yleistä kelloradioista ja maailmanradioista

Kelloradio herättää mukavan pehmeästi musiikilla tai puheella. Joissain malleissa on CD-soitin, jolloin voi itse edellisenä iltana päättää minkälaisen musiikin tahtiin haluaa herätä. Ne, joilla on taipumusta nukkua musiikista tai radion pulinasta huolimatta, voivat valita myös summeri tai hälytysäänen herättämään.
Kelloradioita on eri kokoisia ja eri mallisia. Ne mallit, joissa on CD-soitin ovat yleisesti ottaen suurempia kuin muut. Niissä on stereoääni, joka tarkoittaa sitä, että musiikki pääsee paremmin oikeuksiinsa.
Snooze-toimintoa käyttäessä sängyssä voi loikoilla vielä ensimmäisen herätyksen jälkeen ilman, ettätarvitsee pelätä nukkuvansa pommiin. Snooze-toiminto laukaisee hälytyksen tietyin väliajoin, jolloin se pitää aina sammuttaa uudelleen.

Maailmanradio on radio, jolla voi kuunnella tavanomaisten paikallisradioaaltojen (ULA= ultralyhyet aallot) lisäksi sekä lyhyitä radioaaltoja (SW), että keskipitkiä radioaaltoja (MW). Kansainväliset yleisradioasemat, kuten esim. BBC World Service, lähettävät ohjelmia lyhyillä radioaalloilla, joita voi kuunnella kaikissa lomakohteissa.

Vertaile täällä kelloradioita ja löydä parhaat tarjoukset!

Mainokset

  • Tangent Alio pöytäradio herätystoiminnolla ja iPhone telakalla. Varustettu kaukosäätimellä ja 3,5 mm aux-liitännällä audiolaitteiden kytkemiseen. Kiiltävä valkoinen pintaviimeistely. FM RADIO HERÄTYSKELLO IPHONE -TELAKKA SELKEÄ NÄYTTÖ KAUKOSÄÄDIN 3.5MM AUX-LIITÄNTÄ Tekniset tiedot: Lepovirrankulutus: < 1W (EUP 2013) Kaiutin: 3,5”, koko äänialue Kotelo: Bassorefleksi Teho: 5 W RMS @ 10% THD Liitännät: iPhone-/iPod-telakka, 3,5mm (AUX) sisääntulo Viritin: FM (87,5 –108 MHz) Kaukosäädin: Kyllä Mitat: 210 x 110 x 175 mm (LxKxS)  
  • - Radio-ohjattava kello (DCF-77) - FM PLL -radio, jossa pikavalinnat- Kaksoisherätys - Päivämäärä - Iso näyttö - Himmennettävä näyttö, hämärä/valoisa näyttö - AC 230V 50HzEnglannin- ja saksankielinen käyttöohje.
  • Himmennettävä LCD-näyttö. Heijastaa kellonajan seinälle tai kattoon. Mahdollisuus kellonajan jatkuvaan heijastamiseen. Herätyksessä torkkutoiminto. Herää tai nukahda lempiradiokanavaasi kuunnellen.
  •  Tangent ALIO FM/DOCK – Pöytäradio herätyskellolla ja telakalla.Tangent Alio on paljon enemmän kuin pöytäradio. Tangentissa on iPod-telakka ja AUX-liitin, joihin voit kytkeä kannettavan soittimesi ja nauttia MP3-musiikista. Telakka on yhteensopiva myös iPhonen kanssa.Automaattinen viritystoiminto etsii radiokanavat napin painalluksella. Laadukkaan, 3,5-tuumaisen kaiutinelementin ansiosta Tangentissa on erinomainen, kokoaan suurempi sointi. Pienikokoinen radio on helppo sijoittaa vaikkapa yöpöydälle.FM radioHerätyskelloiPhone ja iPod -telakkaSelkeä näyttöKaukosäädin3.5mm AUX-liitäntäKiiltävä pintaviimeistelyTekniset tiedot:Lepovirrankulutus: < 1W (EUP 2013)Kaiutin: 3,5”, koko äänialueKotelo: BassorefleksiTeho: 5 W RMS @ 10% THDViritin: FM (87,5 – 108 MHz)Mitat (LxKxS): 210 x 110 x 175 mmPaino: 1.2 kgLisää tuotetietoja: Tangent Alio FM Dock --------------------------------------------Hinnat sisältävät ALV:nToimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €
  • Tilaa säästävä ja tyylikäs malli. Voit valita itse haluamasi torkkuajan, eikä sinun tarvitse turvautua vain laitteeseen asetettuihin torkkuaikoihin.
  • Kellossa upea peilipinnoite ja tyylikäs projektori.
  • Väri: valkoinenMateriaali: muoviDigitaaliviritin DAB, DAB+FM-RadioMuistipaikat kanaville 20Herätys-toimintoLCD-näyttöTorkkuajastinasennettu antenni
  • Tuotekuvaus tulossa.Mikäli haluatte lisätietoa tuotteesta, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne.Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa info@tretti.fi...(tretti.fi)
  • - FM RADIO- HERÄTYSKELLO- IPHONE-/IPOD -TELAKKA- SELKEÄ NÄYTTÖ- KAUKOSÄÄDIN- 3.5MM AUX-LIITÄNTÄ- KIILTÄVÄ PINTAVIIMEISTELYTekniset tiedot:- Lepovirrankulutus: @ 1W (EUP 2013)- Kaiutin: 3,5@, koko äänialue- Kotelo: Bassorefleksi- Teho: 5 W RMS @ 10% THD- Liitännät: iPhone-/iPod-telakka, 3,5mm (AUX) sisääntulo- Viritin: FM (87,5 @ 108 MHz)- Kaukosäädin: Kyllä- Mitat: 210 x 110 x 175 mm (LxKxS)