yleistä kelloradioista ja maailmanradioista

Kelloradio herättää mukavan pehmeästi musiikilla tai puheella. Joissain malleissa on CD-soitin, jolloin voi itse edellisenä iltana päättää minkälaisen musiikin tahtiin haluaa herätä. Ne, joilla on taipumusta nukkua musiikista tai radion pulinasta huolimatta, voivat valita myös summeri tai hälytysäänen herättämään.
Kelloradioita on eri kokoisia ja eri mallisia. Ne mallit, joissa on CD-soitin ovat yleisesti ottaen suurempia kuin muut. Niissä on stereoääni, joka tarkoittaa sitä, että musiikki pääsee paremmin oikeuksiinsa.
Snooze-toimintoa käyttäessä sängyssä voi loikoilla vielä ensimmäisen herätyksen jälkeen ilman, ettätarvitsee pelätä nukkuvansa pommiin. Snooze-toiminto laukaisee hälytyksen tietyin väliajoin, jolloin se pitää aina sammuttaa uudelleen.

Maailmanradio on radio, jolla voi kuunnella tavanomaisten paikallisradioaaltojen (ULA= ultralyhyet aallot) lisäksi sekä lyhyitä radioaaltoja (SW), että keskipitkiä radioaaltoja (MW). Kansainväliset yleisradioasemat, kuten esim. BBC World Service, lähettävät ohjelmia lyhyillä radioaalloilla, joita voi kuunnella kaikissa lomakohteissa.

Vertaile täällä kelloradioita ja löydä parhaat tarjoukset!

Mainokset

  • Kaksi USB latauspaikka
  • - FM RADIO- HERÄTYSKELLO- IPHONE-/IPOD -TELAKKA- SELKEÄ NÄYTTÖ- KAUKOSÄÄDIN- 3.5MM AUX-LIITÄNTÄ- KIILTÄVÄ PINTAVIIMEISTELYTekniset tiedot:- Lepovirrankulutus: @ 1W (EUP 2013)- Kaiutin: 3,5@, koko äänialue- Kotelo: Bassorefleksi- Teho: 5 W RMS @ 10% THD- Liitännät: iPhone-/iPod-telakka, 3,5mm (AUX) sisääntulo- Viritin: FM (87,5 @ 108 MHz)- Kaukosäädin: Kyllä- Mitat: 210 x 110 x 175 mm (LxKxS)
  • Kellossa upea peilipinnoite ja tyylikäs projektori.