Mainokset

  • Huipputyylikäs kuljetuslaukku kestävästä nailonista. Kätevä kantokahva ja irrotettava olkahihna. Väri: ruskea/beige. Enimmäiskantokyky joko 5 kg tai 10 kg. / Muodikas, vedenpitävästä nailonista valmistettu kuljetuslaukku sopii mainiosti niin eläinlääkärireissuille, matkoille kuin ravintolaankin. Laukun pohja on vahvistettu, ja sen ulkopinnassa on liukueste. Sivuissa on kolmella puolella verkkoikkunat, joiden kautta näet lemmikkisi koko ajan – mikä antaa myös sille turvallisuudentunnetta. Laukun saa avattua vetoketjulla molempiin suuntiin. Laukun takapuolella on tarvikkeita varten tasku, jonne mahtuvat mukavasti mm. herkut tai välipalat. Kuljetuslaukku toimii hyvin myös pehmoisena lemmikinpetinä kotioloissa. Materiaali: 100% nailonia. M-koon enimmäiskantokyky 5 kg. L-koon enimmäiskantokyky 10 kg.
kaulapanta ja talutushihna

koiran kuljetushäkki

koiran peti

koiran puruherkku

koiran ruokakuppi

koiran vaate

koiranlelu

Koiran kanssa leikkiminen on koiralle tärkeää ajanvietettä. Leikki kehittää ja viihdyttää koiraa. Koiranleluja onkin laaja skaala. Toiset lelut on suunniteltu sellaisiksi, että koira viihtyy lelun kanssa kaksin, heittolelut ovat tarkoitettu yhteiseksi viihdykkeeksi koiralle ja omistajalle. Lelut, joihin laitetaan koiran kuivamuonaa ovat suosittuja esimerkiksi silloin kun koira jätetään yksin kotiin.  Löydä koirallesi parhaat lelut täällä!

koiratarvike

Tässä kategoriassa on vertailussa kaikkea mitä tarvitsee koiran hoitoon eli esimerkiksi tarvikkeita turkinhoitoon ja kaulapantoja.  Koiran ulkoilutus: kaulapannat ja hihnat Koira tulee pitää hihnassa ulkoilutuksen aikana. Alla lista erilaisista talutushihnoista: Kaulapanta soljella Nylon kaulapanta Nahkakaulapannat Kuristuspanta Valjaat Kuonopanta tai kuonokoppa Koiran hihnoja valmistetaan myös eri materiaaleista kuten nylonista ja nahkasta. Kelattavat koiranhihnat, joiden pitenemisen saa pysäytettyä napista painamalla, ovat erittäin suosittuja.

lue lisää koiratarvikkeista »