x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje

Hinnat

Vertaa.fi hinnasto
Mitä kuluja verkkokauppanne liittämisestä Vertaa.fi palveluun koituu? Täältä löydätte käyttämämme hinnaston palvelulle. Meille on tärkeää, että toimitamme teille enemmän lisämyyntiä ja liikevaihtoa kuin kuluja. Mikäli teillä on kysyttävää hinnoista, olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä tai lukekaa usein kysyttyä osiosta.

 


Liittymismaksu

Verkkokaupan liittymismaksu on 300€ (ilmainen liittyminen tämän kuun loppuun mennessä). Liittymismaksu kattaa tekniset kulut, jotka koituu uuden kaupan lisäämisestä Vertaa.fi palveluun, sekä luottotarkistuksen toteuttamisen estääksemme toimintaperiaatteidemme vastaisten kauppojen lisäämisen palveluumme. Mikäli olette jo liittyneenä palveluun ja haluatte lisätä toisen kaupan, liittymismaksua ei peritä.

Laskutus

Kuukausittainen laskunne riippuu saamistanne klikkien määristä.

CPC (cost-per-click)

Maksatte saamistanne liideistä (cost-per-click) kun kävijä klikkaa verkkokauppanne sivuille. Klikkihinta vaihtelee pääosin 0,18 ja 0,50€ välillä (brutto), riippuen kategoriasta. Lisätietoja hinnastostamme saatte sähköpostitse tai puhelimitse.

Miten voin saada alennusta klikkihinnoista?

Pystytte ansaitsemaan alennusta klikkihinnoistanne. Alennukseen vaikuttavat tuotetiedostonne laatu ja arvostelulogomme käyttö sivuillanne.