x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Tietosanoma oy Historia Ja Politiikka

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}
  0 - 15
  • Tietosanoma oy Ihmisoikeuksien käsikirja
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157351175.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Ihmisoikeuksien käsikirja Ihmisoikeuksien käsikirja Ihmisoikeuksien käsikirja Ihmisoikeuksien käsikirja on yleistajuinen, kattava esitys ihmisoikeuksista. Ihmisoikeuksien kehityksen, nykytilanteen ja tulevaisuudennäkymien lisäksi kirja käsittelee käytännönläheisesti ja monipuolisesti eri ihmisryhmien oikeuksia: muun muassa lasten, vanhusten, työntekijöiden, naisten, maahanmuuttajien, alkuperäiskansojen ja vähemmistöjen oikeuksia. Huomioon on otettu myös politiikkaan, yritystoimintaan ja ympäristönsuojeluun liittyvät ihmisoikeuskysymykset. Ihmisoikeuksien seurannan ja v... (2)
   Tietosanoma oy Ihmisoikeuksien käsikirja
   • 09789518853636
   2
   52.80 EUR
  • Tietosanoma oy TIETOSUOJA TERVEYDENHUOLLOSSA : potilaan asema ja oikeudet henkilötietojen käsittelyssä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107557478.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy TIETOSUOJA TERVEYDENHUOLLOSSA : potilaan asema ja oikeudet henkilötietojen käsittelyssä TIETOSUOJA TERVEYDENHUOLLOSSA : potilaan asema ja oikeudet henkilötietojen käsittelyssä TIETOSUOJA TERVEYDENHUOLLOSSA : potilaan asema ja oikeudet henkilötietojen käsittelyssä Potilaan asema ja oikeudet ovat entistä korostuneemmassa asemassa terveydenhuollossa. Tähän kirjaan on koottu tavallisimpia sekä viime aikoina yhä tärkeämmiksi muodostuneita tietosuojakysymyksiä, joita terveydenhuollossa työskentelevät työssään kohtaavat. Kirja käsittelee erityisesti sitä, miten tietosuojariskejä voidaan vähentää ennakoivalla toiminnalla jam iten rekisterinpitäjän, potilaan sekä sivullisen oikeuksia voidaan toteuttaa. Kansalaisen omien tietojen ja lokitietojen katseluoikeus (... (2)
   Tietosanoma oy TIETOSUOJA TERVEYDENHUOLLOSSA : potilaan asema ja oikeudet henkilötietojen käsittelyssä
   • 09789518853247
   2
   70.90 EUR
  • Tietosanoma oy Rikosvastuun yleiset edellytykset
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157352071.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Rikosvastuun yleiset edellytykset Rikosvastuun yleiset edellytykset Rikosvastuun yleiset edellytykset Rikosvastuun yleiset edellytykset on kattava esitys rikosvastuun peruskysymyksistä. Teos johdattaa lukijansa rikosoikeuden perusteisiin: jokaisessa rikosasiassa on hahmotettava, mitkä ovat rikosvastuun yleiset edellytykset. Kirjassa käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa laillisuusperiaate, tahallisuus ja tuottamus sekä muut rikosvastuun keskeiset periaatteet ja käsitteet, kuten. -rikosoikeuden oikeuslähde- ja laintulkintaoppi -syyllisyysperiaate -syyntakeisuus -vastuuvapausperusteet -yritys- j... (1)
   Tietosanoma oy Rikosvastuun yleiset edellytykset
   • 09789518853698
   2
   65.30 EUR
  • Tietosanoma oy Saneerauskäytäntö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157408398.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Saneerauskäytäntö Saneerauskäytäntö Saneerauskäytäntö Saneerauskäytäntö on perusteos, jossa käydään läpi kaikki keskeiset yrityksen saneeraukseen liittyvät asiat. Teoksessa esitellään yrityksen saneerauksen menettelysäännökset ja oikeusvaikutukset. Siinä selvitetään seikkaperäisesti selvittäjän ja velkojatoimikunnan tehtävät sekä asiaan osallisten mahdollisuudet vaikuttaa saneerausohjelman sisältöön. Lisäksi annetaan lukuisia havainnollisia esimerkkejä. Tässä uudistetussa laitoksessa otetaan huomioon uusimmat lainmuutokset ja niiden vaikutukset.... (1)
   Tietosanoma oy Saneerauskäytäntö
   • 09789518854633
   2
   114.00 EUR
  • Tietosanoma oy Muusikon sopimusopas : tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157409915.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Muusikon sopimusopas : tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville Muusikon sopimusopas : tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville Muusikon sopimusopas : tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville Muusikon sopimusopas: tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville käy läpi kaikki musiikkialan sopimukset selkeästi ja ymmärrettävästi. Kirja kokoaa keskeisen tiedon muun muassa esiintymissopimuksista, yrityksen perustamisesta, äänitteiden tuottamisesta sekä yhteistyöstä managereiden kanssa. Vahvaan juridiseen osaamiseen perustuvan tiedon lisäksi kirjaan on koottu tunnettujen artistien ja muusikkojen ainutlaatuisia kertomuksia. Kokemuksistaan kertovat esimerkiksi a... (1)
   Tietosanoma oy Muusikon sopimusopas : tietokirja muusikoille, laulajille, artisteille ja alasta haaveileville
   • 09789518854657
   2
   30.80 EUR
  • Tietosanoma oy Osaava tietosuojavastaava ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135693857.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Osaava tietosuojavastaava ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus Osaava tietosuojavastaava ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus Osaava tietosuojavastaava ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus EU:n yleistä tietosuoja-asetusta alettiin soveltaa 25.5.2018, ja sitä täydentävä ja täsmentävä kansallinen tietosuojalaki astui voimaan 1.1.2019. Tästä syystä organisaatioiden on päivitettävä henkilötietojen käsittelykäytäntönsä ja pystyttävä taloudellisten sanktioiden uhalla osoittamaan, että henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu asetuksen tietosuojaperiaatteet ja -velvoitteet. Uuden asetuksen myötä tietosuojavastaavan nimittämispakko laajenee, asema paranee ja tehtävät määrittyvät tarke... (1)
   Tietosanoma oy Osaava tietosuojavastaava ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus
   • 09789518854510
   2
   80.00 EUR
  • Tietosanoma oy Sodan oikeussäännöt
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101134074.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Sodan oikeussäännöt Sodan oikeussäännöt Sodan oikeussäännöt Sodan oikeussäännöt on yleistajuinen käsikirja sodan säännöistä eli kansainvälisestä humanitaarisesta oikeudesta ja sen toteutumisesta. Siinä käsitellään sodan tuhoja rajoittamaan pyrkiviä sopimuksia ja tapaoikeussääntöjä sekä sitä, miten niitä noudatetaan käytännössä. Kirjassa tarkastellaan sodan osapuolia, taistelijoita, sotavankeja ja siviiliväestöä sekä lääkintähuoltoa ja kansainvälisiä avustusjärjestöjä. Lisäksi perehdytään erilaisiin sodankäynnin muotoihin, kuten maa-, -meri- ja ilmasot... (1)
   Tietosanoma oy Sodan oikeussäännöt
   • 09789518853841
   2
   68.90 EUR
  • Tietosanoma oy Itsekriminointisuoja
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157399697.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Itsekriminointisuoja Itsekriminointisuoja Itsekriminointisuoja Itsekriminointisuoja - eli oikeus vaieta ja olla todistamatta itseään vastaan - on eräs vaikeimmin lähestyttävistä prosessiperiaatteista, eikä sitä ole aikaisemmin tarkasteltu kattavasti kirjallisuudessa. Tämä kirja vastaa esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Milloin ja miksi itsekriminointisuoja on kehittynyt syytetyn oikeudeksi? Mistä alkaen asianosainen voi vedota itsekriminointisuojaan rikosprosessin ulkopuolisissa menettelyissä, kuten konkurssissa, ulosotossa ja verotuksessa? Saako itsekr... (1)
   Tietosanoma oy Itsekriminointisuoja
   • 09789518854572
   2
   93.50 EUR
  • Tietosanoma oy Huoltovarmuus : varautumisella selviytymiskykyä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137520163.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Huoltovarmuus : varautumisella selviytymiskykyä Huoltovarmuus : varautumisella selviytymiskykyä Huoltovarmuus : varautumisella selviytymiskykyä Turvallisuusympäristömme sisältää paljon epävarmuustekijöitä, eivätkä modernin yhteiskuntamme toimivuus ja kriisinkestävyys ole itsestäänselvyys. Huoltovarmuus on kykyä turvata yhteiskunnan toimivuus ja turvallisuus häiriö- ja kriisitilanteissa. Se on huolenpitoa ja yhteistyötä, joka perustuu talouden luontaisiin rakenteisiin ja kytkeytyy voimakkaasti poliittisiin ja talouselämän muutoksiin. Huoltovarmuuden keinovalikoima on laaja ja jatkuvasti kehittyvä. Kirjassa käsitellään huoltovarmuusnäk... (1)
   Tietosanoma oy Huoltovarmuus : varautumisella selviytymiskykyä
   • 09789518854480
   2
   93.50 EUR
  • Tietosanoma oy Uusi kirjanpitolaki käytännössä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/53616307.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Uusi kirjanpitolaki käytännössä Uusi kirjanpitolaki käytännössä Uusi kirjanpitolaki käytännössä Uusi kirjanpitolaki astui voimaan 1.1.2016. Uuden lain myötä kirjanpitolainsäädäntö uudistui kokonaisuudessaan. Erityisesti uudistus koskee pienyrityksiä ja mikroyrityksiä. Kirjassa käydään läpi uudistuksen keskeinen sisältö pien- ja mikroyritysten sekä pienten yhdistysten ja säätiöiden kannalta. Keskiössä on helpotetun tilinpäätöksen laatiminen uuden pien- ja mikroyritysasetuksen perusteella. Myös tämä asetus astui voimaan vuoden 2016 alussa. Kirjanpitolainsäädännön muutosten lisäksi kirjass... (1)
   Tietosanoma oy Uusi kirjanpitolaki käytännössä
   • 09789518853926
   2
   62.10 EUR
  • Tietosanoma oy Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137524969.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot on keskeisin ja kattavin julkisista hankinnoista laadittu teos. Siinä selvitetään havainnollisesti ja kokonaisvaltaisesti hankintalain sisältö ja sen keskeiset tulkinnat. Kirjan kahdeksannessa, uudistetussa laitoksessa mukana on vuoden 2017 hankintalakia koskevaa uutta oikeuskäytäntöä. Lisäksi huomioidaan muun muassa sopimusoikeus ja tarkistetut JYSE-ehdot, innovaatioiden edistäminen, allianssit, SIB-hankkeet sekä uudistettu lainsäädäntö, esimerkik... (1)
   Tietosanoma oy Hankintojen kilpailuttaminen ja sopimusehdot
   • 09789518854497
   2
   114.90 EUR
  • Tietosanoma oy Koulutuksen lainsäädäntö käytännössä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157408403.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Koulutuksen lainsäädäntö käytännössä Koulutuksen lainsäädäntö käytännössä Koulutuksen lainsäädäntö käytännössä (1)
   Tietosanoma oy Koulutuksen lainsäädäntö käytännössä
   • 09789518854640
   2
   114.00 EUR
  • Tietosanoma oy Palvelujen yhteiskunta : yhteistyölähtöinen arvonluominen ja palveluperusteinen tuotantologiikka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157373775.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Palvelujen yhteiskunta : yhteistyölähtöinen arvonluominen ja palveluperusteinen tuotantologiikka Palvelujen yhteiskunta : yhteistyölähtöinen arvonluominen ja palveluperusteinen tuotantologiikka Palvelujen yhteiskunta : yhteistyölähtöinen arvonluominen ja palveluperusteinen tuotantologiikka Palvelujen yhteiskunta on ensimmäinen suomenkielinen yleisesitys palveluperusteisesta toimintalogiikasta. Siinä käsitellään palveluliiketoimintaa, asiakaskokemusta ja johtamista sekä palveluyhteiskunnan systeemisiä muutostekijöitä. Teoksessa tarkastellaan sitä, miten palveluorganisaatio ja useista yksittäisistä palveluorganisaatioista koostuva palveluekosysteemi tuottaa, kehittää ja uudistaa palvelujaan palvelujen käyttäjien, kansalaisten ja koko yhteiskunnan tarpeita silmällä pitäen. Kirja s... (1)
   Tietosanoma oy Palvelujen yhteiskunta : yhteistyölähtöinen arvonluominen ja palveluperusteinen tuotantologiikka
   • 09789518854251
   2
   65.30 EUR
  • Tietosanoma oy Todistelu oikeudenkäynnissä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157354203.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Todistelu oikeudenkäynnissä Todistelu oikeudenkäynnissä Todistelu oikeudenkäynnissä Todistelu oikeudenkäynnissä on ajantasainen ja kattava teos aiheestaan. Käsikirjamaisen tiiviisti ja jäsennellysti se kuvaa todistelun keskeiset kysymykset, kuten näytön arvioimisen teoriat ja käytännöt, todistajan kuulustelun menettelyt ja taktiikat ja todistamis ja hyödyntämiskiellot. Kirjan tulkintasuositukset ja toimintamallien kuvaukset tarjoavat lainkäyttäjälle työkaluja parempaan todisteluun. Todistelun päämääränä on totuuden tavoittaminen oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin asettamia reu... (1)
   Tietosanoma oy Todistelu oikeudenkäynnissä
   • 09789518853933
   2
   84.50 EUR
  • Tietosanoma oy Yksityisen turvallisuusalan lainsäädäntö käytännössä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135451224.jpg
   Tietosanoma oy Tietosanoma oy Yksityisen turvallisuusalan lainsäädäntö käytännössä Yksityisen turvallisuusalan lainsäädäntö käytännössä Yksityisen turvallisuusalan lainsäädäntö käytännössä Yksityisistä turvallisuuspalveluista annettu laki uudistui 1.1.2017. Lakiuudistuksen myötä kaikki yksityistä turvallisuusalaa koskeva lainsäädäntö keskitettiin yhteen lakiin. Laki käsittää vartijoita, järjestyksenvalvojia sekä turvasuojaajia koskevat säännökset. Yksityisen turvallisuusalan lainsäädäntö käytännössä on perusteos, joka kuvaa alan sääntelyn perusteellisesti ja jossa on myös runsaasti viittauksia oikeuskäytäntöön. Teos on kirjoitettu erityisesti käytännön tilanteita varten, ja se ... (1)
   Tietosanoma oy Yksityisen turvallisuusalan lainsäädäntö käytännössä
   • 09789518854152
   2
   70.60 EUR
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • book DEFAULT
    • book
   • Alfamer DEFAULT
    • alfamer
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
   • book (book)
   • Alfamer (alfamer)
   • Arktinen Banaani (arktinen_banaani)
   • Arma Fennica oy (arma_fennica_oy)
   • Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Aalto Arts Books (aalto_yliopiston_taiteiden_ja_suunnittelun_korkeakoulu_aalto_arts_books)
   • Aikamedia Oy (aikamedia_oy)
   • Alma Talent (alma_talent)
   • Art House Oy (art_house_oy)
   • Atena Kustannus Oy (atena_kustannus_oy)
   • Ateneumin taidemuseo (ateneumin_taidemuseo)
   • Atrain&Nord (atrain_nord)
   • Aurinko Kustannus (aurinko_kustannus)
   • Aviador Kustannus (aviador_kustannus)
   • Basam Books Oy (basam_books_oy)
   • Bazar (bazar)
   • Bonnier Publications (bonnier_publications)
   • Bookcover (bookcover)
   • Books on Demand GmbH (books_on_demand_gmbh)
   • Cozy Publishing (cozy_publishing)
   • Diakonia-ammattikorkeakoulu (diakonia_ammattikorkeakoulu)
   • Docendo (docendo)
   • Docendo Oy (docendo_oy)
   • Edita Publishing Oy (edita_publishing_oy)
   • Edukustannus (edukustannus)
   • Enostone Oy (enostone_oy)
   • Etulinja-Kustannus (etulinja_kustannus)
   • Eurooppalaisen filosofian seura ry. (eurooppalaisen_filosofian_seura_ry_)
   • F-Kustannus Oy (f_kustannus_oy)
   • Faros (faros)
   • Fasetti (fasetti)
   • Finanssi ja vakuutuskustannus Oy FINVA (finanssi_ja_vakuutuskustannus_oy_finva)
   • Fitra Oy (fitra_oy)
   • Förlaget M Oy Ab (fo_rlaget_m_oy_ab)
   • Gaudeamus (gaudeamus)
   • Gummerus (gummerus)
   • HarperCollins Nordic (harpercollins_nordic)
   • Helsingin Yliopisto (helsingin_yliopisto)
   • Helsingin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta (helsingin_yliopiston_oikeustieteellinen_tiedekunta)
   • Himalaya (himalaya)
   • Into-Kustannus Oy (into_kustannus_oy)
   • Johnny Kniga (johnny_kniga)
   • Jyväskylän ammattikorkeakoulu (jyva_skyla_n_ammattikorkeakoulu)
   • Karisto oy (karisto_oy)
   • Karttakeskus (karttakeskus)
   • Kauppakamari (kauppakamari)
   • Kehitysvammaliitto ry. (kehitysvammaliitto_ry_)
   • Kesuura oy (kesuura_oy)
   • Ketterät Kirjat Oy (kettera_t_kirjat_oy)
   • Kiinteistömedia Oy (kiinteisto_media_oy)
   • Kirjakaari Oy (kirjakaari_oy)
   • Kirjapaja (kirjapaja)
   • Kirjokansi kustantamo (kirjokansi_kustantamo)
   • Kirkon tutkimuskeskus (kirkon_tutkimuskeskus)
   • KKJMK (kkjmk)
   • Koala-Kustannus (koala_kustannus)
   • Kosmos (kosmos)
   • Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK (kristillinen_kirja_ja_musiikkikustannus_kkjmk)
   • Kustannus HD (kustannus_hd)
   • Kustannus oy Duodecim (kustannus_oy_duodecim)
   • Kustannus oy Jalava (kustannus_oy_jalava)
   • Kustannus oy Kuva ja sana (kustannus_oy_kuva_ja_sana)
   • Kustannus oy Uusi tie (kustannus_oy_uusi_tie)
   • KUSTANNUS-MÄKELÄ OY (kustannus_ma_kela_oy)
   • Kustannusliike Robustos (kustannusliike_robustos)
   • Kustannusliike Warelia (kustannusliike_warelia)
   • Kustannusosakeyhtiö AtlasArt (kustannusosakeyhtio_atlasart)
   • Kustannusosakeyhtiö Aula & Co (kustannusosakeyhtio_aula_co)
   • Kustannusosakeyhtiö Avain (kustannusosakeyhtio_avain)
   • Kustannusosakeyhtiö Hai (kustannusosakeyhtio_hai)
   • Kustannusosakeyhtiö Moreeni (kustannusosakeyhtio_moreeni)
   • Kustannusosakeyhtiö Nemo (kustannusosakeyhtio_nemo)
   • Kustannusosakeyhtiö Revontuli (kustannusosakeyhtio_revontuli)
   • Kustannusosakeyhtiö Sammakko (kustannusosakeyhtio_sammakko)
   • Kustannusosakeyhtiö Siltala (kustannusosakeyhtio_siltala)
   • Kustannusosakeyhtiö Teos (kustannusosakeyhtio_teos)
   • Kustannusosakeyhtiö Vastapaino (kustannusosakeyhtio_vastapaino)
   • Kustantaja Laaksonen (kustantaja_laaksonen)
   • Kustantamo Helmivyö (kustantamo_helmivyo_)
   • Kustantamo S&S (kustantamo_s_s)
   • Lasten Keskus Oy (lasten_keskus_oy)
   • Lector Kustannus Oy (lector_kustannus_oy)
   • Lempo Kustannus (lempo_kustannus)
   • Like Kustannus Oy (like_kustannus_oy)
   • Maahenki Oy (maahenki_oy)
   • Mediapinta Oy (mediapinta_oy)
   • Metsäkustannus Oy (metsa_kustannus_oy)
   • Minerva Kustannus Oy (minerva_kustannus_oy)
   • Myllylahti Oy (myllylahti_oy)
   • Niilo Mäki Instituutti (niilo_ma_ki_instituutti)
   • Nordbooks (nordbooks)
   • Ntamo tmi (ntamo_tmi)
   • Nuorisotutkimusseura ry. (nuorisotutkimusseura_ry_)
   • Opetushallitus (opetushallitus)
   • Oppian (oppian)
   • Otatieto (otatieto)
   • Otava (otava)
   • Oy Litorale ab (oy_litorale_ab)
   • Oy Valitut palat - Reader's Digest Ab (oy_valitut_palat_reader_s_digest_ab)
   • Palmenia (palmenia)
   • Partiotuote (partiotuote)
   • Parvs Publishing (parvs_publishing)
   • Perussanoma Oy (perussanoma_oy)
   • Pilot-kustannus oy (pilot_kustannus_oy)
   • Poliisiammattikorkeakoulu (poliisiammattikorkeakoulu)
   • Positiivarit ky (positiivarit_ky)
   • Prometheus Kustannus Oy (prometheus_kustannus_oy)
   • PS-Kustannus (ps_kustannus)
   • Pulitzer Oy - CrimeTime (pulitzer_oy_crimetime)
   • Päivä osakeyhtiö (pa_iva_osakeyhtio_)
   • Rakennustieto Oy (rakennustieto_oy)
   • Readme.fi Oy (readme_fi_oy)
   • Reuna Kustantamo ja kirjakauppa Oy (reuna_kustantamo_ja_kirjakauppa_oy)
   • Revontuli (revontuli)
   • Rosebud Books (rosebud_books)
   • Salakirjat (salakirjat)
   • Sanoma Pro Oy (sanoma_pro_oy)
   • Scanria oy (scanria_oy)
   • Schildts & Söderström (schildts_so_derstro_m)
   • Siirtolaisuusinstituutti (siirtolaisuusinstituutti)
   • Sley-Media Oy (sley_media_oy)
   • Suomalainen Lakimiesyhdistys (suomalainen_lakimiesyhdistys)
   • Suomen antroposofinen liitto (suomen_antroposofinen_liitto)
   • Suomen kasvatustieteellinen seura (suomen_kasvatustieteellinen_seura)
   • Suomen Lähetysseura ry. (suomen_la_hetysseura_ry_)
   • Suomen Rakennusmedia Oy (suomen_rakennusmedia_oy)
   • Svenska litteratursällskapet (svenska_litteratursa_llskapet)
   • Talentum Oyj (talentum_oyj)
   • Tammi (tammi)
   • Teatterikorkeakoulu (teatterikorkeakoulu)
   • Terra Cognita oy (terra_cognita_oy)
   • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (terveyden_ja_hyvinvoinnin_laitos)
   • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) Suomen valtio (terveyden_ja_hyvinvoinnin_laitos_thl_suomen_valtio)
   • Tiberius kirjat (tiberius_kirjat)
   • Tietosanoma oy (tietosanoma_oy)
   • Turbator (turbator)
   • Turun museokeskus (turun_museokeskus)
   • Tutkijaliitto ry (tutkijaliitto_ry)
   • Tuuma-kustannus (tuuma_kustannus)
   • TV 7 kustannus (tv_7_kustannus)
   • Työturvallisuuskeskus (tyo_turvallisuuskeskus)
   • Valamon luostari (valamon_luostari)
   • Viisas Elämä Oy (viisas_ela_ma_oy)
   • Väestöliitto (va_esto_liitto)
   • Väyläkirjat (va_yla_kirjat)
   • Wild Blue Ky (wild_blue_ky)
   • Wise Publications (wise_publications)
   • WSOY (wsoy)
  • Hinta (price):
   • < 19€ (budget)
   • 19€ - 26€ (low)
   • 26€ - 37€ (medium)
   • > 37€ (high)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi