yleistä kelloradioista ja maailmanradioista

Kelloradio herättää mukavan pehmeästi musiikilla tai puheella. Joissain malleissa on CD-soitin, jolloin voi itse edellisenä iltana päättää minkälaisen musiikin tahtiin haluaa herätä. Ne, joilla on taipumusta nukkua musiikista tai radion pulinasta huolimatta, voivat valita myös summeri tai hälytysäänen herättämään.
Kelloradioita on eri kokoisia ja eri mallisia. Ne mallit, joissa on CD-soitin ovat yleisesti ottaen suurempia kuin muut. Niissä on stereoääni, joka tarkoittaa sitä, että musiikki pääsee paremmin oikeuksiinsa.
Snooze-toimintoa käyttäessä sängyssä voi loikoilla vielä ensimmäisen herätyksen jälkeen ilman, ettätarvitsee pelätä nukkuvansa pommiin. Snooze-toiminto laukaisee hälytyksen tietyin väliajoin, jolloin se pitää aina sammuttaa uudelleen.

Maailmanradio on radio, jolla voi kuunnella tavanomaisten paikallisradioaaltojen (ULA= ultralyhyet aallot) lisäksi sekä lyhyitä radioaaltoja (SW), että keskipitkiä radioaaltoja (MW). Kansainväliset yleisradioasemat, kuten esim. BBC World Service, lähettävät ohjelmia lyhyillä radioaalloilla, joita voi kuunnella kaikissa lomakohteissa.

Vertaile täällä kelloradioita ja löydä parhaat tarjoukset!

Mainokset

  • Kellossa upea peilipinnoite ja tyylikäs projektori.
  • Tivoli Audio Model 10 Combo stereoradio on pieni ja suorituskykyinen stereojärjestelmä kahdella kaiuttimella. Model One -radion markkinoille tuonnin jälkeen yksikään radio ei ole tarjonnut yhtä loistavaa vastaanottolaatua ja hifiäänentoistoa. Model 10 -mallissa on palkittu Tivoli Audio -piiristö, jossa yhdistyvät alan huippua edustava digitaalinen viritin ja kello sekä 3 tuuman raskasmagneettinen kokoäänikaiutin, jonka runsas ja tarkka äänimaailma täyttää asuntosi lattiasta kattoon. Säädettävä taajuuskorjain täydentää äänitasot vaatimustesi mukaan; siinä on säätimet sekä diskantille, bassolle, äänekkyydelle että balanssille. Lisäksi kauniiseen, huonekalulaadun puukoteloon on tehty basson kuuluvuutta parantava aukko. Radion kaikkia toimintoja voi säätää helposti radion päällä olevalla kiertosäätimellä tai kätevällä kauko-ohjaimella. Digitaalinen käyttöliittymä on intuitiivinen, ja sen avulla toimintojen ja asetusten selaus onnistuu nopeasti ja helposti. Suuri taustavalaistu nestekidenäyttö ja valikkoruutu on suunniteltu näkyvyydeltään poikkeukselliseksi, ja käyttäjät voivat säätää sen valaisun halunsa mukaan. Digitaalisessa kellossa on kaksi itsenäistä hälytintä, jotka herättävät sinut joko musiikkia soittamalla tai äänimerkillä, sekä uniajastin ja torkkuhälytin. Model 10 on monikäyttöinen ja laajennettavissa. Siinä on lisätulo CD-soittimelle, iPhonelle, iPodille tai muulle MP3-soittimelle sekä sekaäänitaajuustulo ja äänitys-, kuuloke- ja alabassokaiutinlähdöt. Ylimääräisen mukana tulevan yhteensopivan stereokaiuttimen liittäminen laitteeseen muuttaa sen erillisyksiköstä täydeksi stereojärjestelmäksi. Lisäksi kaupanpäälle ilmaiseksi Blucon Bluetooth sovitin, joka tekee laitteesta Bluetooth yhteensopivan.
  • Kaksi USB latauspaikka
  •  Beurer WL30 - HerätysvaloHerää luonnollisesti ja lempeästi Beurer WL30 herätysvalon avulla.WL30 herätysvalo syttyy asteittain kuin nouseva aurinko ennen määritettyä herätysaikaa. Tämä valmistaa elimistöä heräämiseen virkeänä. Herääminen on entistäkin miellyttävämpää kun hälytysääneksi voi valita luonnon ääniä tai radiokanavan. Beurer WL30 herätysvalon voi myös asettaa ennen nukkumaanmenoa himmenemään asteittain, jäljitellen laskevan auringon valoa. Lisäksi ''goodnight'' - asetuksella voi ohjelmoida valitun radiokanavan tai luonnon äänten sammumaan haluttuna aikana, jolloin sängystä ei tarvitse nousta sammuttamaan laitetta erikseen.Tekniset tiedot:Asteittain voimistuva valo (voimakkuus säädettävissä)Valon sarastuksen voi määrittää kytkeytymään päälle 15 - 120 minuuttia ennen haluttua herätysaikaaHerätysääneksi voi valita luonnon äänen (linnunlaulu, sammakon kurnutus, vesisade tai tuuli) FM radion tai normaalin merkkiäänenTorkku-toimintoNäytön kirkkaus säädettävissä (3 tasoa)Näytön väri valittavissa: oranssi tai sininenWL30 herätysvalossa myös miellyttävä ''Sunset'' ja ''Good night''-toiminto: nukahda lempeästi asteittain himmenevään valoon tai aseta aika jolloin haluat radion tai luonnon äänten sammuvanTakuu 3 vuotta--------------------------------------------Toimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €