x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Readme.fi Oy Historia Ja Politiikka

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}
  0 - 24
  • Readme.fi Oy Minun sukupuuni (täytettävä kirja)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136712560.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Minun sukupuuni (täytettävä kirja) Minun sukupuuni (täytettävä kirja) Minun sukupuuni (täytettävä kirja) Minun sukupuuni on ulkoasultaan kaunis kirja oman perheen ja suvun historian muistiin kirjaamista varten. Siinä on omat osionsa muun muassa perheen yhteisille ja perheenjäsenten henkilökohtaisille tiedoille, esipolvitauluille, perheen perinteille ja aikaansaannoksille, merkittäville tapahtumille ja valokuville. Kirjan täyttäminen on ohjeistettu selkeästi, ja mukana on myös opastusta sukututkimuksen tekemiseen. Näiden kansien väliin voit koota tietoja kummaltakin puolelta perhettäsi. Jokaisell... (6)
   Readme.fi Oy Minun sukupuuni (täytettävä kirja)
   • 09789523217485
   2
   good_buy
   22.20 EUR
  • Readme.fi Oy Kansa taisteli : miehet kertovat
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/83975952.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Kansa taisteli : miehet kertovat Kansa taisteli : miehet kertovat Kansa taisteli : miehet kertovat Kansa taisteli - Miehet kertovat oli suomalainen talvisodan, jatkosodan ja Lapin sodan tositarinoita julkaissut aikakauslehti. Lehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1957 ja jatkoi ilmestymistään aina vuoteen 1986 asti. Nyt ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella julkaistaan tämän suuren suosion saaneen lehden mielenkiintoisimmat tositarinat yksien kansien välissä. Luvassa on vaikuttava suurteos sodan kokeneiden miesten kertomana. (4)
   Readme.fi Oy Kansa taisteli : miehet kertovat
   • 09789523214347
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Harry Potter : sauva valitsee velhonsa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120179072.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Harry Potter : sauva valitsee velhonsa Harry Potter : sauva valitsee velhonsa Harry Potter : sauva valitsee velhonsa Matka taikamaailmaan alkaa Ollivandersin taikasauva-kaupasta - siellä vierailevat niin puuskupuhit kuin luihuiset, vanhojen velhoperheiden kasvatit sekä ensi kertaa viistokujalle astuvat noidat tai velhot. Tämän taianomaisen kirjan avulla Harry Potter -elokuvien ystävät pääsevät tutkimaan Ollivandersin taikasauvakauppaa ja taikasauvojen salaisuuksia. Kokeile taikasauvaasi ja lue Harry Potter -elokuvien maagisista hetkistä! Uudessa sauvassasi on seitsemän erilaista loitsuääntä. Heilauta sitä o... (2)
   Readme.fi Oy Harry Potter : sauva valitsee velhonsa
   • 09789523216389
   2
   27.40 EUR
  • Readme.fi Oy Taidemaalarien tekniikat : ammattilaisten salaisuudet vaiheittaisina ohjeina
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157357416.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Taidemaalarien tekniikat : ammattilaisten salaisuudet vaiheittaisina ohjeina Taidemaalarien tekniikat : ammattilaisten salaisuudet vaiheittaisina ohjeina Taidemaalarien tekniikat : ammattilaisten salaisuudet vaiheittaisina ohjeina Haluatko kokeilla kykyjäsi taidemaalauksen parissa tai kehittää taitojasi? Mietitkö valintaa vesivärien, akryylivärien ja öljyvärien välillä? Taidemaalarien tekniikat sopii juuri sinulle. Kirjassa tutustutaan ensin perustaitoihin; opit hiomaan havainnointikykyjäsi, valitsemaan maalauksen aiheen ja piirtämään viivapiirroksia. Perusteiden jälkeen perehdytään syvällisemmin työskentelyyn vesivärien, akryylivärien ja öljyvärien parissa. Ammattimaiset kuvataiteilijat tarjoavat lukijalle rohkaisua j... (2)
   Readme.fi Oy Taidemaalarien tekniikat : ammattilaisten salaisuudet vaiheittaisina ohjeina
   • 09789523213760
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Suomalaiset sotilaat muukalaislegioonassa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157414396.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Suomalaiset sotilaat muukalaislegioonassa Suomalaiset sotilaat muukalaislegioonassa Suomalaiset sotilaat muukalaislegioonassa Ranskan tarunhohtoisen muukalaislegioonan riveihin on Suomesta matkannut kautta aikain merimiehiä, seikkailijoita ja sotasankareita - sekä tämän päivän suomalaisia miehiä, jotka haluavat vakuuttavan työkokemuksen turvallisuusalalle. Miehistä monet ovat kohonneet legendoiksi, kuten Kollaan sankari Aarne Marokon kauhu Juutilainen, Per Sahara Andersson tai Kyösti Karl Peters Pietiläinen. Arkistot ovat olleet vuosia suljettuina, joten kattavaa tietoa legioonassa palvelleista suomalaisista on ollu... (2)
   Readme.fi Oy Suomalaiset sotilaat muukalaislegioonassa
   • 09789523730496
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Suomen historia : visuaalinen aikamatka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144082283.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Suomen historia : visuaalinen aikamatka Suomen historia : visuaalinen aikamatka Suomen historia : visuaalinen aikamatka Haluatko tutustua Suomen historiaan suurten kuvien avulla nautinnollisesti ja nopeasti? Kirja kertoo suurten kuvien ja lyhyiden tekstien avulla Suomen historiasta ensimmäisten ihmisten saapumisesta nykyaikaan asti. Teos on jaoteltu aikakausittain, ja asiat on esitetty nopeasti luettavassa muodossa. Kirjassa on kaikki olennainen Suomen historiasta ja lisäksi jännittäviä tarinoita ja mielenkiintoisia faktoja. Kaikki ne kertovat kotimaastamme omalla tavallaan. Osa on perusasioita, osa puolestaan... (2)
   Readme.fi Oy Suomen historia : visuaalinen aikamatka
   • 09789523217515
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Kansa sodassa : kotirintaman ratkaiseva merkitys
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157409238.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Kansa sodassa : kotirintaman ratkaiseva merkitys Kansa sodassa : kotirintaman ratkaiseva merkitys Kansa sodassa : kotirintaman ratkaiseva merkitys Kirjassa pureudutaan Suomessa sotavuosina 1939-1945 suoritettuun vapaaehtoiseen talkootoimintaan sekä maanpuolustuksen ja isänmaan hyväksi tehtyyn varainkeräystyöhön. Kirja on ensimmäinen julkaisu, jossa aihetta käsitellään kattavasti ja kootusti. Aiheeseen liittyvän materiaalin lisäksi kirjassa tuodaan esiin tapahtumiin liittyviä taustatietoja ja esitellään mukana olleita järjestöjä ja henkilöitä. Kansalaisten sotavuosina suorittama talkootyö oli korvaamaton ja kansantaloudellisesti merkittä... (1)
   Readme.fi Oy Kansa sodassa : kotirintaman ratkaiseva merkitys
   • 09789523730045
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Antiikkia - Ostajan opas
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/81724084.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Antiikkia - Ostajan opas Antiikkia - Ostajan opas Antiikkia - Ostajan opas Tavara vaihtaa omistajaa tiuhaan tahtiin. Huutokaupat, löytöjen metsästys ja tavaroiden kierrätys ovat kovassa suosiossa. Antiikki ja taide ovat loputon aarreaitta yhtä hyvin persoonalliselle sisustajalle, keräilystä kiinnostuneelle kuin sijoittamista suunnittelevallekin. Todellisia löytöjä voi tehdä kuitenkin vain tietämällä tarpeeksi esineistä. Tieto on valtaa - ja sitä tietoa tarjoaa tämä teos. Kyseessä on kätevä käsikirja, jonka avulla pääsee sukeltamaan historiaa huokuvien esineiden lumo... (1)
   Readme.fi Oy Antiikkia - Ostajan opas
   • 09789523214163
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy 10 askelta: eläimet (täytettävä kirja)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136307194.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy 10 askelta: eläimet (täytettävä kirja) 10 askelta: eläimet (täytettävä kirja) 10 askelta: eläimet (täytettävä kirja) 10 askelta: Eläimet -teoksen avulla taiteilijanalut oppivat piirtämään 75 eläintä. Kirjassa annetaan seikkaperäiset ohjeet niin villieläinten, meren olentojen, metsän asukkien, hyötyeläinten kuin lemmikkienkin taiteiluun. Käymme läpi perustarvikkeita ja valotamme värittämistekniikoita. (1)
   Readme.fi Oy 10 askelta: eläimet (täytettävä kirja)
   • 09789523217492
   2
   17.30 EUR
  • Readme.fi Oy Rock-kitara (+cd) : opas rockin soittamiseen, äänittämiseen ja esittämiseen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101488699.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Rock-kitara (+cd) : opas rockin soittamiseen, äänittämiseen ja esittämiseen Rock-kitara (+cd) : opas rockin soittamiseen, äänittämiseen ja esittämiseen Rock-kitara (+cd) : opas rockin soittamiseen, äänittämiseen ja esittämiseen Sisältää ilmaisen interaktiivisen valmennus- CD:n - opiskele itse omalla tahdilla! Tämä ainutlaatuinen audiovisuaalinen kurssi sisältää kaiken tarvittavan tiedon sähkökitaran soiton opetteluun. - Soveltuu täysin aloittelijoista aina jo perusteet osaaviin - Kattaa tyylit klassisesta heavy rockista nu-metaliin - Yksinkertaiset sointutaulukot, tabulatuurit ovat helppo ja havainnollinen tie soittamiseen - 74-minuuttisen CD:n avulla vahvistetaan opittuja asioita jokaisen oppitunnin jälkeen. Sisält... (1)
   Readme.fi Oy Rock-kitara (+cd) : opas rockin soittamiseen, äänittämiseen ja esittämiseen
   • 09789522208972
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy UKK : nälkämaan kuningas
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135550174.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy UKK : nälkämaan kuningas UKK : nälkämaan kuningas UKK : nälkämaan kuningas Uskomatonta mutta totta: Kekkosen elämästä kansankielellä kertova aineisto on tutkimaton ja käyttämätön! Se antaa aivan uudenlaisen ruohonjuuritason kuvan Kekkosesta. Tässä mielessä teos on uraa uurtava. Koko lähdeaineisto on kasvanut korkoa arkistossa 33 vuotta! Aineiston henki kumpuaa kuin jostakin Pohjois-Koreasta tai DDR:stä - Suurta Johtajaa katsellaan alhaalta ylöspäin ja ihastellaan hänen ihmetekojaan... U. Kafkamaista! Kansanihmisten ja hieman koulutetumpienkin Kekkosen tavanneiden ih... (1)
   Readme.fi Oy UKK : nälkämaan kuningas
   • 09789523217577
   2
   26.80 EUR
  • Readme.fi Oy Simo Häyhän perintö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166205894.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Simo Häyhän perintö Simo Häyhän perintö Simo Häyhän perintö Kirjan nimi perustuu siihen, että osoitan kirjassa Simo Häyhän saavutusten merkityksen tarkka-ammunnan ymmärtämisen kannalta. Ilman ampumataitoa Simo Häyhä ei olisi menestynyt taistelukentällä. Perintö on sitä, mitä Simo Häyhä myöhemmille sukupolville jätti. Tämä on aineetonta perintöä. Aineettomalla perinnöllä voidaan ymmärtää asennetta, sotilaan ammattitaidon merkitystä, sitoutumista annettuun tehtävään sekä omaa esimerkillistä toimintaa. Simo Häyhän esimerkillinen toiminta oli osaltaan luo... (1)
   Readme.fi Oy Simo Häyhän perintö
   • 09789523730809
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Urho Kekkosen elämä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157414331.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Urho Kekkosen elämä Urho Kekkosen elämä Urho Kekkosen elämä Pielaveden Lepikon torpasta Kajaanin kautta Tamminiemeen päätynyt Urho Kaleva Kekkonen oli muutakin kuin lahjakas yleisurheilija, kirjoittaja ja ainutlaatuisen poliittisen uran tehnyt valtio-mies. Hän oli sosiaalinen ja määrätietoinen työmyyrä, joka viihtyi sekä jätkien että maailman huippujohtajien seurassa. Lakitieteen tohtori Urho Kekkonen toimi yli 25 vuotta Suomen tasavallan presidenttinä, pidempään kuin kukaan muu. Sitä ennen hän oli ollut oikeus- ja sisäministeri, eduskunnan puhemies s... (1)
   Readme.fi Oy Urho Kekkosen elämä
   • 09789523730519
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Rakasta vesivärejä (täytettävä kirja) : kehity loistavaksi maalaajaksi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136610038.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Rakasta vesivärejä (täytettävä kirja) : kehity loistavaksi maalaajaksi Rakasta vesivärejä (täytettävä kirja) : kehity loistavaksi maalaajaksi Rakasta vesivärejä (täytettävä kirja) : kehity loistavaksi maalaajaksi Rakasta vesivärejä esittelee suositun akvarellitaiteilija ja työpajaohjaaja Ana Victoria Calderonin mutkattomia ja askel askeleelta eteneviä vesiväritekniikoita, joiden avulla maalaat nykyaikaisia teemoja. Tutustu olennaisimpiin taidetarvikkeisiin, kuten erilaisiin maaleihin, papereihin ja siveltimiin. Lisäksi saat vaihtoehtoja vesiväritöidesi paranteluun. Opi hallitsemaan perustekniikat. Aloita helpoista tehtävistä, opi kerrostamaan värejä ja tutustu vesivärien luonteeseen. Kirja johdattel... (1)
   Readme.fi Oy Rakasta vesivärejä (täytettävä kirja) : kehity loistavaksi maalaajaksi
   • 09789523218086
   2
   19.50 EUR
  • Readme.fi Oy Opiskelutaidot : auta koululaista parempiin tuloksiin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157360449.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Opiskelutaidot : auta koululaista parempiin tuloksiin Opiskelutaidot : auta koululaista parempiin tuloksiin Opiskelutaidot : auta koululaista parempiin tuloksiin Onko opiskelu haastavaa? Opiskelutaidot sisältää ratkaisuja turhautuneiden koululaisten ja vanhempien ongelmiin. Sen innovatiivisessa, visuaalisessa sisällössä yhdistyvät värikkäät kaaviot ja kuvat vaiheittaisiin ohjeisiin, jotka tekevät oppimisesta ennennäkemättömän helppoa. Tässä oppaassa käsitellään keskeisiä taitoja, kuten järjestelemistä, aikatauluja, oppimistyylejä, motivaatiota, kertausmenetelmiä ja kokeita. Sen ansiosta vanhemmat ja koululaiset ymmärtävät vaikeimmatkin käsitteet. Opis... (1)
   Readme.fi Oy Opiskelutaidot : auta koululaista parempiin tuloksiin
   • 09789523214408
   2
   26.80 EUR
  • Readme.fi Oy Mannerheim : koko tarina
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136335618.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Mannerheim : koko tarina Mannerheim : koko tarina Mannerheim : koko tarina Carl Gustaf Emil Mannerheim (1867-1951) on itsenäisen Suomen historiaan eniten vaikuttanut henkilö. Tämä kirja kertoo kuinka nuoresta häiriköstä tuli itsenäisyytemme vankin takuumies. (1)
   Readme.fi Oy Mannerheim : koko tarina
   • 09789523216334
   2
   32.60 EUR
  • Readme.fi Oy Valokuvaus harrastuksena - Luontokuvaajan opas
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135339178.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Valokuvaus harrastuksena - Luontokuvaajan opas Valokuvaus harrastuksena - Luontokuvaajan opas Valokuvaus harrastuksena - Luontokuvaajan opas Tämä kirja opastaa monipuoliseen luontokuvaukseen ytimekkäin ja helpoin ohjein. Ensimmäisessä luvussa perehdytään kameran olennaisimpiin säätöihin ja niiden vaikutuksiin niin kuvauksessa kuin kuvissakin. Seuraavissa luvuissa tutustutaan lintuihin, nisäkkäisiin, matelijoihin, hyönteisiin ja kasveihin, ja mistä ja milloin niitä voi löytää. Maisemakuvauksessa käydään läpi auringonnousu, sumu, sateenkaari, liikkuva vesi, tähdet ja monia muita kohteita. Kaikista näistä kerrotaan, mitä pitää huomio... (1)
   Readme.fi Oy Valokuvaus harrastuksena - Luontokuvaajan opas
   • 09789523215887
   2
   25.70 EUR
  • Readme.fi Oy Kansa taisteli : miehet kertovat II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116492130.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Kansa taisteli : miehet kertovat II Kansa taisteli : miehet kertovat II Kansa taisteli : miehet kertovat II Kansa taisteli - Miehet kertovat oli suomalainentalvisodan, jatkosodan ja Lapin sodan tositarinoita julkaissut aikakauslehti. Lehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1957 ja jatkoi ilmestymistään aina vuoteen 1986 asti. Nyt ensimmäinen kooste saa jatkoa ja luvassa on lisää suuren suosion saaneen lehden mielenkiintoisimpia tositarinoita yksien kansien välissä. Luvassa on vaikuttava suurteos sodan kokeneiden miesten kertomana. (1)
   Readme.fi Oy Kansa taisteli : miehet kertovat II
   • 09789523215924
   2
   27.30 EUR
  • Readme.fi Oy Sotalentäjät : Suomi sodassa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144081727.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Sotalentäjät : Suomi sodassa Sotalentäjät : Suomi sodassa Sotalentäjät : Suomi sodassa Suomen Ilmailutarhan eli ilmavoimien voidaan katsoa syntyneen maassamme 6. maaliskuuta 1918, jolloin luutnantti Kindberg lensi Ruotsista kreivi Eric von Rosenin lahjoittaman koneen Vaasaan. Huutavasta kalustopulasta huolimatta 1920-luku oli lentäjille ja mekaanikoille varsin romanttista aikaa. Elettiin kieltolain varjossa. Vesikoneiden harjoituslennot suuntautuivat yhä useammin etelään, Suomenlahdelle, missä aluevesirajan tuntumassa kellui useita virolaisia pirtulaivoja. Kone laskeutui alukse... (1)
   Readme.fi Oy Sotalentäjät : Suomi sodassa
   • 09789523218277
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy 1918 : Suomen synty ja sisällissota
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137395067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157389121.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy 1918 : Suomen synty ja sisällissota 1918 : Suomen synty ja sisällissota 1918 : Suomen synty ja sisällissota Miten Suomi syntyi ja mitä tapahtui vuoden 1918 sisällissodassa? Miksi Lenin antoi Suomen itsenäistyä? Oliko Suomea ennen Venäjän vallan aikaa? Entä millaista sinun elämäsi olisi ollut, jos olisit syntynyt 200 tai 150 vuotta aiemmin? Ajanjakson vuodesta 1808 vuoteen 1918 kattava kirja vie sinut Porvoon torille, kun kasakat ratsastavat kaupunkiin vuonna 1808 ja tanssiaisiin katselemaan, kun Aleksanteri I tanssittaa kauniita daameja. Pääset myös tuntemaan, millaista oli olla kiertelevä kulkuri ... (1)
   Readme.fi Oy 1918 : Suomen synty ja sisällissota
   • 09789523216587
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Mannerheim : Puolan vuodet
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157414319.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Mannerheim : Puolan vuodet Mannerheim : Puolan vuodet Mannerheim : Puolan vuodet Mannerheim - Puolan vuodet teos sisältää lukuisia ennen näkemättömiä dokumentteja ja valokuvia Mannerheimin Puolayhteyksistä. Lukuisat asiantuntijoiden artikkelit antavat taustaa myös Puolan ja Suomen yhteyksille ja diplomaattisuhteille, joiden 100 -vuotisjuhlaa vietetään kuluvana vuonna 2020 Muistelmissaan Mannerheim kirjoittaa seitsemästä Puolan vuodestaan, jotka olivat hänen elämänsä parhaat. Valmistuttuaan v.1899 Pietarin ratsuväenkoulusta, Mannerheim määrättiin 15. Aleksandran rakuunaryk... (1)
   Readme.fi Oy Mannerheim : Puolan vuodet
   • 09789523730939
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Sotavankina Venäjällä : Suomen kautta kotiin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157409279.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Sotavankina Venäjällä : Suomen kautta kotiin Sotavankina Venäjällä : Suomen kautta kotiin Sotavankina Venäjällä : Suomen kautta kotiin Saksan keisarillisen armeijan luutnantti Fritz Güthin muistelmissa lukijalle avautuu monta erilaista maailmaa: ensimmäisen maailmansodan itärintama, venäläisten sotilassairaaloiden ja vankileirien olot, loputtoman kotiinpaluun odotus. Moskovassa Güth kohtaa Venäjän vallankumoustaistelut ja bolsevikit. Suomessa hän joutuu sisällissodan kaaoksen keskelle. Juna ylittää Suomen rajan juuri sisällissodan alettua. Tampereella junan johtoon asettuu Aarne Orjatsalo. Matka punaisen Suomen läpi avaa mie... (1)
   Readme.fi Oy Sotavankina Venäjällä : Suomen kautta kotiin
   • 09789523730076
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Hitler : koko tarina - Suomi ja Hitler
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144083965.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Hitler : koko tarina - Suomi ja Hitler Hitler : koko tarina - Suomi ja Hitler Hitler : koko tarina - Suomi ja Hitler Kirjassa kiinnitetään erityishuomio Suomen ja Saksan suhteisiin ennen sotia ja sotien aikaan. Miten suomalaiset suhtautuivat 1930-luvulla natsismiin, Hitleriin ja Kolmanteen valtakuntaan? Miksi Saksa ei tukenut Suomea talvisodassa? Mikä johti siihen, että Suomi hyökkäsi Neuvostoliittoon Saksan rinnalla kesäkuussa 1941? Suomi irrottautui presidentti Gustaf Mannerheimin johdolla sodasta syyskuussa 1944 ja sitoutui karkottamaan saksalaiset Suomesta. Tyrmistynyt Hitler ei suostunut joukkojensa po... (1)
   Readme.fi Oy Hitler : koko tarina - Suomi ja Hitler
   • 09789523218246
   2
   28.70 EUR
  • Readme.fi Oy Lauri Törni : Mannerheim-Ristin ritari ja USA:n vihreiden barettien sankari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137523221.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157395105.jpg
   Readme.fi Oy Readme.fi Oy Lauri Törni : Mannerheim-Ristin ritari ja USA:n vihreiden barettien sankari Lauri Törni : Mannerheim-Ristin ritari ja USA:n vihreiden barettien sankari Lauri Törni : Mannerheim-Ristin ritari ja USA:n vihreiden barettien sankari Lauri Törnin koko tarina - sotasankarin sata vuotta juhlapainoksena. Mannerheim-ristin ritari Lauri Törni on yksi Suomen suurimmista sotasankareista, jonka motiiveista tutkijat ovat esittäneet ristiriitaisia teorioita. Törnin elämänvaiheet Viipurin pikkukaduilta aina Vietnamin viidakkopoluille olivat uskomattomampia kuin elokuvassa, ja tämä teos käy ne läpi yksityiskohtaisesti todisteiden nojalla. Törnin taistelut alkoivat jo talvisodassa, jatkosodassa uskaliaita partiomatkoja tekivät Törnin ... (1)
   Readme.fi Oy Lauri Törni : Mannerheim-Ristin ritari ja USA:n vihreiden barettien sankari
   • 09789523218079
   2
   26.80 EUR
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • book DEFAULT
    • book
   • Alfamer DEFAULT
    • alfamer
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
   • book (book)
   • Alfamer (alfamer)
   • Arktinen Banaani (arktinen_banaani)
   • Arma Fennica oy (arma_fennica_oy)
   • Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Aalto Arts Books (aalto_yliopiston_taiteiden_ja_suunnittelun_korkeakoulu_aalto_arts_books)
   • Aikamedia Oy (aikamedia_oy)
   • Alma Talent (alma_talent)
   • Art House Oy (art_house_oy)
   • Atena Kustannus Oy (atena_kustannus_oy)
   • Ateneumin taidemuseo (ateneumin_taidemuseo)
   • Atrain&Nord (atrain_nord)
   • Aurinko Kustannus (aurinko_kustannus)
   • Aviador Kustannus (aviador_kustannus)
   • Basam Books Oy (basam_books_oy)
   • Bazar (bazar)
   • Bonnier Publications (bonnier_publications)
   • Bookcover (bookcover)
   • Books on Demand GmbH (books_on_demand_gmbh)
   • Cozy Publishing (cozy_publishing)
   • Diakonia-ammattikorkeakoulu (diakonia_ammattikorkeakoulu)
   • Docendo (docendo)
   • Docendo Oy (docendo_oy)
   • Edita Publishing Oy (edita_publishing_oy)
   • Edukustannus (edukustannus)
   • Enostone Oy (enostone_oy)
   • Etulinja-Kustannus (etulinja_kustannus)
   • Eurooppalaisen filosofian seura ry. (eurooppalaisen_filosofian_seura_ry_)
   • F-Kustannus Oy (f_kustannus_oy)
   • Faros (faros)
   • Fasetti (fasetti)
   • Finanssi ja vakuutuskustannus Oy FINVA (finanssi_ja_vakuutuskustannus_oy_finva)
   • Fitra Oy (fitra_oy)
   • Förlaget M Oy Ab (fo_rlaget_m_oy_ab)
   • Gaudeamus (gaudeamus)
   • Gummerus (gummerus)
   • HarperCollins Nordic (harpercollins_nordic)
   • Helsingin Yliopisto (helsingin_yliopisto)
   • Helsingin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta (helsingin_yliopiston_oikeustieteellinen_tiedekunta)
   • Himalaya (himalaya)
   • Into-Kustannus Oy (into_kustannus_oy)
   • Johnny Kniga (johnny_kniga)
   • Jyväskylän ammattikorkeakoulu (jyva_skyla_n_ammattikorkeakoulu)
   • Karisto oy (karisto_oy)
   • Karttakeskus (karttakeskus)
   • Kauppakamari (kauppakamari)
   • Kehitysvammaliitto ry. (kehitysvammaliitto_ry_)
   • Kesuura oy (kesuura_oy)
   • Ketterät Kirjat Oy (kettera_t_kirjat_oy)
   • Kiinteistömedia Oy (kiinteisto_media_oy)
   • Kirjakaari Oy (kirjakaari_oy)
   • Kirjapaja (kirjapaja)
   • Kirjokansi kustantamo (kirjokansi_kustantamo)
   • Kirkon tutkimuskeskus (kirkon_tutkimuskeskus)
   • KKJMK (kkjmk)
   • Koala-Kustannus (koala_kustannus)
   • Kosmos (kosmos)
   • Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK (kristillinen_kirja_ja_musiikkikustannus_kkjmk)
   • Kustannus HD (kustannus_hd)
   • Kustannus oy Duodecim (kustannus_oy_duodecim)
   • Kustannus oy Jalava (kustannus_oy_jalava)
   • Kustannus oy Kuva ja sana (kustannus_oy_kuva_ja_sana)
   • Kustannus oy Uusi tie (kustannus_oy_uusi_tie)
   • KUSTANNUS-MÄKELÄ OY (kustannus_ma_kela_oy)
   • Kustannusliike Robustos (kustannusliike_robustos)
   • Kustannusliike Warelia (kustannusliike_warelia)
   • Kustannusosakeyhtiö AtlasArt (kustannusosakeyhtio_atlasart)
   • Kustannusosakeyhtiö Aula & Co (kustannusosakeyhtio_aula_co)
   • Kustannusosakeyhtiö Avain (kustannusosakeyhtio_avain)
   • Kustannusosakeyhtiö Hai (kustannusosakeyhtio_hai)
   • Kustannusosakeyhtiö Moreeni (kustannusosakeyhtio_moreeni)
   • Kustannusosakeyhtiö Nemo (kustannusosakeyhtio_nemo)
   • Kustannusosakeyhtiö Revontuli (kustannusosakeyhtio_revontuli)
   • Kustannusosakeyhtiö Sammakko (kustannusosakeyhtio_sammakko)
   • Kustannusosakeyhtiö Siltala (kustannusosakeyhtio_siltala)
   • Kustannusosakeyhtiö Teos (kustannusosakeyhtio_teos)
   • Kustannusosakeyhtiö Vastapaino (kustannusosakeyhtio_vastapaino)
   • Kustantaja Laaksonen (kustantaja_laaksonen)
   • Kustantamo Helmivyö (kustantamo_helmivyo_)
   • Kustantamo S&S (kustantamo_s_s)
   • Lasten Keskus Oy (lasten_keskus_oy)
   • Lector Kustannus Oy (lector_kustannus_oy)
   • Lempo Kustannus (lempo_kustannus)
   • Like Kustannus Oy (like_kustannus_oy)
   • Maahenki Oy (maahenki_oy)
   • Mediapinta Oy (mediapinta_oy)
   • Metsäkustannus Oy (metsa_kustannus_oy)
   • Minerva Kustannus Oy (minerva_kustannus_oy)
   • Myllylahti Oy (myllylahti_oy)
   • Niilo Mäki Instituutti (niilo_ma_ki_instituutti)
   • Nordbooks (nordbooks)
   • Ntamo tmi (ntamo_tmi)
   • Nuorisotutkimusseura ry. (nuorisotutkimusseura_ry_)
   • Opetushallitus (opetushallitus)
   • Oppian (oppian)
   • Otatieto (otatieto)
   • Otava (otava)
   • Oy Litorale ab (oy_litorale_ab)
   • Oy Valitut palat - Reader's Digest Ab (oy_valitut_palat_reader_s_digest_ab)
   • Palmenia (palmenia)
   • Partiotuote (partiotuote)
   • Parvs Publishing (parvs_publishing)
   • Perussanoma Oy (perussanoma_oy)
   • Pilot-kustannus oy (pilot_kustannus_oy)
   • Poliisiammattikorkeakoulu (poliisiammattikorkeakoulu)
   • Positiivarit ky (positiivarit_ky)
   • Prometheus Kustannus Oy (prometheus_kustannus_oy)
   • PS-Kustannus (ps_kustannus)
   • Pulitzer Oy - CrimeTime (pulitzer_oy_crimetime)
   • Päivä osakeyhtiö (pa_iva_osakeyhtio_)
   • Rakennustieto Oy (rakennustieto_oy)
   • Readme.fi Oy (readme_fi_oy)
   • Reuna Kustantamo ja kirjakauppa Oy (reuna_kustantamo_ja_kirjakauppa_oy)
   • Revontuli (revontuli)
   • Rosebud Books (rosebud_books)
   • Salakirjat (salakirjat)
   • Sanoma Pro Oy (sanoma_pro_oy)
   • Scanria oy (scanria_oy)
   • Schildts & Söderström (schildts_so_derstro_m)
   • Siirtolaisuusinstituutti (siirtolaisuusinstituutti)
   • Sley-Media Oy (sley_media_oy)
   • Suomalainen Lakimiesyhdistys (suomalainen_lakimiesyhdistys)
   • Suomen antroposofinen liitto (suomen_antroposofinen_liitto)
   • Suomen kasvatustieteellinen seura (suomen_kasvatustieteellinen_seura)
   • Suomen Lähetysseura ry. (suomen_la_hetysseura_ry_)
   • Suomen Rakennusmedia Oy (suomen_rakennusmedia_oy)
   • Svenska litteratursällskapet (svenska_litteratursa_llskapet)
   • Talentum Oyj (talentum_oyj)
   • Tammi (tammi)
   • Teatterikorkeakoulu (teatterikorkeakoulu)
   • Terra Cognita oy (terra_cognita_oy)
   • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (terveyden_ja_hyvinvoinnin_laitos)
   • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) Suomen valtio (terveyden_ja_hyvinvoinnin_laitos_thl_suomen_valtio)
   • Tiberius kirjat (tiberius_kirjat)
   • Tietosanoma oy (tietosanoma_oy)
   • Turbator (turbator)
   • Turun museokeskus (turun_museokeskus)
   • Tutkijaliitto ry (tutkijaliitto_ry)
   • Tuuma-kustannus (tuuma_kustannus)
   • TV 7 kustannus (tv_7_kustannus)
   • Työturvallisuuskeskus (tyo_turvallisuuskeskus)
   • Valamon luostari (valamon_luostari)
   • Viisas Elämä Oy (viisas_ela_ma_oy)
   • Väestöliitto (va_esto_liitto)
   • Väyläkirjat (va_yla_kirjat)
   • Wild Blue Ky (wild_blue_ky)
   • Wise Publications (wise_publications)
   • WSOY (wsoy)
  • Hinta (price):
   • < 19€ (budget)
   • 19€ - 26€ (low)
   • 26€ - 37€ (medium)
   • > 37€ (high)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi