x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

kotiteatteri

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita kotiteatteri:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta kotiteatteri

Oletko todellinen leffafriikki vai haluatko vain nauttia elokuvista kunnon kuvalla ja äänellä, silloin kuin se sinulle sop...
 • Yleiset tiedot

  Oletko todellinen leffafriikki vai haluatko vain nauttia elokuvista kunnon kuvalla ja äänellä, silloin kuin se sinulle sopii? Haluatko katsella leffoja maksamatta kalliita leffalippuja - mukavasti kotisohvalla? Kotiteatterilaitteet vahvistavat elokuvaelämystä ja varmistavat, että saat elokuvasta kaiken irti. Harkitsetko kotiteatterijärjestelmän hankintaa? Kaipaatko apua valintaan? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon kotiteatterisettiä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • Kotiteatteri tyypit
  • Audiosysteemi tyypit
  • Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
  • Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
  • Tiedostoformaatit ja liittimet
  • Tunnettuja kotiteatterimerkkejä

  Ostovinkkejä
  Kotiteatterijärjestelmää ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Tila: tilan suuruus, johon kotiteatteri hankitaan. Isompi tila vaatii myös isommat kajarit kuin pieni tila.
  2. Liittimet: mitä kaikkea kotiteatterisettiin tullaan liittämän? Sijoitetaanko kaiuttimet ruudun läheisyyteen vai jonkin matkan päähän? Huolehdi siitä, että liittimiin pääsee helposti käsiksi.
  3. Jos kaiuttimet haluaa sijoittaa pois ruudun luota varmista, että kaapelit ovat tarpeeksi pitkiä.
  4. On olemassa myös langattomia kotiteattereita. Silloin säästyy taistelulta johtoja vastaa. Langaton kotiteatteri toimii joko radiograafisesti tai infrapunan avulla. Infrapunayhteyteen voi kuitenkin aiheutua häiriötä, jos joku kävelee yhteyden läpi.
  5. Saman soortin kaiuttimet kannattaa hankkia saman kokoisina. Esim: kaikki etukaiuttimet kuuluu olla keskenään saman kokoiset, kaikki taustakaiuttimet myös keskenään samankokoiset, muttei välttämättä saman kokoiset kuin etukaiuttimet.

  Kotiteatteri tyypit
  Kotiteatterijärjestelmä on yhdistelmä audiota (kaiuttimet) ja videota (dvd-soitin ja dekooderi). Kunnon kotiteatterin avulla saa luotua erittäin hyvälaatuisen kuvan ja useamman kanavan surround soundin. Kaiuttimien määrä riippuu siis kanavien määrästä.

  Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta: keskikaiuttimen ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille. Kotiteatterilla voi paitsi katsoa leffoja, usein myös kuunnella cd/mp3-levyjä ja radiota.

  Audiosysteemi tyypit
  Audiosysteemejä on sekä kannettavia että ei kannettavia. Ei kannettavat ovat yleensä (mini) stereotorneja, jossa kaiuttimet muodostavat yhden kokonaisuuden. Tällaisten audiosysteemien äänenlaatu ei ole niin korkealaatuista kuin irrallisista osista muodostetun hifi-setin äänenlaatu, mutta sopivat hyvin vaikka opiskelukämppään tai makuuhuoneeseen. Stereotornit ovat hieman halvempia kuin irrallisista komponenteista kootut audiosysteemit.

  Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
  Kotiteatterin tärkeimmät toiminnot ovat:

  • Filmien katselu
  • Filmien tallentaminen
  • Musiikin soitto
  • Radion kuuntelu

  Lapsilukko on hyvä toiminto talouksiin, joissa on pieniä lapsia, joiden ei haluta katselevan kaikenlaisia elokuvia. Kaukosäädin kuuluu aina mukaan pakettiin ja joskus myös kuulokkeet.

  Useimmissa kotiteattereissa on FM-radio. Kannettavat stereosysteemit, joissa radio, toimivat usein myös pattereilla, joten sen voi ottaa mukaan rantaan tai piknikille. Hyvissä malleissa on myös mp3-cd soitin, jonka avulla musiikkia voi kuunnella tuntikausia pyörittämällä vain yhtä levyä. Halutessasi kunnella vain radiota on viisaampaa hankkia pieni microsetti.

  Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
  Järjestelmän tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta. Lisätietoja kaiuttimista löytyy kategoriasta kaiuttimet.

  Tiedostoformaatit ja liittimet
  Kaikki kotiteatterit ja audiojärjestelmät eivät toista kaikkia tiedostoformaatteja. Laitteen tiedoissa ilmoitetaan mitä videoformaatteja (DVD SVCD, VCD, DivX tai XviD) ja mitä audioformaatteja (CD, Super Audio-cd tai mp3-cd) laite tukee.

  Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-ääni tyyppejä, joka ilmoitetaan kohdassa dekooderi. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseksi optimaalisesti mutta vähempikin määrä riittää hyvään ääneen.

  DPL II antaa äänilähteestä riippumatta surround-signaalin. Se tarkoittaa, että voit kuunnella dvd- ja cd-levyjä useammalla kanavalla. DPLII:ssa satelliittikaiuttimet toistavat stereona. Bassokanava on usein erillinen.

  Tuotetiedoissa ilmoitetaan myös millaiset sisääntulot ja ulostulot laitteistossa on, eli millaisia laitteita siihen voidaan liittää. Yleensä laitteissa on video sisään- ja ulostulo (tyyppi ilmoitettu tarkemmin tuotetiedoissa), äänisisääntulo ja scart-liitin (pelikonsolille).

  Suosittuja kotiteatterimerkkejä
  Suosittuja kotiteatterimerkkejä ovat: Akai, Grundig, JVC, Kenwood, Onkyo, Philips, Samsung ja Sony.

  Vertaile täällä kotiteattereita ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Voiko kotiteatterilla kuunnella myös musiikkia, ja jos voi niin missä muodossa?
  Kyllä, suurimmalla osalla kotiteatterilaitteista voi kuunnella myös musiikkia. Yleensä ne toistavat CD:itä, jotkut jopa mp3:ia. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei niitä soita.

  Voiko kotiteatterilla kuunnella radiota?
  Kyllä, useimmissa kotiteatterilaitteissa on myös radio. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laitteessa ei ole radiota.
   

  Voiko tv:n liittää kotiteatterilaitteisiin?
  Kyllä, joihinkin laitteisiin. Voit silloin tallentaa tv-ohjelmia dvd:lle tai laitteen omalle kovalevylle. Jos tv-yhteensopivuutta ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei sitä tue.
   

  Täytyykö minun maksaa jätemaksu kotiteatterista?
  Kotiteatterille jätehuoltomaksu on 3 euroa. Sitä ei tarvitse maksaa erikseen vaan jätemaksu sisältyy tuotteen hintaan. Ostaessasi uuden kodinkoneen tai laitteen,hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen laitteiden hävitys ympäristöystävällisesti.
   

  Kuuluuko subwooferin ääni naapuriin asti?
  Kyllä, subwooferin ääni voi kuulua naapuriin (varsinkin alakerran), jos se on kovalla. Se aiheuttaa paitsi ääntä, myös tärinää. Jos haluat pitää äänet kovalla, kannattaa huone äänieristää niin voit nauttia kovemmistakin äänistä muita häiritsemättä.
   

  Voinko laittaa kaikki kaiuttimet katseelta piiloon?
  Ei, vain subwooferin voi laittaa piiloon esimerkiksi sohvan alle. Muiden kaiuttimien pitäisi olla näkyvillä. Keskikaiuttimen ainakin tulisi olla vapaa ääniesteistä. Myös satelliittikaiuttimien ääni kuulostaa parhaalta, jos niitä ei peitä. Myös niiden välinen tila tulisi olla tyhjä äänen sujuvan kulun varmistamiseksi.
 • Termien selitykset

  Alla lista kotiteattereiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Ne löytyvät myös tuotevertailun lisätietoja-kohdasta.

  Audioformaatti
  Ääniformaatti tarkoittaa äänisignaalin muotoa ja mahdollista koodaustekniikkaa. Laitteiden ymmärtämiä audioformaatteja ovat esimerkiksi CD, Super Audio CD ja MP3.

  Dekooderi
  Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-äänen tyyppejä. Lähes kaikissa elokuvissa on nykyään surround-ääni, joten surround-kaiuttimilla saat elokuvien äänestä kaiken irti. Surround-ääni tarkoittaa ympäröivää äänikenttää, sitä että ääni tulee monesta suunnasta eikä vain edestä. Laitteessa on oltava dekooderi, joka muuttaa äänen normaalista stereosta surround-ääneksi. Ääni kuulostaa silloin todenmukaisemmalta ja elokuvaelämyksestä tulee voimakkaampi. Dolby Surround muuntaa 2-kanavaäänen (stereo) 4:lle kanavalle. Nämä neljä ovat vasen ja oikea etukanava sekä vasen ja oikea takakanava. Se ei siis avaa keskikanavaa. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseski optimaalisesti mutta vähempikin määrä jo riittää hyvään ääneen.

  DVD-nauhuri
  Dvd-nauhurissa on usein sekä polttava dvd-asema että kovalevy. ja Dvd-nauhurilla voit tallentaa esimerkiksi tv-ohjelmia dvd-levyille tai laitteen omalle kovalevylle.

  Keskikaiutin
  Keskiäänet toistava pääkaiutin. Se sijoitetaan usein TV:n päälle tai alle. Keskuskaiuttimen tulee toistaa ääni, joka kuuluu kuvan keskeltä, kuten keskustelu.

  Kovalevy
  Laitteessa voi olla kovalevy, jonne voi tallettaa esimerkiksi tv-ohjelmia. Myöhemmin kovalevyn sisällön voi polttaa esimerkiksi dvd-levyille.

  Langattomat kaiuttimet
  Jos et halua kaapelipinoa olohuoneeseesi, voit hankkia langattomat kaiuttimet. Ota huomioon, että jos langattomat kaiuttimet eivät ole paristokäyttöiset, ne tarvitsevat kuitenkin virtajohdon, vaikka yhteys muihin laitteisiin olisikin langaton.

  Lattiakaiuttimet
  Lattiakaiuttimet laitetaan seisomaan lattialle. Ne voivat olla suurikokoisia tai kapeampia. Mieti kaiuttimia valitettasi huoneen sisustusta ja tilaa ja päätä sitten millaiset kaiuttimet sinne sopivat parhaiten.

  Radio
  Useimmissa kotiteattereissa on myös radio.

  RDS
  RDS (Radio Data System), joka tarkoittaa, että radiosignaaliin mukaan liitetään tietoja kuten radiokanava, lähetysohjelma ja tietoja signaaliliikenteestä.

  Satelliittikaiuttimet
  Satelliittikaiuttimet toistavat vain keskiääniä ja diskantteja eli korkeita ääniä. Ne laitetaan sekä yleisön eteen että taakse. Kaiutinten määrä riippuu kotiteatterin kanavien määrästä. Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta (ja mahdollisen subwooferin): keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille surround-äänen toistamiseksi.

  Signaali
  Tuotteen tiedoissa signaali tarkoittaa ääni- tai videosignaaleja, joita laitteisto voi vastaanottaa. Tunnetuimmat signaalityypit ovat PAL, NTSC ja SECAM. Standardisignaali eurooppalaiselle TV:lle on PAL.

  Sisään- ja ulostulot
  Sisään- ja ulostulot kertovat mitä eri laitteita kotiteatteriin voi liittää ja millaisin liittimin. Scart-kaapelilla voidaan kotiteatteriin liittää esimerkiksi tv tai pelikonsoli. Sisä- ja ulostulot vaihtelevat hiukan laitteesta toiseen.

  Subwoofer
  Subwoofer on kaiutinyksikkö, joka toistaa bassoäänet eli taajuudeltaan kaikkein alimmat äänet (20-100 Hz). Aktiivinen subwoofer on bassokaiutin, jossa on sisäänrakennettu vahvistin. Mitä alempi äänen taajuus on, sitä vaikeampaa on sen paikallistaminen (kuulla mistä suunnasta ääni tulee). Siksi subwooferin sijoittamispaikalla ei ole kovin suurta merkitystä. Silti kannattaa huomata, että subwooferin ääni heijastuu seinästä ja näin vahvistuu. Jos bassokaiutin sijoitetaan nurkkaan, sen ääni siis vahvistuu entisestään.

  Tyyppi
  Kotiteatterin tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta.

  Videoformaatti
  Kaikki kotiteatterilaitteet eivät toista kaikkia äänimuotoja. Laitteiden ymmärtämät videoformaatit ovat laitteesta riippuen DVD SVCD, VCD, DivX of XviD. Valitse siis laitteisto sen mukaan, mitä formaatteja haluat toistaa. Toistettavat formaatit on ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

  Videosisään- tai ulostulo
  Videosisääntulo tarkoittaa, että laitteeseen voi liittää esimerkiksi dvd-soittimen tai videonauhurin.

  • LG LG
  • Sony Sony
  • Samsung Samsung
 • LG
  • lg
 • Sony
  • sony
 • Samsung
  • samsung
0 - 24
 • LG LHB625 kotiteatterijärjestelmä
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/6/lg-lhb625-30819776.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk1ODYyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/9/lg-lhb625-home-cinema-system-32001739.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/6/lg-lhb625-30819776.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk1ODYyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/9/lg-lhb625-home-cinema-system-32001739.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzMvOS9sZy1saGI2MjUtaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTMyMDAxNzM5LmpwZw==
  LG LHB625 kotiteatterijärjestelmä (25)
  LG LHB625 kotiteatterijärjestelmä
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  219.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  219.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  most_sold
 • Sony BDV-E4100 kotiteatterijärjestelmä
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/2/sony-bdv-e4100-19988582.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/1/sony-bdv-e4100-21326451.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/1/sony-bdv-e4100-3d-blu-ray-home-cinema-system-25091521.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/2/sony-bdv-e4100-3d-blu-ray-home-cinema-system-25091522.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/2/sony-bdv-e4100-19988582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzgvMi9zb255LWJkdi1lNDEwMC0xOTk4ODU4Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/1/sony-bdv-e4100-21326451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzUvMS9zb255LWJkdi1lNDEwMC0yMTMyNjQ1MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/1/sony-bdv-e4100-3d-blu-ray-home-cinema-system-25091521.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzIvMS9zb255LWJkdi1lNDEwMC0zZC1ibHUtcmF5LWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0yNTA5MTUyMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/2/sony-bdv-e4100-3d-blu-ray-home-cinema-system-25091522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzIvMi9zb255LWJkdi1lNDEwMC0zZC1ibHUtcmF5LWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0yNTA5MTUyMi5qcGc=
  Sony BDV-E4100 kotiteatterijärjestelmä (13)
  Sony BDV-E4100 kotiteatterijärjestelmä
  Power.fi Power.fi
  360.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  360.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Samsung HT-FS9750W
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/9/6/samsung-ht-fs9750w-20541396.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/1/3/samsung-ht-fs9750w-31291413.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/9/6/samsung-ht-fs9750w-20541396.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzkvNi9zYW1zdW5nLWh0LWZzOTc1MHctMjA1NDEzOTYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/1/3/samsung-ht-fs9750w-31291413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzEvMy9zYW1zdW5nLWh0LWZzOTc1MHctMzEyOTE0MTMuanBn
  Samsung HT-FS9750W (10)
  Samsung HT-FS9750W
  Power.fi Power.fi
  1010.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1010.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Bose CineMate 15
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/8/bose-cinemate-15-24995708.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/9/bose-cinemate-15-24995709.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/0/bose-cinemate-15-24995710.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/8/bose-cinemate-15-25673088.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/9/bose-cinemate-15-25673089.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/0/bose-cinemate-15-25673090.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/bose-cinemate-15-25673091.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/8/bose-cinemate-15-24995708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzAvOC9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTE1LTI0OTk1NzA4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/9/bose-cinemate-15-24995709.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzAvOS9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTE1LTI0OTk1NzA5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/0/bose-cinemate-15-24995710.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzEvMC9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTE1LTI0OTk1NzEwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/8/bose-cinemate-15-25673088.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvOC9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTE1LTI1NjczMDg4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/9/bose-cinemate-15-25673089.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvOS9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTE1LTI1NjczMDg5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/0/bose-cinemate-15-25673090.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzkvMC9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTE1LTI1NjczMDkwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/bose-cinemate-15-25673091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzkvMS9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTE1LTI1NjczMDkxLmpwZw==
  Bose CineMate 15 (9)
  Bose CineMate 15
  Power.fi Power.fi
  601.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  601.8, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Yamaha YHT-1810 kotiteatterijärjestelmä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/4/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443994.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/5/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443995.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/6/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443996.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/7/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443997.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/7/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24447867.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/4/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443994.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzkvNC95YW1haGEteWh0LTE4MTAtaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI0NDQzOTk0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/5/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443995.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzkvNS95YW1haGEteWh0LTE4MTAtaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI0NDQzOTk1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/6/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443996.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzkvNi95YW1haGEteWh0LTE4MTAtaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI0NDQzOTk2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/7/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24443997.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzkvNy95YW1haGEteWh0LTE4MTAtaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI0NDQzOTk3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/6/7/yamaha-yht-1810-home-cinema-system-24447867.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzYvNy95YW1haGEteWh0LTE4MTAtaG9tZS1jaW5lbWEtc3lzdGVtLTI0NDQ3ODY3LmpwZw==
  Yamaha YHT-1810 kotiteatterijärjestelmä (8)
  Yamaha YHT-1810 kotiteatterijärjestelmä
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  394.1, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  394.1, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Sony HT-RT3 5.1 600W Musta
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/4/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877574.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/5/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877575.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/6/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877576.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/7/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877577.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/8/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877578.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/9/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877579.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/0/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877580.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/1/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877581.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/2/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877582.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/3/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877583.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/4/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877584.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/5/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877585.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/6/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877586.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/4/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNC9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU3NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/5/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNS9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU3NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/6/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNi9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU3Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/7/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNy9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU3Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/8/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvOC9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU3OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/9/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvOS9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU3OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/0/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877580.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMC9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU4MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/1/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMS9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU4MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/2/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMi9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU4Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/3/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMy9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU4My5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/4/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877584.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNC9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU4NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/5/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNS9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU4NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/6/sony-htrt3-cel-5-1-soundbar-600w-55877586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNi9zb255LWh0cnQzLWNlbC01LTEtc291bmRiYXItNjAwdy01NTg3NzU4Ni5qcGc=
  Sony HT-RT3 5.1 600W Musta (7)
  Sony HT-RT3 5.1 600W Musta
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  355.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  355.8, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Harman-Kardon BDS 370
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/8/5/harman-kardon-bds-370-white-19725085.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/harman-kardon-bds-370-white-19725741.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/7/9/harman-kardon-bds-370w-21317179.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/7/harman-kardon-bds-370w-21468517.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/2/harman-kardon-bds-370-white-19725502.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/8/5/harman-kardon-bds-370-white-19725085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzgvNS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zNzAtd2hpdGUtMTk3MjUwODUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/harman-kardon-bds-370-white-19725741.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzQvMS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zNzAtd2hpdGUtMTk3MjU3NDEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/7/9/harman-kardon-bds-370w-21317179.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzcvOS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zNzB3LTIxMzE3MTc5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/7/harman-kardon-bds-370w-21468517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvNy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zNzB3LTIxNDY4NTE3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/2/harman-kardon-bds-370-white-19725502.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzAvMi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zNzAtd2hpdGUtMTk3MjU1MDIuanBn
  Harman-Kardon BDS 370 (6)
  Harman-Kardon BDS 370
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  793.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  793.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
  good_buy
 • Samsung HT-E8200 kotiteatterijärjestelmä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/0/4/samsung-ht-e8200-18919504.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/6/samsung-ht-e8200-20971796.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/7/samsung-ht-e8200-20971797.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/8/samsung-ht-e8200-20971798.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/9/samsung-ht-e8200-20971799.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/0/samsung-ht-e8200-20971800.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/1/samsung-ht-e8200-20971801.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/2/samsung-ht-e8200-20971802.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/3/samsung-ht-e8200-20971803.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/4/samsung-ht-e8200-20971804.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/5/samsung-ht-e8200-20971805.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/6/samsung-ht-e8200-20971806.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/9/samsung-ht-e8200-21123109.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/1/0/samsung-ht-e8200-21123110.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/5/samsung-ht-e8200-21197885.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/6/samsung-ht-e8200-21197886.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/7/samsung-ht-e8200-21197887.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/8/samsung-ht-e8200-21197888.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/9/samsung-ht-e8200-21197889.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/0/4/samsung-ht-e8200-18919504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzAvNC9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTE4OTE5NTA0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/6/samsung-ht-e8200-20971796.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzkvNi9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxNzk2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/7/samsung-ht-e8200-20971797.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzkvNy9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxNzk3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/8/samsung-ht-e8200-20971798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzkvOC9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxNzk4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/9/9/samsung-ht-e8200-20971799.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzkvOS9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxNzk5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/0/samsung-ht-e8200-20971800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvMC9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxODAwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/1/samsung-ht-e8200-20971801.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvMS9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxODAxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/2/samsung-ht-e8200-20971802.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvMi9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxODAyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/3/samsung-ht-e8200-20971803.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvMy9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxODAzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/4/samsung-ht-e8200-20971804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvNC9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxODA0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/5/samsung-ht-e8200-20971805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvNS9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxODA1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/6/samsung-ht-e8200-20971806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzAvNi9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIwOTcxODA2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/9/samsung-ht-e8200-21123109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzAvOS9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIxMTIzMTA5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/1/0/samsung-ht-e8200-21123110.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzEvMC9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIxMTIzMTEwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/5/samsung-ht-e8200-21197885.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzgvNS9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIxMTk3ODg1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/6/samsung-ht-e8200-21197886.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzgvNi9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIxMTk3ODg2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/7/samsung-ht-e8200-21197887.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzgvNy9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIxMTk3ODg3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/8/samsung-ht-e8200-21197888.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzgvOC9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIxMTk3ODg4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/9/samsung-ht-e8200-21197889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzgvOS9zYW1zdW5nLWh0LWU4MjAwLTIxMTk3ODg5LmpwZw==
  Samsung HT-E8200 kotiteatterijärjestelmä (6)
  Samsung HT-E8200 kotiteatterijärjestelmä
  Power.fi Power.fi
  609, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  609, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • LG LHB725W kotiteatterijärjestelmä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/6/lg-lhb725w-30818946.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTI3MTU5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/4/0/lg-lhb725w-home-cinema-system-32001740.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/6/lg-lhb725w-30818946.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTI3MTU5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/4/0/lg-lhb725w-home-cinema-system-32001740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMC9sZy1saGI3MjV3LWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0zMjAwMTc0MC5qcGc=
  LG LHB725W kotiteatterijärjestelmä (5)
  LG LHB725W kotiteatterijärjestelmä
  Power.fi Power.fi
  310.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  310.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Pioneer HTP-072 kotiteatterijärjestelmä
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/5/4/pioneer-htp-072-20560354.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/1/pioneer-htp-072-21373691.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/2/pioneer-htp-072-21373692.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/3/pioneer-htp-072-21373693.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/5/4/pioneer-htp-072-20560354.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzUvNC9waW9uZWVyLWh0cC0wNzItMjA1NjAzNTQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/1/pioneer-htp-072-21373691.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzkvMS9waW9uZWVyLWh0cC0wNzItMjEzNzM2OTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/2/pioneer-htp-072-21373692.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzkvMi9waW9uZWVyLWh0cC0wNzItMjEzNzM2OTIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/3/pioneer-htp-072-21373693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzkvMy9waW9uZWVyLWh0cC0wNzItMjEzNzM2OTMuanBn
  Pioneer HTP-072 kotiteatterijärjestelmä (3)
  Pioneer HTP-072 kotiteatterijärjestelmä
  Power.fi Power.fi
  370.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  370.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Bose CINE MATE
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/5/bose-cine-mate-17625345.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/4/bose-cine-mate-42394.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/2/1/bose-cine-mate-17891021.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bose-cine-mate-30252569.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bose-cine-mate-30252570.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/1/bose-cine-mate-30252571.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/2/bose-cine-mate-30252572.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/3/bose-cine-mate-30252573.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/4/bose-cine-mate-30252574.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/5/bose-cine-mate-30252575.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/6/bose-cine-mate-30252576.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/7/bose-cine-mate-30252577.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/4/5/bose-cine-mate-17625345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvNS9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0xNzYyNTM0NS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/4/bose-cine-mate-42394.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzkvNC9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS00MjM5NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/2/1/bose-cine-mate-17891021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzIvMS9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0xNzg5MTAyMS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/9/bose-cine-mate-30252569.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzYvOS9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU2OS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/0/bose-cine-mate-30252570.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvMC9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU3MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/1/bose-cine-mate-30252571.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvMS9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU3MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/2/bose-cine-mate-30252572.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvMi9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU3Mi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/3/bose-cine-mate-30252573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvMy9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU3My5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/4/bose-cine-mate-30252574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvNC9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU3NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/5/bose-cine-mate-30252575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvNS9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU3NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/6/bose-cine-mate-30252576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvNi9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU3Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/7/bose-cine-mate-30252577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvNy9ib3NlLWNpbmUtbWF0ZS0zMDI1MjU3Ny5qcGc=
  Bose CINE MATE (3)
  Bose CINE MATE
  Power.fi Power.fi
  610.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  610.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Harman-Kardon BDS 880
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/7/0/harman-kardon-harman-kardon-bds-880-21779070.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/1/harman-kardon-bds-880-21832651.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/2/harman-kardon-bds-880-21832652.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/3/harman-kardon-bds-880-21832653.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/4/harman-kardon-bds-880-21832654.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/5/harman-kardon-bds-880-21832655.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-880-21832656.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/7/0/harman-kardon-harman-kardon-bds-880-21779070.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzcvMC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWhhcm1hbi1rYXJkb24tYmRzLTg4MC0yMTc3OTA3MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/1/harman-kardon-bds-880-21832651.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvMS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy04ODAtMjE4MzI2NTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/2/harman-kardon-bds-880-21832652.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvMi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy04ODAtMjE4MzI2NTIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/3/harman-kardon-bds-880-21832653.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvMy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy04ODAtMjE4MzI2NTMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/4/harman-kardon-bds-880-21832654.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvNC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy04ODAtMjE4MzI2NTQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/5/harman-kardon-bds-880-21832655.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvNS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy04ODAtMjE4MzI2NTUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-880-21832656.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvNi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy04ODAtMjE4MzI2NTYuanBn
  Harman-Kardon BDS 880 (3)
  Harman-Kardon BDS 880
  Power.fi Power.fi
  1510.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1510.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Sony HTCT780.CEL
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/1/sony-htct780-cel-34890981.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8wLzMvMjI1MjcxMzAvbF8yMjUyNzEzMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/3/sony-htct780-cel-34890983.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3MzgwMDgvMjYw
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/6/sony-htct780-cel-34890986.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8wLzMvMjI1MjcxMzAvZ18yMjUyNzEzMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/6/1/sony-htct780-cel-36266561.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTk1MDI3LnBuZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/0/sony-htct780-cel-37872500.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/1/sony-htct780-cel-37872501.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/2/sony-htct780-cel-37872502.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/3/sony-htct780-cel-37872503.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/4/sony-htct780-cel-37872504.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/5/sony-htct780-cel-37872505.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/6/sony-htct780-cel-37872506.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/1/sony-htct780-cel-34890981.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8wLzMvMjI1MjcxMzAvbF8yMjUyNzEzMC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/3/sony-htct780-cel-34890983.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3MzgwMDgvMjYw
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/6/sony-htct780-cel-34890986.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8wLzMvMjI1MjcxMzAvZ18yMjUyNzEzMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/6/1/sony-htct780-cel-36266561.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTk1MDI3LnBuZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/0/sony-htct780-cel-37872500.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvMC9zb255LWh0Y3Q3ODAtY2VsLTM3ODcyNTAwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/1/sony-htct780-cel-37872501.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvMS9zb255LWh0Y3Q3ODAtY2VsLTM3ODcyNTAxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/2/sony-htct780-cel-37872502.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvMi9zb255LWh0Y3Q3ODAtY2VsLTM3ODcyNTAyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/3/sony-htct780-cel-37872503.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvMy9zb255LWh0Y3Q3ODAtY2VsLTM3ODcyNTAzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/4/sony-htct780-cel-37872504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNC9zb255LWh0Y3Q3ODAtY2VsLTM3ODcyNTA0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/5/sony-htct780-cel-37872505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNS9zb255LWh0Y3Q3ODAtY2VsLTM3ODcyNTA1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/0/6/sony-htct780-cel-37872506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNi9zb255LWh0Y3Q3ODAtY2VsLTM3ODcyNTA2LmpwZw==
  Sony HTCT780.CEL (3)
  Sony HTCT780.CEL
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  427, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  427, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Harman Kardon 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDS-785
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/harman-kardon-bds-785s-wit-49732342.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU1MTAwMDUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/4/harman-kardon-bds-785s-wit-50843984.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kdzU3YjM4NGQ2L0JEUy03ODVTLUZyb250X2R2SEFNYXN0ZXIuanBnP3Nmcm09cG5n
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/4/harman-kardon-bds-785s-wit-53794174.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/harman-kardon-bds-785s-wit-49732342.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU1MTAwMDUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/4/harman-kardon-bds-785s-wit-50843984.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kdzU3YjM4NGQ2L0JEUy03ODVTLUZyb250X2R2SEFNYXN0ZXIuanBnP3Nmcm09cG5n
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/7/4/harman-kardon-bds-785s-wit-53794174.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvNC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy03ODVzLXdpdC01Mzc5NDE3NC5qcGc=
  Harman Kardon 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDS-785 (3)
  Harman Kardon 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDS-785
  Harman Kardon Harman Kardon
  1499, 6pv (offer_sdt_6_days)
  Harman Kardon Harman Kardon
  1499, 6pv (offer_sdt_6_days)
  2
 • LG LHB625W kotiteatterijärjestelmä
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/3/lg-lhb625w-home-cinema-system-40667213.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/3/lg-lhb625w-home-cinema-system-40667213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzEvMy9sZy1saGI2MjV3LWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS00MDY2NzIxMy5qcGc=
  LG LHB625W kotiteatterijärjestelmä (3)
  LG LHB625W kotiteatterijärjestelmä
  Power.fi Power.fi
  300.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  300.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Harman-Kardon BDS 480W
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/harman-kardon-bds-480w-21832643.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/4/harman-kardon-bds-480w-21832644.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/5/harman-kardon-bds-480w-21832645.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/harman-kardon-bds-480w-21832646.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/7/harman-kardon-bds-480w-21832647.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/harman-kardon-bds-480w-21832643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvMy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODB3LTIxODMyNjQzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/4/harman-kardon-bds-480w-21832644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvNC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODB3LTIxODMyNjQ0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/5/harman-kardon-bds-480w-21832645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvNS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODB3LTIxODMyNjQ1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/harman-kardon-bds-480w-21832646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvNi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODB3LTIxODMyNjQ2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/7/harman-kardon-bds-480w-21832647.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvNy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODB3LTIxODMyNjQ3LmpwZw==
  Harman-Kardon BDS 480W (3)
  Harman-Kardon BDS 480W
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  1243.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  1243.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  2
  good_buy
 • Harman Kardon 2.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDS-485 (val)
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/5/5/harman-kardon-bds-485s-wit-48876055.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvSEtCRFM0ODVTVz8kZnVsbCQ=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/0/harman-kardon-bds-485s-wit-49732470.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTUyODc4NjkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/5/harman-kardon-bds-485s-wit-51116215.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21ldGhlYXRyZXN5c3RlbXMvaG9tZXRoZWF0cmVzeXN0ZW1zZGVmYXVsdC9pbWFnZTEvaGFybWFuX2thcmRvbl9iZHNfNDg1c3ctMzYwMDAyMzktZnJudDEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/1/harman-kardon-bds-485s-wit-52281261.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/2/harman-kardon-bds-485s-wit-52281262.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/3/harman-kardon-bds-485s-wit-52281263.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/4/harman-kardon-bds-485s-wit-52281264.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/5/harman-kardon-bds-485s-wit-52281265.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/6/harman-kardon-bds-485s-wit-52281266.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/7/harman-kardon-bds-485s-wit-52281267.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/5/5/harman-kardon-bds-485s-wit-48876055.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvSEtCRFM0ODVTVz8kZnVsbCQ=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/0/harman-kardon-bds-485s-wit-49732470.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTUyODc4NjkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/5/harman-kardon-bds-485s-wit-51116215.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21ldGhlYXRyZXN5c3RlbXMvaG9tZXRoZWF0cmVzeXN0ZW1zZGVmYXVsdC9pbWFnZTEvaGFybWFuX2thcmRvbl9iZHNfNDg1c3ctMzYwMDAyMzktZnJudDEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/1/harman-kardon-bds-485s-wit-52281261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzYvMS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODVzLXdpdC01MjI4MTI2MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/2/harman-kardon-bds-485s-wit-52281262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzYvMi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODVzLXdpdC01MjI4MTI2Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/3/harman-kardon-bds-485s-wit-52281263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzYvMy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODVzLXdpdC01MjI4MTI2My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/4/harman-kardon-bds-485s-wit-52281264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzYvNC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODVzLXdpdC01MjI4MTI2NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/5/harman-kardon-bds-485s-wit-52281265.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzYvNS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODVzLXdpdC01MjI4MTI2NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/6/harman-kardon-bds-485s-wit-52281266.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzYvNi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODVzLXdpdC01MjI4MTI2Ni5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/7/harman-kardon-bds-485s-wit-52281267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzYvNy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODVzLXdpdC01MjI4MTI2Ny5qcGc=
  Harman Kardon 2.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDS-485 (val) (2)
  Harman Kardon 2.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDS-485 (val)
  Harman Kardon Harman Kardon
  1399, 6pv (offer_sdt_6_days)
  Harman Kardon Harman Kardon
  1399, 6pv (offer_sdt_6_days)
  2
 • Philips CSS5235Y/12 Hemmabiosystem
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/4/9/philips-chaine-a-v-philips-fidelio-e5-css5235y-33940949.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80ODk1MTg1NjA4MjA0X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/0/philips-chaine-a-v-philips-fidelio-e5-css5235y-33940950.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjIxMDA5
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/0/1/philips-chaine-a-v-philips-fidelio-e5-css5235y-34975001.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQyNjA5NDMuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/3/4/philips-css5235y-44444234.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/4/4/philips-css5235y-44444244.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/4/9/philips-chaine-a-v-philips-fidelio-e5-css5235y-33940949.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80ODk1MTg1NjA4MjA0X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/0/philips-chaine-a-v-philips-fidelio-e5-css5235y-33940950.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjIxMDA5
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/0/1/philips-chaine-a-v-philips-fidelio-e5-css5235y-34975001.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQyNjA5NDMuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/3/4/philips-css5235y-44444234.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzMvNC9waGlsaXBzLWNzczUyMzV5LTQ0NDQ0MjM0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/4/4/philips-css5235y-44444244.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzQvNC9waGlsaXBzLWNzczUyMzV5LTQ0NDQ0MjQ0LmpwZw==
  Philips CSS5235Y/12 Hemmabiosystem (2)
  Philips CSS5235Y/12 Hemmabiosystem
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  536.3, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  536.3, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Canton Movie 130 Black
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/4/canton-movie-130-black-21443024.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/7/canton-movie-130-black-21443827.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/5/canton-movie-130-black-25296385.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/4/canton-movie-130-black-21443024.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzIvNC9jYW50b24tbW92aWUtMTMwLWJsYWNrLTIxNDQzMDI0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/7/canton-movie-130-black-21443827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzIvNy9jYW50b24tbW92aWUtMTMwLWJsYWNrLTIxNDQzODI3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/5/canton-movie-130-black-25296385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvNS9jYW50b24tbW92aWUtMTMwLWJsYWNrLTI1Mjk2Mzg1LmpwZw==
  Canton Movie 130 Black (2)
  Canton Movie 130 Black
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  501, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  501, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Bose SoundTouch 220 (2.1)
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-42761894.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk5NDE5X2hfZl9sXzA=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/3/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-44366673.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI2NDQ2
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/8/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-44366678.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTIyMC1ia18wMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/2/bose-soundtouch-220-45646742.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/3/bose-soundtouch-220-45646743.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/4/bose-soundtouch-220-45646744.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/5/bose-soundtouch-220-45646745.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/6/bose-soundtouch-220-45646746.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/7/bose-soundtouch-220-45646747.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/8/bose-soundtouch-220-45646748.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/9/bose-soundtouch-220-45646749.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/5/0/bose-soundtouch-220-45646750.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-42761894.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk5NDE5X2hfZl9sXzA=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/3/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-44366673.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI2NDQ2
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/8/bose-enceinte-tv-bose-soundtouch-220-44366678.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTIyMC1ia18wMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/2/bose-soundtouch-220-45646742.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvMi9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzQyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/3/bose-soundtouch-220-45646743.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvMy9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzQzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/4/bose-soundtouch-220-45646744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvNC9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzQ0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/5/bose-soundtouch-220-45646745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvNS9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzQ1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/6/bose-soundtouch-220-45646746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvNi9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzQ2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/7/bose-soundtouch-220-45646747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvNy9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzQ3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/8/bose-soundtouch-220-45646748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvOC9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzQ4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/9/bose-soundtouch-220-45646749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvOS9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzQ5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/5/0/bose-soundtouch-220-45646750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzUvMC9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMjIwLTQ1NjQ2NzUwLmpwZw==
  Bose SoundTouch 220 (2.1) (2)
  Bose SoundTouch 220 (2.1)
  Power.fi Power.fi
  1410.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1410.8, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Bose CineMate 520
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/8/bose-cinemate-520-27258668.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/5/bose-cinemate-520-28073375.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/6/bose-cinemate-520-29147326.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/7/bose-cinemate-520-29147327.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/8/bose-cinemate-520-29147328.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/9/bose-cinemate-520-29147329.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/6/8/bose-cinemate-520-27258668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzYvOC9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTUyMC0yNzI1ODY2OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/5/bose-cinemate-520-28073375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzcvNS9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTUyMC0yODA3MzM3NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/6/bose-cinemate-520-29147326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvNi9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTUyMC0yOTE0NzMyNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/7/bose-cinemate-520-29147327.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvNy9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTUyMC0yOTE0NzMyNy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/8/bose-cinemate-520-29147328.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvOC9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTUyMC0yOTE0NzMyOC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/9/bose-cinemate-520-29147329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvOS9ib3NlLWNpbmVtYXRlLTUyMC0yOTE0NzMyOS5qcGc=
  Bose CineMate 520 (2)
  Bose CineMate 520
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  1699, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  1699, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Bose Lifestyle SoundTouch 535 5.1 3D-yhteensopiva Musta, Valkoinen
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/5/1/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-blanc-42761651.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lYXN5bG91bmdlLmNvbS9jb250ZW50L3Bob3Rvcy9iL28vYm9zZWhjc3Q1MzViYyw3MzIzMi04MDBweC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/6/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-blanc-44366656.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib3NlLm5sL0dMT0JBTC9JbWFnZXMvMDAwMDAwMDAwMDAwMDY2Njk3X2xhcmdlLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/3/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-blanc-45640533.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTFNTVDUzNVdIPyRmdWxsJA==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/0/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648550.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/1/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648551.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/2/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648552.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/3/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648553.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/4/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648554.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/5/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648555.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/6/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648556.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/7/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648557.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/5/1/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-blanc-42761651.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lYXN5bG91bmdlLmNvbS9jb250ZW50L3Bob3Rvcy9iL28vYm9zZWhjc3Q1MzViYyw3MzIzMi04MDBweC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/6/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-blanc-44366656.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib3NlLm5sL0dMT0JBTC9JbWFnZXMvMDAwMDAwMDAwMDAwMDY2Njk3X2xhcmdlLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/3/bose-systeme-home-cinema-bluetooth-bose-soundtouch-535-blanc-45640533.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTFNTVDUzNVdIPyRmdWxsJA==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/0/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648550.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvMC9ib3NlLWxpZmVzdHlsZS1zb3VuZHRvdWNoLTUzNS00NTY0ODU1MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/1/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648551.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvMS9ib3NlLWxpZmVzdHlsZS1zb3VuZHRvdWNoLTUzNS00NTY0ODU1MS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/2/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvMi9ib3NlLWxpZmVzdHlsZS1zb3VuZHRvdWNoLTUzNS00NTY0ODU1Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/3/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvMy9ib3NlLWxpZmVzdHlsZS1zb3VuZHRvdWNoLTUzNS00NTY0ODU1My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/4/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNC9ib3NlLWxpZmVzdHlsZS1zb3VuZHRvdWNoLTUzNS00NTY0ODU1NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/5/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNS9ib3NlLWxpZmVzdHlsZS1zb3VuZHRvdWNoLTUzNS00NTY0ODU1NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/6/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNi9ib3NlLWxpZmVzdHlsZS1zb3VuZHRvdWNoLTUzNS00NTY0ODU1Ni5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/7/bose-lifestyle-soundtouch-535-45648557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNy9ib3NlLWxpZmVzdHlsZS1zb3VuZHRvdWNoLTUzNS00NTY0ODU1Ny5qcGc=
  Bose Lifestyle SoundTouch 535 5.1 3D-yhteensopiva Musta, Valkoinen (2)
  Bose Lifestyle SoundTouch 535 5.1 3D-yhteensopiva Musta, Valkoinen
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  4699, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  4699, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Bose LIFESTYLE 525 III SYSTEM WHITE
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/2/bose-lifest525iiiwhite-system-31200112.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMDk0ODg4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/3/2/bose-lifest525iiiwhite-system-31793532.jpg?m=aHR0cDovL2NkbjIudmlsbGF0ZWNoLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9fL0wvX0xTXzUyNV9TSUlJX1cuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/5/bose-lifest525iiiwhite-system-32393705.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81OC83NS82OC82MTY0MzgzMjY5NjY1NDVhNzY2ODU3NDM3MTY4NTQzNzZlNDg0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/7/bose-lifest525iiiwhite-system-38652837.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/8/bose-lifest525iiiwhite-system-38652838.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/9/bose-lifest525iiiwhite-system-38652839.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/0/bose-lifest525iiiwhite-system-38652840.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/2/bose-lifest525iiiwhite-system-31200112.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMDk0ODg4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/3/2/bose-lifest525iiiwhite-system-31793532.jpg?m=aHR0cDovL2NkbjIudmlsbGF0ZWNoLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9fL0wvX0xTXzUyNV9TSUlJX1cuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/5/bose-lifest525iiiwhite-system-32393705.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81OC83NS82OC82MTY0MzgzMjY5NjY1NDVhNzY2ODU3NDM3MTY4NTQzNzZlNDg0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/7/bose-lifest525iiiwhite-system-38652837.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvNy9ib3NlLWxpZmVzdDUyNWlpaXdoaXRlLXN5c3RlbS0zODY1MjgzNy5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/8/bose-lifest525iiiwhite-system-38652838.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvOC9ib3NlLWxpZmVzdDUyNWlpaXdoaXRlLXN5c3RlbS0zODY1MjgzOC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/3/9/bose-lifest525iiiwhite-system-38652839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzMvOS9ib3NlLWxpZmVzdDUyNWlpaXdoaXRlLXN5c3RlbS0zODY1MjgzOS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/0/bose-lifest525iiiwhite-system-38652840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzQvMC9ib3NlLWxpZmVzdDUyNWlpaXdoaXRlLXN5c3RlbS0zODY1Mjg0MC5qcGc=
  Bose LIFESTYLE 525 III SYSTEM WHITE (1)
  Bose LIFESTYLE 525 III SYSTEM WHITE
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  3499, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  3499, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Harman Kardon BDS 485S/230-B2
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-485-s-49572656.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTg5OTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/9/5/harman-kardon-bds-485-s-49757895.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTUyODc4MjIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/0/9/harman-kardon-bds-485-s-51157809.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21ldGhlYXRyZXN5c3RlbXMvaG9tZXRoZWF0cmVzeXN0ZW1zZGVmYXVsdC9pbWFnZTMvaGFybWFuX2thcmRvbl9iZHNfNDg1cy0zNjAwMDIzOC1mcm50MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/4/harman-kardon-bds-485-s-52281254.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/5/harman-kardon-bds-485-s-52281255.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/6/harman-kardon-bds-485-s-52281256.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/harman-kardon-bds-485-s-52281257.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/8/harman-kardon-bds-485-s-52281258.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/9/harman-kardon-bds-485-s-52281259.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/0/harman-kardon-bds-485-s-52281260.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-485-s-49572656.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTg5OTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/9/5/harman-kardon-bds-485-s-49757895.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTUyODc4MjIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/0/9/harman-kardon-bds-485-s-51157809.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21ldGhlYXRyZXN5c3RlbXMvaG9tZXRoZWF0cmVzeXN0ZW1zZGVmYXVsdC9pbWFnZTMvaGFybWFuX2thcmRvbl9iZHNfNDg1cy0zNjAwMDIzOC1mcm50MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/4/harman-kardon-bds-485-s-52281254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvNC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODUtcy01MjI4MTI1NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/5/harman-kardon-bds-485-s-52281255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvNS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODUtcy01MjI4MTI1NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/6/harman-kardon-bds-485-s-52281256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvNi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODUtcy01MjI4MTI1Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/harman-kardon-bds-485-s-52281257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvNy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODUtcy01MjI4MTI1Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/8/harman-kardon-bds-485-s-52281258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvOC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODUtcy01MjI4MTI1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/9/harman-kardon-bds-485-s-52281259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvOS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODUtcy01MjI4MTI1OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/0/harman-kardon-bds-485-s-52281260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzYvMC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy00ODUtcy01MjI4MTI2MC5qcGc=
  Harman Kardon BDS 485S/230-B2 (1)
  Harman Kardon BDS 485S/230-B2
  Harman Kardon Harman Kardon
  1399, 6pv (offer_sdt_6_days)
  Harman Kardon Harman Kardon
  1399, 6pv (offer_sdt_6_days)
  2
2
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 505 (budget)
  • € 505 - € 1400 (price_510_1400)
  • € 1400 - € 3100 (price_1400_3100)
  • ≥ € 3100 (price_3100)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Musta (musta)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Montako äänikanavaa tarvitset? (a_a_nikanavat):
  • 1.1 (1_1)
  • 2.1 (2_1)
  • 3.1 (3_1)
  • 4.1 (4_1)
  • 5.1 (5_1)
  • 7.1 (7_1)
 • Mikä lähtöteho sopii sinulle parhaiten? (la_hto_teho_rms_):
  • < 330 W (la_hto_teho_rms__330)
  • 330 W - 465 W (la_hto_teho_rms__330_470)
  • 465 W - 1000 W (la_hto_teho_rms__470_1000)
  • ≥ 1000 W (la_hto_teho_rms__1000)
 • Tarvitsetko bluetoothia? (bluetooth):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko langatonta subwooferia? (wireless_subwoofer):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko fm-radiota? (fm_radio):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko WLAN:ia? (langaton_la_hiverkko):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Onko 3D-yhteensopivuus sinulle tarpeellinen? (3d_compatibility):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Montako HDMI-ulostuloa tarvitset? (hdmi_out):
  • 0 (0)
  • 1 (1)
  • 3 (3)
 • Onko integroitu TV-viritin tarpeellinen? (integroitu_tv_viritin):
  • Ei (ei)
 • Millaista digitaaliaudioliitäntää kaipaat? (digitaaliaudio_optinen):
  • 0 (digitaaliaudio_optinen_0.0)
  • 1 (digitaaliaudio_optinen_1.0)
  • 2 (digitaaliaudio_optinen_2.0)
 • Käytätkö järjestelmää telakkana muulle tuotteelle? (docking_compatibility):
  • Ei (ei)
  • iPad (ipad)
  • iPhone (iphone)
  • iPod (ipod)
 • Tarvitsetko karaoke-ominaisuutta? (karaoke):
  • Ei (ei)
 • Mitkä videokuvamuodot ovat sinulle tärkeitä? (tuetut_videokuvamuodot):
  • 3GP (3gp)
  • AVC (avc)
  • AVCHD (avchd)
  • DIVX (divx)
  • Ei (ei)
  • FLV (flv)
  • H.264 (h_264)
  • M4V (m4v)
  • MKV (mkv)
  • MOV (mov)
  • MP4 (mp4)
  • MPEG1 (mpeg1)
  • MPEG2 (mpeg2)
  • MPEG4 (mpeg4)
  • RMVB (rmvb)
  • VC-1 (vc_1)
  • VOB (vob)
  • WMV (wmv)
  • WMV9 (wmv9)
  • XVID (xvid)
 • Montako USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 0 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__0.0)
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi