Mainokset

  • Apple iPhone 4S on tyylikäs älypuhelin, jossa kaksiytiminen A5-siru, 8 megapikselin kamera, full HD-videotallennus sekä paljon muuta.
  • iPhone 5 on vihdoin täällä. Huippuohuessa laitteessa 4 tuuman Retina-näyttö ja 8 megapikselin kamera.Ei operaattorisidonnainen8 megapikselin kameraNäytön koko 4"Puheaika: jopa 8 tuntiaValmiusaika: jopa 225 tuntiaKoko 123,8 x 58,6 x 7,6Paino 112 g
  • Lumia 625 on Lumia -perheen suurin lumia ja näytön koko on huimaavat 4,7@.Suuren näyttönsä ansiosta puhelin soveltuu loistavasti erilaisen mediasisällön ja netin selaamisen sekä jakamiseen. Suuri näyttö tukee myös Nokian loistavia kameraominaisuuksia ja kuvien ottaminen sekä editointi onkin huomattavasti mukavampaa.Lumia 625 tarjoaa pitkästä aikaa myös yhden vanhemmista Nokian puhelinmalleista tunnetun ominaisuuden, nimittäin laitteesta voi vaihtaa kuoret. Värivalikoima kattaa vakiona valkoisen, mustan ja oranssin mutta lisäkuoria on erikseen saatavilla useammissa väreissä.
  • Jolla pohjautuu aidosti avoimeen ja erilaiseen Sailfish OS -mobiilikäyttöjärjestelmään. Sen vaivaton elepohjainen käyttöliittymä ja Android-sovellusten yhteensopivuus tekevät siitä suunnannäyttäjän. Jolla yhdistää parhaat puolet kahdesta maailmasta – helppokäyttöisen Sailfish-käyttöjärjestelmän ja Android-sovellusvalikoiman. Elepohjainen Sailfish OS on helppokäyttöinen ja luonteva. Huomaat hetkessä, miten paljon säästät aikaa ja vaivaa. Käytä useita sovelluksia samanaikaisesti. Sovellusten aktiivinäkymä näyttää kaiken oleellisen. Voit esimerkiksi vaihtaa kappaletta tai avata uuden välilehden selaimessa pelkällä hipaisulla.Ennakkoluulotonta, suomalaista, muotoilua. Erotu joukosta puhdaslinjaisella painikkeettomalla näytöllä.Muista luoda Jolla-tili, jotta saat asennettua aina viimeisimmän ohjelmistopäivityksen. Jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, asenna aina viimeisin ohjelmistopäivitys! 4,5" IPS qHD (960x540) kosketusnäyttö Gorilla 2-lasilla, 5 pisteen kosketusteknologia. RGB-indikaattori, LED-valo ja tuplamikrofoni taustamelun vähentämiseksi Sailfish OS Qualcomm 1.4 GHz tuplaydinprosessori 16 GB sisäinen muisti, laajennettavissa MicroSD-kortilla Tehokas vakioakku 2100 mAh GSM/3G/4G LTE 8 Mp automaattitarkenteinen kamera LED-salamalla, 2 Mp etukamera WLAN802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 4.0 EDR HS, A-GPS+GLONASS
  • Samsung Galaxy Ace II 3G älypuhelin.Tekniset tiedotAndroid OS v.2.3 Samsungin Touchwiz käyttöliittymä 800 Mhz tuplaydinprosessori 5 Mpikselin kamera automaattisella tarkennuksella HD-video 3.8" TFT-näyttö HSPA 14.4 Mbs/5.76 Mbs WiFi + A-GPS + FM-radio (RDS) Muistikorttipaikka (microSD max. 32 Gt) 1500 mAh akku Kahden vuoden takuu.
  • Trendin manttelinperijä tuplaydinprossulla ja joukolla muita päivitettyjä ominaisuuksia.
  • Galaxy S II ja sen suuri 4,27 tuuman näyttö tarjoavat huikean elämyksen. Unohda puheet pikselimääristä ja nauti ohuesta ja sileästä kuvapinnasta. Saat käyttöösi poikkeuksellisen sulavat grafiikat, huikean nopeuden ja älykkäät toiminnot.
  • Tupla-SIM-puhelin säälimättömään käyttöön.Mukana autolaturi
  • Tämän Samsungin pölynimurin moottorin teho on 1200 W ja imuteho 360 W, minkä ansiosta se poistaa pölyä ja likaa tehokkaasti, nopeasti ja tarkasti. Pölynimurissa on 2,4 litran pölypussi ja HEPA suodatin.

matkapuhelin

Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee huomioida matkapuhelinta ostaessa. Ostovinkkejä Huomioi seuraavat asiat uutta matkapuhelinta ostaessa: Mieti mitä matkapuhelimella haluat tehdä, niin ettet osta esimerkiksi puhelinta, jossa on kaikenlaisia hienoja toimintoja, vaikka haluat vain käyttää sitä soittamiseen. Tämä säästää paljon rahaa ja tarpeetonta akunkäyttöä. Huomioi stand-by aika ja puheaika. Stand-by aika on aika, jonka akku kestää kun puhelinta ei käytetä.

lue lisää matkapuhelimista »

gsm-liittymä

Tässä kategoriassa pystyt vertailemaan gsm-liittymiä. Mukana vertailussa on suosituimmat operaattorit. Vertaile liittymien ja puhelujen hintoja ja valitse sopiva vaihtoehto omiin tarpeisiisi.

lankapuhelin

Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona. Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

lue lisää lankapuhelimista »

puhelimen lisätarvikke

voip ja skype

VoIP (Voice over Internet Protocol) tai suomeksi IP-puhe on teknologia, jolla voi soittaa internetin tai muun IP-osoite perustaisen verkon välityksellä. Suurin internet-puheluiden etu on edullisuus: puhelut ovat normaalipuheluita edullisempia tai jopa ilmaisia! Erityisesti ulkomaanpuheluja soittava säästää Voip-puheluilla pitkän pennin. Voip-puheluihin tarvitaan tietokone, laajakaista internetyhteys, kuuloke-mikrofoni yhdistelmä eli headset sekä ohjelma, jolla soitetaan (esim.

lue lisää voip ja skype-laitteista »

älykello

Älykello markkinat ovat vielä lapsen kengissä mutta keskustelu niiden ympärillä käy kuumana. Samsung, Apple ja Google ovat tiettävästi täydessä touhussa luodakseen suosituimman tuotteen älykello markkinoille. Kellojen avulla pystyt tekemään pitkälti samat toiminnot kuin älypuhelimen avulla; selaat internettiä, kuuntelet musiikkia, seuraat sosiaalista mediaa, perustoimintoja kuten lämpötilaa ja kellonaikaa unohtamatta. Älykello toimii myös kätevänä hands-free laitteena autoilessa.

lue lisää älykelloista »