Mainokset

  • Tässä valkeassa iPhone 4:ssa on 3,5 tuuman Retina-näyttö, 720p HD-videota tukeva 5 megapikselin iSight kamera. iOS 7:n ja iCloudin avulla se tekee enemmän kuin koskaan. Mainio, haluttu ja edullinen aito Applen älypuhelin esim. koululaiselle! Tehdashuollettu iPhone on asiakkaan näkökulmasta uudenveroinen, muttei uusi. Laitteeseen on vaihdettu: Uusi akku Uusi paketti Uudet tarvikkeet, esim. laturi ja kuulokkeet Uudet ulkokuoret Puhelimeen ei ole saatavilla uusinta tietoturvallisinta käyttöjärjestelmää. Tietoturvasyistä suosittelemme käyttämään Googlen Chrome-selainta. Lisätietoja sekä latauslinkki nopeaan ja helppokäyttöiseen Chromeen löytyy klikkaamalla tästä tai suoraan iPhonella Applen App Storesta. Tuotteella valmistajan täysi takuu. 127850
  • iPhone 5 on tyylikäs älypuhelin nopealla A6-prosessorilla, 4" retina-näytöllä ja 8 megapikselin kameralla, jossa panoramatoiminto.
  • Sony Xperia Z3 4G D6603 Black
  • iPhone 4S 16GB - Tehdaskunnostus - Valkoinen
  • Lumia 625 on Lumia -perheen suurin lumia ja näytön koko on huimaavat 4,7@.Suuren näyttönsä ansiosta puhelin soveltuu loistavasti erilaisen mediasisällön ja netin selaamisen sekä jakamiseen. Suuri näyttö tukee myös Nokian loistavia kameraominaisuuksia ja kuvien ottaminen sekä editointi onkin huomattavasti mukavampaa.Lumia 625 tarjoaa pitkästä aikaa myös yhden vanhemmista Nokian puhelinmalleista tunnetun ominaisuuden, nimittäin laitteesta voi vaihtaa kuoret. Värivalikoima kattaa vakiona valkoisen, mustan ja oranssin mutta lisäkuoria on erikseen saatavilla useammissa väreissä.
  • Elegantti lompakkokotelo silmäteräsi suojaksi.
  • Jolla 1110131001. Näytön halkaisija (tuuma): 11,43 cm (4.5"), Näytön erottelutarkkuus: 960 x 540 pikseliä, Näytön tyyppi: IPS. Suorittimen kellotaajuus: 1,4 GHz, Prosessorityyppi: Qualcomm Snapdragon. Sisäinen RAM: 1024 MB, Sisäinen varastointikapasiteetti: 16 GB, Yhteensopivat muistikortit: MicroSD (TransFlash). Kameran resoluutio: 8 MP, Salama: LED, Toisen kameran erottelutarkkuus: 2 MP. 2G standardit: GSM, 3G-standardit: WCDMA, 4G-standardit: LTE
  • Matkapuhelin Samsung Galaxy S3 Mini (GT-I8190). Samsung originaali, mallinumero EB-F1M7FLU. Ei tue NFC toimintaa.
  • Kohtaa Samsung Galaxy Note 3 – uusi älypuhelin, joka auttaa sinua suunnittelemaan omaa elämääsi. Koe salamannopea verkkosivujen selaus 4G-yhteydellä sekä suuri 5,7 tuuman näyttö, jolla elokuvat ja valokuvat pääsevät oikeuksiinsa. Note 3:n mukana seuraa myös S Pen – älykäs digikynä, jolla käsin kirjoittamistasi muistiinpanoista tulee digitaalista tekstiä. 

matkapuhelin

Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee huomioida matkapuhelinta ostaessa. Ostovinkkejä Huomioi seuraavat asiat uutta matkapuhelinta ostaessa: Mieti mitä matkapuhelimella haluat tehdä, niin ettet osta esimerkiksi puhelinta, jossa on kaikenlaisia hienoja toimintoja, vaikka haluat vain käyttää sitä soittamiseen. Tämä säästää paljon rahaa ja tarpeetonta akunkäyttöä. Huomioi stand-by aika ja puheaika. Stand-by aika on aika, jonka akku kestää kun puhelinta ei käytetä.

lue lisää matkapuhelimista »

gsm-liittymä

Tässä kategoriassa pystyt vertailemaan gsm-liittymiä. Mukana vertailussa on suosituimmat operaattorit. Vertaile liittymien ja puhelujen hintoja ja valitse sopiva vaihtoehto omiin tarpeisiisi.

lankapuhelin

Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona. Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

lue lisää lankapuhelimista »

puhelimen lisätarvikke

voip ja skype

VoIP (Voice over Internet Protocol) tai suomeksi IP-puhe on teknologia, jolla voi soittaa internetin tai muun IP-osoite perustaisen verkon välityksellä. Suurin internet-puheluiden etu on edullisuus: puhelut ovat normaalipuheluita edullisempia tai jopa ilmaisia! Erityisesti ulkomaanpuheluja soittava säästää Voip-puheluilla pitkän pennin. Voip-puheluihin tarvitaan tietokone, laajakaista internetyhteys, kuuloke-mikrofoni yhdistelmä eli headset sekä ohjelma, jolla soitetaan (esim.

lue lisää voip ja skype-laitteista »

älykello

Älykello markkinat ovat vielä lapsen kengissä mutta keskustelu niiden ympärillä käy kuumana. Samsung, Apple ja Google ovat tiettävästi täydessä touhussa luodakseen suosituimman tuotteen älykello markkinoille. Kellojen avulla pystyt tekemään pitkälti samat toiminnot kuin älypuhelimen avulla; selaat internettiä, kuuntelet musiikkia, seuraat sosiaalista mediaa, perustoimintoja kuten lämpötilaa ja kellonaikaa unohtamatta. Älykello toimii myös kätevänä hands-free laitteena autoilessa.

lue lisää älykelloista »