kodinkoneet

Etsitkö pölynimuria tai jääkaappia, vaiko jotain tiettyä keittiön pienkonetta? Tässä kategoriassa voi vertailla kodinkoneita hauskoista hyödyllisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Mainokset

 • Edestä täytettävä Samsung pyykinpesukoneen täyttömäärä on 7 kg ja se sopii mainiosti keskisuurille perheille. Energialuokka A++.
 • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
 • Bosch SMU50M62SK on tehokas A++ -energialuokan astianpesukone. Valittavissa on viisi tehokasta pesuohjelmaa: Intensiivi 70° , Auto 45-65°, Eco 50°, Kevyt 45 ja esihuutelu -ohjelmat, näistä voit valita tarpeeseesi sopivimman ohjelman. Puolittaa halutessasi tiskausajan VarioSpeed-ohjelman avulla parhaalla astianpesu- ja kuivaustuloksella. Hiljaisen astianpesukoneen äänitaso on ainoastaan 44 dB ja siihen mahtuu 13 hengen astiasto kerralla. Lapsilukitus luukulle ja valitsimille lisäävät koneen turvallisuutta, eikä lapsi tai kotieläin pääse muokkaamaan ohjelmaa kesken pesun. Elektroninen jäljellä olevan pesuajan näyttö kertoo jäljellä olevan pesuajan, näytön ja ajastimen avulla voit myös siirtää pesuohjelman käynnistystä jopa 24 tuntia ja käyttää esimerkiksi edullisempaa yö -sähköä. Kuluttajalehden testivoittaja (4/2012)
 • - Työtason alle sijoitettava, leveys 60 cm- 14 hengen astiasto- 45 dB (A) re1pW- Pesuohjelmat merkitty symbolein- Ohjelman valinta painikekytkimellä- Kolmas pesutaso aterimille- ComfortClose- luukunsulkeutumismekanismi- Jäljellä olevan ohjelma- ajan näyttö ja 24 h ajastin- @Turbo@- pesuajan lyhennysmahdollisuus- Pesuohjelmat: Automatic, Hienopesu, Tehopesu 75, Eco ja Kevyt 50- ThermoSave- lämminvesiliitäntämahdollisuus- Lapsilukko- Patentoitu tahraantumaton CleanSteel -teräs
 • UltraSilencer - entistä parempi sukupolvi hiljaisia pölynimureita. Patentoidut uudistukset yhdistävät erinomaisen puhdistuskyvyn ja ennätyksellisen, tietyissä malleissa jopa vain 61 dB:n äänitason, mikä on alhaisempi kuin normaali keskusteluääni! Uusi UltraSilencer on myös varusteiltaan ja ominaisuuksiltaan ehdottomasti korkeinta luokkaa kuten pehmeät pyörät, 12 metrin siivousulottuvuus, AeroPro Classic -kädensija ja AeroPro Silent -suulake sekä 3in1 -piensuulake.

 • Keitin valmistaa 10 kupillista 6 minuutissa. Automaattinen virrankatkaisu. Automaattinen tippalukko ja sekoittava aromikansi. Kaksi erillistä vastusta takaavat optimaalisen suodatuslämpötilan sekä säilytyslämpötilan. Mitat L-S-K (mm) 325x170x355.

  Moccamaster kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Hollannissa. Valmistuksessa käytetään laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Keittimen runko on alumiinia, keittovastus kuparia , veden nousuputki on lasia ja veden juoksutusputki on kromattua messinkiä. Keittimen keittovastus kytkeytyy automaattisesti pois päältä kun vesisäiliö on tyhjä. Keittimessä on erillinen lämpölevyn tehonsäätökytkin 48 / 65 W. Kaikki Moccamasterin osat ovat kierrätettäviä materiaaleja. Runkotakuu 5 vuotta. Takuun voi pidentää 10 vuoteen rekisteröitymällä Moccamasterin verkkosivulla www.moccamaster.com
 • Kätevä peruskone, kun etsit pientä ja perusteellista, edullista ompelukonetta. 9 perus- ja koristeommeltaAutomaattinen 4-vaiheinen napinläpiSäädettävä tikinpituusAutomaattinen peruutustoiminto saumojen vahvistamiseksi Pikakiinnitteise Snap on -paininjalat Heavy Duty -metallirunko vapaavarsiompeluunKiinteä säilytyslokero tarvikkeilleVapaavarsi vaikeiden paikkojen ompelua varten. Extra-High Lifter -paininjalka tilaavieviä materiaaleja vartenMukana tulevat tarvikkeet: puola, ruuvimeisseli, neuloja, sivellin, öljypullo, viivoitin, napinläpipainike, napinommelpainike ja vetoketjupainike. 12,0 "x 15,0" x 6,25 "
 • Tuotekuvaus tulossa.Mikäli haluatte lisätietoa tuotteesta, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne.Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa info@tretti.fi...(tretti.fi)
 • YKSI LAITE, KAIKKI KUUMAT JUOMAT: Paulig Cupsolo tarjoaa uuden, helpon tavan nauttia aina yhtä laadukkaita kuumia juomia kotona. Kahvien ja espressojen lisäksi sillä syntyy helposti teetä ja kaakaota. PAULIG-NAUTINTO NAPIN PAINALLUKSELLA: Paulig Cupsolo kapselikeittimellä voit valmistaa Juhla Mokka - ja Presidentti Tumma Paahto -suodatinkahveja, korkealaatuisia espressoja, cappuccinoa, Vanilla Lattea ja muita erikoiskahveja. Kapselivalikoimassa lisäksi kolme eri teetä, Tazza-kaakao ja kausimakuna Glögi. Kompaktikokoisen laitteen paine on 19 baria. 1 litran irrotettava vesisäiliö, automaattinen pesutoiminto sekä irtoavat osat varmistavat laitteen puhtaanapidon helppouden. Laitteessa automaattinen annoskoko, jota voi tarvittaessa säätää.
pyykinpesukone

astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti. Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: tiskikonetyypit, tiskikoneen toiminnot, tiskikoneet ja muotoilu sekä suosittuja tiskikonemerkkejä.

lue lisää astianpesukoneista »

jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa.

lue lisää jääkaapeista »

pakastin

Pakastin kuuluu nykyajan keittiöön. Monia elintarvikkeita voi pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Yhdistelmäkaapeista lisää tietoa jääkaapit-kategoriassa. Harkitsetko uuden pakastimen hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pakastinta ostaessa.

lue lisää pakastimista »

ruoanlaitto

keittiön pienkone

kahvi ja tee

imurointi

silitysrauta ja -tarvikkeet

Silitysraudoista on eri versioita: kuivasilitysrauta, höyrysilitysrauta ja höyrykone. Kuivasilitysraudassa rautaosa lämpiää. Höyrysilitysrautaan laitetaan vettä niin, että se pystyy tuottamaan höyryä lämmettyään. Höyry tulee ulos rautaosassa olevista rei’istä ja helpottaa siten tiettyjen materiaalien silitystä. Höyrysilitysraudat ovat nykyään yleisimpiä. Suosittuja ovat myös höyrykoneet. Höyrykone on höyrysilitysrauta, jossa on suuri vesisäiliö. Korkean paineen (jopa 5 baaria) avulla höyrykone suoristaa rypyt entistä helpommin ja nopeammin.

lue lisää silitysraudoista ja tarvikkeista »

kodinkoneen lisätarvike

Keittiössä on nykyään paljon lisätarvikkeita ja apuvälineitä. Useimmat näistä välineistä on elektronisia. Mikäli etsit tuotetietoja näistä tuotteista: espressokeittimet, kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, keittiöpienkoneet, tehosekoittimet, sitruspuristimet, vedenkeittimet, keittiövaa'at, voit katsoa ne kyseisen laitteen omasta kategoriasta. Täällä ei ole myöskään tietoa jääkaapeista, pakastimista, liesituulettimista, pesukoneista tai ruuanlaittoon liittyvistä tuotteista.

lue lisää kodinkoneiden lisätarvikkeista »

ompelukone

Voit heittää pois rikkoutuneen pelipaidan tai lyhentää farkut myymälässä, mutta on paljon helpompaa ja halvempaa korjata vaatteet itse! Ompelukone on luonnollisesti luotettavampi ja nopeampi tapa työskennellä kuin käsin neuloen. Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon ostaessa hyvää ompelukonetta? Täällä kerromme muutamia ostovinkkejä. Ompelukonetta ostaessa muista tarkistaa seuraavat asiat: 1. Helppokäyttöisyys: Onko ompelukonetta helppo käyttää? Tarvitseeko ohjekirjaan paneutua vai voitko aloittaa työn heti.

lue lisää ompelukoneista »

viinikaappi

Viinikaappi ei ole enää mikään ravintoloiden hienous, vaan siitä on tullut joka kotiin sopiva mukavuus. Viinin maistelu onkin yleistynyt viime vuosina, joten viinikaapille on enemmän tarvetta. Viinikaappi auttaa viinin lämpötilan säätelyssä niin että voit aina tarjoilla viinin sille sopivan lämpöisenä. Oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Silloin pystyt nauttimaan viinistä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

lue lisää viinikaapeista »

viinitarvikkeet

astiasto