kamerat

Etsitkö digikameraa tai videokameraa? Täältä löydät hinnat ja tuotetiedot seuraaville: videokamerat, digitaalikamerat ja digijärjestelmäkamerat. Kamerat-kategoriasta löydät myös digikameroiden ja videokameroiden lisätarvikkeet, kuten muistit, akut, linssit ja objektiivit.

Mainokset

  • Canon BG-E16 -akkukahva Canon EOS 7D Mark II -järjestelmäkameralle. Akkukahvaan sopii yksi tai kaksi LP-E6N akkua tai 6 x AA -paristoa. Kameran akunkesto kaksinkertaistuu ja kamera näyttää kummankin akun varaustilan. Akkukahva helpottaa kuvaamista kameran ollessa pystyasennossa.
  • Canon EOS 1200D on digitaalinen järjestelmäkamera, jossa on 18 megapikselin CMOS-kenno, 18 - 55mm DC-objektiivi, 3" LCD-näyttö ja Full HD 1080p -videotallennus.
  • Pienin ja kevyin GoPro tähän asti.HERO3 on 20% pienempi ja kevyempi kuin edelliset mallit, minkä ansiosta se kulkee mukana paremmin kuin koskaan.
  • Verbatim muistikortti, microSDHC, 16GB, micro Secure, Class 4
  • Canon EOS 100D+ 18-55mm IS STM objektiivi. EOS 100D on nopeatoiminen ja monipuolinen järjestelmäkamera, joka kulkee pienen kokonsa ansiosta helposti mukana minne tahansa. Kamera sopii hyvin jokapäiväisen elämän taltioimiseen. 18 megapikselin valokuvia ja Full HD -videoita on helppo kuvata missä tahansa. Lisäksi saat lähes kohinattomia ja tunnelmallisia kuvia myös hämärässä. Kuvat voidaan sommitella kirkkaan ja herkän optisen etsimen avulla ja 7,7 cm:n (3,0 tuuman) 3:2 Clear View II TFT -kosketusnäytöllä. Voit selata valikoita, tarkastella otoksia ja jopa tarkentaa ja ottaa kuvia napauttamalla, pyyhkäisemällä ja nipistämällä.   Digitaalinen järjestelmäkamera, jonka haluat pitää mukanasi aina Helppo ja miellyttävä käyttää Laadukkaita kuvia helposti Full HD -videokuvaus Tallenna toiminta Sopiva kuvaustila kaikkiin tilanteisiin
  • "...nauroin koko päivän!"
  • Olympus 8x40 DPS I. Tuotteen paino: 710g. Mitat (LxSxK): 182 x 58 x 139 mm
  • Kamera GoPro HERO4 Black Edition - Adventure
  •  Digitaalinen 2.4GHz langaton ja tallentava kamerajärjestelmä 7" monitorilla.Tarkkaile omaisuuttasi tällä edistyksellisellä 2.4 GHz digitaalisella langattomalla kamerajärjestelmällä. 2.4 GHz järjestelmä käyttää digitaalista langatonta teknologiaa ja on varustettu kehittyneellä taajuussalauksella joka pidentää toiminta-aluetta. 7" LCD monitori tukee 4 kameran käyttöä ja siihen on integroitu tallennin. Kamerassa on erittäin terävä ja stabiili kuva myös pimeään aikaan.Tekniset tiedot:Kamera:Lähetystaajuus: 2.4-2.4835 GHz DigitalModulaatio: 16QAM, QPSK, BPSKKäyttöetäisyys: sisätiloissa ±50 m, avoin tila ±150 m (riippuu olosuhteista)Kuvapiiri: 1/4" CMOS Linssi: 2.0mmKuvakulma: 73°Infrapuna valotus yöllä (LED): 5 MSuojaus: IP54Mikrofoni: MonoKäyttölämpötila: -10°C ~ 50°CJännite: 5 V DC/400 mAMitat: 132x64x57mm (ilman telinettä)Paino: 287 gMonitori:Vastaanottotaajuus: 2.4-2.4835 GHzDigitaaliset Kanavat: 4Monitorin koko: 7" TFT/LCDMax. resoluutio: 800 RGB (H)* 480 (V) pixelsSD-muistikortin tuki: 2GB - 32 GB (Ei sisälly pakettiin)Video frame rate: 25 fps (max.) 10 fps (4x cameras)Tallennuksen frame rate: 25 fps per kanavaVideo resolution: CIF/VGAVideo formaatti: AVIUSB: 2.0Menu-valikon kielet: englanti, saksa, ranskaVideo ulostulotaso: 1 Vp-p/75 OhmAudio ulostulotaso: 2Vrms@600ohm monoAudio/video ulostuloliitäntä: 2.5mm plugi (3x RCA johto sisältyy pakkaukseen)Toiminta-alue: Sisätila ±50 m, Avoin esteetön alue ±150 m (paikallisista olsuhteista riippuen)Toimintalämpötila: 0°C to +40°CJännite: 5 V DC/700 mAMitat: 214x157x26 mmPaino: 488 g--------------------------------------------Toimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €
digikamera

Digikameroiden väliset erot, erilaiset mahdollisuudet ja hintaerot suurenevat entisestään. Siksi valinnan tekeminen vaikeutuu. Auttaaksemme sinua valinnan tekemisessä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: digikameratyypit digitaalinen automaattikamera digitaalinen järjestelmäkamera digikameran toiminnot digikameran teknisiä tietoja nykyajan digikamerat juuri sinulle sopiva digikamera digikameroiden lisäosia suosittuja digikameramerkkejä Katso käytettyjä kameroita Nettimarkkina.

lue lisää digikameroista »

videokamera

Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta monilla videokameroilla saa otettua myös still-kuvia (tavallisia valokuvia). Filmattua kuvaa voidaan käsitellä helposti tietokoneella, niin että laatu pysyy hyvänä. Tässä tekstissä puhutaan jatkossa ainoastaan digitaalisesta videokamerasta. Harkitset videokameran hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: videokameratyypit, videokameran toiminnot, videokameran teknisistä ominaisuuksista, videokameroiden hintaerot, uusimmat kehitykset, videok...

lue lisää videokameroista »

kameratarvike

kiikarit

Kiikareiden läpi on moni joskus elämässään tarkastellut ympäristöään. Laaja selvitys siitä mitä kiikareilla tehdään on siis turhaa, mutta tarkoitus onkin yrittää auttaa selvittämään minkälaiset kiikarit sopivat parhaiten juuri sinun käyttöösi. Lintubongarit ja metsästäjät tarvitsevat kiikarit, joilla eläimiä saa paikannettua helposti. Vesiurheilija taas tarvitsee kiikarit, jotka sopivat toisenlaisiin tarkoituksiin. Alla muutama vinkki, mitä tulee ottaa huomioon kiikareita hankkiessa.

lue lisää kiikareista »

valvontakamera

Suojataksesi taloa ja sen asukkaita, sekä omaisuuttasi murtovarkailta, tai ihan vain halutessasi luoda turvallisuuden tunnetta, valvontakameran asentaminen on hyvä ratkaisu. Kameravalvonta on yleistynyt paljon, ja kamerat ovat hinnaltaan edullisempia kuin muutama vuosi sitten. Valvontakamerat ovat myös teknisesti aiempaa edistyneempiä. Tärkeintä valvonnassa on turvakamera. Näitä on saatavilla useita eri malleja. Ensinnäkin on olemassa valvontakameroita.

lue lisää valvontakameroista »

webkamera

Webkamera ei ole vain chatohjelmien jatke, vaan sillä voi myös ottaa kuvia ja tehdä filmejä. Jotkut webkamerat toimivat jopa turvakameroina. Etsit wabcamia, mutta kaipaat hieman apua valinnan tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista: webkamera tyyppejä, webkameran toiminnot, webkameroiden teknisiä tietoja, lisäosia webkameroille, suosittuja webcam-merkkejä. Ostovinkkejä Webkameraa ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin: Resoluutio: ilmoittaa kuvan tarkkuuden pikseleissä.

lue lisää webkameroista »

digikehys

Onko sinullakin vaikeuksia valita minkä valokuvan laittaisit esille? Digikehyksellä ratkaiset tämän ongelman. Enää ei tarvitse valita monista muistorikkaista valokuvista, vaan digikehykseen voi tallentaa kaikki suosikkikuvansa. Digikehyksen avulla saat luotua oman digitaalisen valokuva-albumin. Digikehykseen voi tietenkin tallentaa kuvan kerrallaankin ja vaihtaa sen aina halutessaan. Tästä tekstistä löytyy tietoa digikehyksien ominaisuuksista ja toiminnoista.

lue lisää digikehyksistä »