kodinkoneet

Etsitkö pölynimuria tai jääkaappia, vaiko jotain tiettyä keittiön pienkonetta? Tässä kategoriassa voi vertailla kodinkoneita hauskoista hyödyllisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Mainokset

 • Edestä täytettävä Samsung pyykinpesukoneen täyttömäärä on 7 kg ja se sopii mainiosti keskisuurille perheille. Energialuokka A++.
 • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
 • Täydellisen puhtaat vaatteet, joka kertaAinutlaatuisen Aquafall™-suihkutuksen ansiosta pesuliuos kulkeutuu tehokkaasti suoraan pyykkiin ja pesuprosessi lähtee heti käyntiin @ vaatteet siis puhdistuvat nopeammin!Vähennä pyykinpesuun käyttämäsi aika puoleenLyhennä kaikkien ohjelmien kestoa pikaohjelmalla. Se lyhentää automaattisesti valitsemasi ohjelman pituuden puoleen.Yksinkertainen ja helppo tapa näyttää hyvältäSiliävät-ohjelma vähentää ryppyjä niin, että silittäminen on nopeampaa ja helpompaa, jolloin aikaa jää muuhunkin.Ajasta käynnistysaika ja vapauta itsellesi aikaaTämän pesukoneen ajastin -toiminnon avulla voit ohjelmoida ohjelman käynnistymään sinulle sopivana ajankohtana. Aseta vain aika ja olet vapaa tekemään muita asioita.Vähemmän pesuaineen aiheuttamaa ärsytystä herkkäihoisilleTämän pesukoneen tarjoama lisähuuhtelu sopii täydellisesti myös herkkäihoisille. Se poistaa tehokkaasti pyykistä mahdolliset pesuainejäämät.Selkeä LCD-näyttö kertoo pesuvaiheenSelkeästä LCD-näytöstä on helppo ja nopea tarkistaa pesuohjelman vaihe.Maksimi linkousnopeus: 1200 k/minLCD-näyttöPesuohjelmat ja valinnat: ON/OFF, Valko/kirjopesu, Valko/kirjopesu + esipesu, Valko/kirjopesu säästö, Kirjopesu/siliävät tekstiilit, Mix, Paidat, Mini 30, Vapaa-aika, Hienopesu, Villa/käsinpesu, Huuhteluaine, Veden poisto, Linkous, Kirjopesu/siliävät tekstiilitKäsinpesuohjelmaErittäin hellävarainen pesuohjelma, joka mahdollistaa konepesun sellaisille vaatteille, joissa on käsinpesumerkintä.LisähuuhteluToiminto on erityisesti suunniteltu henkilöille, joiden herkkä iho reagoi tekstiilien pesuainejäämiin. Lisähuuhtelussa tarvittava vesimäärä määritetään automaattisesti. Välilinkoukset suoritetaan vain kahdessa viimeisessä huuhtelussa, joten mahdollinen zeoliitti ei pääse tunkeutumaan kuitujen väliin. Huuhtelutulos on n. 30 % parempi.Pesuainekaukalon läppäPesuainekaukalossa on alastaittuva läppä, joka estää nestemäisen pesuaineen valumisen pois kaukalosta liian aikaisin. Näin pesuaineen käyttö on optimoitu ja pesutulos on parempi nestemäistä pesuainetta käytettäessä.Automaattinen tasapainon tunnistusKone tarkkailee elektronisesti pyykin tasaista leviämistä rummun laidoille linkouksen aikana. Linkousvaihe alkaa vaiheittain, aluksi hitailla kierroksilla. Vasta kun pyykki on jakaantunut tasaisesti rumpuun, kasvaa linkousnopeus asteittain. Mikäli linkous on epätasapainossa, kone linkoaa hitaammilla kierroksilla, kunnes osa vedestä on poistunut pyykistä, ja nostaa vasta sitten nopeutta. Tarvittaessa linkousvaihe alkaa uudestaan alusta pyykintasausnopeudella.Fuzzy LogicPesukoneen aivoina toimii Fuzzy Logic -ohjainjärjestelmä, jota tukevat viimeiset tekniset innovaatiot. Pesuvaiheen alussa se ensin analysoi minkälaista pyykkiä on tarkoitus pestä. Sitten se optimoi valitun pesuohjelman jokaisen vaiheen pyykin määrän ja laadun mukaan.AjastinIso luukku helpottaa täyttämistä ja tyhjentämistäVaahdontunnistusTulvasuojaus
 • Bosch SMU50M62SK on tehokas A++ -energialuokan astianpesukone. Valittavissa on viisi tehokasta pesuohjelmaa: Intensiivi 70° , Auto 45-65°, Eco 50°, Kevyt 45 ja esihuutelu -ohjelmat, näistä voit valita tarpeeseesi sopivimman ohjelman. Puolittaa halutessasi tiskausajan VarioSpeed-ohjelman avulla parhaalla astianpesu- ja kuivaustuloksella. Hiljaisen astianpesukoneen äänitaso on ainoastaan 44 dB ja siihen mahtuu 13 hengen astiasto kerralla. Lapsilukitus luukulle ja valitsimille lisäävät koneen turvallisuutta, eikä lapsi tai kotieläin pääse muokkaamaan ohjelmaa kesken pesun. Elektroninen jäljellä olevan pesuajan näyttö kertoo jäljellä olevan pesuajan, näytön ja ajastimen avulla voit myös siirtää pesuohjelman käynnistystä jopa 24 tuntia ja käyttää esimerkiksi edullisempaa yö -sähköä. Kuluttajalehden testivoittaja (4/2012)
 • Täydellinen pesukone pieneen kotiin. Voit pestä 6,5 kg sekä kuivata 4,6 kg.
 • Dysonin pölypussittomalla DC19T2 Origin -imurilla saat kotisi puhtaaksi liasta ja pölystä.

  Moni tavanomainen imuri käyttää pölypusseja ja kun pölypussin pienet reiät tukkeutuvat liasta, ilma ei pääse kulkemaan pussin läpi. Näin ollen ne menettävät imutehoaan. Samoin käy monelle tavanomaiselle pölypussittomalle imurille, sillä niissä käytetään suodatinta ilman puhdistamiseen. Suodattimeen kertyy likaa ja pölyä, mikä estää ilmavirran kulun. Tämän takia ne jättävät pölyä kotisi lattioille. DC19T2 Origin -mallissa on patentoitu Root Cyclone -teknologia, jossa lika lingotaan ilmavirrasta. Näin ollen laite toimii jatkuvasti huoneesta toiseen menettämättä imutehoaan.

  Ostaessasi Dyson pölypussittoman imurin sinun ei tarvitse murehtia jatkuvista kuluista, joita aiheutuu pölypussien ja suodattimien hankinnasta. Dyson-imurin hankkiessasi sinun ei tarvitse ostaa pölypusseja eikä suodattimia, sillä suodattimet on suunniteltu kestämään koko imurin eliniän. DC19T2 Origin on tehty kestävistä materiaaleista ja siksi sille on annettu 5 vuoden takuu! Suulakkeiden suunniteluun on myös panostettu, sillä ne ovat iso osa laitteen kokonaisuutta ja toimivuutta. Dysonin lattia-/mattosuulakkeella imurointi käy helposti ja vaivattomasti ja ennen kaikkea tehokkaasti - niin matoilla kuin kovillakin pinnoilla.

  Dyson DC19T2 Origin on hyväksytty allergikoille. Esim. Britannian allergialiitto ja AHA Allergie Suisse, Sveitsi ovat antaneet tunnuksensa käyttöoikeuden Dyson-imureille.
 • Astianpesukone pöydälle tai kaapistoon SKS50E22EUSuorituskyky ja kulutusEnergiatehokkuusluokka: A+, Kuivaustehokkuusluokka: AVuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 °C: 2100 l vettä / 174 kWh sähköä (perustuu 280 pesukertaan kylmävesiliitännän yhteydessä)Äänitaso: 54 dB(A) re 1 pW6 astiastoaOhjelmat ja erikoistoiminnot5 ohjelmaa: Intensiivi 70 °C, Normaali 65 °C, Eco 50 °C, Kevyt...(tretti.fi)
 • Vac X5 on näppärä pölynimuri, jolla pääset helposti puhdistamaan paikat mihin tavallinen pölynimuri ei ylety. Voit käyttää sitä joko varren kanssa tai rikkaimurina.
 • Tehokas ja helppokäyttöinen Rosenlew mikroaaltouuni. Mikroaaltouunissa myös 800 W grilli. Mikroaaltoteho 700 W. Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli ja digitaalinen näyttö. Sulatustoiminto painon mukaan ja pyörivä, lasinen kypsennysalusta. 5 erilaista mikroaaltotehoa. Mitat: korkeus 26,2 cm, leveys 45,4 cm, syvyys 33 cm. Paino 11,5 kg. Väri valkoinen.
pyykinpesukone

astianpesukone

Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti. Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: tiskikonetyypit, tiskikoneen toiminnot, tiskikoneet ja muotoilu sekä suosittuja tiskikonemerkkejä.

lue lisää astianpesukoneista »

jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa.

lue lisää jääkaapeista »

pakastin

Pakastin kuuluu nykyajan keittiöön. Monia elintarvikkeita voi pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Yhdistelmäkaapeista lisää tietoa jääkaapit-kategoriassa. Harkitsetko uuden pakastimen hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pakastinta ostaessa.

lue lisää pakastimista »

ruoanlaitto

keittiön pienkone

kahvi ja tee

imurointi

silitysrauta ja -tarvikkeet

Silitysraudoista on eri versioita: kuivasilitysrauta, höyrysilitysrauta ja höyrykone. Kuivasilitysraudassa rautaosa lämpiää. Höyrysilitysrautaan laitetaan vettä niin, että se pystyy tuottamaan höyryä lämmettyään. Höyry tulee ulos rautaosassa olevista rei’istä ja helpottaa siten tiettyjen materiaalien silitystä. Höyrysilitysraudat ovat nykyään yleisimpiä. Suosittuja ovat myös höyrykoneet. Höyrykone on höyrysilitysrauta, jossa on suuri vesisäiliö. Korkean paineen (jopa 5 baaria) avulla höyrykone suoristaa rypyt entistä helpommin ja nopeammin.

lue lisää silitysraudoista ja tarvikkeista »

kodinkoneen lisätarvike

Keittiössä on nykyään paljon lisätarvikkeita ja apuvälineitä. Useimmat näistä välineistä on elektronisia. Mikäli etsit tuotetietoja näistä tuotteista: espressokeittimet, kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, keittiöpienkoneet, tehosekoittimet, sitruspuristimet, vedenkeittimet, keittiövaa'at, voit katsoa ne kyseisen laitteen omasta kategoriasta. Täällä ei ole myöskään tietoa jääkaapeista, pakastimista, liesituulettimista, pesukoneista tai ruuanlaittoon liittyvistä tuotteista.

lue lisää kodinkoneiden lisätarvikkeista »

ompelukone

Voit heittää pois rikkoutuneen pelipaidan tai lyhentää farkut myymälässä, mutta on paljon helpompaa ja halvempaa korjata vaatteet itse! Ompelukone on luonnollisesti luotettavampi ja nopeampi tapa työskennellä kuin käsin neuloen. Mutta mitä pitäisi ottaa huomioon ostaessa hyvää ompelukonetta? Täällä kerromme muutamia ostovinkkejä. Ompelukonetta ostaessa muista tarkistaa seuraavat asiat: 1. Helppokäyttöisyys: Onko ompelukonetta helppo käyttää? Tarvitseeko ohjekirjaan paneutua vai voitko aloittaa työn heti.

lue lisää ompelukoneista »

viinikaappi

Viinikaappi ei ole enää mikään ravintoloiden hienous, vaan siitä on tullut joka kotiin sopiva mukavuus. Viinin maistelu onkin yleistynyt viime vuosina, joten viinikaapille on enemmän tarvetta. Viinikaappi auttaa viinin lämpötilan säätelyssä niin että voit aina tarjoilla viinin sille sopivan lämpöisenä. Oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Silloin pystyt nauttimaan viinistä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

lue lisää viinikaapeista »

viinitarvikkeet

astiasto