x
x
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
× Kategoriat

jääkaappi

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita jääkaappi:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Yleiset tiedot

  Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • jääkaappipakastintyyppejä,
  • jääkaappipakastimen toiminnot,
  • jääkaappipakastimen muotoilu,
  • hintaeroja,
  • uusimmat kehitykset,
  • suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Ota seuraavat asiat huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa:

  1. Jääkaapin ja pakastimen tai pakastinlokeron kapasiteetti, kotona varattu tila jääkaapille, kotitaloutesi koko.
  2. Ovien kätisyys (avautuuko ovi oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa ovien suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
  3. Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Ota jääkaapille varatun ympäristön lämpötila huomioon jääkaappia ostaessa.
  4. Jääkaapin puhdistuksen ja puhtaana pidon helppous.

  Jääkaappipakastin tyyppejä
  Jääkaappeja on erilaisia. Tärkeimpiä tyyppejä ovat:

  • Pöytämalli: jääkaappi on mahdollisuus asettaa pöytätason alapuolelle, mikäli tasolla on tarpeeksi korkeutta (85 cm) ja syvyyttä (60 cm).
  • Jääkaappipakastin: Jääkaappi, jossa on pakastinlokero.
  • Jääkaappi/pakastin yhdistelmäkaappi: Jääkaappi-pakastinyhdistelmässä on kaksi ovea päällekäin. Jos pakastin on alapuolella, kutsutaan mallia upside-down malliksi. Etuna upside-down mallissa on se, että eniten tarvittu osio (jääkaappi) on silmien korkeudella ja helposti käden ulottuvilla.
  • Amerikkalainen (jenkki) jääkaappi: toiselta nimeltään side-by-side malli. Ovet ovat vierekkäin ja leveyttä tällaisella kaapilla on n. 120 cm. Tällaisen mallin ovessa on usein jääpalakone, joten hankkiessa täytyy ottaa huomioon se, että jääkaappi pitää pystyä kiinnittämään vesijohtoon saadakseen jääpaloja.

  Jääkaapit ja yhdistelmäkaapit (paitsi jenkkikaappi) ovat yleensä 55-60 cm leveitä.
  Lisätietoa pakastimista löytyy kategoriasta pakastimet.

  Yllämainittuja jääkaappeja ja yhdistelmäkaappeja on saatavilla sekä irrallisena että integroituina versioina. Esimerkiksi baariin voi useimmiten rakennuttaa kaappeja eri mallistoista. Valkoiset ovet saa peitettyä asentamalla haluamansa kaapinoven näköiset ovet niiden päälle. Siten ei tarvitse pilata kauniiksi suunniteltua baaria valkoisilla ovilla.

  Jääkaappipakastimen toiminnot
  Jääkaappien ovessa on tilaa pulloille, tölkeille, ja muunlaisille pienille purkeille. Sen lisäksi vihanneslaatikot ja sisävalo ovat vakiovarusteita. Yhdistetyissä jääkaappipakastimissa on myös muita lisätoimintoja. Tässä muutama:

  • Antibakteriasuodatin
  • Automaattisulatus
  • Ovihälytin
  • Lapsilukko
  • Jääpalakone
  • Jään murskaaja
  • Tehoviilennys

  Tässä vain muutama esimerkki lisätoiminnoista. Lisätietoja lisätoiminnoista löytyy jääkaappipakastimien teknisten tietojen selityksistä.


  Jääkaappipakastimen muotoilu
  On mukavaa, jos jääkaappi sopii keittiön muuhun sisustukseen. Jääkaapit ovat pääasiassa valkoisia tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa myös nk. design jääkaappeja, jotka ovat rohkean värisiä tai erikoisen muotoisia. Jääkaappi sijoitetaan kuitenkin usein keittiössä sille tarkoitettuun koloon, joten silloin erikoinen muotoilu ei pääse oikeuksiinsa.

  Hintaeroja
  Jääkaappien välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien jääkaapit, paremman energialuokan jääkaapit ja jääkaapit, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja jääkaappiin kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design jääkaappien hinta nousee myös muita korkeammaksi.

  Uusimmat kehitykset
  Ympäristöstä huolehtiminen ja energian säästö ovat tärkeitä teemoja nykyään ja sen huomaa myös jääkaappien kehittämisessä. Uudet jääkaapit sijoittuvat korkealle energialuokassa niiden mainion teknologian ansiosta. Niissä käytetään ohuempia eristysmateriaaleja, jotta jääkaapin tilavuutta saataisiin lisättyä. Muita uusia kehityksiä ovat:

  • No-frost: jääkaappia ei tarvitse sulattaa, koska sinne ei muodostu jäätä.
  • Viilennystoiminto: kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti. Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin.
  • Nolla-astetila: pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä
  Yleisiä jääkaappipakastinmerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Lg, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Smeg, UPO, Whirlpool ja Zanussi.

  Vertaile täällä jääkaappeja ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  Mikä ero on pakastekaapilla ja pakastearkulla?
  Pakastekaapissa ovi sijaitsee etupuolella ja sisällä on laatikoita joihin tuotteet saa säilöttyä. Pakastearkku taas aukeaa päältäpäin. Sisällä on eri osioita mihin tuotteet saa säilöttyä laatikoiden sijaan. Pakastearkku on keskimäärin suurempi kuin pakastinkaappi. Pakastearkku on hyvä vaihtoehto, jos haluat säilöä suuria määriä esim. metsän antimia syksyisin.

  Voiko jääkaapin tai pakastimen sijoittaa kellariin?
  Jääkaapeilla ja pakastimilla on ihanne ympäristölämpötila jossa laite toimii optimaalisesti. Jos lämpötila on liian alhainen, jääkaappi tai pakastin voi lopettaa toimimisen kokonaan. Tämä seikka tulee ottaa huomioon kun hankkii jääkaappia tai pakastinta kellariin. HUOM. Myös liian lämmin ympäristö on pahasta.

  Mikä on nolla-astetila?
  Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Mikä on viinikaappi?
  Viinikaapissa viinejä voi säilyttää niiden ihanne lämpötilassa. Ainoastaan viinin ihannelämpötilassa viini on parhaimmillaan.

 • Termien selitykset

  Alla lista jääkaappien ja pakastimien teknisistä tiedoista selityksineen.

  Allerakennus
  Jääkaapin tai pakastimen voi asettaa normaalin tason alle, jonka syvyys on 60 cm.

  Anti-bakteria
  Tämän erikoistekniikan avulla jääkaappi pysyy aina bakteerittomana. Jääkaappi tai pakastin tulee joka tapauksessa puhdistaa säännöllisesti.

  Automaattisulatus
  Jääkaappi täytyy sulattaa säännöllisesti. Joissain jääkaapeissa on sitä varten automaattitoiminto.

  Design
  Jotkut mallit on suunniteltu erittäin kauniiksi. Ne ovat tehty esim. kokonaan metallista tai kromista ja niissä on kaareva ovi normaalin littanan oven sijaan. Tällaisia malleja esittelee mielellään keittiössään.

  Energialuokka
  Jääkaappi ja pakastin toimivat virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta G:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa jääkaappi- ja pakastinmalleista kuuluvat luokkiin A, B, ja C, jotkut merkit tekevät vielä F- ja G-malleja. Ekonomisemmat jääkaapit ja pakastimet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

  Energiankulutus
  Energiankulutus ilmoitetaan yksikössä kilowatti/vuosi.

  Jääkaappi-pakastin yhdistelmän tyyppi
  - side-by-side: Jääkaappi ja pakastin vierekkäin. Joko erikseen tai yhdessä
  - Pakastin alhaalla (upside down): kätevä, koska jääkaappi osiota käytetään enemmän.
  - Pakastin ylhäällä
  - Pelkkä jääkaappi
  - Pelkkä pakastin

  Jäämurska
  Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Jääpalakone
  Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Kylmävesihana
  Joissain malleissa on lisäosana kylmävesihana. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

  Lisätoiminnot
  Jääkaappi-pakastin yhdistelmissä on lisätoimintoja kuten automaattinen sulatus, ovihälytin, lapsilukko, jääpalakone, jäänmurskaaja, tai kylmävesihana, nimetäkseen vain muutamia. Lisätoiminnot lisäävät tietenkin hintaa. Kaikkiin jääkaappeihin kuuluu vakiovarusteena ovessa oleva tila pulloille, tölkeille tai muille pienille tuotteille, hyllyjä, vihanneslaatikko ja sisävalo.

  Läpinäkyvät laatikot
  Läpinäkyvät laatikot ovat käytännöllisiä, koska silloin näkee suoraan mitä laatikossa on säilöttynä.

  Muutettava sisäovi
  Ovensisäpuolen saa suunniteltua ja rakennettua sellaiseksi kuin haluaa mallissa mukana tulevilla osilla.

  Nolla-astetila
  Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

  Oven avautumissuunta
  Huomioi haluamasi mallin ovenavautumissuunta jääkaappia tai pakastinta ostaessa. Joissain malleissa oven avautumissuunnan saa valittua (tai muutettua).

  Paino
  Paino kilogrammoissa ilman pakkausmateriaalia.

  Pakastimen lämpötila
  Pakastimen tai pakastinlokeron lämpötilat ilmoitetaan tähdillä. Mitä enemmän tähtiä, sitä alhaisemman lämpötilan pakastimella saavuttaa ja sitä pidempään tuotteet säilyvät pakastimessa. Haittapuolena on korkeampi energiankulutus niissä pakastimissa jotka saa jäädytettyä alhaisempiin lämpötiloihin (pakastimet joissa enemmän tähtiä).

  Pakastimen/ jääkaapin tilavuus
  Ilmoitetaan litroissa

  Pakastuskapasiteetti
  Pakastimen tiedoissa ilmoitetaan pakastuskapasiteetti. Tämä annetaan kiloissa/ vuorokausi. Jotta tuotteet pakastuisivat optimaalisesti ilmoitettua rajaa ei tulisi ylittää.

  Pullojen määrä
  Oveen tai pulloille erikseen tarkoitettuun hyllyyn mahtuva pullojen lukumäärä.

  Päällerakennus
  Päällerakennus tarkoittaa sitä, että jääkaapin tai pakastimen voi asettaa toisen jääkaapin tai pakastimen, tai muun laitteen päälle.

  Sulatusveden poisto
  Sulatusvesi kulkee jääkaapista pois tiettyä kanavaa pitkin niin, että sulatusvesi ei valu kaikkialle.

  Sähköinen lämpötilan säännöstely
  Haluttu lämpötila pitää asentaa laitteeseen, jonka jälkeen jääkaappi mittaa itse lämpötilan ja pysyy asetetussa lämpötilassa.

  Säilytysaika
  Jos sähkövirta jääkaappiin katkeaa, niin ruoka säilyy siellä vielä hyvänä tietyn aikaa. Tämä aika ilmoitetaan käyttöohjeissa.

  Vihanneslaatikko
  Kuinka monta vihanneslaatikkoa malliin kuuluu ja niiden tilavuus.

  Viilennystoiminto
  Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin. Viilennystoiminto on kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti.

  Viimeistely
  Kauniimman ulkomuodon saavuttaakseen jääkaappi tai pakastin voidaan viimeistellä eri materiaaleilla (metalli, kromi). Tällöin normaaliin valkoiseen oveen saadaan vaihtelua.

  Yhteis tilavuus
  Annettu litroissa, koko jääkaappi-pakastin yhdistelmästä.

  Ympäristölämpötila
  Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Hankkiessa jääkaappia tai pakastinta esim. kellariin missä lämpötila voi olla alhainen, tulee huolehtia siitä että kaappi sopii kylmään tilaan, muuten siinä voi esiintyä toimintahäiriöitä. Tämä sääntö pätee myös toisinpäin: laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä mikäli se laitetaan tilaan missä lämpötila on sille liian korkea.

 • Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/5/4/miele-kd-12813-s-17876354.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/4/miele-kd-12813-s-24540054.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/5/miele-kd-12813-s-24540055.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/6/miele-kd-12813-s-24540056.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/1/2/miele-kd-12813-s-24852112.jpg
  Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+ (19)
  4.6657738095238095 (2)
  • 40 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+
  En valitettavasti voi suositella :(
  Tuote on ollut käytössäni hieman reilut kolme vuotta ja jo nyt normaalikäytöllä korjauskelvoton! On jossain vaiheessa päästänyt kylmäaineet ns. pihalle! Ja ei, kaappia ei ole kohdeltu väkivalloin, vaikkakin sen "itsesulattava" jääkaappiosa on jäässä... Mielen onneksi eivät myönnä Suomessa samaa kymmenen vuoden takuuta laitteelle, minkä antavat Saksassa....
  3.3
  0 10
 • Gram KS 3265-90
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/gram-ks-3265-90-19442342.jpg
  Gram KS 3265-90 (43)
  8.25 (1)
  Gram KS 3265-90
  Kestävin merkki!
  Meillä nyt 18 vuotta kestänyt, vaikka on tosi ahtaassa paikassa ja tuuletusta ei ole riittävästi! Kaikki osat irrotettavissa joten helppo pitää puhtaana!
  10.0
  0 10
 • Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/5/4/miele-kd-12813-s-17876354.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/4/miele-kd-12813-s-24540054.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/5/miele-kd-12813-s-24540055.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/6/miele-kd-12813-s-24540056.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/1/2/miele-kd-12813-s-24852112.jpg
  Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+ (19)
  4.6657738095238095 (2)
  • 40 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+
  Hiljainen jääkaappipakastin!
  Se, joka hankkimassa keskikokoista kapeaa mallia 1-2 hengen talouteen pieneen asuntoon, jossa laitteiden äänet helposti kuuluvat, niin tässä se on - erittäin hiljainen jääkaappipakastin. Olen tehnyt todella töitä saadakseni haluamani. Laite on myös järkevän näköinen, sisällä kunnon tila ja valo, pakasteen laatikot kannettavia eivätkä tipahda vedättäessä (kuten joissain malleissa). Ei mitään turhaa, saksalaisen selkeä!
  10.0
  0 10
 • Bosch KSV36VW30 jääkaappi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/2/bosch-ksv36vw30-18922632.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/8/bosch-ksv36vw30-18923018.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/7/bosch-ksv36vw30-refrigerator-23775107.jpg
  Bosch KSV36VW30 jääkaappi (30)
  7.75 (1)
  • 38 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Bosch KSV36VW30 jääkaappi
  yllätyksellinen jääkaappi
  hiljainen kone sekä vähemmän vie sähköä kuin miele, Bocch uusi tuttavuus ja todella paremmat ominaisuudet kuin mielellä jota olen aina aikaisemmin ostanut. vaihdampa Boschiin.
  9.0
  0 10
 • Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin (104)
  6.5 (2)
  • 39 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  Edullinen A+ jääkaappipakastin tietyin ongelmin
  + Gigantissa vain 299 € tarjouksessa + A+ energiakulutus (308 kWh/v) + Tilava jääkaappiosa (225 l) lasihyllyin (4 kpl) ja isolla vihanneslaatikolla, ovessa 3 lokerikkoa + munalokerikko + Sisätilojen käyttökelpoisuus ok + Hiljainen käyntiääni (39 dB) + Kätisyys vaihdettavissa - Pienehkö kahden ison ja yhden pienen laatikon pakastinosa (113 l) - Laitteen mukana tulee vain Whirlpoolin yleiskäyttöohje (Suomeksi), ei ollenkaan mallikohtaista käyttöohjetta, josta saisi jotain tietoa kyseisestä mallista tai sen lämpötilasuosituksista ym. Todella ympäripyöreä ohjevihkonen. - Ei pyöriä Ongelmana Whirlpool WBE3414W jääkaappipakastimessa on se, että siinä on yksi kompressori ja sama säädin jääkaapille/pakastimelle. Kun jääkaapin laittaa suositeltuun 6 asteeseen tai alle (suositus 3-6 astetta), niin pakastin kylmenee 23-24 asteeseen. Ja kun pakastimen saa suositeltuun 18 asteeseen, niin jääkaapissa on 10 astetta tai yli. Kompromissina jääkaapin ollessa 6-7 astetta pakastin on 23-24 asteessa ja kuluttaa enemmän sähköä kuin tarvitsisi, jos molemmat osat olisi säädetty optimaalisesti. Mittarisäädin on tässä asennossa lähellä max-asentoa, vaikka ohjekirjassa sanotaan että lämpötila pitäisi pitää med-asennossa. Tarkistettu kahdella eri jääkaappi/pakastinlämpömittarilla.
  6.7
  0 10
 • Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin (104)
  6.5 (2)
  • 39 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  Edullinen A+ jääkaappipakastin tietyin ongelmin
  + Gigantissa vain 299 € tarjouksessa + A+ energiakulutus (308 kWh/v) + Tilava jääkaappiosa (225 l) lasihyllyin (4 kpl) ja isolla vihanneslaatikolla, ovessa 3 lokerikkoa + munalokerikko + Sisätilojen käyttökelpoisuus ok + Hiljainen käyntiääni (39 dB) + Kätisyys vaihdettavissa - Pienehkö kahden ison ja yhden pienen laatikon pakastinosa (113 l) - Laitteen mukana tulee vain Whirlpoolin yleiskäyttöohje (Suomeksi), ei ollenkaan mallikohtaista käyttöohjetta, josta saisi jotain tietoa kyseisestä mallista tai sen lämpötilasuosituksista ym. Todella ympäripyöreä ohjevihkonen. - Ei pyöriä Ongelmana Whirlpool WBE3414W jääkaappipakastimessa on se, että siinä on yksi kompressori ja sama säädin jääkaapille/pakastimelle. Kun jääkaapin laittaa suositeltuun 6 asteeseen tai alle (suositus 3-6 astetta), niin pakastin kylmenee 23-24 asteeseen. Ja kun pakastimen saa suositeltuun 18 asteeseen, niin jääkaapissa on 10 astetta tai yli. Kompromissina jääkaapin ollessa 6-7 astetta pakastin on 23-24 asteessa ja kuluttaa enemmän sähköä kuin tarvitsisi, jos molemmat osat olisi säädetty optimaalisesti. Mittarisäädin on tässä asennossa lähellä max-asentoa, vaikka ohjekirjassa sanotaan että lämpötila pitäisi pitää med-asennossa. Tarkistettu kahdella eri jääkaappi/pakastinlämpömittarilla.
  6.3
  0 10
Jääkaapit 6.8 (16)
0 - 24
 • Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/0/whirlpool-wbe-3414-w-18953810.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/whirlpool-wbe-3414-w-19489235.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779268.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/whirlpool-wbe-3414-w-fridge-freezer-23779269.jpg
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin (104)
  6.5 (2)
  • 39 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Whirlpool WBE 3414 W jääkaappipakastin
  Gransbygden Gransbygden
  365, ? (offer_sdt_unknown)
  Gransbygden Gransbygden
  365, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  most_sold
 • Rosenlew RJP 4532
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/7/0/rosenlew-rjp-4532-22328470.jpg
  Rosenlew RJP 4532 (66)
  Rosenlew RJP 4532
  Veikon Kone Veikon Kone
  399, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  399, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/1/samsung-rs7527-thc-ww-19559111.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/samsung-rs7527-thc-ww-20559940.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/9/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818229.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/3/0/samsung-rs7527thcww-side-by-side-refrigerator-23818230.jpg
  Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin (57)
  • 39 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Samsung RS7527THCWW side-by-side-jääkaappipakastin
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  923, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  923, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • Gram KS 3265-90
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/gram-ks-3265-90-19442342.jpg
  Gram KS 3265-90 (43)
  8.25 (1)
  Gram KS 3265-90
  Veikon Kone Veikon Kone
  369, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  369, 5pv (offer_sdt_5_days)
  5
  good_buy
  best_reviewed
 • Zanussi ZRG11600WA jääkaappi
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/2/7/zanussi-zrg-11600-wa-20618227.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/3/6/zanussi-zrg-11600-wa-23906036.jpg
  Zanussi ZRG11600WA jääkaappi (40)
  • 37 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Zanussi ZRG11600WA jääkaappi
  Veikon Kone Veikon Kone
  149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  149, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Upo R6601 jääkaappi
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/0/upo-r6601-refrigerator-30629370.jpg
  Upo R6601 jääkaappi (40)
  • 38 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Upo R6601 jääkaappi
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  510, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  510, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Candy CCBS 5152 X jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/8/candy-ccbs-5152-x-24924118.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/7/0/candy-ccbs-5152-x-fridge-freezer-25673870.jpg
  Candy CCBS 5152 X jääkaappipakastin (40)
  Candy CCBS 5152 X jääkaappipakastin
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  343, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  343, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Bosch KSV36VW30 jääkaappi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/3/2/bosch-ksv36vw30-18922632.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/8/bosch-ksv36vw30-18923018.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/7/bosch-ksv36vw30-refrigerator-23775107.jpg
  Bosch KSV36VW30 jääkaappi (30)
  7.75 (1)
  • 38 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Bosch KSV36VW30 jääkaappi
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  629, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  629, 3pv (offer_sdt_3_days)
  6
 • Matsui M50TW12E
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/7/matsui-m50tw12e-19343687.jpg
  Matsui M50TW12E (27)
  Matsui M50TW12E
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  209, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  209, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • LG GSL 325 SWYV
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/5/lg-gsl-325-swyv-23064135.jpg
  LG GSL 325 SWYV (26)
  LG GSL 325 SWYV
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  1495, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  1495, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Festivo 120CF
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/8/8/festivo-120cf-24115388.jpg
  Festivo 120CF (26)
  Festivo 120CF
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  3100, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  3100, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • AEG S66090XNS1 side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/5/7/aeg-santo-66090-xns1-18953157.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/2/aeg-s66090xns1-side-by-side-refrigerator-23773612.jpg
  AEG S66090XNS1 side-by-side-jääkaappipakastin (25)
  • 44 dB BAD Tässä jääkaapissa on korkeampi melutaso ja se sopii paremmin suljettuun keittiöön tai sivukeittiöön
  AEG S66090XNS1 side-by-side-jääkaappipakastin
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  1569, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  1569, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • LG GSL325PZCVD side-by-side-jääkaappipakastin
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/1/lg-gsl325pzcvd-side-by-side-refrigerator-30631731.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/2/lg-gsl325pzcvd-side-by-side-refrigerator-30631732.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/3/lg-gsl325pzcvd-side-by-side-refrigerator-30631733.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/4/lg-gsl325pzcvd-side-by-side-refrigerator-30631734.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/5/lg-gsl325pzcvd-side-by-side-refrigerator-30631735.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/6/lg-gsl325pzcvd-side-by-side-refrigerator-30631736.jpg
  LG GSL325PZCVD side-by-side-jääkaappipakastin (24)
  • 40 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  LG GSL325PZCVD side-by-side-jääkaappipakastin
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  1013, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  1013, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Whirlpool BLF 8122 OX Freestanding Stainless steel A++ jääkaappipakastin
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/5/1/whirlpool-blf-8122-ox-32840351.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/6/3/whirlpool-blf-8122-ox-32840363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/1/5/whirlpool-blf-8122-ox-fridge-freezer-35577715.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/1/6/whirlpool-blf-8122-ox-fridge-freezer-35577716.jpg
  Whirlpool BLF 8122 OX Freestanding Stainless steel A++ jääkaappipakastin (20)
  • 38 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Whirlpool BLF 8122 OX Freestanding Stainless steel A++ jääkaappipakastin
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  413, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  8.871832012830621 (81)
  413, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
 • Whirlpool WMT 502
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/7/6/whirlpool-wmt-502-18982376.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/1/whirlpool-wmt-502-23779271.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/2/whirlpool-wmt-502-23779272.jpg
  Whirlpool WMT 502 (19)
  • 39 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Whirlpool WMT 502
  Gransbygden Gransbygden
  274, ? (offer_sdt_unknown)
  Gransbygden Gransbygden
  274, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/5/4/miele-kd-12813-s-17876354.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/4/miele-kd-12813-s-24540054.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/5/miele-kd-12813-s-24540055.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/5/6/miele-kd-12813-s-24540056.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/1/2/miele-kd-12813-s-24852112.jpg
  Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+ (19)
  4.6657738095238095 (2)
  • 40 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Miele KD 12813 S Freestanding White 199l 85l A+
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  609, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  609, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Smeg FAB10RO yhdistelmäjääkaappi
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/2/smeg-fab-10-ro-14881622.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/4/smeg-fab10ro-fridge-freezer-23745224.jpg
  Smeg FAB10RO yhdistelmäjääkaappi (18)
  • 37 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Smeg FAB10RO yhdistelmäjääkaappi
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  919, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  919, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Klarstein Mini bar 36 litres class B Black Glass Door
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/5/klarstein-mini-bar-36-litres-class-b-black-glass-door-24725425.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/7/8/klarstein-mini-bar-36-litres-class-b-black-glass-door-24728578.jpg
  Klarstein Mini bar 36 litres class B Black Glass Door (18)
  Klarstein Mini bar 36 litres class B Black Glass Door
  Nettimyynti Nettimyynti
  57.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Nettimyynti Nettimyynti
  57.95, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Bosch KGN36VW32
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/1/bosch-kgn36vw32-22203461.jpg
  Bosch KGN36VW32 (18)
  Bosch KGN36VW32
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  589, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  589, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Upo RF52911 jääkaappipakastin
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/0/upo-rf-52911-19094400.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/7/upo-rf52911-fridge-freezer-23822757.jpg
  Upo RF52911 jääkaappipakastin (18)
  • 40 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Upo RF52911 jääkaappipakastin
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  569, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Ecosto.fi Ecosto.fi
  5.3102651732062665 (8)
  569, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Matsui MTT50W12E
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/9/matsui-mtt50w12e-19343689.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/5/9/matsui-mtt50w12e-20533759.jpg
  Matsui MTT50W12E (17)
  Matsui MTT50W12E
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  119, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.49480390855019 (839)
  119, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Smeg FAB28LB1 yhdistelmäjääkaappi
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/9/9/smeg-fab28lb1-18700499.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/1/smeg-fab28lb1-23877501.jpg
  Smeg FAB28LB1 yhdistelmäjääkaappi (17)
  • 40 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Smeg FAB28LB1 yhdistelmäjääkaappi
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  1469, 1vk (offer_sdt_1_week)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  6.703253458167363 (11)
  1469, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Electrolux EJ2301AOW2
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/1/electrolux-ej2301aow2-24283511.jpg
  Electrolux EJ2301AOW2 (17)
  • 40 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  Electrolux EJ2301AOW2
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  319, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  7.486739062820267 (14)
  319, 4pv (offer_sdt_4_days)
  5
 • AEG S74010KDX0 jääkaappi
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/1/aeg-s74010kdx0-24191501.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/3/aeg-s74010kdx0-24191693.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/9/aeg-s74010kdx0-refrigerator-24442919.jpg
  AEG S74010KDX0 jääkaappi (16)
  • 39 dB AVERAGE Tässä jääkaapissa on keskitason ääni ja sopii avoimeen keittiöön
  AEG S74010KDX0 jääkaappi
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  1068, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  1068, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
2 35
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 495 € (price_500)
  • 495 € - 745 € (price_500_750)
  • 745 € - 1100 € (price_750_1100)
  • ≥ 1100 € (price_1100)
 • Kuinka suuren kapasiteetin jääkaappia tarvitset? (kapasiteetti_riitta_a_):
  • 1-2 hengen viikottaisille ruokaostoksille (≤150l) (1_2_hengen_viikottaisille_ruokaostoksille_150l_)
  • 3-4 hengen viikottaisille ruokaostoksille (151-250l) (3_4_hengen_viikottaisille_ruokaostoksille_151_250l_)
  • Mahdollisimman suurelle määrälle ruokaostoksia (>250l) (mahdollisimman_suurelle_ma_a_ra_lle_ruokaostoksia_250l_)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Beige (beige)
  • Cream (cream)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hiekka (hiekka)
  • Hopea (hopea)
  • Kromattu (kromattu)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Sininen (sininen)
  • Suklaa (suklaa)
  • Titaani (titaani)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Kuinka leveää jääkaappia etsit? (leveys):
  • < 550 mm (leveys_550)
  • 550 mm - 595 mm (leveys_550_600)
  • ≥ 595 mm (leveys_600)
 • Minkä energialuokan jääkaappia etsit? (energialuokka):
  • (A+) (_a_)
  • A (a)
  • A+ (a_)
  • B (b)
  • C (c)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
 • Kuinka syvää jääkaappia tarvitset? (syvyys):
  • < 550 mm (syvyys_550)
  • 550 mm - 635 mm (syvyys_550_640)
  • 635 mm - 650 mm (syvyys_640_650)
  • ≥ 650 mm (syvyys_650)
 • Mikä tähtiluokitus sopii sinulle parhaiten? (ta_htiluokitus):
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
 • Kuinka korkeaa jääkaappia tarvitset? (tuotteen_korkeus):
  • < 1550 mm (tuotteen_korkeus_1600)
  • 1550 mm - 1790 mm (tuotteen_korkeus_1600_1800)
  • 1790 mm - 1860 mm (tuotteen_korkeus_1800_1900)
  • ≥ 1860 mm (tuotteen_korkeus_1900)
 • Mikä kotelon muotoilu sopii sinulle parhaiten? (kotelon_muotoilu):
  • Built-in/Freestanding (built_in_freestanding)
  • Freestanding (freestanding)
  • Kannettava (kannettava)
  • Sisäinen (sisa_inen)
  • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
 • Mitä lisätoimintoja tarvitset? (ja_a_kaapin_lisa_toiminnot):
  • Jääpalakone (ja_a_palakone)
  • Kääntö-ovet (ka_a_nto_ovet)
  • Näyttö (na_ytto_)
  • NoFrost pakastin (nofrost_pakastin)
  • Vesiannostelija (vesiannostelija)
 • Kuinka suurta nettokapasiteettia tarvitset? (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti):
  • < 195 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_200)
  • 195 litra (litroja) - 225 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_200_230)
  • 225 litra (litroja) - 285 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_230_290)
  • ≥ 285 litra (litroja) (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_290)
 • Missä haluat pakastelokeron sijaitsevan? (ja_a_kaapin_paikka):
  • Päällä (pa_a_lla_)
  • Pohjalla (pohjalla)
  • Sivussa (sivussa)
 • Kuinka suuri sähkönkulutus sopii sinulle parhaiten? (ja_a_kaapin_sa_hko_nkulutus):
  • Alhaisesta normaaliin (alhaisesta_normaaliin)
  • Mahdollisimman alhaisina (mahdollisimman_alhaisina)
  • Ylä-keskiluokkainen hyvällä suorituskyvyllä (yla_keskiluokkainen_hyva_lla_suorituskyvylla_)
 • Mikä kokonaisnettokapasiteetti sopii tarpeisiisi? (kokonaisnettokapasiteetti):
  • < 265 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_270)
  • 265 litra (litroja) - 305 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_270_310)
  • 305 litra (litroja) - 340 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_310_340)
  • ≥ 340 litra (litroja) (kokonaisnettokapasiteetti_340)
 • Missä kohdassa tahdot oven saranoiden olevan? (oven_sarana):
  • Left (left)
  • Oikea (oikea)
  • right (right)
  • Vasen (vasen)
  • Vierekkäin (vierekka_in)
 • Mikä pakastimen nettokapasiteetti sopii tarpeisiisi? (pakastimen_nettokapasiteetti):
  • < 60 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_60)
  • 60 litra (litroja) - 90 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_60_90)
  • 90 litra (litroja) - 100 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_90_100)
  • ≥ 100 litra (litroja) (pakastimen_nettokapasiteetti_100)
 • Minkä tyyppistä jääkaappia etsit? (tyyppi_ja_a_kaappi):
  • Jenkkikaappi (jenkkikaappi)
  • Ranska (ranska)
  • Tupla (tupla)
  • Työtason alle (tyo_tason_alle)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Liebherr Cupsl 2721 (liebherr_cupsl_2721)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):