x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

lankapuhelin

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita lankapuhelin:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta lankapuhelin

Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenki...
 • Yleiset tiedot

  Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona.

  Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

  Ensimmäinen eroavuus kotipuhelimissa on ero kierrejohdon ja langattoman mallin välillä. Langallinen tai langaton, niissä ei ole eroa esim. puheen laadun ja yhteyden välillä. Mutta langaton puhelin on helpompi käytössä juuri sen liikuteltavuuden takia.

  Kaikki langattomat puhelimet käsittävät yhden telakka-aseman ja tietyn määrän luureja. Näitä voi käyttää sisätilojen lisäksi myös pihalla, riippuen kantomatkasta. Viestintää telakka-aseman ja niin kutsutun DECT-teknologian (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) välillä voidaan verrata GSM-yhteyteen, tosin DECT ei kanna läheskään niin pitkiä matkoja. DECT-puhelimet suojaavat paremmin ulkopuolisten kuuntelua vastaan, ja toimivat varmemmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECTiä, ja huolehtii siitä että luurit ja soittaminen toimii. Pääasiassa GAP-compatible tarkoittaa, että mitä tahansa GAP-toiminnon omaavaa puhelinta voi käyttää toisen saman toiminno omaavan kanssa. Kannattaa kuitenkin tässä vaiheessa valita saman valmistajan puhelin.

  Maksimaalinen matka, jonka päässä langattomalla puhelimella voidaan puhua, ilmoitetaan kantomatkana. Jokaisen telakka-aseman yhteydessä tulee luuri tai luureja. Näiden määrä ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Lisäluureja on mahdollista hankkia, mutta vain se määrä, joka telakkaan pystytään liittämään. Pelkkää luuria ilman telakka-asemaa ei kannata hankkia, sillä se ei tule toimimaan.

  Jos käytössä on enemmän kuin kaksi luuria, niin niillä voi soittaa sisäisiä puheluita. Niitä voi käyttää myös walkie-talkie laitteina.

  Langattomaa puhelinta voi käyttää myös vauva-puhelimena. Jos puhelin tukee tätä toimintoa, voi lastenhuoneeseen jätetty puhelin välittää sieltä kuuluvat äänet sisäiseen tai ulkoiseen numeroon. Kun vauva alkaa itkeä, puhelin reagoi ja soittaa tiettyyn numeroon. Hyvä puoli tässä on se, että puhelut voi ohjelmoida esim. matkapuhelimeen, jolloin voit istua pihalla puhelimen ollessa vahtina.

  Puhelimen käyttäjät, jotka hukkaavat helposti tavaroitaan, tarvitsevat luurin paikannus toiminnon. Telakka-asemasta voi lähettää signaalin luuriin, joka alkaa soida. Äänen perusteella voi etsiä että missä se luuri mahtaa olla.

  Niin langallisissa kuin langattomissakin puhelimissa on paljon erityistoimintoja lisänä, jotka voivat auttaa puhelimen valinnassa. Joillakin puhelimilla voit lähettää tekstiviestejä, multimediaviestejä tai sähköpostia. Puhelimessa voi olla vastaaja tai handsfree, jolloin voit kuunnella soittajaa kaiuttimen kautta. Kätevä toiminto on myös voice-dial, jolloin numerovalinta toimii puhekäskyllä. Useimmissa puhelimissa on numeron uudelleen valinta, pikavalinnat ja sisäinen puhelinluettelo. Numeron tunnistus, joka näyttää soittajan numeron, on käytännöllinen apu jos tärkeä numero täyttyy laittaa muistiin.

  Voit lisäksi valita että haluatko analogisen vai ISDN-puhelimen. ISDN-puhelin toimii yhdessä ISDN-liittymän kanssa, ja se voi tunnistaa useampia linjoja yhden liittymän sisällä. Tästä on etua kun haluaa pitää esim. koti- ja työnumeron erossa toisistaan, vaikka toimisto olisikin kotona. Soittamiseen voi käyttää myös VOIP-puhelinta (Voice over Internet Protocol), joka soittaa ja vastaanottaa puheluita internetin kautta. Lisätietoa VOIP-puhelimista löydät niiden omasta kategoriasta.

 • Usein kysytyt kysymykset

  Voiko langatonta puhelinta käyttää GSM-puhelimena?
  Langaton puhelin toimii niin pitkälle kuin telakka-aseman kantomatka riittää. Mikäli haluat soittaa pidemmän matkan päästä, tarvitset siihen GSM-puhelimen. Myös hinnan puolesta langaton puhelin toimii, kuten kiinteät puhelimet; matkapuhelimeen soitto on kalliimpaa kuin toiseen kiinteään puhelimeen. Mutta kiinteissä puhelimissa on nykyisin paljon toimintoja jotka ovat samoja kuin matkapuhelimissa, kuten tekstiviesti, multimedia-viesti, sähköposti ja sisäänrakennettu kamera.

  Voinko käyttää puhelinta vauvapuhelimena?
  Mikäli kiinteä puhelin tukee tätä toimintoa, puhelinta voi käyttää vauvapuhelimena. Tällöin voi asettaa yhden luurin vauvan lähelle, ja ohjelmoida puhelut joko toiseen sisäiseen puhelimeen tai matkapuhelimeen. Kun vauva alkaa itkeä, ääni laukaisee toiminnon ja puhelin soittaa sille annettuun numeroon.

  Onko numeron toisto-toiminto vakio kaikissa puhelimissa?
  Ei ole. Mikäli puhelin tukee tätä toimintoa, se ilmoitetaan tuotetiedoissa.

  Mitä eroa on analogisella puhelimella ja ISDN-puhelimella?
  ISDN-puhelimet käyttävät ISDN-liittymää, jolloin liittymässä voi olla useampia puhelinlinjoa. Tällöin voit esimerkiksi pitää yritys- ja kotilinjan erillään, ja laittaa niille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

  Voinko käyttää useampia luureja yhdessä liittymässä?
  Useimmat puhelimet tarjoavat mahdollisuuuden liittää niihin useampia luureja. Huomioi kuitenkin että telakka-asemmaan voi liittää vain tietyntyyppisiä luureja. Nämä mallit löytyvät valmistajan sivuilta.

 • Termien selitykset

  Alla lista lankapuhelimien teknisistä termeistä selityksineen. Nämä löytyvät myös tuotevertailusta itse tuotteen kohdalta.

  Analoginen yhteys
  Analogisen yhteyden avulla voit soittaa vain yhden puhelun kerrallaan. Mikäli analogiseen yhteyteen liitetään modeemi, on sen maksiminopeus 56 kilotavua. ADSL-liittymän avulla tätä nopeutta voi nostaa, riippuen operaattorin ja liittymän ehdoista.

  Bluetooth
  Ilmoittaa toimiiko puhelin samalla radio-taajudella muiden laitteiden kanssa, jotka ovat 10-100 metrin kantomatkan sisällä. Bluetooth-headsetin avulla voit olla yhteydessä PDA:han tai kannettavaan.

  DECT-teknologia
  DECT eli Digital Enhanced Cordless Telecommunications on teknologia, joka mahdollistaa langattoman puhelimen käytön sisällä. Telakka-asemaan voidaan liittää korkeintaan 8 luuria. Salaus tekee salakuuntelun mahdottomaksi. DECT-teknologia toimii vain puhe, ei data-tasolla.

  Handsfree toiminto
  Tämä tieto ilmaisee on puhelimessa kaiutin, jotta voit kuunnella soittajan puhetta sen kautta, ja pitää kädet vapaana.

  Headset liitäntä
  Tämä tieto kertoo onko puhelimeen mahdollista liittää headset, ja että tukee se handsfree-toimintoa.

  ISDN-yhteys
  ISDN on digitaalinen yhteys joka käyttää tavallista puhelinliittymää. ISDN etu on, että se käyttää useampaa kuin yhtä linjaa, joten puheluita voi olla vaikka kaksi yhtäaikaa. ISDN-2 tarjoaa mahdollisuuden neljään fax-, data- tai puhelinyhteyteen. ISDN-yhteys on nopeampia asentaa kuin analoginen yhteys, mutta siihen tarvitaan useampi laite. ISDN-yhteyttä ei voi yhdistää ADSL:n kanssa.

  Kaiutintoiminto
  Tämän toiminnon avulla voit kuunnella soittajan puhetta kaiuttimesta, ja pitää ködet vapaana.

  Keskuspuhelin
  Pieni puhelinkeskus kotona.

  Kokouspuhelin
  Kokouspuhelin on keskuspuhelin, jossa on hyvä äänenlaatu. Joissakin malleissa on useampi mikrofoni ja jotta ne keräävät mahdollisimman paljon ääntä suuressa tilassa. Useimmissa kokouspuhelimissa on kohinan esto.

  Langallinen puhelin
  Langallisessa puhelimessa johto yhdistää puhelimen ja telakka-aseman.

  Langaton puhelin
  Langaton puhelin mahdollistaa että puhelimen kanssa voi liikkua talossa tai huoneistossa. Luuri on tällöin useimmissa tapauksissa tuettu joko DECT- tai Bluetooth-teknologialla ja yhdistetty telakka-asemaan. Telakka-asema on myös liitettävä puhelinjohdolla puhelinliittymään.

  Luurin paikallistaminen
  Telakka-aseman avulla voi olla mahdollista "soittaa" luuriin, ja äänen perusteella päätellä missä itse luuri on.

  Max. luurien määrä
  Kertoo kuinka monta luuria telakka-asemaan voi yhdistää.

  Multimediaviesti MMS
  Jotkin kotipuhelimet tukevat MMS toimintoa (Multimedia Messaging Service). Näissä puhelimissa on tässä tapauksessa myös sisäänrakennettu kamera. MMS-viestit ovat lyhyitä tekstiviestejä, joihin voi liittää kuvan, äänen tai videopätkän.

  Numeron näyttö
  Tämä toiminto tunnistaa soittajan numeron jos numero on yleisessä käytössä.

  Numeron toisto
  Tämä tieto kertoo onko puhelimessa toimintoa, joka toistaa tarvittaessa viimeksi valitun numeron. Näin sitä ei tarvitse näppäillä uudelleen.

  Pikavalinta
  Tämä kertoo jos puhelimeen on mahdollista tallentaa numeroita tietyn näppäimen alle. Tämä nopeuttaa esim. perheenjäsenille ja ystäville soittoa.

  Puhelinluuri
  Kaikki langattomat puhelimet sisältävät telakka-aseman lisäksi langattoman luurin, jonka avulla puhelinta voi käyttää kaikkialla talossa tai huoneistossa. Tämä tieto ilmaisee luurien määrän.

  Puhelujen suodatus
  Toiminto auttaa blokkaamaan tietyt numerot tai linjat.

  Sisäinen soitonsiirto
  Voit siirtää puhelut tavallisesta puhelimesta langattomaan luuriin.

  Sisäänrakenttu antenni
  Tämä tieto kertoo, mikäli puhelimessa on sisäänrakennettu antenni. Äänenlaadulla ja yhteydellä ei ole väliä, onko antenni puhelimen sisällä vai ei. Mutta mikäli antennin haluaa esim. tilankäytön kannalta olevan puhelimen sisällä, kannattaa tähän kiinnittää huomiota.

  SMS-tekstiviesti
  SMS eli (Short Messaging Service) on toiminto, jonka avulla voit vastaanottaa kotipuhelimella 160 merkkiä pitkiä viestejä, jotka on hetetty matkapuhelimesta tai toisesta SMS-ominaisuuden omaavasta kotipuhelimesta.

  Soittoäänien lisäys
  Joihinkin puhelimiin voit lisätä itse tekemiä tai valmiita soittoääniä.

  Soittoäänien määrä
  Ilmoittaa, mikäli puhelimesta voi valita useamman soittoäänen tavallisen lisäksi.

  Sähköposti
  Tämä ilmoitttaa mikäli puhelimella voi lähettää sähköposteja, ilman ylimääräisiä Java-asetuksia. .

  T9 sanakirja
  Tämä ilmaisee jos puhelimessa on T9-sanakirja, joka muistaa aiemmin kirjoitetut sanat. Sen avulla on helpompaa kirjoittaa tekstiviestejä, sillä sinun tarvitsee vain näppäillä ensimmäiset kirjaimet joka sanasta.

  Teknologia
  DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) on teknologia, joka mahdollistaa viestinnän telakka-aseman ja langattoman luurin välillä. DECT-puhelimet on paremmin suojattu salakuuntelua vastaan ja ne toimivat paremmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECT:iä, ja huolehtii siitä että luurit yhdistyvät telakka-asemaan ja soittaminen puhelimella onnistuu. On mahdollista että GAP-luurit ja eri valmistajien telakka-asemat toimivat samalla tasolla.

  Vastaaja
  Mikäli puhelimessa on vastaaja, soittajat voivat jättää siihen viestejä mikäli et ole kotona. Operaattorit tarjoavat usein mahdollisuuden kuunnella vastaajan tulleet viestit soittamalla tiettyyn nymeroon. Voit siis esim. kaupungilla ollessa tarkastaa kotipuhelimeen tulleet viestit.

  Vauvapuhelin
  Voit asettaa puhelimen lastenhuoneeseen, ja puhelin reagoi huoneessa kuuluviin ääniin (esim. lapsen itku) ja soittaa siihen ohjelmoituun numeroon.

  Viestin ilmoitus
  Vastaajaviestien ilmoitus kertoo mikäli sinulle on tullut viestejä. Näin sinun ei tarvitse soittaa viestikeskukseen.

  Voicedialing
  Kertoo, mikäli puhelimessa on toiminto joka tuunistaa puheen. Tällöin puhelin soittaa kun tietty numero on määritetty puhekomennolla. Näin numeroa ei tarvitse näppäillä.

  Yhteys
  Tällä ilmoitetaan onko yhteys analoginen vai ISDN. ISDN tarkoittaa, että siihen on mahdollista liittää useampia puhelinlinjoja. Tällöin voit erottaa yritys- ja kotilinjan toisistaan, ja asettaa molemmille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

   

0 - 24
 • Doro Magna 4000
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/6/doro-magna-4000-24839916.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/7/doro-magna-4000-24839917.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/8/doro-magna-4000-24839918.jpg
  Doro Magna 4000 (6)
  Doro Magna 4000
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  89.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  89.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  most_sold
 • Doro PHONE EASY 312CS
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/4/4/doro-phoneeasy312-cs-18199644.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/8/doro-phone-easy-312cs-23110668.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/9/doro-phone-easy-312cs-23110669.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/7/0/doro-phone-easy-312cs-23110670.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/2/5/doro-phone-easy-312cs-23878025.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/3/5/doro-phoneeasy312-cs-18198835.jpg
  Doro PHONE EASY 312CS (5)
  Doro PHONE EASY 312CS
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  39, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  39, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Gigaset A120A
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/3/7/gigaset-a120a-18938237.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/3/gigaset-a120a-28108643.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/4/gigaset-a120a-28108644.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/5/gigaset-a120a-28108645.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/6/gigaset-a120a-28108646.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/7/gigaset-a120a-28108647.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/8/gigaset-a120a-28108648.jpg
  Gigaset A120A (4)
  Gigaset A120A
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  19, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  19, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
  good_buy
 • Huawei F615 3G
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/3/9/huawei-f615-3g-23903839.jpg
  Huawei F615 3G (4)
  Huawei F615 3G
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  117.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  117.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Siemens Gigaset SL910 valkoinen
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/4/siemens-gigaset-sl910-white--19857584.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/0/siemens-gigaset-sl910-white--23313260.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/1/siemens-gigaset-sl910-white--23313261.jpg
  Siemens Gigaset SL910 valkoinen (4)
  Siemens Gigaset SL910 valkoinen
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  144.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  144.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Cisco 7821 2linjat Wired handset Musta, Hopea
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/5/cisco-7821-24129205.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/5/cisco-7821-24129405.jpg
  Cisco 7821 2linjat Wired handset Musta, Hopea (3)
  Cisco 7821 2linjat Wired handset Musta, Hopea
  Data-Systems Data-Systems
  144.8, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Data-Systems Data-Systems
  144.8, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Doro Comfort 3000
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/7/6/doro-comfort-3000-18943476.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/7/doro-comfort-3000-19204997.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/9/5/doro-comfort-3000-23127995.jpg
  Doro Comfort 3000 (3)
  Doro Comfort 3000
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  51.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  51.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Gigaset SL400
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/4/siemens-gigaset-sl400-14832304.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/8/gigaset-sl400-23096768.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/9/gigaset-sl400-23096769.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/0/gigaset-sl400-23096770.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/1/gigaset-sl400-23096771.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/2/gigaset-sl400-23096772.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/2/gigaset-sl400-23111942.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/3/gigaset-sl400-23111943.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/4/gigaset-sl400-23111944.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/5/gigaset-sl400-23111945.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/6/gigaset-sl400-23111946.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/7/gigaset-sl400-23111947.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/8/gigaset-sl400-23111948.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/9/gigaset-sl400-23111949.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/2/5/gigaset-sl400-23207625.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/3/5/gigaset-sl400-23208535.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/3/6/gigaset-sl400-23208536.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/3/7/gigaset-sl400-23208537.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/3/8/gigaset-sl400-23208538.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/3/9/gigaset-sl400-23208539.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/0/gigaset-sl400-23208540.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/1/gigaset-sl400-23208541.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/5/siemens-gigaset-sl400-24002995.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/6/siemens-gigaset-sl400-24002996.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/7/siemens-gigaset-sl400-24002997.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/8/siemens-gigaset-sl400-24002998.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/9/siemens-gigaset-sl400-24002999.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/9/gigaset-sl400-30613659.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/0/gigaset-sl400-30613660.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/1/gigaset-sl400-30613661.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/2/gigaset-sl400-30613662.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/3/gigaset-sl400-30613663.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/3/3/gigaset-sl400-30715333.jpg
  Gigaset SL400 (3)
  Gigaset SL400
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  88, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  88, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Gigaset A120 Musta (Kaksinkertaistaa)
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/9/9/gigaset-a120-black-double--20489799.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/1/7/gigaset-a120-black-double--25043117.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/gigaset-a120-black-double--20490191.jpg
  Gigaset A120 Musta (Kaksinkertaistaa) (2)
  Gigaset A120 Musta (Kaksinkertaistaa)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  37.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  37.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
  good_buy
 • Cisco SPA302D-G7 puhelin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/0/8/cisco-spa-302d-20726208.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/2/4/cisco-spa-302d-23935824.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/9/0/cisco-spa-302d-20440590.jpg
  Cisco SPA302D-G7 puhelin (2)
  Cisco SPA302D-G7 puhelin
  Data-Systems Data-Systems
  137.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Data-Systems Data-Systems
  137.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Doro Phone EASY 100W valkoinen
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/5/9/doro-phone-easy-100w-white--21459259.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/8/doro-phone-easy-100w-white--30592958.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/9/doro-phone-easy-100w-white--30592959.jpg
  Doro Phone EASY 100W valkoinen (2)
  Doro Phone EASY 100W valkoinen
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  46, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  46, 3pv (offer_sdt_3_days)
  6
 • Doro Phone EASY 100W DUO valkoinen
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/5/doro-phone-easy-100w-duo-19814975.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/6/5/doro-phone-easy-100w-duo-white--23209165.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/0/doro-phone-easy-100w-duo-17423100.jpg
  Doro Phone EASY 100W DUO valkoinen (2)
  Doro Phone EASY 100W DUO valkoinen
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  79, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  79, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Cisco SPA 303
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/9/4/cisco-spa-303-17740994.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/6/8/cisco-spa-303-23203768.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/8/cisco-spa-303-24494228.jpg
  Cisco SPA 303 (2)
  Cisco SPA 303
  Data-Systems Data-Systems
  102.2, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Data-Systems Data-Systems
  102.2, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Cisco Unified IP Conference Phone 8831 - APAC, EMEA, Australia
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/5/cisco-unified-ip-conference-phone-8831-apac-emea-australia-30557005.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/6/cisco-unified-ip-conference-phone-8831-apac-emea-australia-30557006.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/7/cisco-unified-ip-conference-phone-8831-apac-emea-australia-30557007.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/8/cisco-unified-ip-conference-phone-8831-apac-emea-australia-30557008.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/9/cisco-unified-ip-conference-phone-8831-apac-emea-australia-30557009.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/1/cisco-unified-ip-conference-phone-8831-apac-emea-australia-30564401.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/4/5/cisco-unified-ip-conference-phone-8831-apac-emea-australia-30564845.jpg
  Cisco Unified IP Conference Phone 8831 - APAC, EMEA, Australia (2)
  Cisco Unified IP Conference Phone 8831 - APAC, EMEA, Australia
  Data-Systems Data-Systems
  1120.3, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Data-Systems Data-Systems
  1120.3, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Cisco Unified Wideband Handset
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/4/5/cisco-unified-wideband-handset-23080845.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/4/6/cisco-unified-wideband-handset-23080846.jpg
  Cisco Unified Wideband Handset (1)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  39.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  39.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
 • Cisco Unified IP Phone 6921, Slimline Handset
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/3/cisco-unified-ip-phone-6921-slimline-handset-23093793.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/2/cisco-unified-ip-phone-6921-slimline-handset-24440052.jpg
  Cisco Unified IP Phone 6921, Slimline Handset (1)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  291.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  291.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Cisco CP-89/9900-HS-W= puhelin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/1/4/cisco-cp-89-9900-hs-w-telephone-23096514.jpg
  Cisco CP-89/9900-HS-W= puhelin (1)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  39.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  39.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Grandstream Networks DP715 puhelin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/1/grandstream-networks-dp715-telephone-23156591.jpg
  Grandstream Networks DP715 puhelin (1)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  116.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  116.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Topcom TE-5730 puhelin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/6/7/topcom-te-5730-telephone-25108967.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/6/8/topcom-te-5730-telephone-25108968.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/6/9/topcom-te-5730-telephone-25108969.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/7/0/topcom-te-5730-telephone-25108970.jpg
  Topcom TE-5730 puhelin (1)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  26.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  26.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • AVANTO D4501B
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/0/3/avanto-d4501b-31777903.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/0/4/avanto-d4501b-31777904.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/0/6/avanto-d4501b-31777906.jpg
  AVANTO D4501B (1)
  Klingel.fi Klingel.fi
  40.89, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Klingel.fi Klingel.fi
  40.89, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Philips Wireless Phone XL4901S/21 Silver
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/0/philips-wireless-phone-xl4901s-21-silver-35800650.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTIvcGhpbGlwc19waG9uZV94bDQ5MDFzMjFfc2lsdmVyLTMzMzA5MTU5LWZybnQxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/2/2/philips-wireless-phone-xl4901s-21-silver-35886022.jpg
  Philips Wireless Phone XL4901S/21 Silver (1)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  51.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  51.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Philips D120 langaton puhelin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/5/2/philips-d120-langaton-puhelin-37626352.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kaXJlY3QxMjMuZmkvVXNlckZpbGVzL1Byb2R1Y3RzL0ltYWdlcy85NTY2MC1waGlsaXBzLWQxMjAxYi01MS0xLW1lZGl1bS5wbmc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/9/philips-d120-langaton-puhelin-37871979.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/0/philips-d120-langaton-puhelin-37871980.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/1/philips-d120-langaton-puhelin-37871981.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/2/philips-d120-langaton-puhelin-37871982.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/4/philips-d120-langaton-puhelin-37871984.jpg
  Philips D120 langaton puhelin (1)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  28.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  28.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Cisco 7925G
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/3/cisco-7925g-etsi-24328773.jpg
  Cisco 7925G (1)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  1041.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  1041.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • HP J9765A puhelin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/6/hp-j9765a-22321256.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/4/6/hp-j9765a-22324846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/9/hp-j9765a-22329229.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/1/hp-j9765a-22372731.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/1/6/hp-j9765a-22327716.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/2/hp-j9765a-telephone-23125812.jpg
  HP J9765A puhelin (1)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  239.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  239.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
2 6
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Auerswald (auerswald)
  • AVANTO (avanto)
  • Cisco (cisco)
  • Doro Doro lankapuhelin (doro)
  • Gigaset (gigaset)
  • Grandstream Networks (grandstream_networks)
  • Hewlett Packard Enterprise (hewlett_packard_enterprise)
  • HP (hp)
  • Huawei Huawei lankapuhelin (huawei)
  • Konftel (konftel)
  • LC-Power (lc_power)
  • Panasonic (panasonic)
  • Philips (philips)
  • Polycom (polycom)
  • Siemens Siemens lankapuhelin (siemens)
  • Snom (snom)
  • Topcom (topcom)
  • Yealink (yealink)
 • Mallin nimi (group):
  • Cisco IP 6921 (cisco_ip_6921)
  • Cisco IP 7911G (cisco_ip_7911g)
  • Cisco IP Phone CP-7962G (cisco_ip_phone_cp_7962g)
  • Doro Phone EASY 100W (doro_phone_easy_100w)
  • Doro Phone EASY 100W DUO (doro_phone_easy_100w_duo)
  • Gigaset A120 (gigaset_a120)
  • Gigaset DA210 (gigaset_da210)
  • Gigaset DA310 (gigaset_da310)
  • Gigaset DA710 (gigaset_da710)
  • Gigaset SL (gigaset_sl)
  • Panasonic KX-TG1611 (panasonic_kx_tg1611)
  • Polycom Soundstation 2 (polycom_soundstation_2)
  • Siemens SL (siemens_sl)
 • Tyyppi (tyyppi):
  • Analoginen (analoginen)
  • DECT (dect)
 • GAP-yhteensopiva (gap_yhteensopiva):
  • Kyllä (kylla_)
 • ECO mode (eco_mode):
  • Kyllä (kylla_)
 • Väri (va_ri):
  • Antrasiitti (antrasiitti)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Puuhiili (puuhiili)
  • Sininen (sininen)
  • Suklaa (suklaa)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 55 € (price_55)
  • 55 € - 150 € (price_55_150)
  • 150 € - 415 € (price_150_420)
  • ≥ 415 € (price_420)
 • Soittajan tunnistus (soittajan_tunnistus):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Maximum outdoor range (maximum_outdoor):
  • 50 m (maximum_outdoor_50.0)
  • 300 m (maximum_outdoor_300.0)
 • Kaiutinpuhelin - langattomat puhelut (kaiutinpuhelin_langattomat_puhelut):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Langattomat yhteydet (langattomat_yhteydet):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Puhelinmuistion kapasiteetti (puhelinmuistion_kapasiteetti):
  • < 50 (puhelinmuistion_kapasiteetti_50)
  • 50 - 200 (puhelinmuistion_kapasiteetti_50_200)
  • ≥ 200 (puhelinmuistion_kapasiteetti_200)
 • Luureja mukana (luureja_mukana):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
 • Maximum indoor range (maximum_indoor):
  • 50 m (maximum_indoor_50.0)
  • 300 m (maximum_indoor_300.0)
 • Puhelin vanhuksille (puhelin_vanhuksille):
  • Ei (ei)
 • Multi handset valmiudet (multi_handset_valmiudet):
  • 1 (multi_handset_valmiudet_1.0)
  • 2 (multi_handset_valmiudet_2.0)
  • 4 (multi_handset_valmiudet_4.0)
  • 5 (multi_handset_valmiudet_5.0)
  • 6 (multi_handset_valmiudet_6.0)
 • Integroitu vastaaja (integroitu_vastaaja):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi