kodinkoneet

Etsitkö pölynimuria tai jääkaappia, vaiko jotain tiettyä keittiön pienkonetta? Tässä kategoriassa voi vertailla kodinkoneita hauskoista hyödyllisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Mainokset

  • Kompaktissa työtason alle sijoitettavassa Matsui pakastimessa säilytät pakasteesi turvallisesti. Enerigaluokka A+.
  • Rosenlew RTFB5620 - Täydellisen puhtaat vaatteet, joka kerta. A+ -energialuokka, Täyttömäärä 6 kg, Linkous max. 1200 k/min, LCD-näyttö, Äänitaso pesussa 58 dB(A). Ainutlaatuisen Aquafall™-suihkutuksen ansiosta pesuliuos kulkeutuu tehokkaasti suoraan pyykkiin ja pesuprosessi lähtee heti käyntiin – vaatteet siis puhdistuvat nopeammin! Lyhennä kaikkien ohjelmien kestoa entisestään pikaohjelmalla. Se lyhentää automaattisesti valitsemasi ohjelman pituuden puoleen. Lisähuuhtelu toiminto on erityisesti suunniteltu henkilöille, joiden herkkä iho reagoi tekstiilien pesuainejäämiin. Lisähuuhtelussa tarvittava vesimäärä määritetään automaattisesti. Välilinkoukset suoritetaan vain kahdessa viimeisessä huuhtelussa, joten mahdollinen zeoliitti ei pääse tunkeutumaan kuitujen väliin. Huuhtelutulos on n. 30 % parempi. Pesukoneen aivoina toimii Fuzzy Logic -ohjainjärjestelmä, jota tukevat viimeiset tekniset innovaatiot. Pesuvaiheen alussa se ensin analysoi minkälaista pyykkiä on tarkoitus pestä. Sitten se optimoi valitun pesuohjelman jokaisen vaiheen pyykin määrän ja laadun mukaan. Täyttömäärä 6 kg Maksimi linkousnopeus: 1200 k/min LCD-näyttö Automaattinen tasapainon tunnistus Fuzzy Logic Käsinpesuohjelma Pikaohjelma Lisähuuhtelu Ajastin Iso luukku helpottaa täyttämistä ja tyhjentämistä Tulvasuojaus
  • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
  • Suunniteltu ihmisille, jotka kärsivät pöly- ja eläinallergiasta. Suodatin suodattaa 99,995% ilman partikkeleista jättäen huoneilman puhtaaksi. Sopii Miele-imureihin: S300-S858 -malleille
  • Energiankulutusluokka A+, tilavuus 32 litraa, korkeus 52,5 cm
  • Taloudellinen A+ -jääkaappi pieneen tilaan. Kolme helposti puhdistettavaa lasihyllyä, tilava vihanneslaatikko ja ovihyllyt. Ylimmäisessä kansi. Läpinäkyvät muoviosat helpottavat kaapin käyttöä. Jääkaapissa automaattisulatus, oven kätisyys vaihdettavissa. Kansi toimii laskutasona.
  • Astianpesukone pöydälle tai kaapistoon SKS50E22EUSuorituskyky ja kulutusEnergiatehokkuusluokka: A+, Kuivaustehokkuusluokka: AVuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 °C: 2100 l vettä / 174 kWh sähköä (perustuu 280 pesukertaan kylmävesiliitännän yhteydessä)Äänitaso: 54 dB(A) re 1 pW6 astiastoaOhjelmat ja erikoistoiminnot5 ohjelmaa: Intensiivi 70 °C, Normaali 65 °C, Eco 50 °C, Kevyt...(tretti.fi)
  • Hoover Sensory -pölynimuri Eikö siivous sytytä? Tällä imurilla homma käy kuin tanssi konsanaan. Tehokas, sulava ja vaivaton. 10 pistettä! Hooverin säädettävä imuteho on vertaansa vailla ja teleskooppiputkensa ansiosta se sopii kaikkien käyttöön. Isoon pölysäiliöön mahtuu vaivatta niin mattojen kuin lattioidenkin pölyt. Mukana lattia- ja mattosuulake, parkettisuulake sekä 2 in 1 suulake. 9,5-metrinen toimintasäde takaa katkottoman imuroinnin isommassakin huushollissa! Hoover Sensory -pölynimurin ominaisuudet: Moottorin maksimiteho 2300 W Elektroninen tehonsäätö Imuteho 420 W Äänitaso 79 dBA Hepa 10 Pölysäiliön täyttymisen merkkivalo Teleskooppiputki Pölysäiliön tilavuus 3,5 l Matto ja Lattiasuulake Metallipohja suulakkeessa Parkettisuulake 2 in 1 suulake Rakosuulake Tekstiilisuulake Toimintasäde 9,5 m Johdonkelauspainike Pölypussi SINI 4520
  • Vac X5 on näppärä pölynimuri, jolla pääset helposti puhdistamaan paikat mihin tavallinen pölynimuri ei ylety. Voit käyttää sitä joko varren kanssa tai rikkaimurina.
pyykinpesukone

astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti. Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: tiskikonetyypit, tiskikoneen toiminnot, tiskikoneet ja muotoilu sekä suosittuja tiskikonemerkkejä.

lue lisää astianpesukoneista »

jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa.

lue lisää jääkaapeista »

pakastin

Pakastin kuuluu nykyajan keittiöön. Monia elintarvikkeita voi pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Yhdistelmäkaapeista lisää tietoa jääkaapit-kategoriassa. Harkitsetko uuden pakastimen hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pakastinta ostaessa.

lue lisää pakastimista »

ruoanlaitto

keittiön pienkone

kahvi ja tee

imurointi

silitysrauta ja -tarvikkeet

Silitysraudoista on eri versioita: kuivasilitysrauta, höyrysilitysrauta ja höyrykone. Kuivasilitysraudassa rautaosa lämpiää. Höyrysilitysrautaan laitetaan vettä niin, että se pystyy tuottamaan höyryä lämmettyään. Höyry tulee ulos rautaosassa olevista rei’istä ja helpottaa siten tiettyjen materiaalien silitystä. Höyrysilitysraudat ovat nykyään yleisimpiä. Suosittuja ovat myös höyrykoneet. Höyrykone on höyrysilitysrauta, jossa on suuri vesisäiliö. Korkean paineen (jopa 5 baaria) avulla höyrykone suoristaa rypyt entistä helpommin ja nopeammin.

lue lisää silitysraudoista ja tarvikkeista »

kodinkoneen lisätarvike

Keittiössä on nykyään paljon lisätarvikkeita ja apuvälineitä. Useimmat näistä välineistä on elektronisia. Mikäli etsit tuotetietoja näistä tuotteista: espressokeittimet, kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, keittiöpienkoneet, tehosekoittimet, sitruspuristimet, vedenkeittimet, keittiövaa'at, voit katsoa ne kyseisen laitteen omasta kategoriasta. Täällä ei ole myöskään tietoa jääkaapeista, pakastimista, liesituulettimista, pesukoneista tai ruuanlaittoon liittyvistä tuotteista.

lue lisää kodinkoneiden lisätarvikkeista »

ompelukone

Voit heittää pois rikkoutuneen pelipaidan tai lyhentää farkut myymälässä, mutta on paljon helpompaa ja halvempaa korjata vaatteet itse! Ompelukone on luonnollisesti luotettavampi ja nopeampi tapa työskennellä kuin käsin neuloen. Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon ostaessa hyvää ompelukonetta? Täällä kerromme muutamia ostovinkkejä. Ompelukonetta ostaessa muista tarkistaa seuraavat asiat: 1. Helppokäyttöisyys: Onko ompelukonetta helppo käyttää? Tarvitseeko ohjekirjaan paneutua vai voitko aloittaa työn heti.

lue lisää ompelukoneista »

viinikaappi

Viinikaappi ei ole enää mikään ravintoloiden hienous, vaan siitä on tullut joka kotiin sopiva mukavuus. Viinin maistelu onkin yleistynyt viime vuosina, joten viinikaapille on enemmän tarvetta. Viinikaappi auttaa viinin lämpötilan säätelyssä niin että voit aina tarjoilla viinin sille sopivan lämpöisenä. Oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Silloin pystyt nauttimaan viinistä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

lue lisää viinikaapeista »

astiasto