Mainokset

  • Musta Basic-sarjan klassinen ilman pidikettä suoraan seinään kiinnnitettävä seinävalaisin ulkokäyttöön.
  • Edullinen ja varmatoiminen PIR- liiketunnistin sisä- ja ulkokäyttöön - toimintakulma 120 ast. - toimintaetäisyys enint. 10m - hämäryystason asetus 2-2000 luxia - kytkentäajan asetus 8s-35min - asennus kattoon tai seinään - käännettävissä kahteen suuntaan - IP54
  • Lamppuexpress.com tarjoaa Philips Softone Lustre -lamput erittäin edullisesti! Yksittäisten tuotteiden sivuilta näät määräalennukset, jotka saat tilatessasi suurempia määriä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja tilauksiin tai tuotteisiin liittyen. Ominaisuudet – Philips Softone Lustre 5W WW E27 Philips Softone Lustre 5W WW E27 -energiansäästölamput perinteisellä e27 -kannalla. Teholtaan lamppu on 5W. Nämä lamput tuottavat pehmeää, väriämpötilaltaan 2700K:n erittäin lämmintä valkoista valoa ja ne ovatkin luotu korvaamaan hehkulamput. Värintoisto on myös hyvä, jopa 80-89Ra. Tuotteessa miltei välitön syttyminen, ei valon välkyntää. Käyttöikä näissä lampuissa on keskimäärin jopa 10 000h, joten teet selvää säästöä energiakustannuksissasi! Sen vuoksi tämä tuote on saanut myös energiatehokkuusmerkinnän A! Jopa 80 % energiansäästö perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna. Tuote ei ole himmennettävissä. Käyttö – Philips Softone Lustre 5W WW E27 Philips Softone Lustre 5W WW E27 -energiansäästölamput ovat pitkäikäinen vaihtoehto hehkulampuille, ja ne soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön koteihin ja pihoille. Ulkokäytössä lamppu vaatii suljetun valaisimen. Huom. Virheetön syttyminen -10° ja sitä korkeammassa lämpötilassa.
  • Ranex pöytävalaisin kosketustoiminto
  • Kompakti loisteputki, jonka valo on voimakas ja joka muodostaa vain vähän lämpöä. Energiaa säästävä ja taloudellinen vaihtoehto ihanteellinen valinta toimistojen, liiketilojen ja kotien valaisuun.
  • Liiketunnistin, jossa säädettävä herkkyys. Tunnistusalue enint. 10 metriä ja 120 astetta. Säädettävä hämäräkytkin. IP54.
  • Klassisen ajattomat seinä- ja pollarivalaisimet pihaalueille, käytäville ja julkisivujen yhteyteen. Lamput eivät sisälly toimitukseen.- Rakenne: Runko ruostumatonta terästä, kupu lasia.- Väri: Harjattu teräs, mattavalkoinen RAL 9003 tai mattamusta RAL 9004.- Valonlähde: E27 maks. 60 W. Lamppusuositus LED Classic A60 8 W, Tilattava erikseen.- Asennus: Seinä tai maa-asennus. Pollariin saatavana lisäksi erillinen kiinnitysjalka 60 mm valmiiseen betonijalustaan.- Kytkentä: Seinämalleissa ruuviliittimet 3 x 2,5 mm2 Pollarissa ruuviliittimet 3 x 2,5 mm2, ketjutettavissa. Pollari toimitetaan asennusvalmiiksi johdotettuna pylvään alaosaan.- Mitat Ø 221 x K 1100HUOM! Kuvasta poiketen mattamusta.
  • Leveys: 30cm. Korkeus:30 cm. Syvyys: 30 cm. Ripustus: koukulla. Johdon pituus: 1,2 m. Lamppujen lukumäärä: 1. Enimmäisteho: 60 W. Sokkeli: E27.
halogeenilamppu

Halogeenilampun hyödyt perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna ovat pitkäikäisyys sekä pienempi sähkön kulutus. Heikkoutena halogeenilamput rikkoutuvat helposti. Halogeenilamppuja on markkinoilla 2016 vuoden loppupuolelle asti.

kattovalaisin

Kattovalaisimelta vaaditaan usein huoneessa  laajan alueen valaisua. Kattovalon lisäksi tiloja voi valaista erilaisilla kohdevalaisimilla. Eivätkä kaikki tilat tietenkään vaadi kattolamppua valonlähteeksi. Kattovalot voidaan jaotella eri ryhmiin esim. seuraavasti: riippuvalaisimet, plafondit ja kattokruunut. Alla lyhyt selitys erilaisista kattovalaisimista: Riippuvalaisimet: Riipuvalaisimet kiinnitetään kattoon ja riippuvat nimensä mukaan jonkinverran katon alapuolella.

lue lisää kattovalaisimista »

kohdevalaisin

Kohdevalaisimet, eli spotit, on tarkoitettu valaisemaan tiettyä kohdetta. Hyvin asetetuilla, tehokkailla kohdevalaisimilla saa valaistua suuriakin tiloja, mutta niitä voi myös käyttää kattovalaisimen lisänä. Spoteilla on myös kiva kikkailla sisutaessa ja etsiä erilaisia valaisuefektejä. Kohdvalaisimilla valaistessa mahdollisuudet ovat siis laajat. Vertaile tässä kategroiassa kohdevalaisimia ja löydä parhaat tarjoukset!

lue lisää kohdevalaisimista »

kylpyhuonevalaisin

Kylpyhuoneen valaisussa suositellaan ehdottomasti käyttämään kylpytiloihin tarkoitettuja lamppuja. Kylpyhuoneen ilma voi olla sen verran kosteaa, että valaisimien tiivistyksien täytyy olla paremmat kuin normaali huonetiloissa. Kylpyhuonevalaisimien kiinnitykset on joko seinäkiinnityksiä tai kattokiinnityksiä, myös tyylikkäästi kattoon tai seinään upotettuja spotteja näkee uudemmissa kylpyhuoneissa. Vertaile täällä kylpyhuonevalaisimia ja löydä parhaat tarjoukset.

lue lisää kylpyhuonevalaisimista »

lamppu

Lampun hankintakin tänä päivänä vaatii asiaan perehtymistä, vaihtoehtoja markkinoilla nimittäin riittää. Hehku- ja halogeenilampun sekä loisteputkilampun rinnalle on joitain vuosia sitten ilmestyneet erilaiset energiansäästölamput. Valon käytössä ympäristöystävällisyys onkin noussut valaisemisen jälkeen lähes tärkeimmäksi ominaisuudeksi. LED-lampuilla saavutetaankin 80 % energiansäästö hehkulamppuihin verrattuna. Huikea energiansäästö johtuu suurelta osin lähes mitättömästä hukkalämmön tuottamisesta.

lue lisää lampuista »

lattiavalaisin

Lattiavalaisimia voidaan kutsua myös jalkalampuiksi. Nimensä mukaan lattiavalaisin seisoo lattialla, eikä sitä tarvitse sen kummemmin kiinnittää paikalleen. Siksi jalkalamppu on myös hyvä valaisuvaihtoehto silloin, kun valoa haluaa siirtää huoneessa paikasta toiseen tai huoneesta toiseen. Lattiavalaisin voi kohdistaa valoa eri suuntiin riippuen varjostimen muodosta ja materiaalista. Ennen hankintaa kannattaa siis miettiä minkälaista valaistusta tilaan haluaa.

lue lisää lattiavalaisimista »

loistelamppu

Loistelamppu eli loisteputki sopii hyvin kodin valaistukseen, varsinkin suuret tilat kuten keittiö ja olohuone ovat hyviä paikkoja loistelampulle. Loistelamppuja on saatavilla eri sävyissä, joten esimerkiksi olohuoneeseen ei kannata valita kaikkein kirkkainta lamppua jos haluaa hieman tunnelmallisemman valaistuksen. Huomioi, että loistelamput sisältävät elohopeaa ja sen vuoksi ovat ongelmajätettä.

lue lisää loistelampuista »

muu valaisin

Valaisimilla ja niistä saatavalla valolla voi sisustaessa saada aikaan jänniä efektejä. Erilaisten lamppujen avulla valoa voi kohdentaa tarkasti haluttuun pisteeseen tai valaista isoja alueita. Kuvioiduilla varjostimilla tilaan saa muodostettua valon ja varjon vaihteluita. Vertaile täällä valaisimia ja löydä parhaat tarjoukset!

pöytävalaisin

Sarastuslampun avulla herääminen sujuu helpommin, jopa talviaikaan suomessa. Sarastuslamppu imitoi luonnollista aamunsarastusta. Sen vaikutuksesta kehon hormonitoiminta toimii aamulla luonnollisesti ja samalla tavalla kuin valosiin vuodenaikoihin, vaikka ulkona olisikin vielä säkkipimeää. Sarastuslamppuihin kuuluu myös herätyskello, joten heräämistä ei tarvitse jättää ainoastaan imitoidun päivänvalon varaan. Juuri niin kuin sarastuslamppulla myös kirkasvalolampulla voi hoitaa kaamosmasennusta.

lue lisää pöytävaloista »

riippuvalaisin

Riippuvalaisimet kiinnitetään kattoon ja riippuvat nimensä mukaan jonkin verran katon alapuolella. Riippuvalaisimet ovat siis myös kattovalaisimia. Ruokapöydän päälle asennettu riippuvalaisin voi roikkua melko matalalla, koska se ei ruokapöydän päälle sijoitettuna rajoita liikkumista. Muuten riippuvalaisin kannattaa asentaa niin korkealle, ettei siihen ohikulkiessaan osu. Vertaile täällä riippuvalaisimia ja löydä parhaat tarjoukset!

lue lisää riippuvalaisimista »

seinävalaisin

Seinävalaisin kiinnitetään nimensä mukaisesti seinään. Seinäspotti valaisee yleensä huoneeseen päin kun taas seinäplafondi valaisee seinää ja sen kautta koko huonetta. Seinäspotilla valon kohdetta saa muutettua helposti. Seinälamput ovat erityisen suosittuja ulkovalaisimina ja saunassa. Vertaile täällä seinäväalaisimia ja löydä parhaat tarjoukset!

lue lisää seinävalaisimista »

ulkovalaisin

Ulkovalaisimen voi kiinnittää seinään, kattoon tai tolpan tapaan maahan. Varsinkin suomessa, missä talvet on kylmiä ja loppu vuosi sateista kannattaa varmistaa, että ulos hankittu valaisin on tarkoitettu ulko-oloihin. Ulkovalot kestävät nimittäin kylmää ja märkää. Ulkovalaisimilla saa tyylikkään valaistuksen varsinkin jos seinä- ja jalkavalot hankkii samasta sarjasta.

lue lisää ulkovalaisimista »