kodinkoneet

Etsitkö pölynimuria tai jääkaappia, vaiko jotain tiettyä keittiön pienkonetta? Tässä kategoriassa voi vertailla kodinkoneita hauskoista hyödyllisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Mainokset

  • Ota ympäristö huomioon pyykinpesussaKorkealuokkaisen tekniikan ansiosta tämä pesukone on erittäin energiatehokas, ja sen energialuokka onkin A++. Yksi energiatehokkaimmista tavoista pestä pyykkiä!Ajastustoiminnolla enemmän joustavuuttaTämä pesukone mukautuu päiväohjelmaasi. Ajastimen ansiosta voit täyttää pesukoneen ja ohjelmoida sen käynnistymään sinulle sopivampana ajankohtana. Valitse joko 3, 6 tai 9 tunnin viive. Joustavuutta pyykinpesuun!Toimintojen helppo valitseminen ja hallintaJos pesukoneessa on älykkäitä toimintoja, niiden valitsemisen on myös oltava nopeaa ja helppoa. Siksi tämän pesukoneen helppokäyttöiset kosketuspainikkeet on suunniteltu niin, että jokaisen toiminnon ja asetuksen valinta on käyttäjäystävällistä.Nestemäisen pesuaineen joustavampi käyttöPesuaineen annosteleminen juuri oikeaan aikaan voi vaikuttaa suuresti pesutulokseen. Tämän pesukoneen pesuainelokero takaa, että nestemäisen pesuaineen jokainen pisara pidetään tallessa käyttöhetkeen saakka. Sen ansiosta jokainen pisara käytetään hyväksi. Pesuainetta ei mene hukkaan ja pesutulos on aina paras mahdollinen.
  • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
  • Matsui MDW60W12N astianpesukone vastaa kaikkiin tarpeisiisi ja löydät jokaiseen tilanteeseen parhaiten sopivan pesuohjelman.
  • Sekoittaa parhaiten, ei jätä paloja. ProBlend 6 -tekniikalla jopa 50 % hienompi tulos.
  • Erikoislamppu joka on suunniteltu erityisesti jääkaappeihin ,viinikaappeihin ja pakastimiin. 15W, E14 kannalla. 230V.
  • Pieni ja näppärä friteerauskeitin pienempään talouteen. Hyvä ja kompakti 1.75L friteerauskeitin sipsien ja snacksien valmistamiseen. Irrotettavan sisäastian ansiosta keitin on helppo puhdistaa. Ulkopinta on ruostumatonta terästä ja se on varustettu säädettävällä termostaatilla. Sopii myös ulkokäyttöön....(tretti.fi)
  • Kätevä peruskone, kun etsit pientä ja perusteellista, edullista ompelukonetta. 9 perus- ja koristeommeltaAutomaattinen 4-vaiheinen napinläpiSäädettävä tikinpituusAutomaattinen peruutustoiminto saumojen vahvistamiseksi Pikakiinnitteise Snap on -paininjalat Heavy Duty -metallirunko vapaavarsiompeluunKiinteä säilytyslokero tarvikkeilleVapaavarsi vaikeiden paikkojen ompelua varten. Extra-High Lifter -paininjalka tilaavieviä materiaaleja vartenMukana tulevat tarvikkeet: puola, ruuvimeisseli, neuloja, sivellin, öljypullo, viivoitin, napinläpipainike, napinommelpainike ja vetoketjupainike. 12,0 "x 15,0" x 6,25 "
  • Philips Kahvinkeitin HD7546/20, N. Tyyppi: Freestanding, Väri: Musta, Kahvinvalmistus-teknologia: Valua. Kahvin syöttö: Kahvin purut, Juomien tyyppi: Kahvi, Vesisäiliön tilavuus: 1,2l. Johdon pituus: 0,88m. AC-syöttöjännite: 220-240V, AC-syöttötaajuus: 50/60 Hz. Tuotteen leveys: 25,5 cm, Tuotteen syvyys: 22,1 cm, Tuotteen korkeus: 37 cm
  • Genussvorteile Genaue Temperaturregelung Grill, Heißluft plus, Intensivbacken
pyykinpesukone

astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti. Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: tiskikonetyypit, tiskikoneen toiminnot, tiskikoneet ja muotoilu sekä suosittuja tiskikonemerkkejä.

lue lisää astianpesukoneista »

jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa.

lue lisää jääkaapeista »

pakastin

Pakastin kuuluu nykyajan keittiöön. Monia elintarvikkeita voi pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Yhdistelmäkaapeista lisää tietoa jääkaapit-kategoriassa. Harkitsetko uuden pakastimen hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pakastinta ostaessa.

lue lisää pakastimista »

ruoanlaitto

keittiön pienkone

kahvi ja tee

imurointi

silitysrauta ja -tarvikkeet

Silitysraudoista on eri versioita: kuivasilitysrauta, höyrysilitysrauta ja höyrykone. Kuivasilitysraudassa rautaosa lämpiää. Höyrysilitysrautaan laitetaan vettä niin, että se pystyy tuottamaan höyryä lämmettyään. Höyry tulee ulos rautaosassa olevista rei’istä ja helpottaa siten tiettyjen materiaalien silitystä. Höyrysilitysraudat ovat nykyään yleisimpiä. Suosittuja ovat myös höyrykoneet. Höyrykone on höyrysilitysrauta, jossa on suuri vesisäiliö. Korkean paineen (jopa 5 baaria) avulla höyrykone suoristaa rypyt entistä helpommin ja nopeammin.

lue lisää silitysraudoista ja tarvikkeista »

ompelukone

Voit heittää pois rikkoutuneen pelipaidan tai lyhentää farkut myymälässä, mutta on paljon helpompaa ja halvempaa korjata vaatteet itse! Ompelukone on luonnollisesti luotettavampi ja nopeampi tapa työskennellä kuin käsin neuloen. Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon ostaessa hyvää ompelukonetta? Täällä kerromme muutamia ostovinkkejä. Ompelukonetta ostaessa muista tarkistaa seuraavat asiat: 1. Helppokäyttöisyys: Onko ompelukonetta helppo käyttää? Tarvitseeko ohjekirjaan paneutua vai voitko aloittaa työn heti.

lue lisää ompelukoneista »

viinikaappi

Viinikaappi ei ole enää mikään ravintoloiden hienous, vaan siitä on tullut joka kotiin sopiva mukavuus. Viinin maistelu onkin yleistynyt viime vuosina, joten viinikaapille on enemmän tarvetta. Viinikaappi auttaa viinin lämpötilan säätelyssä niin että voit aina tarjoilla viinin sille sopivan lämpöisenä. Oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Silloin pystyt nauttimaan viinistä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

lue lisää viinikaapeista »

viinitarvikkeet

astiasto