x
x
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
× Kategoriat
 • Yleiset tiedot

  Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone.
  Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • pesukonetyypit,
  • pesukoneen toiminnot,
  • hintaerot,
  • lisäosia pesukoneisiin,
  • suosittuja pesukonemerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa:

  1. Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.
  2. Luukun kätisyys (avautuuko luukku oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa luukun suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
  3. Jos kotona on tilaa vain pesukoneelle, mutta ei kuivurille, kannattaa katsoa myös kategoriasta pesu ja kuivausyhdistelmät. Yhdistelmäkoneella pystyy pesemään ja kuivaamaan samalla laitteella.
  4. Minipesukoneet: leveydeltään 45 cm eikä niin syviä kuin yleiset mallit (60 cm leveä). Niiden rummun tilavuus on siten luonnollisesti myös pienempi.
  5. Yleisesti pätee: mitä suurempi rummun kierrosluku/minuutti, sitä kuivempana pyykki tulee pesusta. Tämä vaihtelee kuitenkin merkin ja tyypin mukaan.

  Pesukonetyypit
  Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä.
  Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä. Niissä luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
  Jotkut valmistajat tarjoavat päältä täytettäviä malleja, joissa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.
  Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki. Mikäli kuivaajan haluaa asettaa pesukoneen päälle, laitteiden väliin täytyy laittaa tietynlainen välikappale. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale. Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

  Pesukonetta sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada paikkaan missä on vesijohto, turvallinen pistorasia ja viemäri.

  Pesukoneen toiminnot
  Kaikkiin pesukoneisiin kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilan 30-95 asteen välillä ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi pesukoneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä erikoispesuohjelmista ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu, käsinpesu tai pitsipesu.
  Uusimmat pesukonemallit tekevät kuitenkin vielä enemmän. Jotkut pesukoneet punnitsevat itse pyykin, niin ettei pesukonetta vahingossa ylikuormita. Tasapainottaja pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana. Tiedoitus ohjelman kulusta pitää pesijän ajan tasalla koko pesuprosessin ajan ja loppumerkki ilmoittaa kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Alla vielä muutama mahdollinen lisätoiminto:

  • Ajastin
  • Energiaa säästävä pesu
  • Fuzzy logic
  • Pikapesu
  • Pelkkä linkous
  • Pesu pienelle lastille
  • Säädettävä kierroslukumäärä
  • Vesilukko / aquastop

  Lisätioetoja lisätoiminnoista löytyy pesukoneiden teknisten tietojen selityksistä.

  Pesukoneen rummun koko ilmoitetaan kiloissa kuivaa pyykkiä. Standardi koko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg. Tiedoista löytyy myös kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Kierroslukumäärää voi muutella yleensä 1000-1400 välillä ja joissain malleissa alaraja on 800 tai yläraja 1600. Energialuokka, pesutulos ja kuivaustulos on yleensä nykyisissä pesukoneissa A (todella hyvä) tai B (hyvä).

  Hintaerot
  Pesukoneiden välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien pesukoneet, paremman energialuokan pesukoneet ja pesukoneet, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design pesukoneiden hinta nousee myös muita korkeammaksi.

  Lisäosia pesukoneisiin

  Pesukoneen mukana ei juurikaan tule lisäosia. Lisäosia, joita voi itse hankkia ovat esim. välikappaleet, joiden avulla kuivurin saa asetettua pesukoneen päälle. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale.

  Vinkkinä kodinsiivoukseen: kodin siivous vie helposti suuren osan vapaa-aikaa. Jos kodin askareista haluaa selvitä hieman helpommalla kannattaa harkita siivouspalvelun palkkaamista.  

  Suosittuja pesukonemerkkejä
  Tunnettuja pesukonemerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

  Vertaile täällä pesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  Toimitetaanko uusi laite perille asti, jos talossa ei ole hissiä?
  Kyllä ja ei. Kaikki toimittajat eivät kuitenkaan toimita laitetta perille asti. Tämä riippuu siitä
  mitä kuljetuksesta sovitaan ostohetkellä. Kannattaa mainita tässä vaiheessa että onko taloon
  vaikea pääsy ja myös se, suostuuko maksamaan lisämaksun erikoiskuljetuksesta. Yllätykset ovat
  kuljetusvaiheessa hieman epätoivottuja.

  Kuuluuko uuteen kuivaajan mukaan asennus?
  Kyllä ja ei. Tämä riippuu myyjästä, eli siitä kuuluuko mukaan asennus. Kannattaa kysyä asennusta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu.

  Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
  Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan
  kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

  Mikä ero on pesukoneella ja pesu/kuivausyhdistelmällä?
  Pesukone ainoastaan pesee ja linkoaa. Pesu/kuivausyhdistelmä myös kuivaa. Kotitalouksiin, joissa ei ole tilaa sekä pesukoneelle, että kuivurille, yhdistelmä on kätevä vaihtoehto. Pesu/kuivausyhdistelmässä pesutoiminnot ovat samanlaisia kuin pelkässä pesukoneessa. Kuivaus tulisi tehdä kahdessa erässä, koska pesu/kuivausyhdistelmän kuivurin kapasiteetti on pienempi kuin erillisen kuivurin kapasiteetti. Pesu/kuivausyhdistelmä käyttää tästä syystä enemmän virtaa, koska kuivaus aika on melko pitkä.

 • Termien selitykset

  Alla lista pesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

  Ajastin
  Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

  Energiaa säästävä ohjelma
  Perusohjelmien rinnalla monissa malleissa voi valita myös energiaa säästävän ohjelman.Energiaa säästävä ohjelma käyttää vähemmän vettä ja virtaa. Tämän ohjelman tunnistaa E+kirjaimesta ohjelman vieressä, tai kirjaimesta A.

  Energialuokka
  Pesukone käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta C:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa pesukoneista kuuluvat luokkiin AA, A jaB, jotkut merkit tekevät vielä C-malleja. Ekonomisemmat pesukoneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

  Energian kulutus
  Ilmoitetaan kilowateissa/ pesukerta.

  Esiohjelmointi
  Esiohjelmoinnin avulla pesukoneen voi ohjelmoida haluamallaan tavalla, mutta aloittaa pesun vasta myöhemmässä ajankohdassa.

  Fuzzy logic
  Fuzzy logic on pesukoneen ´itseajatteleva´ toiminto. Tämän toiminnon avulla pesukone mittaa pyykin likaisuuden ja pesee sen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

  Jakeluverkon kapasiteetti
  Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältyttäisiin verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon. Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

  Kosteusprosentti
  Puhtaan pyykin kosteusprosentti ilmoittaa kuinka kuivaa pyykki on linkouksen jälkeen. Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Mitä alhaisempi kosteusprosentti, sitä nopeammin pyykki kuivuu pyykkitelineeseen asettamisen jälkeen.

  Kuivaustulos
  Kirjainsysteemin mukaan määritellään kuivuus lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

  Käsipesuohjelma
  Käsinpesuohjelmalla on hyvä pestä herkkiä materiaaleja. Tähänkin ohjelmaan pystyy joissain malleissa vaikuttamaan säätämällä itse lämpötilaa tai lisäämällä linkouksen.

  Kätisyys
  Edestä täytettävässä pesukoneessa saranat voivat olla joko oikealla tai vasemmalla. Monissa malleissa oven kiinnityspuolen voi muuttaa.

  Linkouksen kierroslukumäärä
  Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua.

  Loppumerkki
  Pesukone ilmoittaa summerilla kun ohjelma on valmis.

  Luukun suuruus
  Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
  Edestä täytettävissä pesukoneissa luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin.

  Lyhytohjelma
  Kätevä pienille määrille pyykkiä. Ei sovellu kovin likaiselle pyykille.

  Mallin käyttöönotto
  Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

  Manuaalinen säätö
  Joihinkin pesukoneisiin pystyy automaattisten pesuohjelmien lisäksi ohjelmoimaan tiettyjä toimintoja manuaalisesti. Esimerkiksi linkousohjelman tai veden lämpötilan. Joihinkin pesukoneisiin pystyy ohjelmoimaan jopa koko ohjelman.

  Ohjelmanäyttö
  Ohjelmanäytöstä voi seurata missä kohdassa valittua ohjelmaa pesukone on.

  Paino
  Ilmoitettu kiloissa ilman lastia. Pesukone on painava jotta se pysyisi paikallaan linkouksen aikana.

  Pesurummuntilavuus
  Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

  Pesutulos
  Pesun lopputulos määritellään kirjainsysteemin mukaan. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

  Rumpu ruosteetonta terästä
  Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

  Sähköinen ohjaus
  Mekaanista pesukoneen nappia oikean ohjelman kohdalle käännettäessä napin liikkeestä kuuluu ratinaa. Sähköistä ohjausta köytettäessä napin kääntämisestä ei kuulu mitään ääntä. Mekaanisen pesukoneen voi keskeyttää kesken pesuohjelman, ja nappia painamalla jatkaa pesuohjelman loppuun halutessaan. Pesukoneissa joissa on sähköinen ohjaus ei tämä aina ole mahdollista. Asia tulee varmistaa pesukonetta hankkiessa.

  Säädettävä kierroslukumäärä
  Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua. Tämä toiminto on kätevä herkille materiaaleille, joita ei voi lingota pitkään, eikä rajusti.

  Tasapainottaja
  Pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana.

  Tilavuus
  Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

  Täyttö suunta
  Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan. Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä.
  Jotkut valmistuttajat tarjoavat päältä täytettävän mallin jossa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.

  Vedenkulutus
  Vedenkulutus ilmoitetaan litroissa pesukertaa kohden. Joissain malleissa on energiaa ja vettä säästävä ohjelma.

  Vesilukko / Aquastop
  Vesilukko varmistaa, että vedentulo koneeseen pysäytetään, mikäli pesukoneeseen tulee häiriö tai vuodon vaara.

  Villapesu
  Pesukoneissa on nykyään villapesu, mikä tarkoittaa, että käsin pesun voi tehdä pesukoneella. Villapesu pesee haalealla tai kylmällä vedellä ja linkoaa vain hetken alhaisella kierroslukumäärällä. Kierroslukumäärän voi usein myös itse valita.

  Yhdistäminen
  Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki.
  Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

  Ylikuormitustunnistin
  Pesukone ilmoittaa summerilla tai valolla jos pesukone on liian täynnä. Tällöin osa pyykistä täytyy ottaa pois pesukoneesta ennen kuin sen voi turvallisesti laittaa päälle.

  • Electrolux Electrolux pyykinpesukoneet
  • Lg LG pyykinpesukoneet
  • Whirlpool Whirlpool pyykinpesukoneet
  • Candy Candy pyykinpesukoneet
  • Samsung Samsung pyykinpesukoneet
  • alle 430e Pyykinpesukoneet, joiden hinta alle 430 euroa
  • 430e-550e Pyykinpesukoneet hintaluokassa 430-550 euroa
  • 550e-740e Pyykinpesukoneet hintaluokassa 550-740 euroa
  • Edestä täytettävä Edestä täytettävät pyykinpesukoneet
  • Päältä täytettävä Päältä täytettävät pyykinpesukoneet
  • Pikapesuohjelma Pyykinpesukoneet, joissa myös pikapesuohjelma
  • Linkous 1400-1600 k/min Linkousnopeus 1400-1600 kierrosta minuutissa
  • Linkous yli 1600 k/min Linkousnopeus yli 1600 kierrosta minuutissa
 • Candy AQUA 1041 D1
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/8/candy-aqua-1041-d1-s-20587648.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/3/candy-aqua-1041-d1-23796903.jpg
  Candy AQUA 1041 D1 (53)
  6.25 (1)
  • 56 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
  • 4 kg BAD Pienempi täyttömäärä sopii parille tai yksin asuville
  Candy AQUA 1041 D1
  Ihan toimiva pieni kone
  Toimii suht hyvin. Ihana ku on pikapesut 14min, 30min ja 59min. Kone lupaa 4kg mutta sanoisin max 3kg. Toimii optimaalisesti Kun täyttää puolilleen. Muuten saattaa tulla epätasapaino ongelmia ja kone "hyppii". Pieneen kotiin hyvä ?
  6.0
  0 10
 • Rosenlew RTFB5620 Pesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/3/rosenlew-rtfb5620-washing-machine-23823943.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/2/rosenlew-rtfb5620-washing-machine-30610062.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/1/6/rosenlew-rtfb-5620-20789216.jpg
  Rosenlew RTFB5620 Pesukone (54)
  5.728116710875331 (2)
  • 58 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
  • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
  Rosenlew RTFB5620 Pesukone
  yllättävän kosteus ei
  Ruostuu ,kostea tila kylpyhuone,ovi aina auki!pääosin siis kuiva tila. jalat sekä pohja jo 1v vanha ruosteessa. Pohja massattu, kuten autoissa. ei vapaavalintainen, ei ehkä väliä. Ei salli kosteutta, huoltomiehen käynnin jälkeen 2kpl. Laitoin, sisäosat vaihdettu,ohjelmanäppäimistö, tietopää "äly" sekä mangeettikytkimet.?! crc kosteudenpoisto aineen sekä muovipussin ko,tavaroiden ympärille. luulo että pesukone sietää höyryävää kosteutta oli väärä.Toimii.
  5.0
  0 10
 • Whirlpool AWE 6516
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/9/whirlpool-awe-6516-17274389.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/whirlpool-awe-6516-23824536.jpg
  Whirlpool AWE 6516 (236)
  7.1 (1)
  • 59 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
  • 5 kg BAD Pienempi täyttömäärä sopii parille tai yksin asuville
  Whirlpool AWE 6516
  Peruskone pieneen talouteen
  Ihan peruskone pieneen talouteen. Aika kova pesuääni ja pitkä perusohjelma. Onneksi ohjelmissa on myös lyhytohjelma ns. päivittäispyykille.
  7.7
  0 10
 • Electrolux EWT1262TDW Freestanding 6kg 1200RPM A+ White Top-load Pesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/1/electrolux-ewt1262tdw-20480441.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/6/2/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-23815662.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-24314607.jpg
  Electrolux EWT1262TDW Freestanding 6kg 1200RPM A+ White Top-load Pesukone (87)
  8.25 (1)
  • 58 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
  • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
  Electrolux EWT1262TDW Freestanding 6kg 1200RPM A+ White Top-load Pesukone
  Puhdasta joka kerta
  Hyvä, perus pesukone. plussaa monipuoliset ohjelmat, ajan valinta yms hienoudet. Joka kerta on puhdasta pyykkiä tullu : D
  10.0
  0 10
 • LG F1448QDP
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/lg-f1448qdp-21328889.jpg
  LG F1448QDP (109)
  9.04161857673941 (4)
  LG F1448QDP
  Toimiva peli
  Ei mitään ongelmia.
  10.0
  0 10
 • Rosenlew RTFB5620 Pesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/3/rosenlew-rtfb5620-washing-machine-23823943.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/2/rosenlew-rtfb5620-washing-machine-30610062.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/1/6/rosenlew-rtfb-5620-20789216.jpg
  Rosenlew RTFB5620 Pesukone (54)
  5.728116710875331 (2)
  • 58 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
  • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
  Rosenlew RTFB5620 Pesukone
  Hyvä pesukone
  Pesee pyykit puhtaaksi ja linkoaa hyvin. Hiljainen käyntiääni, tosin vedenotto äänekkäämpää. Monipuoliset ohjelmat mm. pikapesu ja säädettävät lämpötilat. Suomenkielinen ohjelmaopas, ei tarvitse arvuutella symboleja. Kestävyydestä en voi vielä antaa arviota, koska kone ollut vasta muutaman viikon meillä.
  9.3
  0 10
 • Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load Pesukone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/4/electrolux-ewt1567vdw-washing-machine-23801524.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/1/4/electrolux-ewt1567vdw-19343214.jpg
  Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load Pesukone (48)
  8.25 (1)
  • 50 dB GOOD Hiljainen pesukone joka sopii avoimeen keittiöön tai pesutilaan joka on makuuhuoneen lähellä
  • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
  Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load Pesukone
  Paras pesukone, mitä olen käyttänyt
  Ei lisättävää otsikkoon. Monipuoliset pesuohjelmat, joiden kesto on joustavasti muokattavissa omien tarpeiden mukaan. Ekologisuus huomioitu hienosti. Höyrytoiminnot on, jos joku niitä kaipaa (en ole vielä kokeillut). Hyvä lcd-näyttö. Todella hiljainen, koneen kuulee päiväsaikaan (kun ilmassa on muutakin ääntä) vain, kun se linkoaa. Pesutulos törkeän hyvä ja linkoaa erittäin kuivaksi (1500 rpm). Kestävyysarvio laitettu vain, koska pakollinen.
  10.0
  0 10
 • LG F1448QDP
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/lg-f1448qdp-21328889.jpg
  LG F1448QDP (109)
  9.04161857673941 (4)
  LG F1448QDP
  pyykinpesukone
  ollut käytössä vuoden. muuten ok ja helppo käyttää mutta nyt alkanut sotkea mustilla juovilla vaatteita :( huolto toimii erittäin huonosti,ainakin jos laite tilattu verkkokaupasta..takuuaikaa jäljellä vuoden verran....
  7.0
  0 10
 • LG F1448QDP
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/lg-f1448qdp-21328889.jpg
  LG F1448QDP (109)
  9.04161857673941 (4)
  LG F1448QDP
  Toiminut motteettomasti
  Toiminut motteettomasti.Hiljainen kone.
  8.7
  0 10
 • LG F1448QDP
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/lg-f1448qdp-21328889.jpg
  LG F1448QDP (109)
  9.04161857673941 (4)
  LG F1448QDP
  Huonompi kuin Siemens WM14Q461DN
  Tämä on ulkomuodoiltaan sama kone, kuin LG:n F1480QDS, joka oli Kuluttaja-lehden testivoittaja. F1448QDP ei pärjännyt Tekniikan Maailman 3/2012 testissä, jossa voittaja oli Siemens WM14Q461DN ja oli testin toiseksi huonoin kone yhdessä Whirlpool AWO/D7214 kanssa. Ehdottomasti parempi valinta onkin mainittu LG F1480QD: pienempi sähkökulutus, 5 pesuohjelmaa enemmän ja höyrytoiminto. TM moitti LG:n F1480QD:tä hankalista lisävalintapainikkeista ja mekaanisesti heikoista muovirakenteista.
  7.7
  0 10
 • Electrolux
  • electrolux
 • Lg
  • lg
 • Whirlpool
  • whirlpool
 • Candy
  • candy
 • Samsung
  • samsung
 • alle 430e
  • edulliset
 • 430e-550e
  • keskihintaiset
 • 550e-740e
  • kalliit
 • Edestä täytettävä
  • edesta_ta_ytetta_va_
 • Päältä täytettävä
  • pa_a_lta_ta_ytetta_va_
 • Pikapesuohjelma
  • nopea_pesuohjelma
 • Linkous 1400-1600 k/min
  • normaali_1400_1600_
 • Linkous yli 1600 k/min
  • korkea_1600_
Pyykinpesukoneet 7.0 (29)
276
 • pesukoneen_sijoitus:
  • apukeittio_ - 219
   • yla_kerta_pesuhuone_sisa_tiloissa_ - 203
    • kylpyhuone - 81
     • keittio_ - 31
     • energialuokka:
      • a_ - 198
       • a_30_ - 12
        • a_10_ - 7
         • a - 4
          • a_20_ - 4
           • a_50_ - 4
            • a_40_ - 1
            • pyo_rimisluokka:
             • b - 132
              • c - 46
               • a - 33
                • d - 5
                • pesukoneen_melutaso:
                 • hiljainen_50_58_db_ - 134
                  • normaali_58_ - 51
                   • todella_hiljainen_50db_ - 29
                   • va_ri:
                    • valkoinen - 220
                     • hopea - 4
                      • ruostumaton_tera_s - 3
                       • cream - 1
                        • harmaa - 1
                         • metallinen - 1
                          • sininen - 1
                           • vaaleanpunainen - 1
                           • talouden_koko:
                            • yksinela_va_ - 97
                             • yksilapsinen_perhe - 81
                              • monilapsinen_perhe - 58
                              • characteristics_washing_machine:
                               • energiaa_sa_a_sta_va_pyykinpesukone - 184
                                • hiljainen_pyykinpesukone_55db_ - 87
                                 • ympa_risto_ysta_va_llinen_pyykinpesukone - 23
                                 • pyykin_kuivaus:
                                  • kuivausrummussa - 165
                                   • kuivausrumpu_ja_kuivausteline - 33
                                    • kuivaustelineessa_ - 19
                                    • leveys:
                                     • leveys_600 - 51
                                      • leveys_600_600 - 61
                                      • ta_ytto_tyyppi:
                                       • edesta_ta_ytetta_va_ - 121
                                        • pa_a_lta_ta_ytetta_va_ - 26
                                        • price:
                                         • edulliset - 68
                                          • keskihintaiset - 108
                                           • kalliit - 72
                                            • erittäin kalliit - 66
                                             • price_400 - 68
                                              • price_400_480 - 57
                                               • price_480_610 - 68
                                                • price_610 - 45
                                                • tuotteen_korkeus:
                                                 • tuotteen_korkeus_850 - 52
                                                 • rummun_kapasiteetti:
                                                  • rummun_kapasiteetti_6 - 27
                                                   • rummun_kapasiteetti_6_7 - 68
                                                    • rummun_kapasiteetti_7_8 - 77
                                                     • rummun_kapasiteetti_8 - 58
                                                     • pesukoneen_linkousnopeus:
                                                      • alhainen_1400_ - 120
                                                       • normaali_1400_1600_ - 84
                                                        • korkea_1600_ - 23
                                                        • energiatehokkuus:
                                                         • ei_kovin_ta_rkea_a_ - 230
                                                          • ei_lainkaan_ta_rkea_a_ - 230
                                                           • ta_rkea_a_ - 185
                                                            • todella_ta_rkea_a_ - 136
                                                            • brand:
                                                             • electrolux - 51
                                                              • whirlpool - 37
                                                               • aeg - 27
                                                                • bosch - 23
                                                                 • samsung - 23
                                                                  • siemens - 17
                                                                   • lg - 13
                                                                    • candy - 12
                                                                     • zanussi - 11
                                                                      • miele - 8
                                                                       • rosenlew - 8
                                                                        • upo - 8
                                                                         • asko - 7
                                                                          • hotpoint - 7
                                                                           • hoover - 5
                                                                            • indesit - 5
                                                                             • smeg - 4
                                                                              • beko - 3
                                                                               • oneconcept - 3
                                                                                • midea - 2
                                                                                 • gorenje - 1
                                                                                  • matsui - 1
                                                                                  • syvyys:
                                                                                   • syvyys_520 - 56
                                                                                    • syvyys_520_580 - 55
                                                                                     • syvyys_580_600 - 26
                                                                                      • syvyys_600 - 89
                                                                                      • pesukoneen_toiminnot:
                                                                                       • nopea_pesuohjelma - 70
                                                                                        • valitse_aloitusaika - 36
                                                                                         • puolita_ytto_ - 12
                                                                                          • ja_ljella_oleva_aika_voidaan - 8
                                                                                          • group:
                                                                                           • indesit_iwd_71482_b - 1
                                                                                           0 - 24
                                                                                           • Whirlpool AWE 6516
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/9/whirlpool-awe-6516-17274389.jpg
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/whirlpool-awe-6516-23824536.jpg
                                                                                            Whirlpool AWE 6516 (236)
                                                                                            7.1 (1)
                                                                                            • 59 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 5 kg BAD Pienempi täyttömäärä sopii parille tai yksin asuville
                                                                                            Whirlpool AWE 6516
                                                                                            Euronics.fi Euronics.fi
                                                                                            8.78625418142222 (54)
                                                                                            299, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                                                            Euronics.fi Euronics.fi
                                                                                            8.78625418142222 (54)
                                                                                            299, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                                                            2
                                                                                            most_sold
                                                                                           • Siemens WM14B262DN Pesukone
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/0/siemens-wm14b262dn-washing-machine-25635540.jpg
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/1/siemens-wm14b262dn-washing-machine-25635541.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/2/siemens-wm14b262dn-washing-machine-25635542.jpg
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/3/siemens-wm14b262dn-washing-machine-25635543.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/4/siemens-wm14b262dn-washing-machine-25635544.jpg
                                                                                            Siemens WM14B262DN Pesukone (141)
                                                                                            • 59 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Siemens WM14B262DN Pesukone
                                                                                            Markantalo.fi Markantalo.fi
                                                                                            8.49716742029018 (839)
                                                                                            399, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            Markantalo.fi Markantalo.fi
                                                                                            8.49716742029018 (839)
                                                                                            399, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            5
                                                                                           • LG F1448QDP
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/lg-f1448qdp-21328889.jpg
                                                                                            LG F1448QDP (109)
                                                                                            9.04161857673941 (4)
                                                                                            LG F1448QDP
                                                                                            NetAnttila NetAnttila
                                                                                            7.797319435220429 (9)
                                                                                            599, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            NetAnttila NetAnttila
                                                                                            7.797319435220429 (9)
                                                                                            599, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            2
                                                                                            good_buy
                                                                                            best_reviewed
                                                                                           • Rosenlew RTT6100 PT
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/6/rosenlew-rtt6100-pt-29600826.jpg
                                                                                            Rosenlew RTT6100 PT (107)
                                                                                            Rosenlew RTT6100 PT
                                                                                            Kodin1 Kodin1
                                                                                            241.91, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            Kodin1 Kodin1
                                                                                            241.91, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            3
                                                                                           • Samsung WF71F5E0Q4W/EN Freestanding 7kg 1400RPM A+++ White Front-load
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/0/samsung-wf71f5e0q4w-ee-pesukone-35174010.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS84ODA2MDg1NjkyNTQxX3R1b3Rla3V2YTEuanBn
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/2/5/samsung-wf71f5e0q4w-ee-pesukone-36050225.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTEvdG5fU0FNU1VORy1XRjcxRjVFMFE0Vy1FVC1QRVNVS09ORS04ODA2MDg1NjkyNTQxLTEuanBn
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/2/6/samsung-wf71f5e0q4w-ee-pesukone-36050226.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cubXVzdGFwb3Jzc2kuZmkvcHJvZHVjdHJlc291cmNlcy9kZWZhdWx0cGljLzEzNzE0OS5qcGc=
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/3/samsung-wf71f5e0q4w-en-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-38082913.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/4/samsung-wf71f5e0q4w-en-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-38082914.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/5/samsung-wf71f5e0q4w-en-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-38082915.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/6/samsung-wf71f5e0q4w-en-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-38082916.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/7/samsung-wf71f5e0q4w-en-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-38082917.jpg
                                                                                            Samsung WF71F5E0Q4W/EN Freestanding 7kg 1400RPM A+++ White Front-load (95)
                                                                                            • 62 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 7 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Samsung WF71F5E0Q4W/EN Freestanding 7kg 1400RPM A+++ White Front-load
                                                                                            NetAnttila NetAnttila
                                                                                            7.797319435220429 (9)
                                                                                            379.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            NetAnttila NetAnttila
                                                                                            7.797319435220429 (9)
                                                                                            379.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            5
                                                                                           • Electrolux EWT1262TDW Freestanding 6kg 1200RPM A+ White Top-load Pesukone
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/1/electrolux-ewt1262tdw-20480441.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/6/2/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-23815662.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-24314607.jpg
                                                                                            Electrolux EWT1262TDW Freestanding 6kg 1200RPM A+ White Top-load Pesukone (87)
                                                                                            8.25 (1)
                                                                                            • 58 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Electrolux EWT1262TDW Freestanding 6kg 1200RPM A+ White Top-load Pesukone
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            379, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            379, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            3
                                                                                           • Bosch WAB28266SN Pesukone
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/6/bosch-wab28266sn-et-25992306.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/6/9/bosch-wab28266sn-washing-machine-27433169.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/7/0/bosch-wab28266sn-washing-machine-27433170.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/7/1/bosch-wab28266sn-washing-machine-27433171.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/7/2/bosch-wab28266sn-washing-machine-27433172.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/1/bosch-wab28266sn-washing-machine-30564921.jpg
                                                                                            Bosch WAB28266SN Pesukone (61)
                                                                                            • 59 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Bosch WAB28266SN Pesukone
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            399, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            399, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            3
                                                                                           • LG F1496QDA3 Pesukone
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/2/lg-f1496qda3-21444012.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/4/lg-f1496qda3-21456674.jpg
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/9/8/lg-f1496qda3-washing-machine-23796798.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/9/9/lg-f1496qda3-washing-machine-23796799.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/0/0/lg-f1496qda3-washing-machine-23796800.jpg
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/0/1/lg-f1496qda3-washing-machine-23796801.jpg
                                                                                            LG F1496QDA3 Pesukone (57)
                                                                                            • 54 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 7 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            LG F1496QDA3 Pesukone
                                                                                            Euronics.fi Euronics.fi
                                                                                            8.78625418142222 (54)
                                                                                            495, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                                                            Euronics.fi Euronics.fi
                                                                                            8.78625418142222 (54)
                                                                                            495, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                                                            4
                                                                                           • Rosenlew RTFB5620 Pesukone
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/3/rosenlew-rtfb5620-washing-machine-23823943.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/2/rosenlew-rtfb5620-washing-machine-30610062.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/1/6/rosenlew-rtfb-5620-20789216.jpg
                                                                                            Rosenlew RTFB5620 Pesukone (54)
                                                                                            5.728116710875331 (2)
                                                                                            • 58 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Rosenlew RTFB5620 Pesukone
                                                                                            Kodin1 Kodin1
                                                                                            282.23, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            Kodin1 Kodin1
                                                                                            282.23, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            2
                                                                                           • Miele WDA 100 LW Freestanding 7kg 1400RPM A+ White Front-load
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/6/miele-wda-100-23723276.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/3/miele-wda-100-24959223.jpg
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/7/miele-wda-100-lw-35610837.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/8/miele-wda-100-lw-35610838.jpg
                                                                                            Miele WDA 100 LW Freestanding 7kg 1400RPM A+ White Front-load (54)
                                                                                            • 54 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 7 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Miele WDA 100 LW Freestanding 7kg 1400RPM A+ White Front-load
                                                                                            Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                                                            5.218747109606748 (8)
                                                                                            995, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                                                            5.218747109606748 (8)
                                                                                            995, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            2
                                                                                           • Candy AQUA 1041 D1
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/4/8/candy-aqua-1041-d1-s-20587648.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/3/candy-aqua-1041-d1-23796903.jpg
                                                                                            Candy AQUA 1041 D1 (53)
                                                                                            6.25 (1)
                                                                                            • 56 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 4 kg BAD Pienempi täyttömäärä sopii parille tai yksin asuville
                                                                                            Candy AQUA 1041 D1
                                                                                            Markantalo.fi Markantalo.fi
                                                                                            8.49716742029018 (839)
                                                                                            379, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            Markantalo.fi Markantalo.fi
                                                                                            8.49716742029018 (839)
                                                                                            379, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            3
                                                                                           • Whirlpool AWE7530 Pesukone
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/4/whirlpool-awe7530-washing-machine-23824634.jpg
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/8/6/whirlpool-awe7530-20587586.jpg
                                                                                            Whirlpool AWE7530 Pesukone (52)
                                                                                            • 59 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 5 kg BAD Pienempi täyttömäärä sopii parille tai yksin asuville
                                                                                            Whirlpool AWE7530 Pesukone
                                                                                            Euronics.fi Euronics.fi
                                                                                            8.78625418142222 (54)
                                                                                            349, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                                                            Euronics.fi Euronics.fi
                                                                                            8.78625418142222 (54)
                                                                                            349, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                                                            2
                                                                                           • Bosch WAB24166SN Pesukone
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/5/bosch-wab24166sn-washing-machine-25562925.jpg
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/0/bosch-wab24166sn-washing-machine-25633460.jpg
                                                                                            Bosch WAB24166SN Pesukone (50)
                                                                                            • 57 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Bosch WAB24166SN Pesukone
                                                                                            Markantalo.fi Markantalo.fi
                                                                                            8.49716742029018 (839)
                                                                                            379, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            Markantalo.fi Markantalo.fi
                                                                                            8.49716742029018 (839)
                                                                                            379, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                            3
                                                                                           • Electrolux EWP1274TDW Freestanding 7kg 1200RPM A++ White Front-load Pesukone
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/4/4/electrolux-ewp1274tdw-19537844.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/0/3/electrolux-ewp1274tdw-washing-machine-23809003.jpg
                                                                                            Electrolux EWP1274TDW Freestanding 7kg 1200RPM A++ White Front-load Pesukone (48)
                                                                                            • 60 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 7 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Electrolux EWP1274TDW Freestanding 7kg 1200RPM A++ White Front-load Pesukone
                                                                                            ekodinkoneet ekodinkoneet
                                                                                            6.715956799302823 (11)
                                                                                            409, 1vk (offer_sdt_1_week)
                                                                                            ekodinkoneet ekodinkoneet
                                                                                            6.715956799302823 (11)
                                                                                            409, 1vk (offer_sdt_1_week)
                                                                                            2
                                                                                           • Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load Pesukone
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/4/electrolux-ewt1567vdw-washing-machine-23801524.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/1/4/electrolux-ewt1567vdw-19343214.jpg
                                                                                            Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load Pesukone (48)
                                                                                            8.25 (1)
                                                                                            • 50 dB GOOD Hiljainen pesukone joka sopii avoimeen keittiöön tai pesutilaan joka on makuuhuoneen lähellä
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load Pesukone
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            579, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            579, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            5
                                                                                           • Electrolux EWC 1350 Freestanding 3kg 1300RPM A White Front-load Pesukone
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/1/electrolux-ewc-1350-18116831.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/6/1/electrolux-ewc-1350-16977461.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/6/0/electrolux-ewc1350-washing-machine-23762760.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/9/9/electrolux-ewc1350-washing-machine-23862899.jpg
                                                                                            Electrolux EWC 1350 Freestanding 3kg 1300RPM A White Front-load Pesukone (43)
                                                                                            • 53 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 3 kg BAD Pienempi täyttömäärä sopii parille tai yksin asuville
                                                                                            Electrolux EWC 1350 Freestanding 3kg 1300RPM A White Front-load Pesukone
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            445, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            445, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            3
                                                                                           • Rosenlew RTT6124
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/9/rosenlew-rtt6124-28164949.jpg
                                                                                            Rosenlew RTT6124 (40)
                                                                                            • 58 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Rosenlew RTT6124
                                                                                            Kodin1 Kodin1
                                                                                            370.13, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            Kodin1 Kodin1
                                                                                            370.13, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            5
                                                                                           • Electrolux Electrolux EWF 16460
                                                                                            • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/4/7/electrolux-electrolux-ewf-16460-7874347.jpg
                                                                                            Electrolux Electrolux EWF 16460 (39)
                                                                                            Electrolux Electrolux EWF 16460
                                                                                            Direct123.fi Direct123.fi
                                                                                            8.899411454840278 (81)
                                                                                            443, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            Direct123.fi Direct123.fi
                                                                                            8.899411454840278 (81)
                                                                                            443, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            4
                                                                                           • AEG L61260TL Freestanding 6kg 1200RPM A++ White Top-load Pesukone
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/4/7/aeg-l61260tl-22200847.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/1/aeg-l61260tl-24019221.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/2/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298912.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/3/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298913.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/4/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298914.jpg
                                                                                            AEG L61260TL Freestanding 6kg 1200RPM A++ White Top-load Pesukone (38)
                                                                                            • 56 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            AEG L61260TL Freestanding 6kg 1200RPM A++ White Top-load Pesukone
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            479, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
                                                                                            7.538672697705544 (14)
                                                                                            479, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                                                            3
                                                                                           • LG F14B9QDA Pesukone
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/8/lg-f14b9qda-washing-machine-23952888.jpg
                                                                                            LG F14B9QDA Pesukone (37)
                                                                                            • 54 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 7 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
                                                                                            8.384927256878756 (1153)
                                                                                            408, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
                                                                                            8.384927256878756 (1153)
                                                                                            408, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            1
                                                                                           • Upo PK6021S Pesukone
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/2/upo-pk6021s-20651262.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/9/upo-pk6021s-washing-machine-23824409.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/0/upo-pk6021s-washing-machine-23824410.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/1/upo-pk6021s-washing-machine-23824411.jpg
                                                                                            Upo PK6021S Pesukone (36)
                                                                                            • 56 dB AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason käyntiääni, eli sopii myös avoimeen keittöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Upo PK6021S Pesukone
                                                                                            Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                                                            5.218747109606748 (8)
                                                                                            429, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                            Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                                                            5.218747109606748 (8)
                                                                                            429, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                            2
                                                                                           • Upo PESUKARHU7141 Pesukone
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/4/upo-pesukarhu-7141-20604004.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/5/upo-pesukarhu7141-washing-machine-23824415.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/6/upo-pesukarhu7141-washing-machine-23824416.jpg
                                                                                            • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/1/7/upo-pesukarhu7141-washing-machine-23824417.jpg
                                                                                            Upo PESUKARHU7141 Pesukone (34)
                                                                                            • 76 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 7 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Upo PESUKARHU7141 Pesukone
                                                                                            Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                                                            5.218747109606748 (8)
                                                                                            449, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                            Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                                                            5.218747109606748 (8)
                                                                                            449, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                            2
                                                                                           • Whirlpool AWS 6126 ET
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/2/whirlpool-aws-6126-et-23820952.jpg
                                                                                            • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/5/whirlpool-aws-6126-et-20431045.jpg
                                                                                            Whirlpool AWS 6126 ET (34)
                                                                                            • 59 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Whirlpool AWS 6126 ET
                                                                                            Euronics.fi Euronics.fi
                                                                                            8.78625418142222 (54)
                                                                                            359, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                                                            Euronics.fi Euronics.fi
                                                                                            8.78625418142222 (54)
                                                                                            359, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                                                            3
                                                                                           • Upo PK2720D Pesukone
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/5/1/upo-pk2720d-washing-machine-28169151.jpg
                                                                                            • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/5/2/upo-pk2720d-washing-machine-28169152.jpg
                                                                                            Upo PK2720D Pesukone (34)
                                                                                            • 59 dB BAD Meluisa pesukone jota ei kannata sijoittaa makuuhuoneen viereen tai avoimeen keittiöön
                                                                                            • 6 kg AVERAGE Muihin pesukoneisiin verrattuna tässä pesukoneessa on keskitason täyttömäärä ja se sopii pienemmälle perheelle
                                                                                            Upo PK2720D Pesukone
                                                                                            Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                                                            5.218747109606748 (8)
                                                                                            489, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                                                            5.218747109606748 (8)
                                                                                            489, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                                                            2
                                                                                           2 12
                                                                                           • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
                                                                                           • Mikä on budjettisi? (price):
                                                                                            • Alle 430e (edulliset)
                                                                                            • 430e - 550e (keskihintaiset)
                                                                                            • 550e - 740e (kalliit)
                                                                                            • Yli 740e (erittäin kalliit)
                                                                                            • < 395 € (price_400)
                                                                                            • 395 € - 480 € (price_400_480)
                                                                                            • 480 € - 605 € (price_480_610)
                                                                                            • ≥ 605 € (price_610)
                                                                                           • Mitä ominaisuuksia tarvitset? (characteristics_washing_machine):
                                                                                            • Energiaa säästävä pyykinpesukone (energiaa_sa_a_sta_va_pyykinpesukone)
                                                                                            • Hiljainen pyykinpesukone (<55dB) (hiljainen_pyykinpesukone_55db_)
                                                                                            • Ympäristöystävällinen pyykinpesukone (ympa_risto_ysta_va_llinen_pyykinpesukone)
                                                                                           • Mikä on taloutesi koko? (talouden_koko):
                                                                                            • Monilapsinen perhe (monilapsinen_perhe)
                                                                                            • Yksilapsinen perhe (yksilapsinen_perhe)
                                                                                            • Yksinelävä (yksinela_va_)
                                                                                           • Mikä pesukoneen melutaso sopii sinulle parhaiten? (pesukoneen_melutaso):
                                                                                            • Hiljainen (50-58 dB) (hiljainen_50_58_db_)
                                                                                            • Normaali (>58) (normaali_58_)
                                                                                            • Todella hiljainen (<50dB) (todella_hiljainen_50db_)
                                                                                           • Kuinka nopeaa linkousta tarvitset? (pesukoneen_linkousnopeus):
                                                                                            • Alhainen (<1400) (alhainen_1400_)
                                                                                            • Korkea (≥1600) (korkea_1600_)
                                                                                            • Normaali (1400 - 1600) (normaali_1400_1600_)
                                                                                           • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
                                                                                            • Cream (cream)
                                                                                            • Harmaa (harmaa)
                                                                                            • Hopea (hopea)
                                                                                            • Metallinen (metallinen)
                                                                                            • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
                                                                                            • Sininen (sininen)
                                                                                            • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
                                                                                            • Valkoinen (valkoinen)
                                                                                           • Minkä energialuokan pesukonetta etsit? (energialuokka):
                                                                                            • A (a)
                                                                                            • A+++ (a_)
                                                                                            • A+++-10% (a_10_)
                                                                                            • A+++-20% (a_20_)
                                                                                            • A+++-30% (a_30_)
                                                                                            • A+++-40% (a_40_)
                                                                                            • A+++-50% (a_50_)
                                                                                           • Kuinka leveää pesukonetta tarvitset? (leveys):
                                                                                            • < 595 mm (leveys_600)
                                                                                            • 595 mm - 600 mm (leveys_600_600)
                                                                                           • Kuinka syvää pesukonetta tarvitset? (syvyys):
                                                                                            • < 515 mm (syvyys_520)
                                                                                            • 515 mm - 580 mm (syvyys_520_580)
                                                                                            • 580 mm - 600 mm (syvyys_580_600)
                                                                                            • ≥ 600 mm (syvyys_600)
                                                                                           • Kuinka korkeaa pesukonetta tarvitset? (tuotteen_korkeus):
                                                                                            • < 850 mm (tuotteen_korkeus_850)
                                                                                           • Kuinka tärkeää energiatehokkuus on sinulle? (energiatehokkuus):
                                                                                            • Ei kovin tärkeää (ei_kovin_ta_rkea_a_)
                                                                                            • Ei lainkaan tärkeää (ei_lainkaan_ta_rkea_a_)
                                                                                            • Tärkeää (ta_rkea_a_)
                                                                                            • Todella tärkeää (todella_ta_rkea_a_)
                                                                                           • Mihin sijoitat pesukoneen? (pesukoneen_sijoitus):
                                                                                            • Apukeittiö (apukeittio_)
                                                                                            • Keittiö (keittio_)
                                                                                            • Kylpyhuone (kylpyhuone)
                                                                                            • Yläkerta / Pesuhuone (sisätiloissa) (yla_kerta_pesuhuone_sisa_tiloissa_)
                                                                                           • Mitä toimintoja tarvitset? (pesukoneen_toiminnot):
                                                                                            • Jäljellä oleva aika voidaan (ja_ljella_oleva_aika_voidaan)
                                                                                            • Nopea pesuohjelma (nopea_pesuohjelma)
                                                                                            • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
                                                                                            • Valitse aloitusaika (valitse_aloitusaika)
                                                                                           • Minkä pyörimisluokan pesukonetta etsit? (pyo_rimisluokka):
                                                                                            • A (a)
                                                                                            • B (b)
                                                                                            • C (c)
                                                                                            • D (d)
                                                                                           • Mikä kuivaustapa sopii sinulle parhaiten? (pyykin_kuivaus):
                                                                                            • Kuivausrummussa (kuivausrummussa)
                                                                                            • Kuivausrumpu ja kuivausteline (kuivausrumpu_ja_kuivausteline)
                                                                                            • Kuivaustelineessä (kuivaustelineessa_)
                                                                                           • Kuinka suurta rumpukapasiteettia tarvitset? (rummun_kapasiteetti):
                                                                                            • < 6 kg (rummun_kapasiteetti_6)
                                                                                            • 6 kg - 7 kg (rummun_kapasiteetti_6_7)
                                                                                            • 7 kg - 8 kg (rummun_kapasiteetti_7_8)
                                                                                            • ≥ 8 kg (rummun_kapasiteetti_8)
                                                                                           • Täytätkö pesukoneen mieluummin edestä vai päältä? (ta_ytto_tyyppi):
                                                                                            • Edestä täytettävä (edesta_ta_ytetta_va_)
                                                                                            • Päältä täytettävä (pa_a_lta_ta_ytetta_va_)
                                                                                           • Mitä mallia etsit? (group):
                                                                                            • Indesit IWD 71482 B (indesit_iwd_71482_b)
                                                                                           • Tuoteryhmät (siblingcategory):