x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje

Vertaa.fi

Vertaa.fi (Suomen, Vertaa.fi Oy) on Suomen suurin hintavertailusivusto ja osa Compare Groupia (Compare Group B.V.). Vertaa.fi tarjoaa helpon ja ilmaisen tavan verrata tuotteita, palveluja, hintoja, toimitusmaksuja ja toimitusaikoja, minkä jälkeen kävijä voi valita parhaan toimittajan. Vertaa.fi ei itse myy mitään tuotteita. Sitä varten sinut ohjataan sinulle parhaiten sopivalle tarjouksentekijälle.

Vertaa.fi Oy perustettiin v. 2000, mistä lähtien se on kehittynyt Suomen johtavaksi hintavertailujen tekijäksi. Yrityksen kotipaikka on Helsinki. Vertaa.fi on itsenäinen yritys, jota sen omistajat rahoittavat. Vertaa.fi pyrkii ainoastaan vertaamaan tuotteita, hintoja ja tarjoajia keskenään mahdollisimman puolueettomasti - siinä kaikki. Ei ole olemassa tiettyä yritystä, joka jostain syystä näkyisi aina ylimpänä luettelossa.

Vertaa.fi ei voi taata asioita, kuten palvelun laatu ja luotettavuus (lue vastuuvapaus). Asiakas valitsee itse mikä tarjoajista sopii parhaiten omiin tarkoituksiin. Jos vastaanotamme otaksuttavan valituksen, otamme suoraan yhteyden toimittajaan.