x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Ladyshave

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Ladyshave

  • Yleiset tiedot

   Ladyshaverillä saa ajeltua karvat kivuttomasti sääristä, bikinirajasta ja kainaloista. Ladyshaver on erityisesti suunniteltu naisten herkälle iholle. Ladyshaver leikkaa karvat iholta, mutta jos karvat haluaa poistaa juurineen, niin epilaattori on oikea vaihtoehto. Epilaattorilla poistaessa karvat pysyvät poissa pitempään. Markkinoilla on myös epilaattori ladyshave yhdistelmiä, mikäli mielii käyttää molempia. Lisätietoa epilaattoreista löytyy täältä. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon ladyshaveria hankkiessa. Annamme ensin muutamia ostovinkkejä ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • minkälainen ladyshaver-laite sopii juuri sinulle,
   • ladyshaver tyypit,
   • ladyshaverin toiminnot,
   • hintaeroja,
   • ladyshaverin lisäosia,
   • tunnettuja ladushaver-merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ladyshaveria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Mieti ennen ostoa minkälaiseen käyttöön olet ladyshaveria hankkimassa. Siten voit hankkia laitteen, jossa on vain sinulle tarvittavat toiminnot, eikä kaikenlaista ylimäärästä, jota et kuitenkaan tule käyttämään. Näin säästät pitkän pennin.
   2. Haluatko virralla vai pattereilla toimivan epilaattorin? Sähkövirralla toimivat epilaattorit voivat olla johdollisia tai langattomia. Langattomat pitää aika ajoin ladata. Langattomasta epilaattorista kannattaa tarkistaa kuinka pitkä sen käyttöaika on kun se on ladattu.
   3. Tarkista ladyshaverin terän pinta-ala. Mitä suurempi pinta-ala, sitä enemmän karvoja pystyy ajamaan yhdellä vedolla. Sen seurauksena käyttöaika lyhenee.
   4. Tarkista ladyshaverin latausaika. Latausaika ladyshaverien välillä vaihtelee huimasti. Joissain ladyshavereissa on pikalataus toiminto.
   5. puhdistushelppous kannattaa myös tarkistaa. Osa ladyshavereista tulee vain puhdistaa pienen puhdistusharjan avulla. Toiset voi huuhdella vedellä. Osassa markkinoilla olevista ladyshaver-laitteista on itsepuhdistustoiminto. Itsepuhdistava ladyshaver puhdistaa itse itsensä, kunhan sen vaan asettaa pidikkeeseen, johon on laitettu puhdistusneste valmiiksi.

   Minkälainen ladyshaver-laite sopii juuri sinulle?
   Mikäli et ole varma kumpi sopii sinulle paremmin, ladyshaveri vai epilaattori, niin voit hankkia laitteen, jossa on molemmat. Yhdistelmäköne on käytännöllinen vaihtoehto varsinkin jos haluat käyttää epilaattoria säärikarvoille ja ladyshaveria bikinirajaan ja kainaloihin.
   Ladyshaverin ja epilaattorin ero on siinä, että ladyshaver leikkaa karvat ihon pinnalta ja epilaattori nyppii karvat juurineen. Ladyshaveriä tulee siis käyttää useammin kuin epilaattoria, mikäli haluaa säilyttää ajeltujen kohtien ihon sängettömänä. Ladyshaverin etu on sen kivuton käyttö. Epilointi voi välillä olla hieman kivulias toimenpide.

   Ladyshaver tyypit
   Ladyshaverit voidaan jakaa kolmeen tyyppiin sen mukaan tuleeko niitä käyttää kuivana vai kosteana. Kosteutta kestävät ladyshaverit ovat käyttökelpoisia suihkussa. Ne ovat siis veden pitäviä. Kuivana käytettäviä ladyshavereitä ei tule kastella, tai ne voivat mennä epäkuntoon. On myös olemassa ladyshavereitä, joita voi käyttää sekä kuivana että märkänä.

   Ladyshaverin toiminnot
   Ladyshaver voi omata seuraavanlaisia toimintoja:

   • Akun merkkivalo
   • Säädettävä intensiteetti: Monissa ladyshavereissä on säädettävä intensiteetti. Toiset ihoalueet ovat herkempiä kuin toiset. Muuttuvalla intensiteetillä saa aikaan optimaalisen lopputuloksen.
   • Trimmeri: Jos ihokarvat ovat päässeet kasvamaan kovin pitkiksi, ne on hyvä ajella hieman lyhyemmäksi trimmerin avulla ennen ihon myötäistä karvojen poistoa.
   • Säädettävä ja joustava ajopää

   Hintaeroja
   Ladyshaverit eroavat merkiltään, laadultaan, toiminnoiltaan, ja lisäosiltaan ja siksi myös hinnaltaan. Tunnetut merkit ja uudemmat versiot ovat usein muita kalliimpia. Mutta korkeampi hinta voi johtua myös paremmasta ajotekniikasta. Laadun lisäksi hinta nousee sen mukaan mitä enemmän toimintoja ladyshaverissä on. Yhdistelmälaitteet, joissa on epilaattori ja ladyshaver ovat siksi hintavampia. Mitä enemmän lisäosia pakettiin kuuluu sitä korkeammaksi hinta myös usein nousee.

   Ladyshaverin lisäosia
   Lisäosina ladyshavereissä voi olla säilytyskotelo, patterit, teränsuojus, puhdistusharja tai ihonviilentäjä. Joissain malleissa lisäosat kuuluvat pakettiin ostaessa.

   Tunnettuja ladyshave-merkkejä
   Ladyshavereiden valmistajia ovat Babyliss, Braun, Carmen, Philips ja Remington.

   Vertaile täällä ladyshave-laitteita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Täytyykö ladyshaveristä maksaa kierrätysmaksu?
   Ei täydy. Ladyshaver ei kuulu niihin laitteisiin, joista täytyisi maksaa kierrätysmaksu.

   Voiko karvat poistaa suihkun alla?
   Voi, mutta vain vedenkestävillä karvanpoisto koneilla. Jos asiaa ei tiedoissa erikseen mainita, niin silloin se ei ole mahdollista.

   Karvojen ajelun jälkeen karvat kasvavat usein ihon alle. Voiko sitä jotenkin estää?
   Tämän voi estää kuorimalla ihoa. Kuoriminen poistaa kuolleet solut iholta ja päästää karvat kasvamaan ihon pinnalle. Joissain ladyshavereissa tai epilaattoreissa on kuorintaominaisuus itsessään.

   Täytyykö ladyshaver puhdistaa?
   Kyllä, säännöllisesti. Joidenkin ladyshavereiden mukana tulee harja, jolla terän saa puhdistettua. Toiset laitteet voi puhdistaa juoksevan veden alla. Itsepuhdistava ladyshaver tulee asettaa telineeseen, jossa on puhdistusainetta. Samassa telineessä laitteen voi ladata. Puhdistuksen aikana kone kytkeytyy itsestään päälle ja pois päältä.

   Vertaile täällä ladyshavereitä ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Termien selitykset

   Alla lista ladyshaverien teknisistä termeistä selityksineen.

    

   Akkuindikaattori

   Ladattavassa mallissa voi olla akkuindikaattori, joka ilmoittaa kuinka paljon akkua on vielä jäljellä.

    

    

   Itse puhdistava

   Itse puhdistava malli täytyy vain asettaa pidikkeeseensä, johon on laitettu puhdistusainetta. Puhdistustoiminnon aikana kone kytkeytyy päälle ja pois itsestään, kunnes puhdistus on valmis.

    

   Jalusta

   Ladattavan mallin mukana tulee joskus jalusta, jossa konetta voi säilyttää ja sen voi samalla ladata. Siten varmistaa, että kone on aina tarvittaessa käyttövalmis.

    

    

   Kuorinta

   Karvojen ajelun tai poiston jälkeen karvat voivat kasvaa ihon sisään. Tällaisen kasvun voi ehkäistä kuorimalla ihoa karvojen ajelun  jälkeen. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Joissain ladyshavereissa kuorinta tapahtuu automaattisesti laitteen avulla.

    


   Käyttöaika

   Ladattavien mallien tiedoissa ilmoitetaan täyden akun käyttöaika.

    


   Ladattava

   Langattomat ladyshaverit ladataan jalustassa tai kytkemällä laite sähköverkkoon latauksen ajaksi. On olemassa myös paristoilla toimivia langattomia. Ladattavassa mallissa voi olla akkuindikaattori, joka ilmoittaa kuinka paljon akkua on vielä jäljellä.

    


   Latausaika

   Ladattavien mallien tiedoissa ilmoitetaan akun täyttöaika tyhjästä täyteen.

    


   Lisäosat

   Lisäosina ladyshavereissä tai epilaattoreissa voi olla säilytyskotelo, patterit, teränsuojus, puhdistusharja tai ihonviilentäjä. Joissain malleissa lisäosat kuuluvat pakettiin ostaessa.

    

   Patterin tyyppi
   Ilmoitetaan kuinka monta patteria koneeseen kuuluu ja minkälaisia niiden tulee olla.

    

   Pikalataus

   Tämä on lisätoiminto, jolla koneen saa nopeasti käyttökuntoon.

    


   Säädettävä intensiteetti

   Monissa ladyshavereissä on säädettävä intensiteetti. Tämä on hyvä ominaisuus, koska toiset ihoalueet ovat herkempiä kuin toiset. Muuttuvalla intensiteetillä saa aikaan optimaalisen lopputuloksen.

    

   Trimmeri
   Pitempiä karvoja poistaessa, on hyvä jos laitteessa on leikkuri, tai trimmaustoiminto. Silloin pitkät karvat voi lyhentää ennen poistoa, eikä ole vaaraa, että pitkät karvat jäisivät jumiin ladyshaverin leikkuuhampaisiin.

    

   Vedenkestävä
   Vedenkestäviä malleja voi käyttää suihkun alla tai kylvyssä. Varmista kuitenkin laitteen tiedoista, että se on vedenkestävä ennen kuin viet sen veden alle.

   Vertaile täällä ladyshavereitä ja löydä parhaat tarjoukset!

   • Philips Philips
   • Braun Braun
   • Gillette Gillette
   • Halpa Vertaa kaikki ladyshave hinnat alle 40 euroa.
  0 - 24
  • Philips BRL130 LADYSHAVER
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/5/philips-ladyshave-brl130-00-56653625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/1/philips-ladyshave-brl130-00-59501411.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/9/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-59780099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954523.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954525.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954530.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-81954540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-95062873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-95062874.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-95062875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-95062876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/8/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-101221187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/8/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-101221188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/8/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-101221189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-101221190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-101849680.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-101849681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-101849683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-102572339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-104276991.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-104276992.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-104276993.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/4/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-107461545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/4/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-107461546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/4/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-107461547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/6/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-110411663.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-111271873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/0/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-112639601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-113039840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-113039841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-113039842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-113039843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-113039844.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-113039845.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/1/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-116358011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl130-00-116813413.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/5/7/philips-satinshave-advanced-brl130-00-117259357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/3/8/philips-ladyshave-satinshave-advanced-118235938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/8/4/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/8/5/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/8/6/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/8/7/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/8/8/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/8/9/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/0/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/1/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/2/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/3/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/4/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/5/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/6/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751396.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/8/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751398.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/9/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751399.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/0/0/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/0/1/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-119751401.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/6/2/philips-satinshave-advanced-rasoir-electrique-100-tanche-brl130-00-120235862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/4/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-lady-shaver-brl130-00-women-s-shaver-122469048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/2/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-lady-shaver-brl130-00-women-s-shaver-124279021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/7/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-lady-shaver-brl130-00-women-s-shaver-124895973.jpg
   Philips BRL130 LADYSHAVER (16)
   Philips BRL130 LADYSHAVER
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   37, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   37, 5pv (offer_sdt_5_days)
   8
   good_buy
   most_sold
  • Braun LS 5160 1head(s) Trimmeri Sininen naisten trimmeri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/2/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/4/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/5/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/6/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/7/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574077.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/8/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/9/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/0/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/1/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-72574081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/8/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-100755078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/2/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-100939632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/7/4/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101117174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/7/6/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101117176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/7/7/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101117177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/1/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101714481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/2/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101714482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/3/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101714483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/4/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101714484.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/5/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101714485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/6/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101714486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/5/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-101899925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/9/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-102351739.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/5/1/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-102589151.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/0/3/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-103660003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/0/9/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-103660909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/8/2/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-114333682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/8/3/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-114333683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/8/4/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-114333684.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/8/5/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-114333685.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/8/6/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-114333686.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/8/7/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-114333687.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/8/9/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-114333689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/5/3/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-116811653.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/2/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572362.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/4/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/5/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572365.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/6/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/7/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/8/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/9/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572369.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/0/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/2/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/3/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/4/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/5/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/6/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/7/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/8/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/9/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-119572379.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/0/3/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-122468803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/7/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-123399687.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/6/braun-ls-5160-1head-s-trimmer-blue-women-s-shaver-125003166.jpg
   Braun LS 5160 1head(s) Trimmeri Sininen naisten trimmeri (5)
   Braun LS 5160 1head(s) Trimmeri Sininen naisten trimmeri
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   32, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   32, 5pv (offer_sdt_5_days)
   8
   good_buy
  • Philips HP6341/00 WET & DRY LADYSHAVE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/6/philips-hp6341-18325206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/0/3/philips-hp6341-18350003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/7/4/philips-hp6341-23208774.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/7/5/philips-hp6341-23208775.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/7/6/philips-hp6341-23208776.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/7/8/philips-hp6341-23208778.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/7/9/philips-hp6341-23208779.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/8/0/philips-hp6341-01-lady-shaver-23208780.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/8/1/philips-hp6341-23208781.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/1/0/philips-hp6341-01-lady-shaver-23364510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/1/philips-hp6341-01-lady-shaver-25136111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/2/philips-hp6341-01-lady-shaver-25136112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/3/philips-hp6341-01-lady-shaver-25136113.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/4/philips-hp6341-01-lady-shaver-25136114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/2/2/philips-hp6341-01-lady-shaver-25153122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/3/philips-ladyshave-hp6341-00-73218033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/4/philips-ladyshave-hp6341-00-73218034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/5/philips-ladyshave-hp6341-00-73218035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/7/philips-ladyshave-hp6341-00-73218037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/1/6/philips-ladyshave-hp6341-00-82059416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/1/7/philips-ladyshave-hp6341-00-82059417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/1/8/philips-ladyshave-hp6341-00-82059418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/2/philips-ladyshave-hp6341-00-95062842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/3/philips-ladyshave-hp6341-00-95062843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/4/philips-ladyshave-hp6341-00-95062844.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/5/philips-ladyshave-hp6341-00-100749075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/1/9/philips-ladyshave-hp6341-00-100939719.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/3/philips-ladyshave-hp6341-00-100982243.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/8/0/philips-ladyshave-hp6341-00-101076180.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/0/6/philips-ladyshave-hp6341-00-101291606.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/4/philips-ladyshave-hp6341-00-101505264.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/5/philips-ladyshave-hp6341-00-101505265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/9/6/philips-ladyshave-hp6341-00-101647496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/9/7/philips-ladyshave-hp6341-00-101647497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/1/9/philips-ladyshave-hp6341-00-101691019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/2/0/philips-ladyshave-hp6341-00-101691020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/7/5/philips-ladyshave-hp6341-00-102875975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/9/0/philips-ladyshave-hp6341-00-107549890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/5/7/philips-ladyshave-hp6341-00-108326157.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/7/4/philips-ladyshave-hp6341-00-108752574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/7/2/startech-com-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-sfp-connections-managed-wall-mount-with-front-access-110053472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/7/3/startech-com-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-sfp-connections-managed-wall-mount-with-front-access-110053473.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/7/4/startech-com-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-sfp-connections-managed-wall-mount-with-front-access-110053474.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/5/2/philips-ladyshave-hp6341-00-113954652.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/9/5/philips-ladyshave-hp6341-00-114009995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/2/4/philips-ladyshave-hp6341-00-114319124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/5/4/philips-ladyshave-hp6341-00-115061154.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/3/philips-ladyshave-hp6341-00-115100393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/3/philips-ladyshave-hp6341-00-116034073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/4/philips-ladyshave-hp6341-00-116034074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/4/3/philips-ladyshave-hp6341-00-116811243.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/4/4/philips-ladyshave-hp6341-00-116934444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/4/6/philips-ladyshave-hp6341-00-116940746.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/6/6/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-117685166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/0/4/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-118374804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/8/2/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-118529882.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/6/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-119574186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/4/9/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-122468649.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/4/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-123362794.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/0/1/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-123384401.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/4/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-123388324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/0/0/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-124869400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/0/1/philips-8-port-gigabit-ethernet-switch-with-2-open-sfp-slots-124869401.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/5/7/philips-hp6341-17988157.jpg
   Philips HP6341/00 WET & DRY LADYSHAVE (10)
   Philips HP6341/00 WET & DRY LADYSHAVE
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   22.95, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   22.95, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
  • Remington MB050 ihokarvanpoistohöylä Musta, Oranssi, Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/5/5/remington-tondeuse-rasoir-durablade-mb050--88043055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/7/0/remington-tondeuse-rasoir-durablade-mb050--89524870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/6/remington-tondeuse-rasoir-durablade-mb050--98475146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/9/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-101209399.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/8/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-101296278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/8/1/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-106023381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/8/2/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-106023382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/8/3/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-106023383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/8/4/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-109901384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/3/9/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-110215239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/8/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-111393028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/0/9/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-111850309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/1/5/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-112375115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/5/8/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-117567458.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/8/1/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-117591781.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/9/4/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-117700994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/1/0/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-117757810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/1/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-118124971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/7/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-118632727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/5/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-118856935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/4/3/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-120923843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/2/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-122469492.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/9/7/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-123786697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/6/remington-mb050-black-orange-silver-body-groomer-shaver-124919836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/4/4/remington-mb050-body-groomer-shaver-black-orange-silver-125157044.jpg
   Remington MB050 ihokarvanpoistohöylä Musta, Oranssi, Hopea (4)
   Remington MB050 ihokarvanpoistohöylä Musta, Oranssi, Hopea
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   33.95, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   33.95, 4pv (offer_sdt_4_days)
   8
   good_buy
  • Philips SatinShave Prestige Sähköinen ladyshaver Wet and Dry BRL170/00
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453977.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/8/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54453989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/3/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-58933130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/3/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-58933131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/1/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-73202917.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/1/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-73202918.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-73202921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-73202922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-73202923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-73202926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/2/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-73202928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/0/4/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-79964604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724051.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/4/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724060.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-84724062.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-90776323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-100945816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/0/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-101208300.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/0/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-101208301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/0/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-101208303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/2/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-101835220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/2/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-101835221.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/2/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-101835222.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/5/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-101850752.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/4/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-104322143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/4/4/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-104322144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/4/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-104322145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-107520497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-107520498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-107520499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/7/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-108414473.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/7/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-110606173.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/8/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-115485783.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/2/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-115680620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/2/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-115680621.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-115833197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-115833198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-116430132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/7/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-116813772.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-116954373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/6/3/philips-rasoir-femme-brl170-00-117625363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/8/6/philips-rasoir-femme-brl170-00-117907686.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/4/3/philips-rasoir-femme-brl170-00-118029543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/5/5/philips-rasoir-femme-brl170-00-118235355.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/4/8/philips-rasoir-femme-brl170-00-118410248.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/2/1/philips-rasoir-femme-brl170-00-118692421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/6/1/philips-rasoir-femme-brl170-00-119125961.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/4/2/philips-rasoir-femme-brl170-00-119453642.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/4/6/philips-rasoir-femme-brl170-00-119574346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/9/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-122282690.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl170-00-124893659.jpg
   Philips SatinShave Prestige Sähköinen ladyshaver Wet and Dry BRL170/00 (6)
   Philips SatinShave Prestige Sähköinen ladyshaver Wet and Dry BRL170/00
   Multitronic Multitronic
   8.438111395980405 (298)
   71.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Multitronic Multitronic
   8.438111395980405 (298)
   71.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Remington Ladyshave WDF5030
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/1/remington-rechargeable-ladyshaver-wdf5030-76395071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/1/remington-rechargeable-ladyshaver-wdf5030-76544541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/6/5/remington-rechargeable-ladyshaver-wdf5030-78112665.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/1/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-82274071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/9/0/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-84724090.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/9/1/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-84724091.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/0/3/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-101291603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/0/4/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-101291604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/3/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-102212373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/5/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-102212375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/6/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-102212376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/2/5/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-102579825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/3/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-103967743.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/7/5/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-109899175.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/8/6/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-111288486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/7/8/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-111420878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/5/8/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-113030158.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/5/9/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-113030159.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/6/0/remington-wdf5030-2head-s-violet-white-women-s-shaver-113030160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/2/6/remington-smooth-silky-rechargeable-lady-shaver-wdf5030-117694726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/0/8/remington-smooth-silky-rechargeable-lady-shaver-wdf5030-118837208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/1/remington-smooth-silky-rechargeable-lady-shaver-wdf5030-124905491.jpg
   Remington Ladyshave WDF5030 (5)
   Remington Ladyshave WDF5030
   Shopping4net Shopping4net
   8.267609176879668 (87)
   47.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Shopping4net Shopping4net
   8.267609176879668 (87)
   47.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Philips SatinShave Advanced Sähköinen ladyshaver Wet and Dry BRL140/00
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/0/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/0/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/0/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/0/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898908.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/0/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-52898917.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/2/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-58931124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/2/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-58931125.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-60862708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/2/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-72352120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/4/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-72731145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/9/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-73202192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/9/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-73202195.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/9/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-73202196.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/9/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-73202199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/0/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-73202200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-79964542.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724044.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724045.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-84724049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-90776321.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-95062715.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-95062716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-95062717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-95062718.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-95062719.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-100945683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/7/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101207978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/7/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101207979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/8/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101207980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/9/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101291494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101834862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101834863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101834864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101834865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/5/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-101850750.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/1/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-102031516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/8/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-102826783.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-103688444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/1/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-104322119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/2/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-104322120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/2/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-104322121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-107461520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-107461521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-107461522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/6/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-108331264.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-113029089.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-113029090.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-113029091.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-113029092.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-113029093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-113029094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/4/2/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-117625242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/3/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-117689731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/1/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-118628514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/2/7/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/2/8/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082828.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/2/9/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/0/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082830.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/3/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082834.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/5/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082835.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/6/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-120082836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/4/1/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-124846441.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/6/4/philips-satinshave-advanced-wet-and-dry-electric-shaver-brl140-00-124893564.jpg
   Philips SatinShave Advanced Sähköinen ladyshaver Wet and Dry BRL140/00 (4)
   Philips SatinShave Advanced Sähköinen ladyshaver Wet and Dry BRL140/00
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   47, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   47, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Philips Kynätrimmeri viimeistelyyn HP6393/00
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/2/philips-hp6393-00-24873062.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/3/philips-hp6393-00-24873063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/4/philips-hp6393-00-24873064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/5/philips-hp6393-00-24873065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/6/philips-hp6393-00-24873066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/7/philips-hp6393-00-24873067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/8/philips-hp6393-00-24873068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/9/philips-hp6393-00-24873069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/7/0/philips-hp6393-00-24873070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/7/1/philips-hp6393-00-24873071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/7/2/philips-hp6393-00-24873072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/7/3/philips-hp6393-00-24873073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/7/4/philips-hp6393-00-24873074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/7/5/philips-hp6393-00-24873075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/7/6/philips-hp6393-00-24873076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/5/6/philips-hp6393-00-24902356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/5/8/philips-touch-up-pen-trimmer-24902358.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/5/9/philips-touch-up-pen-trimmer-24902359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/0/philips-touch-up-pen-trimmer-24902360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/1/philips-touch-up-pen-trimmer-24902361.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/3/philips-touch-up-pen-trimmer-24902363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/4/philips-touch-up-pen-trimmer-24902364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/5/philips-touch-up-pen-trimmer-24902365.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/9/3/philips-touch-up-pen-trimmer-25143793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/9/4/philips-touch-up-pen-trimmer-25143794.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/9/5/philips-touch-up-pen-trimmer-25143795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/9/6/philips-touch-up-pen-trimmer-25143796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/9/7/philips-touch-up-pen-trimmer-25143797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/9/philips-hp6393-00-30755149.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/6/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-73180076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/7/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-73180077.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/0/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-73180080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/2/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-73180082.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/4/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-73180084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/4/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-80482754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-80482755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/3/8/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/3/9/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/0/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/1/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/2/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/3/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/4/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/6/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/7/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/8/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/9/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/5/0/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/5/1/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-84999351.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/3/3/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-91323533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-100939755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/3/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101130423.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/4/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101130424.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101130425.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/6/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101130426.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/7/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101130427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/3/1/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101238631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/9/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101296295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/9/6/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101296296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/1/6/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101723716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/9/8/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-101850698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/3/0/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-102216730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/3/1/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-102216731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/5/8/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-103596858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/2/6/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-103597726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/2/7/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-103597727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/3/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-104558735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/6/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-107436116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/9/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-107525995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/9/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-107527395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/9/6/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-107527396.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/9/7/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-107527397.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/8/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-111248528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/5/4/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-111268754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/0/3/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-111596303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/2/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-112636162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/5/1/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-113036551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/5/2/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-113036552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/5/3/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-113036553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/5/9/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-116812959.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/5/philips-rasoir-femme-face-body-hp639300-118234065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/7/1/philips-hp6393-00-118690871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/2/2/philips-hp6393-00-119574222.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/2/9/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-119751329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/0/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-119751330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/1/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-119751331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/0/0/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-120150300.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/7/5/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-120235875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/0/9/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-123378809.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/5/9/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-124282359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/1/philips-touch-up-pen-trimmer-hp6393-00-124881391.jpg
   Philips Kynätrimmeri viimeistelyyn HP6393/00 (2)
   Philips Kynätrimmeri viimeistelyyn HP6393/00
   Parfumdreams.fi Parfumdreams.fi
   31.95, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Parfumdreams.fi Parfumdreams.fi
   31.95, 2pv (offer_sdt_2_days)
   6
   good_buy
  • Remington Bikinitrimmeri WPG4010C
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/9/remington-wpg4010-ontharen-dames--56425889.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/5/3/remington-wpg4010-ontharen-dames--78000053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/2/4/remington-wpg4010-ontharen-dames--84095524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/4/3/remington-wpg4010c-battery-operated-bikini-trimmer-84507443.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/4/4/remington-wpg4010c-battery-operated-bikini-trimmer-84507444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/4/5/remington-wpg4010c-battery-operated-bikini-trimmer-84507445.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/4/6/remington-wpg4010c-battery-operated-bikini-trimmer-84507446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/4/7/remington-wpg4010c-battery-operated-bikini-trimmer-84507447.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/2/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-95062872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/1/1/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-102314111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/8/9/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-103688489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/2/2/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-107625822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/6/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-110201526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/8/7/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-117689987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/7/7/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-118376477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/1/0/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-118851510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/6/0/remington-bikinitrimmer-bkt3000c-124894160.jpg
   Remington Bikinitrimmeri WPG4010C (5)
   Remington Bikinitrimmeri WPG4010C
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   14.89, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   14.89, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Remington Smooth & Silky - WDF4815C Lady Shaver
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/5/8/remington-wdf4815c-18886858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/4/3/remington-wdf4815c-epilator-accessory-23223643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/5/remington-wdf4815c-39158185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/2/remington-wdf4815c-84997052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/3/remington-wdf4815c-84997053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/4/remington-wdf4815c-84997054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/5/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-95062845.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/6/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-95062846.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/7/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-95062847.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/8/5/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-100978085.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/9/4/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-101084594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/9/5/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-101291595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/9/9/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-101693699.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/0/6/remington-wdf4815c-pink-white-epilator-102790006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/2/9/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-106519329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/5/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-109014485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/0/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-114943650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/1/4/remington-wdf4815-green-white-women-s-shaver-115174114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/0/3/remington-rasoir-femme-wdf4815c-117685903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/9/0/remington-rasoir-femme-wdf4815c-118848490.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/8/remington-rasoir-femme-wdf4815c-124877068.jpg
   Remington Smooth & Silky - WDF4815C Lady Shaver (8)
   Remington Smooth & Silky - WDF4815C Lady Shaver
   CDON.COM CDON.COM
   4.073345089979749 (80)
   20.95, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.073345089979749 (80)
   20.95, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Veet BEAUTY STYLER
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/9/8/veet-sensitive-precision-beauty-styler-pink-white-73280798.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/1/7/veet-sensitive-precision-beauty-styler-pink-white-73354817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/8/8/veet-sensitive-precision-beauty-styler-pink-white-75465588.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/0/veet-sensitive-precision-beauty-styler-pink-white-hair-trimmers-clipper-102212370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/2/veet-sensitive-precision-beauty-styler-pink-white-hair-trimmers-clipper-102212372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/6/7/veet-sensitive-precision-beauty-styler-pink-white-102971067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/6/1/veet-sensitive-precision-beauty-styler-pink-white-114487161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/3/veet-sensitive-precision-beauty-styler-117691703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/5/9/veet-sensitive-precision-beauty-styler-118852859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/7/3/veet-beauty-styler-122283673.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/2/2/veet-beauty-styler-122469022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/6/1/veet-sensitive-precision-beauty-styler-roze-wit-precisietrimmer-122640861.jpg
   Veet BEAUTY STYLER (2)
   Veet BEAUTY STYLER
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   28.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   28.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
  • Braun LS 5560 naisten trimmeri Lila
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/3/0/braun-ladyshave-5-560-106829030.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/3/2/braun-ladyshave-5-560-106829032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/3/3/braun-ladyshave-5-560-106829033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/3/4/braun-ladyshave-5-560-106829034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/2/9/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-107625829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/1/0/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-108752410.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/4/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-111326534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/4/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-111335144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/0/2/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-111980902.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/4/9/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-112023649.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/0/7/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-112391507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/4/3/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-117656043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/8/2/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-118253582.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/6/5/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-118698665.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/4/1/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-119574241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/2/3/braun-ls-5560-trimmer-lilac-women-s-shaver-122289323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/9/braun-ls-5560-women-s-shaver-trimmer-lilac-124943029.jpg
   Braun LS 5560 naisten trimmeri Lila (1)
   Braun LS 5560 naisten trimmeri Lila
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   62, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   62, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Venus Gillette Venus Embrace Sensitive -höylä
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/7/4/gillette-gillette-venus-embrace-sensitive-hoyla-61523374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/6/8/gillette-gillette-venus-embrace-sensitive-hoyla-81717968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/4/5/gillette-gillette-venus-embrace-sensitive-hoyla-82205545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/3/2/venus-embrace-sensitive-hoyla-112580032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/9/0/cdon-gillette-razor-venus-embrace-sensitive-112583890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/9/1/venus-gillette-venus-embrace-sensitive-rakhyvel-117687591.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/8/gillette-venus-embrace-sensitive-5-blades-118850198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/0/0/gillette-venus-embrace-sensitive-5-blades-120921300.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/6/6/gillette-razor-venus-embrace-sensitive-121203966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/3/9/venus-gillette-venus-embrace-sensitive-hoyla-122469239.jpg
   Venus Gillette Venus Embrace Sensitive -höylä (1)
   Venus Gillette Venus Embrace Sensitive -höylä
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   16.79, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   16.79, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Remington WPG4035 Ultimate Bikini Kit 1 set
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/3/4/remington-ultimate-bikini-kit-30796134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/5/remington-ultimate-bikini-kit-84997055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/6/remington-ultimate-bikini-kit-84997056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/7/remington-ultimate-bikini-kit-84997057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/8/remington-ultimate-bikini-kit-84997058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/9/remington-ultimate-bikini-kit-84997059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/0/remington-ultimate-bikini-kit-84997060.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/1/remington-ultimate-bikini-kit-84997061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/2/remington-ultimate-bikini-kit-84997062.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/3/remington-ultimate-bikini-kit-84997063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/4/remington-ultimate-bikini-kit-84997064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/5/remington-ultimate-bikini-kit-84997065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/6/remington-ultimate-bikini-kit-84997066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/8/remington-ultimate-bikini-kit-95062848.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/9/remington-ultimate-bikini-kit-95062849.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/5/0/remington-ultimate-bikini-kit-95062850.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/5/1/remington-ultimate-bikini-kit-95062851.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/5/2/remington-ultimate-bikini-kit-95062852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/5/3/remington-ultimate-bikini-kit-95062853.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/5/4/remington-ultimate-bikini-kit-95062854.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/5/5/remington-ultimate-bikini-kit-95062855.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/5/6/remington-ultimate-bikini-kit-95062856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/1/remington-ultimate-bikini-kit-101157551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/remington-ultimate-bikini-kit-101157552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/3/remington-ultimate-bikini-kit-101157553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/4/remington-ultimate-bikini-kit-101157554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/9/8/remington-ultimate-bikini-kit-101291598.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/2/remington-ultimate-bikini-kit-101756742.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/3/remington-ultimate-bikini-kit-101756743.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/5/remington-ultimate-bikini-kit-101756745.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/8/remington-ultimate-bikini-kit-102555398.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/0/9/remington-ultimate-bikini-kit-102826809.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/2/6/remington-ultimate-bikini-kit-103061426.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/5/9/remington-ultimate-bikini-kit-103810059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/9/5/remington-ultimate-bikini-kit-109898995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/0/7/remington-ultimate-bikini-kit-113097807.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/0/8/remington-ultimate-bikini-kit-116812608.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/0/remington-tondeuse-bikini-smooth-silky-117685510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/7/8/remington-kit-corps-bikini-sans-fil-118849878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/4/remington-kit-corps-bikini-sans-fil-122149434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/4/remington-kit-corps-bikini-sans-fil-123480064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/5/0/remington-kit-corps-bikini-sans-fil-123927650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/5/8/remington-kit-corps-bikini-sans-fil-124885158.jpg
   Remington WPG4035 Ultimate Bikini Kit 1 set (1)
   Remington WPG4035 Ultimate Bikini Kit 1 set
   Hobby Hall Hobby Hall
   35.85, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   35.85, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Braun LS 5360 naisten trimmeri Vaaleanpunainen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/0/braun-ls-5360-silk-soft-23005720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/1/braun-ls-5360-silk-soft-23519381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/2/braun-ls-5360-silk-soft-23519382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/3/braun-ls-5360-silk-soft-23519383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/4/braun-ls-5360-silk-soft-23519384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/5/braun-ls-5360-silk-soft-23519385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/5/braun-ls-5360-lady-shaver-55153635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/6/braun-ls-5360-lady-shaver-55153636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/7/braun-ls-5360-lady-shaver-55153637.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/8/braun-ls-5360-lady-shaver-55153638.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/9/braun-ls-5360-lady-shaver-55153639.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/4/0/braun-ls-5360-lady-shaver-55153640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/8/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-95062838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/9/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-95062839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/0/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-95062840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/6/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-100912056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/8/1/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-101022481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/4/4/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-101050944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/3/2/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-101494732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/5/6/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-101500656.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/5/7/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-101500657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/3/6/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-101567636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/5/6/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-101661956.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/1/9/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-102350119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/3/5/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-108326435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/8/8/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-114001688.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/5/8/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-116672158.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/9/7/braun-rasoir-femme-ls-5360-117607397.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/0/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/1/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/2/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/3/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747023.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/5/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/6/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747026.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/7/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747027.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/8/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/2/9/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-119747029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/1/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-123399641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/4/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-123473274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/7/0/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-123931670.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/4/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-124370414.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/5/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-124370415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/6/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-124370416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/7/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-124370417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/8/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-124370418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/9/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-124370419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/3/braun-ls-5360-trimmer-pink-women-s-shaver-124872133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/9/1/braun-ls-5360-silk-soft-bodyshave-147391.jpg
   Braun LS 5360 naisten trimmeri Vaaleanpunainen (1)
   Braun LS 5360 naisten trimmeri Vaaleanpunainen
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.4162441165108755 (7)
   49.0, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.4162441165108755 (7)
   49.0, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • BaByliss G220E naisten trimmeri 2 pää(t) Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/1/babyliss-rasoir-rasoir-tond-bikini-2vit-recharg-etanche--59509631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/5/0/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-62482250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/8/0/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-68817980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/4/9/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433649.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/0/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/1/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/2/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433652.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/3/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433653.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/4/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/5/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433655.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/6/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433656.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/7/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-71433657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/8/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-84724088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/9/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-84724089.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/8/4/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-100748784.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/0/2/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-101291602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/2/1/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-102418821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/2/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-102572752.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/3/2/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-111275232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/9/6/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-116813496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/8/4/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-117690584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/3/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-118376743.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/1/4/babyliss-g220e-2head-s-white-women-s-shaver-119574314.jpg
   BaByliss G220E naisten trimmeri 2 pää(t) Valkoinen (2)
   BaByliss G220E naisten trimmeri 2 pää(t) Valkoinen
   CDON.COM CDON.COM
   4.073345089979749 (80)
   29.94, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.073345089979749 (80)
   29.94, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Veet Karvanpoisto Partahöylät Bikini Edition Sensitive Precision Beauty Styler 1 Stk.
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/3/7/veet-sensitive-precision-beauty-syler-trimmer-1-kit-108633737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/3/8/veet-sensitive-precision-beauty-syler-trimmer-1-kit-108633738.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/2/veet-sensitive-precision-expert-beauty-styler-pink-116439642.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/8/0/veet-sensitive-precision-expert-beauty-styler-pink-117271480.jpg
   Veet Karvanpoisto Partahöylät Bikini Edition Sensitive Precision Beauty Styler 1 Stk. (3)
   Veet Karvanpoisto Partahöylät Bikini Edition Sensitive Precision Beauty Styler 1 Stk.
   Parfumdreams.fi Parfumdreams.fi
   29.95, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Parfumdreams.fi Parfumdreams.fi
   29.95, 2pv (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Remington MPT4000C Reveal Beauty Trimmer & Pincett Kit
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/4/remington-mpt4000c-54465814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/7/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/8/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/9/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/0/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/1/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/2/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/3/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/4/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/5/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-84997075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/1/8/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-101210518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/1/9/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-101210519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/0/1/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-101291601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/3/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-101837563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/4/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-101837564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/8/0/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-102570980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/1/2/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-102826812.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/7/0/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-103828870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/8/5/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-115176285.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/8/0/remington-mpt4000c-green-white-precision-trimmer-116056380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/1/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-118235481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/1/4/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-118851514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/3/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-124372053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/4/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-124372054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/5/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-124372055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/6/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-124372056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/7/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-124372057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/8/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-124372058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/9/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-124372059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/6/0/remington-mpt4000c-kit-pour-sourcils-124372060.jpg
   Remington MPT4000C Reveal Beauty Trimmer & Pincett Kit (3)
   Remington MPT4000C Reveal Beauty Trimmer & Pincett Kit
   Shopping4net Shopping4net
   8.267609176879668 (87)
   21.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Shopping4net Shopping4net
   8.267609176879668 (87)
   21.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Philips BRL160/00 LADYSHAVER
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/7/5/philips-brl160-00-ladyshave-53849275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/2/8/philips-brl160-00-ladyshave-54809228.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/1/philips-brl160-00-ladyshave-55696761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/4/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-59780084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/9/1/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-59780091.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/7/0/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-72353370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/2/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-73203462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/3/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-73203463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/4/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-73203464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/6/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-73203466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/8/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-73203468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/7/2/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-73203472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/0/3/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-79964703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/3/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/4/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/5/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/6/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/7/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/8/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/9/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/0/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/1/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/2/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/3/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/4/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/5/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-84724075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/7/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-95062867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/8/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-95062868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/9/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-95062869.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/0/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-95062870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/1/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-95062871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/0/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-100945880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/2/1/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-101208221.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/2/2/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-101208222.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/2/3/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-101208223.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/2/4/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-101208224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/9/9/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-101291599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/2/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-101835122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/3/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-101835123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/5/3/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-101850753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/8/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-104276988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/9/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-104276989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/0/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-104276990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/6/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-107512876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/7/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-107512877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/7/8/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-107512878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/4/7/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-108473647.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/4/7/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-111636647.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/4/8/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-111636648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/4/9/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-111636649.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/0/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-111636650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/1/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-111636651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/2/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-111636652.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/1/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-114319081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/6/0/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-114536260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/4/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-116085144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/7/5/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-116813775.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/7/9/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-117689779.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/2/7/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-118116827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/0/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-119453650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/6/5/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-119574265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/2/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/3/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388523.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/4/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/5/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388525.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/6/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/7/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/8/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/9/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/3/1/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-123388531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/2/philips-satinshave-prestige-brl160-00-1head-s-trimmer-blue-white-women-s-shaver-124893702.jpg
   Philips BRL160/00 LADYSHAVER (1)
   Philips BRL160/00 LADYSHAVER
   Philips shop Philips shop
   66.98, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Philips shop Philips shop
   66.98, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Remington WSF4810 1pää(t) Trimmeri Purppura, Valkoinen naisten trimmeri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/0/7/remington-ladyshave-wsf4810-e51-108752407.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/0/8/remington-ladyshave-wsf4810-e51-108752408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/0/9/remington-ladyshave-wsf4810-e51-108752409.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/2/3/remington-compact-smooth-silky-ladyshave-wsf4810-voor-nat-en-drooggebruik-111379723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/2/8/remington-wsf4810-1head-s-trimmer-purple-white-women-s-shaver-117234628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/2/9/remington-wsf4810-1head-s-trimmer-purple-white-women-s-shaver-117234629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/7/6/remington-wsf4810-1head-s-trimmer-purple-white-women-s-shaver-117711176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/5/remington-wsf4810-1head-s-trimmer-purple-white-women-s-shaver-118860385.jpg
   Remington WSF4810 1pää(t) Trimmeri Purppura, Valkoinen naisten trimmeri (1)
   Remington WSF4810 1pää(t) Trimmeri Purppura, Valkoinen naisten trimmeri
   Shopping4net Shopping4net
   8.267609176879668 (87)
   13.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Shopping4net Shopping4net
   8.267609176879668 (87)
   13.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Wahl Korva-, nenä- ja kulmakarvatrimmeri Wahl
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/6/4/wahl-5640-116-19095664.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/5/6/wahl-5640-116-100939856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/4/2/wahl-5640-116-101086442.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/4/3/wahl-5640-116-101086443.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/9/6/wahl-5640-116-101291596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/1/1/wahl-5640-116-101487911.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/8/wahl-5640-116-101506998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/6/4/wahl-5640-116-101738164.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/5/1/wahl-5640-116-102749451.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/6/3/wahl-5640-116-103774363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/1/5/wahl-5640-116-113783815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/8/wahl-5640-116-116409948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/5/4/wahl-micro-finish-118999854.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/9/6/wahl-micro-finish-125582696.jpg
   Wahl Korva-, nenä- ja kulmakarvatrimmeri Wahl (2)
   Wahl Korva-, nenä- ja kulmakarvatrimmeri Wahl
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   19.99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   19.99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
  • Philips SatinShave Prestige BRL180/00 naisten trimmeri 1 pää(t) Vaaleanpunainen, Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/0/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-53484805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/1/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54454913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/2/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-54454920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-72353278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-73203041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-73203042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-73203043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/4/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-73203047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/5/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-73203050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/5/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-73203051.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/2/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-79964627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724077.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724082.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724083.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/4/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724085.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724086.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-84724087.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-101210270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-101210271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-101210272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-101837301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-101837302.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-104276965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-104276966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-104276967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-107512830.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-107512831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-107512832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/8/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-108206280.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/3/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-111271038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/4/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-111271040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-113027075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-113027076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-113027077.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/8/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-113027078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-113027079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/8/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-113027080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-116813802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/8/2/philips-satinshave-prestige-rasoir-electrique-100-tanche-brl180-00-117259282.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/7/philips-satinshave-prestige-rasoir-electrique-100-tanche-brl180-00-117507697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-118116935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/6/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-119125965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/2/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-123935429.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/9/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/0/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/2/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/3/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/4/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372044.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/5/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372045.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/6/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/7/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124372047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/1/philips-satinshave-prestige-wet-and-dry-electric-shaver-brl180-00-women-s-shaver-124894051.jpg
   Philips SatinShave Prestige BRL180/00 naisten trimmeri 1 pää(t) Vaaleanpunainen, Valkoinen (2)
   Philips SatinShave Prestige BRL180/00 naisten trimmeri 1 pää(t) Vaaleanpunainen, Valkoinen
   Parfumdreams.fi Parfumdreams.fi
   73.95, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Parfumdreams.fi Parfumdreams.fi
   73.95, 2pv (offer_sdt_2_days)
   1
  • NOOA NOBL150 7 IN 1 TRIMMAUSSETTI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/7/4/nooa-nobl150-ladyshaver-grooming-kit-110606174.jpg
   NOOA NOBL150 7 IN 1 TRIMMAUSSETTI (1)
   NOOA NOBL150 7 IN 1 TRIMMAUSSETTI
   Expert Expert
   6.650504224954628 (691)
   43, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Expert Expert
   6.650504224954628 (691)
   43, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
  • Remington Elegant Beauty Styler MPT3900
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/4/5/remington-elegant-beauty-styler-mpt3900-120915345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/9/7/remington-beauty-styler-mpt3900-121531697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/4/4/remington-beauty-styler-mpt3900-123962144.jpg
   Remington Elegant Beauty Styler MPT3900 (1)
   Remington Elegant Beauty Styler MPT3900
   Shopping4net Shopping4net
   8.267609176879668 (87)
   19.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Shopping4net Shopping4net
   8.267609176879668 (87)
   19.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • Braun DEFAULT
    • braun
   • Gillette DEFAULT
    • gillette
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Hinta (price):
   • < 40€ (budget)
   • 40€ - 45€ (low)
   • 45€ - 60€ (medium)
   • > 60€ (high)
  • Wet & Dry (wet_dry):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Kampojen määrä (kampojen_ma_a_ra_):
   • 4 (4)
  • Keskimääräinen vikojen välinen aika (MTBF) (keskima_a_ra_inen_vikojen_va_linen_aika_mtbf_):
   • 100000 h (keskima_a_ra_inen_vikojen_va_linen_aika_mtbf__100000.0)
  • Pituusvaihtoehtoja (pituusvaihtoehtoja):
   • 4 (pituusvaihtoehtoja_4.0)
  • Tarkkuustrimmeri (tarkkuustrimmeri):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Vaatteiden koko (vaatteiden_koko):
   • 27 (27)
   • 36 (36)
   • 46 (46)
  • Pääsynhallintalista (pa_a_synhallintalista):
   • Kyllä (kylla_)
  • Jumbo Frames -tuki (jumbo_frames_tuki):
   • Kyllä (kylla_)
  • Pienin hiusten pituus (pienin_hiusten_pituus):
   • 1 mm (pienin_hiusten_pituus_1.0)
  • LED-osoittajat (led_osoittajat):
   • Toiminta/Seikkailu (toiminta_seikkailu)
  • Määrä per pakkaus (ma_a_ra_per_pakkaus):
   • 1 (ma_a_ra_per_pakkaus_1.0)
  • Latausosoittaja (latausosoittaja):
   • Kyllä (kylla_)
  • Laatikon korkeus (laatikon_korkeus):
   • 91 mm (laatikon_korkeus_91.0)
   • 152 mm (laatikon_korkeus_152.0)
   • 190 mm (laatikon_korkeus_190.0)
   • 265 mm (laatikon_korkeus_265.0)
  • Laatikon syvyys (laatikon_syvyys):
   • 42 mm (laatikon_syvyys_42.0)
   • 54 mm (laatikon_syvyys_54.0)
   • 65 mm (laatikon_syvyys_65.0)
   • 303 mm (laatikon_syvyys_303.0)
  • Takuu (takuu):
   • 2 kuukautta (2_kuukautta)
   • 2 years (2_years)
  • Lavan kpl-koko (lavan_kpl_koko):
   • 384 (lavan_kpl_koko_384.0)
  • Maksimi siirtonopeus (maksimi_siirtonopeus):
   • 2000 Mbit/s (maksimi_siirtonopeus_2000.0)
  • Pinsetit (pinsetit):
   • Kyllä (kylla_)
  • Peruskytkentä RJ-45 Ethernet-porttien tyyppi (peruskytkenta_rj_45_ethernet_porttien_tyyppi):
   • Gigabit Ethernet (10/100/1000) (gigabit_ethernet_10_100_1000_)
  • Jumbo frames (jumbo_frames):
   • 9000 (9000)
  • Johdoton (johdoton):
   • Langaton (langaton)
   • Langoittaa (langoittaa)
  • Täysi kaksisuuntaisuus (ta_ysi_kaksisuuntaisuus):
   • Kyllä (kylla_)
  • Aluslevyt sisältyvät (aluslevyt_sisa_ltyva_t):
   • Kyllä (kylla_)
  • Riviliitin portti (riviliitin_portti):
   • Kyllä (kylla_)
  • Bikinitrimmerin pää (bikinitrimmerin_pa_a_):
   • Kyllä (kylla_)
  • Säännöstenmukaiset hyväksynnät (sa_a_nno_stenmukaiset_hyva_ksynna_t):
   • CE (ce)
  • Terminal block mukana (terminal_block_mukana):
   • Kyllä (kylla_)
  • Leikkurin leveys (leikkurin_leveys):
   • 24 mm (24_mm)
  • Output voltage (output_voltage):
   • 12000 millivoltti (12000_millivoltti)
  • Extrat (extrat):
   • Mukaileva ajopää (mukaileva_ajopa_a_)
   • Puhdistusharja (puhdistusharja)
   • Suojapussi (suojapussi)
   • Vedenpitävä (vedenpita_va_)
  • Varastointilämpötila (varastointila_mpo_tila):
   • -40 - 90 °C (_40_90_c)
  • Sisältää ruuvit (sisa_lta_a_ruuvit):
   • Kyllä (kylla_)
  • International Protection (IP) code (international_protection_ip_code):
   • IP30 (ip30)
  • Output current (output_current):
   • 1000 mA (1000_ma)
  • Pistoketyyppi (pistoketyyppi):
   • Tyyppi M (tyyppi_m)
  • Verkostostandardit (verkostostandardit):
   • IEEE 802.1p (ieee_802_1p)
   • IEEE 802.1x (ieee_802_1x)
   • IEEE 802.3 (ieee_802_3)
   • IEEE 802.3ab (ieee_802_3ab)
   • IEEE 802.3ad (ieee_802_3ad)
   • IEEE 802.3u (ieee_802_3u)
   • IEEE 802.3x (ieee_802_3x)
  • Merkitty VLAN (merkitty_vlan):
   • Kyllä (kylla_)
  • Puskurin koko (puskurin_koko):
   • 512 KB (512_kb)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Hopea (hopea)
   • Liila (liila)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Auto MDI/MDI-X (auto_mdi_mdi_x):
   • Kyllä (kylla_)
  • Katkaisijan tyyppi (katkaisijan_tyyppi):
   • Managed (managed)
  • Seinä- tai kattokiinnitys (seina_tai_kattokiinnitys):
   • Kyllä (kylla_)
  • Pikalataus (min) (pikalataus_min_):
   • 5 min (5_min)
  • Suurin hiusten pituus (suurin_hiusten_pituus):
   • 6 mm (suurin_hiusten_pituus_6.0)
  • Pika-aloitus opas (pika_aloitus_opas):
   • Kyllä (kylla_)
  • Virtalähde (virtala_hde):
   • Akku (akku)
  • Tuoteperhe (family):
   • SatinShave Advanced (satinshave_advanced)
   • SatinShave Prestige (satinshave_prestige)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi