Mainokset

  • Samsung WF1702NHWG on energiaystävällinen edestätäytettävä pesukone joka on varustettu 7 kg:n pesukapasiteetilla ja 1200 rpm:n maksimilinkouksella. Pesukone on energialuokaltaan A+.

    Kymmenen erilaisen ja monipuolisen pesuohjelman avulla pyykinpesu on helppoa ja mukavaa. Pikapesulla peset pyykit nopeasti, jopa 15 minuutissa! Pesun päättymisen ajastuksella voit ajastaa pesun loppumaan halutulla hetkellä (max 19 h). Selkeästä ja informatiivisesta näytöstä voit helposti seurata jäljellä olevaa pesuaikaa sekä pesuvaiheen kulkua. Pesuohjelmat on helppo asettaa näytön keskellä olevasta valitsimesta ja linkouksen sekä huuhtelun (lisähuuhtelu) määrän pystyt myös säätämään tarpeen mukaan. Lisäksi painikkeet saa lukittua lapsilukolla. Takuu pesukoneessa on 2 vuotta.
  • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
  • Kätevä sijoittaa 40cm leveytensä ansiosta. 5kg täyttömäärä sekä pesu- ja energialuokka A.
  • Liitossarja ulosvedettävällä tasolla

  • PesurumpuPatentoitu kennorumpuTäyttömäärä 1-7 kgÄlykästä pyykinpesuaMääräautomatiikka säästää automaattisesti energiaa ja vettäElektroninen vaahdonmuodostuksen tarkkailuLinkousVapaasti valittavat linkousnopeudet välillä 400 - 1400 kierr./minToiminto @Ilman linkousta@Linkouksen automaattinen tarkkailu estää epätasapainon syntymisenDesignYksilöllinen muotoilu, suora ohjaustauluOhjaustaulun väri: lootusvalkoinenOhjelman valintaOhjelman valinta kierrettävällä kytkimelläKäyttömukavuusJäljellä olevan ohjelma-ajan näyttöMuistitoimintoPesuohjelmatAutomaticPuuvillaSiliävät kuidutHienopesuPikaTumma pyykkiFarkutKäsinpesu-villaSilkkiPaidatErillinen linkousErillinen huuhtelu/TärkkäysLisätEsipesuLiotusLyhytVesiPlusTurvallisuusWatersafety-vesiturvajärjestelmäHuoltoa helpottava testiohjelmaTarkistusilmoitusten näyttöSaksassa valmistettua laatuaKromattu metallirengas luukun ympärilläEmaloitu etuseinäRakenneAsennettavissa työtason alleSijoitettavissa työtason alle (sijoitusaukon korkeus 85 cm)Voidaan asentaa pesutorniinSide-by-Side-asennusMitatk x l x s = 85 x 59,5 x 58 cmKulutusarvot51 l vettä, 1,10 kWh energiaa
  • WTV412  kiinnityssarja T 200, T 4000, T 7000, T 8000-sarjan kuivausrummun  turvalliseen ja tilaasäästävään pesutorniasennukseen.  .•Soveltuu kaikkiin pyykinpesukonemalleihin   •Miele pyykinpesukoneille, joissa on ohjauspaneelin kallistus    •Myös  Miele ChromeEdition- ja WhiteEdition W1 -pyykinpesukoneisiin.   •Kiinnitetään pesukoneen kanteen .
  • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen pesukone elektronisella ohjelmavalitsimella.Value Line sarjan pesukone yhdistää yksikertaisuutta ja käyttäjäystävällistä tekniikkaa. Pesukoneessa on elektroninen ohjelmavalitsin, joka määrittää lämpötilan, joka ohjelmalle. LED-valot antavat infoa ohjelmankehityksestä ja käytännöllisistä asioista kuten onko luukku lukittu tai milloin siili tulisi puhdistaa....(tretti.fi)
  • Huipputason 6-kiloinenpäältä täytettävä!
pyykinpesukone

Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone. Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: pesukonetyypit, pesukoneen toiminnot, hintaerot, lisäosia pesukoneisiin, suosittuja pesukonemerkkejä. Ostovinkkejä Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa: Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.

lue lisää pyykinpesukoneista »

kuivausrumpu

Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa! Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa.

lue lisää kuivausrummuista »

pesu- ja kuivausyhdistelmä

Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä. Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä. Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa.

lue lisää pesu- ja kuivausyhdistelmistä »