Mainokset

  • Kiinteä koiraportti, jossa on pieni kulkuaukko kissoille ja kahteen suuntaan aukeava ovi ihmisille, ei vaadi poraamista, helppo kiinnittää. / Haluatko estää koiraasi pääsemästä huoneeseen, jonne kissan, koiranpennun tai muiden pienten kotieläinten pitää kuitenkin päästä? Tämä koiraportti tarjoaa ongelmaan erinomaisen ratkaisun! Savicin kiinteästi asennettava Dog Barrier 2 -koiraportti kissanluukulla on helppo tapa pitää koira tietyssä huoneessa tai kerroksessa. Siinä on ihmisiä varten 50 cm leveä, kahteen suuntaan aukeava ovi, jossa on tuplalukitus. Lisäksi siinä on pieni ovi (L 17 x K 28 cm), jonka kautta kissa, koiranpentu tai muu pieni eläin pääsee läpi. Pikkuoven voi sulkea tai avata erikseen. Portin saa helposti ja ilman poraamista paikalleen. Koiraportin saa säädettyä leveydelle 75 - 84 cm. Jos suljettavan kulkureitin leveys on suurempi, voit jatkaa koiraporttia kolmella pidennysosalla, jolloin leveydeksi saadaan jopa 105 cm. Dog Barrier -portin ominaisuudet: 50 cm leveä ovi ihmisiä varten kahteen suuntaan aukeavassa ovessa on tuplalukitus ovi kissoille, koiranpennuille tai muille pienille kotieläimille, mitat: L 17 x K 28 cm leveys 75 - 84 cm suurin mahdollinen leveys (jos mukana 3 erikseen tilattavaa pidennysosaa) 105 cm helppo laittaa paikalleen (ei poraamista!) mukana seinärengas, noin 4 cm ristikon tiheys noin 4,5 cm Dog Barrier -portin mitat, 107 cm: L 75 - 84 cm x K 107 cm Dog Barrier -pidennysosan mitat 107 cm: L 7 cm x K 107 cm suosittelemme käyttämään korkeintaan kolmea pidennysosaa Dog Barrier -koiraportin pidennysosat eivät sovi yhteen Savicin aiempien koiraporttimallien kanssa.
kaulapanta ja talutushihna

koiran kuljetushäkki

koiran peti

koiran puruherkku

koiran ruokakuppi

koiran vaate

koiranlelu

Koiran kanssa leikkiminen on koiralle tärkeää ajanvietettä. Leikki kehittää ja viihdyttää koiraa. Koiranleluja onkin laaja skaala. Toiset lelut on suunniteltu sellaisiksi, että koira viihtyy lelun kanssa kaksin, heittolelut ovat tarkoitettu yhteiseksi viihdykkeeksi koiralle ja omistajalle. Lelut, joihin laitetaan koiran kuivamuonaa ovat suosittuja esimerkiksi silloin kun koira jätetään yksin kotiin.  Löydä koirallesi parhaat lelut täällä!

koiranruoka

Erilaiset koirat tarvitsevat erilaista ruokaa. Oikeanlainen ruoka kullekin koiralle tulee valita se iän, painon, koon ja rodun mukaan. Koiranruoka voidaan jaotella seuraaviin luokkiin: Kuivamuona: kuivamuona on nappuloiden ja papanoiden muodossa ja säilyy pitkään. Kuivamuonassa on enemmän proteiinia kuin säilykeruoissa tai koiranmakkarassa ja se aiheuttaa vähemmän hammaskiveä. Säilykeruoka: Tätä kutsutaan myös nimellä purkkiruoka. Purkkiruokia valmistetaan monen eri eläimen lihasta.

lue lisää koiranruoista »

koiratarvike

Tässä kategoriassa on vertailussa kaikkea mitä tarvitsee koiran hoitoon eli esimerkiksi tarvikkeita turkinhoitoon ja kaulapantoja.  Koiran ulkoilutus: kaulapannat ja hihnat Koira tulee pitää hihnassa ulkoilutuksen aikana. Alla lista erilaisista talutushihnoista: Kaulapanta soljella Nylon kaulapanta Nahkakaulapannat Kuristuspanta Valjaat Kuonopanta tai kuonokoppa Koiran hihnoja valmistetaan myös eri materiaaleista kuten nylonista ja nahkasta. Kelattavat koiranhihnat, joiden pitenemisen saa pysäytettyä napista painamalla, ovat erittäin suosittuja.

lue lisää koiratarvikkeista »