Mainokset

  • Kalteva, epoksipäällysteinen metallihäkki antaa parasta mahdollista turvallisuutta autoon, helppo taittaa kokoon, mukana kätevä kantokahva. Väri: musta. / Kalteva Ruby-kuljetushäkki on turvallinen kuljetusratkaisu autoon ja samalla ihanteellinen koirankoppi kotiin sisätiloihin. Kun lisäät sinne pehmeän peiton, koirasi viihtyy varmasti. Häkkiin pääsee helposti sisään kaltevan sivun suuren oven kautta. Mittaa vain autosi tila ja tilaa häkki joka sopii sinulle. Kun häkkiä ei tarvita, sen saa taitettua helposti ja nopeasti kasaan Muovialusta voidaan irrottaa siivousta varten. Tuotteen edut yhdellä silmäyksellä: kokoontaittuva ihanteellinen koiran kuljettamiseen voidaan käyttää hyvin myös sisätiloissa kätevä kantokahva 1 ovi kaltevalla puolella: 38 x 42 cm (koossa 78 x 48,7 x 56 cm) 46,5 x 53 cm (koossa 93,5 x 57,5 x 65 cm) kalteva - sopii hyvin autoihin, jossa kalteva takaovi sivuseinien pinnaväli - 3 cm x 9 cm etu- ja takaseinän pinnaväli - 3,5 cm x 11 cm epoksipäällyste väri: musta Mitat: (kaikki annetut mitat cm) Koko pohjan pituus katon pituus pohjan leveys katon leveys korkeus kallistuma takana (ylhäällä/alhaalla) kallistuma edessä (ylhäällä/alhaalla) 78 x 48,7 x 56
kaulapanta ja talutushihna

koiran kuljetushäkki

koiran peti

koiran puruherkku

koiran ruokakuppi

koiran vaate

koiranlelu

Koiran kanssa leikkiminen on koiralle tärkeää ajanvietettä. Leikki kehittää ja viihdyttää koiraa. Koiranleluja onkin laaja skaala. Toiset lelut on suunniteltu sellaisiksi, että koira viihtyy lelun kanssa kaksin, heittolelut ovat tarkoitettu yhteiseksi viihdykkeeksi koiralle ja omistajalle. Lelut, joihin laitetaan koiran kuivamuonaa ovat suosittuja esimerkiksi silloin kun koira jätetään yksin kotiin.  Löydä koirallesi parhaat lelut täällä!

koiratarvike

Tässä kategoriassa on vertailussa kaikkea mitä tarvitsee koiran hoitoon eli esimerkiksi tarvikkeita turkinhoitoon ja kaulapantoja.  Koiran ulkoilutus: kaulapannat ja hihnat Koira tulee pitää hihnassa ulkoilutuksen aikana. Alla lista erilaisista talutushihnoista: Kaulapanta soljella Nylon kaulapanta Nahkakaulapannat Kuristuspanta Valjaat Kuonopanta tai kuonokoppa Koiran hihnoja valmistetaan myös eri materiaaleista kuten nylonista ja nahkasta. Kelattavat koiranhihnat, joiden pitenemisen saa pysäytettyä napista painamalla, ovat erittäin suosittuja.

lue lisää koiratarvikkeista »