkuivaajassa ; teho 2200 W
 •  BaByliss BAS100E -ilmakiharrin 1000WMonipuolinen ilmakiharrinsetti, jonka avulla loihdit upean kampauksen vaivattomasti alusta loppuun4 tehoasetusta + viileäpuhallus kampauksen kiinnitykseenKeraaminen lämpöharja (38mm) kuivaa, suoristaa ja tuuheuttaa samalla kertaaKiharrinraudan (25mm) avulla saat aikaan kauniit kiharat käden käänteessäPyöreä villisiankarvasta valmistettu harja (20mm) viimeistelee kampauksenIonic- teknologia estää hiusten sähköisyyttä ja helpottaa muotoiluaKeraaminen pinnoite suojaa hiusta ja takaa täydellisen kiillonPyörivä johto lisää käyttömukavuuttaTyylikäs kantolaukku1000W / 230V3 vuoden takuuLisää tuotetietoja: BaByliss AS100E--------------------------------------------Toimitusaika: 2 - 4 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €
 • Ainutlaatuinen uutuus! Helposti ja nopeasti volyymia ja runsautta hiuksiin. 800W:n ilmakiharrin, jossa on mukana 15 tarrarullaa. 3 eri kokoa: 30mm, 38mm ja 50mm á 5 kpl. Laita rulla kiinni kahvaosaan ja kierrä hiukset tarrarullan ympärille. Kun rulla on puolessa välissä, käännä puhaltamaan täydellä teholla n. 8-10 sekunnin ajan. Jätä rullat hiuksiin, kunnes hiukset ovat täysin jäähtyneet. Voidaan käyttää harjan kanssa myös ilmakihartimena.
 • Babylissin kihartimella luot kestävät kiharat nopeasti ja helposti. Kiharrin sopii kaikille hiusmalleille.

  • Suuttimen halkaisija 38mm
  • Maksimilämpötila: 180°C
  • Sopii kaikille hiusmalleille
  • Viileä kärkiosa
  • On/Off kytkin

 • Joka päivä uusi kampaus ilman käyntiä kampaajalla? Se ei ole pelkästään mahdollista, vaan myös helppoa – Braunin Satin Hair 3 -ilmakihartimella. Se mahdollistaa upeiden kampausten loihtimisen ja kuivaa hiukset niitä vahingoittamatta. Se on täydellinen valinta naisille, jotka haluavat muuttaa kampaustaan kiharoita vahingoittamatta.
 • Hoitava kiharrinrauta Color Saver -teknologialla ja säädettävällä lämpötilallaSatin Hair EC2 Colour -kiharrin hoitaa hiusta ja suojaa herkkiä latvoja. Värin haalistuminen vähenee ja hiusten luonnollinen kosteus säilyy jopa 50 % paremmin muuhun kihartimeen verrattuna.Ainutlaatuiset satiini-ionit täydentävät hiusten luonnollista kosteutta ja poistavat pörröisyyttä.Raudan halkaisija on 32 mm. Lä...(tretti.fi)
hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaajaa, eli fööniä, käytetään kuivaamisen lisäksi myös hiusten muotoiluun. Jos etsit muita hiustenmuotoilijoita, kuten suoristinta, kiharrinta tai kreppirautaa, niin siirry kategoriaan hiustenmuotoilijat ja kihartimet.Tässä tekstissä käymme läpi tärkeitä asioita, jotka tulee ottaa huomioon hiustenkuivainta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista asioista: hiustenkuivaajatyypit, föönien toiminnot, hintaeroja, hiustenkuivainten lisäosia, tunnettuja hiustenkuivainmerkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenkuivaajista »

hiustenmuotoilija ja kiharrin

Onko sinulla kiharat hiukset, mutta haluaisit joskus nähdä miltä suorat hiukset näyttävät? Tai ehkä onkin niin, että suorat hiukset omaava haluaa kerrankin koittaa sopisiko kiharat itselle. Erilaisilla hiusten muotoiluun tarkoitetuilla välineillä hiustyyliä on helppo muuttaa vaikka päivittäin. Tässä tekstissä käymme läpi tärkeimmät asiat jotka kannattaa ottaa huomioon hiustenmuotoilijaa tai kiharrinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: muotoilutyylit, hiustenmuotoilija tyypit, hiustenmuotoilijoiden toiminnot, hintaerot, lisäosat hiustenmuotoilijaan, tunnettuja merkkejä, käyttövinkkejä.

lue lisää hiustenmuotoilijoista ja kihartimista »

hiusten muotoilutuote

hiusväri

hoitoaine

shampoo