Mainokset

  • Erittäin tehokas, mutta silti hiljainen trimmauskone (45 wattia). Leikkaus sujuu näppärästi - sisältää 3 mm:n terän. TÜV-testattu. / Toimituspakkaus sisältää 3 mm:n terän, puhdistusharjan ja hoitoöljyn. Kovaa kulutusta kestävä trimmauskone sopii erinomaisesti koiran tai kissan turkin trimmaukseen ja myös hevosen yksityiskohtaista trimmausta varten. Tehokkaan trimmerin (kaksinopeuksinen, 45W) moottori kestää kovaakin käyttöä. Ergonomisen muotoilun ansiosta voit trimmata lemmikkiäsi ammattilaisen lailla - laite on pieni, näppärä ja kestävä. Tärinävaimennuksen vuoksi trimmeriä on miellyttävä käyttää. Leikkuuterä on helppo vaihtaa, koska laitteessa on kätevä nappi terän irrottamista varten. Moser max 45 -trimmauskone lyhyesti: tehokas, ergonominen, 2-nopeuksinen trimmauskone mitat: P 20 x L 5 x K 5 cm tärinävaimennus sopii ammattimaiseen käyttöön sopii koko kehon trimmaamiseen mukana 3 mm:n terä, jonka voi vaihtaa TÜV-testattu valmistettu Saksassa (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]. if (d.getElementById(id)) return. js = d.createElement(s). js.id = id. js.src = "//connect.facebook.net/fi_FI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0". fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs). }(document, 'script', 'facebook-jssdk')). window.___gcfg = {lang: 'fi'}. (function() { var po = document.createElement('script'). po.type = 'text/javascript'. po.async = true. po.src = 'https://apis.google.com/js/platform.js'. var s = document.getElementsByTagName('scr
kaulapanta ja talutushihna

koiran kuljetushäkki

koiran peti

koiran puruherkku

koiran ruokakuppi

koiran vaate

koiranlelu

Koiran kanssa leikkiminen on koiralle tärkeää ajanvietettä. Leikki kehittää ja viihdyttää koiraa. Koiranleluja onkin laaja skaala. Toiset lelut on suunniteltu sellaisiksi, että koira viihtyy lelun kanssa kaksin, heittolelut ovat tarkoitettu yhteiseksi viihdykkeeksi koiralle ja omistajalle. Lelut, joihin laitetaan koiran kuivamuonaa ovat suosittuja esimerkiksi silloin kun koira jätetään yksin kotiin.  Löydä koirallesi parhaat lelut täällä!

koiratarvike

Tässä kategoriassa on vertailussa kaikkea mitä tarvitsee koiran hoitoon eli esimerkiksi tarvikkeita turkinhoitoon ja kaulapantoja.  Koiran ulkoilutus: kaulapannat ja hihnat Koira tulee pitää hihnassa ulkoilutuksen aikana. Alla lista erilaisista talutushihnoista: Kaulapanta soljella Nylon kaulapanta Nahkakaulapannat Kuristuspanta Valjaat Kuonopanta tai kuonokoppa Koiran hihnoja valmistetaan myös eri materiaaleista kuten nylonista ja nahkasta. Kelattavat koiranhihnat, joiden pitenemisen saa pysäytettyä napista painamalla, ovat erittäin suosittuja.

lue lisää koiratarvikkeista »