Mainokset

  • Valkoiset ja mustat koivua, ruskeat tammea sekä metallia. Istuin rottinkia. Antiikkikäsitelty. Korkeus 88 cm. Leveys 45 cm. Syvyys 50 cm. Istuinkorkeus 46 cm. Istuinsyvyys 42 cm. Istuinleveys 43 cm. Selkänojan korkeus 45 cm. Toimitetaan koottuina. Rahtipaino 84 kg. Tarkista rahtimaksu Osto-oppaasta.
ruokailutuoli

Keittiön kalustamisessa ruokapöydän tuolit ovat yksi tärkeimmistä sisustustekijöistä. Niiden pitää tukea istumista, mutta tärkeää on myös niiden sopivuus muiden kalusteiden kanssa ja niiden täytyy myös kestää käyttöä. Täältä löydät apua ruokailutuolien valintaan ja annamme käytännöllisiä vinkkejä niitä ostaessa. Ostovinkkejä ruokailutuolien hankintaan: Ruokailutuoleja ostaessa on syytä muistaa seuraavat asiat:  1. Tuolin korkeus: Istutko oikealla korkeudella.

lue lisää ruokailutuoleista »

hieromaistuin

Hieromaistuin on laite, jolla voi antaa itselleen mahdollisuuden hierontaan ilman ammattiapua. Hieromaistuimia on erikokoisia. Jotkut on valmistettu vain selän hierontaan, mutta toisilla voi nauttia alaselän, yläselän ja niska-hartiaseudun hieronnasta tai sen lisäksi jopa pakaroiden, reisien ja pohkeiden hieronnasta. Hieronta on hyvä hoito jumiutuneille ja kipeille lihaksille, koska hieronta auttaa rentoutumaan. Hieromaistuimessa voi lisänä olla lämpötoiminto, joka tehostaa hieronnan vaikutusta.

lue lisää hieromaistuimista »

säkkituoli

Säkkituoli on suosittu lasten keskuudessa. Säkkituoleja valmistetaankin niin monenlaisia, että jokainen käyttäjä varmasti löytää itselleen mieleisen vaihtoehdon. Säkkituoli muotoutuu istujan kehon mukaan ja on siksi mukava. Se on myös helppo siirtää, joten sille ei tarvitse valita kiinteää sijaintia. Vertaile tässä kategoriassa säkkituoleja ja löydä parhaat tarjoukset.

lue lisää säkkituoleista »

keinutuoli

retkeilytuoli