Mainokset

  • Edestä täytettävä Samsung pyykinpesukoneen täyttömäärä on 7 kg ja se sopii mainiosti keskisuurille perheille. Energialuokka A++.
  • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
  • Direct Drive -suoravetomoottori 10 vuoden takuullaLG:n pyykinpesukoneissa on LG:n patentoima suoravetomoottori, Direct Drive, jossa moottori kiinnitetään suoraan rumpuun. Suoravetomoottorin ansiosta kone on kestävä ja hiljainen. Kuluvia osia on huomattavasti vähemmän, kuten hiiliharjat ja vetohihna. Moottorille annetaan 10 vuoden täystakuu. Jos moottori kaikesta huolimatta rikkoutuu kymmenen vuoden aikana, vaihdamme moottorin kuluitta uuteen.Vauvanvaatteet - usein pestäville vaatteilleVauvanvaatteita pestään usein ja ne tarvitsevat erityisen hellävaraista käsittelyä. Vauvanvaateohjelma pesee vaatteet puhtaaksi korkeassa lämpötilassa ja mukana on myös lämmin loppuhuuhtelu, joka varmistaa, ettei pesuainetta jää vaatteisiin.Pikapesu 30 min @ pikaohjelma lisävalintoineenPikapesu 30 min on pikaohjelma, joka kestää perusasetuksillaan vain 30 minuuttia. Lämpötilaa ja muita asetuksia on myös mahdollista muuttaa, jos pyykki on likaisempaa.Painontunnistus @ Optimoitua suorituskykyäKehittynyt painontunnistusjärjestelmä tunnistaa automaattisesti koneessa olevan pyykin määrän. Tarkka painontunnistus optimoi pyykin määrälle sopivan pesuajan ja vesimäärän.Smart Diagnosis @ anna pesukoneen puhua puolestasiSmart Diagnosis toiminnon avulla koneen vikatiedot siirtyvät puhelimen välityksellä suoraan asiakaspalvelullemme. Smart Diagnosis antaa tarkat vikatiedot asiakaspalvelulle, jolloin ongelmien ilmetessä asiakaspalvelumme osaa ohjata huollon paikalle nopeasti ja oikeiden varaosien kanssa. Koneen tietoja voi tarkastella myös älypuhelimeen ladattavan @LG Smart Laundry@-sovelluksen avulla.
  • Täydellinen pesukone pieneen kotiin. Voit pestä 6,5 kg sekä kuivata 4,6 kg.
  • Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen pesukone elektronisella ohjelmavalitsimella.Value Line sarjan pesukone yhdistää yksikertaisuutta ja käyttäjäystävällistä tekniikkaa. Pesukoneessa on elektroninen ohjelmavalitsin, joka määrittää lämpötilan, joka ohjelmalle. LED-valot antavat infoa ohjelmankehityksestä ja käytännöllisistä asioista kuten onko luukku lukittu tai milloin siili tulisi puhdistaa....(tretti.fi)
  • W3253 on muotoilultaan klassinen Miele -design. Patentoitu helävarainen kennopesurumpu 7 kg täyttömäärällä. Ergonominen kaltevaohjaustaulu, jossa on suomenkieliset tekstit.Käyttömukavuutta: jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö ja Hygienia info. Kattavat pesuohjelmat: AutomaticPlus, Pika 20 nopeaan raikastavaan pesuun, Tummat&farkut, Paidat, Villa- ohjelma kone- ja käsinpestävää villaa varten ja lisätoiminnot Esipesu, Liotus ja VesiPlus. WaterControl - vesiturvajärjestelmä. Hiljainen tehokkaan äänieristyksen ja erikoisrakenteisen käyttömoottorin ansiosta, pesussa 52 dB (A) re1pW ja linkouksessa 74 dB. Energiatehokkuus A++, pesutulos A, linkousteho B
  • Miele W5873 on laadukas A+++ -energialuokan pyykinpesukone. Pesukoneen täyttömäärä on 8kg ja linkousteho 1600 kierr./min. Määräautomatiikka säästää automaattisesti energiaa ja vettä. Mielen patentoitu kennorumpu on hellävarainen vaatteille. Linkousteho on vapaasti valittavissa välillä 400-1600 kierr./min. Jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö lisää koneen käyttömukavuutta ja helpottaa oman ajankäytön hallintaa. Koneessa on myös 24h ajastin, joten voit hyödyntää myös edullisempaa yösähköä. Tukevan rakenteensa ansiosta kone on hiljainen. 15 pesuohjelmaa tarjoaa valinnanvaraa ja mahdollistaa erilaisten materiaalien pesemisen. Mitat: Korkeus x Leveys x Syvyys = 85 x 59,5 x 61,5 cm Pesuohjelmat: Automatic Plus Puuvilla Siliävät kuidut Synteettiset kuidut Pika 20 Tumma pyykki/Farkut Käsinpesu-villa Paidat Kyllästys Ulkotakit Untuvapeitot Koneen puhdistus Erillinen linkous Erillinen huuhtelu/Tärkkäys Hygienia Lisät: Esipesu Liotus Lyhyt VesiPlus Erittäin hiljainen Tahrat-lisätoiminto Eco Feedback -kulutusarvotiedot
  • Katso hintaa!
pyykinpesukone

Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone. Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: pesukonetyypit, pesukoneen toiminnot, hintaerot, lisäosia pesukoneisiin, suosittuja pesukonemerkkejä. Ostovinkkejä Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa: Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.

lue lisää pyykinpesukoneista »

kuivausrumpu

Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa! Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa.

lue lisää kuivausrummuista »

pesu- ja kuivausyhdistelmä

Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä. Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä. Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa.

lue lisää pesu- ja kuivausyhdistelmistä »