kodinkoneet

Etsitkö pölynimuria tai jääkaappia, vaiko jotain tiettyä keittiön pienkonetta? Tässä kategoriassa voi vertailla kodinkoneita hauskoista hyödyllisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Mainokset

 • Samsung WF1702NHWG on energiaystävällinen edestätäytettävä pesukone joka on varustettu 7 kg:n pesukapasiteetilla ja 1200 rpm:n maksimilinkouksella. Pesukone on energialuokaltaan A+.

  Kymmenen erilaisen ja monipuolisen pesuohjelman avulla pyykinpesu on helppoa ja mukavaa. Pikapesulla peset pyykit nopeasti, jopa 15 minuutissa! Pesun päättymisen ajastuksella voit ajastaa pesun loppumaan halutulla hetkellä (max 19 h). Selkeästä ja informatiivisesta näytöstä voit helposti seurata jäljellä olevaa pesuaikaa sekä pesuvaiheen kulkua. Pesuohjelmat on helppo asettaa näytön keskellä olevasta valitsimesta ja linkouksen sekä huuhtelun (lisähuuhtelu) määrän pystyt myös säätämään tarpeen mukaan. Lisäksi painikkeet saa lukittua lapsilukolla. Takuu pesukoneessa on 2 vuotta.
 • Suunniteltu ihmisille, jotka kärsivät pöly- ja eläinallergiasta. Suodatin suodattaa 99,995% ilman partikkeleista jättäen huoneilman puhtaaksi. Sopii Miele-imureihin: S300-S858 -malleille
 • Tumman harmaa, metallinhohtoinen Ergorapido 2-in-1 -akkuimurissa on kätevä BrushRollClean™-harjanpuhdistustoiminto, 180 astetta kääntyvä suulake, etuvalot, kaksi tehotasoa, moottoroitu suulakkeen harja, tehokas suodatin ja 18 voltin Litium-akku.Nauti joustavan ja käytännöllisen varsi-imurin vaivattomuudesta. Ergorapido puhdistaa tehokkaasti niin suuret lattiapinnat kuin vaikeapääsyiset nurkat. Helposti irrotettavalla käsi-imurilla puhdistat kätevästi keittiön pöydän, huonekalut tai auton istuimet muruista ja roskista.180 astetta kääntyvä suulake, ergonominen muotoilu, suulakkeen taipuisa nivel ja isot takapyörät tekevät imuroinnista helppoa ja vaivatonta. Voit valita kahdesta tehotasosta sopivan imuroitavien pintojen mukaan, ja siivouksen jälkeen asetat vain tyylikkään imurin lataustelineeseensä seuraavaa käyttökertaa odottamaan.Ergorapidon 180 astetta kääntyvän suulakkeen LED-valot valaisevat kätevästi pimeät tai huonosti valaistut alueet. Yksikään roska ei jää huomaamatta, sillä valon ansiosta näet imuroitavan alueen aina tarkasti.Ei enää työlästä hiusten, lemmikkieläinten karvojen ja kuitujen irrottamista imurin harjasta. Jätä puhdistus Ergorapidon ainutlaatuisen harjanpuhdistustoiminnon hoidettavaksi: sinun tarvitsee vain painaa suulakkeessa olevaa painiketta jalallasi ja kapeä terä leikkaa harjan ympärille kiertyneet hiukset ja kuidut pieniksi palasiksi. Leikatut palaset imeytyvät pölysäiliöön. Myös Ergorapidon pölysäiliön tyhjentäminen ja suodattimien puhdistaminen on nopeaa ja vaivatonta.
 • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
 • VANHENTUNUT MALLI - POISTUNUT VALIKOIMASTA - UUSI KORVAAVA MALLI BOTVAC 85 Markkinoiden älykkäin ja tehokkain pölynimurirobotti Neaton yksilöllinen muotoilu, etuosan kulmikas muoto ja matala profiili, auttaa sitä puhdistamaan kulmat, seinien vierustat ja huonekalujen alustat erittäin tehokkaasti pölystä, liasta ja lemmikkien karvoista. Neato siirtyy luontevasti lattiatyypiltä toiselle ja puhdistaa jopa hapsulliset matot. Neato XV Signature Pro:ssa ™ on erittäin tehokas suodatin, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon esimerkiksi allergikoille ja muille jotka haluavat pitää kotinsa vapaana pölystä. Tekee elämästäsi helpompaa ja kodistasi puhtaamman - kotisi näyttää aina siltä niin kuin se olisi juuri siivottu. Edistyksellinen laserohjattu navigointi tarkoittaa, että Neato XV Signature Pro siirtyy automaattisesti huoneesta toiseen puhdistaen samalla seinänvierustat, kulmat ja huonekalujen alustat.SmartSensor -teknologia auttaa Neato väistämään portaat ja olemaan törmäämättä huonekaluihin. Se osaa palata takaisin latausasemaansa ja muistaa mistä on jo siivottu. Mikä muu roboimuri ei ole näin älykäs! Neato Roboticsin kehittämä vallankumouksellinen navigointijärjestelmä, joka yhdistää laserkeilauksen ja kartoituksen on Neato XV Signaturen älykkyyden perusta. Neaton käyttämä infrapunalaser tutkii siivottavan ympäristön ja tekee siitä itselleen tarkan tarkan kartan, joka sisältää kaikki esteet - myös oviaukot. Neatopäivittää karttaansa koko ajan, joten jos huoneeseen lisätään siivouksen aikana huonekalu tai jokin muu este, niin Neato huomioi sen kartassaan välittömästi. Älykkäin roboimuri - Edistyksellinen laserohjattu navigointi ja SmartSensor järjestelmä - Kartoittaa siivottavan alueen ja puhdistaa sen systemaattisesti - Tietää missä on jo käynyt ja mihin on menossa - Siirtyy automaattisesti huoneesta toiseen, valitsee parhammain reitin kulkea siivottavassa tilassa - Puhdistaa kulmat ja huonekalujen alustat tehokkaasti Käyttö - Erittäin helppo ajastaa toimimaan silloin kun haluat - Voi käyttää myös vain nappia painamalla - Spot - toiminto jolla imuri puhdistaa n. 1,5m halkaisijaltaan olevan alueen Päivitys - Robotin ohjelmisto on helposti päivitettävissä, näin sinulla on käytössäsi aina uusimmat ominaisuudet. Tehokas imuri Tehokas kestosuodatin - Paras valinta kun haluat alentaa pölyn ja allergeenien määrää Pohjaharja - Kumilamelleilla ja harjaksilla varustettu, muotoiltu pohjaharja soveltuu kaikille lattiatyypeille Pussiton pölysäiliö - Iso, pussiton pölysäiliö on helppo tyhjentää Pakkauksen sisältö: Neato XV Signature Pro ™ pölynimurirobotti Latausasema Harjas/lamellitela Pohjaharja kumilamelleilla 2 kpl tehokkaita kestosuodattimia + 2 kpl ainoastaan Robokeskuksesta! Magneettinauha, n. 2m Suomen- ja ruotsinkielinen ohjekirja Takuu 2 vuotta, akuilla 6 kk.
 • Tämä Philipsin HR1869/00 -mehulinko puristaa mehut hedelmistä ja vihanneksista entistäkin tehokkaammin. Puhdistaminen on helppoa innovatiivisen pikapuhdistussiivilän ja integroidun jäteastian ansiosta. Nauti kotitekoisesta ja terveellisestä mehusta!

 • Moccamasterin suosikkimalli on varustettu mekaanisella tippalukolla, tilavuus 1,25 litraa. Väri musta.
 • Kahvimylly ruostumattomasta teräksestä ja tyylikkäällä 50-luvun muotoilulla. Tämä kahvikannu jauhaa 70 gr kerrallaan mikä vastaa noin 10 kuppia kahvia. Terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kansi on läpinäkyvä joten näet milloin kahvi on valmiiksi jauhettu....(tretti.fi)
 • Kätevä peruskone, kun etsit pientä ja perusteellista, edullista ompelukonetta. 9 perus- ja koristeommeltaAutomaattinen 4-vaiheinen napinläpiSäädettävä tikinpituusAutomaattinen peruutustoiminto saumojen vahvistamiseksi Pikakiinnitteise Snap on -paininjalat Heavy Duty -metallirunko vapaavarsiompeluunKiinteä säilytyslokero tarvikkeilleVapaavarsi vaikeiden paikkojen ompelua varten. Extra-High Lifter -paininjalka tilaavieviä materiaaleja vartenMukana tulevat tarvikkeet: puola, ruuvimeisseli, neuloja, sivellin, öljypullo, viivoitin, napinläpipainike, napinommelpainike ja vetoketjupainike. 12,0 "x 15,0" x 6,25 "
pyykinpesukone

astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti. Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: tiskikonetyypit, tiskikoneen toiminnot, tiskikoneet ja muotoilu sekä suosittuja tiskikonemerkkejä.

lue lisää astianpesukoneista »

jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa.

lue lisää jääkaapeista »

pakastin

Pakastin kuuluu nykyajan keittiöön. Monia elintarvikkeita voi pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Yhdistelmäkaapeista lisää tietoa jääkaapit-kategoriassa. Harkitsetko uuden pakastimen hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pakastinta ostaessa.

lue lisää pakastimista »

ruoanlaitto

keittiön pienkone

kahvi ja tee

imurointi

silitysrauta ja -tarvikkeet

Silitysraudoista on eri versioita: kuivasilitysrauta, höyrysilitysrauta ja höyrykone. Kuivasilitysraudassa rautaosa lämpiää. Höyrysilitysrautaan laitetaan vettä niin, että se pystyy tuottamaan höyryä lämmettyään. Höyry tulee ulos rautaosassa olevista rei’istä ja helpottaa siten tiettyjen materiaalien silitystä. Höyrysilitysraudat ovat nykyään yleisimpiä. Suosittuja ovat myös höyrykoneet. Höyrykone on höyrysilitysrauta, jossa on suuri vesisäiliö. Korkean paineen (jopa 5 baaria) avulla höyrykone suoristaa rypyt entistä helpommin ja nopeammin.

lue lisää silitysraudoista ja tarvikkeista »

ompelukone

Voit heittää pois rikkoutuneen pelipaidan tai lyhentää farkut myymälässä, mutta on paljon helpompaa ja halvempaa korjata vaatteet itse! Ompelukone on luonnollisesti luotettavampi ja nopeampi tapa työskennellä kuin käsin neuloen. Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon ostaessa hyvää ompelukonetta? Täällä kerromme muutamia ostovinkkejä. Ompelukonetta ostaessa muista tarkistaa seuraavat asiat: 1. Helppokäyttöisyys: Onko ompelukonetta helppo käyttää? Tarvitseeko ohjekirjaan paneutua vai voitko aloittaa työn heti.

lue lisää ompelukoneista »

viinikaappi

Viinikaappi ei ole enää mikään ravintoloiden hienous, vaan siitä on tullut joka kotiin sopiva mukavuus. Viinin maistelu onkin yleistynyt viime vuosina, joten viinikaapille on enemmän tarvetta. Viinikaappi auttaa viinin lämpötilan säätelyssä niin että voit aina tarjoilla viinin sille sopivan lämpöisenä. Oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Silloin pystyt nauttimaan viinistä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

lue lisää viinikaapeista »

viinitarvikkeet

astiasto