x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

digiboksi

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita digiboksi:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta digiboksi

Suomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaan...
 • Yleiset tiedot

  DigiboksitSuomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaanotin tunnistaisi lähetetyt ohjelmat. Vanha televisio sopii hyvin digiaikaan, jos siihen vain hankkii lisälaitteen eli digisovittimen. Digisovitin on yleisesti tunnettu nimellä digiboksi.
  Vaihtoehtona digiboksille on hankkia uusi televisio, jossa digitekniikka on integroitu eli sisäänrakennettu.

  Erilaisia digibokseja ovat mm. perusdigisovittimet, korttipaikalla varustetut digisovittimet, tallentavat digisovittimet, MHP-digisovittimet ja PC-vastaanotinkortit.

  Perusdigiboksi on laite joka tarjoaa hyvälaatuisen kuvan ja äänen, mutta sen avulla ei voi katsella maksullisia tv-kanavia. Mikäli tv-ohjelmia haluaa tallentaa, siihen tarvitaan VHS-nauhuri tai tallentava DVD-soitin. Tallennus onnistuu vain yhdeltä kanavalta kerrallaan, eli siltä jota juuri sillä hetkellä katsotaan.

  Maksukorttipaikan omaavat digiboksit mahdollistavat maksullisten tv-kanavien katselun. Näissä digibokseissa on Conax-salauksenpurku. Ohjelmien tallentaminen onnistuu erillisen tallennusvälineen tai tallentavan digiboksin avulla.

  Tallentavat digisovittimet on tavallisesti hieman kalliimpia, sillä ne ovat varustettu kovalevyllä. Tämän ansiosta digiboksilla voi tallentaa ohjelmia laitteen omaan muistiin, ilman erillistä tallennusvälinettä.
  Tallentavissa digisovittimissa on kaksi vaihtoehtoa: yhden virittimen tallentava digiboksi jonka avulla voi katsella ja tallentaa yhtä tv-kanavaa. Mikäli digiboksissa on kaksi viritintä, sillä voi katsella ja nauhoittaa useampia eri kanavia yhtä aikaa.

  MHP-digisovitin (Multimedia Home Platform) soveltuu vuorovaikutteisten palvelujen vastaanottamiseen. MHP on Suomeen valittu kansainvälinen vuorovaikutteisten palveluiden standardi. Tämän tunnistaa tunnuksesta MHP ja DVB. Vuorovaikutteisia palveluita ovat esim. Ylen Supertekstitelevisio.

  PC-vastaanottokortin avulla digilähetyksiä voi katsella tietokoneen kautta. Tämä on mahdollista vain lisäkortin avulla, jonka tulee olla DVB-T- standardin mukainen. Vanhojen analogisten tv-lähestysten katsomiseen tarkoitettu tv-kortti ei siis ole sopiva. Kortteja on erilaisia: PCI-kortti, joka asennetaan tietokoneeseen sisälle sille varattuun korttipaikkaan. Toinen vaihtoehto on ulkoinen USB-kortti, ja kolmas on PCMCIA-kortti joka asennetaan kannettavaan tietokoneeseen. Lisätietoja kannattaa kysellä tietokonealan liikkeistä, jotta varmasti hankkii sopivan kortin.

  TV:seen integroitu digisovitin mahdollistaa digikanavien katselun ilman erillistä digiboksia. Tällaista televisiota kutsutaan myös nimellä digitelevisio. Tämän tyyppisessä televisiossa ei kuitenkaan usein ole tallenninta, joten ohjelmien tallentamiseen tarvitaan erillinen, tallentava digiboksi tai VHS-nauhuri.

  Lisätietoa digitelevisiota koskeviin kysymyksiin ja sen asentamiseen liittyviin kysymyksiin antaa DigiTV Info:
  www.digitv.fi
  puhelin 0306 344 488 ja sähköposti: info@digitv.fi

  Vertaile täällä digibokseja ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Millainen digisovitin minun tulisi hankkia?
  Digitv:n vastaanottotapoja ovat antenni, kaapeli ja satelliittivastaanotto. Digisovittimen hankintaa varten tulee ensin selvittää että millainen vastaanotto asumassasi kiinteistössä on. Kyseessä voi olla esim. omakotitalo, jossa on antennivastaanotto, tai rivi-tai kerrostalo, jossa on antennivastaanotto.
  Isännöitsijältä voi tarkistaa, että taloyhtiön sisäinen järjestelmä on digikelpoinen.
  Antenni-digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-T. Kaapeliverkon digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-C ja sateellittivastaanottoon sopivan digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-S.

  Sopiiko digiboksi juuri minun televisioon?
  Seuraavaksi on hyvä tarkistaa että digiboksi on yhteensopiva television kanssa. Useimmiten digiboksi kytketään televisioon SCART-liitännän avulla. Mikäli tämä puuttuu, voit hankkia sellaisen digiboksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Sitten digiboksin kytkeminen televisioon onnistuu pelkän antennijohdon avulla.

  Mitä tulee tehdä jotta voin katsella maksullisia kanavia?
  Suomessa on joitakin televisiokanavia, jotka ovat maksullisia. Tällöin tarvitset digiboksin, jossa on
  korttipaikka ja Conax-salauksenpurku. Markkinoilla on myös digibokseja, joihin voi liittää ulkoisen
  korttipaikan.

  Miten voin tallentaa ohjelmia digiboksilla?
  Voit nauhoittaa ohjelmia tavallisella VHS-nauhurilla tai tallentavalla DVD-soittimella. Muuten tallentaminen onnistuu digiboksilla, jos se on niinsanotusti tallentava digiboksi. Tälläisessa digiboksissa on sisällä kovalevy. Mikäli sinulla on yhden virittimen perusmalli, sillä voi yleensä nauhoittaa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Jos kyseessä on kahden virittimen malli, voi nauhoittaa useampia kanavia kerrallaan.

  Näkyykö digiboksin avulla tekstitys?
  Riippuu täysin digiboksista, että toimiiko tekstitys. Mikäli digiboksissa on tekstitystoiminto, on se ilmaistu sanoilla DVB- ja teletext. DVD-tekstitys tarkoittaa että kieltä voi muuttaa tai osan tekstityksestä voi jättää pois. Jotkut TV-kanavat käyttävät jo valmiiksi DVB-tekstitystä.

  Miten asennan digiboksin?
  Kytke ensin SCART-kaapeli TV:seen ja digiboksiin. Mikäli SCART-liitäntä puuttuu, mutta televisiossa on jokin AV-liitäntä, esim. RCA-liitäntä, voit hankkia SCART-RCA johdon. Jos nämä molemmat puuttuvat, tarvitset digiboksin, jossa on RD-modulaattori.
  Tämän jälkeen kytke antennijohto TV:n ja digiboksin välille. Kytke johto digiboksin "Antenna OUT" liitännästä television "Antenna IN" liitäntään. Tämän kytkennän avulla voi katsella analogisia kanavia, tai kytkeä digiboksin mikäli SCART-liitäntä puuttuu.
  Seuraavaksi kytke toinen antennijohto seinärasian ja digiboksin välille.
  Sitten kytke virtajohdot seinään ja kytke laitteet päälle virtakytkimistä.
  Mikäli sinulla on digiboksi, missä ei ole SCART- tai muuta AV liityntää, tarvitset digiboksin, joka on varustettu RF-ulostulolla. Tämän modulaattorin voi myös hankkia erillisenä.
  RF-ulostulon omaavan digiboksin kytket televisioon antennijohdon avulla. Sen jälkeen on viritettävä kuva
  jollekin television kanavapaikoista. Lisätietoja asennuksesta DigiTV:n sivuilta.


 • Termien selitykset

  Alla lista digiboksien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

  DVB-C
  Tarkoittaa että laite soveltuu kaapeliverkkoon.

  DVB-S
  Tarkoittaa että laite soveltuu satelliittivastaanottoon.

  DVB-T
  Tarkoittaa että laite soveltuu antenniverkkoon.

  DVB-tekstitys
  Tarkoittaa, että voit valita haluamasi tekstityskielen. Voit myös jättää tekstityksen pois.

  Integroitu digi-TV-vastaanotin
  TV, jossa on sisäärakennettu digisovitin.

  Korttipaikka maksullisia TV-kanavia varten
  Digiboksi, jossa on Conax-salauksenpurku ja maksukorttipaikka.

  MHP
  MHP eli Multimedia Home Platform tarvitaan jos haluaa käyttää interaktiivisia palveluita. Varmista että boksissa on MHP- sekä DVB-tunnus.

  PC-kortti
  Mikäli haluaa katsella digi-Tv-lähetyksiä tietokoneelta, tarvitaan siihen PC-kortti, jotta tietokone vastaanottaa ohjelmaa. Kortin on oltava DVB-T standardin mukainen.

  Perusdigisovitin eli perusboksi
  Laite, joka tarjoaa hyvän äänen sekä kuvan. Tällä laitteella ei kuitenkaan pysty katsomaan maksullisia TV-kanavia. Tämä laite ei myöskään tallenna, vaan tarvitset erillisen, tallentavan DVD-soittimen.

  SCART-liitin
  Liitin, jolla digiboksi kytketään televisioon. Jos televisiossa ei ole SCART-liitintä, siihen voi hankkia boksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Silloin kytkemiseen tarvitaan pelkkä antennijohto.

  Tallentava digiboksi
  Boksi, joka tallentaa ohjelmia omaan muistiin, eikä muuta laitetta tarvita. Tallentavia digibokseja on kahdenlaisia: yhden virittimen boksi joka tallentaa vain yhtä kanavaa, ja kahden virittimen boksi jolla voidaan katsella ja nauhoittaa useampia kanavia samanaikaisesti.

  Teletext
  Ominaisuus, jonka avulla näkyy tekstitys. Tarkasta samalla onko boxissa DVB-teksitys, joka mahdollistaa tekstityskielen valinnan.

 • Topfield TF-C3000CT
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/topfield-tf-c3000ct-30632646.jpg
  Topfield TF-C3000CT (81)
  4.25 (1)
  Topfield TF-C3000CT
  Varmasti maailman huonoin digiboksi
  Laite on todella karmea. Käsittämätöntä, että aikaisemmin OK valmistaja on päästänyt kyseisen aivopierun markkinoille. Mikä tahansa laite kannattaa ostaa ennemmin, tai vaikka heittää rahat suoraan roskiin.
  2.0
  0 10
  • Ei ole
  • Ei ole
  • Pelkkää huonoa
  • Pelkkää huonoa
 • La Digital TC821 HDTV
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/la-digital-tc821-hdtv-25022730.jpg
  La Digital TC821 HDTV (4)
  4.6 (1)
  La Digital TC821 HDTV
  Sekava käyttöliittymä myös muuta epäjohdonmukaisuutta
  Käyttöliittymä on niin sekava että sen ulkoa oppimiseen menee aikaa. Laite reagoi myös muiden laitteiden kauko-ohjaimeen. Jos määrittää talletuksen EPG-napin kautta niin ko. talletuksen muuttaminen esim. päivän ei onnistu. Pahinta on se että valikko antaa ymmärtää että muutos onnistuu. Kuitenkin kun käy katsomassa tallennuslistaa niin se ei olekaan muuttunut. Laitteen ainoa hyvä puoli on tallennusformaatti päätteellä .ts . MPC-HC toistaa sen myös 5.1 äänellä. Ainoastaan korttikanavat tallentuvat salattuna. Jotkin HD-digiboksit salaa koko median (USB-tikku tms.) eikä niitä voi katsella eikä tallentaa ohjelmaa toiselle medialle vaikka olisi ilmaiskanava.
  2.7
  0 10
Digiboksit 4.2 (7)
0 - 24
 • Topfield CRC-1400 HD PVR 500GB
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/topfield-crc-1400-20440820.jpg
  Topfield CRC-1400 HD PVR 500GB (318)
  Topfield CRC-1400 HD PVR 500GB
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.784946268548999 (5)
  305.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.784946268548999 (5)
  305.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
  most_sold
 • La Digital DVB-T 5002
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/8/la-digital-dvb-t-5002-19899918.jpg
  La Digital DVB-T 5002 (137)
  La Digital DVB-T 5002
  Veikon Kone Veikon Kone
  59, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  59, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Topfield 6200HD SMART 1TB TF-6200HD SMART 1TB
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/1/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-42981771.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MC90bl9UT1BGSUVMRC02MjAwSEQtU01BUlQtMVRCLTg4MDkyMTAyOTQ0NTAtMTAxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/0/0/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-43601600.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cubXVzdGFwb3Jzc2kuZmkvcHJvZHVjdHJlc291cmNlcy9waXNhX2RlZmF1bHRwaWMvMTU0MzU3LmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/3/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-47692613.jpg
  Topfield 6200HD SMART 1TB TF-6200HD SMART 1TB (133)
  Topfield 6200HD SMART 1TB TF-6200HD SMART 1TB
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  399, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  399, 3pv (offer_sdt_3_days)
  6
 • HDTHUNDER HD6500
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/4/hdthunder-hd6500-30632644.jpg
  HDTHUNDER HD6500 (124)
  HDTHUNDER HD6500
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  Markantalo.fi Markantalo.fi
  8.327646507821862 (840)
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  6
 • Topfield TRC-1400
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/1/topfield-trc-1400-20440821.jpg
  Topfield TRC-1400 (110)
  Topfield TRC-1400
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  309, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Expert
  6.833533846415732 (585)
  309, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Topfield TF100T
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/4/topfield-tf100t-10337924.jpg
  Topfield TF100T (103)
  Topfield TF100T
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  54.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  54.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Topfield TF-C3000CT
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/topfield-tf-c3000ct-30632646.jpg
  Topfield TF-C3000CT (81)
  4.25 (1)
  Topfield TF-C3000CT
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  204, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  204, 3pv (offer_sdt_3_days)
  9
 • Terratec Grabster Extreme HD
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/3/terratec-grabster-extreme-hd-30419133.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/4/terratec-grabster-extreme-hd-30419134.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/5/terratec-grabster-extreme-hd-30544385.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/0/8/terratec-grabster-extreme-hd-30544508.jpg
  Terratec Grabster Extreme HD (19)
  Terratec Grabster Extreme HD
  Data-Systems Data-Systems
  146.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Data-Systems Data-Systems
  146.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Triax DVB-T 300i
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/2/triax-dvb-t-300i-27252562.jpg
  Triax DVB-T 300i (19)
  Triax DVB-T 300i
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  19.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  19.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
  good_buy
 • One For All SV 9323
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/5/one-for-all-sv-9323-19914985.jpg
  One For All SV 9323 (17)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  30.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Mustaporssi.fi Mustaporssi.fi
  8.383300917571699 (1153)
  30.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Selfsat H30D4
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/3/1/selfsat-h30d4-19020131.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/2/selfsat-h30d4-19189482.jpg
  Selfsat H30D4 (7)
  Selfsat H30D4
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  198.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.619213272211088 (297)
  198.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  2
  good_buy
 • CGV Antenne Reglisse 50 DB Musta
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/1/9/cgv-antenne-reglisse-50-db-black-29830319.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/2/0/cgv-antenne-reglisse-50-db-black-29830320.jpg
  CGV Antenne Reglisse 50 DB Musta (7)
  CGV Antenne Reglisse 50 DB Musta
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  27.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  27.8, 2pv (offer_sdt_2_days)
  2
  good_buy
 • La Digital TC821 HDTV
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/la-digital-tc821-hdtv-25022730.jpg
  La Digital TC821 HDTV (4)
  4.6 (1)
  Kodin1 Kodin1
  56.43, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  56.43, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Synology VS360HD dekooderi
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/1/synology-vs360hd-storage-server-31876721.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/0/synology-vs360hd-decoder-33348310.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/1/synology-vs360hd-decoder-33348311.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/2/synology-vs360hd-decoder-33348312.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/3/synology-vs360hd-decoder-33348313.jpg
  Synology VS360HD dekooderi (4)
  Synology VS360HD dekooderi
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  501.90, 3pv (offer_sdt_3_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  501.90, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • HDTHUNDER HD5000
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/hdthunder-hd5000-30632643.jpg
  HDTHUNDER HD5000 (2)
  Kodin1 Kodin1
  233.84, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  233.84, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Opticum HD S60
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/2/3/opticum-hd-s60-19205023.jpg
  Opticum HD S60 (1)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  143.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  143.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
  Humax DTV 4606 Tivubox FI (1)
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.857142857142857 (1)
  48, ? (offer_sdt_unknown)
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.857142857142857 (1)
  48, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Hirschmann GHV 41 MX
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/8/hirschmann-ghv-41-mx-23706868.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/3/hirschmann-ghv-41-mx-23707003.jpg
  Hirschmann GHV 41 MX (1)
  Digishop Digishop
  7.257534246575343 (2)
  126.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Digishop Digishop
  7.257534246575343 (2)
  126.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
  Gibertini Offset DISH 100 CM (1)
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.857142857142857 (1)
  60, ? (offer_sdt_unknown)
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.857142857142857 (1)
  60, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Selfsat H30D2
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/0/selfsat-h30d2-18681370.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/6/9/selfsat-h30d2-17007469.jpg
  Selfsat H30D2 (1)
  Selfsat H30D2
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  151.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  151.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • HDTHUNDER HD6000 500GT
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/3/4/hdthunder-hd6000-500gt-22414934.jpg
  HDTHUNDER HD6000 500GT (1)
  Gigantti Gigantti
  361.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Gigantti Gigantti
  361.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Strong SRTD 63 SP
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/5/strong-srtd-63-sp-19646935.jpg
  Strong SRTD 63 SP (1)
  Kauppasatama.fi Kauppasatama.fi
  5.929413542926239 (2)
  39.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Kauppasatama.fi Kauppasatama.fi
  5.929413542926239 (2)
  39.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Topfield TF530PVR-T
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/1/topfield-tf530pvr-t-24138641.jpg
  Topfield TF530PVR-T (1)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  119.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Verkkokauppa.com Verkkokauppa.com
  119.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Dilog DCT-280HD
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/5/dilog-dct-280hd-30632645.jpg
  Dilog DCT-280HD (1)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  153.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.404008733732483 (65)
  153.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
2
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < 60 € (price_60)
  • 60 € - 145 € (price_60_150)
  • 145 € - 245 € (price_150_250)
  • ≥ 245 € (price_250)
 • Onko sinulla HDTV? (hdtv):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko HDMI -yhteyttä? (hdmi_yhteys):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Kuinka suurta kovalevyä tarvitset? (kovalevyn_kapasiteetti):
  • 250 GB (kovalevyn_kapasiteetti_250.0)
  • 500 GB (kovalevyn_kapasiteetti_500.0)
  • 1000 GB (kovalevyn_kapasiteetti_1000.0)
 • Sopiiko tarpeisiisi paremmin lautasantenni vai vastaanotin? (kategoria):
  • Lautas-antenni (lautas_antenni)
  • Lautas-antennit ja vastaanottimet (lautas_antennit_ja_vastaanottimet)
  • Vastaanotin (vastaanotin)
 • Tarvitsetko IPTV:tä? (iptv):
  • Ei (ei)
 • Tarvitsetko digiboksin antenniverkkoon? (antenniverkko_dvb_t_):
  • DVB-T (MPEG4) (dvb_t_mpeg4_)
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko digiboksin kaapeliverkkoon? (kaapeliverkko_dvb_c_):
  • DVB-C (MPEG4) (dvb_c_mpeg4_)
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko digiboksin satelliittiverkkoon? (satelliittiverkko_dvb_s_):
  • DVB-S2 (dvb_s2)
  • Ei (ei)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi