Mainokset

  • DVD Playback Pack for Windows Vista Business (Single Language) MOL NL
  • Windows 8.1 - Lisenssi ja media - 1 PC - Alkuperäinen laitevalmistaja (OEM) - DVD - 32-bit - English International
  • Tärkeimmät ominaisuudet - Suojaa henkilökohtaiset sisällöt ja identiteetin- Valvoo lasten verkon käyttöä- Suojaa selailun ja nettiostokset- Auttaa paikantamaan kadonneen älypuhelimen tai tabletin- Suojaa haitallisilta sovelluksilta- Suojaa verkkopankkien käyttämistäSuojaa tabletit ja älypuhelimetParas suojaus Android-laitteille ja verkon käytölleJos laitteesi katoaa tai varastetaan, voit lukita, paikantaa, soittaa sen hälytysääntä ja pyyhkiä tietosi siitä etänä. Virustorjunnan ja selauksen suojauksen ansiosta olet suojassa viruksilta, vakoiluohjelmilta, hakkerihyökkäyksiltä ja verkkoidentiteettivarkauksilta. F-Secure Mobile Securityn avulla voit selailla, tehdä nettiostoksia ja käyttää verkkopankkeja rauhassa.Mobile Security estää myös ei-toivotut soitot ja viestit sekä suojaa haitallisilta sovelluksilta näyttämällä, mitkä laitteessasi olevat sovellukset ovat vaaraksi tietosuojallesi. Lapsilukko suojaa lapsia haitallisilta verkkosivustoilta ja mahdollistaa lasten verkon käytön valvonnan.NÄIN SE TOIMII:Voit etälukita puhelimesiKadotitko puhelimesi? – Lukitse se nopeasti tekstiviestillä! Voit lukita puhelimesi lähettämällä siihen tekstiviestin:#lock#Voit poistaa puhelimestasi tietoja etänäJos näyttää, ettet saa puhelintasi takaisin, sinulla on vielä yksi keino jäljellä – voit poistaa kaikki luottamukselliset tietosi. Varkaalle jää käsiin vain pelkät kuoret ilman sisältöä. Voit pyyhkiä puhelimesi muistin lähettämällä siihen tekstiviestin: #wipe#.Hälytyksen käyttöönottoEtkö tiedä, missä laitteesi on? Ota kuormitushälytys käyttöön lähettämällä tekstiviesti toisesta laitteesta omaan laitteeseesi. Lähetä tekstiviesti: #alarm#, niin hälytys otetaan käyttöön.Voit paikantaa kadonneen puhelimenMiten saisit selville, missä kadonnut puhelimesi tai sitä kantava henkilö on? Helposti – paikannustoiminnon avulla näet sen kartalla. Näet puhelimesi sijainnin kartalla, kun lähetät siihen tekstiviestin: #locate#.VarkaudenestoHaluatko napata varkaan kiinni? Jos joku varastaa puhelimesi ja vaihtaa siihen sim-kortin, puhelin lukittuu automaattisesti ja varkaan puhelinnumero ilmoitetaan sinulle. Theft control toimii automaattisesti, kun ominaisuus on aktivoitu. Hälytyksen poistaminen käytöstäLöysitkö puhelimesi? Poista hälytys käytöstä lähettämällä tekstiviesti omaan laitteeseesi. Lähetä tekstiviesti: #alarm##0, niin hälytys poistetaan käytöstä
  • Microsoft Windows 8.1 on innovatiivinen ja helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa monipuoliset toiminnot ja ominaisuudet.
  • Elinikäiset päivitykset Garminin City Navigator NT Europa-karttoihin!
  • Massiivista orkesterimusiikkia, leikkisää indie-poppia, moshaavaa metallia, rytmikästä elektroa, tai groovia hip-hopia - musiikkityylejä on lukuisia, samoin muusikoiden työskentelytapoja. Tämän vuoksi Steinberg Cubase tarjoaa lukuisia eri vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata musiikkiasi luovasti ja nopeasti. On samantekevää, oletko laulujen kirjottaja, tuottaja, elokuvamusiikin säveltäjä, laulaja, vai tarvitseeko bändisi musiikki kokonaisvaltaista muokkaamista, Sillä Cubasen avulla onnistut hienosti.Steinbergin suurin Cubase-versio tarjoaa säveltämiseen, nauhoittamiseen edditointiin ja miksaukseen lähes rajattomat mahdollisuudet. Ohjelman avulla saat tuotettua ammattimaista musiikkia. Sen työasema on erittäin moderni, varustettu ensiluokkaisilla ääniominaisuuksilla edistyksellisielä teknologialla ja jättimäisellä PlugIn-setillä. Lisäksi siinä on paljon kekseliätä työkaluja, jotka tekevät studiotyoskentelystäsi todella tehokasta.Steinberg Cubase 7 tarjoaa nyt vielä enemmän: Kokonaan uusiksi suunniteltu mikseri, uusi accord-track, tehokkaampi VariAudio ja runsaammat ääniominaisuudet tekevät Cubase 7-ohjelmasta vieläkin tehokkaamman apuvälineen musiikintuottoon.Huomaathan, että kysessä on update-versio, jonka lisäksi tarvitset Cubase 6.5-version. Toimitukseen ei sisälly USB-Lisence-Key:tä.
  • Windows 8.1 - parhaat ominaisuudet työhön ja vapaa-aikaan. Kerää elämäsi parhaat asiat yhteen - luo, pelaa, opi, pidä yhteyttä ja työskentele. Aloita uudesta aloitusnäytöstä tai tutulta työpöydältä. Hanki suosittuja ja ainutlaatuisia sovelluksia Windows-kaupasta. Mukauta näyttöäsi hyödyntämällä entistä useampia tapahtumaruutukokoja, värejä ja taustakuvia. Lisää tehokkuuttasi asettamalla sovellukset ja sivustot vierekkäin. Käytä valokuvia ja tiedostoja lähes mistä tahansa sisäänrakennetulla SkyDrive-toiminnolla. Hae, selaa ja jaa entistä turvallisemmin ja nopeammin.
virustorjuntaohjelma

Internet tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia, mutta myös riskejä. Ilman toimivaa ja tehokasta virustorjuntaohjelmaa asetat tietokoneesi ja täten myös yksityisyytesi vaaraan. Toimiva virustorjuntaohjelma puhdistaa tietokoneesi ja lisäksi estää koneesi tartuttamasta muita koneita. Virustorjuntaohjelmia on saatavana ilmaiseksi. Näistä tunnetuimpia on AntiVir. Ilmainen ohjelma soveltuu kotikäyttöön, mutta esimerkisi työtarkoituksiin kannattaa hankkia maksullinen versio.

lue lisää virustorjuntaohjelmista »

käyttöjärjestelmä

Ennen kuin tietokoneen voi ottaa käyttöön tulee koneeseen asentaa käyttöjärjestelmä. Yleisimmät  käyttöjärjestelmät kuten Microsoft Windows, Apple OS X ja Linux ovat varmasti tuttuja nimiä, mutta käyttöjärjestelmän varsinainen tarkoitus voi olla monelle mysteeri.  Yksinkertaisuudessaan käyttöjärjestelmä toimii koneen sovellusohjelmien kuten tekstinkäsittelyohjelmien ja tietokoneen välillä. Käyttöjärjestelmän valinnassa tulisi huomioida tietokoneen ikä.

lue lisää käyttöjärjestelmistä »

kuvankäsittelyohjelma

Kuvankäsittelyohjelman avulla viimeistelet lomakuvat; terävöität  värejä tai vaikka poistat osan kuvasta. Voit myös muuttaa kuvien kokoa muuttamalla kuvan pikseleiden määrää.  Kuvankäsittelyohjelmaa valitessa käyttötarkoitus nousee tärkeäksi. Onko tarkoitus siistiä lomakuvia vai editoida kuvia ammattikäyttöön? Muita tärkeitä kriteerejä ovat: helppokäyttöisyys, kuvien editointimahdollisuudet, ohjelman kielivalinnat? Tunnettuja kuvankäsittelyohjelmia ovat Photoshop ja GIMP.

lue lisää kuvankäsittelyohjelmista »

video-ohjelma

Video-ohjelma on videotiedostojen muokkaukseen tarkoitettu ohjelma. Jos tarkoitus on esimerkiksi leikata video lyhyemmäksi ei ole tarvetta ostaa kallista videonkäsittely ohjelmaa. Edistyneimmilä ohjelmilla on mahdollista lisätä videoihin effektejä. Kuten monet muutkin ohjelmat myös video ohjelmat jakautuvat harrastajille ja ammattilaisille tarkoitetuihin ohjelmiin. Monipuolisempien ohjelmien avulla videon editointi tarjoaa enemmän mahdollisuuksia esimerkiksi videon osia voi järjestää haluamallaan tavalla.

lue lisää video-ohjelmista »

ohjelmistopäivitys

Täältä löydät eri päivitysohjelmat, joiden avulla voit päivittää nykyisen version uuteen. Ennen kuin ostat päivitysohjelman mieti tarkkaan mitä toimintoja tarvitset. Tarkista myös kuinka kauan päivitys on voimassa.Varsinainen päivitys sinun tulee usein ladata netistä.

kehitysohjelmisto

Kehitysohjelmistot toiselta nimeltään ohjelmointiohjelmat ovat työkaluja joiden avulla ohjelmistokehittelijät tai alan harrastajat valmistavat, debuggaavat, ylläpitävät tai tukevat muita ohjelmia tai sovelluksia. Kehitysohjelmissa on valittavana monia eri ohjelmointikieliä jonka valintaan vaikuttaa tuotettavan ohjelman tai ohjelmiston käyttötarkoitus. Useat kehitysohjelmat tukevat monia tunnettuja ohjelmointikieliä.Esimerkiksi Microsoftin Visual Studiossa (2010) sisäänrakennettuihin ohjelmointikieliin lukeutuvat muun muassa C/C++, VB.

lue lisää kehitysohjelmistoista »

musiikin muokkaus ohjelma

Musiikin muokkaus ohjelman avulla pääset muokkaamaan lempibiisisi uuteen uskoon. Ennen ohjelmiston ostoa mieti mitä haluat saavuttaa ohjelmalla:  muuttaa musiikin tempoa tai äänen korkeutta vai luoda uusia hittejä. Kehittyneimmät ohjelmistot vaativat opiskelua, jotta niistä saa kaiken irti. Kuinka kauan olet siis valmis opiskelemaan ohjelman käyttöä? Eri tasoisten ohjelmien välillä on suuri hintaero, joten kannattaa myös tarkistaa budjetti.

lue lisää musiikin muokkaus ohjelmista »

navigaatio-ohjelma

Navigaatio ohjelma hakee parhaat ajoreitit ja ohjeistaa matkan kohteeseen.  Navigaatio ohjelman voi ostaa joko erikseen tai yhdessä päätelaiteen kanssa. Ennen ohjelman ostoa tulee varmistaa onko ohjelma sopiva laitteellesi. Jotkin navigointi ohjelmistot tulee aktivoida ennen käyttöönottoa, joten tarkista tämä huolella. Huomio, että uusia teitä rakennetaan jatkuvasti joten navigaatio ohjelmat tulee myös päivittää sopivin väliajoin.

lue lisää navigaatio-ohjelmista »

ohjelmistosarja

Microsoft office on varmasti tunnetuin ohjelmistopaketti. Ohjelmistosarjojen sisältö vaihtelee sarjojen kesken. Esimerkiksi Microsoft office tarjoaa peruspaketin sekä professional paketin. Peruspaketti sisältää vähintääkin tekstinkäsittelyohjelman (Word), taulukkolaskentaohjelman (Excel) sekä PowerPoint grafiikka ohjelman. Professional pakettissa tulvetat mukana mm. julkaisuohjelma sekä tietokantaohjelma. Selvitä tietokoneesi käyttöjärjestelmä ennen kuin ostat ohjelmistosarjan.

lue lisää ohjelmistosarjoista »

opetusohjelmisto

Opi lukemaan ja laskemaan tietokoneen avulla. Tarjolla on useita eri koulutusohjelmia moneen eri tarkoitukseen ja tasoon. Opetusohjelma on loistava kumppani lapsesi opintiellä. Koulutusohjelman valinnassa kannattaa varmistaa, että ohjelman navigointi on helppokäyttöinen, jotta lapsi pystyy toimimaan itsenäisesti. Koulutusohjelmat eivät kuitenkaan ole vain lasten käyttöön. Tarjolla on muun muassa ohjelmia, jotka opettavat käyttämään esimerkiksi Photoshoppia.

lue lisää opetusohjelmistoista »

taitto-ohjelma

Taitto-ohjelman toiselta nimeltään julkaisuohjelman avulla sommittelet nettisivun tai lehden toivomaasi ulkoasuuun. Taitto-ohjelman avulla kuvat ja tekstit pysyvät helposti paikoillaan. Siirrät vain tekstit ja kuvat taitto-ohjelmaan, jonka jälkeen voit muokata julkaisusi toivomaasi ulkoasuun. Monilla ohjelmilla voit myös muokata kuvia. Taitto-ohjelman avulla säästät paljon aikaa jos työskentelet usein esimerkiksi urheiluseuran lehden parissa.   

lue lisää taitto-ohjelmista »

tietokantaohjelma

Tietokantaohjelmat ovat loistava apu suuren tietomäärän käsittelyyn. Tietojen päivittäminen ja hallinta onnistuvat helposti ja nopeasti ohjelman avulla. Tallennettu tieto on helppo noutaa tietokantaohjelmasta ja voit itse määrittää millaisessa muodossa haluat tiedon esille. Tietokantaohjelman valintaan vaikuttaa kuinka suuresta tietokannasta on kyse eli kuinka kattava ohjelman tulee olla. Henkilökohtaisessa käytössä FileMaker on yksi käytetyimpiä tietokantaohjelmia.

lue lisää tietokantaohjelmista »

varmuuskopiointiohjelma

Tärkeiden tiedostojen säännöllinen varmuuskopiointi kannattaa aina sillä kiintolevyn rikkoutuessa menetettyjä tiedostoja on hankala saada takaisin. Hyvän varmuuskopiointiohjelman ominaisuuksiin lukeutuvat nopea tiedonsiirto ja automatisointi. Näiden avulla käyttäjän tehtäväksi ei jää kuin itse ohjelman asentaminen. Kaipaatko siis helppokäyttöistä mahdollisimman automatisoitua ohjelmaa vai onko sinun tarpeellista pystyä säätämään sovellus omiin mieltymyksiin.

lue lisää varmuuskopiointiohjelmoista »