kamerat

Etsitkö digikameraa tai videokameraa? Täältä löydät hinnat ja tuotetiedot seuraaville: videokamerat, digitaalikamerat ja digijärjestelmäkamerat. Kamerat-kategoriasta löydät myös digikameroiden ja videokameroiden lisätarvikkeet, kuten muistit, akut, linssit ja objektiivit.

Mainokset

  • E-PM2 on erittäin pieni ja tyylikäs mikrojärjestelmäkamera, joka pitää sisällään järjestelmäkameroiden huippulaadun.Kamera pitää sisällään OM-D:n optisen laadun, kuvakennon sekä kuvaprosessorin, jotka takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat.Ota kuvia kosketusnäyttöä napauttamalla ja käytä kuvissa ja videoissasi luovia taidesuotimia ja -efektejä.
  • Canon EOS 1200D on digitaalinen järjestelmäkamera, jossa on 18 megapikselin CMOS-kenno, 18 - 55mm DC-objektiivi, 3" LCD-näyttö ja Full HD 1080p -videotallennus.
  • 5 metria, musta. Yksi 3,5 mm:n minijack-urosliitin yhdeksi 3,5 mm:n minijack-naarasliittimeksi (stereo/stereo) Tama minijack-jatkokaapeli lisaa laitteidesi liikutettavuutta. Tata minijack-jatkokaapelia kaytetaan pidentamaan esimerkiksi kaiuttimen, kuulokkeiden, vahvistimen yms. etaisyytta.
  • Pienin ja kevyin GoPro tähän asti. The HERO3+ Black Edition on 20% pienempi ja kevyempi kuin edelliset mallit, minkä ansiosta se kulkee mukana paremmin kuin koskaan. Esittelyssä SuperView. GoPro esittelee ylpeänä SuperViewnTM, joka taltioi maailman mukaansatempaavimman laajakulman. Uusi automaattinen hämäräasetus. Automaattinen hämärä asetus muuttaa älykkäästi ruutunopeutta valaistuksen muuttuessa ja pitää kuvanlaadun GoPro laatuisena. Terävämmät kuvat, vähemmän vääristymiä. HERO3+ Black Edition kasvattaa uudella linssillä kuvien terävyyttä jopa 33%. Tämän ansiosta myös kuvan vääristymät vähenevät huomattavasti. Vieläkin parempi ääni. Päivitetyllä mikrofonilla saat talteen ne kaikkein hiljaisimmatkin äänet. 30% parempi akun kesto. HERO3+ Black Editionin parannettu akun kesto takaa sen, että voit taltioida enemmän ja kauemmin. Ohjaa, katso, jaa@4x nopeammin. Nopeampi Wi-Fi tuo entistä nopeammat yhteydet mukana tulevaan Wi-Fi kaukosäätimeen sekä GoPro Applikaatioon. Applikaatiolla voit hallita kameran kauko-ohjausta, reaaliaikaista esikatselua, toistoa ja jakamista. Langattomat päivitykset. GoPro Appilla voit päivittää kamerasi kätevästi missä ja milloin vain käyttäen älupuhelinta tai tablettia.
  • Kingston 64GB microSDXC Class 10 Flash Card
  • Nikon D3200 + 18-55 3.5-5.6 VRLaadukas järkkäri niin aloittelijalle kuin edistyneellekin käyttäjälle! Zoom-objektiivin sisältävä paketti, joka sopii erinomaisesti yleisvalokuvaukseen. Sisältää D3200-kameran ja kolminkertaisella zoomilla varustetun AF-S DX NIKKOR 18-55mm VR II -objektiivin, joka tarjoaa huomattavan kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta erinomaisen kannettavuuden. Objektiivi on ihanteellinen arkisille valokuville ja HD-elokuville. Kolmekertainen zoom kattaa tavallisesti käytetyt 18-55 mm:n polttovälit. Nikonin SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa hiljaisen automaattitarkennuksen, joka on etu elokuvien kuvaamisessa.24.2 megapikselin CMOS-kenno EXPEED 3 - kuvaprosessorinäppärä koko --> helppo kuljettaa mukanaerittäin helppo käyttää uudistetun Opas-toiminnon myötäFullHD-videokuvaus AUTOMAATTITARKENNUKSELLA3" näyttö (921000 pikseliä)voi käyttää objektiiveja, joissa tarkennusmoottori on sisällä objektiivissa (AF-S)mahdollisuus jakaa kuvat langattomasti erillisen WU-1a sovittimen avulla
  • Laadukkaat tuotteet edullisesti
  • As someone who jumped on the latest, highly advanced phone, tablet or camera, you're probably not a big fan of waiting around. And who can blame you -- life is short and you've got better things to do than wait around for your pictures, movies or music to transfer to your PC. That's why Kingston® offers the Class 10 microSDHC/SDXC card, featuring the fastest speeds available in a microSDHC/SDXC card. Now you can quickly and easily transfer large photographs, games, videos, music collections and other files to other devices, a PC or the Internet -- without the long wait.
  • Sony Alpha 3000 järjestelmäkamerapaketti SEL18-55 ja SEL55-210 objektiiveilla. Sonyn E-tyypin objektivissa on Optical SteadyShot –kuvanvakain. Sonyn Exmor® APS HD CMOS -kennon ansiosta kuvaat korkealaatuisia 20,1 megapikselin valokuvia myös hämärässä. Peilittömässä järjestelmäkamerassa on elektroninen Tru-Finder™-etsin ja 3,0” LCD-näyttö. Sisäänrakennettu BIONZ-prosessori analysoi kuvat automaattisesti ja korjaa kohinaa ja kuvan terävyyttä tarvittaessa. Kuvaa laadukkaita AVCHD-videoita. ( Full HD Movie 50i ) Katsele tapahtumia reaaliaikaisesti Tru-Finder™-etsimen avulla. Tallentaa myös upeita laajoja panoraamakuvia. Voit lisätä nopeasti ulkoisen salaman, mikrofonin ja muita lisävarusteita monikäyttöiseen lisävarustesovittimeen. Kameran rungon paino 353 gr. ( 411 gr akulla ja muistikortilla ) Vakiovarusteena SEL18-55 ja SEL55-210 objektiivit.
digikamera

Digikameroiden väliset erot, erilaiset mahdollisuudet ja hintaerot suurenevat entisestään. Siksi valinnan tekeminen vaikeutuu. Auttaaksemme sinua valinnan tekemisessä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: digikameratyypit digitaalinen automaattikamera digitaalinen järjestelmäkamera digikameran toiminnot digikameran teknisiä tietoja nykyajan digikamerat juuri sinulle sopiva digikamera digikameroiden lisäosia suosittuja digikameramerkkejä Katso käytettyjä kameroita Nettimarkkina.

lue lisää digikameroista »

videokamera

Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta monilla videokameroilla saa otettua myös still-kuvia (tavallisia valokuvia). Filmattua kuvaa voidaan käsitellä helposti tietokoneella, niin että laatu pysyy hyvänä. Tässä tekstissä puhutaan jatkossa ainoastaan digitaalisesta videokamerasta. Harkitset videokameran hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: videokameratyypit, videokameran toiminnot, videokameran teknisistä ominaisuuksista, videokameroiden hintaerot, uusimmat kehitykset, videok...

lue lisää videokameroista »

kameratarvike

kiikarit

Kiikareiden läpi on moni joskus elämässään tarkastellut ympäristöään. Laaja selvitys siitä mitä kiikareilla tehdään on siis turhaa, mutta tarkoitus onkin yrittää auttaa selvittämään minkälaiset kiikarit sopivat parhaiten juuri sinun käyttöösi. Lintubongarit ja metsästäjät tarvitsevat kiikarit, joilla eläimiä saa paikannettua helposti. Vesiurheilija taas tarvitsee kiikarit, jotka sopivat toisenlaisiin tarkoituksiin. Alla muutama vinkki, mitä tulee ottaa huomioon kiikareita hankkiessa.

lue lisää kiikareista »

valvontakamera

Suojataksesi taloa ja sen asukkaita, sekä omaisuuttasi murtovarkailta, tai ihan vain halutessasi luoda turvallisuuden tunnetta, valvontakameran asentaminen on hyvä ratkaisu. Kameravalvonta on yleistynyt paljon, ja kamerat ovat hinnaltaan edullisempia kuin muutama vuosi sitten. Valvontakamerat ovat myös teknisesti aiempaa edistyneempiä. Tärkeintä valvonnassa on turvakamera. Näitä on saatavilla useita eri malleja. Ensinnäkin on olemassa valvontakameroita.

lue lisää valvontakameroista »

webkamera

Webkamera ei ole vain chatohjelmien jatke, vaan sillä voi myös ottaa kuvia ja tehdä filmejä. Jotkut webkamerat toimivat jopa turvakameroina. Etsit wabcamia, mutta kaipaat hieman apua valinnan tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: webkamera tyyppejä, webkameran toiminnot, webkameroiden teknisiä tietoja, lisäosia webkameroille, suosittuja webcam-merkkejä. Ostovinkkejä Webkameraa ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin: Resoluutio: ilmoittaa kuvan tarkkuuden pikseleissä.

lue lisää webkameroista »

digikehys

Onko sinullakin vaikeuksia valita minkä valokuvan laittaisit esille? Digikehyksellä ratkaiset tämän ongelman. Enää ei tarvitse valita monista muistorikkaista valokuvista, vaan digikehykseen voi tallentaa kaikki suosikkikuvansa. Digikehyksen avulla saat luotua oman digitaalisen valokuva-albumin. Digikehykseen voi tietenkin tallentaa kuvan kerrallaankin ja vaihtaa sen aina halutessaan. Tästä tekstistä löytyy tietoa digikehyksien ominaisuuksista ja toiminnoista.

lue lisää digikehyksistä »