x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

skanneri

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita skanneri:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta skanneri

Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on li...
 • Yleiset tiedot

  Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
  Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

  • Skannerityypit
  • Rajapinta
  • Formaatti
  • Resoluutio
  • Skannerin software
  • Suosittuja skannerimerkkejä


  Ostovinkkejä
  Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
  2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
  3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
  4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
  5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


  Skannerityypit
  Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

  • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
  • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


  Rajapinta
  Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

  Formaatti
  Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Resoluutio
  Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
  Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

  Skannerin software

  Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Suosittuja skannerimerkkejä
  Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

  Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minkälaisia skannereita on olemassa?
  Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
  Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

  Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
  Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
  Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Voiko diojakin skannata?
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

 • Termien selitykset

  Harmaasyvyys
  Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

  Mukaan liitetty ohjelma
  Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Optinen resoluutio
  Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

  Rajapinta
  Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

  Sivusyöttö
  Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
  ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

  Skannerin maksimi pinta-ala
  Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Takuu
  Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

  Tyyppi
  Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  Värisyvyys
  Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

 • Epson Perfection V330 Photo
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/6/5/epson-perfection-v-330-photo-17322365.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/5/epson-perfection-v-330-photo-20798005.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/6/epson-perfection-v-330-photo-20798006.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/7/epson-perfection-v-330-photo-20798007.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/8/epson-perfection-v-330-photo-20798008.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/4/epson-perfection-v-330-photo-22370784.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/5/epson-perfection-v-330-photo-22370785.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/6/epson-perfection-v-330-photo-22370786.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/7/epson-perfection-v-330-photo-22370787.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/8/epson-perfection-v-330-photo-22370788.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/9/epson-perfection-v-330-photo-22370789.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/0/epson-perfection-v-330-photo-22370790.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/1/epson-perfection-v-330-photo-22370791.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/epson-perfection-v-330-photo-22370792.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/3/epson-perfection-v-330-photo-22370793.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/4/epson-perfection-v-330-photo-22370794.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/5/epson-perfection-v-330-photo-22370795.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/6/epson-perfection-v-330-photo-22370796.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/7/epson-perfection-v-330-photo-22370797.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/8/epson-perfection-v-330-photo-22370798.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/9/epson-perfection-v-330-photo-22370799.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/0/epson-perfection-v-330-photo-22370800.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/1/epson-perfection-v-330-photo-22370801.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/2/epson-perfection-v-330-photo-22370802.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/3/epson-perfection-v-330-photo-22370803.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/4/epson-perfection-v-330-photo-22370804.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/5/epson-perfection-v-330-photo-22370805.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/6/epson-perfection-v-330-photo-22370806.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/7/epson-perfection-v-330-photo-22370807.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/8/epson-perfection-v-330-photo-22370808.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/9/epson-perfection-v-330-photo-22370809.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/0/epson-perfection-v-330-photo-22370810.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/1/epson-perfection-v-330-photo-22370811.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/2/epson-perfection-v-330-photo-22370812.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/3/epson-perfection-v-330-photo-22370813.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/4/epson-perfection-v-330-photo-22370814.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/5/epson-perfection-v-330-photo-22370815.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/6/epson-perfection-v-330-photo-22370816.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/7/epson-perfection-v-330-photo-22370817.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/8/epson-perfection-v-330-photo-22370818.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/9/epson-perfection-v-330-photo-22370819.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/epson-perfection-v-330-photo-22370820.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/9/9/epson-perfection-v-330-photo-30632099.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/0/3/epson-perfection-v-330-photo-30714903.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/6/5/epson-perfection-v-330-photo-17322365.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzYvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTE3MzIyMzY1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/5/epson-perfection-v-330-photo-20798005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIwNzk4MDA1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/6/epson-perfection-v-330-photo-20798006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIwNzk4MDA2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/7/epson-perfection-v-330-photo-20798007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIwNzk4MDA3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/8/epson-perfection-v-330-photo-20798008.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIwNzk4MDA4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/4/epson-perfection-v-330-photo-22370784.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/5/epson-perfection-v-330-photo-22370785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/6/epson-perfection-v-330-photo-22370786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/7/epson-perfection-v-330-photo-22370787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/8/epson-perfection-v-330-photo-22370788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/9/epson-perfection-v-330-photo-22370789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/0/epson-perfection-v-330-photo-22370790.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzkwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/1/epson-perfection-v-330-photo-22370791.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzkxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/epson-perfection-v-330-photo-22370792.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzkyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/3/epson-perfection-v-330-photo-22370793.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzkzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/4/epson-perfection-v-330-photo-22370794.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/5/epson-perfection-v-330-photo-22370795.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/6/epson-perfection-v-330-photo-22370796.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/7/epson-perfection-v-330-photo-22370797.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/8/epson-perfection-v-330-photo-22370798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/9/epson-perfection-v-330-photo-22370799.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/0/epson-perfection-v-330-photo-22370800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODAwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/1/epson-perfection-v-330-photo-22370801.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODAxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/2/epson-perfection-v-330-photo-22370802.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODAyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/3/epson-perfection-v-330-photo-22370803.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODAzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/4/epson-perfection-v-330-photo-22370804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/5/epson-perfection-v-330-photo-22370805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/6/epson-perfection-v-330-photo-22370806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/7/epson-perfection-v-330-photo-22370807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/8/epson-perfection-v-330-photo-22370808.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/9/epson-perfection-v-330-photo-22370809.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/0/epson-perfection-v-330-photo-22370810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODEwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/1/epson-perfection-v-330-photo-22370811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODExLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/2/epson-perfection-v-330-photo-22370812.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODEyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/3/epson-perfection-v-330-photo-22370813.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODEzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/4/epson-perfection-v-330-photo-22370814.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/5/epson-perfection-v-330-photo-22370815.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/6/epson-perfection-v-330-photo-22370816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/7/epson-perfection-v-330-photo-22370817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/8/epson-perfection-v-330-photo-22370818.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/9/epson-perfection-v-330-photo-22370819.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/epson-perfection-v-330-photo-22370820.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzIvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODIwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/9/9/epson-perfection-v-330-photo-30632099.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzkvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTMwNjMyMDk5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/0/3/epson-perfection-v-330-photo-30714903.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzAvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTMwNzE0OTAzLmpwZw==
  Epson Perfection V330 Photo (6)
  5.75 (1)
  Epson Perfection V330 Photo
  Tämä on toinen Epson minulla ja se hitain!!! Edellinen loppui 2007 hammashihnan rikkoutumiseen.
  Dian skannauksessa 800 dpi antaa huonon kuvan nykytelevisiossa katsottavaksi. 1200 dpi skannaa neljää diaa luvattonan kauan. (yli 10min) Jäin kaipaamaan ohjelmassa 1000 dpi tarkkuutta. Lieneekö hyvä laite pilattu huonolla ohjelmistolla? Edelliset laitteeni olivat huomattavasti nopeampia, mutta kaipasin nykytekniikkaa, joka tuottikin pettymyksen. Joutunen palaamaan vanhaan.
  5.0
  0 10
 • Plustek OpticPro ST640
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/9/plustek-st640-18580209.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/1/plustek-opticpro-st640-23803121.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/plustek-opticpro-st640-24542560.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/plustek-opticpro-st640-24542561.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/9/plustek-st640-18580209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvOS9wbHVzdGVrLXN0NjQwLTE4NTgwMjA5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/1/plustek-opticpro-st640-23803121.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzIvMS9wbHVzdGVrLW9wdGljcHJvLXN0NjQwLTIzODAzMTIxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/plustek-opticpro-st640-24542560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzYvMC9wbHVzdGVrLW9wdGljcHJvLXN0NjQwLTI0NTQyNTYwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/plustek-opticpro-st640-24542561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzYvMS9wbHVzdGVrLW9wdGljcHJvLXN0NjQwLTI0NTQyNTYxLmpwZw==
  Plustek OpticPro ST640 (34)
  7.9 (1)
  Plustek OpticPro ST640
  Kokeilin sekä kinofilminegojen että 120-negojen skannaamista
  Kokeilin sekä kinofilminegojen että 120-negojen skannaamista. Kinoissa hyvä, 120:ssä erinoimainen. Paperialkuperäiset saa skannattua todella hyvällä laadulla. Laite on ollut positiivinen yllätys.
  9.3
  0 10
 • Epson Perfection V600 Photo
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ1MTczMTMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzIvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMjkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MTMwODUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzUvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjQzMDI1NTQuanBn
  Epson Perfection V600 Photo (4)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V600 Photo
  isompi kuin edellinen
  Työpisteeseeni asennettiin kuluvana vuonna uusi skanneri, samanlainen kuin edellinen mutta hieman isompi. Vanha asennettiin jo 2001 eli se oli täysin palvellut.
  8.0
  0 10
Skannerit 7.0 (3)
0 - 24
 • Canon CanoScan Lide 120
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzQvOS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTEyMC0yNDg3MTI0OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvOS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTEyMC0yNDg3MjQ3OS5qcGc=
  Canon CanoScan Lide 120 (57)
  Canon CanoScan Lide 120
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  69.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  69.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  7
  good_buy
  most_sold
 • Reflecta MemoScan
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/7/reflecta-memoscan-16548587.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/7/8/reflecta-memoscan-16706078.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/3/5/reflecta-memoscan-24730235.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/7/reflecta-memoscan-16548587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzgvNy9yZWZsZWN0YS1tZW1vc2Nhbi0xNjU0ODU4Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/7/8/reflecta-memoscan-16706078.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzcvOC9yZWZsZWN0YS1tZW1vc2Nhbi0xNjcwNjA3OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/3/5/reflecta-memoscan-24730235.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzMvNS9yZWZsZWN0YS1tZW1vc2Nhbi0yNDczMDIzNS5qcGc=
  Reflecta MemoScan (48)
  Reflecta MemoScan
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  99.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  99.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Canon 9000F Mark II
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvMS9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIwMjQ3NzMxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNi9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNy9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI3LmpwZw==
  Canon 9000F Mark II (35)
  Canon 9000F Mark II
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  223, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  223, 4pv (offer_sdt_4_days)
  6
  good_buy
 • Plustek OpticPro ST640
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/9/plustek-st640-18580209.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/1/plustek-opticpro-st640-23803121.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/plustek-opticpro-st640-24542560.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/plustek-opticpro-st640-24542561.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/9/plustek-st640-18580209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvOS9wbHVzdGVrLXN0NjQwLTE4NTgwMjA5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/2/1/plustek-opticpro-st640-23803121.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzIvMS9wbHVzdGVrLW9wdGljcHJvLXN0NjQwLTIzODAzMTIxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/plustek-opticpro-st640-24542560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzYvMC9wbHVzdGVrLW9wdGljcHJvLXN0NjQwLTI0NTQyNTYwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/plustek-opticpro-st640-24542561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzYvMS9wbHVzdGVrLW9wdGljcHJvLXN0NjQwLTI0NTQyNTYxLmpwZw==
  Plustek OpticPro ST640 (34)
  7.9 (1)
  Plustek OpticPro ST640
  Reaxon.fi Reaxon.fi
  7.622269805001277 (3)
  147, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Reaxon.fi Reaxon.fi
  7.622269805001277 (3)
  147, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  best_reviewed
 • Epson Epson Perfection V370 Photo
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzAvMi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMTk1NTI4MDIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvMC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvMS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvMi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvMy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvNy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvOC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvOS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MjkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvMC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvMS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvMi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvMy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvNC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvNS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvNi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvNy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvOC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzMvOS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1MzkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvMC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvMS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvMi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvMy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvNC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvNS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvNi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvNy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvOC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvOS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NDkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvOC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvOS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NTkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjYuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNy9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvOC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvOS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NjkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzcvMC9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NzAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzcvMS9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NzEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzcvMi9lcHNvbi1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtcGhvdG8tMjUyMjQ1NzIuanBn
  Epson Epson Perfection V370 Photo (32)
  Epson Epson Perfection V370 Photo
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  109.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  109.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  6
 • Reflecta Imagebox IR 64130
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/8/4/reflecta-imagebox-ir-64130-16197484.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/3/reflecta-imagebox-ir-64130-16843983.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/7/reflecta-imagebox-ir-64130-20754487.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/8/reflecta-imagebox-ir-64130-20754488.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/7/reflecta-imagebox-ir-64130-24723267.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/8/4/reflecta-imagebox-ir-64130-16197484.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNC9yZWZsZWN0YS1pbWFnZWJveC1pci02NDEzMC0xNjE5NzQ4NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/3/reflecta-imagebox-ir-64130-16843983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvMy9yZWZsZWN0YS1pbWFnZWJveC1pci02NDEzMC0xNjg0Mzk4My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/7/reflecta-imagebox-ir-64130-20754487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzgvNy9yZWZsZWN0YS1pbWFnZWJveC1pci02NDEzMC0yMDc1NDQ4Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/8/reflecta-imagebox-ir-64130-20754488.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzgvOC9yZWZsZWN0YS1pbWFnZWJveC1pci02NDEzMC0yMDc1NDQ4OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/7/reflecta-imagebox-ir-64130-24723267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzYvNy9yZWZsZWN0YS1pbWFnZWJveC1pci02NDEzMC0yNDcyMzI2Ny5qcGc=
  Reflecta Imagebox IR 64130 (27)
  Reflecta Imagebox IR 64130
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  94.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  94.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Epson Perfection V850
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzYvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY4NTAtMjUwMDI4NjYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY4NTAtMzA1NTQyMDkuanBn
  Epson Perfection V850 (24)
  Epson Perfection V850
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  740, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  740, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Canon CanoScan 9000F MKII
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/3/canon-9000f-mkii-20458383.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/8/canon-9000f-mkii-21335358.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/3/canon-9000f-mkii-20458383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzgvMy9jYW5vbi05MDAwZi1ta2lpLTIwNDU4MzgzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/8/canon-9000f-mkii-21335358.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvOC9jYW5vbi05MDAwZi1ta2lpLTIxMzM1MzU4LmpwZw==
  Canon CanoScan 9000F MKII (21)
  Canon CanoScan 9000F MKII
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  333.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  333.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Canon CanoScan Lide 220
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvMC9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTIyMC0yNDg3MTI1MC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvMS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTIyMC0yNDg3MTI1MS5qcGc=
  Canon CanoScan Lide 220 (20)
  Canon CanoScan Lide 220
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  96.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Direct123.fi Direct123.fi
  9.02963725986654 (82)
  96.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
  5
  good_buy
 • Jobo Snapscan 9000
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/2/jobo-snapscan-9000-18631892.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/2/jobo-snapscan-9000-18631892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzkvMi9qb2JvLXNuYXBzY2FuLTkwMDAtMTg2MzE4OTIuanBn
  Jobo Snapscan 9000 (11)
  Jobo Snapscan 9000
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  179, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  179, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
  good_buy
 • Reflecta X4-SCAN 64340
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/6/reflecta-x4-scan-64340-14758986.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/3/reflecta-x4-scan-64340-20724293.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/6/reflecta-x4-scan-64340-14758986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvNi9yZWZsZWN0YS14NC1zY2FuLTY0MzQwLTE0NzU4OTg2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/3/reflecta-x4-scan-64340-20724293.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzkvMy9yZWZsZWN0YS14NC1zY2FuLTY0MzQwLTIwNzI0MjkzLmpwZw==
  Reflecta X4-SCAN 64340 (10)
  Reflecta X4-SCAN 64340
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  276, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  276, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Epson Perfection V800
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzYvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY4MDAtMjUwMDI4NjUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzQvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY4MDAtMzA2MDA1NDYuanBn
  Epson Perfection V800 (10)
  Epson Perfection V800
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  558, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  558, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • Epson Perfection V500 Photo
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/7/epson-perfection-v500-photo-5009487.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-perfection-v500-photo-20612960.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/7/6/epson-perfection-v500-photo-20613476.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/9/epson-perfection-v500-photo-20763059.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/6/0/epson-perfection-v500-photo-20763060.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/0/epson-perfection-v500-photo-24302260.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/1/epson-perfection-v500-photo-24302261.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/2/epson-perfection-v500-photo-24302262.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/3/epson-perfection-v500-photo-24302263.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/4/epson-perfection-v500-photo-24302264.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v500-photo-24302265.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/6/epson-perfection-v500-photo-24302266.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/7/epson-perfection-v500-photo-24302267.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/8/epson-perfection-v500-photo-24302268.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/9/epson-perfection-v500-photo-24302269.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/7/0/epson-perfection-v500-photo-24302270.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/7/epson-perfection-v500-photo-5009487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tNTAwOTQ4Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-perfection-v500-photo-20612960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA2MTI5NjAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/7/6/epson-perfection-v500-photo-20613476.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzcvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA2MTM0NzYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/9/epson-perfection-v500-photo-20763059.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzUvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA3NjMwNTkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/6/0/epson-perfection-v500-photo-20763060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA3NjMwNjAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/0/epson-perfection-v500-photo-24302260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/1/epson-perfection-v500-photo-24302261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/2/epson-perfection-v500-photo-24302262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/3/epson-perfection-v500-photo-24302263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/4/epson-perfection-v500-photo-24302264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjQuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v500-photo-24302265.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjUuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/6/epson-perfection-v500-photo-24302266.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/7/epson-perfection-v500-photo-24302267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjcuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/8/epson-perfection-v500-photo-24302268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjguanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/6/9/epson-perfection-v500-photo-24302269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/7/0/epson-perfection-v500-photo-24302270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzcvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNzAuanBn
  Epson Perfection V500 Photo (10)
  Epson Perfection V500 Photo
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  194.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  194.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Epson Perfection V550 Photo
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924333.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS83LzcvMjE4MjE5NzcvbF8yMTgyMTk3Ny5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924334.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzUvRC9CMTFCMjEwMzAzLTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924338.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTEvZXBzb25fc2Nhbl9lcHNvbl92NTUwX3VzYi0yNDg1MjY1My1mcm50MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924333.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS83LzcvMjE4MjE5NzcvbF8yMTgyMTk3Ny5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924334.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzUvRC9CMTFCMjEwMzAzLTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924338.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTEvZXBzb25fc2Nhbl9lcHNvbl92NTUwX3VzYi0yNDg1MjY1My1mcm50MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzEvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1NTAtcGhvdG8tODg3Mi0wYTA0ZTI3MWQ5YTRjNGZjYzY1YjY0NmNlMzQ3NGJjZC00MTA2NTUxNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzEvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1NTAtcGhvdG8tODg3Mi0wYTA0ZTI3MWQ5YTRjNGZjYzY1YjY0NmNlMzQ3NGJjZC00MTA2NTUxNy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzEvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1NTAtcGhvdG8tODg3Mi0wYTA0ZTI3MWQ5YTRjNGZjYzY1YjY0NmNlMzQ3NGJjZC00MTA2NTUxOC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzEvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1NTAtcGhvdG8tODg3Mi0wYTA0ZTI3MWQ5YTRjNGZjYzY1YjY0NmNlMzQ3NGJjZC00MTA2NTUxOS5qcGc=
  Epson Perfection V550 Photo (9)
  Epson Perfection V550 Photo
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  195.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  195.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  7
 • Xerox DocuMate 7600I, A4 Flatbed Scanner, USB2.0, 1200dpi, Visioneer One Touch scanning, Twain driver, USB powered, 48bit colour(internal). Windows Only.
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/0/6/xerox-7600i-a4-flatbed-scanner-19711306.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/6/xerox-7600i-a4-flatbed-scanner-20246866.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/0/6/xerox-7600i-a4-flatbed-scanner-19711306.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzAvNi94ZXJveC03NjAwaS1hNC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItMTk3MTEzMDYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/6/xerox-7600i-a4-flatbed-scanner-20246866.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvNi94ZXJveC03NjAwaS1hNC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItMjAyNDY4NjYuanBn
  Xerox DocuMate 7600I, A4 Flatbed Scanner, USB2.0, 1200dpi, Visioneer One Touch scanning, Twain driver, USB powered, 48bit colour(internal). Windows Only. (9)
  Xerox DocuMate 7600I, A4 Flatbed Scanner, USB2.0, 1200dpi, Visioneer One Touch scanning, Twain driver, USB powered, 48bit colour(internal). Windows Only.
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  85.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  85.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Epson Epson Perfection V600 Photo
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvOC9lcHNvbi1zY2FubmVyLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by0xNDk5NDk1OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzcvNS9lcHNvbi1zY2FubmVyLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by0xOTI5MTM3NS5qcGc=
  Epson Epson Perfection V600 Photo (9)
  Epson Epson Perfection V600 Photo
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  259, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  259, 5pv (offer_sdt_5_days)
  6
 • Epson Perfection V39
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3Mi5qcGc=
  Epson Perfection V39 (7)
  Epson Perfection V39
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  79, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  79, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
 • HP Scanjet L2722A skanneri
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/5/7/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16551857.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/7/5/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16790975.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/6/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16548586.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/3/1/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16782331.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/5/7/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16551857.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNy9ocC1zY2FuamV0LXByb2Zlc3Npb25hbC0xMDAwLW1vYmlsZS1zY2FubmVyLTE2NTUxODU3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/7/5/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16790975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzcvNS9ocC1zY2FuamV0LXByb2Zlc3Npb25hbC0xMDAwLW1vYmlsZS1zY2FubmVyLTE2NzkwOTc1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/6/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16548586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzgvNi9ocC1zY2FuamV0LXByb2Zlc3Npb25hbC0xMDAwLW1vYmlsZS1zY2FubmVyLTE2NTQ4NTg2LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/3/1/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16782331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvMS9ocC1zY2FuamV0LXByb2Zlc3Npb25hbC0xMDAwLW1vYmlsZS1zY2FubmVyLTE2NzgyMzMxLmpwZw==
  HP Scanjet L2722A skanneri (7)
  HP Scanjet L2722A skanneri
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  277.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  277.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • HP Scanjet 300 Flatbed
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/6/hp-scanjet-300-flatbed-19905876.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/9/hp-scanjet-300-flatbed-19908949.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/6/hp-scanjet-300-flatbed-21200586.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/7/hp-scanjet-300-flatbed-21200587.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/8/hp-scanjet-300-flatbed-21200588.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/9/hp-scanjet-300-flatbed-21200589.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/2/hp-scanjet-300-flatbed-24524992.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/6/hp-scanjet-300-flatbed-19905876.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvNi9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTE5OTA1ODc2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/9/hp-scanjet-300-flatbed-19908949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzQvOS9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTE5OTA4OTQ5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/6/hp-scanjet-300-flatbed-21200586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNi9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTIxMjAwNTg2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/7/hp-scanjet-300-flatbed-21200587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNy9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTIxMjAwNTg3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/8/hp-scanjet-300-flatbed-21200588.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvOC9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTIxMjAwNTg4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/9/hp-scanjet-300-flatbed-21200589.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvOS9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTIxMjAwNTg5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/2/hp-scanjet-300-flatbed-24524992.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvMi9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTI0NTI0OTkyLmpwZw==
  HP Scanjet 300 Flatbed (6)
  HP Scanjet 300 Flatbed
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  99.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  99.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Epson Perfection V330 Photo
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/6/5/epson-perfection-v-330-photo-17322365.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/5/epson-perfection-v-330-photo-20798005.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/6/epson-perfection-v-330-photo-20798006.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/7/epson-perfection-v-330-photo-20798007.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/8/epson-perfection-v-330-photo-20798008.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/4/epson-perfection-v-330-photo-22370784.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/5/epson-perfection-v-330-photo-22370785.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/6/epson-perfection-v-330-photo-22370786.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/7/epson-perfection-v-330-photo-22370787.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/8/epson-perfection-v-330-photo-22370788.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/9/epson-perfection-v-330-photo-22370789.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/0/epson-perfection-v-330-photo-22370790.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/1/epson-perfection-v-330-photo-22370791.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/epson-perfection-v-330-photo-22370792.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/3/epson-perfection-v-330-photo-22370793.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/4/epson-perfection-v-330-photo-22370794.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/5/epson-perfection-v-330-photo-22370795.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/6/epson-perfection-v-330-photo-22370796.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/7/epson-perfection-v-330-photo-22370797.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/8/epson-perfection-v-330-photo-22370798.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/9/epson-perfection-v-330-photo-22370799.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/0/epson-perfection-v-330-photo-22370800.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/1/epson-perfection-v-330-photo-22370801.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/2/epson-perfection-v-330-photo-22370802.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/3/epson-perfection-v-330-photo-22370803.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/4/epson-perfection-v-330-photo-22370804.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/5/epson-perfection-v-330-photo-22370805.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/6/epson-perfection-v-330-photo-22370806.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/7/epson-perfection-v-330-photo-22370807.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/8/epson-perfection-v-330-photo-22370808.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/9/epson-perfection-v-330-photo-22370809.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/0/epson-perfection-v-330-photo-22370810.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/1/epson-perfection-v-330-photo-22370811.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/2/epson-perfection-v-330-photo-22370812.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/3/epson-perfection-v-330-photo-22370813.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/4/epson-perfection-v-330-photo-22370814.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/5/epson-perfection-v-330-photo-22370815.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/6/epson-perfection-v-330-photo-22370816.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/7/epson-perfection-v-330-photo-22370817.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/8/epson-perfection-v-330-photo-22370818.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/9/epson-perfection-v-330-photo-22370819.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/epson-perfection-v-330-photo-22370820.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/9/9/epson-perfection-v-330-photo-30632099.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/0/3/epson-perfection-v-330-photo-30714903.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/6/5/epson-perfection-v-330-photo-17322365.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzYvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTE3MzIyMzY1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/5/epson-perfection-v-330-photo-20798005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIwNzk4MDA1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/6/epson-perfection-v-330-photo-20798006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIwNzk4MDA2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/7/epson-perfection-v-330-photo-20798007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIwNzk4MDA3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/0/8/epson-perfection-v-330-photo-20798008.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIwNzk4MDA4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/4/epson-perfection-v-330-photo-22370784.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/5/epson-perfection-v-330-photo-22370785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/6/epson-perfection-v-330-photo-22370786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/7/epson-perfection-v-330-photo-22370787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/8/epson-perfection-v-330-photo-22370788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/9/epson-perfection-v-330-photo-22370789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzg5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/0/epson-perfection-v-330-photo-22370790.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzkwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/1/epson-perfection-v-330-photo-22370791.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzkxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/epson-perfection-v-330-photo-22370792.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzkyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/3/epson-perfection-v-330-photo-22370793.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzkzLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/4/epson-perfection-v-330-photo-22370794.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/5/epson-perfection-v-330-photo-22370795.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk1LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/6/epson-perfection-v-330-photo-22370796.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/7/epson-perfection-v-330-photo-22370797.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/8/epson-perfection-v-330-photo-22370798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/9/epson-perfection-v-330-photo-22370799.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwNzk5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/0/epson-perfection-v-330-photo-22370800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODAwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/1/epson-perfection-v-330-photo-22370801.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODAxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/2/epson-perfection-v-330-photo-22370802.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODAyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/3/epson-perfection-v-330-photo-22370803.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODAzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/4/epson-perfection-v-330-photo-22370804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/5/epson-perfection-v-330-photo-22370805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/6/epson-perfection-v-330-photo-22370806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/7/epson-perfection-v-330-photo-22370807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/8/epson-perfection-v-330-photo-22370808.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/0/9/epson-perfection-v-330-photo-22370809.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODA5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/0/epson-perfection-v-330-photo-22370810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODEwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/1/epson-perfection-v-330-photo-22370811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODExLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/2/epson-perfection-v-330-photo-22370812.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODEyLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/3/epson-perfection-v-330-photo-22370813.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODEzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/4/epson-perfection-v-330-photo-22370814.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE0LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/5/epson-perfection-v-330-photo-22370815.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/6/epson-perfection-v-330-photo-22370816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE2LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/7/epson-perfection-v-330-photo-22370817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/8/epson-perfection-v-330-photo-22370818.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/9/epson-perfection-v-330-photo-22370819.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODE5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/epson-perfection-v-330-photo-22370820.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzIvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTIyMzcwODIwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/9/9/epson-perfection-v-330-photo-30632099.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzkvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTMwNjMyMDk5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/0/3/epson-perfection-v-330-photo-30714903.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzAvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtMzMwLXBob3RvLTMwNzE0OTAzLmpwZw==
  Epson Perfection V330 Photo (6)
  5.75 (1)
  Epson Perfection V330 Photo
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  104.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  104.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
 • Plustek OpticFilm 8100
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/6/plustek-opticfilm-8100-18921336.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/2/plustek-opticfilm-8100-20961462.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/8/plustek-opticfilm-8100-24543438.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/9/plustek-opticfilm-8100-24543439.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/0/plustek-opticfilm-8100-24543440.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/1/plustek-opticfilm-8100-24543441.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/2/plustek-opticfilm-8100-24543442.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/3/6/plustek-opticfilm-8100-18921336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvNi9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MTAwLTE4OTIxMzM2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/2/plustek-opticfilm-8100-20961462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvMi9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MTAwLTIwOTYxNDYyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/8/plustek-opticfilm-8100-24543438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzMvOC9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MTAwLTI0NTQzNDM4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/9/plustek-opticfilm-8100-24543439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzMvOS9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MTAwLTI0NTQzNDM5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/0/plustek-opticfilm-8100-24543440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvMC9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MTAwLTI0NTQzNDQwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/1/plustek-opticfilm-8100-24543441.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvMS9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MTAwLTI0NTQzNDQxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/2/plustek-opticfilm-8100-24543442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvMi9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MTAwLTI0NTQzNDQyLmpwZw==
  Plustek OpticFilm 8100 (6)
  Plustek OpticFilm 8100
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  238, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  238, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  3
 • Plustek OpticFilm 8200I SE
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/2/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18921229.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-se-20961464.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/plustek-opticfilm-8200i-se-24543450.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/1/plustek-opticfilm-8200i-se-24543451.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/2/plustek-opticfilm-8200i-se-24543452.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/3/plustek-opticfilm-8200i-se-24543453.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18899939.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/2/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18921229.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzIvOS9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0xODkyMTIyOS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-se-20961464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvNC9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yMDk2MTQ2NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/plustek-opticfilm-8200i-se-24543450.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMC9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yNDU0MzQ1MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/1/plustek-opticfilm-8200i-se-24543451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMS9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yNDU0MzQ1MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/2/plustek-opticfilm-8200i-se-24543452.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMi9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yNDU0MzQ1Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/3/plustek-opticfilm-8200i-se-24543453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMy9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yNDU0MzQ1My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18899939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvOS9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0xODg5OTkzOS5qcGc=
  Plustek OpticFilm 8200I SE (6)
  Plustek OpticFilm 8200I SE
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  328, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Scandinavianphoto.se Scandinavianphoto.se
  6.405831300437176 (11)
  328, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
 • Canon imageFORMULA P-215II
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzkvNC9jYW5vbi1pbWFnZWZvcm11bGEtcC0yMTVpaS0yNDU0MTE5NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzEvNS9jYW5vbi1pbWFnZWZvcm11bGEtcC0yMTVpaS0yNDU0MTMxNS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvMS9jYW5vbi1pbWFnZWZvcm11bGEtcC0yMTVpaS0yNDY5NjE2MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvMi9jYW5vbi1pbWFnZWZvcm11bGEtcC0yMTVpaS0yNDY5NjE2Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvMy9jYW5vbi1pbWFnZWZvcm11bGEtcC0yMTVpaS0yNDY5NjE2My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvNC9jYW5vbi1pbWFnZWZvcm11bGEtcC0yMTVpaS0yNDY5NjE2NC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvNS9jYW5vbi1pbWFnZWZvcm11bGEtcC0yMTVpaS0yNDY5NjE2NS5qcGc=
  Canon imageFORMULA P-215II (5)
  Canon imageFORMULA P-215II
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  306.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  306.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Epson Perfection V600 Photo
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ1MTczMTMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzIvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMjkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MTMwODUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzUvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjQzMDI1NTQuanBn
  Epson Perfection V600 Photo (4)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V600 Photo
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  415.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  415.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
2 9
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 345 (price_350)
  • € 345 - € 615 (price_350_620)
  • € 615 - € 1670 (price_620_1700)
  • ≥ € 1670 (price_1700)
 • Tarvitsetko väriskanneria? (va_riskannaus):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä tyyppisen virtalähteen tarvitset? (virtala_hteen_tyyppi):
  • AC (ac)
  • AC/USB (ac_usb)
  • DC (dc)
  • USB (usb)
  • USB/Battery (usb_battery)
 • Haluatko Energy star-sertifioidun skannerin? (energy_star_sertifioitu):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä kuvasensorityypin valitset? (kuvasensorin_tyyppi):
  • CCD (ccd)
  • CIS (cis)
  • CMOS (cmos)
  • CMOS CIS (cmos_cis)
  • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
  • Dual CCD (dual_ccd)
  • Dual CIS (dual_cis)
  • Ei (ei)
  • Mukautuva kaksiulotteinen parannus; mukautuva kaksiulotteinen harmaa: ADL + virhehajonta-puolisävyt; 2D-terävöinti; 2D-pehmennys ja 2D-sumennussuodatin; 2D-mukautuva raja (mukautuva_kaksiulotteinen_parannus_mukautuva_kaksiulotteinen_harmaa_adl_virhehajonta_puolisa_vyt_2d_tera_vo_inti_2d_pehmennys_ja_2d_sumennussuodatin_2d_mukautuva_raja)
 • Tarvitko kaksipuolista skannausta? (kaksipuolinen_skannaus):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä tyyppistä skanneria etsit? (scanner_type):
  • ADF (adf)
  • ADF + Manual feed (adf_manual_feed)
  • Arkkisyöttö (arkkisyo_tto_)
  • CDF + arkkisyöttöskannerit (cdf_arkkisyo_tto_skannerit)
  • Film/slide (film_slide)
  • Flatbed & ADF (flatbed_adf)
  • Käyntikortti (ka_yntikortti)
  • Kynä (kyna_)
  • Overhead (overhead)
  • Taso (taso)
 • Kuinka suuri skanneri saa maksimissaan olla? (skannauksen_enimma_iskoko):
  • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
  • 1067 x 15000 mm (1067_x_15000_mm)
  • 1 067 mm leveä mm (1_067_mm_levea_mm)
  • 203.2 x 289.5 mm (203_2_x_289_5_mm)
  • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
  • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
  • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
  • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
  • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
  • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
  • 215.9 x 864 mm (215_9_x_864_mm)
  • 215.9 x 965.2 mm (215_9_x_965_2_mm)
  • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
  • 215 x 4064 mm (215_x_4064_mm)
  • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
  • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
  • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
  • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
  • 216 x 150 mm (216_x_150_mm)
  • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
  • 216 x 292 mm (216_x_292_mm)
  • 216 x 296 mm (216_x_296_mm)
  • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
  • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
  • 216 x 3098 mm (216_x_3098_mm)
  • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
  • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
  • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
  • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
  • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
  • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
  • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
  • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
  • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
  • 227 x 2540 mm (227_x_2540_mm)
  • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
  • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
  • 279.4 x 431.8 mm (279_4_x_431_8_mm)
  • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
  • 297 x 210 mm (297_x_210_mm)
  • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
  • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
  • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
  • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
  • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
  • 297 x 965 mm (297_x_965_mm)
  • 3000 x 3000 mm (3000_x_3000_mm)
  • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
  • 304.8 x 429.26 mm (304_8_x_429_26_mm)
  • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
  • 304.8 x 4600 mm (304_8_x_4600_mm)
  • 305 x 2540 mm (305_x_2540_mm)
  • 305 x 3000 mm (305_x_3000_mm)
  • 305 x 429.26 mm (305_x_429_26_mm)
  • 305 x 432 mm (305_x_432_mm)
  • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
  • 309.8 x 436.88 mm (309_8_x_436_88_mm)
  • 350 x 350 mm (350_x_350_mm)
  • 36.5 x 24.3 mm (36_5_x_24_3_mm)
  • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
  • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
  • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
  • 5 x 5 mm (5_x_5_mm)
  • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
  • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
 • Minkä perusliittymän valitset? (standard_interfaces):
  • Ethernet (ethernet)
  • Gigabit Ethernet (1000Base-T); Hi-Speed USB 2.0; FireWire (IEEE-1394a-yhteensopiva) (gigabit_ethernet_1000base_t_hi_speed_usb_2_0_firewire_ieee_1394a_yhteensopiva_)
  • IrDA (irda)
  • Langaton LAN (langaton_lan)
  • RJ-11 (rj_11)
  • SCSI (scsi)
  • SCSI-3 (scsi_3)
  • Ultra SCSI (ultra_scsi)
  • USB 1.1 (usb_1_1)
  • USB 2.0 (usb_2_0)
  • USB 3.0 (usb_3_0)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot