Mainokset

 • DVD Playback Pack for Windows Vista Business (Single Language) MOL NL
 • Windows 8.1 - Lisenssi ja media - 1 PC - Alkuperäinen laitevalmistaja (OEM) - DVD - 32-bit - English International
 • Paras Office-vaihtoehto kotitalouden kaikkiin laitteisiin. Sisältää vuositilauksen, jossa älykkäimmät ja ajanmukaisimmat Office-sovellukset ja pilvipalvelut ovat saatavilla enintään viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen tai asianmukaiseen mobiililaitteeseen. Ei-kaupalliseen käyttöön. Tuote myydään uuden laitteen oston yhteydessä.

  Office sisältää ohjelmistot: Word, Excel, PowerPoint ja Outlook. Lisäksi OneNote, Publisher ja Access Windows-tietokoneisiin. Skype-puheaikaa 60 min./kk ja yli 20 Gt:n SkyDrive-tallennustila. Norton 360 Multi-device yhdistää PC- ja Mac-tietokoneen ja Android älypuhelimien ja tablettien suojauksen yhdeksi selkeäksi ratkaisuksi. Kaiken yhdistää pilvipohjainen hallinta, jonka avulla voit hallita suojaustasi mistä tahansa internetyhteyden kautta.
 • OEM Windows 7 Home Premium 64-bit, Service Pack 1, SWE, DVD
 • Parhaimmat ominaisuudet 4 vuoden tilaus ainoastaan tarjoukseen oikeutetuille opiskelijoille, tiedekunnille ja oppilaitosten henkilöstölle3Office kahteen PC- tai Mac-tietokoneeseen sekä valittuihin mobiililaitteisiin4Saat uusimmat versiot Office-sovelluksista sekä pääsyn pilvipalveluihin Word Uudessa lukutilassa teksti virtaa automaattisesti palstoissa, mikä helpottaa lukemista näytöltä Pienempi valikkomäärä parantaa sisältöön keskittymistä – näet vain ne työkalut, joita tarvitset ja silloin kun niitä tarvitset Avaa PDF-tiedosto Wordissa, voit muokata sisältöä aivan samalla tavalla kuin Word-asiakirjassa Näytä tyylisi käyttämällä Wordin malleja. Mallit on jaettu yli 40 eri luokkaan Excel Kullakin työkirjalla on oma ikkunansa, joten kahden työkirjan – tai kahden näytön – käsitteleminen samanaikaisesti on helpompaa Matematiikka- ja trigonometriafunktioiden, tilastofunktioiden, teknisten funktioiden, päivämäärä- ja aikafunktioiden, haku- ja viitefunktioiden, loogisten funktioiden ja tekstifunktioiden luokissa on uusia toimintoja Voit valita uudella Suositellut kaaviot -painikkeella omiin tietoihisi parhaiten sopivan kaavion useiden kaavioiden joukosta PowerPoint Esittäjänäkymässä näet muistiinpanosi näytössä, mutta yleisölle näkyy ainoastaan dia Apuviivat tulevat näkyviin automaattisesti, kun kohteet ovat toisiinsa nähden lähes suorassa ja niiden avulla näet myös, ovatko kohteiden välit tasaiset Tukee entistä useampia multimediatiedostomuotoja, kuten .mp4- ja .mov, teräväpiirtosisältöä ja useampia oletuspakkauksenhallintoja OneNote Voit piirtää, pyyhkiä ja muokata sujuvasti sormellasi, kynällä tai hiirellä missä tahansa kosketusta tukevassa laitteessa OneNote muuntaa käsinkirjoitetun tekstin automaattisesti konekirjoitukseksi, joten ei huolta käsialasta Uusi Lähetä OneNoteen -työkalu helpottaa asiakirjojen tai verkkosivujen lähettämistä muistikirjoihisi Outlook Henkilökortti kerää yhteen paikkaan yhteyshenkilön kaikki tärkeimmät tiedot Lisää paikallinen sääennuste suoraan kalenterinäkymään vallitsevien olosuhteiden lisäksi Saat push-sähköpostit, -tapaamiset ja -yhteystiedot Outlook.comista (aiemmin Hotmail) – suoraan Outlook-ympäristöösi. Publisher Lisää ja muokkaa esiasetettuja sisältörakenneosia, mukaan lukien kalenterit, reunaviivat, mainokset ja muut Käytä ammattilaistason tehosteita, mukaan lukien pehmennetyt varjostukset, heijastukset ja OpenType-ominaisuudet Hae online-albumeita Facebookista, Flickrista ja muista palveluista ja lisää kuvia suoraan asiakirjaasi Access Kirjoita vain seurattavat asiat, ja Access luo työn hoitavan sovelluksen taulukkomalleilla Standardisoidulla sovelluskehyksellä sovellusten selaaminen on tuttua ja helppoa Tietojen täsmällinen syöttäminen käy käden käänteessä avattavien valikoiden ja kirjoittaessasi näkyviin tulevien suositusten avulla [1] Sovellusten käytettävyys ja ominaisuudet vaihtelevat käyttöympäristö- ja laitekohtaisesti. Publisher, Access ja OneNote ovat saatavilla vain PC-tietokonee...
 • FFICE 365 HOME PREMIUM 1YRParas Office-vaihtoehto kotitalouden kaikkiin laitteisiin. Sisältää vuositilauksen, jossa älykkäimmät ja ajanmukaisimmat Office-sovellukset ja pilvipalvelut ovat saatavilla enintään viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen tai asianmukaiseen mobiililaitteeseen. Ei-kaupalliseen käyttöön.Sovellukset:Word, Excel, PowerPoint, OneNote Outlook Publisher, Access Palvelut:SkyDrive tallennus Roaming Dok. & Asetukset Version päivitykset Office on Demand Premium SkyDrive +20GB 60 Skype world min./kuukausi Lisensointi:kotitalous 5 PC/MAC käyttöoikeus mobiililaitteet Ei-kaupalliseen käyttöön.
 • Elinikäiset päivitykset Garminin City Navigator NT Europa-karttoihin!
 • Massiivista orkesterimusiikkia, leikkisää indie-poppia, moshaavaa metallia, rytmikästä elektroa, tai groovia hip-hopia - musiikkityylejä on lukuisia, samoin muusikoiden työskentelytapoja. Tämän vuoksi Steinberg Cubase tarjoaa lukuisia eri vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata musiikkiasi luovasti ja nopeasti. On samantekevää, oletko laulujen kirjottaja, tuottaja, elokuvamusiikin säveltäjä, laulaja, vai tarvitseeko bändisi musiikki kokonaisvaltaista muokkaamista, Sillä Cubasen avulla onnistut hienosti.Steinbergin suurin Cubase-versio tarjoaa säveltämiseen, nauhoittamiseen edditointiin ja miksaukseen lähes rajattomat mahdollisuudet. Ohjelman avulla saat tuotettua ammattimaista musiikkia. Sen työasema on erittäin moderni, varustettu ensiluokkaisilla ääniominaisuuksilla edistyksellisielä teknologialla ja jättimäisellä PlugIn-setillä. Lisäksi siinä on paljon kekseliätä työkaluja, jotka tekevät studiotyoskentelystäsi todella tehokasta.Steinberg Cubase 7 tarjoaa nyt vielä enemmän: Kokonaan uusiksi suunniteltu mikseri, uusi accord-track, tehokkaampi VariAudio ja runsaammat ääniominaisuudet tekevät Cubase 7-ohjelmasta vieläkin tehokkaamman apuvälineen musiikintuottoon.Huomaathan, että kysessä on update-versio, jonka lisäksi tarvitset Cubase 6-version. Toimitukseen ei sisälly USB-Lisence-Key:tä.
 • Videoeditointiohjelma aloittelijoille. Aikaisempaa osaamista ei vaadita.  Erinomaisia videoklippejä helposti.  Jaa videoklippisi YouTubessa tai Facebookissa. Paljon editointimahdollisuuksia.
virustorjuntaohjelma

Internet tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia, mutta myös riskejä. Ilman toimivaa ja tehokasta virustorjuntaohjelmaa asetat tietokoneesi ja täten myös yksityisyytesi vaaraan. Toimiva virustorjuntaohjelma puhdistaa tietokoneesi ja lisäksi estää koneesi tartuttamasta muita koneita. Virustorjuntaohjelmia on saatavana ilmaiseksi. Näistä tunnetuimpia on AntiVir. Ilmainen ohjelma soveltuu kotikäyttöön, mutta esimerkisi työtarkoituksiin kannattaa hankkia maksullinen versio.

lue lisää virustorjuntaohjelmista »

käyttöjärjestelmä

Ennen kuin tietokoneen voi ottaa käyttöön tulee koneeseen asentaa käyttöjärjestelmä. Yleisimmät  käyttöjärjestelmät kuten Microsoft Windows, Apple OS X ja Linux ovat varmasti tuttuja nimiä, mutta käyttöjärjestelmän varsinainen tarkoitus voi olla monelle mysteeri.  Yksinkertaisuudessaan käyttöjärjestelmä toimii koneen sovellusohjelmien kuten tekstinkäsittelyohjelmien ja tietokoneen välillä. Käyttöjärjestelmän valinnassa tulisi huomioida tietokoneen ikä.

lue lisää käyttöjärjestelmistä »

kuvankäsittelyohjelma

Kuvankäsittelyohjelman avulla viimeistelet lomakuvat; terävöität  värejä tai vaikka poistat osan kuvasta. Voit myös muuttaa kuvien kokoa muuttamalla kuvan pikseleiden määrää.  Kuvankäsittelyohjelmaa valitessa käyttötarkoitus nousee tärkeäksi. Onko tarkoitus siistiä lomakuvia vai editoida kuvia ammattikäyttöön? Muita tärkeitä kriteerejä ovat: helppokäyttöisyys, kuvien editointimahdollisuudet, ohjelman kielivalinnat? Tunnettuja kuvankäsittelyohjelmia ovat Photoshop ja GIMP.

lue lisää kuvankäsittelyohjelmista »

video-ohjelma

Video-ohjelma on videotiedostojen muokkaukseen tarkoitettu ohjelma. Jos tarkoitus on esimerkiksi leikata video lyhyemmäksi ei ole tarvetta ostaa kallista videonkäsittely ohjelmaa. Edistyneimmilä ohjelmilla on mahdollista lisätä videoihin effektejä. Kuten monet muutkin ohjelmat myös video ohjelmat jakautuvat harrastajille ja ammattilaisille tarkoitetuihin ohjelmiin. Monipuolisempien ohjelmien avulla videon editointi tarjoaa enemmän mahdollisuuksia esimerkiksi videon osia voi järjestää haluamallaan tavalla.

lue lisää video-ohjelmista »

ohjelmistopäivitys

Täältä löydät eri päivitysohjelmat, joiden avulla voit päivittää nykyisen version uuteen. Ennen kuin ostat päivitysohjelman mieti tarkkaan mitä toimintoja tarvitset. Tarkista myös kuinka kauan päivitys on voimassa.Varsinainen päivitys sinun tulee usein ladata netistä.

kehitysohjelmisto

Kehitysohjelmistot toiselta nimeltään ohjelmointiohjelmat ovat työkaluja joiden avulla ohjelmistokehittelijät tai alan harrastajat valmistavat, debuggaavat, ylläpitävät tai tukevat muita ohjelmia tai sovelluksia. Kehitysohjelmissa on valittavana monia eri ohjelmointikieliä jonka valintaan vaikuttaa tuotettavan ohjelman tai ohjelmiston käyttötarkoitus. Useat kehitysohjelmat tukevat monia tunnettuja ohjelmointikieliä.Esimerkiksi Microsoftin Visual Studiossa (2010) sisäänrakennettuihin ohjelmointikieliin lukeutuvat muun muassa C/C++, VB.

lue lisää kehitysohjelmistoista »

musiikin muokkaus ohjelma

Musiikin muokkaus ohjelman avulla pääset muokkaamaan lempibiisisi uuteen uskoon. Ennen ohjelmiston ostoa mieti mitä haluat saavuttaa ohjelmalla:  muuttaa musiikin tempoa tai äänen korkeutta vai luoda uusia hittejä. Kehittyneimmät ohjelmistot vaativat opiskelua, jotta niistä saa kaiken irti. Kuinka kauan olet siis valmis opiskelemaan ohjelman käyttöä? Eri tasoisten ohjelmien välillä on suuri hintaero, joten kannattaa myös tarkistaa budjetti.

lue lisää musiikin muokkaus ohjelmista »

navigaatio-ohjelma

Navigaatio ohjelma hakee parhaat ajoreitit ja ohjeistaa matkan kohteeseen.  Navigaatio ohjelman voi ostaa joko erikseen tai yhdessä päätelaiteen kanssa. Ennen ohjelman ostoa tulee varmistaa onko ohjelma sopiva laitteellesi. Jotkin navigointi ohjelmistot tulee aktivoida ennen käyttöönottoa, joten tarkista tämä huolella. Huomio, että uusia teitä rakennetaan jatkuvasti joten navigaatio ohjelmat tulee myös päivittää sopivin väliajoin.

lue lisää navigaatio-ohjelmista »

ohjelmistosarja

Microsoft office on varmasti tunnetuin ohjelmistopaketti. Ohjelmistosarjojen sisältö vaihtelee sarjojen kesken. Esimerkiksi Microsoft office tarjoaa peruspaketin sekä professional paketin. Peruspaketti sisältää vähintääkin tekstinkäsittelyohjelman (Word), taulukkolaskentaohjelman (Excel) sekä PowerPoint grafiikka ohjelman. Professional pakettissa tulvetat mukana mm. julkaisuohjelma sekä tietokantaohjelma. Selvitä tietokoneesi käyttöjärjestelmä ennen kuin ostat ohjelmistosarjan.

lue lisää ohjelmistosarjoista »

opetusohjelmisto

Opi lukemaan ja laskemaan tietokoneen avulla. Tarjolla on useita eri koulutusohjelmia moneen eri tarkoitukseen ja tasoon. Opetusohjelma on loistava kumppani lapsesi opintiellä. Koulutusohjelman valinnassa kannattaa varmistaa, että ohjelman navigointi on helppokäyttöinen, jotta lapsi pystyy toimimaan itsenäisesti. Koulutusohjelmat eivät kuitenkaan ole vain lasten käyttöön. Tarjolla on muun muassa ohjelmia, jotka opettavat käyttämään esimerkiksi Photoshoppia.

lue lisää opetusohjelmistoista »

taitto-ohjelma

Taitto-ohjelman toiselta nimeltään julkaisuohjelman avulla sommittelet nettisivun tai lehden toivomaasi ulkoasuuun. Taitto-ohjelman avulla kuvat ja tekstit pysyvät helposti paikoillaan. Siirrät vain tekstit ja kuvat taitto-ohjelmaan, jonka jälkeen voit muokata julkaisusi toivomaasi ulkoasuun. Monilla ohjelmilla voit myös muokata kuvia. Taitto-ohjelman avulla säästät paljon aikaa jos työskentelet usein esimerkiksi urheiluseuran lehden parissa.   

lue lisää taitto-ohjelmista »

tietokantaohjelma

Tietokantaohjelmat ovat loistava apu suuren tietomäärän käsittelyyn. Tietojen päivittäminen ja hallinta onnistuvat helposti ja nopeasti ohjelman avulla. Tallennettu tieto on helppo noutaa tietokantaohjelmasta ja voit itse määrittää millaisessa muodossa haluat tiedon esille. Tietokantaohjelman valintaan vaikuttaa kuinka suuresta tietokannasta on kyse eli kuinka kattava ohjelman tulee olla. Henkilökohtaisessa käytössä FileMaker on yksi käytetyimpiä tietokantaohjelmia.

lue lisää tietokantaohjelmista »

varmuuskopiointiohjelma

Tärkeiden tiedostojen säännöllinen varmuuskopiointi kannattaa aina sillä kiintolevyn rikkoutuessa menetettyjä tiedostoja on hankala saada takaisin. Hyvän varmuuskopiointiohjelman ominaisuuksiin lukeutuvat nopea tiedonsiirto ja automatisointi. Näiden avulla käyttäjän tehtäväksi ei jää kuin itse ohjelman asentaminen. Kaipaatko siis helppokäyttöistä mahdollisimman automatisoitua ohjelmaa vai onko sinun tarpeellista pystyä säätämään sovellus omiin mieltymyksiin.

lue lisää varmuuskopiointiohjelmoista »