Mainokset

  • Ota ympäristö huomioon pyykinpesussaKorkealuokkaisen tekniikan ansiosta tämä pesukone on erittäin energiatehokas, ja sen energialuokka onkin A++. Yksi energiatehokkaimmista tavoista pestä pyykkiä!Ajastustoiminnolla enemmän joustavuuttaTämä pesukone mukautuu päiväohjelmaasi. Ajastimen ansiosta voit täyttää pesukoneen ja ohjelmoida sen käynnistymään sinulle sopivampana ajankohtana. Valitse joko 3, 6 tai 9 tunnin viive. Joustavuutta pyykinpesuun!Toimintojen helppo valitseminen ja hallintaJos pesukoneessa on älykkäitä toimintoja, niiden valitsemisen on myös oltava nopeaa ja helppoa. Siksi tämän pesukoneen helppokäyttöiset kosketuspainikkeet on suunniteltu niin, että jokaisen toiminnon ja asetuksen valinta on käyttäjäystävällistä.Nestemäisen pesuaineen joustavampi käyttöPesuaineen annosteleminen juuri oikeaan aikaan voi vaikuttaa suuresti pesutulokseen. Tämän pesukoneen pesuainelokero takaa, että nestemäisen pesuaineen jokainen pisara pidetään tallessa käyttöhetkeen saakka. Sen ansiosta jokainen pisara käytetään hyväksi. Pesuainetta ei mene hukkaan ja pesutulos on aina paras mahdollinen.
  • Direct Drive, täyttömäärä 6 kg, linkous 1200 kier / minDirect Drive -moottori. LG:n Direct Drive -moottorin ansiosta pyykinpesukone on hiljainen ja kestävä.LED - näyttöTäyttöaukon halkaisija 30 cm ja luukun avautumiskulma 160°
  • Edestä täytettävä Matsui M510WM13E pyykinpesukone, jossa on 8 pesuohjelmaa. Energialuokka A+.
  • Whirlpool AWE2316 on edullinen päältä täytettävä pesukone. Linkousteho on valittavissa 400/800 kierrosta minuutissa. Normaalien pesuohjelmien lisäksi koneesta löytyy mm. 30 minuutin pikapesu. Päältä täytettävä, valkoinen Tasapainon valvonta Energialuokka A Pesutulos A Suurin linkousnopeus 800 rpm Täyttömäärä 5 kg Mitat K 900 mm x L 400 mm x S 600 mm
  • A++ -energialuokka. Linkous max 1400 kierr./min. Täyttömäärä 7 kg. Digitaalinäyttö. Äänitaso pesussa 60 dB(A). TimeManager®-toiminnon avulla voit itse säätää ohjelman keston. Pesukoneen LED-näyttö näyttää tarvitsemasi tiedot - halusitpa sitten tarkistaa pyykkien tilan tai valita asetuksia ennen ohjelman käynnistymistä.
  • Energiankulutusluokka A+++, täyttömäärä 7 kg, linkous 1400 kier/min
  • Kuivaava pyykinpesukone 7 kg kapasiteetillaSamsung WD0704EEC -pesukoneessa on Diamond Drum TM -tekniikka, joka korvaa perinteisen pesurummun. Uuden rummun reiät ovat syviä ja timantin muotoisia, jonka ansiosta vaatteisiisi ei tule reikiä. Se myös luo ympäristön hellävaraiselle mutta tehokkaalle pesulle.Tämän pesukoneen ansiosta saat helposti ja nopeasti raikkaita vaatteita, sillä siinä on älykä...(tretti.fi)
  • Yhden koneen pesutorni!
pyykinpesukone

Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone. Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: pesukonetyypit, pesukoneen toiminnot, hintaerot, lisäosia pesukoneisiin, suosittuja pesukonemerkkejä. Ostovinkkejä Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa: Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.

lue lisää pyykinpesukoneista »

kuivausrumpu

Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa! Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa.

lue lisää kuivausrummuista »

pesu- ja kuivausyhdistelmä

Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä. Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä. Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa.

lue lisää pesu- ja kuivausyhdistelmistä »