x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

kaiuttimet

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita kaiutin:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta kaiuttimet

Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostov...
 • Yleiset tiedot

  Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
  Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

  • kaiuttimen malli,
  • kaiutinelementit,
  • kaiutintyypit,
  • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
  • ominaisuuksia.

  Ostovinkkejä
  Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
  2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
  3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
  4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
  5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


  Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

  Kaiuttimen malli
  Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

  • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
  • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
  • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
  • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


  Kaiutinelementit

  Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

  • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
  • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
  • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

  Kaiutintyypit
  Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

  • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
  • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
  • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


  Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
  Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

  • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
  • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


  Ominaisuuksia
  Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

  • taajuus
  • decibelimäärä
  • magneettisuojaus
  • basso-reflexi
  • impedanssi

  Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Miksi subwoofer on aina mono?
  Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

  Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
  Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

  Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
  Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

  Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
  Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

  Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
  Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

   

 • Termien selitykset

  Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

  Aktiivikaiutin
  Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

  Bassorefleksi
  Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

  Desibeli
  Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

  Impedanssi
  sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

  Jakotaajuus
  Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

  Keskitaajuus
  Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

  Magnetostaattinen

  Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

  Malli
  Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

  · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
  · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
  · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
  · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
  · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

  Tweeter
  Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

  Tyyppi

  Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

  Woofer

  Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

 • Yamaha NS 555
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/3/yamaha-ns-555-8492023.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/3/yamaha-ns-555-23864573.jpg
  Yamaha NS 555 (57)
  9.3 (4)
  Yamaha NS 555
  Paras liike ostaa
  Jos ostaa ei kannata enää luopua! Ei tarvii välttämättä subbaria ollenka, näiden kans turha
  10.0
  0 10
  • liiankin tyylikäs kaiutin
  • bassoa tulee sen verta hyvin
  • miehekäs koko
  • jalat vähä turhan optimistiset
  • Ei oo valittamista
  • ehkä ritilä sais paremmin kiin
 • Logitech Z523 Musta
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/5/logitech-z523-13914175.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/2/logitech-z523-17888682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/logitech-z523-black--20763282.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/3/logitech-z523-black--20763283.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/logitech-z523-black--20763289.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/1/logitech-z523-black--20763291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/logitech-z523-black--20763295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/logitech-z523-black-980-000321--41878129.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/0/logitech-z523-black-980-000321--41878130.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/1/logitech-z523-black-980-000321--41878131.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/logitech-z523-black-980-000321--41880190.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/logitech-z523-black-980-000321--41880191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/logitech-z523-black-980-000321--41894579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/logitech-z523-black-980-000321--43392646.jpg
  Logitech Z523 Musta (38)
  8.448840300557046 (7)
  Logitech Z523 Musta
  Kannatta ostaa
  Ostin kaiuttimet pari päivää sitten 63€ Markantalosta. Ensivaikutelma oli hyvä ja kajarit oli hyvin pakattu. Subwoofer on pieni ja sopii hyvin pöydän alle. Kovin kovaa bassoa se ei kuitenkaan tuota, joten suosittelisin z623 bassosta pitäville jos vain raha riittää. Eli ainut miinus tulee tuosta subbarista, muuten lähes täydelliset. Säätimet ovat todella kätevät. Entiset kaiuttimet piti sammuttaa subwooferista pöydän alta, joten se ei ollut kovin kätevää...
  8.7
  0 10
 • Logitech Z523 Musta
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/5/logitech-z523-13914175.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/2/logitech-z523-17888682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/logitech-z523-black--20763282.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/3/logitech-z523-black--20763283.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/logitech-z523-black--20763289.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/1/logitech-z523-black--20763291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/logitech-z523-black--20763295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/logitech-z523-black-980-000321--41878129.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/0/logitech-z523-black-980-000321--41878130.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/1/logitech-z523-black-980-000321--41878131.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/logitech-z523-black-980-000321--41880190.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/logitech-z523-black-980-000321--41880191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/logitech-z523-black-980-000321--41894579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/logitech-z523-black-980-000321--43392646.jpg
  Logitech Z523 Musta (38)
  8.448840300557046 (7)
  Logitech Z523 Musta
  Ihan ok kaiutinsarja varsinkin hintaisekseen
  Ihan ok kaiutinsarja varsinkin hintaisekseen. Satelliiteissä tosi hyvä ja kirkas ääni, subwoofer ei oletettavasti yllä kaikkein matalimpiin taajuksiin ja tuottaa hieman kumisevan basson. Eihän näistä miksikään hifikaiuttimiksi ole, mutta suurimmalle osalle ihmisiä ihan hyvät purkit tietokoneen jatkeeksi.
  8.0
  0 10
 • Logitech Z523 Musta
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/5/logitech-z523-13914175.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/2/logitech-z523-17888682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/logitech-z523-black--20763282.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/3/logitech-z523-black--20763283.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/logitech-z523-black--20763289.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/1/logitech-z523-black--20763291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/logitech-z523-black--20763295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/logitech-z523-black-980-000321--41878129.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/0/logitech-z523-black-980-000321--41878130.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/1/logitech-z523-black-980-000321--41878131.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/logitech-z523-black-980-000321--41880190.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/logitech-z523-black-980-000321--41880191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/logitech-z523-black-980-000321--41894579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/logitech-z523-black-980-000321--43392646.jpg
  Logitech Z523 Musta (38)
  8.448840300557046 (7)
  Logitech Z523 Musta
  hyvä
  hyvä
  10.0
  0 10
 • Logitech Z523 Musta
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/5/logitech-z523-13914175.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/2/logitech-z523-17888682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/logitech-z523-black--20763282.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/3/logitech-z523-black--20763283.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/logitech-z523-black--20763289.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/1/logitech-z523-black--20763291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/logitech-z523-black--20763295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/logitech-z523-black-980-000321--41878129.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/0/logitech-z523-black-980-000321--41878130.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/1/logitech-z523-black-980-000321--41878131.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/logitech-z523-black-980-000321--41880190.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/logitech-z523-black-980-000321--41880191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/logitech-z523-black-980-000321--41894579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/logitech-z523-black-980-000321--43392646.jpg
  Logitech Z523 Musta (38)
  8.448840300557046 (7)
  Logitech Z523 Musta
  Toimii..
  Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Koekuuntelin liikkeessä z523 ja vieressä ollutta 200 euron 200 wattisia tietsikkakaiuttimia enkä huomannut juurikaan eroa äänen laadussa... Subbari potkii hyvin ja sen voimakkuutta pystyy säätämään todella hyvin. Sateliittien diskantit kuuluvat kelvollisesti eivätkä mielestäni hukkuneet ollenkaan bassojen alle vaikka jotkin tietsikkalehdet niin testeissään väittävät. Homekorva tai ei mutta en viitsinyt sijoittaa 150 euroa lisää siihen, että saisin 160 wattia enemmän potkua ulos kalliimmista ämyreistä varsinkaan kun kajareita ei yleensäkään kukaan varmaankaan pysty/viitsi huudattaa täydellä teholla.
  9.3
  0 10
 • Logitech Z523 Musta
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/5/logitech-z523-13914175.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/2/logitech-z523-17888682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/logitech-z523-black--20763282.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/3/logitech-z523-black--20763283.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/logitech-z523-black--20763289.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/1/logitech-z523-black--20763291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/logitech-z523-black--20763295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/logitech-z523-black-980-000321--41878129.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/0/logitech-z523-black-980-000321--41878130.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/1/logitech-z523-black-980-000321--41878131.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/logitech-z523-black-980-000321--41880190.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/logitech-z523-black-980-000321--41880191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/logitech-z523-black-980-000321--41894579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/logitech-z523-black-980-000321--43392646.jpg
  Logitech Z523 Musta (38)
  8.448840300557046 (7)
  Logitech Z523 Musta
  Subwoofer
  Olen tyytyväinen äänenlaatun, subwooferiin ja kaikkeen.
  9.7
  0 10
 • Logitech Z523 Musta
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/5/logitech-z523-13914175.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/2/logitech-z523-17888682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/logitech-z523-black--20763282.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/3/logitech-z523-black--20763283.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/logitech-z523-black--20763289.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/1/logitech-z523-black--20763291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/logitech-z523-black--20763295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/logitech-z523-black-980-000321--41878129.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/0/logitech-z523-black-980-000321--41878130.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/1/logitech-z523-black-980-000321--41878131.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/logitech-z523-black-980-000321--41880190.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/logitech-z523-black-980-000321--41880191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/logitech-z523-black-980-000321--41894579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/logitech-z523-black-980-000321--43392646.jpg
  Logitech Z523 Musta (38)
  8.448840300557046 (7)
  Logitech Z523 Musta
  Hyvät on!
  Sateliitti kaiuttimet tuottaa kirkkaan ja selkeän äänen. Subwoofer tuottaa tosi jämäkän basson. Pitäny pikkusen laittaa bassoa hiljemmalle, kun tuottaa niin kovan basson jos on täysillä. Blu-ray soittimen voi liittää helposti. Käy hyvin Elokuva kaiuttimina.
  9.3
  0 10
 • Logitech Z523 Musta
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/5/logitech-z523-13914175.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/2/logitech-z523-17888682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/logitech-z523-black--20763282.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/3/logitech-z523-black--20763283.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/logitech-z523-black--20763289.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/1/logitech-z523-black--20763291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/logitech-z523-black--20763295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/logitech-z523-black-980-000321--41878129.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/0/logitech-z523-black-980-000321--41878130.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/1/logitech-z523-black-980-000321--41878131.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/logitech-z523-black-980-000321--41880190.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/logitech-z523-black-980-000321--41880191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/logitech-z523-black-980-000321--41894579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/logitech-z523-black-980-000321--43392646.jpg
  Logitech Z523 Musta (38)
  8.448840300557046 (7)
  Logitech Z523 Musta
  siis tämähän on todella hyvä
  siis tämähän on todella hyvä
  8.7
  0 10
 • Yamaha NS 555
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/3/yamaha-ns-555-8492023.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/3/yamaha-ns-555-23864573.jpg
  Yamaha NS 555 (57)
  9.3 (4)
  Yamaha NS 555
  Aivan huippu kaiuttimet
  Aivan huippu kaiuttimet. En ole löytänyt mitään puutetta. Ilmeisesti säteilevät tosi hyvin, kun ei huomaa onko takakaiuttimet päällä vai ei. Stereokuva erinomainen.
  10.0
  0 10
 • Yamaha NS-777
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/5/yamaha-ns-777-1690545.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/5/yamaha-ns-777-23864575.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/6/yamaha-ns-777-23864576.jpg
  Yamaha NS-777 (17)
  8.833333333333334 (2)
  Yamaha NS-777
  Hyvät elementit, korkeaääni kirkas ja selkeä
  Hyvät elementit, korkeaääni kirkas ja selkeä. Tarpeeksi matalalle ulottuva basso, muhkea ja voimakas. Erittäin tuottoisa ääni ja äänikenttä on laaja. Koeajettu Harman Kardon avr 245-vahvistimella.
  10.0
  0 10
 • Yamaha NS 555
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/3/yamaha-ns-555-8492023.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/3/yamaha-ns-555-23864573.jpg
  Yamaha NS 555 (57)
  9.3 (4)
  Yamaha NS 555
  Tuntuu soivan vapautuneesti
  Tuntuu soivan vapautuneesti.Ei tukkoisuutta yhtään.
  10.0
  0 10
 • Yamaha NS 555
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/3/yamaha-ns-555-8492023.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/3/yamaha-ns-555-23864573.jpg
  Yamaha NS 555 (57)
  9.3 (4)
  Yamaha NS 555
  Tosi hienosti kuuluu eri äänen laadut
  Tosi hienosti kuuluu eri äänen laadut.
  10.0
  0 10
 • Yamaha NS-777
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/5/yamaha-ns-777-1690545.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/5/yamaha-ns-777-23864575.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/6/yamaha-ns-777-23864576.jpg
  Yamaha NS-777 (17)
  8.833333333333334 (2)
  Yamaha NS-777
  Ei voi muuta sanoa kuin soi hienosti ja voimalla
  Ei voi muuta sanoa kuin soi hienosti ja voimalla.
  10.0
  0 10
Kaiuttimet 8.2 (16)
0 - 24
 • Yamaha NS 555
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/3/yamaha-ns-555-8492023.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/3/yamaha-ns-555-23864573.jpg
  Yamaha NS 555 (57)
  9.3 (4)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  245.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  245.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Marshall Stanmore Kaiuttimet Bluetooth 80 W RMS
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/8/0/marshall-stanmore-bk-29533180.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/9/8/marshall-stanmore-bk-29564698.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/3/marshall-stanmore-bk-30085333.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/5/marshall-stanmore-bk-30498325.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/7/marshall-stanmore-bk-30498327.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/7/marshall-stanmore-bk-30668317.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/8/marshall-stanmore-bk-30668318.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/9/marshall-stanmore-bk-30668319.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/0/marshall-stanmore-bk-30668320.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/1/marshall-stanmore-bk-30668321.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/2/marshall-stanmore-bk-30668322.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/3/marshall-stanmore-bk-30668323.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/4/marshall-stanmore-bk-30668324.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/5/marshall-stanmore-bk-30668325.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/6/marshall-stanmore-bk-30668326.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/7/marshall-stanmore-bk-30668327.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/8/marshall-stanmore-bk-30668328.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/9/marshall-stanmore-bk-30668329.jpg
  Marshall Stanmore Kaiuttimet Bluetooth 80 W RMS (44)
  Marshall Stanmore Kaiuttimet Bluetooth 80 W RMS
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  347, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  347, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
  most_sold
 • Audio Pro Addon T8
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/8/audio-pro-addon-t8-24384098.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/9/audio-pro-addon-t8-24384099.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/0/0/audio-pro-addon-t8-24384100.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/0/1/audio-pro-addon-t8-24384101.jpg
  Audio Pro Addon T8 (41)
  Audio Pro Addon T8
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  229.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.995548025277834 (11)
  229.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Logitech Z523 Musta
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/5/logitech-z523-13914175.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/2/logitech-z523-17888682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/logitech-z523-black--20763282.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/3/logitech-z523-black--20763283.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/logitech-z523-black--20763289.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/1/logitech-z523-black--20763291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/logitech-z523-black--20763295.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/logitech-z523-black-980-000321--41878129.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/0/logitech-z523-black-980-000321--41878130.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/3/1/logitech-z523-black-980-000321--41878131.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/0/logitech-z523-black-980-000321--41880190.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/logitech-z523-black-980-000321--41880191.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/logitech-z523-black-980-000321--41894579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/logitech-z523-black-980-000321--43392646.jpg
  Logitech Z523 Musta (38)
  8.448840300557046 (7)
  Logitech Z523 Musta
  Trefoil Data Trefoil Data
  69.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Trefoil Data Trefoil Data
  69.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  5
  good_buy
 • Tannoy Mercury V4i
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/2/0/tannoy-mercury-v4i-25096820.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/2/1/tannoy-mercury-v4i-25096821.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/2/2/tannoy-mercury-v4i-25096822.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/2/3/tannoy-mercury-v4i-25096823.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/2/4/tannoy-mercury-v4i-25096824.jpg
  Tannoy Mercury V4i (28)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  719.9, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  719.9, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Jamo 210 SUB musta
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/3/jamo-210-sub-17487603.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/5/jamo-210-sub-black--31933655.jpg
  Jamo 210 SUB musta (24)
  Jamo 210 SUB musta
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  179, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  179, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • Genelec G Three
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/2/genelec-g-three-30625172.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/3/genelec-g-three-30625173.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/4/genelec-g-three-30625174.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/5/genelec-g-three-30625175.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/6/genelec-g-three-30625176.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/7/genelec-g-three-30625177.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/8/genelec-g-three-30625178.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/9/genelec-g-three-30625179.jpg
  Genelec G Three (22)
  Genelec G Three
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  669, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  669, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  2
 • Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (valk.)
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/3/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-42763653.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzY2X2hfZl9sXzA=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/4/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-44366814.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLXdoXzAxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/1/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45640541.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM4NDcwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805487.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805488.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/9/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805489.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/9/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805490.jpg
  Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (valk.) (21)
  Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (valk.)
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  206, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  206, 5pv (offer_sdt_5_days)
  6
 • Audio Pro Addon T10
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/6/2/audio-pro-addon-t10-30622762.jpg
  Audio Pro Addon T10 (19)
  Audio Pro Addon T10
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  289, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  289, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Klipsch R-26F kaiutin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/klipsch-r-26f-black-33872342.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvMi9yMjZmMS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/3/klipsch-r-26f-black-33872343.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81My82ZS83NC83MzY1NTU1ZjRiNWYzODcxNjM3ODZjNmQ3NDU1MzM2NTYzNjk0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/7/klipsch-r-26f-black-33872347.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wNzQzODc4MDI3MjczX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/6/0/klipsch-r-26f-loudspeaker-42967760.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/6/1/klipsch-r-26f-loudspeaker-42967761.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/6/2/klipsch-r-26f-loudspeaker-42967762.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/6/3/klipsch-r-26f-loudspeaker-42967763.jpg
  Klipsch R-26F kaiutin (18)
  Klipsch R-26F kaiutin
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  371.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  371.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Marshall Action
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/7/marshall-action-30261167.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/8/marshall-action-30261168.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/9/marshall-action-30261169.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/0/marshall-action-30261170.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/1/marshall-action-30261171.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/2/marshall-action-30261172.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/3/marshall-action-30261173.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/7/4/marshall-action-30261174.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/8/5/marshall-action-30269385.jpg
  Marshall Action (17)
  Marshall Action
  Viihdemaa.fi Viihdemaa.fi
  3.9285987845249744 (51)
  217.7, ? (offer_sdt_unknown)
  Viihdemaa.fi Viihdemaa.fi
  3.9285987845249744 (51)
  217.7, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • M-Audio BX 5 A
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/m-audio-bx-5-a-20935478.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/m-audio-bx-5-a-20935477.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/m-audio-bx-5-a-20935479.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/6/m-audio-bx-5-a-24057366.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/5/7/m-audio-bx-5-a-24225957.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/9/4/m-audio-bx-5-a-26679994.jpg
  M-Audio BX 5 A (17)
  M-Audio BX 5 A
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  96.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  96.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Yamaha NS-333
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/3/yamaha-ns-333-1690543.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/3/7/yamaha-ns-333-14993737.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/1/yamaha-ns-333-23353101.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/yamaha-ns-333-29115042.jpg
  Yamaha NS-333 (17)
  Yamaha NS-333
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  189, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  189, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Yamaha NS-777
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/5/yamaha-ns-777-1690545.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/5/yamaha-ns-777-23864575.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/6/yamaha-ns-777-23864576.jpg
  Yamaha NS-777 (17)
  8.833333333333334 (2)
  Yamaha NS-777
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  305.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  305.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
  good_buy
 • Audio Pro Addon T20 Bluetooth -aktiivikaiutinpari
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/4/audio-pro-addon-t20-bluetooth-aktiivikaiutinpari-32944494.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS83MzMwMTE3MTQxNzEwX3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/9/7/audio-pro-addon-t20-bluetooth-aktiivikaiutinpari-33847397.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQURET05UMjBXSD8kZnVsbCQ=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/0/1/audio-pro-addon-t20-46305901.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/0/2/audio-pro-addon-t20-46305902.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/0/3/audio-pro-addon-t20-46305903.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/0/4/audio-pro-addon-t20-46305904.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/0/5/audio-pro-addon-t20-46305905.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/0/6/audio-pro-addon-t20-46305906.jpg
  Audio Pro Addon T20 Bluetooth -aktiivikaiutinpari (16)
  Audio Pro Addon T20 Bluetooth -aktiivikaiutinpari
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  203.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  203.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Dali ZENSOR 1
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg
  Dali ZENSOR 1 (14)
  Dali ZENSOR 1
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  285.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  285.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Bose 151 Valkoinen
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/7/1/bose-151-17619171.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/8/bose-151-18236998.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/5/5/bose-151-white--24831955.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/5/6/bose-151-white--24831956.jpg
  Bose 151 Valkoinen (13)
  Bose 151 Valkoinen
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  174.5, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  174.5, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Dali Zensor 1 grille wit
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/0/4/dali-zensor-1-grille-wit-20021404.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/1/dali-zensor-1-grille-wit-22294181.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/6/dali-zensor-1-grille-wit-25676366.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/4/dali-zensor-1-grille-wit-26007054.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/5/dali-zensor-1-grille-wit-26007055.jpg
  Dali Zensor 1 grille wit (13)
  Dali Zensor 1 grille wit
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  285.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  285.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Genelec G Two
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/4/genelec-g-two-30625104.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/5/genelec-g-two-30625105.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/6/genelec-g-two-30625106.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/7/genelec-g-two-30625107.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/8/genelec-g-two-30625108.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/9/genelec-g-two-30625109.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/0/genelec-g-two-30625110.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/1/genelec-g-two-30625111.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/1/2/genelec-g-two-30625112.jpg
  Genelec G Two (12)
  Genelec G Two
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  449, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  449, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Marshall Stanmore
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/3/marshall-stanmore-24815503.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/4/marshall-stanmore-24815504.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/5/marshall-stanmore-24815505.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/6/marshall-stanmore-24815506.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/7/marshall-stanmore-24815507.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/8/marshall-stanmore-24815508.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/9/marshall-stanmore-24815509.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/0/marshall-stanmore-24815510.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/1/marshall-stanmore-24815511.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/2/marshall-stanmore-24815512.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/3/marshall-stanmore-24815513.jpg
  Marshall Stanmore (11)
  Marshall Stanmore
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  355, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  355, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Logitech LGT-S120
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/2/7/logitech-oem-s-120-black-speaker-system-european-5009327.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/3/4/logitech-s-120-20610234.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/0/logitech-s-120-23962830.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/2/logitech-s-120-23962832.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/2/0/logitech-lgt-s120-30283320.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/2/1/logitech-lgt-s120-30283321.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/5/logitech-lgt-s120-42926605.jpg
  Logitech LGT-S120 (10)
  Logitech LGT-S120
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  19.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  19.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  7
 • Creative Labs Gigaworks T40 Series II
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/6/3/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-5008863.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/2/9/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-23798729.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/3/5/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24347235.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/7/7/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24642277.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/1/3/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-44429813.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/1/4/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-44429814.jpg
  Creative Labs Gigaworks T40 Series II (10)
  Creative Labs Gigaworks T40 Series II
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  103.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  103.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (musta)
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/4/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-42760940.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzExX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366607.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1MjgyNTcuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366608.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJrXzAxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bose-soundtouch-10-45604017.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bose-soundtouch-10-45604018.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bose-soundtouch-10-45604019.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bose-soundtouch-10-45604020.jpg
  Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (musta) (10)
  Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (musta)
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  206, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  206, 5pv (offer_sdt_5_days)
  6
 • Bose Companion 20
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/5/bose-companion-20-24832515.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/6/bose-companion-20-24832516.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/7/bose-companion-20-24832517.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/8/bose-companion-20-24832518.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/9/bose-companion-20-24832519.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/0/bose-companion-20-24832520.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/1/bose-companion-20-24832521.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/2/bose-companion-20-24832522.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/3/bose-companion-20-24832523.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/4/bose-companion-20-24832524.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/5/bose-companion-20-24832525.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/6/bose-companion-20-24832526.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/7/bose-companion-20-24832527.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/8/bose-companion-20-24832528.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/9/bose-companion-20-24832529.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/0/bose-companion-20-24832530.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg
  Bose Companion 20 (9)
  Bose Companion 20
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  239, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Coolshop.fi Coolshop.fi
  5.885722453239896 (14)
  239, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
2 35
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 75 € (price_75)
  • 75 € - 190 € (price_75_190)
  • 190 € - 375 € (price_190_380)
  • ≥ 375 € (price_380)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Beige (beige)
  • Burgundi (burgundi)
  • Cream (cream)
  • Espresso (espresso)
  • Gold (gold)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Kirsikka (kirsikka)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Multi (multi)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • pähkinä (pa_hkina_)
  • Punainen (punainen)
  • Puu (puu)
  • Ruskea (ruskea)
  • Ruusupuu (ruusupuu)
  • Saksanpähkinä (saksanpa_hkina_)
  • Sininen (sininen)
  • Titaani (titaani)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Mitkä liitännät tarvitset? (liitetta_vyysteknologia):
  • Langallinen (langallinen)
  • Langallinen & langaton (langallinen_langaton)
  • Langaton (langaton)
 • Mikä lähtöteho sopii sinulle parhaiten? (la_hto_teho_rms_):
  • < 25 W (la_hto_teho_rms__25)
  • 25 W - 75 W (la_hto_teho_rms__25_75)
  • 75 W - 150 W (la_hto_teho_rms__75_150)
  • ≥ 150 W (la_hto_teho_rms__150)
 • Mikä impedanssin suuruus sopii sinulle parhaiten? (impedanssi):
  • 10000 Ohmia (10000_ohmia)
  • 10 Ohmia (10_ohmia)
  • 16 Ohmia (16_ohmia)
  • 20000 Ohmia (20000_ohmia)
  • 20 Ohmia (20_ohmia)
  • 22000 Ohmia (22000_ohmia)
  • 3.2 Ohmia (3_2_ohmia)
  • 4 Ohmia (4_ohmia)
  • 50 Ohmia (50_ohmia)
  • 6 Ohmia (6_ohmia)
  • 7 Ohmia (7_ohmia)
  • 8 Ohmia (8_ohmia)
 • Mikä bluetooth-versio sopii sinulle parhaiten? (bluetooth_versio):
  • 2.0 (2_0)
  • 2.1 (2_1)
  • 2.1+EDR (2_1_edr)
  • 3.0 (3_0)
  • 4.0 (4_0)
  • 4.0 EDR (4_0_edr)
 • Mitkä kaiutinliitännät sopivat sinulle parhaiten? (speaker_interface_type):
  • 1 stereoääniliitin (3,5 mm) (1_stereoa_a_niliitin_3_5_mm_)
  • 2x Speakon & 2x 6.3mm (2x_speakon_2x_6_3mm)
  • 3,5 mm (3_5_mm)
  • 3.5mm/Bluetooth (3_5mm_bluetooth)
  • 3.5mm/USB/Bluetooth (3_5mm_usb_bluetooth)
  • 6,3 mm (6_3_mm)
  • Banana (banana)
  • Bluetooth (bluetooth)
  • Bluetooth/NFC (bluetooth_nfc)
  • NL4 (nl4)
  • Pääte (pa_a_te)
  • RCA (rca)
  • RCA/3.5mm (rca_3_5mm)
  • RCA/XLR (rca_xlr)
  • RJ-45 (rj_45)
  • Speakon (speakon)
  • USB (usb)
  • USB/3,5mm (usb_3_5mm)
  • USB/Bluetooth (usb_bluetooth)
  • XLR (xlr)
  • XLR/6.3mm (xlr_6_3mm)
  • XLR/6.3mm/RCA (xlr_6_3mm_rca)
 • Mitä kaiutintyyppiä suosit? (speaker_type):
  • 1-suuntainen (1_suuntainen)
  • 2,5-suuntainen (2_5_suuntainen)
  • 2-suuntainen (2_suuntainen)
  • 2-way (2_way)
  • 3-suuntainen (3_suuntainen)
  • 3-way (3_way)
  • 4-suuntainen (4_suuntainen)
  • 5-suuntainen (5_suuntainen)
 • Onko bassoelementti tärkeä? (woofer):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko vahvistinta? (amplifier):
  • Ei (ei)
  • Sisäinen (sisa_inen)
  • Ulkoinen (ulkoinen)
 • Tarvitsetko diskanttikaiuttimia? (diskanttikaiutin):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä desibeli-herkkyys sopii sinulle parhaiten? (herkkyys):
  • < 87 dB (herkkyys_87)
  • 87 dB - 90 dB (herkkyys_87_90)
  • 90 dB - 96 dB (herkkyys_90_96)
  • ≥ 96 dB (herkkyys_96)
 • Montako kaiutinta tarvitset? (kaiuttimien_ma_a_ra_):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
  • 4 (4)
 • Mihin sijoitat kaiuttimet? (kaiuttimien_sijoittelu):
  • Kannettava (kannettava)
  • Kattoon kiinnitettävä (kattoon_kiinnitetta_va_)
  • Kattoon kiinnitettävä, Lattia, Pöytä/kirjahylly, Seinäkiinnitteinen (kattoon_kiinnitetta_va_lattia_po_yta_kirjahylly_seina_kiinnitteinen)
  • Kattoon kiinnitettävä, Seinäkiinnitteinen (kattoon_kiinnitetta_va_seina_kiinnitteinen)
  • Kattoon kiinnitettävä, Seinäkiinnitteinen, Lattia (kattoon_kiinnitetta_va_seina_kiinnitteinen_lattia)
  • Lattia (lattia)
  • Lattia, Pöytä/kirjahylly (lattia_po_yta_kirjahylly)
  • Lattia, Pöytä/kirjahylly, Seinäkiinnitteinen (lattia_po_yta_kirjahylly_seina_kiinnitteinen)
  • Lattia, Seinäkiinnitteinen (lattia_seina_kiinnitteinen)
  • Lattia, seinällä/katossa (lattia_seina_lla_katossa)
  • Pöytä/kirjahylly (po_yta_kirjahylly)
  • Pöytä/kirjahylly, Seinäkiinnitteinen (po_yta_kirjahylly_seina_kiinnitteinen)
  • Seinäkiinnitteinen (seina_kiinnitteinen)
  • seinällä/katossa (seina_lla_katossa)
  • seinällä/katossa, Pöytä/kirjahylly (seina_lla_katossa_po_yta_kirjahylly)
  • Ulkona (ulkona)
 • Mikä kotelon materiaali sopii sinulle parhaiten? (kotelon_materiaali):
  • ABS-synteettinen (abs_synteettinen)
  • Akryylinitriilibutadieenistyreeni ( ABS ) (akryylinitriilibutadieenistyreeni_abs_)
  • Alumiini (alumiini)
  • Fiberboard (fiberboard)
  • Kromattu (kromattu)
  • Määrittämätön (ma_a_ritta_ma_to_n)
  • MDF-levy (mdf_levy)
  • Metalli (metalli)
  • Muovi (muovi)
  • Nahka (nahka)
  • Polymer (polymer)
  • Polypropeeni (polypropeeni)
  • Puu (puu)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Terästä (tera_sta_)
  • Villa (villa)
 • Mikä taajuusalue sopii sinulle parhaiten? (taajuusalue):
  • 0 - 1000 hertsi (0_1000_hertsi)
  • 0 - 150 hertsi (0_150_hertsi)
  • 0 - 20000 hertsi (0_20000_hertsi)
  • 1000 – 20000 Hz hertsi (1000_20000_hz_hertsi)
  • 1000 – 30000 Hz hertsi (1000_30000_hz_hertsi)
  • 100 – 13000 Hz hertsi (100_13000_hz_hertsi)
  • 100 - 20000 hertsi (100_20000_hertsi)
  • 100 – 20000 Hz hertsi (100_20000_hz_hertsi)
  • 100 - 40000 hertsi (100_40000_hertsi)
  • 100 - 6000 hertsi (100_6000_hertsi)
  • 110 - 24000 hertsi (110_24000_hertsi)
  • 1200 – 22000 Hz hertsi (1200_22000_hz_hertsi)
  • 1200 – 30000 Hz hertsi (1200_30000_hz_hertsi)
  • 120 - 20000 hertsi (120_20000_hertsi)
  • 120 – 20000 Hz hertsi (120_20000_hz_hertsi)
  • 130 - 20000 hertsi (130_20000_hertsi)
  • 130 – 20000 Hz hertsi (130_20000_hz_hertsi)
  • 135 - 20000 hertsi (135_20000_hertsi)
  • 14 - 35000 hertsi (14_35000_hertsi)
  • 1500 – 22000 Hz hertsi (1500_22000_hz_hertsi)
  • 150 - 15000 hertsi (150_15000_hertsi)
  • 150 - 17000 hertsi (150_17000_hertsi)
  • 150 - 18000 hertsi (150_18000_hertsi)
  • 150 - 20000 hertsi (150_20000_hertsi)
  • 150 – 20000 Hz hertsi (150_20000_hz_hertsi)
  • 150 - 205000 hertsi (150_205000_hertsi)
  • 160 - 15000 hertsi (160_15000_hertsi)
  • 16 - 35000 hertsi (16_35000_hertsi)
  • 16 - 75000 hertsi (16_75000_hertsi)
  • 1700 – 22000 Hz hertsi (1700_22000_hz_hertsi)
  • 180 – 17000 Hz hertsi (180_17000_hz_hertsi)
  • 180 - 20000 hertsi (180_20000_hertsi)
  • 2000 – 40000 Hz hertsi (2000_40000_hz_hertsi)
  • 200 – 15000 Hz hertsi (200_15000_hz_hertsi)
  • 200 - 17.000 hertsi (200_17_000_hertsi)
  • 200 - 20000 hertsi (200_20000_hertsi)
  • 200 – 20000 Hz hertsi (200_20000_hz_hertsi)
  • 200 – 5000 Hz hertsi (200_5000_hz_hertsi)
  • 20 - 18000 hertsi (20_18000_hertsi)
  • 20 - 20000 hertsi (20_20000_hertsi)
  • 20 - 200 hertsi (20_200_hertsi)
  • 20 - 22000 hertsi (20_22000_hertsi)
  • 2200 – 23000 Hz hertsi (2200_23000_hz_hertsi)
  • 220 - 13000 hertsi (220_13000_hertsi)
  • 220 – 20000 Hz hertsi (220_20000_hz_hertsi)
  • 230 - 20000 hertsi (230_20000_hertsi)
  • 23 - 44000 hertsi (23_44000_hertsi)
  • 24 - 50000 hertsi (24_50000_hertsi)
  • 250 – 10000 Hz hertsi (250_10000_hz_hertsi)
  • 25 - 20000 hertsi (25_20000_hertsi)
  • 25 - 40000 hertsi (25_40000_hertsi)
  • 26 - 40000 hertsi (26_40000_hertsi)
  • 27 - 40000 hertsi (27_40000_hertsi)
  • 27 - 42000 hertsi (27_42000_hertsi)
  • 280 - 20000 hertsi (280_20000_hertsi)
  • 28 - 22000 hertsi (28_22000_hertsi)
  • 28 - 24000 hertsi (28_24000_hertsi)
  • 28 - 40000 hertsi (28_40000_hertsi)
  • 2.402 - 2.480 hertsi (2_402_2_480_hertsi)
  • 300 – 12000 Hz hertsi (300_12000_hz_hertsi)
  • 30 - 11000 hertsi (30_11000_hertsi)
  • 30 - 160 hertsi (30_160_hertsi)
  • 30 - 18000 hertsi (30_18000_hertsi)
  • 30 - 20000 hertsi (30_20000_hertsi)
  • 30 - 24000 hertsi (30_24000_hertsi)
  • 30 - 27000 hertsi (30_27000_hertsi)
  • 30 - 35000 hertsi (30_35000_hertsi)
  • 30 - 42000 hertsi (30_42000_hertsi)
  • 30 - 50000 hertsi (30_50000_hertsi)
  • 31 - 20000 hertsi (31_20000_hertsi)
  • 32 - 20000 hertsi (32_20000_hertsi)
  • 32 - 22000 hertsi (32_22000_hertsi)
  • 32 - 24000 hertsi (32_24000_hertsi)
  • 32 - 25000 hertsi (32_25000_hertsi)
  • 32 - 35000 hertsi (32_35000_hertsi)
  • 32 - 40000 hertsi (32_40000_hertsi)
  • 32 - 53000 hertsi (32_53000_hertsi)
  • 33 - 40000 hertsi (33_40000_hertsi)
  • 33 – 6000 Hz hertsi (33_6000_hz_hertsi)
  • 33 – 8000 Hz hertsi (33_8000_hz_hertsi)
  • 34 - 26000 hertsi (34_26000_hertsi)
  • 34 – 5500 Hz hertsi (34_5500_hz_hertsi)
  • 350 – 5800 Hz hertsi (350_5800_hz_hertsi)
  • 35 - 160 hertsi (35_160_hertsi)
  • 35 - 19000 hertsi (35_19000_hertsi)
  • 35 - 20000 hertsi (35_20000_hertsi)
  • 35 - 24000 hertsi (35_24000_hertsi)
  • 35 - 25000 hertsi (35_25000_hertsi)
  • 35 - 35000 hertsi (35_35000_hertsi)
  • 35 - 42000 hertsi (35_42000_hertsi)
  • 35 - 45000 hertsi (35_45000_hertsi)
  • 36 - 20000 hertsi (36_20000_hertsi)
  • 36 - 42000 hertsi (36_42000_hertsi)
  • 37 - 22000 hertsi (37_22000_hertsi)
  • 37 - 24000 hertsi (37_24000_hertsi)
  • 38 - 20000 hertsi (38_20000_hertsi)
  • 38 - 22000 hertsi (38_22000_hertsi)
  • 38 - 25000 hertsi (38_25000_hertsi)
  • 38 - 35000 hertsi (38_35000_hertsi)
  • 39 – 12000 Hz hertsi (39_12000_hz_hertsi)
  • 39 - 30000 hertsi (39_30000_hertsi)
  • 400 - 10000 hertsi (400_10000_hertsi)
  • 400 – 13000 Hz hertsi (400_13000_hz_hertsi)
  • 400 – 15000 Hz hertsi (400_15000_hz_hertsi)
  • 40 - 18000 hertsi (40_18000_hertsi)
  • 40 - 20000 hertsi (40_20000_hertsi)
  • 40 - 21000 hertsi (40_21000_hertsi)
  • 40 - 36000 hertsi (40_36000_hertsi)
  • 40 - 50000 hertsi (40_50000_hertsi)
  • 41 - 25000 hertsi (41_25000_hertsi)
  • 42 - 20000 hertsi (42_20000_hertsi)
  • 42 - 45000 hertsi (42_45000_hertsi)
  • 43 - 26500 hertsi (43_26500_hertsi)
  • 43 - 50000 hertsi (43_50000_hertsi)
  • 44 - 20000 hertsi (44_20000_hertsi)
  • 44 - 40000 hertsi (44_40000_hertsi)
  • 450 – 13000 Hz hertsi (450_13000_hz_hertsi)
  • 45 - 140 hertsi (45_140_hertsi)
  • 45 - 17000 hertsi (45_17000_hertsi)
  • 45 - 18000 hertsi (45_18000_hertsi)
  • 45 - 20000 hertsi (45_20000_hertsi)
  • 45 - 21000 hertsi (45_21000_hertsi)
  • 45 - 22000 hertsi (45_22000_hertsi)
  • 45 - 24000 hertsi (45_24000_hertsi)
  • 45 - 25000 hertsi (45_25000_hertsi)
  • 45 - 27000 hertsi (45_27000_hertsi)
  • 45 - 28000 hertsi (45_28000_hertsi)
  • 45 - 30000 hertsi (45_30000_hertsi)
  • 45 - 35000 hertsi (45_35000_hertsi)
  • 45 - 40000 hertsi (45_40000_hertsi)
  • 45 - 50000 hertsi (45_50000_hertsi)
  • 45 - 53000 hertsi (45_53000_hertsi)
  • 46 - 28000 hertsi (46_28000_hertsi)
  • 47 - 22000 hertsi (47_22000_hertsi)
  • 47 - 24000 hertsi (47_24000_hertsi)
  • 47 - 26500 hertsi (47_26500_hertsi)
  • 47 - 45000 hertsi (47_45000_hertsi)
  • 48 - 20000 hertsi (48_20000_hertsi)
  • 48 - 24000 hertsi (48_24000_hertsi)
  • 48 - 25000 hertsi (48_25000_hertsi)
  • 48 - 28000 hertsi (48_28000_hertsi)
  • 48 - 50000 hertsi (48_50000_hertsi)
  • 49 - 22000 hertsi (49_22000_hertsi)
  • 49 - 27000 hertsi (49_27000_hertsi)
  • 50 - 12000 hertsi (50_12000_hertsi)
  • 50 - 18000 hertsi (50_18000_hertsi)
  • 50 - 20000 hertsi (50_20000_hertsi)
  • 50 - 21000 hertsi (50_21000_hertsi)
  • 50 - 22000 hertsi (50_22000_hertsi)
  • 50 - 23000 hertsi (50_23000_hertsi)
  • 50 - 25000 hertsi (50_25000_hertsi)
  • 50 - 26500 hertsi (50_26500_hertsi)
  • 50 - 27000 hertsi (50_27000_hertsi)
  • 50 - 28000 hertsi (50_28000_hertsi)
  • 50 - 30000 hertsi (50_30000_hertsi)
  • 50 - 40000 hertsi (50_40000_hertsi)
  • 51 - 25000 hertsi (51_25000_hertsi)
  • 51 - 27000 hertsi (51_27000_hertsi)
  • 52 - 20000 hertsi (52_20000_hertsi)
  • 52 - 22000 hertsi (52_22000_hertsi)
  • 52 - 45000 hertsi (52_45000_hertsi)
  • 53 - 22000 hertsi (53_22000_hertsi)
  • 53 - 26500 hertsi (53_26500_hertsi)
  • 54 - 30000 hertsi (54_30000_hertsi)
  • 55 - 18000 hertsi (55_18000_hertsi)
  • 55 - 19000 hertsi (55_19000_hertsi)
  • 55 - 20000 hertsi (55_20000_hertsi)
  • 55 - 21000 hertsi (55_21000_hertsi)
  • 55 - 22000 hertsi (55_22000_hertsi)
  • 55 - 24000 hertsi (55_24000_hertsi)
  • 55 - 25000 hertsi (55_25000_hertsi)
  • 55 - 35000 hertsi (55_35000_hertsi)
  • 55 - 40000 hertsi (55_40000_hertsi)
  • 56 –15000 Hz hertsi (56_15000_hz_hertsi)
  • 56 - 22000 hertsi (56_22000_hertsi)
  • 570 – 4400 Hz hertsi (570_4400_hz_hertsi)
  • 58 - 20000 hertsi (58_20000_hertsi)
  • 58 - 22000 hertsi (58_22000_hertsi)
  • 58 - 24000 hertsi (58_24000_hertsi)
  • 58 - 25000 hertsi (58_25000_hertsi)
  • 58 - 30000 hertsi (58_30000_hertsi)
  • 59 - 24000 hertsi (59_24000_hertsi)
  • 59 - 25000 hertsi (59_25000_hertsi)
  • 60 - 15000 hertsi (60_15000_hertsi)
  • 60 – 15000 Hz hertsi (60_15000_hz_hertsi)
  • 60 - 18000 hertsi (60_18000_hertsi)
  • 60 - 19000 hertsi (60_19000_hertsi)
  • 60 - 20000 hertsi (60_20000_hertsi)
  • 60 - 22000 hertsi (60_22000_hertsi)
  • 60 - 25000 hertsi (60_25000_hertsi)
  • 60 - 35000 hertsi (60_35000_hertsi)
  • 60 - 40000 hertsi (60_40000_hertsi)
  • 62 - 20 hertsi (62_20_hertsi)
  • 62 - 22000 hertsi (62_22000_hertsi)
  • 62 - 24000 hertsi (62_24000_hertsi)
  • 64 - 20000 hertsi (64_20000_hertsi)
  • 64 - 21000 hertsi (64_21000_hertsi)
  • 64 - 24000 hertsi (64_24000_hertsi)
  • 65 - 18000 hertsi (65_18000_hertsi)
  • 65 - 20000 hertsi (65_20000_hertsi)
  • 65 - 21000 hertsi (65_21000_hertsi)
  • 65 - 22000 hertsi (65_22000_hertsi)
  • 65 – 22000 Hz hertsi (65_22000_hz_hertsi)
  • 65 - 24000 hertsi (65_24000_hertsi)
  • 65 - 25000 hertsi (65_25000_hertsi)
  • 65 - 27000 hertsi (65_27000_hertsi)
  • 65 - 28000 hertsi (65_28000_hertsi)
  • 65 - 40000 hertsi (65_40000_hertsi)
  • 66 - 22000 hertsi (66_22000_hertsi)
  • 67 - 25000 hertsi (67_25000_hertsi)
  • 67 - 53000 hertsi (67_53000_hertsi)
  • 700 – 20000 Hz hertsi (700_20000_hz_hertsi)
  • 70 - 15000 hertsi (70_15000_hertsi)
  • 70 – 16000 Hz hertsi (70_16000_hz_hertsi)
  • 70 - 18000 hertsi (70_18000_hertsi)
  • 70 – 18000 Hz hertsi (70_18000_hz_hertsi)
  • 70 - 20000 hertsi (70_20000_hertsi)
  • 70 – 20000 Hz hertsi (70_20000_hz_hertsi)
  • 70 – 22000 Hz hertsi (70_22000_hz_hertsi)
  • 70 - 25000 hertsi (70_25000_hertsi)
  • 70 - 28000 hertsi (70_28000_hertsi)
  • 70 - 50000 hertsi (70_50000_hertsi)
  • 72 - 22000 hertsi (72_22000_hertsi)
  • 73 - 21000 hertsi (73_21000_hertsi)
  • 75 – 12000 Hz hertsi (75_12000_hz_hertsi)
  • 75 - 20000 hertsi (75_20000_hertsi)
  • 800 – 20000 Hz hertsi (800_20000_hz_hertsi)
  • 800 – 25000 Hz hertsi (800_25000_hz_hertsi)
  • 80–15000 Hz hertsi (80_15000_hz_hertsi)
  • 80 – 16000 Hz hertsi (80_16000_hz_hertsi)
  • 80 - 18000 hertsi (80_18000_hertsi)
  • 80 - 1800 hertsi (80_1800_hertsi)
  • 80 - 20000 hertsi (80_20000_hertsi)
  • 80 – 20000 Hz hertsi (80_20000_hz_hertsi)
  • 80 - 22000 hertsi (80_22000_hertsi)
  • 80 - 24000 hertsi (80_24000_hertsi)
  • 80 - 25000 hertsi (80_25000_hertsi)
  • 80 - 30000 hertsi (80_30000_hertsi)
  • 80 - 45000 hertsi (80_45000_hertsi)
  • 82 - 24000 hertsi (82_24000_hertsi)
  • 83 - 20000 hertsi (83_20000_hertsi)
  • 83 - 24000 hertsi (83_24000_hertsi)
  • 85 - 19000 hertsi (85_19000_hertsi)
  • 87 - 27000 hertsi (87_27000_hertsi)
  • 89 - 19000 hertsi (89_19000_hertsi)
  • 900 – 16000 Hz hertsi (900_16000_hz_hertsi)
  • 90 – 19000 Hz hertsi (90_19000_hz_hertsi)
  • 90 - 20000 hertsi (90_20000_hertsi)
  • 90 – 20000 Hz hertsi (90_20000_hz_hertsi)
  • 90 - 40000 hertsi (90_40000_hertsi)
  • 91 – 13000 Hz hertsi (91_13000_hz_hertsi)
  • 95 - 25000 hertsi (95_25000_hertsi)
  • fu – 10000 Hz hertsi (fu_10000_hz_hertsi)
  • fu – 18000 Hz hertsi (fu_18000_hz_hertsi)
  • fu – 20000 Hz hertsi (fu_20000_hz_hertsi)
  • fu – 2500 Hz hertsi (fu_2500_hz_hertsi)
  • fu – 3000 Hz hertsi (fu_3000_hz_hertsi)
  • fu–4000 Hz hertsi (fu_4000_hz_hertsi)
  • fu – 6000 Hz hertsi (fu_6000_hz_hertsi)
  • fu – 7000 Hz hertsi (fu_7000_hz_hertsi)
  • fu – 7500 Hz hertsi (fu_7500_hz_hertsi)
  • fu – 8000 Hz hertsi (fu_8000_hz_hertsi)
  • fu – 9000 Hz hertsi (fu_9000_hz_hertsi)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • B&W Z2 (b_w_z2)
  • Bose 151 (bose_151)
  • Bose Acoustimass SYS.5 III (bose_acoustimass_sys_5_iii)
  • Boston Acoustics A225C (boston_acoustics_a225c)
  • Boston Acoustics A23 (boston_acoustics_a23)
  • Boston Acoustics A25 (boston_acoustics_a25)
  • Boston Acoustics A 26 (boston_acoustics_a_26)
  • Boston Acoustics A 360 (boston_acoustics_a_360)
  • Boston Acoustics ASW 250 (boston_acoustics_asw_250)
  • Bowers & Wilkins 684 S2 (bowers_wilkins_684_s2)
  • Bowers & Wilkins 685 S2 (bowers_wilkins_685_s2)
  • Canton GLE 416 (canton_gle_416)
  • Canton Movie 70 (canton_movie_70)
  • Canton SUB 8.2 (canton_sub_8_2)
  • Dali IKON Vokal 2 MK2 (dali_ikon_vokal_2_mk2)
  • Dali Lektor 1 (dali_lektor_1)
  • Dali Zensor 5 (dali_zensor_5)
  • Dali Zensor Vokal (dali_zensor_vokal)
  • Harman-Kardon HKTS 16 (harman_kardon_hkts_16)
  • Harman-Kardon HKTS 30 (harman_kardon_hkts_30)
  • ION Party (ion_party)
  • Jamo 210 SUB (jamo_210_sub)
  • Jamo A 345 I/O (jamo_a_345_i_o)
  • Jamo S-404 (jamo_s_404)
  • Jamo S 626 (jamo_s_626)
  • Jamo SUB 800 (jamo_sub_800)
  • KEF Q200C (kef_q200c)
  • KEF Q900 (kef_q900)
  • KEF R100 (kef_r100)
  • KEF R200C (kef_r200c)
  • KEF R300 (kef_r300)
  • KEF R400B (kef_r400b)
  • KEF T101 (kef_t101)
  • KEF T-2 (kef_t_2)
  • Logitech Z523 (logitech_z523)
  • Panasonic SC-HTB170 (panasonic_sc_htb170)
  • Pioneer XW-BTS1 (pioneer_xw_bts1)
  • Pioneer XW-SMA1 (pioneer_xw_sma1)
  • Tannoy Mercury V1 (tannoy_mercury_v1)
  • Wharfedale Diamond 10.1 (wharfedale_diamond_10_1)
  • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
  • Yamaha NS-SW700 (yamaha_ns_sw700)
  • Yamaha NS-SW 210 (yamaha_ns_sw_210)
  • Yamaha NX-50 (yamaha_nx_50)
  • Yamaha NX-B55 (yamaha_nx_b55)
  • Yamaha YAS-201 (yamaha_yas_201)
  • Yamaha YSP-3300 (yamaha_ysp_3300)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi