yleistä kelloradioista ja maailmanradioista

Kelloradio herättää mukavan pehmeästi musiikilla tai puheella. Joissain malleissa on CD-soitin, jolloin voi itse edellisenä iltana päättää minkälaisen musiikin tahtiin haluaa herätä. Ne, joilla on taipumusta nukkua musiikista tai radion pulinasta huolimatta, voivat valita myös summeri tai hälytysäänen herättämään.
Kelloradioita on eri kokoisia ja eri mallisia. Ne mallit, joissa on CD-soitin ovat yleisesti ottaen suurempia kuin muut. Niissä on stereoääni, joka tarkoittaa sitä, että musiikki pääsee paremmin oikeuksiinsa.
Snooze-toimintoa käyttäessä sängyssä voi loikoilla vielä ensimmäisen herätyksen jälkeen ilman, ettätarvitsee pelätä nukkuvansa pommiin. Snooze-toiminto laukaisee hälytyksen tietyin väliajoin, jolloin se pitää aina sammuttaa uudelleen.

Maailmanradio on radio, jolla voi kuunnella tavanomaisten paikallisradioaaltojen (ULA= ultralyhyet aallot) lisäksi sekä lyhyitä radioaaltoja (SW), että keskipitkiä radioaaltoja (MW). Kansainväliset yleisradioasemat, kuten esim. BBC World Service, lähettävät ohjelmia lyhyillä radioaalloilla, joita voi kuunnella kaikissa lomakohteissa.

Vertaile täällä kelloradioita ja löydä parhaat tarjoukset!

Mainokset

  • Tangent Alio pöytäradio herätystoiminnolla . Varustettu kaukosäätimellä ja 3,5 mm aux-liitännällä audiolaitteiden kytkemiseen. Kiiltävä valkoinen pintaviimeistely. FM RADIO HERÄTYSKELLO IPHONE -TELAKKA SELKEÄ NÄYTTÖ KAUKOSÄÄDIN 3.5MM AUX-LIITÄNTÄ Tekniset tiedot: Lepovirrankulutus: < 1W (EUP 2013) Kaiutin: 3,5”, koko äänialue Kotelo: Bassorefleksi Teho: 5 W RMS @ 10% THD Liitännät: iPhone-/iPod-telakka, 3,5mm (AUX) sisääntulo Viritin: FM (87,5 –108 MHz) Kaukosäädin: Kyllä Mitat: 210 x 110 x 175 mm (LxKxS)  
  • Kellossa upea peilipinnoite ja tyylikäs projektori.
  •  Tangent Alio -pöytäradion Tangent Alio Baze tarjoaa samat täyteläiset soundit kuin edeltäjänsä. CD-soitin toistaa myös pakattuja musiikkitiedostoja, ja 3,5 mm:n liittimeen voit kytkeä minkä tahansa kannettavan soittimen. Automaattinen viritystoiminto etsii radiokanavat hetkessä.Tekniset tiedot:StereojärjestelmäFM-radio & CD-soitinToisto: CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMAKaiutin: 2 x 3'' Kokoalueen elementti, bassorefleksikoteloTeho: 10 Wattia RMS @ 1% THDTaajuusvaste: 80 Hz-20 kHzKaksi yksilöityä herätystäTorkku- ja uni-toiminnotKaukosäädinMitat (L x K x S): 370 x 135 x 200 mmTuloliitäntä: Aux 3.5 mm--------------------------------------------Hinnat sisältävät ALV:nToimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €
  • - FM RADIO- HERÄTYSKELLO- IPHONE-/IPOD -TELAKKA- SELKEÄ NÄYTTÖ- KAUKOSÄÄDIN- 3.5MM AUX-LIITÄNTÄ- KIILTÄVÄ PINTAVIIMEISTELYTekniset tiedot:- Lepovirrankulutus: @ 1W (EUP 2013)- Kaiutin: 3,5@, koko äänialue- Kotelo: Bassorefleksi- Teho: 5 W RMS @ 10% THD- Liitännät: iPhone-/iPod-telakka, 3,5mm (AUX) sisääntulo- Viritin: FM (87,5 @ 108 MHz)- Kaukosäädin: Kyllä- Mitat: 210 x 110 x 175 mm (LxKxS)
  • • Digitaalinen AM/FM-radioviritin
    • Asteittainen herätys ja säädettävä torkkuajastin
    • Teho: 100mW

  • Tämä tyylikäs AJ3123/12-kelloradio on näyttää mukavalta ja herättää sinut ajoissa. Laitteessa on sisäinen FM-radio, ja voit valita herätysääneksi lempiradiokanavasi tai summerin.