yleistä kelloradioista ja maailmanradioista

Kelloradio herättää mukavan pehmeästi musiikilla tai puheella. Joissain malleissa on CD-soitin, jolloin voi itse edellisenä iltana päättää minkälaisen musiikin tahtiin haluaa herätä. Ne, joilla on taipumusta nukkua musiikista tai radion pulinasta huolimatta, voivat valita myös summeri tai hälytysäänen herättämään.
Kelloradioita on eri kokoisia ja eri mallisia. Ne mallit, joissa on CD-soitin ovat yleisesti ottaen suurempia kuin muut. Niissä on stereoääni, joka tarkoittaa sitä, että musiikki pääsee paremmin oikeuksiinsa.
Snooze-toimintoa käyttäessä sängyssä voi loikoilla vielä ensimmäisen herätyksen jälkeen ilman, ettätarvitsee pelätä nukkuvansa pommiin. Snooze-toiminto laukaisee hälytyksen tietyin väliajoin, jolloin se pitää aina sammuttaa uudelleen.

Maailmanradio on radio, jolla voi kuunnella tavanomaisten paikallisradioaaltojen (ULA= ultralyhyet aallot) lisäksi sekä lyhyitä radioaaltoja (SW), että keskipitkiä radioaaltoja (MW). Kansainväliset yleisradioasemat, kuten esim. BBC World Service, lähettävät ohjelmia lyhyillä radioaalloilla, joita voi kuunnella kaikissa lomakohteissa.

Vertaile täällä kelloradioita ja löydä parhaat tarjoukset!

Mainokset

  • Himmennettävä LCD-näyttö. Heijastaa kellonajan seinälle tai kattoon. Mahdollisuus kellonajan jatkuvaan heijastamiseen. Herätyksessä torkkutoiminto. Herää tai nukahda lempiradiokanavaasi kuunnellen.
  • Alecto WS-3500 on monitoiminen sääasema, jossa on ulkolämpötilamittari ja tuulimittari.Suuri, helppolukuinen näyttö näyttää päivämäärän, kellonajan, lämpötilan ilmankosteuden, sääennusteen, sademäärän sekä tuulen nopeuden ja suunnan. Sääasema näyttää lämpötilan joko Celsius- tai Fahrenheit-asteikolla ja tuulen nopeuden maileissa, km/h:ssa tai solmuissa.Tuulta voidaan lukea 16 eri suunnasta ja äärimmäisissä sääoloissa ohjelmoitava säähälytin hälyttää äänimerkillä.Ulkosensori lähettää mitatut säätiedot pääyksikköön. Sääasema toimii paristoilla. Lisäksi Alecto WS-3500 -sääaseman toimintoihin kuuluvat kätevästi myös herätys- ja torkkutoiminto.Sääasema on täydellinen niin puutarhaan, toimistoon kuin kotiinkin.
  • Tilaa säästävä ja tyylikäs malli. Voit valita itse haluamasi torkkuajan, eikä sinun tarvitse turvautua vain laitteeseen asetettuihin torkkuaikoihin.
  • Kannettava fm radio valkoinen
  • Kellossa upea peilipinnoite ja tyylikäs projektori.
  • Tyylikkäässä kellossa on myös radioToiminnotDigitaalinen kello, jossa heijastustoiminto1,2 tuuman näyttö, jossa ledivalotAnaloginen FM-radioKahden minuutin kaksoisherätystoiminto sekä kahdeksan minuutin torkkutoimintoKäyttäjä valitsee hälytyksen: piippauksen tai radionUniajastin, jossa FM-radioNäytön himmennin...(tretti.fi)
  •  Tangent ALIO FM/DOCK – Pöytäradio herätyskellolla ja telakalla.Tangent Alio on paljon enemmän kuin pöytäradio. Tangentissa on iPod-telakka ja AUX-liitin, joihin voit kytkeä kannettavan soittimesi ja nauttia MP3-musiikista. Telakka on yhteensopiva myös iPhonen kanssa.Automaattinen viritystoiminto etsii radiokanavat napin painalluksella. Laadukkaan, 3,5-tuumaisen kaiutinelementin ansiosta Tangentissa on erinomainen, kokoaan suurempi sointi. Pienikokoinen radio on helppo sijoittaa vaikkapa yöpöydälle.FM radioHerätyskelloiPhone ja iPod -telakkaSelkeä näyttöKaukosäädin3.5mm AUX-liitäntäKiiltävä pintaviimeistelyTekniset tiedot:Lepovirrankulutus: < 1W (EUP 2013)Kaiutin: 3,5”, koko äänialueKotelo: BassorefleksiTeho: 5 W RMS @ 10% THDViritin: FM (87,5 – 108 MHz)Mitat (LxKxS): 210 x 110 x 175 mmPaino: 1.2 kgLisää tuotetietoja: Tangent Alio FM Dock --------------------------------------------Hinnat sisältävät ALV:nToimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €