x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje

Kuinka Vertaa.fi toimii?

Vertaa.fi vertaa yli sadan sivuston tuotteita, hintoja ja toimitusaikoja. Yksinkertaisella haulla saat kattavan yleisnäkymän edullisimmista kaupoista. Vertaa.fi on jaettu pää- ja ala-kategorioihin. Valitsemasi kategorian kohdalta voit etsiä tuotetta tarkemman haun avulla. Jos tiedät jo mitä etsit, kirjoita tuotteen nimi pikahakuun ja saat heti esille hakutulokset.

Kuinka vertailu toimii

Kohta 1. Valitse tuotekategoria

Kohta 2. Tarkenna hakuasi
Tuoteryhmän sisällä on alavalikoita joiden avulla voit tarkentaa hakua. Voit etsiä tuotetta esimerkiksi merkin tai hinnan perusteella.

Kohta 3. Lue tuotetiedot ja arvostelut
Hakutuloksista voit valita haluamasi mallin ja katsoa sen tuotetiedot. Kannattaa lukea myös muiden kävijöiden kirjoittamat arvostelut.

Kohta 4. Vertaa!
Jokaisen mallin kohdalla on yleisnäkymä hintatietoihin, missä on tarkemmin tietoa kaupasta, toimitusajoista, maksuvaihtoehdoista ja toimituskuluista. Edullisin hinta on listattu aina ensimmäisenä. On myös mahdollista vertailla max. 4 tuotteen tietoja keskenään.

Kohta 5. Siirry ostoksille kauppaan
Oletko löytänyt mieluisan tuotteen? Klikkaa sitten tuotetta myyvään kauppaan tilausta tekemään. Nyt siirryt tuotetta myyvän kaupan sivustolle. Täältä löydät vielä kertaalleen tuotetiedot ja voit tilata tuotteen. Kaipaatko lisätietoja? Katso kohta hakuohjeita. Mikäli sinulla on vielä lisää kysyttävää, ota yhteyttä!