x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  TOP LIGHT seinävalaisimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}
  0 - 24
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157840856.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Kromi - Top Light
   • 05712802103913
   1
   223.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Glass Matta Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163874335.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Glass Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Glass Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Glass Matta Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Glass Matta Kromi - Top Light
   • 05712802103920
   1
   298.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Matta Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164024105.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Matta Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Matta Kromi - Top Light
   • 05712802103944
   1
   330.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163846682.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Kromi - Top Light Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Kromi - Top Light Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Kromi - Top Light
   • 05712802179444
   1
   351.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Valkoinen - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162998349.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Valkoinen - Top Light Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Valkoinen - Top Light Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Valkoinen - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Valkoinen - Top Light
   • 05712802179536
   1
   437.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163756810.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Kromi - Top Light
   • 05712802103890
   1
   deal
   240.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Matta Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163820165.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Matta Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Glass Matta Kromi - Top Light
   • 05712802103883
   1
   192.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158919526.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Kromi - Top Light Puk Maxx Mirror Fix LED Kromi - Top Light Puk Maxx Mirror Fix LED Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Mirror Fix on seinävalaisin, joka voidaan asentaa peilin reunaan tarjoamaan mainio kylpyhuonevalaistus. Seinävalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana sisäänrakennetulla LED- tai halogeeni-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut ... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Kromi - Top Light
   • 05712802115015
   1
   330.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163756876.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Kromi - Top Light Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Kromi - Top Light Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Kromi - Top Light
   • 05712802179505
   1
   437.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Matta Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163846670.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Mirror Fix LED Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Mirror Fix LED Matta Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Mirror Fix on seinävalaisin, joka voidaan asentaa peilin reunaan tarjoamaan mainio kylpyhuonevalaistus. Seinävalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana sisäänrakennetulla LED- tai halogeeni-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut ... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Matta Kromi - Top Light
   • 05712802115008
   1
   330.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Valkoinen - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157594078.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Valkoinen - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Valkoinen - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Valkoinen - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Valkoinen - Top Light
   • 05712802124444
   1
   362.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Musta - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157594083.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Musta - Top Light Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Musta - Top Light Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Musta - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Musta - Top Light
   • 05712802179437
   1
   351.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Valkoinen - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163901862.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Valkoinen - Top Light Puk Maxx Mirror Fix LED Valkoinen - Top Light Puk Maxx Mirror Fix LED Valkoinen - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Mirror Fix on seinävalaisin, joka voidaan asentaa peilin reunaan tarjoamaan mainio kylpyhuonevalaistus. Seinävalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana sisäänrakennetulla LED- tai halogeeni-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut ... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Valkoinen - Top Light
   • 05712802125281
   1
   330.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Musta - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163756825.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Musta - Top Light Puk Maxx Mirror Fix LED Musta - Top Light Puk Maxx Mirror Fix LED Musta - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Mirror Fix on seinävalaisin, joka voidaan asentaa peilin reunaan tarjoamaan mainio kylpyhuonevalaistus. Seinävalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana sisäänrakennetulla LED- tai halogeeni-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut ... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix LED Musta - Top Light
   • 05712802125007
   1
   330.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Seinävalaisin Halogeeni Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163757162.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Seinävalaisin Halogeeni Kromi - Top Light Puk Maxx Mirror Fix Seinävalaisin Halogeeni Kromi - Top Light Puk Maxx Mirror Fix Seinävalaisin Halogeeni Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Seinävalaisin Halogeeni Kromi - Top Light
   • 05712802103975
   1
   192.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163901622.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light
   • 05712802179512
   1
   437.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Valkoinen - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164251526.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Valkoinen - Top Light Puk Maxx Mirror Fix Valkoinen - Top Light Puk Maxx Mirror Fix Valkoinen - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Mirror Fix on seinävalaisin, joka voidaan asentaa peilin reunaan tarjoamaan mainio kylpyhuonevalaistus. Seinävalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana sisäänrakennetulla LED- tai halogeeni-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut ... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Valkoinen - Top Light
   • 05712802125298
   1
   223.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158919522.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lens Kromi - Top Light
   • 05712802103951
   1
   330.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Musta - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162742178.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Musta - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Musta - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Musta - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Musta - Top Light
   • 05712802124208
   1
   330.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Musta - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163901617.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Musta - Top Light Puk Maxx Mirror Fix Musta - Top Light Puk Maxx Mirror Fix Musta - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Mirror Fix on seinävalaisin, joka voidaan asentaa peilin reunaan tarjoamaan mainio kylpyhuonevalaistus. Seinävalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana sisäänrakennetulla LED- tai halogeeni-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut ... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Mirror Fix Musta - Top Light
   • 05712802125014
   1
   deal
   279.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Kulta - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163957051.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Kulta - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Kulta - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Kulta - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin LED Lens + Lasi Kulta - Top Light
   • 05712802124307
   1
   394.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163846677.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Wing Single Seinävalaisin Matta Kromi - Top Light
   • 05712802179451
   1
   351.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Matta Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164251736.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Matta Kromi - Top Light Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Matta Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx Seinävalaisin Halogeeni Lens + Lens Matta Kromi - Top Light
   • 05712802103906
   1
   223.00 EUR
  • TOP LIGHT Puk Maxx LED Seinävalaisin Lens + Lasi Matta Kromi - Top Light
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164023995.jpg
   TOP LIGHT TOP LIGHT Puk Maxx LED Seinävalaisin Lens + Lasi Matta Kromi - Top Light Puk Maxx LED Seinävalaisin Lens + Lasi Matta Kromi - Top Light Puk Maxx LED Seinävalaisin Lens + Lasi Matta Kromi - Top Light DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit... (1)
   TOP LIGHT Puk Maxx LED Seinävalaisin Lens + Lasi Matta Kromi - Top Light
   • 05712802114988
   1
   330.00 EUR
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Kylpyhuonevalaisimet DEFAULT
    • kylpyhuonevalaisin
   • Pasila-seinävalaisimet DEFAULT
    • innolux_pasila
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • Eglo DEFAULT
    • eglo
   • House Doctor DEFAULT
    • house_doctor
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
   • Tauluvalaisimet DEFAULT
    • tauluvalaisin
   • Lastenhuoneen valaisimet DEFAULT
    • lastenhuoneen_valaisin
   • Louis Poulsen DEFAULT
    • louis_poulsen
   • Markslöjd DEFAULT
    • markslo_jd
  • Merkki (brand):
   • Airam (airam)
   • Philips (philips)
   • Eglo (eglo)
   • House Doctor (house_doctor)
   • Globen Lighting (globen_lighting)
   • 101 Copenhagen (101_copenhagen)
   • &Tradition (_tradition)
   • &Tradition CPH (_tradition_cph)
   • A-Grossisten (a_grossisten)
   • AGO (ago)
   • AH-Belysning (ah_belysning)
   • Aldex (aldex)
   • All Ride (all_ride)
   • Aneta (aneta)
   • Anglepoise (anglepoise)
   • ANTIDARK (antidark)
   • Arcchio (arcchio)
   • Ares (ares)
   • Artek (artek)
   • Artemide (artemide)
   • Astep (astep)
   • Astro (astro)
   • Ateljé Lyktan (atelje_lyktan)
   • AYTM (aytm)
   • Beliani (beliani)
   • BELID (belid)
   • Bestlite (bestlite)
   • Bioledex (bioledex)
   • Bloomingville (bloomingville)
   • BLP Tavelbelysning (blp_tavelbelysning)
   • Bsweden (bsweden)
   • By On (by_on)
   • By Rydens (by_rydens)
   • Chors (chors)
   • Co Bankeryd (co_bankeryd)
   • Cottex (cottex)
   • CPH Lighting (cph_lighting)
   • Darø (dar_)
   • David Superlight (david_superlight)
   • DCW éditions (dcw_e_ditions)
   • Design By Us (design_by_us)
   • Dyberg-Larsen (dyberg_larsen)
   • Ebb & Flow (ebb_flow)
   • Eklunds metall (eklunds_metall)
   • Embacco (embacco)
   • Eth (eth)
   • Fabbian (fabbian)
   • Fatboy (fatboy)
   • Ferm Living (ferm_living)
   • FISCHER&HONSEL GMBH (fischer_honsel_gmbh)
   • Flos (flos)
   • Flow (flow)
   • FORM (form)
   • Foscarini (foscarini)
   • Frama (frama)
   • Frandsen (frandsen)
   • Fritz Hansen (fritz_hansen)
   • Globen (globen)
   • Good&Mojo (good_mojo)
   • Goodnight Light (goodnight_light)
   • Grundig (grundig)
   • Grupa Products (grupa_products)
   • Gubi (gubi)
   • Halo Design (halo_design)
   • HAY (hay)
   • Herstal (herstal)
   • Hobby Hall (hobby_hall)
   • Honsel (honsel)
   • Hubsch (hubsch)
   • Ideal Lux (ideal_lux)
   • Ifö Electric (ifo_electric)
   • Ingo Maurer (ingo_maurer)
   • Innermost (innermost)
   • Innolux (innolux)
   • InnovaGoods (innovagoods)
   • Intermezzo (intermezzo)
   • IP44.de (ip44_de)
   • ISP (isp)
   • It's About Romi (it_s_about_romi)
   • Jollein (jollein)
   • JUST LIGHT (just_light)
   • Kartell (kartell)
   • Kids Concept (kids_concept)
   • Klassik Studio (klassik_studio)
   • Konsthantverk (konsthantverk)
   • Konstsmide (konstsmide)
   • Lampe Gras (lampe_gras)
   • Lampefeber (lampefeber)
   • Lampenwelt.com (lampenwelt_com)
   • Le Klint (le_klint)
   • Ledvance (ledvance)
   • LIGHT-POINT (light_point)
   • Lightyears (lightyears)
   • LINDBY (lindby)
   • Louis Poulsen (louis_poulsen)
   • LUCANDE (lucande)
   • Luce Plan (luce_plan)
   • Lundia (lundia)
   • Lutec (lutec)
   • Made By Hand (made_by_hand)
   • Markslöjd (markslo_jd)
   • Marset (marset)
   • Martinelli Luce (martinelli_luce)
   • MATER (mater)
   • Maytoni (maytoni)
   • Mazo (mazo)
   • Menu (menu)
   • Moooi (moooi)
   • Muuto (muuto)
   • Nemo Lighting (nemo_lighting)
   • New Works (new_works)
   • Nordal (nordal)
   • NORDIC LIVING (nordic_living)
   • Nordlux (nordlux)
   • Norlys (norlys)
   • Normann Copenhagen (normann_copenhagen)
   • NORR11 (norr11)
   • Northern (northern)
   • Northern Lighting (northern_lighting)
   • Nuad (nuad)
   • Nuura (nuura)
   • NYTA (nyta)
   • OLUCE (oluce)
   • Oriva (oriva)
   • Pandul (pandul)
   • Petite Friture (petite_friture)
   • Pholc (pholc)
   • Piffany (piffany)
   • Please wait to be seated (please_wait_to_be_seated)
   • PR Home (pr_home)
   • Reality (reality)
   • Roommate (roommate)
   • Roon (roon)
   • Rotaliana (rotaliana)
   • Rätt Start (ra_tt_start)
   • Santa & Cole (santa_cole)
   • Schottlander (schottlander)
   • Secto Design (secto_design)
   • Seletti (seletti)
   • Serax (serax)
   • Sessak (sessak)
   • Shade (shade)
   • Slamp (slamp)
   • Studio Italia (studio_italia)
   • Studio Italia Design (studio_italia_design)
   • Studio Joanna Laajisto (studio_joanna_laajisto)
   • Super Modular (super_modular)
   • TATO (tato)
   • Texa Design (texa_design)
   • Tom Dixon (tom_dixon)
   • Tonone (tonone)
   • TOP LIGHT (top_light)
   • TRIO (trio)
   • TRIO Lighting (trio_lighting)
   • Trizo21 (trizo21)
   • UMAGE (umage)
   • Valerie Objects (valerie_objects)
   • Verner Panton (verner_panton)
   • VidaXL (vidaxl)
   • Vipp (vipp)
   • Vitra (vitra)
   • Waldi (waldi)
   • Warm Nordic (warm_nordic)
   • Watt (watt)
   • Watt A Lamp (watt_a_lamp)
   • Watt & Veke (watt_veke)
   • Woud (woud)
   • Zoolight (zoolight)
   • Örsjö Belysning (o_rsjo_belysning)
  • Hinta (price):
   • < 65 € (budget)
   • 65 € - 115 € (price_2)
   • 115 € - 295 € (price_3)
   • ≥ 295 € (price_4)
  • Lamppujen lukumäärä (lamppujen_lukuma_a_ra_):
   • 1 (lamppujen_lukuma_a_ra__1.0)
   • 2 (lamppujen_lukuma_a_ra__2.0)
   • 3 (lamppujen_lukuma_a_ra__3.0)
   • 4 (lamppujen_lukuma_a_ra__4.0)
   • 12 (lamppujen_lukuma_a_ra__12.0)
  • Lampun kanta (lampun_kanta):
   • E14 (e14)
   • E27 (e27)
   • G9 (g9)
   • GU10 (gu10)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Nude (nude)
   • Oranssi (oranssi)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Lampun enimmäisteho (maksimi_teho_w):
   • < 10 W (maksimi_teho_w_1)
   • 10 W - 25 W (maksimi_teho_w_2)
   • 25 W - 45 W (maksimi_teho_w_3)
   • ≥ 45 W (maksimi_teho_w_4)
  • Valaisimen tyyppi (valaisimen_tyyppi):
   • Kohdevalaisin (kohdevalaisin)
   • Kylpyhuonevalaisin (kylpyhuonevalaisin)
   • Lastenhuoneen valaisin (lastenhuoneen_valaisin)
   • Plafondi (plafondi)
   • Riippuvalaisin (riippuvalaisin)
   • Seinävalaisin (seina_valaisin)
   • Tauluvalaisin (tauluvalaisin)
  • Korkeus (korkeus):
   • < 15 cm (korkeus_1)
   • 15 cm - 17 cm (korkeus_2)
   • 17 cm - 25 cm (korkeus_3)
   • ≥ 25 cm (korkeus_4)
  • Leveys (leveys):
   • < 15 cm (leveys_1)
   • 15 cm - 20 cm (leveys_2)
   • 20 cm - 40 cm (leveys_3)
   • ≥ 40 cm (leveys_4)
  • Materiaalit (materiaali):
   • Akryyli (akryyli)
   • Alumiini (alumiini)
   • Betoni (betoni)
   • Graniitti (graniitti)
   • Hartsi (hartsi)
   • Hopea (hopea)
   • Kangas (kangas)
   • Keramiikka (keramiikka)
   • Kivi (kivi)
   • Kromi (kromi)
   • Kupari (kupari)
   • Lasi (lasi)
   • Lasikuitu (lasikuitu)
   • Marmori (marmori)
   • Messinki (messinki)
   • Metalli (metalli)
   • Muovi (muovi)
   • Nahka (nahka)
   • Nikkeli (nikkeli)
   • Polyesteri (polyesteri)
   • Polyuretaani (polyuretaani)
   • Posliini (posliini)
   • Pronssi (pronssi)
   • Punos (punos)
   • Puu (puu)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Rauta (rauta)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Silikoni (silikoni)
   • Synteettinen (synteettinen)
   • Tekstiili (tekstiili)
   • Teräs (tera_s)
   • Tina (tina)
   • Valurauta (valurauta)
   • Vaneri (vaneri)
   • Vinyyli (vinyyli)
   • Viskoosi (viskoosi)
  • Malli (group):
   • Innolux Pasila (innolux_pasila)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi