x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

pölynimuri

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita pölynimuri:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta pölynimuri

Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät ...
 • Yleiset tiedot

  Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • imurityypit,
  • imurin toiminnot,
  • imurin muotoilu,
  • lisäosia imureille,
  • suosituimpia imuri-merkkejä.

  Ostovinkkejä
  Imuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Käyttösopivuus: Millaiselle pinnalle tarvitset imuria? Haluatko imurin, jolla voi imuroida myös vettä? Haluatko imurin, johon tulee käyttää pölypussia, vai pölypussittoman imurin?
  2. Johdon pituus: Kuinka pitkälle johdon pitää riittää, jotta yletyt imuroimaan kaikki nurkat?
  3. Lisäsuuttimet: Tuleeko imurin mukana suuttimia esim. hyllypölyn tai huonekalujen imurointiin? Myös suuttimet pieniin ja kapeisiin tiloihin ovat käteviä.
  4. Kotieläimet ja allergiat: On olemassa imureita, jotka sopivat erityisen hyvin eläinten karvojen imuroimiseen ja imuroita, joissa allergiafiltteri.
  5. Imuvoima: Erilaisilta lattioilta pölyä ja likaa täytyy imeä erilaisella voimalla. Matot vaativat tehokkaampaa imua kuin puulattiat tai laminaatit.

  Imurityypit
  Markkinoilla on monia erilaisia imureita. Tunnetuimpia tyyppejä ovat:

  • Vedettävä imuri: pyörällinen perässä vedettävä malli. Tämän tyyppisissä imureissa on vahva moottori, niitä voi käännellä ja käyttää kodin kaikissa paikoissa. Vedettäviä imureita on joko pölypussillisia tai pölypussittomia malleja.
  • Varrellinen akkupölynimuri: yhtenäinen ja kevyt malli. Nämä imurit on suunniteltu juuri lattioita ja mattoja varten, ja ne voivat olla hieman vaikeakäyttöisiä rappuja imuroidessa. Pölysäiliö on kiinnitetty varteen.
  • Säiliöimuri: muistuttaa tavallista johdollista imuria, mutta tässä mallissa moottori ja suodatin on sijoitettu säiliöön. Näiden imureiden imuteho on suurempi ja ne imevät myös enemmän pölyä. Tämä malli on yleinen siivousalalla.
  • Robotti-imuri: pieni, pyöreä malli jossa on itseohjaava muisti. Tässä imurissa on yleensä sensori, jonka ansiosta se ei voi tippua alas rappuja, ja laitteeseen voi ohjelmoida että kuinka ison tilan haluaa imuroida, pinta-alan mukaan. Käytännöllistä robotti-imureissa on se, että voit lähteä ulos ja lattiat on imuroitu kun tulet takaisin.
  • Kannettava imuri: pieni malli, jossa on mukana kantohihna. Tämä imurimalli on hyödyllinen jos täytyy imuroida paljon rappuja tai vaikeapääsyisiä paikkoja.
  • Rikkaimuri: pieni, ladattava malli. Näissä imureissa on akku, joka ladataan aina käytön jälkeen. Etuna näissä pikkuimureissa on, että ne ovat käteviä käyttää, jopa vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten auton nurkissa. Rikkaimureissa on säiliö, joka tyhjennetään käytön jälkeen.
  • Märkä/kuivaimuri: tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön. Käytetään erityisesti rakennus-siivouksessa. Tälläiset mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden imukyky on paljon suurempi. Ne ovat nimenomaan imureita teollisuuskäyttöön, ja niillä on mahdollista imuroida myös märkiä paikkoja.

  Imurin toiminnot
  Jotta imuroimisesta tulisi helppoa nykyaikaisissa imureissa on muutamia lisätoimintoja. Tärkeimpiä ovat:

  • Cleanstream-suodatin:hyödyllinen tavallisessa käytössä
  • HEPA-suodatin (High Efficiency Particulate Air): Allergikoille tai astma- ja hengitystiesairauksista kärsiville tarkoitettu
  • Hiukkassuodatin: huolehtii ettei hajut pääse ulos imurista.
  • S-luokan suodatin (S-suodatin): imee pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.
  • Märkäimu: Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nesteitä. Niin kutsutut märkäimurit sisältävät vesisuodattimen, ja märkä aines kerätään eri säiliöön kuin pölypussi.
  • Imutehonsäädin: Eri pintoja imuroitaessa voi imutehoa säädellä toiveittensa mukaan.
  • Täysinäisyysvaroitin: Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

  Imurin muotoilu
  Tämän päivän imurin pitää käytännöllisyyden lisäksi olla myös hienon näköinen. Imureita onkin monenlaisia, monen mallisia ja eri värisiä. Design imurit ovat suosittuja, ja eniten myydyt värit niistä ovat musta ja teräksen harmaa. Myös virtaviivaiset, kompaktit mallit, jotka näyttävät futuristisilta tai hauskoilta ovat haluttuja.

  Lisäosia imureille
  Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.
  Imurin säilytystä varten olisi parempi, että imuri on pienikokoinen. Säilytystä varten on erilaisia kiinnitystelineitä, joihin imurin varren voi laittaa roikkumaan. Tämä teline kiinnitetään esim. seinään tai kaapin oveen. Useimmissa imureissa on johdon kelaaja, joka kerää johdon pois näkyvistä.

  Suosituimpia imuri-merkkejä
  Imureita on saatavilla montaa eri merkkiä. Tunnetuimpia ovat Aeg-Electrolux, Bosch, Dirt Devil, Dyson, HE, LG, Liebherr, Miele ja Philips.

  Vertaile täällä imureita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minulla on 5 koiraa, 3 kissaa papukaija kotona. Mikä imuri kannattaa hankkia?
  Tärkeää on tässä tapauksessa valita tehokas imuri ja hyvä suodatin. HEPA-suodatin on kaikkein voimakkain suodatin, ja imee erinomaisesti pölyä ja eläinten karvoja. Tämä nimi esiintyy yleensä sellaisten mallien nimissä, jotka on tarkoitettu allergikoille ja kotitalouksiin, jossa on kotieläimiä.

  Meillä on usein märkiä länttejä lattialla. Onko imuria, jolla voi imuroida kosteita materiaaleja?
  Kyllä, on olemassa myös malleja joilla voi imuroida kosteita materiaaleja.

  Olen allerginen pölypunkeille. Onko imuria joka auttaa niihin?
  Kyllä, tällöin kannattaa valita imuri, jossa on HEPA-suodatin.

  Mitä neuvotaan imurin energiankäytöstä?
  Imurin energiankulutus ilmaistaan Watteina per sekunti. Mitä korkeampi wattiluku, sen suurempi imuteho.

  Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mitä se tarkoittaa?
  Uusia sähkölaitteita hankkiessa on maksettava kierrätysmaksu. Kierrätysmaksu maksetaan, jotta vanhat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Eli kun uusi laite hankitaan, huolehditaan siitä että vanha poistuu siistillä tavalla pois käytöstä. Kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.

   

 • Termien selitykset

  Alla lista imureiden teknisistä tiedoista aakkosjärjestyksessä.

  Automaattinen johdonkelain
  Automaattisen johdonkelaimen avulla johdon saa tallennettua kätevästi imurin siään vain nappia painamalla.

  Imunsäätely
  Imunsäätely tapahtuu joko elektronisesti (säädettävä imurissa olevasta napista), mekaanisesti (pienen luukun avulla, joka sijaitsee varressa) tai automaattisesti.

  Langaton
  Langattomiin imureihin (kuten robotti-imuri ja rikkaimuri) kuuluu laturi.

  Lisäosat
  Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.

  Maksimi teho
  Teho ilmoitetaan yksikössä Watt. Mitä suurempi luku sitä enemmän tehoa.

  Neste
  Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nestettä. Neste kerätään eri säiliöön kuin kuiva aines. Nestesäiliö täytyy tyhjentää itse käytön jälkeen.

  Putkisysteemi
  Imureissa on kolme eri putkenosaa. Lattiaa vasten liikkuva suutin, teleskooppivarsi ja taipuva varsi. Teleskooppiputken pituutta saa muutettua. Taipuvan putkenosan avulla pölyt saa imuroitua vaikeista paikoista, kuten tuolien alta, ilman kumartelemista.

  Pölynkeräys
  Mallissa voi olla joko säiliö pölypussille ja pölypussi, tai se voi olla imuri, jossa ei ole pölypussia. Pölypussittoman imurin etuina ovat että ei tarvitse miettiä jos pölypussit loppuvat kesken ja että imuvoima ei laske sen takia että pölypussi olisi täynnä. Haittana on että uudet, pölypussittomat mallit ovat usein kalliimpia.

  Suodatin
  Allergikoille tai astma-ja hengitystiesairauksista kärsiville hyödyllinen hankinta on imuri, jossa on HEPA-suodatin. HEPA (High Efficiency Particulate Air) on parhaimpia suodattimia markkinoilla. Se suodattaa mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia ja tuoksuja.
  Cleanstream-suodatin on hyödyllinen tavallisessa käytössä Hiukkas-suodatin huolehtii etteivät hajut pääse ulos imurista. S-luokan suodatin sieppaa pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.

  Tilavuus
  Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon pölyä imurilla saa imettyä.

  Täysinäisyysvaroitus
  Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

  Vesisäiliön tilavuus (vesi-imuri)
  Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon nestettä imurin säiliöön mahtuu.

  • Electrolux Electrolux imurit
  • Miele Miele imurit
  • Dyson Dyson imurit
  • Hiljainen imuri Imurit, joiden melutaso alle 70dB
  • Pussiton imuri Pölypussittomat imurit
  • Kevyt imuri Imurit joiden paino alle 5kg
  • Johdoton imuri Imurit ilman johtoa
  • Sininen Siniset Imurit
  • Musta Mustat imurit
 • Electrolux ZB5022 imuri
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/3/2/electrolux-ultrapower-zb5022-31133832.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk3NzUwP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/1/electrolux-ultrapower-zb5022-31786581.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Ni8zMy80NC81NTM0NmQzMzUwNjM0MzUwNmM2YjcwNjYzNDRlMzE1MzU2NzU2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/8/electrolux-ultrapower-zb5022-31786588.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDE5MTk3X2hfZl9sXzA=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/1/electrolux-ultrapower-zb5022-33583051.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ1MS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/1/electrolux-zb5022-vacuum-cleaner-34033371.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/3/2/electrolux-ultrapower-zb5022-31133832.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk3NzUwP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/1/electrolux-ultrapower-zb5022-31786581.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Ni8zMy80NC81NTM0NmQzMzUwNjM0MzUwNmM2YjcwNjYzNDRlMzE1MzU2NzU2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/8/electrolux-ultrapower-zb5022-31786588.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDE5MTk3X2hfZl9sXzA=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/1/electrolux-ultrapower-zb5022-33583051.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ1MS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/1/electrolux-zb5022-vacuum-cleaner-34033371.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy83LzEvZWxlY3Ryb2x1eC16YjUwMjItdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMzQwMzMzNzEuanBn
  Electrolux ZB5022 imuri (80)
  8.25 (1)
  Electrolux ZB5022 imuri
  Aivan kuningas laite, tehoa riittää, taipuu hyvin
  Mahtava laite. En maksaisi alkuperäistä hintaa 300 eur, mutta 179 eur ostoksena loistava ostos lapsiperheeseen tai karvakuonojen omistajille. Normaali imurilla hinkataan edes takaisin, mutta pyörivän harjaksen ansiosta tätä vaan työnnetään eteenpäin. Tämä lyhentää imurointiaikaa puoleen. Loistava teho, ohjautuvuus ja led-ajovalot paljastaa roskat hyvin. Suosittelen vahvasti!
  10.0
  0 10
  • Teho
  • Akku
  • Ohjautuvuus
  • Hiusten katkaisuterä ei toimi
 • Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzMvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzQvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzUvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzYvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzcvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzgvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzkvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTkuanBn
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ (314)
  5.25 (1)
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  Hyvä ,muoviosat eivät kestä normikäyttöä
  Ultra active ZUAG 3801 imuri kotikäytössä 4v.Letkun raitisilmasuulakkeen pidike irtosi parin vuoden päästä,teippasin.n. 4 v.käytössä letkun kontakti irtoaa välillä varresta.Suulakkeen pyörät irtosivat.Varaosia ei kannata ostaa joten uusi imuri ja ERIMERKKINEN!
  4.0
  0 10
  • pitkä johto
  • kevyt käyttää
  • tekstiilisuutin,kesto hyvä3kk
  • 4v. suutinpyörät irtosivat
  • varren kiinn.ei pidä,4v.
 • Electrolux Ergospace Vihreä
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzQvZWxlY3Ryb2x1eC1lcmdvc3BhY2UtZ3JlZW4tMjQ5ODY0NzQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8zLzEvZWxlY3Ryb2x1eC1lc2dyZWVuLWVyZ29zcGFjZS0yNTA4NTMzMS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzcvZWxlY3Ryb2x1eC1lc2dyZWVuLWVyZ29zcGFjZS0yNzQyNjQ1Ny5qcGc=
  Electrolux Ergospace Vihreä (89)
  7.9 (1)
  Electrolux Ergospace Vihreä
  Hyvä, ekologinen imuri
  Hiljainen käyttöääni, portaaton imutehon säätö. Ekologinen. Pitkä johto ja letku takaavat hyvän käyttösäteen.
  9.3
  0 10
 • Miele S 8590
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/miele-s-8590-19659030.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/4/miele-s-8590-21815114.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/miele-s-8590-19659030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzAvbWllbGUtcy04NTkwLTE5NjU5MDMwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/4/miele-s-8590-21815114.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzQvbWllbGUtcy04NTkwLTIxODE1MTE0LmpwZw==
  Miele S 8590 (24)
  7.1 (1)
  Miele S 8590
  Tehoja ja tekniikkaa löytyy, mutta käytettävyys ihan susi..
  Löytyy ledivaloja ja pehmustehuopaa imurin reunoilta, ettei kolhi huonekaluja sekä erittäin tehokas imuteho. Mutta käyttömukavuutta ei ole nimeksikään. Uskomattoman painava varsi, suutin on niin paksu ja kömpelö ettei mahdu mihinkään alle ja pyörät niin pienet, että matot rullaantuvat mukana kun imuria vetää perässä. Tuntuu, että tämän on suunnitellut joku insinööri, jolla ei ole aikomustakaan käyttää imuria..
  7.7
  0 10
 • Electrolux
  • electrolux
 • Miele
  • miele
 • Dyson
  • dyson
 • Hiljainen imuri
  • hiljainen_po_lynimuri_70db_
 • Pussiton imuri
  • po_lynimuri_pussiton_
 • Kevyt imuri
  • kevyt_po_lynimuri_5kg_
 • Johdoton imuri
  • kylla_
 • Sininen
  • sininen
 • Musta
  • musta
Imurit 7.2 (5)
0 - 48
 • Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzMvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzQvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzUvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzYvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzcvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzgvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS81LzkvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYW9uZS16dW9ncmVlbi0tMzIwMDE1NTkuanBn
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ (314)
  5.25 (1)
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  Power.fi Power.fi
  233, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  233, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  most_sold
 • Hoover CP71 CP41 Sylinteri 2.3L A Musta, Punainen
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/4/hoover-capture-polynimuri-cp41-42601464.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQ1A0MT8kZnVsbCQ=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/0/9/hoover-capture-polynimuri-cp41-47091609.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudG9rbmV0LmZpL3Byb2R1Y3RyZXNvdXJjZXMvcGljMV9ub3JtYWwvODAxNjM2MTkwNjcxNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/6/hoover-capture-polynimuri-cp41-47590566.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGlyZWN0MTIzLmZpL1VzZXJGaWxlcy9Qcm9kdWN0cy9JbWFnZXMvMTIzNzU3LWNwNzEtY3A0MTAxMS1tZWRpdW0ucG5n
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/hoover-capture-cp71-cp41-48526922.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/hoover-capture-cp71-cp41-48526924.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/hoover-capture-cp71-cp41-48526925.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/4/hoover-capture-polynimuri-cp41-42601464.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQ1A0MT8kZnVsbCQ=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/0/9/hoover-capture-polynimuri-cp41-47091609.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudG9rbmV0LmZpL3Byb2R1Y3RyZXNvdXJjZXMvcGljMV9ub3JtYWwvODAxNjM2MTkwNjcxNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/6/hoover-capture-polynimuri-cp41-47590566.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGlyZWN0MTIzLmZpL1VzZXJGaWxlcy9Qcm9kdWN0cy9JbWFnZXMvMTIzNzU3LWNwNzEtY3A0MTAxMS1tZWRpdW0ucG5n
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/hoover-capture-cp71-cp41-48526922.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzIvaG9vdmVyLWNhcHR1cmUtY3A3MS1jcDQxLTQ4NTI2OTIyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/hoover-capture-cp71-cp41-48526924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzQvaG9vdmVyLWNhcHR1cmUtY3A3MS1jcDQxLTQ4NTI2OTI0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/hoover-capture-cp71-cp41-48526925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzUvaG9vdmVyLWNhcHR1cmUtY3A3MS1jcDQxLTQ4NTI2OTI1LmpwZw==
  Hoover CP71 CP41 Sylinteri 2.3L A Musta, Punainen (164)
  Hoover CP71 CP41 Sylinteri 2.3L A Musta, Punainen
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  69, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  69, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44151257.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvODQwZGI4Y2UtMmRhNS00Yzc3LWE3OGItODI4MzNkNTUxMzI0L3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44501894.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9Mi90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpDUzIxMDBXRUwtUE9MWU4tLTczMzI1NDMzOTE0NjItMTAyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/8/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-45964218.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE0MDM5LWxhcmdlL3pjczIxMDB3ZWwtZWxlY3Ryb2x1eC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/electrolux-zcs2100wel-47214522.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44151257.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvODQwZGI4Y2UtMmRhNS00Yzc3LWE3OGItODI4MzNkNTUxMzI0L3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44501894.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9Mi90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpDUzIxMDBXRUwtUE9MWU4tLTczMzI1NDMzOTE0NjItMTAyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/8/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-45964218.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE0MDM5LWxhcmdlL3pjczIxMDB3ZWwtZWxlY3Ryb2x1eC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/electrolux-zcs2100wel-47214522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzIvZWxlY3Ryb2x1eC16Y3MyMTAwd2VsLTQ3MjE0NTIyLmpwZw==
  Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi (156)
  Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  128, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  128, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/3/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735343.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTQ0MDUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/4/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735344.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDI4MTM3X2hfZl9sXzA=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/2/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-33572452.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTY0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/3/electrolux-zusorigdb--34032163.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/3/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735343.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTQ0MDUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/4/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735344.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDI4MTM3X2hfZl9sXzA=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/2/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-33572452.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTY0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/3/electrolux-zusorigdb--34032163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzMvZWxlY3Ryb2x1eC16dXNvcmlnZGItLTM0MDMyMTYzLmpwZw==
  Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+ (130)
  Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+
  Power.fi Power.fi
  197.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  197.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Dyson DC 37 C Parquet
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/6/dyson-dc-37-c-parquet-24901986.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/9/dyson-dc-37-c-parquet-24904679.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/4/dyson-dc37c-parquet-24973044.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/5/dyson-dc37c-parquet-24973045.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/6/dyson-dc-37-c-parquet-24901986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzYvZHlzb24tZGMtMzctYy1wYXJxdWV0LTI0OTAxOTg2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/9/dyson-dc-37-c-parquet-24904679.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi83LzkvZHlzb24tZGMtMzctYy1wYXJxdWV0LTI0OTA0Njc5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/4/dyson-dc37c-parquet-24973044.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzQvZHlzb24tZGMzN2MtcGFycXVldC0yNDk3MzA0NC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/5/dyson-dc37c-parquet-24973045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzUvZHlzb24tZGMzN2MtcGFycXVldC0yNDk3MzA0NS5qcGc=
  Dyson DC 37 C Parquet (123)
  Dyson DC 37 C Parquet
  Power.fi Power.fi
  298.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  298.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Electrolux Z9910EL Sylinteri 1.1l 800W Musta, Punainen
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/0/electrolux-z9910el-polynimuri-ergoeasy-900258103-47712050.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9Ny90bl9FTEVDVFJPTFVYLVo5OTEwRUwtUE9MWU5JTVVSSS03MzMyNTQzNDUyMzQ3LTEwMi5KUEc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/4/electrolux-z9910el-polynimuri-ergoeasy-900258103-51112614.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE4NzY4LWxhcmdlL3o5OTEwZWwtZWxlY3Ryb2x1eC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/1/electrolux-z9910el-polynimuri-ergoeasy-900258103-54579741.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/1/electrolux-z9910el-cylinder-1-1l-800w-black-red-55869841.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/0/electrolux-z9910el-polynimuri-ergoeasy-900258103-47712050.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9Ny90bl9FTEVDVFJPTFVYLVo5OTEwRUwtUE9MWU5JTVVSSS03MzMyNTQzNDUyMzQ3LTEwMi5KUEc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/4/electrolux-z9910el-polynimuri-ergoeasy-900258103-51112614.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE4NzY4LWxhcmdlL3o5OTEwZWwtZWxlY3Ryb2x1eC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/1/electrolux-z9910el-polynimuri-ergoeasy-900258103-54579741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy80LzEvZWxlY3Ryb2x1eC16OTkxMGVsLXBvbHluaW11cmktZXJnb2Vhc3ktOTAwMjU4MTAzLTU0NTc5NzQxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/1/electrolux-z9910el-cylinder-1-1l-800w-black-red-55869841.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzEvZWxlY3Ryb2x1eC16OTkxMGVsLWN5bGluZGVyLTEtMWwtODAwdy1ibGFjay1yZWQtNTU4Njk4NDEuanBn
  Electrolux Z9910EL Sylinteri 1.1l 800W Musta, Punainen (123)
  Electrolux Z9910EL Sylinteri 1.1l 800W Musta, Punainen
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  118, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  118, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Electrolux Ultra Silencer ZUSALLFLR+
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/5/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032165.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/6/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032166.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/7/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032167.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/8/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032168.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/9/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032169.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/0/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032170.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/1/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032171.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/2/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032172.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/3/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032173.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/4/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032174.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/5/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032165.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzUvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTY1LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/6/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzYvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTY2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/7/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032167.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzcvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTY3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/8/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032168.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzgvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTY4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/9/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032169.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzkvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTY5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/0/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzAvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTcwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/1/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzEvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTcxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/2/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032172.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzIvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTcyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/3/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032173.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzMvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTczLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/4/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032174.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzQvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYS1zaWxlbmNlci16dXNhbGxmbHItLTM0MDMyMTc0LmpwZw==
  Electrolux Ultra Silencer ZUSALLFLR+ (122)
  Electrolux Ultra Silencer ZUSALLFLR+
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  279, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  279, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux ZB3101
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/4/3/electrolux-ergorapido-zb3101-steelstofzuiger-30818243.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF9lcmdvcmFwaWRvX3piMzEwMV9zdGVlbHN0b2Z6dWlnZXIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/3/electrolux-ergorapido-zb3101-steelstofzuiger-31731053.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDU3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/3/electrolux-ergorapido-zb3101-steelstofzuiger-32377443.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTcxMDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/4/electrolux-zb3101-34032164.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/4/3/electrolux-ergorapido-zb3101-steelstofzuiger-30818243.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF9lcmdvcmFwaWRvX3piMzEwMV9zdGVlbHN0b2Z6dWlnZXIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/3/electrolux-ergorapido-zb3101-steelstofzuiger-31731053.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDU3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/3/electrolux-ergorapido-zb3101-steelstofzuiger-32377443.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTcxMDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/4/electrolux-zb3101-34032164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzQvZWxlY3Ryb2x1eC16YjMxMDEtMzQwMzIxNjQuanBn
  Electrolux ZB3101 (109)
  Electrolux ZB3101
  Power.fi Power.fi
  109, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  109, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Volta UEQ25 pölynimuri
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/9/volta-ueq25-43531699.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/9/volta-ueq25-43531699.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85Lzkvdm9sdGEtdWVxMjUtNDM1MzE2OTkuanBn
  Volta UEQ25 pölynimuri (93)
  Volta UEQ25 pölynimuri
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  99.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  99.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Miele SGSH1 Complete C3
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/3/miele-sgsh1-complete-c3-30266543.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/4/miele-sgsh1-complete-c3-30266544.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/5/miele-sgsh1-complete-c3-30266545.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/6/miele-sgsh1-complete-c3-30266546.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/7/miele-sgsh1-complete-c3-30266547.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/8/miele-sgsh1-complete-c3-30266548.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/1/1/miele-sgsh1-complete-c3-30694911.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/3/miele-sgsh1-complete-c3-30266543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS80LzMvbWllbGUtc2dzaDEtY29tcGxldGUtYzMtMzAyNjY1NDMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/4/miele-sgsh1-complete-c3-30266544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS80LzQvbWllbGUtc2dzaDEtY29tcGxldGUtYzMtMzAyNjY1NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/5/miele-sgsh1-complete-c3-30266545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS80LzUvbWllbGUtc2dzaDEtY29tcGxldGUtYzMtMzAyNjY1NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/6/miele-sgsh1-complete-c3-30266546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS80LzYvbWllbGUtc2dzaDEtY29tcGxldGUtYzMtMzAyNjY1NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/7/miele-sgsh1-complete-c3-30266547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS80LzcvbWllbGUtc2dzaDEtY29tcGxldGUtYzMtMzAyNjY1NDcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/8/miele-sgsh1-complete-c3-30266548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS80LzgvbWllbGUtc2dzaDEtY29tcGxldGUtYzMtMzAyNjY1NDguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/1/1/miele-sgsh1-complete-c3-30694911.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8xLzEvbWllbGUtc2dzaDEtY29tcGxldGUtYzMtMzA2OTQ5MTEuanBn
  Miele SGSH1 Complete C3 (91)
  Miele SGSH1 Complete C3
  Power.fi Power.fi
  301.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  301.8, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Electrolux Ergospace Vihreä
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzQvZWxlY3Ryb2x1eC1lcmdvc3BhY2UtZ3JlZW4tMjQ5ODY0NzQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8zLzEvZWxlY3Ryb2x1eC1lc2dyZWVuLWVyZ29zcGFjZS0yNTA4NTMzMS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzcvZWxlY3Ryb2x1eC1lc2dyZWVuLWVyZ29zcGFjZS0yNzQyNjQ1Ny5qcGc=
  Electrolux Ergospace Vihreä (89)
  7.9 (1)
  Electrolux Ergospace Vihreä
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  149, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  149, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux ZB3102 imuri
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/4/7/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-30824347.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF9lcmdvcmFwaWRvX3piMzEwMl9jcmVtZV93aXRfc3RlZWxzdG9menVpZ2VyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/7/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-31736277.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDU2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/5/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-33572635.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9FQVpCMzEwMi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/electrolux-zb3102-vacuum-cleaner-34036103.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/4/7/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-30824347.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF9lcmdvcmFwaWRvX3piMzEwMl9jcmVtZV93aXRfc3RlZWxzdG9menVpZ2VyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/7/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-31736277.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDU2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/5/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-33572635.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9FQVpCMzEwMi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/electrolux-zb3102-vacuum-cleaner-34036103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzMvZWxlY3Ryb2x1eC16YjMxMDItdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMzQwMzYxMDMuanBn
  Electrolux ZB3102 imuri (85)
  Electrolux ZB3102 imuri
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  168, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  168, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Electrolux ZB5022 imuri
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/3/2/electrolux-ultrapower-zb5022-31133832.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk3NzUwP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/1/electrolux-ultrapower-zb5022-31786581.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Ni8zMy80NC81NTM0NmQzMzUwNjM0MzUwNmM2YjcwNjYzNDRlMzE1MzU2NzU2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/8/electrolux-ultrapower-zb5022-31786588.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDE5MTk3X2hfZl9sXzA=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/1/electrolux-ultrapower-zb5022-33583051.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ1MS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/1/electrolux-zb5022-vacuum-cleaner-34033371.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/3/2/electrolux-ultrapower-zb5022-31133832.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk3NzUwP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/1/electrolux-ultrapower-zb5022-31786581.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Ni8zMy80NC81NTM0NmQzMzUwNjM0MzUwNmM2YjcwNjYzNDRlMzE1MzU2NzU2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/8/8/electrolux-ultrapower-zb5022-31786588.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDE5MTk3X2hfZl9sXzA=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/1/electrolux-ultrapower-zb5022-33583051.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ1MS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/1/electrolux-zb5022-vacuum-cleaner-34033371.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy83LzEvZWxlY3Ryb2x1eC16YjUwMjItdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMzQwMzMzNzEuanBn
  Electrolux ZB5022 imuri (80)
  8.25 (1)
  Electrolux ZB5022 imuri
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  268, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  268, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  best_reviewed
 • Dyson V6 Animalpro
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/dyson-v6-animalpro-32001823.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/dyson-v6-animalpro-32001824.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/dyson-v6-animalpro-32001825.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/dyson-v6-animalpro-32001826.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/dyson-v6-animalpro-32001827.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/8/dyson-v6-animalpro-32001828.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/6/dyson-v6-animalpro-58819026.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/dyson-v6-animalpro-32001823.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzMvZHlzb24tdjYtYW5pbWFscHJvLTMyMDAxODIzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/dyson-v6-animalpro-32001824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzQvZHlzb24tdjYtYW5pbWFscHJvLTMyMDAxODI0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/dyson-v6-animalpro-32001825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzUvZHlzb24tdjYtYW5pbWFscHJvLTMyMDAxODI1LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/dyson-v6-animalpro-32001826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzYvZHlzb24tdjYtYW5pbWFscHJvLTMyMDAxODI2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/dyson-v6-animalpro-32001827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzcvZHlzb24tdjYtYW5pbWFscHJvLTMyMDAxODI3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/8/dyson-v6-animalpro-32001828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzgvZHlzb24tdjYtYW5pbWFscHJvLTMyMDAxODI4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/6/dyson-v6-animalpro-58819026.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzYvZHlzb24tdjYtYW5pbWFscHJvLTU4ODE5MDI2LmpwZw==
  Dyson V6 Animalpro (77)
  Dyson V6 Animalpro
  Power.fi Power.fi
  361, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  361, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Bosch BBHMOVE4 imuri
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/4/4/bosch-bbhmove-4-move-2in1-17977744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/7/9/bosch-bbhmove4-vacuum-cleaner-24181879.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/4/4/bosch-bbhmove-4-move-2in1-17977744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy80LzQvYm9zY2gtYmJobW92ZS00LW1vdmUtMmluMS0xNzk3Nzc0NC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/7/9/bosch-bbhmove4-vacuum-cleaner-24181879.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC83LzkvYm9zY2gtYmJobW92ZTQtdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMjQxODE4NzkuanBn
  Bosch BBHMOVE4 imuri (76)
  Bosch BBHMOVE4 imuri
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  115.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  115.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Electrolux ZUOORIGWR+
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557860.jpg?m=aHR0cDovL2kxLmFkaXMud3MvaS93ZWhrYW1wLzUxMDE3MF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557865.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTY2NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--33662325.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTcwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/8/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032178.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/9/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032179.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032180.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/1/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032181.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/2/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032182.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/3/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032183.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/4/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032184.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032185.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/6/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032186.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/7/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032187.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557860.jpg?m=aHR0cDovL2kxLmFkaXMud3MvaS93ZWhrYW1wLzUxMDE3MF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557865.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTY2NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--33662325.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTcwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/8/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzgvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTc4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/9/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzkvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTc5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032180.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzAvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTgwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/1/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032181.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzEvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTgxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/2/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032182.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzIvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTgyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/3/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032183.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzMvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTgzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/4/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032184.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzQvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTg0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032185.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzUvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTg1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/6/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032186.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzYvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTg2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/7/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032187.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzcvZWxlY3Ryb2x1eC1zdG9mei1jeWxpbmRlci16dW9vcmlnd3ItZXF6dW9vcmlnd3ItLTM0MDMyMTg3LmpwZw==
  Electrolux ZUOORIGWR+ (72)
  Electrolux ZUOORIGWR+
  Power.fi Power.fi
  201.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  201.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Electrolux ZUOERGO+ Electrolux
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/5/4/electrolux-ultraone-zuoergo--33895754.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ0NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/0/electrolux-zuoergo--34035230.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/5/4/electrolux-ultraone-zuoergo--33895754.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ0NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/0/electrolux-zuoergo--34035230.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzAvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9lcmdvLS0zNDAzNTIzMC5qcGc=
  Electrolux ZUOERGO+ Electrolux (59)
  Electrolux ZUOERGO+ Electrolux
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  319, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  319, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux UEQ10
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/8/volta-ueq10-25038348.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/1/6/electrolux-ueq10-25670616.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/8/volta-ueq10-25038348.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80Lzgvdm9sdGEtdWVxMTAtMjUwMzgzNDguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/1/6/electrolux-ueq10-25670616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8xLzYvZWxlY3Ryb2x1eC11ZXExMC0yNTY3MDYxNi5qcGc=
  Electrolux UEQ10 (55)
  Electrolux UEQ10
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  79, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  79, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Philips PowerPro Compact Pölypussiton pölynimuri
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/6/philips-fc9323-09-vacuum-cleaner-24902736.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/6/philips-fc9323-24906706.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/6/philips-fc9323-09-vacuum-cleaner-24902736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzYvcGhpbGlwcy1mYzkzMjMtMDktdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMjQ5MDI3MzYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/6/philips-fc9323-24906706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8wLzYvcGhpbGlwcy1mYzkzMjMtMjQ5MDY3MDYuanBn
  Philips PowerPro Compact Pölypussiton pölynimuri (54)
  Philips PowerPro Compact Pölypussiton pölynimuri
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  118.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  118.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Karcher MV 3 P
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/3/2/karcher-mv-3-p-24111032.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/5/karcher-mv-3-p-24998545.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/3/2/karcher-mv-3-p-24111032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8zLzIva2FyY2hlci1tdi0zLXAtMjQxMTEwMzIuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/5/karcher-mv-3-p-24998545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzUva2FyY2hlci1tdi0zLXAtMjQ5OTg1NDUuanBn
  Karcher MV 3 P (54)
  Karcher MV 3 P
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  125.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  125.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Dyson DC52 Animal Turbine
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/9/dyson-dc52-animal-turbine-21725039.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/dyson-dc52-animal-turbine-22493091.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/dyson-dc52-animal-turbine-24959030.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/dyson-dc52-animal-turbine-24959031.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/dyson-dc52-animal-turbine-24959032.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/1/dyson-dc52-animal-turbine-59806151.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/9/dyson-dc52-animal-turbine-21725039.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8zLzkvZHlzb24tZGM1Mi1hbmltYWwtdHVyYmluZS0yMTcyNTAzOS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/dyson-dc52-animal-turbine-22493091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC85LzEvZHlzb24tZGM1Mi1hbmltYWwtdHVyYmluZS0yMjQ5MzA5MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/dyson-dc52-animal-turbine-24959030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzAvZHlzb24tZGM1Mi1hbmltYWwtdHVyYmluZS0yNDk1OTAzMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/dyson-dc52-animal-turbine-24959031.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzEvZHlzb24tZGM1Mi1hbmltYWwtdHVyYmluZS0yNDk1OTAzMS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/dyson-dc52-animal-turbine-24959032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzIvZHlzb24tZGM1Mi1hbmltYWwtdHVyYmluZS0yNDk1OTAzMi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/1/dyson-dc52-animal-turbine-59806151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS81LzEvZHlzb24tZGM1Mi1hbmltYWwtdHVyYmluZS01OTgwNjE1MS5qcGc=
  Dyson DC52 Animal Turbine (53)
  Dyson DC52 Animal Turbine
  Power.fi Power.fi
  498.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  498.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Dirt Devil Rebel 24 HF
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/3/8/dirt-devil-cycloon-rebel-24-hf-sledestofzuiger-37558938.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEzNDE5NzcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/9/dirt-devil-rebel-24-hf-38084149.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/0/dirt-devil-rebel-24-hf-38084150.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/1/dirt-devil-rebel-24-hf-38084151.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/2/dirt-devil-rebel-24-hf-38084152.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/3/dirt-devil-rebel-24-hf-38084153.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/4/dirt-devil-rebel-24-hf-38084154.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/5/dirt-devil-rebel-24-hf-38084155.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/6/dirt-devil-rebel-24-hf-38084156.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/7/dirt-devil-rebel-24-hf-38084157.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/8/dirt-devil-rebel-24-hf-38084158.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/9/dirt-devil-rebel-24-hf-38084159.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/0/dirt-devil-rebel-24-hf-38084160.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/1/dirt-devil-rebel-24-hf-38084161.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/3/8/dirt-devil-cycloon-rebel-24-hf-sledestofzuiger-37558938.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEzNDE5NzcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/9/dirt-devil-rebel-24-hf-38084149.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzkvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE0OS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/0/dirt-devil-rebel-24-hf-38084150.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzAvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1MC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/1/dirt-devil-rebel-24-hf-38084151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzEvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1MS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/2/dirt-devil-rebel-24-hf-38084152.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzIvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1Mi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/3/dirt-devil-rebel-24-hf-38084153.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzMvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1My5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/4/dirt-devil-rebel-24-hf-38084154.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzQvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1NC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/5/dirt-devil-rebel-24-hf-38084155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzUvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1NS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/6/dirt-devil-rebel-24-hf-38084156.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzYvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1Ni5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/7/dirt-devil-rebel-24-hf-38084157.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzcvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/8/dirt-devil-rebel-24-hf-38084158.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzgvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1OC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/9/dirt-devil-rebel-24-hf-38084159.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzkvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE1OS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/0/dirt-devil-rebel-24-hf-38084160.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS82LzAvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE2MC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/1/dirt-devil-rebel-24-hf-38084161.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS82LzEvZGlydC1kZXZpbC1yZWJlbC0yNC1oZi0zODA4NDE2MS5qcGc=
  Dirt Devil Rebel 24 HF (53)
  Dirt Devil Rebel 24 HF
  Anttila.com Anttila.com
  4.756013152542913 (15)
  89.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Anttila.com Anttila.com
  4.756013152542913 (15)
  89.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Electrolux ZUOANIMAL+
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/8/electrolux-zuoanimal--34032188.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/9/electrolux-zuoanimal--34032189.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/0/electrolux-zuoanimal--34032190.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/1/electrolux-zuoanimal--34032191.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/2/electrolux-zuoanimal--34032192.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/3/electrolux-zuoanimal--34032193.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/4/electrolux-zuoanimal--34032194.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/5/electrolux-zuoanimal--34032195.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/6/electrolux-zuoanimal--34032196.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/7/electrolux-zuoanimal--34032197.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/8/electrolux-zuoanimal--34032198.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/8/electrolux-zuoanimal--34032188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzgvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTg4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/9/electrolux-zuoanimal--34032189.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzkvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTg5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/0/electrolux-zuoanimal--34032190.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzAvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTkwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/1/electrolux-zuoanimal--34032191.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzEvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTkxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/2/electrolux-zuoanimal--34032192.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzIvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTkyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/3/electrolux-zuoanimal--34032193.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzMvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTkzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/4/electrolux-zuoanimal--34032194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzQvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTk0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/5/electrolux-zuoanimal--34032195.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzUvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTk1LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/6/electrolux-zuoanimal--34032196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzYvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTk2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/7/electrolux-zuoanimal--34032197.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzcvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTk3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/8/electrolux-zuoanimal--34032198.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS85LzgvZWxlY3Ryb2x1eC16dW9hbmltYWwtLTM0MDMyMTk4LmpwZw==
  Electrolux ZUOANIMAL+ (46)
  Electrolux ZUOANIMAL+
  Power.fi Power.fi
  361, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  361, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Nilfisk Buddy II 12
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/7/nilfisk-buddy-ii-12-eu-24522637.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/8/nilfisk-buddy-ii-12-eu-24528038.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/0/nilfisk-buddy-ii-12-29753540.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/1/nilfisk-buddy-ii-12-29753541.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/2/nilfisk-buddy-ii-12-29753542.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/3/nilfisk-buddy-ii-12-29753543.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/4/nilfisk-buddy-ii-12-29753544.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/5/nilfisk-buddy-ii-12-29753545.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/7/nilfisk-buddy-ii-12-eu-24522637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8zLzcvbmlsZmlzay1idWRkeS1paS0xMi1ldS0yNDUyMjYzNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/8/nilfisk-buddy-ii-12-eu-24528038.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8zLzgvbmlsZmlzay1idWRkeS1paS0xMi1ldS0yNDUyODAzOC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/0/nilfisk-buddy-ii-12-29753540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzAvbmlsZmlzay1idWRkeS1paS0xMi0yOTc1MzU0MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/1/nilfisk-buddy-ii-12-29753541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzEvbmlsZmlzay1idWRkeS1paS0xMi0yOTc1MzU0MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/2/nilfisk-buddy-ii-12-29753542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzIvbmlsZmlzay1idWRkeS1paS0xMi0yOTc1MzU0Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/3/nilfisk-buddy-ii-12-29753543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzMvbmlsZmlzay1idWRkeS1paS0xMi0yOTc1MzU0My5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/4/nilfisk-buddy-ii-12-29753544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzQvbmlsZmlzay1idWRkeS1paS0xMi0yOTc1MzU0NC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/5/nilfisk-buddy-ii-12-29753545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzUvbmlsZmlzay1idWRkeS1paS0xMi0yOTc1MzU0NS5qcGc=
  Nilfisk Buddy II 12 (42)
  Nilfisk Buddy II 12
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  76.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  76.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Dyson DC37с Allergy
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/1/dyson-dc-33c-allergy-parquet-24773691.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/8/dyson-dc37c-allergy-24918098.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/9/dyson-dc37c-allergy-24918099.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/1/dyson-dc-33c-allergy-parquet-24773691.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzEvZHlzb24tZGMtMzNjLWFsbGVyZ3ktcGFycXVldC0yNDc3MzY5MS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/8/dyson-dc37c-allergy-24918098.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzgvZHlzb24tZGMzN2MtYWxsZXJneS0yNDkxODA5OC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/9/dyson-dc37c-allergy-24918099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzkvZHlzb24tZGMzN2MtYWxsZXJneS0yNDkxODA5OS5qcGc=
  Dyson DC37с Allergy (42)
  Dyson DC37с Allergy
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  338, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  338, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Miele Classic C1 Ecoline
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/7/miele-classic-c1-ecoline-46479187.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/4/miele-classic-c1-ecoline-46970014.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/7/miele-classic-c1-ecoline-46479187.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84LzcvbWllbGUtY2xhc3NpYy1jMS1lY29saW5lLTQ2NDc5MTg3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/4/miele-classic-c1-ecoline-46970014.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzQvbWllbGUtY2xhc3NpYy1jMS1lY29saW5lLTQ2OTcwMDE0LmpwZw==
  Miele Classic C1 Ecoline (39)
  Miele Classic C1 Ecoline
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  179.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  179.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Electrolux SP1ANIMAL PÖLYN- IMURI SILENTPERFORMER
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/6/electrolux-sp1animal-polyn-imuri-silentperformer-44401476.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9FTEVDVFJPTFVYLVNQMUFOSU1BTC1QT0xZTklNVVJJLTczMzI1NDM0MjQyNjktMTAyLmpwZWc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/7/8/electrolux-sp1animal-44940878.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/6/electrolux-sp1animal-polyn-imuri-silentperformer-44401476.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9FTEVDVFJPTFVYLVNQMUFOSU1BTC1QT0xZTklNVVJJLTczMzI1NDM0MjQyNjktMTAyLmpwZWc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/7/8/electrolux-sp1animal-44940878.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC83LzgvZWxlY3Ryb2x1eC1zcDFhbmltYWwtNDQ5NDA4NzguanBn
  Electrolux SP1ANIMAL PÖLYN- IMURI SILENTPERFORMER (37)
  Electrolux SP1ANIMAL PÖLYN- IMURI SILENTPERFORMER
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  198, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  198, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Electrolux 900 940 820 Kaappi 0.5l Ruostumaton teräs imuri
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/6/3/electrolux-zb3213-53660463.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjUwMzgwNy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/8/7/electrolux-zb3213-55928487.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/6/3/electrolux-zb3213-53660463.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjUwMzgwNy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/8/7/electrolux-zb3213-55928487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC84LzcvZWxlY3Ryb2x1eC16YjMyMTMtNTU5Mjg0ODcuanBn
  Electrolux 900 940 820 Kaappi 0.5l Ruostumaton teräs imuri (33)
  Electrolux 900 940 820 Kaappi 0.5l Ruostumaton teräs imuri
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  218, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  218, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Dyson DC-33C Mattress
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25112666.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/7/dyson-dc-33c-mattress-25112667.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25121966.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/0/dyson-dc-33c-mattress-25122010.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25112666.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi82LzYvZHlzb24tZGMtMzNjLW1hdHRyZXNzLTI1MTEyNjY2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/7/dyson-dc-33c-mattress-25112667.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi82LzcvZHlzb24tZGMtMzNjLW1hdHRyZXNzLTI1MTEyNjY3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25121966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzYvZHlzb24tZGMtMzNjLW1hdHRyZXNzLTI1MTIxOTY2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/0/dyson-dc-33c-mattress-25122010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzAvZHlzb24tZGMtMzNjLW1hdHRyZXNzLTI1MTIyMDEwLmpwZw==
  Dyson DC-33C Mattress (32)
  Dyson DC-33C Mattress
  Power.fi Power.fi
  351.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  351.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Electrolux ZUCHARDFL PÖLYN- IMURI ULTRACAPTIC, 903152162
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/9/electrolux-zuchardfl-polyn-imuri-ultracaptic-903152162-44390719.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9My90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpVQ0hBUkRGTC1QT0xZTklNVVJJLTczMzI1NDM0NDMyNTMtMTAyLkpQRw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/2/3/electrolux-zuchardfl-44939623.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/9/electrolux-zuchardfl-polyn-imuri-ultracaptic-903152162-44390719.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9My90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpVQ0hBUkRGTC1QT0xZTklNVVJJLTczMzI1NDM0NDMyNTMtMTAyLkpQRw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/2/3/electrolux-zuchardfl-44939623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvZWxlY3Ryb2x1eC16dWNoYXJkZmwtNDQ5Mzk2MjMuanBn
  Electrolux ZUCHARDFL PÖLYN- IMURI ULTRACAPTIC, 903152162 (29)
  Electrolux ZUCHARDFL PÖLYN- IMURI ULTRACAPTIC, 903152162
  Power.fi Power.fi
  357, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  357, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Bosch BGL35MON6 imuri
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/4/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254854.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/5/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254855.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/6/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254856.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/7/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254857.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/8/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254858.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/9/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254859.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/0/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254860.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/1/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254861.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/4/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzQvYm9zY2gtYmdsMzVtb242LXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1MjU0ODU0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/5/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzUvYm9zY2gtYmdsMzVtb242LXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1MjU0ODU1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/6/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254856.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzYvYm9zY2gtYmdsMzVtb242LXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1MjU0ODU2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/7/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254857.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzcvYm9zY2gtYmdsMzVtb242LXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1MjU0ODU3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/8/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254858.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzgvYm9zY2gtYmdsMzVtb242LXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1MjU0ODU4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/9/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254859.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzkvYm9zY2gtYmdsMzVtb242LXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1MjU0ODU5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/0/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254860.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzAvYm9zY2gtYmdsMzVtb242LXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1MjU0ODYwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/1/bosch-bgl35mon6-vacuum-cleaner-25254861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzEvYm9zY2gtYmdsMzVtb242LXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1MjU0ODYxLmpwZw==
  Bosch BGL35MON6 imuri (29)
  Bosch BGL35MON6 imuri
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  135.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  135.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Philips FC8322
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/9/philips-fc8322-08-powerlife-30714299.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724363.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/5/philips-fc8322-08-powerlife-30724365.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/6/philips-fc8322-08-powerlife-30724366.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/7/philips-fc8322-08-powerlife-30724367.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/8/philips-fc8322-08-powerlife-30724368.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/9/philips-fc8322-08-powerlife-30724369.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724373.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/9/philips-fc8322-08-powerlife-30714299.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi85LzkvcGhpbGlwcy1mYzgzMjItMDgtcG93ZXJsaWZlLTMwNzE0Mjk5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzMvcGhpbGlwcy1mYzgzMjItMDgtcG93ZXJsaWZlLTMwNzI0MzYzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/5/philips-fc8322-08-powerlife-30724365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzUvcGhpbGlwcy1mYzgzMjItMDgtcG93ZXJsaWZlLTMwNzI0MzY1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/6/philips-fc8322-08-powerlife-30724366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzYvcGhpbGlwcy1mYzgzMjItMDgtcG93ZXJsaWZlLTMwNzI0MzY2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/7/philips-fc8322-08-powerlife-30724367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzcvcGhpbGlwcy1mYzgzMjItMDgtcG93ZXJsaWZlLTMwNzI0MzY3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/8/philips-fc8322-08-powerlife-30724368.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzgvcGhpbGlwcy1mYzgzMjItMDgtcG93ZXJsaWZlLTMwNzI0MzY4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/9/philips-fc8322-08-powerlife-30724369.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzkvcGhpbGlwcy1mYzgzMjItMDgtcG93ZXJsaWZlLTMwNzI0MzY5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724373.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzMvcGhpbGlwcy1mYzgzMjItMDgtcG93ZXJsaWZlLTMwNzI0MzczLmpwZw==
  Philips FC8322 (29)
  Philips FC8322
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  95.0, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  95.0, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Karcher SE 5.100
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/8/karcher-se-5-100-21381548.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/3/0/kaercher-se-5-100-18519430.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/8/karcher-se-5-100-21381548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS80Lzgva2FyY2hlci1zZS01LTEwMC0yMTM4MTU0OC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/3/0/kaercher-se-5-100-18519430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8zLzAva2FlcmNoZXItc2UtNS0xMDAtMTg1MTk0MzAuanBn
  Karcher SE 5.100 (27)
  Karcher SE 5.100
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  351.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  351.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Miele Complete C3 Brilliant Ecoline
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/7/miele-complete-c3-brilliant-ecoline-39973947.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS80MDAyNTE1NjAxMzU4X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/8/miele-complete-c3-brilliant-ecoline-44274648.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OC90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMy1FQ09MSU5FLTQwMDI1MTU2MDEzNTgtMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/7/miele-complete-c3-brilliant-ecoline-44940777.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/7/miele-complete-c3-brilliant-ecoline-39973947.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS80MDAyNTE1NjAxMzU4X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/8/miele-complete-c3-brilliant-ecoline-44274648.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OC90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMy1FQ09MSU5FLTQwMDI1MTU2MDEzNTgtMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/7/miele-complete-c3-brilliant-ecoline-44940777.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83LzcvbWllbGUtY29tcGxldGUtYzMtYnJpbGxpYW50LWVjb2xpbmUtNDQ5NDA3NzcuanBn
  Miele Complete C3 Brilliant Ecoline (27)
  Miele Complete C3 Brilliant Ecoline
  Power.fi Power.fi
  597.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  597.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Dyson DC52 Allergy ERP
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/2/dyson-dc52-allergy-erp-24867002.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/3/dyson-dc52-allergy-erp-24867003.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/6/dyson-dc52-allergy-erp-24926216.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/7/dyson-dc52-allergy-erp-24926217.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/8/dyson-dc52-allergy-erp-24926218.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/2/dyson-dc52-allergy-erp-24867002.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8wLzIvZHlzb24tZGM1Mi1hbGxlcmd5LWVycC0yNDg2NzAwMi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/3/dyson-dc52-allergy-erp-24867003.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8wLzMvZHlzb24tZGM1Mi1hbGxlcmd5LWVycC0yNDg2NzAwMy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/6/dyson-dc52-allergy-erp-24926216.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8xLzYvZHlzb24tZGM1Mi1hbGxlcmd5LWVycC0yNDkyNjIxNi5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/7/dyson-dc52-allergy-erp-24926217.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8xLzcvZHlzb24tZGM1Mi1hbGxlcmd5LWVycC0yNDkyNjIxNy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/8/dyson-dc52-allergy-erp-24926218.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8xLzgvZHlzb24tZGM1Mi1hbGxlcmd5LWVycC0yNDkyNjIxOC5qcGc=
  Dyson DC52 Allergy ERP (26)
  Dyson DC52 Allergy ERP
  Allergiakauppa.fi Allergiakauppa.fi
  8.760760458739385 (20)
  404.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Allergiakauppa.fi Allergiakauppa.fi
  8.760760458739385 (20)
  404.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Electrolux ZUSGREEN58 Sylinteri 3.5l A Musta, Vihreä
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/7/1/electrolux-zusgreen58-polynimuri-55509471.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTcvdG5fRUxFQ1RST0xVWC1aVVNHUkVFTjU4LVBPTFlOSU1VUkktNzMzMjU0MzQ3NTA4Ny0xLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/8/4/electrolux-zusgreen58-cylinder-3-5l-a-black-green-55778084.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/7/1/electrolux-zusgreen58-polynimuri-55509471.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTcvdG5fRUxFQ1RST0xVWC1aVVNHUkVFTjU4LVBPTFlOSU1VUkktNzMzMjU0MzQ3NTA4Ny0xLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/8/4/electrolux-zusgreen58-cylinder-3-5l-a-black-green-55778084.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC84LzQvZWxlY3Ryb2x1eC16dXNncmVlbjU4LWN5bGluZGVyLTMtNWwtYS1ibGFjay1ncmVlbi01NTc3ODA4NC5qcGc=
  Electrolux ZUSGREEN58 Sylinteri 3.5l A Musta, Vihreä (26)
  Electrolux ZUSGREEN58 Sylinteri 3.5l A Musta, Vihreä
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  239, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  239, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Bosch BBH51830 imuri
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/9/bosch-bbh51830-vacuum-cleaner-24285349.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/9/bosch-bbh51830-vacuum-cleaner-24285349.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy80LzkvYm9zY2gtYmJoNTE4MzAtdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMjQyODUzNDkuanBn
  Bosch BBH51830 imuri (25)
  Bosch BBH51830 imuri
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  259, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  259, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux ZUFCLASSIW
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/0/electrolux-zufclassiw-42939490.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpVRkNMQVNTSVctUE9MWU4tLTczMzI1NDM0MzcxMzktMTAyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/4/electrolux-zufclassiw-44085104.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS83MzMyNTQzNDM3MTM5X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/1/electrolux-zufclassiw-44940961.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/0/electrolux-zufclassiw-42939490.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpVRkNMQVNTSVctUE9MWU4tLTczMzI1NDM0MzcxMzktMTAyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/4/electrolux-zufclassiw-44085104.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS83MzMyNTQzNDM3MTM5X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/1/electrolux-zufclassiw-44940961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS82LzEvZWxlY3Ryb2x1eC16dWZjbGFzc2l3LTQ0OTQwOTYxLmpwZw==
  Electrolux ZUFCLASSIW (25)
  Electrolux ZUFCLASSIW
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  218, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  218, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Philips Performer Expert Pölynimuri
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/9/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24901989.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/0/6/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24902706.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/0/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24902710.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/1/philips-fc8723-24906701.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/8/philips-fc8723-30725188.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/philips-performer-expert-fc8723-cylinder-5l-650w-a-grey-59490792.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/9/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24901989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzkvcGhpbGlwcy1mYzg3MjMtMDktdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMjQ5MDE5ODkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/0/6/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24902706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8wLzYvcGhpbGlwcy1mYzg3MjMtMDktdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMjQ5MDI3MDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/0/philips-fc8723-09-vacuum-cleaner-24902710.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzAvcGhpbGlwcy1mYzg3MjMtMDktdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMjQ5MDI3MTAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/1/philips-fc8723-24906701.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8wLzEvcGhpbGlwcy1mYzg3MjMtMjQ5MDY3MDEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/8/philips-fc8723-30725188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84LzgvcGhpbGlwcy1mYzg3MjMtMzA3MjUxODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/philips-performer-expert-fc8723-cylinder-5l-650w-a-grey-59490792.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy85LzIvcGhpbGlwcy1wZXJmb3JtZXItZXhwZXJ0LWZjODcyMy1jeWxpbmRlci01bC02NTB3LWEtZ3JleS01OTQ5MDc5Mi5qcGc=
  Philips Performer Expert Pölynimuri (25)
  Philips Performer Expert Pölynimuri
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  210.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  210.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Dyson V6
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/4/dyson-v6-30734964.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/5/dyson-v6-30734965.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/6/dyson-v6-30734966.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/7/dyson-v6-30734967.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/8/dyson-v6-30734968.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/8/dyson-v6-58815118.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/9/dyson-v6-58815119.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/1/dyson-v6-58866401.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/2/dyson-v6-58866402.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/3/dyson-v6-58866403.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/4/dyson-v6-58866404.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/5/dyson-v6-58866405.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/6/dyson-v6-58866406.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/4/dyson-v6-30734964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS82LzQvZHlzb24tdjYtMzA3MzQ5NjQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/5/dyson-v6-30734965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS82LzUvZHlzb24tdjYtMzA3MzQ5NjUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/6/dyson-v6-30734966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS82LzYvZHlzb24tdjYtMzA3MzQ5NjYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/7/dyson-v6-30734967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS82LzcvZHlzb24tdjYtMzA3MzQ5NjcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/8/dyson-v6-30734968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS82LzgvZHlzb24tdjYtMzA3MzQ5NjguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/8/dyson-v6-58815118.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzgvZHlzb24tdjYtNTg4MTUxMTguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/9/dyson-v6-58815119.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzkvZHlzb24tdjYtNTg4MTUxMTkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/1/dyson-v6-58866401.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzEvZHlzb24tdjYtNTg4NjY0MDEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/2/dyson-v6-58866402.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzIvZHlzb24tdjYtNTg4NjY0MDIuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/3/dyson-v6-58866403.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzMvZHlzb24tdjYtNTg4NjY0MDMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/4/dyson-v6-58866404.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzQvZHlzb24tdjYtNTg4NjY0MDQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/5/dyson-v6-58866405.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzUvZHlzb24tdjYtNTg4NjY0MDUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/6/dyson-v6-58866406.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzYvZHlzb24tdjYtNTg4NjY0MDYuanBn
  Dyson V6 (24)
  Dyson V6
  Power.fi Power.fi
  308, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  308, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Miele S 8590
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/miele-s-8590-19659030.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/4/miele-s-8590-21815114.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/miele-s-8590-19659030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzAvbWllbGUtcy04NTkwLTE5NjU5MDMwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/4/miele-s-8590-21815114.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzQvbWllbGUtcy04NTkwLTIxODE1MTE0LmpwZw==
  Miele S 8590 (24)
  7.1 (1)
  Miele S 8590
  Power.fi Power.fi
  651.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  651.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Samsung VCC5490H31/XSB
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/3/3/samsung-vcc5490h31-xsb-24111033.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/9/samsung-vcc5490h31-xsb-29158639.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/0/samsung-vcc5490h31-xsb-29158640.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/1/samsung-vcc5490h31-xsb-29158641.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/2/samsung-vcc5490h31-xsb-29158642.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/3/samsung-vcc5490h31-xsb-29158643.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/3/3/samsung-vcc5490h31-xsb-24111033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8zLzMvc2Ftc3VuZy12Y2M1NDkwaDMxLXhzYi0yNDExMTAzMy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/9/samsung-vcc5490h31-xsb-29158639.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzkvc2Ftc3VuZy12Y2M1NDkwaDMxLXhzYi0yOTE1ODYzOS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/0/samsung-vcc5490h31-xsb-29158640.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzAvc2Ftc3VuZy12Y2M1NDkwaDMxLXhzYi0yOTE1ODY0MC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/1/samsung-vcc5490h31-xsb-29158641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzEvc2Ftc3VuZy12Y2M1NDkwaDMxLXhzYi0yOTE1ODY0MS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/2/samsung-vcc5490h31-xsb-29158642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzIvc2Ftc3VuZy12Y2M1NDkwaDMxLXhzYi0yOTE1ODY0Mi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/3/samsung-vcc5490h31-xsb-29158643.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzMvc2Ftc3VuZy12Y2M1NDkwaDMxLXhzYi0yOTE1ODY0My5qcGc=
  Samsung VCC5490H31/XSB (24)
  Samsung VCC5490H31/XSB
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  109, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  109, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux Dammsugare UltraPower ZB5020
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/4/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736554.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4NjQw
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/5/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736555.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDE5MTgwX2hfZl9sXzA=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/7/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736557.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4NzAyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/9/3/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-33572693.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80NC80Mi83OC80Yjc4NzU1NzU1NzQ2NDQ4NjM3ODRmNGE0MjRmNTA2NTVhNmI1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/9/4/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-33572694.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ1Mi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/7/electrolux-zb5020-34032177.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/4/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736554.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4NjQw
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/5/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736555.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDE5MTgwX2hfZl9sXzA=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/5/7/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-31736557.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4NzAyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/9/3/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-33572693.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjMuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80NC80Mi83OC80Yjc4NzU1NzU1NzQ2NDQ4NjM3ODRmNGE0MjRmNTA2NTVhNmI1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/9/4/electrolux-ultrapower-zb5020-ijs-wit-steelstofzuiger-33572694.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ1Mi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/7/electrolux-zb5020-34032177.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzcvZWxlY3Ryb2x1eC16YjUwMjAtMzQwMzIxNzcuanBn
  Electrolux Dammsugare UltraPower ZB5020 (24)
  Electrolux Dammsugare UltraPower ZB5020
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  248, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  248, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Electrolux UltraFlex ZUFGREEN zwart Stofzuiger zonder zak
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/9/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-30816869.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDQzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/7/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-31729867.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDIzMzYxX2hfZl9sXzA=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/9/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-31729869.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgxODAxP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/5/electrolux-ultraflex-zufgreen-32004295.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/9/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-30816869.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDQzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/7/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-31729867.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDIzMzYxX2hfZl9sXzA=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/9/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-31729869.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgxODAxP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/5/electrolux-ultraflex-zufgreen-32004295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi85LzUvZWxlY3Ryb2x1eC11bHRyYWZsZXgtenVmZ3JlZW4tMzIwMDQyOTUuanBn
  Electrolux UltraFlex ZUFGREEN zwart Stofzuiger zonder zak (22)
  Electrolux UltraFlex ZUFGREEN zwart Stofzuiger zonder zak
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  268, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  268, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Bosch BCH6256N1 imuri
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/8/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669408.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/9/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669409.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/0/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669410.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/1/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669411.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669412.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/8/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669408.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8wLzgvYm9zY2gtYmNoNjI1Nm4xLXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1NjY5NDA4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/9/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669409.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8wLzkvYm9zY2gtYmNoNjI1Nm4xLXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1NjY5NDA5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/0/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzAvYm9zY2gtYmNoNjI1Nm4xLXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1NjY5NDEwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/1/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzEvYm9zY2gtYmNoNjI1Nm4xLXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1NjY5NDExLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/bosch-bch6256n1-vacuum-cleaner-25669412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzIvYm9zY2gtYmNoNjI1Nm4xLXZhY3V1bS1jbGVhbmVyLTI1NjY5NDEyLmpwZw==
  Bosch BCH6256N1 imuri (22)
  Bosch BCH6256N1 imuri
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  299, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  299, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Electrolux ZAPORIGINW
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/9/electrolux-zaporiginw-30573439.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/9/electrolux-zaporiginw-30573439.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzkvZWxlY3Ryb2x1eC16YXBvcmlnaW53LTMwNTczNDM5LmpwZw==
  Electrolux ZAPORIGINW (22)
  Electrolux ZAPORIGINW
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  178, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  178, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Samsung SC47G0
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/5/samsung-sc47g0-21383035.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/6/samsung-sc47g0-21383036.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/7/samsung-sc47g0-21383037.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/8/samsung-sc47g0-21383038.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/5/samsung-sc47g0-21383035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzUvc2Ftc3VuZy1zYzQ3ZzAtMjEzODMwMzUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/6/samsung-sc47g0-21383036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzYvc2Ftc3VuZy1zYzQ3ZzAtMjEzODMwMzYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/7/samsung-sc47g0-21383037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzcvc2Ftc3VuZy1zYzQ3ZzAtMjEzODMwMzcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/8/samsung-sc47g0-21383038.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzgvc2Ftc3VuZy1zYzQ3ZzAtMjEzODMwMzguanBn
  Samsung SC47G0 (21)
  Samsung SC47G0
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  109, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  109, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Dyson DC52 Multifloor Sininen
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/9/6/dyson-dc52-multifloor-blue-24951596.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/0/9/dyson-dc52-multifloor-blue-25182609.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/0/dyson-dc52-multifloor-blue-25182610.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/9/6/dyson-dc52-multifloor-blue-24951596.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS85LzYvZHlzb24tZGM1Mi1tdWx0aWZsb29yLWJsdWUtMjQ5NTE1OTYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/0/9/dyson-dc52-multifloor-blue-25182609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8wLzkvZHlzb24tZGM1Mi1tdWx0aWZsb29yLWJsdWUtMjUxODI2MDkuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/0/dyson-dc52-multifloor-blue-25182610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8xLzAvZHlzb24tZGM1Mi1tdWx0aWZsb29yLWJsdWUtMjUxODI2MTAuanBn
  Dyson DC52 Multifloor Sininen (21)
  Dyson DC52 Multifloor Sininen
  Power.fi Power.fi
  397.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  397.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
2 3
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 145 (budget)
  • € 145 - € 220 (price_150_220)
  • € 220 - € 335 (price_220_340)
  • ≥ € 335 (price_340)
 • Mitä ominaisuuksia tarvitset? (ominaisuus_imurointi):
  • Hiljainen pölynimuri (<70dB) (hiljainen_po_lynimuri_70db_)
  • Kevyt pölynimuri (<5kg) (kevyt_po_lynimuri_5kg_)
  • Korkea pölykapasiteetti (>4L) (korkea_po_lykapasiteetti_4l_)
  • Pitkä johto (>7m) (pitka_johto_7m_)
  • Pölynimuri (pussillinen) (po_lynimuri_pussillinen_)
  • Pölynimuri (pussiton) (po_lynimuri_pussiton_)
 • Mitä helppokäyttöominaisuuksia tarvitset? (helppoka_ytto_isyys):
  • Pölypussi täynnä-indikaattori (po_lypussi_ta_ynna_indikaattori)
  • Tehonsäätö (tehonsa_a_to_)
  • Teleskooppivarsi (teleskooppivarsi)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Beige (beige)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Kerman väri (kerman_va_ri)
  • Lila (lila)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Sininen (sininen)
  • Titaani (titaani)
  • Turkoosi (turkoosi)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
  • Violetti (violetti)
 • Minkä pituista johtoa tarvitset? (johdon_pituus):
  • < 6 m (johdon_pituus_6)
  • 6 m - 7 m (johdon_pituus_6_7)
  • 7 m - 9 m (johdon_pituus_7_9)
  • ≥ 9 m (johdon_pituus_9)
 • Minkä tyyppisen pölysäiliön tarvitset? (po_lysa_ilio_n_tyyppi):
  • Pölypussillinen (po_lypussillinen)
  • Pölypussillinen / Pölypussiton (po_lypussillinen_po_lypussiton)
 • Minkä tyyppistä pölynimuria etsit? (tyyppi):
  • Kaappi (kaappi)
  • Rumpu (rumpu)
  • Sylinteri (sylinteri)
 • Kuinka hiljaista pölynimuria etsit? (a_a_nentaso):
  • < 71 dB (a_a_nentaso_71)
  • 71 dB - 77 dB (a_a_nentaso_71_77)
  • 77 dB - 80 dB (a_a_nentaso_77_80)
  • ≥ 80 dB (a_a_nentaso_80)
 • Kuinka pitkän toimintasäteen tarvitset? (toimintasa_de):
  • < 9 m (toimintasa_de_9)
  • 9 m - 10 m (toimintasa_de_9_10)
  • 10 m - 12 m (toimintasa_de_10_12)
  • ≥ 12 m (toimintasa_de_12)
 • Kuinka imutehokasta pölynimuria tarvitset? (imuteho):
  • < 250 W (imuteho_250)
  • 250 W - 300 W (imuteho_250_300)
  • 300 W - 700 W (imuteho_300_700)
  • ≥ 700 W (imuteho_700)
 • Kuinka suurta pölynpidätyskykyä tarvitset? (po_lyn_kapasiteetti):
  • < 2 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_2)
  • 2 litra (litroja) - 3.5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_2_3.5)
  • 3.5 litra (litroja) - 5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_3.5_5)
  • ≥ 5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_5)
 • Minkä puhdistustyypin imuria etsit? (puhdistustyyppi):
  • Kuiva (kuiva)
  • Kuiva ja märkä (kuiva_ja_ma_rka_)
  • Märkä (ma_rka_)
 • Minkälaista ilmanpuhdistustyyppiä tarvitset pölynimurillesi? (imurin_ilman_puhdistus):
  • Air-clean (air_clean)
  • EPA (epa)
  • HEPA (hepa)
  • Miele AirClean (miele_airclean)
  • Mikro (mikro)
  • S-class filter (s_class_filter)
 • Minkä HEPA-luokan imuria etsit? (hepa_luokitus):
  • HEPA 10 (hepa_10)
  • HEPA 12 (hepa_12)
  • HEPA 13 (hepa_13)
  • HEPA 14 (hepa_14)
 • Tarvitsetko johdotonta imuria? (johdoton):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä melutason imuria etsit? (melutaso_hyo_ty_po_lynimuri):
  • Erittäin hiljainen pölynimuri (0-60dB) (eritta_in_hiljainen_po_lynimuri_0_60db_)
 • Minkälainen putken materiaali sopii sinulle parhaiten? (putken_materiaali):
  • Alumiini (alumiini)
  • Metalli (metalli)
  • Muovi (muovi)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
 • Etsitkö pölynimuria Turbo brushilla? (turbo_brush):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
  • Y (y)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Dyson V6 (dyson_v6)
  • Miele C1 ecoline (miele_c1_ecoline)
  • Miele C3 (miele_c3)
  • Nilfisk GD 930 (nilfisk_gd_930)
  • Numatic HVR200A (numatic_hvr200a)
  • Philips centrino (philips_centrino)
  • Siemens vsz3 (siemens_vsz3)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi