Mainokset

 • Laadukkaat tuotteet edullisesti
 • -Taakkateline kattokiskollisiin autoihin -Sopii autoihin joiden kattokiskojen max. etäisyys on 114 cm -Kuormitus 60 kg/tankopari -Kestävä epoxy pulverilakkaus -Helppo kiristys siipimuttereilla
 • Täysautomaattinen ja turvallinen lataus. Kylmätila lataukseen kylminä päivinä. Kipinä-, vikakytkentä- ja oikosulkusuoja. 3 vuoden takuu. IP65.
 • Luotettavaa akkuvoimaa vaativiin olosuhteisiin! M+ Akku täyttää useiden autonvalmistajien akuille asettamat korkeat laatuvaatimukset. Patentoitu kaksoiskansirakenne ehkäisee tehokkaasti happovuodot. M+ Akku kestää suurta kuormitusta säilyttäen jännitteensä.
 • Helppo laittaa paikalleen, suojaa autosi takaistuinta ja sisäovia kosteudelta, lialta ja koirankarvoilta, voidaan käyttää haluttaessa vain osassa takapenkkiä, polyesteriä, jossa PVC-pinta. / Seat Guard on klassinen ja helppokäyttöinen suoja autosi sisätilalle, ja se sopii yleisimmille automalleille. Tämä matto suojaa koko takapenkin alueen, mukaan lukien lattian ja jalkatilan. Peitteen saa jaettua kahtia 50 cm pitkällä vetoketjulla, joten voit jättää takapenkin jalkatilan ja etupenkin joko oikealla tai vasemmalla vapaaksi. Näin yksi henkilö voi istua takapenkillä poistamatta ensin peitettä. Seat Guard täyttää kaikki tarpeesi näillä ominaisuuksilla: iso ja miellyttävä tila, jossa koirasi voi maata tai istua kestää likaa ja kosteutta: helppo puhdistaa kaksi aukkoa takapenkin turvavöille mahdollista jakaa suoja kahtia vetoketjulla, joten voit jättää jalkatilan vapaaksi helppo kiinnittää etupenkin niskatukeen yläpuoli on polyesteria, alapuolen päällysteenä PVC mitat: noin 165 x 140 cm Huomaa: Seat Guard - mattoon on merkitty turvavöiden aukkopaikat, jotka voi leikata auki.
 • Klarstein rekisterikilpi, johon on asennettu peruutuskamera, on luotettava ratkaisu tukemaan epävarman kuljettajan parkkipaikkaan peruuttamista.Lähes huomaamattomasti rekisterikilpeen asennettu värikamera käynnistyy peruutusvaihteen mukana, ja avaa laajan kuvakulman takapuskurista käsin. Kameran yksi erikoisuus on siihen kiinteästi liitetty graafinen ohjaussysteemi, joka edesauttaa peruuttamista. Kamerassa ei ole varsinaista yötoimintoa, mutta sen valaistus on riittävä toimiakseen myös huonommissa valo-olosuhteissa.Klarstein-peruutuskamera on veden- ja pölynkestävä.Kiinnikkeessä on useita esiporauksia, minkä ansiosta se sopii lähes kaikkiin eurooppalaisiin automalleihin, joissa on standardikokoinen rekisterikilpi, ja se voidaan asentaa kaikkiin henkilöajoneuvoihin (limusiini, urheiluauto, kombi), pikkubussiin, paketti-, asunto- ja kuorma-autoon sekä bussiin.HUOMIO: kaapeleiden asennus saattaa vaatia ammattilaisteknikon apua.
 • Tuotekuvaus tulossa. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne mikäli haluatte lisätietoja tuotteistamme ja palvelevat teitä sähköpostitse, osoitteessa: info@tretti.fi...(tretti.fi)
 • Alga Science -varashälytinpakkauksella voit rakentaa oman varashälyttimen ja oppia elektroniikan alkeita. Se myös säikäyttää kutsumattomat vieraat hälytysäänellään ja vilkkuvilla valoillaan.
  - Vaatii 2 kpl AA-paristoja.
 • EXIDE 12/4 varaajasta (12 V, 4 A) saat oikein hyvän varaajan perustarpeisiisi.
akkulaturit

auton aurinkosuojukset

autosuojat

kattotelineet

parkkeerausjärjestelmät

perävaunutarvikkeet

puskurisuojat

pyyhkimet