x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Ladyshave

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Ladyshave

  • Yleiset tiedot

   Ladyshaverillä saa ajeltua karvat kivuttomasti sääristä, bikinirajasta ja kainaloista. Ladyshaver on erityisesti suunniteltu naisten herkälle iholle. Ladyshaver leikkaa karvat iholta, mutta jos karvat haluaa poistaa juurineen, niin epilaattori on oikea vaihtoehto. Epilaattorilla poistaessa karvat pysyvät poissa pitempään. Markkinoilla on myös epilaattori ladyshave yhdistelmiä, mikäli mielii käyttää molempia. Lisätietoa epilaattoreista löytyy täältä. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon ladyshaveria hankkiessa. Annamme ensin muutamia ostovinkkejä ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • minkälainen ladyshaver-laite sopii juuri sinulle,
   • ladyshaver tyypit,
   • ladyshaverin toiminnot,
   • hintaeroja,
   • ladyshaverin lisäosia,
   • tunnettuja ladushaver-merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ladyshaveria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Mieti ennen ostoa minkälaiseen käyttöön olet ladyshaveria hankkimassa. Siten voit hankkia laitteen, jossa on vain sinulle tarvittavat toiminnot, eikä kaikenlaista ylimäärästä, jota et kuitenkaan tule käyttämään. Näin säästät pitkän pennin.
   2. Haluatko virralla vai pattereilla toimivan epilaattorin? Sähkövirralla toimivat epilaattorit voivat olla johdollisia tai langattomia. Langattomat pitää aika ajoin ladata. Langattomasta epilaattorista kannattaa tarkistaa kuinka pitkä sen käyttöaika on kun se on ladattu.
   3. Tarkista ladyshaverin terän pinta-ala. Mitä suurempi pinta-ala, sitä enemmän karvoja pystyy ajamaan yhdellä vedolla. Sen seurauksena käyttöaika lyhenee.
   4. Tarkista ladyshaverin latausaika. Latausaika ladyshaverien välillä vaihtelee huimasti. Joissain ladyshavereissa on pikalataus toiminto.
   5. puhdistushelppous kannattaa myös tarkistaa. Osa ladyshavereista tulee vain puhdistaa pienen puhdistusharjan avulla. Toiset voi huuhdella vedellä. Osassa markkinoilla olevista ladyshaver-laitteista on itsepuhdistustoiminto. Itsepuhdistava ladyshaver puhdistaa itse itsensä, kunhan sen vaan asettaa pidikkeeseen, johon on laitettu puhdistusneste valmiiksi.

   Minkälainen ladyshaver-laite sopii juuri sinulle?
   Mikäli et ole varma kumpi sopii sinulle paremmin, ladyshaveri vai epilaattori, niin voit hankkia laitteen, jossa on molemmat. Yhdistelmäköne on käytännöllinen vaihtoehto varsinkin jos haluat käyttää epilaattoria säärikarvoille ja ladyshaveria bikinirajaan ja kainaloihin.
   Ladyshaverin ja epilaattorin ero on siinä, että ladyshaver leikkaa karvat ihon pinnalta ja epilaattori nyppii karvat juurineen. Ladyshaveriä tulee siis käyttää useammin kuin epilaattoria, mikäli haluaa säilyttää ajeltujen kohtien ihon sängettömänä. Ladyshaverin etu on sen kivuton käyttö. Epilointi voi välillä olla hieman kivulias toimenpide.

   Ladyshaver tyypit
   Ladyshaverit voidaan jakaa kolmeen tyyppiin sen mukaan tuleeko niitä käyttää kuivana vai kosteana. Kosteutta kestävät ladyshaverit ovat käyttökelpoisia suihkussa. Ne ovat siis veden pitäviä. Kuivana käytettäviä ladyshavereitä ei tule kastella, tai ne voivat mennä epäkuntoon. On myös olemassa ladyshavereitä, joita voi käyttää sekä kuivana että märkänä.

   Ladyshaverin toiminnot
   Ladyshaver voi omata seuraavanlaisia toimintoja:

   • Akun merkkivalo
   • Säädettävä intensiteetti: Monissa ladyshavereissä on säädettävä intensiteetti. Toiset ihoalueet ovat herkempiä kuin toiset. Muuttuvalla intensiteetillä saa aikaan optimaalisen lopputuloksen.
   • Trimmeri: Jos ihokarvat ovat päässeet kasvamaan kovin pitkiksi, ne on hyvä ajella hieman lyhyemmäksi trimmerin avulla ennen ihon myötäistä karvojen poistoa.
   • Säädettävä ja joustava ajopää

   Hintaeroja
   Ladyshaverit eroavat merkiltään, laadultaan, toiminnoiltaan, ja lisäosiltaan ja siksi myös hinnaltaan. Tunnetut merkit ja uudemmat versiot ovat usein muita kalliimpia. Mutta korkeampi hinta voi johtua myös paremmasta ajotekniikasta. Laadun lisäksi hinta nousee sen mukaan mitä enemmän toimintoja ladyshaverissä on. Yhdistelmälaitteet, joissa on epilaattori ja ladyshaver ovat siksi hintavampia. Mitä enemmän lisäosia pakettiin kuuluu sitä korkeammaksi hinta myös usein nousee.

   Ladyshaverin lisäosia
   Lisäosina ladyshavereissä voi olla säilytyskotelo, patterit, teränsuojus, puhdistusharja tai ihonviilentäjä. Joissain malleissa lisäosat kuuluvat pakettiin ostaessa.

   Tunnettuja ladyshave-merkkejä
   Ladyshavereiden valmistajia ovat Babyliss, Braun, Carmen, Philips ja Remington.

   Vertaile täällä ladyshave-laitteita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Täytyykö ladyshaveristä maksaa kierrätysmaksu?
   Ei täydy. Ladyshaver ei kuulu niihin laitteisiin, joista täytyisi maksaa kierrätysmaksu.

   Voiko karvat poistaa suihkun alla?
   Voi, mutta vain vedenkestävillä karvanpoisto koneilla. Jos asiaa ei tiedoissa erikseen mainita, niin silloin se ei ole mahdollista.

   Karvojen ajelun jälkeen karvat kasvavat usein ihon alle. Voiko sitä jotenkin estää?
   Tämän voi estää kuorimalla ihoa. Kuoriminen poistaa kuolleet solut iholta ja päästää karvat kasvamaan ihon pinnalle. Joissain ladyshavereissa tai epilaattoreissa on kuorintaominaisuus itsessään.

   Täytyykö ladyshaver puhdistaa?
   Kyllä, säännöllisesti. Joidenkin ladyshavereiden mukana tulee harja, jolla terän saa puhdistettua. Toiset laitteet voi puhdistaa juoksevan veden alla. Itsepuhdistava ladyshaver tulee asettaa telineeseen, jossa on puhdistusainetta. Samassa telineessä laitteen voi ladata. Puhdistuksen aikana kone kytkeytyy itsestään päälle ja pois päältä.

   Vertaile täällä ladyshavereitä ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Termien selitykset

   Alla lista ladyshaverien teknisistä termeistä selityksineen.

    

   Akkuindikaattori

   Ladattavassa mallissa voi olla akkuindikaattori, joka ilmoittaa kuinka paljon akkua on vielä jäljellä.

    

    

   Itse puhdistava

   Itse puhdistava malli täytyy vain asettaa pidikkeeseensä, johon on laitettu puhdistusainetta. Puhdistustoiminnon aikana kone kytkeytyy päälle ja pois itsestään, kunnes puhdistus on valmis.

    

   Jalusta

   Ladattavan mallin mukana tulee joskus jalusta, jossa konetta voi säilyttää ja sen voi samalla ladata. Siten varmistaa, että kone on aina tarvittaessa käyttövalmis.

    

    

   Kuorinta

   Karvojen ajelun tai poiston jälkeen karvat voivat kasvaa ihon sisään. Tällaisen kasvun voi ehkäistä kuorimalla ihoa karvojen ajelun  jälkeen. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Joissain ladyshavereissa kuorinta tapahtuu automaattisesti laitteen avulla.

    


   Käyttöaika

   Ladattavien mallien tiedoissa ilmoitetaan täyden akun käyttöaika.

    


   Ladattava

   Langattomat ladyshaverit ladataan jalustassa tai kytkemällä laite sähköverkkoon latauksen ajaksi. On olemassa myös paristoilla toimivia langattomia. Ladattavassa mallissa voi olla akkuindikaattori, joka ilmoittaa kuinka paljon akkua on vielä jäljellä.

    


   Latausaika

   Ladattavien mallien tiedoissa ilmoitetaan akun täyttöaika tyhjästä täyteen.

    


   Lisäosat

   Lisäosina ladyshavereissä tai epilaattoreissa voi olla säilytyskotelo, patterit, teränsuojus, puhdistusharja tai ihonviilentäjä. Joissain malleissa lisäosat kuuluvat pakettiin ostaessa.

    

   Patterin tyyppi
   Ilmoitetaan kuinka monta patteria koneeseen kuuluu ja minkälaisia niiden tulee olla.

    

   Pikalataus

   Tämä on lisätoiminto, jolla koneen saa nopeasti käyttökuntoon.

    


   Säädettävä intensiteetti

   Monissa ladyshavereissä on säädettävä intensiteetti. Tämä on hyvä ominaisuus, koska toiset ihoalueet ovat herkempiä kuin toiset. Muuttuvalla intensiteetillä saa aikaan optimaalisen lopputuloksen.

    

   Trimmeri
   Pitempiä karvoja poistaessa, on hyvä jos laitteessa on leikkuri, tai trimmaustoiminto. Silloin pitkät karvat voi lyhentää ennen poistoa, eikä ole vaaraa, että pitkät karvat jäisivät jumiin ladyshaverin leikkuuhampaisiin.

    

   Vedenkestävä
   Vedenkestäviä malleja voi käyttää suihkun alla tai kylvyssä. Varmista kuitenkin laitteen tiedoista, että se on vedenkestävä ennen kuin viet sen veden alle.

   Vertaile täällä ladyshavereitä ja löydä parhaat tarjoukset!

   • Diilit Diilit
   • Philips Philips
   • Braun Braun
   • Remington Remington
  0 - 22
  • Philips Beauty HP6341/00
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133127064.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73218034.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73218033.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73218037.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109625103.jpg
   Philips Philips Beauty HP6341/00 Beauty HP6341/00 Beauty HP6341/00 Tällä Ladyshavella voit poistaa vartalon karvat nopeasti, helposti ja turvallisesti. Salaisuus on pieni ajopää, joka leikkaa nopeasti, mutta suojaa ihoasi. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä joka ajon jälkeen! Kuivaan ja märkään käyttöön Paras ihoa suojaava turvallinen ajojärjestelmä Johdotonta ajoa Toimii kahdella AA-paristolla Lisätiedot: Tällä Ladyshavella voit poistaa vartalon karvat nopeasti, helposti ja turvallisesti. Salaisuus on pieni ajopää, joka leikkaa nopeasti, mutta suojaa ihoasi. ... (28)
   Philips Beauty HP6341/00
   • 08710103533825
   • 18710103554612
   • 00065030868495
   • 08710103534754
   • 06947265402542
   • 08710103540977
   • HP6341/00
   • IES101G2SFPW
   • HP6341
   • 1738699
   • 181075
   10
   good_buy
   most_sold
   21.90 EUR
  • Remington BKT4000 Cordless Bikini Trimmer
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145018313.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84507450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84507449.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140574794.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140574798.jpg
   Remington Remington BKT4000 Cordless Bikini Trimmer BKT4000 Cordless Bikini Trimmer BKT4000 Cordless Bikini Trimmer BKT4000 Cordless Bikini Trimmer Remingtonilta on täydellinen väline kaikentyyppiseen bikinitrimmaukseen. Johdoton ja kompakti, täydellinen käyttömukavuus ja helppokäyttöisyys bikinilinjan trimmaamiseen ja muotoiluun. Tätä monipuolista trimmeria voidaan käyttää sekä kosteana että kuivana, joten se on täydellinen sekä tavalliseen bikinitrimmaukseen kuin "viime hetken" trimmaukseen. Kaksi kampaa mukana (2 mm ja 4 mm), joten saat valittua täydellisen pituuden. Miten pidätkin trimmeriä tai mistä k... (6)
   Remington BKT4000 Cordless Bikini Trimmer
   • 04008496869978
   • 42055 560 100
   • BKT4000C
   • 42055.560.100
   • 42055560100
   • 3295683
   6
   good_buy
   deal
   39.95 EUR
  • Finishing Touch Legs Rechargeable
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211834046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147390839.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212978809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155826991.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163196553.jpg
   Finishing Touch Finishing Touch Legs Rechargeable Legs Rechargeable Legs Rechargeable Ei tarvetta odottaa karvojen kasvamista voidaan käyttää päivittäin. Ergonominen kahva takaa hyvän otteen. Nopea ja kivuton, ei punoitusta tai ärsytystä. Turvallinen kaikille ihotyypeille. Hellävarainen ja turvallinen koskettaa. Ihotautilääkärien hyväksymä. Epätoivotut karvat eivät enää kasva takaisin paksumpina. (8)
   Finishing Touch Legs Rechargeable
   • 00754502038893
   • 07350114692084
   • R364020
   4
   good_buy
   deal
   97.95 EUR
  • NOOA NOPLS10 2IN1 LADYSHAVER & TRIMMERI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101291605.jpg
   NOOA NOOA NOPLS10 2IN1 LADYSHAVER & TRIMMERI NOPLS10 2IN1 LADYSHAVER & TRIMMERI NOPLS10 2IN1 LADYSHAVER & TRIMMERI Helppokäyttöinen NOOA NOPLS10 ladyshaver ja tarkkuustrimmeri samassa paketissa. 2 vaihdettavaa ja pestävää ajopäätä. Laite sopii märkään ja kuivaan käyttöön ja toimii AA-paristolla, joka ei sisälly pakkaukseen. Tyylikkäässä pakkauksessa ladyshaverin lisäksi puhdistusharja ja trimmausajopää. (22)
   NOOA NOPLS10 2IN1 LADYSHAVER & TRIMMERI
   • 04894526001162
   1
   good_buy
   24.80 EUR
  • Philips Ladyshave BRL140/00
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/90776321.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73202196.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73202199.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107461522.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107461520.jpg
   Philips Philips Ladyshave BRL140/00 Ladyshave BRL140/00 Ladyshave BRL140/00 Philips SatinShave Advancedin avulla saat sileät ja karvattomat jalat hetkessä! Patentoitu kuori leikkuuelementtien ympärillä tarkoittaa, että partakoneen terät eivät koskaan joudu suoraan kosketuksiin ihon kanssa, mikä suojaa ihoa lopputuloksesta tinkimättä. Philipsin Ladyshave Advanced -laitteen joustava ajopää seuraa vartalon muotoja ja pysyy koko ajan kosketuksissa ihoon, joten ajotulos on taatusti tasainen. Helmikärkiset trimmerit suojaavat naarmuilta Teräverkon edessä ja takana sijaitse... (4)
   Philips Ladyshave BRL140/00
   • 08710103748182
   • 08710103756514
   • 08710103756934
   • 08710103756538
   • 08710103762676
   • 18710103748189
   • 00871010375651
   • 08710103768227
   • 06947265411520
   • 08710103773870
   • 18710103773877
   • 4002811
   • 3285655
   • BRL140/00
   • BRL14000
   • 000000000000235064
   5
   good_buy
   deal
   52.50 EUR
  • Flawless Deluxe Replacemant heads 2p
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207219658.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215263355.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155833439.jpg
   Flawless Flawless Deluxe Replacemant heads 2p Deluxe Replacemant heads 2p Deluxe Replacemant heads 2p Kaksi täyttöpäätä Flawless Deluxeen (4)
   Flawless Deluxe Replacemant heads 2p
   • 00754502039173
   • R364012
   4
   good_buy
   deal
   29.40 EUR
  • Braun BS1000 Body Mini -trimmeri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208864410.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171782025.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208864409.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208864408.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220873936.jpg
   Braun Braun BS1000 Body Mini -trimmeri BS1000 Body Mini -trimmeri BS1000 Body Mini -trimmeri Braun Mini Body Trimmer BS1000 1 kpl (4)
   Braun BS1000 Body Mini -trimmeri
   • 04210201313922
   • 04210201313939
   • 81722464
   • 4210201313922
   • 313922
   4
   good_buy
   24.95 EUR
  • Veet BEAUTY STYLER
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155806284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131111049.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131111056.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131111054.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131111053.jpg
   Veet Veet BEAUTY STYLER BEAUTY STYLER BEAUTY STYLER Erityisesti kehon herkkien alueiden, kuten kasvojen ja bikinialueen hellävaraisen ajeluun sekä tarkkaan muotoiluun suunniteltu paristokäyttöinen ihokarvojenpoistolaite. Veet Beauty Styler trimmerin avulla ihokarvojen poisto onnistuu erittäin tarkasti ja kivuttomasti.Laite ei aiheuta haavoja, koska leikkaava terä ei kosketa ihoa. Erilliset vaihtopäät kasvojen ja vartalon ihoa varten. (10)
   Veet BEAUTY STYLER
   • 05011417566510
   • 3033382
   • VEET3033382
   • A000005636
   2
   good_buy
   35.20 EUR
  • Braun SILK-ÉPIL LS5160 WET & DRY
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133148870.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167410697.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167410700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167410701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167410699.jpg
   Braun Braun SILK-ÉPIL LS5160 WET & DRY SILK-ÉPIL LS5160 WET & DRY SILK-ÉPIL LS5160 WET & DRY Ladattava ladyshaver ja trimmeri Wet & Dry -toiminnolla, jolloin laitetta voidaan käyttää myös suihkussa. (2)
   Braun SILK-ÉPIL LS5160 WET & DRY
   • 04210201192619
   • 04210201584117
   • 04210201192626
   • 04210201003137
   • 584117
   • LS 5160
   • 81653271
   • 003137
   • LS5160
   • LS5160WD
   • 000000000000244988
   • 4210201192619
   • 192619
   6
   good_buy
   30.95 EUR
  • Braun Ansiktshårborttagare Face Mini
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171525963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208864413.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171782044.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171782047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171525965.jpg
   Braun Braun Ansiktshårborttagare Face Mini Ansiktshårborttagare Face Mini Ansiktshårborttagare Face Mini Pienikokoinen Braun Mini -ihokarvanpoistaja kulkee vaivatta mukanasi. Voit hoitaa sillä niin hiuksesi kuin kasvojen alueen karvat. (3)
   Braun Ansiktshårborttagare Face Mini
   • 04210201313908
   • 04210201313915
   • 81722463
   • 4210201313908
   • 313908
   5
   good_buy
   24.95 EUR
  • Philips SatinShave Prestige ladyshaver BRL17500
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169334847.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162302020.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163054376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163054377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163054375.jpg
   Philips Philips SatinShave Prestige ladyshaver BRL17500 SatinShave Prestige ladyshaver BRL17500 SatinShave Prestige ladyshaver BRL17500 Philips BRL175/00 Satinshave Prestige ladyshaverilla ajat ihokarvat tarkasti ilman ihoärsytystä. Tarkka ja sileä lopputulos Ladyshaverin joustava ajopää seuraa vartalon muotoja ja pysyy jatkuvasti kosketuksissa ihoon, mikä takaa tasaisen ajotuloksen. Laitteen käsittely on miellyttävää ja helppoa ergonomisen S-mallisen rungon ansiosta. Jalkojen käsittely kantapäästä varpaisiin onnistuu tehokkaasti mukana tulevalla sähköisellä jalkahöylällä, joka on varustettu pyörivällä pinsettilevyllä. Helläv... (5)
   Philips SatinShave Prestige ladyshaver BRL17500
   • 08710103932383
   • 08710103905554
   • 7021783
   • BRL175/00
   • 8710103905554
   3
   good_buy
   75.90 EUR
  • Remington Smooth & Silky WDF5030 Rechargeable Lady Shaver
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229636990.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/76544541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158255904.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142860270.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220593441.jpg
   Remington Remington Smooth & Silky WDF5030 Rechargeable Lady Shaver Smooth & Silky WDF5030 Rechargeable Lady Shaver Smooth & Silky WDF5030 Rechargeable Lady Shaver Partakone, langaton (3)
   Remington Smooth & Silky WDF5030 Rechargeable Lady Shaver
   • 04008496877744
   • 42061560110
   • 4322398
   3
   good_buy
   48.65 EUR
  • Braun Silk Epil Ladyshave LS5560
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113345665.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150542381.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100939424.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108325874.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205963051.jpg
   Braun Braun Silk Epil Ladyshave LS5560 Silk Epil Ladyshave LS5560 Silk Epil Ladyshave LS5560 Naisen karvanajokone, langaton, lila (3)
   Braun Silk Epil Ladyshave LS5560
   • 04210201003199
   • LS5560
   • LADYSHAVE LS5560
   • LS 5560
   • 55741
   • 1738533
   2
   good_buy
   62.90 EUR
  • BaByliss G220E Ladyshaver
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71433649.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71433653.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71433652.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84724089.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71433655.jpg
   BaByliss BaByliss G220E Ladyshaver G220E Ladyshaver G220E Ladyshaver Raseerimisotsikuga epilaator 2 kiirusastet veekindel värv: roheline/valge toide: patreid 2xAA (kuuluvad komplekti) (3)
   BaByliss G220E Ladyshaver
   • 03030050123500
   • 4789803
   • G220E
   1
   good_buy
   41.00 EUR
  • Swan Ultimate Personal Shaver Naisille - Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150323107.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157025894.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175987315.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219392505.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229694284.jpg
   Swan Swan Ultimate Personal Shaver Naisille - Valkoinen Ultimate Personal Shaver Naisille - Valkoinen Ultimate Personal Shaver Naisille - Valkoinen Swan Ultimate Personal Shaver Naisille sopii karvanpoistoon koko vartalolla. Trimmerin mukana saat neljä erilaista päätä, jotka mahdollistavat tarkan karvanpoiston missä tahansa vartalon alueella. Standardipää sopii mainiosti esim. bikinirajan trimmaamiseen, ja sitä pienempi pää niille kohdille, joihin on muutoin vaikea päästä käsiksi. Levein pää sopii erinomaisesti esim. säärikarvoille, ja kaikista pienin pää mahdollistaa kuvioiden tekemisen. Trimmeri on mainio valinta, jos kaipaat monipuoli... (3)
   Swan Ultimate Personal Shaver Naisille - Valkoinen
   • 00677613521491
   1
   good_buy
   49.80 EUR
  • Alpina LADYSHAVER 4IN1 VALKOINEN 760626
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209844311.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223706867.jpg
   Alpina Alpina LADYSHAVER 4IN1 VALKOINEN 760626 LADYSHAVER 4IN1 VALKOINEN 760626 LADYSHAVER 4IN1 VALKOINEN 760626 Alpinan ladyshaverin mukana tulee neljä välttämätöntä ajopäätä, jolla voit poistaa karvat tarkemmin kasvoiltasi. (1)
   Alpina LADYSHAVER 4IN1 VALKOINEN 760626
   • 08711252188331
   • 871125218833
   3
   good_buy
   29.80 EUR
  • Philips Detail trimmer HP6393/00
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163883455.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73180076.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73180084.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73180080.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131100719.jpg
   Philips Philips Detail trimmer HP6393/00 Detail trimmer HP6393/00 Detail trimmer HP6393/00 Philips HP6393 on kompaktikokoinen tarkkuustrimmeri vartaloille ja kasvoille. (2)
   Philips Detail trimmer HP6393/00
   • 08710103693284
   • 68710103684369
   • 08710103684350
   • 08710103689386
   • 08710103897477
   • 08710103684367
   • 18710103684364
   • 68710103738291
   • 68710103684352
   • 08710103684343
   • 18710103738296
   • 18710103684357
   • 08710103710585
   • 08710103738299
   • 8710103897477
   • 1523643
   • HP6393/00
   • HP6393
   • 000000000000228987
   1
   good_buy
   52.89 EUR
  • Wahl WAH 9865-116
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166490380.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166490416.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257364.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148059955.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219983973.jpg
   Wahl Wahl WAH 9865-116 WAH 9865-116 WAH 9865-116 Lady trimmer, langaton (1)
   Wahl WAH 9865-116
   • 00043917000497
   • 09865-116
   2
   good_buy
   36.95 EUR
  • Esperanza EBG003V ladyshaver
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208571767.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159685551.jpg
   Esperanza Esperanza EBG003V ladyshaver EBG003V ladyshaver EBG003V ladyshaver Kätevä laite jolla voi trimmata turvallisesti karvoja. Ergonominen muotoilu tukee myös työskentelyä. (1)
   Esperanza EBG003V ladyshaver
   • 05901299918692
   • EBG003V
   2
   good_buy
   19.70 EUR
  • Braun Silk-Épil Ls 5360 Epilaattori One Size Pink
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220875218.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165812470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165812467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165812469.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165812416.jpg
   Braun Braun Silk-Épil Ls 5360 Epilaattori One Size Pink Silk-Épil Ls 5360 Epilaattori One Size Pink Silk-Épil Ls 5360 Epilaattori One Size Pink Lady shaver, wired, double care technology, washable, pink (1)
   Braun Silk-Épil Ls 5360 Epilaattori One Size Pink
   • 04210201003151
   • 04210201192671
   • 04053757308840
   • 04051709397034
   • 04210201192657
   • 4960515
   • 4210201192657
   • LADYSHAVE LS3560
   • LS 5360
   • 81653273
   • 000000000000244989
   • 1740036
   1
   48.20 EUR
  • Philips Ladyshave BRL170/00
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100945816.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/90776323.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73202922.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107520499.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73202917.jpg
   Philips Philips Ladyshave BRL170/00 Ladyshave BRL170/00 Ladyshave BRL170/00 (1)
   Philips Ladyshave BRL170/00
   • 08710103756637
   • 06947265411544
   • 08710103756590
   • 18710103748202
   • 08710103770053
   • 08710103748205
   • 00694726541154
   • BRL170
   • 000000000000219089
   • BRL170/00
   1
   good_buy
   68.00 EUR
  • Esperanza Lady Shaver ARUBA - lady shaver
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230111254.jpg
   Esperanza Esperanza Lady Shaver ARUBA - lady shaver Lady Shaver ARUBA - lady shaver Lady Shaver ARUBA - lady shaver Naisen karvanajokone, langaton (1)
   Esperanza Lady Shaver ARUBA - lady shaver
   • 05901299918715
   1
   16.67 EUR
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • Braun DEFAULT
    • braun
   • Remington DEFAULT
    • remington
  • Merkki (brand):
   • Philips (philips)
   • Braun (braun)
   • Remington (remington)
   • Veet (veet)
   • BaByliss (babyliss)
   • Alpina (alpina)
   • Esperanza (esperanza)
   • Finishing Touch (finishing_touch)
   • Flawless (flawless)
   • NOOA (nooa)
   • Swan (swan)
   • Wahl (wahl)
  • Hinta (price):
   • < 25 € (budget)
   • 25 € - 40 € (price_2)
   • 40 € - 50 € (price_3)
   • ≥ 50 € (price_4)
  • Wet & Dry (wet_dry):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Ladattava (ladattava):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Violetti (violetti)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi