x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus antaa turvaa lapsille ja aikuisille , kotona ja harrastuksissa. Arjen keskellä onnettomuuden sattuessa on tärkeää päästä nopeasti tarvittavaan hoitoon. Tapaturmavakuutus korvaa useimmiten ulkoisista tapahtumista aiheutuvia ruumiinvammoja ja vakuutuksen turvin voit hakeutua hoitoon yksityiselle lääkärille tai hoitolaitokseen ja saada apua nopeasti. Tapaturmavakuutuksia on erilaisia, mm. vapaa-ajan ja täysajan tapaturmavakuutuksia ja useimmiten vakuutuksen voi liittää esimerkiksi kotivakuutuksen yhteyteen. Kysy lisää lähimmältä palveluntarjoajaltasi!

  • Tapaturmavakuutus ilman omavastuuta ja terveysselvitystä. Pääset hoitoon nopeasti ja parantuminen voi alkaa!
  • Tapaturmavakuutuksella pääset nopeasti hoitoon ilman omavastuuta. Lisäksi saat käyttöösi etälääkäripalvelu TerveysHelpin, jossa lääkärit ja sairaanhoitajat vastaavat joka päivä klo 7–23. Osta verkosta.
  • Löydä juuri sinulle sopiva tapaturmavakuutus! Pohjola Terveysvakuutus antaa turvaa tapaturmien varalta aina 100-vuotiaaksi asti. Voit valita Pohjola Terveysvakuutukseen itsellesi sopivan laajuuden kolmesta eri vaihtoehdosta: tapaturmat ja sairaudet, kattava tapaturma tai pelkät tapaturmat.