vakuutukset

Vakuutus on elämässä joskus tarpeen, oli sitten kyseessä koti, kesämökki, auto, matka, oma terveys tai muu mahdollisesti vakuutettava asia. Vertaa.fi listaa vakuutuksentarjoajat ja "laske" nappi vie itse vakuutuksentarjoajan laskuriin.

Matkavakuutus helposti!

Matkalle lähtijän on hyvä muistaa vakuutus. Varaa matkavakuutus täällä!

Matkavakuutusklikkaa tästä

Kotivakuutukset

Kotivakuutus joka kotiin, helposti ja nopeasti!

Kotivakuutusklikkaa tästä

Venevakuutus

Hanki venevakuutus ja voit veneillä tai purjehtia huoletta! Venevakuutus täältä!

Venevakuutusklikkaa tästä
autovakuutus

Suomessa jokaiselle moottoriajoneuvolle on oltava liikennevakuutus. Vahingon sattuessa liikenevakuutus ei kuitenkaan korvaa omalle autolle tai autossa oleville tavaroille sattuneita vahinkoja. Tähän tarkoitukseen on autovakuutus toiselta nimeltään kaskovakuutus. Ajoneuvoille on olemassa erilaisia vakuutuksia ajoneuvon tyypistä ja auton omistajan tarpeista riippuen. Osakasko, isokasko, täyskasko vai superkasko? Vakuutuksen valinta ei ole aina helppo.

lue lisää autovakuutuksista »

matkavakuutus

Matkan suunnitelu on mukavaa puuhaa ja monet käyttävätkin paljon aikaa matkakohteen, hotellin ja matkan aktiviteettejen valintaan. Matkavakuutukset eivät usein ole se ensimmäinen asia josta loma suunnitelmat käynnistetään. Kuitenkin matkalle lähtiessä on hyvä kartoittaa riskitilanteita joita matkalla voi sattua. Matkavakuutuksia tarjoavia tahoja on lukuisia. Vakuutuksien kattavuuksissa, hinnoissa ja rajoituksissa on myös huomattavia eroja. Samoin kuin kohteen valintaan myös vakuutuksien tarjoajiin ja niiden sisältöihin perehtymiseen kannattaa investoida aikaa.

lue lisää matkavakuutuksista »

kotivakuutus

henkilö- ja eläinvakuutus

Suomessa jokaisen työnantajan on vakuutettava henkilöstönsä. Tämä vakuutus kattaa työpaikalla tai työmatkalla tapahtuneet tapaturmat. Työpaikalta saatavan vakuutusturvan ja Suomen sosiaaliturvan lisäksi on mahdollista hankkia vapaaehtoisia henkilövakuutuksia. Henkilövakuutuksella tarkoitetaan vakuutusta, jonka kohteena on luonnollinen henkilö. Henkilövakuutus on yksilöllisesti suunniteltu vakuutus, johon voi sisällyttää turvaa esimerkiksi kuoleman, sairauden, työkyvyttömyyden ja invaliditeetin varalle.

lue lisää henkilö- ja eläinvakuutuksista »

nuorisovakuutus

Nuorisovakuutus täyttää nuorten jokapäiväiset vakuutustarpeet, ja pakettiin voi valita itselleen sopivat vakuutukset. Vakuutuksen voi ottaa joko itselleen tai osittain myös yhdessä avo-tai aviopuolison kanssa. Nuorisoedut ovat voimassa vakuutuksentarjoajasta riippuen 27-28 ikävuoteen saakka. Nuorisovakuuspakettiin kuuluvat vakuutukset ovat yleensä edullisempia kuin että ne ottaisi erikseen.

venevakuutus

Mikä sen mukavampaa kuin veneily säiden suosiessa ja ehkä vähän muulloinkin! Veneily on monelle mukava harrastus. Oli kyseessä sitten moottorivene, purjevene, vesijetti tai jokin muunlainen vene, niin se kannattaa aina vakuuttaa. Venevakuutuksen voi räätälöidä itselleen mieluisaksi. Kotivakuutuksen laajuudesta riippuen pienemmät veneet kuten soutuveneet kuuluvat usein kodin irtaimiston vakuutukseen. Suuremmille veneille sen sijaan tulee hankkia erillinen venevakuutus.

lue lisää venevakuutuksista »