Mainokset

  • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
  • Rosenlew RTTB1266 on A+ -energialuokan päältä täytettävä pyykinpesukone. Koneen täyttömäärä on 6 kg. Nykyaikainen elektroniikka ohjaa tarkasti koneen toimintoja. Kone optimoi valitun pesuohjelman jokaisen vaiheen pyykin määrän ja laadun mukaan. Pikapesu -toiminto lyhentää pesuohjelman kestoa jopa 50%. Maksimi linkousnopeus 1200 kierr/min.
  • Edestä täytettävä Matsui M510WM13E pyykinpesukone, jossa on 8 pesuohjelmaa. Energialuokka A+.
  • Liitossarja ulosvedettävällä tasolla

  • PesurumpuPatentoitu kennorumpuTäyttömäärä 1-7 kgÄlykästä pyykinpesuaMääräautomatiikka säästää automaattisesti energiaa ja vettäElektroninen vaahdonmuodostuksen tarkkailuLinkousVapaasti valittavat linkousnopeudet välillä 400 - 1400 kierr./minToiminto @Ilman linkousta@Linkouksen automaattinen tarkkailu estää epätasapainon syntymisenDesignYksilöllinen muotoilu, suora ohjaustauluOhjaustaulun väri: lootusvalkoinenOhjelman valintaOhjelman valinta kierrettävällä kytkimelläKäyttömukavuusJäljellä olevan ohjelma-ajan näyttöMuistitoimintoPesuohjelmatAutomaticPuuvillaSiliävät kuidutHienopesuPikaTumma pyykkiFarkutKäsinpesu-villaSilkkiPaidatErillinen linkousErillinen huuhtelu/TärkkäysLisätEsipesuLiotusLyhytVesiPlusTurvallisuusWatersafety-vesiturvajärjestelmäHuoltoa helpottava testiohjelmaTarkistusilmoitusten näyttöSaksassa valmistettua laatuaKromattu metallirengas luukun ympärilläEmaloitu etuseinäRakenneAsennettavissa työtason alleSijoitettavissa työtason alle (sijoitusaukon korkeus 85 cm)Voidaan asentaa pesutorniinSide-by-Side-asennusMitatk x l x s = 85 x 59,5 x 58 cmKulutusarvot51 l vettä, 1,10 kWh energiaa
  • W3253 on muotoilultaan klassinen Miele -design. Patentoitu helävarainen kennopesurumpu 7 kg täyttömäärällä. Ergonominen kaltevaohjaustaulu, jossa on suomenkieliset tekstit.Käyttömukavuutta: jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö ja Hygienia info. Kattavat pesuohjelmat: AutomaticPlus, Pika 20 nopeaan raikastavaan pesuun, Tummat&farkut, Paidat, Villa- ohjelma kone- ja käsinpestävää villaa varten ja lisätoiminnot Esipesu, Liotus ja VesiPlus. WaterControl - vesiturvajärjestelmä. Hiljainen tehokkaan äänieristyksen ja erikoisrakenteisen käyttömoottorin ansiosta, pesussa 52 dB (A) re1pW ja linkouksessa 74 dB. Energiatehokkuus A++, pesutulos A, linkousteho B
  • Tilava ja hiljainen kuivaava pyykinpesukone allergiahuuhtelulla Tämä yhdistetty pyykinpesukone ja kuivausrumpu sopii sille, joka haluaa kuivausrummun tuoman mukavuuden, mutta jolla ei ole tilaa kahdelle koneelle.Koneen tilavuus pesuohjelmalle on 9 kg ja kuivaukselle 6 kg pyykkiä.Voita valita sopivimman ohjelman 11 vaihtoehdosta, joita ovat mm. pika- ja hienopesu. Koneessa on erityinen Night&a...(tretti.fi)
  • Yhden koneen pesutorni!
pyykinpesukone

Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone. Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: pesukonetyypit, pesukoneen toiminnot, hintaerot, lisäosia pesukoneisiin, suosittuja pesukonemerkkejä. Ostovinkkejä Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa: Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.

lue lisää pyykinpesukoneista »

kuivausrumpu

Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa! Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa.

lue lisää kuivausrummuista »

pesu- ja kuivausyhdistelmä

Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä. Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä. Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa.

lue lisää pesu- ja kuivausyhdistelmistä »