x
x
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
× Kategoriat
 • Yleiset tiedot

  DigiboksitSuomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaanotin tunnistaisi lähetetyt ohjelmat. Vanha televisio sopii hyvin digiaikaan, jos siihen vain hankkii lisälaitteen eli digisovittimen. Digisovitin on yleisesti tunnettu nimellä digiboksi.
  Vaihtoehtona digiboksille on hankkia uusi televisio, jossa digitekniikka on integroitu eli sisäänrakennettu.

  Erilaisia digibokseja ovat mm. perusdigisovittimet, korttipaikalla varustetut digisovittimet, tallentavat digisovittimet, MHP-digisovittimet ja PC-vastaanotinkortit.

  Perusdigiboksi on laite joka tarjoaa hyvälaatuisen kuvan ja äänen, mutta sen avulla ei voi katsella maksullisia tv-kanavia. Mikäli tv-ohjelmia haluaa tallentaa, siihen tarvitaan VHS-nauhuri tai tallentava DVD-soitin. Tallennus onnistuu vain yhdeltä kanavalta kerrallaan, eli siltä jota juuri sillä hetkellä katsotaan.

  Maksukorttipaikan omaavat digiboksit mahdollistavat maksullisten tv-kanavien katselun. Näissä digibokseissa on Conax-salauksenpurku. Ohjelmien tallentaminen onnistuu erillisen tallennusvälineen tai tallentavan digiboksin avulla.

  Tallentavat digisovittimet on tavallisesti hieman kalliimpia, sillä ne ovat varustettu kovalevyllä. Tämän ansiosta digiboksilla voi tallentaa ohjelmia laitteen omaan muistiin, ilman erillistä tallennusvälinettä.
  Tallentavissa digisovittimissa on kaksi vaihtoehtoa: yhden virittimen tallentava digiboksi jonka avulla voi katsella ja tallentaa yhtä tv-kanavaa. Mikäli digiboksissa on kaksi viritintä, sillä voi katsella ja nauhoittaa useampia eri kanavia yhtä aikaa.

  MHP-digisovitin (Multimedia Home Platform) soveltuu vuorovaikutteisten palvelujen vastaanottamiseen. MHP on Suomeen valittu kansainvälinen vuorovaikutteisten palveluiden standardi. Tämän tunnistaa tunnuksesta MHP ja DVB. Vuorovaikutteisia palveluita ovat esim. Ylen Supertekstitelevisio.

  PC-vastaanottokortin avulla digilähetyksiä voi katsella tietokoneen kautta. Tämä on mahdollista vain lisäkortin avulla, jonka tulee olla DVB-T- standardin mukainen. Vanhojen analogisten tv-lähestysten katsomiseen tarkoitettu tv-kortti ei siis ole sopiva. Kortteja on erilaisia: PCI-kortti, joka asennetaan tietokoneeseen sisälle sille varattuun korttipaikkaan. Toinen vaihtoehto on ulkoinen USB-kortti, ja kolmas on PCMCIA-kortti joka asennetaan kannettavaan tietokoneeseen. Lisätietoja kannattaa kysellä tietokonealan liikkeistä, jotta varmasti hankkii sopivan kortin.

  TV:seen integroitu digisovitin mahdollistaa digikanavien katselun ilman erillistä digiboksia. Tällaista televisiota kutsutaan myös nimellä digitelevisio. Tämän tyyppisessä televisiossa ei kuitenkaan usein ole tallenninta, joten ohjelmien tallentamiseen tarvitaan erillinen, tallentava digiboksi tai VHS-nauhuri.

  Lisätietoa digitelevisiota koskeviin kysymyksiin ja sen asentamiseen liittyviin kysymyksiin antaa DigiTV Info:
  www.digitv.fi
  puhelin 0306 344 488 ja sähköposti: info@digitv.fi

  Vertaile täällä digibokseja ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Millainen digisovitin minun tulisi hankkia?
  Digitv:n vastaanottotapoja ovat antenni, kaapeli ja satelliittivastaanotto. Digisovittimen hankintaa varten tulee ensin selvittää että millainen vastaanotto asumassasi kiinteistössä on. Kyseessä voi olla esim. omakotitalo, jossa on antennivastaanotto, tai rivi-tai kerrostalo, jossa on antennivastaanotto.
  Isännöitsijältä voi tarkistaa, että taloyhtiön sisäinen järjestelmä on digikelpoinen.
  Antenni-digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-T. Kaapeliverkon digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-C ja sateellittivastaanottoon sopivan digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-S.

  Sopiiko digiboksi juuri minun televisioon?
  Seuraavaksi on hyvä tarkistaa että digiboksi on yhteensopiva television kanssa. Useimmiten digiboksi kytketään televisioon SCART-liitännän avulla. Mikäli tämä puuttuu, voit hankkia sellaisen digiboksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Sitten digiboksin kytkeminen televisioon onnistuu pelkän antennijohdon avulla.

  Mitä tulee tehdä jotta voin katsella maksullisia kanavia?
  Suomessa on joitakin televisiokanavia, jotka ovat maksullisia. Tällöin tarvitset digiboksin, jossa on
  korttipaikka ja Conax-salauksenpurku. Markkinoilla on myös digibokseja, joihin voi liittää ulkoisen
  korttipaikan.

  Miten voin tallentaa ohjelmia digiboksilla?
  Voit nauhoittaa ohjelmia tavallisella VHS-nauhurilla tai tallentavalla DVD-soittimella. Muuten tallentaminen onnistuu digiboksilla, jos se on niinsanotusti tallentava digiboksi. Tälläisessa digiboksissa on sisällä kovalevy. Mikäli sinulla on yhden virittimen perusmalli, sillä voi yleensä nauhoittaa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Jos kyseessä on kahden virittimen malli, voi nauhoittaa useampia kanavia kerrallaan.

  Näkyykö digiboksin avulla tekstitys?
  Riippuu täysin digiboksista, että toimiiko tekstitys. Mikäli digiboksissa on tekstitystoiminto, on se ilmaistu sanoilla DVB- ja teletext. DVD-tekstitys tarkoittaa että kieltä voi muuttaa tai osan tekstityksestä voi jättää pois. Jotkut TV-kanavat käyttävät jo valmiiksi DVB-tekstitystä.

  Miten asennan digiboksin?
  Kytke ensin SCART-kaapeli TV:seen ja digiboksiin. Mikäli SCART-liitäntä puuttuu, mutta televisiossa on jokin AV-liitäntä, esim. RCA-liitäntä, voit hankkia SCART-RCA johdon. Jos nämä molemmat puuttuvat, tarvitset digiboksin, jossa on RD-modulaattori.
  Tämän jälkeen kytke antennijohto TV:n ja digiboksin välille. Kytke johto digiboksin "Antenna OUT" liitännästä television "Antenna IN" liitäntään. Tämän kytkennän avulla voi katsella analogisia kanavia, tai kytkeä digiboksin mikäli SCART-liitäntä puuttuu.
  Seuraavaksi kytke toinen antennijohto seinärasian ja digiboksin välille.
  Sitten kytke virtajohdot seinään ja kytke laitteet päälle virtakytkimistä.
  Mikäli sinulla on digiboksi, missä ei ole SCART- tai muuta AV liityntää, tarvitset digiboksin, joka on varustettu RF-ulostulolla. Tämän modulaattorin voi myös hankkia erillisenä.
  RF-ulostulon omaavan digiboksin kytket televisioon antennijohdon avulla. Sen jälkeen on viritettävä kuva
  jollekin television kanavapaikoista. Lisätietoja asennuksesta DigiTV:n sivuilta.


 • Termien selitykset

  Alla lista digiboksien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

  DVB-C
  Tarkoittaa että laite soveltuu kaapeliverkkoon.

  DVB-S
  Tarkoittaa että laite soveltuu satelliittivastaanottoon.

  DVB-T
  Tarkoittaa että laite soveltuu antenniverkkoon.

  DVB-tekstitys
  Tarkoittaa, että voit valita haluamasi tekstityskielen. Voit myös jättää tekstityksen pois.

  Integroitu digi-TV-vastaanotin
  TV, jossa on sisäärakennettu digisovitin.

  Korttipaikka maksullisia TV-kanavia varten
  Digiboksi, jossa on Conax-salauksenpurku ja maksukorttipaikka.

  MHP
  MHP eli Multimedia Home Platform tarvitaan jos haluaa käyttää interaktiivisia palveluita. Varmista että boksissa on MHP- sekä DVB-tunnus.

  PC-kortti
  Mikäli haluaa katsella digi-Tv-lähetyksiä tietokoneelta, tarvitaan siihen PC-kortti, jotta tietokone vastaanottaa ohjelmaa. Kortin on oltava DVB-T standardin mukainen.

  Perusdigisovitin eli perusboksi
  Laite, joka tarjoaa hyvän äänen sekä kuvan. Tällä laitteella ei kuitenkaan pysty katsomaan maksullisia TV-kanavia. Tämä laite ei myöskään tallenna, vaan tarvitset erillisen, tallentavan DVD-soittimen.

  SCART-liitin
  Liitin, jolla digiboksi kytketään televisioon. Jos televisiossa ei ole SCART-liitintä, siihen voi hankkia boksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Silloin kytkemiseen tarvitaan pelkkä antennijohto.

  Tallentava digiboksi
  Boksi, joka tallentaa ohjelmia omaan muistiin, eikä muuta laitetta tarvita. Tallentavia digibokseja on kahdenlaisia: yhden virittimen boksi joka tallentaa vain yhtä kanavaa, ja kahden virittimen boksi jolla voidaan katsella ja nauhoittaa useampia kanavia samanaikaisesti.

  Teletext
  Ominaisuus, jonka avulla näkyy tekstitys. Tarkasta samalla onko boxissa DVB-teksitys, joka mahdollistaa tekstityskielen valinnan.

 • La Digital TC821 HDTV
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/la-digital-tc821-hdtv-25022730.jpg
  La Digital TC821 HDTV (28)
  4.6 (1)
  La Digital TC821 HDTV
  Sekava käyttöliittymä myös muuta epäjohdonmukaisuutta
  Käyttöliittymä on niin sekava että sen ulkoa oppimiseen menee aikaa. Laite reagoi myös muiden laitteiden kauko-ohjaimeen. Jos määrittää talletuksen EPG-napin kautta niin ko. talletuksen muuttaminen esim. päivän ei onnistu. Pahinta on se että valikko antaa ymmärtää että muutos onnistuu. Kuitenkin kun käy katsomassa tallennuslistaa niin se ei olekaan muuttunut. Laitteen ainoa hyvä puoli on tallennusformaatti päätteellä .ts . MPC-HC toistaa sen myös 5.1 äänellä. Ainoastaan korttikanavat tallentuvat salattuna. Jotkin HD-digiboksit salaa koko median (USB-tikku tms.) eikä niitä voi katsella eikä tallentaa ohjelmaa toiselle medialle vaikka olisi ilmaiskanava.
  2.7
  0 10
 • Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/2/topfield-crc-1400-hd-pvr-0gb-20456142.jpg
  Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB (200)
  7.056521739130434 (2)
  Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB
  Toimii
  Käynnistyy hitaasti. Neljän kanavan yhtäaikainen tallennus onnistuu vain, jos kanavat eri kanavanipussa. Ulkoinen kovalevy toimi hyvin ja sille pystyi siirtämään digiboxin tallenteita. VLC-ohjelmalla Windowsissa pystyy katselemaan. EPG on sekava - ohjelmien otsikointi tiedot turhia, koska ovat usein väärin koodattu. Pikakelaus tosi hyvä 64x. Asennus helppo. Lisäosat YouTube, musiikki ok. Merkkivalo häiritsevä. Digikello näytössä liian pieni. Kaukosäädin naksuu.. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä tuote.
  7.3
  0 10
 • Vu+ DUO2
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/3/vu--duo2-22247563.jpg
  Vu+ DUO2 (1)
  8.25 (1)
  Vu+ DUO2
  Paras digiboksi
  Laadukas, nopea ja erittäin monipuolinen digiboksi. Jos kaksi vaihdettavaa viritintä riittää niin muita ei kannata enää katsella.
  10.0
  0 10
 • Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/2/topfield-crc-1400-hd-pvr-0gb-20456142.jpg
  Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB (200)
  7.056521739130434 (2)
  Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB
  ensivaikutelma suht OK
  parin ekan käyttöpäivän jälkeen suht OK laite. Otin 1000GB levyn ku oli niin "hyvä" myyjä. Oli ns. Topfield 2.5" SATA levy, Samsungin leimat päällä joten lienee OK. Vaihtolevy sinänsä on mielestäni hyvä ominaisuus. Itse levyn ja kanavien asennus helppoa (automagic-valinta löysi kanavat nopeasti). Levy täytää näköjään ensin alustaa ennen kuin Topfield osaa tallentaa ohjelmia sille. Kakessa on riittävän suuret nappulat vaikkei vielä nakkisormia olekaan, ohjauslevy toimii OK vaikka jossain foorumeissa saanut napinakommentteja. Kanavat vaihtuvat riittävän nopeasti ja kuvan ja äänen laatu on hyvä. EPG tosin on usein varsin puutteellinen, en ole varma onko vika Elisan KaapeliTV operaattorin stremissa vai Topfieldin firmiksessä. Ärsyttävä ominaisuus on myös se että jos on sopivat kaksi kanavaa nauhoituksessa yhtä aikaa niin en voi katsoa tiettyjä kanavia ellen keskeytä nauhoitusta. Tähän ominaisuuteen olen törmännyt myös muissa Topfieldin malleissa antenniverkossa. Lisäksi CRC1400HDssä on pieni tuuletin takana joka hurisee hiljaa, ei onneksi häirinnyt enää myöhemmin. Laitteeseen voi liittää USBn kautta ulkoisen levyn tiedostojen toistoa varten. Perusvideocodecit tuntuu soittuvan OK, muttei esim..MTS. Toistettavan videon laatu riippuu suoraan lähdedatasta, esim. HD tason MP4 on hyvä, mutta jos bitrate kutistettu niin tietysti vaikuttaa laatuun. TVstä Topfieldin sisäiselle levylle talletettuja ohjelmia voi myös kopioida ulkoiselle levylle. Yhdestä ohjelmasa ylkoiselle levylle tulikin 3 fileä: .rec; .rec.inf ja .rec.nav. Mutta .recin toisto ainakaan Win7 & VLCPlayerillä ei onnistu, myyjä sanoi että tiedostoissa on jokin copyright bitti päällä jotta toisto ei ole mahdollista muutakuin Topfieldissä ihtessään. Tähän pitää löytää crackki oitis! Onko vinkkejä? Laitteen voi myös kytkeä LANin kautta verkkoon josta yhteys YouTubeen, FlickR jne. täyypi kokeilla jahka saan internjet letkut paikoilleen.
  7.7
  0 10
 • Finnsat FST05PVR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/6/finnsat-fst05pvr-18615446.jpg
  Finnsat FST05PVR (1)
  6.678268906559262 (4)
  Finnsat FST05PVR
  Ääni katoaa yms.
  Sain juuri (20.6.) Finnsatilta päivityslinkin: www.finnsat.tv/fh05_hdr_paivitys.html
  8.3
  0 10
 • Finnsat FST05PVR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/6/finnsat-fst05pvr-18615446.jpg
  Finnsat FST05PVR (1)
  6.678268906559262 (4)
  Finnsat FST05PVR
  PARANTUNUT PÄIVITYSTEN MYÖTÄ
  Alkuun oli probleemia. Piti olla laitteen päällä, jos halusi ajastintallennuksen. Nyt päivitysten myötä homma toimii. Suurin ongelma omassa käytössäni on, että epg ei lataudu kuin olemalla kanavalla riittävän kauan. Kyllähän epg saisi ladata kaikki ohjelmatiedot kaikilta kanavilta. ei jaksa aina odotella tietojen latautumista. Mutta muuten on osoittautunut ihan kelpo vehkeeksi. Mutta edellyttää siis päivityksiä.
  7.3
  0 10
 • Finnsat FST05PVR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/6/finnsat-fst05pvr-18615446.jpg
  Finnsat FST05PVR (1)
  6.678268906559262 (4)
  Finnsat FST05PVR
  Kanavat sekoilee
  Kanavat sekoilee. Kone useasti jutturaan.
  1.3
  0 10
 • Finnsat FST05PVR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/6/finnsat-fst05pvr-18615446.jpg
  Finnsat FST05PVR (1)
  6.678268906559262 (4)
  Finnsat FST05PVR
  Kaksi boksia, joista kumpikin ollut huollossa, eikä toimi vieläkään, toinen vaihdettu...
  Kaksi boksia, joista kumpikin ollut huollossa, eikä toimi vieläkään, toinen vaihdettu jopa uuteen. Eipä ole tarvinnut tallennella mitään ohjelmia. Ainahan on mahdollista, että käyttäjässä vika.
  1.0
  0 10
 • Anysee E 30
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/5/anysee-e-30-1691625.jpg
  Anysee E 30 (1)
  7.4 (1)
  Anysee E 30
  Ulkona riittää oma antenni lähellä lähetintä, mutta sisällä pitää olla parempi antenn...
  Ulkona riittää oma antenni lähellä lähetintä, mutta sisällä pitää olla parempi antenni
  8.3
  0 10
Digiboksit 6.3 (12)
38
 • hdmi_yhteys:
  • kylla_ - 15
   • ei - 8
   • kaapeliverkko_dvb_c_:
    • ei - 15
     • dvb_c_mpeg4_ - 5
      • kylla_ - 3
      • kategoria:
       • vastaanotin - 18
        • lautas_antenni - 6
        • kovalevyn_kapasiteetti:
         • kovalevyn_kapasiteetti_320.0 - 2
          • kovalevyn_kapasiteetti_500.0 - 3
           • kovalevyn_kapasiteetti_1000.0 - 1
           • antenniverkko_dvb_t_:
            • ei - 11
             • dvb_t_mpeg4_ - 5
              • kylla_ - 5
              • price:
               • price_65 - 10
                • price_65_150 - 10
                 • price_150_210 - 9
                  • price_210 - 9
                  • iptv:
                   • ei - 4
                   • satelliittiverkko_dvb_s_:
                    • ei - 18
                     • dvb_s2 - 5
                     • brand:
                      • topfield - 5
                       • hdthunder - 4
                        • la_digital - 3
                         • finnsat - 2
                          • selfsat - 2
                           • strong - 2
                            • thomson - 2
                             • vu_ - 2
                              • anysee - 1
                               • axis - 1
                                • boca - 1
                                 • cgv - 1
                                  • dilog - 1
                                   • finlux - 1
                                    • golden_media - 1
                                     • humax - 1
                                      • metronic - 1
                                       • one_for_all - 1
                                        • opticum - 1
                                         • samsung - 1
                                          • synology - 1
                                           • televes - 1
                                            • terratec - 1
                                             • triax - 1
                                             • hdtv:
                                              • ei - 13
                                               • kylla_ - 10
                                               0 - 24
                                               • Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/2/topfield-crc-1400-hd-pvr-0gb-20456142.jpg
                                                Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB (200)
                                                7.056521739130434 (2)
                                                Topfield CRC-1400 HD PVR 0GB
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                193.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                193.0, 24t (offer_sdt_24_hrs)
                                                2
                                                most_sold
                                               • Topfield CRC-1400 HD PVR 500GB
                                                • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/topfield-crc-1400-20440820.jpg
                                                Topfield CRC-1400 HD PVR 500GB (101)
                                                Topfield CRC-1400 HD PVR 500GB
                                                Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                5.218747109606748 (8)
                                                249, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
                                                Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                5.218747109606748 (8)
                                                249, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
                                                4
                                               • Topfield TRC-1400
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/1/topfield-trc-1400-20440821.jpg
                                                Topfield TRC-1400 (93)
                                                Topfield TRC-1400
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                204.0, ? (offer_sdt_unknown)
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                204.0, ? (offer_sdt_unknown)
                                                3
                                               • La Digital DVB-C 5002
                                                • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/7/la-digital-dvb-c-5002-19899917.jpg
                                                La Digital DVB-C 5002 (88)
                                                La Digital DVB-C 5002
                                                Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                5.218747109606748 (8)
                                                58, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                Ecosto.fi Ecosto.fi
                                                5.218747109606748 (8)
                                                58, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                4
                                                good_buy
                                               • Topfield TF100T
                                                • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/4/topfield-tf100t-10337924.jpg
                                                Topfield TF100T (77)
                                                Topfield TF100T
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                64.0, ? (offer_sdt_unknown)
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                64.0, ? (offer_sdt_unknown)
                                                2
                                                good_buy
                                               • HDTHUNDER HD6500
                                                • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/4/hdthunder-hd6500-30632644.jpg
                                                HDTHUNDER HD6500 (67)
                                                HDTHUNDER HD6500
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                299, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                299, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                3
                                               • Topfield TF-C3000CT
                                                • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/topfield-tf-c3000ct-30632646.jpg
                                                Topfield TF-C3000CT (42)
                                                Topfield TF-C3000CT
                                                Markantalo.fi Markantalo.fi
                                                8.49716742029018 (839)
                                                249, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                Markantalo.fi Markantalo.fi
                                                8.49716742029018 (839)
                                                249, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                6
                                               • Samsung VG-SEK1000 TV set-top box
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/8/3/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704883.jpg
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/8/4/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704884.jpg
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/8/5/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23704885.jpg
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/2/samsung-vg-sek1000-tv-set-top-box-23706932.jpg
                                                Samsung VG-SEK1000 TV set-top box (37)
                                                Samsung VG-SEK1000 TV set-top box
                                                Data-Systems Data-Systems
                                                257.7, ? (offer_sdt_unknown)
                                                Data-Systems Data-Systems
                                                257.7, ? (offer_sdt_unknown)
                                                2
                                               • Triax DVB-T 300i
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/2/triax-dvb-t-300i-27252562.jpg
                                                Triax DVB-T 300i (31)
                                                Triax DVB-T 300i
                                                CDON.COM CDON.COM
                                                5.388351715642947 (65)
                                                19.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                CDON.COM CDON.COM
                                                5.388351715642947 (65)
                                                19.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                4
                                                good_buy
                                               • La Digital TC821 HDTV
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/la-digital-tc821-hdtv-25022730.jpg
                                                La Digital TC821 HDTV (28)
                                                4.6 (1)
                                                La Digital TC821 HDTV
                                                Kodin1 Kodin1
                                                56.43, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                Kodin1 Kodin1
                                                56.43, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                5
                                               • HDTHUNDER HD5000
                                                • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/hdthunder-hd5000-30632643.jpg
                                                HDTHUNDER HD5000 (19)
                                                HDTHUNDER HD5000
                                                Kodin1 Kodin1
                                                233.84, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                Kodin1 Kodin1
                                                233.84, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                2
                                               • Terratec Grabster Extreme HD
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/3/terratec-grabster-extreme-hd-30419133.jpg
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/4/terratec-grabster-extreme-hd-30419134.jpg
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/5/terratec-grabster-extreme-hd-30544385.jpg
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/0/8/terratec-grabster-extreme-hd-30544508.jpg
                                                Terratec Grabster Extreme HD (8)
                                                Terratec Grabster Extreme HD
                                                Data-Systems Data-Systems
                                                142.1, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                Data-Systems Data-Systems
                                                142.1, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                2
                                                good_buy
                                               • Selfsat H30D4
                                                • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/3/1/selfsat-h30d4-19020131.jpg
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/2/selfsat-h30d4-19189482.jpg
                                                Selfsat H30D4 (4)
                                                Selfsat H30D4
                                                CDON.COM CDON.COM
                                                5.388351715642947 (65)
                                                198.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                CDON.COM CDON.COM
                                                5.388351715642947 (65)
                                                198.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                2
                                               • Selfsat H30D2
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/0/selfsat-h30d2-18681370.jpg
                                                • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/6/9/selfsat-h30d2-17007469.jpg
                                                Selfsat H30D2 (4)
                                                Selfsat H30D2
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                136.0, ? (offer_sdt_unknown)
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                136.0, ? (offer_sdt_unknown)
                                                2
                                                good_buy
                                               • Metronic Slimtech DARK GREY 416994 TNT
                                                • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/9/1/metronic-slimtech-dark-grey-416994-tnt-16734191.jpg
                                                Metronic Slimtech DARK GREY 416994 TNT (2)
                                                Metronic Slimtech DARK GREY 416994 TNT
                                                Kauppasatama.fi Kauppasatama.fi
                                                5.847901191915702 (2)
                                                73.5, 1vk (offer_sdt_1_week)
                                                Kauppasatama.fi Kauppasatama.fi
                                                5.847901191915702 (2)
                                                73.5, 1vk (offer_sdt_1_week)
                                                2
                                                good_buy
                                               • Strong Slimsat SA64
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/8/strong-slimsat-sa64-18666748.jpg
                                                Strong Slimsat SA64 (2)
                                                Strong Slimsat SA64
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                193.0, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                193.0, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                2
                                               • Anysee E 30
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/5/anysee-e-30-1691625.jpg
                                                Anysee E 30 (1)
                                                7.4 (1)
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                120.0, ? (offer_sdt_unknown)
                                                Multitronic Multitronic
                                                8.6157977228373 (295)
                                                120.0, ? (offer_sdt_unknown)
                                                1
                                               • Finnsat FSC03 PVR
                                                • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/finnsat-fsc03-pvr-18760820.jpg
                                                Finnsat FSC03 PVR (1)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                169, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                169, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                1
                                                good_buy
                                               • HDTHUNDER SD 320 T
                                                • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/3/1/hdthunder-sd-320-t-20490131.jpg
                                                HDTHUNDER SD 320 T (1)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                149, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                149, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                1
                                                good_buy
                                               • Vu+ Ultimo
                                                • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/6/4/vu--ultimo-18966564.jpg
                                                Vu+ Ultimo (1)
                                                Satshop.fi Satshop.fi
                                                6.916666666666667 (1)
                                                48, ? (offer_sdt_unknown)
                                                Satshop.fi Satshop.fi
                                                6.916666666666667 (1)
                                                48, ? (offer_sdt_unknown)
                                                1
                                                good_buy
                                               • Opticum HD S60
                                                • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/2/3/opticum-hd-s60-19205023.jpg
                                                Opticum HD S60 (1)
                                                CDON.COM CDON.COM
                                                5.388351715642947 (65)
                                                143.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                CDON.COM CDON.COM
                                                5.388351715642947 (65)
                                                143.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
                                                1
                                                good_buy
                                               • Finnsat FST05PVR
                                                • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/6/finnsat-fst05pvr-18615446.jpg
                                                Finnsat FST05PVR (1)
                                                6.678268906559262 (4)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                199.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                199.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                1
                                               • Finlux FX500HD
                                                • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/6/4/finlux-fx500hd-24934664.jpg
                                                Finlux FX500HD (1)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                299.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                NetAnttila NetAnttila
                                                7.797319435220429 (9)
                                                299.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
                                                1
                                               • Vu+ DUO2
                                                • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/3/vu--duo2-22247563.jpg
                                                Vu+ DUO2 (1)
                                                8.25 (1)
                                                Webhallen Webhallen
                                                4.018240205154519 (13)
                                                474, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                Webhallen Webhallen
                                                4.018240205154519 (13)
                                                474, 4pv (offer_sdt_4_days)
                                                1
                                                good_buy
                                                best_reviewed
                                               2
                                               • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
                                               • Mikä on budjettisi? (price):
                                                • < 65 € (price_65)
                                                • 65 € - 150 € (price_65_150)
                                                • 150 € - 210 € (price_150_210)
                                                • ≥ 210 € (price_210)
                                               • Onko sinulla HDTV? (hdtv):
                                                • Ei (ei)
                                                • Kyllä (kylla_)
                                               • Tarvitsetko HDMI -yhteyttä? (hdmi_yhteys):
                                                • Ei (ei)
                                                • Kyllä (kylla_)
                                               • Kuinka suurta kovalevyä tarvitset? (kovalevyn_kapasiteetti):
                                                • 320 GB (kovalevyn_kapasiteetti_320.0)
                                                • 500 GB (kovalevyn_kapasiteetti_500.0)
                                                • 1000 GB (kovalevyn_kapasiteetti_1000.0)
                                               • Sopiiko tarpeisiisi paremmin lautasantenni vai vastaanotin? (kategoria):
                                                • Lautas-antenni (lautas_antenni)
                                                • Vastaanotin (vastaanotin)
                                               • Tarvitsetko IPTV:tä? (iptv):
                                                • Ei (ei)
                                               • Tarvitsetko digiboksin antenniverkkoon? (antenniverkko_dvb_t_):
                                                • DVB-T (MPEG4) (dvb_t_mpeg4_)
                                                • Ei (ei)
                                                • Kyllä (kylla_)
                                               • Tarvitsetko digiboksin kaapeliverkkoon? (kaapeliverkko_dvb_c_):
                                                • DVB-C (MPEG4) (dvb_c_mpeg4_)
                                                • Ei (ei)
                                                • Kyllä (kylla_)
                                               • Tarvitsetko digiboksin satelliittiverkkoon? (satelliittiverkko_dvb_s_):
                                                • DVB-S2 (dvb_s2)
                                                • Ei (ei)
                                               • Tuoteryhmät (siblingcategory):