x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

jääkaappi

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita jääkaappi:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää usea...
 • Yleiset tiedot

  Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • jääkaappipakastintyyppejä,
  • jääkaappipakastimen toiminnot,
  • jääkaappipakastimen muotoilu,
  • hintaeroja,
  • uusimmat kehitykset,
  • suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Ota seuraavat asiat huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa:

  1. Jääkaapin ja pakastimen tai pakastinlokeron kapasiteetti, kotona varattu tila jääkaapille, kotitaloutesi koko.
  2. Ovien kätisyys (avautuuko ovi oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa ovien suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
  3. Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Ota jääkaapille varatun ympäristön lämpötila huomioon jääkaappia ostaessa.
  4. Jääkaapin puhdistuksen ja puhtaana pidon helppous.

  Jääkaappipakastin tyyppejä
  Jääkaappeja on erilaisia. Tärkeimpiä tyyppejä ovat:

  • Pöytämalli: jääkaappi on mahdollisuus asettaa pöytätason alapuolelle, mikäli tasolla on tarpeeksi korkeutta (85 cm) ja syvyyttä (60 cm).
  • Jääkaappipakastin: Jääkaappi, jossa on pakastinlokero.
  • Jääkaappi/pakastin yhdistelmäkaappi: Jääkaappi-pakastinyhdistelmässä on kaksi ovea päällekäin. Jos pakastin on alapuolella, kutsutaan mallia upside-down malliksi. Etuna upside-down mallissa on se, että eniten tarvittu osio (jääkaappi) on silmien korkeudella ja helposti käden ulottuvilla.
  • Amerikkalainen (jenkki) jääkaappi: toiselta nimeltään side-by-side malli. Ovet ovat vierekkäin ja leveyttä tällaisella kaapilla on n. 120 cm. Tällaisen mallin ovessa on usein jääpalakone, joten hankkiessa täytyy ottaa huomioon se, että jääkaappi pitää pystyä kiinnittämään vesijohtoon saadakseen jääpaloja.

  Jääkaapit ja yhdistelmäkaapit (paitsi jenkkikaappi) ovat yleensä 55-60 cm leveitä.
  Lisätietoa pakastimista löytyy kategoriasta pakastimet.

  Yllämainittuja jääkaappeja ja yhdistelmäkaappeja on saatavilla sekä irrallisena että integroituina versioina. Esimerkiksi baariin voi useimmiten rakennuttaa kaappeja eri mallistoista. Valkoiset ovet saa peitettyä asentamalla haluamansa kaapinoven näköiset ovet niiden päälle. Siten ei tarvitse pilata kauniiksi suunniteltua baaria valkoisilla ovilla.

  Jääkaappipakastimen toiminnot
  Jääkaappien ovessa on tilaa pulloille, tölkeille, ja muunlaisille pienille purkeille. Sen lisäksi vihanneslaatikot ja sisävalo ovat vakiovarusteita. Yhdistetyissä jääkaappipakastimissa on myös muita lisätoimintoja. Tässä muutama:

  • Antibakteriasuodatin
  • Automaattisulatus
  • Ovihälytin
  • Lapsilukko
  • Jääpalakone
  • Jään murskaaja
  • Tehoviilennys

  Tässä vain muutama esimerkki lisätoiminnoista. Lisätietoja lisätoiminnoista löytyy jääkaappipakastimien teknisten tietojen selityksistä.


  Jääkaappipakastimen muotoilu
  On mukavaa, jos jääkaappi sopii keittiön muuhun sisustukseen. Jääkaapit ovat pääasiassa valkoisia tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa myös nk. design jääkaappeja, jotka ovat rohkean värisiä tai erikoisen muotoisia. Jääkaappi sijoitetaan kuitenkin usein keittiössä sille tarkoitettuun koloon, joten silloin erikoinen muotoilu ei pääse oikeuksiinsa.

  Hintaeroja
  Jääkaappien välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien jääkaapit, paremman energialuokan jääkaapit ja jääkaapit, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja jääkaappiin kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design jääkaappien hinta nousee myös muita korkeammaksi.

  Uusimmat kehitykset
  Ympäristöstä huolehtiminen ja energian säästö ovat tärkeitä teemoja nykyään ja sen huomaa myös jääkaappien kehittämisessä. Uudet jääkaapit sijoittuvat korkealle energialuokassa niiden mainion teknologian ansiosta. Niissä käytetään ohuempia eristysmateriaaleja, jotta jääkaapin tilavuutta saataisiin lisättyä. Muita uusia kehityksiä ovat:

  • No-frost: jääkaappia ei tarvitse sulattaa, koska sinne ei muodostu jäätä.
  • Viilennystoiminto: kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti. Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin.
  • Nolla-astetila: pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä
  Yleisiä jääkaappipakastinmerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Lg, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Smeg, UPO, Whirlpool ja Zanussi.

  Vertaile täällä jääkaappeja ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  Mikä ero on pakastekaapilla ja pakastearkulla?
  Pakastekaapissa ovi sijaitsee etupuolella ja sisällä on laatikoita joihin tuotteet saa säilöttyä. Pakastearkku taas aukeaa päältäpäin. Sisällä on eri osioita mihin tuotteet saa säilöttyä laatikoiden sijaan. Pakastearkku on keskimäärin suurempi kuin pakastinkaappi. Pakastearkku on hyvä vaihtoehto, jos haluat säilöä suuria määriä esim. metsän antimia syksyisin.

  Voiko jääkaapin tai pakastimen sijoittaa kellariin?
  Jääkaapeilla ja pakastimilla on ihanne ympäristölämpötila jossa laite toimii optimaalisesti. Jos lämpötila on liian alhainen, jääkaappi tai pakastin voi lopettaa toimimisen kokonaan. Tämä seikka tulee ottaa huomioon kun hankkii jääkaappia tai pakastinta kellariin. HUOM. Myös liian lämmin ympäristö on pahasta.

  Mikä on nolla-astetila?
  Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Mikä on viinikaappi?
  Viinikaapissa viinejä voi säilyttää niiden ihanne lämpötilassa. Ainoastaan viinin ihannelämpötilassa viini on parhaimmillaan.

 • Termien selitykset

  Alla lista jääkaappien ja pakastimien teknisistä tiedoista selityksineen.

  Allerakennus
  Jääkaapin tai pakastimen voi asettaa normaalin tason alle, jonka syvyys on 60 cm.

  Anti-bakteria
  Tämän erikoistekniikan avulla jääkaappi pysyy aina bakteerittomana. Jääkaappi tai pakastin tulee joka tapauksessa puhdistaa säännöllisesti.

  Automaattisulatus
  Jääkaappi täytyy sulattaa säännöllisesti. Joissain jääkaapeissa on sitä varten automaattitoiminto.

  Design
  Jotkut mallit on suunniteltu erittäin kauniiksi. Ne ovat tehty esim. kokonaan metallista tai kromista ja niissä on kaareva ovi normaalin littanan oven sijaan. Tällaisia malleja esittelee mielellään keittiössään.

  Energialuokka
  Jääkaappi ja pakastin toimivat virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta G:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa jääkaappi- ja pakastinmalleista kuuluvat luokkiin A, B, ja C, jotkut merkit tekevät vielä F- ja G-malleja. Ekonomisemmat jääkaapit ja pakastimet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

  Energiankulutus
  Energiankulutus ilmoitetaan yksikössä kilowatti/vuosi.

  Jääkaappi-pakastin yhdistelmän tyyppi
  - side-by-side: Jääkaappi ja pakastin vierekkäin. Joko erikseen tai yhdessä
  - Pakastin alhaalla (upside down): kätevä, koska jääkaappi osiota käytetään enemmän.
  - Pakastin ylhäällä
  - Pelkkä jääkaappi
  - Pelkkä pakastin

  Jäämurska
  Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Jääpalakone
  Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Kylmävesihana
  Joissain malleissa on lisäosana kylmävesihana. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Lisätoiminnot
  Jääkaappi-pakastin yhdistelmissä on lisätoimintoja kuten automaattinen sulatus, ovihälytin, lapsilukko, jääpalakone, jäänmurskaaja, tai kylmävesihana, nimetäkseen vain muutamia. Lisätoiminnot lisäävät tietenkin hintaa. Kaikkiin jääkaappeihin kuuluu vakiovarusteena ovessa oleva tila pulloille, tölkeille tai muille pienille tuotteille, hyllyjä, vihanneslaatikko ja sisävalo.

  Läpinäkyvät laatikot
  Läpinäkyvät laatikot ovat käytännöllisiä, koska silloin näkee suoraan mitä laatikossa on säilöttynä.

  Muutettava sisäovi
  Ovensisäpuolen saa suunniteltua ja rakennettua sellaiseksi kuin haluaa mallissa mukana tulevilla osilla.

  Nolla-astetila
  Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Oven avautumissuunta
  Huomioi haluamasi mallin ovenavautumissuunta jääkaappia tai pakastinta ostaessa. Joissain malleissa oven avautumissuunnan saa valittua (tai muutettua).

  Paino
  Paino kilogrammoissa ilman pakkausmateriaalia.

  Pakastimen lämpötila
  Pakastimen tai pakastinlokeron lämpötilat ilmoitetaan tähdillä. Mitä enemmän tähtiä, sitä alhaisemman lämpötilan pakastimella saavuttaa ja sitä pidempään tuotteet säilyvät pakastimessa. Haittapuolena on korkeampi energiankulutus niissä pakastimissa jotka saa jäädytettyä alhaisempiin lämpötiloihin (pakastimet joissa enemmän tähtiä).

  Pakastimen/ jääkaapin tilavuus
  Ilmoitetaan litroissa

  Pakastuskapasiteetti
  Pakastimen tiedoissa ilmoitetaan pakastuskapasiteetti. Tämä annetaan kiloissa/ vuorokausi. Jotta tuotteet pakastuisivat optimaalisesti ilmoitettua rajaa ei tulisi ylittää.

  Pullojen määrä
  Oveen tai pulloille erikseen tarkoitettuun hyllyyn mahtuva pullojen lukumäärä.

  Päällerakennus
  Päällerakennus tarkoittaa sitä, että jääkaapin tai pakastimen voi asettaa toisen jääkaapin tai pakastimen, tai muun laitteen päälle.

  Sulatusveden poisto
  Sulatusvesi kulkee jääkaapista pois tiettyä kanavaa pitkin niin, että sulatusvesi ei valu kaikkialle.

  Sähköinen lämpötilan säännöstely
  Haluttu lämpötila pitää asentaa laitteeseen, jonka jälkeen jääkaappi mittaa itse lämpötilan ja pysyy asetetussa lämpötilassa.

  Säilytysaika
  Jos sähkövirta jääkaappiin katkeaa, niin ruoka säilyy siellä vielä hyvänä tietyn aikaa. Tämä aika ilmoitetaan käyttöohjeissa.

  Vihanneslaatikko
  Kuinka monta vihanneslaatikkoa malliin kuuluu ja niiden tilavuus.

  Viilennystoiminto
  Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin. Viilennystoiminto on kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti.

  Viimeistely
  Kauniimman ulkomuodon saavuttaakseen jääkaappi tai pakastin voidaan viimeistellä eri materiaaleilla (metalli, kromi). Tällöin normaaliin valkoiseen oveen saadaan vaihtelua.

  Yhteis tilavuus
  Annettu litroissa, koko jääkaappi-pakastin yhdistelmästä.

  Ympäristölämpötila
  Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Hankkiessa jääkaappia tai pakastinta esim. kellariin missä lämpötila voi olla alhainen, tulee huolehtia siitä että kaappi sopii kylmään tilaan, muuten siinä voi esiintyä toimintahäiriöitä. Tämä sääntö pätee myös toisinpäin: laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä mikäli se laitetaan tilaan missä lämpötila on sille liian korkea.

  • Bosch Laaja valikoima Bosch jääkaappeja
  • Whirlpool Laaja valikoima Whirlpoolin jääkaappeja
  • Electrolux Laaja valikoima Electrolux- jääkaappeja
  • Leveys alle 55 cm Jääkaapit, joiden leveys alle 55 cm
  • Leveys 60cm Jääkaapit, joiden leveys 60 cm
  • Leveys yli 60cm Jääkaapit, joiden leveys yli 60 cm
  • Energialuokka A+ A+ energialuokan jääkaapit
  • Energialuokka A A+ energialuokan jääkaapit
  • Valkoinen väri Valkoiset jääkaapit
  • Metalliväri Metallinväriset jääkaapit
  • Punainen väri Metallinväriset jääkaapit
  • Edulliset Jääkaapit, joiden hinta alle 500 euroa
  • Keskihintaiset Jääkaapit, joiden hinta 500-750 euroa
  • Kalliit Jääkaapit, joiden hinta 750-1100 euroa
 • LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/7/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817277.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/8/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817278.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/7/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvNy9sZy1nc2IzMjVzd3F2LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODE3Mjc3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/8/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817278.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvOC9sZy1nc2IzMjVzd3F2LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODE3Mjc4LmpwZw==
  LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin (18)
  8.1 (1)
  LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin
  Käytännöllinen jääkaappi/pakastin
  Kaappi on hyvin käytännöllinen ja toimiva. Siinä on hyvä hinta/laatu suhde. Helppo pitää puhtaana. Sopivan tilava ja tyylikäs. Siinä on kaikki sopivassa kopaktissa paketiassa.
  9.7
  0 10
 • Gram KS 3265-90
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/gram-ks-3265-90-19442342.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/gram-ks-3265-90-19442342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMi9ncmFtLWtzLTMyNjUtOTAtMTk0NDIzNDIuanBn
  Gram KS 3265-90 (23)
  8.25 (1)
  Gram KS 3265-90
  Kestävin merkki!
  Meillä nyt 18 vuotta kestänyt, vaikka on tosi ahtaassa paikassa ja tuuletusta ei ole riittävästi! Kaikki osat irrotettavissa joten helppo pitää puhtaana!
  10.0
  0 10
 • Bosch KSV36VW30 jääkaappi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/2/bosch-ksv36vw30-18922632.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/8/bosch-ksv36vw30-18923018.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/7/bosch-ksv36vw30-refrigerator-23775107.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/2/bosch-ksv36vw30-18922632.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvMi9ib3NjaC1rc3YzNnZ3MzAtMTg5MjI2MzIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/8/bosch-ksv36vw30-18923018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvOC9ib3NjaC1rc3YzNnZ3MzAtMTg5MjMwMTguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/7/bosch-ksv36vw30-refrigerator-23775107.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvNy9ib3NjaC1rc3YzNnZ3MzAtcmVmcmlnZXJhdG9yLTIzNzc1MTA3LmpwZw==
  Bosch KSV36VW30 jääkaappi (36)
  7.75 (1)
  Bosch KSV36VW30 jääkaappi
  yllätyksellinen jääkaappi
  hiljainen kone sekä vähemmän vie sähköä kuin miele, Bocch uusi tuttavuus ja todella paremmat ominaisuudet kuin mielellä jota olen aina aikaisemmin ostanut. vaihdampa Boschiin.
  9.0
  0 10
 • Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzEvMC93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy0xODk1MzgxMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvNS93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy0xOTQ4OTIzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvOC93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy1mcmlkZ2UtZnJlZXplci0yMzc3OTI2OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvOS93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy1mcmlkZ2UtZnJlZXplci0yMzc3OTI2OS5qcGc=
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin (70)
  6.5 (2)
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  Edullinen A+ jääkaappipakastin tietyin ongelmin
  + Gigantissa vain 299 € tarjouksessa + A+ energiakulutus (308 kWh/v) + Tilava jääkaappiosa (225 l) lasihyllyin (4 kpl) ja isolla vihanneslaatikolla, ovessa 3 lokerikkoa + munalokerikko + Sisätilojen käyttökelpoisuus ok + Hiljainen käyntiääni (39 dB) + Kätisyys vaihdettavissa - Pienehkö kahden ison ja yhden pienen laatikon pakastinosa (113 l) - Laitteen mukana tulee vain Whirlpoolin yleiskäyttöohje (Suomeksi), ei ollenkaan mallikohtaista käyttöohjetta, josta saisi jotain tietoa kyseisestä mallista tai sen lämpötilasuosituksista ym. Todella ympäripyöreä ohjevihkonen. - Ei pyöriä Ongelmana Whirlpool WBE3414W jääkaappipakastimessa on se, että siinä on yksi kompressori ja sama säädin jääkaapille/pakastimelle. Kun jääkaapin laittaa suositeltuun 6 asteeseen tai alle (suositus 3-6 astetta), niin pakastin kylmenee 23-24 asteeseen. Ja kun pakastimen saa suositeltuun 18 asteeseen, niin jääkaapissa on 10 astetta tai yli. Kompromissina jääkaapin ollessa 6-7 astetta pakastin on 23-24 asteessa ja kuluttaa enemmän sähköä kuin tarvitsisi, jos molemmat osat olisi säädetty optimaalisesti. Mittarisäädin on tässä asennossa lähellä max-asentoa, vaikka ohjekirjassa sanotaan että lämpötila pitäisi pitää med-asennossa. Tarkistettu kahdella eri jääkaappi/pakastinlämpömittarilla.
  6.7
  0 10
 • Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzEvMC93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy0xODk1MzgxMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvNS93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy0xOTQ4OTIzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvOC93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy1mcmlkZ2UtZnJlZXplci0yMzc3OTI2OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvOS93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy1mcmlkZ2UtZnJlZXplci0yMzc3OTI2OS5qcGc=
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin (70)
  6.5 (2)
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  Edullinen A+ jääkaappipakastin tietyin ongelmin
  + Gigantissa vain 299 € tarjouksessa + A+ energiakulutus (308 kWh/v) + Tilava jääkaappiosa (225 l) lasihyllyin (4 kpl) ja isolla vihanneslaatikolla, ovessa 3 lokerikkoa + munalokerikko + Sisätilojen käyttökelpoisuus ok + Hiljainen käyntiääni (39 dB) + Kätisyys vaihdettavissa - Pienehkö kahden ison ja yhden pienen laatikon pakastinosa (113 l) - Laitteen mukana tulee vain Whirlpoolin yleiskäyttöohje (Suomeksi), ei ollenkaan mallikohtaista käyttöohjetta, josta saisi jotain tietoa kyseisestä mallista tai sen lämpötilasuosituksista ym. Todella ympäripyöreä ohjevihkonen. - Ei pyöriä Ongelmana Whirlpool WBE3414W jääkaappipakastimessa on se, että siinä on yksi kompressori ja sama säädin jääkaapille/pakastimelle. Kun jääkaapin laittaa suositeltuun 6 asteeseen tai alle (suositus 3-6 astetta), niin pakastin kylmenee 23-24 asteeseen. Ja kun pakastimen saa suositeltuun 18 asteeseen, niin jääkaapissa on 10 astetta tai yli. Kompromissina jääkaapin ollessa 6-7 astetta pakastin on 23-24 asteessa ja kuluttaa enemmän sähköä kuin tarvitsisi, jos molemmat osat olisi säädetty optimaalisesti. Mittarisäädin on tässä asennossa lähellä max-asentoa, vaikka ohjekirjassa sanotaan että lämpötila pitäisi pitää med-asennossa. Tarkistettu kahdella eri jääkaappi/pakastinlämpömittarilla.
  6.3
  0 10
 • Miele K 13820 SD
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/5/miele-k-13820-sd-18217005.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/5/miele-k-13820-sd-23742635.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/6/miele-k-13820-sd-23742636.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/5/miele-k-13820-sd-18217005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvNS9taWVsZS1rLTEzODIwLXNkLTE4MjE3MDA1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/5/miele-k-13820-sd-23742635.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvNS9taWVsZS1rLTEzODIwLXNkLTIzNzQyNjM1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/6/miele-k-13820-sd-23742636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvNi9taWVsZS1rLTEzODIwLXNkLTIzNzQyNjM2LmpwZw==
  Miele K 13820 SD (31)
  8.25 (1)
  Miele K 13820 SD
  Laatu maksaa
  Laatu maksaa!
  10.0
  0 10
 • Bosch
  • bosch
 • Whirlpool
  • whirlpool
 • Electrolux
  • electrolux
 • Leveys alle 55 cm
  • kapea
 • Leveys 60cm
  • normaali
 • Leveys yli 60cm
  • leveä
 • Energialuokka A+
  • _a_
  • a_
 • Energialuokka A
  • a
 • Valkoinen väri
  • valkoinen
 • Metalliväri
  • ruostumaton_tera_s
 • Punainen väri
  • punainen
 • Edulliset
  • edulliset
 • Keskihintaiset
  • keskihintaiset
 • Kalliit
  • kalliit
Jääkaapit 6.6 (14)
0 - 24
 • Rosenlew RJPK 2600
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/8/rosenlew-rjpk-2600-22203528.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/3/rosenlew-rjpk-2600-23823013.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/8/rosenlew-rjpk-2600-22203528.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvOC9yb3Nlbmxldy1yanBrLTI2MDAtMjIyMDM1MjguanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/3/rosenlew-rjpk-2600-23823013.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvMy9yb3Nlbmxldy1yanBrLTI2MDAtMjM4MjMwMTMuanBn
  Rosenlew RJPK 2600 (135)
  Rosenlew RJPK 2600
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  299, 5pv (offer_sdt_5_days)
  6
  most_sold
 • Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzEvMC93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy0xODk1MzgxMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvNS93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy0xOTQ4OTIzNS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvOC93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy1mcmlkZ2UtZnJlZXplci0yMzc3OTI2OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvOS93aGlybHBvb2wtd2JlLTM0MTQtdy1mcmlkZ2UtZnJlZXplci0yMzc3OTI2OS5qcGc=
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin (70)
  6.5 (2)
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  Gransbygden Gransbygden
  365, ? (offer_sdt_unknown)
  Gransbygden Gransbygden
  365, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/1/samsung-rs7527-thc-ww-19559111.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/samsung-rs7527-thc-ww-20559940.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/9/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818229.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/3/0/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818230.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/1/samsung-rs7527-thc-ww-19559111.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzEvMS9zYW1zdW5nLXJzNzUyNy10aGMtd3ctMTk1NTkxMTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/samsung-rs7527-thc-ww-20559940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMC9zYW1zdW5nLXJzNzUyNy10aGMtd3ctMjA1NTk5NDAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/9/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818229.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzIvOS9zYW1zdW5nLXJzNzUyN3RoY3d3LXNpZGUtYnktc2lkZS1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MTgyMjkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/3/0/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818230.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzMvMC9zYW1zdW5nLXJzNzUyN3RoY3d3LXNpZGUtYnktc2lkZS1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MTgyMzAuanBn
  Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin (58)
  Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  923, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  923, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Zanussi ZRG11600WA jääkaappi
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/7/zanussi-zrg-11600-wa-20618227.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/3/6/zanussi-zrg-11600-wa-23906036.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/7/zanussi-zrg-11600-wa-20618227.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzIvNy96YW51c3NpLXpyZy0xMTYwMC13YS0yMDYxODIyNy5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/3/6/zanussi-zrg-11600-wa-23906036.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvNi96YW51c3NpLXpyZy0xMTYwMC13YS0yMzkwNjAzNi5qcGc=
  Zanussi ZRG11600WA jääkaappi (55)
  Zanussi ZRG11600WA jääkaappi
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  148, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  148, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Candy CCBS 5152 W Vapaasti seisova Valkoinen 135l 55l A+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/3/candy-ccbs-5152-w-24821333.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/4/candy-ccbs-5152-w-24821334.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/6/9/candy-ccbs-5152-w-24834069.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/9/9/candy-ccbs-5152-w-24834399.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/8/0/candy-ccbs-5152-w-24834880.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/3/candy-ccbs-5152-w-24821333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvMy9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgyMTMzMy5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/4/candy-ccbs-5152-w-24821334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvNC9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgyMTMzNC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/6/9/candy-ccbs-5152-w-24834069.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzYvOS9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgzNDA2OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/9/9/candy-ccbs-5152-w-24834399.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzkvOS9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgzNDM5OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/8/0/candy-ccbs-5152-w-24834880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvMC9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgzNDg4MC5qcGc=
  Candy CCBS 5152 W Vapaasti seisova Valkoinen 135l 55l A+ (52)
  Candy CCBS 5152 W Vapaasti seisova Valkoinen 135l 55l A+
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  313, ? (offer_sdt_unknown)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  313, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • AEG S44020KDW0 JÄÄVIILEÄKAAPPI
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/2/aeg-s44020kdw0-jaaviileakaappi-42960572.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MS90bl9BRUctUzQ0MDIwS0RXMC1KQUFWSUlMRUFLQUFQUEktNzMzMjU0MzQyNjQ2MS0xMDIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/9/aeg-s44020kdw0-44940939.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/2/aeg-s44020kdw0-jaaviileakaappi-42960572.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MS90bl9BRUctUzQ0MDIwS0RXMC1KQUFWSUlMRUFLQUFQUEktNzMzMjU0MzQyNjQ2MS0xMDIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/9/aeg-s44020kdw0-44940939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzMvOS9hZWctczQ0MDIwa2R3MC00NDk0MDkzOS5qcGc=
  AEG S44020KDW0 JÄÄVIILEÄKAAPPI (40)
  AEG S44020KDW0 JÄÄVIILEÄKAAPPI
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  529, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  529, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Bosch KSV36VW30 jääkaappi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/2/bosch-ksv36vw30-18922632.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/8/bosch-ksv36vw30-18923018.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/7/bosch-ksv36vw30-refrigerator-23775107.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/2/bosch-ksv36vw30-18922632.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvMi9ib3NjaC1rc3YzNnZ3MzAtMTg5MjI2MzIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/8/bosch-ksv36vw30-18923018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvOC9ib3NjaC1rc3YzNnZ3MzAtMTg5MjMwMTguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/7/bosch-ksv36vw30-refrigerator-23775107.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvNy9ib3NjaC1rc3YzNnZ3MzAtcmVmcmlnZXJhdG9yLTIzNzc1MTA3LmpwZw==
  Bosch KSV36VW30 jääkaappi (36)
  7.75 (1)
  Bosch KSV36VW30 jääkaappi
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  635, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  635, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • Miele K 13820 SD
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/5/miele-k-13820-sd-18217005.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/5/miele-k-13820-sd-23742635.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/6/miele-k-13820-sd-23742636.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/5/miele-k-13820-sd-18217005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvNS9taWVsZS1rLTEzODIwLXNkLTE4MjE3MDA1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/5/miele-k-13820-sd-23742635.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvNS9taWVsZS1rLTEzODIwLXNkLTIzNzQyNjM1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/6/miele-k-13820-sd-23742636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvNi9taWVsZS1rLTEzODIwLXNkLTIzNzQyNjM2LmpwZw==
  Miele K 13820 SD (31)
  8.25 (1)
  Miele K 13820 SD
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  879, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  879, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Upo R6601 jääkaappi
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/0/upo-r6601-refrigerator-30629370.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/0/upo-r6601-refrigerator-30629370.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzcvMC91cG8tcjY2MDEtcmVmcmlnZXJhdG9yLTMwNjI5MzcwLmpwZw==
  Upo R6601 jääkaappi (26)
  Upo R6601 jääkaappi
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  510, ? (offer_sdt_unknown)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  510, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Siemens KS36VVI30 jääkaappi
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/0/siemens-ks36vvi30-18922800.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/2/9/siemens-ks36vvi30-refrigerator-23775329.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/0/siemens-ks36vvi30-18922800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzAvMC9zaWVtZW5zLWtzMzZ2dmkzMC0xODkyMjgwMC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/2/9/siemens-ks36vvi30-refrigerator-23775329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvOS9zaWVtZW5zLWtzMzZ2dmkzMC1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM3NzUzMjkuanBn
  Siemens KS36VVI30 jääkaappi (26)
  Siemens KS36VVI30 jääkaappi
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  895, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  895, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Upo RF52911 jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/0/upo-rf-52911-19094400.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/7/upo-rf52911-fridge-freezer-23822757.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/0/upo-rf-52911-19094400.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzAvMC91cG8tcmYtNTI5MTEtMTkwOTQ0MDAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/7/upo-rf52911-fridge-freezer-23822757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzUvNy91cG8tcmY1MjkxMS1mcmlkZ2UtZnJlZXplci0yMzgyMjc1Ny5qcGc=
  Upo RF52911 jääkaappipakastin (26)
  Upo RF52911 jääkaappipakastin
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  569, ? (offer_sdt_unknown)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  569, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Gram KS 3265-90
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/gram-ks-3265-90-19442342.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/gram-ks-3265-90-19442342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMi9ncmFtLWtzLTMyNjUtOTAtMTk0NDIzNDIuanBn
  Gram KS 3265-90 (23)
  8.25 (1)
  Gram KS 3265-90
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  399, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  399, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
  good_buy
  best_reviewed
 • Electrolux EJ2301AOX2 Vapaasti seisova Hopea, Ruostumaton teräs 184l 44l A+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/8/1/electrolux-ej2301aox2-24283481.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/8/1/electrolux-ej2301aox2-24283481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzgvMS9lbGVjdHJvbHV4LWVqMjMwMWFveDItMjQyODM0ODEuanBn
  Electrolux EJ2301AOX2 Vapaasti seisova Hopea, Ruostumaton teräs 184l 44l A+ (22)
  Electrolux EJ2301AOX2 Vapaasti seisova Hopea, Ruostumaton teräs 184l 44l A+
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  349, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.538672697705544 (14)
  349, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Samsung RB29FSRNDWW jääkaappipakastin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/5/3/samsung-rb29fsrndww-21530153.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/5/2/samsung-rb29fsrndww-21530152.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/samsung-rb29fsrndww-21530191.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/6/samsung-rb29fsrndww-21530286.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/2/5/samsung-rb29fsrndww-21530325.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/2/samsung-rb29fsrndww-21781552.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/1/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787921.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/2/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787922.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/3/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787923.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/4/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787924.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/5/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787925.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/5/3/samsung-rb29fsrndww-21530153.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzUvMy9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LTIxNTMwMTUzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/5/2/samsung-rb29fsrndww-21530152.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzUvMi9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LTIxNTMwMTUyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/samsung-rb29fsrndww-21530191.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzkvMS9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LTIxNTMwMTkxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/6/samsung-rb29fsrndww-21530286.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzgvNi9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LTIxNTMwMjg2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/2/5/samsung-rb29fsrndww-21530325.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzIvNS9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LTIxNTMwMzI1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/5/2/samsung-rb29fsrndww-21781552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvMi9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LTIxNzgxNTUyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/1/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787921.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvMS9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzNzg3OTIxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/2/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787922.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvMi9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzNzg3OTIyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/3/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787923.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvMy9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzNzg3OTIzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/4/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787924.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvNC9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzNzg3OTI0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/5/samsung-rb29fsrndww-fridge-freezer-23787925.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvNS9zYW1zdW5nLXJiMjlmc3JuZHd3LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzNzg3OTI1LmpwZw==
  Samsung RB29FSRNDWW jääkaappipakastin (22)
  Samsung RB29FSRNDWW jääkaappipakastin
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  473, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  473, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Electrolux ENN2800AJW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/7/electrolux-enn2800ajw-24283547.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/7/electrolux-enn2800ajw-24283547.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzQvNy9lbGVjdHJvbHV4LWVubjI4MDBhanctMjQyODM1NDcuanBn
  Electrolux ENN2800AJW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A (22)
  Electrolux ENN2800AJW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  399, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  399, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Gram KS 3315-90 F jääkaappi
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/gram-ks-3315-90-f-18216951.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/8/5/gram-ks-3315-90-f-refrigerator-23822585.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/gram-ks-3315-90-f-18216951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzUvMS9ncmFtLWtzLTMzMTUtOTAtZi0xODIxNjk1MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/8/5/gram-ks-3315-90-f-refrigerator-23822585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvNS9ncmFtLWtzLTMzMTUtOTAtZi1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MjI1ODUuanBn
  Gram KS 3315-90 F jääkaappi (21)
  Gram KS 3315-90 F jääkaappi
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  549, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  549, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Festivo 120CF
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/8/8/festivo-120cf-24115388.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/8/8/festivo-120cf-24115388.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzgvOC9mZXN0aXZvLTEyMGNmLTI0MTE1Mzg4LmpwZw==
  Festivo 120CF (20)
  Festivo 120CF
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  3649, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  3649, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  2
 • AEG S84020KMW0
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/8/aeg-s84020kmw0-30603428.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/8/aeg-s84020kmw0-30603428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzIvOC9hZWctczg0MDIwa213MC0zMDYwMzQyOC5qcGc=
  AEG S84020KMW0 (20)
  AEG S84020KMW0
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  799, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  4.269861748125504 (9)
  799, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Bosch KGN36AW32 jääkaappipakastin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/1/bosch-kgn36aw32-18929121.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/9/bosch-kgn36aw32-23883889.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/1/bosch-kgn36aw32-18929121.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzIvMS9ib3NjaC1rZ24zNmF3MzItMTg5MjkxMjEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/9/bosch-kgn36aw32-23883889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzgvOS9ib3NjaC1rZ24zNmF3MzItMjM4ODM4ODkuanBn
  Bosch KGN36AW32 jääkaappipakastin (19)
  Bosch KGN36AW32 jääkaappipakastin
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  775, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.382067528519574 (12)
  775, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Gram KS 3135-90 jääkaappi
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/0/gram-ks-3135-90-19442340.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/9/gram-ks-3135-90-refrigerator-23822579.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/0/gram-ks-3135-90-19442340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMC9ncmFtLWtzLTMxMzUtOTAtMTk0NDIzNDAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/9/gram-ks-3135-90-refrigerator-23822579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvOS9ncmFtLWtzLTMxMzUtOTAtcmVmcmlnZXJhdG9yLTIzODIyNTc5LmpwZw==
  Gram KS 3135-90 jääkaappi (19)
  Gram KS 3135-90 jääkaappi
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  259, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  259, 4pv (offer_sdt_4_days)
  5
 • LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/7/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817277.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/8/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817278.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/7/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvNy9sZy1nc2IzMjVzd3F2LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODE3Mjc3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/8/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817278.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvOC9sZy1nc2IzMjVzd3F2LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODE3Mjc4LmpwZw==
  LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin (18)
  8.1 (1)
  LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.713440895403898 (5)
  1014, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.713440895403898 (5)
  1014, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Candy CCBS 5172XH jääkaappipakastin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/5/candy-ccbs-5172xh-fridge-freezer-24975445.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/5/candy-ccbs-5172xh-fridge-freezer-24975445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzQvNS9jYW5keS1jY2JzLTUxNzJ4aC1mcmlkZ2UtZnJlZXplci0yNDk3NTQ0NS5qcGc=
  Candy CCBS 5172XH jääkaappipakastin (18)
  Candy CCBS 5172XH jääkaappipakastin
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  363, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  363, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • AEG SKD71800S1 jääkaappi
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/3/aeg-skd-71800-s1-21443983.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/aeg-skd71800s1-refrigerator-23820193.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/4/aeg-skd71800s1-refrigerator-23820194.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/5/aeg-skd71800s1-50309485.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/6/aeg-skd71800s1-50309486.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/7/aeg-skd71800s1-50309487.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/8/aeg-skd71800s1-50309488.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/9/aeg-skd71800s1-50309489.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/0/aeg-skd71800s1-50309490.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/1/aeg-skd71800s1-50309491.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/2/aeg-skd71800s1-50309492.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/3/aeg-skd71800s1-50309493.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/4/aeg-skd71800s1-50309494.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/3/aeg-skd-71800-s1-21443983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvMy9hZWctc2tkLTcxODAwLXMxLTIxNDQzOTgzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/aeg-skd71800s1-refrigerator-23820193.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzkvMy9hZWctc2tkNzE4MDBzMS1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MjAxOTMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/4/aeg-skd71800s1-refrigerator-23820194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzkvNC9hZWctc2tkNzE4MDBzMS1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MjAxOTQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/5/aeg-skd71800s1-50309485.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNS9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ4NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/6/aeg-skd71800s1-50309486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNi9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ4Ni5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/7/aeg-skd71800s1-50309487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNy9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ4Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/8/aeg-skd71800s1-50309488.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvOC9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ4OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/9/aeg-skd71800s1-50309489.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvOS9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ4OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/0/aeg-skd71800s1-50309490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvMC9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ5MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/1/aeg-skd71800s1-50309491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvMS9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ5MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/2/aeg-skd71800s1-50309492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvMi9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ5Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/3/aeg-skd71800s1-50309493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvMy9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ5My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/4/aeg-skd71800s1-50309494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvNC9hZWctc2tkNzE4MDBzMS01MDMwOTQ5NC5qcGc=
  AEG SKD71800S1 jääkaappi (17)
  AEG SKD71800S1 jääkaappi
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  699, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.78625418142222 (54)
  699, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Samsung RB31FEJNCWW Vapaasti seisova Valkoinen 191l 98l A++
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/6/4/samsung-rb31fejncww-19895764.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/2/samsung-rb31fejncww-23807442.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/3/samsung-rb31fejncww-23807443.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/4/samsung-rb31fejncww-23807444.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/5/samsung-rb31fejncww-23807445.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/samsung-rb31fejncww-23807446.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/6/4/samsung-rb31fejncww-19895764.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzYvNC9zYW1zdW5nLXJiMzFmZWpuY3d3LTE5ODk1NzY0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/2/samsung-rb31fejncww-23807442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMi9zYW1zdW5nLXJiMzFmZWpuY3d3LTIzODA3NDQyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/3/samsung-rb31fejncww-23807443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvMy9zYW1zdW5nLXJiMzFmZWpuY3d3LTIzODA3NDQzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/4/samsung-rb31fejncww-23807444.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNC9zYW1zdW5nLXJiMzFmZWpuY3d3LTIzODA3NDQ0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/5/samsung-rb31fejncww-23807445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNS9zYW1zdW5nLXJiMzFmZWpuY3d3LTIzODA3NDQ1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/samsung-rb31fejncww-23807446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzQvNi9zYW1zdW5nLXJiMzFmZWpuY3d3LTIzODA3NDQ2LmpwZw==
  Samsung RB31FEJNCWW Vapaasti seisova Valkoinen 191l 98l A++ (17)
  Samsung RB31FEJNCWW Vapaasti seisova Valkoinen 191l 98l A++
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  539, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  539, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
2 39
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • Alle €500 (edulliset)
  • €500 - €750 (keskihintaiset)
  • €750 - €1100 (kalliit)
  • Yli €1100 (erittäin kalliit)
 • Kuinka suuren kapasiteetin jääkaappia tarvitset? (kapasiteetti_riitta_a_):
  • 1-2 hengen viikottaisille ruokaostoksille (≤150l) (1_2_hengen_viikottaisille_ruokaostoksille_150l_)
  • 3-4 hengen viikottaisille ruokaostoksille (151-250l) (3_4_hengen_viikottaisille_ruokaostoksille_151_250l_)
  • Mahdollisimman suurelle määrälle ruokaostoksia (>250l) (mahdollisimman_suurelle_ma_a_ra_lle_ruokaostoksia_250l_)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Beige (beige)
  • Cream (cream)
  • Crimson (crimson)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hiekka (hiekka)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Kromattu (kromattu)
  • Metallinen (metallinen)
  • Multi (multi)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Platina (platina)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Sininen (sininen)
  • Suklaa (suklaa)
  • Titaani (titaani)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Kuinka leveää jääkaappia etsit? (leveys):
  • Kapea (alle 55 cm) (kapea)
  • Normaali (60 cm) (normaali)
  • Leveä (yli 60 cm) (leveä)
 • Minkä energialuokan jääkaappia etsit? (energialuokka):
  • (A++) (_a_)
  • A (a)
  • A++ (a_)
  • B (b)
  • C (c)
  • D (d)
  • E (e)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
 • Kuinka syvää jääkaappia tarvitset? (syvyys):
  • Pienikokoinen (alle 56 cm) (pienikokoinen)
  • Normaali syvyys (56-65 cm) (normaali syvyys)
  • Erittäin syvä (yli 65 cm) (erittäin syvä)
 • Mikä tähtiluokitus sopii sinulle parhaiten? (ta_htiluokitus):
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
 • Kuinka korkeaa jääkaappia tarvitset? (tuotteen_korkeus):
  • Matala (alle 155 cm) (matala)
  • Normaali (155-180 cm) (normaali)
  • Korkea (180-190 cm) (korkea)
  • Erittäin korkea (yli 190 cm) (erittäin korkea)
 • Mikä kotelon muotoilu sopii sinulle parhaiten? (kotelon_muotoilu):
  • Freestanding (freestanding)
  • Kannettava (kannettava)
  • Sisäinen (sisa_inen)
  • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
 • Mitä lisätoimintoja tarvitset? (ja_a_kaapin_lisa_toiminnot):
  • Jääpalakone (ja_a_palakone)
  • Kääntö-ovet (ka_a_nto_ovet)
  • Näyttö (na_ytto_)
  • NoFrost pakastin (nofrost_pakastin)
  • Vesiannostelija (vesiannostelija)
 • Kuinka suurta nettokapasiteettia tarvitset? (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti):
  • < 195 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_200)
  • 195 litra (litroja) - 230 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_200_230)
  • 230 litra (litroja) - 300 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_230_300)
  • ≥ 300 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_300)
 • Missä haluat pakastelokeron sijaitsevan? (ja_a_kaapin_paikka):
  • Päällä (pa_a_lla_)
  • Pohjalla (pohjalla)
  • Sivussa (sivussa)
 • Kuinka suuri sähkönkulutus sopii sinulle parhaiten? (ja_a_kaapin_sa_hko_nkulutus):
  • Alhaisesta normaaliin (alhaisesta_normaaliin)
  • Mahdollisimman alhaisina (mahdollisimman_alhaisina)
  • Ylä-keskiluokkainen hyvällä suorituskyvyllä (yla_keskiluokkainen_hyva_lla_suorituskyvylla_)
 • Mikä kokonaisnettokapasiteetti sopii tarpeisiisi? (kokonaisnettokapasiteetti):
  • < 265 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_270)
  • 265 litra (litroja) - 305 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_270_310)
  • 305 litra (litroja) - 340 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_310_340)
  • ≥ 340 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_340)
 • Missä kohdassa tahdot oven saranoiden olevan? (oven_sarana):
  • Left (left)
  • Oikea (oikea)
  • Vasen (vasen)
  • Vierekkäin (vierekka_in)
 • Mikä pakastimen nettokapasiteetti sopii tarpeisiisi? (pakastimen_nettokapasiteetti):
  • < 65 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_65)
  • 65 litra (litroja) - 90 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_65_90)
  • 90 litra (litroja) - 100 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_90_100)
  • ≥ 100 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_100)
 • Minkä tyyppistä jääkaappia etsit? (tyyppi_ja_a_kaappi):
  • Jenkkikaappi (jenkkikaappi)
  • Ranska (ranska)
  • Tupla (tupla)
  • Työtason alle (tyo_tason_alle)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • LG GSL 325 (lg_gsl_325)
  • Smeg FAB30 (smeg_fab30)
  • Smeg FAB32L (smeg_fab32l)
  • Smeg FAB32R (smeg_fab32r)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot