x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kannettava tietokone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kannettavat

  • Yleiset tiedot

   Kannettava tietokone valitaan nykyään yhä useammin pöytäkoneen sijaan, sillä kannettavat ovat vähintäänkin yhtä hyviä, kompaktisti pakattuja ja kulkevat sen vuoksi hyvin mukana. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon läppäriä ostaessa.

   Ostovinkkejä
   Kannettavaa konetta ostaessa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

   1. Näytön koko: mihin tarkoitukseen läppärin hankit? Jos läppäriä kantaa jatkuvasti mukana, niin pieni näyttö on kätevämpi. Näytöt ovat nykyään keskimäärin 15 tuuman kokoisia.
   2. Paino: paino kannattaa myös valita sen mukaan kuinka usein läppäriä kantaa mukana.
   3. Akku: tärkeä osa kannettavaa, mikäli ei jatkuvasti istu pistorasian vieressä. Vara-akku on myös hyvä vaihtoehto tai erikoisakku, jolla on tavallista pidempi käyttöaika.
   4. Resoluutio: Tarvitsetko paljon grafiikkaa? Vietätkö aikaa esim. Photoshopin tai Excel-taulukoiden parissa? Silloin korkea resoluutio on suositeltava ominaisuus.
   5. Blu-ray-soitin: Blu-ray-soitin läppärissä on kätevä varsinkin, jos sitä käyttää usein tv:n yhteydessä.


   Haluatko vertailla kannettavia nyt kun olet lukenut ostovinkit? Etsi ja vertaa läppäreitä ja löydä paras tarjous!


   Kannettavien tyypit
   Yleensä kannettava on valmis paketti ostettaessa, mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple, joka valmistaa tunnettuja Macbook-kannettavia. MacBookien Intel-prosessori mahdollistaa Windowsin käytön MacBookeissakin.

   Käyttötarkoitus
   Kannettavia kehitetään jatkuvasti ohuemmiksi, kevyemmiksi ja resoluutiota parannetaan. Mieti ennen ostoa mihin läppäriä tarvitset. Korvaako se pöytäkoneen vai täydentääkö se sitä? Jos kannettava korvaa desktopin, niin kannattaa hankkia mahdollisimman täydellinen malli nopealla prosessorilla, isola muistilla ja mahdollisimman suurella näytöllä. Paljon matkustelevan tulee kiinnittää huomiota etenkin painoon ja sen myötä myös paksuuteen. Matkalla myös akunkesto on tärkeä ottaa huomioon, sillä virran loppuminen kesken kaiken ei ole toivottavaa, varsinkin jos latausmahdollisuudet ovat harvassa. Lopputekstissä kerromme tarkemmin tärkeimmistä ominaisuuksista ja niiden tämänhetkisistä standardeista.

   Kannettavien mitat
   10 tai 11 tuuman kannettavat ovat erittäin käteviä liikkuvalle. Ne ovat kompakteja ja kevyitä. Juuri nämä hyvät ominaisuudet näkyvät myös hintalapussa. Siitä seuraava koko on 12–13 tuuman kannettavat, joita voi hyvin vielä kantaa mukanaan, ja näyttökin on vähän isompi. 17 tuuman läppäreissä on mukavan suuri näyttö, mutta ne eivät sovellu matkakumppaneiksi. Kotikoneeksi tällainen suurempi kannettava onkin mukava juuri suuremman ruudun vuoksi.

   Apple MacbookTeknisiä tietoja
   Läppäriä ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota tiettyihin läppärin tekniikkaa koskeviin asioihin. Alla muutamia tärkeitä tietoja:

   Liittimet
   Mitä kaikkea vaadit läppäriltä? Haluatko vain kuunnella cd-levyjä ja pyörittää cd-rommeja, vai haluatko myös pystyä polttamaan cd:itä ja dvd:itä? Läppäriin pystyy valitsemaan myös erilaisia korttipaikkoja. Myös usb-liitäntöjen määrä on hyvä tarkistaa ennen hankintaa. Sen lisäksi on vielä mahdollisuus bluetoothille, hdmi-liitännälle, firewirelle, S-videolle ja VGA-liittimelle.

   Näyttö
   Näyttö voi olla kahta eri kokoa: 4:3 tai 16:9. Ensimmäinen on standardi ja jälkimmäinen on laajakuvanäyttö. Laajakuvanäyttö läppäreissä kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

   Muisti
   Muistin määrä on tärkeä, koska se määrittää koneen nopeuden ja yhtä aikaa käytettävissä olevien ohjelmien määrän. Myös käyttöjärjestelmä tarvitsee hyvin pyöriäkseen paljon muistia – uudet käyttöjärjestelmät vielä enemmän kuin vanhat. Kannettavissa on yleensä 2 Gt muistia, mutta jos käytät paljon suuria ohjelmia, niin kannettava toimii mukavammin 3–4 Gt:n muistilla.

   Kovalevy
   Kovalevyä valitessa on tärkeää ottaa huomioon sen suuruus ja kierrokset minuutissa (rounds per minute, rpm). Kovalevyn koko määrää kuinka paljon tietoa kannettavalle saa tallennettua ja rpm vaikuttaa koneen nopeuteen. Keskiverto kapasiteetti kannettavissa on 100 Gt ja kierrosten määrä 5400 minuutissa.

   Prosessori
   Prosessorin nopeus (CPU) määrää kuinka nopeasti kannettava tietokone käynnistyy ja kuinka nopeasti tiedot työstetään. Tässä pätee: mitä nopeampi prosessori, sitä nopeampi läppäri. Prosessorin työskennellessä kannettava voi kuumentua. Siksi prosessorien valmistajat ovat viime aikoina kehitelleet säästäväisiä prosessoreita, joiden energian kulutus on vähäistä eikä kuumeneminen muodostu ongelmaksi.sylikone

   Resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan pikseleissä. Mitä korkeampi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Läppärille sopiva resoluutio on 1024 x 768 tai 1280 x 1024

   Lisätietoa prosessoreista, muisteista, käyttöjärjestelmästä, videokortista, äänikortista, resoluutiosta ja tallentamisesta löytyy teknisistä tiedoista tai erillisille komponenteille tarkoitetuista kategorioista.

   Eroja merkkien välillä
   Kannettavia tietokoneita valmistavat useat tunnetut tuotemerkit. IBM on valmistanut jo vuosia luotettavia läppäreitä, mutta kilpailijat kuten Acer ja Toshiba ovat kintereillä. Dell erottuu joukosta konfiguraatiojoustavuutensa vuoksi. Asus-merkkiset kannettavat ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja yltävät huikeisiin suorituksiin. Apple on valinnut oman linjan ja valmistaa MacBook-läppäreitä. MacBookin voi myös helposti konfiguroida mielensä mukaan ja muotoilukin on MacBookeissa huipussaan.

   Kannettavan lisäosia
   Kannettaville on olemassa lukuisia lisäosia. Tärkeimpiä ovat akut, telakat ja lisäkaiuttimet. Niiden avulla työskentelyä saa muutettua aina mukavammaksi riippuen onko paikoillaan vai liikkeessä. Kannettavan laukku suojaa konetta matkan aikana. Varkauksien estämiseen läppäreihin on olemassa vaijerilukkoja, joiden avulla kannettavan saa kiinnitettyä pöytään. Muita lisäosia löytyy täältä.

   Suosittuja kannettavamerkkejä
   Suosittuja läppärimerkkejä ovat: Acer, Apple, Asus, Dell, Lenovo ja Toshiba.

   Suosittuja kannettavia

   Acer Aspire

   HP Compaq Presario

   Apple MacBook Pro

    

   Vertaile täällä kannettavia tietokoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkä kokoinen kovalevy on hyvä?
   Se riippuu hyvinkin pitkälti siitä mitä kannettavalla tietokoneella haluaa tehdä. Jos käytät pääosin tekstinkäsittelyohjelmaa, surffailet netissä ja kirjoitat sähköposteja, niin 40–60 Gt:n kovalevy on enemmän kuin tarpeeksi. Jos haluat käyttää konetta lataamiseen, kuvien tallentamiseen ja videoiden työstämiseen, niin 120 Gt tai suurempi on parempi vaihtoehto.

   Toimiiko langaton internet kaikissa kannettavissa?
   Vain jos kannettavassa on wireless-kortti. Uusissa kannettavissa on sellainen vakiona, mutta vanhemmissa lisävarusteena, Julkisilla paikoillakin voi nykyään jo usein käyttää langatonta internettiä.

   Kuinka kauan kannettavan akku kestää?
   Riippuu akun laadusta. Akkujen kestävyyttä kehitetään jatkuvasti, joten käyttöaikakin pitenee.

   Kuinka paljon sisäistä muistia pitäisi olla?
   Muisti on erittäin tärkeä sylikoneen ominaisuus. Mitä enemmän muistia, sitä nopeampi kone, ja sitä useampia toimintoja kone pystyy suorittamaan kerralla. 1 Gt on hyvä tekstinkäsittelyyn, netissä surffailuun ja sähköpostien lähetteyyn. 2 Gt on suositeltava, mikäli koneessa on Windows Vista, sillä jo sen pyörittämiseen tarvitaan lähes 1 Gt. Pelaamista varten tai elokuvien katselua varten kannattaa myös varata 2 Gt tai enemmän.

   TFT-näytössäni on kuollut pikseli, mitä sille voi tehdä?
   TFT-näyttö koostuu miljoonista pikseleistä. Voi käydä niin, että jokin pikseli lakkaa toimimasta. Kannettaviin kuuluu usein ISO-standardiin perustuva takuu, jonka voit valita oston yhteydessä. Jos kotona huomaat, että näytössä on kuolleita pikseleitä, voit vaihtaa tuotteen.

   Voinko käyttää kannettavan kanssa tavallista näppäimistöä, näyttöä ja hiirtä?
   Kyllä voit. Helpoiten se onnistuu telakan avulla. Telakka on laite, johon kannettava kiinnitetään ja jonka välityksellä siihen voidaan liittää monitori, hiiri ja näppäimistö. Telakka helpottaa lisälaitteiden liittämistä, koska johdot voi jättää telakkaan paikoilleen. Riittää, kun kiinnittää kannettavan telakkaan ja näin lisälaitteet ovat käytettävissä.

  • Termien selitykset

   Alla lista kannettavien tietokoneiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Asemat
   Kovalevyltä voi siirtää tietoa monelle tallennusmedialle. Levyke (floppy disk) on jäänyt jo lähes historiaan mutta zip, cd-rom, dvd ja usb-muistitikku ovat esimerkkejä monista tallennustekniikoista. Polttava cd/dvd-asema on jo lähes vakiovaruste kannettavissakin. Joihinkin kannettaviin voi siirtää tietoa myös suoraan SD- tai MMC-muistikorteilta.

   Hiiri
   Kannettavan näppäimistössä on kosketuspinta, touch pad, joka toimii ulkoisen hiiren korvaajana. Kannettavissa on monta tekniikkaa hiirelle: tappihiiri ja/tai kosketukseen reagoivalla tasohiiri eli touch pad. Hieman tuntemattomampia hiiren kaltaisia osoituslaitteita ovat kynähiiri ja pallohiiri. Kosketusnäyttöjä varten on vielä omat osoitinlaitteensa. Kannettavan kanssa voi käyttää myös perinteistä hiirtä, joka on usein helppokäyttöisempi ainakin pöydän ääressä työskenneltäessä.

   Kosketusnäyttö
   Joskus kannettavassa voi olla palveluautomaateista tuttu kosketusnäyttö, mikä tarkoittaa, että hiirellä osoittamisen sijaan kosketetaan suoraan sormella näyttöä. Koneen ominaisuuksissa ilmoitetaan jos kannettavassa on kosketusnäyttö.

   Kovalevyn koko
   Kannettavassa on keskusmuistin lisäksi myös pitkäkestoinen muisti eli kovalevy/kiintolevy, jolle tieto tallennetaan säilytettäväksi. Kun tietoa käytetään tai muokataan, se siirretään keskusmuistiin käsiteltäväksi. Tieto katoaa keskusmuistista kun kone sammutetaan, mutta kovalevyllä se säilyy. Käyttöjärjestelmä, kaikki ohjelmat ja tiedot säilytetään kovalevyllä. Multimedia vaatii paljon kovalevytilaa (valokuvat, mp3 ja muut musiikkitiedostot sekä videot), kun taas tekstidokumentit eivät vie tilaa juuri ollenkaan. Kovalevyt ovat nykyisin suuruudeltaan 60–200 Gt. Kannettavaan tietokoneeseen ei voi jälkikäteen lisätä kovalevytilaa, kuten pöytäkoneeseen. Ulkoinen kovalevy on silloin tietysti vaihtoehto.

   Käyttöjärjestelmä
   Käyttöjärjestelmä on tietokoneen sydän. Se käynnistyy aina ensin koneen käynnistyessä ja se ohjaa niin koneen komponenttien kuin ohjelmienkin käyttöä. Ilman käyttöjärjestelmää ei tietokonetta voi käyttää. Microsoftin Windows on yleisin käyttöjärjestelmä.

   Max. resoluutio
   Resoluutio tarkoittaa näytön kuvapisteiden määrää. Maksimiresoluutio riippuu näytön koosta: 12 tuuman näytössä XGA resoluutio on 1024 x 768 pikseliä.15 ja 16 tuuman näytöt ovat SXGA+ 1400 x 1050, jotkut jopa UXGA 1600 x 1200. Laajakuvanäyttöissä on vielä suurempi resoluutio: 1440 x 900 tai jopa 1920 x 1200.

   Prosessori
   Prosessori eli CPU (Central Processing Unit) on tietokoneen aivot. Se laskee koneen operaatiot ja sen nopeus ilmoitetaan megahertseinä (MHz) tai gigahertseinä (GHz). Mitä suurempi on hertsimäärä, sitä nopeampi prosessori. On kaksi prosessoristandardia: Intel (Pentium) ja AMD. Suoritustehossa molemmat ovat tasavertaisia mutta Intel on silti käytetympi.

   Räätälöitävä kannettava
   Yleensä läppäri on valmis paketti ostettaessa mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple.

   Sisäinen muisti
   Sisäinen muisti eli keskusmuisti eli RAM (Random Access Memory) on dynaaminen muisti, joka sisältää ajettavat ohjelmat ja käsittelyssä olevan tiedon. Keskusmuistin koko ilmoitetaan megabitteinä (Mb). Mitä suurempi RAM muistin määrä on, sitä tehokkaammin kone toimii ja voit käyttää useita raskaitakin ohjelmia samanaikaisesti ilman, että kone menee jumiin tai hidastelee. Prosessori ja muisti määräävät siis yhdessä tietokoneen nopeuden ja tehokkuuden. Jos pitää tehdä valinta prosessorin tehon ja muistin määrän välillä, on muistin määrällä suurempi merkitys, koska suurempi muistin määrä parantaa tehokkuutta enemmän kuin pelkkä suurempi prosessoriteho.

   Videokortti / näytönohjain
   Videokortti eli näytönohjain vastaa kuvan muodostuksesta näytölle. 2D-näytönohjain on riittävä normaaliohjelmille mutta pelit vaativat 3D-näytönohjaimen ja paljon muistia.

   Yhteys
   Yhteys kertoo millä tekniikoilla kannettava voidaan kytkeä verkkoon muiden tietokoneiden kanssa. Yhteys ilmoittaa myös mitä sisään- ja ulostuloja kannettavassa on eli mitä muita laitteita siihen voidaan liittää (esimerkiksi tv). Internet-yhteyttä varten kannettavissa on sisäinen modeemi tai verkkokortti. On myös langaton Wi-Fi-tekniikka, jota varten kannettavassa on oltava Wi-fi-kortti tai bluetooth.

   Äänikortti
   Äänikortti huolehtii äänen käsittelystä. Yleensä standardi äänikortti riittää normaalikäyttöön. Jos kuitenkin vaadit ääneltä erityistä suoritustehoa voit valita PCI- tai Sound blaster -äänikortin. Nykyään myös emolevyt osaavat hoitaa äänenkäsittelyn, joten erillistä äänikorttia ei välttämättä tarvita. On myös äänikortteja, jotka käyttävät 5.1 Dolby Digital Surround Sound -tekniikkaa. Kaiuttimet on sisäänrakennettu kannettavaan koneeseen. On myös läppäreitä, joihin voi liittää ulkoiset kaiuttimet.

    

   • Tarjoukset Diilit
   • Pelikannettavat Kannettavat, jotka soveltuvat pelaamiseen
   • MSI Vertaile MSI kannettavia tietokoneita
   • Lenovo ThinkPad Vertaile Lenovo kannettavia tietokoneita
   • Apple Vertaa Applen kannettavia tietokoneita
   • Kosketusnäyttö Kannettavat tietokoneet, joissa on kosketusnäyttö
   • MacBook Pro Kannettavat tietokoneet, joissa on kosketusnäyttö
   • Chromebook Eri merkkien Chromebook kannettavat
   • SSD Kannettavat, joissa SSD kiintovely
   • Miniläppärit Miniläppärit
   • HP HP kannettavat
  0 - 24
  • Apple MacBook Air with Retina display
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168221604.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168221621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168221623.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168221620.jpg
   Apple Apple MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display M1, macOS Big Sur 11.0, 8 Gt RAM, 256 GB SSD, 13.3" IPS 2560 x 1600 (WQXGA), M1 7-core GPU, Bluetooth, Wi-Fi, avaruuden harmaa, kbd: ruotsalainen/suomalainen (165)
   Apple MacBook Air with Retina display
   • 00194252056165
   • MGN63KS/A
   13
   good_buy
   1057.72 EUR
  • Apple MacBook Air 13" 256 Gt, M1, MacOS -kannettava, Kulta (2020)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168524779.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168525233.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168195880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168525234.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169887592.jpg
   Apple Apple MacBook Air 13" 256 Gt, M1, MacOS -kannettava, Kulta (2020) MacBook Air 13" 256 Gt, M1, MacOS -kannettava, Kulta (2020) MacBook Air 13" 256 Gt, M1, MacOS -kannettava, Kulta (2020) Applen ohuimmassa ja kevyimmässä kannettavassa eli 13 tuuman MacBook Airissa on nyt Applen M1-siru. Salamannopea prosessori, seuraavan tason grafiikat ja uskomattomat koneoppimisen mahdollisuudet on integroitu yhteen siruun. (127)
   Apple MacBook Air 13" 256 Gt, M1, MacOS -kannettava, Kulta (2020)
   • 00194252058657
   • 00194252058626
   • 7192821
   • MGND3N/A
   • MGND3KS/A
   11
   good_buy
   deal
   1159.00 EUR
  • Apple MacBook Air with Retina display
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109787.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109789.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109788.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169887602.jpg
   Apple Apple MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display MacBook Air 13 M1 2020 -kannettavassa on uusi 8-ytiminen Apple M1 -siru, 13 Retina-näyttö, P3-väriavaruus, FaceTime HD -kamera ja Magic Keyboard -näppäimistö. Ostaessasi MacBook Air -kannettavan saat Apple TV+ -palvelun veloituksetta 3 kuukaudeksi. (56)
   Apple MacBook Air with Retina display
   • 00194252057391
   • 00194252057421
   • 7192817
   • MGN93KS/A
   • MGN93N/A
   12
   good_buy
   deal
   1159.00 EUR
  • Apple MacBook Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109770.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396972.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396970.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169887596.jpg
   Apple Apple MacBook Pro MacBook Pro MacBook Pro Applen M1-siru määrittelee 13 tuuman MacBook Pron uudelleen. 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista valokuvauksen, koodauksen ja videoeditoinnin työnkuluista leikiten. Uskomattoman 8-ytimisen näytönohjaimen ansiosta grafiikoiltaan vaativat tehtävät hoituvat yhdessä hujauksessa ja voit nauttia sujuvammasta pelaamisesta. Edistyksellinen 16-ytiminen Neural Engine hyödyntää entistä tehokkaammin koneoppimista suosikkiapeissasi. Supernopea yhteismuisti varmistaa sujuvan suorituskyvyn. Ja M... (57)
   Apple MacBook Pro
   • 00194252165935
   • 00194252165973
   • MYD82KS/A
   • 7192949
   • MYD82N/A
   11
   good_buy
   1352.90 EUR
  • Apple MacBook Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168649858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396965.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168649862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169568761.jpg
   Apple Apple MacBook Pro MacBook Pro MacBook Pro Ahnehtii toimintaa. Muttei virtaa Pieni siru. Suuri harppaus 8-ytiminen prosessori Tehon synonyymi Vuoden 2020 malli (32)
   Apple MacBook Pro
   • 00194252166833
   • 00194252166871
   • MYDA2N/A
   • 7192953
   • MYDA2KS/A
   11
   good_buy
   1352.90 EUR
  • Acer Aspire 3 15,6"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163748845.jpg
   Acer Acer Aspire 3 15,6" Aspire 3 15,6" Aspire 3 15,6" (223)
   Acer Aspire 3 15,6"
   • 04710886024903
   2
   good_buy
   most_sold
   329.00 EUR
  • Samsung Galaxy Book Go LTE - 14" FHD LED & 4G
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187546361.jpg
   Samsung Samsung Galaxy Book Go LTE - 14" FHD LED & 4G Galaxy Book Go LTE - 14" FHD LED & 4G Galaxy Book Go LTE - 14" FHD LED & 4G 14 Samsung Galaxy Book Go -kannettava tukee mobiiliverkkoyhteyksiä. Qualcomm Snapdragon -prosessorissa riittää suorituskykyä myös sovellusten moniajoon, ja Full HD -näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun. (35)
   Samsung Galaxy Book Go LTE - 14" FHD LED & 4G
   • 08806092298491
   • NP345XLA-KB1SE
   7
   good_buy
   449.00 EUR
  • Asus TUF Gaming F15 - Intel Core i5 10300H & GTX 1650
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173081730.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186318898.jpg
   Asus Asus TUF Gaming F15 - Intel Core i5 10300H & GTX 1650 TUF Gaming F15 - Intel Core i5 10300H & GTX 1650 TUF Gaming F15 - Intel Core i5 10300H & GTX 1650 Core i5 10300H / 2.5 GHz, Windows 10 Home, 8 Gt RAM, 512 GB SSD NVMe, 15.6" 1920 x 1080 (Full HD) @ 144 Hz, GF GTX 1650 / UHD Graphics, rovionmusta (120)
   Asus TUF Gaming F15 - Intel Core i5 10300H & GTX 1650
   • 04711081075332
   3
   good_buy
   799.18 EUR
  • Samsung Chromebook 4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163196677.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172220014.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167516416.jpg
   Samsung Samsung Chromebook 4 Chromebook 4 Chromebook 4 Samsung Chromebook 4 on kompakti ja kestävä 11,6 Chromebook-tietokone. Ohut ja kevyt kannettava sopii erinomaisesti myös matkakäyttöön jopa 12,5 tuntia kestävän akkunsa ansiosta. Kevyt, mutta kestävä Vain 1,18 kiloa painava Chromebook vastaa Yhdysvaltain asevoimien MIL-STD-810G -standardin kestävyysvaatimuksia esimerkiksi äärimmäisten lämpötilojen, pölyn ja iskujen osalta. Virtaviivaisesti muotoillussa kannettavassa ei ole lainkaan näkyviä ruuveja, mikä luo saumattoman ja miellyttävän käyttöt... (40)
   Samsung Chromebook 4
   • 08806090195983
   • XE310XBA-K01SE
   6
   good_buy
   226.90 EUR
  • Apple MacBook Air with Retina display
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396773.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396959.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109793.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396960.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169659936.jpg
   Apple Apple MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display Applen ohuin ja kevein kannettava. Moottorina supervahva M1-siru. 8-ytimisen prosessorin ansiosta projektit hoituvat salamannopeasti. 8-ytiminen näytönohjain vie grafiikoiltaan vaativat apit ja pelit täysin uusiin ulottuvuuksiin. Ja 16-ytiminen Neural Engine vauhdittaa koneoppimisen tehtäviä. Äänetön, tuulettimeton rakenne ja kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto.1 MacBook Air. Helposti mukaan matkaan. Entistä tehokkaampana. Luettelo tärkeimmistä ominaisuuksista Applen suunnittelem... (19)
   Apple MacBook Air with Retina display
   • 00194252059111
   • 00194252059081
   • MGNE3N/A
   • 7192825
   • MGNE3KS/A
   10
   good_buy
   1350.90 EUR
  • Samsung Galaxy Book - Intel Core i3 & 15" FHD LED
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181309236.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181180149.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181299300.jpg
   Samsung Samsung Galaxy Book - Intel Core i3 & 15" FHD LED Galaxy Book - Intel Core i3 & 15" FHD LED Galaxy Book - Intel Core i3 & 15" FHD LED Core i3 1115G4 / 3 GHz, Windows 10 Home, 8 Gt RAM, 256 GB SSD NVMe, 15.6" 1920 x 1080 (Full HD), UHD Graphics, Wi-Fi 6, Bluetooth, titaanin hopeinen (27)
   Samsung Galaxy Book - Intel Core i3 & 15" FHD LED
   • 08806092261709
   • NP750XDAKD1SE
   8
   good_buy
   678.90 EUR
  • Apple MacBook Pro 16 MVVJ2 2019 16/512 GB (tähtiharmaa)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151213078.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356973.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356972.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158093405.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 16 MVVJ2 2019 16/512 GB (tähtiharmaa) MacBook Pro 16 MVVJ2 2019 16/512 GB (tähtiharmaa) MacBook Pro 16 MVVJ2 2019 16/512 GB (tähtiharmaa) MacBookPro. Kaikkien aikojen tehokkain MacBook. Uudessa MacBookProssa teho on etusijalla sen mullistavan suorituskyvyn, suuremman 16 tuuman Retina-näytön ja koko päivän kestävän akun ansiosta. Voit siis saada aikaan mitä vain ja missä vain. (21)
   Apple MacBook Pro 16 MVVJ2 2019 16/512 GB (tähtiharmaa)
   • 00190199368293
   • MVVJ2KS/A
   9
   good_buy
   2500.90 EUR
  • Lenovo IdeaPad 1 14” N4120
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179253348.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173678210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171267550.jpg
   Lenovo Lenovo IdeaPad 1 14” N4120 IdeaPad 1 14” N4120 IdeaPad 1 14” N4120 Ohut ja kevyt. 14 HD-näyttö ja 8 tunnin akkukesto. Mukana Office 365 -lisenssi vuodeksi. (49)
   Lenovo IdeaPad 1 14” N4120
   • 00194778126984
   5
   good_buy
   299.00 EUR
  • Asus Chromebook Flip C434TA-E10001
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150974100.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153477724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153477725.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153477730.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153477727.jpg
   Asus Asus Chromebook Flip C434TA-E10001 Chromebook Flip C434TA-E10001 Chromebook Flip C434TA-E10001 14" Full HD IPS-paneelin kirkaspintainen kosketusnäyttö, Intel Core m3-8100Y -tuplaydinprosessori, Integroitu Intel HD 615 -näytönohjain, 8GB LPDDR3 keskusmuisti,64GB EMMC-tallennustila (22)
   Asus Chromebook Flip C434TA-E10001
   • 04718017587723
   • C434TA-E10001
   7
   good_buy
   678.00 EUR
  • Apple MacBook Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109773.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109796.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396976.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109795.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169568760.jpg
   Apple Apple MacBook Pro MacBook Pro MacBook Pro Applen M1-siru määrittelee 13 tuuman MacBook Pron uudelleen. 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista valokuvauksen, koodauksen ja videoeditoinnin työnkuluista leikiten. Uskomattoman 8-ytimisen näytönohjaimen ansiosta grafiikoiltaan vaativat tehtävät hoituvat yhdessä hujauksessa ja voit nauttia sujuvammasta pelaamisesta. Edistyksellinen 16-ytiminen Neural Engine hyödyntää entistä tehokkaammin koneoppimista suosikkiapeissasi. Supernopea yhteismuisti varmistaa sujuvan suorituskyvyn. Ja M... (11)
   Apple MacBook Pro
   • 00194252167281
   • 00194252167328
   • 7192955
   • MYDC2KS/A
   • MYDC2N/A
   11
   good_buy
   1652.90 EUR
  • Lenovo Gaming 3 15,6"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159173547.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157745305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157745306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157745307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157745300.jpg
   Lenovo Lenovo Gaming 3 15,6" Gaming 3 15,6" Gaming 3 15,6" Tyylikäs 15,6 pelikannettava. Huipputehokas Ryzen 7 -suoritin. GTX 1650 Ti -näytönohjain. (25)
   Lenovo Gaming 3 15,6"
   • 00195042498141
   • 00195042257120
   • 82EY000YMX
   • 20T6000TMX
   6
   good_buy
   899.00 EUR
  • HP 240 G8
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172170428.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167904412.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177830185.jpg
   HP HP 240 G8 240 G8 240 G8 Core i3 1005G1 / 1.2 GHz, Win 10 Home 64-bit, 8 Gt RAM, 256 GB SSD, 14" IPS 1920 x 1080 (Full HD), UHD Graphics, Wi-Fi 5, Bluetooth, dark ash silver, kbd: pohjoismainen (18)
   HP 240 G8
   • 00195697479625
   • 2X7L9EA#UUW
   7
   good_buy
   499.00 EUR
  • Apple MacBook Air with Retina display
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168301308.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168310216.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168310217.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168310214.jpg
   Apple Apple MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display Huippunopea Applen M1-siru. 13 Retina-näyttö ja 512 Gt:n SSD-muisti. Jopa 18 tunnin akkukesto. (8)
   Apple MacBook Air with Retina display
   • 00194252056622
   • MGN73KS/A
   12
   good_buy
   1350.90 EUR
  • Asus Chromebook C523NA EJ0330 - 4 GB RAM & 64 GB SSD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179337724.jpg
   Asus Asus Chromebook C523NA EJ0330 - 4 GB RAM & 64 GB SSD Chromebook C523NA EJ0330 - 4 GB RAM & 64 GB SSD Chromebook C523NA EJ0330 - 4 GB RAM & 64 GB SSD Kevyt kannettava matkalle ja opiskeluun. Jopa 10 tunnin akkukesto. Mukana optinen hiiri. (64)
   Asus Chromebook C523NA EJ0330 - 4 GB RAM & 64 GB SSD
   • 04711081071273
   3
   good_buy
   249.00 EUR
  • Razer Blade 14 - 165 Hz QHD with Ryzen 9 5900X and RTX 3070
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185155162.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187303920.jpg
   Razer Razer Blade 14 - 165 Hz QHD with Ryzen 9 5900X and RTX 3070 Blade 14 - 165 Hz QHD with Ryzen 9 5900X and RTX 3070 Blade 14 - 165 Hz QHD with Ryzen 9 5900X and RTX 3070 Ultratehokas 14-tuumainen Razer Blade tarjoaa uskomatonta suorituskykyä kompaktissa ja tyylikkäässä paketissa. AMD Ryzen 9 5900HX -prosessori ja GeForce RTX 3070 -näytönohjain takaavat huikean tehon pelaamiseen ja luovaan työskentelyyn, ja voit nauttia upeista grafiikoista tarkalla QHD-näytöllä! Ultimaattista suorituskykyä Hyppää kannettavan pelitehon aallonharjalle! Uskomaton 8-ytiminen Zen 3 -arkkitehtuurin Ryzen 9 5900HX -mobiiliprosessori yhdessä GeForce RTX 3070 -näytönohjaimen kanssa ta... (34)
   Razer Blade 14 - 165 Hz QHD with Ryzen 9 5900X and RTX 3070
   • 08886419336594
   4
   good_buy
   2501.90 EUR
  • Acer CHROMEBOOK 315 15,6"FHD TOUCH N5030/UHD-GFX/8/128EMMC/CHROME
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166068894.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658600.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658721.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658720.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658719.jpg
   Acer Acer CHROMEBOOK 315 15,6"FHD TOUCH N5030/UHD-GFX/8/128EMMC/CHROME CHROMEBOOK 315 15,6"FHD TOUCH N5030/UHD-GFX/8/128EMMC/CHROME CHROMEBOOK 315 15,6"FHD TOUCH N5030/UHD-GFX/8/128EMMC/CHROME Acer Chromebook 315 soveltuu ihanteellisesti niille, jotka hakevat kannettavaa tietokonetta, jonka suorituskyky riittää kaikkien päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Tinkimätön muotoilu takaa laitteen kestävyyden, ja sen selkeälinjainen viimeistely tekee siitä ajattoman, joten laitteella on pitkä käyttöaika. Tässä mallissa tarkka 1920x1080-resoluution kosketusnäyttö, Intel Pentium Silver N5030 (1,1/3,1 GHz) -neliydinsuoritin, Intel UHD Graphics 600 -näytönohjain, 8 Gt keskusmuisti, 128 Gt eMM... (34)
   Acer CHROMEBOOK 315 15,6"FHD TOUCH N5030/UHD-GFX/8/128EMMC/CHROME
   • 04710180826104
   • NX.HKCED.00W
   4
   449.00 EUR
  • Lenovo IdeaPad Gaming 3 000VMX 15,6" pelikannettava (Onyx Black)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159160523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169631752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169631899.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169631896.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169631897.jpg
   Lenovo Lenovo IdeaPad Gaming 3 000VMX 15,6" pelikannettava (Onyx Black) IdeaPad Gaming 3 000VMX 15,6" pelikannettava (Onyx Black) IdeaPad Gaming 3 000VMX 15,6" pelikannettava (Onyx Black) Pelaa suosikkipelejäsi missä tahansa 15,6 Lenovo IdeaPad Gaming 3 -pelikannettavalla. Pöytätietokoneen suorituskyvyllä ja pitkällä akkukestolla varustettu kannettava on loistava valinta jokaiselle paljon matkustavalle pelaajalle. (26)
   Lenovo IdeaPad Gaming 3 000VMX 15,6" pelikannettava (Onyx Black)
   • 00195042498110
   • 82EY000VMX
   5
   738.00 EUR
  • Asus R465MA BV175TS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170971637.jpg
   Asus Asus R465MA BV175TS R465MA BV175TS R465MA BV175TS Celeron N4020 / 1.1 GHz, Win 10 Home in S mode, 4 Gt RAM, 128 GB SSD NVMe, 14" 1366 x 768 (HD), UHD Graphics 600, Wi-Fi 5, Bluetooth, siniharmaa (85)
   Asus R465MA BV175TS
   • 04711081040033
   2
   381.90 EUR
  • Asus ROG Strix G17
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185702643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171451951.jpg
   Asus Asus ROG Strix G17 ROG Strix G17 ROG Strix G17 Core i7 10750H / 2.6 GHz, Windows 10 Home, 16 Gt RAM, 1 Tt SSD NVMe, 17.3" 1920 x 1080 (Full HD) @ 144 Hz, GF RTX 2070 / UHD Graphics, Wi-Fi 6, Bluetooth, alkuperäinen musta (46)
   Asus ROG Strix G17
   • 04718017954143
   • G712LW-EV115T
   3
   1755.00 EUR
  2 99
  • info@vertaa.fi