x
x
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
× Kategoriat

lcd-näyttö

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita lcd-näyttö:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Yleiset tiedot
  Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
  Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
  Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
  • lcd-monitorin mitat,
  • resoluutio,
  • synkronointi,
  • lcd-monitorin lisäosia,
  • pikselivakuutus.
  Ostovinkkejä
  Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
  1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
  2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
  3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
  4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
  5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
  Lcd-monitorin mitat
  Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
   
  Resoluutio
  Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
   
  Synkronointi
  Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
   
  Lcd-monitorin lisät
  Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
   
  Pikselivakuutus
  Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

  Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
  Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
 • Usein kysytyt kysymykset

  Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
  On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

  En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
  LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

  Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
  Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

  Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
  LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

  Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
  LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

  Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
  Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

  Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
  Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

  Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
  Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

 • Termien selitykset

  Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

  Formaatti
  LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
  Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
  Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
   
  Kaiuttimet
  Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
   
  Katselukulma
  Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
   
  Kontrasti
  Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
  Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
   
  Kosketusnäyttö
  Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
   
  Kuulokkeet
  Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
   
  LCD-tyyppi
  LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
  Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
  TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
  LPTS: TFT:n parannettu versio.
  STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
   
  Paino
  Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
   
  PC liittäntä
  Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
   
  Pikseliväli
  LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
  Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
   
  Resoluutio max.
  Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
  Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
  Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
  LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
   
  Resoluution määrä
  Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
  Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
  Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
  LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
   
  Suojaustaso
  LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
  MPR-II ja MPR-III
  FCC: FCC luokka A tai B
  TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
  Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
  TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60� 80 % energiaa.
   
  Suositus resoluutio
  Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
  Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
  LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
   
  Taajuus max. pysty
  Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
   
  Taajuus max. vaaka
  Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
   
  Taajuus min. pysty
  Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
   
  Taajuus min. vaaka
  Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
   
  TV-viritin
  LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
  Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
   
  Valoteho
  Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
   
  Vasteaika
  LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
  Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
  Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
   
  Video sisään
  Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
   
  Videosignaalin sisääntulo
  Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
  DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
   
  Virrankulutus
  Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
   
  Värien määrä
  Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
 • Benq XL2411Z 24" Musta 3D-yhteensopiva Full HD
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/7/benq-xl2411z-23545097.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/8/benq-xl2411z-23545098.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/9/benq-xl2411z-23545099.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/0/benq-xl2411z-23545100.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/1/benq-xl2411z-23545101.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/2/benq-xl2411z-23545102.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/3/benq-xl2411z-23545103.jpg
  Benq XL2411Z 24" Musta 3D-yhteensopiva Full HD (75)
  8.25 (1)
  Benq XL2411Z 24" Musta 3D-yhteensopiva Full HD
  hinta-laatusuhde 10+
  Tulipas kokeiltua BenQ -merkkiä ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen.Tässä 3 viikon fiilikset näytöstä: + pelaamiseen aivan mahtava näyttö, 144Hz on aikamoinen elämys + säätövaraa löytyy asetuksista paljon, saat säädettyä sen oman maun mukaiseksi + elokuvia katsonut ja kuva on ollut mainio + en edes keksi nyt mitään miinusta, sen verran hyvin on täyttänyt ainakin omat odotukset
  10.0
  0 10
 • Asus VE247H tietokoneen litteä näyttö
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/5/4/asus-ve247h-17874454.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/4/asus-ve247h-18045284.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/3/8/asus-ve247h-23112938.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/3/9/asus-ve247h-23112939.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/0/asus-ve247h-23112940.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/1/asus-ve247h-23112941.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/2/asus-ve247h-23112942.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/3/asus-ve247h-23112943.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/9/asus-ve247h-23663999.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/0/asus-ve247h-23664000.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/1/asus-ve247h-23664001.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/2/asus-ve247h-23664002.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/3/asus-ve247h-23664003.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/4/asus-ve247h-23664004.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/1/asus-ve247h-30788351.jpg
  Asus VE247H tietokoneen litteä näyttö (21)
  6.75 (1)
  Asus VE247H tietokoneen litteä näyttö
  Värisaturaatio voimakasta, etenkin "splendid modeissa"
  Värisaturaatio voimakasta, etenkin "splendid modeissa". Manuaalinen perusväritasapaino liian vihreä, joka tekee ihinvärin kelmeäksi. Näiltä osin pettymys testivalioksi. Pienet kaiuttimet antavat kohtuullisen puheäänen.
  7.0
  0 10
Lcd_Näytöt 7.1 (10)
0 - 24
 • Benq XL2411Z 24" Musta 3D-yhteensopiva Full HD
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/7/benq-xl2411z-23545097.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/8/benq-xl2411z-23545098.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/9/benq-xl2411z-23545099.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/0/benq-xl2411z-23545100.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/1/benq-xl2411z-23545101.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/2/benq-xl2411z-23545102.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/3/benq-xl2411z-23545103.jpg
  Benq XL2411Z 24" Musta 3D-yhteensopiva Full HD (75)
  8.25 (1)
  Benq XL2411Z 24" Musta 3D-yhteensopiva Full HD
  Multitronic Multitronic
  8.608768494522225 (295)
  299, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.608768494522225 (295)
  299, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  11
  good_buy
  best_reviewed
 • Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/8/asus-vs197de-19862468.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/8/asus-vs197de-20018558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/8/asus-vs197de-23123788.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/9/asus-vs197de-23123789.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/0/asus-vs197de-23123790.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/1/asus-vs197de-23123791.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/asus-vs197de-23150195.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/6/asus-vs197de-23150196.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/7/asus-vs197de-23150197.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/8/asus-vs197de-23150198.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/9/asus-vs197de-23150199.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/7/asus-vs197de-24899657.jpg
  Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö (59)
  Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö
  Expert Expert
  7.232289093944927 (528)
  89, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Expert Expert
  7.232289093944927 (528)
  89, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
  good_buy
  most_sold
 • Samsung S24D390HL
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/3/samsung-s24d390hl-23714163.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/4/samsung-s24d390hl-23714164.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/5/samsung-s24d390hl-23714165.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/6/samsung-s24d390hl-23714166.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/7/samsung-s24d390hl-23714167.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/8/samsung-s24d390hl-23714168.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/7/samsung-s24d390hl-26084017.jpg
  Samsung S24D390HL (36)
  Samsung S24D390HL
  Expert Expert
  7.232289093944927 (528)
  149, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Expert Expert
  7.232289093944927 (528)
  149, 3pv (offer_sdt_3_days)
  7
 • Benq XL2430T
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/0/benq-xl2430t-24843520.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/2/benq-xl2430t-24844972.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/3/benq-xl2430t-24844973.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/4/benq-xl2430t-24844974.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/5/benq-xl2430t-24844975.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/6/benq-xl2430t-24844976.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/7/benq-xl2430t-24844977.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/8/benq-xl2430t-24844978.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/9/benq-xl2430t-24844979.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/0/benq-xl2430t-24844980.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/1/benq-xl2430t-24844981.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/2/benq-xl2430t-24844982.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/3/benq-xl2430t-24844983.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/4/benq-xl2430t-24844984.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/5/benq-xl2430t-24844985.jpg
  Benq XL2430T (35)
  Benq XL2430T
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  394, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  394, 4pv (offer_sdt_4_days)
  7
 • Samsung S22D390Q
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/1/samsung-s22d390q-24026211.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/2/samsung-s22d390q-24026212.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/3/samsung-s22d390q-24026213.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/4/samsung-s22d390q-24026214.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/5/samsung-s22d390q-24026215.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/6/samsung-s22d390q-24026216.jpg
  Samsung S22D390Q (35)
  Samsung S22D390Q
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  109.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  109.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
  good_buy
 • Benq RL2455HM 24" Musta, Punainen Full HD
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/1/8/benq-rl2455hm-20469618.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/5/benq-rl2455hm-20469745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/0/benq-rl2455hm-23159730.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/1/benq-rl2455hm-23159731.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/2/benq-rl2455hm-23159732.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/3/benq-rl2455hm-23159733.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/4/benq-rl2455hm-23159734.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/5/benq-rl2455hm-23159735.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/6/benq-rl2455hm-23159736.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/7/benq-rl2455hm-23159737.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/8/benq-rl2455hm-23159738.jpg
  Benq RL2455HM 24" Musta, Punainen Full HD (35)
  Benq RL2455HM 24" Musta, Punainen Full HD
  Multitronic Multitronic
  8.608768494522225 (295)
  199, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.608768494522225 (295)
  199, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Benq GL2460
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/7/benq-gl2460-19844097.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/5/6/benq-gl2460-23334656.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/5/7/benq-gl2460-23334657.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/5/8/benq-gl2460-23334658.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/5/9/benq-gl2460-23334659.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/6/0/benq-gl2460-23334660.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/6/1/benq-gl2460-23334661.jpg
  Benq GL2460 (24)
  Benq GL2460
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  149, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  149, 3pv (offer_sdt_3_days)
  6
 • Asus VE247H tietokoneen litteä näyttö
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/5/4/asus-ve247h-17874454.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/4/asus-ve247h-18045284.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/3/8/asus-ve247h-23112938.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/3/9/asus-ve247h-23112939.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/0/asus-ve247h-23112940.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/1/asus-ve247h-23112941.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/2/asus-ve247h-23112942.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/3/asus-ve247h-23112943.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/9/asus-ve247h-23663999.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/0/asus-ve247h-23664000.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/1/asus-ve247h-23664001.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/2/asus-ve247h-23664002.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/3/asus-ve247h-23664003.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/4/asus-ve247h-23664004.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/1/asus-ve247h-30788351.jpg
  Asus VE247H tietokoneen litteä näyttö (21)
  6.75 (1)
  Asus VE247H tietokoneen litteä näyttö
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  159, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  159, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Benq GL2760H 27" Musta Full HD Kiilto
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/1/4/benq-gl2760h-23581714.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/1/benq-gl2760h-23612161.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/8/benq-gl2760h-23613048.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/8/benq-gl2760h-23613698.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/4/benq-gl2760h-24116154.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/5/benq-gl2760h-24116155.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/6/benq-gl2760h-24116156.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/7/benq-gl2760h-24116157.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/8/benq-gl2760h-24116158.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/9/benq-gl2760h-24116159.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/0/benq-gl2760h-24116160.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/1/benq-gl2760h-24116161.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/1/benq-gl2760h-27-black-full-hd-gloss-39593021.jpg
  Benq GL2760H 27" Musta Full HD Kiilto (16)
  Benq GL2760H 27" Musta Full HD Kiilto
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  238, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  238, 4pv (offer_sdt_4_days)
  7
 • Benq GW2265M - LED-näyttö - 21.5" - 1920 x 1080 FullHD - VA - 250 cd/m2 - 3000:1 - 20000000:1 (dynaaminen) - 6 ms - DVI-D, VGA - kaiuttimet - musta kiilto
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/3/4/benq-gw2265m-led-naytto-21-5-1920-x-1080-fullhd-va-250-cd-m2-3000-1-20000000-1-dynaaminen-6-ms-dvi-d-vga-kaiuttimet-musta-kiilto-32923034.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzL0QvMS85SC5MQVNMQS5SUEUtMS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/4/benq-gw2265m-led-naytto-21-5-1920-x-1080-fullhd-va-250-cd-m2-3000-1-20000000-1-dynaaminen-6-ms-dvi-d-vga-kaiuttimet-musta-kiilto-34234624.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/5/benq-gw2265m-led-naytto-21-5-1920-x-1080-fullhd-va-250-cd-m2-3000-1-20000000-1-dynaaminen-6-ms-dvi-d-vga-kaiuttimet-musta-kiilto-34234625.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/6/benq-gw2265m-led-naytto-21-5-1920-x-1080-fullhd-va-250-cd-m2-3000-1-20000000-1-dynaaminen-6-ms-dvi-d-vga-kaiuttimet-musta-kiilto-34234626.jpg
  Benq GW2265M - LED-näyttö - 21.5" - 1920 x 1080 FullHD - VA - 250 cd/m2 - 3000:1 - 20000000:1 (dynaaminen) - 6 ms - DVI-D, VGA - kaiuttimet - musta kiilto (15)
  Benq GW2265M - LED-näyttö - 21.5" - 1920 x 1080 FullHD - VA - 250 cd/m2 - 3000:1 - 20000000:1 (dynaaminen) - 6 ms - DVI-D, VGA - kaiuttimet - musta kiilto
  Multitronic Multitronic
  8.608768494522225 (295)
  156.0, ? (offer_sdt_unknown)
  Multitronic Multitronic
  8.608768494522225 (295)
  156.0, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Benq GL2450 tietokoneen litteä näyttö
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/7/benq-gl2450-18691087.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/7/benq-gl2450-18762927.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/4/benq-gl2450-23126084.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/5/benq-gl2450-23126085.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/6/benq-gl2450-23126086.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/7/benq-gl2450-23126087.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/8/benq-gl2450-23126088.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/9/benq-gl2450-23126089.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/0/benq-gl2450-23126090.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/1/benq-gl2450-23126091.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/2/benq-gl2450-23126092.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/7/benq-gl2450-23332557.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/8/benq-gl2450-23332558.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/9/benq-gl2450-23332559.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/benq-gl2450-23332560.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/benq-gl2450-23332561.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/2/benq-gl2450-23332562.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/3/benq-gl2450-23332563.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/4/benq-gl2450-23332564.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/5/benq-gl2450-23332565.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/3/benq-gl2450-24875843.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/4/benq-gl2450-24875844.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/5/benq-gl2450-24875845.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/6/benq-gl2450-24875846.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/7/benq-gl2450-24875847.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/8/benq-gl2450-24875848.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/9/benq-gl2450-24875849.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/0/benq-gl2450-24875850.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/1/benq-gl2450-24875851.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/2/benq-gl2450-24875852.jpg
  Benq GL2450 tietokoneen litteä näyttö (14)
  Benq GL2450 tietokoneen litteä näyttö
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  138, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  138, 4pv (offer_sdt_4_days)
  8
 • Eizo FG2421
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/eizo-fg2421-22201824.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/7/4/eizo-fg2421-23425974.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/7/5/eizo-fg2421-23425975.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/7/6/eizo-fg2421-23425976.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/7/7/eizo-fg2421-23425977.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/7/8/eizo-fg2421-23425978.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/7/9/eizo-fg2421-23425979.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/0/eizo-fg2421-23425980.jpg
  Eizo FG2421 (14)
  Eizo FG2421
  Gamehouse.fi Gamehouse.fi
  4.947017772407293 (32)
  464.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Gamehouse.fi Gamehouse.fi
  4.947017772407293 (32)
  464.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  2
 • Samsung S27D390H
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/3/samsung-s27d390h-23714153.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/4/samsung-s27d390h-23714154.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/5/samsung-s27d390h-23714155.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/6/samsung-s27d390h-23714156.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/7/samsung-s27d390h-23714157.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/8/samsung-s27d390h-23714158.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/2/samsung-s27d390h-26084042.jpg
  Samsung S27D390H (13)
  Samsung S27D390H
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  199.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  199.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  6
 • Benq XL2730Z
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/1/benq-xl2730z-30166141.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/2/benq-xl2730z-30166142.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/3/benq-xl2730z-30166143.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/4/benq-xl2730z-30166144.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/5/benq-xl2730z-30166145.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/6/benq-xl2730z-30166146.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/7/benq-xl2730z-30166147.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/8/benq-xl2730z-30166148.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/9/benq-xl2730z-30166149.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/5/0/benq-xl2730z-30166150.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/4/9/benq-xl2730z-30170149.jpg
  Benq XL2730Z (13)
  Benq XL2730Z
  Gamehouse.fi Gamehouse.fi
  4.947017772407293 (32)
  642.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Gamehouse.fi Gamehouse.fi
  4.947017772407293 (32)
  642.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  7
 • Acer V6 V206HQLAb
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/6/acer--v206hqlab-21528756.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/1/acer--v206hqlab-21528981.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/5/acer--v206hqlab-21529295.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/0/6/acer--v206hqlab-21815906.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/7/acer--v206hqlab-23369707.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/8/acer--v206hqlab-23369708.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/9/acer--v206hqlab-23369709.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/0/acer--v206hqlab-23369710.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/1/acer--v206hqlab-23369711.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/2/acer--v206hqlab-23369712.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/3/acer--v206hqlab-23369713.jpg
  Acer V6 V206HQLAb (11)
  Acer V6 V206HQLAb
  Expert Expert
  7.232289093944927 (528)
  89, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Expert Expert
  7.232289093944927 (528)
  89, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Dell UltraSharp U3415W
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/7/4/dell-ultrasharp-u3415w-25998474.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/7/5/dell-ultrasharp-u3415w-25998475.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/7/6/dell-ultrasharp-u3415w-25998476.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/7/7/dell-ultrasharp-u3415w-25998477.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/7/8/dell-ultrasharp-u3415w-25998478.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/4/1/dell-ultrasharp-u3415w-29130141.jpg
  Dell UltraSharp U3415W (11)
  Dell UltraSharp U3415W
  Gamehouse.fi Gamehouse.fi
  4.947017772407293 (32)
  905.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Gamehouse.fi Gamehouse.fi
  4.947017772407293 (32)
  905.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  3
 • Asus ROG PG278Q 27" Black Wide Quad HD
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/3/0/asus-pg278q-24550030.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/5/asus-pg278q-24555135.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/6/asus-pg278q-24555136.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/7/asus-pg278q-24555137.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/8/asus-pg278q-24555138.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/9/asus-pg278q-24555139.jpg
  Asus ROG PG278Q 27" Black Wide Quad HD (10)
  Asus ROG PG278Q 27" Black Wide Quad HD
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  724, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  724, 4pv (offer_sdt_4_days)
  7
 • Philips BDM4065UC 39.56" Black 4K Ultra HD
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/5/9/philips-bdm4065uc-25042159.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/5/philips-bdm4065uc-29063945.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/6/philips-bdm4065uc-29063946.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/7/philips-bdm4065uc-29063947.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/4/6/philips-bdm4065uc-29127946.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/9/philips-bdm4065uc-29441449.jpg
  Philips BDM4065UC 39.56" Black 4K Ultra HD (10)
  Philips BDM4065UC 39.56" Black 4K Ultra HD
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  857.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  857.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Benq BL3201PT
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/6/3/benq-bl3201pt-25193763.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/6/4/benq-bl3201pt-25193764.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/6/5/benq-bl3201pt-25193765.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/6/6/benq-bl3201pt-25193766.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/6/7/benq-bl3201pt-25193767.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/6/8/benq-bl3201pt-25193768.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/6/9/benq-bl3201pt-25193769.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/0/benq-bl3201pt-25193770.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/1/benq-bl3201pt-25193771.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/2/benq-bl3201pt-25193772.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/3/benq-bl3201pt-25193773.jpg
  Benq BL3201PT (9)
  Benq BL3201PT
  Gamehouse.fi Gamehouse.fi
  4.947017772407293 (32)
  1092.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Gamehouse.fi Gamehouse.fi
  4.947017772407293 (32)
  1092.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  5
 • Asus VS238N
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/3/5/asus-vs238n-18966235.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/0/3/asus-vs238n-23309303.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/0/4/asus-vs238n-23309304.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/0/5/asus-vs238n-23309305.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/0/6/asus-vs238n-23309306.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/3/asus-vs238n-31882003.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/4/asus-vs238n-31882004.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/5/asus-vs238n-31882005.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/6/asus-vs238n-31882006.jpg
  Asus VS238N (9)
  Asus VS238N
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  139.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  139.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Asus VS247NR
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/3/6/asus-vs247nr-22446436.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/5/asus-vs247nr-22447015.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/4/asus-vs247nr-23343024.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/5/asus-vs247nr-25211575.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/6/asus-vs247nr-25211576.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/7/asus-vs247nr-25211577.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/8/asus-vs247nr-25211578.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/9/asus-vs247nr-25211579.jpg
  Asus VS247NR (8)
  Asus VS247NR
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  134, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  134, 4pv (offer_sdt_4_days)
  7
 • HP Pavilion 22XI C4D30AA
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/1/hp-pavilion-22xi-c4d30aa-19870281.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/4/3/hp-pavilion-22xi-c4d30aa-23150643.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/4/4/hp-pavilion-22xi-c4d30aa-23150644.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/4/5/hp-pavilion-22xi-c4d30aa-23150645.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/4/6/hp-pavilion-22xi-c4d30aa-23150646.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/4/7/hp-pavilion-22xi-c4d30aa-23150647.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/3/6/hp-pavilion-22xi-c4d30aa-19776236.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/7/hp-pavilion-22xi-c4d30aa-19776607.jpg
  HP Pavilion 22XI C4D30AA (8)
  HP Pavilion 22XI C4D30AA
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  159.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  5.613925908550366 (10)
  159.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • AOC g2460Pg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/8/aoc-g2460pg-24417208.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/0/9/aoc-g2460pg-24417209.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/0/aoc-g2460pg-24417210.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/1/aoc-g2460pg-24417211.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/2/aoc-g2460pg-24417212.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/3/aoc-g2460pg-24417213.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/4/aoc-g2460pg-24417214.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/5/aoc-g2460pg-24417215.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/6/aoc-g2460pg-24417216.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/1/7/aoc-g2460pg-24417217.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/3/1/aoc-g2460pg-31943631.jpg
  AOC g2460Pg (8)
  AOC g2460Pg
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  434, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Webhallen Webhallen
  7.183412264486809 (14)
  434, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • Samsung S27D590P
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/6/8/samsung-s27d590p-24015768.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/6/9/samsung-s27d590p-24015769.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/0/samsung-s27d590p-24015770.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/1/samsung-s27d590p-24015771.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/2/samsung-s27d590p-24015772.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/0/samsung-s27d590p-26084020.jpg
  Samsung S27D590P (8)
  Samsung S27D590P
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  261.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  261.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
2 30
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Benq (benq)
  • Samsung (samsung)
  • ASUS (asus)
  • AOC (aoc)
  • Philips (philips)
  • Acer (acer)
  • AG Neovo (ag_neovo)
  • Apple (apple)
  • AVANTO (avanto)
  • Belkin (belkin)
  • Dell (dell)
  • Deltaco (deltaco)
  • Eizo (eizo)
  • Elro (elro)
  • Fujitsu (fujitsu)
  • Fujitsu Siemens (fujitsu_siemens)
  • Gechic (gechic)
  • Hewlett-Packard (hewlett_packard)
  • HKC (hkc)
  • HP (hp)
  • Hyundai (hyundai)
  • IBM (ibm)
  • Iiyama (iiyama)
  • JVC (jvc)
  • Konig (konig)
  • Lenovo (lenovo)
  • LG (lg)
  • Mirai (mirai)
  • NEC (nec)
  • Panasonic (panasonic)
  • Sony (sony)
  • Viewsonic (viewsonic)
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 200 € (price_200)
  • 200 € - 290 € (price_200_290)
  • 290 € - 560 € (price_290_560)
  • ≥ 560 € (price_560)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Antrasiitti (antrasiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Kirsikka (kirsikka)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Norsunluu (norsunluu)
  • Punainen (punainen)
  • Sininen (sininen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (ruudun_halkaisija):
  • < 22 tuuma (ruudun_halkaisija_22)
  • 22 tuuma - 24 tuuma (ruudun_halkaisija_22_24)
  • 24 tuuma - 27 tuuma (ruudun_halkaisija_24_27)
  • ≥ 27 tuuma (ruudun_halkaisija_27)
 • Tarvitsetko sisäänrakennettua kameraa? (sisa_a_nrakennettu_kamera):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä energialuokka sopii sinulle parhaiten? (energialuokka):
  • A (a)
  • A+ (a_)
  • B (b)
  • C (c)
  • D (d)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
 • Montako 3.0 USB-porttia tarvitset? (usb_3_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
  • 4 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • 5 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__5.0)
  • 6 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__6.0)
 • Kuinka suuri resoluutio sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_resoluutio):
  • 0.3114 x 0.3114 (0_3114_x_0_3114)
  • 1024 x 600 (1024_x_600)
  • 1024 x 768 (1024_x_768)
  • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
  • 1280 x 768 (1280_x_768)
  • 1280 x 960 (1280_x_960)
  • 1366 x 768 (1366_x_768)
  • 1400 x 1050 (1400_x_1050)
  • 1440 x 900 (1440_x_900)
  • 1600 x 900 (1600_x_900)
  • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
  • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
  • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
  • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
  • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
  • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
  • 2650 x 1080 (2650_x_1080)
  • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
  • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
  • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
  • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
  • 800 x 480 (800_x_480)
  • 800 x 600 (800_x_600)
  • 960 x 960 (960_x_960)
 • Onko 3D-yhteensopivuus sinulle tarpeellinen? (3d_compatibility):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko HDMI-yhteensopivuutta? (hdmi):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä kuvaruudun tyyppi sopii sinulle parhaiten? (kuvaruututyyppi):
  • LCD (lcd)
  • LED (led)
 • Tarvitsetko näytön integroidulla TV-virittimellä? (integroitu_tv_viritin):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko näytön sisäisellä kaiuttimella? (sisa_iset_kaiuttimet):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä kontrastisuhde sopii sinulle parhaiten? (contrast_ratio_dynamic_):
  • 100000000:1 (100000000_1)
  • 10000000:1 (10000000_1)
  • 1000000:1 (1000000_1)
  • 10000:1 (10000_1)
  • 1000:1 (1000_1)
  • 12000000:1 (12000000_1)
  • 20000000:1 (20000000_1)
  • 2000000:1 (2000000_1)
  • 20000:1 (20000_1)
  • 2000:1 (2000_1)
  • 25000:1 (25000_1)
  • 2500:1 (2500_1)
  • 3000000:1 (3000000_1)
  • 40000000:1 (40000000_1)
  • 50000000:1 (50000000_1)
  • 5000000:1 (5000000_1)
  • 500000:1 (500000_1)
  • 50000:1 (50000_1)
  • 5000:1 (5000_1)
  • 6000:1 (6000_1)
  • 80000000:1 (80000000_1)
  • 8000000:1 (8000000_1)
  • 80000:1 (80000_1)
  • Mega Contrast (mega_contrast)
  • Ultra Contrast (ultra_contrast)
 • Tarvitsetko dvi-porttia? (dvi_portti):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä HD-tyyppi sopii sinulle parhaiten? (hd_tyyppi):
  • 2K Ultra HD (2k_ultra_hd)
  • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
  • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
  • Ei (ei)
  • Full HD (full_hd)
  • HD-ready (hd_ready)
  • Wide Quad HD (wide_quad_hd)
 • Tarvitsetko korkeudensäätö ominaisuutta? (korkeuden_sa_a_to_):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkälainen näytön pinta sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_pinta):
  • Gloss (gloss)
  • Kiilto (kiilto)
  • Matt (matt)
 • Tarvitsetko kallistuksensäätö ominaisuutta? (tilt_adjustment):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Montao 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
  • 4 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • 5 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__5.0)
  • 6 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__6.0)
  • 9 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__9.0)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):