.prisma.fi tabletit

1 - 78

tablettia

(yhteensä 78)
Tablet on pienempi ja kevyempi laite kuin kannettava tietokone, mutta suurempi kuin älypuhelin ja mahtuu kaikenkokoisiin laukkuihin. Tabletti sopii hyvin paljon matkustavalle joka ei halua kantaa liikaa matkatavaraa mukanaan. Tabletin monien ominaisuuksen ansiosta kannettavaa tietokonetta ei välttämättä tarvitse lainkaan. Laitteen avulla voi lukea kirjoja, lehtiä sekä sähköpostia. Useimmissa tableteissa on markkinapaikka josta voi ladata pelejä, luettavaa sekä sosiaalisen median aplikaatioita kuten Facebook, Twitter ja Linkedin. Lue lisää tableteista
hae hakutulosten joukosta
3G
3G

Tämän toiminnon avulla on mahdollista käyttää internettiä kannettavalla laitteella laajasti lähes koko maailmassa. Täytyy kuitenkin huolehtia mahdollisesta yhteensopivuudesta laitteen, dataliittymän ja sim-kortin kesken.

ruudun koko
ruudun koko

Näytön koko. Ilmoitetaan halkaisijana tuumissa.

mallin nimi
sisältää käyttöjärjestelmän
ytimien määrä
ytimien määrä

Prosessori on monen tietotekniikkalaitteen sydän, joka määrää sen nopeuden. Prosessoreja on erilaisia, kuten quad core (4), dual core (2) ja single core (1).

näytön resoluutio
näytön resoluutio

Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.

gps toiminto
kortinlukija
muistikortin maksimi koko GB
sisäinen tallennuskapasiteetti
usb 2.0 porttien määrä
Apple Wi-Fi + 4G 64GB

Apple Wi-Fi + 4G 64GB

2 hintaa  791,50 €
Katso halvin hinta
Apple Wi-Fi 32GB

Apple Wi-Fi 32GB

1 tulos  553,60 €
Katso halvin hinta
Apple mini 64GB Wi-Fi

Apple mini 64GB Wi-Fi

5 hintaa  579,90 €
Katso halvin hinta