x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

skanneri

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita skanneri:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta skanneri

Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on li...
 • Yleiset tiedot

  Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
  Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

  • Skannerityypit
  • Rajapinta
  • Formaatti
  • Resoluutio
  • Skannerin software
  • Suosittuja skannerimerkkejä


  Ostovinkkejä
  Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
  2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
  3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
  4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
  5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


  Skannerityypit
  Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

  • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
  • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


  Rajapinta
  Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

  Formaatti
  Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Resoluutio
  Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
  Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

  Skannerin software

  Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Suosittuja skannerimerkkejä
  Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

  Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minkälaisia skannereita on olemassa?
  Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
  Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

  Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
  Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
  Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Voiko diojakin skannata?
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

 • Termien selitykset

  Harmaasyvyys
  Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

  Mukaan liitetty ohjelma
  Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Optinen resoluutio
  Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

  Rajapinta
  Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

  Sivusyöttö
  Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
  ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

  Skannerin maksimi pinta-ala
  Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Takuu
  Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

  Tyyppi
  Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  Värisyvyys
  Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

 • Plustek OpticPro ST640
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/9/plustek-st640-18580209.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/1/plustek-opticpro-st640-23803121.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/plustek-opticpro-st640-24542560.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/plustek-opticpro-st640-24542561.jpg
  Plustek OpticPro ST640 (27)
  7.9 (1)
  Plustek OpticPro ST640
  Kokeilin sekä kinofilminegojen että 120-negojen skannaamista
  Kokeilin sekä kinofilminegojen että 120-negojen skannaamista. Kinoissa hyvä, 120:ssä erinoimainen. Paperialkuperäiset saa skannattua todella hyvällä laadulla. Laite on ollut positiivinen yllätys.
  9.3
  0 10
Skannerit 7.0 (3)
0 - 24
 • Canon CanoScan Lide 120
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
  Canon CanoScan Lide 120 (73)
  Canon CanoScan Lide 120
  Veikon Kone Veikon Kone
  69.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  69.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  8
  good_buy
  most_sold
 • Canon 9000F Mark II
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  Canon 9000F Mark II (45)
  Canon 9000F Mark II
  Datava Datava
  7.581487687054479 (83)
  216.11, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Datava Datava
  7.581487687054479 (83)
  216.11, 2pv (offer_sdt_2_days)
  6
 • Epson Epson Perfection V370 Photo
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
  Epson Epson Perfection V370 Photo (30)
  Epson Epson Perfection V370 Photo
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  104, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  104, 3pv (offer_sdt_3_days)
  10
 • Epson Perfection V550 Photo
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924333.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS83LzcvMjE4MjE5NzcvbF8yMTgyMTk3Ny5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924334.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzUvRC9CMTFCMjEwMzAzLTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924338.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTEvZXBzb25fc2Nhbl9lcHNvbl92NTUwX3VzYi0yNDg1MjY1My1mcm50MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
  Epson Perfection V550 Photo (29)
  Epson Perfection V550 Photo
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  189.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  189.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  9
 • Plustek OpticPro ST640
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/9/plustek-st640-18580209.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/1/plustek-opticpro-st640-23803121.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/plustek-opticpro-st640-24542560.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/plustek-opticpro-st640-24542561.jpg
  Plustek OpticPro ST640 (27)
  7.9 (1)
  Plustek OpticPro ST640
  Reaxon.fi Reaxon.fi
  7.497573160001135 (3)
  147, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Reaxon.fi Reaxon.fi
  7.497573160001135 (3)
  147, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  best_reviewed
 • Epson Epson Perfection V600 Photo
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
  Epson Epson Perfection V600 Photo (26)
  Epson Epson Perfection V600 Photo
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  253.7, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  253.7, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  8
 • Epson Perfection V850
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
  Epson Perfection V850 (16)
  Epson Perfection V850
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  740, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  740, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Canon CanoScan Lide 220
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
  Canon CanoScan Lide 220 (15)
  Canon CanoScan Lide 220
  Veikon Kone Veikon Kone
  89.5, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  89.5, 5pv (offer_sdt_5_days)
  10
  good_buy
 • Epson Perfection V39
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
  Epson Perfection V39 (14)
  Epson Perfection V39
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  79, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  79, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Brother DS-620 skanneri
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg
  Brother DS-620 skanneri (12)
  Brother DS-620 skanneri
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  112.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  112.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Plustek OpticFilm 8100
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/6/plustek-opticfilm-8100-18921336.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/2/plustek-opticfilm-8100-20961462.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/8/plustek-opticfilm-8100-24543438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/9/plustek-opticfilm-8100-24543439.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/0/plustek-opticfilm-8100-24543440.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/1/plustek-opticfilm-8100-24543441.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/2/plustek-opticfilm-8100-24543442.jpg
  Plustek OpticFilm 8100 (9)
  Plustek OpticFilm 8100
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.411370635705577 (11)
  238, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.411370635705577 (11)
  238, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  3
 • Logilink DS0001 skanneri
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/1/logilink-ds0001-scanner-21515131.jpg
  Logilink DS0001 skanneri (8)
  Logilink DS0001 skanneri
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  66.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  66.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • HP Scanjet 300 Flatbed
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/6/hp-scanjet-300-flatbed-19905876.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/9/hp-scanjet-300-flatbed-19908949.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/6/hp-scanjet-300-flatbed-21200586.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/7/hp-scanjet-300-flatbed-21200587.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/8/hp-scanjet-300-flatbed-21200588.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/9/hp-scanjet-300-flatbed-21200589.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/2/hp-scanjet-300-flatbed-24524992.jpg
  HP Scanjet 300 Flatbed (8)
  HP Scanjet 300 Flatbed
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  99.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  99.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Veho VFS-008 skanneri
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/0/veho-vfs-008-scanner-37879770.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/1/veho-vfs-008-scanner-37879771.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/2/veho-vfs-008-scanner-37879772.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/3/veho-vfs-008-scanner-37879773.jpg
  Veho VFS-008 skanneri (8)
  Veho VFS-008 skanneri
  Data-Systems Data-Systems
  120.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  120.9, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Epson Perfection V800
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
  Epson Perfection V800 (8)
  Epson Perfection V800
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  550.2, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  550.2, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  7
 • HP Scanjet 200 Flatbed
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg
  HP Scanjet 200 Flatbed (7)
  HP Scanjet 200 Flatbed
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  89.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  89.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Plustek OpticSlim 2600
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/5/plustek-2600-18580205.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/0/6/plustek-opticslim-2600-24654106.jpg
  Plustek OpticSlim 2600 (7)
  Plustek OpticSlim 2600
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  34.90, 3pv (offer_sdt_3_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  34.90, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • HP Scanjet L2722A skanneri
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/5/7/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16551857.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/7/5/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16790975.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/6/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16548586.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/3/1/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16782331.jpg
  HP Scanjet L2722A skanneri (7)
  HP Scanjet L2722A skanneri
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  267.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  267.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Plustek OpticFilm 8200I SE
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/2/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18921229.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-se-20961464.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/plustek-opticfilm-8200i-se-24543450.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/1/plustek-opticfilm-8200i-se-24543451.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/2/plustek-opticfilm-8200i-se-24543452.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/3/plustek-opticfilm-8200i-se-24543453.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18899939.jpg
  Plustek OpticFilm 8200I SE (7)
  Plustek OpticFilm 8200I SE
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.411370635705577 (11)
  328, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.411370635705577 (11)
  328, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  3
 • Canon imageFormula P-208II
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
  Canon imageFormula P-208II (6)
  Canon imageFormula P-208II
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  136.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  136.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Canon imageFormula DR-F120
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/3/canon-imageformula-dr-f120-25265133.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/4/canon-imageformula-dr-f120-25265134.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/5/canon-imageformula-dr-f120-25265135.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/6/canon-imageformula-dr-f120-25265136.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/7/canon-imageformula-dr-f120-25265137.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/8/canon-imageformula-dr-f120-25265138.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/9/canon-imageformula-dr-f120-25265139.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/4/0/canon-imageformula-dr-f120-25265140.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/4/1/canon-imageformula-dr-f120-25265141.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/0/3/canon-imageformula-dr-f120-25313803.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/8/canon-imageformula-dr-f120-25326398.jpg
  Canon imageFormula DR-F120 (6)
  Canon imageFormula DR-F120
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  381.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  381.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Epson WorkForce DS-30
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/8/epson-workforce-ds-30-24541468.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/9/epson-workforce-ds-30-24541469.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/0/epson-workforce-ds-30-24541470.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/1/epson-workforce-ds-30-24541471.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/2/epson-workforce-ds-30-24541472.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/3/epson-workforce-ds-30-24541473.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/4/epson-workforce-ds-30-24541474.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/5/epson-workforce-ds-30-24541475.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/6/epson-workforce-ds-30-24541476.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/7/epson-workforce-ds-30-24541477.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/8/epson-workforce-ds-30-24541478.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/9/epson-workforce-ds-30-24541479.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/0/epson-workforce-ds-30-24541480.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/1/epson-workforce-ds-30-24541481.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/2/epson-workforce-ds-30-24541482.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/3/epson-workforce-ds-30-24541483.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/4/epson-workforce-ds-30-24541484.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/5/epson-workforce-ds-30-24541485.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/6/epson-workforce-ds-30-24541486.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/7/epson-workforce-ds-30-24541487.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/9/epson-workforce-ds-30-24541489.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/0/epson-workforce-ds-30-24541490.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/2/epson-workforce-ds-30-24541492.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/3/epson-workforce-ds-30-24541493.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/4/epson-workforce-ds-30-24541494.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/5/epson-workforce-ds-30-24541495.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/7/epson-workforce-ds-30-24541497.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/8/epson-workforce-ds-30-24541498.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/9/epson-workforce-ds-30-24541499.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/0/epson-workforce-ds-30-24541500.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/1/epson-workforce-ds-30-24541501.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/2/epson-workforce-ds-30-24541502.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/3/epson-workforce-ds-30-24541503.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/4/epson-workforce-ds-30-24541504.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/5/epson-workforce-ds-30-24541505.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/7/epson-workforce-ds-30-24541507.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/8/epson-workforce-ds-30-24541508.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/0/epson-workforce-ds-30-24541510.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/1/epson-workforce-ds-30-24541511.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/2/epson-workforce-ds-30-24541512.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/3/epson-workforce-ds-30-24541513.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/5/epson-workforce-ds-30-24541515.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg
  Epson WorkForce DS-30 (6)
  Epson WorkForce DS-30
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  126.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  126.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • HP Scanjet 2400
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/0/hp-scanjet-2400-14739480.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/4/6/hp-scanjet-2400-14805646.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/1/hp-scanjet-2400-20606771.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/2/hp-scanjet-2400-20606772.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/3/hp-scanjet-2400-20606773.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/0/hp-scanjet-2400-22248210.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/1/hp-scanjet-2400-22248211.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/2/hp-scanjet-2400-22248212.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/3/hp-scanjet-2400-22248213.jpg
  HP Scanjet 2400 (5)
  HP Scanjet 2400
  Data-Systems Data-Systems
  566.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  566.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Plustek OpticFilm 120
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/3/plustek-opticfilm-120-19799743.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/2/plustek-opticfilm-120-21138632.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/3/plustek-opticfilm-120-21138633.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/4/plustek-opticfilm-120-21138634.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/5/plustek-opticfilm-120-21138635.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/6/plustek-opticfilm-120-21138636.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/7/plustek-opticfilm-120-21138637.jpg
  Plustek OpticFilm 120 (5)
  Plustek OpticFilm 120
  Reaxon.fi Reaxon.fi
  7.497573160001135 (3)
  2057, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Reaxon.fi Reaxon.fi
  7.497573160001135 (3)
  2057, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
2 9
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Epson Epson skanneri (epson)
  • Canon Canon skanneri (canon)
  • Plustek Plustek skanneri (plustek)
  • Rollei (rollei)
  • HP HP skanneri (hp)
  • Reflecta (reflecta)
  • 3D Systems (3d_systems)
  • Bosch (bosch)
  • Brother (brother)
  • Dymo (dymo)
  • Fujitsu Fujitsu skanneri (fujitsu)
  • I.R.I.S. (i_r_i_s_)
  • Jobo (jobo)
  • Kodak (kodak)
  • Lexmark (lexmark)
  • Logilink (logilink)
  • Microtek (microtek)
  • Nikon Nikon skanneri (nikon)
  • Panasonic (panasonic)
  • Tucano (tucano)
  • Value (value)
  • Veho (veho)
  • Xerox (xerox)
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 295 € (price_300)
  • 295 € - 570 € (price_300_570)
  • 570 € - 1590 € (price_570_1600)
  • ≥ 1590 € (price_1600)
 • Tarvitsetko väriskanneria? (va_riskannaus):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä tyyppisen virtalähteen tarvitset? (virtala_hteen_tyyppi):
  • AC (ac)
  • AC/USB (ac_usb)
  • Akku (akku)
  • DC (dc)
  • USB (usb)
  • USB/Battery (usb_battery)
 • Haluatko Energy star-sertifioidun skannerin? (energy_star_sertifioitu):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä kuvasensorityypin valitset? (kuvasensorin_tyyppi):
  • CCD (ccd)
  • CIS (cis)
  • CMOS (cmos)
  • CMOS CIS (cmos_cis)
  • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
  • Dual CCD (dual_ccd)
  • Dual CIS (dual_cis)
  • Mukautuva kaksiulotteinen parannus; mukautuva kaksiulotteinen harmaa: ADL + virhehajonta-puolisävyt; 2D-terävöinti; 2D-pehmennys ja 2D-sumennussuodatin; 2D-mukautuva raja (mukautuva_kaksiulotteinen_parannus_mukautuva_kaksiulotteinen_harmaa_adl_virhehajonta_puolisa_vyt_2d_tera_vo_inti_2d_pehmennys_ja_2d_sumennussuodatin_2d_mukautuva_raja)
 • Tarvitko kaksipuolista skannausta? (kaksipuolinen_skannaus):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä tyyppistä skanneria etsit? (scanner_type):
  • ADF (adf)
  • ADF + Manual feed (adf_manual_feed)
  • Arkkisyöttö (arkkisyo_tto_)
  • CDF + arkkisyöttöskannerit (cdf_arkkisyo_tto_skannerit)
  • Film/slide (film_slide)
  • Flatbed & ADF (flatbed_adf)
  • Käyntikortti (ka_yntikortti)
  • Kynä (kyna_)
  • Overhead (overhead)
  • Taso (taso)
 • Kuinka suuri skanneri saa maksimissaan olla? (skannauksen_enimma_iskoko):
  • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
  • 1067 x 15000 mm (1067_x_15000_mm)
  • 108 x 228 mm (108_x_228_mm)
  • 1 067 mm leveä mm (1_067_mm_levea_mm)
  • 203.2 x 289.5 mm (203_2_x_289_5_mm)
  • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
  • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
  • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
  • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
  • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
  • 215.9 x 864 mm (215_9_x_864_mm)
  • 215.9 x 965.2 mm (215_9_x_965_2_mm)
  • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
  • 215 x 355 mm (215_x_355_mm)
  • 215 x 4064 mm (215_x_4064_mm)
  • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
  • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
  • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
  • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
  • 216 x 150 mm (216_x_150_mm)
  • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
  • 216 x 292 mm (216_x_292_mm)
  • 216 x 296 mm (216_x_296_mm)
  • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
  • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
  • 216 x 3098 mm (216_x_3098_mm)
  • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
  • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
  • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
  • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
  • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
  • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
  • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
  • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
  • 219 x 356 mm (219_x_356_mm)
  • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
  • 227 x 2540 mm (227_x_2540_mm)
  • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
  • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
  • 279.4 x 431.8 mm (279_4_x_431_8_mm)
  • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
  • 297 x 210 mm (297_x_210_mm)
  • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
  • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
  • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
  • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
  • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
  • 297 x 965 mm (297_x_965_mm)
  • 3000 x 3000 mm (3000_x_3000_mm)
  • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
  • 304.8 x 429.26 mm (304_8_x_429_26_mm)
  • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
  • 304.8 x 4600 mm (304_8_x_4600_mm)
  • 305 x 2540 mm (305_x_2540_mm)
  • 305 x 3000 mm (305_x_3000_mm)
  • 305 x 429.26 mm (305_x_429_26_mm)
  • 305 x 432 mm (305_x_432_mm)
  • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
  • 309.8 x 436.88 mm (309_8_x_436_88_mm)
  • 350 x 350 mm (350_x_350_mm)
  • 36.5 x 24.3 mm (36_5_x_24_3_mm)
  • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
  • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
  • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
  • 5 x 5 mm (5_x_5_mm)
  • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
  • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
 • Minkä perusliittymän valitset? (standard_interfaces):
  • Ethernet (ethernet)
  • Gigabit Ethernet (1000Base-T); Hi-Speed USB 2.0; FireWire (IEEE-1394a-yhteensopiva) (gigabit_ethernet_1000base_t_hi_speed_usb_2_0_firewire_ieee_1394a_yhteensopiva_)
  • IrDA (irda)
  • Langaton LAN (langaton_lan)
  • RJ-11 (rj_11)
  • SCSI (scsi)
  • SCSI-3 (scsi_3)
  • Ultra SCSI (ultra_scsi)
  • USB (usb)
  • USB 1.1 (usb_1_1)
  • USB 2.0 (usb_2_0)
  • USB 3.0 (usb_3_0)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi