x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • espressokeitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta espressokeitin

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Krups Krups espressokeittimet.
   • Paulig Paulig espressokeittimet.
   • Siemens Siemens espressokeittimet.
   • Bialetti Bialetti espressokeittimet.
   • Moccamaster Moccamaster espressokeittimet.
   • Delonghi EC 680 Delonghi EC 680 espressokeittimet.
   • Philips 2100 Philips 2100 sarjan espressokeittimet.
   • Halpa Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 60 euroa.
  Espressokeittimet 5.7 (7)
  0 - 24
  • Delonghi EC 680.M Espresso machine 1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/0/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813140.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/1/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813141.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/2/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813142.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/3/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813143.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/4/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813144.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/8/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213288.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213289.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/0/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213290.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/3/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-55379123.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/0/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813140.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzAvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/1/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813141.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzEvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/2/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzIvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/3/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813143.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzMvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/4/4/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813144.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzQvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/8/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzgvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTI4MjEzMjg4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213289.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzkvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTI4MjEzMjg5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/0/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi85LzAvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTI4MjEzMjkwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/3/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-55379123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzMvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTU1Mzc5MTIzLmpwZw==
   Delonghi EC 680.M Espresso machine 1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin (43)
   Delonghi EC 680.M Espresso machine 1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   most_sold
  • Bialetti Moka Express, 3 cup 0.2L 3kuppia
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/bialetti-moka-express-3-cup-21808520.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bialetti-moka-express-3-cup-24227559.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/0/bialetti-moka-express-3-cup-24227560.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bialetti-moka-express-3-cup-24227561.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bialetti-moka-express-3-cup-24227562.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bialetti-moka-express-3-cup-24227563.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bialetti-moka-express-3-cup-24227564.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/5/bialetti-moka-express-3-cup-24227565.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/bialetti-moka-express-3-cup-21808520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzAvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTIxODA4NTIwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/5/9/bialetti-moka-express-3-cup-24227559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS81LzkvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTU5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/0/bialetti-moka-express-3-cup-24227560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzAvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTYwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bialetti-moka-express-3-cup-24227561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzEvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTYxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bialetti-moka-express-3-cup-24227562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzIvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTYyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bialetti-moka-express-3-cup-24227563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzMvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTYzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bialetti-moka-express-3-cup-24227564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzQvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTY0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/5/bialetti-moka-express-3-cup-24227565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzUvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTMtY3VwLTI0MjI3NTY1LmpwZw==
   Bialetti Moka Express, 3 cup 0.2L 3kuppia (25)
   Bialetti Moka Express, 3 cup 0.2L 3kuppia
   kuppikuumaa.fi kuppikuumaa.fi
   6.142857142857143 (1)
   • //static3.vertaa.fi/s/4.23/images/content/qualitymarks/LUOTETTAVAA_TOIMINTAA.png
   29.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   kuppikuumaa.fi kuppikuumaa.fi
   6.142857142857143 (1)
   • //static3.vertaa.fi/s/4.23/images/content/qualitymarks/LUOTETTAVAA_TOIMINTAA.png
   29.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Moccamaster KBG744 AO Drip coffee maker 2.5L 20kuppia Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/5/technivorm-kbg-744-ao-17645125.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/5/1/moccamaster-kbg744-ao-23975151.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/2/5/technivorm-kbg-744-ao-17645125.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzUvdGVjaG5pdm9ybS1rYmctNzQ0LWFvLTE3NjQ1MTI1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/5/1/moccamaster-kbg744-ao-23975151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS81LzEvbW9jY2FtYXN0ZXIta2JnNzQ0LWFvLTIzOTc1MTUxLmpwZw==
   Moccamaster KBG744 AO Drip coffee maker 2.5L 20kuppia Musta (24)
   Moccamaster KBG744 AO Drip coffee maker 2.5L 20kuppia Musta
   KahviKaveri KahviKaveri
   499, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   499, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Siemens TE603201RW kahvinkeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/7/siemens-te603201rw-25203007.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/8/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677508.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/9/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677509.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/1/0/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677510.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/7/siemens-te603201rw-25203007.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzcvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LTI1MjAzMDA3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/8/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677508.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzgvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUwOC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/9/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzkvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUwOS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/1/0/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8xLzAvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUxMC5qcGc=
   Siemens TE603201RW kahvinkeitin (18)
   Siemens TE603201RW kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   799, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   799, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Delonghi EC 680.BK Espresso machine 2kuppia Musta kahvinkeitin
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/7/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23530287.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/8/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23530288.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/9/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23530289.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/0/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23530290.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/3/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23550563.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/7/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23530287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzcvZGVsb25naGktZWMtNjgwLWJrLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzUzMDI4Ny5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/8/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23530288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzgvZGVsb25naGktZWMtNjgwLWJrLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzUzMDI4OC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/9/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23530289.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzkvZGVsb25naGktZWMtNjgwLWJrLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzUzMDI4OS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/0/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23530290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzAvZGVsb25naGktZWMtNjgwLWJrLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzUzMDI5MC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/3/delonghi-ec-680-bk-coffee-maker-23550563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS82LzMvZGVsb25naGktZWMtNjgwLWJrLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzU1MDU2My5qcGc=
   Delonghi EC 680.BK Espresso machine 2kuppia Musta kahvinkeitin (24)
   Delonghi EC 680.BK Espresso machine 2kuppia Musta kahvinkeitin
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Paulig Cupsolo Lattensia-kapselikeitin, musta-hopea
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/8/3/paulig-cupsolo-lattensia-kapselikeitin-musta-hopea-72430183.jpg?m=aHR0cDovL2NkbnByb2QuaW5rY2x1Yi5jb20vbWVkaWFzL3N5c19tYXN0ZXIvaDQ5L2g2MC84ODc2MzU3NjE1NjQ2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/8/4/paulig-cupsolo-lattensia-kapselikeitin-musta-hopea-72430184.jpg?m=aHR0cDovL2NkbnByb2QuaW5rY2x1Yi5jb20vbWVkaWFzL3N5c19tYXN0ZXIvaGU2L2g1Zi84ODc2MzU0MzcxNjE0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/8/5/paulig-cupsolo-lattensia-kapselikeitin-musta-hopea-72430185.jpg?m=aHR0cDovL2NkbnByb2QuaW5rY2x1Yi5jb20vbWVkaWFzL3N5c19tYXN0ZXIvaGI5L2g1Zi84ODc2MzUyODk3MDU0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/8/3/paulig-cupsolo-lattensia-kapselikeitin-musta-hopea-72430183.jpg?m=aHR0cDovL2NkbnByb2QuaW5rY2x1Yi5jb20vbWVkaWFzL3N5c19tYXN0ZXIvaDQ5L2g2MC84ODc2MzU3NjE1NjQ2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/8/4/paulig-cupsolo-lattensia-kapselikeitin-musta-hopea-72430184.jpg?m=aHR0cDovL2NkbnByb2QuaW5rY2x1Yi5jb20vbWVkaWFzL3N5c19tYXN0ZXIvaGU2L2g1Zi84ODc2MzU0MzcxNjE0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/8/5/paulig-cupsolo-lattensia-kapselikeitin-musta-hopea-72430185.jpg?m=aHR0cDovL2NkbnByb2QuaW5rY2x1Yi5jb20vbWVkaWFzL3N5c19tYXN0ZXIvaGI5L2g1Zi84ODc2MzUyODk3MDU0LmpwZw==
   Paulig Cupsolo Lattensia-kapselikeitin, musta-hopea (14)
   Paulig Cupsolo Lattensia-kapselikeitin, musta-hopea
   inkclub.fi inkclub.fi
   6.39 (2)
   101.22, ? (offer_sdt_unknown)
   inkclub.fi inkclub.fi
   6.39 (2)
   101.22, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Delonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M Espresso machine Hopea
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/8/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m-21810738.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/8/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m-51807388.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/9/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m-51807389.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/9/0/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m-51807390.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/3/8/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m-21810738.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8zLzgvZGVsb25naGktcHJpbWFkb25uYS1leGNsdXNpdmUtZXNhbS02OTAwLW0tMjE4MTA3MzguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/8/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m-51807388.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy84LzgvZGVsb25naGktcHJpbWFkb25uYS1leGNsdXNpdmUtZXNhbS02OTAwLW0tNTE4MDczODguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/9/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m-51807389.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy84LzkvZGVsb25naGktcHJpbWFkb25uYS1leGNsdXNpdmUtZXNhbS02OTAwLW0tNTE4MDczODkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/9/0/delonghi-primadonna-exclusive-esam-6900-m-51807390.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy85LzAvZGVsb25naGktcHJpbWFkb25uYS1leGNsdXNpdmUtZXNhbS02OTAwLW0tNTE4MDczOTAuanBn
   Delonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M Espresso machine Hopea (15)
   Delonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M Espresso machine Hopea
   kuppikuumaa.fi kuppikuumaa.fi
   6.142857142857143 (1)
   • //static3.vertaa.fi/s/4.23/images/content/qualitymarks/LUOTETTAVAA_TOIMINTAA.png
   349, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   kuppikuumaa.fi kuppikuumaa.fi
   6.142857142857143 (1)
   • //static3.vertaa.fi/s/4.23/images/content/qualitymarks/LUOTETTAVAA_TOIMINTAA.png
   349, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Bosch TKA3A034 Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Harmaa, Punainen kahvinkeitin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/6/bosch-tka-3a034-20022756.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/7/8/bosch-tka-3a034-22299178.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/9/bosch-tka-3a034-22304199.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/0/bosch-tka-3a034-23403080.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/1/bosch-tka-3a034-23403081.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/2/bosch-tka-3a034-23403082.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/3/bosch-tka-3a034-23403083.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/4/bosch-tka-3a034-23403084.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/5/bosch-tka-3a034-23403085.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/6/bosch-tka-3a034-23403086.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/6/bosch-tka-3a034-20022756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy81LzYvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIwMDIyNzU2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/7/8/bosch-tka-3a034-22299178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS83LzgvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIyMjk5MTc4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/9/bosch-tka-3a034-22304199.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS85LzkvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIyMzA0MTk5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/0/bosch-tka-3a034-23403080.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzAvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIzNDAzMDgwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/1/bosch-tka-3a034-23403081.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzEvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIzNDAzMDgxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/2/bosch-tka-3a034-23403082.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzIvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIzNDAzMDgyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/3/bosch-tka-3a034-23403083.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzMvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIzNDAzMDgzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/4/bosch-tka-3a034-23403084.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzQvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIzNDAzMDg0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/5/bosch-tka-3a034-23403085.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzUvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIzNDAzMDg1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/6/bosch-tka-3a034-23403086.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzYvYm9zY2gtdGthLTNhMDM0LTIzNDAzMDg2LmpwZw==
   Bosch TKA3A034 Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Harmaa, Punainen kahvinkeitin (8)
   Bosch TKA3A034 Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Harmaa, Punainen kahvinkeitin
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.277508221379598 (12)
   39, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.277508221379598 (12)
   39, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Krups Dolce Gusto Genio2 KP1608
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/7/krups-kp-1608-dolce-gusto-genio-2-21502327.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/3/0/krups-kp-1608-dolce-gusto-genio-2-21813130.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/7/krups-kp-1608-dolce-gusto-genio-2-21502327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcva3J1cHMta3AtMTYwOC1kb2xjZS1ndXN0by1nZW5pby0yLTIxNTAyMzI3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/3/0/krups-kp-1608-dolce-gusto-genio-2-21813130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS8zLzAva3J1cHMta3AtMTYwOC1kb2xjZS1ndXN0by1nZW5pby0yLTIxODEzMTMwLmpwZw==
   Krups Dolce Gusto Genio2 KP1608 (13)
   Krups Dolce Gusto Genio2 KP1608
   Power.fi Power.fi
   106.5, ? (offer_sdt_unknown)
   Power.fi Power.fi
   106.5, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Moccamaster CDGT 10 Thermo Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Musta, Hopea
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/6/moccamaster-cdgt-10-thermo-21812346.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/6/moccamaster-cdgt-10-thermo-21812346.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy80LzYvbW9jY2FtYXN0ZXItY2RndC0xMC10aGVybW8tMjE4MTIzNDYuanBn
   Moccamaster CDGT 10 Thermo Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Musta, Hopea (15)
   Moccamaster CDGT 10 Thermo Drip coffee maker 1.25L 10kuppia Musta, Hopea
   Expert Expert
   6.650504224954628 (691)
   231.5, ? (offer_sdt_unknown)
   Expert Expert
   6.650504224954628 (691)
   231.5, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Delonghi Autentica Espresso machine 2kuppia Musta, Hopea
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/3/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830603.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/5/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830605.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/6/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830606.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/7/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830607.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/8/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830608.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/0/delonghi-autentica-etam-29-510-sb-29127270.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/1/delonghi-autentica-etam-29-510-sb-29127521.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/1/delonghi-autentica-etam-29-510-sb-29127591.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/6/delonghi-autentica-etam-29-510-sb-55388776.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/3/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzMvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMmN1cHMtYmxhY2stc2lsdmVyLTI0ODMwNjAzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/5/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzUvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMmN1cHMtYmxhY2stc2lsdmVyLTI0ODMwNjA1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/6/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzYvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMmN1cHMtYmxhY2stc2lsdmVyLTI0ODMwNjA2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/7/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830607.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzcvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMmN1cHMtYmxhY2stc2lsdmVyLTI0ODMwNjA3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/8/delonghi-autentica-espresso-machine-2cups-black-silver-24830608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzgvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMmN1cHMtYmxhY2stc2lsdmVyLTI0ODMwNjA4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/0/delonghi-autentica-etam-29-510-sb-29127270.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi83LzAvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWV0YW0tMjktNTEwLXNiLTI5MTI3MjcwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/1/delonghi-autentica-etam-29-510-sb-29127521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzEvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWV0YW0tMjktNTEwLXNiLTI5MTI3NTIxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/1/delonghi-autentica-etam-29-510-sb-29127591.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS85LzEvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWV0YW0tMjktNTEwLXNiLTI5MTI3NTkxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/7/6/delonghi-autentica-etam-29-510-sb-55388776.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy83LzYvZGVsb25naGktYXV0ZW50aWNhLWV0YW0tMjktNTEwLXNiLTU1Mzg4Nzc2LmpwZw==
   Delonghi Autentica Espresso machine 2kuppia Musta, Hopea (6)
   Delonghi Autentica Espresso machine 2kuppia Musta, Hopea
   KahviKaveri KahviKaveri
   449, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   449, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Philips 3000 series HD8829/01 Espresso machine 1.8L Musta kahvinkeitin
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/1/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-54454861.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/3/philips-3000-series-hd8829-espresso-machine-1-8l-black-59491523.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/8/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-72353268.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/9/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202989.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/0/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202990.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/1/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202991.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/2/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202992.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/3/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202993.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/4/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202994.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/5/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202995.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/6/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202996.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/7/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202997.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/8/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202998.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/9/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202999.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/0/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203000.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203001.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/2/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203002.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/3/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203003.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/4/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203004.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/5/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203005.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/6/1/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-54454861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzEvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci01NDQ1NDg2MS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/3/philips-3000-series-hd8829-espresso-machine-1-8l-black-59491523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8yLzMvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLTU5NDkxNTIzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/8/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-72353268.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi82LzgvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MjM1MzI2OC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/9/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS84LzkvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk4OS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/0/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzAvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5MC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/1/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzEvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5MS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/2/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzIvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5Mi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/3/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzMvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5My5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/4/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzQvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5NC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/5/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzUvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5NS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/6/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzYvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5Ni5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/7/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzcvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5Ny5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/8/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202998.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzgvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5OC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/9/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73202999.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzkvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMjk5OS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/0/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203000.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzAvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMzAwMC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203001.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzEvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMzAwMS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/2/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203002.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzIvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMzAwMi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/3/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203003.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzMvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMzAwMy5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/4/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203004.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzQvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMzAwNC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/5/philips-3000-series-hd8829-01-espresso-machine-1-8l-black-coffee-maker-73203005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzUvcGhpbGlwcy0zMDAwLXNlcmllcy1oZDg4MjktMDEtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLThsLWJsYWNrLWNvZmZlZS1tYWtlci03MzIwMzAwNS5qcGc=
   Philips 3000 series HD8829/01 Espresso machine 1.8L Musta kahvinkeitin (6)
   Philips 3000 series HD8829/01 Espresso machine 1.8L Musta kahvinkeitin
   Expert Expert
   6.650504224954628 (691)
   501.5, ? (offer_sdt_unknown)
   Expert Expert
   6.650504224954628 (691)
   501.5, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Jura IMPRESSA C60 Espresso machine 1.9L 2kuppia Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/2/jura-c60-black-24433522.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/3/jura-c60-black-24433523.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/4/jura-c60-black-24433524.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/0/jura-impressa-c60-28411900.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/2/jura-c60-black-24433522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8yLzIvanVyYS1jNjAtYmxhY2stMjQ0MzM1MjIuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/3/jura-c60-black-24433523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8yLzMvanVyYS1jNjAtYmxhY2stMjQ0MzM1MjMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/4/jura-c60-black-24433524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8yLzQvanVyYS1jNjAtYmxhY2stMjQ0MzM1MjQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/0/jura-impressa-c60-28411900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzAvanVyYS1pbXByZXNzYS1jNjAtMjg0MTE5MDAuanBn
   Jura IMPRESSA C60 Espresso machine 1.9L 2kuppia Musta (14)
   Jura IMPRESSA C60 Espresso machine 1.9L 2kuppia Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   599, ? (offer_sdt_unknown)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   599, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Delonghi EC 680.R Espresso machine 1L 2kuppia Punainen kahvinkeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/2/6/delonghi-ec-680-r-23338026.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/1/delonghi-ec-680-r-coffee-maker-23530291.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/2/delonghi-ec-680-r-coffee-maker-23530292.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/delonghi-ec-680-r-coffee-maker-23530293.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/2/6/delonghi-ec-680-r-23338026.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzYvZGVsb25naGktZWMtNjgwLXItMjMzMzgwMjYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/1/delonghi-ec-680-r-coffee-maker-23530291.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzEvZGVsb25naGktZWMtNjgwLXItY29mZmVlLW1ha2VyLTIzNTMwMjkxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/2/delonghi-ec-680-r-coffee-maker-23530292.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzIvZGVsb25naGktZWMtNjgwLXItY29mZmVlLW1ha2VyLTIzNTMwMjkyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/delonghi-ec-680-r-coffee-maker-23530293.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzMvZGVsb25naGktZWMtNjgwLXItY29mZmVlLW1ha2VyLTIzNTMwMjkzLmpwZw==
   Delonghi EC 680.R Espresso machine 1L 2kuppia Punainen kahvinkeitin (14)
   Delonghi EC 680.R Espresso machine 1L 2kuppia Punainen kahvinkeitin
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Braun KF560 Drip coffee maker 10kuppia Musta kahvinkeitin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/7/9/braun-kf560-coffee-maker-21808979.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/7/9/braun-kf560-coffee-maker-21808979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS83LzkvYnJhdW4ta2Y1NjAtY29mZmVlLW1ha2VyLTIxODA4OTc5LmpwZw==
   Braun KF560 Drip coffee maker 10kuppia Musta kahvinkeitin (9)
   Braun KF560 Drip coffee maker 10kuppia Musta kahvinkeitin
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   51.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   51.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Braun KF 520 Drip coffee maker 10kuppia Valkoinen
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/1/braun-koffiezet-classic-kf5201-brkf5201--31812841.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/1/braun-koffiezet-classic-kf5201-brkf5201--31812841.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC80LzEvYnJhdW4ta29mZmllemV0LWNsYXNzaWMta2Y1MjAxLWJya2Y1MjAxLS0zMTgxMjg0MS5qcGc=
   Braun KF 520 Drip coffee maker 10kuppia Valkoinen (9)
   Braun KF 520 Drip coffee maker 10kuppia Valkoinen
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   41.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   5.175252411016209 (74)
   41.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Krups EA 8260 Espresso machine 1.8L Hopea kahvinkeitin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/5/1/krups-ea-8260-12864051.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/5/4/krups-ea-8260-coffee-maker-24381954.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/8/2/krups-ea-8260-coffee-maker-24594782.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/5/1/krups-ea-8260-12864051.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC81LzEva3J1cHMtZWEtODI2MC0xMjg2NDA1MS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/5/4/krups-ea-8260-coffee-maker-24381954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS81LzQva3J1cHMtZWEtODI2MC1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQzODE5NTQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/8/2/krups-ea-8260-coffee-maker-24594782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy84LzIva3J1cHMtZWEtODI2MC1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQ1OTQ3ODIuanBn
   Krups EA 8260 Espresso machine 1.8L Hopea kahvinkeitin (8)
   Krups EA 8260 Espresso machine 1.8L Hopea kahvinkeitin
   Inessa.fi Inessa.fi
   605.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Inessa.fi Inessa.fi
   605.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Electrolux EKF7900 Drip coffee maker 1.65L 12kuppia Ruostumaton teräs
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/2/9/electrolux-ekf7900-24165829.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/0/electrolux-ekf7900-24165830.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/1/electrolux-ekf7900-24165831.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/2/electrolux-ekf7900-24165832.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/3/electrolux-ekf7900-24165833.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/2/9/electrolux-ekf7900-24165829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8yLzkvZWxlY3Ryb2x1eC1la2Y3OTAwLTI0MTY1ODI5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/0/electrolux-ekf7900-24165830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzAvZWxlY3Ryb2x1eC1la2Y3OTAwLTI0MTY1ODMwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/1/electrolux-ekf7900-24165831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzEvZWxlY3Ryb2x1eC1la2Y3OTAwLTI0MTY1ODMxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/2/electrolux-ekf7900-24165832.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzIvZWxlY3Ryb2x1eC1la2Y3OTAwLTI0MTY1ODMyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/3/electrolux-ekf7900-24165833.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzMvZWxlY3Ryb2x1eC1la2Y3OTAwLTI0MTY1ODMzLmpwZw==
   Electrolux EKF7900 Drip coffee maker 1.65L 12kuppia Ruostumaton teräs (3)
   Electrolux EKF7900 Drip coffee maker 1.65L 12kuppia Ruostumaton teräs
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   103.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   103.9, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Lelit PL61 Silvana
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/8/lelit-pl61-silvana-72227888.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/8/8/lelit-pl61-silvana-72227888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC84LzgvbGVsaXQtcGw2MS1zaWx2YW5hLTcyMjI3ODg4LmpwZw==
   Lelit PL61 Silvana (11)
   Lelit PL61 Silvana
   KahviKaveri KahviKaveri
   1590, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   1590, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Siemens TC86303 Drip coffee maker 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/siemens-tc-86303-sensor-for-senses-19238520.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/4/siemens-tc86303-coffee-maker-23753694.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/7/siemens-tc86303-coffee-maker-55684977.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/8/siemens-tc86303-coffee-maker-55684978.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/9/siemens-tc86303-coffee-maker-55684979.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/0/siemens-tc86303-coffee-maker-55684980.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/1/siemens-tc86303-coffee-maker-55684981.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/0/siemens-tc-86303-sensor-for-senses-19238520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzAvc2llbWVucy10Yy04NjMwMy1zZW5zb3ItZm9yLXNlbnNlcy0xOTIzODUyMC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/4/siemens-tc86303-coffee-maker-23753694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzQvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzc1MzY5NC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/7/siemens-tc86303-coffee-maker-55684977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS83Lzcvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk3Ny5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/8/siemens-tc86303-coffee-maker-55684978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS83Lzgvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk3OC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/9/siemens-tc86303-coffee-maker-55684979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS83Lzkvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk3OS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/0/siemens-tc86303-coffee-maker-55684980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS84LzAvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk4MC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/1/siemens-tc86303-coffee-maker-55684981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS84LzEvc2llbWVucy10Yzg2MzAzLWNvZmZlZS1tYWtlci01NTY4NDk4MS5qcGc=
   Siemens TC86303 Drip coffee maker 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin (7)
   Siemens TC86303 Drip coffee maker 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.277508221379598 (12)
   99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.277508221379598 (12)
   99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
  • Kenwood CM 030 RD Drip coffee maker 0.75L 6kuppia Punainen kahvinkeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/4/kenwood-cm-030-rd-coffee-maker-24903294.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/kenwood-cm-030-rd-coffee-maker-24903295.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/4/kenwood-cm-030-rd-coffee-maker-24903294.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi85LzQva2Vud29vZC1jbS0wMzAtcmQtY29mZmVlLW1ha2VyLTI0OTAzMjk0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/9/5/kenwood-cm-030-rd-coffee-maker-24903295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi85LzUva2Vud29vZC1jbS0wMzAtcmQtY29mZmVlLW1ha2VyLTI0OTAzMjk1LmpwZw==
   Kenwood CM 030 RD Drip coffee maker 0.75L 6kuppia Punainen kahvinkeitin (7)
   Kenwood CM 030 RD Drip coffee maker 0.75L 6kuppia Punainen kahvinkeitin
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   83, ? (offer_sdt_unknown)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   83, ? (offer_sdt_unknown)
   2
  • Siemens TC86503 Drip coffee maker 1L 12kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/3/2/siemens-tc-86503-sensor-for-senses-22596532.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/3/2/siemens-tc-86503-sensor-for-senses-22596532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8zLzIvc2llbWVucy10Yy04NjUwMy1zZW5zb3ItZm9yLXNlbnNlcy0yMjU5NjUzMi5qcGc=
   Siemens TC86503 Drip coffee maker 1L 12kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin (7)
   Siemens TC86503 Drip coffee maker 1L 12kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.277508221379598 (12)
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.277508221379598 (12)
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
  • Bialetti Moka Express 1
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/2/7/bialetti-moka-express-1-21811327.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/2/8/bialetti-moka-express-1-21811328.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/2/9/bialetti-moka-express-1-21811329.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/2/7/bialetti-moka-express-1-21811327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8yLzcvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTEtMjE4MTEzMjcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/2/8/bialetti-moka-express-1-21811328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8yLzgvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTEtMjE4MTEzMjguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/2/9/bialetti-moka-express-1-21811329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8yLzkvYmlhbGV0dGktbW9rYS1leHByZXNzLTEtMjE4MTEzMjkuanBn
   Bialetti Moka Express 1 (7)
   Bialetti Moka Express 1
   Inessa.fi Inessa.fi
   31.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Inessa.fi Inessa.fi
   31.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Siemens CT636LES1 Espresso machine 2.4L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/0/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276650.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276651.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/2/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276652.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/3/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276653.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/4/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276654.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/0/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276650.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzAvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzEvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/2/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276652.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzIvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/3/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276653.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzMvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/4/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjU0LmpwZw==
   Siemens CT636LES1 Espresso machine 2.4L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin (4)
   Siemens CT636LES1 Espresso machine 2.4L 1kuppia Musta, Ruostumaton teräs kahvinkeitin
   Netwaves Netwaves
   1278.09, ? (offer_sdt_unknown)
   Netwaves Netwaves
   1278.09, ? (offer_sdt_unknown)
   3
  2 10
  • Quick filters (quick_questions):
   • Täysautomaatti DEFAULT
    • ta_ysautomaattinen
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Jauhettu DEFAULT
    • jauhettu_kahvi
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Krups DEFAULT
    • krups
   • Paulig DEFAULT
    • krups
   • Siemens DEFAULT
    • krups
   • Bialetti DEFAULT
    • bialetti
   • Moccamaster DEFAULT
    • moccamaster
   • Delonghi EC 680 DEFAULT
    • delonghi_ec_680
   • Philips 2100 DEFAULT
    • philips_2100_series
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < 60€ (budget)
   • 60€ - 100€ (low)
   • 100€ - 200€ (medium)
   • > 200€ (high)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Käsikäyttöinen (ohje)
   • Puoliautomaattinen (semiautomaattinen)
   • Täysautomaattinen (ta_ysautomaattinen)
  • Kahvin määrä kuppeina (kapasiteetti_kuppeina):
   • < 2 (kapasiteetti_kuppeina_2)
   • 2 - 8 (kapasiteetti_kuppeina_2_8)
   • 8 - 12 (kapasiteetti_kuppeina_8_12)
   • ≥ 12 (kapasiteetti_kuppeina_12)
  • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Punainen (punainen)
   • Alumiini (alumiini)
   • Antrasiitti (antrasiitti)
   • Gold (gold)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerman väri (kerman_va_ri)
   • Kromattu (kromattu)
   • Läpikuultava (la_pikuultava)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Manteli (manteli)
   • Metallinen (metallinen)
   • Platina (platina)
   • Sininen (sininen)
   • Syaani (syaani)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Lisäominaisuudet (extras_espresso_machine):
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maitosäiliö (maitosa_ilio_)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Kahvin vahvuuden säätö (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Integroitu kahvimylly (sisa_a_nrakennettu_jauhin)
  • Vesisäiliön tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1.1 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.1)
   • 1.1 litra (litroja) - 1.4 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.1_1.4)
   • 1.4 litra (litroja) - 1.8 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.4_1.8)
   • ≥ 1.8 litra (litroja) (vesisa_ilio_tilavuus_1.8)
  • Paino (paino_g):
   • < 2985 g (paino_g_3000)
   • 2985 g - 7200 g (paino_g_3000_7200)
   • 7200 g - 10000 g (paino_g_7200_10000)
   • ≥ 10000 g (paino_g_10000)
  • Leveys (leveys):
   • < 195 mm (leveys_200)
   • 195 mm - 240 mm (leveys_200_240)
   • 240 mm - 280 mm (leveys_240_280)
   • ≥ 280 mm (leveys_280)
  • Keittimen sijoitus? (kotelon_muotoilu):
   • Sisäinen (sisa_inen)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
   • vapaasti sijoitettava (vapaasti_sijoitettava)
  • Juomatyypit (juomien_tyyppi):
   • Americano (americano)
   • Cafe Latte (cafe_latte)
   • Caffe crema (caffe_crema)
   • Caffe latte (caffe_latte)
   • Caffe lungo (caffe_lungo)
   • Cappuccino (cappuccino)
   • Espresso (espresso)
   • Kaakao (kaakao)
   • Kahvi (kahvi)
   • Kuuma maito (kuuma_maito)
   • Kuuma vesi (kuuma_vesi)
   • Latte macchiato (latte_macchiato)
   • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
   • Pitkä (pitka_)
   • Ristretto (ristretto)
   • Tee (tee)
  • Käyttäjäystävällisyys (ka_ytta_ja_ysta_va_llisyys):
   • Automaattisen maidonlisäysmahdollisuuden (automaattisen_maidonlisa_ysmahdollisuuden)
   • Valmistaa itse: tehdä joka kerta kupin haluamallani tavalla (valmistaa_itse_tehda_joka_kerta_kupin_haluamallani_tavalla)
   • Valmistaa kupillisen kahvia ilman ongelmia (valmistaa_kupillisen_kahvia_ilman_ongelmia)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Jauhettu kahvi (jauhettu_kahvi)
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvinappi (kahvinappi)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
  • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila):
   • Kyllä (kylla_)
  • Mitä mallia etsit? (group):
   • Ascaso Ascaso Dream (ascaso_ascaso_dream)
   • Delonghi Dolce Gusto (delonghi_dolce_gusto)
   • Delonghi EC 680 (delonghi_ec_680)
   • Delonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
   • Melitta Caffeo CI (melitta_caffeo_ci)
   • Miele CVA 6401 (miele_cva_6401)
   • Nespresso Nespresso (nespresso_nespresso)
   • Paulig Cupsolo ByMe (paulig_cupsolo_byme)
   • Philips 2100 series (philips_2100_series)
   • Siemens TE (siemens_te)
  • Keittimen tekniikka (kahviteknologia):
   • Espressokeitin (espresso_machine)
   • Perkolaattori (liedenpa_a_llinen)
   • Pod järjestelmä (pod_ja_rjestelma_)
   • Pressopannu (pressopannu)
   • Dripper (valua)
   • Monitoimi (monitoimi)
  • Integroitu maidonvaahdotin (integroitu_maidonvaahdotin):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tuoteperhe (family):
   • 2100 series (2100_series)
   • 3000 series (3000_series)
   • 3100 series (3100_series)
   • 4000 series (4000_series)
   • GranBaristo Avanti (granbaristo_avanti)
   • Incanto (incanto)
   • Poemia (poemia)
   • Saeco (saeco)
   • Saeco Poemia (saeco_poemia)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi
  vertaa.fi
  Muiden maiden sivustot