Mainokset

  • Edestä täytettävä Samsung pyykinpesukoneen täyttömäärä on 7 kg ja se sopii mainiosti keskisuurille perheille. Energialuokka A++.
  • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
  • PesurumpuPatentoitu kennorumpuTäyttömäärä 1-7 kgÄlykästä pyykinpesuaMääräautomatiikka säästää automaattisesti energiaa ja vettäElektroninen vaahdonmuodostuksen tarkkailuLinkousVapaasti valittavat linkousnopeudet välillä 400 - 1400 kierr./minToiminto @Ilman linkousta@Linkouksen automaattinen tarkkailu estää epätasapainon syntymisenDesignYksilöllinen muotoilu, suora ohjaustauluOhjaustaulun väri: lootusvalkoinenOhjelman valintaOhjelman valinta kierrettävällä kytkimelläKäyttömukavuusJäljellä olevan ohjelma-ajan näyttöMuistitoimintoPesuohjelmatAutomaticPuuvillaSiliävät kuidutHienopesuPikaTumma pyykkiFarkutKäsinpesu-villaSilkkiPaidatErillinen linkousErillinen huuhtelu/TärkkäysLisätEsipesuLiotusLyhytVesiPlusTurvallisuusWatersafety-vesiturvajärjestelmäHuoltoa helpottava testiohjelmaTarkistusilmoitusten näyttöSaksassa valmistettua laatuaKromattu metallirengas luukun ympärilläEmaloitu etuseinäRakenneAsennettavissa työtason alleSijoitettavissa työtason alle (sijoitusaukon korkeus 85 cm)Voidaan asentaa pesutorniinSide-by-Side-asennusMitatk x l x s = 85 x 59,5 x 58 cmKulutusarvot51 l vettä, 1,10 kWh energiaa
  • Pyykit ovat kuivia juuri silloin kun haluatkin. Ajastimen avulla voit säätää ohjelman käynnistymään niin, että se päättyy sinulle sopivimpana ajankohtana. Tämä kuivausrumpu ei ainoastaan tarjoa älykkäitä toimintoja – vaan se tekee niiden käytöstä myös helppoa käyttäjäystävällisillä kosketuspainikkeilla. Suuntaa vaihtavan rummun ansiosta pyykki ei pääse kietoutumaan rummussa. Tuloksena vähemmän ryppyjä vaatteissa ja vähemmän silittämistä. Luukun avautumissuuntaa voidaan tarvittaessa vaihtaa. • Kondensoiva kuivausrumpu • Automaattiset kuivausohjelmat • Aikaohjatut kuivausohjelmat • Automaattinen rypistymisenestojakso • Suuntaa vaihtava rumpu • Näytön tyyppi: Digitaali • Ajastin • Luukun kätisyys vaihdettavissa
  • Täydellinen pesukone pieneen kotiin. Voit pestä 6,5 kg sekä kuivata 4,6 kg.
  • Päältä täytettävä pesukone 5 kg täyttömäärällä. Helppo sijoittaa, leveys vain 40 cm ja linkousnopeus 1000 kierrosta.
  • Tilava ja hiljainen kuivaava pyykinpesukone allergiahuuhtelulla Tämä yhdistetty pyykinpesukone ja kuivausrumpu sopii sille, joka haluaa kuivausrummun tuoman mukavuuden, mutta jolla ei ole tilaa kahdelle koneelle.Koneen tilavuus pesuohjelmalle on 9 kg ja kuivaukselle 6 kg pyykkiä.Voita valita sopivimman ohjelman 11 vaihtoehdosta, joita ovat mm. pika- ja hienopesu. Koneessa on erityinen Night&a...(tretti.fi)
  • Katso hintaa!
pyykinpesukone

Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone. Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: pesukonetyypit, pesukoneen toiminnot, hintaerot, lisäosia pesukoneisiin, suosittuja pesukonemerkkejä. Ostovinkkejä Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa: Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.

lue lisää pyykinpesukoneista »

kuivausrumpu

Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa! Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa.

lue lisää kuivausrummuista »

pesu- ja kuivausyhdistelmä

Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä. Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä. Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa.

lue lisää pesu- ja kuivausyhdistelmistä »