x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

mikroaaltouuni

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita mikroaaltouuni:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta mikroaaltouuni

Mikroaaltouuni eli mikrouuni on helppo apuväline ruuanlaitossa. Aamupuuro valmistuu parissa minuutissa ja lounas lämpiää h...
 • Yleiset tiedot

  Mikroaaltouuni eli mikrouuni on helppo apuväline ruuanlaitossa. Aamupuuro valmistuu parissa minuutissa ja lounas lämpiää hetkessä. Aikaa jää muuhun juuri silloin kun sitä tarvitsee.
  Mikrouuni soveltuu ruuan lämmittämisen lisäksi myös ruuan valmistukseen, tai osaksi sitä. Kaupassa myydään lisäksi paljon valmisaterioita, jotka tarvitsee vain lämmittää mikrossa. Mikrouunin helppous onkin yleensä juuri se, mikä siinä vetoaa ihmisiin. Mikrouuni on keittiössä usein korvaamattoman kätevä. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, joita kannattaa ottaa huomioon mikroaaltouunia ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • mikrouunityypit,
  • mikrouunin toiminnot,
  • teknisiä yksityiskohtia,
  • mikrouunien hintaeroja,
  • mikrouunin lisäosia,
  • suosittuja mikrouunimerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Mikroaaltouunia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Teho: määrittää suurelta osin mikrouunin mahdollisuudet. Mitä suurempi teho, sitä enemmän lämmitysvaihtoehtoja ja nopeampia lämmitysmahdollisuuksia.
  2. Tilavuus: ilmoitetaan litroissa
  3. Tyyppi: irrallinen vai integroitu? Irrallisten mikrouunien ympärille täytyy aina jättää tarpeeksi tilaa, jotta koneella on tarpeeksi tilaa lämmön poistoon.
  4. Käyttömukavuus: onko mikrouuni helppo ohjelmoida?
  5. Oven kätisyys: mihin suuntaan ovi aukeaa? Tarkista etukäteen mikä on paras avaussuunta ovelle, ettei hankinnan jälkeen ilmaannu yllätyksiä.

  Mikroaaltouunityypit
  Mikroaaltouuneja on eri tyyppejä:

  • Yksinkertainen mikroaaltouuni: vain tavallisia mikroaaltouunin toimintoja
  • Combi mikroaaltouuni: mikroaaltouuni ja uuni samassa. Tämä on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin jos käytettävissä on vähän tilaa, mutta haluaa mahdollisimman paljon toimintoja. Ohjelmoitava combimikrouuni on kätevämpi ruuanlaitossa, sillä siihen pystyy asettamaan ohjelman, joka esimerkiksi sulattaa ja kypsentää ilman että ohjelmaa tarvitsee vaihtaa. Kannattaa huomioida ohjelmoitava mikroaaltouuni tarvitsee suuremman sähköliitännän kuin yksinkertainen mikrouuni. Tarkasta siis mittari, ettei verkon ylikuormitusta pääse tapahtumaan.
  • Höyrymikrouuni: tämä on melko uusi tuote. Se on itseasiassa combimikro, jossa höyryuunitoiminto. Koska ruoka lämmitetään höyryllä, niin siitä saa valmistettua luonnollisemman makuista eikä vitamiinejakaan häviä niin paljoa.

  Mikrouuni on yleensä irrallinen laite keittiössä, mutta se voidaan myös sisäänrakentaa keittiökalusteeseen. Tässä tapauksessa kannattaa huomioida sopiiko mikrouuni ylätasoon vai alatasoon,

  Mikroaaltouunin toiminnot
  Mikrouuni lämpenee mikroaaltoja käyttäen. Kaikki mitä yleensä valmistetaan keittämällä, höyryttämällä tai hauduttamalla, voidaan valmistaa myös mikrossa. Muita tärkeitä toimintoja ovat:

  • Crisp-toiminto: tekniikkaa, joka kypsyttää miroruoankin rapeaksi
  • Painovaaka: pyörivässä alustassa on mittari, joka mittaa ruuan painon. Siten mikrouuni on helpompi ohjelmoida oikein
  • Grilli: toiminto, joka voi paahtaa joko alta, päältä, tai mollemmista suunnista samanaikaisesti
  • Jetstart: pikatoiminto, jonka avulla saa yhdellä napin painalluksella esim. 30 sekuntia lämmitystä. Jokainen napin painallus tuo 30 sekunttia lisäaikaa.
  • Lapsilukko
  • Lcd-näyttö
  • Sulatus-toiminto

  Teknisiä yksityiskohtia
  Useimmissa mikroaaltouuneissa teho on 750/800/850/900 tai 1000 Wattia, mutta on myös malleja joiden teho on jopa 2100 Wattia. Niissä on myös lisätoimintoja ja valmistusaika on nopeampi kuin vähempitehoisissa mikrouuneissa. Tuotetiedoista löydät maksimi tehon ja säädettävien tehojen määrän. Tehoa voi säätää alhaisemmaksi ruokakohtaisesti. Mikrouunin tilavuus ilmoitetaan litroissa.
  Lähes kaikissa mikrouuneissa on pyörivä taso, jolle lautasen tai muun astian voi asettaa lämmityksen ajaksi.

  Mikroaaltouunien hintaeroja
  Mikrojen välillä on vielä suuria hintaeroja. Tunnettujen valmistajien mikrot, korkean energialuokan omaavat mikrot, monilla ohjelmilla ja uusilla teknisillä keksinnöillä varustetut mikrot maksavat usein enemmän. Myös design-mikrouunit ovat muita kalliimpia. Irralliset mikrouunit ovat integroituja halvempia.Integroitu mikrouuni tulee usein hankittua osana keittiötä remontin yhteydessä.

  Mikroaaltouunin lisäosia
  Mikrouuneille on saatavilla kaikenlaisia lisäosia ja tarvikkeita. On tuttipullon pidike, paistolautanen, suojakupu ym. Mikäli osia ei ole saatavilla ostettaessa, kannattaa niitä kysellä valmistajalta tai maahantuojalta.

  Suosittuja mikroaaltouunimerkkejä
  Yleisimpiä mikrouunien valmistajia ovat Bosch, Daewoo, LG, Miele, Neff, Samsung, Sharp, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

  Vertaile täällä mikrouuneja ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Voinko keittää munia mikroaaltouunissa?
  Kyllä, jos niille on olemassa erillinen pidike. Kananmuna laajenee ja liikkuu kuumetessaan, ja pysyy pidikkeen ansiosta paikoillaan.

  Voinko peittää mikroruuan alumiinifoliolla?
  Et voi, sillä alumiinifoliota tai muun tapaista metallia ei saa laittaa mikroaaltouuniin. Tähän tarkoitukseen on olemassa eirtyistä mikrouunifoliota, jota saa ruokakaupasta.

  Voiko mikroaaltouunissa käyttää kaikenlaisia astioita?
  Et voi, sillä kaikki astiat eivät sovellu mikroaaltouunissa käyettäviksi. Tarkoitukseen sopivan astian tunnistat pohjassa olevasta merkinnästä. Usein tämä on mainittu myös tuoteselosteessa. Jos epäröit, niin kannattaa käyttää vain sellaista astiaa, jonka tiedät kestävän mikroaaltouunissa.

  Liittyykö mikroaaltouunin käyttöön riskejä?
  Ei, siihen ei liity riskejä. Mutta siitä pitää huolehtia ettei ruokaan tai astiaan tule bakteereja.
  Metallisia astioita tai osia ei saa käyttää mikroaaltouunissa, mutta ei myöskään lusikoita, tarjoiluväleneitä tai puisia osia ja välineitä. Mikroaaltouunille on kehitetty sopivia metallisia astioita, mutta se selkeästi merkitty pakkauksessa ja tuoteselosteessa. Ei kuitenkaan kannata olla nenä kiinni mikroaaltouunissa. Karkailevat mikrosäteet ovat vaarallisia.

  Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mikä se on?
  Ostaessasi sähkölaitteen, on siitä maksettava kierrätysmaksu. Tällä maksulla rahoitetaan vanhojen sähkölaitteiden kierrätystä, jotta ympäristö säästyisi. Yleensä maksu maksetaan uuden laitteen oston yhteydessä, ja on jo lisätty hintaan.

  Voinko kuivata kotieläimiä mikroaaltouunissa?
  Et. Mikroaaltouuniin EI missään tapauksessa saa laittaa eläviä eläimiä.

   

 • Termien selitykset

  Alla lista mikroaaltouunien teknisistä termeistä selityksineen.

  Alustan halkaisija
  Jotta ruoka lämpeää tasaisesti jokapuolelta, on mikroaaltouunin keskellä pyörivä alusta. Tämän alustan koko ilmoitetaan halkaisijan mukaan sentteinä. On myös mikroaaltouuneja joissa ei ole tälläistä alustaa.

  Crisp-toiminto
  Mikroaaltouuni lämmittää ruuan sisäpuolelta ulospäin, jolloin pinnasta ei tule rapea kuten tavallisessa uunissa. Kannattaa siis muistaa että esim. pizza tai lasagne ei valmistu tavallisessa mikrouunissa toivotun mukaisesti. Mutta jos mikrouunissa on crisp-toiminto, tuloksena on rapea pinta. Crisp-toiminnolla tarkoitetaan tekniikka, joka suuntaa ruokaan säteitä kahdesta suunnasta. Näin ruoka kypsyy sekä ylhäältä että alhaalta Kun mikrouuni saavuttaa tietyn lämpötilan (210 astetta), se pysyy siinä tilassa, jolloin ruoka ei pääse palamaan, vaan kypsyy rapeaksi.

  Grilli-toiminto
  On olemassa 4 eri tyyppiä mikroaaltouuneja:

  • yksinkertainen mikrouuni
  • mikrouuni jossa on grilli
  • yhdistelmämikro, jossa on mikroaaltouuni ja tavallinen uuni samassa
  • mikroaaltouuni jossa on höyryntunnistin

  Mikäli mikrouunissa on grilli-toiminto, se mainittu tässä osiossa

  Grillin maksimi teho
  Grillin teho ilmoitetaan Watteina.

  Grillin tyyppi
  Grillin maksimi lämpötila on mainittu, ja se paistaa joko ylä- ja alapuolelta tai molemmista päistä.

  Jet start
  Jetstart on pikatoiminto, jonka avulla saa yhdellä napin painalluksella esim. 30 sekuntia lämmitystä. Jokainen napin painallus tuo 30 sekunttia lisäaikaa.

  Lapsilukko
  Tämä kenttä ilmaisee mikäli mikroaaltouunissa on integroitu lapsilukko, jotta lapset eivät ala leikkiessään painelemaan mikroaaltouunin nappeja ja uuni mene vahingossa päälle.

  Lisätarvikkeet
  Mikroaaltouunin lisätarvikkeita voivat olla erilaiset astiat ja pidikkeet, kuten tuttipullon pidike, uunivuoka ym.

  Maksimi teho
  Mikroaaltouuni lämmittää ruokaa mikroaaltoja käyttäen. Teho ilmoitetaan Watteina. Tuotetiedoista löydät ilmoitettuna maksimitehon ja sen kuinka monta eri tehoa voi valita. Mikäli toimintoja on enemmän, voit valita lämmitystehon jopa ruuan mukaan.

  Malli
  Mikroaaltouuneja on kolmea eri mallia:

  • irrallaan oleva mikroaaltouuni, joka tarvitsee vain kytkeä sähkövirtaan ja se toimii
  • integroitu ylätasoon
  • integroitu alatasoon

  Näiden kahden intregroidun mallin välillä on eroja. Mikäli valitset tälläisen, kannattaa huomioida se mihin haluat että mikroaaltouuni asennetaan ja se, että malli sopii siihen paikkaan. Mikäli tämä mietityttää, kannattaa lisäneuvoja kysyä keittiöasiantuntijalta.

  Oven avaaja
  Mikroaaltouuneissa on kaksi erilaista ovenavaussysteemiä: kahva tai napilla aukeava ovi.

  Painovaaka
  Joissakin malleissa pyörivän alustan yhteyteen on asennettu vaaka, joka ilmoittaa ruuan painon. Tämän tiedon avulla voit ohjelmoida uunin ohjelman.

  Pyörivä alusta
  Jotta ruoka lämpeää tasaisesti joka puolelta, mikroaaltouunissa on pyörivä alusta. Alustan koko ilmoitetaan halkaisijan mukaan sentteinä. On myös uuneja, joissa ei ole kyseistä osaa.

  Sisäosa
  Sisäosan suuruus ilmoitetaan litroissa, ja koko merkitsee lähinnä kun miettii että minkä kokoisia astioita mikrouuniin haluaa laittaa.

  Sisävalo
  Mikroaaltouunissa on usein valo, jotta voit tarkkailla ruuan valmistumista.

  Sulatus
  Tällä toiminnolla voit sulattaa eri ruokia. Usein myös mikroaaltouunissa on kuvake, jonka avulla saat sulatusohjelman eri ruuille. Sulatettavia ruokia voi olla esim. liha-, kala, ja kasvisruuat sekä pakastettu leipä.

  Sähköliitäntä
  Teho ilmoitetaan Wateissa, ja sillä ilmaistaan mihin liitäntään mikroaaltouunin voi kytkeä. Kannattaa huomioida että monitoimintainen mikroaaltouuni kuormittaa sähköverkkoa enemmän kuin tavallinen mikroaaltouuni. Kannattaa tarkistaa sähkökaapista riittääkö sähkövirta jotta ylikuormitusta ei tapahdu.

  Teho
  Mikroaaltouunin teho ilmoitetaan Watteina. Tuotetiedoissa löydät tarkempia tietoja siitä kuinka paljon eri asteita voi valita, ja mikä on maksimi teho. Mikäli toimintoja on enemmän, voit valita lämmitystehon jopa ruuan mukaan.

  Tyyppi
  Mikroaaltouuneja on neljää tyyppiä:

  • yksittäinen uuni
  • grilli-mikroaaltouuni yhdistelmä
  • yhdistelmäuuni jossa on mikroaaltouuni ja sähköuuni samassa
  • yhdistelmäuuni jossa on höyrytystoiminto

  Lisäksi on erikseen saatavana Crisp-toiminto, jolloin mikroaaltouuni lämmittää ruuan sisäpuolelta ulospäin. Näin pinnasta tulee rapea kuten tavallisessa uunissa.

  Uunin maksimiteho
  Uunin teho ilmoitetaan Watteina.

 • Severin MW 9709
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/4/4/severin-mw-9709-21529444.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/4/9/severin-mw-9709-24408249.jpg
  Severin MW 9709 (15)
  4.25 (1)
  Severin MW 9709
  Varokaa näitä.
  Ei kestä. "Ohjelmoitu" elinkaari n. 2.5 vuotta.
  2.0
  0 10
 • Samsung GE87MC mikroaaltouuni
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/0/9/samsung-ge87mc-19747709.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/2/samsung-ge87mc-microwave-23653492.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/3/samsung-ge87mc-microwave-23653493.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/4/samsung-ge87mc-microwave-23653494.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/5/samsung-ge87mc-microwave-23653495.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/6/samsung-ge87mc-microwave-23653496.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/8/samsung-ge87mc-microwave-23653498.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/9/samsung-ge87mc-microwave-23653499.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/0/samsung-ge87mc-microwave-23653500.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/1/samsung-ge87mc-microwave-23653501.jpg
  Samsung GE87MC mikroaaltouuni (31)
  8.1 (1)
  Samsung GE87MC mikroaaltouuni
  Ostettiin laatutuote.
  Ei ole mekaanisia pyöritettäviä nappuloita, joiden kestävyys on epävarmaa. Tämän laitteen painettavat kytkimet ovat käteviä. Sopan ym lämmitys tapahtuu nopsaan. Kaikkiin hienouksiin ei olla vielä ehditty perehtyä.
  9.7
  0 10
 • Electrolux EMS20100OX mikroaaltouuni
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/6/8/electrolux-ems20100ox-19619168.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/4/electrolux-ems20100ox-microwave-23652624.jpg
  Electrolux EMS20100OX mikroaaltouuni (67)
  8.1 (1)
  Electrolux EMS20100OX mikroaaltouuni
  Erittäin hyvä mikro!
  Erittäin hyvä mikro. Kestänyt jo monen monta vuotta ja lämmittää edelleen tasaisesti kuten jo ostaessa. Ei metelöi ja muutenkin oiva kaveri!
  9.7
  0 10
 • Upo M30D mikroaaltouuni
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/7/upo-m30d-14758687.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/3/upo-m30d-microwave-23653613.jpg
  Upo M30D mikroaaltouuni (36)
  4.25 (1)
  Upo M30D mikroaaltouuni
  Huonolaatuinen!!
  Hajosi 10kk käytön jälkeen! Takuu on kyllä, mutta tuote vaikuttaa aikas huonolaatuiselta!
  2.0
  0 10
 • Matsui SMW 17
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/7/matsui-smw-17-16843657.jpg
  Matsui SMW 17 (98)
  8.25 (1)
  Matsui SMW 17
  Ostin käytetyn tuttavaltani
  Ostin käytetyn tuttavaltani. Surkea teho, ja astia lämpenee nopeammin kuin ruoka
  10.0
  0 10
Mikroaaltouunit 6.3 (8)
0 - 24
 • Matsui SMW 17
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/7/matsui-smw-17-16843657.jpg
  Matsui SMW 17 (98)
  8.25 (1)
  Matsui SMW 17
  Gigantti Gigantti
  47.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Gigantti Gigantti
  47.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
  good_buy
  best_reviewed
 • Electrolux EMS20100OX mikroaaltouuni
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/6/8/electrolux-ems20100ox-19619168.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/4/electrolux-ems20100ox-microwave-23652624.jpg
  Electrolux EMS20100OX mikroaaltouuni (67)
  8.1 (1)
  Kodin1 Kodin1
  88.69, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  88.69, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
  most_sold
 • Samsung MS23F301EAW mikroaaltouuni
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/8/2/samsung-ms23f301eaw-ee-mikroaaltouuni-valkoinen-800w-23-litraa-33935682.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTVMyM0YzMDFFQVc/JGZ1bGwk
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/8/3/samsung-ms23f301eaw-ee-mikroaaltouuni-valkoinen-800w-23-litraa-33935683.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTIvdG5fU0FNU1VORy1NUzIzRjMwMUVBVy1FRS1NSUtST0FBTFRPVVVOSS04ODA2MDg1NjUyMzkyLTEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/9/0/samsung-ms23f301eaw-ee-mikroaaltouuni-valkoinen-800w-23-litraa-39960690.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS81NzQxNzgwX21hbGxpLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/5/samsung-ms23f301eaw-ee-mikroaaltouuni-valkoinen-800w-23-litraa-43250275.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/6/samsung-ms23f301eaw-ee-mikroaaltouuni-valkoinen-800w-23-litraa-43250276.jpg
  Samsung MS23F301EAW mikroaaltouuni (51)
  Samsung MS23F301EAW mikroaaltouuni
  Kodin1 Kodin1
  80.64, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  80.64, 3pv (offer_sdt_3_days)
  7
  good_buy
 • Electrolux EMS20300OX mikroaaltouuni
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/2/electrolux-ems20300ox-19405182.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/7/electrolux-ems20300ox-microwave-25050097.jpg
  Electrolux EMS20300OX mikroaaltouuni (40)
  Electrolux EMS20300OX mikroaaltouuni
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  115.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  115.5, 4pv (offer_sdt_4_days)
  7
 • Upo M30D mikroaaltouuni
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/8/7/upo-m30d-14758687.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/3/upo-m30d-microwave-23653613.jpg
  Upo M30D mikroaaltouuni (36)
  4.25 (1)
  Upo M30D mikroaaltouuni
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  104, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  104, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Rosenlew RFM20110WA mikroaaltouuni
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/7/6/rosenlew-rfm20110wa-43957876.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/0/4/rosenlew-rfm20110wa-microwave-47267704.jpg
  Rosenlew RFM20110WA mikroaaltouuni (35)
  Rosenlew RFM20110WA mikroaaltouuni
  Kodin1 Kodin1
  56.43, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  56.43, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Siemens HF15M551 mikroaaltouuni
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/9/siemens-hf-15m-551-18122069.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/1/3/siemens-hf15m551-microwave-23644513.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/1/4/siemens-hf15m551-microwave-23644514.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/1/5/siemens-hf15m551-microwave-23644515.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/1/6/siemens-hf15m551-microwave-23644516.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/7/siemens-hf-15m-551-8789897.jpg
  Siemens HF15M551 mikroaaltouuni (32)
  Siemens HF15M551 mikroaaltouuni
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  245, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  245, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • AEG MC 1763 EM
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/0/6/aeg-electrolux-mc-1763-em-18407306.jpg
  AEG MC 1763 EM (31)
  AEG MC 1763 EM
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  389, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  389, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Samsung GE87MC mikroaaltouuni
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/0/9/samsung-ge87mc-19747709.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/2/samsung-ge87mc-microwave-23653492.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/3/samsung-ge87mc-microwave-23653493.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/4/samsung-ge87mc-microwave-23653494.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/5/samsung-ge87mc-microwave-23653495.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/6/samsung-ge87mc-microwave-23653496.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/8/samsung-ge87mc-microwave-23653498.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/9/9/samsung-ge87mc-microwave-23653499.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/0/samsung-ge87mc-microwave-23653500.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/1/samsung-ge87mc-microwave-23653501.jpg
  Samsung GE87MC mikroaaltouuni (31)
  8.1 (1)
  Kodin1 Kodin1
  80.64, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  80.64, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Samsung MS23F300EAK
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/6/samsung-ms23f300eak-24121926.jpg
  Samsung MS23F300EAK (28)
  Kodin1 Kodin1
  56.44, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  56.44, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Gram MO 1770 M mikroaaltouuni
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/2/8/gram-mo-1770-m-22440928.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/1/gram-mo-1770-m-microwave-23653611.jpg
  Gram MO 1770 M mikroaaltouuni (27)
  Gram MO 1770 M mikroaaltouuni
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  58, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  58, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Panasonic NN-S251W mikroaaltouuni
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/0/panasonic-nn-s251w-18620010.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/1/4/panasonic-nn-s251w-microwave-23653314.jpg
  Panasonic NN-S251W mikroaaltouuni (21)
  Panasonic NN-S251W mikroaaltouuni
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
  good_buy
 • Samsung ME71A MIKROAALTOUUNI
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/0/samsung-me71a-mikroaaltouuni-34273120.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTgvdG5fU0FNU1VORy1NRTcxQS1NSUtST0FBTFRPVVVOSS04ODA2MDg1NzAyNzM4LTEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/1/samsung-me71a-mikroaaltouuni-35110301.jpg?m=aHR0cHM6Ly9rdXZhdC5waXNhLmZpL2lzby8xNDg0NDUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/5/samsung-me71a-mikroaaltouuni-35977505.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cubXVzdGFwb3Jzc2kuZmkvcHJvZHVjdHJlc291cmNlcy9waXNhX2RlZmF1bHRwaWMvMTQ4NDQ1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/2/samsung-me71a-mikroaaltouuni-43251052.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/3/samsung-me71a-mikroaaltouuni-43251053.jpg
  Samsung ME71A MIKROAALTOUUNI (19)
  Samsung ME71A MIKROAALTOUUNI
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  69.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  69.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Upo M22DW mikroaaltouuni
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/0/upo-m-22-dw-18754580.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/4/upo-m22dw-microwave-23653614.jpg
  Upo M22DW mikroaaltouuni (19)
  Upo M22DW mikroaaltouuni
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  85, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  85, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  2
 • Severin MW 7809
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/5/2/severin-mw-7809-1691352.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/2/severin-mw-7809-24033652.jpg
  Severin MW 7809 (18)
  Severin MW 7809
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  56.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.000891381913512 (82)
  56.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Siemens HF15M564 mikroaaltouuni
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/6/siemens-hf15m564-microwave-24317926.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/7/siemens-hf15m564-microwave-24317927.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/8/siemens-hf15m564-microwave-24317928.jpg
  Siemens HF15M564 mikroaaltouuni (17)
  Siemens HF15M564 mikroaaltouuni
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  296, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  296, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
  good_buy
 • Panasonic NN-GD371S mikroaaltouuni
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/5/3/panasonic-nn-gd-371-sepg-18760853.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/9/5/panasonic-nn-gd-371-sepg-18795495.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/8/panasonic-nn-gd371s-microwave-23652308.jpg
  Panasonic NN-GD371S mikroaaltouuni (17)
  Panasonic NN-GD371S mikroaaltouuni
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  178, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  178, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
  good_buy
 • AEG MC1763E-W
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/0/aeg-mc1763e-w-18350120.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/0/aeg-mc1763e-w-23652300.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/4/aeg-mc1763e-w-18077344.jpg
  AEG MC1763E-W (16)
  AEG MC1763E-W
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  545, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  545, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Panasonic NN-SD271SEPG
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/1/4/panasonic-nn-sd271sepg-18684314.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/8/0/panasonic-nn-sd271sepg-18697280.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/9/panasonic-nn-sd271sepg-23765079.jpg
  Panasonic NN-SD271SEPG (16)
  Panasonic NN-SD271SEPG
  Veikon Kone Veikon Kone
  149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
 • Severin MW 9709
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/4/4/severin-mw-9709-21529444.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/4/9/severin-mw-9709-24408249.jpg
  Severin MW 9709 (15)
  4.25 (1)
  Kodin1 Kodin1
  39.51, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  39.51, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Panasonic NN-SD452WEPG
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/2/9/panasonic-nn-sd452wepg-19259429.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/7/6/panasonic-nn-sd452wepg-19451676.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/7/panasonic-nn-sd452wepg-23652417.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/2/9/panasonic-nn-sd452wepg-19257829.jpg
  Panasonic NN-SD452WEPG (15)
  Panasonic NN-SD452WEPG
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  179, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  179, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
  good_buy
 • Obh Nordica Vega
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/4/4/obh-nordica-vega-30267744.jpg
  Obh Nordica Vega (15)
  KitchenTime KitchenTime
  126.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  KitchenTime KitchenTime
  126.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Whirlpool MAX 30/IX mikroaaltouuni
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/4/whirlpool-max30-ix-18070104.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/4/5/whirlpool-max-30-ix-microwave-23653345.jpg
  Whirlpool MAX 30/IX mikroaaltouuni (15)
  Expert Expert
  6.8797246503154525 (584)
  205, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.8797246503154525 (584)
  205, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Whirlpool MAX 38 IX
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/3/6/whirlpool-max38-ix-17706736.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/4/whirlpool-max-38-ix-23652174.jpg
  Whirlpool MAX 38 IX (15)
  Whirlpool MAX 38 IX
  Gigantti Gigantti
  181.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Gigantti Gigantti
  181.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
2 11
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 120 € (price_120)
  • 120 € - 235 € (price_120_240)
  • 235 € - 500 € (price_240_500)
  • ≥ 500 € (price_500)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Antrasiitti (antrasiitti)
  • Cream (cream)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Musta (musta)
  • Punainen (punainen)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Kuinka syvää mikroaaltouunia etsit? (syvyys):
  • < 325 mm (syvyys_330)
  • 325 mm - 370 mm (syvyys_330_370)
  • 370 mm - 420 mm (syvyys_370_420)
  • ≥ 420 mm (syvyys_420)
 • Kuinka korkeaa mikroaaltouunia etsit? (tuotteen_korkeus):
  • < 280 mm (tuotteen_korkeus_280)
  • 280 mm - 320 mm (tuotteen_korkeus_280_320)
  • 320 mm - 385 mm (tuotteen_korkeus_320_390)
  • ≥ 385 mm (tuotteen_korkeus_390)
 • Minkä muotoisen kotelon valitset? (kotelon_muotoilu):
  • Freestanding (freestanding)
  • Sisäinen (sisa_inen)
  • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
 • Tarvitsetko mikroaaltouunin näytöllä? (built_in_display):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä kypsentämistyyppejä tarvitset? (kypsenta_misen_tyypit):
  • Grilli Grilli mikroaaltouuni (grilli)
  • Höyry (ho_yry)
  • Keep warm (keep_warm)
  • Konvektio (konvektio)
  • Mikroaaltouuni (mikroaaltouuni)
  • Sulatus (sulatus)
  • Tavanomainen (tavanomainen)
  • Uudelleenlämmitys (uudelleenla_mmitys)
 • Valitsetko mikroaaltouunin pyörivällä alustalla? (levysoitin):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Kuinka tehokasta mikroaaltouunia tarvitset? (mikroaaltouunin_teho):
  • < 790 W (mikroaaltouunin_teho_790)
  • 790 W - 900 W (mikroaaltouunin_teho_790_900)
  • ≥ 900 W (mikroaaltouunin_teho_900)
 • Minkä ohjaustyypin valitset? (ohjaustyyppi):
  • Anturi (anturi)
  • Kosketus (kosketus)
  • Painikkeet (painikkeet)
  • Rotaatio (rotaatio)
 • Kuinka tilavaa mikroaaltouunia tarvitset? (sisa_inen_kykenevyys):
  • < 20 litra (litroja) (sisa_inen_kykenevyys_20)
  • 20 litra (litroja) - 21 litra (litroja) (sisa_inen_kykenevyys_20_21)
  • 21 litra (litroja) - 25 litra (litroja) (sisa_inen_kykenevyys_21_25)
  • ≥ 25 litra (litroja) (sisa_inen_kykenevyys_25)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi