x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  autostereot

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta autostereot

  • Yleiset tiedot

   Autoradioita on monenlaisia monilla eri toiminnoilla. Yksinkertaisessa autoradiossa on vain muutamia toimintoja, mutta kehittyneemmissä autostereoissa on cd-soitin levyn vaihtajalla, dvd-soitin ja lcd-näyttö, subwoofer ja muita edistyksellisiä toimintoja. Autostereoon voi liittää jatko-osia, joiden avulla voi sitten kuunnella kasetteja, cd:itä (mp3 ja audio) tai minidisciä. Mikäli autostereossa on usb-liitin, niin sillä saa helposti kuunneltua musiikkia, joka on ladattu muistitikulle.

   Autostereoita valmistavia merkkejä ovat: Alpine, Becker, Blaupunkt, Clarion, Directed, Eige, Finlux, Grundig, HB, JVC, Kenwood, Lenco, LG, Macrom, magq, Marquant, Medion, Omnio, Panasonic, Pioneer, Roadstar, Sony, VDO, Zanon ja Zeuz.

   Autostereota hankkiessasi saatat tarvita jonkin verran apua, joten alla vinkkejä hankinnan helpottamiseksi.

   Formaatti

   Autostereon formaatti ilmoitetaan mittana, jota kutsutaan nimellä DIN. DIN on aukko kojelaudassa mihin autostereo sopii. Tavallinen autostereo on 1 DIN:in kokoinen. Useissa uusissa autoissa on 2 DIN:in aukko, mutta niitä on vielä rajoitetusti markkinoilla. Tyhjän tilan voi poistaa hankkimalla erikoiskappaleen, jolloin 2 DIN:in aukko sopii 1 DIN:in kokoiselle soittimelle.

   Autosterot cd-soittimella
   Yleisimmässä autostereomallissa on cd-soitin. Mutta cd-soittimellisia autostereoita on monenlaisia. Kaikilla cd-soittimilla pystyy kuuntelemaan tavallista audio-cd:tä. Mikäli mielit soittaa mp3-tiedostoja autostereolla, niin varmista, että kyseinen autostereo tunnistaa mp3-formaattiin tallennettun musiikin.

   cd-vaihtaja
   CD-vaihtaja on erillinen laite joka kiinnitetään autostereoon kaapelin avulla. CD-vaihtajan avulla voit valita haluamasi cd:n monen joukosta vaihtamatta cd:tä käsin. CD-soittimeen voi siis samanaikaisesti asettaa monta cd:tä. CD-vaihtaja ei usein sovi yhteen muiden merkkien kanssa. Mikäli cd-vaihtaja on merkkiä Panasonic, on myös autostereon oltava Panasonic.

   Autoradio dvd-soittimella
   Markkinoilla on autostereoita, joissa on dvd-soitin. Autostereon dvd-soitin tukee digitaalisia musiikkitiedostoja kuten mp3 ja wma, mutta dvd-soittimen avulla matkustajien on myös mahdollista katsella elokuvia. Toinen vaihtoehto elokuvien katsomiseen matkan aikana on kannettava dvd-soitin. Kannettavia dvd-soittimia voi vertailla niille tarkoitetussa kategoriassa dvd-soittimet.

   Autokaiuttimet
   Autostereot soittavat musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Kaiuttimet voidaan asentaa melkein mihin tahansa autossa, mutta yleensä ne on asennettu oviin ja takapenkin takasivuille. Tavallisen kaiutinsetin voi vaihtaa parempaan, tai sen yhteyteen on mahdollista asentaa esim. subwoofer, omistajan toiveista riippuen. Lisätietoa autokaiuttimista löytyy niille tarkoitetusta kategoriasta autokaiuttimet.

   Autoradion etupaneeli
   Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi useimmissa autostereoissa on irrotettava etupaneeli. Etupaneelin irti ottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupaneeli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autossa ole stereota lainkaan.
   HUOM! Vältä jättämästä etupaneelia autoon, sillä myös varkaat tietävät etsiä sitä hansikaslokerosta tai kuskin penkin alta!

   Autostereon lisätoimintoja
   Autostereoihin on myös paljon ekstrajuttuja saatavilla. GSM mute-toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle. Jotta saisi oikean audiotunnelman, autostereoissa on kaukosäädin radiolle, mutta käyttö onnistuu myös laitteessa olevien näppäinten avulla. Markkinoilla on myös autostereoita, joissa on Bluetooth-liitäntä, jolloin esim. matkapuhelimen voi liittää autostereoon.

   Vertaile täällä autostereoita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Etuosa on varastettu tai rikki, mitä voin tehdä?
   Ota yhteyttä autostereon valmistajaan tai autosi huoltoon. He pystyvät ehkä auttamaan asiassa eteenpäin.

   Voiko irrallisen MP3-soittimen kiinnittää autostereoon?
   Kyllä, jos autostereossa on AUX-liitäntä.

   Missä cd:n vaihtaja sijaitsee?
   Se riippuu johdon pituudesta. Yleensä vaihtaja on takakontissa.

   Voiko autostereossa soittaa MP3-musiikkia?
   Kyllä, jos autostereo soveltuu tähän tarkoitukseen. Tämän tiedon löydät tuotevertailun teknisistä tiedoista.

   Olen myymässä autoni, voinko irrottaa autostereon ennen sitä?
   Kyllä voit.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista autostereoiden teknisistä termeistä.

   Auxiaalinen sisäänmeno
   AUX sisäänmenon kautta voi autostereoon yhdistää erillisiä laitteita. Esim. näistä ovat kannettava MP3 soitin, Gamecube-, Playstation- tai Xbox pelikonsoli.

   cd
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on cd-soitin.

   cd vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. CD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. CD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein CD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös CD vaihtajan oltava Panasonic.

   dab tuki
   Digital Audio Broadcasting (DAB) on Eurooppalainen audiosysteemin, joka on vuodesta 1993 mahdollistanut digitaalisen radiolähetyksen. DABissa on selkeä ja virheetön signaali. DABin laatu on verrattavissa CD -levyn laatuun. DAB ääni on parempi, mutta DABissa on myös muita mahdollisuuksia: enemmän asemavaihtoehtoja, reunasignaalien lähetys onnistuu paremmin kuin RDS FM taajuudella. Tämä kenttä kertoo jos autostereossa on DAB tuner, tai jos siihen on mahdollista liittää sellainen.

   dvd tuki
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on DVD-soitin.

   dvd vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. DVD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. DVD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein DVD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös DVD vaihtajan oltava Panasonic.

   equalizer eli taajuuskorjain
   Taajuuskorjaimen avulla on mahdollista säädellä ääntä haluamalleen tasolle. Tämä voidaan tehdä 3 taajuuskorjaimella, (korkea ääni, keskiääni ja alhainen ääni) 7 taajuuskorjaimella. Yksinkertaisissa autostereoissa on sisäänrakennettu mikrofoni joka säätelee ääntä automaattisesti.

   etuosa
   Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi on useimmissa autostereoissa irroitettava etuosa. Tämän irtiottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupuoli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autostereota ole lainkaan.
   Tämä kenttä kertoo minkä tyyppinen etuosa autostereossa on.

   gsm-mute toiminto
   GSM-mute toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle.

   koko
   Autostereon koko on suunniteltu DIN:in (Deutsches Institut für Normung) mukaan.
   Autostereoita on saatavana 2 eri kokoa, 1 DIN ja 2 DIN.
   1 DIN mallia on eniten tarjolla. 2 DIN ilmaistaan myös 2 x 1 DIN.
   Mikäli autossasi on paikka 2 DIN autostereolle, voit hankkia 1 DIN kokoisen kotelon.

   liikennetiedote
   Mikäli tässä kentässä lukee että liikennetiedotteet näkyvät, autoaudio kääntää radiotaajuudelle kun liikennetiedotteita lähetetään ja ne näkyvät näytöllä.

   md tuki
   Minidisk on myös musiikkisoitin, toisinsanoen MD. Minidisk ei ole koskaan ollut todella suosittu, siksi MD:llä varustettuja autostereoita ei ole paljon tarjolla. Usein MD:lä varustetuissa autostereoissa on liitäntä CD-vaihtajaa varten.

   md vaihtaja
   Joissakin tapauksissa on mahdollista liittää autostereoon CD-vaihtajan lisäksi myös MD-vaihtaja.

   mp3 tuki
   Kaikkein yleisimmissä autostereo malleissa on CD-soitin. Kaikki tälläiset mallit tukevat alkuperäistä audio CD:tä, useat myös CD-R ja CD-RW muotoja MP3-musiikkia varten. Ainoastaan vanhemmat mallit soittavat ainoastaan CD:tä. Mikäli haluat soittaa MP3 tai WMA CD:tä, varmista että autostereo tukee näitä muotoja.

   näytön teksti
   Autostereon näytöllä on tietoa autoaudion eri toiminnoista. Jotkut näytöt näyttävät yksinkertaisia merkkejä, kun taas toiset ovat edistyneempiä. On myös näyttöjä jotka ovat saatavilla eri väreissä, ja ne voi sovittaa yhteen auton värien kanssa.
   Esimerkkinä näytetystä tekstistä on RDS. RDSn (Radio Data System)

   näytön tyyppi
   Austereoiden näyttöjä on eri tyyppejä ja kokoja. Yleisin on LCD; joka näyttää yksinkertaisesti merkkejä joita olet tottunut näkemään esim. kelloradiossa.
   DOT matrix itseasiassa myös LCD, mutta hieman erilainen. DOT matrix näytön animaatiot näkyvät sillä näyttö perustuu useisiin pieniin pisteisiin. Yhdessä pisteet muodostavat kuvia ja tekstiä.
   Vähemmän käytetty näytön tyyppi on EOL.
   EOL eli Organic Electro Luminescent on Pioneerin kehittämä malli DOT matrixista. Laatu on parempi kuin DOT matrixin, mutta hieman huonompi kuin TFT LCD näytön laatu.

   RCA ulosmenojen määrä
   RCA ulosmenojen määrä kertoo kuinka monta liitäntää voidaan käyttää vahvistimen kiinnittämisessä. Joissakin tapauksissa on olemassa myös erikseen ulosmeno subwooferia varten ( mono ääni ), tällöin subwooferin kohdalla tiedoissa lukee "kyllä".

   subwoofer ulosmeno
   RCA ulosmenoissa oli mainittu subwoofer ulosmeno. Subwoofer on aina mono, joten myös ulosmeno on mono.

   teho
   Teho kertoo enemmän autostereon kapasiteetista. Ensimmäinen luku (yleensä 4) kertoo kanavien määrän. Toinen luku kertoo tehon jolla autostereo vahvistaa kanavia.

   • Pioneer Pioneer
   • Sony Sony
   • Alpine Alpine
  • Alpine CDE-178BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/7/alpine-cde-178bt-20449347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/5/9/alpine-cde-178bt-20506059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/9/alpine-cde-178bt-22952719.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/0/alpine-cde-178bt-22952720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/1/alpine-cde-178bt-22952721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/2/alpine-cde-178bt-22952722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/3/alpine-cde-178bt-22952723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/4/alpine-cde-178bt-22952724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/5/alpine-cde-178bt-22952725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/6/alpine-cde-178bt-22952726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/7/alpine-cde-178bt-22952727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/8/alpine-cde-178bt-22952728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/1/7/alpine-cde-178bt-bluetooth-black-car-media-receiver-101105217.jpg
   Alpine CDE-178BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin (16)
   8.25 (1)
   Alpine CDE-178BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   Paras soitin ikinä!
   Parametrikorjain on sisäänrakennetuksi monipuolinen, ja sillä saa keskinkertaisetkin kaiuttimet kuulostamaan asialliselta. Säädöt saa TuneIt-softan kautta talteen pilvipalveluun, josta ne on helppo palauttaa jos on tarvinut irroittaa akku tms. Suorastriimaus luurista toimii hienosti ja äänenlaatu on perushifistin korvaan erinomainen. Ainoa miinus satunnaisesta bluetooth-yhteyden muodostusongelmasta. Ja onhan tää aivan ryöstöhalpa laatuunsa nähden.
   10.0
   0 10
   • Erinomaiset säädöt
   • Bluetooth
   • TuneIt ja säätöjen tallennus
   • Bluetoothin
   • Satunnaiset
   • Laiteparin toimimattomuudet
  Autostereot 8.3 (1)
  0 - 24
  • Sony DSXA200UI Mechless 1wire red
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/8/7/sony-dsx-a200ui-car-media-receiver-54438587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/8/8/sony-dsx-a200ui-car-media-receiver-54438588.jpg
   Sony DSXA200UI Mechless 1wire red (21)
   Sony DSXA200UI Mechless 1wire red
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   73.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   73.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Alpine CDE-173BT Bluetooth Musta, Vihreä, Punainen auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/1/9/alpine-cde-173bt-19869519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/1/5/alpine-cde-173bt-19881915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/6/3/alpine-cde-173bt-22948963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/6/4/alpine-cde-173bt-22948964.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/6/5/alpine-cde-173bt-22948965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/6/6/alpine-cde-173bt-22948966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/6/7/alpine-cde-173bt-22948967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/4/5/alpine-cde-173bt-bluetooth-black-green-red-car-media-receiver-101101545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/2/6/alpine-cde-173bt-bluetooth-black-green-red-car-media-receiver-102711926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/3/alpine-cde-173bt-19869343.jpg
   Alpine CDE-173BT Bluetooth Musta, Vihreä, Punainen auton mediavastaanotin (16)
   Alpine CDE-173BT Bluetooth Musta, Vihreä, Punainen auton mediavastaanotin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   154, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   154, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Denver CAU-439BT
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/5/5/denver-cau-439bt-car-media-receiver-59587155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/3/1/denver-cau-439bt-enkel-din-autoradio-4-x-25-w-usb-sd-jackplug-bluetooth-61650831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/4/8/denver-cau-439bt-enkel-din-autoradio-4-x-25-w-usb-sd-jackplug-bluetooth-64775248.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/8/denver-cau-439bt-car-media-receiver-71364188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/9/denver-cau-439bt-car-media-receiver-71364189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/9/0/denver-cau-439bt-car-media-receiver-71364190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/9/1/denver-cau-439bt-car-media-receiver-71364191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/4/8/denver-cau-439bt-100w-bluetooth-black-silver-car-media-receiver-101870648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/5/0/denver-cau-439bt-100w-bluetooth-black-silver-car-media-receiver-101870650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/8/1/denver-cau-439bt-100w-bluetooth-black-silver-car-media-receiver-102032681.jpg
   Denver CAU-439BT (34)
   Denver CAU-439BT
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   42.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   42.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Pioneer MVH-S300BT 200W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/6/9/pioneer-mvh-s300bt-87905969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/9/pioneer-mvh-s300bt-90160079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/8/7/pioneer-mvh-s300bt-93076187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/1/8/pioneer-mvh-s300bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-97896418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/1/9/pioneer-mvh-s300bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-97896419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/2/0/pioneer-mvh-s300bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-97896420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/5/pioneer-mvh-s300bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102198295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/6/pioneer-mvh-s300bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102198296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/7/pioneer-mvh-s300bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102198297.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/8/pioneer-mvh-s300bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102198298.jpg
   Pioneer MVH-S300BT 200W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin (12)
   Pioneer MVH-S300BT 200W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   101.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   101.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Pioneer CAR STEREO MEDIAPLAYER 1-DIN CD/DVD USB AUX BLUETOOTH MIXTRAX
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/3/5/pioneer-avh-x7800bt-2-jaar-garantie--51964435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/3/pioneer-avh-x7800bt-2-jaar-garantie--53787573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/8/0/pioneer-avh-x7800bt-2-jaar-garantie--54367380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/2/7/pioneer-avh-x7800bt-car-media-receiver-54445227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/3/2/pioneer-avh-x7800bt-bluetooth-black-car-media-receiver-100943932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/0/pioneer-avh-x7800bt-bluetooth-black-car-media-receiver-101195890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/1/pioneer-avh-x7800bt-bluetooth-black-car-media-receiver-101195891.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/5/2/pioneer-avh-x7800bt-bluetooth-black-car-media-receiver-101280252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/1/pioneer-avh-x7800bt-bluetooth-black-car-media-receiver-101818001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/8/pioneer-avh-x7800bt-bluetooth-black-car-media-receiver-102314038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/2/6/pioneer-avh-x7800bt-bluetooth-black-car-media-receiver-102917426.jpg
   Pioneer CAR STEREO MEDIAPLAYER 1-DIN CD/DVD USB AUX BLUETOOTH MIXTRAX (7)
   Pioneer CAR STEREO MEDIAPLAYER 1-DIN CD/DVD USB AUX BLUETOOTH MIXTRAX
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   469, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   469, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Alpine CDE-178BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/7/alpine-cde-178bt-20449347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/5/9/alpine-cde-178bt-20506059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/9/alpine-cde-178bt-22952719.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/0/alpine-cde-178bt-22952720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/1/alpine-cde-178bt-22952721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/2/alpine-cde-178bt-22952722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/3/alpine-cde-178bt-22952723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/4/alpine-cde-178bt-22952724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/5/alpine-cde-178bt-22952725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/6/alpine-cde-178bt-22952726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/7/alpine-cde-178bt-22952727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/8/alpine-cde-178bt-22952728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/1/7/alpine-cde-178bt-bluetooth-black-car-media-receiver-101105217.jpg
   Alpine CDE-178BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin (16)
   8.25 (1)
   Alpine CDE-178BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   239, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   239, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   best_reviewed
  • Pioneer CAR STEREO Multimedia Receiver with 6.2in WVGA Display and Built-in Bluetooth
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/7/7/pioneer-mvh-av290bt-car-media-receiver-72081677.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/7/8/pioneer-mvh-av290bt-car-media-receiver-72081678.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/7/9/pioneer-mvh-av290bt-car-media-receiver-72081679.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/8/0/pioneer-mvh-av290bt-car-media-receiver-72081680.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/8/1/pioneer-mvh-av290bt-car-media-receiver-72081681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/8/2/pioneer-mvh-av290bt-car-media-receiver-72081682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/0/7/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-89662907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/6/2/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-100742162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/8/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102341948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/9/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102341949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/5/0/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102341950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/5/1/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102341951.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/5/2/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102341952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/5/3/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102341953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/2/5/pioneer-mvh-av290bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-102958925.jpg
   Pioneer CAR STEREO Multimedia Receiver with 6.2in WVGA Display and Built-in Bluetooth (14)
   Pioneer CAR STEREO Multimedia Receiver with 6.2in WVGA Display and Built-in Bluetooth
   CompuSat CompuSat
   250.91, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   250.91, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Pioneer CAR STEREO CD BLUETOOTH 4 X 50 W USB AUX IPHONE DIRECT 2-DIN SIZE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/7/2/pioneer-fh-x730bt-58524472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/2/5/pioneer-fh-x730bt-61645325.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/1/pioneer-fh-x730bt-68809491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/5/pioneer-fh-x730bt-car-media-receiver-71397245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/6/pioneer-fh-x730bt-car-media-receiver-71397246.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/2/3/pioneer-fh-x730bt-bluetooth-black-car-media-receiver-93458723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/5/pioneer-fh-x730bt-bluetooth-black-car-media-receiver-100755285.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/1/5/pioneer-fh-x730bt-bluetooth-black-car-media-receiver-101221115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/4/0/pioneer-fh-x730bt-bluetooth-black-car-media-receiver-102032540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/4/1/pioneer-fh-x730bt-bluetooth-black-car-media-receiver-102032541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/1/3/pioneer-fh-x730bt-bluetooth-black-car-media-receiver-102035913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/6/1/pioneer-fh-x730bt-bluetooth-black-car-media-receiver-102932461.jpg
   Pioneer CAR STEREO CD BLUETOOTH 4 X 50 W USB AUX IPHONE DIRECT 2-DIN SIZE (12)
   Pioneer CAR STEREO CD BLUETOOTH 4 X 50 W USB AUX IPHONE DIRECT 2-DIN SIZE
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   190, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   190, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Alpine UTE-92BT 200W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/9/alpine-ute-92bt-car-media-receiver-49950279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/2/8/alpine-ute-92bt-52908628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/2/9/alpine-ute-92bt-52908629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/5/1/alpine-ute-92bt-car-media-receiver-54521451.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/5/2/alpine-ute-92bt-car-media-receiver-54521452.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/8/alpine-ute-92bt-200w-bluetooth-black-car-media-receiver-101200088.jpg
   Alpine UTE-92BT 200W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin (16)
   Alpine UTE-92BT 200W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   159, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   159, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Trevi SCD 5715 USB 30W Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/8/1/trevi-scd-5715-usb-24026881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/8/6/trevi-scd-5715-usb-30w-black-car-media-receiver-101123886.jpg
   Trevi SCD 5715 USB 30W Musta auton mediavastaanotin (13)
   Trevi SCD 5715 USB 30W Musta auton mediavastaanotin
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   64.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   64.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Alpine UTE-72BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/8/alpine-ute-72bt-19869348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/9/5/alpine-ute-72bt-19895795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/4/alpine-ute-72bt-auto-cd-dvd-radio-s-23592244.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/5/alpine-ute-72bt-auto-cd-dvd-radio-s-23592245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/9/7/alpine-ute-72bt-bluetooth-black-car-media-receiver-101101497.jpg
   Alpine UTE-72BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin (8)
   Alpine UTE-72BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   119, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   119, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Sony CD receiver 4 x 100W NFC
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/2/sony-mex-xb100bt-34021522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/3/sony-mex-xb100bt-34021523.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/4/sony-mex-xb100bt-34021524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/5/sony-mex-xb100bt-34021525.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/6/sony-mex-xb100bt-34021526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/8/8/sony-mex-xb100bt-58814588.jpg
   Sony CD receiver 4 x 100W NFC (8)
   Sony CD receiver 4 x 100W NFC
   CompuSat CompuSat
   239.29, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   239.29, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Alpine UTE-81R Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/8/alpine-ute-81r-car-media-receiver-24102888.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/4/7/alpine-ute-81r-car-media-receiver-24105247.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/5/4/alpine-ute-81r-car-media-receiver-24116454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/7/alpine-ute-81r-black-car-media-receiver-101123907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/3/8/alpine-ute-81r-black-car-media-receiver-102073738.jpg
   Alpine UTE-81R Musta auton mediavastaanotin (11)
   Alpine UTE-81R Musta auton mediavastaanotin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   89, ? (offer_sdt_unknown)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   89, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Auna MVD-320 autoradio 17,8cm (7") kosketusnäyttö Bluetooth DVD USB SD FM Front-AV
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/7/4/auna-mvd-320-car-media-receiver-33266374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/7/7/auna-mvd-320-car-media-receiver-33948777.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/7/8/auna-mvd-320-car-media-receiver-33948778.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/1/auna-mvd-320-car-media-receiver-37764141.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/2/auna-mvd-320-car-media-receiver-37764142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/3/auna-mvd-320-car-media-receiver-37764143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/4/auna-mvd-320-car-media-receiver-37764144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/5/auna-mvd-320-car-media-receiver-37764145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/6/auna-mvd-320-car-media-receiver-37764146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/7/auna-mvd-320-car-media-receiver-37764147.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/2/3/auna-mvd-320-100w-bluetooth-black-stainless-steel-car-media-receiver-101239423.jpg
   Auna MVD-320 autoradio 17,8cm (7") kosketusnäyttö Bluetooth DVD USB SD FM Front-AV (11)
   Auna MVD-320 autoradio 17,8cm (7") kosketusnäyttö Bluetooth DVD USB SD FM Front-AV
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   191.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   191.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Alpine CDE-192R Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/0/8/alpine-cde-192r-car-media-receiver-49398708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/8/7/alpine-cde-192r-car-media-receiver-52287087.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/8/8/alpine-cde-192r-car-media-receiver-52287088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/8/9/alpine-cde-192r-car-media-receiver-52287089.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/0/alpine-cde-192r-car-media-receiver-52287090.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/1/alpine-cde-192r-car-media-receiver-52287091.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/0/1/alpine-cde-192r-black-car-media-receiver-101200001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/4/8/alpine-cde-192r-car-media-receiver-49340148.jpg
   Alpine CDE-192R Musta auton mediavastaanotin (7)
   Alpine CDE-192R Musta auton mediavastaanotin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   139, ? (offer_sdt_unknown)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   139, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Sony DSX-A410BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/6/sony-dsx-a410bt-bluetooth-black-car-media-receiver-96263196.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/7/sony-dsx-a410bt-bluetooth-black-car-media-receiver-96263197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/8/sony-dsx-a410bt-bluetooth-black-car-media-receiver-96263198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/7/2/none-sony-dsx-a410bt-bluetooth-autosoitin-93940772.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/1/5/none-sony-dsx-a410bt-bluetooth-autosoitin-93663815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/1/9/none-sony-dsx-a410bt-bluetooth-autosoitin-95419519.jpg
   Sony DSX-A410BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin (10)
   Sony DSX-A410BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   Motormarket Motormarket
   121, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Motormarket Motormarket
   121, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Denver CAU-437BT/439BT
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/2/7/denver-cau-437bt-439bt-59261127.jpg
   Denver CAU-437BT/439BT (9)
   Denver CAU-437BT/439BT
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   7.066666666666666 (1)
   57.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   7.066666666666666 (1)
   57.99, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Pioneer DEH-150MP Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/8/pioneer-deh-150mp-19610108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/7/0/pioneer-deh-150mp-19611070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/1/0/pioneer-deh-150mp-19611310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/8/pioneer-deh-150mp-19732678.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/0/9/pioneer-deh-150mp-22977209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/5/1/pioneer-deh-150mp-black-car-media-receiver-83269651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/3/1/pioneer-deh-150mp-black-car-media-receiver-96025131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/3/8/pioneer-deh-150mp-black-car-media-receiver-101496138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/0/0/pioneer-deh-150mp-black-car-media-receiver-102198200.jpg
   Pioneer DEH-150MP Musta auton mediavastaanotin (9)
   Pioneer DEH-150MP Musta auton mediavastaanotin
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   71.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   71.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Sony MEXN6002KIT 220W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/9/5/sony-mexn6002kit-eur-cd-receiver-bt-dab-85602595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/1/3/sony-mexn6002kit-eur-cd-receiver-bt-dab-87440613.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/9/1/sony-autosoitin-mex-n6002kit-96025191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/9/2/sony-autosoitin-mex-n6002kit-96025192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/9/3/sony-autosoitin-mex-n6002kit-96025193.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/9/4/sony-autosoitin-mex-n6002kit-96025194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/9/7/sony-mexn6002kit-220w-bluetooth-black-car-media-receiver-102489697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/9/8/sony-mexn6002kit-220w-bluetooth-black-car-media-receiver-102489698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/9/9/sony-mexn6002kit-220w-bluetooth-black-car-media-receiver-102489699.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/0/0/sony-mexn6002kit-220w-bluetooth-black-car-media-receiver-102489700.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/0/1/sony-mexn6002kit-220w-bluetooth-black-car-media-receiver-102489701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/0/2/sony-mexn6002kit-220w-bluetooth-black-car-media-receiver-102489702.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/7/7/sony-mexn6002kit-220w-bluetooth-black-car-media-receiver-102818177.jpg
   Sony MEXN6002KIT 220W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin (6)
   Sony MEXN6002KIT 220W Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   CompuSat CompuSat
   235.57, ? (offer_sdt_unknown)
   CompuSat CompuSat
   235.57, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Sony MEXN4100BT CD receiver with NFC
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/1/sony-mex-n4100bt-33272331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/1/sony-mex-n4100bt-33953631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/9/7/sony-mex-n4100bt-34003997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/9/8/sony-mex-n4100bt-34003998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/9/9/sony-mex-n4100bt-34003999.jpg
   Sony MEXN4100BT CD receiver with NFC (6)
   Sony MEXN4100BT CD receiver with NFC
   CompuSat CompuSat
   130.18, ? (offer_sdt_unknown)
   CompuSat CompuSat
   130.18, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Caliber RMD232MBT 1-DIN venesoitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/5/1/caliber-rmd232mbt-1-din-venesoitin-90899051.jpg
   Caliber RMD232MBT 1-DIN venesoitin (8)
   Caliber RMD232MBT 1-DIN venesoitin
   Automasa.fi Automasa.fi
   7.8125 (3)
   143.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Automasa.fi Automasa.fi
   7.8125 (3)
   143.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
   1
  • Sony CDXG1200U CD receiver with USB
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/7/4/sony-cdx-g1200u-car-media-receiver-70650874.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/7/5/sony-cdx-g1200u-car-media-receiver-70650875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/7/6/sony-cdx-g1200u-car-media-receiver-70650876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/5/9/sony-cdx-g1200u-55w-black-car-media-receiver-102121959.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/0/sony-cdx-g1200u-55w-black-car-media-receiver-102121960.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/1/sony-cdx-g1200u-55w-black-car-media-receiver-102121961.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/2/sony-cdx-g1200u-55w-black-car-media-receiver-102121962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/3/sony-cdx-g1200u-55w-black-car-media-receiver-102121963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/5/8/sony-cdx-g1200u-55w-black-car-media-receiver-102942958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/5/9/sony-cdx-g1200u-55w-black-car-media-receiver-102942959.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/0/sony-cdx-g1200u-55w-black-car-media-receiver-102942960.jpg
   Sony CDXG1200U CD receiver with USB (2)
   Sony CDXG1200U CD receiver with USB
   CompuSat CompuSat
   102.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   102.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
  • Sony CDX G3200UV - Autoradion -
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/1/5/sony-cdx-g3200uv-74244115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/1/6/sony-cdx-g3200uv-74244116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/1/7/sony-cdx-g3200uv-74244117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/1/8/sony-cdx-g3200uv-74244118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/7/sony-cdx-g3200uv-220w-black-car-media-receiver-102121947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/8/sony-cdx-g3200uv-220w-black-car-media-receiver-102121948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/9/sony-cdx-g3200uv-220w-black-car-media-receiver-102121949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/5/8/sony-cdx-g3200uv-220w-black-car-media-receiver-102573858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/3/9/sony-cdx-g3200uv-220w-black-car-media-receiver-102942939.jpg
   Sony CDX G3200UV - Autoradion - (5)
   Sony CDX G3200UV - Autoradion -
   CompuSat CompuSat
   115.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   115.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Sony XAVV630BT 6inch Entry BT
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/3/sony-xav-v630bt-car-media-receiver-54461643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/4/sony-xav-v630bt-car-media-receiver-54461644.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/5/sony-xav-v630bt-car-media-receiver-54461645.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/7/1/sony-xav-v630bt-55w-bluetooth-black-car-media-receiver-89664271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/4/0/sony-xav-v630bt-55w-bluetooth-black-car-media-receiver-101208540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/1/sony-xav-v630bt-55w-bluetooth-black-car-media-receiver-102924411.jpg
   Sony XAVV630BT 6inch Entry BT (5)
   Sony XAVV630BT 6inch Entry BT
   CompuSat CompuSat
   357.09, ? (offer_sdt_unknown)
   CompuSat CompuSat
   357.09, ? (offer_sdt_unknown)
   2
  2 5
  • info@vertaa.fi