x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... {}
x Kategoriat

digiboksi

{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita digiboksi:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta digiboksi

Suomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaan...
 • Yleiset tiedot

  DigiboksitSuomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaanotin tunnistaisi lähetetyt ohjelmat. Vanha televisio sopii hyvin digiaikaan, jos siihen vain hankkii lisälaitteen eli digisovittimen. Digisovitin on yleisesti tunnettu nimellä digiboksi.
  Vaihtoehtona digiboksille on hankkia uusi televisio, jossa digitekniikka on integroitu eli sisäänrakennettu.

  Erilaisia digibokseja ovat mm. perusdigisovittimet, korttipaikalla varustetut digisovittimet, tallentavat digisovittimet, MHP-digisovittimet ja PC-vastaanotinkortit.

  Perusdigiboksi on laite joka tarjoaa hyvälaatuisen kuvan ja äänen, mutta sen avulla ei voi katsella maksullisia tv-kanavia. Mikäli tv-ohjelmia haluaa tallentaa, siihen tarvitaan VHS-nauhuri tai tallentava DVD-soitin. Tallennus onnistuu vain yhdeltä kanavalta kerrallaan, eli siltä jota juuri sillä hetkellä katsotaan.

  Maksukorttipaikan omaavat digiboksit mahdollistavat maksullisten tv-kanavien katselun. Näissä digibokseissa on Conax-salauksenpurku. Ohjelmien tallentaminen onnistuu erillisen tallennusvälineen tai tallentavan digiboksin avulla.

  Tallentavat digisovittimet on tavallisesti hieman kalliimpia, sillä ne ovat varustettu kovalevyllä. Tämän ansiosta digiboksilla voi tallentaa ohjelmia laitteen omaan muistiin, ilman erillistä tallennusvälinettä.
  Tallentavissa digisovittimissa on kaksi vaihtoehtoa: yhden virittimen tallentava digiboksi jonka avulla voi katsella ja tallentaa yhtä tv-kanavaa. Mikäli digiboksissa on kaksi viritintä, sillä voi katsella ja nauhoittaa useampia eri kanavia yhtä aikaa.

  MHP-digisovitin (Multimedia Home Platform) soveltuu vuorovaikutteisten palvelujen vastaanottamiseen. MHP on Suomeen valittu kansainvälinen vuorovaikutteisten palveluiden standardi. Tämän tunnistaa tunnuksesta MHP ja DVB. Vuorovaikutteisia palveluita ovat esim. Ylen Supertekstitelevisio.

  PC-vastaanottokortin avulla digilähetyksiä voi katsella tietokoneen kautta. Tämä on mahdollista vain lisäkortin avulla, jonka tulee olla DVB-T- standardin mukainen. Vanhojen analogisten tv-lähestysten katsomiseen tarkoitettu tv-kortti ei siis ole sopiva. Kortteja on erilaisia: PCI-kortti, joka asennetaan tietokoneeseen sisälle sille varattuun korttipaikkaan. Toinen vaihtoehto on ulkoinen USB-kortti, ja kolmas on PCMCIA-kortti joka asennetaan kannettavaan tietokoneeseen. Lisätietoja kannattaa kysellä tietokonealan liikkeistä, jotta varmasti hankkii sopivan kortin.

  TV:seen integroitu digisovitin mahdollistaa digikanavien katselun ilman erillistä digiboksia. Tällaista televisiota kutsutaan myös nimellä digitelevisio. Tämän tyyppisessä televisiossa ei kuitenkaan usein ole tallenninta, joten ohjelmien tallentamiseen tarvitaan erillinen, tallentava digiboksi tai VHS-nauhuri.

  Lisätietoa digitelevisiota koskeviin kysymyksiin ja sen asentamiseen liittyviin kysymyksiin antaa DigiTV Info:
  www.digitv.fi
  puhelin 0306 344 488 ja sähköposti: info@digitv.fi

  Vertaile täällä digibokseja ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Millainen digisovitin minun tulisi hankkia?
  Digitv:n vastaanottotapoja ovat antenni, kaapeli ja satelliittivastaanotto. Digisovittimen hankintaa varten tulee ensin selvittää että millainen vastaanotto asumassasi kiinteistössä on. Kyseessä voi olla esim. omakotitalo, jossa on antennivastaanotto, tai rivi-tai kerrostalo, jossa on antennivastaanotto.
  Isännöitsijältä voi tarkistaa, että taloyhtiön sisäinen järjestelmä on digikelpoinen.
  Antenni-digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-T. Kaapeliverkon digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-C ja sateellittivastaanottoon sopivan digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-S.

  Sopiiko digiboksi juuri minun televisioon?
  Seuraavaksi on hyvä tarkistaa että digiboksi on yhteensopiva television kanssa. Useimmiten digiboksi kytketään televisioon SCART-liitännän avulla. Mikäli tämä puuttuu, voit hankkia sellaisen digiboksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Sitten digiboksin kytkeminen televisioon onnistuu pelkän antennijohdon avulla.

  Mitä tulee tehdä jotta voin katsella maksullisia kanavia?
  Suomessa on joitakin televisiokanavia, jotka ovat maksullisia. Tällöin tarvitset digiboksin, jossa on
  korttipaikka ja Conax-salauksenpurku. Markkinoilla on myös digibokseja, joihin voi liittää ulkoisen
  korttipaikan.

  Miten voin tallentaa ohjelmia digiboksilla?
  Voit nauhoittaa ohjelmia tavallisella VHS-nauhurilla tai tallentavalla DVD-soittimella. Muuten tallentaminen onnistuu digiboksilla, jos se on niinsanotusti tallentava digiboksi. Tälläisessa digiboksissa on sisällä kovalevy. Mikäli sinulla on yhden virittimen perusmalli, sillä voi yleensä nauhoittaa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Jos kyseessä on kahden virittimen malli, voi nauhoittaa useampia kanavia kerrallaan.

  Näkyykö digiboksin avulla tekstitys?
  Riippuu täysin digiboksista, että toimiiko tekstitys. Mikäli digiboksissa on tekstitystoiminto, on se ilmaistu sanoilla DVB- ja teletext. DVD-tekstitys tarkoittaa että kieltä voi muuttaa tai osan tekstityksestä voi jättää pois. Jotkut TV-kanavat käyttävät jo valmiiksi DVB-tekstitystä.

  Miten asennan digiboksin?
  Kytke ensin SCART-kaapeli TV:seen ja digiboksiin. Mikäli SCART-liitäntä puuttuu, mutta televisiossa on jokin AV-liitäntä, esim. RCA-liitäntä, voit hankkia SCART-RCA johdon. Jos nämä molemmat puuttuvat, tarvitset digiboksin, jossa on RD-modulaattori.
  Tämän jälkeen kytke antennijohto TV:n ja digiboksin välille. Kytke johto digiboksin "Antenna OUT" liitännästä television "Antenna IN" liitäntään. Tämän kytkennän avulla voi katsella analogisia kanavia, tai kytkeä digiboksin mikäli SCART-liitäntä puuttuu.
  Seuraavaksi kytke toinen antennijohto seinärasian ja digiboksin välille.
  Sitten kytke virtajohdot seinään ja kytke laitteet päälle virtakytkimistä.
  Mikäli sinulla on digiboksi, missä ei ole SCART- tai muuta AV liityntää, tarvitset digiboksin, joka on varustettu RF-ulostulolla. Tämän modulaattorin voi myös hankkia erillisenä.
  RF-ulostulon omaavan digiboksin kytket televisioon antennijohdon avulla. Sen jälkeen on viritettävä kuva
  jollekin television kanavapaikoista. Lisätietoja asennuksesta DigiTV:n sivuilta.

 • Termien selitykset

  Alla lista digiboksien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

  DVB-C
  Tarkoittaa että laite soveltuu kaapeliverkkoon.

  DVB-S
  Tarkoittaa että laite soveltuu satelliittivastaanottoon.

  DVB-T
  Tarkoittaa että laite soveltuu antenniverkkoon.

  DVB-tekstitys
  Tarkoittaa, että voit valita haluamasi tekstityskielen. Voit myös jättää tekstityksen pois.

  Integroitu digi-TV-vastaanotin
  TV, jossa on sisäärakennettu digisovitin.

  Korttipaikka maksullisia TV-kanavia varten
  Digiboksi, jossa on Conax-salauksenpurku ja maksukorttipaikka.

  MHP
  MHP eli Multimedia Home Platform tarvitaan jos haluaa käyttää interaktiivisia palveluita. Varmista että boksissa on MHP- sekä DVB-tunnus.

  PC-kortti
  Mikäli haluaa katsella digi-Tv-lähetyksiä tietokoneelta, tarvitaan siihen PC-kortti, jotta tietokone vastaanottaa ohjelmaa. Kortin on oltava DVB-T standardin mukainen.

  Perusdigisovitin eli perusboksi
  Laite, joka tarjoaa hyvän äänen sekä kuvan. Tällä laitteella ei kuitenkaan pysty katsomaan maksullisia TV-kanavia. Tämä laite ei myöskään tallenna, vaan tarvitset erillisen, tallentavan DVD-soittimen.

  SCART-liitin
  Liitin, jolla digiboksi kytketään televisioon. Jos televisiossa ei ole SCART-liitintä, siihen voi hankkia boksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Silloin kytkemiseen tarvitaan pelkkä antennijohto.

  Tallentava digiboksi
  Boksi, joka tallentaa ohjelmia omaan muistiin, eikä muuta laitetta tarvita. Tallentavia digibokseja on kahdenlaisia: yhden virittimen boksi joka tallentaa vain yhtä kanavaa, ja kahden virittimen boksi jolla voidaan katsella ja nauhoittaa useampia kanavia samanaikaisesti.

  Teletext
  Ominaisuus, jonka avulla näkyy tekstitys. Tarkasta samalla onko boxissa DVB-teksitys, joka mahdollistaa tekstityskielen valinnan.

  • Topfield Topfield digiboksit
  • HDThunder HDThunder digiboksit
  • LA Digital LA Digital digiboksit
  • HDMI yhteys Digiboksit joissa Hdmi-yhteys
  • Antenniverkko Antenniverkkoon sopivat digiboksit
  • Kaapeliverkko Kaapeliverkkoon sopivat digiboksit
  • Satelliittiverkko Satelliittiverkkoon sopivat digiboksit
 • Topfield TF-C3000CT
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/topfield-tf-c3000ct-30632646.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/topfield-tf-c3000ct-30632646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvNi90b3BmaWVsZC10Zi1jMzAwMGN0LTMwNjMyNjQ2LmpwZw==
  Topfield TF-C3000CT (68)
  4.25 (1)
  Topfield TF-C3000CT
  Varmasti maailman huonoin digiboksi
  Laite on todella karmea. Käsittämätöntä, että aikaisemmin OK valmistaja on päästänyt kyseisen aivopierun markkinoille. Mikä tahansa laite kannattaa ostaa ennemmin, tai vaikka heittää rahat suoraan roskiin.
  2.0
  0 10
  • Ei ole
  • Ei ole
  • Pelkkää huonoa
  • Pelkkää huonoa
 • La Digital TC821 HDTV
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/la-digital-tc821-hdtv-25022730.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/la-digital-tc821-hdtv-25022730.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzMvMC9sYS1kaWdpdGFsLXRjODIxLWhkdHYtMjUwMjI3MzAuanBn
  La Digital TC821 HDTV (64)
  4.6 (1)
  La Digital TC821 HDTV
  Sekava käyttöliittymä myös muuta epäjohdonmukaisuutta
  Käyttöliittymä on niin sekava että sen ulkoa oppimiseen menee aikaa. Laite reagoi myös muiden laitteiden kauko-ohjaimeen. Jos määrittää talletuksen EPG-napin kautta niin ko. talletuksen muuttaminen esim. päivän ei onnistu. Pahinta on se että valikko antaa ymmärtää että muutos onnistuu. Kuitenkin kun käy katsomassa tallennuslistaa niin se ei olekaan muuttunut. Laitteen ainoa hyvä puoli on tallennusformaatti päätteellä .ts . MPC-HC toistaa sen myös 5.1 äänellä. Ainoastaan korttikanavat tallentuvat salattuna. Jotkin HD-digiboksit salaa koko median (USB-tikku tms.) eikä niitä voi katsella eikä tallentaa ohjelmaa toiselle medialle vaikka olisi ilmaiskanava.
  2.7
  0 10
 • HDTHUNDER HD 5220 SR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/7/5/hdthunder-hd-5220-sr-20785675.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/9/hdthunder-hd-5220-sr-20789209.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/7/5/hdthunder-hd-5220-sr-20785675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzcvNS9oZHRodW5kZXItaGQtNTIyMC1zci0yMDc4NTY3NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/9/hdthunder-hd-5220-sr-20789209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvOS9oZHRodW5kZXItaGQtNTIyMC1zci0yMDc4OTIwOS5qcGc=
  HDTHUNDER HD 5220 SR (558)
  7.077777777777778 (2)
  HDTHUNDER HD 5220 SR
  Melkein toimiva
  Antenni ja kaapelivirittimet. Helppokäyttökelpoinen laite, mutta ärsyttävästi jumittuu välillä nauhoitettaessa.
  7.7
  0 10
 • HDTHUNDER HD 5220 SR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/7/5/hdthunder-hd-5220-sr-20785675.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/9/hdthunder-hd-5220-sr-20789209.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/7/5/hdthunder-hd-5220-sr-20785675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzcvNS9oZHRodW5kZXItaGQtNTIyMC1zci0yMDc4NTY3NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/9/hdthunder-hd-5220-sr-20789209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvOS9oZHRodW5kZXItaGQtNTIyMC1zci0yMDc4OTIwOS5qcGc=
  HDTHUNDER HD 5220 SR (558)
  7.077777777777778 (2)
  HDTHUNDER HD 5220 SR
  Surkein elektroniikkatuote mitä olen koskaan ostanut
  Surkein elektroniikkatuote mitä olen koskaan ostanut. Kun vaihtaa kanavaa niin laite lukkiutuu. Ainoa tapa saada käyntiin on kytkeä virran pois - tapahtuu 4-7 kertaa illan aikana. Kuvan yläpuoli (noin 10 cm leveä) värisee. Kuva nykii ja pysähtyy välillä. Nauhoitettu ohjelma kadottaaa terävyytensä ja näkyy kirkkaita juovia ihmisten ympäri. Kun katsoo samaa nauhoitusta uudestaan niin kuva on selvä. Kun laite päivittyy niin kanavia katoaa - eikä niitä saa takaisin. On useita kanavia missä tekstitys ei näy nauhoituksessa - lähetyksessä kyllä
  3.7
  0 10
 • Topfield
  • topfield
 • HDThunder
  • hdthunder
 • LA Digital
  • la_digital
 • HDMI yhteys
  • kylla_
 • Antenniverkko
  • dvb_t_mpeg4_
 • Kaapeliverkko
  • dvb_c_mpeg4_
 • Satelliittiverkko
  • dvb_s2
Digiboksit 5.3 (4)
0 - 24
 • HDTHUNDER HD 5220 SR
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/7/5/hdthunder-hd-5220-sr-20785675.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/9/hdthunder-hd-5220-sr-20789209.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/7/5/hdthunder-hd-5220-sr-20785675.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzcvNS9oZHRodW5kZXItaGQtNTIyMC1zci0yMDc4NTY3NS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/9/hdthunder-hd-5220-sr-20789209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzAvOS9oZHRodW5kZXItaGQtNTIyMC1zci0yMDc4OTIwOS5qcGc=
  HDTHUNDER HD 5220 SR (558)
  7.077777777777778 (2)
  HDTHUNDER HD 5220 SR
  Kodin1 Kodin1
  199, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  199, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • La Digital DVB-T 5002
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/8/la-digital-dvb-t-5002-19899918.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/8/la-digital-dvb-t-5002-19899918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvOC9sYS1kaWdpdGFsLWR2Yi10LTUwMDItMTk4OTk5MTguanBn
  La Digital DVB-T 5002 (194)
  La Digital DVB-T 5002
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  59, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  59, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
  most_sold
 • HDTHUNDER HD6500
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/4/hdthunder-hd6500-30632644.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/4/hdthunder-hd6500-30632644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvNC9oZHRodW5kZXItaGQ2NTAwLTMwNjMyNjQ0LmpwZw==
  HDTHUNDER HD6500 (106)
  HDTHUNDER HD6500
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  299.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  299.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Topfield TF100T
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/4/topfield-tf100t-10337924.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/4/topfield-tf100t-10337924.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvNC90b3BmaWVsZC10ZjEwMHQtMTAzMzc5MjQuanBn
  Topfield TF100T (102)
  Topfield TF100T
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  49, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  49, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Golden Media UNI-BOX 2
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/0/4/golden-media-uni-box-2-23063904.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/0/4/golden-media-uni-box-2-23063904.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvNC9nb2xkZW4tbWVkaWEtdW5pLWJveC0yLTIzMDYzOTA0LmpwZw==
  Golden Media UNI-BOX 2 (84)
  Golden Media UNI-BOX 2
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.916666666666667 (1)
  158, ? (offer_sdt_unknown)
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.916666666666667 (1)
  158, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Topfield TF-C3000CT
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/topfield-tf-c3000ct-30632646.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/6/topfield-tf-c3000ct-30632646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvNi90b3BmaWVsZC10Zi1jMzAwMGN0LTMwNjMyNjQ2LmpwZw==
  Topfield TF-C3000CT (68)
  4.25 (1)
  Topfield TF-C3000CT
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.713440895403898 (5)
  235.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Hobbyhall Hobbyhall
  5.713440895403898 (5)
  235.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
 • La Digital TC821 HDTV
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/la-digital-tc821-hdtv-25022730.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/la-digital-tc821-hdtv-25022730.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzMvMC9sYS1kaWdpdGFsLXRjODIxLWhkdHYtMjUwMjI3MzAuanBn
  La Digital TC821 HDTV (64)
  4.6 (1)
  La Digital TC821 HDTV
  Kodin1 Kodin1
  59, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  59, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Thomson TSR 600 CI+
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/2/thomson-tsr-600-ci--18781142.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/3/0/thomson-tsr-600-ci--22259530.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/2/thomson-tsr-600-ci--18781142.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzQvMi90aG9tc29uLXRzci02MDAtY2ktLTE4NzgxMTQyLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/3/0/thomson-tsr-600-ci--22259530.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzMvMC90aG9tc29uLXRzci02MDAtY2ktLTIyMjU5NTMwLmpwZw==
  Thomson TSR 600 CI+ (51)
  Thomson TSR 600 CI+
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  111.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  111.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Topfield 6200HD SMART 1TB TF-6200HD SMART 1TB
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/1/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-42981771.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MC90bl9UT1BGSUVMRC02MjAwSEQtU01BUlQtMVRCLTg4MDkyMTAyOTQ0NTAtMTAxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/3/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-47692613.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/8/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-48154148.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/7/1/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-42981771.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52ZWlrb25rb25lLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9MC90bl9UT1BGSUVMRC02MjAwSEQtU01BUlQtMVRCLTg4MDkyMTAyOTQ0NTAtMTAxLmpwZw==
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/1/3/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-47692613.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzEvMy90b3BmaWVsZC02MjAwaGQtc21hcnQtMXRiLXRmLTYyMDBoZC1zbWFydC0xdGItNDc2OTI2MTMuanBn
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/8/topfield-6200hd-smart-1tb-tf-6200hd-smart-1tb-48154148.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzQvOC90b3BmaWVsZC02MjAwaGQtc21hcnQtMXRiLXRmLTYyMDBoZC1zbWFydC0xdGItNDgxNTQxNDguanBn
  Topfield 6200HD SMART 1TB TF-6200HD SMART 1TB (50)
  Topfield 6200HD SMART 1TB TF-6200HD SMART 1TB
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  399, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.083333333333333 (1)
  399, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Triax DVB-T 300i
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/2/triax-dvb-t-300i-27252562.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/2/triax-dvb-t-300i-27252562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzYvMi90cmlheC1kdmItdC0zMDBpLTI3MjUyNTYyLmpwZw==
  Triax DVB-T 300i (41)
  Triax DVB-T 300i
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  19.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  19.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
  good_buy
 • Thomson THS221
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/thomson-ths221-29830293.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/4/thomson-ths221-29830294.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/thomson-ths221-29830293.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzkvMy90aG9tc29uLXRoczIyMS0yOTgzMDI5My5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/4/thomson-ths221-29830294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzkvNC90aG9tc29uLXRoczIyMS0yOTgzMDI5NC5qcGc=
  Thomson THS221 (38)
  Thomson THS221
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  62.94, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  62.94, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Opticum HD S60
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/2/3/opticum-hd-s60-19205023.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/2/3/opticum-hd-s60-19205023.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzIvMy9vcHRpY3VtLWhkLXM2MC0xOTIwNTAyMy5qcGc=
  Opticum HD S60 (32)
  Opticum HD S60
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  143.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  143.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • HDTHUNDER HD5000
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/hdthunder-hd5000-30632643.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/hdthunder-hd5000-30632643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvMy9oZHRodW5kZXItaGQ1MDAwLTMwNjMyNjQzLmpwZw==
  HDTHUNDER HD5000 (15)
  HDTHUNDER HD5000
  Kodin1 Kodin1
  279, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Kodin1 Kodin1
  279, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • One For All DVB-T Antenne SV-9215
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/1/8/one-for-all-dvb-t-antenne-sv-9215-29830318.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/7/one-for-all-dvb-t-antenne-sv-9215-29830517.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/1/8/one-for-all-dvb-t-antenne-sv-9215-29830318.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvOC9vbmUtZm9yLWFsbC1kdmItdC1hbnRlbm5lLXN2LTkyMTUtMjk4MzAzMTguanBn
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/7/one-for-all-dvb-t-antenne-sv-9215-29830517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzEvNy9vbmUtZm9yLWFsbC1kdmItdC1hbnRlbm5lLXN2LTkyMTUtMjk4MzA1MTcuanBn
  One For All DVB-T Antenne SV-9215 (9)
  One For All DVB-T Antenne SV-9215
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  34.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  NetAnttila NetAnttila
  4.65764646926401 (12)
  34.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Terratec Grabster Extreme HD
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/3/terratec-grabster-extreme-hd-30419133.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/4/terratec-grabster-extreme-hd-30419134.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/5/terratec-grabster-extreme-hd-30544385.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/0/8/terratec-grabster-extreme-hd-30544508.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/3/terratec-grabster-extreme-hd-30419133.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzMvMy90ZXJyYXRlYy1ncmFic3Rlci1leHRyZW1lLWhkLTMwNDE5MTMzLmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/3/4/terratec-grabster-extreme-hd-30419134.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzMvNC90ZXJyYXRlYy1ncmFic3Rlci1leHRyZW1lLWhkLTMwNDE5MTM0LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/5/terratec-grabster-extreme-hd-30544385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzgvNS90ZXJyYXRlYy1ncmFic3Rlci1leHRyZW1lLWhkLTMwNTQ0Mzg1LmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/0/8/terratec-grabster-extreme-hd-30544508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzAvOC90ZXJyYXRlYy1ncmFic3Rlci1leHRyZW1lLWhkLTMwNTQ0NTA4LmpwZw==
  Terratec Grabster Extreme HD (8)
  Terratec Grabster Extreme HD
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  149.2, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  149.2, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • SAGEMCOM DSI83 HD tivùsat
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/7/0/sagemcom-dsi83-hd-tivusat-23561270.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/7/0/sagemcom-dsi83-hd-tivusat-23561270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzcvMC9zYWdlbWNvbS1kc2k4My1oZC10aXZ1c2F0LTIzNTYxMjcwLmpwZw==
  SAGEMCOM DSI83 HD tivùsat (7)
  SAGEMCOM DSI83 HD tivùsat
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.916666666666667 (1)
  207.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.916666666666667 (1)
  207.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Dilog DCT-280HD
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/5/dilog-dct-280hd-30632645.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/5/dilog-dct-280hd-30632645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzQvNS9kaWxvZy1kY3QtMjgwaGQtMzA2MzI2NDUuanBn
  Dilog DCT-280HD (7)
  Dilog DCT-280HD
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  140.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  140.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
  good_buy
 • Synology VS360HD dekooderi
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/1/synology-vs360hd-storage-server-31876721.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/0/synology-vs360hd-decoder-33348310.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/1/synology-vs360hd-decoder-33348311.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/2/synology-vs360hd-decoder-33348312.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/3/synology-vs360hd-decoder-33348313.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/1/synology-vs360hd-storage-server-31876721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzIvMS9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLXN0b3JhZ2Utc2VydmVyLTMxODc2NzIxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/0/synology-vs360hd-decoder-33348310.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMC9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLWRlY29kZXItMzMzNDgzMTAuanBn
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/1/synology-vs360hd-decoder-33348311.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMS9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLWRlY29kZXItMzMzNDgzMTEuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/2/synology-vs360hd-decoder-33348312.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMi9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLWRlY29kZXItMzMzNDgzMTIuanBn
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/3/synology-vs360hd-decoder-33348313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMy9zeW5vbG9neS12czM2MGhkLWRlY29kZXItMzMzNDgzMTMuanBn
  Synology VS360HD dekooderi (7)
  Synology VS360HD dekooderi
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  579.2, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  579.2, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • CGV Antenne Reglisse 50 DB Musta
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/1/9/cgv-antenne-reglisse-50-db-black-29830319.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/2/0/cgv-antenne-reglisse-50-db-black-29830320.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/1/9/cgv-antenne-reglisse-50-db-black-29830319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvOS9jZ3YtYW50ZW5uZS1yZWdsaXNzZS01MC1kYi1ibGFjay0yOTgzMDMxOS5qcGc=
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/2/0/cgv-antenne-reglisse-50-db-black-29830320.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzIvMC9jZ3YtYW50ZW5uZS1yZWdsaXNzZS01MC1kYi1ibGFjay0yOTgzMDMyMC5qcGc=
  CGV Antenne Reglisse 50 DB Musta (6)
  CGV Antenne Reglisse 50 DB Musta
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.916666666666667 (1)
  137, ? (offer_sdt_unknown)
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.916666666666667 (1)
  137, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Vu+ SOLO
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/1/vu--solo-17611881.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/8/2/vu--solo-18216682.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/1/vu--solo-17611881.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzgvMS92dS0tc29sby0xNzYxMTg4MS5qcGc=
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/8/2/vu--solo-18216682.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzgvMi92dS0tc29sby0xODIxNjY4Mi5qcGc=
  Vu+ SOLO (5)
  Vu+ SOLO
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  173.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  5.824888212937736 (71)
  173.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Hirschmann GHV 41 MX
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/8/hirschmann-ghv-41-mx-23706868.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/3/hirschmann-ghv-41-mx-23707003.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/6/8/hirschmann-ghv-41-mx-23706868.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvOC9oaXJzY2htYW5uLWdodi00MS1teC0yMzcwNjg2OC5qcGc=
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/0/3/hirschmann-ghv-41-mx-23707003.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvMy9oaXJzY2htYW5uLWdodi00MS1teC0yMzcwNzAwMy5qcGc=
  Hirschmann GHV 41 MX (5)
  Hirschmann GHV 41 MX
  Digishop Digishop
  7.365753424657535 (2)
  126.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Digishop Digishop
  7.365753424657535 (2)
  126.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
 • Axis P7701
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/1/5/axis-p7701-18287915.jpg
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/8/axis-p7701-23743658.jpg
  • http://static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/1/5/axis-p7701-18287915.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzEvNS9heGlzLXA3NzAxLTE4Mjg3OTE1LmpwZw==
  • http://static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/8/axis-p7701-23743658.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzUvOC9heGlzLXA3NzAxLTIzNzQzNjU4LmpwZw==
  Axis P7701 (5)
  Axis P7701
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  439.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Data-Systems Data-Systems
  7.083333333333333 (1)
  439.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
  Gibertini Offset DISH 100 CM (4)
  Gibertini Offset DISH 100 CM
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.916666666666667 (1)
  60, ? (offer_sdt_unknown)
  Satshop.fi Satshop.fi
  6.916666666666667 (1)
  60, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Selfsat H30D4
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/3/1/selfsat-h30d4-19020131.jpg
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/2/selfsat-h30d4-19189482.jpg
  • http://static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/3/1/selfsat-h30d4-19020131.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzMvMS9zZWxmc2F0LWgzMGQ0LTE5MDIwMTMxLmpwZw==
  • http://static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/2/selfsat-h30d4-19189482.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVydGFhLmZpL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvMi9zZWxmc2F0LWgzMGQ0LTE5MTg5NDgyLmpwZw==
  Selfsat H30D4 (3)
  Selfsat H30D4
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  198.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Multitronic Multitronic
  8.626230534701854 (297)
  198.0, 1vk (offer_sdt_1_week)
  2
  good_buy
2
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Topfield (topfield)
  • Humax (humax)
  • Finnsat (finnsat)
  • Denver (denver)
  • HDTHUNDER HDTHUNDER digiboksi (hdthunder)
  • Vu+ (vu)
  • Axis (axis)
  • CGV (cgv)
  • Dilog (dilog)
  • Gibertini (gibertini)
  • Golden Media (golden_media)
  • Hirschmann (hirschmann)
  • Kathrein (kathrein)
  • La Digital La Digital digiboksi (la_digital)
  • One For All (one_for_all)
  • Opticum (opticum)
  • SAGEMCOM (sagemcom)
  • Selfsat (selfsat)
  • Strong Strong digiboksi (strong)
  • Synology (synology)
  • Terratec (terratec)
  • Thomson Thomson digiboksi (thomson)
  • Triax Triax digiboksi (triax)
  • Vu+ Vu+ digiboksi (vu_)
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 65 (price_65)
  • € 65 - € 150 (price_65_150)
  • € 150 - € 210 (price_150_210)
  • ≥ € 210 (price_210)
 • Onko sinulla HDTV? (hdtv):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko HDMI -yhteyttä? (hdmi_yhteys):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Kuinka suurta kovalevyä tarvitset? (kovalevyn_kapasiteetti):
  • 500 GB (kovalevyn_kapasiteetti_500.0)
 • Sopiiko tarpeisiisi paremmin lautasantenni vai vastaanotin? (kategoria):
  • Lautas-antenni (lautas_antenni)
  • Vastaanotin (vastaanotin)
 • Tarvitsetko IPTV:tä? (iptv):
  • Ei (ei)
 • Tarvitsetko digiboksin antenniverkkoon? (antenniverkko_dvb_t_):
  • DVB-T (MPEG4) (dvb_t_mpeg4_)
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko digiboksin kaapeliverkkoon? (kaapeliverkko_dvb_c_):
  • DVB-C (MPEG4) (dvb_c_mpeg4_)
  • Ei (ei)
 • Tarvitsetko digiboksin satelliittiverkkoon? (satelliittiverkko_dvb_s_):
  • DVB-S2 (dvb_s2)
  • Ei (ei)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot