kodinkoneet

Etsitkö pölynimuria tai jääkaappia, vaiko jotain tiettyä keittiön pienkonetta? Tässä kategoriassa voi vertailla kodinkoneita hauskoista hyödyllisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Mainokset

  • Edestä täytettävä Samsung pyykinpesukoneen täyttömäärä on 7 kg ja se sopii mainiosti keskisuurille perheille. Energialuokka A++.
  • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
  • - Työtason alle sijoitettava, leveys 60 cm- 14 hengen astiasto- 45 dB (A) re1pW- Pesuohjelmat merkitty symbolein- Ohjelman valinta painikekytkimellä- Kolmas pesutaso aterimille- ComfortClose- luukunsulkeutumismekanismi- Jäljellä olevan ohjelma- ajan näyttö ja 24 h ajastin- @Turbo@- pesuajan lyhennysmahdollisuus- Pesuohjelmat: Automatic, Hienopesu, Tehopesu 75, Eco ja Kevyt 50- ThermoSave- lämminvesiliitäntämahdollisuus- Lapsilukko- Patentoitu tahraantumaton CleanSteel -teräs
  • Bosch SMU50M62SK on tehokas A++ -energialuokan astianpesukone. Valittavissa on viisi tehokasta pesuohjelmaa: Intensiivi 70° , Auto 45-65°, Eco 50°, Kevyt 45 ja esihuutelu -ohjelmat, näistä voit valita tarpeeseesi sopivimman ohjelman. Puolittaa halutessasi tiskausajan VarioSpeed-ohjelman avulla parhaalla astianpesu- ja kuivaustuloksella. Hiljaisen astianpesukoneen äänitaso on ainoastaan 44 dB ja siihen mahtuu 13 hengen astiasto kerralla. Lapsilukitus luukulle ja valitsimille lisäävät koneen turvallisuutta, eikä lapsi tai kotieläin pääse muokkaamaan ohjelmaa kesken pesun. Elektroninen jäljellä olevan pesuajan näyttö kertoo jäljellä olevan pesuajan, näytön ja ajastimen avulla voit myös siirtää pesuohjelman käynnistystä jopa 24 tuntia ja käyttää esimerkiksi edullisempaa yö -sähköä. Kuluttajalehden testivoittaja (4/2012)
  • Täydellinen pesukone pieneen kotiin. Voit pestä 6,5 kg sekä kuivata 4,6 kg.
  • Laadukas ja helppokäyttöinen mikroaaltouuni, jossa käyttöä helpottava digitaalinen näyttö. Näytön avulla ajan saa säädettyä viiden sekunnin tarkkuudella, mikä on tarpeen esim. vauvanruokia lämmitettäessä. Automaattitoiminnot mm. lihalle ja kalalle. Sulatus ajan tai painon mukaan. Tasaisen lämmitystuloksen takaa pyörivä lautanen. Tällä tuotteella on Osta ja kokeile 60 pv tai saat rahat takaisin -takuu.
  • Tuotekuvaus tulossa.Mikäli haluatte lisätietoa tuotteesta, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne.Asiakaspalvelumme palvelee osoitteessa info@tretti.fi...(tretti.fi)
  • NYT kaupanpäälle veloituksetta 2 kappaletta kestosuodattimia (arvo 29,-) Markkinoiden älykkäin ja tehokkain pölynimurirobotti Neaton yksilöllinen muotoilu, etuosan kulmikas muoto ja matala profiili, auttaa sitä puhdistamaan kulmat, seinien vierustat ja huonekalujen alustat erittäin tehokkaasti pölystä, liasta ja lemmikkien karvoista. Neato siirtyy luontevasti lattiatyypiltä toiselle ja puhdistaa jopa hapsulliset matot. Neato XV Signaturessa ™ on erittäin tehokas suodatin, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon esimerkiksi allergikoille ja muille jotka haluavat pitää kotinsa vapaana pölystä. Tekee elämästäsi helpompaa ja kodistasi puhtaamman - kotisi näyttää aina siltä niin kuin se olisi juuri siivottu. Edistyksellinen laserohjattu navigointi tarkoittaa, että Neato XV Signature siirtyy automaattisesti huoneesta toiseen puhdistaen samalla seinänvierustat, kulmat ja huonekalujen alustat.SmartSensor -teknologia auttaa Neato väistämään portaat ja olemaan törmäämättä huonekaluihin. Se osaa palata takaisin latausasemaansa ja muistaa mistä on jo siivottu. Mikä muu roboimuri ei ole näin älykäs! Neato Roboticsin kehittämä vallankumouksellinen navigointijärjestelmä, joka yhdistää laserkeilauksen ja kartoituksen on Neato XV Signaturen älykkyyden perusta. Neaton käyttämä infrapunalaser tutkii siivottavan ympäristön ja tekee siitä itselleen tarkan tarkan kartan, joka sisältää kaikki esteet - myös oviaukot. Neatopäivittää karttaansa koko ajan, joten jos huoneeseen lisätään siivouksen aikana huonekalu tai jokin muu este, niin Neato huomioi sen kartassaan välittömästi. Älykkäin roboimuri - Edistyksellinen laserohjattu navigointi ja SmartSensor järjestelmä - Kartoittaa siivottavan alueen ja puhdistaa sen systemaattisesti - Tietää missä on jo käynyt ja mihin on menossa - Siirtyy automaattisesti huoneesta toiseen, valitsee parhammain reitin kulkea siivottavassa tilassa - Puhdistaa kulmat ja huonekalujen alustat tehokkaasti Käyttö - Erittäin helppo ajastaa toimimaan silloin kun haluat - Voi käyttää myös vain nappia painamalla - Spot - toiminto jolla imuri puhdistaa n. 1,5m halkaisijaltaan olevan alueen Päivitys - Robotin ohjelmisto on helposti päivitettävissä, näin sinulla on käytössäsi aina uusimmat ominaisuudet. Tehokas imuri Tehokas kestosuodatin - Paras valinta kun haluat alentaa pölyn ja allergeenien määrää Pohjaharja - Kumilamelleilla varustettu pohjaharja soveltuu kaikille lattiatyypeille Pussiton pölysäiliö - Iso, pussiton pölysäiliö on helppo tyhjentää Pakkauksen sisältö: Neato XV Signature™ pölynimurirobotti Latausasema Tehokas kestosuodatin Magneettinauha, n. 2m Suomen- ja ruotsinkielinen ohjekirja Takuu 2 vuotta, akuilla 6 kk.
  • Ruostumattoman teräksen värinen friteerauspata pienelle perheelle. Teho 1000 W. Kapasiteetti 1 l. Valmista vaikka rapeita ranskalaisia ateriasi lisukkeeksi. Merkkivalo ilmoittaa, kun laitteessa on virta päällä, sekä kun öljy on lämmennyt ja laite käyttövalmis. - Kuumumattomat sivut- Irrotettavat osat – helppo puhdistaa- Ylikuumenemissuoja- Teho 1000 W- Säädettävä lämpötila- Merkkivalo- Emaloitu sisäsäiliö- Öljykapasiteetti 1 litra- Astianpesukoneen kestävät osat
pyykinpesukone

astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti. Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: tiskikonetyypit, tiskikoneen toiminnot, tiskikoneet ja muotoilu sekä suosittuja tiskikonemerkkejä.

lue lisää astianpesukoneista »

jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa.

lue lisää jääkaapeista »

pakastin

Pakastin kuuluu nykyajan keittiöön. Monia elintarvikkeita voi pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Yhdistelmäkaapeista lisää tietoa jääkaapit-kategoriassa. Harkitsetko uuden pakastimen hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pakastinta ostaessa.

lue lisää pakastimista »

ruoanlaitto

keittiön pienkone

kahvi ja tee

imurointi

silitysrauta ja -tarvikkeet

Silitysraudoista on eri versioita: kuivasilitysrauta, höyrysilitysrauta ja höyrykone. Kuivasilitysraudassa rautaosa lämpiää. Höyrysilitysrautaan laitetaan vettä niin, että se pystyy tuottamaan höyryä lämmettyään. Höyry tulee ulos rautaosassa olevista rei’istä ja helpottaa siten tiettyjen materiaalien silitystä. Höyrysilitysraudat ovat nykyään yleisimpiä. Suosittuja ovat myös höyrykoneet. Höyrykone on höyrysilitysrauta, jossa on suuri vesisäiliö. Korkean paineen (jopa 5 baaria) avulla höyrykone suoristaa rypyt entistä helpommin ja nopeammin.

lue lisää silitysraudoista ja tarvikkeista »

kodinkoneen lisätarvike

Keittiössä on nykyään paljon lisätarvikkeita ja apuvälineitä. Useimmat näistä välineistä on elektronisia. Mikäli etsit tuotetietoja näistä tuotteista: espressokeittimet, kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, keittiöpienkoneet, tehosekoittimet, sitruspuristimet, vedenkeittimet, keittiövaa'at, voit katsoa ne kyseisen laitteen omasta kategoriasta. Täällä ei ole myöskään tietoa jääkaapeista, pakastimista, liesituulettimista, pesukoneista tai ruuanlaittoon liittyvistä tuotteista.

lue lisää kodinkoneiden lisätarvikkeista »

ompelukone

Voit heittää pois rikkoutuneen pelipaidan tai lyhentää farkut myymälässä, mutta on paljon helpompaa ja halvempaa korjata vaatteet itse! Ompelukone on luonnollisesti luotettavampi ja nopeampi tapa työskennellä kuin käsin neuloen. Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon ostaessa hyvää ompelukonetta? Täällä kerromme muutamia ostovinkkejä. Ompelukonetta ostaessa muista tarkistaa seuraavat asiat: 1. Helppokäyttöisyys: Onko ompelukonetta helppo käyttää? Tarvitseeko ohjekirjaan paneutua vai voitko aloittaa työn heti.

lue lisää ompelukoneista »

viinikaappi

Viinikaappi ei ole enää mikään ravintoloiden hienous, vaan siitä on tullut joka kotiin sopiva mukavuus. Viinin maistelu onkin yleistynyt viime vuosina, joten viinikaapille on enemmän tarvetta. Viinikaappi auttaa viinin lämpötilan säätelyssä niin että voit aina tarjoilla viinin sille sopivan lämpöisenä. Oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Silloin pystyt nauttimaan viinistä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

lue lisää viinikaapeista »

viinitarvikkeet

astiasto