yleistä kelloradioista ja maailmanradioista

Kelloradio herättää mukavan pehmeästi musiikilla tai puheella. Joissain malleissa on CD-soitin, jolloin voi itse edellisenä iltana päättää minkälaisen musiikin tahtiin haluaa herätä. Ne, joilla on taipumusta nukkua musiikista tai radion pulinasta huolimatta, voivat valita myös summeri tai hälytysäänen herättämään.
Kelloradioita on eri kokoisia ja eri mallisia. Ne mallit, joissa on CD-soitin ovat yleisesti ottaen suurempia kuin muut. Niissä on stereoääni, joka tarkoittaa sitä, että musiikki pääsee paremmin oikeuksiinsa.
Snooze-toimintoa käyttäessä sängyssä voi loikoilla vielä ensimmäisen herätyksen jälkeen ilman, ettätarvitsee pelätä nukkuvansa pommiin. Snooze-toiminto laukaisee hälytyksen tietyin väliajoin, jolloin se pitää aina sammuttaa uudelleen.

Maailmanradio on radio, jolla voi kuunnella tavanomaisten paikallisradioaaltojen (ULA= ultralyhyet aallot) lisäksi sekä lyhyitä radioaaltoja (SW), että keskipitkiä radioaaltoja (MW). Kansainväliset yleisradioasemat, kuten esim. BBC World Service, lähettävät ohjelmia lyhyillä radioaalloilla, joita voi kuunnella kaikissa lomakohteissa.

Vertaile täällä kelloradioita ja löydä parhaat tarjoukset!

Mainokset

 • Kellossa upea peilipinnoite ja tyylikäs projektori.
 •  Tangent Alio -pöytäradion Tangent Alio Baze tarjoaa samat täyteläiset soundit kuin edeltäjänsä. CD-soitin toistaa myös pakattuja musiikkitiedostoja, ja 3,5 mm:n liittimeen voit kytkeä minkä tahansa kannettavan soittimen. Automaattinen viritystoiminto etsii radiokanavat hetkessä.Tekniset tiedot:StereojärjestelmäFM-radio & CD-soitinToisto: CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMAKaiutin: 2 x 3'' Kokoalueen elementti, bassorefleksikoteloTeho: 10 Wattia RMS @ 1% THDTaajuusvaste: 80 Hz-20 kHzKaksi yksilöityä herätystäTorkku- ja uni-toiminnotKaukosäädinMitat (L x K x S): 370 x 135 x 200 mmTuloliitäntä: Aux 3.5 mm--------------------------------------------Hinnat sisältävät ALV:nToimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €
 • Tämän Philips-kelloradion kahden USB-paikan ansiosta voit kätevästi ladata laitteita vaikka nukkuessasi. Käytä herätysäänenä FM-radiota, summeria tai rauhoittavia luonnonääniä. Suuret painikkeet helpottavat laitteen käyttöä.
 • Tivoli Audion kymmenvuotis-juhlamalli!
 • Tangent Alio pöytäradio herätystoiminnolla ja iPhone telakalla. Varustettu kaukosäätimellä ja 3,5 mm aux-liitännällä audiolaitteiden kytkemiseen. Kiiltävä valkoinen pintaviimeistely. FM RADIO HERÄTYSKELLO IPHONE -TELAKKA SELKEÄ NÄYTTÖ KAUKOSÄÄDIN 3.5MM AUX-LIITÄNTÄ Tekniset tiedot: Lepovirrankulutus: < 1W (EUP 2013) Kaiutin: 3,5”, koko äänialue Kotelo: Bassorefleksi Teho: 5 W RMS @ 10% THD Liitännät: iPhone-/iPod-telakka, 3,5mm (AUX) sisääntulo Viritin: FM (87,5 –108 MHz) Kaukosäädin: Kyllä Mitat: 210 x 110 x 175 mm (LxKxS)  
 • Virittäydy haluamallesi taajuudelle analogisella FM/AM-radiovirittimellä.

  • Asteittainen herätys ja säädettävä torkkuajastin
  • Vakio-, kaksoisherätys- tai projektorimallitoiminnot
  • Lähtöteho 100 mW
  • Mukana toimitettava vara-akku takaa, ettet jää ilman virtaa