x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

pölynimuri

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita pölynimuri:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta pölynimuri

Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät ...
 • Yleiset tiedot

  Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • imurityypit,
  • imurin toiminnot,
  • imurin muotoilu,
  • lisäosia imureille,
  • suosituimpia imuri-merkkejä.

  Ostovinkkejä
  Imuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Käyttösopivuus: Millaiselle pinnalle tarvitset imuria? Haluatko imurin, jolla voi imuroida myös vettä? Haluatko imurin, johon tulee käyttää pölypussia, vai pölypussittoman imurin?
  2. Johdon pituus: Kuinka pitkälle johdon pitää riittää, jotta yletyt imuroimaan kaikki nurkat?
  3. Lisäsuuttimet: Tuleeko imurin mukana suuttimia esim. hyllypölyn tai huonekalujen imurointiin? Myös suuttimet pieniin ja kapeisiin tiloihin ovat käteviä.
  4. Kotieläimet ja allergiat: On olemassa imureita, jotka sopivat erityisen hyvin eläinten karvojen imuroimiseen ja imuroita, joissa allergiafiltteri.
  5. Imuvoima: Erilaisilta lattioilta pölyä ja likaa täytyy imeä erilaisella voimalla. Matot vaativat tehokkaampaa imua kuin puulattiat tai laminaatit.

  Imurityypit
  Markkinoilla on monia erilaisia imureita. Tunnetuimpia tyyppejä ovat:

  • Vedettävä imuri: pyörällinen perässä vedettävä malli. Tämän tyyppisissä imureissa on vahva moottori, niitä voi käännellä ja käyttää kodin kaikissa paikoissa. Vedettäviä imureita on joko pölypussillisia tai pölypussittomia malleja.
  • Varrellinen akkupölynimuri: yhtenäinen ja kevyt malli. Nämä imurit on suunniteltu juuri lattioita ja mattoja varten, ja ne voivat olla hieman vaikeakäyttöisiä rappuja imuroidessa. Pölysäiliö on kiinnitetty varteen.
  • Säiliöimuri: muistuttaa tavallista johdollista imuria, mutta tässä mallissa moottori ja suodatin on sijoitettu säiliöön. Näiden imureiden imuteho on suurempi ja ne imevät myös enemmän pölyä. Tämä malli on yleinen siivousalalla.
  • Robotti-imuri: pieni, pyöreä malli jossa on itseohjaava muisti. Tässä imurissa on yleensä sensori, jonka ansiosta se ei voi tippua alas rappuja, ja laitteeseen voi ohjelmoida että kuinka ison tilan haluaa imuroida, pinta-alan mukaan. Käytännöllistä robotti-imureissa on se, että voit lähteä ulos ja lattiat on imuroitu kun tulet takaisin.
  • Kannettava imuri: pieni malli, jossa on mukana kantohihna. Tämä imurimalli on hyödyllinen jos täytyy imuroida paljon rappuja tai vaikeapääsyisiä paikkoja.
  • Rikkaimuri: pieni, ladattava malli. Näissä imureissa on akku, joka ladataan aina käytön jälkeen. Etuna näissä pikkuimureissa on, että ne ovat käteviä käyttää, jopa vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten auton nurkissa. Rikkaimureissa on säiliö, joka tyhjennetään käytön jälkeen.
  • Märkä/kuivaimuri: tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön. Käytetään erityisesti rakennus-siivouksessa. Tälläiset mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden imukyky on paljon suurempi. Ne ovat nimenomaan imureita teollisuuskäyttöön, ja niillä on mahdollista imuroida myös märkiä paikkoja.

  Imurin toiminnot
  Jotta imuroimisesta tulisi helppoa nykyaikaisissa imureissa on muutamia lisätoimintoja. Tärkeimpiä ovat:

  • Cleanstream-suodatin:hyödyllinen tavallisessa käytössä
  • HEPA-suodatin (High Efficiency Particulate Air): Allergikoille tai astma- ja hengitystiesairauksista kärsiville tarkoitettu
  • Hiukkassuodatin: huolehtii ettei hajut pääse ulos imurista.
  • S-luokan suodatin (S-suodatin): imee pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.
  • Märkäimu: Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nesteitä. Niin kutsutut märkäimurit sisältävät vesisuodattimen, ja märkä aines kerätään eri säiliöön kuin pölypussi.
  • Imutehonsäädin: Eri pintoja imuroitaessa voi imutehoa säädellä toiveittensa mukaan.
  • Täysinäisyysvaroitin: Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

  Imurin muotoilu
  Tämän päivän imurin pitää käytännöllisyyden lisäksi olla myös hienon näköinen. Imureita onkin monenlaisia, monen mallisia ja eri värisiä. Design imurit ovat suosittuja, ja eniten myydyt värit niistä ovat musta ja teräksen harmaa. Myös virtaviivaiset, kompaktit mallit, jotka näyttävät futuristisilta tai hauskoilta ovat haluttuja.

  Lisäosia imureille
  Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.
  Imurin säilytystä varten olisi parempi, että imuri on pienikokoinen. Säilytystä varten on erilaisia kiinnitystelineitä, joihin imurin varren voi laittaa roikkumaan. Tämä teline kiinnitetään esim. seinään tai kaapin oveen. Useimmissa imureissa on johdon kelaaja, joka kerää johdon pois näkyvistä.

  Suosituimpia imuri-merkkejä
  Imureita on saatavilla montaa eri merkkiä. Tunnetuimpia ovat Aeg-Electrolux, Bosch, Dirt Devil, Dyson, HE, LG, Liebherr, Miele ja Philips.

  Vertaile täällä imureita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minulla on 5 koiraa, 3 kissaa papukaija kotona. Mikä imuri kannattaa hankkia?
  Tärkeää on tässä tapauksessa valita tehokas imuri ja hyvä suodatin. HEPA-suodatin on kaikkein voimakkain suodatin, ja imee erinomaisesti pölyä ja eläinten karvoja. Tämä nimi esiintyy yleensä sellaisten mallien nimissä, jotka on tarkoitettu allergikoille ja kotitalouksiin, jossa on kotieläimiä.

  Meillä on usein märkiä länttejä lattialla. Onko imuria, jolla voi imuroida kosteita materiaaleja?
  Kyllä, on olemassa myös malleja joilla voi imuroida kosteita materiaaleja.

  Olen allerginen pölypunkeille. Onko imuria joka auttaa niihin?
  Kyllä, tällöin kannattaa valita imuri, jossa on HEPA-suodatin.

  Mitä neuvotaan imurin energiankäytöstä?
  Imurin energiankulutus ilmaistaan Watteina per sekunti. Mitä korkeampi wattiluku, sen suurempi imuteho.

  Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mitä se tarkoittaa?
  Uusia sähkölaitteita hankkiessa on maksettava kierrätysmaksu. Kierrätysmaksu maksetaan, jotta vanhat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Eli kun uusi laite hankitaan, huolehditaan siitä että vanha poistuu siistillä tavalla pois käytöstä. Kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.

   

 • Termien selitykset

  Alla lista imureiden teknisistä tiedoista aakkosjärjestyksessä.

  Automaattinen johdonkelain
  Automaattisen johdonkelaimen avulla johdon saa tallennettua kätevästi imurin siään vain nappia painamalla.

  Imunsäätely
  Imunsäätely tapahtuu joko elektronisesti (säädettävä imurissa olevasta napista), mekaanisesti (pienen luukun avulla, joka sijaitsee varressa) tai automaattisesti.

  Langaton
  Langattomiin imureihin (kuten robotti-imuri ja rikkaimuri) kuuluu laturi.

  Lisäosat
  Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.

  Maksimi teho
  Teho ilmoitetaan yksikössä Watt. Mitä suurempi luku sitä enemmän tehoa.

  Neste
  Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nestettä. Neste kerätään eri säiliöön kuin kuiva aines. Nestesäiliö täytyy tyhjentää itse käytön jälkeen.

  Putkisysteemi
  Imureissa on kolme eri putkenosaa. Lattiaa vasten liikkuva suutin, teleskooppivarsi ja taipuva varsi. Teleskooppiputken pituutta saa muutettua. Taipuvan putkenosan avulla pölyt saa imuroitua vaikeista paikoista, kuten tuolien alta, ilman kumartelemista.

  Pölynkeräys
  Mallissa voi olla joko säiliö pölypussille ja pölypussi, tai se voi olla imuri, jossa ei ole pölypussia. Pölypussittoman imurin etuina ovat että ei tarvitse miettiä jos pölypussit loppuvat kesken ja että imuvoima ei laske sen takia että pölypussi olisi täynnä. Haittana on että uudet, pölypussittomat mallit ovat usein kalliimpia.

  Suodatin
  Allergikoille tai astma-ja hengitystiesairauksista kärsiville hyödyllinen hankinta on imuri, jossa on HEPA-suodatin. HEPA (High Efficiency Particulate Air) on parhaimpia suodattimia markkinoilla. Se suodattaa mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia ja tuoksuja.
  Cleanstream-suodatin on hyödyllinen tavallisessa käytössä Hiukkas-suodatin huolehtii etteivät hajut pääse ulos imurista. S-luokan suodatin sieppaa pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.

  Tilavuus
  Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon pölyä imurilla saa imettyä.

  Täysinäisyysvaroitus
  Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

  Vesisäiliön tilavuus (vesi-imuri)
  Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon nestettä imurin säiliöön mahtuu.

 • Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ (58)
  5.25 (1)
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  Hyvä ,muoviosat eivät kestä normikäyttöä
  Ultra active ZUAG 3801 imuri kotikäytössä 4v.Letkun raitisilmasuulakkeen pidike irtosi parin vuoden päästä,teippasin.n. 4 v.käytössä letkun kontakti irtoaa välillä varresta.Suulakkeen pyörät irtosivat.Varaosia ei kannata ostaa joten uusi imuri ja ERIMERKKINEN!
  4.0
  0 10
  • pitkä johto
  • kevyt käyttää
  • tekstiilisuutin,kesto hyvä3kk
  • 4v. suutinpyörät irtosivat
  • varren kiinn.ei pidä,4v.
 • Electrolux Ergospace Vihreä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg
  Electrolux Ergospace Vihreä (219)
  7.9 (1)
  Electrolux Ergospace Vihreä
  Hyvä, ekologinen imuri
  Hiljainen käyttöääni, portaaton imutehon säätö. Ekologinen. Pitkä johto ja letku takaavat hyvän käyttösäteen.
  9.3
  0 10
 • Bosch BGL8SIL59 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/3/bosch-bgl8sil59-vacuum-cleaner-24843303.jpg
  Bosch BGL8SIL59 imuri (22)
  7.6 (1)
  Bosch BGL8SIL59 imuri
  Huipputuote, hiljainen, laajakäyttöala ja hellävarainen pinnoille
  -Hiljainen -Laaja käyttöalue -Takuu
  8.7
  0 10
Imurit 6.9 (3)
0 - 48
 • Electrolux Ergospace Vihreä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg
  Electrolux Ergospace Vihreä (219)
  7.9 (1)
  Electrolux Ergospace Vihreä
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  99.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  99.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  6
  best_reviewed
 • Electrolux ZB3012 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/4/5/electrolux-zb3012-24103845.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/7/7/electrolux-zb3012-24105277.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/3/electrolux-zb3012-24105433.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/8/8/electrolux-zb3012-24105588.jpg
  Electrolux ZB3012 imuri (169)
  Electrolux ZB3012 imuri
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  185.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  185.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
  most_sold
 • Volta U 2407 EL
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/9/0/volta-u-2407-el-24937290.jpg
  Volta U 2407 EL (139)
  Volta U 2407 EL
  Kodin1 Kodin1
  24.19, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  24.19, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/6/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-32032496.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVVNHUkVFTlA/JGZ1bGwk
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/5/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-32472295.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF91bHRyYXNpbGVuY2VyX3p1c2dyZWVuX3p3YXJ0XzYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/6/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037976.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/7/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037977.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/8/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037978.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/9/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037979.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/0/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037980.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/1/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037981.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/2/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037982.jpg
  Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri (94)
  Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  214, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  214, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Electrolux UltraOne ZUODELUXE
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/9/1/electrolux-ultraone-zuodeluxe-24986491.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/4/8/electrolux-zuodeluxe-25113648.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/6/electrolux-zuodeluxe-27426476.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/7/electrolux-zuodeluxe-27426477.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/8/electrolux-zuodeluxe-27426478.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/9/electrolux-zuodeluxe-27426479.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/8/0/electrolux-zuodeluxe-27426480.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/8/1/electrolux-zuodeluxe-27426481.jpg
  Electrolux UltraOne ZUODELUXE (84)
  Electrolux UltraOne ZUODELUXE
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  329, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  329, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux ZB5022 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/3/2/electrolux-ultrapower-zb5022-31133832.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk3NzUwP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/1/electrolux-ultrapower-zb5022-31786581.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Ni8zMy80NC81NTM0NmQzMzUwNjM0MzUwNmM2YjcwNjYzNDRlMzE1MzU2NzU2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/8/electrolux-ultrapower-zb5022-31786588.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDE5MTk3X2hfZl9sXzA=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/1/electrolux-ultrapower-zb5022-33583051.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ1MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/1/electrolux-zb5022-vacuum-cleaner-34033371.jpg
  Electrolux ZB5022 imuri (63)
  Electrolux ZB5022 imuri
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  245.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  245.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  5
 • Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ (58)
  5.25 (1)
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  289, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  289, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Electrolux ZB3002
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/0/2/electrolux-zb3002-24103902.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/7/electrolux-zb3002-24105287.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/4/electrolux-zb3002-24105444.jpg
  Electrolux ZB3002 (57)
  Electrolux ZB3002
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  129.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  129.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Bosch BBHMOVE4 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/4/4/bosch-bbhmove-4-move-2in1-17977744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/7/9/bosch-bbhmove4-vacuum-cleaner-24181879.jpg
  Bosch BBHMOVE4 imuri (51)
  Bosch BBHMOVE4 imuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Dyson V6 Animalpro
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/dyson-v6-animalpro-32001823.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/dyson-v6-animalpro-32001824.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/dyson-v6-animalpro-32001825.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/dyson-v6-animalpro-32001826.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/dyson-v6-animalpro-32001827.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/8/dyson-v6-animalpro-32001828.jpg
  Dyson V6 Animalpro (50)
  Dyson V6 Animalpro
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  395.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  395.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  5
 • Electrolux ZB3001
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/9/4/electrolux-zb3001-24103894.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/3/electrolux-zb3001-24105443.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/9/7/electrolux-zb3001-24105597.jpg
  Electrolux ZB3001 (46)
  Electrolux ZB3001
  Gigantti Gigantti
  81.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Gigantti Gigantti
  81.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux ZB3011 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/electrolux-zb3011-ergorapido-24138674.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/5/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24150115.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274552.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274553.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274554.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274555.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274556.jpg
  Electrolux ZB3011 imuri (40)
  Electrolux ZB3011 imuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  179, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  179, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Volta U2406
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/6/6/volta-u2406-21529566.jpg
  Volta U2406 (40)
  Volta U2406
  Gigantti Gigantti
  61.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Gigantti Gigantti
  61.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Electrolux ZUOANIMAL+
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/8/electrolux-zuoanimal--34032188.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/9/electrolux-zuoanimal--34032189.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/0/electrolux-zuoanimal--34032190.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/1/electrolux-zuoanimal--34032191.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/2/electrolux-zuoanimal--34032192.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/3/electrolux-zuoanimal--34032193.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/4/electrolux-zuoanimal--34032194.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/5/electrolux-zuoanimal--34032195.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/6/electrolux-zuoanimal--34032196.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/7/electrolux-zuoanimal--34032197.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/8/electrolux-zuoanimal--34032198.jpg
  Electrolux ZUOANIMAL+ (38)
  Electrolux ZUOANIMAL+
  Expert Expert
  6.8797246503154525 (584)
  364, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.8797246503154525 (584)
  364, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/3/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735343.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTQ0MDUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/4/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735344.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDI4MTM3X2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/2/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-33572452.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTY0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/3/electrolux-zusorigdb--34032163.jpg
  Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+ (35)
  Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  199, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  199, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Bosch BCH6256N1 imuri
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/8/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669408.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/9/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669409.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/0/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669410.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/1/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669411.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669412.jpg
  Bosch BCH6256N1 imuri (35)
  Bosch BCH6256N1 imuri
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  245.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  245.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/5/electrolux-zuoorigw-polynimuri-33445265.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTUvdG5fLTczMzI1NDM0Mjg0NjUtMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/3/2/electrolux-zuoorigw--37777832.jpg
  Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI (34)
  Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI
  Veikon Kone Veikon Kone
  249, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  249, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Dyson DC-33C Mattress
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25112666.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/7/dyson-dc-33c-mattress-25112667.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25121966.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/0/dyson-dc-33c-mattress-25122010.jpg
  Dyson DC-33C Mattress (34)
  Dyson DC-33C Mattress
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  305.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  305.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • Philips FC8723/09 imuri
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/9/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24901989.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/0/6/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24902706.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/0/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24902710.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/1/philips-fc8723-24906701.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/8/philips-fc8723-30725188.jpg
  Philips FC8723/09 imuri (33)
  Philips FC8723/09 imuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  139, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  139, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Electrolux UltraFlex Origin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/9/4/electrolux-ultraflex-origin-24986494.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/5/electrolux-ultraflex-origin-24988955.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/0/electrolux-uforigin-25081570.jpg
  Electrolux UltraFlex Origin (33)
  Electrolux UltraFlex Origin
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  229, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  229, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Dyson DC52 Animal Turbine
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/9/dyson-dc52-animal-turbine-21725039.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/dyson-dc52-animal-turbine-22493091.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/dyson-dc52-animal-turbine-24959030.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/dyson-dc52-animal-turbine-24959031.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/dyson-dc52-animal-turbine-24959032.jpg
  Dyson DC52 Animal Turbine (32)
  Dyson DC52 Animal Turbine
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  499, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  499, 4pv (offer_sdt_4_days)
  6
 • Electrolux Dammsugare UltraPower ZB5020
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/4/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736554.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4NjQw
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/5/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736555.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDE5MTgwX2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/7/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736557.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4NzAyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/9/3/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-33572693.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80NC80Mi83OC80Yjc4NzU1NzU1NzQ2NDQ4NjM3ODRmNGE0MjRmNTA2NTVhNmI1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/9/4/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-33572694.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ1Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/7/electrolux-zb5020-34032177.jpg
  Electrolux Dammsugare UltraPower ZB5020 (31)
  Electrolux Dammsugare UltraPower ZB5020
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  229, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  229, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Dyson DC45 UpTop
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/5/7/dyson-dc-45-up-top-19626257.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/0/dyson-dc45-uptop-24268050.jpg
  Dyson DC45 UpTop (31)
  Dyson DC45 UpTop
  Allergiakauppa.fi Allergiakauppa.fi
  8.760760458739385 (20)
  434.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Allergiakauppa.fi Allergiakauppa.fi
  8.760760458739385 (20)
  434.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Electrolux ZUOORIGWR+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557860.jpg?m=aHR0cDovL2kxLmFkaXMud3MvaS93ZWhrYW1wLzUxMDE3MF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557865.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTY2NDYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--33662325.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTcwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/8/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032178.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/9/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032179.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032180.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/1/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032181.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/2/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032182.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/3/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032183.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/4/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032184.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032185.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/6/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032186.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/7/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032187.jpg
  Electrolux ZUOORIGWR+ (31)
  Electrolux ZUOORIGWR+
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  249, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  249, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Philips FC9321/09 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/1/philips-fc9321-09-vacuum-cleaner-24902721.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/4/philips-fc9321-24906704.jpg
  Philips FC9321/09 imuri (30)
  Philips FC9321/09 imuri
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  105.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  105.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Electrolux ZB3020S
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/0/0/electrolux-zb3020s-24894900.jpg
  Electrolux ZB3020S (29)
  Electrolux ZB3020S
  Gigantti Gigantti
  201.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Gigantti Gigantti
  201.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Philips FC8322
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/9/philips-fc8322-08-powerlife-30714299.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724363.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/5/philips-fc8322-08-powerlife-30724365.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/6/philips-fc8322-08-powerlife-30724366.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/7/philips-fc8322-08-powerlife-30724367.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/8/philips-fc8322-08-powerlife-30724368.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/9/philips-fc8322-08-powerlife-30724369.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724373.jpg
  Philips FC8322 (28)
  Philips FC8322
  Veikon Kone Veikon Kone
  79, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  79, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
  good_buy
 • Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44151257.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvODQwZGI4Y2UtMmRhNS00Yzc3LWE3OGItODI4MzNkNTUxMzI0L3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44501894.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9Mi90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpDUzIxMDBXRUwtUE9MWU4tLTczMzI1NDMzOTE0NjItMTAyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/8/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-45964218.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE0MDM5LWxhcmdlL3pjczIxMDB3ZWwtZWxlY3Ryb2x1eC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/electrolux-zcs2100wel-47214522.jpg
  Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi (28)
  Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Electrolux JetMaxx All Floor
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/8/1/electrolux-jetmaxx-all-floor-24986481.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/1/electrolux-jmallfloor-25082011.jpg
  Electrolux JetMaxx All Floor (27)
  Electrolux JetMaxx All Floor
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  129, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  129, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Electrolux ZUCANIMAL+ PÖLYN- IMURI ULTRACAPTIC, 903152163
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/1/3/electrolux-zucanimal-polyn-imuri-ultracaptic-903152163-44413713.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MC90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpVQ0FOSU1BTC1QT0xZTi0tNzMzMjU0MzQ0MzI2MC0xMDIuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/5/electrolux-zucanimal--45839695.jpg
  Electrolux ZUCANIMAL+ PÖLYN- IMURI ULTRACAPTIC, 903152163 (25)
  Electrolux ZUCANIMAL+ PÖLYN- IMURI ULTRACAPTIC, 903152163
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  345, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  345, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  3
 • Ecg VP 3161 S imuri
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/0/ecg-vp-3161-s-vacuum-cleaner-24446940.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/ecg-vp-3161-s-vacuum-cleaner-24446941.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/ecg-vp-3161-s-vacuum-cleaner-24446942.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/3/ecg-vp-3161-s-vacuum-cleaner-24446943.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/ecg-vp-3161-s-vacuum-cleaner-24446944.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/ecg-vp-3161-s-vacuum-cleaner-24446945.jpg
  Ecg VP 3161 S imuri (24)
  Ecg VP 3161 S imuri
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  45.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  45.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Electrolux ESCLASSICP
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/3/electrolux-esclassicp-24937273.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/8/9/electrolux-esclassicp-25000689.jpg
  Electrolux ESCLASSICP (24)
  Electrolux ESCLASSICP
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Bosch BGL8SIL59 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/3/bosch-bgl8sil59-vacuum-cleaner-24843303.jpg
  Bosch BGL8SIL59 imuri (22)
  7.6 (1)
  Bosch BGL8SIL59 imuri
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  311.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  311.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Miele Classic C1 Ecoline
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/7/miele-classic-c1-ecoline-46479187.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/4/miele-classic-c1-ecoline-46970014.jpg
  Miele Classic C1 Ecoline (22)
  Miele Classic C1 Ecoline
  Veikon Kone Veikon Kone
  149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Electrolux ZUOORIGDB+
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/7/0/electrolux-ellux-zuoorigdb-900273864-31190670.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDQ3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/6/electrolux-ellux-zuoorigdb-900273864-33583696.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ0Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/4/7/electrolux-zuoorigdb--34035247.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/4/8/electrolux-zuoorigdb--34035248.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/4/9/electrolux-zuoorigdb--34035249.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/0/electrolux-zuoorigdb--34035250.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/1/electrolux-zuoorigdb--34035251.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/2/electrolux-zuoorigdb--34035252.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/3/electrolux-zuoorigdb--34035253.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/4/electrolux-zuoorigdb--34035254.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/5/electrolux-zuoorigdb--34035255.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/4/electrolux-zuoorigdb--34035264.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/5/electrolux-zuoorigdb--34035265.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/6/electrolux-zuoorigdb--34035266.jpg
  Electrolux ZUOORIGDB+ (22)
  Electrolux ZUOORIGDB+
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  249, ? (offer_sdt_unknown)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  249, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Electrolux ZUOQUATTRO
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/7/2/electrolux-zuoquattro-25112872.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/electrolux-zuoquattro-25121968.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/5/6/electrolux-zuoquattro-25122156.jpg
  Electrolux ZUOQUATTRO (21)
  Electrolux ZUOQUATTRO
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  485, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  485, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Kaercher SE 6.100
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/3/karcher-se-6-100-18949943.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/0/kaercher-se-6-100-17977380.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/0/1/karcher-se-6-100-24201001.jpg
  Kaercher SE 6.100 (21)
  Kaercher SE 6.100
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  256.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  256.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  2
 • Electrolux ZUFCLASSIW
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/0/electrolux-zufclassiw-42939490.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpVRkNMQVNTSVctUE9MWU4tLTczMzI1NDM0MzcxMzktMTAyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/4/electrolux-zufclassiw-44085104.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS83MzMyNTQzNDM3MTM5X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/1/electrolux-zufclassiw-44940961.jpg
  Electrolux ZUFCLASSIW (21)
  Electrolux ZUFCLASSIW
  Veikon Kone Veikon Kone
  169, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  169, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Bosch BBH52550 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/4/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285354.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/5/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285355.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/6/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285356.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/7/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285357.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/8/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285358.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/9/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285359.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/0/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285360.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/1/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285361.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/2/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285362.jpg
  Bosch BBH52550 imuri (20)
  Bosch BBH52550 imuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  239, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  239, 5pv (offer_sdt_5_days)
  7
 • Electrolux SP1ANIMAL PÖLYN- IMURI SILENTPERFORMER
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/6/electrolux-sp1animal-polyn-imuri-silentperformer-44401476.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9FTEVDVFJPTFVYLVNQMUFOSU1BTC1QT0xZTklNVVJJLTczMzI1NDM0MjQyNjktMTAyLmpwZWc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/7/8/electrolux-sp1animal-44940878.jpg
  Electrolux SP1ANIMAL PÖLYN- IMURI SILENTPERFORMER (20)
  Electrolux SP1ANIMAL PÖLYN- IMURI SILENTPERFORMER
  Veikon Kone Veikon Kone
  179, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  179, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Miele COMPLETE C3 CAT&DOG 1200W pölynimuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/9/miele-complete-c3-cat-dog-1200w-43087079.jpg
  Miele COMPLETE C3 CAT&DOG 1200W pölynimuri (20)
  Miele COMPLETE C3 CAT&DOG 1200W pölynimuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  329, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  329, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • AVANTO Philips FC8721
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/2/philips-fc8721-09-vacuum-cleaner-24902732.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/5/philips-fc8721-09-vacuum-cleaner-24902735.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/9/9/philips-fc8721-24979599.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/2/5/avanto-fc8721-33113925.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/2/7/avanto-fc8721-33113927.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/2/8/avanto-fc8721-33113928.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/2/9/avanto-fc8721-33113929.jpg
  AVANTO Philips FC8721 (19)
  AVANTO Philips FC8721
  Datava Datava
  7.581487687054479 (83)
  171.49, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Datava Datava
  7.581487687054479 (83)
  171.49, 2pv (offer_sdt_2_days)
  8
 • Hoover RU70-RU32011 pölynimuri
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/0/9/hoover-rush-parquet-ru32-stofzuiger-33967409.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci84MDE2MzYxODk4ODQ0X2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/1/0/hoover-rush-parquet-ru32-stofzuiger-33967410.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52cGNib29zdC5jb20vbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzEvMC8xMDAwMDU4MzM5X1JVXzcwX1JVXzMyLTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/1/4/hoover-rush-parquet-ru32-stofzuiger-33967414.jpg?m=aHR0cDovL2kubGJkbi5jb20vSU1HUFJNQVgvSE9PMDAyMDkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/6/hoover-ru80-ru32011-35784136.jpg
  Hoover RU70-RU32011 pölynimuri (19)
  Hoover RU70-RU32011 pölynimuri
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  105.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  105.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Samsung VCC5490H31/XSB
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/3/3/samsung-vcc5490h31-xsb-24111033.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/9/samsung-vcc5490h31-xsb-29158639.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/0/samsung-vcc5490h31-xsb-29158640.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/1/samsung-vcc5490h31-xsb-29158641.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/2/samsung-vcc5490h31-xsb-29158642.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/3/samsung-vcc5490h31-xsb-29158643.jpg
  Samsung VCC5490H31/XSB (18)
  Samsung VCC5490H31/XSB
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  109, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  109, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/01
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/1/philips-fc6162-01-24248341.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/2/philips-fc6162-01-24248342.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/7/philips-fc6162-01-vacuum-cleaner-24413817.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/0/philips-fc6162-01-vacuum-cleaner-24413820.jpg
  Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/01 (18)
  Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/01
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Samsung VC07F70HNRN/EN
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/3/samsung-vc07f70hnrn-en-25182313.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/8/samsung-sc07f70hr-30566328.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/9/samsung-sc07f70hr-30566329.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/0/samsung-sc07f70hr-30566330.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/1/samsung-sc07f70hr-30566331.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/2/samsung-sc07f70hr-30566332.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/3/samsung-sc07f70hr-30566333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/4/samsung-sc07f70hr-30566334.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/5/samsung-sc07f70hr-30566335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/6/samsung-sc07f70hr-30566336.jpg
  Samsung VC07F70HNRN/EN (17)
  Samsung VC07F70HNRN/EN
  Kodin1 Kodin1
  157.24, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  157.24, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Miele Complete C1 Power
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/5/miele-complete-c1-power-44274335.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMS1QT1dFUi1QT0xZTklNVVJJLTQwMDI1MTU2MDAzOTktMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/6/4/miele-complete-c1-power-46487764.jpg
  Miele Complete C1 Power (17)
  Miele Complete C1 Power
  Veikon Kone Veikon Kone
  159, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  159, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Philips PowerLife Pölynimuri FC8450/01
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/2/philips-fc8450-18950512.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/7/0/philips-fc8450-21382370.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/1/philips-fc8450-21431551.jpg
  Philips PowerLife Pölynimuri FC8450/01 (17)
  Philips PowerLife Pölynimuri FC8450/01
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  79, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  79, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
2 6
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 125 € (price_130)
  • 125 € - 190 € (price_130_190)
  • 190 € - 300 € (price_190_300)
  • ≥ 300 € (price_300)
 • Mitä ominaisuuksia tarvitset? (ominaisuus_imurointi):
  • Hiljainen pölynimuri (<70dB) (hiljainen_po_lynimuri_70db_)
  • Kevyt pölynimuri (<5kg) (kevyt_po_lynimuri_5kg_)
  • Korkea pölykapasiteetti (>4L) (korkea_po_lykapasiteetti_4l_)
  • Pitkä johto (>7m) (pitka_johto_7m_)
  • Pölynimuri (pussillinen) (po_lynimuri_pussillinen_)
  • Pölynimuri (pussiton) (po_lynimuri_pussiton_)
 • Mihin erityistarkoitukseen tarvitset pölynimuria? (erityisesti):
  • Allergiakoti (allergiakoti)
  • Kova lattia (kova_lattia)
  • Lemmikkitalous (lemmikkitalous)
 • Mitä helppokäyttöominaisuuksia tarvitset? (helppoka_ytto_isyys):
  • Pölypussi täynnä-indikaattori (po_lypussi_ta_ynna_indikaattori)
  • Tehonsäätö (tehonsa_a_to_)
  • Teleskooppivarsi (teleskooppivarsi)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Beige (beige)
  • Cream (cream)
  • Gold (gold)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Lila (lila)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Shampanja (shampanja)
  • Sininen (sininen)
  • Syaani (syaani)
  • Titaani (titaani)
  • Turkoosi (turkoosi)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
  • Violetti (violetti)
 • Minkä pituista johtoa tarvitset? (johdon_pituus):
  • < 6 m (johdon_pituus_6)
  • 6 m - 7 m (johdon_pituus_6_7)
  • 7 m - 8 m (johdon_pituus_7_8)
  • ≥ 8 m (johdon_pituus_8)
 • Minkä tyyppisen pölysäiliön tarvitset? (po_lysa_ilio_n_tyyppi):
  • Pölypussillinen (po_lypussillinen)
  • Pölypussillinen / Pölypussiton (po_lypussillinen_po_lypussiton)
  • Pölypussiton (po_lypussiton)
 • Minkä tyyppistä pölynimuria etsit? (tyyppi):
  • Kaappi (kaappi)
  • Pystyssä (pystyssa_)
  • Rumpu (rumpu)
  • Sylinteri (sylinteri)
 • Kuinka hiljaista pölynimuria etsit? (a_a_nentaso):
  • < 72 dB (a_a_nentaso_72)
  • 72 dB - 78 dB (a_a_nentaso_72_78)
  • 78 dB - 81 dB (a_a_nentaso_78_81)
  • ≥ 81 dB (a_a_nentaso_81)
 • Kuinka pitkän toimintasäteen tarvitset? (toimintasa_de):
  • < 9 m (toimintasa_de_9)
  • 9 m - 10 m (toimintasa_de_9_10)
  • 10 m - 12 m (toimintasa_de_10_12)
  • ≥ 12 m (toimintasa_de_12)
 • Kuinka imutehokasta pölynimuria tarvitset? (imuteho):
  • < 260 W (imuteho_260)
  • 260 W - 400 W (imuteho_260_400)
  • 400 W - 750 W (imuteho_400_750)
  • ≥ 750 W (imuteho_750)
 • Kuinka suurta pölynpidätyskykyä tarvitset? (po_lyn_kapasiteetti):
  • < 2 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_2)
  • 2 litra (litroja) - 3.5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_2_3.5)
  • 3.5 litra (litroja) - 4.9 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_3.5_4.9)
  • ≥ 4.9 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_4.9)
 • Minkä puhdistustyypin imuria etsit? (puhdistustyyppi):
  • Kuiva (kuiva)
  • Kuiva ja märkä (kuiva_ja_ma_rka_)
  • Märkä (ma_rka_)
 • Minkälaista ilmanpuhdistustyyppiä tarvitset pölynimurillesi? (imurin_ilman_puhdistus):
  • Air-clean (air_clean)
  • EPA (epa)
  • HEPA (hepa)
  • Micro (micro)
  • Mikro (mikro)
  • S-class (s_class)
  • Vesi (vesi)
 • Minkä HEPA-luokan imuria etsit? (hepa_luokitus):
  • 12 (12)
  • 13 (13)
  • HEPA 10 (hepa_10)
  • HEPA 12 (hepa_12)
  • HEPA 13 (hepa_13)
  • HEPA 14 (hepa_14)
 • Tarvitsetko johdotonta imuria? (johdoton):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä melutason imuria etsit? (melutaso_hyo_ty_po_lynimuri):
  • Erittäin hiljainen pölynimuri (0-60dB) (eritta_in_hiljainen_po_lynimuri_0_60db_)
 • Minkälainen putken materiaali sopii sinulle parhaiten? (putken_materiaali):
  • Alumiini (alumiini)
  • Metalli (metalli)
  • Muovi (muovi)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
 • Etsitkö pölynimuria Turbo brushilla? (turbo_brush):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Dyson DC37 Origin (dyson_dc37_origin)
  • Karcher MV4 (karcher_mv4)
  • Miele C1 complete (miele_c1_complete)
  • Miele C1 ecoline (miele_c1_ecoline)
  • Miele C3 (miele_c3)
  • Nilfisk GD 930 (nilfisk_gd_930)
  • Nilfisk GM 80 (nilfisk_gm_80)
  • Numatic HVR200A (numatic_hvr200a)
  • Philips centrino (philips_centrino)
  • Siemens vsz3 (siemens_vsz3)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi