x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

videokamera

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita videokamera:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta videokamera

Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta...
 • Yleiset tiedot

  Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta monilla videokameroilla saa otettua myös still-kuvia (tavallisia valokuvia). Filmattua kuvaa voidaan käsitellä helposti tietokoneella, niin että laatu pysyy hyvänä.
  Tässä tekstissä puhutaan jatkossa ainoastaan digitaalisesta videokamerasta.

  Harkitset videokameran hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

  • videokameratyypit,Panasonic videokamera
  • videokameran toiminnot,
  • videokameran teknisistä ominaisuuksista,
  • videokameroiden hintaerot,
  • uusimmat kehitykset,
  • videokameran lisäosat ja
  • suosittuja merkkejä.

  Katso käytettyjä kameroita Nettimarkkina.com:sta

  Ostovinkkejä
  Ostaessa videokameraa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Kuvan tallennus: Kuvan tallentamiseen voidaan käyttää erilaisia tekniikoita. Alla lisätietoa tallennuksesta.
  2. Käyttöhelppous: Onko videokameran hallinta helppoa? Onko videokamerassa lcd-näyttö? Jos videokameraa käyttää usein, kannattaa kiinnittää huomiota myös sen painoon.
  3. Valo: Jos kuvaat usein pimeässä, niin valolla varustettu kamera on kätevä.
  4. Lisäosia: Videokameran mukana tulevat lisäosat vaihtelevat. Voi siis olla, että lisäosiin kuluu vielä varoja. Mieti mitä lisäosia kaipaat ja tarkista tulevatko ne paketissa mukana.
  5. Käyttöjärjestelmä: Jos haluat tallentaa filmejä tietokoneelle muokataksesi niitä, niin varmista että videokamera sopii yhteen käyttöjärjestelmäsi kanssa. Kaikki videokamerat eivät sovi yhteen Macin kanssa ja käyttämäsi Windowsin versio kannattaa tarkistaa ennen videokameran hankintaa.

  Videokameratyypit
  Videokameroita on erilaisia. Pienet sopivat jopa taskussa kuljetettaviksi, mutta ammattikäyttöön tarkoitetut ovatkin melko suuria ja painavia. Alla tarkSony videokameraempaa tietoa erilaisista videokameratyypeistä.

  • Käsivideokamera: Pienikokoisia videokameroita, joita saa kuvauksen aikana kontrolloitua helposti yhdellä kädellä. Tällaisten videokameroiden etu on myös se, että kuvauksen voi alottaa nopeasti tarvitsematta juurikaan valita asetuksia. Haittapuolia on, ettei käsivideokameroissa ole etsintä lainkaan, joten kuvaus täytyy aina tehdä lcd-näytön kautta.
  • Horisontaalivideokamera: nämä ovat eniten myytyjä videokameroita. Horisontaalivideokameroitakin on helppo kontrolloida, tällaisista videokameroista on monia versioita ja videoita saa tallennettua kaikilla kuvan tallennus formaateilla. Suurimmassa osassa horisontaalivideokameroita on myös hyvä kuvan laatu.
  • Vertikaalivideokamera: nämä ovat litteitä ja helppoja kuljettaa mukana, mutta eivät niin mukavia käteen ja helppoja kontrolloida. Toiminnoissa vertikaalivideokamerat yltävät horisontaalivideokameroiden tasolle.
  • Videokamera ammattikäyttöön: Ammattilaisille tarkoitetut videokamerat ovat isoja ja painavia. Kokonsa takia niiden kannatteleminen käytön aikana ei ole helppoa ja asetuksiakin niissä on paljon. Ennen kuin tällaisesta videokamerasta saa kaiken hyödyn irti täytyy tosiaan perehtyä sen toimintoihin. Sen jälkeen mahdollisuudet ovat melkein rajattomat. Kuvan laatu ammattikäyttöön tarkoitetuissa videokameroissa on erityisen hyvä.

  Lisätietoja erilaisista videokameroista löydät Videokamera.fi -sivustolta!

  Videokameran toiminnot
  Videokameran tärkein toiminto on videokuvan tallentaminen. Videokuvan laatu on videokameran hyvyyden mitta ja siihen voi vaikuttaa muutamien lisätoimintojen avulla.

  • Kuvan vakain: Huolehtii siitä, että pienet liikkeet, kuten käden tärinä ei vaikuta videokuvaan huonontavasti. Kätevää silloin kun ei ole statiivia käden ulottuvilla.
  • Firewire: tämän kaapelin avulla videot saa helposti siirrettyä videokameralta tietokoneelle ilman että laatu huononee.
  • Lamppu: Joissain videokameroissa on sisäänrakennettu lamppu, jotta kuvaaminen onnistuu pimeässäkin. Irrallisisakin lamppuja on saatavilla.
  • Lcd-näyttö: Kuvaa voi seurata lcd-näytöltä etsimen sijaan. Kuvattuja videoita voi katsella myös lcd-näytöltä. Monissa videokameroissa on sekä etsin, että lcd-näyttö.
  • Zoom: zoomin avulla kuvan saa tuotua lähemmäksi. Zoomeja on sekä optisia että digitaalisia.

  Lisätietoja näistä ja muista toiminnoista löytyy videokameroiden teknisten tietojen selityksistä.

  videokamera Videokameran teknisistä ominaisuuksista

  Kaksi ominaisuutta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota videokameraa ostaessa on sensori ja zoom. Kerromme molemmista lisää alla. Sen lisäksi annamme tietoa erilaisista kuvan tallennus menetelmistä.

  Sensori
  Sensori on ehkäpä tärkein asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota kun vertailee kameroiden kuvan laatua. Optimaaliseen, ammattimaiseen käyttöön suositellaan hankittavaksi 3 ccd-sensori. Tavalliselle käyttäjälle ccd-sensori on jo riittävän hyvä. Ccd-sensoreilla saa tallennettua enemmän yksityiskohtia kuin cmso-sensoreilla, joita käytetään esim. matkapuhelimissa olevissa videokameroissa.

  Zoom
  Zoomia käytetään kun kuva halutaan tuoda lähemmäs kameraa. Zoomeja on kahdenlaisia: optinen ja digitaalinen zoom. Optista zoomia käytettäessä zoomataan linssin avulla. Etuna on se, että kuvanlaatu pysyy hyvänä zoomatessakin. Digitaalinen zoom suurentaa tietyn osan kuvaa, joten kuvanlaatu huononee zoomatessa. Siksi kannattaakin kiinnittää huomiota enemmän optisen zoomin ominaisuuksiin kuin digitaalisen zoomin ominaisuuksiin.

  Tallennustyyppi
  Yleisimmät tallennustyypit videokameroille ovat MiniDV, DVD, HD (kovalevy) ja muistikortit.

  • MiniDV: ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on yhä suosittu tapa videoiden tallentamiseen videokameralle. MiniDv tallentaa filmin pienelle teipille, joka on n. 6mm leveä. Vaikka MiniDV meinaa välillä kovassa kilpailussa jäädä uusien tekniikoiden varjoon, niin siinä on kuitenkin omat etunsa. MiniDV on halpa ja saatavissa kaikkialta. Erityisen tärkeä MiniDV:n ominaisuus ja etu on se, että MiniDV tuottaa yleisestiottaen paremman kuvan- ja äänenlaadun kuin muut tallennustyypit. Hyvän kuvanlaadun vuoksi MiniDV on hyvä vaihtoehto mikäli haluat muokata filmiä myhemmin. Tallennetut filminpätkät on helppo siirtää kamerasta tietokoneelle esim. USB:n tai FireWiren:n avulla. Haittana on se, että tietyn pisteen löytäminen filmiltä on tehtävä kelaamalla nauhaa eteen- tai taaksepäin.
  • DVD: videokamerassa voi käyttää joko DVD-R tai DVD-RW tekniikkaa. DVD-R :lle pystyy nauhoittamaan kerran, kun taas DVD-RW :lle voi nauhoitta useamman kerran ja vanhojen filmien päälle. Tavalliset DVD-soittimet pystyvät lukemaan molempia formaatteja. DVD videokamerat ovat käyttäjäystävällisiä. DVD:lle tallennetut filmit voidaan toistaa kotona helposti suoraan DVD-soittimella. Videoiden muokkaus jälkeenpäin on kuitenkin hieman monimutkaisempaa kuin MiniDV:n muokkaus. Videotiedostojen tallennusformaatti pitää nimittäin ensin muuttaa, ennen kuin filmejä voidaan muokata. Tässä prosessissa laatu heikkenee jonkin verran. Standardi DVD-levylle pystyy nauhottamaan 30 minuuttia. Ostohinta on korkeampi kuin MiniDV:n ostohinta, mutta DVD-videokamerat ovat kevyitä ja helppoja säilöä.
  • HD (harddisk=kovalevy): Tämän tyyppisessä videokamerassa ei siis käytetä erillistä kasettia tai levyä, vaan siinä on sisään rakennettu kovalevy. Harddisk camcorderit valtaavatkit suosiota enenevässä määrin. Suuri etu on helppous videoiden siirrossa tietokoneelle ja niiden muokkaus. Mutta jos sattuu niin, että kovalevy täyttyy, niin ainoa mahdollisuus voidakseen kuvata taas on joko kovalevyn (osittainen) tyhjentäminen tai videomateriaalin siirtäminen tietokoneelle.
  • Muisti: Muistikortit ovat pieniä. Videonauhoituksen kuvat tallennetaan Compact Flash Cardille, MMC:lle, Smart Media kortille, SD kortille, xD-picture kortile, microdrivelle tai muistitikulle (pro). Yhdistelmät näiden muistikorttien ja/tai nauhan tai DVD:n välillä ovat myös mahdollisia. Kuvat tallennetaan tällöin muistikortille ja filmi nauhalle tai DVD:lle. Muistikorttien hinta on jonkin verran korkeampi kuin MiniDV-nauhan tai DVD-levyn hinta.


  Videokameroiden hintaeroista
  Videokameroita on olemassa erilaisia ja erikokoisia, eri toiminnoilla ja eri tallennustekniikoilla. Näistä ominaisuuksista riippuen yksi videokamera on kalliimmpi kuin toinen. Videokameroiden hinnoittelussa ei päde sääntö, että suurempi on kalliimpi, vaikka isot ammattikäyttöön tarkoitetut videokamerat ovatkin paljon kalliimpia kuin muut. Ammattilaisten kamerat ovat kalliimpia, koska niissä on laaja skaala monipuolisia toimintoja. Myös pienimmät videokamerat ovat kalliita. Niitä ovat design-videokamerat, jotka ovat kompakteja, mutta omaavat tärkeimmät toiminnot. Halvin vaihtoehto on horisontaalivideokamera. Niissä on useimmiten hyvä kuvanlaatu, kooltaan ne ovat keskikokoisia ja niissä on yleisimmät toiminnot. Myös tallennustyypillä on vaikutusta hintaan ja tunnetut merkit ovat hintavampia kuin tuntemattomat.

  Uusimmat kehityksetVideokamera
  Nyt kun lcd- ja plasma-TV:t jo jylläävät markkinoilla ties kuinka monetta vuotta, niin looginen seuraava askel on HD-videokameran hankinta. Tällaisella kameralla väreistä saadaan intensiivisemmpiä ja realistisempia. Myös äänenlaatu on erittäin hyvä. High Definition videokameroissa on erilaisia formaatteja, kuten esim: High Definition Video (HDV) ja AVCHD. HDV:n tallennustyyppi on MiniDV. Sony ja Panasonic olivat ensimmäisiä, jotka tuottivat AVCHD formaattia. Se käyttää MPEG4:sta. Tämä on pakkaustekniikka, jonka avulla HD-kuvaa tallennetaan kovalevylle, DVD:lle tai muistikortille. HD-videokamerat ovat ehdottomasti tulevaisuuden videokameroita, siltä ei voi enää välttyä.

  Videokameran lisäosia
  Videokameran mukana voi tulla lisäosia, mutta usein ne täytyy hankkia erikseen. Esimerkkejä lisäosista ovat vara-akku, tallennuslaitteita, laukku kantohihna, lamppu, statiivi ja lisämikrofoni.

  Suosittuja merkkejä
  Tunnettuja videokameran valmistajia ovat: Canon, JVC, Panasonic, Samsung ja Sony (Handycam).

  Vertaile täällä videokameroita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on digitaalisen ja analogisen videokameran välinen ero?
  Jos käsittelet kuvia PC:llä, on videokamera oikea laite sinulle. Kuvan laatu on parempi, sinulla on enemmän ja parempia mahdollisuuksia kuvan suhteen, ja käsittely PC:llä on nopeata. Analogisella videokameralla voit myös käsitellä kuvia digitaalisesti PC:llä, mutta siinä on pari lisävaihetta. Laadullisesti kummankin tyyppisen kameran laadussa on eroa, digitaalinen on tarkempi. Digitaalinen videokamera on kalliimpi kuin analoginen.

  Voinko näyttää vanhat analogiset filmit myös digitaalisessa videokamerassa?
  Et. Vain Sonylla on mahdollisuus näyttää analogista Hi-8:aa digitaalisessa laitteessa. Sony käyttää ainoana merkkinä Digital-8 -tallennustyyppiä. Mikäli sinulla sattuu olemaan vanhoja analogisia Hi-8 -nauhoja, on ehkä ymmärrettävää, että hankit jälleen Sonyn.

  Voinko myös ottaa valokuvia digitaalisella videokameralla?
  Kyllä, mikäli laite soveltuu siihen. Tämä on niin kutsuttu Foto Mode tai Still Picture. Mikäli haluat digitaalikameran, ei tämä toiminto välttämättä ole niin kiinnostava, koska megapiksleiden määrä on rajoitetumpi kuin 'erillisessä' digitaalikamerassa. Otettu kuva, itse asiassa paikalleen asetettu videokuva, tallennetaan erikseen erilliseen muistikorttiin, memory stick:iin. Tätä lisämuistia ei yleensä ole videokamerassa, se on hankittava erikseen. Otetut kuvat voidaan myös käsitellä PC:llä ja tulostaa. On myös olemassa hybridilaitteita, videokamera ja valokuvakamera yhdessä ja samassa. Nämä ovat uudempia laitteita, jotka tunnistaa otettujen kuvien suuremmasta resoluutiosta.

 • Termien selitykset

  Alla lista videokameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

  AE-ohjelmat
  AE-ohjelmat ovat sääntöjä, jotka koskevat kuvaa, väriä ja valoa, jotka kamera ottaa huomioon filmattaessa. Usein esiintyviä ohjelmia, jotka tulevat varmaan vastaan ovat esimerkiksi 'urheilu', 'huono ilma', 'aurinkoinen ilma', jne. Kamera määrittelee parhaat mahdolliset asetukset kyseisissä olosuhteissa filmaamista varten.

  Digitaalinen zoom
  Optisen zoomin lisäksi useimmat kamerat pystyvät zoomaamaan myös digitaalisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että valokuvan pikselit 'paisutetaan' digitaalisesti, jotta kuva näyttäisi suuremmalta. Kuvan tarkkuus tosin kärsii tästä.

  Hitain suljinnopeus
  Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on enimmillään auki. Hidas suljinnopeus on esimerkiksi '15 sekuntia'. Tuona erittäin pitkänä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva.
  Hitaita (pitkiä) suljinnopeuksia käytetään erittäin pimeissä olosuhteissa, tai erikoistehosteiden saamiseksi kuvaan, kuten autonvalojen juovat moottoritiellä.

  Kenno mitat
  CCD:n koko. Suuremmassa CCD:ssä on suuremmat pikselit, jolloin kuva on tarkempi, koska esiintyy vähemmän signaalikohinaa. Suurempi kenno antaa myös paremman tuloksen optisella zoomilla.

  Kuvanvakain
  Kuvanvakaaja tarkoittaa mahdollisuutta kuvan optiseen tai elektroniseen vakauttamiseen kuvauksen aikana, jotteivät tärisevät kädet muodostaisi estettä kuvaamiselle. Optinen kuvanvakaus tapahtuu 'liikkuvalla' linssillä, joka liikkuu kameran liikkeitä vastaan. Elektroninen kuvanvakaus tapahtuu prosessorilla, joka pitää kuvan digitaalisesti paikallaan.

  LCD-tyyppi
  Kertoo minkä tyyppinen LCD-näyttö on käytössä.
  LCD tarkoittaa Liquid Crystal Display (nestekidenäyttö), ja se on pieni, energiaa säästävä, videokameraan rakennettu näyttö. Siitä näkee mitä kamera näkee filmauksen aikana, ja sillä voidaan heti katsella otettuja videoita. Kameran käyttö ja asetukset tapahtuvat enimmäkseen näytöllä nähtävän valikon kautta. LCD-näytöissä käytetään erilaisia tekniikoita:

  • TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD-näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
  • LTPS: TFT:n parannettu versio.
  • STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt

  Lux rating
  'Lux rating' ilmoittaa videokameran CCD:n valoherkkyyden. Mitä suurempi luku, sitä vähemmän herkkä CCD, ja sitä huonompi kuva vähän valoisissa olosuhteissa. 'Lux rating' on varsin mystinen määrittely, joten on hyvä ajatus kokeilla itse milloin kamera pystyy ottamaan hyvän kuvan ja milloin ei.

  Max. 35mm ekviv.
  Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

  Max. aukko
  Suurin koko, johon aukko yltää.

  Min. 35mm ekviv.
  Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

  Min. aukko
  Pienin koko, johon aukko yltää.

  Nopein suljinnopeus
  Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on vähimmillään auki. Nopea suljinnopeus on esimerkiksi 'yksi kahdestuhannesosa sekuntia'. Tuona erittäin lyhyenä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva. Nopeita sulkijanopeuksia käytetään ennen kaikkea valoisissa olosuhteissa.

  Optinen zoom
  Optinen zoomaus tapahtuu itse kameran linssimekanismilla. Tällä saavutetaan hyvä laadullinen zoomaustulos, eikä mitään kuvapisteitä monisteta, kuten digitaalisessa zoomissa, zoomivaikutuksen saamiseksi.

  Patterin tyyppi
  Antaa osoituksen käytetystä patteri- tai akkutyypistä. Joissakin kameroissa käytetään AA-pattereita (penlite), toisissa käytetään akkua. Kummassakin tyypissä on hyvät ja huonot puolensa. AA-pattereita voi ostaa joka kadun kulmasta, mutta ne kestävät lyhemmän aikaa. Akut kestävät pattereita pitempään, mutta kun akku on tyhjä, on se ladattava ulkopuolisella akkulaturilla, jonka olet mahdollisesti juuri jättänyt kotiin.

  Tallennusmuoto
  Digitaalikamerat käyttävät säännönmukaisesti seuraavia: MiniDV, CD-R, Digital-8 tai MicroMV. Suositeltavaa tallennusmuotoa koskevia tietoja varten ehdotamme lukemaan videokameroita koskevat yleiset tiedot.

  USB-streaming
  Tällä toiminnolla voidaan ottaa elävä video, valokuva tai videoklippi, ja toistaa se saman tien videokameran ja PC:n välisellä USB-liitoksella internetissä. Videokamera toimii tietynlaisena tosiaikaisena webcamina.

  Valkotasapaino
  Kameran on kompensoitava esim. loisteputkien ja/tai auringon värilämpötilaerot. Tämä tapahtuu valkotasapainoasetuksella - vihreän, punaisen ja sinisen yhdistelmä, joka aikaansaa täydellisen valkoisen. Tämä tapahtuu usein automaattisesti, mutta usein videokameroissa on mahdollisuus myös säätää se manuaalisesti.

  Valokuvaustila
  "Valokuvaustila" ilmoittaa onko tällä videokameralla mahdollisuus ottaa filmin lisäksi kuvia.

  Vastavalotuskomponentti
  Kun kuvattava kohde on valolähteen edessä, puhutaan vastavalosta. Tällöin on kohteesta viime kädessä nähtävissä vain siluetti. Videokamerat, joissa on tämä lisävaruste, kompensoivat vastavalon takavalolla, tai suurentamalla hieman aukkoa. Tämä ei kuitenkaan ole aina hyvä ratkaisu. Voi käydä niin, että vastavalon voimakkuus myös kasvaa, jolloin tausta voi 'haalistua' ylivalotuksen takia.

  Video in
  Tällä liittimellä voit liittää toisen laitteen videokameraan esimerkiksi kuvien siirtämiseksi.

  Video out
  Tätä kautta liität kameran televisioon.

  Videoliitäntä
  Liitäntä, jonka kautta kamera siirtää videokuvia toisiin laitteisiin. Usein S- Video, USB tai Firewire. Viimeksi mainittu on erinomainen digitaalisten videokuvien siirtämiseksi PC:hen, ja se esiintyykin useimmiten. Lisää tästä kohdassa yleistä videokameroista.

  Yökuvaus
  Tämä kertoo onko videokamerassa mahdollisuus ottaa pimeässä selviä kuvia. Usein tämä tapahtuu digitaalisella toiminnalla, jossa olemassa olevaa valoa vahvistetaan, mahdollisesti infrapunavalon avulla.

   

  • Sony Sony videokamerat
  • Gopro Gopro videokamerat
  • Canon Canon videokamerat
  • Panasonic Panasonic videokamerat
  • Tomtom Tomtom action kamerat
  • König König videokamerat
  • Vedenpitävä Vedenpitävät videokamerat
  • WLAN Videokamerat joissa langaton lähiverkko
 • Sony
  • sony
 • Gopro
  • gopro
 • Canon
  • canon
 • Panasonic
  • panasonic
 • Tomtom
  • tomtom
 • König
  • konig
 • Vedenpitävä
  • kylla_
 • WLAN
  • kylla_
0 - 24
 • Gopro HERO4 Session
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/7/gopro-hero4-session-34945987.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvZy9vL2dvcHJvLWhlcm80LXNlc3Npb24tMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/3/gopro-hero4-session-35613013.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/4/gopro-hero4-session-35613014.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/5/gopro-hero4-session-35613015.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/6/gopro-hero4-session-35613016.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/7/gopro-hero4-session-35613017.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/8/gopro-hero4-session-35613018.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/9/gopro-hero4-session-35613019.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/0/gopro-hero4-session-35613020.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/1/gopro-hero4-session-35613021.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/1/gopro-hero4-session-55939931.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/5/8/gopro-hero4-session-55945658.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/7/gopro-hero4-session-34945987.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvZy9vL2dvcHJvLWhlcm80LXNlc3Npb24tMS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/3/gopro-hero4-session-35613013.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvMy9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDEzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/4/gopro-hero4-session-35613014.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvNC9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDE0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/5/gopro-hero4-session-35613015.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvNS9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDE1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/6/gopro-hero4-session-35613016.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvNi9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDE2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/7/gopro-hero4-session-35613017.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvNy9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDE3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/8/gopro-hero4-session-35613018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvOC9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDE4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/9/gopro-hero4-session-35613019.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzEvOS9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDE5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/0/gopro-hero4-session-35613020.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzIvMC9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDIwLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/1/gopro-hero4-session-35613021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzIvMS9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTM1NjEzMDIxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/3/1/gopro-hero4-session-55939931.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvMS9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTU1OTM5OTMxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/5/8/gopro-hero4-session-55945658.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzUvOC9nb3Byby1oZXJvNC1zZXNzaW9uLTU1OTQ1NjU4LmpwZw==
  Gopro HERO4 Session (159)
  Gopro HERO4 Session
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  209, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  209, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  most_sold
 • Gopro Hero 4 Silver Adventure
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/1/gopro-hero-4-silver-46912381.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/6/gopro-hero-4-silver-adventure-25062166.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/9/gopro-hero-4-silver-adventure-25062179.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/9/gopro-hero-4-silver-adventure-25062259.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/7/gopro-hero-4-silver-29611777.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/8/gopro-hero-4-silver-29611778.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/9/gopro-hero-4-silver-29611779.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/8/0/gopro-hero-4-silver-29611780.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/8/1/gopro-hero-4-silver-29611781.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/8/2/gopro-hero-4-silver-29611782.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/8/3/gopro-hero-4-silver-29611783.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/1/gopro-hero-4-silver-46912381.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzgvMS9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLTQ2OTEyMzgxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/6/gopro-hero-4-silver-adventure-25062166.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvNi9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLWFkdmVudHVyZS0yNTA2MjE2Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/9/gopro-hero-4-silver-adventure-25062179.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvOS9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLWFkdmVudHVyZS0yNTA2MjE3OS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/9/gopro-hero-4-silver-adventure-25062259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvOS9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLWFkdmVudHVyZS0yNTA2MjI1OS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/7/gopro-hero-4-silver-29611777.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzcvNy9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLTI5NjExNzc3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/8/gopro-hero-4-silver-29611778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzcvOC9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLTI5NjExNzc4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/9/gopro-hero-4-silver-29611779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzcvOS9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLTI5NjExNzc5LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/8/0/gopro-hero-4-silver-29611780.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzgvMC9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLTI5NjExNzgwLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/8/1/gopro-hero-4-silver-29611781.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzgvMS9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLTI5NjExNzgxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/8/2/gopro-hero-4-silver-29611782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzgvMi9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLTI5NjExNzgyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/8/3/gopro-hero-4-silver-29611783.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzgvMy9nb3Byby1oZXJvLTQtc2lsdmVyLTI5NjExNzgzLmpwZw==
  Gopro Hero 4 Silver Adventure (138)
  Gopro Hero 4 Silver Adventure
  Dustin home Dustin home
  381.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  381.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
  6
 • Sony HDRCX405 Kannettava videokamera 9.2MP CMOS Full HD Musta
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/6/sony-hdr-cx405b-29549856.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/7/sony-hdr-cx405b-29549857.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/2/sony-hdr-cx405b-29563882.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/6/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271146.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/7/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271147.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/8/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271148.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/9/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271149.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/0/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271150.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/6/sony-hdr-cx405b-29549856.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzUvNi9zb255LWhkci1jeDQwNWItMjk1NDk4NTYuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/7/sony-hdr-cx405b-29549857.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzUvNy9zb255LWhkci1jeDQwNWItMjk1NDk4NTcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/2/sony-hdr-cx405b-29563882.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzgvMi9zb255LWhkci1jeDQwNWItMjk1NjM4ODIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/6/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271146.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzQvNi9zb255LWN4NDA1LWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtZXhtb3Itci1jbW9zLXNlbnNvci0zMDI3MTE0Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/7/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271147.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzQvNy9zb255LWN4NDA1LWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtZXhtb3Itci1jbW9zLXNlbnNvci0zMDI3MTE0Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/8/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271148.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzQvOC9zb255LWN4NDA1LWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtZXhtb3Itci1jbW9zLXNlbnNvci0zMDI3MTE0OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/9/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271149.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzQvOS9zb255LWN4NDA1LWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtZXhtb3Itci1jbW9zLXNlbnNvci0zMDI3MTE0OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/0/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271150.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzUvMC9zb255LWN4NDA1LWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtZXhtb3Itci1jbW9zLXNlbnNvci0zMDI3MTE1MC5qcGc=
  Sony HDRCX405 Kannettava videokamera 9.2MP CMOS Full HD Musta (41)
  Sony HDRCX405 Kannettava videokamera 9.2MP CMOS Full HD Musta
  Power.fi Power.fi
  201.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  201.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Sony HDR-MV1
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/0/3/sony-hdr-mv1-21432603.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/9/2/sony-hdr-mv1-21452892.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/3/sony-hdr-mv1-23392943.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/4/sony-hdr-mv1-23392944.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/5/sony-hdr-mv1-23392945.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/6/sony-hdr-mv1-23392946.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/7/sony-hdr-mv1-23392947.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/8/sony-hdr-mv1-23392948.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/9/sony-hdr-mv1-23392949.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/0/sony-hdr-mv1-23392950.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/1/sony-hdr-mv1-23392951.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/2/sony-mv1-music-video-recorder-25088172.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/3/sony-mv1-music-video-recorder-25088173.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/4/sony-mv1-music-video-recorder-25088174.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/5/sony-mv1-music-video-recorder-25088175.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/6/sony-mv1-music-video-recorder-25088176.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/7/sony-mv1-music-video-recorder-25088177.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/8/sony-mv1-music-video-recorder-25088178.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/0/3/sony-hdr-mv1-21432603.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzAvMy9zb255LWhkci1tdjEtMjE0MzI2MDMuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/9/2/sony-hdr-mv1-21452892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzkvMi9zb255LWhkci1tdjEtMjE0NTI4OTIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/3/sony-hdr-mv1-23392943.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzQvMy9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NDMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/4/sony-hdr-mv1-23392944.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzQvNC9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NDQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/5/sony-hdr-mv1-23392945.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzQvNS9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NDUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/6/sony-hdr-mv1-23392946.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzQvNi9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NDYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/7/sony-hdr-mv1-23392947.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzQvNy9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/8/sony-hdr-mv1-23392948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzQvOC9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NDguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/4/9/sony-hdr-mv1-23392949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzQvOS9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NDkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/0/sony-hdr-mv1-23392950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvMC9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NTAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/1/sony-hdr-mv1-23392951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvMS9zb255LWhkci1tdjEtMjMzOTI5NTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/2/sony-mv1-music-video-recorder-25088172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzcvMi9zb255LW12MS1tdXNpYy12aWRlby1yZWNvcmRlci0yNTA4ODE3Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/3/sony-mv1-music-video-recorder-25088173.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzcvMy9zb255LW12MS1tdXNpYy12aWRlby1yZWNvcmRlci0yNTA4ODE3My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/4/sony-mv1-music-video-recorder-25088174.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzcvNC9zb255LW12MS1tdXNpYy12aWRlby1yZWNvcmRlci0yNTA4ODE3NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/5/sony-mv1-music-video-recorder-25088175.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzcvNS9zb255LW12MS1tdXNpYy12aWRlby1yZWNvcmRlci0yNTA4ODE3NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/6/sony-mv1-music-video-recorder-25088176.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzcvNi9zb255LW12MS1tdXNpYy12aWRlby1yZWNvcmRlci0yNTA4ODE3Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/7/sony-mv1-music-video-recorder-25088177.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzcvNy9zb255LW12MS1tdXNpYy12aWRlby1yZWNvcmRlci0yNTA4ODE3Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/8/sony-mv1-music-video-recorder-25088178.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzcvOC9zb255LW12MS1tdXNpYy12aWRlby1yZWNvcmRlci0yNTA4ODE3OC5qcGc=
  Sony HDR-MV1 (26)
  Sony HDR-MV1
  Atomic-clock.org.uk Atomic-clock.org.uk
  6.928571428571429 (1)
  128.95, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Atomic-clock.org.uk Atomic-clock.org.uk
  6.928571428571429 (1)
  128.95, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Sony HDR-CX450 Full HD
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/8/sony-hdr-cx450b-zwart-52849918.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/8/sony-hdr-cx450b-zwart-53113428.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/5/sony-hdr-cx450b-zwart-53810735.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/7/7/sony-hdr-cx450-full-hd-54417777.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/7/8/sony-hdr-cx450-full-hd-54417778.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/7/9/sony-hdr-cx450-full-hd-54417779.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/8/0/sony-hdr-cx450-full-hd-54417780.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/8/1/sony-hdr-cx450-full-hd-54417781.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/8/2/sony-hdr-cx450-full-hd-54417782.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/7/sony-hdr-cx450-full-hd-55388887.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/8/sony-hdr-cx450-full-hd-55388888.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/sony-hdr-cx450-full-hd-55388889.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/0/sony-hdr-cx450-full-hd-55388890.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/1/sony-hdr-cx450-full-hd-55388891.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/2/sony-hdr-cx450-full-hd-55388892.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/3/sony-hdr-cx450-full-hd-55388893.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/4/sony-hdr-cx450-full-hd-55388894.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/5/sony-hdr-cx450-full-hd-55388895.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/6/sony-hdr-cx450-full-hd-55388896.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/7/sony-hdr-cx450-full-hd-55388897.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/8/sony-hdr-cx450b-zwart-52849918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvOC9zb255LWhkci1jeDQ1MGItendhcnQtNTI4NDk5MTguanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/8/sony-hdr-cx450b-zwart-53113428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzIvOC9zb255LWhkci1jeDQ1MGItendhcnQtNTMxMTM0MjguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/5/sony-hdr-cx450b-zwart-53810735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzMvNS9zb255LWhkci1jeDQ1MGItendhcnQtNTM4MTA3MzUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/7/7/sony-hdr-cx450-full-hd-54417777.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzcvNy9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU0NDE3Nzc3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/7/8/sony-hdr-cx450-full-hd-54417778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzcvOC9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU0NDE3Nzc4LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/7/9/sony-hdr-cx450-full-hd-54417779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzcvOS9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU0NDE3Nzc5LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/8/0/sony-hdr-cx450-full-hd-54417780.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzgvMC9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU0NDE3NzgwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/8/1/sony-hdr-cx450-full-hd-54417781.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzgvMS9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU0NDE3NzgxLmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/8/2/sony-hdr-cx450-full-hd-54417782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzgvMi9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU0NDE3NzgyLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/7/sony-hdr-cx450-full-hd-55388887.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvNy9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODg3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/8/sony-hdr-cx450-full-hd-55388888.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvOC9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODg4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/8/9/sony-hdr-cx450-full-hd-55388889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvOS9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODg5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/0/sony-hdr-cx450-full-hd-55388890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMC9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODkwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/1/sony-hdr-cx450-full-hd-55388891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMS9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODkxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/2/sony-hdr-cx450-full-hd-55388892.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMi9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODkyLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/3/sony-hdr-cx450-full-hd-55388893.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMy9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODkzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/4/sony-hdr-cx450-full-hd-55388894.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNC9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODk0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/5/sony-hdr-cx450-full-hd-55388895.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNS9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODk1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/6/sony-hdr-cx450-full-hd-55388896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNi9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODk2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/9/7/sony-hdr-cx450-full-hd-55388897.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvNy9zb255LWhkci1jeDQ1MC1mdWxsLWhkLTU1Mzg4ODk3LmpwZw==
  Sony HDR-CX450 Full HD (25)
  Sony HDR-CX450 Full HD
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  329.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  329.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Sony Action Cam AS20, jossa Wi-Fi-yhteys
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/4/sony-hdr-as20-24404014.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/5/sony-hdr-as20-24404015.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/6/sony-hdr-as20-24404016.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/7/sony-hdr-as20-24404017.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/8/sony-hdr-as20-24404018.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/9/sony-hdr-as20-24404019.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/9/3/sony-hdr-as20-24415993.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/7/sony-as20-action-cam-with-wi-fi-25104217.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/8/sony-as20-action-cam-with-wi-fi-25104218.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/9/sony-as20-action-cam-with-wi-fi-25104219.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/0/sony-as20-action-cam-with-wi-fi-25104220.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/4/sony-hdr-as20-24404014.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvNC9zb255LWhkci1hczIwLTI0NDA0MDE0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/5/sony-hdr-as20-24404015.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvNS9zb255LWhkci1hczIwLTI0NDA0MDE1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/6/sony-hdr-as20-24404016.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvNi9zb255LWhkci1hczIwLTI0NDA0MDE2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/7/sony-hdr-as20-24404017.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvNy9zb255LWhkci1hczIwLTI0NDA0MDE3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/8/sony-hdr-as20-24404018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvOC9zb255LWhkci1hczIwLTI0NDA0MDE4LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/9/sony-hdr-as20-24404019.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvOS9zb255LWhkci1hczIwLTI0NDA0MDE5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/9/3/sony-hdr-as20-24415993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzkvMy9zb255LWhkci1hczIwLTI0NDE1OTkzLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/7/sony-as20-action-cam-with-wi-fi-25104217.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzEvNy9zb255LWFzMjAtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLTI1MTA0MjE3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/8/sony-as20-action-cam-with-wi-fi-25104218.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzEvOC9zb255LWFzMjAtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLTI1MTA0MjE4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/9/sony-as20-action-cam-with-wi-fi-25104219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzEvOS9zb255LWFzMjAtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLTI1MTA0MjE5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/0/sony-as20-action-cam-with-wi-fi-25104220.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzIvMC9zb255LWFzMjAtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLTI1MTA0MjIwLmpwZw==
  Sony Action Cam AS20, jossa Wi-Fi-yhteys (23)
  Sony Action Cam AS20, jossa Wi-Fi-yhteys
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  179, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.4868922624051955 (684)
  179, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Canon LEGRIA HF R66 Full HD
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/6/1/canon-legria-hf-r66-37095761.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zY2FuZGluYXZpYW5waG90by5maS9pbWcvaW1nX2xhcmdlLzEwMTY4MzkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/5/canon-legria-hf-r66-42968045.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/6/canon-legria-hf-r66-42968046.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/7/canon-legria-hf-r66-42968047.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/8/canon-legria-hf-r66-42968048.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/9/canon-legria-hf-r66-42968049.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/6/1/canon-legria-hf-r66-37095761.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zY2FuZGluYXZpYW5waG90by5maS9pbWcvaW1nX2xhcmdlLzEwMTY4MzkuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/5/canon-legria-hf-r66-42968045.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvNS9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY2LTQyOTY4MDQ1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/6/canon-legria-hf-r66-42968046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvNi9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY2LTQyOTY4MDQ2LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/7/canon-legria-hf-r66-42968047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvNy9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY2LTQyOTY4MDQ3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/8/canon-legria-hf-r66-42968048.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvOC9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY2LTQyOTY4MDQ4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/4/9/canon-legria-hf-r66-42968049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvOS9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY2LTQyOTY4MDQ5LmpwZw==
  Canon LEGRIA HF R66 Full HD (21)
  Canon LEGRIA HF R66 Full HD
  Dustin home Dustin home
  352.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  352.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Panasonic HC-V160EC Full HD
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/0/panasonic-hc-v160ec-35606290.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/1/panasonic-hc-v160ec-35606291.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/2/panasonic-hc-v160ec-35606292.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/3/panasonic-hc-v160ec-35606293.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/0/panasonic-hc-v160ec-35606290.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzkvMC9wYW5hc29uaWMtaGMtdjE2MGVjLTM1NjA2MjkwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/1/panasonic-hc-v160ec-35606291.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzkvMS9wYW5hc29uaWMtaGMtdjE2MGVjLTM1NjA2MjkxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/2/panasonic-hc-v160ec-35606292.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzkvMi9wYW5hc29uaWMtaGMtdjE2MGVjLTM1NjA2MjkyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/3/panasonic-hc-v160ec-35606293.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzkvMy9wYW5hc29uaWMtaGMtdjE2MGVjLTM1NjA2MjkzLmpwZw==
  Panasonic HC-V160EC Full HD (20)
  Panasonic HC-V160EC Full HD
  Dustin home Dustin home
  218.18, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  218.18, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • TomTom Bandit actionkamera (pun/valk)
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/3/tomtom-bandit-10543-26fbc15fd2a8a0d7f2cb7322b2a2043a-33356273.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4MTUzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/7/6/tomtom-bandit-10543-26fbc15fd2a8a0d7f2cb7322b2a2043a-33993176.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wNjM2OTI2MDczNDYyX2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/7/tomtom-bandit--35004267.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/tomtom-bandit-base-pack-36280792.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/5/tomtom-bandit-action-cam-51517315.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/6/tomtom-bandit-action-cam-51517316.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/7/tomtom-bandit-action-cam-51517317.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/8/tomtom-bandit-action-cam-51517318.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/9/tomtom-bandit-action-cam-51517319.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/0/tomtom-bandit-action-cam-51517320.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/1/tomtom-bandit-action-cam-51517321.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/2/tomtom-bandit-action-cam-51517322.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/3/tomtom-bandit-action-cam-51517323.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/4/tomtom-bandit-action-cam-51517324.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/5/tomtom-bandit-action-cam-51517325.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/6/tomtom-bandit-action-cam-51517326.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/7/tomtom-bandit-action-cam-51517327.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/8/tomtom-bandit-action-cam-51517328.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/9/tomtom-bandit-action-cam-51517329.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/3/tomtom-bandit-10543-26fbc15fd2a8a0d7f2cb7322b2a2043a-33356273.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4MTUzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/7/6/tomtom-bandit-10543-26fbc15fd2a8a0d7f2cb7322b2a2043a-33993176.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wNjM2OTI2MDczNDYyX2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/7/tomtom-bandit--35004267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzYvNy90b210b20tYmFuZGl0LS0zNTAwNDI2Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/9/2/tomtom-bandit-base-pack-36280792.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzkvMi90b210b20tYmFuZGl0LWJhc2UtcGFjay0zNjI4MDc5Mi5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/5/tomtom-bandit-action-cam-51517315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvNS90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMTUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/6/tomtom-bandit-action-cam-51517316.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvNi90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMTYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/7/tomtom-bandit-action-cam-51517317.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvNy90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMTcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/8/tomtom-bandit-action-cam-51517318.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvOC90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMTguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/1/9/tomtom-bandit-action-cam-51517319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvOS90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMTkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/0/tomtom-bandit-action-cam-51517320.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvMC90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/1/tomtom-bandit-action-cam-51517321.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvMS90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/2/tomtom-bandit-action-cam-51517322.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvMi90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/3/tomtom-bandit-action-cam-51517323.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvMy90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/4/tomtom-bandit-action-cam-51517324.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvNC90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/5/tomtom-bandit-action-cam-51517325.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvNS90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjUuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/6/tomtom-bandit-action-cam-51517326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvNi90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/7/tomtom-bandit-action-cam-51517327.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvNy90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/8/tomtom-bandit-action-cam-51517328.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvOC90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/9/tomtom-bandit-action-cam-51517329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzIvOS90b210b20tYmFuZGl0LWFjdGlvbi1jYW0tNTE1MTczMjkuanBn
  TomTom Bandit actionkamera (pun/valk) (20)
  TomTom Bandit actionkamera (pun/valk)
  Dustin home Dustin home
  389.98, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  389.98, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Denver Action-cam FULL HD 5MP Wifi
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/5/denver-act-5030-w-actioncam-35064645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5iYXJ0c21pdC5jb20vQkxLQ0FTLzM4MHgzODAvMTMxMTU2My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/6/denver-act-5030-w-actioncam-35064646.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9ODIwODQmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/9/denver-act-5030-w-actioncam-35064649.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTQvZGVudmVyX2FjdC01MDMwdy0zMTc5Nzg0MC1mcm50MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/5/4/denver-act-5030w-37883954.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/5/5/denver-act-5030w-37883955.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/5/denver-act-5030-w-actioncam-35064645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5iYXJ0c21pdC5jb20vQkxLQ0FTLzM4MHgzODAvMTMxMTU2My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/6/denver-act-5030-w-actioncam-35064646.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9ODIwODQmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/4/9/denver-act-5030-w-actioncam-35064649.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTQvZGVudmVyX2FjdC01MDMwdy0zMTc5Nzg0MC1mcm50MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/5/4/denver-act-5030w-37883954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvNC9kZW52ZXItYWN0LTUwMzB3LTM3ODgzOTU0LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/5/5/denver-act-5030w-37883955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvNS9kZW52ZXItYWN0LTUwMzB3LTM3ODgzOTU1LmpwZw==
  Denver Action-cam FULL HD 5MP Wifi (20)
  Denver Action-cam FULL HD 5MP Wifi
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  99, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  99, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Sony HDR-PJ810E
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/2/sony-hdr-pj810-22982172.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/2/sony-hdr-pj810e-23521982.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/3/sony-hdr-pj810e-23521983.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/4/sony-hdr-pj810e-23521984.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/5/sony-hdr-pj810e-23521985.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/6/sony-hdr-pj810e-23521986.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/7/sony-hdr-pj810e-23521987.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/8/sony-hdr-pj810e-23521988.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/9/sony-hdr-pj810e-23521989.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/0/sony-hdr-pj810e-23521990.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/1/sony-hdr-pj810e-23521991.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/7/sony-pj810-handycam-with-built-in-projector-25103407.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/8/sony-pj810-handycam-with-built-in-projector-25103408.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/9/sony-pj810-handycam-with-built-in-projector-25103409.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/0/sony-pj810-handycam-with-built-in-projector-25103410.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/2/sony-hdr-pj810-22982172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMi9zb255LWhkci1wajgxMC0yMjk4MjE3Mi5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/2/sony-hdr-pj810e-23521982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvMi9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5ODIuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/3/sony-hdr-pj810e-23521983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvMy9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5ODMuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/4/sony-hdr-pj810e-23521984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvNC9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5ODQuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/5/sony-hdr-pj810e-23521985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvNS9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5ODUuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/6/sony-hdr-pj810e-23521986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvNi9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5ODYuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/7/sony-hdr-pj810e-23521987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvNy9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5ODcuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/8/sony-hdr-pj810e-23521988.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvOC9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5ODguanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/9/sony-hdr-pj810e-23521989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvOS9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5ODkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/0/sony-hdr-pj810e-23521990.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzkvMC9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5OTAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/1/sony-hdr-pj810e-23521991.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzkvMS9zb255LWhkci1wajgxMGUtMjM1MjE5OTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/7/sony-pj810-handycam-with-built-in-projector-25103407.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvNy9zb255LXBqODEwLWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtYnVpbHQtaW4tcHJvamVjdG9yLTI1MTAzNDA3LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/8/sony-pj810-handycam-with-built-in-projector-25103408.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvOC9zb255LXBqODEwLWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtYnVpbHQtaW4tcHJvamVjdG9yLTI1MTAzNDA4LmpwZw==
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/9/sony-pj810-handycam-with-built-in-projector-25103409.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzAvOS9zb255LXBqODEwLWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtYnVpbHQtaW4tcHJvamVjdG9yLTI1MTAzNDA5LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/0/sony-pj810-handycam-with-built-in-projector-25103410.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvMC9zb255LXBqODEwLWhhbmR5Y2FtLXdpdGgtYnVpbHQtaW4tcHJvamVjdG9yLTI1MTAzNDEwLmpwZw==
  Sony HDR-PJ810E (19)
  Sony HDR-PJ810E
  Dustin home Dustin home
  750.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  750.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Panasonic HC-X920 Full HD
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/5/8/panasonic-hc-x920-19895758.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/5/panasonic-hc-x920-21326425.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-hc-x920-21326426.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/7/panasonic-hc-x920-21326427.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/8/panasonic-hc-x920-21326428.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/7/panasonic-hc-x920-25562167.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/8/panasonic-hc-x920-25562168.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/9/panasonic-hc-x920-25562169.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/0/panasonic-hc-x920-25562170.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/1/panasonic-hc-x920-25562171.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/5/8/panasonic-hc-x920-19895758.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzUvOC9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0xOTg5NTc1OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/5/panasonic-hc-x920-21326425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvNS9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yMTMyNjQyNS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-hc-x920-21326426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvNi9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yMTMyNjQyNi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/7/panasonic-hc-x920-21326427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvNy9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yMTMyNjQyNy5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/8/panasonic-hc-x920-21326428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvOC9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yMTMyNjQyOC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/7/panasonic-hc-x920-25562167.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvNy9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yNTU2MjE2Ny5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/8/panasonic-hc-x920-25562168.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvOC9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yNTU2MjE2OC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/6/9/panasonic-hc-x920-25562169.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvOS9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yNTU2MjE2OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/0/panasonic-hc-x920-25562170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMC9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yNTU2MjE3MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/1/panasonic-hc-x920-25562171.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMS9wYW5hc29uaWMtaGMteDkyMC0yNTU2MjE3MS5qcGc=
  Panasonic HC-X920 Full HD (17)
  Panasonic HC-X920 Full HD
  Dustin home Dustin home
  698.74, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  698.74, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Sony HDR-CX625B Full HD
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/8/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-50175298.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvU09OSERSQ1g2MjVCTC8xLzU1MHg=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/4/0/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-51167240.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNTY1MzM3NDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/3/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-51739353.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1kLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy80OS8yXzMwNDYxMy0yMzIweDEzMjguanBlZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399940.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/1/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399941.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/2/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399942.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/3/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399943.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/4/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399944.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/5/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399945.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/6/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399946.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/7/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399947.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/8/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399948.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/9/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399949.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/0/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684860.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/1/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684861.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/2/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684862.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/3/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684863.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/4/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684864.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/5/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684865.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/6/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684866.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/7/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684867.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/8/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684868.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/9/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684869.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/8/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-50175298.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvU09OSERSQ1g2MjVCTC8xLzU1MHg=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/4/0/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-51167240.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNTY1MzM3NDcuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/3/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-51739353.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1kLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy80OS8yXzMwNDYxMy0yMzIweDEzMjguanBlZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/0/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMC9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0MC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/1/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399941.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMS9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0MS5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/2/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMi9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0Mi5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/3/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399943.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMy9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0My5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/4/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399944.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNC9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0NC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/5/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399945.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNS9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0NS5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/6/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399946.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNi9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0Ni5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/7/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399947.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNy9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0Ny5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/8/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvOC9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0OC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/4/9/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvOS9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01MjM5OTk0OS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/0/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvMC9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2MC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/1/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684861.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvMS9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2MS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/2/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvMi9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2Mi5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/3/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684863.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvMy9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2My5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/4/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684864.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvNC9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/5/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684865.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvNS9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2NS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/6/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684866.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvNi9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2Ni5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/7/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684867.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvNy9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2Ny5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/8/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684868.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvOC9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2OC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/9/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684869.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzYvOS9zb255LWhkci1jeDYyNWItZnVsbC1oZC01NTY4NDg2OS5qcGc=
  Sony HDR-CX625B Full HD (16)
  Sony HDR-CX625B Full HD
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  459.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  459.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Sony FDR-AX53 4K Ultra HD
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/3/2/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-50174032.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvU09ORkRSQVg1M0JMLzEvNTUweA==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/0/5/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-50259005.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9zb255LWZkci1heDUzLzkwMDI3NzcwLTEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/9/0/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-51043390.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU2NjEyNTAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/7/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399957.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/8/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399958.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/9/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399959.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/0/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399960.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/1/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399961.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/2/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399962.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/0/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684870.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/1/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684871.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/2/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684872.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/3/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684873.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/4/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684874.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/5/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684875.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/3/2/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-50174032.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvU09ORkRSQVg1M0JMLzEvNTUweA==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/0/5/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-50259005.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9zb255LWZkci1heDUzLzkwMDI3NzcwLTEuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/9/0/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-51043390.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU2NjEyNTAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/7/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399957.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvNy9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTUyMzk5OTU3LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/8/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvOC9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTUyMzk5OTU4LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/5/9/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzUvOS9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTUyMzk5OTU5LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/0/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvMC9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTUyMzk5OTYwLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/1/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399961.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvMS9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTUyMzk5OTYxLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/6/2/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399962.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvMi9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTUyMzk5OTYyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/0/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684870.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvMC9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTU1Njg0ODcwLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/1/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684871.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvMS9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTU1Njg0ODcxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/2/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684872.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvMi9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTU1Njg0ODcyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/3/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684873.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvMy9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTU1Njg0ODczLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/4/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684874.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNC9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTU1Njg0ODc0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/7/5/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684875.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNS9zb255LWZkci1heDUzLTRrLXVsdHJhLWhkLTU1Njg0ODc1LmpwZw==
  Sony FDR-AX53 4K Ultra HD (15)
  Sony FDR-AX53 4K Ultra HD
  Dustin home Dustin home
  1049.66, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  1049.66, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Canon LEGRIA HF R68 Full HD
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/canon-legria-hf-r68-videokamera-33176957.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kaXJlY3QxMjMuZmkvVXNlckZpbGVzL1Byb2R1Y3RzL0ltYWdlcy8xMTQzOTgtaGYtcjY4LXdhLWg0My1tZWRpdW0ucG5n
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/9/canon-legria-hf-r68-videokamera-33926269.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzYvMC8wMjc5QzAwNy0xLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/0/canon-legria-hf-r68-videokamera-33926270.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTYvdG5fQ0FOT04tTEVHUklBLUhGLVI2OC1WSURFT0tBTUVSQS04NzE0NTc0NjI2NjY2LTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/2/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779492.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/3/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779493.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/4/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779494.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/5/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779495.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/6/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779496.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/7/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779497.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/canon-legria-hf-r68-videokamera-33176957.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5kaXJlY3QxMjMuZmkvVXNlckZpbGVzL1Byb2R1Y3RzL0ltYWdlcy8xMTQzOTgtaGYtcjY4LXdhLWg0My1tZWRpdW0ucG5n
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/6/9/canon-legria-hf-r68-videokamera-33926269.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzYvMC8wMjc5QzAwNy0xLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/0/canon-legria-hf-r68-videokamera-33926270.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTYvdG5fQ0FOT04tTEVHUklBLUhGLVI2OC1WSURFT0tBTUVSQS04NzE0NTc0NjI2NjY2LTEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/2/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvMi9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY4LXZpZGVva2FtZXJhLTM0Nzc5NDkyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/3/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvMy9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY4LXZpZGVva2FtZXJhLTM0Nzc5NDkzLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/4/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvNC9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY4LXZpZGVva2FtZXJhLTM0Nzc5NDk0LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/5/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvNS9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY4LXZpZGVva2FtZXJhLTM0Nzc5NDk1LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/6/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvNi9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY4LXZpZGVva2FtZXJhLTM0Nzc5NDk2LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/9/7/canon-legria-hf-r68-videokamera-34779497.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvNy9jYW5vbi1sZWdyaWEtaGYtcjY4LXZpZGVva2FtZXJhLTM0Nzc5NDk3LmpwZw==
  Canon LEGRIA HF R68 Full HD (15)
  Canon LEGRIA HF R68 Full HD
  Dustin home Dustin home
  319.92, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  319.92, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Panasonic HC-VX980EG-K 4K Ultra HD videokamera
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/9/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198749.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/0/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198750.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/1/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198751.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/2/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198752.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/3/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198753.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/4/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198754.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/5/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198755.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/9/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOS9wYW5hc29uaWMtaGMtdng5ODBlZy1rLTRrLXVsdHJhLWhkLWhhbmQtaGVsZC1jYW1jb3JkZXItNTIxOTg3NDkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/0/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMC9wYW5hc29uaWMtaGMtdng5ODBlZy1rLTRrLXVsdHJhLWhkLWhhbmQtaGVsZC1jYW1jb3JkZXItNTIxOTg3NTAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/1/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMS9wYW5hc29uaWMtaGMtdng5ODBlZy1rLTRrLXVsdHJhLWhkLWhhbmQtaGVsZC1jYW1jb3JkZXItNTIxOTg3NTEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/2/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMi9wYW5hc29uaWMtaGMtdng5ODBlZy1rLTRrLXVsdHJhLWhkLWhhbmQtaGVsZC1jYW1jb3JkZXItNTIxOTg3NTIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/3/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198753.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMy9wYW5hc29uaWMtaGMtdng5ODBlZy1rLTRrLXVsdHJhLWhkLWhhbmQtaGVsZC1jYW1jb3JkZXItNTIxOTg3NTMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/4/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198754.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvNC9wYW5hc29uaWMtaGMtdng5ODBlZy1rLTRrLXVsdHJhLWhkLWhhbmQtaGVsZC1jYW1jb3JkZXItNTIxOTg3NTQuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/5/panasonic-hc-vx980eg-k-4k-ultra-hd-hand-held-camcorder-52198755.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvNS9wYW5hc29uaWMtaGMtdng5ODBlZy1rLTRrLXVsdHJhLWhkLWhhbmQtaGVsZC1jYW1jb3JkZXItNTIxOTg3NTUuanBn
  Panasonic HC-VX980EG-K 4K Ultra HD videokamera (13)
  Panasonic HC-VX980EG-K 4K Ultra HD videokamera
  Dustin home Dustin home
  950.46, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  950.46, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Sony FDR-AX100 4K
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/4/sony-fdr-ax100-4k-24181044.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/5/sony-fdr-ax100-4k-24181045.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/4/sony-fdr-ax100-4k-24181044.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzQvNC9zb255LWZkci1heDEwMC00ay0yNDE4MTA0NC5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/5/sony-fdr-ax100-4k-24181045.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzQvNS9zb255LWZkci1heDEwMC00ay0yNDE4MTA0NS5qcGc=
  Sony FDR-AX100 4K (13)
  Sony FDR-AX100 4K
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  1889, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  1889, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Denver WCT-5003
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/0/8/denver-wct-5003-34044108.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/4/5/denver-wct-5003-55157745.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/0/8/denver-wct-5003-34044108.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzAvOC9kZW52ZXItd2N0LTUwMDMtMzQwNDQxMDguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/4/5/denver-wct-5003-55157745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzQvNS9kZW52ZXItd2N0LTUwMDMtNTUxNTc3NDUuanBn
  Denver WCT-5003 (11)
  Denver WCT-5003
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  99, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  99, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
  good_buy
 • Kitvision Escape 4KW
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/1/5/kitvision-action-camera-escape-4kw-54750915.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWctY2FjaGUuY29vbHNob3AuY29tLzZkNDhjN2U5LWJiZGUtNDE3Ni1hMzhmLTEzZTgzMGViMTViZi9raXR2aXNpb24tYWN0aW9uLWNhbWVyYS1lc2NhcGUtNGt3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/1/kitvision-escape-4kw-55932531.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/1/5/kitvision-action-camera-escape-4kw-54750915.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWctY2FjaGUuY29vbHNob3AuY29tLzZkNDhjN2U5LWJiZGUtNDE3Ni1hMzhmLTEzZTgzMGViMTViZi9raXR2aXNpb24tYWN0aW9uLWNhbWVyYS1lc2NhcGUtNGt3LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/1/kitvision-escape-4kw-55932531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzMvMS9raXR2aXNpb24tZXNjYXBlLTRrdy01NTkzMjUzMS5qcGc=
  Kitvision Escape 4KW (11)
  Kitvision Escape 4KW
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  124.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  124.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Sony HDR-AS100V
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/9/sony-hdr-as100v-24181059.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/7/9/sony-hdr-as100v-24182079.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/9/sony-hdr-as100v-24181059.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzUvOS9zb255LWhkci1hczEwMHYtMjQxODEwNTkuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/7/9/sony-hdr-as100v-24182079.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzcvOS9zb255LWhkci1hczEwMHYtMjQxODIwNzkuanBn
  Sony HDR-AS100V (8)
  Sony HDR-AS100V
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  269, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  269, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Denver AC-5000W Hopea
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/4/denver-ac-5000w-silver-25212044.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/4/denver-ac-5000w-silver-25212044.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvNC9kZW52ZXItYWMtNTAwMHctc2lsdmVyLTI1MjEyMDQ0LmpwZw==
  Denver AC-5000W Hopea (7)
  Denver AC-5000W Hopea
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  59, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  59, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
  good_buy
 • ION 5.0 Megapikselin Vedenpitävä Laajakulmavideokamera Urheilukuvaukseen
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/7/ion-action-camera-ion-air-pro-lite-non-wi-fi--33353817.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdGFwbGVzLm5sL2NvbnRlbnQvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvNTkwOTYyOV8xX3N0ZC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/1/ion-action-camera-ion-air-pro-lite-non-wi-fi--46032621.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/7/8/ion-action-camera-ion-air-pro-lite-non-wi-fi--54390478.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/7/ion-action-camera-ion-air-pro-lite-non-wi-fi--33353817.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdGFwbGVzLm5sL2NvbnRlbnQvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvNTkwOTYyOV8xX3N0ZC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/1/ion-action-camera-ion-air-pro-lite-non-wi-fi--46032621.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzIvMS9pb24tYWN0aW9uLWNhbWVyYS1pb24tYWlyLXByby1saXRlLW5vbi13aS1maS0tNDYwMzI2MjEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/7/8/ion-action-camera-ion-air-pro-lite-non-wi-fi--54390478.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzcvOC9pb24tYWN0aW9uLWNhbWVyYS1pb24tYWlyLXByby1saXRlLW5vbi13aS1maS0tNTQzOTA0NzguanBn
  ION 5.0 Megapikselin Vedenpitävä Laajakulmavideokamera Urheilukuvaukseen (7)
  ION 5.0 Megapikselin Vedenpitävä Laajakulmavideokamera Urheilukuvaukseen
  iyouwebuy.fi iyouwebuy.fi
  5.4157506702412865 (2)
  35.99, ? (offer_sdt_unknown)
  iyouwebuy.fi iyouwebuy.fi
  5.4157506702412865 (2)
  35.99, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Sony HDR-CX900E
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/0/sony-hdr-cx900-22982170.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/1/sony-hdr-cx900-22982171.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/8/sony-hdr-cx900e-23521998.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/9/sony-hdr-cx900e-23521999.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/0/sony-hdr-cx900e-23522000.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/1/sony-hdr-cx900e-23522001.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/2/sony-hdr-cx900e-23522002.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/3/sony-hdr-cx900e-23522003.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/4/sony-hdr-cx900e-23522004.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/5/sony-hdr-cx900e-23522005.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/6/sony-hdr-cx900e-23522006.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/7/sony-hdr-cx900e-23522007.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/8/sony-hdr-cx900e-23522008.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/2/sony-hdr-cx900e-25103412.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/3/sony-hdr-cx900e-25103413.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/4/sony-hdr-cx900e-25103414.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/5/sony-hdr-cx900e-25103415.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/6/sony-hdr-cx900e-25103416.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/7/sony-hdr-cx900e-25103417.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/8/sony-hdr-cx900e-25103418.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/9/sony-hdr-cx900e-25103419.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/0/sony-hdr-cx900e-25103420.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/1/sony-hdr-cx900e-25103421.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/2/sony-hdr-cx900e-25103422.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/3/sony-hdr-cx900e-25103423.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/0/sony-hdr-cx900-22982170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMC9zb255LWhkci1jeDkwMC0yMjk4MjE3MC5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/7/1/sony-hdr-cx900-22982171.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMS9zb255LWhkci1jeDkwMC0yMjk4MjE3MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/8/sony-hdr-cx900e-23521998.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzkvOC9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjE5OTguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/9/9/sony-hdr-cx900e-23521999.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzkvOS9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjE5OTkuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/0/sony-hdr-cx900e-23522000.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvMC9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDAuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/1/sony-hdr-cx900e-23522001.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvMS9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDEuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/2/sony-hdr-cx900e-23522002.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvMi9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/3/sony-hdr-cx900e-23522003.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvMy9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/4/sony-hdr-cx900e-23522004.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvNC9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/5/sony-hdr-cx900e-23522005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvNS9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/6/sony-hdr-cx900e-23522006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvNi9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/7/sony-hdr-cx900e-23522007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvNy9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/0/8/sony-hdr-cx900e-23522008.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvOC9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjM1MjIwMDguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/2/sony-hdr-cx900e-25103412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvMi9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MTIuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/3/sony-hdr-cx900e-25103413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvMy9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MTMuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/4/sony-hdr-cx900e-25103414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvNC9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MTQuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/5/sony-hdr-cx900e-25103415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvNS9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MTUuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/6/sony-hdr-cx900e-25103416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvNi9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MTYuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/7/sony-hdr-cx900e-25103417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvNy9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MTcuanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/8/sony-hdr-cx900e-25103418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvOC9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MTguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/9/sony-hdr-cx900e-25103419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvOS9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MTkuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/0/sony-hdr-cx900e-25103420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzIvMC9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MjAuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/1/sony-hdr-cx900e-25103421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzIvMS9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MjEuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/2/sony-hdr-cx900e-25103422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzIvMi9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MjIuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/3/sony-hdr-cx900e-25103423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzIvMy9zb255LWhkci1jeDkwMGUtMjUxMDM0MjMuanBn
  Sony HDR-CX900E (6)
  Sony HDR-CX900E
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  1699, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  5.857142857142857 (1)
  1699, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Konig Aurinkolasit, joissa on piilotettu kamera
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/5/9/konig-sas-dvrsg11-43147359.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/6/konig-aurinkolasit-joissa-on-piilotettu-kamera-40383996.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3R1cmVzLmNvbnRlbnQ0dXMuY29tLzI4M3B4L1NBUy1EVlJTRzExX01SLkpQRw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/9/6/konig-aurinkolasit-joissa-on-piilotettu-kamera-41751396.jpg?m=aHR0cDovL2F6NDE3MDM5LnZvLm1zZWNuZC5uZXQvYXNzZXRzL2ltYWdlcy8xNDAweDIxMDAvMDMyMDYtMDAtUEJJLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/konig-sas-dvrsg11-43147363.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/konig-sas-dvrsg11-43147364.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/konig-sas-dvrsg11-43147365.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/5/9/konig-sas-dvrsg11-43147359.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzUvOS9rb25pZy1zYXMtZHZyc2cxMS00MzE0NzM1OS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/6/konig-aurinkolasit-joissa-on-piilotettu-kamera-40383996.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3R1cmVzLmNvbnRlbnQ0dXMuY29tLzI4M3B4L1NBUy1EVlJTRzExX01SLkpQRw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/9/6/konig-aurinkolasit-joissa-on-piilotettu-kamera-41751396.jpg?m=aHR0cDovL2F6NDE3MDM5LnZvLm1zZWNuZC5uZXQvYXNzZXRzL2ltYWdlcy8xNDAweDIxMDAvMDMyMDYtMDAtUEJJLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/konig-sas-dvrsg11-43147363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMy9rb25pZy1zYXMtZHZyc2cxMS00MzE0NzM2My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/konig-sas-dvrsg11-43147364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvNC9rb25pZy1zYXMtZHZyc2cxMS00MzE0NzM2NC5qcGc=
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/konig-sas-dvrsg11-43147365.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvNS9rb25pZy1zYXMtZHZyc2cxMS00MzE0NzM2NS5qcGc=
  Konig Aurinkolasit, joissa on piilotettu kamera (6)
  Konig Aurinkolasit, joissa on piilotettu kamera
  Kauppasatama.fi Kauppasatama.fi
  5.929413542926239 (2)
  62.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Kauppasatama.fi Kauppasatama.fi
  5.929413542926239 (2)
  62.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
  good_buy
2 3
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Minkä kokoisen ruudun haluat? (ruudun_halkaisija):
  • < 1.8 tuuma (ruudun_halkaisija_1.8)
  • 1.8 tuuma - 2.7 tuuma (ruudun_halkaisija_1.8_2.7)
  • 2.7 tuuma - 3 tuuma (ruudun_halkaisija_2.7_3)
  • ≥ 3 tuuma (ruudun_halkaisija_3)
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 105 (budget)
  • € 105 - € 255 (price_110_260)
  • € 255 - € 400 (price_260_400)
  • ≥ € 400 (price_400)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Khaki (khaki)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Punainen (punainen)
  • Sininen (sininen)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Minkäkokoinen digitaalinen zoomi sopii sinulle parhaiten? (digitaalinen_zoomi):
  • < 10 (digitaalinen_zoomi_10)
  • 10 - 60 (digitaalinen_zoomi_10_60)
  • 60 - 350 (digitaalinen_zoomi_60_350)
  • ≥ 350 (digitaalinen_zoomi_350)
 • Minkäkokoinen optinen zoomi sopii sinulle parhaiten? (optinen_zoomi):
  • 0 (optinen_zoomi_0.0)
  • 12 (optinen_zoomi_12.0)
  • 20 (optinen_zoomi_20.0)
  • 30 (optinen_zoomi_30.0)
  • 32 (optinen_zoomi_32.0)
  • 38 (optinen_zoomi_38.0)
 • Montako USB-porttia tarvitset? (usb_3_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
 • Tarvitsetko WLAN:ia? (langaton_la_hiverkko):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko kuvanvakauttajaa? (kuvan_vakauttaja):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä kuvasensorin tyyppi sopii sinulle parhaiten? (kuvasensorin_tyyppi):
  • BSI (bsi)
  • CCD (ccd)
  • CMOS (cmos)
  • MOS (mos)
  • MOS BSI (mos_bsi)
 • Onko 3D-yhteensopivuus sinulle tärkeä? (3d_compatibility):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko HDMI-liitintä? (hdmi_videokamerat):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko vedenpitävän kameran? (waterproof):
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko mikrofonia? (mikrofoni):
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä paristokapasiteetti sopii sinulle parhaiten? (battery_capacity):
  • 3.23 Wattitunti (battery_capacity_3.23)
  • 4.4 Wattitunti (battery_capacity_4.4)
  • 4.5 Wattitunti (battery_capacity_4.5)
  • 10.8 Wattitunti (battery_capacity_10.8)
  • 13.0 Wattitunti (battery_capacity_13.0)
 • Montako megapixeliä tarvitset? (total_megapixels):
  • < 4.3 MP (total_megapixels_4.3)
  • 4.3 MP - 9.2 MP (total_megapixels_4.3_9.2)
  • 9.2 MP - 16 MP (total_megapixels_9.2_16)
  • ≥ 16 MP (total_megapixels_16)
 • Mikä mikrofoniliitäntä sopii sinulle parhaiten? (mikrofoniyhteys):
  • 3,5 mm (3_5_mm)
 • Minkä maksimiresoluution tarvitset? (maksimi_resoluutio):
  • 1280 x 720 (1280_x_720)
  • 1280 x 960 (1280_x_960)
  • 1440 x 1080 (1440_x_1080)
  • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
  • 1920 x 1440 (1920_x_1440)
  • 2432 x 1366 (2432_x_1366)
  • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
  • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
  • 640 x 480 (640_x_480)
 • Minkä muistikorttien kanssa tarvitset yhteensopivuutta? (yhteensopivat_muistikortit):
  • MicroSD (TransFlash) (microsd_transflash_)
  • MicroSDHC (microsdhc)
  • microSDXC (microsdxc)
  • MMC (mmc)
  • MS Micro (M2) (ms_micro_m2_)
  • MS PRO Duo (ms_pro_duo)
  • MS Pro-HG (ms_pro_hg)
  • MS Pro-HG Duo (ms_pro_hg_duo)
  • MS XC-HG Duo (ms_xc_hg_duo)
  • MSXC (msxc)
  • SD (sd)
  • SDHC (sdhc)
  • SDXC (sdxc)
 • Montako 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Canon Legria Mini (canon_legria_mini)
  • Gopro HERO 4 (gopro_hero_4)
  • Sony HDR-AS (sony_hdr_as)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi