x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  espressokeitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta espressokeitin

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Krups Krups espressokeittimet.
   • Paulig Paulig espressokeittimet.
   • Siemens Siemens espressokeittimet.
   • Bialetti Bialetti espressokeittimet.
   • Moccamaster Moccamaster espressokeittimet.
   • Delonghi EC 680 Delonghi EC 680 espressokeittimet.
   • Philips 2100 Philips 2100 sarjan espressokeittimet.
   • Halpa Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 60 euroa.
  • Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0xODM0OTAzNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0yNTI4NDEzNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzMvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzQvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzUvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NS5qcGc=
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea (22)
   8.792942153854536 (5)
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   Hyvä ja hieno laite, ei mitään ongelmia. Jykevä ja tyylikäs.
   Erittäin helppo käyttää, sopii moderniin sisustukseen ja keittää muikeat sumpit.
   9.3
   0 10
  • Nespresso C60-PIXIE titaani
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/1/nespresso-c60-pixie-19270271.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/1/nespresso-c60-pixie-19270271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi83LzEvbmVzcHJlc3NvLWM2MC1waXhpZS0xOTI3MDI3MS5qcGc=
   Nespresso C60-PIXIE titaani (6)
   5.4 (1)
   Nespresso C60-PIXIE titaani
   Puutteellinen kahvikone
   Ei saa kaakaokapselia, pelkkiä kahveja. Perusmakuja, ei kummoisia. Monet maistaneet sanovat pahanmakuisiksi.
   4.3
   0 10
  • Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0xODM0OTAzNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0yNTI4NDEzNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzMvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzQvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzUvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NS5qcGc=
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea (22)
   8.792942153854536 (5)
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   Loistokone. Nopea, helppo ja kohtuuhintainen laatuun nähden.
   Helppo käyttää, hyvännäköinen, laadukas. Ainoastaan espresson tekemisestä usein syntyvästä sotkusta pieni miinus. Mutta tämä lienee sama kaikissa laitteissa, joissa tehdään espresso jauheesta. Suosittelen!
   9.0
   0 10
  • Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0xODM0OTAzNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0yNTI4NDEzNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzMvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzQvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzUvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NS5qcGc=
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea (22)
   8.792942153854536 (5)
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   Paras kahvi
   Todella kätevä ja saa keitettyä nopeasti hyviä kahveja.
   9.3
   0 10
  • Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0xODM0OTAzNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0yNTI4NDEzNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzMvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzQvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzUvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NS5qcGc=
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea (22)
   8.792942153854536 (5)
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   Esperesso
   Ihan ehdoton vehje. tosi hyvän näköinen ja helppo käyttää. Pätkii mennen tullen paljon kalliimmat.
   9.7
   0 10
  • Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0xODM0OTAzNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0yNTI4NDEzNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzMvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzQvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzUvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NS5qcGc=
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea (22)
   8.792942153854536 (5)
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   suomenkielinen ohjekirja
   Tuote on kaikin puoli hyvä ja laadukus. Normaali kahvinekeitto onnistuu hyvin, mutta espresso ja capuchino-kahvin keitto ei onnistu koska ei ole suomenkielistä ohjekirjaa.
   8.0
   0 10
  Espressokeittimet 6.7 (14)
  0 - 24
  • Delonghi EC 680.M Espresso machine 1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/0/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813140.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/1/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813141.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/2/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813142.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/3/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813143.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/4/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813144.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/8/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213288.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/3/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-55379123.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/0/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813140.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzAvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/1/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813141.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzEvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/2/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzIvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/3/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813143.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzMvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/4/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813144.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzQvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/8/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzgvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTI4MjEzMjg4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/3/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-55379123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzMvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTU1Mzc5MTIzLmpwZw==
   Delonghi EC 680.M Espresso machine 1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin (27)
   Delonghi EC 680.M Espresso machine 1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   Proshop Proshop
   7.572594740118787 (17)
   167.19, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   7.572594740118787 (17)
   167.19, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
   most_sold
  • Siemens TC86303 Vapaasti seisova Drip coffee maker 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/siemens-tc-86303-sensor-for-senses-19238520.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/4/siemens-tc86303-coffee-maker-23753694.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/7/siemens-tc86303-coffee-maker-55684977.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/8/siemens-tc86303-coffee-maker-55684978.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/9/siemens-tc86303-coffee-maker-55684979.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/0/siemens-tc86303-coffee-maker-55684980.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/1/siemens-tc86303-coffee-maker-55684981.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/siemens-tc-86303-sensor-for-senses-19238520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzAvc2llbWVucy10Yy04NjMwMy1zZW5zb3ItZm9yLXNlbnNlcy0xOTIzODUyMC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/4/siemens-tc86303-coffee-maker-23753694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzQvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzc1MzY5NC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/7/siemens-tc86303-coffee-maker-55684977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS83Lzcvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk3Ny5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/8/siemens-tc86303-coffee-maker-55684978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS83Lzgvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk3OC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/9/siemens-tc86303-coffee-maker-55684979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS83Lzkvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk3OS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/0/siemens-tc86303-coffee-maker-55684980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS84LzAvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk4MC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/1/siemens-tc86303-coffee-maker-55684981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS84LzEvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk4MS5qcGc=
   Siemens TC86303 Vapaasti seisova Drip coffee maker 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin (10)
   Siemens TC86303 Vapaasti seisova Drip coffee maker 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Electrolux EKF3300 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Drip coffee maker 1.65L 18kuppia Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/9/electrolux-ekf3300-drip-coffee-maker-1-65l-18cups-black-42964219.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/3/electrolux-ekf3300-45853223.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/4/electrolux-ekf3300-45853224.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/electrolux-ekf3300-45853226.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/1/9/electrolux-ekf3300-drip-coffee-maker-1-65l-18cups-black-42964219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8xLzkvZWxlY3Ryb2x1eC1la2YzMzAwLWRyaXAtY29mZmVlLW1ha2VyLTEtNjVsLTE4Y3Vwcy1ibGFjay00Mjk2NDIxOS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/3/electrolux-ekf3300-45853223.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzMvZWxlY3Ryb2x1eC1la2YzMzAwLTQ1ODUzMjIzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/4/electrolux-ekf3300-45853224.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzQvZWxlY3Ryb2x1eC1la2YzMzAwLTQ1ODUzMjI0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/electrolux-ekf3300-45853226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvZWxlY3Ryb2x1eC1la2YzMzAwLTQ1ODUzMjI2LmpwZw==
   Electrolux EKF3300 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Drip coffee maker 1.65L 18kuppia Musta (10)
   Electrolux EKF3300 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Drip coffee maker 1.65L 18kuppia Musta
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   20, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   20, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Bialetti Moka Express, 3 cup Vapaasti seisova Ohje 0.2L 3kuppia
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/bialetti-moka-express-3-cup-21808520.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bialetti-moka-express-3-cup-24227559.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/0/bialetti-moka-express-3-cup-24227560.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bialetti-moka-express-3-cup-24227561.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bialetti-moka-express-3-cup-24227562.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bialetti-moka-express-3-cup-24227563.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bialetti-moka-express-3-cup-24227564.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/5/bialetti-moka-express-3-cup-24227565.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/bialetti-moka-express-3-cup-21808520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzAvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTIxODA4NTIwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bialetti-moka-express-3-cup-24227559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS81LzkvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTU5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/0/bialetti-moka-express-3-cup-24227560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzAvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTYwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bialetti-moka-express-3-cup-24227561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzEvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTYxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bialetti-moka-express-3-cup-24227562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzIvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTYyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bialetti-moka-express-3-cup-24227563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzMvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTYzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bialetti-moka-express-3-cup-24227564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzQvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTY0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/5/bialetti-moka-express-3-cup-24227565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzUvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTY1LmpwZw==
   Bialetti Moka Express, 3 cup Vapaasti seisova Ohje 0.2L 3kuppia (14)
   Bialetti Moka Express, 3 cup Vapaasti seisova Ohje 0.2L 3kuppia
   crema crema
   30.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   crema crema
   30.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Moccamaster CDGT 10 Thermo Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Musta, Hopea
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/6/moccamaster-cdgt-10-thermo-21812346.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/6/moccamaster-cdgt-10-thermo-21812346.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy80LzYvbW9jY2FtYXN0ZXItY2RndC0xMC10aGVybW8tMjE4MTIzNDYuanBn
   Moccamaster CDGT 10 Thermo Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Musta, Hopea (22)
   Moccamaster CDGT 10 Thermo Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Musta, Hopea
   Power.fi Power.fi
   235.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   235.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Siemens CT636LES1 Sisäinen Täysautomaattinen Espresso machine 2.4L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/0/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276650.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276651.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/2/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276652.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/3/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276653.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/4/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276654.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/0/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276650.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzAvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzEvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/2/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276652.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzIvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/3/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276653.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzMvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/4/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjU0LmpwZw==
   Siemens CT636LES1 Sisäinen Täysautomaattinen Espresso machine 2.4L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin (4)
   Siemens CT636LES1 Sisäinen Täysautomaattinen Espresso machine 2.4L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin
   Direct123.fi Direct123.fi
   9.02963725986654 (82)
   1510.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Direct123.fi Direct123.fi
   9.02963725986654 (82)
   1510.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   6
   good_buy
  • Wilfa WSP-1A Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L Hopea
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/5/0/wilfa-wsp-1a-602150-20451750.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/7/7/wilfa-wsp-1a-24072777.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/7/8/wilfa-wsp-1a-24072778.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/5/0/wilfa-wsp-1a-602150-20451750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzAvd2lsZmEtd3NwLTFhLTYwMjE1MC0yMDQ1MTc1MC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/7/7/wilfa-wsp-1a-24072777.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy83Lzcvd2lsZmEtd3NwLTFhLTI0MDcyNzc3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/7/8/wilfa-wsp-1a-24072778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy83Lzgvd2lsZmEtd3NwLTFhLTI0MDcyNzc4LmpwZw==
   Wilfa WSP-1A Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L Hopea (11)
   Wilfa WSP-1A Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L Hopea
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   279, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   279, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/delonghi-bco-420-18349037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0xODM0OTAzNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/7/delonghi-bco-420-25284137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzcvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC0yNTI4NDEzNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/3/delonghi-bco-420-51807363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzMvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/4/delonghi-bco-420-51807364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzQvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/5/delonghi-bco-420-51807365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzUvZGVsb25naGktYmNvLTQyMC01MTgwNzM2NS5qcGc=
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea (22)
   8.792942153854536 (5)
   Delonghi BCO 420 Vapaasti seisova Combi coffee maker 1.2L 10kuppia Musta, Hopea
   crema crema
   279, 3pv (offer_sdt_3_days)
   crema crema
   279, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
   best_reviewed
  • Siemens TE603201RW kahvinkeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/7/siemens-te603201rw-25203007.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/8/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677508.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/9/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677509.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/1/0/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677510.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/7/siemens-te603201rw-25203007.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzcvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LTI1MjAzMDA3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/8/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677508.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzgvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUwOC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/9/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzkvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUwOS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/1/0/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8xLzAvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUxMC5qcGc=
   Siemens TE603201RW kahvinkeitin (5)
   Siemens TE603201RW kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   799, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   799, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Klarstein 10026857 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espresso machine 4kuppia Punainen kahvinkeitin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/5/3/klarstein-10026857-espresso-machine-4cups-red-coffee-maker-32383253.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/klarstein-10026857-espresso-machine-4cups-red-coffee-maker-37959706.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/2/klarstein-10026857-coffee-maker-42363772.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/3/klarstein-10026857-coffee-maker-42363773.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/4/klarstein-10026857-coffee-maker-42363774.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/5/klarstein-10026857-coffee-maker-42363775.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/6/klarstein-10026857-coffee-maker-42363776.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/7/klarstein-10026857-coffee-maker-42363777.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/8/klarstein-10026857-coffee-maker-42363778.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/5/3/klarstein-10026857-espresso-machine-4cups-red-coffee-maker-32383253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi81LzMva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtNGN1cHMtcmVkLWNvZmZlZS1tYWtlci0zMjM4MzI1My5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/klarstein-10026857-espresso-machine-4cups-red-coffee-maker-37959706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzYva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtNGN1cHMtcmVkLWNvZmZlZS1tYWtlci0zNzk1OTcwNi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/2/klarstein-10026857-coffee-maker-42363772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83LzIva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWNvZmZlZS1tYWtlci00MjM2Mzc3Mi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/3/klarstein-10026857-coffee-maker-42363773.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83LzMva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWNvZmZlZS1tYWtlci00MjM2Mzc3My5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/4/klarstein-10026857-coffee-maker-42363774.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83LzQva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWNvZmZlZS1tYWtlci00MjM2Mzc3NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/5/klarstein-10026857-coffee-maker-42363775.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83LzUva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWNvZmZlZS1tYWtlci00MjM2Mzc3NS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/6/klarstein-10026857-coffee-maker-42363776.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83LzYva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWNvZmZlZS1tYWtlci00MjM2Mzc3Ni5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/7/klarstein-10026857-coffee-maker-42363777.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83Lzcva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWNvZmZlZS1tYWtlci00MjM2Mzc3Ny5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/8/klarstein-10026857-coffee-maker-42363778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83Lzgva2xhcnN0ZWluLTEwMDI2ODU3LWNvZmZlZS1tYWtlci00MjM2Mzc3OC5qcGc=
   Klarstein 10026857 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espresso machine 4kuppia Punainen kahvinkeitin (16)
   Klarstein 10026857 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espresso machine 4kuppia Punainen kahvinkeitin
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   67.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   67.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Moccamaster KBG744 AO Vapaasti seisova Täysautomaattinen Drip coffee maker 2.5L 20kuppia Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/5/technivorm-kbg-744-ao-17645125.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/5/1/moccamaster-kbg744-ao-23975151.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/5/technivorm-kbg-744-ao-17645125.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzUvdGVjaG5pdm9ybS1rYmctNzQ0LWFvLTE3NjQ1MTI1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/5/1/moccamaster-kbg744-ao-23975151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS81LzEvbW9jY2FtYXN0ZXIta2JnNzQ0LWFvLTIzOTc1MTUxLmpwZw==
   Moccamaster KBG744 AO Vapaasti seisova Täysautomaattinen Drip coffee maker 2.5L 20kuppia Musta (15)
   Moccamaster KBG744 AO Vapaasti seisova Täysautomaattinen Drip coffee maker 2.5L 20kuppia Musta
   Eco-toimistotarvikkeet Eco-toimistotarvikkeet
   608.44, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Eco-toimistotarvikkeet Eco-toimistotarvikkeet
   608.44, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Paulig CUPSOLO VERUS KAPSELIKEITIN KAPSELIKEITIN, 19111
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/0/6/paulig-cupsolo-verus-kapselikeitin-kapselikeitin-19111-82347706.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/0/6/paulig-cupsolo-verus-kapselikeitin-kapselikeitin-19111-82347706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8wLzYvcGF1bGlnLWN1cHNvbG8tdmVydXMta2Fwc2VsaWtlaXRpbi1rYXBzZWxpa2VpdGluLTE5MTExLTgyMzQ3NzA2LmpwZw==
   Paulig CUPSOLO VERUS KAPSELIKEITIN KAPSELIKEITIN, 19111 (15)
   Paulig CUPSOLO VERUS KAPSELIKEITIN KAPSELIKEITIN, 19111
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   79, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   79, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Wilfa WSP-1B Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/7/wilfa-wsp-1b-602149-20520737.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/7/6/wilfa-wsp-1b-24072776.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/7/wilfa-wsp-1b-602149-20520737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8zLzcvd2lsZmEtd3NwLTFiLTYwMjE0OS0yMDUyMDczNy5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/7/6/wilfa-wsp-1b-24072776.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy83LzYvd2lsZmEtd3NwLTFiLTI0MDcyNzc2LmpwZw==
   Wilfa WSP-1B Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L Musta (6)
   Wilfa WSP-1B Vapaasti seisova Ohje Drip coffee maker 1.25L Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   199, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   199, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Electrolux EEA111 Vapaasti seisova Ohje Espresso machine 1.25L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/3/electrolux-eea111-coffee-maker-23568213.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/3/electrolux-eea111-coffee-maker-23568213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8xLzMvZWxlY3Ryb2x1eC1lZWExMTEtY29mZmVlLW1ha2VyLTIzNTY4MjEzLmpwZw==
   Electrolux EEA111 Vapaasti seisova Ohje Espresso machine 1.25L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin (14)
   Electrolux EEA111 Vapaasti seisova Ohje Espresso machine 1.25L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   109, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   109, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Siemens TE607203RW kahvinkeitin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/4/3/siemens-eq6-te607203rw-silver-25149543.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/6/siemens-te607203rw-coffee-maker-25566286.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/7/siemens-te607203rw-coffee-maker-25566287.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/4/3/siemens-eq6-te607203rw-silver-25149543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzMvc2llbWVucy1lcTYtdGU2MDcyMDNydy1zaWx2ZXItMjUxNDk1NDMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/6/siemens-te607203rw-coffee-maker-25566286.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzYvc2llbWVucy10ZTYwNzIwM3J3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTU2NjI4Ni5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/7/siemens-te607203rw-coffee-maker-25566287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84Lzcvc2llbWVucy10ZTYwNzIwM3J3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTU2NjI4Ny5qcGc=
   Siemens TE607203RW kahvinkeitin (5)
   Siemens TE607203RW kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   999, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   999, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Delonghi ECP 33.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espresso machine 1.1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/1/7/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461417.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/1/8/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461418.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/1/9/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461419.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/1/7/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8xLzcvZGVsb25naGktZWNwLTMzLTIxLTJjdXBzLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS0xbC1ibGFjay1zaWx2ZXItY29mZmVlLW1ha2VyLTU0NDYxNDE3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/1/8/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8xLzgvZGVsb25naGktZWNwLTMzLTIxLTJjdXBzLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS0xbC1ibGFjay1zaWx2ZXItY29mZmVlLW1ha2VyLTU0NDYxNDE4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/1/9/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461419.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8xLzkvZGVsb25naGktZWNwLTMzLTIxLTJjdXBzLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS0xbC1ibGFjay1zaWx2ZXItY29mZmVlLW1ha2VyLTU0NDYxNDE5LmpwZw==
   Delonghi ECP 33.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espresso machine 1.1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin (12)
   Delonghi ECP 33.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espresso machine 1.1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   129, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   129, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Grundig KM 8680 Vapaasti seisova Semiautomaattinen 1.25L 10kuppia Musta, Ruostumaton teräs
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/2/2/grundig-km8680st-74952822.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/5/grundig-km-8680-freestanding-semi-auto-1-25l-10cups-black-stainless-steel-83270305.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/2/2/grundig-km8680st-74952822.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8yLzIvZ3J1bmRpZy1rbTg2ODBzdC03NDk1MjgyMi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/5/grundig-km-8680-freestanding-semi-auto-1-25l-10cups-black-stainless-steel-83270305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8wLzUvZ3J1bmRpZy1rbS04NjgwLWZyZWVzdGFuZGluZy1zZW1pLWF1dG8tMS0yNWwtMTBjdXBzLWJsYWNrLXN0YWlubGVzcy1zdGVlbC04MzI3MDMwNS5qcGc=
   Grundig KM 8680 Vapaasti seisova Semiautomaattinen 1.25L 10kuppia Musta, Ruostumaton teräs (8)
   Grundig KM 8680 Vapaasti seisova Semiautomaattinen 1.25L 10kuppia Musta, Ruostumaton teräs
   Power.fi Power.fi
   136, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   136, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Paulig Cupsolo Empire kapselikeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/7/paulig-cupsolo-empire-kapselikeitin-74552017.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/7/9/paulig-cupsolo-empire-kapselikeitin-77349079.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/7/paulig-cupsolo-empire-kapselikeitin-74552017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzcvcGF1bGlnLWN1cHNvbG8tZW1waXJlLWthcHNlbGlrZWl0aW4tNzQ1NTIwMTcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/7/9/paulig-cupsolo-empire-kapselikeitin-77349079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvcGF1bGlnLWN1cHNvbG8tZW1waXJlLWthcHNlbGlrZWl0aW4tNzczNDkwNzkuanBn
   Paulig Cupsolo Empire kapselikeitin (7)
   Paulig Cupsolo Empire kapselikeitin
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Jura E8 Vapaasti seisova Espresso machine 1.9L 16kuppia Musta, Platina
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/2/jura-e8-48033022.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/1/jura-e8-48033021.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/3/jura-e8-48033023.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/4/jura-e8-48033024.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/5/jura-e8-48033025.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/6/jura-e8-48033026.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/3/jura-e8-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-47364093.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/2/jura-e8-48033022.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzIvanVyYS1lOC00ODAzMzAyMi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/1/jura-e8-48033021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzEvanVyYS1lOC00ODAzMzAyMS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/3/jura-e8-48033023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzMvanVyYS1lOC00ODAzMzAyMy5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/4/jura-e8-48033024.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzQvanVyYS1lOC00ODAzMzAyNC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/5/jura-e8-48033025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzUvanVyYS1lOC00ODAzMzAyNS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/6/jura-e8-48033026.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzYvanVyYS1lOC00ODAzMzAyNi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/3/jura-e8-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-47364093.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzMvanVyYS1lOC1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtOWwtMTZjdXBzLWJsYWNrLXBsYXRpbnVtLTQ3MzY0MDkzLmpwZw==
   Jura E8 Vapaasti seisova Espresso machine 1.9L 16kuppia Musta, Platina (7)
   Jura E8 Vapaasti seisova Espresso machine 1.9L 16kuppia Musta, Platina
   crema crema
   995, 3pv (offer_sdt_3_days)
   crema crema
   995, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Bialetti Brikka Elite 4
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/3/bialetti-brikka-elite-4-21811363.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/4/bialetti-brikka-elite-4-21811364.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/3/bialetti-brikka-elite-4-21811363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzMvYmlhbGV0dGktYnJpa2thLWVsaXRlLTQtMjE4MTEzNjMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/4/bialetti-brikka-elite-4-21811364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzQvYmlhbGV0dGktYnJpa2thLWVsaXRlLTQtMjE4MTEzNjQuanBn
   Bialetti Brikka Elite 4 (4)
   Bialetti Brikka Elite 4
   crema crema
   67.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   crema crema
   67.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Delonghi EC 850.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Drip coffee maker 1L Hopea
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/8/4/delonghi-ec-850-m-18682784.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/7/delonghi-ec-850-m-21810987.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/9/delonghi-ec-850-m-21810989.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/9/1/delonghi-ec-850-m-21810991.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/9/2/delonghi-ec-850-m-21810992.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/5/3/delonghi-ec850-m-24382153.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/1/delonghi-ec-850-m-24835201.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/3/delonghi-ec-850-m-24835203.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/5/delonghi-ec-850-m-24835205.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/8/4/delonghi-ec-850-m-18682784.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy84LzQvZGVsb25naGktZWMtODUwLW0tMTg2ODI3ODQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/7/delonghi-ec-850-m-21810987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzcvZGVsb25naGktZWMtODUwLW0tMjE4MTA5ODcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/9/delonghi-ec-850-m-21810989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzkvZGVsb25naGktZWMtODUwLW0tMjE4MTA5ODkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/9/1/delonghi-ec-850-m-21810991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS85LzEvZGVsb25naGktZWMtODUwLW0tMjE4MTA5OTEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/9/2/delonghi-ec-850-m-21810992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS85LzIvZGVsb25naGktZWMtODUwLW0tMjE4MTA5OTIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/5/3/delonghi-ec850-m-24382153.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS81LzMvZGVsb25naGktZWM4NTAtbS0yNDM4MjE1My5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/1/delonghi-ec-850-m-24835201.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzEvZGVsb25naGktZWMtODUwLW0tMjQ4MzUyMDEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/3/delonghi-ec-850-m-24835203.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzMvZGVsb25naGktZWMtODUwLW0tMjQ4MzUyMDMuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/5/delonghi-ec-850-m-24835205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzUvZGVsb25naGktZWMtODUwLW0tMjQ4MzUyMDUuanBn
   Delonghi EC 850.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Drip coffee maker 1L Hopea (10)
   Delonghi EC 850.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Drip coffee maker 1L Hopea
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   329, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   329, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Philips 4000 series Täysin automaattinen espressokeitin EP4010/00
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/5/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312525.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/6/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312526.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/7/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312527.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/8/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312528.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/9/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312529.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/0/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312530.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/1/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312531.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/2/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312532.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/3/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312533.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/4/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312534.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/5/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzUvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUyNS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/6/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzYvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUyNi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/7/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzcvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUyNy5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/8/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzgvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUyOC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/9/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzkvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUyOS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/0/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8zLzAvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUzMC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/1/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8zLzEvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUzMS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/2/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8zLzIvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUzMi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/3/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8zLzMvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUzMy5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/4/philips-4000-series-ep4010-00-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-77312534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8zLzQvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy1lcDQwMTAtMDAtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03NzMxMjUzNC5qcGc=
   Philips 4000 series Täysin automaattinen espressokeitin EP4010/00 (6)
   Philips 4000 series Täysin automaattinen espressokeitin EP4010/00
   Power.fi Power.fi
   696, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   696, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
  • Nespresso C60-PIXIE titaani
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/1/nespresso-c60-pixie-19270271.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/1/nespresso-c60-pixie-19270271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi83LzEvbmVzcHJlc3NvLWM2MC1waXhpZS0xOTI3MDI3MS5qcGc=
   Nespresso C60-PIXIE titaani (6)
   5.4 (1)
   Nespresso C60-PIXIE titaani
   Power.fi Power.fi
   126, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   126, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
  • Delonghi Alicia Plus EMKP 63.B Vapaasti seisova Electric moka pot 6kuppia Musta, Hopea
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/0/6/delonghi-alicia-plus-emkp-63-b-23593606.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/0/6/delonghi-alicia-plus-emkp-63-b-23593606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8wLzYvZGVsb25naGktYWxpY2lhLXBsdXMtZW1rcC02My1iLTIzNTkzNjA2LmpwZw==
   Delonghi Alicia Plus EMKP 63.B Vapaasti seisova Electric moka pot 6kuppia Musta, Hopea (9)
   Delonghi Alicia Plus EMKP 63.B Vapaasti seisova Electric moka pot 6kuppia Musta, Hopea
   crema crema
   89.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   crema crema
   89.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
  2 11
  • Quick filters (quick_questions):
   • Täysautomaatti DEFAULT
    • ta_ysautomaattinen
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Jauhettu DEFAULT
    • jauhettu_kahvi
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Krups DEFAULT
    • krups
   • Paulig DEFAULT
    • paulig
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Bialetti DEFAULT
    • bialetti
   • Moccamaster DEFAULT
    • moccamaster
   • Delonghi EC 680 DEFAULT
    • delonghi_ec_680
   • Philips 2100 DEFAULT
    • philips_2100_series
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 60€ (budget)
   • 60€ - 100€ (low)
   • 100€ - 200€ (medium)
   • > 200€ (high)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Käsikäyttöinen (ohje)
   • Puoliautomaattinen (semiautomaattinen)
   • Täysautomaattinen (ta_ysautomaattinen)
  • Kahvin määrä kuppeina (kapasiteetti_kuppeina):
   • < 2 (kapasiteetti_kuppeina_2)
   • 2 - 8 (kapasiteetti_kuppeina_2_8)
   • 8 - 12 (kapasiteetti_kuppeina_8_12)
   • ≥ 12 (kapasiteetti_kuppeina_12)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Lisäominaisuudet (extras_espresso_machine):
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maitosäiliö (maitosa_ilio_)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Kahvin vahvuuden säätö (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Integroitu kahvimylly (sisa_a_nrakennettu_jauhin)
  • Vesisäiliön tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1.1 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.1)
   • 1.1 litra (litroja) - 1.7 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.1_1.7)
   • 1.7 litra (litroja) - 1.8 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.7_1.8)
   • ≥ 1.8 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.8)
  • Paino (paino_g):
   • < 3170 g (paino_g_3200)
   • 3170 g - 7200 g (paino_g_3200_7200)
   • 7200 g - 9800 g (paino_g_7200_9800)
   • ≥ 9800 g (paino_g_9800)
  • Leveys (leveys):
   • < 195 mm (leveys_200)
   • 195 mm - 240 mm (leveys_200_240)
   • 240 mm - 285 mm (leveys_240_290)
   • ≥ 285 mm (leveys_290)
  • Keittimen sijoitus (kotelon_muotoilu):
   • Sisäinen (sisa_inen)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
   • vapaasti sijoitettava (vapaasti_sijoitettava)
  • Juomatyypit (juomien_tyyppi):
   • Americano (americano)
   • Cafe Latte (cafe_latte)
   • Caffe crema (caffe_crema)
   • Caffe latte (caffe_latte)
   • Caffe lungo (caffe_lungo)
   • Cappuccino (cappuccino)
   • Espresso (espresso)
   • Kaakao (kaakao)
   • Kahvi (kahvi)
   • Kuuma maito (kuuma_maito)
   • Kuuma vesi (kuuma_vesi)
   • Latte macchiato (latte_macchiato)
   • Määrittämätön (ma_a_ritta_ma_to_n)
   • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
   • Pitkä (pitka_)
   • Ristretto (ristretto)
   • Tee (tee)
  • Kahvin valmistus (ka_ytta_ja_ysta_va_llisyys):
   • Automaattisen maidonlisäysmahdollisuuden (automaattisen_maidonlisa_ysmahdollisuuden)
   • Valmistaa itse: tehdä joka kerta kupin haluamallani tavalla (valmistaa_itse_tehda_joka_kerta_kupin_haluamallani_tavalla)
   • Valmistaa kupillisen kahvia ilman ongelmia (valmistaa_kupillisen_kahvia_ilman_ongelmia)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Jauhettu kahvi (jauhettu_kahvi)
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvinappi (kahvinappi)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
  • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila):
   • Kyllä (kylla_)
  • Malli (group):
   • Delonghi Dolce Gusto (delonghi_dolce_gusto)
   • Delonghi EC 680 (delonghi_ec_680)
   • Delonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • Nespresso Nespresso (nespresso_nespresso)
   • Paulig Cupsolo (paulig_cupsolo)
   • Paulig Cupsolo ByMe (paulig_cupsolo_byme)
   • Philips 2100 series (philips_2100_series)
   • Siemens TE (siemens_te)
  • Keittimen tekniikka (kahviteknologia):
   • Espressokeitin (espresso_machine)
   • Perkolaattori (liedenpa_a_llinen)
   • Pressopannu (pressopannu)
   • Dripper (valua)
   • Monitoimi (monitoimi)
  • Integroitu maidonvaahdotin (integroitu_maidonvaahdotin):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tuoteperhe (family):
   • 2100 series (2100_series)
   • 3000 series (3000_series)
   • 3100 series (3100_series)
   • 4000 series (4000_series)
   • GranBaristo Avanti (granbaristo_avanti)
   • Incanto (incanto)
   • Saeco (saeco)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi