x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

kannettava

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita kannettava:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta kannettava

Kannettava tietokone valitaan nykyään yhä useammin pöytäkoneen sijaan, sillä kannettavat ovat vähintäänkin yhtä hyviä, kom...
 • Yleiset tiedot

  Kannettava tietokone valitaan nykyään yhä useammin pöytäkoneen sijaan, sillä kannettavat ovat vähintäänkin yhtä hyviä, kompaktisti pakattuja ja kulkevat sen vuoksi hyvin mukana. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon läppäriä ostaessa.

  Ostovinkkejä
  Kannettavaa konetta ostaessa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

  1. Näytön koko: mihin tarkoitukseen läppärin hankit? Jos läppäriä kantaa jatkuvasti mukana, niin pieni näyttö on kätevämpi. Näytöt ovat nykyään keskimäärin 15 tuuman kokoisia.
  2. Paino: paino kannattaa myös valita sen mukaan kuinka usein läppäriä kantaa mukana.
  3. Akku: tärkeä osa kannettavaa, mikäli ei jatkuvasti istu pistorasian vieressä. Vara-akku on myös hyvä vaihtoehto tai erikoisakku, jolla on tavallista pidempi käyttöaika.
  4. Resoluutio: Tarvitsetko paljon grafiikkaa? Vietätkö aikaa esim. Photoshopin tai Excel-taulukoiden parissa? Silloin korkea resoluutio on suositeltava ominaisuus.
  5. Blu-ray-soitin: Blu-ray-soitin läppärissä on kätevä varsinkin, jos sitä käyttää usein tv:n yhteydessä.


  Haluatko vertailla kannettavia nyt kun olet lukenut ostovinkit? Etsi ja vertaa läppäreitä ja löydä paras tarjous!


  Kannettavien tyypit
  Yleensä kannettava on valmis paketti ostettaessa, mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple, joka valmistaa tunnettuja Macbook-kannettavia. MacBookien Intel-prosessori mahdollistaa Windowsin käytön MacBookeissakin.

  Käyttötarkoitus
  Kannettavia kehitetään jatkuvasti ohuemmiksi, kevyemmiksi ja resoluutiota parannetaan. Mieti ennen ostoa mihin läppäriä tarvitset. Korvaako se pöytäkoneen vai täydentääkö se sitä? Jos kannettava korvaa desktopin, niin kannattaa hankkia mahdollisimman täydellinen malli nopealla prosessorilla, isola muistilla ja mahdollisimman suurella näytöllä. Paljon matkustelevan tulee kiinnittää huomiota etenkin painoon ja sen myötä myös paksuuteen. Matkalla myös akunkesto on tärkeä ottaa huomioon, sillä virran loppuminen kesken kaiken ei ole toivottavaa, varsinkin jos latausmahdollisuudet ovat harvassa. Lopputekstissä kerromme tarkemmin tärkeimmistä ominaisuuksista ja niiden tämänhetkisistä standardeista.

  Kannettavien mitat
  10 tai 11 tuuman kannettavat ovat erittäin käteviä liikkuvalle. Ne ovat kompakteja ja kevyitä. Juuri nämä hyvät ominaisuudet näkyvät myös hintalapussa. Siitä seuraava koko on 12–13 tuuman kannettavat, joita voi hyvin vielä kantaa mukanaan, ja näyttökin on vähän isompi. 17 tuuman läppäreissä on mukavan suuri näyttö, mutta ne eivät sovellu matkakumppaneiksi. Kotikoneeksi tällainen suurempi kannettava onkin mukava juuri suuremman ruudun vuoksi.

  Apple MacbookTeknisiä tietoja
  Läppäriä ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota tiettyihin läppärin tekniikkaa koskeviin asioihin. Alla muutamia tärkeitä tietoja:

  Liittimet
  Mitä kaikkea vaadit läppäriltä? Haluatko vain kuunnella cd-levyjä ja pyörittää cd-rommeja, vai haluatko myös pystyä polttamaan cd:itä ja dvd:itä? Läppäriin pystyy valitsemaan myös erilaisia korttipaikkoja. Myös usb-liitäntöjen määrä on hyvä tarkistaa ennen hankintaa. Sen lisäksi on vielä mahdollisuus bluetoothille, hdmi-liitännälle, firewirelle, S-videolle ja VGA-liittimelle.

  Näyttö
  Näyttö voi olla kahta eri kokoa: 4:3 tai 16:9. Ensimmäinen on standardi ja jälkimmäinen on laajakuvanäyttö. Laajakuvanäyttö läppäreissä kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

  Muisti
  Muistin määrä on tärkeä, koska se määrittää koneen nopeuden ja yhtä aikaa käytettävissä olevien ohjelmien määrän. Myös käyttöjärjestelmä tarvitsee hyvin pyöriäkseen paljon muistia – uudet käyttöjärjestelmät vielä enemmän kuin vanhat. Kannettavissa on yleensä 2 Gt muistia, mutta jos käytät paljon suuria ohjelmia, niin kannettava toimii mukavammin 3–4 Gt:n muistilla.

  Kovalevy
  Kovalevyä valitessa on tärkeää ottaa huomioon sen suuruus ja kierrokset minuutissa (rounds per minute, rpm). Kovalevyn koko määrää kuinka paljon tietoa kannettavalle saa tallennettua ja rpm vaikuttaa koneen nopeuteen. Keskiverto kapasiteetti kannettavissa on 100 Gt ja kierrosten määrä 5400 minuutissa.

  Prosessori
  Prosessorin nopeus (CPU) määrää kuinka nopeasti kannettava tietokone käynnistyy ja kuinka nopeasti tiedot työstetään. Tässä pätee: mitä nopeampi prosessori, sitä nopeampi läppäri. Prosessorin työskennellessä kannettava voi kuumentua. Siksi prosessorien valmistajat ovat viime aikoina kehitelleet säästäväisiä prosessoreita, joiden energian kulutus on vähäistä eikä kuumeneminen muodostu ongelmaksi.sylikone

  Resoluutio
  Resoluutio ilmoitetaan pikseleissä. Mitä korkeampi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Läppärille sopiva resoluutio on 1024 x 768 tai 1280 x 1024

  Lisätietoa prosessoreista, muisteista, käyttöjärjestelmästä, videokortista, äänikortista, resoluutiosta ja tallentamisesta löytyy teknisistä tiedoista tai erillisille komponenteille tarkoitetuista kategorioista.

  Eroja merkkien välillä
  Kannettavia tietokoneita valmistavat useat tunnetut tuotemerkit. IBM on valmistanut jo vuosia luotettavia läppäreitä, mutta kilpailijat kuten Acer ja Toshiba ovat kintereillä. Dell erottuu joukosta konfiguraatiojoustavuutensa vuoksi. Asus-merkkiset kannettavat ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja yltävät huikeisiin suorituksiin. Apple on valinnut oman linjan ja valmistaa MacBook-läppäreitä. MacBookin voi myös helposti konfiguroida mielensä mukaan ja muotoilukin on MacBookeissa huipussaan.

  Kannettavan lisäosia
  Kannettaville on olemassa lukuisia lisäosia. Tärkeimpiä ovat akut, telakat ja lisäkaiuttimet. Niiden avulla työskentelyä saa muutettua aina mukavammaksi riippuen onko paikoillaan vai liikkeessä. Kannettavan laukku suojaa konetta matkan aikana. Varkauksien estämiseen läppäreihin on olemassa vaijerilukkoja, joiden avulla kannettavan saa kiinnitettyä pöytään. Muita lisäosia löytyy täältä.

  Suosittuja kannettavamerkkejä
  Suosittuja läppärimerkkejä ovat: Acer, Apple, Asus, Dell, Lenovo ja Toshiba.

  Suosittuja kannettavia

  Acer Aspire

  HP Compaq Presario

  Apple MacBook Pro

   

  Vertaile täällä kannettavia tietokoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minkä kokoinen kovalevy on hyvä?
  Se riippuu hyvinkin pitkälti siitä mitä kannettavalla tietokoneella haluaa tehdä. Jos käytät pääosin tekstinkäsittelyohjelmaa, surffailet netissä ja kirjoitat sähköposteja, niin 40–60 Gt:n kovalevy on enemmän kuin tarpeeksi. Jos haluat käyttää konetta lataamiseen, kuvien tallentamiseen ja videoiden työstämiseen, niin 120 Gt tai suurempi on parempi vaihtoehto.

  Toimiiko langaton internet kaikissa kannettavissa?
  Vain jos kannettavassa on wireless-kortti. Uusissa kannettavissa on sellainen vakiona, mutta vanhemmissa lisävarusteena, Julkisilla paikoillakin voi nykyään jo usein käyttää langatonta internettiä.

  Kuinka kauan kannettavan akku kestää?
  Riippuu akun laadusta. Akkujen kestävyyttä kehitetään jatkuvasti, joten käyttöaikakin pitenee.

  Kuinka paljon sisäistä muistia pitäisi olla?
  Muisti on erittäin tärkeä sylikoneen ominaisuus. Mitä enemmän muistia, sitä nopeampi kone, ja sitä useampia toimintoja kone pystyy suorittamaan kerralla. 1 Gt on hyvä tekstinkäsittelyyn, netissä surffailuun ja sähköpostien lähetteyyn. 2 Gt on suositeltava, mikäli koneessa on Windows Vista, sillä jo sen pyörittämiseen tarvitaan lähes 1 Gt. Pelaamista varten tai elokuvien katselua varten kannattaa myös varata 2 Gt tai enemmän.

  TFT-näytössäni on kuollut pikseli, mitä sille voi tehdä?
  TFT-näyttö koostuu miljoonista pikseleistä. Voi käydä niin, että jokin pikseli lakkaa toimimasta. Kannettaviin kuuluu usein ISO-standardiin perustuva takuu, jonka voit valita oston yhteydessä. Jos kotona huomaat, että näytössä on kuolleita pikseleitä, voit vaihtaa tuotteen.

  Voinko käyttää kannettavan kanssa tavallista näppäimistöä, näyttöä ja hiirtä?
  Kyllä voit. Helpoiten se onnistuu telakan avulla. Telakka on laite, johon kannettava kiinnitetään ja jonka välityksellä siihen voidaan liittää monitori, hiiri ja näppäimistö. Telakka helpottaa lisälaitteiden liittämistä, koska johdot voi jättää telakkaan paikoilleen. Riittää, kun kiinnittää kannettavan telakkaan ja näin lisälaitteet ovat käytettävissä.

 • Termien selitykset

  Alla lista kannettavien tietokoneiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

  Asemat
  Kovalevyltä voi siirtää tietoa monelle tallennusmedialle. Levyke (floppy disk) on jäänyt jo lähes historiaan mutta zip, cd-rom, dvd ja usb-muistitikku ovat esimerkkejä monista tallennustekniikoista. Polttava cd/dvd-asema on jo lähes vakiovaruste kannettavissakin. Joihinkin kannettaviin voi siirtää tietoa myös suoraan SD- tai MMC-muistikorteilta.

  Hiiri
  Kannettavan näppäimistössä on kosketuspinta, touch pad, joka toimii ulkoisen hiiren korvaajana. Kannettavissa on monta tekniikkaa hiirelle: tappihiiri ja/tai kosketukseen reagoivalla tasohiiri eli touch pad. Hieman tuntemattomampia hiiren kaltaisia osoituslaitteita ovat kynähiiri ja pallohiiri. Kosketusnäyttöjä varten on vielä omat osoitinlaitteensa. Kannettavan kanssa voi käyttää myös perinteistä hiirtä, joka on usein helppokäyttöisempi ainakin pöydän ääressä työskenneltäessä.

  Kosketusnäyttö
  Joskus kannettavassa voi olla palveluautomaateista tuttu kosketusnäyttö, mikä tarkoittaa, että hiirellä osoittamisen sijaan kosketetaan suoraan sormella näyttöä. Koneen ominaisuuksissa ilmoitetaan jos kannettavassa on kosketusnäyttö.

  Kovalevyn koko
  Kannettavassa on keskusmuistin lisäksi myös pitkäkestoinen muisti eli kovalevy/kiintolevy, jolle tieto tallennetaan säilytettäväksi. Kun tietoa käytetään tai muokataan, se siirretään keskusmuistiin käsiteltäväksi. Tieto katoaa keskusmuistista kun kone sammutetaan, mutta kovalevyllä se säilyy. Käyttöjärjestelmä, kaikki ohjelmat ja tiedot säilytetään kovalevyllä. Multimedia vaatii paljon kovalevytilaa (valokuvat, mp3 ja muut musiikkitiedostot sekä videot), kun taas tekstidokumentit eivät vie tilaa juuri ollenkaan. Kovalevyt ovat nykyisin suuruudeltaan 60–200 Gt. Kannettavaan tietokoneeseen ei voi jälkikäteen lisätä kovalevytilaa, kuten pöytäkoneeseen. Ulkoinen kovalevy on silloin tietysti vaihtoehto.

  Käyttöjärjestelmä
  Käyttöjärjestelmä on tietokoneen sydän. Se käynnistyy aina ensin koneen käynnistyessä ja se ohjaa niin koneen komponenttien kuin ohjelmienkin käyttöä. Ilman käyttöjärjestelmää ei tietokonetta voi käyttää. Microsoftin Windows on yleisin käyttöjärjestelmä.

  Max. resoluutio
  Resoluutio tarkoittaa näytön kuvapisteiden määrää. Maksimiresoluutio riippuu näytön koosta: 12 tuuman näytössä XGA resoluutio on 1024 x 768 pikseliä.15 ja 16 tuuman näytöt ovat SXGA+ 1400 x 1050, jotkut jopa UXGA 1600 x 1200. Laajakuvanäyttöissä on vielä suurempi resoluutio: 1440 x 900 tai jopa 1920 x 1200.

  Prosessori
  Prosessori eli CPU (Central Processing Unit) on tietokoneen aivot. Se laskee koneen operaatiot ja sen nopeus ilmoitetaan megahertseinä (MHz) tai gigahertseinä (GHz). Mitä suurempi on hertsimäärä, sitä nopeampi prosessori. On kaksi prosessoristandardia: Intel (Pentium) ja AMD. Suoritustehossa molemmat ovat tasavertaisia mutta Intel on silti käytetympi.

  Räätälöitävä kannettava
  Yleensä läppäri on valmis paketti ostettaessa mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple.

  Sisäinen muisti
  Sisäinen muisti eli keskusmuisti eli RAM (Random Access Memory) on dynaaminen muisti, joka sisältää ajettavat ohjelmat ja käsittelyssä olevan tiedon. Keskusmuistin koko ilmoitetaan megabitteinä (Mb). Mitä suurempi RAM muistin määrä on, sitä tehokkaammin kone toimii ja voit käyttää useita raskaitakin ohjelmia samanaikaisesti ilman, että kone menee jumiin tai hidastelee. Prosessori ja muisti määräävät siis yhdessä tietokoneen nopeuden ja tehokkuuden. Jos pitää tehdä valinta prosessorin tehon ja muistin määrän välillä, on muistin määrällä suurempi merkitys, koska suurempi muistin määrä parantaa tehokkuutta enemmän kuin pelkkä suurempi prosessoriteho.

  Videokortti / näytönohjain
  Videokortti eli näytönohjain vastaa kuvan muodostuksesta näytölle. 2D-näytönohjain on riittävä normaaliohjelmille mutta pelit vaativat 3D-näytönohjaimen ja paljon muistia.

  Yhteys
  Yhteys kertoo millä tekniikoilla kannettava voidaan kytkeä verkkoon muiden tietokoneiden kanssa. Yhteys ilmoittaa myös mitä sisään- ja ulostuloja kannettavassa on eli mitä muita laitteita siihen voidaan liittää (esimerkiksi tv). Internet-yhteyttä varten kannettavissa on sisäinen modeemi tai verkkokortti. On myös langaton Wi-Fi-tekniikka, jota varten kannettavassa on oltava Wi-fi-kortti tai bluetooth.

  Äänikortti
  Äänikortti huolehtii äänen käsittelystä. Yleensä standardi äänikortti riittää normaalikäyttöön. Jos kuitenkin vaadit ääneltä erityistä suoritustehoa voit valita PCI- tai Sound blaster -äänikortin. Nykyään myös emolevyt osaavat hoitaa äänenkäsittelyn, joten erillistä äänikorttia ei välttämättä tarvita. On myös äänikortteja, jotka käyttävät 5.1 Dolby Digital Surround Sound -tekniikkaa. Kaiuttimet on sisäänrakennettu kannettavaan koneeseen. On myös läppäreitä, joihin voi liittää ulkoiset kaiuttimet.

   

  • Acer Laaja valikoima Acerin kannettavia tietokoneita
  • Asus Laaja valikoima ASUS:en kannettavia tietokoneita
  • Apple Laaja valikoima Applen kannettavia tietokoneita
  • Alle 13 tuumaa Kannettavat tietokoneet, joissa alle 13 tuuman näyttö
  • 13-16 tuumaa Kannettavat tietokoneet, joissa 13-16 tuuman näyttö
  • Yli 16 tuumaa Kannettavat tietokoneet, joissa yli 16 tuuman näyttö
  • Kosketusnäyttö Kannettavat tietokoneet, joissa kosketusnäyttö- ominaisuus
  • Edulliset Kannettavat tietokoneet, joiden hinta alle 480 euroa
  • Keskihintaiset Kannettavat tietokoneet hintaluokassa 480-710 euroa.
  • Kalliit Kannettavat tietokoneet, joiden hinta yli 1200 euroa.
 • HP 15 15-g253no
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/9/hp-15-15-g253no-30156779.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/0/hp-15-15-g253no-30156780.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/1/hp-15-15-g253no-30156781.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/2/hp-15-15-g253no-30156782.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/3/hp-15-15-g253no-30156783.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/9/hp-15-15-g253no-30156779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzcvOS9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3NzkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/0/hp-15-15-g253no-30156780.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzgvMC9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3ODAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/1/hp-15-15-g253no-30156781.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzgvMS9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3ODEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/2/hp-15-15-g253no-30156782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzgvMi9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3ODIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/3/hp-15-15-g253no-30156783.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzgvMy9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3ODMuanBn
  HP 15 15-g253no (235)
  8.25 (1)
  HP 15 15-g253no
  aivan mahtava kone! tarpeeksi tilaa ja sopiva!
  Näppäimistö on hyvä ja kaikki! Suosittelen jokaiselle aikuiselle ja lapselle!
  10.0
  0 10
  • hyvä äänen laatu
  • tosi paljon muistia
  • ei oo mitään huonoa! :)
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1tZDEwMS0xOTE4NzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDg4OTQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS01MTE1ODUyMi5qcGc=
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (53)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Maksat vain apple-logosta
  Kokemukseni mukaan tämä tuote ei ole 1000€ arvoinen. Parempia ja halvempia tuotteita on saatavilla . . . . . . . . .
  2.0
  0 10
  • Kallis
  • Ei erityisen hyvä
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1tZDEwMS0xOTE4NzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDg4OTQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS01MTE1ODUyMi5qcGc=
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (53)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Apple maailman ehdoton kunkku!
  Monta vuotta käyttäneenä ja pc-maailmasta siirtyneenä, voin sanoa, että Macbook Pro on ihan huippu! Seuraava kone voisi olla Airi. Ibad1 on ollut kolme vuotta käytössä, samoin iPhonen ja synkronointi on ehdoton!
  9.7
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1tZDEwMS0xOTE4NzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDg4OTQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS01MTE1ODUyMi5qcGc=
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (53)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Laatu maksaa
  Laadukas ja tehokas laite. Köyhän ei kannata halpaa ostaa..
  9.0
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1tZDEwMS0xOTE4NzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDg4OTQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS01MTE1ODUyMi5qcGc=
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (53)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Ok
  Enemmän kuin peruskone, helppo käyttää. Apple ei ole pettänyt.
  7.7
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1tZDEwMS0xOTE4NzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDg4OTQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS01MTE1ODUyMi5qcGc=
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (53)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Hyvä!
  Mahtava läppäri! Helppo käyttää ja selkeät sivut!
  8.0
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1tZDEwMS0xOTE4NzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDg4OTQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS01MTE1ODUyMi5qcGc=
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (53)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  toimiva peli
  Toimiva ja erittäin tyylikäs laite.
  9.3
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1tZDEwMS0xOTE4NzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDg4OTQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS01MTE1ODUyMi5qcGc=
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (53)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  huippukannettava
  Tyylikäs ja tehokas kannettava.
  10.0
  0 10
 • Samsung NC220P 22" Musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/4/samsung-nc10-4951734.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/9/samsung-nc10-kd02fr-21889889.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/0/samsung-nc10-kd02fr-21889890.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/1/samsung-nc10-kd02fr-21889891.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/2/samsung-nc10-kd02fr-21889892.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/1/samsung-nc10-kd02fr-21894411.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/2/samsung-nc10-kd02fr-21894412.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/3/samsung-nc10-kd02fr-21894413.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/7/samsung-nc10-kd02fr-21897047.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/8/samsung-nc10-kd02fr-21897048.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/9/samsung-nc10-kd02fr-21897049.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/0/samsung-nc10-kd02fr-21897050.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/1/samsung-nc10-kd02fr-21897051.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/2/samsung-nc10-kd02fr-21897052.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/3/samsung-nc10-kd02fr-21897053.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/4/samsung-nc10-kd02fr-21897054.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/2/samsung-nc10-kd02fr-21901822.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/samsung-nc10-kd02fr-21901823.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/samsung-nc10-kd02fr-21901824.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/samsung-nc10-kd02fr-21901825.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/samsung-nc10-kd02fr-21901826.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/samsung-nc10-kd02fr-21901827.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/8/6/samsung-nc10-kd02fr-21902086.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/3/samsung-nc10-kd02fr-21920573.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/4/samsung-nc10-kd02fr-21920574.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/5/samsung-nc10-kd02fr-21920575.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/6/samsung-nc10-kd02fr-21920576.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/7/samsung-nc10-kd02fr-21920577.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/8/samsung-nc10-kd02fr-21920578.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/9/samsung-nc10-kd02fr-21920579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/0/samsung-nc10-kd02fr-21920580.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/1/samsung-nc10-kd02fr-21920581.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/2/samsung-nc10-kd02fr-21920582.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/3/samsung-nc10-kd02fr-21920583.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/4/samsung-nc10-kd02fr-21920584.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/5/samsung-nc10-kd02fr-21920585.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/8/samsung-nc10-kd02fr-21981018.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/8/samsung-nc220p-23127958.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/9/samsung-nc220p-23127959.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/0/samsung-nc220p-23127960.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/8/samsung-nc220p-25262748.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/9/samsung-nc220p-25262749.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/4/samsung-nc10-4951734.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzMvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAtNDk1MTczNC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/9/samsung-nc10-kd02fr-21889889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODg5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/0/samsung-nc10-kd02fr-21889890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/1/samsung-nc10-kd02fr-21889891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/2/samsung-nc10-kd02fr-21889892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/1/samsung-nc10-kd02fr-21894411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDExLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/2/samsung-nc10-kd02fr-21894412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDEyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/3/samsung-nc10-kd02fr-21894413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDEzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/7/samsung-nc10-kd02fr-21897047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/8/samsung-nc10-kd02fr-21897048.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/9/samsung-nc10-kd02fr-21897049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/0/samsung-nc10-kd02fr-21897050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/1/samsung-nc10-kd02fr-21897051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/2/samsung-nc10-kd02fr-21897052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/3/samsung-nc10-kd02fr-21897053.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/4/samsung-nc10-kd02fr-21897054.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDU0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/2/samsung-nc10-kd02fr-21901822.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODIyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/samsung-nc10-kd02fr-21901823.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODIzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/samsung-nc10-kd02fr-21901824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/samsung-nc10-kd02fr-21901825.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/samsung-nc10-kd02fr-21901826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/samsung-nc10-kd02fr-21901827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/8/6/samsung-nc10-kd02fr-21902086.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzgvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAyMDg2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/3/samsung-nc10-kd02fr-21920573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTczLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/4/samsung-nc10-kd02fr-21920574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/5/samsung-nc10-kd02fr-21920575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/6/samsung-nc10-kd02fr-21920576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/7/samsung-nc10-kd02fr-21920577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/8/samsung-nc10-kd02fr-21920578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/9/samsung-nc10-kd02fr-21920579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/0/samsung-nc10-kd02fr-21920580.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/1/samsung-nc10-kd02fr-21920581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/2/samsung-nc10-kd02fr-21920582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/3/samsung-nc10-kd02fr-21920583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/4/samsung-nc10-kd02fr-21920584.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTg0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/5/samsung-nc10-kd02fr-21920585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTg1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/8/samsung-nc10-kd02fr-21981018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzEvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTgxMDE4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/8/samsung-nc220p-23127958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzUvOC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/9/samsung-nc220p-23127959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzUvOS9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk1OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/0/samsung-nc220p-23127960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzYvMC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk2MC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/8/samsung-nc220p-25262748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yNTI2Mjc0OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/9/samsung-nc220p-25262749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOS9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yNTI2Mjc0OS5qcGc=
  Samsung NC220P 22" Musta (34)
  6.2879901960784315 (2)
  Samsung NC220P 22" Musta
  Käytettävyys pisteet putoaa kun kone on vuoden vanha akusta on jäljellä vain hetken h...
  Käytettävyys pisteet putoaa kun kone on vuoden vanha akusta on jäljellä vain hetken hupi, eli kesto on enää suunilleen tunti ja sillähän ei pärjää mihinkään. Olen todella pettynyt.
  6.0
  0 10
 • Samsung NC220P 22" Musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/4/samsung-nc10-4951734.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/9/samsung-nc10-kd02fr-21889889.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/0/samsung-nc10-kd02fr-21889890.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/1/samsung-nc10-kd02fr-21889891.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/2/samsung-nc10-kd02fr-21889892.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/1/samsung-nc10-kd02fr-21894411.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/2/samsung-nc10-kd02fr-21894412.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/3/samsung-nc10-kd02fr-21894413.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/7/samsung-nc10-kd02fr-21897047.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/8/samsung-nc10-kd02fr-21897048.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/9/samsung-nc10-kd02fr-21897049.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/0/samsung-nc10-kd02fr-21897050.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/1/samsung-nc10-kd02fr-21897051.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/2/samsung-nc10-kd02fr-21897052.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/3/samsung-nc10-kd02fr-21897053.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/4/samsung-nc10-kd02fr-21897054.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/2/samsung-nc10-kd02fr-21901822.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/samsung-nc10-kd02fr-21901823.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/samsung-nc10-kd02fr-21901824.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/samsung-nc10-kd02fr-21901825.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/samsung-nc10-kd02fr-21901826.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/samsung-nc10-kd02fr-21901827.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/8/6/samsung-nc10-kd02fr-21902086.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/3/samsung-nc10-kd02fr-21920573.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/4/samsung-nc10-kd02fr-21920574.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/5/samsung-nc10-kd02fr-21920575.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/6/samsung-nc10-kd02fr-21920576.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/7/samsung-nc10-kd02fr-21920577.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/8/samsung-nc10-kd02fr-21920578.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/9/samsung-nc10-kd02fr-21920579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/0/samsung-nc10-kd02fr-21920580.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/1/samsung-nc10-kd02fr-21920581.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/2/samsung-nc10-kd02fr-21920582.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/3/samsung-nc10-kd02fr-21920583.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/4/samsung-nc10-kd02fr-21920584.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/5/samsung-nc10-kd02fr-21920585.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/8/samsung-nc10-kd02fr-21981018.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/8/samsung-nc220p-23127958.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/9/samsung-nc220p-23127959.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/0/samsung-nc220p-23127960.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/8/samsung-nc220p-25262748.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/9/samsung-nc220p-25262749.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/4/samsung-nc10-4951734.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzMvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAtNDk1MTczNC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/9/samsung-nc10-kd02fr-21889889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODg5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/0/samsung-nc10-kd02fr-21889890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/1/samsung-nc10-kd02fr-21889891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/2/samsung-nc10-kd02fr-21889892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/1/samsung-nc10-kd02fr-21894411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDExLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/2/samsung-nc10-kd02fr-21894412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDEyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/3/samsung-nc10-kd02fr-21894413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDEzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/7/samsung-nc10-kd02fr-21897047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/8/samsung-nc10-kd02fr-21897048.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/9/samsung-nc10-kd02fr-21897049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/0/samsung-nc10-kd02fr-21897050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/1/samsung-nc10-kd02fr-21897051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/2/samsung-nc10-kd02fr-21897052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/3/samsung-nc10-kd02fr-21897053.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/4/samsung-nc10-kd02fr-21897054.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDU0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/2/samsung-nc10-kd02fr-21901822.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODIyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/samsung-nc10-kd02fr-21901823.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODIzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/samsung-nc10-kd02fr-21901824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/samsung-nc10-kd02fr-21901825.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/samsung-nc10-kd02fr-21901826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/samsung-nc10-kd02fr-21901827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/8/6/samsung-nc10-kd02fr-21902086.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzgvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAyMDg2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/3/samsung-nc10-kd02fr-21920573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTczLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/4/samsung-nc10-kd02fr-21920574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/5/samsung-nc10-kd02fr-21920575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/6/samsung-nc10-kd02fr-21920576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/7/samsung-nc10-kd02fr-21920577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/8/samsung-nc10-kd02fr-21920578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/9/samsung-nc10-kd02fr-21920579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/0/samsung-nc10-kd02fr-21920580.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/1/samsung-nc10-kd02fr-21920581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/2/samsung-nc10-kd02fr-21920582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/3/samsung-nc10-kd02fr-21920583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/4/samsung-nc10-kd02fr-21920584.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTg0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/5/samsung-nc10-kd02fr-21920585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTg1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/8/samsung-nc10-kd02fr-21981018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzEvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTgxMDE4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/8/samsung-nc220p-23127958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzUvOC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/9/samsung-nc220p-23127959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzUvOS9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk1OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/0/samsung-nc220p-23127960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzYvMC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk2MC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/8/samsung-nc220p-25262748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yNTI2Mjc0OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/9/samsung-nc220p-25262749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOS9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yNTI2Mjc0OS5qcGc=
  Samsung NC220P 22" Musta (34)
  6.2879901960784315 (2)
  Samsung NC220P 22" Musta
  Todella hyvä miniläppäri päivittäiseen käyttöön! Olen kokeillut monia ja tämä on ensi...
  Todella hyvä miniläppäri päivittäiseen käyttöön! Olen kokeillut monia ja tämä on ensimmäinen joka toimii moiteetta ja ilman takkuilua.
  9.3
  0 10
 • Acer
  • acer
 • Asus
  • asus
 • Apple
  • apple
 • Alle 13 tuumaa
  • pienet
 • 13-16 tuumaa
  • keskikokoiset
 • Yli 16 tuumaa
  • suuret
 • Kosketusnäyttö
  • kylla_
 • Edulliset
  • erittain_edulliset
 • Keskihintaiset
  • edulliset
 • Kalliit
  • kalliit
Kannettavat 7.1 (15)
0 - 24
 • Asus EeeBook E402MA-WX0003T kannettava tietokone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/3/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787983.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/4/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787984.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/5/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787985.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/6/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787986.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/7/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787987.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/3/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvMy9hc3VzLWVlZWJvb2stZTQwMm1hLXd4MDAwM3Qtbm90ZWJvb2stNDE3ODc5ODMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/4/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvNC9hc3VzLWVlZWJvb2stZTQwMm1hLXd4MDAwM3Qtbm90ZWJvb2stNDE3ODc5ODQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/5/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvNS9hc3VzLWVlZWJvb2stZTQwMm1hLXd4MDAwM3Qtbm90ZWJvb2stNDE3ODc5ODUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/6/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvNi9hc3VzLWVlZWJvb2stZTQwMm1hLXd4MDAwM3Qtbm90ZWJvb2stNDE3ODc5ODYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/8/7/asus-eeebook-e402ma-wx0003t-notebook-41787987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzgvNy9hc3VzLWVlZWJvb2stZTQwMm1hLXd4MDAwM3Qtbm90ZWJvb2stNDE3ODc5ODcuanBn
  Asus EeeBook E402MA-WX0003T kannettava tietokone (358)
  Asus EeeBook E402MA-WX0003T kannettava tietokone
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  253.1, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  253.1, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  2
  most_sold
 • Apple MacBook Air 13" i5-5250U/4GB/128GB/HD6000
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/7/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-46297387.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/8/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-46297388.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/1/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359691.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/2/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359692.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/3/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359693.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/4/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359694.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/5/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359695.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/6/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359696.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/7/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359697.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/8/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359698.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/7/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-46297387.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTQ2Mjk3Mzg3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/8/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-46297388.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTQ2Mjk3Mzg4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/1/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359691.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjkxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/2/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359692.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjkyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/3/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjkzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/4/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359694.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5Njk0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/5/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359695.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5Njk1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/6/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359696.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5Njk2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/7/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359697.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5Njk3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/8/apple-macbook-air-13-i5-5250u-4gb-128gb-hd6000-51359698.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci0xMy1pNS01MjUwdS00Z2ItMTI4Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5Njk4LmpwZw==
  Apple MacBook Air 13" i5-5250U/4GB/128GB/HD6000 (273)
  Apple MacBook Air 13" i5-5250U/4GB/128GB/HD6000
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  1149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  1149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  6
 • HP 15 15-g253no
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/9/hp-15-15-g253no-30156779.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/0/hp-15-15-g253no-30156780.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/1/hp-15-15-g253no-30156781.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/2/hp-15-15-g253no-30156782.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/3/hp-15-15-g253no-30156783.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/9/hp-15-15-g253no-30156779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzcvOS9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3NzkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/0/hp-15-15-g253no-30156780.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzgvMC9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3ODAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/1/hp-15-15-g253no-30156781.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzgvMS9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3ODEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/2/hp-15-15-g253no-30156782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzgvMi9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3ODIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/8/3/hp-15-15-g253no-30156783.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzgvMy9ocC0xNS0xNS1nMjUzbm8tMzAxNTY3ODMuanBn
  HP 15 15-g253no (235)
  8.25 (1)
  HP 15 15-g253no
  Elisa Verkkokauppa Elisa Verkkokauppa
  499, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Elisa Verkkokauppa Elisa Verkkokauppa
  499, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  best_reviewed
 • Asus X751MA-TY262T kannettava tietokone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/2/asus-x751ma-ty262t-17-3in-hd-glare-intel-n2840-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-4gb-on-board-1tb-dvd-sm-dl-wlan-w10-64bit-47922942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTQ5Nl85NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/3/asus-x751ma-ty262t-17-3in-hd-glare-intel-n2840-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-4gb-on-board-1tb-dvd-sm-dl-wlan-w10-64bit-47922943.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy8yMy8yXzI3OTYzOC0zNDB4MjYyLmpwZWc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/6/2/asus-x751ma-ty262t-17-3in-hd-glare-intel-n2840-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-4gb-on-board-1tb-dvd-sm-dl-wlan-w10-64bit-48223962.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS80NzEyOTAwMjA0NzgwX3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/5/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331085.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/6/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331086.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/7/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331087.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/8/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331088.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/9/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331089.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/9/0/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331090.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/2/asus-x751ma-ty262t-17-3in-hd-glare-intel-n2840-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-4gb-on-board-1tb-dvd-sm-dl-wlan-w10-64bit-47922942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTQ5Nl85NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/3/asus-x751ma-ty262t-17-3in-hd-glare-intel-n2840-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-4gb-on-board-1tb-dvd-sm-dl-wlan-w10-64bit-47922943.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy8yMy8yXzI3OTYzOC0zNDB4MjYyLmpwZWc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/6/2/asus-x751ma-ty262t-17-3in-hd-glare-intel-n2840-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-4gb-on-board-1tb-dvd-sm-dl-wlan-w10-64bit-48223962.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS80NzEyOTAwMjA0NzgwX3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/5/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvNS9hc3VzLXg3NTFtYS10eTI2MnQtbm90ZWJvb2stNDgzMzEwODUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/6/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331086.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvNi9hc3VzLXg3NTFtYS10eTI2MnQtbm90ZWJvb2stNDgzMzEwODYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/7/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvNy9hc3VzLXg3NTFtYS10eTI2MnQtbm90ZWJvb2stNDgzMzEwODcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/8/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331088.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvOC9hc3VzLXg3NTFtYS10eTI2MnQtbm90ZWJvb2stNDgzMzEwODguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/9/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331089.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzgvOS9hc3VzLXg3NTFtYS10eTI2MnQtbm90ZWJvb2stNDgzMzEwODkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/9/0/asus-x751ma-ty262t-notebook-48331090.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvMC9hc3VzLXg3NTFtYS10eTI2MnQtbm90ZWJvb2stNDgzMzEwOTAuanBn
  Asus X751MA-TY262T kannettava tietokone (158)
  Asus X751MA-TY262T kannettava tietokone
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  499, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  499, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Apple MacBook Pro Retina 13,3 2015 128GB
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/2/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30566862.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/6/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612836.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/7/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612837.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/8/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612838.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/9/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612839.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/0/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612840.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/1/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612841.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/2/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612842.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/3/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612843.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/1/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-31995091.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/2/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30566862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNTY2ODYyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/6/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612836.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNjEyODM2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/7/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612837.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNjEyODM3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/8/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612838.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNjEyODM4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/9/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNjEyODM5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/0/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNjEyODQwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/1/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612841.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzQvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNjEyODQxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/2/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612842.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzQvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNjEyODQyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/3/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-30612843.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzQvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMwNjEyODQzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/1/apple-macbook-pro-retina-13-3-2015-128gb-31995091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1yZXRpbmEtMTMtMy0yMDE1LTEyOGdiLTMxOTk1MDkxLmpwZw==
  Apple MacBook Pro Retina 13,3 2015 128GB (144)
  Apple MacBook Pro Retina 13,3 2015 128GB
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  1489.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  1489.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Acer Aspire Switch 10 E SW3-013-11N3
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/5/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056385.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/6/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056386.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/7/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056387.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/8/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056388.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/9/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056389.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/0/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056390.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/1/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056391.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/2/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056392.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/3/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056393.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/4/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056394.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/5/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvNS9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzODUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/6/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056386.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvNi9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzODYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/7/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056387.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvNy9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzODcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/8/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056388.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvOC9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzODguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/9/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056389.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvOS9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzODkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/0/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056390.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzkvMC9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzOTAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/1/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056391.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzkvMS9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzOTEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/2/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056392.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzkvMi9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzOTIuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/3/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056393.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzkvMy9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzOTMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/4/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-11n3-44056394.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzkvNC9hY2VyLWFzcGlyZS1zd2l0Y2gtMTAtZS1zdzMtMDEzLTExbjMtNDQwNTYzOTQuanBn
  Acer Aspire Switch 10 E SW3-013-11N3 (136)
  Acer Aspire Switch 10 E SW3-013-11N3
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  223.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  223.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Apple Macbook AIR MD712
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/0/8/apple-macbook-air-md712-20547108.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/8/apple-macbook-air-md712-23833518.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/9/apple-macbook-air-md712-23833519.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/0/apple-macbook-air-md712-23833520.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/1/apple-macbook-air-md712-23833521.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/2/apple-macbook-air-md712-23833522.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/3/apple-macbook-air-md712-23833523.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/4/apple-macbook-air-md712-23833524.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/5/apple-macbook-air-md712-23833525.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/6/apple-macbook-air-md712-23833526.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/4/apple-macbook-air-md712-23833554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/5/apple-macbook-air-md712-23833555.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/6/apple-macbook-air-md712-23833556.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/7/apple-macbook-air-md712-23833557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/8/apple-macbook-air-md712-23833558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/9/apple-macbook-air-md712-23833559.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/0/apple-macbook-air-md712-23833560.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/1/apple-macbook-air-md712-23833561.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/2/apple-macbook-air-md712-23833562.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/3/apple-macbook-air-md712-24121213.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/4/apple-macbook-air-md712-24121214.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/5/apple-macbook-air-md712-24121215.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/6/apple-macbook-air-md712-24121216.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/7/apple-macbook-air-md712-24121217.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/8/apple-macbook-air-md712-24121218.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/9/apple-macbook-air-md712-24121219.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/0/8/apple-macbook-air-md712-20547108.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzAvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMDU0NzEwOC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/8/apple-macbook-air-md712-23833518.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUxOC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/9/apple-macbook-air-md712-23833519.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUxOS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/0/apple-macbook-air-md712-23833520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUyMC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/1/apple-macbook-air-md712-23833521.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUyMS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/2/apple-macbook-air-md712-23833522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUyMi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/3/apple-macbook-air-md712-23833523.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUyMy5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/4/apple-macbook-air-md712-23833524.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUyNC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/5/apple-macbook-air-md712-23833525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUyNS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/6/apple-macbook-air-md712-23833526.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzUyNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/4/apple-macbook-air-md712-23833554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzUvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU1NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/5/apple-macbook-air-md712-23833555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzUvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU1NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/6/apple-macbook-air-md712-23833556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzUvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU1Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/7/apple-macbook-air-md712-23833557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzUvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU1Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/8/apple-macbook-air-md712-23833558.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/9/apple-macbook-air-md712-23833559.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzUvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU1OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/0/apple-macbook-air-md712-23833560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzYvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU2MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/1/apple-macbook-air-md712-23833561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU2MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/2/apple-macbook-air-md712-23833562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzYvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yMzgzMzU2Mi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/3/apple-macbook-air-md712-24121213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yNDEyMTIxMy5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/4/apple-macbook-air-md712-24121214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yNDEyMTIxNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/5/apple-macbook-air-md712-24121215.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yNDEyMTIxNS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/6/apple-macbook-air-md712-24121216.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yNDEyMTIxNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/7/apple-macbook-air-md712-24121217.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yNDEyMTIxNy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/8/apple-macbook-air-md712-24121218.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yNDEyMTIxOC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/9/apple-macbook-air-md712-24121219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLWFpci1tZDcxMi0yNDEyMTIxOS5qcGc=
  Apple Macbook AIR MD712 (112)
  Apple Macbook AIR MD712
  laptech laptech
  8.928655357521253 (12)
  • http://static1.vertaa.fi/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1202.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  laptech laptech
  8.928655357521253 (12)
  • http://static1.vertaa.fi/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1202.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Lenovo G50-80
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/1/9/lenovo-g50-80-30572219.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/0/lenovo-g50-80-30572220.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/1/lenovo-g50-80-30572221.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/3/lenovo-g50-80-30572223.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/4/lenovo-g50-80-30572224.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/5/lenovo-g50-80-30572225.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/1/9/lenovo-g50-80-30572219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvOS9sZW5vdm8tZzUwLTgwLTMwNTcyMjE5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/0/lenovo-g50-80-30572220.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzIvMC9sZW5vdm8tZzUwLTgwLTMwNTcyMjIwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/1/lenovo-g50-80-30572221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzIvMS9sZW5vdm8tZzUwLTgwLTMwNTcyMjIxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/3/lenovo-g50-80-30572223.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzIvMy9sZW5vdm8tZzUwLTgwLTMwNTcyMjIzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/4/lenovo-g50-80-30572224.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzIvNC9sZW5vdm8tZzUwLTgwLTMwNTcyMjI0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/2/5/lenovo-g50-80-30572225.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzIvNS9sZW5vdm8tZzUwLTgwLTMwNTcyMjI1LmpwZw==
  Lenovo G50-80 (111)
  Lenovo G50-80
  Elisa Verkkokauppa Elisa Verkkokauppa
  449, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Elisa Verkkokauppa Elisa Verkkokauppa
  449, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Asus E502MA-XX0016T kannettava tietokone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/9/asus-e502ma-xx0016t-15-6inch-intel-n2840-4gb-500gb-w10-48321739.jpg?m=aHR0cDovL3RpZXRvdGVrbmlpa2thdGF2YXJhdGFsby5maS9pbWFnZS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3RzL3AxNTA2MzBIaWdoUGljLnBuZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/4/asus-e502ma-xx0016t-notebook-48403684.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/5/asus-e502ma-xx0016t-notebook-48403685.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/6/asus-e502ma-xx0016t-notebook-48403686.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/9/asus-e502ma-xx0016t-15-6inch-intel-n2840-4gb-500gb-w10-48321739.jpg?m=aHR0cDovL3RpZXRvdGVrbmlpa2thdGF2YXJhdGFsby5maS9pbWFnZS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3RzL3AxNTA2MzBIaWdoUGljLnBuZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/4/asus-e502ma-xx0016t-notebook-48403684.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzgvNC9hc3VzLWU1MDJtYS14eDAwMTZ0LW5vdGVib29rLTQ4NDAzNjg0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/5/asus-e502ma-xx0016t-notebook-48403685.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzgvNS9hc3VzLWU1MDJtYS14eDAwMTZ0LW5vdGVib29rLTQ4NDAzNjg1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/6/asus-e502ma-xx0016t-notebook-48403686.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzgvNi9hc3VzLWU1MDJtYS14eDAwMTZ0LW5vdGVib29rLTQ4NDAzNjg2LmpwZw==
  Asus E502MA-XX0016T kannettava tietokone (107)
  Asus E502MA-XX0016T kannettava tietokone
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  333.1, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  333.1, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Asus X553SA-XX118T kannettava tietokone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/8/6/asus-x553sa-xx118t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-46909786.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC84LzkvWDU1M1NBLVhYMTE4VC0xLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/3/asus-x553sa-xx118t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-47373523.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODc4MF85NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/8/asus-x553sa-xx118t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-47714138.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy8xOS8yXzI3OTQxMy00MDAweDMxMzIuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/3/asus-x553sa-xx118t-notebook-48139293.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/4/asus-x553sa-xx118t-notebook-48139294.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/5/asus-x553sa-xx118t-notebook-48139295.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/8/6/asus-x553sa-xx118t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-46909786.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC84LzkvWDU1M1NBLVhYMTE4VC0xLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/3/asus-x553sa-xx118t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-47373523.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODc4MF85NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/8/asus-x553sa-xx118t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-47714138.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy8xOS8yXzI3OTQxMy00MDAweDMxMzIuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/3/asus-x553sa-xx118t-notebook-48139293.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzkvMy9hc3VzLXg1NTNzYS14eDExOHQtbm90ZWJvb2stNDgxMzkyOTMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/4/asus-x553sa-xx118t-notebook-48139294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzkvNC9hc3VzLXg1NTNzYS14eDExOHQtbm90ZWJvb2stNDgxMzkyOTQuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/5/asus-x553sa-xx118t-notebook-48139295.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzkvNS9hc3VzLXg1NTNzYS14eDExOHQtbm90ZWJvb2stNDgxMzkyOTUuanBn
  Asus X553SA-XX118T kannettava tietokone (79)
  Asus X553SA-XX118T kannettava tietokone
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  399, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  399, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Acer Aspire E5-573-389G 15.6" kannettava tietokone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/5/acer-aspire-e5-573-389g-15-6-kannettava-tietokone-46578325.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS80NzEzMzkyMTMyOTY0X3R1b3Rla3V2YTEuanBlZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/0/acer-aspire-e5-573-389g-47390200.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/1/acer-aspire-e5-573-389g-47390201.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/2/acer-aspire-e5-573-389g-47390202.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/3/acer-aspire-e5-573-389g-47390203.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/4/acer-aspire-e5-573-389g-47390204.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/5/acer-aspire-e5-573-389g-47390205.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/6/acer-aspire-e5-573-389g-47390206.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/5/acer-aspire-e5-573-389g-15-6-kannettava-tietokone-46578325.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS80NzEzMzkyMTMyOTY0X3R1b3Rla3V2YTEuanBlZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/0/acer-aspire-e5-573-389g-47390200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvMC9hY2VyLWFzcGlyZS1lNS01NzMtMzg5Zy00NzM5MDIwMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/1/acer-aspire-e5-573-389g-47390201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvMS9hY2VyLWFzcGlyZS1lNS01NzMtMzg5Zy00NzM5MDIwMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/2/acer-aspire-e5-573-389g-47390202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvMi9hY2VyLWFzcGlyZS1lNS01NzMtMzg5Zy00NzM5MDIwMi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/3/acer-aspire-e5-573-389g-47390203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvMy9hY2VyLWFzcGlyZS1lNS01NzMtMzg5Zy00NzM5MDIwMy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/4/acer-aspire-e5-573-389g-47390204.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvNC9hY2VyLWFzcGlyZS1lNS01NzMtMzg5Zy00NzM5MDIwNC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/5/acer-aspire-e5-573-389g-47390205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvNS9hY2VyLWFzcGlyZS1lNS01NzMtMzg5Zy00NzM5MDIwNS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/6/acer-aspire-e5-573-389g-47390206.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvNi9hY2VyLWFzcGlyZS1lNS01NzMtMzg5Zy00NzM5MDIwNi5qcGc=
  Acer Aspire E5-573-389G 15.6" kannettava tietokone (73)
  Acer Aspire E5-573-389G 15.6" kannettava tietokone
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  401.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  401.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Acer C720 Chromebook
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/3/acer-c720-chromebook-24435433.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/4/acer-c720-chromebook-24435434.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/5/acer-c720-chromebook-24435435.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/6/acer-c720-chromebook-24435436.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/7/acer-c720-chromebook-24435437.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/8/acer-c720-chromebook-24435438.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/9/acer-c720-chromebook-24435439.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/3/acer-c720-chromebook-24435433.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvMy9hY2VyLWM3MjAtY2hyb21lYm9vay0yNDQzNTQzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/4/acer-c720-chromebook-24435434.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvNC9hY2VyLWM3MjAtY2hyb21lYm9vay0yNDQzNTQzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/5/acer-c720-chromebook-24435435.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvNS9hY2VyLWM3MjAtY2hyb21lYm9vay0yNDQzNTQzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/6/acer-c720-chromebook-24435436.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvNi9hY2VyLWM3MjAtY2hyb21lYm9vay0yNDQzNTQzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/7/acer-c720-chromebook-24435437.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvNy9hY2VyLWM3MjAtY2hyb21lYm9vay0yNDQzNTQzNy5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/8/acer-c720-chromebook-24435438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvOC9hY2VyLWM3MjAtY2hyb21lYm9vay0yNDQzNTQzOC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/9/acer-c720-chromebook-24435439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzMvOS9hY2VyLWM3MjAtY2hyb21lYm9vay0yNDQzNTQzOS5qcGc=
  Acer C720 Chromebook (72)
  Acer C720 Chromebook
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  274.0, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  274.0, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Asus X553SA-XX120T kannettava tietokone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/8/7/asus-x553sa-xx120t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-46909787.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC82LzcvWDU1M1NBLVhYMTIwVC0xLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/3/7/asus-x553sa-xx120t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-47373537.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODAxNl85NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/8/3/asus-x553sa-xx120t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-47610483.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1iLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy82OC8yXzI3OTYwMi00MDAweDMyNDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/9/asus-x553sa-xx120t-notebook-48139299.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/0/0/asus-x553sa-xx120t-notebook-48139300.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/0/1/asus-x553sa-xx120t-notebook-48139301.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/8/7/asus-x553sa-xx120t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-46909787.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC82LzcvWDU1M1NBLVhYMTIwVC0xLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/3/7/asus-x553sa-xx120t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-47373537.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODAxNl85NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/8/3/asus-x553sa-xx120t-15-6in-hd-glare-intel-n3050-1-6-2-16ghz-intel-hd-graphics-8gb-ddr3l-128gb-ssd-sata-no-odd-wlan-win10-64bit-47610483.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1iLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy82OC8yXzI3OTYwMi00MDAweDMyNDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/9/asus-x553sa-xx120t-notebook-48139299.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzkvOS9hc3VzLXg1NTNzYS14eDEyMHQtbm90ZWJvb2stNDgxMzkyOTkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/0/0/asus-x553sa-xx120t-notebook-48139300.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzAvMC9hc3VzLXg1NTNzYS14eDEyMHQtbm90ZWJvb2stNDgxMzkzMDAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/0/1/asus-x553sa-xx120t-notebook-48139301.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzAvMS9hc3VzLXg1NTNzYS14eDEyMHQtbm90ZWJvb2stNDgxMzkzMDEuanBn
  Asus X553SA-XX120T kannettava tietokone (68)
  Asus X553SA-XX120T kannettava tietokone
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  399, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  399, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Lenovo G70-70 17,3" 2957U/HD-GFX/4/500/W8.1
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/5/4/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41295154.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvNzU3MV85NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/7/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837067.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/8/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837068.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/9/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837069.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/0/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837070.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/1/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837071.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/2/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837072.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/3/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837073.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/4/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837074.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/5/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837075.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/5/4/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41295154.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvNzU3MV85NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/7/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837067.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzYvNy9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNjcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/8/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837068.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzYvOC9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNjguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/9/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837069.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzYvOS9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNjkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/0/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837070.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvMC9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNzAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/1/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837071.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvMS9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNzEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/2/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvMi9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNzIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/3/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvMy9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNzMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/4/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837074.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvNC9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNzQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/7/5/lenovo-g70-70-17-3-2957u-hd-gfx-4-500-w8-1-41837075.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvNS9sZW5vdm8tZzcwLTcwLTE3LTMtMjk1N3UtaGQtZ2Z4LTQtNTAwLXc4LTEtNDE4MzcwNzUuanBn
  Lenovo G70-70 17,3" 2957U/HD-GFX/4/500/W8.1 (66)
  Lenovo G70-70 17,3" 2957U/HD-GFX/4/500/W8.1
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  399, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  399, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Lenovo G50-80 15,6
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/6/6/lenovo-g50-80-15-6-tietokone-40660366.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE2NjA4LWxhcmdlL2xlbm92by1nNTAtODAtaTMtNDAzMHUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/5/lenovo-g50-80-15-6-tietokone-46882065.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/6/1/lenovo-g50-80-15-6-tietokone-48189661.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/6/6/lenovo-g50-80-15-6-tietokone-40660366.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE2NjA4LWxhcmdlL2xlbm92by1nNTAtODAtaTMtNDAzMHUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/5/lenovo-g50-80-15-6-tietokone-46882065.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzYvNS9sZW5vdm8tZzUwLTgwLTE1LTYtdGlldG9rb25lLTQ2ODgyMDY1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/6/1/lenovo-g50-80-15-6-tietokone-48189661.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzYvMS9sZW5vdm8tZzUwLTgwLTE1LTYtdGlldG9rb25lLTQ4MTg5NjYxLmpwZw==
  Lenovo G50-80 15,6 (62)
  Lenovo G50-80 15,6
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  394.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  394.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Lenovo B50-30 N2840/HD/4/500/DVDRW/W8.1
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/8/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-33726598.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvNjk1Nl85NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/9/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-33726599.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTUvdG5fLTg4OTIzMzIwMTk4NS0xLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/7/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-34927017.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTEVOTUNBMzRNWD8kZnVsbCQ=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/1/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874581.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/2/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874582.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/3/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874583.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/4/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874584.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/5/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874585.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/6/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874586.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/7/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874587.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/8/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874588.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/4/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-42779774.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/5/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-42779775.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/8/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-33726598.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvNjk1Nl85NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/9/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-33726599.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTUvdG5fLTg4OTIzMzIwMTk4NS0xLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/7/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-34927017.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTEVOTUNBMzRNWD8kZnVsbCQ=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/1/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvMS9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDE4NzQ1ODEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/2/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvMi9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDE4NzQ1ODIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/3/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvMy9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDE4NzQ1ODMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/4/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874584.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvNC9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDE4NzQ1ODQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/5/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvNS9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDE4NzQ1ODUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/6/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvNi9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDE4NzQ1ODYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/7/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvNy9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDE4NzQ1ODcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/8/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-41874588.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvOC9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDE4NzQ1ODguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/4/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-42779774.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvNC9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDI3Nzk3NzQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/5/lenovo-b50-30-n2840-hd-4-500-dvdrw-w8-1-42779775.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvNS9sZW5vdm8tYjUwLTMwLW4yODQwLWhkLTQtNTAwLWR2ZHJ3LXc4LTEtNDI3Nzk3NzUuanBn
  Lenovo B50-30 N2840/HD/4/500/DVDRW/W8.1 (58)
  Lenovo B50-30 N2840/HD/4/500/DVDRW/W8.1
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  314.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  314.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby1tZDEwMS0xOTE4NzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzMy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODMzNi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvMy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODY3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODc0Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMjAzODg0OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzMvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yMzgyNzQ0OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDc5NTc4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzUvOC9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS0yNDg4OTQ1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMi9hcHBsZS1tYWNib29rLXByby0xMy1tZDEwMS01MTE1ODUyMi5qcGc=
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (53)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  1153.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  1153.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
  good_buy
 • Lenovo G50-80 i5-5200U 15.6inch HD TN GL Flat 4GB 500GB 5.4k Intel HD5500 Intel3160 1X1AC+BT4.0 4cell W8.1 Black
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/3/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-36122193.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjIxMDc3
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/4/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-36122194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvNzg1N185NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/7/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307637.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/8/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307638.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/9/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307639.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/0/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307640.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/1/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307641.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/2/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307642.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/3/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307643.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/4/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307644.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/5/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307645.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/6/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307646.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/7/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307647.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/3/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-36122193.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjIxMDc3
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/9/4/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-36122194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvNzg1N185NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/7/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307637.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvNy9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjM3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/8/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307638.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvOC9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjM4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/9/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307639.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvOS9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjM5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/0/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307640.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvMC9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjQwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/1/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307641.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvMS9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjQxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/2/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307642.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvMi9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjQyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/3/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvMy9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjQzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/4/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvNC9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjQ0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/5/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvNS9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjQ1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/6/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvNi9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjQ2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/7/lenovo-g50-80-i5-5200u-15-6inch-hd-tn-gl-flat-4gb-500gb-5-4k-intel-hd5500-intel3160-1x1ac-bt4-0-4cell-w8-1-black-39307647.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvNy9sZW5vdm8tZzUwLTgwLWk1LTUyMDB1LTE1LTZpbmNoLWhkLXRuLWdsLWZsYXQtNGdiLTUwMGdiLTUtNGstaW50ZWwtaGQ1NTAwLWludGVsMzE2MC0xeDFhYy1idDQtMC00Y2VsbC13OC0xLWJsYWNrLTM5MzA3NjQ3LmpwZw==
  Lenovo G50-80 i5-5200U 15.6inch HD TN GL Flat 4GB 500GB 5.4k Intel HD5500 Intel3160 1X1AC+BT4.0 4cell W8.1 Black (49)
  Lenovo G50-80 i5-5200U 15.6inch HD TN GL Flat 4GB 500GB 5.4k Intel HD5500 Intel3160 1X1AC+BT4.0 4cell W8.1 Black
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  504.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  504.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Asus X555UA-XO136T kannettava tietokone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/1/5/asus-x555ua-15-6-i5-6200u-8gb-128ssd-w10-46910415.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC9DLzYvWDU1NVVBLVhPMTM2VC0xLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/8/asus-x555ua-15-6-i5-6200u-8gb-128ssd-w10-46937208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTQyNF85NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/5/4/asus-x555ua-15-6-i5-6200u-8gb-128ssd-w10-47717354.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy50cmVmb2lsLmZpL2ltYWdlcy93ZWJrdXZhdC9YNTU0TEEtWE8xNDA0SC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/7/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284677.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/8/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284678.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/9/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284679.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/0/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284680.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/1/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284681.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/2/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284682.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/3/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284683.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/4/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284684.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/5/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284685.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/6/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284686.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/7/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284687.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/8/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284688.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/1/5/asus-x555ua-15-6-i5-6200u-8gb-128ssd-w10-46910415.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC9DLzYvWDU1NVVBLVhPMTM2VC0xLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/8/asus-x555ua-15-6-i5-6200u-8gb-128ssd-w10-46937208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTQyNF85NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/5/4/asus-x555ua-15-6-i5-6200u-8gb-128ssd-w10-47717354.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy50cmVmb2lsLmZpL2ltYWdlcy93ZWJrdXZhdC9YNTU0TEEtWE8xNDA0SC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/7/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284677.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvNy9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2NzcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/8/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvOC9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2NzguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/7/9/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284679.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvOS9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2NzkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/0/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvMC9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/1/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284681.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvMS9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/2/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284682.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvMi9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/3/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284683.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvMy9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/4/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284684.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvNC9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/5/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284685.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvNS9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/6/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284686.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvNi9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/7/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284687.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvNy9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/8/asus-x555ua-xo136t-notebook-48284688.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvOC9hc3VzLXg1NTV1YS14bzEzNnQtbm90ZWJvb2stNDgyODQ2ODguanBn
  Asus X555UA-XO136T kannettava tietokone (48)
  Asus X555UA-XO136T kannettava tietokone
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  548, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  548, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Asus Zenbook UX305FA-FB012P kannettava tietokone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/1/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045441.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/2/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045442.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/3/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045443.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/4/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045444.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/5/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045445.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/6/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045446.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/7/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045447.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/1/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045441.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvMS9hc3VzLXplbmJvb2stdXgzMDVmYS1mYjAxMnAtbm90ZWJvb2stMjkwNDU0NDEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/2/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvMi9hc3VzLXplbmJvb2stdXgzMDVmYS1mYjAxMnAtbm90ZWJvb2stMjkwNDU0NDIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/3/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvMy9hc3VzLXplbmJvb2stdXgzMDVmYS1mYjAxMnAtbm90ZWJvb2stMjkwNDU0NDMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/4/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045444.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvNC9hc3VzLXplbmJvb2stdXgzMDVmYS1mYjAxMnAtbm90ZWJvb2stMjkwNDU0NDQuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/5/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvNS9hc3VzLXplbmJvb2stdXgzMDVmYS1mYjAxMnAtbm90ZWJvb2stMjkwNDU0NDUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/6/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvNi9hc3VzLXplbmJvb2stdXgzMDVmYS1mYjAxMnAtbm90ZWJvb2stMjkwNDU0NDYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/7/asus-zenbook-ux305fa-fb012p-notebook-29045447.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvNy9hc3VzLXplbmJvb2stdXgzMDVmYS1mYjAxMnAtbm90ZWJvb2stMjkwNDU0NDcuanBn
  Asus Zenbook UX305FA-FB012P kannettava tietokone (42)
  Asus Zenbook UX305FA-FB012P kannettava tietokone
  laptech laptech
  8.928655357521253 (12)
  • http://static1.vertaa.fi/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1012.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  laptech laptech
  8.928655357521253 (12)
  • http://static1.vertaa.fi/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1012.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • HP 15 15-r068no
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/2/hp-15-15-r068no-25167192.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/3/hp-15-15-r068no-25167193.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/4/hp-15-15-r068no-25167194.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/5/hp-15-15-r068no-25167195.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/6/hp-15-15-r068no-25167196.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/2/hp-15-15-r068no-25167192.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvMi9ocC0xNS0xNS1yMDY4bm8tMjUxNjcxOTIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/3/hp-15-15-r068no-25167193.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvMy9ocC0xNS0xNS1yMDY4bm8tMjUxNjcxOTMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/4/hp-15-15-r068no-25167194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvNC9ocC0xNS0xNS1yMDY4bm8tMjUxNjcxOTQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/5/hp-15-15-r068no-25167195.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvNS9ocC0xNS0xNS1yMDY4bm8tMjUxNjcxOTUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/6/hp-15-15-r068no-25167196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvNi9ocC0xNS0xNS1yMDY4bm8tMjUxNjcxOTYuanBn
  HP 15 15-r068no (37)
  HP 15 15-r068no
  Trefoil Data Trefoil Data
  299, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Trefoil Data Trefoil Data
  299, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Fujitsu Kannettava FUJITSU LIFEBOOK A514 i3-4005U 8GB 256 GBSSD W7+W8Pro
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/5/5/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-46866055.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy50cmVmb2lsLmZpL2ltYWdlcy93ZWJrdXZhdC9hNTEyLTIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/0/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786830.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/1/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786831.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/2/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786832.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/3/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786833.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/4/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786834.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/5/5/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-46866055.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy50cmVmb2lsLmZpL2ltYWdlcy93ZWJrdXZhdC9hNTEyLTIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/0/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786830.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvMC9mdWppdHN1LWthbm5ldHRhdmEtZnVqaXRzdS1saWZlYm9vay1hNTE0LWkzLTQwMDV1LThnYi0yNTYtZ2Jzc2Qtdzctdzhwcm8tNDc3ODY4MzAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/1/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786831.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvMS9mdWppdHN1LWthbm5ldHRhdmEtZnVqaXRzdS1saWZlYm9vay1hNTE0LWkzLTQwMDV1LThnYi0yNTYtZ2Jzc2Qtdzctdzhwcm8tNDc3ODY4MzEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/2/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786832.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvMi9mdWppdHN1LWthbm5ldHRhdmEtZnVqaXRzdS1saWZlYm9vay1hNTE0LWkzLTQwMDV1LThnYi0yNTYtZ2Jzc2Qtdzctdzhwcm8tNDc3ODY4MzIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/3/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786833.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvMy9mdWppdHN1LWthbm5ldHRhdmEtZnVqaXRzdS1saWZlYm9vay1hNTE0LWkzLTQwMDV1LThnYi0yNTYtZ2Jzc2Qtdzctdzhwcm8tNDc3ODY4MzMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/4/fujitsu-kannettava-fujitsu-lifebook-a514-i3-4005u-8gb-256-gbssd-w7-w8pro-47786834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvNC9mdWppdHN1LWthbm5ldHRhdmEtZnVqaXRzdS1saWZlYm9vay1hNTE0LWkzLTQwMDV1LThnYi0yNTYtZ2Jzc2Qtdzctdzhwcm8tNDc3ODY4MzQuanBn
  Fujitsu Kannettava FUJITSU LIFEBOOK A514 i3-4005U 8GB 256 GBSSD W7+W8Pro (36)
  Fujitsu Kannettava FUJITSU LIFEBOOK A514 i3-4005U 8GB 256 GBSSD W7+W8Pro
  Trefoil Data Trefoil Data
  599, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Trefoil Data Trefoil Data
  599, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Asus ROG G771JW-T7112H kannettava tietokone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/5/1/asus-g771jw-17-3-fhd-4720hq-gtx960-8-256ssd-w8-1-37407251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODM3N185NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/5/asus-g771jw-17-3-fhd-4720hq-gtx960-8-256ssd-w8-1-41643555.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5odXZpbGFpdGUuZmkvaW1hZ2VzL2t1dmFwYW5ra2kvbWF4aS9HNzcxSldfVDcxMTJIXzJfMjA2Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/0/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738100.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/1/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738101.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/2/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738102.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/3/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738103.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/4/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738104.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/5/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738105.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/6/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738106.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/5/1/asus-g771jw-17-3-fhd-4720hq-gtx960-8-256ssd-w8-1-37407251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODM3N185NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/5/5/asus-g771jw-17-3-fhd-4720hq-gtx960-8-256ssd-w8-1-41643555.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5odXZpbGFpdGUuZmkvaW1hZ2VzL2t1dmFwYW5ra2kvbWF4aS9HNzcxSldfVDcxMTJIXzJfMjA2Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/0/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzAvMC9hc3VzLXJvZy1nNzcxanctdDcxMTJoLW5vdGVib29rLTQzNzM4MTAwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/1/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738101.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzAvMS9hc3VzLXJvZy1nNzcxanctdDcxMTJoLW5vdGVib29rLTQzNzM4MTAxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/2/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738102.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzAvMi9hc3VzLXJvZy1nNzcxanctdDcxMTJoLW5vdGVib29rLTQzNzM4MTAyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/3/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738103.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzAvMy9hc3VzLXJvZy1nNzcxanctdDcxMTJoLW5vdGVib29rLTQzNzM4MTAzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/4/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738104.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzAvNC9hc3VzLXJvZy1nNzcxanctdDcxMTJoLW5vdGVib29rLTQzNzM4MTA0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/5/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738105.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzAvNS9hc3VzLXJvZy1nNzcxanctdDcxMTJoLW5vdGVib29rLTQzNzM4MTA1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/6/asus-rog-g771jw-t7112h-notebook-43738106.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzAvNi9hc3VzLXJvZy1nNzcxanctdDcxMTJoLW5vdGVib29rLTQzNzM4MTA2LmpwZw==
  Asus ROG G771JW-T7112H kannettava tietokone (34)
  Asus ROG G771JW-T7112H kannettava tietokone
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  1199, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  1199, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Samsung NC220P 22" Musta
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/4/samsung-nc10-4951734.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/9/samsung-nc10-kd02fr-21889889.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/0/samsung-nc10-kd02fr-21889890.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/1/samsung-nc10-kd02fr-21889891.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/2/samsung-nc10-kd02fr-21889892.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/1/samsung-nc10-kd02fr-21894411.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/2/samsung-nc10-kd02fr-21894412.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/3/samsung-nc10-kd02fr-21894413.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/7/samsung-nc10-kd02fr-21897047.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/8/samsung-nc10-kd02fr-21897048.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/9/samsung-nc10-kd02fr-21897049.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/0/samsung-nc10-kd02fr-21897050.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/1/samsung-nc10-kd02fr-21897051.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/2/samsung-nc10-kd02fr-21897052.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/3/samsung-nc10-kd02fr-21897053.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/4/samsung-nc10-kd02fr-21897054.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/2/samsung-nc10-kd02fr-21901822.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/samsung-nc10-kd02fr-21901823.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/samsung-nc10-kd02fr-21901824.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/samsung-nc10-kd02fr-21901825.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/samsung-nc10-kd02fr-21901826.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/samsung-nc10-kd02fr-21901827.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/8/6/samsung-nc10-kd02fr-21902086.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/3/samsung-nc10-kd02fr-21920573.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/4/samsung-nc10-kd02fr-21920574.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/5/samsung-nc10-kd02fr-21920575.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/6/samsung-nc10-kd02fr-21920576.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/7/samsung-nc10-kd02fr-21920577.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/8/samsung-nc10-kd02fr-21920578.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/9/samsung-nc10-kd02fr-21920579.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/0/samsung-nc10-kd02fr-21920580.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/1/samsung-nc10-kd02fr-21920581.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/2/samsung-nc10-kd02fr-21920582.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/3/samsung-nc10-kd02fr-21920583.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/4/samsung-nc10-kd02fr-21920584.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/5/samsung-nc10-kd02fr-21920585.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/8/samsung-nc10-kd02fr-21981018.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/8/samsung-nc220p-23127958.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/9/samsung-nc220p-23127959.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/0/samsung-nc220p-23127960.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/8/samsung-nc220p-25262748.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/9/samsung-nc220p-25262749.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/4/samsung-nc10-4951734.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzMvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAtNDk1MTczNC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/9/samsung-nc10-kd02fr-21889889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODg5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/0/samsung-nc10-kd02fr-21889890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/1/samsung-nc10-kd02fr-21889891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/2/samsung-nc10-kd02fr-21889892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODg5ODkyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/1/samsung-nc10-kd02fr-21894411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDExLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/2/samsung-nc10-kd02fr-21894412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDEyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/3/samsung-nc10-kd02fr-21894413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk0NDEzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/7/samsung-nc10-kd02fr-21897047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/8/samsung-nc10-kd02fr-21897048.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/4/9/samsung-nc10-kd02fr-21897049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDQ5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/0/samsung-nc10-kd02fr-21897050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/1/samsung-nc10-kd02fr-21897051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/2/samsung-nc10-kd02fr-21897052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/3/samsung-nc10-kd02fr-21897053.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDUzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/4/samsung-nc10-kd02fr-21897054.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxODk3MDU0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/2/samsung-nc10-kd02fr-21901822.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODIyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/3/samsung-nc10-kd02fr-21901823.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODIzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/samsung-nc10-kd02fr-21901824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/samsung-nc10-kd02fr-21901825.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/samsung-nc10-kd02fr-21901826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/samsung-nc10-kd02fr-21901827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAxODI3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/8/6/samsung-nc10-kd02fr-21902086.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzgvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTAyMDg2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/3/samsung-nc10-kd02fr-21920573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTczLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/4/samsung-nc10-kd02fr-21920574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/5/samsung-nc10-kd02fr-21920575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/6/samsung-nc10-kd02fr-21920576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/7/samsung-nc10-kd02fr-21920577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/8/samsung-nc10-kd02fr-21920578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/9/samsung-nc10-kd02fr-21920579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvOS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTc5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/0/samsung-nc10-kd02fr-21920580.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/1/samsung-nc10-kd02fr-21920581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/2/samsung-nc10-kd02fr-21920582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMi9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/3/samsung-nc10-kd02fr-21920583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvMy9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTgzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/4/samsung-nc10-kd02fr-21920584.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTg0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/5/samsung-nc10-kd02fr-21920585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNS9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTIwNTg1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/8/samsung-nc10-kd02fr-21981018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzEvOC9zYW1zdW5nLW5jMTAta2QwMmZyLTIxOTgxMDE4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/8/samsung-nc220p-23127958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzUvOC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/9/samsung-nc220p-23127959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzUvOS9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk1OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/0/samsung-nc220p-23127960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzYvMC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yMzEyNzk2MC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/8/samsung-nc220p-25262748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOC9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yNTI2Mjc0OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/9/samsung-nc220p-25262749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOS9zYW1zdW5nLW5jMjIwcC0yNTI2Mjc0OS5qcGc=
  Samsung NC220P 22" Musta (34)
  6.2879901960784315 (2)
  Samsung NC220P 22" Musta
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  1015.5, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  1015.5, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
2 31
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • Alle €480 (erittain_edulliset)
  • €480 - €710 (edulliset)
  • €710 - €1200 (keskihintaiset)
  • Yli €1200 (kalliit)
 • Mihin käyttöön tarvitset kannettavaa? (kannettavat_vaka_ytto_tilanteisiin):
  • HD-formaatin elokuvien katseluun (hd_formaatin_elokuvien_katseluun)
  • Liiketoimi (liiketoimi)
  • Matkailu (matkailu)
  • Opiskelijat (opiskelijat)
 • Tarvitsetko Full HD -ominaisuutta? (full_hd):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Gold (gold)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Helmi (helmi)
  • Hopea (hopea)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Purppura (purppura)
  • Puuhiili (puuhiili)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Ruusupuu (ruusupuu)
  • Sininen (sininen)
  • Turkoosi (turkoosi)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (ruudun_halkaisija):
  • Alle 13 tuumaa (pienet)
  • 13 - 16 tuumaa (keskikokoiset)
  • Yli 16 tuumaa (suuret)
 • Mikä käyttöjärjestelmä sopii sinulle parhaiten? (sisa_lta_a_ka_ytto_ja_rjestelma_n):
  • Android Android kannettava (android)
  • Chrome OS (chrome_os)
  • Mac OS X 10.10 Yosemite (mac_os_x_10_10_yosemite)
  • Mac OS X 10.7 Lion (mac_os_x_10_7_lion)
  • Mac OS X 10.8 Mountain Lion (mac_os_x_10_8_mountain_lion)
  • Mac OS X Mavericks (mac_os_x_mavericks)
  • Windows 10 Home (windows_10_home)
  • Windows 10 Pro (windows_10_pro)
  • Windows 7 Professional (windows_7_professional)
  • Windows 8 Windows 8 kannettava (windows_8)
  • Windows 8.1 Windows 8.1 kannettava (windows_8_1)
  • Windows 8.1 Pro (windows_8_1_pro)
  • Windows 8 Pro (windows_8_pro)
  • Windows Embedded Standard (windows_embedded_standard)
  • Windows XP Home Edition (windows_xp_home_edition)
 • Etsitkö kannettavaa kosketusnäytöllä? (kosketusna_ytto_):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsteko Bluetooth -ominaisuutta? (bluetooth):
  • Kyllä (kylla_)
 • Kuinka pitkää akun käyttöikää tarvitset? (akun_ka_ytto_aika):
  • < 7.4 tuntia (akun_ka_ytto_aika_7.4)
  • 7.4 tuntia - 8.7 tuntia (akun_ka_ytto_aika_7.4_8.7)
  • 8.7 tuntia - 10 tuntia (akun_ka_ytto_aika_8.7_10)
  • ≥ 10 tuntia (akun_ka_ytto_aika_10)
 • Minkä prosessorityypin tarvitset? (prosessorityyppi):
  • AMD A (amd_a)
  • AMD E (amd_e)
  • Intel Atom (intel_atom)
  • Intel Celeron (intel_celeron)
  • Intel Core i3-3xxx (intel_core_i3_3xxx)
  • Intel Core i3-4xxx (intel_core_i3_4xxx)
  • Intel Core i3-5xxx (intel_core_i3_5xxx)
  • Intel Core i5 (intel_core_i5)
  • Intel Core i5-2xxx (intel_core_i5_2xxx)
  • Intel Core i5-3xxx (intel_core_i5_3xxx)
  • Intel Core i5-4xxx (intel_core_i5_4xxx)
  • Intel Core i5-5xxx (intel_core_i5_5xxx)
  • Intel Core i5-6xxx (intel_core_i5_6xxx)
  • Intel Core i7 (intel_core_i7)
  • Intel Core i7-3xxx (intel_core_i7_3xxx)
  • Intel Core i7-4xxx (intel_core_i7_4xxx)
  • Intel Core i7-5xxx (intel_core_i7_5xxx)
  • Intel Core i7-6xxx (intel_core_i7_6xxx)
  • Intel Core M (intel_core_m)
  • Intel Pentium (intel_pentium)
  • Intel Pentium Mobile (intel_pentium_mobile)
  • NVIDIA Tegra (nvidia_tegra)
  • RockChip (rockchip)
 • Mitä tallennusmediaa tarvitset? (tallennusmedia):
  • Flash (flash)
  • HDD + Flash (hdd_flash)
  • HDD+SSD (hdd_ssd)
  • Hybrid-HDD (hybrid_hdd)
  • Kiintolevy (kiintolevy)
  • SSD-levy (ssd_levy)
 • Kuinka suurta kellotaajuutta tarvitset? (kellotaajuus):
  • 1300 MHz (kellotaajuus_1300.0)
  • 1700 MHz (kellotaajuus_1700.0)
  • 2000 MHz (kellotaajuus_2000.0)
  • 2400 MHz (kellotaajuus_2400.0)
  • 2500 MHz (kellotaajuus_2500.0)
  • 2600 MHz (kellotaajuus_2600.0)
 • Montako 3.0 USB-porttia tarvitset (usb_3_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
  • 4 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • 5 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__5.0)
  • 6 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__6.0)
 • Kuinka suuri resoluutio sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_resoluutio):
  • 1024 x 600 (1024_x_600)
  • 1280 x 1800 (1280_x_1800)
  • 1280 x 800 (1280_x_800)
  • 1366 x 768 (1366_x_768)
  • 1440 x 900 (1440_x_900)
  • 1600 x 900 (1600_x_900)
  • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
  • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
  • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
  • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
  • 2880 x 1620 (2880_x_1620)
  • 2880 x 1800 (2880_x_1800)
  • 3200 x 1800 (3200_x_1800)
  • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
 • Minkä painoinen kannettava sopii sinulle parhaiten? (paino_g):
  • < 1500 g (paino_g_1500)
  • 1500 g - 1900 g (paino_g_1500_1900)
  • 1900 g - 2300 g (paino_g_1900_2300)
  • ≥ 2300 g (paino_g_2300)
 • Kuinka suuren kokonaismuistin tarvitset? (kokonaismuisti):
  • < 260 GB (kokonaismuisti_260)
  • 260 GB - 500 GB (kokonaismuisti_260_500)
  • ≥ 500 GB (kokonaismuisti_500)
 • Montako prosessorin ydintä tarvitset? (prosessorin_ytimien_ma_a_ra_):
  • 2 (prosessorin_ytimien_ma_a_ra__2.0)
 • Mikä muistityyppi sopii sinulle parhaiten? (sisa_inen_muisti_tyyppi_):
  • DDR2-SDRAM (ddr2_sdram)
  • DDR3-SDRAM (ddr3_sdram)
  • DDR3L-RS-SDRAM (ddr3l_rs_sdram)
  • DDR3L-SDRAM (ddr3l_sdram)
  • DDR4-SDRAM (ddr4_sdram)
  • LPDDR3-SDRAM (lpddr3_sdram)
 • Montako 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Apple MacBook Air (apple_macbook_air)
  • Asus f555l (asus_f555l)
  • HP HP Elitebook 8460p (hp_hp_elitebook_8460p)
  • HP Pavilion x360 (hp_pavilion_x360)
  • Lenovo G50-80 (lenovo_g50_80)
  • Lenovo yoga (lenovo_yoga)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot