yleistä kelloradioista ja maailmanradioista

Kelloradio herättää mukavan pehmeästi musiikilla tai puheella. Joissain malleissa on CD-soitin, jolloin voi itse edellisenä iltana päättää minkälaisen musiikin tahtiin haluaa herätä. Ne, joilla on taipumusta nukkua musiikista tai radion pulinasta huolimatta, voivat valita myös summeri tai hälytysäänen herättämään.
Kelloradioita on eri kokoisia ja eri mallisia. Ne mallit, joissa on CD-soitin ovat yleisesti ottaen suurempia kuin muut. Niissä on stereoääni, joka tarkoittaa sitä, että musiikki pääsee paremmin oikeuksiinsa.
Snooze-toimintoa käyttäessä sängyssä voi loikoilla vielä ensimmäisen herätyksen jälkeen ilman, ettätarvitsee pelätä nukkuvansa pommiin. Snooze-toiminto laukaisee hälytyksen tietyin väliajoin, jolloin se pitää aina sammuttaa uudelleen.

Maailmanradio on radio, jolla voi kuunnella tavanomaisten paikallisradioaaltojen (ULA= ultralyhyet aallot) lisäksi sekä lyhyitä radioaaltoja (SW), että keskipitkiä radioaaltoja (MW). Kansainväliset yleisradioasemat, kuten esim. BBC World Service, lähettävät ohjelmia lyhyillä radioaalloilla, joita voi kuunnella kaikissa lomakohteissa.

Vertaile täällä kelloradioita ja löydä parhaat tarjoukset!

Mainokset

 • - Tyyppi: FM-stereo-/AM-kelloradio- Kaiutin: 1 kpl 8 cm koko äänialueen kaiutin- Vastaanottoalueet: FM: 87.5 - 108 MHz- AM: 522 - 1629 kHz- Mitat (LxKxS): 210 x 118 x 118 mm- Paino: 1580 g- Kuulokeliitäntä, Subwooferin liitäntä, Äänitysliitäntä / linjalähtö, AUX IN-liitäntä
 •  Tangent Uno 2go kannettava, tyylikkään retro-henkinen FM/AM-radio. Tangent UNO 2go pitää sisällään useita ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja alkuperäisestä Tangent UNO:sta. Siinä on 50-luvun tyyppinen viritysasteikko, jämäkkä viritysnuppi ja minimaalinen määrä muita säätimiä. Tämän uuden menestyksen pyörteissä on käyttösäätimet kuitenkin sijoitettu vastaamaan uusia käyttötapoja. Tukeva alumiinikahva kruunaa kokonaisuuden. Käännä kahva radion taakse, sujauta radio seinätelineeseen, joka toimitetaan laitteen mukana ja käytössäsi on uudenlainen sijoituspaikka. Tangent UNO 2go:n ääni kuulostaa suurenmoiselta, kuten odottaa sopii. Tehokas 3” kaiutinelementti toistaa laulun ja musiikin aitoudella, joka tekee oikeutta alkuperäiselle äänitteelle. Käyttäessäsi radiossa ladattavia akkuja, Tangent UNO lataa akut automaattisesti, kun kytket sen verkkovirtaan. Jos käytät paristoja niin silloin laitetta ei saa kytkeä verkkovirtaan. (akut tai paristot ei sisälly pakettiin)FM/AM-radio, manuaalinen viritysVerkkokäyttöinen/ paristokäyttöinen/ ladattavaMaksimi teho: 5WKaiutinyksikkö: 3", koko äänialueTaajuusvaste: 100 Hz -20 kHzVoimakkuussäädin, OFF/FM/AM/AUX/-valitsinVirran ilmaisin, Virityksen ilmaisinKuulokelähtöliitäntä (stereo), DC-jänniteliitäntä verkkolaitteelle, AUX-tuloliitäntä, Lähtöliitäntä ääninauhurille/-tallentimelleMitat (K x L x S): 150 x 250 x 84 mmLisää tuotetietoja: Tangent Uno 2go--------------------------------------------Toimitusaika: Tilaustuote arvio. 2 - 5 vkoaToimituskulut: 7,00 €
 • Philips DC295 Dockingstation huolehtii henkilökohtaisesta mukavuudestasi. Anna laitteen herättää sinut pehmeästi musiikilla iPodistasi/iPhonestasi/iPadistasi Lightning-liitännän kautta, tai aloittaa aamu ajankohtaisilla uutisilla radiosta. DC295 Dockingstation paitsi antaa sinun aloittaa päiväsi rauhassa, myös tuo makuuhuoneesi lisätyyliä modernin alumiinikuorensa ansiosta. Kellonaika ja tarkka herätys toimivat myös sähkökatkon sattuessa, ja kaksi herätysaikaa takaavat sen, että sinut voidaan herättää kahtena eri aikana.Huomaathan, että laite toimii ainoastaan seuraavien laitteiden kanssa: iPhone 5, iPod touch 5. generation, iPod nano 7. generation, iPad, jossa Retina-näyttö ja iPad mini.
 • Taydennä Oregon WMR86 -laite ylimääräisellä lämpötilanäytöllä. Tarkkaile useiden tilojen lämpötilaa samanaikaisesti.
 • Virittäydy haluamallesi taajuudelle analogisella FM/AM-radiovirittimellä.

  • Asteittainen herätys ja säädettävä torkkuajastin
  • Vakio-, kaksoisherätys- tai projektorimallitoiminnot
  • Lähtöteho 100 mW
  • Mukana toimitettava vara-akku takaa, ettet jää ilman virtaa