kamerat

Etsitkö digikameraa tai videokameraa? Täältä löydät hinnat ja tuotetiedot seuraaville: videokamerat, digitaalikamerat ja digijärjestelmäkamerat. Kamerat-kategoriasta löydät myös digikameroiden ja videokameroiden lisätarvikkeet, kuten muistit, akut, linssit ja objektiivit.

Mainokset

  • Pienin ja kevyin GoPro tähän asti.HERO3 on 20% pienempi ja kevyempi kuin edelliset mallit, minkä ansiosta se kulkee mukana paremmin kuin koskaan.
  • E-PM2 on erittäin pieni ja tyylikäs mikrojärjestelmäkamera, joka pitää sisällään järjestelmäkameroiden huippulaadun.Kamera pitää sisällään OM-D:n optisen laadun, kuvakennon sekä kuvaprosessorin, jotka takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat.Ota kuvia kosketusnäyttöä napauttamalla ja käytä kuvissa ja videoissasi luovia taidesuotimia ja -efektejä.
  • Canon EOS 1200D on digitaalinen järjestelmäkamera, jossa on 18 megapikselin CMOS-kenno, 18 - 55mm DC-objektiivi, 3" LCD-näyttö ja Full HD 1080p -videotallennus.
  • Kingston 64GB microSDXC Class 10 Flash Card
  • GoPro HERO3+ Black Edition. Tallenna ja jaa huimat kokemuksesi uudella HERO3+ Black edition-kameralla. 20% pienempi ja kevyempi HERO3+ tarjoaa huippuominaisuuksia pienessä koossa. Uusi SuperView-kuvaustila mahdollistaa erittäin korkealaatuisen videokuvan, samalla kun Auto Low Light-toiminto säätää videon valotuksen täydelliseksi! Nämä yhdistettynä 30% parempaan akun kestoon, 4x nopeampaan WiFi-yhteyteen ja uuteen entistä terävämpään linssiin. HERO3+ Black Edition, paras GoPro -kamera tähän mennessä.
  • SanDisk SDHC Micro Ultra mobile SD-adapterilla.SanDisk Mobile Ultra microSDXC Class 10 UHS-I 64GBMicro SDHC-kortti class 10, kirjoitusnopeus jopa 30MB/sekunnissa - ihanteellinen HD-videokuvauksiin - jopa 3D:nä. Kortissa on uusi USB 3.0 -standardi ja UHS-1 (ultranopea), kapasiteetti 4-64GB. Kaikki kortit tulevat SD-adapterilla, jonka ansiosta voit käyttää muistikorttia eri laitteissa. Monet markkinoiden kompaktikameroista käyttää micro SD-korttia.
  • Tämä on fakta: Easypixin ostajat saavat rahoilleen enemmän vastinetta.Easypix DVC5127 on sensaatiomaisella hinta-laatu-suhteellaan ensimmäinen kompaktivideokamera, jonka ansiosta jokainen kuvaaja onnistuu tallentamaan lomakokemuksensa videolle parhaalla mahdollisella laadulla.Aloittelijoille sopiva videokamera pursuaa modernia, kestävää tekniikkaa, joka helpottaa hetkien vangitsemista videolle juuri sellaisina kuin olet ne kokenut.TV-ulostulon avulla voit liittää videokameran televisioon ja tarkastella tai esitellä otoksiasi välittömästi kuvaamisen jälkeen.Lisäksi tämä pieni jättiläinen vakuuttaa kevyellä painollaan ja erittäin helpolla toiminnallaan.Videokameran voi liittää Windows-PC:seen käden käänteessä USB-paikan avulla.
  • Laadukkaat tuotteet edullisesti
  • SZ-16 on varustettu kehittyneellä iHS-kuvakennolla ja prosessoritekniikalla, jotka parantavat kuvanlaatua vähässä valossa. Siinä on lisäksi telealueen makro ja erittäin nopea videotallennus 120 ruutua/s. Tämä Traveller-luokan kamera tarjoaa 24x erittäin laajan (25-600 mm*) optisen zoom-objektiivin ja superresoluutio-zoomin, joka kaksinkertaistaa polttovälialueen 48-kertaiseksi kuvanlaatua havaittavasti heikentämättä.
digikamera

Digikameroiden väliset erot, erilaiset mahdollisuudet ja hintaerot suurenevat entisestään. Siksi valinnan tekeminen vaikeutuu. Auttaaksemme sinua valinnan tekemisessä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: digikameratyypit digitaalinen automaattikamera digitaalinen järjestelmäkamera digikameran toiminnot digikameran teknisiä tietoja nykyajan digikamerat juuri sinulle sopiva digikamera digikameroiden lisäosia suosittuja digikameramerkkejä Katso käytettyjä kameroita Nettimarkkina.

lue lisää digikameroista »

videokamera

Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta monilla videokameroilla saa otettua myös still-kuvia (tavallisia valokuvia). Filmattua kuvaa voidaan käsitellä helposti tietokoneella, niin että laatu pysyy hyvänä. Tässä tekstissä puhutaan jatkossa ainoastaan digitaalisesta videokamerasta. Harkitset videokameran hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: videokameratyypit, videokameran toiminnot, videokameran teknisistä ominaisuuksista, videokameroiden hintaerot, uusimmat kehitykset, videok...

lue lisää videokameroista »

kameratarvike

kiikarit

Kiikareiden läpi on moni joskus elämässään tarkastellut ympäristöään. Laaja selvitys siitä mitä kiikareilla tehdään on siis turhaa, mutta tarkoitus onkin yrittää auttaa selvittämään minkälaiset kiikarit sopivat parhaiten juuri sinun käyttöösi. Lintubongarit ja metsästäjät tarvitsevat kiikarit, joilla eläimiä saa paikannettua helposti. Vesiurheilija taas tarvitsee kiikarit, jotka sopivat toisenlaisiin tarkoituksiin. Alla muutama vinkki, mitä tulee ottaa huomioon kiikareita hankkiessa.

lue lisää kiikareista »

valvontakamera

Suojataksesi taloa ja sen asukkaita, sekä omaisuuttasi murtovarkailta, tai ihan vain halutessasi luoda turvallisuuden tunnetta, valvontakameran asentaminen on hyvä ratkaisu. Kameravalvonta on yleistynyt paljon, ja kamerat ovat hinnaltaan edullisempia kuin muutama vuosi sitten. Valvontakamerat ovat myös teknisesti aiempaa edistyneempiä. Tärkeintä valvonnassa on turvakamera. Näitä on saatavilla useita eri malleja. Ensinnäkin on olemassa valvontakameroita.

lue lisää valvontakameroista »

webkamera

Webkamera ei ole vain chatohjelmien jatke, vaan sillä voi myös ottaa kuvia ja tehdä filmejä. Jotkut webkamerat toimivat jopa turvakameroina. Etsit wabcamia, mutta kaipaat hieman apua valinnan tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: webkamera tyyppejä, webkameran toiminnot, webkameroiden teknisiä tietoja, lisäosia webkameroille, suosittuja webcam-merkkejä. Ostovinkkejä Webkameraa ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin: Resoluutio: ilmoittaa kuvan tarkkuuden pikseleissä.

lue lisää webkameroista »

digikehys

Onko sinullakin vaikeuksia valita minkä valokuvan laittaisit esille? Digikehyksellä ratkaiset tämän ongelman. Enää ei tarvitse valita monista muistorikkaista valokuvista, vaan digikehykseen voi tallentaa kaikki suosikkikuvansa. Digikehyksen avulla saat luotua oman digitaalisen valokuva-albumin. Digikehykseen voi tietenkin tallentaa kuvan kerrallaankin ja vaihtaa sen aina halutessaan. Tästä tekstistä löytyy tietoa digikehyksien ominaisuuksista ja toiminnoista.

lue lisää digikehyksistä »