x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

jääkaappi

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita jääkaappi:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta jääkaappi

Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää usea...
 • Yleiset tiedot

  Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • jääkaappipakastintyyppejä,
  • jääkaappipakastimen toiminnot,
  • jääkaappipakastimen muotoilu,
  • hintaeroja,
  • uusimmat kehitykset,
  • suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Ota seuraavat asiat huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa:

  1. Jääkaapin ja pakastimen tai pakastinlokeron kapasiteetti, kotona varattu tila jääkaapille, kotitaloutesi koko.
  2. Ovien kätisyys (avautuuko ovi oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa ovien suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
  3. Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Ota jääkaapille varatun ympäristön lämpötila huomioon jääkaappia ostaessa.
  4. Jääkaapin puhdistuksen ja puhtaana pidon helppous.

  Jääkaappipakastin tyyppejä
  Jääkaappeja on erilaisia. Tärkeimpiä tyyppejä ovat:

  • Pöytämalli: jääkaappi on mahdollisuus asettaa pöytätason alapuolelle, mikäli tasolla on tarpeeksi korkeutta (85 cm) ja syvyyttä (60 cm).
  • Jääkaappipakastin: Jääkaappi, jossa on pakastinlokero.
  • Jääkaappi/pakastin yhdistelmäkaappi: Jääkaappi-pakastinyhdistelmässä on kaksi ovea päällekäin. Jos pakastin on alapuolella, kutsutaan mallia upside-down malliksi. Etuna upside-down mallissa on se, että eniten tarvittu osio (jääkaappi) on silmien korkeudella ja helposti käden ulottuvilla.
  • Amerikkalainen (jenkki) jääkaappi: toiselta nimeltään side-by-side malli. Ovet ovat vierekkäin ja leveyttä tällaisella kaapilla on n. 120 cm. Tällaisen mallin ovessa on usein jääpalakone, joten hankkiessa täytyy ottaa huomioon se, että jääkaappi pitää pystyä kiinnittämään vesijohtoon saadakseen jääpaloja.

  Jääkaapit ja yhdistelmäkaapit (paitsi jenkkikaappi) ovat yleensä 55-60 cm leveitä.
  Lisätietoa pakastimista löytyy kategoriasta pakastimet.

  Yllämainittuja jääkaappeja ja yhdistelmäkaappeja on saatavilla sekä irrallisena että integroituina versioina. Esimerkiksi baariin voi useimmiten rakennuttaa kaappeja eri mallistoista. Valkoiset ovet saa peitettyä asentamalla haluamansa kaapinoven näköiset ovet niiden päälle. Siten ei tarvitse pilata kauniiksi suunniteltua baaria valkoisilla ovilla.

  Jääkaappipakastimen toiminnot
  Jääkaappien ovessa on tilaa pulloille, tölkeille, ja muunlaisille pienille purkeille. Sen lisäksi vihanneslaatikot ja sisävalo ovat vakiovarusteita. Yhdistetyissä jääkaappipakastimissa on myös muita lisätoimintoja. Tässä muutama:

  • Antibakteriasuodatin
  • Automaattisulatus
  • Ovihälytin
  • Lapsilukko
  • Jääpalakone
  • Jään murskaaja
  • Tehoviilennys

  Tässä vain muutama esimerkki lisätoiminnoista. Lisätietoja lisätoiminnoista löytyy jääkaappipakastimien teknisten tietojen selityksistä.


  Jääkaappipakastimen muotoilu
  On mukavaa, jos jääkaappi sopii keittiön muuhun sisustukseen. Jääkaapit ovat pääasiassa valkoisia tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa myös nk. design jääkaappeja, jotka ovat rohkean värisiä tai erikoisen muotoisia. Jääkaappi sijoitetaan kuitenkin usein keittiössä sille tarkoitettuun koloon, joten silloin erikoinen muotoilu ei pääse oikeuksiinsa.

  Hintaeroja
  Jääkaappien välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien jääkaapit, paremman energialuokan jääkaapit ja jääkaapit, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja jääkaappiin kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design jääkaappien hinta nousee myös muita korkeammaksi.

  Uusimmat kehitykset
  Ympäristöstä huolehtiminen ja energian säästö ovat tärkeitä teemoja nykyään ja sen huomaa myös jääkaappien kehittämisessä. Uudet jääkaapit sijoittuvat korkealle energialuokassa niiden mainion teknologian ansiosta. Niissä käytetään ohuempia eristysmateriaaleja, jotta jääkaapin tilavuutta saataisiin lisättyä. Muita uusia kehityksiä ovat:

  • No-frost: jääkaappia ei tarvitse sulattaa, koska sinne ei muodostu jäätä.
  • Viilennystoiminto: kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti. Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin.
  • Nolla-astetila: pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä
  Yleisiä jääkaappipakastinmerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Lg, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Smeg, UPO, Whirlpool ja Zanussi.

  Vertaile täällä jääkaappeja ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  Mikä ero on pakastekaapilla ja pakastearkulla?
  Pakastekaapissa ovi sijaitsee etupuolella ja sisällä on laatikoita joihin tuotteet saa säilöttyä. Pakastearkku taas aukeaa päältäpäin. Sisällä on eri osioita mihin tuotteet saa säilöttyä laatikoiden sijaan. Pakastearkku on keskimäärin suurempi kuin pakastinkaappi. Pakastearkku on hyvä vaihtoehto, jos haluat säilöä suuria määriä esim. metsän antimia syksyisin.

  Voiko jääkaapin tai pakastimen sijoittaa kellariin?
  Jääkaapeilla ja pakastimilla on ihanne ympäristölämpötila jossa laite toimii optimaalisesti. Jos lämpötila on liian alhainen, jääkaappi tai pakastin voi lopettaa toimimisen kokonaan. Tämä seikka tulee ottaa huomioon kun hankkii jääkaappia tai pakastinta kellariin. HUOM. Myös liian lämmin ympäristö on pahasta.

  Mikä on nolla-astetila?
  Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Mikä on viinikaappi?
  Viinikaapissa viinejä voi säilyttää niiden ihanne lämpötilassa. Ainoastaan viinin ihannelämpötilassa viini on parhaimmillaan.

 • Termien selitykset

  Alla lista jääkaappien ja pakastimien teknisistä tiedoista selityksineen.

  Allerakennus
  Jääkaapin tai pakastimen voi asettaa normaalin tason alle, jonka syvyys on 60 cm.

  Anti-bakteria
  Tämän erikoistekniikan avulla jääkaappi pysyy aina bakteerittomana. Jääkaappi tai pakastin tulee joka tapauksessa puhdistaa säännöllisesti.

  Automaattisulatus
  Jääkaappi täytyy sulattaa säännöllisesti. Joissain jääkaapeissa on sitä varten automaattitoiminto.

  Design
  Jotkut mallit on suunniteltu erittäin kauniiksi. Ne ovat tehty esim. kokonaan metallista tai kromista ja niissä on kaareva ovi normaalin littanan oven sijaan. Tällaisia malleja esittelee mielellään keittiössään.

  Energialuokka
  Jääkaappi ja pakastin toimivat virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta G:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa jääkaappi- ja pakastinmalleista kuuluvat luokkiin A, B, ja C, jotkut merkit tekevät vielä F- ja G-malleja. Ekonomisemmat jääkaapit ja pakastimet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

  Energiankulutus
  Energiankulutus ilmoitetaan yksikössä kilowatti/vuosi.

  Jääkaappi-pakastin yhdistelmän tyyppi
  - side-by-side: Jääkaappi ja pakastin vierekkäin. Joko erikseen tai yhdessä
  - Pakastin alhaalla (upside down): kätevä, koska jääkaappi osiota käytetään enemmän.
  - Pakastin ylhäällä
  - Pelkkä jääkaappi
  - Pelkkä pakastin

  Jäämurska
  Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Jääpalakone
  Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Kylmävesihana
  Joissain malleissa on lisäosana kylmävesihana. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Lisätoiminnot
  Jääkaappi-pakastin yhdistelmissä on lisätoimintoja kuten automaattinen sulatus, ovihälytin, lapsilukko, jääpalakone, jäänmurskaaja, tai kylmävesihana, nimetäkseen vain muutamia. Lisätoiminnot lisäävät tietenkin hintaa. Kaikkiin jääkaappeihin kuuluu vakiovarusteena ovessa oleva tila pulloille, tölkeille tai muille pienille tuotteille, hyllyjä, vihanneslaatikko ja sisävalo.

  Läpinäkyvät laatikot
  Läpinäkyvät laatikot ovat käytännöllisiä, koska silloin näkee suoraan mitä laatikossa on säilöttynä.

  Muutettava sisäovi
  Ovensisäpuolen saa suunniteltua ja rakennettua sellaiseksi kuin haluaa mallissa mukana tulevilla osilla.

  Nolla-astetila
  Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Oven avautumissuunta
  Huomioi haluamasi mallin ovenavautumissuunta jääkaappia tai pakastinta ostaessa. Joissain malleissa oven avautumissuunnan saa valittua (tai muutettua).

  Paino
  Paino kilogrammoissa ilman pakkausmateriaalia.

  Pakastimen lämpötila
  Pakastimen tai pakastinlokeron lämpötilat ilmoitetaan tähdillä. Mitä enemmän tähtiä, sitä alhaisemman lämpötilan pakastimella saavuttaa ja sitä pidempään tuotteet säilyvät pakastimessa. Haittapuolena on korkeampi energiankulutus niissä pakastimissa jotka saa jäädytettyä alhaisempiin lämpötiloihin (pakastimet joissa enemmän tähtiä).

  Pakastimen/ jääkaapin tilavuus
  Ilmoitetaan litroissa

  Pakastuskapasiteetti
  Pakastimen tiedoissa ilmoitetaan pakastuskapasiteetti. Tämä annetaan kiloissa/ vuorokausi. Jotta tuotteet pakastuisivat optimaalisesti ilmoitettua rajaa ei tulisi ylittää.

  Pullojen määrä
  Oveen tai pulloille erikseen tarkoitettuun hyllyyn mahtuva pullojen lukumäärä.

  Päällerakennus
  Päällerakennus tarkoittaa sitä, että jääkaapin tai pakastimen voi asettaa toisen jääkaapin tai pakastimen, tai muun laitteen päälle.

  Sulatusveden poisto
  Sulatusvesi kulkee jääkaapista pois tiettyä kanavaa pitkin niin, että sulatusvesi ei valu kaikkialle.

  Sähköinen lämpötilan säännöstely
  Haluttu lämpötila pitää asentaa laitteeseen, jonka jälkeen jääkaappi mittaa itse lämpötilan ja pysyy asetetussa lämpötilassa.

  Säilytysaika
  Jos sähkövirta jääkaappiin katkeaa, niin ruoka säilyy siellä vielä hyvänä tietyn aikaa. Tämä aika ilmoitetaan käyttöohjeissa.

  Vihanneslaatikko
  Kuinka monta vihanneslaatikkoa malliin kuuluu ja niiden tilavuus.

  Viilennystoiminto
  Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin. Viilennystoiminto on kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti.

  Viimeistely
  Kauniimman ulkomuodon saavuttaakseen jääkaappi tai pakastin voidaan viimeistellä eri materiaaleilla (metalli, kromi). Tällöin normaaliin valkoiseen oveen saadaan vaihtelua.

  Yhteis tilavuus
  Annettu litroissa, koko jääkaappi-pakastin yhdistelmästä.

  Ympäristölämpötila
  Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Hankkiessa jääkaappia tai pakastinta esim. kellariin missä lämpötila voi olla alhainen, tulee huolehtia siitä että kaappi sopii kylmään tilaan, muuten siinä voi esiintyä toimintahäiriöitä. Tämä sääntö pätee myös toisinpäin: laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä mikäli se laitetaan tilaan missä lämpötila on sille liian korkea.

  • Bosch Laaja valikoima Bosch jääkaappeja
  • Whirlpool Laaja valikoima Whirlpoolin jääkaappeja
  • Electrolux Laaja valikoima Electrolux- jääkaappeja
  • Leveys alle 55 cm Jääkaapit, joiden leveys alle 55 cm
  • Leveys 60cm Jääkaapit, joiden leveys 60 cm
  • Leveys yli 60cm Jääkaapit, joiden leveys yli 60 cm
  • Energialuokka A+ A+ energialuokan jääkaapit
  • Energialuokka A A+ energialuokan jääkaapit
  • Valkoinen väri Valkoiset jääkaapit
  • Metalliväri Metallinväriset jääkaapit
  • Punainen väri Metallinväriset jääkaapit
  • Edulliset Jääkaapit, joiden hinta alle 500 euroa
  • Keskihintaiset Jääkaapit, joiden hinta 500-750 euroa
  • Kalliit Jääkaapit, joiden hinta 750-1100 euroa
 • LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/7/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817277.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/8/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817278.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/7/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvNy9sZy1nc2IzMjVzd3F2LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODE3Mjc3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/8/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817278.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvOC9sZy1nc2IzMjVzd3F2LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODE3Mjc4LmpwZw==
  LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin (41)
  8.1 (1)
  LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin
  Käytännöllinen jääkaappi/pakastin
  Kaappi on hyvin käytännöllinen ja toimiva. Siinä on hyvä hinta/laatu suhde. Helppo pitää puhtaana. Sopivan tilava ja tyylikäs. Siinä on kaikki sopivassa kopaktissa paketiassa.
  9.7
  0 10
 • Bosch
  • bosch
 • Whirlpool
  • whirlpool
 • Electrolux
  • electrolux
 • Leveys alle 55 cm
  • kapea
 • Leveys 60cm
  • normaali
 • Leveys yli 60cm
  • leveä
 • Energialuokka A+
  • _a_
  • a_
 • Energialuokka A
  • a
 • Valkoinen väri
  • valkoinen
 • Metalliväri
  • ruostumaton_tera_s
 • Punainen väri
  • punainen
 • Keskihintaiset
  • keskihintaiset
 • Kalliit
  • kalliit
Jääkaapit 6.7 (9)
0 - 24
 • Rosenlew RJPK 2600 Vapaasti seisova Valkoinen 184l 44l A+
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/8/rosenlew-rjpk-2600-22203528.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/3/rosenlew-rjpk-2600-23823013.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/8/rosenlew-rjpk-2600-22203528.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzIvOC9yb3Nlbmxldy1yanBrLTI2MDAtMjIyMDM1MjguanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/3/rosenlew-rjpk-2600-23823013.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvMy9yb3Nlbmxldy1yanBrLTI2MDAtMjM4MjMwMTMuanBn
  Rosenlew RJPK 2600 Vapaasti seisova Valkoinen 184l 44l A+ (280)
  Rosenlew RJPK 2600 Vapaasti seisova Valkoinen 184l 44l A+
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  299.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  299.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  7
  most_sold
 • Rosenlew RJKL3000 jääkaappi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/rosenlew-jaakaappi-rjkl3000-33848744.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvUkpLTDMwMDA/JGZ1bGwk
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/5/2/rosenlew-jaakaappi-rjkl3000-43747352.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvNzYwYjA1NmEtMDkyMi00MDU0LTg2ZWQtNmZiNzkxNGFjMDFiL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/3/rosenlew-jaakaappi-rjkl3000-46711893.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS83MzMyNTQzNDI3NjY2X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/5/rosenlew-rjkl3000-refrigerator-47095425.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/rosenlew-jaakaappi-rjkl3000-33848744.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvUkpLTDMwMDA/JGZ1bGwk
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/5/2/rosenlew-jaakaappi-rjkl3000-43747352.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvNzYwYjA1NmEtMDkyMi00MDU0LTg2ZWQtNmZiNzkxNGFjMDFiL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/3/rosenlew-jaakaappi-rjkl3000-46711893.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS83MzMyNTQzNDI3NjY2X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/5/rosenlew-rjkl3000-refrigerator-47095425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzIvNS9yb3Nlbmxldy1yamtsMzAwMC1yZWZyaWdlcmF0b3ItNDcwOTU0MjUuanBn
  Rosenlew RJKL3000 jääkaappi (132)
  Rosenlew RJKL3000 jääkaappi
  Power.fi Power.fi
  334, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  334, ? (offer_sdt_unknown)
  5
 • Zanussi ZRG10800WA yhdistelmäjääkaappi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/0/9/zanussi-zrg10800wa-combi-fridge-23818909.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/0/9/zanussi-zrg10800wa-combi-fridge-23818909.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzAvOS96YW51c3NpLXpyZzEwODAwd2EtY29tYmktZnJpZGdlLTIzODE4OTA5LmpwZw==
  Zanussi ZRG10800WA yhdistelmäjääkaappi (96)
  Zanussi ZRG10800WA yhdistelmäjääkaappi
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  199, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  199, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Electrolux ENN2800AJW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/7/electrolux-enn2800ajw-24283547.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/7/electrolux-enn2800ajw-24283547.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzQvNy9lbGVjdHJvbHV4LWVubjI4MDBhanctMjQyODM1NDcuanBn
  Electrolux ENN2800AJW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A (80)
  Electrolux ENN2800AJW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  399, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  399, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Bosch KGV36UW20 jääkaappipakastin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/4/bosch-kgv36uw20-24924114.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/5/bosch-kgv36uw20-24924115.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/9/bosch-kgv36uw20-fridge-freezer-25562949.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/0/bosch-kgv36uw20-fridge-freezer-25562950.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/4/bosch-kgv36uw20-24924114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNC9ib3NjaC1rZ3YzNnV3MjAtMjQ5MjQxMTQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/5/bosch-kgv36uw20-24924115.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNS9ib3NjaC1rZ3YzNnV3MjAtMjQ5MjQxMTUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/9/bosch-kgv36uw20-fridge-freezer-25562949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzQvOS9ib3NjaC1rZ3YzNnV3MjAtZnJpZGdlLWZyZWV6ZXItMjU1NjI5NDkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/0/bosch-kgv36uw20-fridge-freezer-25562950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvMC9ib3NjaC1rZ3YzNnV3MjAtZnJpZGdlLWZyZWV6ZXItMjU1NjI5NTAuanBn
  Bosch KGV36UW20 jääkaappipakastin (79)
  Bosch KGV36UW20 jääkaappipakastin
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  410, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  410, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Candy CCBS 5152 W Vapaasti seisova Valkoinen 135l 55l A+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/3/candy-ccbs-5152-w-24821333.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/4/candy-ccbs-5152-w-24821334.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/6/9/candy-ccbs-5152-w-24834069.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/9/9/candy-ccbs-5152-w-24834399.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/8/0/candy-ccbs-5152-w-24834880.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/3/candy-ccbs-5152-w-24821333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvMy9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgyMTMzMy5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/4/candy-ccbs-5152-w-24821334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvNC9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgyMTMzNC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/6/9/candy-ccbs-5152-w-24834069.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzYvOS9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgzNDA2OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/9/9/candy-ccbs-5152-w-24834399.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzkvOS9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgzNDM5OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/8/0/candy-ccbs-5152-w-24834880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvMC9jYW5keS1jY2JzLTUxNTItdy0yNDgzNDg4MC5qcGc=
  Candy CCBS 5152 W Vapaasti seisova Valkoinen 135l 55l A+ (73)
  Candy CCBS 5152 W Vapaasti seisova Valkoinen 135l 55l A+
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  339.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  339.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Electrolux ENN2800BOW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A+
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/9/1/electrolux-enn-2800-bow-20600891.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/8/electrolux-enn2800bow-23976108.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386944.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386945.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386946.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386947.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386949.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/9/1/electrolux-enn-2800-bow-20600891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzkvMS9lbGVjdHJvbHV4LWVubi0yODAwLWJvdy0yMDYwMDg5MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/8/electrolux-enn2800bow-23976108.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvOC9lbGVjdHJvbHV4LWVubjI4MDBib3ctMjM5NzYxMDguanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386944.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzQvNC9lbGVjdHJvbHV4LWVubjI4MDBib3ctYnVpbHQtaW4td2hpdGUtMjAybC03NWwtYS0tNTQzODY5NDQuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386945.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzQvNS9lbGVjdHJvbHV4LWVubjI4MDBib3ctYnVpbHQtaW4td2hpdGUtMjAybC03NWwtYS0tNTQzODY5NDUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386946.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzQvNi9lbGVjdHJvbHV4LWVubjI4MDBib3ctYnVpbHQtaW4td2hpdGUtMjAybC03NWwtYS0tNTQzODY5NDYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386947.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzQvNy9lbGVjdHJvbHV4LWVubjI4MDBib3ctYnVpbHQtaW4td2hpdGUtMjAybC03NWwtYS0tNTQzODY5NDcuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/electrolux-enn2800bow-built-in-white-202l-75l-a--54386949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzQvOS9lbGVjdHJvbHV4LWVubjI4MDBib3ctYnVpbHQtaW4td2hpdGUtMjAybC03NWwtYS0tNTQzODY5NDkuanBn
  Electrolux ENN2800BOW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A+ (62)
  Electrolux ENN2800BOW Sisäinen Valkoinen 202l 75l A+
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  429, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  429, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Bosch KGN34X44 jääkaappipakastin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/9/6/bosch-kgn-34x44-18691096.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/4/7/bosch-kgn-34x44-23897247.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/4/8/bosch-kgn-34x44-23897248.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/9/6/bosch-kgn-34x44-18691096.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNi9ib3NjaC1rZ24tMzR4NDQtMTg2OTEwOTYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/4/7/bosch-kgn-34x44-23897247.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzQvNy9ib3NjaC1rZ24tMzR4NDQtMjM4OTcyNDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/4/8/bosch-kgn-34x44-23897248.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzQvOC9ib3NjaC1rZ24tMzR4NDQtMjM4OTcyNDguanBn
  Bosch KGN34X44 jääkaappipakastin (56)
  Bosch KGN34X44 jääkaappipakastin
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  499, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  499, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/1/samsung-rs7527-thc-ww-19559111.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/samsung-rs7527-thc-ww-20559940.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/9/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818229.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/3/0/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818230.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/1/samsung-rs7527-thc-ww-19559111.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzEvMS9zYW1zdW5nLXJzNzUyNy10aGMtd3ctMTk1NTkxMTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/samsung-rs7527-thc-ww-20559940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMC9zYW1zdW5nLXJzNzUyNy10aGMtd3ctMjA1NTk5NDAuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/9/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818229.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzIvOS9zYW1zdW5nLXJzNzUyN3RoY3d3LXNpZGUtYnktc2lkZS1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MTgyMjkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/3/0/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818230.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzMvMC9zYW1zdW5nLXJzNzUyN3RoY3d3LXNpZGUtYnktc2lkZS1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MTgyMzAuanBn
  Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin (55)
  Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  997, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  997, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Electrolux EJ2801AOX2 Vapaasti seisova Hopea, Ruostumaton teräs 215l 50l A+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/2/electrolux-ej2801aox2-24188052.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/2/electrolux-ej2801aox2-24188052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMi9lbGVjdHJvbHV4LWVqMjgwMWFveDItMjQxODgwNTIuanBn
  Electrolux EJ2801AOX2 Vapaasti seisova Hopea, Ruostumaton teräs 215l 50l A+ (42)
  Electrolux EJ2801AOX2 Vapaasti seisova Hopea, Ruostumaton teräs 215l 50l A+
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  369, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  369, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Gram KF 3255-90 jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/3/9/gram-kf-3255-90-19442339.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/4/gram-kf-3255-90-fridge-freezer-23822634.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/3/9/gram-kf-3255-90-19442339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvOS9ncmFtLWtmLTMyNTUtOTAtMTk0NDIzMzkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/4/gram-kf-3255-90-fridge-freezer-23822634.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvNC9ncmFtLWtmLTMyNTUtOTAtZnJpZGdlLWZyZWV6ZXItMjM4MjI2MzQuanBn
  Gram KF 3255-90 jääkaappipakastin (42)
  Gram KF 3255-90 jääkaappipakastin
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  421.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  421.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/7/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817277.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/8/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817278.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/7/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvNy9sZy1nc2IzMjVzd3F2LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODE3Mjc3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/8/lg-gsb325swqv-fridge-freezer-23817278.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvOC9sZy1nc2IzMjVzd3F2LWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODE3Mjc4LmpwZw==
  LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin (41)
  8.1 (1)
  LG GSB325SWQV side-by-side-jääkaappipakastin
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.334698668284601 (6)
  914, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.334698668284601 (6)
  914, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Upo R1410 JÄÄKAAPPI
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/8/upo-r1410-jaakaappi-47525448.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1iLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy83My8yXzE1ODc1OC0yNzc4eDMwMDAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/8/upo-r1410-jaakaappi-47525448.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1iLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy83My8yXzE1ODc1OC0yNzc4eDMwMDAuanBn
  Upo R1410 JÄÄKAAPPI (40)
  Upo R1410 JÄÄKAAPPI
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  234.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  234.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Schlosser BC 50W
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/3/schlosser-bc-50w-22200443.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/3/schlosser-bc-50w-22200443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzQvMy9zY2hsb3NzZXItYmMtNTB3LTIyMjAwNDQzLmpwZw==
  Schlosser BC 50W (39)
  Schlosser BC 50W
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  129, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  129, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Gram KS 3135-90 jääkaappi
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/0/gram-ks-3135-90-19442340.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/9/gram-ks-3135-90-refrigerator-23822579.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/0/gram-ks-3135-90-19442340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMC9ncmFtLWtzLTMxMzUtOTAtMTk0NDIzNDAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/9/gram-ks-3135-90-refrigerator-23822579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzcvOS9ncmFtLWtzLTMxMzUtOTAtcmVmcmlnZXJhdG9yLTIzODIyNTc5LmpwZw==
  Gram KS 3135-90 jääkaappi (38)
  Gram KS 3135-90 jääkaappi
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  259, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  259, 4pv (offer_sdt_4_days)
  7
 • Upo RF2710 jääkaappipakastin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/8/upo-rf-2710-19094408.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/0/upo-rf2710-fridge-freezer-23822750.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/1/upo-rf2710-fridge-freezer-23822751.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/2/upo-rf2710-fridge-freezer-23822752.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/8/upo-rf-2710-19094408.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzAvOC91cG8tcmYtMjcxMC0xOTA5NDQwOC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/0/upo-rf2710-fridge-freezer-23822750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzUvMC91cG8tcmYyNzEwLWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODIyNzUwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/1/upo-rf2710-fridge-freezer-23822751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzUvMS91cG8tcmYyNzEwLWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODIyNzUxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/2/upo-rf2710-fridge-freezer-23822752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzUvMi91cG8tcmYyNzEwLWZyaWRnZS1mcmVlemVyLTIzODIyNzUyLmpwZw==
  Upo RF2710 jääkaappipakastin (38)
  Upo RF2710 jääkaappipakastin
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  294.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  294.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Rosenlew RJPK 2800 Vapaasti seisova Valkoinen 215l 50l A+
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/6/rosenlew-rjpk-2800-22204196.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/9/rosenlew-rjpk-2800-23823009.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/6/rosenlew-rjpk-2800-22204196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNi9yb3Nlbmxldy1yanBrLTI4MDAtMjIyMDQxOTYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/9/rosenlew-rjpk-2800-23823009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzAvOS9yb3Nlbmxldy1yanBrLTI4MDAtMjM4MjMwMDkuanBn
  Rosenlew RJPK 2800 Vapaasti seisova Valkoinen 215l 50l A+ (35)
  Rosenlew RJPK 2800 Vapaasti seisova Valkoinen 215l 50l A+
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  398, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  398, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Candy CCTOS 502XH yhdistelmäjääkaappi
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/1/1/candy-cctos-502xh-combi-fridge-24527711.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/1/1/candy-cctos-502xh-combi-fridge-24527711.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvMS9jYW5keS1jY3Rvcy01MDJ4aC1jb21iaS1mcmlkZ2UtMjQ1Mjc3MTEuanBn
  Candy CCTOS 502XH yhdistelmäjääkaappi (34)
  Candy CCTOS 502XH yhdistelmäjääkaappi
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  229, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  229, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • AEG S44020KDW0 JÄÄVIILEÄKAAPPI
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/2/aeg-s44020kdw0-jaaviileakaappi-42960572.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MS90bl9BRUctUzQ0MDIwS0RXMC1KQUFWSUlMRUFLQUFQUEktNzMzMjU0MzQyNjQ2MS0xMDIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/9/aeg-s44020kdw0-44940939.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/7/2/aeg-s44020kdw0-jaaviileakaappi-42960572.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MS90bl9BRUctUzQ0MDIwS0RXMC1KQUFWSUlMRUFLQUFQUEktNzMzMjU0MzQyNjQ2MS0xMDIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/9/aeg-s44020kdw0-44940939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzMvOS9hZWctczQ0MDIwa2R3MC00NDk0MDkzOS5qcGc=
  AEG S44020KDW0 JÄÄVIILEÄKAAPPI (34)
  AEG S44020KDW0 JÄÄVIILEÄKAAPPI
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  6.850032965733288 (10)
  599, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  6.850032965733288 (10)
  599, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  5
 • Smeg FAB28RR1 yhdistelmäjääkaappi
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/8/smeg-fab28rr1-18783698.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/5/9/smeg-fab28rr1-combi-fridge-23769259.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/0/smeg-fab28rr1-combi-fridge-23769260.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/7/7/smeg-fab28rr1-combi-fridge-52837377.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/8/smeg-fab28rr1-18783698.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzkvOC9zbWVnLWZhYjI4cnIxLTE4NzgzNjk4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/5/9/smeg-fab28rr1-combi-fridge-23769259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvOS9zbWVnLWZhYjI4cnIxLWNvbWJpLWZyaWRnZS0yMzc2OTI1OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/0/smeg-fab28rr1-combi-fridge-23769260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvMC9zbWVnLWZhYjI4cnIxLWNvbWJpLWZyaWRnZS0yMzc2OTI2MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/7/7/smeg-fab28rr1-combi-fridge-52837377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzcvNy9zbWVnLWZhYjI4cnIxLWNvbWJpLWZyaWRnZS01MjgzNzM3Ny5qcGc=
  Smeg FAB28RR1 yhdistelmäjääkaappi (33)
  Smeg FAB28RR1 yhdistelmäjääkaappi
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  1504, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  1504, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Scancool Coca-Cola jääkaappi Scancool Cool Cube 62 L
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/7/scancool-coca-cola-jaakaappi-scancool-cool-cube-62-l-49767327.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy50YWxvb24uY29tL2t1dmF0L3RrL2thcmtrYWluZW4vamFha2FhcHBpX2NvY2FfY29sYV9zY2FuY29vbF9jb29sX2N1YmVfNjJfbC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/9/6/scancool-coca-cola-jaakaappi-scancool-cool-cube-62-l-51564396.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTg1MTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/2/6/scancool-coca-cola-jaakaappi-scancool-cool-cube-62-l-54686026.jpg?m=aHR0cDovL2Vrb2RpbmtvbmVldC5maS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvY2FjaGUvNi9pbWFnZS85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9zL2Mvc2NhbmNvb2xfbWlvMjN3XzIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/7/scancool-coca-cola-jaakaappi-scancool-cool-cube-62-l-49767327.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy50YWxvb24uY29tL2t1dmF0L3RrL2thcmtrYWluZW4vamFha2FhcHBpX2NvY2FfY29sYV9zY2FuY29vbF9jb29sX2N1YmVfNjJfbC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/9/6/scancool-coca-cola-jaakaappi-scancool-cool-cube-62-l-51564396.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NTg1MTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/2/6/scancool-coca-cola-jaakaappi-scancool-cool-cube-62-l-54686026.jpg?m=aHR0cDovL2Vrb2RpbmtvbmVldC5maS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvY2FjaGUvNi9pbWFnZS85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9zL2Mvc2NhbmNvb2xfbWlvMjN3XzIuanBn
  Scancool Coca-Cola jääkaappi Scancool Cool Cube 62 L (32)
  Scancool Coca-Cola jääkaappi Scancool Cool Cube 62 L
  Taloon.com Taloon.com
  243, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Taloon.com Taloon.com
  243, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  1
 • LG GSL325NSYV side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/9/1/lg-gsl325nsyv-side-by-side-refrigerator-23815591.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/9/2/lg-gsl325nsyv-side-by-side-refrigerator-23815592.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/9/1/lg-gsl325nsyv-side-by-side-refrigerator-23815591.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzkvMS9sZy1nc2wzMjVuc3l2LXNpZGUtYnktc2lkZS1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MTU1OTEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/9/2/lg-gsl325nsyv-side-by-side-refrigerator-23815592.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzkvMi9sZy1nc2wzMjVuc3l2LXNpZGUtYnktc2lkZS1yZWZyaWdlcmF0b3ItMjM4MTU1OTIuanBn
  LG GSL325NSYV side-by-side-jääkaappipakastin (31)
  LG GSL325NSYV side-by-side-jääkaappipakastin
  Power.fi Power.fi
  1099.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1099.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Haier French Door HB14FMAA Vapaasti seisova 274l 108l A+ Platina
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/6/0/haier-french-door-hb14fmaa-freestanding-274l-108l-a-platinum-54498160.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/6/1/haier-french-door-hb14fmaa-freestanding-274l-108l-a-platinum-54498161.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/6/0/haier-french-door-hb14fmaa-freestanding-274l-108l-a-platinum-54498160.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvMC9oYWllci1mcmVuY2gtZG9vci1oYjE0Zm1hYS1mcmVlc3RhbmRpbmctMjc0bC0xMDhsLWEtcGxhdGludW0tNTQ0OTgxNjAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/6/1/haier-french-door-hb14fmaa-freestanding-274l-108l-a-platinum-54498161.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvMS9oYWllci1mcmVuY2gtZG9vci1oYjE0Zm1hYS1mcmVlc3RhbmRpbmctMjc0bC0xMDhsLWEtcGxhdGludW0tNTQ0OTgxNjEuanBn
  Haier French Door HB14FMAA Vapaasti seisova 274l 108l A+ Platina (29)
  Haier French Door HB14FMAA Vapaasti seisova 274l 108l A+ Platina
  Digishop Digishop
  7.257534246575343 (2)
  64.94, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Digishop Digishop
  7.257534246575343 (2)
  64.94, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • AEG S84020KMW0
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/8/aeg-s84020kmw0-30603428.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/8/aeg-s84020kmw0-30603428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzIvOC9hZWctczg0MDIwa213MC0zMDYwMzQyOC5qcGc=
  AEG S84020KMW0 (28)
  AEG S84020KMW0
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  6.850032965733288 (10)
  799, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  6.850032965733288 (10)
  799, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  6
2 36
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • Alle €500 (budget)
  • €500 - €750 (keskihintaiset)
  • €750 - €1100 (kalliit)
  • Yli €1100 (erittäin kalliit)
 • Kuinka suuren kapasiteetin jääkaappia tarvitset? (kapasiteetti_riitta_a_):
  • 1-2 hengen viikottaisille ruokaostoksille (≤150l) (1_2_hengen_viikottaisille_ruokaostoksille_150l_)
  • 3-4 hengen viikottaisille ruokaostoksille (151-250l) (3_4_hengen_viikottaisille_ruokaostoksille_151_250l_)
  • Mahdollisimman suurelle määrälle ruokaostoksia (>250l) (mahdollisimman_suurelle_ma_a_ra_lle_ruokaostoksia_250l_)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Beige (beige)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hiekka (hiekka)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Kerman väri (kerman_va_ri)
  • Kromattu (kromattu)
  • Metallinen (metallinen)
  • Multi (multi)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Platina (platina)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Saksanpähkinä (saksanpa_hkina_)
  • Shampanja (shampanja)
  • Sininen (sininen)
  • Suklaa (suklaa)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Kuinka leveää jääkaappia etsit? (leveys):
  • Kapea (alle 55 cm) (kapea)
  • Normaali (60 cm) (normaali)
  • Leveä (yli 60 cm) (leveä)
 • Minkä energialuokan jääkaappia etsit? (energialuokka):
  • (A+) (_a_)
  • A (a)
  • A++ (a_)
  • B (b)
  • C (c)
  • D (d)
  • E (e)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
 • Kuinka syvää jääkaappia tarvitset? (syvyys):
  • Pienikokoinen (alle 56 cm) (pienikokoinen)
  • Normaali syvyys (56-65 cm) (normaali syvyys)
  • Erittäin syvä (yli 65 cm) (erittäin syvä)
 • Mikä tähtiluokitus sopii sinulle parhaiten? (ta_htiluokitus):
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
 • Kuinka korkeaa jääkaappia tarvitset? (tuotteen_korkeus):
  • Matala (alle 155 cm) (matala)
  • Normaali (155-180 cm) (normaali)
  • Korkea (180-190 cm) (korkea)
  • Erittäin korkea (yli 190 cm) (erittäin korkea)
 • Mikä kotelon muotoilu sopii sinulle parhaiten? (kotelon_muotoilu):
  • pöydänaluskoneet (po_yda_naluskoneet)
  • Sisäinen (sisa_inen)
  • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
 • Mitä lisätoimintoja tarvitset? (ja_a_kaapin_lisa_toiminnot):
  • Jääpalakone (ja_a_palakone)
  • Kääntö-ovet (ka_a_nto_ovet)
  • Näyttö (na_ytto_)
  • NoFrost pakastin (nofrost_pakastin)
  • Vesiannostelija (vesiannostelija)
 • Kuinka suurta nettokapasiteettia tarvitset? (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti):
  • < 195 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_200)
  • 195 litra (litroja) - 230 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_200_230)
  • 230 litra (litroja) - 300 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_230_300)
  • ≥ 300 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_300)
 • Missä haluat pakastelokeron sijaitsevan? (ja_a_kaapin_paikka):
  • Päällä (pa_a_lla_)
  • Pohjalla (pohjalla)
  • Sivussa (sivussa)
 • Kuinka suuri sähkönkulutus sopii sinulle parhaiten? (ja_a_kaapin_sa_hko_nkulutus):
  • Alhaisesta normaaliin (alhaisesta_normaaliin)
  • Mahdollisimman alhaisina (mahdollisimman_alhaisina)
  • Ylä-keskiluokkainen hyvällä suorituskyvyllä (yla_keskiluokkainen_hyva_lla_suorituskyvylla_)
 • Mikä kokonaisnettokapasiteetti sopii tarpeisiisi? (kokonaisnettokapasiteetti):
  • < 265 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_270)
  • 265 litra (litroja) - 305 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_270_310)
  • 305 litra (litroja) - 340 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_310_340)
  • ≥ 340 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_340)
 • Missä kohdassa tahdot oven saranoiden olevan? (oven_sarana):
  • Oikea (oikea)
  • Vasen (vasen)
  • Vierekkäin (vierekka_in)
  • Ylös (ylo_s)
 • Mikä pakastimen nettokapasiteetti sopii tarpeisiisi? (pakastimen_nettokapasiteetti):
  • < 65 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_65)
  • 65 litra (litroja) - 90 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_65_90)
  • 90 litra (litroja) - 95 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_90_95)
  • ≥ 95 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_95)
 • Minkä tyyppistä jääkaappia etsit? (tyyppi_ja_a_kaappi):
  • Jenkkikaappi (jenkkikaappi)
  • Ranska (ranska)
  • Tupla (tupla)
  • Työtason alle (tyo_tason_alle)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • LG GSL 325 (lg_gsl_325)
  • Smeg FAB30 (smeg_fab30)
  • Smeg FAB32L (smeg_fab32l)
  • Smeg FAB32R (smeg_fab32r)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi