kodinkoneet

Etsitkö pölynimuria tai jääkaappia, vaiko jotain tiettyä keittiön pienkonetta? Tässä kategoriassa voi vertailla kodinkoneita hauskoista hyödyllisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Mainokset

 • Täydellisen puhtaat vaatteet, joka kertaAinutlaatuisen Aquafall™-suihkutuksen ansiosta pesuliuos kulkeutuu tehokkaasti suoraan pyykkiin ja pesuprosessi lähtee heti käyntiin @ vaatteet siis puhdistuvat nopeammin!Vähennä pyykinpesuun käyttämäsi aika puoleenLyhennä kaikkien ohjelmien kestoa pikaohjelmalla. Se lyhentää automaattisesti valitsemasi ohjelman pituuden puoleen.Yksinkertainen ja helppo tapa näyttää hyvältäSiliävät-ohjelma vähentää ryppyjä niin, että silittäminen on nopeampaa ja helpompaa, jolloin aikaa jää muuhunkin.Ajasta käynnistysaika ja vapauta itsellesi aikaaTämän pesukoneen ajastin -toiminnon avulla voit ohjelmoida ohjelman käynnistymään sinulle sopivana ajankohtana. Aseta vain aika ja olet vapaa tekemään muita asioita.Vähemmän pesuaineen aiheuttamaa ärsytystä herkkäihoisilleTämän pesukoneen tarjoama lisähuuhtelu sopii täydellisesti myös herkkäihoisille. Se poistaa tehokkaasti pyykistä mahdolliset pesuainejäämät.Selkeä LCD-näyttö kertoo pesuvaiheenSelkeästä LCD-näytöstä on helppo ja nopea tarkistaa pesuohjelman vaihe.Maksimi linkousnopeus: 1200 k/minLCD-näyttöPesuohjelmat ja valinnat: ON/OFF, Valko/kirjopesu, Valko/kirjopesu + esipesu, Valko/kirjopesu säästö, Kirjopesu/siliävät tekstiilit, Mix, Paidat, Mini 30, Vapaa-aika, Hienopesu, Villa/käsinpesu, Huuhteluaine, Veden poisto, Linkous, Kirjopesu/siliävät tekstiilitKäsinpesuohjelmaErittäin hellävarainen pesuohjelma, joka mahdollistaa konepesun sellaisille vaatteille, joissa on käsinpesumerkintä.LisähuuhteluToiminto on erityisesti suunniteltu henkilöille, joiden herkkä iho reagoi tekstiilien pesuainejäämiin. Lisähuuhtelussa tarvittava vesimäärä määritetään automaattisesti. Välilinkoukset suoritetaan vain kahdessa viimeisessä huuhtelussa, joten mahdollinen zeoliitti ei pääse tunkeutumaan kuitujen väliin. Huuhtelutulos on n. 30 % parempi.Pesuainekaukalon läppäPesuainekaukalossa on alastaittuva läppä, joka estää nestemäisen pesuaineen valumisen pois kaukalosta liian aikaisin. Näin pesuaineen käyttö on optimoitu ja pesutulos on parempi nestemäistä pesuainetta käytettäessä.Automaattinen tasapainon tunnistusKone tarkkailee elektronisesti pyykin tasaista leviämistä rummun laidoille linkouksen aikana. Linkousvaihe alkaa vaiheittain, aluksi hitailla kierroksilla. Vasta kun pyykki on jakaantunut tasaisesti rumpuun, kasvaa linkousnopeus asteittain. Mikäli linkous on epätasapainossa, kone linkoaa hitaammilla kierroksilla, kunnes osa vedestä on poistunut pyykistä, ja nostaa vasta sitten nopeutta. Tarvittaessa linkousvaihe alkaa uudestaan alusta pyykintasausnopeudella.Fuzzy LogicPesukoneen aivoina toimii Fuzzy Logic -ohjainjärjestelmä, jota tukevat viimeiset tekniset innovaatiot. Pesuvaiheen alussa se ensin analysoi minkälaista pyykkiä on tarkoitus pestä. Sitten se optimoi valitun pesuohjelman jokaisen vaiheen pyykin määrän ja laadun mukaan.AjastinIso luukku helpottaa täyttämistä ja tyhjentämistäVaahdontunnistusTulvasuojaus
 • Kätevä sijoittaa 40cm leveytensä ansiosta. 5kg täyttömäärä sekä pesu- ja energialuokka A.
 • Laadukas ja helppokäyttöinen mikroaaltouuni, jossa käyttöä helpottava digitaalinen näyttö. Näytön avulla ajan saa säädettyä viiden sekunnin tarkkuudella, mikä on tarpeen esim. vauvanruokia lämmitettäessä. Automaattitoiminnot mm. lihalle ja kalalle. Sulatus ajan tai painon mukaan. Tasaisen lämmitystuloksen takaa pyörivä lautanen. Tällä tuotteella on Osta ja kokeile 60 pv tai saat rahat takaisin -takuu.
 • Hoover HEDS5510-86 on tehokas ja monipuolisesti muunneltava, kapeaan tilaan mahtuva astianpesukone. Säädettävä yläkori mahdollistaa suurempienkin astioiden tehokaan pesun yläkorissa, koneeseen mahtuu 9 astiastoa. Elektronisella ohjauksella varustetussa astianpesukoneeessa on 6 pesuohjelmaa ja 3 pesulämpötilaa, mm. pikapesuohjelmalla saat tarvittaessa nopeasti puhdasta. Selkeät LED-valot kertovat pesuvaiheen. Energialuokka A+. Korkeus 82-85, leveys 45, syvyys 60 cm. HUOM! Kansi- ja sivulevyt eivät kuulu toimitukseen.
 • • Kasvikuivuri on varustettu viidellä kuivaustasolla. 
  • Tasojen halkaisia 31 cm.
  • Teho 250 W
  • Virtakytkin merkkivalolla

 • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
 • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen pesukone elektronisella ohjelmavalitsimella.Value Line sarjan pesukone yhdistää yksikertaisuutta ja käyttäjäystävällistä tekniikkaa. Pesukoneessa on elektroninen ohjelmavalitsin, joka määrittää lämpötilan, joka ohjelmalle. LED-valot antavat infoa ohjelmankehityksestä ja käytännöllisistä asioista kuten onko luukku lukittu tai milloin siili tulisi puhdistaa....(tretti.fi)
 • Vac X5 on näppärä pölynimuri, jolla pääset helposti puhdistamaan paikat mihin tavallinen pölynimuri ei ylety. Voit käyttää sitä joko varren kanssa tai rikkaimurina.
 •  Tupla Sykloni PölynimuriTeho: 2000 WMelutaso: < 80 dBHEPA-suodatusLattia-/mattosuulake ja kätevä rakosuutinMetallinen teleskooppiputkiLaitteessa ei ole tehonsäätöäJohdon pituus: 5 mKahden vuoden takuu--------------------------------------------Toimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €
pyykinpesukone

astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti. Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: tiskikonetyypit, tiskikoneen toiminnot, tiskikoneet ja muotoilu sekä suosittuja tiskikonemerkkejä.

lue lisää astianpesukoneista »

jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa.

lue lisää jääkaapeista »

pakastin

Pakastin kuuluu nykyajan keittiöön. Monia elintarvikkeita voi pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Yhdistelmäkaapeista lisää tietoa jääkaapit-kategoriassa. Harkitsetko uuden pakastimen hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pakastinta ostaessa.

lue lisää pakastimista »

ruoanlaitto

keittiön pienkone

kahvi ja tee

imurointi

silitysrauta ja -tarvikkeet

Silitysraudoista on eri versioita: kuivasilitysrauta, höyrysilitysrauta ja höyrykone. Kuivasilitysraudassa rautaosa lämpiää. Höyrysilitysrautaan laitetaan vettä niin, että se pystyy tuottamaan höyryä lämmettyään. Höyry tulee ulos rautaosassa olevista rei’istä ja helpottaa siten tiettyjen materiaalien silitystä. Höyrysilitysraudat ovat nykyään yleisimpiä. Suosittuja ovat myös höyrykoneet. Höyrykone on höyrysilitysrauta, jossa on suuri vesisäiliö. Korkean paineen (jopa 5 baaria) avulla höyrykone suoristaa rypyt entistä helpommin ja nopeammin.

lue lisää silitysraudoista ja tarvikkeista »

kodinkoneen lisätarvike

Keittiössä on nykyään paljon lisätarvikkeita ja apuvälineitä. Useimmat näistä välineistä on elektronisia. Mikäli etsit tuotetietoja näistä tuotteista: espressokeittimet, kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, keittiöpienkoneet, tehosekoittimet, sitruspuristimet, vedenkeittimet, keittiövaa'at, voit katsoa ne kyseisen laitteen omasta kategoriasta. Täällä ei ole myöskään tietoa jääkaapeista, pakastimista, liesituulettimista, pesukoneista tai ruuanlaittoon liittyvistä tuotteista.

lue lisää kodinkoneiden lisätarvikkeista »

ompelukone

Voit heittää pois rikkoutuneen pelipaidan tai lyhentää farkut myymälässä, mutta on paljon helpompaa ja halvempaa korjata vaatteet itse! Ompelukone on luonnollisesti luotettavampi ja nopeampi tapa työskennellä kuin käsin neuloen. Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon ostaessa hyvää ompelukonetta? Täällä kerromme muutamia ostovinkkejä. Ompelukonetta ostaessa muista tarkistaa seuraavat asiat: 1. Helppokäyttöisyys: Onko ompelukonetta helppo käyttää? Tarvitseeko ohjekirjaan paneutua vai voitko aloittaa työn heti.

lue lisää ompelukoneista »

viinikaappi

Viinikaappi ei ole enää mikään ravintoloiden hienous, vaan siitä on tullut joka kotiin sopiva mukavuus. Viinin maistelu onkin yleistynyt viime vuosina, joten viinikaapille on enemmän tarvetta. Viinikaappi auttaa viinin lämpötilan säätelyssä niin että voit aina tarjoilla viinin sille sopivan lämpöisenä. Oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Silloin pystyt nauttimaan viinistä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

lue lisää viinikaapeista »

astiasto