Mainokset

  • Apple iPhone 4S on tyylikäs älypuhelin, jossa kaksiytiminen A5-siru, 8 megapikselin kamera, full HD-videotallennus sekä paljon muuta.
  • Samsung Galaxy Xcover II on optimoitu rankkoihin olosuhteisiin kuten Suomen ankaraan talveen tai etelänreissun rantaleikkeihin. Galaxy Xcover II on IP67 sertifioitu jolloin se kestää hyvin pölyä ja roiskeita sekä upotuksen veteen 1 m syvyyteen jopa 30 min ajaksi.Mallimerkinnät: Galaxy Xcover 2, Galaxy Xcover2, Samsung Galaxy Xcover II GT-S7710, Samsung Galaxy Xcover II GT-S7710TAANEE.
  • iPhone 5 on vihdoin täällä. Huippuohuessa laitteessa 4 tuuman Retina-näyttö ja 8 megapikselin kamera.Ei operaattorisidonnainen8 megapikselin kameraNäytön koko 4"Puheaika: jopa 8 tuntiaValmiusaika: jopa 225 tuntiaKoko 123,8 x 58,6 x 7,6Paino 112 g
  • Jolla pohjautuu aidosti avoimeen ja erilaiseen Sailfish OS -mobiilikäyttöjärjestelmään. Sen vaivaton elepohjainen käyttöliittymä ja Android-sovellusten yhteensopivuus tekevät siitä suunnannäyttäjän. Jolla yhdistää parhaat puolet kahdesta maailmasta – helppokäyttöisen Sailfish-käyttöjärjestelmän ja Android-sovellusvalikoiman. Elepohjainen Sailfish OS on helppokäyttöinen ja luonteva. Huomaat hetkessä, miten paljon säästät aikaa ja vaivaa. Käytä useita sovelluksia samanaikaisesti. Sovellusten aktiivinäkymä näyttää kaiken oleellisen. Voit esimerkiksi vaihtaa kappaletta tai avata uuden välilehden selaimessa pelkällä hipaisulla.Ennakkoluulotonta, suomalaista, muotoilua. Erotu joukosta puhdaslinjaisella painikkeettomalla näytöllä.Muista luoda Jolla-tili, jotta saat asennettua aina viimeisimmän ohjelmistopäivityksen. Jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, asenna aina viimeisin ohjelmistopäivitys! 4,5" IPS qHD (960x540) kosketusnäyttö Gorilla 2-lasilla, 5 pisteen kosketusteknologia. RGB-indikaattori, LED-valo ja tuplamikrofoni taustamelun vähentämiseksi Sailfish OS Qualcomm 1.4 GHz tuplaydinprosessori 16 GB sisäinen muisti, laajennettavissa MicroSD-kortilla Tehokas vakioakku 2100 mAh GSM/3G/4G LTE 8 Mp automaattitarkenteinen kamera LED-salamalla, 2 Mp etukamera WLAN802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 4.0 EDR HS, A-GPS+GLONASS
  • Samsung Galaxy Ace II 3G älypuhelin.Tekniset tiedotAndroid OS v.2.3 Samsungin Touchwiz käyttöliittymä 800 Mhz tuplaydinprosessori 5 Mpikselin kamera automaattisella tarkennuksella HD-video 3.8" TFT-näyttö HSPA 14.4 Mbs/5.76 Mbs WiFi + A-GPS + FM-radio (RDS) Muistikorttipaikka (microSD max. 32 Gt) 1500 mAh akku Kahden vuoden takuu.
  • Galaxy S II ja sen suuri 4,27 tuuman näyttö tarjoavat huikean elämyksen. Unohda puheet pikselimääristä ja nauti ohuesta ja sileästä kuvapinnasta. Saat käyttöösi poikkeuksellisen sulavat grafiikat, huikean nopeuden ja älykkäät toiminnot.
  • Trendin manttelinperijä tuplaydinprossulla ja joukolla muita päivitettyjä ominaisuuksia.
  • Tupla-SIM-puhelin säälimättömään käyttöön.Mukana autolaturi
  • Apple iPhone 4S älypuhelimessa on kaksiytiminen A5-siru ja kirkas 3,5 tuuman Retina-näyttö. 8 megapikselin iSight-kamerassa on edistynyt optiikka ja sillä voit kuvata upeaa 1080p HD-videota. 

matkapuhelin

Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee huomioida matkapuhelinta ostaessa. Ostovinkkejä Huomioi seuraavat asiat uutta matkapuhelinta ostaessa: Mieti mitä matkapuhelimella haluat tehdä, niin ettet osta esimerkiksi puhelinta, jossa on kaikenlaisia hienoja toimintoja, vaikka haluat vain käyttää sitä soittamiseen. Tämä säästää paljon rahaa ja tarpeetonta akunkäyttöä. Huomioi stand-by aika ja puheaika. Stand-by aika on aika, jonka akku kestää kun puhelinta ei käytetä.

lue lisää matkapuhelimista »

gsm-liittymä

Tässä kategoriassa pystyt vertailemaan gsm-liittymiä. Mukana vertailussa on suosituimmat operaattorit. Vertaile liittymien ja puhelujen hintoja ja valitse sopiva vaihtoehto omiin tarpeisiisi.

lankapuhelin

Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona. Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

lue lisää lankapuhelimista »

puhelimen lisätarvikke

voip ja skype

VoIP (Voice over Internet Protocol) tai suomeksi IP-puhe on teknologia, jolla voi soittaa internetin tai muun IP-osoite perustaisen verkon välityksellä. Suurin internet-puheluiden etu on edullisuus: puhelut ovat normaalipuheluita edullisempia tai jopa ilmaisia! Erityisesti ulkomaanpuheluja soittava säästää Voip-puheluilla pitkän pennin. Voip-puheluihin tarvitaan tietokone, laajakaista internetyhteys, kuuloke-mikrofoni yhdistelmä eli headset sekä ohjelma, jolla soitetaan (esim.

lue lisää voip ja skype-laitteista »

älykello

Älykello markkinat ovat vielä lapsen kengissä mutta keskustelu niiden ympärillä käy kuumana. Samsung, Apple ja Google ovat tiettävästi täydessä touhussa luodakseen suosituimman tuotteen älykello markkinoille. Kellojen avulla pystyt tekemään pitkälti samat toiminnot kuin älypuhelimen avulla; selaat internettiä, kuuntelet musiikkia, seuraat sosiaalista mediaa, perustoimintoja kuten lämpötilaa ja kellonaikaa unohtamatta. Älykello toimii myös kätevänä hands-free laitteena autoilessa.

lue lisää älykelloista »