Mainokset

  • Täydellinen sarja akun automaatiseen lataamiseen. Hyödyllinen lisävaruste autoihin joissa webasto. Lyheessä työmatka-ajossa auton oma laturi ei ehdi ladata akkua täyteen.
  • Täysautomaattinen ja turvallinen lataus. Kylmätila lataukseen kylminä päivinä. Kipinä-, vikakytkentä- ja oikosulkusuoja. 3 vuoden takuu. IP65.
  • Laadukkaat tuotteet edullisesti
  • Klarstein rekisterikilpi, johon on asennettu peruutuskamera, on luotettava ratkaisu tukemaan epävarman kuljettajan parkkipaikkaan peruuttamista.Lähes huomaamattomasti rekisterikilpeen asennettu värikamera käynnistyy peruutusvaihteen mukana, ja avaa laajan kuvakulman takapuskurista käsin. Kameran yksi erikoisuus on siihen kiinteästi liitetty graafinen ohjaussysteemi, joka edesauttaa peruuttamista. Kamerassa ei ole varsinaista yötoimintoa, mutta sen valaistus on riittävä toimiakseen myös huonommissa valo-olosuhteissa.Klarstein-peruutuskamera on veden- ja pölynkestävä.Kiinnikkeessä on useita esiporauksia, minkä ansiosta se sopii lähes kaikkiin eurooppalaisiin automalleihin, joissa on standardikokoinen rekisterikilpi, ja se voidaan asentaa kaikkiin henkilöajoneuvoihin (limusiini, urheiluauto, kombi), pikkubussiin, paketti-, asunto- ja kuorma-autoon sekä bussiin.HUOMIO: kaapeleiden asennus saattaa vaatia ammattilaisteknikon apua.
  •  Digitaalinen autokamera liiketunnistimella ja yökuvaustoiminnollaLiikenneturvallisuus ei maksa maltaita, jos sen antaa Pregon hoidettavaksi. Digitaalinen autokamera tallentaa liikenteen riskitilanteet tien päällä – satoi tai paistoi. Video- ja kuvaustoiminto, liiketunnistin ja yökuvaustoiminto, kääntyvä linssi ja 2 led-valoa- Pregon autokameralla mikään tilanne ei jää enää arvailujen varaan. Kameraan voi asentaa jopa 32GB:n muistikortin. Voit purkaa tallenteet tietokoneellesi joko suoraan muistikortista tai USB-yhteyden kautta.Pregon autokameran ovat valinneet ne yksityiset autoilijat ja ammattiautoilijat, jotka haluavat panostaa turvallisuuteen ja pieneen luksukseen – kohtuullisin kustannuksin.Eräs taksikuski kertoo säästäneensä autokameran avulla paljon aikaa ja rahaa – tyhjällä öisellä kadulla auton eteen syöksähtänyt jalankulkija kiisti kävelleensä päin punaisia valoja, mutta kiistattoman kameratallenteen edessä hän joutui myöntämään virheensä.Ominaisuudet:Tallenna unohtumattomat hetket ajomatkallasiKamerassa yökuvaus-toiminto sekä liiketunnistinVideokamera käynnistyy automaattisesti auton käynnistyessäTukee maksimissaan 32 GB mikro SDHC-korttia (mikro SDHC-kortti ei sis. pakkaukseen)Tekniset tiedot:180° kääntyvä linssi270° kääntyvä 2" LCD-värinäyttöVideotallennus äänellä HD 1280 x 720Still-kuvien tallennus 1280 x 720LiiketunnistinSisäänrakennettu mikrofoni sekä kaiutinYökuvaus kahdella infrapunaledilläMini USB-liitäntä tiedonsiirtoonLi-ion ladattava akkuMukana asennusteline, autolaturi ja USB-kaapeli--------------------------------------------Hinnat sisältävät ALV:nToimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 €
  • EXIDE 12/4 varaajasta (12 V, 4 A) saat oikein hyvän varaajan perustarpeisiisi.
  • Tuotekuvaus tulossa. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne mikäli haluatte lisätietoja tuotteistamme ja palvelevat teitä sähköpostitse, osoitteessa: info@tretti.fi...(tretti.fi)
  • Tämä järjestelmä sopii täydellisesti jokaiselle moottoripyöräilijälle, joka arvostaa ajoneuvonsa tehokasta turvallisuutta. Koska kyseessä on kaiken muun ohella erittäin edullinen hälytysjärjestelmä, tilaa omasi jo tänään! Voit siten keskittyä rauhassa moo
  • Helppo laittaa paikalleen, suojaa autosi takaistuinta ja sisäovia kosteudelta, lialta ja koirankarvoilta, voidaan käyttää haluttaessa vain osassa takapenkkiä, polyesteriä, jossa PVC-pinta. / Seat Guard on klassinen ja helppokäyttöinen suoja autosi sisätilalle, ja se sopii yleisimmille automalleille. Tämä matto suojaa koko takapenkin alueen, mukaan lukien lattian ja jalkatilan. Peitteen saa jaettua kahtia 50 cm pitkällä vetoketjulla, joten voit jättää takapenkin jalkatilan ja etupenkin joko oikealla tai vasemmalla vapaaksi. Näin yksi henkilö voi istua takapenkillä poistamatta ensin peitettä. Seat Guard täyttää kaikki tarpeesi näillä ominaisuuksilla: iso ja miellyttävä tila, jossa koirasi voi maata tai istua kestää likaa ja kosteutta: helppo puhdistaa kaksi aukkoa takapenkin turvavöille mahdollista jakaa suoja kahtia vetoketjulla, joten voit jättää jalkatilan vapaaksi helppo kiinnittää etupenkin niskatukeen yläpuoli on polyesteria, alapuolen päällysteenä PVC mitat: noin 165 x 140 cm Huomaa: Seat Guard - mattoon on merkitty turvavöiden aukkopaikat, jotka voi leikata auki.
akkulaturit

auton aurinkosuojukset

autosuojat

kattotelineet

parkkeerausjärjestelmät

perävaunutarvikkeet

puskurisuojat

pyyhkimet