Mainokset

 • Apple iPhone 5S suurella 4" Retina-näytöllä, iOS 7:lla ja uudella tehokkaalla A7 prosessorilla. Sormenjälkitunnistin Home-näppäimessä lisää turvallisuutta. Puhelimet toimitetaan tilausjärjestyksessä saatavuuden mukaan.
 • Tässä mustassa iPhone 4:ssa on 3,5 tuuman Retina-näyttö, 720p HD-videota tukeva 5 megapikselin iSight kamera. iOS 7:n ja iCloudin avulla se tekee enemmän kuin koskaan. Mainio, haluttu ja edullinen aito Applen älypuhelin esim. koululaiselle! Tehdashuollettu iPhone on asiakkaan näkökulmasta uudenveroinen, muttei uusi. Laitteeseen on vaihdettu: Uusi akku Uusi paketti Uudet tarvikkeet, esim. laturi ja kuulokkeet Uudet ulkokuoret Saatavilla myös valkoisena. Puhelimeen ei ole saatavilla uusinta tietoturvallisinta käyttöjärjestelmää. Tietoturvasyistä suosittelemme käyttämään Googlen Chrome-selainta. Lisätietoja sekä latauslinkki nopeaan ja helppokäyttöiseen Chromeen löytyy klikkaamalla tästä tai suoraan iPhonella Applen App Storesta. Tuotteella valmistajan täysi takuu.
 • Samsung G9000 Galaxy S5 16Gb Black
 • Supersuositun Glaxy Trend Plussan seuraaja, uusi Trend 2! Upea ulkoasu, 4" näyttö, viimeisin teknologia ja uusin Android 4.4 Kitkat takaavat sujuvan käyttökokemuksen. Etukameralla kuvaat "selfiet" ja laajenettavan muistin ansiosta (MircoSD jopa 64Gb) saat kaikki muistot talteen. Laaja sovellusvalikoima sekä yhteensopivuus muiden Samsung -laitteidesi kanssa vievät puhelimen käytön kokonaan uudelle tasolle.
 • Nokia 6131 - Tehdaskunnostus - Musta
 • Samsung Galaxy S III mini VE:n luonnollisen ja tyylikkään muotoilun ansiosta laitetta on helppo käyttää ja pidellä. Super AMOLED -näyttö takaa fantastisen katselukokemuksen. Voit katsella sekä multimediatiedostoja että Internet-sisältöä upeissa väreissä ja erittäin tarkasti.

  • Minimalistinen muotoilu
  • 4-tuuman Super AMOLED näyttö
  • Android 4.2 käyttöjärjestelmä
  • Pop Up Play - lähetä tekstiviesti leffaa katsellessasi
  • Laaja valikoima sovelluksia

 • 4G on nopeampi, parempi ja älykkäämpiHuippunopean 4G-yhteyden, 4,5 tuuman näytön ja neliydinsuorittimen ansiosta Lumia 635 toimii nopeasti ja tarjoaa mahtavan käyttökokemuksen edullisella hinnalla.Kaikki, mitä tarvitsetNauti uusimmista ja parhaista Windows Phone -ominaisuuksista, sekä reaaliaikaisesta synkronoinnista saumattomasti kaikissa laitteissa.UUSIMMAT WINDOWS PHONE -OMINAISUUDET SISÄÄNRAKENNETTUNAEsittelyssä kaikkien aikojen paras Windows Phone -käyttökokemus. Nauti kirjoittamisesta huippunopealla Word Flow -näppäimistöllä. Uusi toimintokeskus näyttää kaikki keskustelusi, yhteisöpäivitykset ja asetukset helposti yhdellä sipaisulla. Tee reaaliaikaisista Live Tile -tapahtumaruuduista yksilöllisiä lisäämällä niihin omat taustakuvasi.KAIKKI TARVITSEMASI SOVELLUKSETLumia 635 -puhelimessa on valmiiksi asennettuna monia sovelluksia, ja Windows Phone Storesta voit ladata tuhansia lisää. Jopa 128 gigatavuun laajennettavan tallennustilan ansiosta tärkeille sovelluksille, valokuville, musiikille ja muulle sisällölle on runsaasti tilaa. Kokeile uutta Word Flow -näppäimistöä chat-sovelluksilla, kuten WhatsAppilla, Linella ja WeChatilla. Vedä sormeasi näyttöä pitkin ja kirjoita viestejä tällä kaikkien aikojen parhaalla näppäimistöllä.JAA, TALLENNA JA MUOKKAAOneDriven avulla voit tallentaa ja käyttää kaikkia valokuviasi, videoitasi ja tiedostojasi missä tahansa. Voit myös synkronoida sisältöä helposti älypuhelimesi, Xbox-pelikonsolisi ja tietokoneesi välillä. Saat heti 7 Gt ilmaista tallennustilaa, joten voit tallentaa pilveen välittömästi runsaasti tiedostoja. Lumia 635:n valmiiksi asennetulla Microsoft Officella voit myös käyttää ja muokata asiakirjojasi helposti liikkeellä ollessasi.OMA HENKILÖKOHTAINEN RADIOKANAVASIHerkkua musiikinystäville. Lumia 635:n valmiiksi asennetulla MixRadio-sovelluksella voit suoratoistaa rajattomasti musiikkia ilmaiseksi ja ilman mainoksia. Valitse sadoista säännöllisesti päivitetyistä sekoituksista tai yksilöi oma musiikinkuunteluelämyksesi. Voit kuunnella myös ilman verkkoyhteyttä.LÖYDÄT AINA PARHAAN REITINLumia 635 -puhelimen valmiiksi asennettu HERE Maps -sovellus opastaa sinut aina perille kaikkialla maailmassa. Liikutko julkisella liikenteellä? HERE Transit näyttää sinulle minuutintarkat lähtöajat ja kävelyetäisyydet. Ja kun ajat autolla, HERE Drive opastaa sinut ilmaiseksi perille käännös käännökseltä. Offline-karttojen ansiosta pysyt reitillä myös ilman verkkoyhteyttä.PIRISTÄ PÄIVÄÄSI VÄREILLÄLumia 635 -puhelimessa on kirkas ja kiiltävä vaihdettava kuori. Helposti vaihdettavien kuorien avulla voit valita tyyliisi sopivan värin. Voit myös vaihtaa aloitusnäkymän Live Tile -tapahtumaruutujen värin ja nauttia vieläkin yksilöllisemmästä käyttökokemuksesta. Terävä näyttö herättää värit todella eloon.
 • Elegantti simpukkaluuri sääennusteilla ja FM-radiolla.
 • Nokia 108. Näytön halkaisija (tuuma): 4,57 cm (1.8"), Näytön erottelutarkkuus: 160 x 128 pikseliä, Näyttö: LCD. Yhteensopivat muistikortit: microSD (TransFlash), Suurin muistikortin koko: 32 GB, Sisäinen RAM: 4 MB. Kameran resoluutio: 0,3 MP, Kameran resoluutio: 640 x 480 pikseliä, Digitaalinen zoomaus: 2x. Dataverkko: GSM, 2G-taajuudet: 900, 1800 MHz. Bluetooth-versio: 3.0, Bluetooth-profiilit: OPP
matkapuhelin

Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee huomioida matkapuhelinta ostaessa. Ostovinkkejä Huomioi seuraavat asiat uutta matkapuhelinta ostaessa: Mieti mitä matkapuhelimella haluat tehdä, niin ettet osta esimerkiksi puhelinta, jossa on kaikenlaisia hienoja toimintoja, vaikka haluat vain käyttää sitä soittamiseen. Tämä säästää paljon rahaa ja tarpeetonta akunkäyttöä. Huomioi stand-by aika ja puheaika. Stand-by aika on aika, jonka akku kestää kun puhelinta ei käytetä.

lue lisää matkapuhelimista »

lankapuhelin

Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona. Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

lue lisää lankapuhelimista »

puhelimen lisätarvikke

älykello

Älykello markkinat ovat vielä lapsen kengissä mutta keskustelu niiden ympärillä käy kuumana. Samsung, Apple ja Google ovat tiettävästi täydessä touhussa luodakseen suosituimman tuotteen älykello markkinoille. Kellojen avulla pystyt tekemään pitkälti samat toiminnot kuin älypuhelimen avulla; selaat internettiä, kuuntelet musiikkia, seuraat sosiaalista mediaa, perustoimintoja kuten lämpötilaa ja kellonaikaa unohtamatta. Älykello toimii myös kätevänä hands-free laitteena autoilessa.

lue lisää älykelloista »