Mainokset

 • Tässä valkeassa iPhone 4:ssa on 3,5 tuuman Retina-näyttö, 720p HD-videota tukeva 5 megapikselin iSight kamera. iOS 7:n ja iCloudin avulla se tekee enemmän kuin koskaan. Mainio, haluttu ja edullinen aito Applen älypuhelin esim. koululaiselle! Tehdashuollettu iPhone on asiakkaan näkökulmasta uudenveroinen, muttei uusi. Laitteeseen on vaihdettu: Uusi akku Uusi paketti Uudet tarvikkeet, esim. laturi ja kuulokkeet Uudet ulkokuoret Puhelimeen ei ole saatavilla uusinta tietoturvallisinta käyttöjärjestelmää. Tietoturvasyistä suosittelemme käyttämään Googlen Chrome-selainta. Lisätietoja sekä latauslinkki nopeaan ja helppokäyttöiseen Chromeen löytyy klikkaamalla tästä tai suoraan iPhonella Applen App Storesta. Tuotteella valmistajan täysi takuu.
 • Kompakti älypuhelin, jossa uusi Android 4.2, 4.0" näyttö, 5 megapikselin kamera ja microSD-muistikortinpaikka.
 • iPhone 4S 32GB - Tehdaskunnostus - Valkoinen
 • Samsung i9505 Galaxy S4 4G 16Gb White
 • Samsung Galaxy S 4 4G+ on päivitetty versio Galaxy S 4 puhelimesta. Nyt surffaat jopa 150Mb/s nopeudella ja uusi entistä nopeampi 2,3GHz neliydinsuoritin takaa loistavan suorituskyvyn. Voit jakaa näytön kahden sovelluksen kesken ja tallentaa muistoja useiden uusien kuvaustilojen avulla. Voit ohjata Galaxy S 4 4G+ puhelintasi koskematta näyttöä ja laite tunnistaa myös katseesi. Käytössäsi Googlen monipuoliset palvelut sekä Play kaupan huikea sovellustarjonta.
 • Kohtaa Samsung Galaxy Note 3 – uusi älypuhelin, joka auttaa sinua suunnittelemaan omaa elämääsi. Koe salamannopea verkkosivujen selaus 4G-yhteydellä sekä suuri 5,7 tuuman näyttö, jolla elokuvat ja valokuvat pääsevät oikeuksiinsa. Note 3:n mukana seuraa myös S Pen – älykäs digikynä, jolla käsin kirjoittamistasi muistiinpanoista tulee digitaalista tekstiä. 

 • Samsung 1500mAh Li-Ion. Akun kapasiteetti: 1500 mAh, Tarkoitus: GPS/PDA/Mobile phone, Akkuteknologia: Litium-Ioni
 • *Cat4 LTE, nopeus jopa 150Mb/s! Varmista operaattoriltasi millaisia taajuuksia operaattorisi 4G/LTE-verkko tukee ja minkälaisen liittymän tarvitset, jotta saat kaiken nopeuden puhelimestasi irti.
 • • LED-salama
  • Etukamera
  • Tuplaydinsuoritin
  • Riittävästi RAM-muistia
  • Wi-Fi-yhteys

matkapuhelin

Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee huomioida matkapuhelinta ostaessa. Ostovinkkejä Huomioi seuraavat asiat uutta matkapuhelinta ostaessa: Mieti mitä matkapuhelimella haluat tehdä, niin ettet osta esimerkiksi puhelinta, jossa on kaikenlaisia hienoja toimintoja, vaikka haluat vain käyttää sitä soittamiseen. Tämä säästää paljon rahaa ja tarpeetonta akunkäyttöä. Huomioi stand-by aika ja puheaika. Stand-by aika on aika, jonka akku kestää kun puhelinta ei käytetä.

lue lisää matkapuhelimista »

lankapuhelin

Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona. Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

lue lisää lankapuhelimista »

puhelimen lisätarvikke

älykello

Älykello markkinat ovat vielä lapsen kengissä mutta keskustelu niiden ympärillä käy kuumana. Samsung, Apple ja Google ovat tiettävästi täydessä touhussa luodakseen suosituimman tuotteen älykello markkinoille. Kellojen avulla pystyt tekemään pitkälti samat toiminnot kuin älypuhelimen avulla; selaat internettiä, kuuntelet musiikkia, seuraat sosiaalista mediaa, perustoimintoja kuten lämpötilaa ja kellonaikaa unohtamatta. Älykello toimii myös kätevänä hands-free laitteena autoilessa.

lue lisää älykelloista »