Mainokset

  • Apple iPhone 4S on tyylikäs älypuhelin, jossa kaksiytiminen A5-siru, 8 megapikselin kamera, full HD-videotallennus sekä paljon muuta.
  • Samsung i9505 Galaxy S4 4G 16Gb Black
  • Viidennen sukupolven Galaxy S5 -älypuhelinta on entistä kätevämpi käyttää ja se sisältää useita uusia innovaatioita, jotka helpottavat arkeamme.Galaxy S5:n uutuusominaisuuksiin lukeutuu mm. sormenjälkitunnistin ja 16 megapikselin kamera, joka on varustettu nopealla autofocus-toiminnolla. Kamera tarkentaa kohteeseen peräti 0,3 sekunnissa.Galaxy S5:ssä on IP67-suojaluokitus, joten se on vesi- ja pölytiivis. Galaxy S5 -älypuhelin on varustettu 4G LTE:n lisäksi huippunopealla Wi-FI 802.11ac -tuella. Erinomainen kamera • 16 Mpix • Nopein autofocus (0,3 s) • Tosiaikainen HDR-kuvaus • Selective Focus -toiminto Kestävyyttä ja suorituskykyä • IP67 luokitus – suojattu vedeltä ja pölyltä • 5,1” Super Amoled -näyttö • Quadcore 2,5 GHz suoritin • USB 3.0 • Sormenjälkitunnistin • Älykkäät uudet tilat mm. Ultra Power Saving –tila, joka pitää päällä vain puhelimen välttämättömät ominaisuudet akun varauksen ollessa loppumaisillaan & Kids –tila lapsille. Nopeimmat datayhteydet • Viimeisin Wi-Fi -teknologia – 802.11ac & 2×2 MIMO • LTE Cat 4 • Samanaikainen lataus Wi-Fi+4G Fitness • Sykemittari • S Health 3.0 • Gear 2 ja Gear Fit – uusia mahdollisuuksia
  • Samsung Galaxy Y (GT-S5360) & Galaxy Pocket Plus (GT-S5301).
  • Yhdysvaltalaisen työ- ja maanrakennuskoneisiin sekä diesel-moottoreihin erikoistuneen CATERPILLARIN B25 matkapuhelin on tehty kestämään ja toimimaan ääriolosuhteissa. IP67-sertifioitu laite on varustettu kahdella SIM-korttipaikalla, joten sillä voi käyttää vaikkapa koti- ja työliittymää yhtäaikaisesti. CAT B25 on peruspuhelin, joka on suunniteltu ihmisille, jotka käyttävät puhelinta ennen kaikkea puhumiseen. Puhelimen akku kestää hyvin, valmiusaika on jopa 13 päivää ja puheaikaa valmistaja lupaa jopa 9,5 tuntia. Vedenkestävä Käytä huoletta vesi-, lumi- tai räntäsateessa. Tai vaikka veden alla. Laite kestää vettä. Valmistaja takaa vedenkestävän rakenteen yhteen metriin saakka 30 minuutin ajaksi. Iskunkestävä Naarmuuntumaton ja äärimmäisen kova ASAHI-lasinäyttö, CATin työkonemaisen tukeva runko sekä tietotaito tekevät laitteesta todella hyvin iskuja kestävän. Laite kestää siellä missä sitä tarvitsetkin. Kylmänkestävä Laite kestää normaalia paremmin myös kylmää keliä, joten pidät yhteydet kunnossa paukkupakkasillakin. Pölynkestävä Puhelimen rungon rakenne on tehty myös pölytiiviiksi.
  • Apple Apple iPhone 4s 16 Gt Musta iPhone 4S:ssä on 8 megapikselin kamera – 60 prosenttia enemmän kuvapisteitä kuin iPhone 4:ssä. Kun megapikseleitä ja valoa on enemmän, näet dramaattisen eron kuvien resoluutiossa ja detaljeissa. A5-prosessorin kaksi ydintä tuottavat jopa kaksi kertaa enemmän tehoa ja jopa seitsemän kertaa nopeamman grafiikan. Huomaat kyllä vaikutukset. Heti. iPhone 4S on reagoi nopeasti ja herkästi, mikä on äärimmäisen tärkeää kun käynnistät ohjelmia, surffaat verkossa, pelaat tai teet melkein mitä tahansa. Mitä ikinä teetkin, voit vain jatkaa ja jatkaa. Koska A5-prosessori on niin energiatehokas, iPhone 4S:n akunkesto on erinomainen.Jotta voisimme pitää hinnat mahdollisimman edullisina, maahantuomme tuotteen itse. Tuotteen mukana toimitetaan pohjoismainen verkkoadapteri. Käytät sitä kätevästi yhdessa mukana tulevan USB-kaapelin kanssa.Ei operaattorisidonnainen8 megapikselin kameraNäytön koko 3,5 tuumaaPuheaika jopa 14 tuntiaValmiusaika jopa 200 tuntiaMitat 115,2 x 58,6 x 9,3 mmPaino akun kanssa 140 g
  • Älykäs, huippunopea, pölytiivis ja vedenpitävä!
  • Galaxy S II ja sen suuri 4,27 tuuman näyttö tarjoavat huikean elämyksen. Unohda puheet pikselimääristä ja nauti ohuesta ja sileästä kuvapinnasta. Saat käyttöösi poikkeuksellisen sulavat grafiikat, huikean nopeuden ja älykkäät toiminnot.
  • Kirjoita, piirrä, kuvaa, filmaa, leikkaa, liimaa tai väritä. Jaa tuotoksesi silmänräpäyksessä. Sinä asetat rajat.
matkapuhelin

Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee huomioida matkapuhelinta ostaessa. Ostovinkkejä Huomioi seuraavat asiat uutta matkapuhelinta ostaessa: Mieti mitä matkapuhelimella haluat tehdä, niin ettet osta esimerkiksi puhelinta, jossa on kaikenlaisia hienoja toimintoja, vaikka haluat vain käyttää sitä soittamiseen. Tämä säästää paljon rahaa ja tarpeetonta akunkäyttöä. Huomioi stand-by aika ja puheaika. Stand-by aika on aika, jonka akku kestää kun puhelinta ei käytetä.

lue lisää matkapuhelimista »

gsm-liittymä

Tässä kategoriassa pystyt vertailemaan gsm-liittymiä. Mukana vertailussa on suosituimmat operaattorit. Vertaile liittymien ja puhelujen hintoja ja valitse sopiva vaihtoehto omiin tarpeisiisi.

lankapuhelin

Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona. Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

lue lisää lankapuhelimista »

puhelimen lisätarvikke

voip ja skype

VoIP (Voice over Internet Protocol) tai suomeksi IP-puhe on teknologia, jolla voi soittaa internetin tai muun IP-osoite perustaisen verkon välityksellä. Suurin internet-puheluiden etu on edullisuus: puhelut ovat normaalipuheluita edullisempia tai jopa ilmaisia! Erityisesti ulkomaanpuheluja soittava säästää Voip-puheluilla pitkän pennin. Voip-puheluihin tarvitaan tietokone, laajakaista internetyhteys, kuuloke-mikrofoni yhdistelmä eli headset sekä ohjelma, jolla soitetaan (esim.

lue lisää voip ja skype-laitteista »

älykello

Älykello markkinat ovat vielä lapsen kengissä mutta keskustelu niiden ympärillä käy kuumana. Samsung, Apple ja Google ovat tiettävästi täydessä touhussa luodakseen suosituimman tuotteen älykello markkinoille. Kellojen avulla pystyt tekemään pitkälti samat toiminnot kuin älypuhelimen avulla; selaat internettiä, kuuntelet musiikkia, seuraat sosiaalista mediaa, perustoimintoja kuten lämpötilaa ja kellonaikaa unohtamatta. Älykello toimii myös kätevänä hands-free laitteena autoilessa.

lue lisää älykelloista »