Mainokset

 • moottoroitu sängynpohja 80 x 200 cm sänkyyn ; valmistettu puusäleistä (28 kpl) ; säädettävä neljä-vyöhykkeinen makuusija ; säleet on kiinitetty kehikkoon kumiliittimillä ; istuinosassa säädettävät tuplasäleet
 • Sängynpääty rustiikkia, vahakäsiteltyä ja kierrätettyä puuta (jalavaa). Sävyvaihtelut, naulat, halkeamat ja reiät ovat osa päädyn ainutlaatuista ulkonäköä. Sängynpääty kiinnitetään seinään, takana metallikehys. Leveys 195 cm, syvyys 2,5 cm, korkeus 92 cm. Sopii 180 cm:n levyiseen sänkyyn. .
 • BRIO lastensänkyyn on helppo nukahtaa. Pehmeä peitto ja kuohkeat tyynyt turvallisessa sängyssä takaavat parhaimmat mahdolliset yöunet. BRIO 3 in 1 Sleep on kolmen funktion sänky: pinnasänky, sohva ja juniorisänky. Toisin sanoen sängyllä on monta käyttöä. Helposti pois otettavien reunojen avulla saat pinnasängystä nopeasti sohvan ja sohvasta juniorsängyn. Tukevien metallijalkojen sekä ylä- ja alasuuntaan säädettävän pohjan avulla muutat kätevästi sängyn juuri lapsellesi sopivaksi.

  Sängyn klassinen ja samalla uudenaikainen ulkonäkö on tehty kestämään vuosia. BRIOn Sleep sängyssä yhdistyy niin turvallisuus, käyttöystävällisyys sekä mukavuus.

  - Brio Sleep myydään ilman patjaa ja sänkyvaatteita
  - Suunnittelu: Matti Klenell ja Peter Andersson, BRIO 2008
  - Mitat: 144 x 74 x 89 cm
  - Suositeltava patjakoko 140 x 70 cm
  - Suositeltava ikä 0 – 6 vuotta
  - Materiaali Poppeli ja metalli
  - Sängyn karmi sisältyy
 • Flexa Trendy Minikerrossänky, Vaaleanpunainen on vakaa sänky siihen kuuluvilla tikkailla. Sänky on valkoinen vaaleanpunaisilla paneeleilla. Sänky on turvatestattu ja noudattaa siihen kuuluvia standardeja. Sänkyä voi täydentää erilaisilla lisätarvikkeilla, jotka myydään erikseen, katso lisätarvikkeet alla. Patja ja lamellit eivät kuulu tuotteeseen. Mitat: P120 x S 106/247 x K118 cm. Sopii patjoihin, jotka ovat 90 x 200 cm. Materiaali: Massiivipuu.Ikäsuositus: 3-8 vuotta. Lamellit myydään erikseen. Katso lisätarvikkeet alla. Väri: Valkoinen/vaaleanpunainen.
kehto

kerrossänky

parvisänky

pinnasänky

riippumatto

sohvasänky

sängynosa