x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

pölynimuri

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita pölynimuri:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta pölynimuri

Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät ...
 • Yleiset tiedot

  Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • imurityypit,
  • imurin toiminnot,
  • imurin muotoilu,
  • lisäosia imureille,
  • suosituimpia imuri-merkkejä.

  Ostovinkkejä
  Imuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Käyttösopivuus: Millaiselle pinnalle tarvitset imuria? Haluatko imurin, jolla voi imuroida myös vettä? Haluatko imurin, johon tulee käyttää pölypussia, vai pölypussittoman imurin?
  2. Johdon pituus: Kuinka pitkälle johdon pitää riittää, jotta yletyt imuroimaan kaikki nurkat?
  3. Lisäsuuttimet: Tuleeko imurin mukana suuttimia esim. hyllypölyn tai huonekalujen imurointiin? Myös suuttimet pieniin ja kapeisiin tiloihin ovat käteviä.
  4. Kotieläimet ja allergiat: On olemassa imureita, jotka sopivat erityisen hyvin eläinten karvojen imuroimiseen ja imuroita, joissa allergiafiltteri.
  5. Imuvoima: Erilaisilta lattioilta pölyä ja likaa täytyy imeä erilaisella voimalla. Matot vaativat tehokkaampaa imua kuin puulattiat tai laminaatit.

  Imurityypit
  Markkinoilla on monia erilaisia imureita. Tunnetuimpia tyyppejä ovat:

  • Vedettävä imuri: pyörällinen perässä vedettävä malli. Tämän tyyppisissä imureissa on vahva moottori, niitä voi käännellä ja käyttää kodin kaikissa paikoissa. Vedettäviä imureita on joko pölypussillisia tai pölypussittomia malleja.
  • Varrellinen akkupölynimuri: yhtenäinen ja kevyt malli. Nämä imurit on suunniteltu juuri lattioita ja mattoja varten, ja ne voivat olla hieman vaikeakäyttöisiä rappuja imuroidessa. Pölysäiliö on kiinnitetty varteen.
  • Säiliöimuri: muistuttaa tavallista johdollista imuria, mutta tässä mallissa moottori ja suodatin on sijoitettu säiliöön. Näiden imureiden imuteho on suurempi ja ne imevät myös enemmän pölyä. Tämä malli on yleinen siivousalalla.
  • Robotti-imuri: pieni, pyöreä malli jossa on itseohjaava muisti. Tässä imurissa on yleensä sensori, jonka ansiosta se ei voi tippua alas rappuja, ja laitteeseen voi ohjelmoida että kuinka ison tilan haluaa imuroida, pinta-alan mukaan. Käytännöllistä robotti-imureissa on se, että voit lähteä ulos ja lattiat on imuroitu kun tulet takaisin.
  • Kannettava imuri: pieni malli, jossa on mukana kantohihna. Tämä imurimalli on hyödyllinen jos täytyy imuroida paljon rappuja tai vaikeapääsyisiä paikkoja.
  • Rikkaimuri: pieni, ladattava malli. Näissä imureissa on akku, joka ladataan aina käytön jälkeen. Etuna näissä pikkuimureissa on, että ne ovat käteviä käyttää, jopa vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten auton nurkissa. Rikkaimureissa on säiliö, joka tyhjennetään käytön jälkeen.
  • Märkä/kuivaimuri: tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön. Käytetään erityisesti rakennus-siivouksessa. Tälläiset mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden imukyky on paljon suurempi. Ne ovat nimenomaan imureita teollisuuskäyttöön, ja niillä on mahdollista imuroida myös märkiä paikkoja.

  Imurin toiminnot
  Jotta imuroimisesta tulisi helppoa nykyaikaisissa imureissa on muutamia lisätoimintoja. Tärkeimpiä ovat:

  • Cleanstream-suodatin:hyödyllinen tavallisessa käytössä
  • HEPA-suodatin (High Efficiency Particulate Air): Allergikoille tai astma- ja hengitystiesairauksista kärsiville tarkoitettu
  • Hiukkassuodatin: huolehtii ettei hajut pääse ulos imurista.
  • S-luokan suodatin (S-suodatin): imee pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.
  • Märkäimu: Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nesteitä. Niin kutsutut märkäimurit sisältävät vesisuodattimen, ja märkä aines kerätään eri säiliöön kuin pölypussi.
  • Imutehonsäädin: Eri pintoja imuroitaessa voi imutehoa säädellä toiveittensa mukaan.
  • Täysinäisyysvaroitin: Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

  Imurin muotoilu
  Tämän päivän imurin pitää käytännöllisyyden lisäksi olla myös hienon näköinen. Imureita onkin monenlaisia, monen mallisia ja eri värisiä. Design imurit ovat suosittuja, ja eniten myydyt värit niistä ovat musta ja teräksen harmaa. Myös virtaviivaiset, kompaktit mallit, jotka näyttävät futuristisilta tai hauskoilta ovat haluttuja.

  Lisäosia imureille
  Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.
  Imurin säilytystä varten olisi parempi, että imuri on pienikokoinen. Säilytystä varten on erilaisia kiinnitystelineitä, joihin imurin varren voi laittaa roikkumaan. Tämä teline kiinnitetään esim. seinään tai kaapin oveen. Useimmissa imureissa on johdon kelaaja, joka kerää johdon pois näkyvistä.

  Suosituimpia imuri-merkkejä
  Imureita on saatavilla montaa eri merkkiä. Tunnetuimpia ovat Aeg-Electrolux, Bosch, Dirt Devil, Dyson, HE, LG, Liebherr, Miele ja Philips.

  Vertaile täällä imureita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minulla on 5 koiraa, 3 kissaa papukaija kotona. Mikä imuri kannattaa hankkia?
  Tärkeää on tässä tapauksessa valita tehokas imuri ja hyvä suodatin. HEPA-suodatin on kaikkein voimakkain suodatin, ja imee erinomaisesti pölyä ja eläinten karvoja. Tämä nimi esiintyy yleensä sellaisten mallien nimissä, jotka on tarkoitettu allergikoille ja kotitalouksiin, jossa on kotieläimiä.

  Meillä on usein märkiä länttejä lattialla. Onko imuria, jolla voi imuroida kosteita materiaaleja?
  Kyllä, on olemassa myös malleja joilla voi imuroida kosteita materiaaleja.

  Olen allerginen pölypunkeille. Onko imuria joka auttaa niihin?
  Kyllä, tällöin kannattaa valita imuri, jossa on HEPA-suodatin.

  Mitä neuvotaan imurin energiankäytöstä?
  Imurin energiankulutus ilmaistaan Watteina per sekunti. Mitä korkeampi wattiluku, sen suurempi imuteho.

  Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mitä se tarkoittaa?
  Uusia sähkölaitteita hankkiessa on maksettava kierrätysmaksu. Kierrätysmaksu maksetaan, jotta vanhat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Eli kun uusi laite hankitaan, huolehditaan siitä että vanha poistuu siistillä tavalla pois käytöstä. Kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.

   

 • Termien selitykset

  Alla lista imureiden teknisistä tiedoista aakkosjärjestyksessä.

  Automaattinen johdonkelain
  Automaattisen johdonkelaimen avulla johdon saa tallennettua kätevästi imurin siään vain nappia painamalla.

  Imunsäätely
  Imunsäätely tapahtuu joko elektronisesti (säädettävä imurissa olevasta napista), mekaanisesti (pienen luukun avulla, joka sijaitsee varressa) tai automaattisesti.

  Langaton
  Langattomiin imureihin (kuten robotti-imuri ja rikkaimuri) kuuluu laturi.

  Lisäosat
  Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.

  Maksimi teho
  Teho ilmoitetaan yksikössä Watt. Mitä suurempi luku sitä enemmän tehoa.

  Neste
  Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nestettä. Neste kerätään eri säiliöön kuin kuiva aines. Nestesäiliö täytyy tyhjentää itse käytön jälkeen.

  Putkisysteemi
  Imureissa on kolme eri putkenosaa. Lattiaa vasten liikkuva suutin, teleskooppivarsi ja taipuva varsi. Teleskooppiputken pituutta saa muutettua. Taipuvan putkenosan avulla pölyt saa imuroitua vaikeista paikoista, kuten tuolien alta, ilman kumartelemista.

  Pölynkeräys
  Mallissa voi olla joko säiliö pölypussille ja pölypussi, tai se voi olla imuri, jossa ei ole pölypussia. Pölypussittoman imurin etuina ovat että ei tarvitse miettiä jos pölypussit loppuvat kesken ja että imuvoima ei laske sen takia että pölypussi olisi täynnä. Haittana on että uudet, pölypussittomat mallit ovat usein kalliimpia.

  Suodatin
  Allergikoille tai astma-ja hengitystiesairauksista kärsiville hyödyllinen hankinta on imuri, jossa on HEPA-suodatin. HEPA (High Efficiency Particulate Air) on parhaimpia suodattimia markkinoilla. Se suodattaa mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia ja tuoksuja.
  Cleanstream-suodatin on hyödyllinen tavallisessa käytössä Hiukkas-suodatin huolehtii etteivät hajut pääse ulos imurista. S-luokan suodatin sieppaa pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.

  Tilavuus
  Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon pölyä imurilla saa imettyä.

  Täysinäisyysvaroitus
  Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

  Vesisäiliön tilavuus (vesi-imuri)
  Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon nestettä imurin säiliöön mahtuu.

  • Electrolux Electrolux imurit
  • Miele Miele imurit
  • Dyson Dyson imurit
  • Hiljainen imuri Imurit, joiden melutaso alle 70dB
  • Pussiton imuri Pölypussittomat imurit
  • Kevyt imuri Imurit joiden paino alle 5kg
  • Johdoton imuri Imurit ilman johtoa
  • Sininen Siniset Imurit
  • Musta Mustat imurit
 • Electrolux Ucorigin Ultracaptic
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/9/electrolux-ucorigin-ultracaptic-22259279.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/5/electrolux-ucorigin-ultracaptic-30164675.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/9/electrolux-ucorigin-ultracaptic-22259279.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzcvOS9lbGVjdHJvbHV4LXVjb3JpZ2luLXVsdHJhY2FwdGljLTIyMjU5Mjc5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/5/electrolux-ucorigin-ultracaptic-30164675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvNS9lbGVjdHJvbHV4LXVjb3JpZ2luLXVsdHJhY2FwdGljLTMwMTY0Njc1LmpwZw==
  Electrolux Ucorigin Ultracaptic (18)
  4.25 (1)
  Electrolux Ucorigin Ultracaptic
  Huonoin imuri ininä
  Imurilla ikää nyt 1 1/2 vuotta. Ollut kahdesti takuuhuollossa. Virtakytin rikki toistamiseen, letkut ei kestä imurin suurta painoa, kädensija hajosi. Onneksi oli 20 vuotta vanha ihan ehjä Panasonic varalla. Mitä tekee 5 vuoden takuulla joa imuria saa huollattaa n. 10 kertaa sinä aikana
  2.0
  0 10
  • Imuteho
  • Takuu 5 vuotta
  • 1 1/2 vuotta vanha 2x rikki
  • Letkut ei kestä painoa
  • Virtakytkin takkuilee
 • Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvMy9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNi9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNy9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvOC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvOS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1OS5qcGc=
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ (144)
  5.25 (1)
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  Hyvä ,muoviosat eivät kestä normikäyttöä
  Ultra active ZUAG 3801 imuri kotikäytössä 4v.Letkun raitisilmasuulakkeen pidike irtosi parin vuoden päästä,teippasin.n. 4 v.käytössä letkun kontakti irtoaa välillä varresta.Suulakkeen pyörät irtosivat.Varaosia ei kannata ostaa joten uusi imuri ja ERIMERKKINEN!
  4.0
  0 10
  • pitkä johto
  • kevyt käyttää
  • tekstiilisuutin,kesto hyvä3kk
  • 4v. suutinpyörät irtosivat
  • varren kiinn.ei pidä,4v.
 • Electrolux Ergospace Vihreä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzcvNC9lbGVjdHJvbHV4LWVyZ29zcGFjZS1ncmVlbi0yNDk4NjQ3NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvMS9lbGVjdHJvbHV4LWVzZ3JlZW4tZXJnb3NwYWNlLTI1MDg1MzMxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzUvNy9lbGVjdHJvbHV4LWVzZ3JlZW4tZXJnb3NwYWNlLTI3NDI2NDU3LmpwZw==
  Electrolux Ergospace Vihreä (175)
  7.9 (1)
  Electrolux Ergospace Vihreä
  Hyvä, ekologinen imuri
  Hiljainen käyttöääni, portaaton imutehon säätö. Ekologinen. Pitkä johto ja letku takaavat hyvän käyttösäteen.
  9.3
  0 10
 • Bosch BGL8SIL59 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/3/bosch-bgl8sil59-vacuum-cleaner-24843303.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/3/bosch-bgl8sil59-vacuum-cleaner-24843303.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzAvMy9ib3NjaC1iZ2w4c2lsNTktdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMjQ4NDMzMDMuanBn
  Bosch BGL8SIL59 imuri (16)
  7.6 (1)
  Bosch BGL8SIL59 imuri
  Huipputuote, hiljainen, laajakäyttöala ja hellävarainen pinnoille
  -Hiljainen -Laaja käyttöalue -Takuu
  8.7
  0 10
 • Electrolux
  • electrolux
 • Miele
  • miele
 • Dyson
  • dyson
 • Hiljainen imuri
  • hiljainen_po_lynimuri_70db_
 • Pussiton imuri
  • po_lynimuri_pussiton_
 • Kevyt imuri
  • kevyt_po_lynimuri_5kg_
 • Johdoton imuri
  • kylla_
 • Sininen
  • sininen
 • Musta
  • musta
Imurit 6.3 (4)
0 - 48
 • Volta U 2407 EL
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/9/0/volta-u-2407-el-24937290.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/9/0/volta-u-2407-el-24937290.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzkvMC92b2x0YS11LTI0MDctZWwtMjQ5MzcyOTAuanBn
  Volta U 2407 EL (183)
  Volta U 2407 EL
  Kodin1 Kodin1
  30, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  30, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  most_sold
 • Electrolux Ergospace Vihreä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzcvNC9lbGVjdHJvbHV4LWVyZ29zcGFjZS1ncmVlbi0yNDk4NjQ3NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvMS9lbGVjdHJvbHV4LWVzZ3JlZW4tZXJnb3NwYWNlLTI1MDg1MzMxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzUvNy9lbGVjdHJvbHV4LWVzZ3JlZW4tZXJnb3NwYWNlLTI3NDI2NDU3LmpwZw==
  Electrolux Ergospace Vihreä (175)
  7.9 (1)
  Electrolux Ergospace Vihreä
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
  best_reviewed
 • Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/6/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-32032496.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVVNHUkVFTlA/JGZ1bGwk
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/5/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-32472295.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF91bHRyYXNpbGVuY2VyX3p1c2dyZWVuX3p3YXJ0XzYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/6/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037976.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/7/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037977.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/8/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037978.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/9/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037979.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/0/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037980.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/1/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037981.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/2/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037982.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/6/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-32032496.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVVNHUkVFTlA/JGZ1bGwk
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/5/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-32472295.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF91bHRyYXNpbGVuY2VyX3p1c2dyZWVuX3p3YXJ0XzYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/6/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037976.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzcvNi9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhc2lsZW5jZXItZ3JlZW4tcG9seW5pbXVyaS0zNDAzNzk3Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/7/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037977.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzcvNy9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhc2lsZW5jZXItZ3JlZW4tcG9seW5pbXVyaS0zNDAzNzk3Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/8/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037978.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzcvOC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhc2lsZW5jZXItZ3JlZW4tcG9seW5pbXVyaS0zNDAzNzk3OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/9/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037979.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzcvOS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhc2lsZW5jZXItZ3JlZW4tcG9seW5pbXVyaS0zNDAzNzk3OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/0/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037980.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvMC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhc2lsZW5jZXItZ3JlZW4tcG9seW5pbXVyaS0zNDAzNzk4MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/1/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvMS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhc2lsZW5jZXItZ3JlZW4tcG9seW5pbXVyaS0zNDAzNzk4MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/2/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvMi9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhc2lsZW5jZXItZ3JlZW4tcG9seW5pbXVyaS0zNDAzNzk4Mi5qcGc=
  Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri (162)
  Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri
  Webhallen Webhallen
  7.219381331038746 (14)
  195, ? (offer_sdt_unknown)
  Webhallen Webhallen
  7.219381331038746 (14)
  195, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvMy9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNi9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNy9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvOC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvOS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhb25lLXp1b2dyZWVuLS0zMjAwMTU1OS5qcGc=
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ (144)
  5.25 (1)
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  299, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  299, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  3
 • Electrolux ZB3012 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/4/5/electrolux-zb3012-24103845.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/7/7/electrolux-zb3012-24105277.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/3/electrolux-zb3012-24105433.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/8/8/electrolux-zb3012-24105588.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/4/5/electrolux-zb3012-24103845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzQvNS9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMi0yNDEwMzg0NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/7/7/electrolux-zb3012-24105277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzcvNy9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMi0yNDEwNTI3Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/3/electrolux-zb3012-24105433.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvMy9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMi0yNDEwNTQzMy5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/8/8/electrolux-zb3012-24105588.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzgvOC9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMi0yNDEwNTU4OC5qcGc=
  Electrolux ZB3012 imuri (138)
  Electrolux ZB3012 imuri
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  189, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  189, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44151257.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvODQwZGI4Y2UtMmRhNS00Yzc3LWE3OGItODI4MzNkNTUxMzI0L3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44501894.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9Mi90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpDUzIxMDBXRUwtUE9MWU4tLTczMzI1NDMzOTE0NjItMTAyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/8/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-45964218.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE0MDM5LWxhcmdlL3pjczIxMDB3ZWwtZWxlY3Ryb2x1eC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/electrolux-zcs2100wel-47214522.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44151257.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvODQwZGI4Y2UtMmRhNS00Yzc3LWE3OGItODI4MzNkNTUxMzI0L3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-44501894.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9Mi90bl9FTEVDVFJPTFVYLVpDUzIxMDBXRUwtUE9MWU4tLTczMzI1NDMzOTE0NjItMTAyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/8/electrolux-classicsilence-zcs2100wel-polynimuri-s-bag-polypussi-45964218.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE0MDM5LWxhcmdlL3pjczIxMDB3ZWwtZWxlY3Ryb2x1eC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/electrolux-zcs2100wel-47214522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvMi9lbGVjdHJvbHV4LXpjczIxMDB3ZWwtNDcyMTQ1MjIuanBn
  Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi (121)
  Electrolux ClassicSilence ZCS2100WEL pölynimuri - S-bag-pölypussi
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Dyson DC33C EXTRA imuri
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/9/0/dyson-dc33c-origin-extra-21525390.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/1/5/dyson-dc33c-extra-vacuum-cleaner-25003715.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/1/6/dyson-dc33c-extra-vacuum-cleaner-25003716.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/9/0/dyson-dc33c-origin-extra-21525390.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzkvMC9keXNvbi1kYzMzYy1vcmlnaW4tZXh0cmEtMjE1MjUzOTAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/1/5/dyson-dc33c-extra-vacuum-cleaner-25003715.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzEvNS9keXNvbi1kYzMzYy1leHRyYS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNTAwMzcxNS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/1/6/dyson-dc33c-extra-vacuum-cleaner-25003716.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzEvNi9keXNvbi1kYzMzYy1leHRyYS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNTAwMzcxNi5qcGc=
  Dyson DC33C EXTRA imuri (96)
  Dyson DC33C EXTRA imuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  222, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  222, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Electrolux ZUSDELUXE+
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/0/electrolux-zusdeluxe--34035330.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-zusdeluxe--34035331.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/2/electrolux-zusdeluxe--34035332.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/3/electrolux-zusdeluxe--34035333.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/4/electrolux-zusdeluxe--34035334.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/5/electrolux-zusdeluxe--34035335.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/6/electrolux-zusdeluxe--34035336.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/7/electrolux-zusdeluxe--34035337.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/8/electrolux-zusdeluxe--34035338.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/9/electrolux-zusdeluxe--34035339.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/0/electrolux-zusdeluxe--34035340.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/1/electrolux-zusdeluxe--34035341.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/2/electrolux-zusdeluxe--34035342.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/3/electrolux-zusdeluxe--34035343.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/4/electrolux-zusdeluxe--34035344.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/0/electrolux-zusdeluxe--34035330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvMC9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-zusdeluxe--34035331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvMS9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/2/electrolux-zusdeluxe--34035332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvMi9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/3/electrolux-zusdeluxe--34035333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvMy9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/4/electrolux-zusdeluxe--34035334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvNC9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/5/electrolux-zusdeluxe--34035335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvNS9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/6/electrolux-zusdeluxe--34035336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvNi9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/7/electrolux-zusdeluxe--34035337.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvNy9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/8/electrolux-zusdeluxe--34035338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvOC9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/9/electrolux-zusdeluxe--34035339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvOS9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzMzkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/0/electrolux-zusdeluxe--34035340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvMC9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzNDAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/1/electrolux-zusdeluxe--34035341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvMS9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzNDEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/2/electrolux-zusdeluxe--34035342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvMi9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzNDIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/3/electrolux-zusdeluxe--34035343.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvMy9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzNDMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/4/electrolux-zusdeluxe--34035344.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvNC9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2RlbHV4ZS0tMzQwMzUzNDQuanBn
  Electrolux ZUSDELUXE+ (61)
  Electrolux ZUSDELUXE+
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  199.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  199.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Bosch BBHMOVE4 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/4/4/bosch-bbhmove-4-move-2in1-17977744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/7/9/bosch-bbhmove4-vacuum-cleaner-24181879.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/4/4/bosch-bbhmove-4-move-2in1-17977744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzQvNC9ib3NjaC1iYmhtb3ZlLTQtbW92ZS0yaW4xLTE3OTc3NzQ0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/7/9/bosch-bbhmove4-vacuum-cleaner-24181879.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzcvOS9ib3NjaC1iYmhtb3ZlNC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDE4MTg3OS5qcGc=
  Bosch BBHMOVE4 imuri (60)
  Bosch BBHMOVE4 imuri
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  105, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  105, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Electrolux ZAPORIGINW
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/9/electrolux-zaporiginw-30573439.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/9/electrolux-zaporiginw-30573439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzMvOS9lbGVjdHJvbHV4LXphcG9yaWdpbnctMzA1NzM0MzkuanBn
  Electrolux ZAPORIGINW (52)
  Electrolux ZAPORIGINW
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  139.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  139.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Karcher MV 2
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/9/1/karcher-mv-2-24111091.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/3/5/karcher-mv-2-24353735.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/2/karcher-mv-2-30172042.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/9/1/karcher-mv-2-24111091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvMS9rYXJjaGVyLW12LTItMjQxMTEwOTEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/3/5/karcher-mv-2-24353735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzMvNS9rYXJjaGVyLW12LTItMjQzNTM3MzUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/2/karcher-mv-2-30172042.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvMi9rYXJjaGVyLW12LTItMzAxNzIwNDIuanBn
  Karcher MV 2 (49)
  Karcher MV 2
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  69, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  69, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Electrolux ZB3011 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/electrolux-zb3011-ergorapido-24138674.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/5/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24150115.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274552.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274553.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274554.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274555.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/electrolux-zb3011-ergorapido-24138674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMS1lcmdvcmFwaWRvLTI0MTM4Njc0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/5/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24150115.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvNS9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDE1MDExNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMi9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI3NDU1Mi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMy9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI3NDU1My5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNC9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI3NDU1NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNS9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI3NDU1NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/electrolux-zb3011-vacuum-cleaner-24274556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNi9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAxMS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI3NDU1Ni5qcGc=
  Electrolux ZB3011 imuri (46)
  Electrolux ZB3011 imuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  179, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  179, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Miele Complete C1 Power
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/5/miele-complete-c1-power-44274335.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMS1QT1dFUi1QT0xZTklNVVJJLTQwMDI1MTU2MDAzOTktMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/6/4/miele-complete-c1-power-46487764.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/2/miele-complete-c1-power-48030442.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/5/miele-complete-c1-power-44274335.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OS90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMS1QT1dFUi1QT0xZTklNVVJJLTQwMDI1MTU2MDAzOTktMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/6/4/miele-complete-c1-power-46487764.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzYvNC9taWVsZS1jb21wbGV0ZS1jMS1wb3dlci00NjQ4Nzc2NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/2/miele-complete-c1-power-48030442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzQvMi9taWVsZS1jb21wbGV0ZS1jMS1wb3dlci00ODAzMDQ0Mi5qcGc=
  Miele Complete C1 Power (44)
  Miele Complete C1 Power
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  179, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  179, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  3
 • Electrolux ZB3102 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/4/7/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-30824347.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF9lcmdvcmFwaWRvX3piMzEwMl9jcmVtZV93aXRfc3RlZWxzdG9menVpZ2VyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/7/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-31736277.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDU2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/5/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-33572635.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9FQVpCMzEwMi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/electrolux-zb3102-vacuum-cleaner-34036103.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/4/7/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-30824347.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF9lcmdvcmFwaWRvX3piMzEwMl9jcmVtZV93aXRfc3RlZWxzdG9menVpZ2VyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/7/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-31736277.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDU2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/5/electrolux-ergorapido-zb3102-steelstofzuiger-33572635.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9FQVpCMzEwMi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/electrolux-zb3102-vacuum-cleaner-34036103.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMy9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzEwMi12YWN1dW0tY2xlYW5lci0zNDAzNjEwMy5qcGc=
  Electrolux ZB3102 imuri (43)
  Electrolux ZB3102 imuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  119, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  119, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Bosch BBH51830 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/9/bosch-bbh51830-vacuum-cleaner-24285349.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/9/bosch-bbh51830-vacuum-cleaner-24285349.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvOS9ib3NjaC1iYmg1MTgzMC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM0OS5qcGc=
  Bosch BBH51830 imuri (43)
  Bosch BBH51830 imuri
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  249, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  249, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Dyson DC52 Animal Turbine
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/9/dyson-dc52-animal-turbine-21725039.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/dyson-dc52-animal-turbine-22493091.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/dyson-dc52-animal-turbine-24959030.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/dyson-dc52-animal-turbine-24959031.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/dyson-dc52-animal-turbine-24959032.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/9/dyson-dc52-animal-turbine-21725039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzMvOS9keXNvbi1kYzUyLWFuaW1hbC10dXJiaW5lLTIxNzI1MDM5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/dyson-dc52-animal-turbine-22493091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzkvMS9keXNvbi1kYzUyLWFuaW1hbC10dXJiaW5lLTIyNDkzMDkxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/dyson-dc52-animal-turbine-24959030.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzMvMC9keXNvbi1kYzUyLWFuaW1hbC10dXJiaW5lLTI0OTU5MDMwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/dyson-dc52-animal-turbine-24959031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzMvMS9keXNvbi1kYzUyLWFuaW1hbC10dXJiaW5lLTI0OTU5MDMxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/dyson-dc52-animal-turbine-24959032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzMvMi9keXNvbi1kYzUyLWFuaW1hbC10dXJiaW5lLTI0OTU5MDMyLmpwZw==
  Dyson DC52 Animal Turbine (41)
  Dyson DC52 Animal Turbine
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  499, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  499, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/01
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/1/philips-fc6162-01-24248341.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/2/philips-fc6162-01-24248342.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/7/philips-fc6162-01-vacuum-cleaner-24413817.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/0/philips-fc6162-01-vacuum-cleaner-24413820.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/1/philips-fc6162-01-24248341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvMS9waGlsaXBzLWZjNjE2Mi0wMS0yNDI0ODM0MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/2/philips-fc6162-01-24248342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvMi9waGlsaXBzLWZjNjE2Mi0wMS0yNDI0ODM0Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/7/philips-fc6162-01-vacuum-cleaner-24413817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzEvNy9waGlsaXBzLWZjNjE2Mi0wMS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDQxMzgxNy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/0/philips-fc6162-01-vacuum-cleaner-24413820.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzIvMC9waGlsaXBzLWZjNjE2Mi0wMS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDQxMzgyMC5qcGc=
  Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/01 (40)
  Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/01
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Dyson DC 37 C Parquet
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/6/dyson-dc-37-c-parquet-24901986.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/9/dyson-dc-37-c-parquet-24904679.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/4/dyson-dc37c-parquet-24973044.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/5/dyson-dc37c-parquet-24973045.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/6/dyson-dc-37-c-parquet-24901986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvNi9keXNvbi1kYy0zNy1jLXBhcnF1ZXQtMjQ5MDE5ODYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/9/dyson-dc-37-c-parquet-24904679.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvOS9keXNvbi1kYy0zNy1jLXBhcnF1ZXQtMjQ5MDQ2NzkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/4/dyson-dc37c-parquet-24973044.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNC9keXNvbi1kYzM3Yy1wYXJxdWV0LTI0OTczMDQ0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/5/dyson-dc37c-parquet-24973045.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNS9keXNvbi1kYzM3Yy1wYXJxdWV0LTI0OTczMDQ1LmpwZw==
  Dyson DC 37 C Parquet (37)
  Dyson DC 37 C Parquet
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Dirt Devil Rebel 24 HFC
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/4/dirt-devil-stofzuiger-dd2224-1-rebel-24hfc-37890304.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQzMTI0ODIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/3/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084143.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/4/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084144.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/5/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084145.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/6/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084146.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/7/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084147.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/8/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084148.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/4/dirt-devil-stofzuiger-dd2224-1-rebel-24hfc-37890304.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQzMTI0ODIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/3/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084143.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvMy9kaXJ0LWRldmlsLXJlYmVsLTI0LWhmYy0zODA4NDE0My5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/4/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084144.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvNC9kaXJ0LWRldmlsLXJlYmVsLTI0LWhmYy0zODA4NDE0NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/5/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084145.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvNS9kaXJ0LWRldmlsLXJlYmVsLTI0LWhmYy0zODA4NDE0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/6/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084146.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvNi9kaXJ0LWRldmlsLXJlYmVsLTI0LWhmYy0zODA4NDE0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/7/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084147.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvNy9kaXJ0LWRldmlsLXJlYmVsLTI0LWhmYy0zODA4NDE0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/8/dirt-devil-rebel-24-hfc-38084148.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvOC9kaXJ0LWRldmlsLXJlYmVsLTI0LWhmYy0zODA4NDE0OC5qcGc=
  Dirt Devil Rebel 24 HFC (35)
  Dirt Devil Rebel 24 HFC
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  119.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  119.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Miele COMPLETE C3 PARQUET POWER PÖLYNIMURI, 41GSE132NE
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/1/9/miele-complete-c3-parquet-power-polynimuri-41gse132ne-43624819.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MC90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMy1QQVJRVUVULTQwMDI1MTU2MDEzMTAtMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/3/6/miele-complete-c3-parquet-powerline-44940636.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/1/9/miele-complete-c3-parquet-power-polynimuri-41gse132ne-43624819.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MC90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMy1QQVJRVUVULTQwMDI1MTU2MDEzMTAtMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/3/6/miele-complete-c3-parquet-powerline-44940636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzMvNi9taWVsZS1jb21wbGV0ZS1jMy1wYXJxdWV0LXBvd2VybGluZS00NDk0MDYzNi5qcGc=
  Miele COMPLETE C3 PARQUET POWER PÖLYNIMURI, 41GSE132NE (34)
  Miele COMPLETE C3 PARQUET POWER PÖLYNIMURI, 41GSE132NE
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/5/electrolux-zuoorigw-polynimuri-33445265.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTUvdG5fLTczMzI1NDM0Mjg0NjUtMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/3/2/electrolux-zuoorigw--37777832.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/5/electrolux-zuoorigw-polynimuri-33445265.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTUvdG5fLTczMzI1NDM0Mjg0NjUtMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/3/2/electrolux-zuoorigw--37777832.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzMvMi9lbGVjdHJvbHV4LXp1b29yaWd3LS0zNzc3NzgzMi5qcGc=
  Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI (34)
  Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  249, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  249, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Hoover Capture pölynimuri CP41
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/4/hoover-capture-polynimuri-cp41-42601464.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQ1A0MT8kZnVsbCQ=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/0/9/hoover-capture-polynimuri-cp41-47091609.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudG9rbmV0LmZpL3Byb2R1Y3RyZXNvdXJjZXMvcGljMV9ub3JtYWwvODAxNjM2MTkwNjcxNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/6/hoover-capture-polynimuri-cp41-47590566.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGlyZWN0MTIzLmZpL1VzZXJGaWxlcy9Qcm9kdWN0cy9JbWFnZXMvMTIzNzU3LWNwNzEtY3A0MTAxMS1tZWRpdW0ucG5n
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/hoover-capture-cp71-cp41-48526922.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/hoover-capture-cp71-cp41-48526924.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/hoover-capture-cp71-cp41-48526925.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/4/hoover-capture-polynimuri-cp41-42601464.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQ1A0MT8kZnVsbCQ=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/0/9/hoover-capture-polynimuri-cp41-47091609.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudG9rbmV0LmZpL3Byb2R1Y3RyZXNvdXJjZXMvcGljMV9ub3JtYWwvODAxNjM2MTkwNjcxNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/6/hoover-capture-polynimuri-cp41-47590566.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGlyZWN0MTIzLmZpL1VzZXJGaWxlcy9Qcm9kdWN0cy9JbWFnZXMvMTIzNzU3LWNwNzEtY3A0MTAxMS1tZWRpdW0ucG5n
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/hoover-capture-cp71-cp41-48526922.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzIvMi9ob292ZXItY2FwdHVyZS1jcDcxLWNwNDEtNDg1MjY5MjIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/hoover-capture-cp71-cp41-48526924.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzIvNC9ob292ZXItY2FwdHVyZS1jcDcxLWNwNDEtNDg1MjY5MjQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/hoover-capture-cp71-cp41-48526925.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzIvNS9ob292ZXItY2FwdHVyZS1jcDcxLWNwNDEtNDg1MjY5MjUuanBn
  Hoover Capture pölynimuri CP41 (27)
  Hoover Capture pölynimuri CP41
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  69, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  69, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Philips FC9321/09 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/1/philips-fc9321-09-vacuum-cleaner-24902721.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/4/philips-fc9321-24906704.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/1/philips-fc9321-09-vacuum-cleaner-24902721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzIvMS9waGlsaXBzLWZjOTMyMS0wOS12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDkwMjcyMS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/4/philips-fc9321-24906704.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzAvNC9waGlsaXBzLWZjOTMyMS0yNDkwNjcwNC5qcGc=
  Philips FC9321/09 imuri (26)
  Philips FC9321/09 imuri
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  129, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  129, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux UltraFlex ZUFGREEN zwart Stofzuiger zonder zak
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/9/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-30816869.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDQzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/7/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-31729867.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDIzMzYxX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/9/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-31729869.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgxODAxP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/5/electrolux-ultraflex-zufgreen-32004295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/9/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-30816869.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTE1NDQzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/7/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-31729867.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDIzMzYxX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/9/electrolux-ellux-zufgreen-900273945-31729869.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzgxODAxP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/5/electrolux-ultraflex-zufgreen-32004295.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzkvNS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhZmxleC16dWZncmVlbi0zMjAwNDI5NS5qcGc=
  Electrolux UltraFlex ZUFGREEN zwart Stofzuiger zonder zak (26)
  Electrolux UltraFlex ZUFGREEN zwart Stofzuiger zonder zak
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  179, ? (offer_sdt_unknown)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  179, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Electrolux ZB3002
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/0/2/electrolux-zb3002-24103902.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/7/electrolux-zb3002-24105287.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/4/electrolux-zb3002-24105444.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/0/2/electrolux-zb3002-24103902.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvMi9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAwMi0yNDEwMzkwMi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/7/electrolux-zb3002-24105287.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzgvNy9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAwMi0yNDEwNTI4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/4/electrolux-zb3002-24105444.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvNC9lbGVjdHJvbHV4LXpiMzAwMi0yNDEwNTQ0NC5qcGc=
  Electrolux ZB3002 (26)
  Electrolux ZB3002
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  116.4, ? (offer_sdt_unknown)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  116.4, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Electrolux Ultra Silencer ZUSALLFLR+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/5/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032165.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/6/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032166.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/7/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032167.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/8/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032168.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/9/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032169.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/0/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032170.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/1/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032171.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/2/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032172.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/3/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032173.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/4/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032174.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/5/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvNS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNjUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/6/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032166.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvNi9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNjYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/7/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032167.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvNy9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNjcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/8/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032168.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvOC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNjguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/9/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032169.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvOS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNjkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/0/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNzAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/1/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032171.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNzEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/2/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMi9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNzIuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/3/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032173.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMy9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNzMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/4/electrolux-ultra-silencer-zusallflr--34032174.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvNC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhLXNpbGVuY2VyLXp1c2FsbGZsci0tMzQwMzIxNzQuanBn
  Electrolux Ultra Silencer ZUSALLFLR+ (25)
  Electrolux Ultra Silencer ZUSALLFLR+
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  279, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  279, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/3/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735343.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTQ0MDUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/4/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735344.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDI4MTM3X2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/2/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-33572452.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTY0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/3/electrolux-zusorigdb--34032163.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/3/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735343.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTQ0MDUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/4/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-31735344.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzMyNTQzNDI4MTM3X2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/2/electrolux-ellux-zusorigdb-900273676-33572452.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTY0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/3/electrolux-zusorigdb--34032163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvMy9lbGVjdHJvbHV4LXp1c29yaWdkYi0tMzQwMzIxNjMuanBn
  Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+ (25)
  Electrolux Dammsugare UltraSilencer Origin ZUSORIGDB+
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  199, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  199, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Miele Complete C3 Power
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/miele-complete-c3-power-39973226.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS80MDAyNTE1NjAwMTA4X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/3/miele-complete-c3-power-44274623.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OC90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMy1QT1dFUi1QT0xZTklNVVJJLTQwMDI1MTU2MDAxMDgtMS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/1/4/miele-complete-c3-power-44940614.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/miele-complete-c3-power-39973226.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS80MDAyNTE1NjAwMTA4X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/3/miele-complete-c3-power-44274623.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9OC90bl9NSUVMRS1DT01QTEVURS1DMy1QT1dFUi1QT0xZTklNVVJJLTQwMDI1MTU2MDAxMDgtMS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/1/4/miele-complete-c3-power-44940614.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzEvNC9taWVsZS1jb21wbGV0ZS1jMy1wb3dlci00NDk0MDYxNC5qcGc=
  Miele Complete C3 Power (25)
  Miele Complete C3 Power
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  269, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  269, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Electrolux ZUOERGO+ Electrolux
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/5/4/electrolux-ultraone-zuoergo--33895754.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ0NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/0/electrolux-zuoergo--34035230.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/5/4/electrolux-ultraone-zuoergo--33895754.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjExNTQ0NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/0/electrolux-zuoergo--34035230.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzMvMC9lbGVjdHJvbHV4LXp1b2VyZ28tLTM0MDM1MjMwLmpwZw==
  Electrolux ZUOERGO+ Electrolux (25)
  Electrolux ZUOERGO+ Electrolux
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  319, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  319, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Volta UEQ11
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/7/3/volta-ueq11-29578373.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/7/3/volta-ueq11-29578373.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzcvMy92b2x0YS11ZXExMS0yOTU3ODM3My5qcGc=
  Volta UEQ11 (23)
  Volta UEQ11
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  49.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  49.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • LG ASPI SANS SAC LG VC9208EX Kompressor
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/5/9/lg-aspi-sans-sac-lg-vc9208ex-kompressor-18501459.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/5/9/lg-aspi-sans-sac-lg-vc9208ex-kompressor-18501459.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzUvOS9sZy1hc3BpLXNhbnMtc2FjLWxnLXZjOTIwOGV4LWtvbXByZXNzb3ItMTg1MDE0NTkuanBn
  LG ASPI SANS SAC LG VC9208EX Kompressor (23)
  LG ASPI SANS SAC LG VC9208EX Kompressor
  Kodin1 Kodin1
  499, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  499, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Klarstein IVC-30
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/2/klarstein-ivc-30-25560662.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/4/9/klarstein-ivc-30-25615649.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/5/klarstein-ivc-30-25628985.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/5/3/klarstein-ivc-30-29261453.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/4/klarstein-ivc-30-29549224.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/5/klarstein-ivc-30-29549225.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/6/klarstein-ivc-30-29549226.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/7/klarstein-ivc-30-29549227.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/8/klarstein-ivc-30-29549228.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/2/klarstein-ivc-30-25560662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvMi9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI1NTYwNjYyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/4/9/klarstein-ivc-30-25615649.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzQvOS9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI1NjE1NjQ5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/5/klarstein-ivc-30-25628985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvNS9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI1NjI4OTg1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/5/3/klarstein-ivc-30-29261453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzUvMy9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI5MjYxNDUzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/4/klarstein-ivc-30-29549224.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvNC9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI5NTQ5MjI0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/5/klarstein-ivc-30-29549225.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvNS9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI5NTQ5MjI1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/6/klarstein-ivc-30-29549226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvNi9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI5NTQ5MjI2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/7/klarstein-ivc-30-29549227.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvNy9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI5NTQ5MjI3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/8/klarstein-ivc-30-29549228.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvOC9rbGFyc3RlaW4taXZjLTMwLTI5NTQ5MjI4LmpwZw==
  Klarstein IVC-30 (22)
  Klarstein IVC-30
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  99.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  99.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Electrolux ZUOORIGWR+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557860.jpg?m=aHR0cDovL2kxLmFkaXMud3MvaS93ZWhrYW1wLzUxMDE3MF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557865.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTY2NDYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--33662325.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTcwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/8/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032178.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/9/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032179.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032180.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/1/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032181.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/2/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032182.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/3/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032183.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/4/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032184.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032185.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/6/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032186.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/7/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032187.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557860.jpg?m=aHR0cDovL2kxLmFkaXMud3MvaS93ZWhrYW1wLzUxMDE3MF9wYl8wMT93PTUwMCZoPTUwMA==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--32557865.jpg?m=aHR0cDovL2FwaS50cmV0dGkuY29tL2ltYWdlcy9pdGVtcy8yNTAvOTY2NDYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--33662325.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTEwMTcwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/8/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032178.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvOC9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxNzguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/9/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032179.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvOS9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxNzkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/0/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032180.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvMC9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxODAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/1/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032181.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvMS9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxODEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/2/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032182.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvMi9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxODIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/3/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032183.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvMy9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxODMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/4/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032184.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvNC9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxODQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/5/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032185.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvNS9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxODUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/6/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032186.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvNi9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxODYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/8/7/electrolux-stofz-cylinder-zuoorigwr-eqzuoorigwr--34032187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzgvNy9lbGVjdHJvbHV4LXN0b2Z6LWN5bGluZGVyLXp1b29yaWd3ci1lcXp1b29yaWd3ci0tMzQwMzIxODcuanBn
  Electrolux ZUOORIGWR+ (21)
  Electrolux ZUOORIGWR+
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  249, ? (offer_sdt_unknown)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  249, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Volta UEQ25 pölynimuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/9/volta-ueq25-43531699.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/9/volta-ueq25-43531699.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzkvOS92b2x0YS11ZXEyNS00MzUzMTY5OS5qcGc=
  Volta UEQ25 pölynimuri (21)
  Volta UEQ25 pölynimuri
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  79.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  79.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Dyson DC-33C Mattress
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25112666.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/7/dyson-dc-33c-mattress-25112667.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25121966.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/0/dyson-dc-33c-mattress-25122010.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25112666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzYvNi9keXNvbi1kYy0zM2MtbWF0dHJlc3MtMjUxMTI2NjYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/7/dyson-dc-33c-mattress-25112667.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzYvNy9keXNvbi1kYy0zM2MtbWF0dHJlc3MtMjUxMTI2NjcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25121966.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvNi9keXNvbi1kYy0zM2MtbWF0dHJlc3MtMjUxMjE5NjYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/0/dyson-dc-33c-mattress-25122010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzEvMC9keXNvbi1kYy0zM2MtbWF0dHJlc3MtMjUxMjIwMTAuanBn
  Dyson DC-33C Mattress (19)
  Dyson DC-33C Mattress
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  249.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  249.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Electrolux ZUSANIMAL+ PÖLYNIMURI
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/8/electrolux-zusanimal-polynimuri-37628918.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTkvdG5fLTczMzI1NDM0MjgxOTktMS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/2/0/electrolux-zusanimal-polynimuri-37777820.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/8/electrolux-zusanimal-polynimuri-37628918.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTkvdG5fLTczMzI1NDM0MjgxOTktMS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/2/0/electrolux-zusanimal-polynimuri-37777820.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzIvMC9lbGVjdHJvbHV4LXp1c2FuaW1hbC1wb2x5bmltdXJpLTM3Nzc3ODIwLmpwZw==
  Electrolux ZUSANIMAL+ PÖLYNIMURI (18)
  Electrolux ZUSANIMAL+ PÖLYNIMURI
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  249, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  249, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  3
 • Electrolux Ucorigin Ultracaptic
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/9/electrolux-ucorigin-ultracaptic-22259279.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/5/electrolux-ucorigin-ultracaptic-30164675.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/9/electrolux-ucorigin-ultracaptic-22259279.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzcvOS9lbGVjdHJvbHV4LXVjb3JpZ2luLXVsdHJhY2FwdGljLTIyMjU5Mjc5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/5/electrolux-ucorigin-ultracaptic-30164675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvNS9lbGVjdHJvbHV4LXVjb3JpZ2luLXVsdHJhY2FwdGljLTMwMTY0Njc1LmpwZw==
  Electrolux Ucorigin Ultracaptic (18)
  4.25 (1)
  Electrolux Ucorigin Ultracaptic
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Klarstein IVC-50
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/1/klarstein-ivc-50-24780791.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/klarstein-ivc-50-24780792.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/1/klarstein-ivc-50-25000071.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/2/klarstein-ivc-50-25000072.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/3/klarstein-ivc-50-25000073.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/4/klarstein-ivc-50-25000074.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/5/klarstein-ivc-50-25000075.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/6/klarstein-ivc-50-25000076.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/7/klarstein-ivc-50-25000077.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/1/klarstein-ivc-50-24780791.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMS9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI0NzgwNzkxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/klarstein-ivc-50-24780792.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMi9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI0NzgwNzkyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/1/klarstein-ivc-50-25000071.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvMS9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI1MDAwMDcxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/2/klarstein-ivc-50-25000072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvMi9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI1MDAwMDcyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/3/klarstein-ivc-50-25000073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvMy9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI1MDAwMDczLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/4/klarstein-ivc-50-25000074.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvNC9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI1MDAwMDc0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/5/klarstein-ivc-50-25000075.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvNS9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI1MDAwMDc1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/6/klarstein-ivc-50-25000076.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvNi9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI1MDAwMDc2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/7/klarstein-ivc-50-25000077.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvNy9rbGFyc3RlaW4taXZjLTUwLTI1MDAwMDc3LmpwZw==
  Klarstein IVC-50 (17)
  Klarstein IVC-50
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  182.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  182.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Electrolux UltraFlex Origin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/9/4/electrolux-ultraflex-origin-24986494.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/5/electrolux-ultraflex-origin-24988955.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/0/electrolux-uforigin-25081570.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/9/4/electrolux-ultraflex-origin-24986494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzkvNC9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhZmxleC1vcmlnaW4tMjQ5ODY0OTQuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/5/electrolux-ultraflex-origin-24988955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvNS9lbGVjdHJvbHV4LXVsdHJhZmxleC1vcmlnaW4tMjQ5ODg5NTUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/0/electrolux-uforigin-25081570.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzcvMC9lbGVjdHJvbHV4LXVmb3JpZ2luLTI1MDgxNTcwLmpwZw==
  Electrolux UltraFlex Origin (17)
  Electrolux UltraFlex Origin
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  229, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  6.88755012628108 (13)
  229, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Bosch BBH52550 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/4/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285354.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/5/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285355.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/6/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285356.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/7/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285357.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/8/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285358.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/9/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285359.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/0/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285360.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/1/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285361.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/2/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285362.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/4/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285354.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvNC9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM1NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/5/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285355.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvNS9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM1NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/6/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285356.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvNi9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM1Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/7/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285357.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvNy9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM1Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/8/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285358.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvOC9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/9/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285359.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvOS9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM1OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/0/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285360.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzYvMC9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM2MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/1/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzYvMS9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM2MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/2/bosch-bbh52550-vacuum-cleaner-24285362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzYvMi9ib3NjaC1iYmg1MjU1MC12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yNDI4NTM2Mi5qcGc=
  Bosch BBH52550 imuri (16)
  Bosch BBH52550 imuri
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  259, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  259, 4pv (offer_sdt_4_days)
  6
 • Philips FC8322
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/9/philips-fc8322-08-powerlife-30714299.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724363.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/5/philips-fc8322-08-powerlife-30724365.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/6/philips-fc8322-08-powerlife-30724366.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/7/philips-fc8322-08-powerlife-30724367.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/8/philips-fc8322-08-powerlife-30724368.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/9/philips-fc8322-08-powerlife-30724369.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724373.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/9/philips-fc8322-08-powerlife-30714299.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzkvOS9waGlsaXBzLWZjODMyMi0wOC1wb3dlcmxpZmUtMzA3MTQyOTkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvMy9waGlsaXBzLWZjODMyMi0wOC1wb3dlcmxpZmUtMzA3MjQzNjMuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/5/philips-fc8322-08-powerlife-30724365.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvNS9waGlsaXBzLWZjODMyMi0wOC1wb3dlcmxpZmUtMzA3MjQzNjUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/6/philips-fc8322-08-powerlife-30724366.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvNi9waGlsaXBzLWZjODMyMi0wOC1wb3dlcmxpZmUtMzA3MjQzNjYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/7/philips-fc8322-08-powerlife-30724367.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvNy9waGlsaXBzLWZjODMyMi0wOC1wb3dlcmxpZmUtMzA3MjQzNjcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/8/philips-fc8322-08-powerlife-30724368.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvOC9waGlsaXBzLWZjODMyMi0wOC1wb3dlcmxpZmUtMzA3MjQzNjguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/9/philips-fc8322-08-powerlife-30724369.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvOS9waGlsaXBzLWZjODMyMi0wOC1wb3dlcmxpZmUtMzA3MjQzNjkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/3/philips-fc8322-08-powerlife-30724373.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzcvMy9waGlsaXBzLWZjODMyMi0wOC1wb3dlcmxpZmUtMzA3MjQzNzMuanBn
  Philips FC8322 (16)
  Philips FC8322
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  79, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  79, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Bosch BGL8SIL59 imuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/3/bosch-bgl8sil59-vacuum-cleaner-24843303.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/0/3/bosch-bgl8sil59-vacuum-cleaner-24843303.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzAvMy9ib3NjaC1iZ2w4c2lsNTktdmFjdXVtLWNsZWFuZXItMjQ4NDMzMDMuanBn
  Bosch BGL8SIL59 imuri (16)
  7.6 (1)
  Bosch BGL8SIL59 imuri
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  311.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  311.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Kaercher DS 5.800
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/2/6/karcher-ds-5800-20490226.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/5/karcher-ds-5800-19990375.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/6/2/karcher-karcher-ds-5-800-23971862.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/2/6/karcher-ds-5800-20490226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzIvNi9rYXJjaGVyLWRzLTU4MDAtMjA0OTAyMjYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/5/karcher-ds-5800-19990375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzcvNS9rYXJjaGVyLWRzLTU4MDAtMTk5OTAzNzUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/6/2/karcher-karcher-ds-5-800-23971862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzYvMi9rYXJjaGVyLWthcmNoZXItZHMtNS04MDAtMjM5NzE4NjIuanBn
  Kaercher DS 5.800 (16)
  Kaercher DS 5.800
  Taloon Taloon
  98, ? (offer_sdt_unknown)
  Taloon Taloon
  98, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Dyson DC37с Allergy
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/1/dyson-dc-33c-allergy-parquet-24773691.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/8/dyson-dc37c-allergy-24918098.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/9/dyson-dc37c-allergy-24918099.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/1/dyson-dc-33c-allergy-parquet-24773691.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzkvMS9keXNvbi1kYy0zM2MtYWxsZXJneS1wYXJxdWV0LTI0NzczNjkxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/8/dyson-dc37c-allergy-24918098.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzkvOC9keXNvbi1kYzM3Yy1hbGxlcmd5LTI0OTE4MDk4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/9/dyson-dc37c-allergy-24918099.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzkvOS9keXNvbi1kYzM3Yy1hbGxlcmd5LTI0OTE4MDk5LmpwZw==
  Dyson DC37с Allergy (16)
  Dyson DC37с Allergy
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  395.5, ? (offer_sdt_unknown)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  395.5, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/02
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/0/philips-fc6162-02-vacuum-cleaner-23952610.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/0/philips-fc6162-02-vacuum-cleaner-23952610.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzEvMC9waGlsaXBzLWZjNjE2Mi0wMi12YWN1dW0tY2xlYW5lci0yMzk1MjYxMC5qcGc=
  Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/02 (15)
  Philips PowerPro Duo 2-in-1-rikkaimuri, johdoton FC6162/02
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  139.3, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  139.3, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Miele SGSH1 Complete C3
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/3/miele-sgsh1-complete-c3-30266543.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/4/miele-sgsh1-complete-c3-30266544.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/5/miele-sgsh1-complete-c3-30266545.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/6/miele-sgsh1-complete-c3-30266546.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/7/miele-sgsh1-complete-c3-30266547.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/8/miele-sgsh1-complete-c3-30266548.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/1/1/miele-sgsh1-complete-c3-30694911.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/3/miele-sgsh1-complete-c3-30266543.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzQvMy9taWVsZS1zZ3NoMS1jb21wbGV0ZS1jMy0zMDI2NjU0My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/4/miele-sgsh1-complete-c3-30266544.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzQvNC9taWVsZS1zZ3NoMS1jb21wbGV0ZS1jMy0zMDI2NjU0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/5/miele-sgsh1-complete-c3-30266545.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzQvNS9taWVsZS1zZ3NoMS1jb21wbGV0ZS1jMy0zMDI2NjU0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/6/miele-sgsh1-complete-c3-30266546.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzQvNi9taWVsZS1zZ3NoMS1jb21wbGV0ZS1jMy0zMDI2NjU0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/7/miele-sgsh1-complete-c3-30266547.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzQvNy9taWVsZS1zZ3NoMS1jb21wbGV0ZS1jMy0zMDI2NjU0Ny5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/8/miele-sgsh1-complete-c3-30266548.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzQvOC9taWVsZS1zZ3NoMS1jb21wbGV0ZS1jMy0zMDI2NjU0OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/1/1/miele-sgsh1-complete-c3-30694911.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzEvMS9taWVsZS1zZ3NoMS1jb21wbGV0ZS1jMy0zMDY5NDkxMS5qcGc=
  Miele SGSH1 Complete C3 (15)
  Miele SGSH1 Complete C3
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  279, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  279, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Electrolux UEQ10
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/8/volta-ueq10-25038348.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/1/6/electrolux-ueq10-25670616.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/4/8/volta-ueq10-25038348.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvOC92b2x0YS11ZXExMC0yNTAzODM0OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/1/6/electrolux-ueq10-25670616.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzEvNi9lbGVjdHJvbHV4LXVlcTEwLTI1NjcwNjE2LmpwZw==
  Electrolux UEQ10 (15)
  Electrolux UEQ10
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  79, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  79, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Karcher MV5 Premium
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/8/kaercher-mv5-premium-23334228.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/kaercher-mv5-premium-23334529.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/4/karcher-mv-5-premium-24200304.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/8/karcher-mv-5-p-24969058.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/4/kaercher-mv-5-p-35604754.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/5/kaercher-mv-5-p-35604755.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/8/kaercher-mv5-premium-23334228.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzIvOC9rYWVyY2hlci1tdjUtcHJlbWl1bS0yMzMzNDIyOC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/kaercher-mv5-premium-23334529.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvOS9rYWVyY2hlci1tdjUtcHJlbWl1bS0yMzMzNDUyOS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/4/karcher-mv-5-premium-24200304.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzAvNC9rYXJjaGVyLW12LTUtcHJlbWl1bS0yNDIwMDMwNC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/8/karcher-mv-5-p-24969058.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzUvOC9rYXJjaGVyLW12LTUtcC0yNDk2OTA1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/4/kaercher-mv-5-p-35604754.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzUvNC9rYWVyY2hlci1tdi01LXAtMzU2MDQ3NTQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/5/kaercher-mv-5-p-35604755.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzUvNS9rYWVyY2hlci1tdi01LXAtMzU2MDQ3NTUuanBn
  Karcher MV5 Premium (15)
  Karcher MV5 Premium
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  241.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  241.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
2 5
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 125 (price_130)
  • € 125 - € 200 (price_130_200)
  • € 200 - € 300 (price_200_300)
  • ≥ € 300 (price_300)
 • Mitä ominaisuuksia tarvitset? (ominaisuus_imurointi):
  • Hiljainen pölynimuri (<70dB) (hiljainen_po_lynimuri_70db_)
  • Kevyt pölynimuri (<5kg) (kevyt_po_lynimuri_5kg_)
  • Korkea pölykapasiteetti (>4L) (korkea_po_lykapasiteetti_4l_)
  • Pitkä johto (>7m) (pitka_johto_7m_)
  • Pölynimuri (pussillinen) (po_lynimuri_pussillinen_)
  • Pölynimuri (pussiton) (po_lynimuri_pussiton_)
 • Mihin erityistarkoitukseen tarvitset pölynimuria? (erityisesti):
  • Allergiakoti (allergiakoti)
  • Kova lattia (kova_lattia)
  • Lemmikkitalous (lemmikkitalous)
 • Mitä helppokäyttöominaisuuksia tarvitset? (helppoka_ytto_isyys):
  • Pölypussi täynnä-indikaattori (po_lypussi_ta_ynna_indikaattori)
  • Tehonsäätö (tehonsa_a_to_)
  • Teleskooppivarsi (teleskooppivarsi)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Beige (beige)
  • Bordeaux (bordeaux)
  • Cream (cream)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Lila (lila)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Sininen (sininen)
  • Titaani (titaani)
  • Turkoosi (turkoosi)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
  • Violetti (violetti)
 • Minkä pituista johtoa tarvitset? (johdon_pituus):
  • < 5.9 m (johdon_pituus_5.9)
  • 5.9 m - 6.8 m (johdon_pituus_5.9_6.8)
  • 6.8 m - 8 m (johdon_pituus_6.8_8)
  • ≥ 8 m (johdon_pituus_8)
 • Minkä tyyppisen pölysäiliön tarvitset? (po_lysa_ilio_n_tyyppi):
  • Pölypussillinen (po_lypussillinen)
  • Pölypussillinen / Pölypussiton (po_lypussillinen_po_lypussiton)
  • Pölypussiton (po_lypussiton)
 • Minkä tyyppistä pölynimuria etsit? (tyyppi):
  • Kaappi (kaappi)
  • Pystyssä (pystyssa_)
  • Rumpu (rumpu)
  • Sylinteri (sylinteri)
 • Kuinka hiljaista pölynimuria etsit? (a_a_nentaso):
  • < 72 dB (a_a_nentaso_72)
  • 72 dB - 78 dB (a_a_nentaso_72_78)
  • 78 dB - 80 dB (a_a_nentaso_78_80)
  • ≥ 80 dB (a_a_nentaso_80)
 • Kuinka pitkän toimintasäteen tarvitset? (toimintasa_de):
  • < 9 m (toimintasa_de_9)
  • 9 m - 10 m (toimintasa_de_9_10)
  • 10 m - 12 m (toimintasa_de_10_12)
  • ≥ 12 m (toimintasa_de_12)
 • Kuinka imutehokasta pölynimuria tarvitset? (imuteho):
  • < 260 W (imuteho_260)
  • 260 W - 770 W (imuteho_260_770)
  • ≥ 770 W (imuteho_770)
 • Kuinka suurta pölynpidätyskykyä tarvitset? (po_lyn_kapasiteetti):
  • < 2 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_2)
  • 2 litra (litroja) - 3.5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_2_3.5)
  • 3.5 litra (litroja) - 5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_3.5_5)
  • ≥ 5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_5)
 • Minkä puhdistustyypin imuria etsit? (puhdistustyyppi):
  • Kuiva (kuiva)
  • Kuiva ja märkä (kuiva_ja_ma_rka_)
  • Märkä (ma_rka_)
 • Minkälaista ilmanpuhdistustyyppiä tarvitset pölynimurillesi? (imurin_ilman_puhdistus):
  • Active-air-clean (active_air_clean)
  • Air-clean (air_clean)
  • EPA (epa)
  • HEPA (hepa)
  • Mikro (mikro)
  • S-class (s_class)
  • Vesi (vesi)
 • Minkä HEPA-luokan imuria etsit? (hepa_luokitus):
  • HEPA 10 (hepa_10)
  • HEPA 12 (hepa_12)
  • HEPA 13 (hepa_13)
  • HEPA 14 (hepa_14)
 • Tarvitsetko johdotonta imuria? (johdoton):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä melutason imuria etsit? (melutaso_hyo_ty_po_lynimuri):
  • Erittäin hiljainen pölynimuri (0-60dB) (eritta_in_hiljainen_po_lynimuri_0_60db_)
 • Minkälainen putken materiaali sopii sinulle parhaiten? (putken_materiaali):
  • Alumiini (alumiini)
  • Metalli (metalli)
  • Muovi (muovi)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
 • Etsitkö pölynimuria Turbo brushilla? (turbo_brush):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Karcher MV4 (karcher_mv4)
  • Miele C1 complete (miele_c1_complete)
  • Miele C1 ecoline (miele_c1_ecoline)
  • Miele C3 (miele_c3)
  • Miele Cat&Dog (miele_cat_dog)
  • Nilfisk GM 80 (nilfisk_gm_80)
  • Numatic HVR200A (numatic_hvr200a)
  • Philips centrino (philips_centrino)
  • Siemens vsz3 (siemens_vsz3)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot