Mainokset

 • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
 • Rosenlew RTFB5620 - Täydellisen puhtaat vaatteet, joka kerta. A+ -energialuokka, Täyttömäärä 6 kg, Linkous max. 1200 k/min, LCD-näyttö, Äänitaso pesussa 58 dB(A). Ainutlaatuisen Aquafall™-suihkutuksen ansiosta pesuliuos kulkeutuu tehokkaasti suoraan pyykkiin ja pesuprosessi lähtee heti käyntiin – vaatteet siis puhdistuvat nopeammin! Lyhennä kaikkien ohjelmien kestoa entisestään pikaohjelmalla. Se lyhentää automaattisesti valitsemasi ohjelman pituuden puoleen. Lisähuuhtelu toiminto on erityisesti suunniteltu henkilöille, joiden herkkä iho reagoi tekstiilien pesuainejäämiin. Lisähuuhtelussa tarvittava vesimäärä määritetään automaattisesti. Välilinkoukset suoritetaan vain kahdessa viimeisessä huuhtelussa, joten mahdollinen zeoliitti ei pääse tunkeutumaan kuitujen väliin. Huuhtelutulos on n. 30 % parempi. Pesukoneen aivoina toimii Fuzzy Logic -ohjainjärjestelmä, jota tukevat viimeiset tekniset innovaatiot. Pesuvaiheen alussa se ensin analysoi minkälaista pyykkiä on tarkoitus pestä. Sitten se optimoi valitun pesuohjelman jokaisen vaiheen pyykin määrän ja laadun mukaan. Täyttömäärä 6 kg Maksimi linkousnopeus: 1200 k/min LCD-näyttö Automaattinen tasapainon tunnistus Fuzzy Logic Käsinpesuohjelma Pikaohjelma Lisähuuhtelu Ajastin Iso luukku helpottaa täyttämistä ja tyhjentämistä Tulvasuojaus
 • Täydellinen pesukone pieneen kotiin. Voit pestä 6,5 kg sekä kuivata 4,6 kg.
 • Edestä täytettävä Samsung pyykinpesukoneen täyttömäärä on 7 kg ja se sopii mainiosti keskisuurille perheille. Energialuokka A++.
 • PesurumpuPatentoitu kennorumpuTäyttömäärä 1-7 kgÄlykästä pyykinpesuaMääräautomatiikka säästää automaattisesti energiaa ja vettäElektroninen vaahdonmuodostuksen tarkkailuLinkousVapaasti valittavat linkousnopeudet välillä 400 - 1400 kierr./minToiminto @Ilman linkousta@Linkouksen automaattinen tarkkailu estää epätasapainon syntymisenDesignYksilöllinen muotoilu, suora ohjaustauluOhjaustaulun väri: lootusvalkoinenOhjelman valintaOhjelman valinta kierrettävällä kytkimelläKäyttömukavuusJäljellä olevan ohjelma-ajan näyttöMuistitoimintoPesuohjelmatAutomaticPuuvillaSiliävät kuidutHienopesuPikaTumma pyykkiFarkutKäsinpesu-villaSilkkiPaidatErillinen linkousErillinen huuhtelu/TärkkäysLisätEsipesuLiotusLyhytVesiPlusTurvallisuusWatersafety-vesiturvajärjestelmäHuoltoa helpottava testiohjelmaTarkistusilmoitusten näyttöSaksassa valmistettua laatuaKromattu metallirengas luukun ympärilläEmaloitu etuseinäRakenneAsennettavissa työtason alleSijoitettavissa työtason alle (sijoitusaukon korkeus 85 cm)Voidaan asentaa pesutorniinSide-by-Side-asennusMitatk x l x s = 85 x 59,5 x 58 cmKulutusarvot51 l vettä, 1,10 kWh energiaa
 • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen pesukone elektronisella ohjelmavalitsimella.Value Line sarjan pesukone yhdistää yksikertaisuutta ja käyttäjäystävällistä tekniikkaa. Pesukoneessa on elektroninen ohjelmavalitsin, joka määrittää lämpötilan, joka ohjelmalle. LED-valot antavat infoa ohjelmankehityksestä ja käytännöllisistä asioista kuten onko luukku lukittu tai milloin siili tulisi puhdistaa....(tretti.fi)
 • Energia tehokasta pyykinpesua A+++. Suuri 6kg täyttömäärä. Hienoreikärumpu. Linkous 400 - 1200 kierr./min.
  Pesutulos A. Linkousteho B.
 • Ominaisuudet:A++ energialuokkaLinkous max. 1400 k/minTäyttömäärä 7 kgTime ManagerDigitaalinäyttöÄänitaso pesussa 60 dB(A).
 • • Whirlpool Pesuleijona + AZB 9783 -kuivausrumpu + väliasennussarja
  • Pesutornin ostajalle Leijona-käsipyyhkeet, 2 kpl (arvo 24,-).
pyykinpesukone

Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone. Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: pesukonetyypit, pesukoneen toiminnot, hintaerot, lisäosia pesukoneisiin, suosittuja pesukonemerkkejä. Ostovinkkejä Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa: Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.

lue lisää pyykinpesukoneista »

kuivausrumpu

Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa! Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa.

lue lisää kuivausrummuista »

pesu- ja kuivausyhdistelmä

Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä. Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä. Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa.

lue lisää pesu- ja kuivausyhdistelmistä »