x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

pyykinpesukone

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita pyykinpesukone:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta pyykinpesukone

Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone. Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa?...
 • Yleiset tiedot

  Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone.
  Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

  • pesukonetyypit,
  • pesukoneen toiminnot,
  • hintaerot,
  • lisäosia pesukoneisiin,
  • suosittuja pesukonemerkkejä.

  Ostovinkkejä
  Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa:

  1. Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.
  2. Luukun kätisyys (avautuuko luukku oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa luukun suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
  3. Jos kotona on tilaa vain pesukoneelle, mutta ei kuivurille, kannattaa katsoa myös kategoriasta pesu ja kuivausyhdistelmät. Yhdistelmäkoneella pystyy pesemään ja kuivaamaan samalla laitteella.
  4. Minipesukoneet: leveydeltään 45 cm eikä niin syviä kuin yleiset mallit (60 cm leveä). Niiden rummun tilavuus on siten luonnollisesti myös pienempi.
  5. Yleisesti pätee: mitä suurempi rummun kierrosluku/minuutti, sitä kuivempana pyykki tulee pesusta. Tämä vaihtelee kuitenkin merkin ja tyypin mukaan.

  Pesukonetyypit
  Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä.
  Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä. Niissä luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
  Jotkut valmistajat tarjoavat päältä täytettäviä malleja, joissa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.
  Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki. Mikäli kuivaajan haluaa asettaa pesukoneen päälle, laitteiden väliin täytyy laittaa tietynlainen välikappale. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale. Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

  Pesukonetta sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada paikkaan missä on vesijohto, turvallinen pistorasia ja viemäri.

  Pesukoneen toiminnot
  Kaikkiin pesukoneisiin kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilan 30-95 asteen välillä ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi pesukoneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä erikoispesuohjelmista ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu, käsinpesu tai pitsipesu.
  Uusimmat pesukonemallit tekevät kuitenkin vielä enemmän. Jotkut pesukoneet punnitsevat itse pyykin, niin ettei pesukonetta vahingossa ylikuormita. Tasapainottaja pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana. Tiedoitus ohjelman kulusta pitää pesijän ajan tasalla koko pesuprosessin ajan ja loppumerkki ilmoittaa kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Alla vielä muutama mahdollinen lisätoiminto:

  • Ajastin
  • Energiaa säästävä pesu
  • Fuzzy logic
  • Pikapesu
  • Pelkkä linkous
  • Pesu pienelle lastille
  • Säädettävä kierroslukumäärä
  • Vesilukko / aquastop

  Lisätioetoja lisätoiminnoista löytyy pesukoneiden teknisten tietojen selityksistä.

  Pesukoneen rummun koko ilmoitetaan kiloissa kuivaa pyykkiä. Standardi koko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg. Tiedoista löytyy myös kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Kierroslukumäärää voi muutella yleensä 1000-1400 välillä ja joissain malleissa alaraja on 800 tai yläraja 1600. Energialuokka, pesutulos ja kuivaustulos on yleensä nykyisissä pesukoneissa A (todella hyvä) tai B (hyvä).

  Hintaerot
  Pesukoneiden välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien pesukoneet, paremman energialuokan pesukoneet ja pesukoneet, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design pesukoneiden hinta nousee myös muita korkeammaksi.

  Lisäosia pesukoneisiin

  Pesukoneen mukana ei juurikaan tule lisäosia. Lisäosia, joita voi itse hankkia ovat esim. välikappaleet, joiden avulla kuivurin saa asetettua pesukoneen päälle. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale.

  Vinkkinä kodinsiivoukseen: kodin siivous vie helposti suuren osan vapaa-aikaa. Jos kodin askareista haluaa selvitä hieman helpommalla kannattaa harkita siivouspalvelun palkkaamista.  

  Suosittuja pesukonemerkkejä
  Tunnettuja pesukonemerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

  Vertaile täällä pesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  Toimitetaanko uusi laite perille asti, jos talossa ei ole hissiä?
  Kyllä ja ei. Kaikki toimittajat eivät kuitenkaan toimita laitetta perille asti. Tämä riippuu siitä
  mitä kuljetuksesta sovitaan ostohetkellä. Kannattaa mainita tässä vaiheessa että onko taloon
  vaikea pääsy ja myös se, suostuuko maksamaan lisämaksun erikoiskuljetuksesta. Yllätykset ovat
  kuljetusvaiheessa hieman epätoivottuja.

  Kuuluuko uuteen kuivaajan mukaan asennus?
  Kyllä ja ei. Tämä riippuu myyjästä, eli siitä kuuluuko mukaan asennus. Kannattaa kysyä asennusta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu.

  Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
  Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan
  kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

  Mikä ero on pesukoneella ja pesu/kuivausyhdistelmällä?
  Pesukone ainoastaan pesee ja linkoaa. Pesu/kuivausyhdistelmä myös kuivaa. Kotitalouksiin, joissa ei ole tilaa sekä pesukoneelle, että kuivurille, yhdistelmä on kätevä vaihtoehto. Pesu/kuivausyhdistelmässä pesutoiminnot ovat samanlaisia kuin pelkässä pesukoneessa. Kuivaus tulisi tehdä kahdessa erässä, koska pesu/kuivausyhdistelmän kuivurin kapasiteetti on pienempi kuin erillisen kuivurin kapasiteetti. Pesu/kuivausyhdistelmä käyttää tästä syystä enemmän virtaa, koska kuivaus aika on melko pitkä.

 • Termien selitykset

  Alla lista pesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

  Ajastin
  Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

  Energiaa säästävä ohjelma
  Perusohjelmien rinnalla monissa malleissa voi valita myös energiaa säästävän ohjelman.Energiaa säästävä ohjelma käyttää vähemmän vettä ja virtaa. Tämän ohjelman tunnistaa E+kirjaimesta ohjelman vieressä, tai kirjaimesta A.

  Energialuokka
  Pesukone käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta C:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa pesukoneista kuuluvat luokkiin AA, A jaB, jotkut merkit tekevät vielä C-malleja. Ekonomisemmat pesukoneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

  Energian kulutus
  Ilmoitetaan kilowateissa/ pesukerta.

  Esiohjelmointi
  Esiohjelmoinnin avulla pesukoneen voi ohjelmoida haluamallaan tavalla, mutta aloittaa pesun vasta myöhemmässä ajankohdassa.

  Fuzzy logic
  Fuzzy logic on pesukoneen ´itseajatteleva´ toiminto. Tämän toiminnon avulla pesukone mittaa pyykin likaisuuden ja pesee sen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

  Jakeluverkon kapasiteetti
  Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältyttäisiin verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon. Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

  Kosteusprosentti
  Puhtaan pyykin kosteusprosentti ilmoittaa kuinka kuivaa pyykki on linkouksen jälkeen. Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Mitä alhaisempi kosteusprosentti, sitä nopeammin pyykki kuivuu pyykkitelineeseen asettamisen jälkeen.

  Kuivaustulos
  Kirjainsysteemin mukaan määritellään kuivuus lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

  Käsipesuohjelma
  Käsinpesuohjelmalla on hyvä pestä herkkiä materiaaleja. Tähänkin ohjelmaan pystyy joissain malleissa vaikuttamaan säätämällä itse lämpötilaa tai lisäämällä linkouksen.

  Kätisyys
  Edestä täytettävässä pesukoneessa saranat voivat olla joko oikealla tai vasemmalla. Monissa malleissa oven kiinnityspuolen voi muuttaa.

  Linkouksen kierroslukumäärä
  Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua.

  Loppumerkki
  Pesukone ilmoittaa summerilla kun ohjelma on valmis.

  Luukun suuruus
  Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
  Edestä täytettävissä pesukoneissa luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin.

  Lyhytohjelma
  Kätevä pienille määrille pyykkiä. Ei sovellu kovin likaiselle pyykille.

  Mallin käyttöönotto
  Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

  Manuaalinen säätö
  Joihinkin pesukoneisiin pystyy automaattisten pesuohjelmien lisäksi ohjelmoimaan tiettyjä toimintoja manuaalisesti. Esimerkiksi linkousohjelman tai veden lämpötilan. Joihinkin pesukoneisiin pystyy ohjelmoimaan jopa koko ohjelman.

  Ohjelmanäyttö
  Ohjelmanäytöstä voi seurata missä kohdassa valittua ohjelmaa pesukone on.

  Paino
  Ilmoitettu kiloissa ilman lastia. Pesukone on painava jotta se pysyisi paikallaan linkouksen aikana.

  Pesurummuntilavuus
  Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

  Pesutulos
  Pesun lopputulos määritellään kirjainsysteemin mukaan. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

  Rumpu ruosteetonta terästä
  Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

  Sähköinen ohjaus
  Mekaanista pesukoneen nappia oikean ohjelman kohdalle käännettäessä napin liikkeestä kuuluu ratinaa. Sähköistä ohjausta köytettäessä napin kääntämisestä ei kuulu mitään ääntä. Mekaanisen pesukoneen voi keskeyttää kesken pesuohjelman, ja nappia painamalla jatkaa pesuohjelman loppuun halutessaan. Pesukoneissa joissa on sähköinen ohjaus ei tämä aina ole mahdollista. Asia tulee varmistaa pesukonetta hankkiessa.

  Säädettävä kierroslukumäärä
  Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua. Tämä toiminto on kätevä herkille materiaaleille, joita ei voi lingota pitkään, eikä rajusti.

  Tasapainottaja
  Pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana.

  Tilavuus
  Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

  Täyttö suunta
  Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan. Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä.
  Jotkut valmistuttajat tarjoavat päältä täytettävän mallin jossa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.

  Vedenkulutus
  Vedenkulutus ilmoitetaan litroissa pesukertaa kohden. Joissain malleissa on energiaa ja vettä säästävä ohjelma.

  Vesilukko / Aquastop
  Vesilukko varmistaa, että vedentulo koneeseen pysäytetään, mikäli pesukoneeseen tulee häiriö tai vuodon vaara.

  Villapesu
  Pesukoneissa on nykyään villapesu, mikä tarkoittaa, että käsin pesun voi tehdä pesukoneella. Villapesu pesee haalealla tai kylmällä vedellä ja linkoaa vain hetken alhaisella kierroslukumäärällä. Kierroslukumäärän voi usein myös itse valita.

  Yhdistäminen
  Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki.
  Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

  Ylikuormitustunnistin
  Pesukone ilmoittaa summerilla tai valolla jos pesukone on liian täynnä. Tällöin osa pyykistä täytyy ottaa pois pesukoneesta ennen kuin sen voi turvallisesti laittaa päälle.

  • Electrolux Electrolux pyykinpesukoneet
  • Bosch Bosch pyykinpesukoneet
  • Whirlpool Whirlpool pyykinpesukoneet
  • Candy Candy pyykinpesukoneet
  • alle 430e Pyykinpesukoneet, joiden hinta alle 430 euroa
  • 430e-550e Pyykinpesukoneet hintaluokassa 430-550 euroa
  • Edestä täytettävä Edestä täytettävät pyykinpesukoneet
  • Päältä täytettävä Päältä täytettävät pyykinpesukoneet
  • Leveys alle 60 cm Pyykinpesukoneet, joiden leveys alle 60 cm
  • Leveys yli 60cm Pyykinpesukoneet, joiden leveys 60 cm ja yli
 • Whirlpool AWE 6516 Vapaasti seisova 5kg 1000RPM A+ Valkoinen Top-load
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/9/whirlpool-awe-6516-17274389.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/whirlpool-awe-6516-23824536.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/9/whirlpool-awe-6516-17274389.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzgvOS93aGlybHBvb2wtYXdlLTY1MTYtMTcyNzQzODkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/whirlpool-awe-6516-23824536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvNi93aGlybHBvb2wtYXdlLTY1MTYtMjM4MjQ1MzYuanBn
  Whirlpool AWE 6516 Vapaasti seisova 5kg 1000RPM A+ Valkoinen Top-load (86)
  7.1 (1)
  Whirlpool AWE 6516 Vapaasti seisova 5kg 1000RPM A+ Valkoinen Top-load
  Peruskone pieneen talouteen
  Ihan peruskone pieneen talouteen. Aika kova pesuääni ja pitkä perusohjelma. Onneksi ohjelmissa on myös lyhytohjelma ns. päivittäispyykille.
  7.7
  0 10
 • Electrolux EWT1262TDW Vapaasti seisova 6kg 1200RPM A+ Valkoinen Top-load Pesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/1/electrolux-ewt1262tdw-20480441.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/6/2/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-23815662.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-24314607.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/1/electrolux-ewt1262tdw-20480441.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzQvMS9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDEyNjJ0ZHctMjA0ODA0NDEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/6/2/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-23815662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzYvMi9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDEyNjJ0ZHctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzODE1NjYyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-24314607.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvNy9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDEyNjJ0ZHctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTI0MzE0NjA3LmpwZw==
  Electrolux EWT1262TDW Vapaasti seisova 6kg 1200RPM A+ Valkoinen Top-load Pesukone (89)
  8.25 (1)
  Electrolux EWT1262TDW Vapaasti seisova 6kg 1200RPM A+ Valkoinen Top-load Pesukone
  Puhdasta joka kerta
  Hyvä, perus pesukone. plussaa monipuoliset ohjelmat, ajan valinta yms hienoudet. Joka kerta on puhdasta pyykkiä tullu : D
  10.0
  0 10
 • Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/4/electrolux-ewt1567vdw-washing-machine-23801524.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/1/4/electrolux-ewt1567vdw-19343214.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/4/electrolux-ewt1567vdw-washing-machine-23801524.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzIvNC9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDE1Njd2ZHctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzODAxNTI0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/1/4/electrolux-ewt1567vdw-19343214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvNC9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDE1Njd2ZHctMTkzNDMyMTQuanBn
  Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load (40)
  8.25 (1)
  Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load
  Paras pesukone, mitä olen käyttänyt
  Ei lisättävää otsikkoon. Monipuoliset pesuohjelmat, joiden kesto on joustavasti muokattavissa omien tarpeiden mukaan. Ekologisuus huomioitu hienosti. Höyrytoiminnot on, jos joku niitä kaipaa (en ole vielä kokeillut). Hyvä lcd-näyttö. Todella hiljainen, koneen kuulee päiväsaikaan (kun ilmassa on muutakin ääntä) vain, kun se linkoaa. Pesutulos törkeän hyvä ja linkoaa erittäin kuivaksi (1500 rpm). Kestävyysarvio laitettu vain, koska pakollinen.
  10.0
  0 10
 • Electrolux
  • electrolux
 • Bosch
  • bosch
 • Whirlpool
  • whirlpool
 • Candy
  • candy
 • 430e-550e
  • keskihintaiset
 • Edestä täytettävä
  • edesta_ta_ytetta_va_
 • Leveys alle 60 cm
  • normaali
 • Leveys yli 60cm
  • leveä
Pyykinpesukoneet 7.6 (4)
0 - 24
 • Bosch WAB24166SN Pesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/5/bosch-wab24166sn-washing-machine-25562925.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/0/bosch-wab24166sn-washing-machine-25633460.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/5/bosch-wab24166sn-washing-machine-25562925.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzIvNS9ib3NjaC13YWIyNDE2NnNuLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNTU2MjkyNS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/0/bosch-wab24166sn-washing-machine-25633460.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzYvMC9ib3NjaC13YWIyNDE2NnNuLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNTYzMzQ2MC5qcGc=
  Bosch WAB24166SN Pesukone (157)
  Bosch WAB24166SN Pesukone
  Power.fi Power.fi
  313.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  313.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  most_sold
 • Whirlpool AWO/D 6114 Freestanding 6kg 1400RPM A++ Valkoinen Front-load Pesukone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/5/whirlpool-awod-6114-19242715.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/6/whirlpool-awo-d-6114-freestanding-6kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-45792746.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/5/whirlpool-awod-6114-19242715.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzEvNS93aGlybHBvb2wtYXdvZC02MTE0LTE5MjQyNzE1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/4/6/whirlpool-awo-d-6114-freestanding-6kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-45792746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvNi93aGlybHBvb2wtYXdvLWQtNjExNC1mcmVlc3RhbmRpbmctNmtnLTE0MDBycG0tYS13aGl0ZS1mcm9udC1sb2FkLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS00NTc5Mjc0Ni5qcGc=
  Whirlpool AWO/D 6114 Freestanding 6kg 1400RPM A++ Valkoinen Front-load Pesukone (145)
  Whirlpool AWO/D 6114 Freestanding 6kg 1400RPM A++ Valkoinen Front-load Pesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  314, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  314, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Whirlpool AWE6100 ET PESUKONE 5 V MOOTTORITAKUULLA
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/7/whirlpool-awe6100-et-pesukone-5-v-moottoritakuulla-53393827.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/8/whirlpool-awe6100-et-pesukone-5-v-moottoritakuulla-53393828.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/3/whirlpool-awe6100-et-pesukone-5-v-moottoritakuulla-54587133.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/7/whirlpool-awe6100-et-pesukone-5-v-moottoritakuulla-53393827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzIvNy93aGlybHBvb2wtYXdlNjEwMC1ldC1wZXN1a29uZS01LXYtbW9vdHRvcml0YWt1dWxsYS01MzM5MzgyNy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/8/whirlpool-awe6100-et-pesukone-5-v-moottoritakuulla-53393828.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzIvOC93aGlybHBvb2wtYXdlNjEwMC1ldC1wZXN1a29uZS01LXYtbW9vdHRvcml0YWt1dWxsYS01MzM5MzgyOC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/3/whirlpool-awe6100-et-pesukone-5-v-moottoritakuulla-54587133.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzMvMy93aGlybHBvb2wtYXdlNjEwMC1ldC1wZXN1a29uZS01LXYtbW9vdHRvcml0YWt1dWxsYS01NDU4NzEzMy5qcGc=
  Whirlpool AWE6100 ET PESUKONE 5 V MOOTTORITAKUULLA (128)
  Whirlpool AWE6100 ET PESUKONE 5 V MOOTTORITAKUULLA
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  318, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  318, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • Miele WDA111 CLASSIC ET PESUK. 1400K/MIN, 7KG, 11DA1111FIN
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/0/miele-wda111-classic-et-pesuk-1400k-min-7kg-11da1111fin-53025170.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/9/miele-wda111-classic-et-pesuk-1400k-min-7kg-11da1111fin-54394739.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/0/miele-wda111-classic-et-pesuk-1400k-min-7kg-11da1111fin-55552440.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/0/miele-wda111-classic-et-pesuk-1400k-min-7kg-11da1111fin-53025170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvMC9taWVsZS13ZGExMTEtY2xhc3NpYy1ldC1wZXN1ay0xNDAway1taW4tN2tnLTExZGExMTExZmluLTUzMDI1MTcwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/9/miele-wda111-classic-et-pesuk-1400k-min-7kg-11da1111fin-54394739.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzMvOS9taWVsZS13ZGExMTEtY2xhc3NpYy1ldC1wZXN1ay0xNDAway1taW4tN2tnLTExZGExMTExZmluLTU0Mzk0NzM5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/0/miele-wda111-classic-et-pesuk-1400k-min-7kg-11da1111fin-55552440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvMC9taWVsZS13ZGExMTEtY2xhc3NpYy1ldC1wZXN1ay0xNDAway1taW4tN2tnLTExZGExMTExZmluLTU1NTUyNDQwLmpwZw==
  Miele WDA111 CLASSIC ET PESUK. 1400K/MIN, 7KG, 11DA1111FIN (102)
  Miele WDA111 CLASSIC ET PESUK. 1400K/MIN, 7KG, 11DA1111FIN
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  834, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  834, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • LG FH496QDA3 Freestanding 7kg 1400RPM A+++-30% Ruostumaton teräs Front-load Pesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286955.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286956.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286957.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286958.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286959.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzUvNS9sZy1maDQ5NnFkYTMtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNDAwcnBtLWEtMzAtZnJvbnQtbG9hZC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtNDMyODY5NTUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286956.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzUvNi9sZy1maDQ5NnFkYTMtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNDAwcnBtLWEtMzAtZnJvbnQtbG9hZC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtNDMyODY5NTYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286957.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzUvNy9sZy1maDQ5NnFkYTMtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNDAwcnBtLWEtMzAtZnJvbnQtbG9hZC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtNDMyODY5NTcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzUvOC9sZy1maDQ5NnFkYTMtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNDAwcnBtLWEtMzAtZnJvbnQtbG9hZC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtNDMyODY5NTguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/lg-fh496qda3-freestanding-7kg-1400rpm-a-30-front-load-washing-machine-43286959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzUvOS9sZy1maDQ5NnFkYTMtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNDAwcnBtLWEtMzAtZnJvbnQtbG9hZC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtNDMyODY5NTkuanBn
  LG FH496QDA3 Freestanding 7kg 1400RPM A+++-30% Ruostumaton teräs Front-load Pesukone (100)
  LG FH496QDA3 Freestanding 7kg 1400RPM A+++-30% Ruostumaton teräs Front-load Pesukone
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  514, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Euronics.fi Euronics.fi
  8.748149945065185 (54)
  514, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Electrolux EWT1262TDW Vapaasti seisova 6kg 1200RPM A+ Valkoinen Top-load Pesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/1/electrolux-ewt1262tdw-20480441.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/6/2/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-23815662.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-24314607.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/4/1/electrolux-ewt1262tdw-20480441.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzQvMS9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDEyNjJ0ZHctMjA0ODA0NDEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/6/2/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-23815662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzYvMi9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDEyNjJ0ZHctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzODE1NjYyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/electrolux-ewt1262tdw-washing-machine-24314607.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvNy9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDEyNjJ0ZHctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTI0MzE0NjA3LmpwZw==
  Electrolux EWT1262TDW Vapaasti seisova 6kg 1200RPM A+ Valkoinen Top-load Pesukone (89)
  8.25 (1)
  Electrolux EWT1262TDW Vapaasti seisova 6kg 1200RPM A+ Valkoinen Top-load Pesukone
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  369, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  369, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Whirlpool AWE 6516 Vapaasti seisova 5kg 1000RPM A+ Valkoinen Top-load
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/9/whirlpool-awe-6516-17274389.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/whirlpool-awe-6516-23824536.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/9/whirlpool-awe-6516-17274389.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzgvOS93aGlybHBvb2wtYXdlLTY1MTYtMTcyNzQzODkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/whirlpool-awe-6516-23824536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvNi93aGlybHBvb2wtYXdlLTY1MTYtMjM4MjQ1MzYuanBn
  Whirlpool AWE 6516 Vapaasti seisova 5kg 1000RPM A+ Valkoinen Top-load (86)
  7.1 (1)
  Whirlpool AWE 6516 Vapaasti seisova 5kg 1000RPM A+ Valkoinen Top-load
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  289.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  289.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  2
 • Rosenlew RTT5090 PT pyykinpesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/7/5/rosenlew-rtt5090-pt-43112075.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/7/5/rosenlew-rtt5090-pt-43112075.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzcvNS9yb3Nlbmxldy1ydHQ1MDkwLXB0LTQzMTEyMDc1LmpwZw==
  Rosenlew RTT5090 PT pyykinpesukone (66)
  Rosenlew RTT5090 PT pyykinpesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  304, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  304, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • LG F1496TDA3 Freestanding 8kg 1400RPM A+++-10% Valkoinen Front-load Pesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/1/lg-f1496tda3-22194151.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/6/lg-f1496tda3-50030296.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/1/lg-f1496tda3-22194151.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzUvMS9sZy1mMTQ5NnRkYTMtMjIxOTQxNTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/6/lg-f1496tda3-50030296.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzkvNi9sZy1mMTQ5NnRkYTMtNTAwMzAyOTYuanBn
  LG F1496TDA3 Freestanding 8kg 1400RPM A+++-10% Valkoinen Front-load Pesukone (58)
  LG F1496TDA3 Freestanding 8kg 1400RPM A+++-10% Valkoinen Front-load Pesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  524, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  524, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Whirlpool AWO/D 7313 Pesukone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/8/whirlpool-awod7313-et-29600828.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/6/5/whirlpool-awo-d-7313-washing-machine-30608165.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/8/whirlpool-awod7313-et-29600828.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzIvOC93aGlybHBvb2wtYXdvZDczMTMtZXQtMjk2MDA4MjguanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/6/5/whirlpool-awo-d-7313-washing-machine-30608165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS93aGlybHBvb2wtYXdvLWQtNzMxMy13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMzA2MDgxNjUuanBn
  Whirlpool AWO/D 7313 Pesukone (58)
  Whirlpool AWO/D 7313 Pesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  404, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  404, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Candy GC1072D1-S
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/0/candy-gc1072d1-s-47225780.jpg?m=aHR0cDovL2Vrb2RpbmtvbmVldC5maS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvY2FjaGUvNi9pbWFnZS85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9nL2MvZ2MxMDcyX2QxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/0/candy-gc1072d1-s-47225780.jpg?m=aHR0cDovL2Vrb2RpbmtvbmVldC5maS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvY2FjaGUvNi9pbWFnZS85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9nL2MvZ2MxMDcyX2QxLmpwZw==
  Candy GC1072D1-S (49)
  Candy GC1072D1-S
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  299, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  299, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • AEG AL77480F Vapaasti seisova 8kg 1400RPM A+++-10% Valkoinen Front-load Pesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/3/aeg-al77480f-24474593.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/6/7/aeg-al77480f-washing-machine-24949167.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/3/aeg-al77480f-24474593.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzkvMy9hZWctYWw3NzQ4MGYtMjQ0NzQ1OTMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/6/7/aeg-al77480f-washing-machine-24949167.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzYvNy9hZWctYWw3NzQ4MGYtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTI0OTQ5MTY3LmpwZw==
  AEG AL77480F Vapaasti seisova 8kg 1400RPM A+++-10% Valkoinen Front-load Pesukone (46)
  AEG AL77480F Vapaasti seisova 8kg 1400RPM A+++-10% Valkoinen Front-load Pesukone
  Power.fi Power.fi
  634.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  634.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • AEG L61260TL Vapaasti seisova Top-load 6kg 1200RPM Valkoinen
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/4/7/aeg-l61260tl-22200847.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/1/aeg-l61260tl-24019221.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/2/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298912.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/3/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298913.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/4/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298914.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/5/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-42848455.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/7/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-42848457.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/8/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-42848458.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/9/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-42848459.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/5/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000095.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/6/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000096.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/7/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000097.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/8/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000098.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/9/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000099.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/0/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000100.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/2/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122442.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/3/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122443.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/4/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122444.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/5/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122445.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/6/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122446.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/7/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122447.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/8/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122448.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/9/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122449.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/0/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122450.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/1/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122451.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/2/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122452.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/3/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122453.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/4/7/aeg-l61260tl-22200847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvNy9hZWctbDYxMjYwdGwtMjIyMDA4NDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/2/1/aeg-l61260tl-24019221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzIvMS9hZWctbDYxMjYwdGwtMjQwMTkyMjEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/2/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298912.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvMi9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0zNzI5ODkxMi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/3/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298913.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvMy9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0zNzI5ODkxMy5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/4/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-washing-machine-37298914.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvNC9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0zNzI5ODkxNC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/5/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-42848455.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzUvNS9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQyODQ4NDU1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/7/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-42848457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzUvNy9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQyODQ4NDU3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/8/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-42848458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzUvOC9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQyODQ4NDU4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/9/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-42848459.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzUvOS9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQyODQ4NDU5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/5/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000095.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzkvNS9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTUwMDAwMDk1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/6/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000096.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzkvNi9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTUwMDAwMDk2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/7/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzkvNy9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTUwMDAwMDk3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/8/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000098.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzkvOC9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTUwMDAwMDk4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/9/9/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000099.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzkvOS9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTUwMDAwMDk5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/0/aeg-l61260tl-freestanding-6kg-1200rpm-a-white-top-load-washing-machine-50000100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzAvMC9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTZrZy0xMjAwcnBtLWEtd2hpdGUtdG9wLWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTUwMDAwMTAwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/2/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvMi9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDQyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/3/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvMy9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDQzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/4/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122444.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvNC9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDQ0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/5/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvNS9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDQ1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/6/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvNi9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDQ2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/7/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122447.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvNy9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDQ3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/8/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvOC9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDQ4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/9/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122449.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvOS9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDQ5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/0/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122450.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMC9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDUwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/1/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMS9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDUxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/2/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122452.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMi9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDUyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/5/3/aeg-l61260tl-freestanding-top-load-6kg-1200rpm-white-55122453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvMy9hZWctbDYxMjYwdGwtZnJlZXN0YW5kaW5nLXRvcC1sb2FkLTZrZy0xMjAwcnBtLXdoaXRlLTU1MTIyNDUzLmpwZw==
  AEG L61260TL Vapaasti seisova Top-load 6kg 1200RPM Valkoinen (45)
  AEG L61260TL Vapaasti seisova Top-load 6kg 1200RPM Valkoinen
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  479, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  479, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Samsung WW60J3083LW/LE Samsung
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/samsung-ww60j3083lw-le-samsung-32621970.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE0NTQ3LWxhcmdlL3d3NjBqMzA4M2x3LWxlLXNhbXN1bmcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/3/samsung-ww60j3083lw-le-samsung-48515293.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGlyZWN0MTIzLmZpL1VzZXJGaWxlcy9Qcm9kdWN0cy9JbWFnZXMvZmFsbGJhY2suanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/samsung-ww60j3083lw-le-samsung-32621970.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pdGVrLWtvZGlua29uZWV0LmZpLzE0NTQ3LWxhcmdlL3d3NjBqMzA4M2x3LWxlLXNhbXN1bmcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/3/samsung-ww60j3083lw-le-samsung-48515293.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZGlyZWN0MTIzLmZpL1VzZXJGaWxlcy9Qcm9kdWN0cy9JbWFnZXMvZmFsbGJhY2suanBn
  Samsung WW60J3083LW/LE Samsung (44)
  Samsung WW60J3083LW/LE Samsung
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  339, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  339, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Electrolux EWF1274BW Freestanding 7kg 1200RPM A+++ White Front-load Pesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/3/1/electrolux-ewf1274bw-washing-machine-30573231.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/3/2/electrolux-ewf1274bw-washing-machine-30573232.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/3/1/electrolux-ewf1274bw-washing-machine-30573231.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzMvMS9lbGVjdHJvbHV4LWV3ZjEyNzRidy13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMzA1NzMyMzEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/3/2/electrolux-ewf1274bw-washing-machine-30573232.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzMvMi9lbGVjdHJvbHV4LWV3ZjEyNzRidy13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMzA1NzMyMzIuanBn
  Electrolux EWF1274BW Freestanding 7kg 1200RPM A+++ White Front-load Pesukone (43)
  Electrolux EWF1274BW Freestanding 7kg 1200RPM A+++ White Front-load Pesukone
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  389, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  389, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Rosenlew RTT1062 Pesukone
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/1/4/rosenlew-rtt1062-washing-machine-25670414.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/1/4/rosenlew-rtt1062-washing-machine-25670414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvNC9yb3Nlbmxldy1ydHQxMDYyLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNTY3MDQxNC5qcGc=
  Rosenlew RTT1062 Pesukone (42)
  Rosenlew RTT1062 Pesukone
  Expert Expert
  6.4996375974119305 (683)
  434, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4996375974119305 (683)
  434, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Whirlpool AWO/D 6024 Vapaasti seisova 6kg 1400RPM A++ Valkoinen Front-load
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/8/2/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538082.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538334.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/7/whirlpool-awo-d-6024-24702487.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/8/2/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538082.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvMi93aGlybHBvb2wtYXdvLWQtNjAyNC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjQ1MzgwODIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC93aGlybHBvb2wtYXdvLWQtNjAyNC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjQ1MzgzMzQuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/8/7/whirlpool-awo-d-6024-24702487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvNy93aGlybHBvb2wtYXdvLWQtNjAyNC0yNDcwMjQ4Ny5qcGc=
  Whirlpool AWO/D 6024 Vapaasti seisova 6kg 1400RPM A++ Valkoinen Front-load (42)
  Whirlpool AWO/D 6024 Vapaasti seisova 6kg 1400RPM A++ Valkoinen Front-load
  Expert Expert
  6.4996375974119305 (683)
  384, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4996375974119305 (683)
  384, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Candy GC41062D1 Pesukone
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/0/9/candy-gc41062d1-washing-machine-23808409.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/0/9/candy-gc41062d1-washing-machine-23808409.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzAvOS9jYW5keS1nYzQxMDYyZDEtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzODA4NDA5LmpwZw==
  Candy GC41062D1 Pesukone (42)
  Candy GC41062D1 Pesukone
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  319, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  319, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Siemens WM14E477DN Pesukone
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/8/siemens-wm14e477dn-washing-machine-30266838.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/9/siemens-wm14e477dn-washing-machine-30266839.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/4/0/siemens-wm14e477dn-washing-machine-30266840.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/8/siemens-wm14e477dn-washing-machine-30266838.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvOC9zaWVtZW5zLXdtMTRlNDc3ZG4td2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTMwMjY2ODM4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/3/9/siemens-wm14e477dn-washing-machine-30266839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvOS9zaWVtZW5zLXdtMTRlNDc3ZG4td2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTMwMjY2ODM5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/4/0/siemens-wm14e477dn-washing-machine-30266840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzQvMC9zaWVtZW5zLXdtMTRlNDc3ZG4td2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTMwMjY2ODQwLmpwZw==
  Siemens WM14E477DN Pesukone (40)
  Siemens WM14E477DN Pesukone
  Power.fi Power.fi
  434, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  434, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/4/electrolux-ewt1567vdw-washing-machine-23801524.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/1/4/electrolux-ewt1567vdw-19343214.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/4/electrolux-ewt1567vdw-washing-machine-23801524.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzIvNC9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDE1Njd2ZHctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzODAxNTI0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/1/4/electrolux-ewt1567vdw-19343214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvNC9lbGVjdHJvbHV4LWV3dDE1Njd2ZHctMTkzNDMyMTQuanBn
  Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load (40)
  8.25 (1)
  Electrolux EWT1567VDW Freestanding 6kg 1500RPM A+++ White Top-load
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  569, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  569, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
  best_reviewed
 • Samsung WF80F5E3P4W Pesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/1/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788031.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/2/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788032.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/3/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788033.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/4/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788034.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/5/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788035.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/0/3/samsung-wf80f5e3p4w-19884703.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/1/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMS9zYW1zdW5nLXdmODBmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yMzc4ODAzMS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/2/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMi9zYW1zdW5nLXdmODBmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yMzc4ODAzMi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/3/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788033.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMy9zYW1zdW5nLXdmODBmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yMzc4ODAzMy5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/4/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788034.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNC9zYW1zdW5nLXdmODBmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yMzc4ODAzNC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/5/samsung-wf80f5e3p4w-washing-machine-23788035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNS9zYW1zdW5nLXdmODBmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yMzc4ODAzNS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/0/3/samsung-wf80f5e3p4w-19884703.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzAvMy9zYW1zdW5nLXdmODBmNWUzcDR3LTE5ODg0NzAzLmpwZw==
  Samsung WF80F5E3P4W Pesukone (39)
  Samsung WF80F5E3P4W Pesukone
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  539.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  539.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Miele WMB 120 Pesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/2/miele-wmb-120-washing-machine-26094332.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/8/miele-wmb-120-25184978.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/miele-wmb-120-washing-machine-26094333.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/miele-wmb-120-washing-machine-26094334.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/5/miele-wmb-120-washing-machine-26094335.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/6/miele-wmb-120-washing-machine-26094336.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/7/miele-wmb-120-washing-machine-26094337.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/miele-wmb-120-washing-machine-26094338.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/2/miele-wmb-120-washing-machine-26094332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvMi9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzMi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/8/miele-wmb-120-25184978.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzcvOC9taWVsZS13bWItMTIwLTI1MTg0OTc4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/miele-wmb-120-washing-machine-26094333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvMy9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzMy5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/miele-wmb-120-washing-machine-26094334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvNC9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzNC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/5/miele-wmb-120-washing-machine-26094335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvNS9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzNS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/6/miele-wmb-120-washing-machine-26094336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvNi9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzNi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/7/miele-wmb-120-washing-machine-26094337.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvNy9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzNy5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/miele-wmb-120-washing-machine-26094338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvOC9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzOC5qcGc=
  Miele WMB 120 Pesukone (34)
  Miele WMB 120 Pesukone
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  1130, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  1130, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Indesit IWSC 61051 C ECO EU Pesukone
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/4/indesit-iwsc-61051-c-eco-eu-washing-machine-24394864.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/4/8/indesit-iwsc-61051-c-eco-eu-washing-machine-30150948.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/4/indesit-iwsc-61051-c-eco-eu-washing-machine-24394864.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvNC9pbmRlc2l0LWl3c2MtNjEwNTEtYy1lY28tZXUtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTI0Mzk0ODY0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/4/8/indesit-iwsc-61051-c-eco-eu-washing-machine-30150948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzQvOC9pbmRlc2l0LWl3c2MtNjEwNTEtYy1lY28tZXUtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTMwMTUwOTQ4LmpwZw==
  Indesit IWSC 61051 C ECO EU Pesukone (34)
  Indesit IWSC 61051 C ECO EU Pesukone
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  299, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
  4.1271022111220335 (15)
  299, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Zanussi ZWY50904WA Freestanding 5.5kg A+ White Top-load
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/1/1/zanussi-zwy50904wa-25081611.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/7/zanussi-zwy50904wa-25083107.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/1/1/zanussi-zwy50904wa-25081611.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzEvMS96YW51c3NpLXp3eTUwOTA0d2EtMjUwODE2MTEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/0/7/zanussi-zwy50904wa-25083107.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzAvNy96YW51c3NpLXp3eTUwOTA0d2EtMjUwODMxMDcuanBn
  Zanussi ZWY50904WA Freestanding 5.5kg A+ White Top-load (33)
  Zanussi ZWY50904WA Freestanding 5.5kg A+ White Top-load
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  285, 4pv (offer_sdt_4_days)
  ekodinkoneet ekodinkoneet
  8.277508221379598 (12)
  285, 4pv (offer_sdt_4_days)
  5
2 14
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • Alle 430e (budget)
  • 430e - 550e (keskihintaiset)
  • 550e - 740e (kalliit)
  • Yli 740e (erittäin kalliit)
 • Mitä ominaisuuksia tarvitset? (characteristics_washing_machine):
  • Energiaa säästävä pyykinpesukone (energiaa_sa_a_sta_va_pyykinpesukone)
  • Hiljainen pyykinpesukone (<55dB) (hiljainen_pyykinpesukone_55db_)
  • Ympäristöystävällinen pyykinpesukone (ympa_risto_ysta_va_llinen_pyykinpesukone)
 • Mikä on taloutesi koko? (talouden_koko):
  • Monilapsinen perhe (monilapsinen_perhe)
  • Yksilapsinen perhe (yksilapsinen_perhe)
  • Yksinelävä (yksinela_va_)
 • Mikä pesukoneen melutaso sopii sinulle parhaiten? (pesukoneen_melutaso):
  • Hiljainen (50-58 dB) (hiljainen_50_58_db_)
  • Normaali (>58) (normaali_58_)
  • Todella hiljainen (<50dB) (todella_hiljainen_50db_)
 • Kuinka nopeaa linkousta tarvitset? (pesukoneen_linkousnopeus):
  • Alhainen (<1400) (alhainen_1400_)
  • Korkea (≥1600) (korkea_1600_)
  • Normaali (1400 - 1600) (normaali_1400_1600_)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Musta (musta)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Minkä energialuokan pesukonetta etsit? (energialuokka):
  • A (a)
  • A+++ (a_)
  • A+++-10% (a_10_)
  • A+++-20% (a_20_)
  • A+++-30% (a_30_)
  • A+++-40% (a_40_)
  • A+++-50% (a_50_)
 • Kuinka leveää pesukonetta tarvitset? (leveys):
  • Normaali (alle 60 cm) (normaali)
  • Leveä (yli 60 cm) (leveä)
 • Kuinka syvää pesukonetta tarvitset? (syvyys):
  • Pienikokoinen (alle 52 cm) (pienikokoinen)
  • Normaali syvyys (52-58 cm) (normaali syvyys)
  • Erittäin syvä (yli 58 cm) (erittäin syvä)
  • < 525 mm (syvyys_530)
  • 525 mm - 590 mm (syvyys_530_590)
  • 590 mm - 600 mm (syvyys_590_600)
  • ≥ 600 mm (syvyys_600)
 • Kuinka korkeaa pesukonetta tarvitset? (tuotteen_korkeus):
  • < 850 mm (tuotteen_korkeus_850)
 • Kuinka tärkeää energiatehokkuus on sinulle? (energiatehokkuus):
  • Ei kovin tärkeää (ei_kovin_ta_rkea_a_)
  • Ei lainkaan tärkeää (ei_lainkaan_ta_rkea_a_)
  • Tärkeää (ta_rkea_a_)
  • Todella tärkeää (todella_ta_rkea_a_)
 • Mihin sijoitat pesukoneen? (pesukoneen_sijoitus):
  • Apukeittiö (apukeittio_)
  • Kylpyhuone (kylpyhuone)
  • Yläkerta / Pesuhuone (sisätiloissa) (yla_kerta_pesuhuone_sisa_tiloissa_)
 • Mitä toimintoja tarvitset? (pesukoneen_toiminnot):
  • Jäljellä oleva aika voidaan (ja_ljella_oleva_aika_voidaan)
  • Nopea pesuohjelma (nopea_pesuohjelma)
  • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
  • Valitse aloitusaika (valitse_aloitusaika)
 • Minkä pyörimisluokan pesukonetta etsit? (pyo_rimisluokka):
  • A (a)
  • B (b)
  • C (c)
  • D (d)
 • Mikä kuivaustapa sopii sinulle parhaiten? (pyykin_kuivaus):
  • Kuivausrummussa (kuivausrummussa)
  • Kuivausrumpu ja kuivausteline (kuivausrumpu_ja_kuivausteline)
  • Kuivaustelineessä (kuivaustelineessa_)
 • Kuinka suurta rumpukapasiteettia tarvitset? (rummun_kapasiteetti):
  • < 6 kg (rummun_kapasiteetti_6)
  • 6 kg - 7 kg (rummun_kapasiteetti_6_7)
  • 7 kg - 8 kg (rummun_kapasiteetti_7_8)
  • ≥ 8 kg (rummun_kapasiteetti_8)
 • Täytätkö pesukoneen mieluummin edestä vai päältä? (ta_ytto_tyyppi):
  • Edestä täytettävä (edesta_ta_ytetta_va_)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Indesit IWD 71482 B (indesit_iwd_71482_b)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi