x
x
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
× Kategoriat

pölynimuri

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita pölynimuri:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Yleiset tiedot

  Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • imurityypit,
  • imurin toiminnot,
  • imurin muotoilu,
  • lisäosia imureille,
  • suosituimpia imuri-merkkejä.

  Ostovinkkejä
  Imuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Käyttösopivuus: Millaiselle pinnalle tarvitset imuria? Haluatko imurin, jolla voi imuroida myös vettä? Haluatko imurin, johon tulee käyttää pölypussia, vai pölypussittoman imurin?
  2. Johdon pituus: Kuinka pitkälle johdon pitää riittää, jotta yletyt imuroimaan kaikki nurkat?
  3. Lisäsuuttimet: Tuleeko imurin mukana suuttimia esim. hyllypölyn tai huonekalujen imurointiin? Myös suuttimet pieniin ja kapeisiin tiloihin ovat käteviä.
  4. Kotieläimet ja allergiat: On olemassa imureita, jotka sopivat erityisen hyvin eläinten karvojen imuroimiseen ja imuroita, joissa allergiafiltteri.
  5. Imuvoima: Erilaisilta lattioilta pölyä ja likaa täytyy imeä erilaisella voimalla. Matot vaativat tehokkaampaa imua kuin puulattiat tai laminaatit.

  Imurityypit
  Markkinoilla on monia erilaisia imureita. Tunnetuimpia tyyppejä ovat:

  • Vedettävä imuri: pyörällinen perässä vedettävä malli. Tämän tyyppisissä imureissa on vahva moottori, niitä voi käännellä ja käyttää kodin kaikissa paikoissa. Vedettäviä imureita on joko pölypussillisia tai pölypussittomia malleja.
  • Varrellinen akkupölynimuri: yhtenäinen ja kevyt malli. Nämä imurit on suunniteltu juuri lattioita ja mattoja varten, ja ne voivat olla hieman vaikeakäyttöisiä rappuja imuroidessa. Pölysäiliö on kiinnitetty varteen.
  • Säiliöimuri: muistuttaa tavallista johdollista imuria, mutta tässä mallissa moottori ja suodatin on sijoitettu säiliöön. Näiden imureiden imuteho on suurempi ja ne imevät myös enemmän pölyä. Tämä malli on yleinen siivousalalla.
  • Robotti-imuri: pieni, pyöreä malli jossa on itseohjaava muisti. Tässä imurissa on yleensä sensori, jonka ansiosta se ei voi tippua alas rappuja, ja laitteeseen voi ohjelmoida että kuinka ison tilan haluaa imuroida, pinta-alan mukaan. Käytännöllistä robotti-imureissa on se, että voit lähteä ulos ja lattiat on imuroitu kun tulet takaisin.
  • Kannettava imuri: pieni malli, jossa on mukana kantohihna. Tämä imurimalli on hyödyllinen jos täytyy imuroida paljon rappuja tai vaikeapääsyisiä paikkoja.
  • Rikkaimuri: pieni, ladattava malli. Näissä imureissa on akku, joka ladataan aina käytön jälkeen. Etuna näissä pikkuimureissa on, että ne ovat käteviä käyttää, jopa vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten auton nurkissa. Rikkaimureissa on säiliö, joka tyhjennetään käytön jälkeen.
  • Märkä/kuivaimuri: tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön. Käytetään erityisesti rakennus-siivouksessa. Tälläiset mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden imukyky on paljon suurempi. Ne ovat nimenomaan imureita teollisuuskäyttöön, ja niillä on mahdollista imuroida myös märkiä paikkoja.

  Imurin toiminnot
  Jotta imuroimisesta tulisi helppoa nykyaikaisissa imureissa on muutamia lisätoimintoja. Tärkeimpiä ovat:

  • Cleanstream-suodatin:hyödyllinen tavallisessa käytössä
  • HEPA-suodatin (High Efficiency Particulate Air): Allergikoille tai astma- ja hengitystiesairauksista kärsiville tarkoitettu
  • Hiukkassuodatin: huolehtii ettei hajut pääse ulos imurista.
  • S-luokan suodatin (S-suodatin): imee pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.
  • Märkäimu: Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nesteitä. Niin kutsutut märkäimurit sisältävät vesisuodattimen, ja märkä aines kerätään eri säiliöön kuin pölypussi.
  • Imutehonsäädin: Eri pintoja imuroitaessa voi imutehoa säädellä toiveittensa mukaan.
  • Täysinäisyysvaroitin: Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

  Imurin muotoilu
  Tämän päivän imurin pitää käytännöllisyyden lisäksi olla myös hienon näköinen. Imureita onkin monenlaisia, monen mallisia ja eri värisiä. Design imurit ovat suosittuja, ja eniten myydyt värit niistä ovat musta ja teräksen harmaa. Myös virtaviivaiset, kompaktit mallit, jotka näyttävät futuristisilta tai hauskoilta ovat haluttuja.

  Lisäosia imureille
  Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.
  Imurin säilytystä varten olisi parempi, että imuri on pienikokoinen. Säilytystä varten on erilaisia kiinnitystelineitä, joihin imurin varren voi laittaa roikkumaan. Tämä teline kiinnitetään esim. seinään tai kaapin oveen. Useimmissa imureissa on johdon kelaaja, joka kerää johdon pois näkyvistä.

  Suosituimpia imuri-merkkejä
  Imureita on saatavilla montaa eri merkkiä. Tunnetuimpia ovat Aeg-Electrolux, Bosch, Dirt Devil, Dyson, HE, LG, Liebherr, Miele ja Philips.

  Vertaile täällä imureita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minulla on 5 koiraa, 3 kissaa papukaija kotona. Mikä imuri kannattaa hankkia?
  Tärkeää on tässä tapauksessa valita tehokas imuri ja hyvä suodatin. HEPA-suodatin on kaikkein voimakkain suodatin, ja imee erinomaisesti pölyä ja eläinten karvoja. Tämä nimi esiintyy yleensä sellaisten mallien nimissä, jotka on tarkoitettu allergikoille ja kotitalouksiin, jossa on kotieläimiä.

  Meillä on usein märkiä länttejä lattialla. Onko imuria, jolla voi imuroida kosteita materiaaleja?
  Kyllä, on olemassa myös malleja joilla voi imuroida kosteita materiaaleja.

  Olen allerginen pölypunkeille. Onko imuria joka auttaa niihin?
  Kyllä, tällöin kannattaa valita imuri, jossa on HEPA-suodatin.

  Mitä neuvotaan imurin energiankäytöstä?
  Imurin energiankulutus ilmaistaan Watteina per sekunti. Mitä korkeampi wattiluku, sen suurempi imuteho.

  Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mitä se tarkoittaa?
  Uusia sähkölaitteita hankkiessa on maksettava kierrätysmaksu. Kierrätysmaksu maksetaan, jotta vanhat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Eli kun uusi laite hankitaan, huolehditaan siitä että vanha poistuu siistillä tavalla pois käytöstä. Kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.

   

 • Termien selitykset

  Alla lista imureiden teknisistä tiedoista aakkosjärjestyksessä.

  Automaattinen johdonkelain
  Automaattisen johdonkelaimen avulla johdon saa tallennettua kätevästi imurin siään vain nappia painamalla.

  Imunsäätely
  Imunsäätely tapahtuu joko elektronisesti (säädettävä imurissa olevasta napista), mekaanisesti (pienen luukun avulla, joka sijaitsee varressa) tai automaattisesti.

  Langaton
  Langattomiin imureihin (kuten robotti-imuri ja rikkaimuri) kuuluu laturi.

  Lisäosat
  Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.

  Maksimi teho
  Teho ilmoitetaan yksikössä Watt. Mitä suurempi luku sitä enemmän tehoa.

  Neste
  Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nestettä. Neste kerätään eri säiliöön kuin kuiva aines. Nestesäiliö täytyy tyhjentää itse käytön jälkeen.

  Putkisysteemi
  Imureissa on kolme eri putkenosaa. Lattiaa vasten liikkuva suutin, teleskooppivarsi ja taipuva varsi. Teleskooppiputken pituutta saa muutettua. Taipuvan putkenosan avulla pölyt saa imuroitua vaikeista paikoista, kuten tuolien alta, ilman kumartelemista.

  Pölynkeräys
  Mallissa voi olla joko säiliö pölypussille ja pölypussi, tai se voi olla imuri, jossa ei ole pölypussia. Pölypussittoman imurin etuina ovat että ei tarvitse miettiä jos pölypussit loppuvat kesken ja että imuvoima ei laske sen takia että pölypussi olisi täynnä. Haittana on että uudet, pölypussittomat mallit ovat usein kalliimpia.

  Suodatin
  Allergikoille tai astma-ja hengitystiesairauksista kärsiville hyödyllinen hankinta on imuri, jossa on HEPA-suodatin. HEPA (High Efficiency Particulate Air) on parhaimpia suodattimia markkinoilla. Se suodattaa mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia ja tuoksuja.
  Cleanstream-suodatin on hyödyllinen tavallisessa käytössä Hiukkas-suodatin huolehtii etteivät hajut pääse ulos imurista. S-luokan suodatin sieppaa pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.

  Tilavuus
  Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon pölyä imurilla saa imettyä.

  Täysinäisyysvaroitus
  Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

  Vesisäiliön tilavuus (vesi-imuri)
  Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon nestettä imurin säiliöön mahtuu.

 • Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ (48)
  5.25 (1)
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  Hyvä ,muoviosat eivät kestä normikäyttöä
  Ultra active ZUAG 3801 imuri kotikäytössä 4v.Letkun raitisilmasuulakkeen pidike irtosi parin vuoden päästä,teippasin.n. 4 v.käytössä letkun kontakti irtoaa välillä varresta.Suulakkeen pyörät irtosivat.Varaosia ei kannata ostaa joten uusi imuri ja ERIMERKKINEN!
  4.0
  0 10
  • pitkä johto
  • kevyt käyttää
  • tekstiilisuutin,kesto hyvä3kk
  • 4v. suutinpyörät irtosivat
  • varren kiinn.ei pidä,4v.
 • Volta UTT7920
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/6/6/volta-utt7920-19939666.jpg
  Volta UTT7920 (82)
  7.25 (1)
  Volta UTT7920
  Pölypussiton imuri
  Vajaa kuukauden ollut käytössä tämä imuri. Tehokas ja helppo tyhjentää/puhdistaa. Tyylikäs ulkonäkö on plussaa ja hyvä hinta-laatu suhde. Imuri pitää vähemmän ääntä kun edellinen, mutta saisi olla vielä hiljaisempi että uskaltaa imuroida kun vauva nukkuu.
  8.0
  0 10
 • Electrolux UltraOne
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/9/electrolux-ultraone-21836679.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/0/electrolux-ultraone-uoorigindb-21470720.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/6/electrolux-ultraone-21836676.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/7/electrolux-ultraone-21836677.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/8/electrolux-ultraone-21836678.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/1/electrolux-ultraone-23812971.jpg
  Electrolux UltraOne (278)
  4.584785133565622 (2)
  Electrolux UltraOne
  Kallis imuri, mutta ei kestä käytössä
  Olen neljän viimeisen vuoden aikana ostanut kolme (3) kappaletta kyseistä imuria - itselleni ja kahdelle aikuiselle lapselleni uuteen kotiin muuttolahjoina. Kaksi niistä on jo lakannut toimimasta. Toinen saatiin kuntoon takuukorjauksena, toinen odottaa joko hävittämistä tai korjausta omaan laskuun. Kolmas toimii, onneksi takuukin on vielä voimassa. Imurissa lienee jokin perusvika, joka tekee koko tuotteen huonolaatuiseksi. 300 euron hintaluokassa pitäisi laadun olla jo hyvä. Toimiessaan imuri tekee hyvää jälkeä ja ääni on mukavan hiljainen.
  3.0
  0 10
 • Electrolux Ergospace Vihreä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg
  Electrolux Ergospace Vihreä (234)
  7.9 (1)
  Electrolux Ergospace Vihreä
  Hyvä, ekologinen imuri
  Hiljainen käyttöääni, portaaton imutehon säätö. Ekologinen. Pitkä johto ja letku takaavat hyvän käyttösäteen.
  9.3
  0 10
 • Electrolux ZEG301 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/electrolux-zeg301-ergospace-green-19189458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/2/electrolux-zeg301-vacuum-cleaner-23664332.jpg
  Electrolux ZEG301 imuri (34)
  7.300146627565982 (3)
  Electrolux ZEG301 imuri
  Hiljainen ja pienikokoinen perusimuri, jossa suuri siivoussäde!
  Edullinen (ison liikkeen tarjouksessa alle satasen) ja hyvä perusimuri. Mahtavan pitkä johto, sekä tavallista pidempi letku takaavat sen, että imurointi sujuu kätevästi yhdestä pistokkeesta isommassakin taloudessa. Imuteho mielestäni erinomainen ja ääni miellyttävän hiljainen. Imutehon säätömahdollisuus plussaa, kuten myös mukana tuleva, todella kätevä 3-yhdessä-suutin, joka on siis sekä harjasuutin, kapea ahtaisiin paikkoihin mahtuva suutin että huonekalu/tekstiilisuutin yhdessä. Suuttimelle on järkeävästi rakennettu paikka itse imurissa niin, että se kulkee koko ajan mukana ja on käden ulottuvilla silloin kuin sitä tarvitsee. Imuri on pienikokoinen, joten sen säilöminen siivouskaappiin onnistuu helposti. Imurissa + perussuulakkeessa on myös kätevät toisiinsa sopivat osat, joiden ansiosta suulake-varsi-letkuosan saa "ripustettua" kiinni imuriin pystyasentoon esim. jos pitää jotain huonekalua käydä siirtämässä tms...siis vartta ei tarvitse laittaa lattialle odottelemaan. Tykästyin myös kovasti imurin ympärillä olevaan "kuminauhaan", jonka avulla letkun varastointi on helppoa. Voin siis lämpimästi suositella tätä imuria kaikille uuden imurin ostoa harkitseville. Sen hinta-laatusuhde on erinomainen, kuten myös käyttömukavuus ja -kätevyys.
  8.7
  0 10
 • Electrolux UltraOne
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/9/electrolux-ultraone-21836679.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/0/electrolux-ultraone-uoorigindb-21470720.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/6/electrolux-ultraone-21836676.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/7/electrolux-ultraone-21836677.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/8/electrolux-ultraone-21836678.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/1/electrolux-ultraone-23812971.jpg
  Electrolux UltraOne (278)
  4.584785133565622 (2)
  Electrolux UltraOne
  Kissankarvoille kyytiä
  Hyvä ja tehokas imuri.
  9.0
  0 10
 • Electrolux ZEG301 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/electrolux-zeg301-ergospace-green-19189458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/2/electrolux-zeg301-vacuum-cleaner-23664332.jpg
  Electrolux ZEG301 imuri (34)
  7.300146627565982 (3)
  Electrolux ZEG301 imuri
  Perusimuri , olisi hyvä jos olisi hiukan käytettävyyttä mietitty ...
  Johdon pituus on plussaa, imurin letku on aivan liian pitkä josta johtuen sitä on hankala käyttää, se menee helposti kierteille koska sen kiinnitys imuriin on niin tiivis että se ei pyöri herkästi imurissa. Teholtaan se tuntuu hyvältä. Edullinen, vain 88 euroa ison liikkeen tarjouksessa. Etummainen pyörä liian pieni, ei toimi kunnolla vaan jää paksumpien mattojen reinaan " kiinni ". Periaatteessa olisi hyvä imuri jos imuletku olisi puoli metriä lyhyempi... tuntuu pieneltä asialta mutta hankaloittaa selvästi käyttöä samoin etupyärä pitäisi olla hiukan suurempi.Perusimuri
  6.3
  0 10
 • Samsung VCC62J0V38/39 Silky ECO
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/4/4/samsung-vcc62j0v38-39-silky-eco-19690844.jpg
  Samsung VCC62J0V38/39 Silky ECO (48)
  7.75 (1)
  Samsung VCC62J0V38/39 Silky ECO
  Hyvä imuri
  Tosi hyvä imuri: hiljainen ja tehokas. Kulkee hyvin perässä ja riittävän pitkä johto. Olen aikaisemmin käyttänyt Electroluxin käyttäjätestin voittajaimuria, mutta tämä on ehkä parempi. Ainoa miinus, että suulake on niin kookas, ettei se enää mahdu sohvan alle kuten Electroluxin suulake mahtui.
  9.0
  0 10
 • Electrolux ZEG301 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/electrolux-zeg301-ergospace-green-19189458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/2/electrolux-zeg301-vacuum-cleaner-23664332.jpg
  Electrolux ZEG301 imuri (34)
  7.300146627565982 (3)
  Electrolux ZEG301 imuri
  Tosi huono imuteho, ei tahdo pieniä kiviäkään matolta imeä ! Kallis imutehoon verrat...
  Tosi huono imuteho, ei tahdo pieniä kiviäkään matolta imeä ! Kallis imutehoon verrattuna. Ainoa plussa pitkä johto.
  4.7
  0 10
Imurit 6.5 (12)
0 - 24
 • Electrolux UltraOne
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/9/electrolux-ultraone-21836679.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/0/electrolux-ultraone-uoorigindb-21470720.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/6/electrolux-ultraone-21836676.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/7/electrolux-ultraone-21836677.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/8/electrolux-ultraone-21836678.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/1/electrolux-ultraone-23812971.jpg
  Electrolux UltraOne (278)
  4.584785133565622 (2)
  Electrolux UltraOne
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  160, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  160, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  most_sold
 • Electrolux Ergospace Vihreä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/electrolux-ergospace-green-24986474.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/1/electrolux-esgreen-ergospace-25085331.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/electrolux-esgreen-ergospace-27426457.jpg
  Electrolux Ergospace Vihreä (234)
  7.9 (1)
  Electrolux Ergospace Vihreä
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  135.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  135.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  6
  best_reviewed
 • Electrolux UltraOne ZUODELUXE
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/9/1/electrolux-ultraone-zuodeluxe-24986491.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/4/8/electrolux-zuodeluxe-25113648.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/6/electrolux-zuodeluxe-27426476.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/7/electrolux-zuodeluxe-27426477.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/8/electrolux-zuodeluxe-27426478.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/9/electrolux-zuodeluxe-27426479.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/8/0/electrolux-zuodeluxe-27426480.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/8/1/electrolux-zuodeluxe-27426481.jpg
  Electrolux UltraOne ZUODELUXE (122)
  Electrolux UltraOne ZUODELUXE
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  250, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  250, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/9/6/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-32032496.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVVNHUkVFTlA/JGZ1bGwk
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/5/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-32472295.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvZWxlY3Ryb2x1eF91bHRyYXNpbGVuY2VyX3p1c2dyZWVuX3p3YXJ0XzYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/6/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037976.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/7/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037977.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/8/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037978.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/9/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037979.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/0/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037980.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/1/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037981.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/2/electrolux-ultrasilencer-green-polynimuri-34037982.jpg
  Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri (103)
  Electrolux UltraSilencer Green pölynimuri
  Veikon Kone Veikon Kone
  149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  6
 • Volta U 2407 EL
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/9/0/volta-u-2407-el-24937290.jpg
  Volta U 2407 EL (97)
  Volta U 2407 EL
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  30, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  30, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Volta UTT7920
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/6/6/volta-utt7920-19939666.jpg
  Volta UTT7920 (82)
  7.25 (1)
  Volta UTT7920
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  139.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  139.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Dyson DC-33C Mattress
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25112666.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/7/dyson-dc-33c-mattress-25112667.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/dyson-dc-33c-mattress-25121966.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/0/dyson-dc-33c-mattress-25122010.jpg
  Dyson DC-33C Mattress (78)
  Dyson DC-33C Mattress
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  305.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  305.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Dyson V6 Animalpro
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/dyson-v6-animalpro-32001823.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/dyson-v6-animalpro-32001824.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/dyson-v6-animalpro-32001825.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/dyson-v6-animalpro-32001826.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/dyson-v6-animalpro-32001827.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/8/dyson-v6-animalpro-32001828.jpg
  Dyson V6 Animalpro (71)
  Dyson V6 Animalpro
  pixmania.fi pixmania.fi
  7.696091795726748 (1117)
  394.89, ? (offer_sdt_unknown)
  pixmania.fi pixmania.fi
  7.696091795726748 (1117)
  394.89, ? (offer_sdt_unknown)
  5
 • Electrolux ZB3002
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/0/2/electrolux-zb3002-24103902.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/7/electrolux-zb3002-24105287.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/4/electrolux-zb3002-24105444.jpg
  Electrolux ZB3002 (69)
  Electrolux ZB3002
  Veikon Kone Veikon Kone
  89, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  89, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Miele Täydellinen C3 Comfort EcoLine Plus
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/1/8/miele-complete-c3-comfort-ecoline-plus-24978618.jpg
  Miele Täydellinen C3 Comfort EcoLine Plus (59)
  Miele Täydellinen C3 Comfort EcoLine Plus
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  269, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  269, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Electrolux ZCSGREEN imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/5/electrolux-zcsgreen-polynimuri-33190075.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTgvdG5fRUxFQ1RST0xVWC1aQ1NHUkVFTi1QT0xZTklNVVJJLTczMzI1NDM0MTcxNDgtMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/2/1/electrolux-zcsgreen-polynimuri-33929421.jpg?m=aHR0cHM6Ly9rdXZhdC5waXNhLmZpL2lzby8xNDU5ODYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/2/5/electrolux-zcsgreen-vacuum-cleaner-34784125.jpg
  Electrolux ZCSGREEN imuri (53)
  Electrolux ZCSGREEN imuri
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  99.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  99.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/3/electrolux-ultraone-zuogreen--32001553.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/4/electrolux-ultraone-zuogreen--32001554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/5/electrolux-ultraone-zuogreen--32001555.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/6/electrolux-ultraone-zuogreen--32001556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/7/electrolux-ultraone-zuogreen--32001557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/8/electrolux-ultraone-zuogreen--32001558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/9/electrolux-ultraone-zuogreen--32001559.jpg
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ (48)
  5.25 (1)
  Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  285, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  285, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Samsung VCC62J0V38/39 Silky ECO
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/4/4/samsung-vcc62j0v38-39-silky-eco-19690844.jpg
  Samsung VCC62J0V38/39 Silky ECO (48)
  7.75 (1)
  Samsung VCC62J0V38/39 Silky ECO
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  79.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  79.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/5/electrolux-zuoorigw-polynimuri-33445265.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTUvdG5fLTczMzI1NDM0Mjg0NjUtMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/3/2/electrolux-zuoorigw--37777832.jpg
  Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI (47)
  Electrolux ZUOORIGW+ PÖLYNIMURI
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  249.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  249.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Electrolux ZML8805EL 800W pölynimuri
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/0/5/electrolux-zml8805el-800w-43531705.jpg
  Electrolux ZML8805EL 800W pölynimuri (44)
  Electrolux ZML8805EL 800W pölynimuri
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  79.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  79.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Electrolux ZUSANIMAL+ PÖLYNIMURI
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/8/electrolux-zusanimal-polynimuri-37628918.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTkvdG5fLTczMzI1NDM0MjgxOTktMS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/2/0/electrolux-zusanimal-polynimuri-37777820.jpg
  Electrolux ZUSANIMAL+ PÖLYNIMURI (43)
  Electrolux ZUSANIMAL+ PÖLYNIMURI
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  249, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  249, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Dyson DC52 Animal Turbine
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/3/9/dyson-dc52-animal-turbine-21725039.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/dyson-dc52-animal-turbine-22493091.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/dyson-dc52-animal-turbine-24959030.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/dyson-dc52-animal-turbine-24959031.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/dyson-dc52-animal-turbine-24959032.jpg
  Dyson DC52 Animal Turbine (42)
  Dyson DC52 Animal Turbine
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  499, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  499, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Electrolux Usgreen Ultra Silencer
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/1/2/electrolux-usgreen-ultra-silencer-20397112.jpg
  Electrolux Usgreen Ultra Silencer (35)
  Electrolux Usgreen Ultra Silencer
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  289, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  289, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Miele SGSH1 Complete C3
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/3/miele-sgsh1-complete-c3-30266543.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/4/miele-sgsh1-complete-c3-30266544.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/5/miele-sgsh1-complete-c3-30266545.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/6/miele-sgsh1-complete-c3-30266546.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/7/miele-sgsh1-complete-c3-30266547.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/4/8/miele-sgsh1-complete-c3-30266548.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/1/1/miele-sgsh1-complete-c3-30694911.jpg
  Miele SGSH1 Complete C3 (34)
  Miele SGSH1 Complete C3
  Veikon Kone Veikon Kone
  279, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  279, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Electrolux ZEG301 imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/electrolux-zeg301-ergospace-green-19189458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/2/electrolux-zeg301-vacuum-cleaner-23664332.jpg
  Electrolux ZEG301 imuri (34)
  7.300146627565982 (3)
  Electrolux ZEG301 imuri
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  90, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  90, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Miele S 8320
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/6/miele-s-8320-21382196.jpg
  Miele S 8320 (32)
  Miele S 8320
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  259, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  259, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Electrolux UltraFlex Origin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/9/4/electrolux-ultraflex-origin-24986494.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/5/electrolux-ultraflex-origin-24988955.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/0/electrolux-uforigin-25081570.jpg
  Electrolux UltraFlex Origin (32)
  Electrolux UltraFlex Origin
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  229, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  229, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Electrolux ZUCANIMAL imuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/8/4/electrolux-ultracaptic-zucanimal-24937284.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/8/9/electrolux-zucanimal-vacuum-cleaner-25130189.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/electrolux-zucanimal-vacuum-cleaner-25130190.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/electrolux-zucanimal-vacuum-cleaner-25130191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/2/electrolux-zucanimal-vacuum-cleaner-25130192.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/electrolux-zucanimal-vacuum-cleaner-25130193.jpg
  Electrolux ZUCANIMAL imuri (32)
  Electrolux ZUCANIMAL imuri
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  305, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  305, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Miele COMPLETE C3 CAT&DOG 1200W pölynimuri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/9/miele-complete-c3-cat-dog-1200w-43087079.jpg
  Miele COMPLETE C3 CAT&DOG 1200W pölynimuri (29)
  Miele COMPLETE C3 CAT&DOG 1200W pölynimuri
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  299.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  299.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
2 11
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 125 € (price_130)
  • 125 € - 180 € (price_130_180)
  • 180 € - 295 € (price_180_300)
  • ≥ 295 € (price_300)
 • Mitä ominaisuuksia tarvitset? (ominaisuus_imurointi):
  • Hiljainen pölynimuri (<70dB) (hiljainen_po_lynimuri_70db_)
  • Kevyt pölynimuri (<5kg) (kevyt_po_lynimuri_5kg_)
  • Korkea pölykapasiteetti (>4L) (korkea_po_lykapasiteetti_4l_)
  • Pitkä johto (>7m) (pitka_johto_7m_)
  • Pölynimuri (pussillinen) (po_lynimuri_pussillinen_)
  • Pölynimuri (pussiton) (po_lynimuri_pussiton_)
 • Mihin erityistarkoitukseen tarvitset pölynimuria? (erityisesti):
  • Allergiakoti (allergiakoti)
  • Kova lattia (kova_lattia)
  • Lemmikkitalous (lemmikkitalous)
 • Mitä helppokäyttöominaisuuksia tarvitset? (helppoka_ytto_isyys):
  • Pölypussi täynnä-indikaattori (po_lypussi_ta_ynna_indikaattori)
  • Tehonsäätö (tehonsa_a_to_)
  • Teleskooppivarsi (teleskooppivarsi)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Cream (cream)
  • Gold (gold)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Lila (lila)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Sininen (sininen)
  • Suklaa (suklaa)
  • Syaani (syaani)
  • Titaani (titaani)
  • Turkoosi (turkoosi)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
  • Violetti (violetti)
 • Minkä pituista johtoa tarvitset? (johdon_pituus):
  • < 6 m (johdon_pituus_6)
  • 6 m - 7 m (johdon_pituus_6_7)
  • 7 m - 8 m (johdon_pituus_7_8)
  • ≥ 8 m (johdon_pituus_8)
 • Minkä tyyppisen pölysäiliön tarvitset? (po_lysa_ilio_n_tyyppi):
  • Pölypussillinen (po_lypussillinen)
  • Pölypussillinen / Pölypussiton (po_lypussillinen_po_lypussiton)
  • Pölypussiton (po_lypussiton)
 • Minkä tyyppistä pölynimuria etsit? (tyyppi):
  • Kaappi (kaappi)
  • Pystyssä (pystyssa_)
  • Rumpu (rumpu)
  • Sylinteri (sylinteri)
 • Kuinka hiljaista pölynimuria etsit? (a_a_nentaso):
  • < 70 dB (a_a_nentaso_70)
  • 70 dB - 77 dB (a_a_nentaso_70_77)
  • 77 dB - 80 dB (a_a_nentaso_77_80)
  • ≥ 80 dB (a_a_nentaso_80)
 • Kuinka pitkän toimintasäteen tarvitset? (toimintasa_de):
  • < 9 m (toimintasa_de_9)
  • 9 m - 10 m (toimintasa_de_9_10)
  • 10 m - 12 m (toimintasa_de_10_12)
  • ≥ 12 m (toimintasa_de_12)
 • Kuinka imutehokasta pölynimuria tarvitset? (imuteho):
  • < 280 W (imuteho_280)
  • 280 W - 400 W (imuteho_280_400)
  • 400 W - 750 W (imuteho_400_750)
  • ≥ 750 W (imuteho_750)
 • Kuinka suurta pölynpidätyskykyä tarvitset? (po_lyn_kapasiteetti):
  • < 2 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_2)
  • 2 litra (litroja) - 3.5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_2_3.5)
  • 3.5 litra (litroja) - 5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_3.5_5)
  • ≥ 5 litra (litroja) (po_lyn_kapasiteetti_5)
 • Minkä puhdistustyypin imuria etsit? (puhdistustyyppi):
  • Kuiva (kuiva)
  • Kuiva ja märkä (kuiva_ja_ma_rka_)
  • Märkä (ma_rka_)
 • Minkälaista ilmanpuhdistustyyppiä tarvitset pölynimurillesi? (imurin_ilman_puhdistus):
  • Active-air-clean (active_air_clean)
  • Air-clean (air_clean)
  • EPA (epa)
  • HEPA (hepa)
  • Mikro (mikro)
  • S-class (s_class)
  • Vesi (vesi)
 • Minkä HEPA-luokan imuria etsit? (hepa_luokitus):
  • 12 (12)
  • 13 (13)
  • HEPA 10 (hepa_10)
  • HEPA 12 (hepa_12)
  • HEPA 13 (hepa_13)
  • HEPA 14 (hepa_14)
 • Tarvitsetko johdotonta imuria? (johdoton):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä melutason imuria etsit? (melutaso_hyo_ty_po_lynimuri):
  • Erittäin hiljainen pölynimuri (0-60dB) (eritta_in_hiljainen_po_lynimuri_0_60db_)
 • Minkälainen putken materiaali sopii sinulle parhaiten? (putken_materiaali):
  • Alumiini (alumiini)
  • Metalli (metalli)
  • Muovi (muovi)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Terästä (tera_sta_)
 • Etsitkö pölynimuria Turbo brushilla? (turbo_brush):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Dyson DC37 Origin (dyson_dc37_origin)
  • Nilfisk GM 80 (nilfisk_gm_80)
  • Numatic HVR200A (numatic_hvr200a)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):