Mainokset

  • Polkupyöräkori lemmikeille, turvallinen liikenteessä, helppo kiinnittää ohjaustankoon tai satulaan. Mukana kiinnitysmekanismi ja suojakehikko, kantaa korkeintaan 12 kg painavia elämiä. / Tässä polkupyöräkorissa lemmikkisi on täysin turvassa, joten voit ajaa vapaasti ilman huolta. Turvallinen ja luja kiinnitys ohjaustankoon uudenlaisella etuhaarukkakiinnittimellä. Aumüllerin valmistama tuote. Vahva suojakehikko takaa lemmikkisi turvallisuuden. Polkupyöräkorin ominaisuudet: valmistettu korkealaatuisesta, vahvasta ja kestävästä, eurooppalaisesta pajusta valmistettu käsin Euroopassa kaikki käytetyt lakat ja petsit täyttävät EN 71 -vaatimukset, joten kori on turvallinen lemmikeille ja ihmisille polkupyöräkorin mukana toimitetaan kiinnityssysteemi ja muovilla päällystetty suojakehikko Uuden etuhaarukkakiinnitysmekanismin hyödyt: sopii taatusti polkupyöräsi etuosaan, vie vain vähän tilaa (8 mm) asennuspaikka ohjaustankoon on yksilöllisesti säädettävissä suunniteltu läpimitaltaan 38-46 mm paksuille rungoille, pyöreille tai soikeille helppo asentaa, ei vahingoita runkoa muovisuojusten vuoksi sopii joka säähän, erittäin vahva ja kestävä nopea ja helppo asentaa, ainoastaan helppokäyttöisiä komponentteja kantaa korkeintaan 12 kg painavia lemmikkejä sopii taatusti 90%:iin kaikista ohjaustangoista pienen tilantarpeensa vuoksi GAumüller-polkupyöräkorin kokotaulukko: Standard Maxi UlkomitatP x L noin 52 x 38 cm noin 70 x 46 cm Kehikon oviaukko (päällä)P x L noin 50 x 34 cm
kaulapanta ja talutushihna

koiran kuljetushäkki

koiran peti

koiran puruherkku

koiran ruokakuppi

koiran vaate

koiranlelu

Koiran kanssa leikkiminen on koiralle tärkeää ajanvietettä. Leikki kehittää ja viihdyttää koiraa. Koiranleluja onkin laaja skaala. Toiset lelut on suunniteltu sellaisiksi, että koira viihtyy lelun kanssa kaksin, heittolelut ovat tarkoitettu yhteiseksi viihdykkeeksi koiralle ja omistajalle. Lelut, joihin laitetaan koiran kuivamuonaa ovat suosittuja esimerkiksi silloin kun koira jätetään yksin kotiin.  Löydä koirallesi parhaat lelut täällä!

koiratarvike

Tässä kategoriassa on vertailussa kaikkea mitä tarvitsee koiran hoitoon eli esimerkiksi tarvikkeita turkinhoitoon ja kaulapantoja.  Koiran ulkoilutus: kaulapannat ja hihnat Koira tulee pitää hihnassa ulkoilutuksen aikana. Alla lista erilaisista talutushihnoista: Kaulapanta soljella Nylon kaulapanta Nahkakaulapannat Kuristuspanta Valjaat Kuonopanta tai kuonokoppa Koiran hihnoja valmistetaan myös eri materiaaleista kuten nylonista ja nahkasta. Kelattavat koiranhihnat, joiden pitenemisen saa pysäytettyä napista painamalla, ovat erittäin suosittuja.

lue lisää koiratarvikkeista »