kodinkoneet

Etsitkö pölynimuria tai jääkaappia, vaiko jotain tiettyä keittiön pienkonetta? Tässä kategoriassa voi vertailla kodinkoneita hauskoista hyödyllisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Mainokset

 • Rosenlew RTFB5620 - Täydellisen puhtaat vaatteet, joka kerta. A+ -energialuokka, Täyttömäärä 6 kg, Linkous max. 1200 k/min, LCD-näyttö, Äänitaso pesussa 58 dB(A). Ainutlaatuisen Aquafall™-suihkutuksen ansiosta pesuliuos kulkeutuu tehokkaasti suoraan pyykkiin ja pesuprosessi lähtee heti käyntiin – vaatteet siis puhdistuvat nopeammin! Lyhennä kaikkien ohjelmien kestoa entisestään pikaohjelmalla. Se lyhentää automaattisesti valitsemasi ohjelman pituuden puoleen. Lisähuuhtelu toiminto on erityisesti suunniteltu henkilöille, joiden herkkä iho reagoi tekstiilien pesuainejäämiin. Lisähuuhtelussa tarvittava vesimäärä määritetään automaattisesti. Välilinkoukset suoritetaan vain kahdessa viimeisessä huuhtelussa, joten mahdollinen zeoliitti ei pääse tunkeutumaan kuitujen väliin. Huuhtelutulos on n. 30 % parempi. Pesukoneen aivoina toimii Fuzzy Logic -ohjainjärjestelmä, jota tukevat viimeiset tekniset innovaatiot. Pesuvaiheen alussa se ensin analysoi minkälaista pyykkiä on tarkoitus pestä. Sitten se optimoi valitun pesuohjelman jokaisen vaiheen pyykin määrän ja laadun mukaan. Täyttömäärä 6 kg Maksimi linkousnopeus: 1200 k/min LCD-näyttö Automaattinen tasapainon tunnistus Fuzzy Logic Käsinpesuohjelma Pikaohjelma Lisähuuhtelu Ajastin Iso luukku helpottaa täyttämistä ja tyhjentämistä Tulvasuojaus
 • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
 • Kompaktissa työtason alle sijoitettavassa Matsui pakastimessa säilytät pakasteesi turvallisesti. Enerigaluokka A+.
 • Tasainen suorituskyky:Whirlpool-pesukoneet tarjoavat luovia aikaa ja vaivaa säästäviä ratkaisuja täydelliseen pesutulokseen.Pikapesu 30@:30 minuuttia, matala lämpötila(30°C), suositellaan vähän likaisille, kevyesti pestäville tekstiileille
 • Energiankulutusluokka A+, tilavuus 32 litraa, korkeus 52,5 cm
 • Dysonin uudistetulla pölypussittomalla DC29T2 Origin -imurilla saat kotisi puhtaaksi liasta ja pölystä.
  Moni tavanomainen imuri käyttää pölypusseja, ja kun pölypussin pienet reiät tukkeutuvat liasta, ilma ei pääse kulkemaan pussin läpi. Näin ollen ne menettävät imutehoaan. Samoin käy monelle tavanomaiselle pölypussittomalle imurille, sillä niissä käytetään suodatinta ilman puhdistamiseen. Suodattimeen kertyy likaa ja pölyä, mikä estää ilmavirran kulun. Tämän takia ne jättävät pölyä kotisi lattioille. DC29T2 Origin -mallissa on patentoitu Root Cyclone -teknologia, jossa lika lingotaan ilmavirrasta. Tämä takaa imurille jatkuvan imutehon huoneesta toiseen.
  Ostaessasi Dyson pölypussittoman imurin sinun ei tarvitse murehtia jatkuvista kuluista, joita aiheutuu pölypussien ja suodattimien hankinnasta. Dyson-imurin hankkiessasi sinun ei tarvitse ostaa pölypusseja eikä suodattimia, sillä suodattimet on suunniteltu kestämään koko imurin eliniän. DC29T2 Origin on tehty kestävistä materiaaleista ja siksi sille on annettu 5 vuoden takuu!
  Suulakkeiden suunnitteluun on myös panostettu, sillä ne ovat iso osa laitteen kokonaisuutta ja toimivuutta. Dysonin lattia-/mattosuulakkeella imurointi käy helposti ja vaivattomasti ja ennen kaikkea tehokkaasti - niin matoilla kuin kovillakin pinnoilla.
  Dyson DC29T2 Origin on hyväksytty allergikoille, esim. Britannian allergialiitto ja AHA Allergie Suisse, Sveitsi, ovat antaneet tunnuksensa käyttöoikeuden Dyson-imureille.
 • Tyylikäs, energiatehokas ja tilava jääkaappipakastin, käyttötilavuus 307 litraa.Whirlpoolin tyylikäs ja elegantti jääkaappipakastin on varustettu innovatiivisella jäähdytystekniikalla. Ruokatavarat säilytetään aina parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja ne säilyttävät laatunsa ja tuoreutensa kauan.Energiatehokas ja hiljainenKaappi on 175 cm korkea ja sen käyttötilavuus on 307 litraa, jääkaappi...(tretti.fi)
 • Kätevä peruskone, kun etsit pientä ja perusteellista, edullista ompelukonetta. 9 perus- ja koristeommeltaAutomaattinen 4-vaiheinen napinläpiSäädettävä tikinpituusAutomaattinen peruutustoiminto saumojen vahvistamiseksi Pikakiinnitteise Snap on -paininjalat Heavy Duty -metallirunko vapaavarsiompeluunKiinteä säilytyslokero tarvikkeilleVapaavarsi vaikeiden paikkojen ompelua varten. Extra-High Lifter -paininjalka tilaavieviä materiaaleja vartenMukana tulevat tarvikkeet: puola, ruuvimeisseli, neuloja, sivellin, öljypullo, viivoitin, napinläpipainike, napinommelpainike ja vetoketjupainike. 12,0 "x 15,0" x 6,25 "
 • Hoover Sensory -pölynimuri Eikö siivous sytytä? Tällä imurilla homma käy kuin tanssi konsanaan. Tehokas, sulava ja vaivaton. 10 pistettä! Hooverin säädettävä imuteho on vertaansa vailla ja teleskooppiputkensa ansiosta se sopii kaikkien käyttöön. Isoon pölysäiliöön mahtuu vaivatta niin mattojen kuin lattioidenkin pölyt. Mukana lattia- ja mattosuulake, parkettisuulake sekä 2 in 1 suulake. 9,5-metrinen toimintasäde takaa katkottoman imuroinnin isommassakin huushollissa! Hoover Sensory -pölynimurin ominaisuudet: Moottorin maksimiteho 2300 W Elektroninen tehonsäätö Imuteho 420 W Äänitaso 79 dBA Hepa 10 Pölysäiliön täyttymisen merkkivalo Teleskooppiputki Pölysäiliön tilavuus 3,5 l Matto ja Lattiasuulake Metallipohja suulakkeessa Parkettisuulake 2 in 1 suulake Rakosuulake Tekstiilisuulake Toimintasäde 9,5 m Johdonkelauspainike Pölypussi SINI 4520 Kaupan päälle ilmatiiviit tekstiilien säilytyspussit - HOOVER Compacter Kit, arvo 19,95
pyykinpesukone

astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti. Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: tiskikonetyypit, tiskikoneen toiminnot, tiskikoneet ja muotoilu sekä suosittuja tiskikonemerkkejä.

lue lisää astianpesukoneista »

jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa.

lue lisää jääkaapeista »

pakastin

Pakastin kuuluu nykyajan keittiöön. Monia elintarvikkeita voi pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Yhdistelmäkaapeista lisää tietoa jääkaapit-kategoriassa. Harkitsetko uuden pakastimen hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pakastinta ostaessa.

lue lisää pakastimista »

ruoanlaitto

keittiön pienkone

kahvi ja tee

imurointi

silitysrauta ja -tarvikkeet

Silitysraudoista on eri versioita: kuivasilitysrauta, höyrysilitysrauta ja höyrykone. Kuivasilitysraudassa rautaosa lämpiää. Höyrysilitysrautaan laitetaan vettä niin, että se pystyy tuottamaan höyryä lämmettyään. Höyry tulee ulos rautaosassa olevista rei’istä ja helpottaa siten tiettyjen materiaalien silitystä. Höyrysilitysraudat ovat nykyään yleisimpiä. Suosittuja ovat myös höyrykoneet. Höyrykone on höyrysilitysrauta, jossa on suuri vesisäiliö. Korkean paineen (jopa 5 baaria) avulla höyrykone suoristaa rypyt entistä helpommin ja nopeammin.

lue lisää silitysraudoista ja tarvikkeista »

kodinkoneen lisätarvike

Keittiössä on nykyään paljon lisätarvikkeita ja apuvälineitä. Useimmat näistä välineistä on elektronisia. Mikäli etsit tuotetietoja näistä tuotteista: espressokeittimet, kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, keittiöpienkoneet, tehosekoittimet, sitruspuristimet, vedenkeittimet, keittiövaa'at, voit katsoa ne kyseisen laitteen omasta kategoriasta. Täällä ei ole myöskään tietoa jääkaapeista, pakastimista, liesituulettimista, pesukoneista tai ruuanlaittoon liittyvistä tuotteista.

lue lisää kodinkoneiden lisätarvikkeista »

viinikaappi

Viinikaappi ei ole enää mikään ravintoloiden hienous, vaan siitä on tullut joka kotiin sopiva mukavuus. Viinin maistelu onkin yleistynyt viime vuosina, joten viinikaapille on enemmän tarvetta. Viinikaappi auttaa viinin lämpötilan säätelyssä niin että voit aina tarjoilla viinin sille sopivan lämpöisenä. Oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Silloin pystyt nauttimaan viinistä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

lue lisää viinikaapeista »

astiasto

ompelu ja neulonta