x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kahvikone

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Krups Krups espressokeittimet.
   • Paulig Paulig espressokeittimet.
   • Siemens Siemens espressokeittimet.
   • Bialetti Bialetti espressokeittimet.
   • Moccamaster Moccamaster espressokeittimet.
   • Delonghi EC 680 Delonghi EC 680 espressokeittimet.
   • Philips 2100 Philips 2100 sarjan espressokeittimet.
   • Halpa Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 60 euroa.
  Kahvikoneet 6.9 (10)
  0 - 24
  • DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.W
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/1/1/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-w-91448011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/3/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-w-95116313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/4/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-w-95116314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/1/1/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-w-91448011.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzAvMS8xL2RlbG9uZ2hpLW1hZ25pZmljYS1zLWVjYW0tMjEtMTE3LXctOTE0NDgwMTEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/3/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-w-95116313.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzMvMS8zL2RlbG9uZ2hpLW1hZ25pZmljYS1zLWVjYW0tMjEtMTE3LXctOTUxMTYzMTMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/4/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-w-95116314.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzMvMS80L2RlbG9uZ2hpLW1hZ25pZmljYS1zLWVjYW0tMjEtMTE3LXctOTUxMTYzMTQuanBn
   DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.W (34)
   DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.W
   Power.fi Power.fi
   336, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   336, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Siemens TE607203RW kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/4/3/siemens-eq6-te607203rw-silver-25149543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/8/6/siemens-te607203rw-coffee-maker-25566286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/8/7/siemens-te607203rw-coffee-maker-25566287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/4/3/siemens-eq6-te607203rw-silver-25149543.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzUvNC8zL3NpZW1lbnMtZXE2LXRlNjA3MjAzcnctc2lsdmVyLTI1MTQ5NTQzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/8/6/siemens-te607203rw-coffee-maker-25566286.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzIvOC82L3NpZW1lbnMtdGU2MDcyMDNydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjU1NjYyODYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/8/7/siemens-te607203rw-coffee-maker-25566287.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzIvOC83L3NpZW1lbnMtdGU2MDcyMDNydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjU1NjYyODcuanBn
   Siemens TE607203RW kahvinkeitin (11)
   Siemens TE607203RW kahvinkeitin
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   873.69, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   873.69, 4pv (offer_sdt_4_days)
   6
   good_buy
  • Bialetti Moka Express, 3 cup Vapaasti seisova Ohje 0.2L 3kuppia
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/0/bialetti-moka-express-3-cup-21808520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/9/bialetti-moka-express-3-cup-24227559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/0/bialetti-moka-express-3-cup-24227560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/1/bialetti-moka-express-3-cup-24227561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/2/bialetti-moka-express-3-cup-24227562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/3/bialetti-moka-express-3-cup-24227563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/4/bialetti-moka-express-3-cup-24227564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/5/bialetti-moka-express-3-cup-24227565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/1/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998441.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/2/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998442.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/3/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998443.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/4/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/5/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998445.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/6/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/0/bialetti-moka-express-3-cup-21808520.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzUvMi8wL2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC0yMTgwODUyMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/9/bialetti-moka-express-3-cup-24227559.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvNS85L2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC0yNDIyNzU1OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/0/bialetti-moka-express-3-cup-24227560.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvNi8wL2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC0yNDIyNzU2MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/1/bialetti-moka-express-3-cup-24227561.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvNi8xL2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC0yNDIyNzU2MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/2/bialetti-moka-express-3-cup-24227562.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvNi8yL2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC0yNDIyNzU2Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/3/bialetti-moka-express-3-cup-24227563.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvNi8zL2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC0yNDIyNzU2My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/4/bialetti-moka-express-3-cup-24227564.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvNi80L2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC0yNDIyNzU2NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/5/bialetti-moka-express-3-cup-24227565.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvNi81L2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC0yNDIyNzU2NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/1/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998441.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNC8xL2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLTAtMmwtM2N1cHMtODQ5OTg0NDEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/2/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998442.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNC8yL2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLTAtMmwtM2N1cHMtODQ5OTg0NDIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/3/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998443.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNC8zL2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLTAtMmwtM2N1cHMtODQ5OTg0NDMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/4/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998444.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNC80L2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLTAtMmwtM2N1cHMtODQ5OTg0NDQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/5/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998445.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNC81L2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLTAtMmwtM2N1cHMtODQ5OTg0NDUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/6/bialetti-moka-express-3-cup-freestanding-manual-0-2l-3cups-84998446.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNC82L2JpYWxldHRpLW1va2EtZXhwcmVzcy0zLWN1cC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLTAtMmwtM2N1cHMtODQ5OTg0NDYuanBn
   Bialetti Moka Express, 3 cup Vapaasti seisova Ohje 0.2L 3kuppia (14)
   Bialetti Moka Express, 3 cup Vapaasti seisova Ohje 0.2L 3kuppia
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   30.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   30.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • DeLonghi ECP 33.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1.1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/7/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/8/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/9/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/7/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461417.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzQvMS83L2RlbG9uZ2hpLWVjcC0zMy0yMS0yY3Vwcy1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci01NDQ2MTQxNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/8/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461418.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzQvMS84L2RlbG9uZ2hpLWVjcC0zMy0yMS0yY3Vwcy1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci01NDQ2MTQxOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/9/delonghi-ecp-33-21-2cups-espresso-machine-1-1l-black-silver-coffee-maker-54461419.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzQvMS85L2RlbG9uZ2hpLWVjcC0zMy0yMS0yY3Vwcy1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci01NDQ2MTQxOS5qcGc=
   DeLonghi ECP 33.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1.1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin (40)
   DeLonghi ECP 33.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1.1L 2kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   129, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   129, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Electrolux Love Your Day kahvinkeitin EKF3300 (musta)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/1/9/electrolux-ekf3300-drip-coffee-maker-1-65l-18cups-black-42964219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/3/electrolux-ekf3300-45853223.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/4/electrolux-ekf3300-45853224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/6/electrolux-ekf3300-45853226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/1/9/electrolux-ekf3300-drip-coffee-maker-1-65l-18cups-black-42964219.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzIvMS85L2VsZWN0cm9sdXgtZWtmMzMwMC1kcmlwLWNvZmZlZS1tYWtlci0xLTY1bC0xOGN1cHMtYmxhY2stNDI5NjQyMTkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/3/electrolux-ekf3300-45853223.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvMi8zL2VsZWN0cm9sdXgtZWtmMzMwMC00NTg1MzIyMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/4/electrolux-ekf3300-45853224.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvMi80L2VsZWN0cm9sdXgtZWtmMzMwMC00NTg1MzIyNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/6/electrolux-ekf3300-45853226.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvMi82L2VsZWN0cm9sdXgtZWtmMzMwMC00NTg1MzIyNi5qcGc=
   Electrolux Love Your Day kahvinkeitin EKF3300 (musta) (12)
   Electrolux Love Your Day kahvinkeitin EKF3300 (musta)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   24.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   24.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • DeLonghi EC 685 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1L Metallinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/2/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-metallic-76256942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/3/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-metallic-76256943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/2/1/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-metallic-82876021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/2/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-metallic-76256942.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvNC8yL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLW1ldGFsbGljLTc2MjU2OTQyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/3/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-metallic-76256943.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvNC8zL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLW1ldGFsbGljLTc2MjU2OTQzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/2/1/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-metallic-82876021.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzAvMi8xL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLW1ldGFsbGljLTgyODc2MDIxLmpwZw==
   DeLonghi EC 685 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1L Metallinen (22)
   DeLonghi EC 685 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1L Metallinen
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   169, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   169, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Jura E8 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.9L 16kuppia Musta, Platina
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/2/jura-e8-48033022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/1/jura-e8-48033021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/3/jura-e8-48033023.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/4/jura-e8-48033024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/5/jura-e8-48033025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/6/jura-e8-48033026.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/0/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/1/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/2/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/3/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/4/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/5/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/8/1/jura-e8-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-88593881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/8/0/jura-e8-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-95117280.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/9/3/jura-e8-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-47364093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/2/jura-e8-48033022.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi8yL2p1cmEtZTgtNDgwMzMwMjIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/1/jura-e8-48033021.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi8xL2p1cmEtZTgtNDgwMzMwMjEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/3/jura-e8-48033023.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi8zL2p1cmEtZTgtNDgwMzMwMjMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/4/jura-e8-48033024.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi80L2p1cmEtZTgtNDgwMzMwMjQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/5/jura-e8-48033025.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi81L2p1cmEtZTgtNDgwMzMwMjUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/6/jura-e8-48033026.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi82L2p1cmEtZTgtNDgwMzMwMjYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/0/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722920.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvMi8wL2p1cmEtZTgtZnJlZXN0YW5kaW5nLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC0xNmN1cHMtYmxhY2stcGxhdGludW0tODQ3MjI5MjAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/1/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722921.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvMi8xL2p1cmEtZTgtZnJlZXN0YW5kaW5nLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC0xNmN1cHMtYmxhY2stcGxhdGludW0tODQ3MjI5MjEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/2/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722922.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvMi8yL2p1cmEtZTgtZnJlZXN0YW5kaW5nLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC0xNmN1cHMtYmxhY2stcGxhdGludW0tODQ3MjI5MjIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/3/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722923.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvMi8zL2p1cmEtZTgtZnJlZXN0YW5kaW5nLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC0xNmN1cHMtYmxhY2stcGxhdGludW0tODQ3MjI5MjMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/4/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722924.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvMi80L2p1cmEtZTgtZnJlZXN0YW5kaW5nLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC0xNmN1cHMtYmxhY2stcGxhdGludW0tODQ3MjI5MjQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/5/jura-e8-freestanding-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-84722925.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvMi81L2p1cmEtZTgtZnJlZXN0YW5kaW5nLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC0xNmN1cHMtYmxhY2stcGxhdGludW0tODQ3MjI5MjUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/8/1/jura-e8-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-88593881.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzgvOC8xL2p1cmEtZTgtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLTlsLTE2Y3Vwcy1ibGFjay1wbGF0aW51bS04ODU5Mzg4MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/8/0/jura-e8-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-95117280.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvOC8wL2p1cmEtZTgtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLTlsLTE2Y3Vwcy1ibGFjay1wbGF0aW51bS05NTExNzI4MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/9/3/jura-e8-espresso-machine-1-9l-16cups-black-platinum-47364093.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzAvOS8zL2p1cmEtZTgtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLTlsLTE2Y3Vwcy1ibGFjay1wbGF0aW51bS00NzM2NDA5My5qcGc=
   Jura E8 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.9L 16kuppia Musta, Platina (21)
   Jura E8 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.9L 16kuppia Musta, Platina
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   849, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   849, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 2L Musta, Ruostumaton teräs
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/5/2/delonghi-ecam-650-55-ms-stainless-steel-55907852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/6/5/delonghi-primadonna-elite-ecam-650-55-ms-espresso-machine-2l-black-stainless-steel-69176865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/6/6/delonghi-primadonna-elite-ecam-650-55-ms-espresso-machine-2l-black-stainless-steel-69176866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/5/2/delonghi-ecam-650-55-ms-stainless-steel-55907852.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzgvNS8yL2RlbG9uZ2hpLWVjYW0tNjUwLTU1LW1zLXN0YWlubGVzcy1zdGVlbC01NTkwNzg1Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/6/5/delonghi-primadonna-elite-ecam-650-55-ms-espresso-machine-2l-black-stainless-steel-69176865.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzgvNi81L2RlbG9uZ2hpLXByaW1hZG9ubmEtZWxpdGUtZWNhbS02NTAtNTUtbXMtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0ybC1ibGFjay1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtNjkxNzY4NjUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/6/6/delonghi-primadonna-elite-ecam-650-55-ms-espresso-machine-2l-black-stainless-steel-69176866.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzgvNi82L2RlbG9uZ2hpLXByaW1hZG9ubmEtZWxpdGUtZWNhbS02NTAtNTUtbXMtZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0ybC1ibGFjay1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtNjkxNzY4NjYuanBn
   DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 2L Musta, Ruostumaton teräs (10)
   DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 2L Musta, Ruostumaton teräs
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   1290, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   1290, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Jura E80 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.9L 16kuppia Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/9/6/jura-e-80-pianolak-espressomachine-68764096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/6/7/jura-e-80-pianolak-espressomachine-82410867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/0/0/jura-e-80-pianolak-espressomachine-83974500.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/1/9/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/0/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114820.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/1/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/2/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/3/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114823.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/3/7/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-16cups-black-88594237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/8/9/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-16cups-black-95117289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/9/6/jura-e-80-pianolak-espressomachine-68764096.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzAvOS82L2p1cmEtZS04MC1waWFub2xhay1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtNjg3NjQwOTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/6/7/jura-e-80-pianolak-espressomachine-82410867.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzgvNi83L2p1cmEtZS04MC1waWFub2xhay1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODI0MTA4NjcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/0/0/jura-e-80-pianolak-espressomachine-83974500.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMC8wL2p1cmEtZS04MC1waWFub2xhay1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODM5NzQ1MDAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/1/9/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114819.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvMS85L2p1cmEtZTgwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC1ibGFjay04NjExNDgxOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/0/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114820.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvMi8wL2p1cmEtZTgwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC1ibGFjay04NjExNDgyMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/1/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114821.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvMi8xL2p1cmEtZTgwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC1ibGFjay04NjExNDgyMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/2/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114822.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvMi8yL2p1cmEtZTgwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC1ibGFjay04NjExNDgyMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/3/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-black-86114823.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvMi8zL2p1cmEtZTgwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC1ibGFjay04NjExNDgyMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/3/7/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-16cups-black-88594237.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzIvMy83L2p1cmEtZTgwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC0xNmN1cHMtYmxhY2stODg1OTQyMzcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/8/9/jura-e80-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-9l-16cups-black-95117289.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvOC85L2p1cmEtZTgwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS05bC0xNmN1cHMtYmxhY2stOTUxMTcyODkuanBn
   Jura E80 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.9L 16kuppia Musta (33)
   Jura E80 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.9L 16kuppia Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   699, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   699, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (punainen)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/6/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-76256946.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/7/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-76256947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/9/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/0/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/1/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/2/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/3/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/2/2/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-90200722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/6/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-76256946.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvNC82L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLXJlZC03NjI1Njk0Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/7/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-76256947.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvNC83L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLXJlZC03NjI1Njk0Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/9/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065629.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi85L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLXJlZC04NzA2NTYyOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/0/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065630.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMy8wL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLXJlZC04NzA2NTYzMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/1/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065631.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMy8xL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLXJlZC04NzA2NTYzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/2/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065632.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMy8yL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLXJlZC04NzA2NTYzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/3/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-87065633.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMy8zL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLXJlZC04NzA2NTYzMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/2/2/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-red-90200722.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzcvMi8yL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLXJlZC05MDIwMDcyMi5qcGc=
   DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (punainen) (18)
   DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (punainen)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (musta)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/4/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-76256944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/5/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-76256945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/2/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/3/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/4/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/6/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/7/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/8/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/5/delonghi-dedica-style-ec-685-bk-freestanding-semi-auto-espresso-machine-1-1l-black-silver-88304415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/6/delonghi-dedica-style-ec-685-bk-freestanding-semi-auto-espresso-machine-1-1l-black-silver-88304416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/7/delonghi-dedica-style-ec-685-bk-freestanding-semi-auto-espresso-machine-1-1l-black-silver-88304417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/8/delonghi-dedica-style-ec-685-bk-freestanding-semi-auto-espresso-machine-1-1l-black-silver-88304418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/4/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-76256944.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvNC80L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLWJsYWNrLTc2MjU2OTQ0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/5/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-76256945.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvNC81L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLWJsYWNrLTc2MjU2OTQ1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/2/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065622.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi8yL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLWJsYWNrLTg3MDY1NjIyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/3/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065623.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi8zL2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLWJsYWNrLTg3MDY1NjIzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/4/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065624.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi80L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLWJsYWNrLTg3MDY1NjI0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/6/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065626.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi82L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLWJsYWNrLTg3MDY1NjI2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/7/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065627.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi83L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLWJsYWNrLTg3MDY1NjI3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/8/delonghi-ec-685-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1l-black-87065628.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi84L2RlbG9uZ2hpLWVjLTY4NS1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTFsLWJsYWNrLTg3MDY1NjI4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/5/delonghi-dedica-style-ec-685-bk-freestanding-semi-auto-espresso-machine-1-1l-black-silver-88304415.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzQvMS81L2RlbG9uZ2hpLWRlZGljYS1zdHlsZS1lYy02ODUtYmstZnJlZXN0YW5kaW5nLXNlbWktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stc2lsdmVyLTg4MzA0NDE1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/6/delonghi-dedica-style-ec-685-bk-freestanding-semi-auto-espresso-machine-1-1l-black-silver-88304416.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzQvMS82L2RlbG9uZ2hpLWRlZGljYS1zdHlsZS1lYy02ODUtYmstZnJlZXN0YW5kaW5nLXNlbWktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stc2lsdmVyLTg4MzA0NDE2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/7/delonghi-dedica-style-ec-685-bk-freestanding-semi-auto-espresso-machine-1-1l-black-silver-88304417.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzQvMS83L2RlbG9uZ2hpLWRlZGljYS1zdHlsZS1lYy02ODUtYmstZnJlZXN0YW5kaW5nLXNlbWktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stc2lsdmVyLTg4MzA0NDE3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/8/delonghi-dedica-style-ec-685-bk-freestanding-semi-auto-espresso-machine-1-1l-black-silver-88304418.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzQvMS84L2RlbG9uZ2hpLWRlZGljYS1zdHlsZS1lYy02ODUtYmstZnJlZXN0YW5kaW5nLXNlbWktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stc2lsdmVyLTg4MzA0NDE4LmpwZw==
   DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (musta) (17)
   DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (musta)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   169, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   169, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Siemens EQ.3 s300 kahvikone TI303203RW (titaani)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/8/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-65182758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/6/siemens-eq3-volautomaat-ti303203rw-68764576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/1/8/siemens-eq3-volautomaat-ti303203rw-69886218.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/4/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/5/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/6/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/7/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455147.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/8/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455148.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/9/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455149.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/5/0/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455150.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/5/1/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455151.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/1/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065581.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/2/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065582.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/4/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/5/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065585.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/6/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065586.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/8/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245618.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/9/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245619.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/0/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/1/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245621.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/2/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/3/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/4/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/5/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/6/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/7/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/8/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-65182758.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvNS84L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS02NTE4Mjc1OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/6/siemens-eq3-volautomaat-ti303203rw-68764576.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy82L3NpZW1lbnMtZXEzLXZvbGF1dG9tYWF0LXRpMzAzMjAzcnctNjg3NjQ1NzYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/1/8/siemens-eq3-volautomaat-ti303203rw-69886218.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzIvMS84L3NpZW1lbnMtZXEzLXZvbGF1dG9tYWF0LXRpMzAzMjAzcnctNjk4ODYyMTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/4/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455144.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvNC80L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS03MDQ1NTE0NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/5/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455145.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvNC81L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS03MDQ1NTE0NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/6/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455146.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvNC82L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS03MDQ1NTE0Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/7/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455147.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvNC83L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS03MDQ1NTE0Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/8/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455148.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvNC84L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS03MDQ1NTE0OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/9/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455149.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvNC85L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS03MDQ1NTE0OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/5/0/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455150.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvNS8wL3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS03MDQ1NTE1MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/5/1/siemens-eq-3-s300-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-70455151.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvNS8xL3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS03MDQ1NTE1MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/1/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065581.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvOC8xL3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS04NzA2NTU4MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/2/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065582.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvOC8yL3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS04NzA2NTU4Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/4/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065584.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvOC80L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS04NzA2NTU4NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/5/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065585.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvOC81L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS04NzA2NTU4NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/6/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-87065586.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvOC82L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS04NzA2NTU4Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/8/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245618.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS84L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYxOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/9/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245619.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS85L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYxOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/0/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245620.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi8wL3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYyMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/1/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245621.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi8xL3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYyMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/2/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245622.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi8yL3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYyMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/3/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245623.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi8zL3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYyMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/4/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245624.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi80L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYyNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/5/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245625.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi81L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYyNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/6/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245626.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi82L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYyNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/7/siemens-eq-3-s300-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-4l-2cups-black-titanium-94245627.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi83L3NpZW1lbnMtZXEtMy1zMzAwLWZyZWVzdGFuZGluZy1mdWxseS1hdXRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS00bC0yY3Vwcy1ibGFjay10aXRhbml1bS05NDI0NTYyNy5qcGc=
   Siemens EQ.3 s300 kahvikone TI303203RW (titaani) (8)
   Siemens EQ.3 s300 kahvikone TI303203RW (titaani)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   495, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   495, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • DeLonghi EC 850.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Valutus-kahvinkeitin 1L Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/8/4/delonghi-ec-850-m-18682784.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/8/7/delonghi-ec-850-m-21810987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/8/9/delonghi-ec-850-m-21810989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/9/1/delonghi-ec-850-m-21810991.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/9/2/delonghi-ec-850-m-21810992.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/5/3/delonghi-ec850-m-24382153.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/1/delonghi-ec-850-m-24835201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/3/delonghi-ec-850-m-24835203.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/5/delonghi-ec-850-m-24835205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/1/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/2/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/3/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/4/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/5/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/8/4/delonghi-ec-850-m-18682784.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvOC80L2RlbG9uZ2hpLWVjLTg1MC1tLTE4NjgyNzg0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/8/7/delonghi-ec-850-m-21810987.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzkvOC83L2RlbG9uZ2hpLWVjLTg1MC1tLTIxODEwOTg3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/8/9/delonghi-ec-850-m-21810989.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzkvOC85L2RlbG9uZ2hpLWVjLTg1MC1tLTIxODEwOTg5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/9/1/delonghi-ec-850-m-21810991.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzkvOS8xL2RlbG9uZ2hpLWVjLTg1MC1tLTIxODEwOTkxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/9/2/delonghi-ec-850-m-21810992.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzkvOS8yL2RlbG9uZ2hpLWVjLTg1MC1tLTIxODEwOTkyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/5/3/delonghi-ec850-m-24382153.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvNS8zL2RlbG9uZ2hpLWVjODUwLW0tMjQzODIxNTMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/1/delonghi-ec-850-m-24835201.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvMC8xL2RlbG9uZ2hpLWVjLTg1MC1tLTI0ODM1MjAxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/3/delonghi-ec-850-m-24835203.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvMC8zL2RlbG9uZ2hpLWVjLTg1MC1tLTI0ODM1MjAzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/5/delonghi-ec-850-m-24835205.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvMC81L2RlbG9uZ2hpLWVjLTg1MC1tLTI0ODM1MjA1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/1/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722561.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzUvNi8xL2RlbG9uZ2hpLWVjODUwLW0tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xbC0yY3Vwcy1zaWx2ZXItODQ3MjI1NjEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/2/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722562.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzUvNi8yL2RlbG9uZ2hpLWVjODUwLW0tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xbC0yY3Vwcy1zaWx2ZXItODQ3MjI1NjIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/3/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722563.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzUvNi8zL2RlbG9uZ2hpLWVjODUwLW0tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xbC0yY3Vwcy1zaWx2ZXItODQ3MjI1NjMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/4/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722564.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzUvNi80L2RlbG9uZ2hpLWVjODUwLW0tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xbC0yY3Vwcy1zaWx2ZXItODQ3MjI1NjQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/5/delonghi-ec850-m-espresso-machine-1l-2cups-silver-84722565.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzUvNi81L2RlbG9uZ2hpLWVjODUwLW0tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xbC0yY3Vwcy1zaWx2ZXItODQ3MjI1NjUuanBn
   DeLonghi EC 850.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Valutus-kahvinkeitin 1L Hopea (15)
   DeLonghi EC 850.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Valutus-kahvinkeitin 1L Hopea
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   279, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   279, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Braun kahvinkeitin KF520
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/1/braun-koffiezet-classic-kf5201-brkf5201--31812841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/1/braun-kf-520-freestanding-manual-drip-coffee-maker-10cups-white-87065831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/3/braun-kf-520-freestanding-manual-drip-coffee-maker-10cups-white-87065833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/7/8/braun-kf520-drip-coffee-maker-10cups-white-coffee-maker-89692778.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/2/braun-kf-520-freestanding-manual-drip-coffee-maker-10cups-white-94160102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/3/braun-kf-520-freestanding-manual-drip-coffee-maker-10cups-white-94160103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/1/braun-koffiezet-classic-kf5201-brkf5201--31812841.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNC8xL2JyYXVuLWtvZmZpZXpldC1jbGFzc2ljLWtmNTIwMS1icmtmNTIwMS0tMzE4MTI4NDEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/1/braun-kf-520-freestanding-manual-drip-coffee-maker-10cups-white-87065831.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMy8xL2JyYXVuLWtmLTUyMC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLWRyaXAtY29mZmVlLW1ha2VyLTEwY3Vwcy13aGl0ZS04NzA2NTgzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/3/braun-kf-520-freestanding-manual-drip-coffee-maker-10cups-white-87065833.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMy8zL2JyYXVuLWtmLTUyMC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLWRyaXAtY29mZmVlLW1ha2VyLTEwY3Vwcy13aGl0ZS04NzA2NTgzMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/7/8/braun-kf520-drip-coffee-maker-10cups-white-coffee-maker-89692778.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvNy84L2JyYXVuLWtmNTIwLWRyaXAtY29mZmVlLW1ha2VyLTEwY3Vwcy13aGl0ZS1jb2ZmZWUtbWFrZXItODk2OTI3NzguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/2/braun-kf-520-freestanding-manual-drip-coffee-maker-10cups-white-94160102.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMC8yL2JyYXVuLWtmLTUyMC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLWRyaXAtY29mZmVlLW1ha2VyLTEwY3Vwcy13aGl0ZS05NDE2MDEwMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/3/braun-kf-520-freestanding-manual-drip-coffee-maker-10cups-white-94160103.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMC8zL2JyYXVuLWtmLTUyMC1mcmVlc3RhbmRpbmctbWFudWFsLWRyaXAtY29mZmVlLW1ha2VyLTEwY3Vwcy13aGl0ZS05NDE2MDEwMy5qcGc=
   Braun kahvinkeitin KF520 (15)
   Braun kahvinkeitin KF520
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   39.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   39.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Siemens TE603201RW kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/0/7/siemens-te603201rw-25203007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/0/8/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/0/9/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677509.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/1/0/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/0/7/siemens-te603201rw-25203007.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMC83L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDFydy0yNTIwMzAwNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/0/8/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677508.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvMC84L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDFydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjU2Nzc1MDguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/0/9/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677509.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvMC85L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDFydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjU2Nzc1MDkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/1/0/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677510.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvMS8wL3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDFydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjU2Nzc1MTAuanBn
   Siemens TE603201RW kahvinkeitin (9)
   Siemens TE603201RW kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   719, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   719, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Siemens TC86303 Vapaasti seisova Valutus-kahvinkeitin 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/0/siemens-tc-86303-sensor-for-senses-19238520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/9/4/siemens-tc86303-coffee-maker-23753694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/7/siemens-tc86303-coffee-maker-55684977.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/8/siemens-tc86303-coffee-maker-55684978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/9/siemens-tc86303-coffee-maker-55684979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/0/siemens-tc86303-coffee-maker-55684980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/1/siemens-tc86303-coffee-maker-55684981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/0/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159830.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/1/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/2/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/3/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/4/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159834.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/5/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159835.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/0/siemens-tc-86303-sensor-for-senses-19238520.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzUvMi8wL3NpZW1lbnMtdGMtODYzMDMtc2Vuc29yLWZvci1zZW5zZXMtMTkyMzg1MjAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/9/4/siemens-tc86303-coffee-maker-23753694.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvOS80L3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjM3NTM2OTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/7/siemens-tc86303-coffee-maker-55684977.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvNy83L3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNTU2ODQ5NzcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/8/siemens-tc86303-coffee-maker-55684978.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvNy84L3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNTU2ODQ5NzguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/9/siemens-tc86303-coffee-maker-55684979.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvNy85L3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNTU2ODQ5NzkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/0/siemens-tc86303-coffee-maker-55684980.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvOC8wL3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNTU2ODQ5ODAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/1/siemens-tc86303-coffee-maker-55684981.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvOC8xL3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNTU2ODQ5ODEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/0/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159830.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvMy8wL3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1mcmVlc3RhbmRpbmctZHJpcC1jb2ZmZWUtbWFrZXItMS0yNWwtMTVjdXBzLWFudGhyYWNpdGUtc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci05NDE1OTgzMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/1/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159831.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvMy8xL3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1mcmVlc3RhbmRpbmctZHJpcC1jb2ZmZWUtbWFrZXItMS0yNWwtMTVjdXBzLWFudGhyYWNpdGUtc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci05NDE1OTgzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/2/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159832.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvMy8yL3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1mcmVlc3RhbmRpbmctZHJpcC1jb2ZmZWUtbWFrZXItMS0yNWwtMTVjdXBzLWFudGhyYWNpdGUtc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci05NDE1OTgzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/3/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159833.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvMy8zL3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1mcmVlc3RhbmRpbmctZHJpcC1jb2ZmZWUtbWFrZXItMS0yNWwtMTVjdXBzLWFudGhyYWNpdGUtc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci05NDE1OTgzMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/4/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159834.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvMy80L3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1mcmVlc3RhbmRpbmctZHJpcC1jb2ZmZWUtbWFrZXItMS0yNWwtMTVjdXBzLWFudGhyYWNpdGUtc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci05NDE1OTgzNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/5/siemens-tc86303-freestanding-drip-coffee-maker-1-25l-15cups-anthracite-silver-coffee-maker-94159835.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvMy81L3NpZW1lbnMtdGM4NjMwMy1mcmVlc3RhbmRpbmctZHJpcC1jb2ZmZWUtbWFrZXItMS0yNWwtMTVjdXBzLWFudGhyYWNpdGUtc2lsdmVyLWNvZmZlZS1tYWtlci05NDE1OTgzNS5qcGc=
   Siemens TC86303 Vapaasti seisova Valutus-kahvinkeitin 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin (13)
   Siemens TC86303 Vapaasti seisova Valutus-kahvinkeitin 1.25L 15kuppia Antrasiitti, Hopea kahvinkeitin
   crema crema
   119, 3pv (offer_sdt_3_days)
   crema crema
   119, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Siemens EQ.9 kahvikoneTI905201RW
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/2/2/siemens-ti905201rw-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-42786022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/5/siemens-ti905201rw-coffee-maker-44940575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/1/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/2/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/3/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/4/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722874.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/5/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/6/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/7/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/8/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/9/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/0/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/1/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/2/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722882.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/2/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/6/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/7/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/8/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/9/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/0/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065490.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/1/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/2/2/siemens-ti905201rw-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-42786022.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzAvMi8yL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci00Mjc4NjAyMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/5/siemens-ti905201rw-coffee-maker-44940575.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvNy81L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDQ5NDA1NzUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/1/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722871.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy8xL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/2/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722872.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy8yL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/3/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722873.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy8zL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/4/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722874.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy80L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/5/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722875.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy81L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/6/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722876.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy82L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/7/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722877.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy83L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/8/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722878.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy84L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/9/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722879.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNy85L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg3OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/0/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722880.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOC8wL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg4MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/1/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722881.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOC8xL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg4MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/2/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-84722882.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOC8yL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NDcyMjg4Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/2/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065482.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvOC8yL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NzA2NTQ4Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/6/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065486.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvOC82L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NzA2NTQ4Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/7/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065487.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvOC83L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NzA2NTQ4Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/8/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065488.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvOC84L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NzA2NTQ4OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/9/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065489.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvOC85L3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NzA2NTQ4OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/0/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065490.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvOS8wL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NzA2NTQ5MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/1/siemens-ti905201rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-2-3l-stainless-steel-coffee-maker-87065491.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvOS8xL3NpZW1lbnMtdGk5MDUyMDFydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTItM2wtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWNvZmZlZS1tYWtlci04NzA2NTQ5MS5qcGc=
   Siemens EQ.9 kahvikoneTI905201RW (6)
   Siemens EQ.9 kahvikoneTI905201RW
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   1499, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   1499, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Moccamaster K942 AO Vapaasti seisova Semiautomaattinen Valutus-kahvinkeitin 10kuppia Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/3/5/moccamaster-k942-ao-freestanding-semi-auto-drip-coffee-maker-10cups-silver-85914835.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/7/4/moccamaster-k942-ao-freestanding-semi-auto-drip-coffee-maker-10cups-silver-88597274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/3/5/moccamaster-k942-ao-freestanding-semi-auto-drip-coffee-maker-10cups-silver-85914835.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvMy81L21vY2NhbWFzdGVyLWs5NDItYW8tZnJlZXN0YW5kaW5nLXNlbWktYXV0by1kcmlwLWNvZmZlZS1tYWtlci0xMGN1cHMtc2lsdmVyLTg1OTE0ODM1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/7/4/moccamaster-k942-ao-freestanding-semi-auto-drip-coffee-maker-10cups-silver-88597274.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvNy80L21vY2NhbWFzdGVyLWs5NDItYW8tZnJlZXN0YW5kaW5nLXNlbWktYXV0by1kcmlwLWNvZmZlZS1tYWtlci0xMGN1cHMtc2lsdmVyLTg4NTk3Mjc0LmpwZw==
   Moccamaster K942 AO Vapaasti seisova Semiautomaattinen Valutus-kahvinkeitin 10kuppia Hopea (20)
   Moccamaster K942 AO Vapaasti seisova Semiautomaattinen Valutus-kahvinkeitin 10kuppia Hopea
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   159, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • DeLonghi ECAM22.110.SB
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/0/6/delonghi-ecam22-110-sb-21810006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/9/4/delonghi-ecam22-110-sb-23209794.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/9/5/delonghi-ecam22-110-sb-23209795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/4/delonghi-ecam22-110-sb-84722614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/5/delonghi-ecam22-110-sb-84722615.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/6/delonghi-ecam22-110-sb-84722616.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/7/delonghi-ecam22-110-sb-84722617.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/3/delonghi-ecam22-110-sb-86112183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/4/delonghi-ecam22-110-sb-86112184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/5/delonghi-ecam22-110-sb-86112185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/6/delonghi-ecam22-110-sb-86112186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/7/delonghi-ecam22-110-sb-86112187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/8/delonghi-ecam22-110-sb-86112188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/9/delonghi-ecam22-110-sb-86112189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/9/0/delonghi-ecam22-110-sb-86112190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/3/7/delonghi-ecam22-110-sb-90163337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/7/delonghi-ecam22-110-sb-94245497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/0/6/delonghi-ecam22-110-sb-21810006.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzAvMC82L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItMjE4MTAwMDYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/9/4/delonghi-ecam22-110-sb-23209794.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzcvOS80L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItMjMyMDk3OTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/9/5/delonghi-ecam22-110-sb-23209795.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzcvOS81L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItMjMyMDk3OTUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/4/delonghi-ecam22-110-sb-84722614.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzYvMS80L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODQ3MjI2MTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/5/delonghi-ecam22-110-sb-84722615.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzYvMS81L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODQ3MjI2MTUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/6/delonghi-ecam22-110-sb-84722616.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzYvMS82L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODQ3MjI2MTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/7/delonghi-ecam22-110-sb-84722617.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzYvMS83L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODQ3MjI2MTcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/3/delonghi-ecam22-110-sb-86112183.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvOC8zL2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODYxMTIxODMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/4/delonghi-ecam22-110-sb-86112184.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvOC80L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODYxMTIxODQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/5/delonghi-ecam22-110-sb-86112185.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvOC81L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODYxMTIxODUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/6/delonghi-ecam22-110-sb-86112186.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvOC82L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODYxMTIxODYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/7/delonghi-ecam22-110-sb-86112187.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvOC83L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODYxMTIxODcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/8/delonghi-ecam22-110-sb-86112188.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvOC84L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODYxMTIxODguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/9/delonghi-ecam22-110-sb-86112189.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvOC85L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODYxMTIxODkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/9/0/delonghi-ecam22-110-sb-86112190.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvOS8wL2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItODYxMTIxOTAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/3/7/delonghi-ecam22-110-sb-90163337.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzMvMy83L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItOTAxNjMzMzcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/7/delonghi-ecam22-110-sb-94245497.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvOS83L2RlbG9uZ2hpLWVjYW0yMi0xMTAtc2ItOTQyNDU0OTcuanBn
   DeLonghi ECAM22.110.SB (12)
   DeLonghi ECAM22.110.SB
   Proshop Proshop
   8.00024635529547 (73)
   338.43, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Proshop Proshop
   8.00024635529547 (73)
   338.43, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • DeLonghi Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (punavalkoinen)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/3/8/delonghi-minime-edg305-wb-21813138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/3/9/delonghi-minime-edg305-wb-21813139.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/2/delonghi-minime-edg305-wb-28324542.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/4/9/delonghi-minime-edg305-wb-freestanding-pod-coffee-machine-0-8l-black-white-87132949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/5/0/delonghi-minime-edg305-wb-freestanding-pod-coffee-machine-0-8l-black-white-87132950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/5/2/delonghi-minime-edg305-wb-freestanding-pod-coffee-machine-0-8l-black-white-87132952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/3/8/delonghi-minime-edg305-wb-21813138.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMy84L2RlbG9uZ2hpLW1pbmltZS1lZGczMDUtd2ItMjE4MTMxMzguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/3/9/delonghi-minime-edg305-wb-21813139.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMy85L2RlbG9uZ2hpLW1pbmltZS1lZGczMDUtd2ItMjE4MTMxMzkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/2/delonghi-minime-edg305-wb-28324542.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC8yL2RlbG9uZ2hpLW1pbmltZS1lZGczMDUtd2ItMjgzMjQ1NDIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/4/9/delonghi-minime-edg305-wb-freestanding-pod-coffee-machine-0-8l-black-white-87132949.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvNC85L2RlbG9uZ2hpLW1pbmltZS1lZGczMDUtd2ItZnJlZXN0YW5kaW5nLXBvZC1jb2ZmZWUtbWFjaGluZS0wLThsLWJsYWNrLXdoaXRlLTg3MTMyOTQ5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/5/0/delonghi-minime-edg305-wb-freestanding-pod-coffee-machine-0-8l-black-white-87132950.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvNS8wL2RlbG9uZ2hpLW1pbmltZS1lZGczMDUtd2ItZnJlZXN0YW5kaW5nLXBvZC1jb2ZmZWUtbWFjaGluZS0wLThsLWJsYWNrLXdoaXRlLTg3MTMyOTUwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/5/2/delonghi-minime-edg305-wb-freestanding-pod-coffee-machine-0-8l-black-white-87132952.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvNS8yL2RlbG9uZ2hpLW1pbmltZS1lZGczMDUtd2ItZnJlZXN0YW5kaW5nLXBvZC1jb2ZmZWUtbWFjaGluZS0wLThsLWJsYWNrLXdoaXRlLTg3MTMyOTUyLmpwZw==
   DeLonghi Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (punavalkoinen) (11)
   DeLonghi Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (punavalkoinen)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   79, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   79, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Jura A1 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.1L 9kuppia Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/2/jura-a1-piano-black-69690122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/2/1/jura-a1-pod-coffee-machine-1-1l-black-71381121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/6/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/7/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/8/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/9/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/5/0/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/9/5/jura-a1-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-1l-9cups-black-88593895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/9/4/jura-a1-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-1l-9cups-black-95117294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/2/jura-a1-piano-black-69690122.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMi8yL2p1cmEtYTEtcGlhbm8tYmxhY2stNjk2OTAxMjIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/2/1/jura-a1-pod-coffee-machine-1-1l-black-71381121.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzEvMi8xL2p1cmEtYTEtcG9kLWNvZmZlZS1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stNzEzODExMjEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/6/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvNC82L2p1cmEtYTEtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tcG9kLWNvZmZlZS1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stODQ3MjMwNDYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/7/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723047.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvNC83L2p1cmEtYTEtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tcG9kLWNvZmZlZS1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stODQ3MjMwNDcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/8/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723048.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvNC84L2p1cmEtYTEtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tcG9kLWNvZmZlZS1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stODQ3MjMwNDguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/9/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723049.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvNC85L2p1cmEtYTEtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tcG9kLWNvZmZlZS1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stODQ3MjMwNDkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/5/0/jura-a1-freestanding-fully-auto-pod-coffee-machine-1-1l-black-84723050.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvNS8wL2p1cmEtYTEtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tcG9kLWNvZmZlZS1tYWNoaW5lLTEtMWwtYmxhY2stODQ3MjMwNTAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/9/5/jura-a1-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-1l-9cups-black-88593895.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzgvOS81L2p1cmEtYTEtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLTFsLTljdXBzLWJsYWNrLTg4NTkzODk1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/9/4/jura-a1-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-1l-9cups-black-95117294.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvOS80L2p1cmEtYTEtZnJlZXN0YW5kaW5nLWZ1bGx5LWF1dG8tZXNwcmVzc28tbWFjaGluZS0xLTFsLTljdXBzLWJsYWNrLTk1MTE3Mjk0LmpwZw==
   Jura A1 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.1L 9kuppia Musta (11)
   Jura A1 Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.1L 9kuppia Musta
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   495, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   495, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • Siemens TE603209RW Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.7L Musta kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/0/siemens-te603209rw-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-43879340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/4/siemens-te603209rw-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-45649074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/6/siemens-te603209rw-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-45915516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/2/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076492.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/3/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076493.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/4/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/5/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076495.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/6/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/7/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/8/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/5/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/6/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/7/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722897.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/8/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722898.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/9/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/0/0/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722900.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/7/5/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-94245575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/0/siemens-te603209rw-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-43879340.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzMvNC8wL3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTQzODc5MzQwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/4/siemens-te603209rw-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-45649074.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzAvNy80L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTQ1NjQ5MDc0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/6/siemens-te603209rw-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-45915516.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMS82L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTQ1OTE1NTE2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/2/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076492.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvOS8yL3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDcwNzY0OTIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/3/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076493.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvOS8zL3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDcwNzY0OTMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/4/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076494.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvOS80L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDcwNzY0OTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/5/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076495.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvOS81L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDcwNzY0OTUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/6/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076496.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvOS82L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDcwNzY0OTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/7/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076497.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvOS83L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDcwNzY0OTcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/8/siemens-te603209rw-coffee-maker-47076498.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvOS84L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDcwNzY0OTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/5/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722895.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOS81L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTg0NzIyODk1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/6/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722896.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOS82L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTg0NzIyODk2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/7/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722897.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOS83L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTg0NzIyODk3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/8/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722898.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOS84L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTg0NzIyODk4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/9/9/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722899.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOS85L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTg0NzIyODk5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/0/0/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-84722900.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvMC8wL3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTg0NzIyOTAwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/7/5/siemens-te603209rw-freestanding-fully-auto-espresso-machine-1-7l-black-coffee-maker-94245575.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvNy81L3NpZW1lbnMtdGU2MDMyMDlydy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnVsbHktYXV0by1lc3ByZXNzby1tYWNoaW5lLTEtN2wtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTk0MjQ1NTc1LmpwZw==
   Siemens TE603209RW Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.7L Musta kahvinkeitin (10)
   Siemens TE603209RW Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.7L Musta kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   899, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   899, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • Miele kahvikone CM6350 (musta)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/1/8/miele-cm-6350-obsidiaan-zwart-77569918.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/1/9/miele-cm-6350-obsidiaan-zwart-77711019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/1/8/miele-cm-6350-obsidiaan-zwart-78504018.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/5/miele-cm6350-espressomachine-84506755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/6/miele-cm6350-espressomachine-84506756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/7/miele-cm6350-espressomachine-84506757.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/8/miele-cm6350-espressomachine-84506758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/9/miele-cm6350-espressomachine-84506759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/0/miele-cm6350-espressomachine-84506760.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/1/miele-cm6350-espressomachine-84506761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/2/miele-cm6350-espressomachine-84506762.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/4/0/miele-kahvikone-cm6350-musta-teras--87065640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/7/miele-kahvikone-cm6350-musta-teras--87065697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/1/8/miele-cm-6350-obsidiaan-zwart-77569918.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzkvMS84L21pZWxlLWNtLTYzNTAtb2JzaWRpYWFuLXp3YXJ0LTc3NTY5OTE4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/1/9/miele-cm-6350-obsidiaan-zwart-77711019.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzAvMS85L21pZWxlLWNtLTYzNTAtb2JzaWRpYWFuLXp3YXJ0LTc3NzExMDE5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/1/8/miele-cm-6350-obsidiaan-zwart-78504018.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzAvMS84L21pZWxlLWNtLTYzNTAtb2JzaWRpYWFuLXp3YXJ0LTc4NTA0MDE4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/5/miele-cm6350-espressomachine-84506755.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvNS81L21pZWxlLWNtNjM1MC1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODQ1MDY3NTUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/6/miele-cm6350-espressomachine-84506756.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvNS82L21pZWxlLWNtNjM1MC1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODQ1MDY3NTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/7/miele-cm6350-espressomachine-84506757.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvNS83L21pZWxlLWNtNjM1MC1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODQ1MDY3NTcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/8/miele-cm6350-espressomachine-84506758.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvNS84L21pZWxlLWNtNjM1MC1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODQ1MDY3NTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/5/9/miele-cm6350-espressomachine-84506759.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvNS85L21pZWxlLWNtNjM1MC1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODQ1MDY3NTkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/0/miele-cm6350-espressomachine-84506760.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvNi8wL21pZWxlLWNtNjM1MC1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODQ1MDY3NjAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/1/miele-cm6350-espressomachine-84506761.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvNi8xL21pZWxlLWNtNjM1MC1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODQ1MDY3NjEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/2/miele-cm6350-espressomachine-84506762.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvNi8yL21pZWxlLWNtNjM1MC1lc3ByZXNzb21hY2hpbmUtODQ1MDY3NjIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/4/0/miele-kahvikone-cm6350-musta-teras--87065640.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvNC8wL21pZWxlLWthaHZpa29uZS1jbTYzNTAtbXVzdGEtdGVyYXMtLTg3MDY1NjQwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/7/miele-kahvikone-cm6350-musta-teras--87065697.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOS83L21pZWxlLWthaHZpa29uZS1jbTYzNTAtbXVzdGEtdGVyYXMtLTg3MDY1Njk3LmpwZw==
   Miele kahvikone CM6350 (musta) (10)
   Miele kahvikone CM6350 (musta)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   1299, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   1299, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • DeLonghi ECP 31.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1.1L 2kuppia Musta kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/4/delonghi-ecp-31-21-coffee-maker-46194864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/5/delonghi-ecp-31-21-coffee-maker-46194865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/6/delonghi-ecp-31-21-coffee-maker-46194866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/4/delonghi-ecp-31-21-coffee-maker-46194864.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvNi80L2RlbG9uZ2hpLWVjcC0zMS0yMS1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDYxOTQ4NjQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/5/delonghi-ecp-31-21-coffee-maker-46194865.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvNi81L2RlbG9uZ2hpLWVjcC0zMS0yMS1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDYxOTQ4NjUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/6/delonghi-ecp-31-21-coffee-maker-46194866.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvNi82L2RlbG9uZ2hpLWVjcC0zMS0yMS1jb2ZmZWUtbWFrZXItNDYxOTQ4NjYuanBn
   DeLonghi ECP 31.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1.1L 2kuppia Musta kahvinkeitin (15)
   DeLonghi ECP 31.21 Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1.1L 2kuppia Musta kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   109, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.083333333333333 (1)
   109, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
  2 17
  • Quick filters (quick_questions):
   • Täysautomaatti DEFAULT
    • ta_ysautomaattinen
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Jauhettu DEFAULT
    • jauhettu_kahvi
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Krups DEFAULT
    • krups
   • Paulig DEFAULT
    • paulig
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Bialetti DEFAULT
    • bialetti
   • Moccamaster DEFAULT
    • moccamaster
   • Delonghi EC 680 DEFAULT
    • delonghi_ec_680
   • Philips 2100 DEFAULT
    • philips_2100_series
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 60€ (budget)
   • 60€ - 100€ (low)
   • 100€ - 200€ (medium)
   • > 200€ (high)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
  • Kahvin määrä kuppeina (kapasiteetti_kuppeina):
   • < 2 (kapasiteetti_kuppeina_2)
   • 2 - 10 (kapasiteetti_kuppeina_2_10)
   • 10 - 12 (kapasiteetti_kuppeina_10_12)
   • ≥ 12 (kapasiteetti_kuppeina_12)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Lisäominaisuudet (extras_espresso_machine):
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maitosäiliö (maitosa_ilio_)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Kahvin vahvuuden säätö (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Integroitu kahvimylly (sisa_a_nrakennettu_jauhin)
   • Sisäänrakennettu maidonvaahdotin (sisa_a_nrakennettu_maidonvaahdotin)
  • Vesisäiliön tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1 litraa (vesisa_ilio_tilavuus_1)
   • 1 litraa - 1.3 litraa (vesisa_ilio_tilavuus_1_1.3)
   • 1.3 litraa - 1.8 litraa (vesisa_ilio_tilavuus_1.3_1.8)
   • ≥ 1.8 litraa (vesisa_ilio_tilavuus_1.8)
  • Paino (paino_g):
   • < 2800 g (paino_g_2800)
   • 2800 g - 7200 g (paino_g_2800_7200)
   • 7200 g - 9600 g (paino_g_7200_9600)
   • ≥ 9600 g (paino_g_9600)
  • Leveys (leveys):
   • < 195 mm (leveys_200)
   • 195 mm - 240 mm (leveys_200_240)
   • 240 mm - 280 mm (leveys_240_280)
   • ≥ 280 mm (leveys_280)
  • Juomatyypit (juomien_tyyppi):
   • Americano (americano)
   • Caffe crema (caffe_crema)
   • Caffe latte (caffe_latte)
   • Caffe lungo (caffe_lungo)
   • Cappuccino (cappuccino)
   • Espresso Espresso espressokeitin (espresso)
   • Kahvi (kahvi)
   • Kuuma maito (kuuma_maito)
   • Kuuma vesi (kuuma_vesi)
   • Latte macchiato (latte_macchiato)
   • Pitkä (pitka_)
   • Ristretto (ristretto)
   • Tee (tee)
  • Kahvin valmistus (ka_ytta_ja_ysta_va_llisyys):
   • Automaattisen maidonlisäysmahdollisuuden (automaattisen_maidonlisa_ysmahdollisuuden)
   • Valmistaa itse: tehdä joka kerta kupin haluamallani tavalla (valmistaa_itse_tehda_joka_kerta_kupin_haluamallani_tavalla)
   • Valmistaa kupillisen kahvia ilman ongelmia (valmistaa_kupillisen_kahvia_ilman_ongelmia)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • jauhettu kahvi (jauhettu_kahvi)
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvinappi (kahvinappi)
   • Kahvin purut (kahvin_purut)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
  • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila):
   • Kyllä (kylla_)
  • Malli (group):
   • DeLonghi Dolce Gusto (delonghi_dolce_gusto)
   • DeLonghi EC 680 (delonghi_ec_680)
   • DeLonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • DeLonghi Nespresso (delonghi_nespresso)
   • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
   • Krups Dolce Gusto Piccolo (krups_dolce_gusto_piccolo)
   • Krups Nespresso (krups_nespresso)
   • Nespresso Nespresso (nespresso_nespresso)
   • Paulig Cupsolo (paulig_cupsolo)
   • Philips 2100 series (philips_2100_series)
   • Siemens TE (siemens_te)
  • Keittimen tekniikka (kahviteknologia):
   • Espressokeitin (espresso_machine)
   • Perkolaattori (liedenpa_a_llinen)
   • Pressopannu (pressopannu)
   • Dripper (valua)
  • Android-laite-yhteensopiva (android_laite_yhteensopiva):
   • Android 4.4 or higher, screen size is 7 inch (android_4_4_or_higher_screen_size_is_7_inch)
  • Syvyys cm (syvyys_cm):
   • 8 cm (syvyys_cm_8.0)
   • 18 cm (syvyys_cm_18.0)
  • Nopea lämmitys (nopea_la_mmitys):
   • Kyllä (kylla_)
  • Kuumien ja kylmien juomien valmistus (kuumien_ja_kylmien_juomien_valmistus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Suodatinpussin koko (suodatinpussin_koko):
   • 4 (4)
  • Materiaali (materiaali):
   • Alumiini (alumiini)
   • Lasi (lasi)
   • Muovi (muovi)
   • Muut materiaalit (muut_materiaalit)
   • Rauta (rauta)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Tilavuus (tilavuus):
   • 0.35 litraa (tilavuus_0.35)
   • 0.75 litraa (tilavuus_0.75)
   • 1.0 litraa (tilavuus_1.0)
   • 1.1 litraa (tilavuus_1.1)
   • 1.2 litraa (tilavuus_1.2)
   • 1.25 litraa (tilavuus_1.25)
   • 1.4 litraa (tilavuus_1.4)
   • 1.7 litraa (tilavuus_1.7)
   • 1.8 litraa (tilavuus_1.8)
  • Halkaisija (halkaisija):
   • 8.3 mm (halkaisija_8.3)
   • 11.5 mm (halkaisija_11.5)
  • Määrä per kerros (ma_a_ra_per_kerros):
   • 11 kpl (11_kpl)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi