Mainokset

  • Sinkitty, kätevästi kokoontaitettava metallihäkki, jolla voit kuljettaa koirasi turvallisesti autossa. Kantokahva ja kaksi ovea. / Double Door -kuljetushäkki on ihanteellinen kuljetusratkaisu koirille automatkojen ajaksi. Mittaa vain autosi koko ja tilaa häkki, joka sopii sinulle parhaiten - näin koirallasi on turvallinen paikka automatkoille. Häkin saa helposti ja nopeasti taitettua kasaan säilytystä varten. Kätevä ja hintansa arvoinen hankinta! Kaikki mallit ovat listattuina. Häkin materiaali: sinkitty metallihäkki sinkitty pohjalaatikko 2 metallista kädensijaa 1 muovinen lisäkädensija Kaikki häkit ovat kokoontaitettavia. Koko Etuovi Sivuovi Pohjalaatikonkorkeus Metallinen ovensalpa Pinnaväli Kokoontaitettuna P 63 x L 55 x K 61 cm 26 x 36 cm 35 x 32 cm noin 3 cm 1 4 cm P 66 x L 58 x K 12 cm P 78 x L 55 x K 61 cm 34 x 43 cm
kaulapanta ja talutushihna

koiran kuljetushäkki

koiran peti

koiran puruherkku

koiran ruokakuppi

koiran vaate

koiranlelu

Koiran kanssa leikkiminen on koiralle tärkeää ajanvietettä. Leikki kehittää ja viihdyttää koiraa. Koiranleluja onkin laaja skaala. Toiset lelut on suunniteltu sellaisiksi, että koira viihtyy lelun kanssa kaksin, heittolelut ovat tarkoitettu yhteiseksi viihdykkeeksi koiralle ja omistajalle. Lelut, joihin laitetaan koiran kuivamuonaa ovat suosittuja esimerkiksi silloin kun koira jätetään yksin kotiin.  Löydä koirallesi parhaat lelut täällä!

koiratarvike

Tässä kategoriassa on vertailussa kaikkea mitä tarvitsee koiran hoitoon eli esimerkiksi tarvikkeita turkinhoitoon ja kaulapantoja.  Koiran ulkoilutus: kaulapannat ja hihnat Koira tulee pitää hihnassa ulkoilutuksen aikana. Alla lista erilaisista talutushihnoista: Kaulapanta soljella Nylon kaulapanta Nahkakaulapannat Kuristuspanta Valjaat Kuonopanta tai kuonokoppa Koiran hihnoja valmistetaan myös eri materiaaleista kuten nylonista ja nahkasta. Kelattavat koiranhihnat, joiden pitenemisen saa pysäytettyä napista painamalla, ovat erittäin suosittuja.

lue lisää koiratarvikkeista »