x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Autostereot

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Autostereot

  • Yleiset tiedot

   Autoradioita on monenlaisia monilla eri toiminnoilla. Yksinkertaisessa autoradiossa on vain muutamia toimintoja, mutta kehittyneemmissä autostereoissa on cd-soitin levyn vaihtajalla, dvd-soitin ja lcd-näyttö, subwoofer ja muita edistyksellisiä toimintoja. Autostereoon voi liittää jatko-osia, joiden avulla voi sitten kuunnella kasetteja, cd:itä (mp3 ja audio) tai minidisciä. Mikäli autostereossa on usb-liitin, niin sillä saa helposti kuunneltua musiikkia, joka on ladattu muistitikulle.

   Autostereoita valmistavia merkkejä ovat: Alpine, Becker, Blaupunkt, Clarion, Directed, Eige, Finlux, Grundig, HB, JVC, Kenwood, Lenco, LG, Macrom, magq, Marquant, Medion, Omnio, Panasonic, Pioneer, Roadstar, Sony, VDO, Zanon ja Zeuz.

   Autostereota hankkiessasi saatat tarvita jonkin verran apua, joten alla vinkkejä hankinnan helpottamiseksi.

   Formaatti

   Autostereon formaatti ilmoitetaan mittana, jota kutsutaan nimellä DIN. DIN on aukko kojelaudassa mihin autostereo sopii. Tavallinen autostereo on 1 DIN:in kokoinen. Useissa uusissa autoissa on 2 DIN:in aukko, mutta niitä on vielä rajoitetusti markkinoilla. Tyhjän tilan voi poistaa hankkimalla erikoiskappaleen, jolloin 2 DIN:in aukko sopii 1 DIN:in kokoiselle soittimelle.

   Autosterot cd-soittimella
   Yleisimmässä autostereomallissa on cd-soitin. Mutta cd-soittimellisia autostereoita on monenlaisia. Kaikilla cd-soittimilla pystyy kuuntelemaan tavallista audio-cd:tä. Mikäli mielit soittaa mp3-tiedostoja autostereolla, niin varmista, että kyseinen autostereo tunnistaa mp3-formaattiin tallennettun musiikin.

   cd-vaihtaja
   CD-vaihtaja on erillinen laite joka kiinnitetään autostereoon kaapelin avulla. CD-vaihtajan avulla voit valita haluamasi cd:n monen joukosta vaihtamatta cd:tä käsin. CD-soittimeen voi siis samanaikaisesti asettaa monta cd:tä. CD-vaihtaja ei usein sovi yhteen muiden merkkien kanssa. Mikäli cd-vaihtaja on merkkiä Panasonic, on myös autostereon oltava Panasonic.

   Autoradio dvd-soittimella
   Markkinoilla on autostereoita, joissa on dvd-soitin. Autostereon dvd-soitin tukee digitaalisia musiikkitiedostoja kuten mp3 ja wma, mutta dvd-soittimen avulla matkustajien on myös mahdollista katsella elokuvia. Toinen vaihtoehto elokuvien katsomiseen matkan aikana on kannettava dvd-soitin. Kannettavia dvd-soittimia voi vertailla niille tarkoitetussa kategoriassa dvd-soittimet.

   Autokaiuttimet
   Autostereot soittavat musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Kaiuttimet voidaan asentaa melkein mihin tahansa autossa, mutta yleensä ne on asennettu oviin ja takapenkin takasivuille. Tavallisen kaiutinsetin voi vaihtaa parempaan, tai sen yhteyteen on mahdollista asentaa esim. subwoofer, omistajan toiveista riippuen. Lisätietoa autokaiuttimista löytyy niille tarkoitetusta kategoriasta autokaiuttimet.

   Autoradion etupaneeli
   Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi useimmissa autostereoissa on irrotettava etupaneeli. Etupaneelin irti ottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupaneeli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autossa ole stereota lainkaan.
   HUOM! Vältä jättämästä etupaneelia autoon, sillä myös varkaat tietävät etsiä sitä hansikaslokerosta tai kuskin penkin alta!

   Autostereon lisätoimintoja
   Autostereoihin on myös paljon ekstrajuttuja saatavilla. GSM mute-toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle. Jotta saisi oikean audiotunnelman, autostereoissa on kaukosäädin radiolle, mutta käyttö onnistuu myös laitteessa olevien näppäinten avulla. Markkinoilla on myös autostereoita, joissa on Bluetooth-liitäntä, jolloin esim. matkapuhelimen voi liittää autostereoon.

   Vertaile täällä autostereoita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Etuosa on varastettu tai rikki, mitä voin tehdä?
   Ota yhteyttä autostereon valmistajaan tai autosi huoltoon. He pystyvät ehkä auttamaan asiassa eteenpäin.

   Voiko irrallisen MP3-soittimen kiinnittää autostereoon?
   Kyllä, jos autostereossa on AUX-liitäntä.

   Missä cd:n vaihtaja sijaitsee?
   Se riippuu johdon pituudesta. Yleensä vaihtaja on takakontissa.

   Voiko autostereossa soittaa MP3-musiikkia?
   Kyllä, jos autostereo soveltuu tähän tarkoitukseen. Tämän tiedon löydät tuotevertailun teknisistä tiedoista.

   Olen myymässä autoni, voinko irrottaa autostereon ennen sitä?
   Kyllä voit.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista autostereoiden teknisistä termeistä.

   Auxiaalinen sisäänmeno
   AUX sisäänmenon kautta voi autostereoon yhdistää erillisiä laitteita. Esim. näistä ovat kannettava MP3 soitin, Gamecube-, Playstation- tai Xbox pelikonsoli.

   cd
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on cd-soitin.

   cd vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. CD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. CD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein CD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös CD vaihtajan oltava Panasonic.

   dab tuki
   Digital Audio Broadcasting (DAB) on Eurooppalainen audiosysteemin, joka on vuodesta 1993 mahdollistanut digitaalisen radiolähetyksen. DABissa on selkeä ja virheetön signaali. DABin laatu on verrattavissa CD -levyn laatuun. DAB ääni on parempi, mutta DABissa on myös muita mahdollisuuksia: enemmän asemavaihtoehtoja, reunasignaalien lähetys onnistuu paremmin kuin RDS FM taajuudella. Tämä kenttä kertoo jos autostereossa on DAB tuner, tai jos siihen on mahdollista liittää sellainen.

   dvd tuki
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on DVD-soitin.

   dvd vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. DVD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. DVD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein DVD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös DVD vaihtajan oltava Panasonic.

   equalizer eli taajuuskorjain
   Taajuuskorjaimen avulla on mahdollista säädellä ääntä haluamalleen tasolle. Tämä voidaan tehdä 3 taajuuskorjaimella, (korkea ääni, keskiääni ja alhainen ääni) 7 taajuuskorjaimella. Yksinkertaisissa autostereoissa on sisäänrakennettu mikrofoni joka säätelee ääntä automaattisesti.

   etuosa
   Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi on useimmissa autostereoissa irroitettava etuosa. Tämän irtiottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupuoli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autostereota ole lainkaan.
   Tämä kenttä kertoo minkä tyyppinen etuosa autostereossa on.

   gsm-mute toiminto
   GSM-mute toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle.

   koko
   Autostereon koko on suunniteltu DIN:in (Deutsches Institut für Normung) mukaan.
   Autostereoita on saatavana 2 eri kokoa, 1 DIN ja 2 DIN.
   1 DIN mallia on eniten tarjolla. 2 DIN ilmaistaan myös 2 x 1 DIN.
   Mikäli autossasi on paikka 2 DIN autostereolle, voit hankkia 1 DIN kokoisen kotelon.

   liikennetiedote
   Mikäli tässä kentässä lukee että liikennetiedotteet näkyvät, autoaudio kääntää radiotaajuudelle kun liikennetiedotteita lähetetään ja ne näkyvät näytöllä.

   md tuki
   Minidisk on myös musiikkisoitin, toisinsanoen MD. Minidisk ei ole koskaan ollut todella suosittu, siksi MD:llä varustettuja autostereoita ei ole paljon tarjolla. Usein MD:lä varustetuissa autostereoissa on liitäntä CD-vaihtajaa varten.

   md vaihtaja
   Joissakin tapauksissa on mahdollista liittää autostereoon CD-vaihtajan lisäksi myös MD-vaihtaja.

   mp3 tuki
   Kaikkein yleisimmissä autostereo malleissa on CD-soitin. Kaikki tälläiset mallit tukevat alkuperäistä audio CD:tä, useat myös CD-R ja CD-RW muotoja MP3-musiikkia varten. Ainoastaan vanhemmat mallit soittavat ainoastaan CD:tä. Mikäli haluat soittaa MP3 tai WMA CD:tä, varmista että autostereo tukee näitä muotoja.

   näytön teksti
   Autostereon näytöllä on tietoa autoaudion eri toiminnoista. Jotkut näytöt näyttävät yksinkertaisia merkkejä, kun taas toiset ovat edistyneempiä. On myös näyttöjä jotka ovat saatavilla eri väreissä, ja ne voi sovittaa yhteen auton värien kanssa.
   Esimerkkinä näytetystä tekstistä on RDS. RDSn (Radio Data System)

   näytön tyyppi
   Austereoiden näyttöjä on eri tyyppejä ja kokoja. Yleisin on LCD; joka näyttää yksinkertaisesti merkkejä joita olet tottunut näkemään esim. kelloradiossa.
   DOT matrix itseasiassa myös LCD, mutta hieman erilainen. DOT matrix näytön animaatiot näkyvät sillä näyttö perustuu useisiin pieniin pisteisiin. Yhdessä pisteet muodostavat kuvia ja tekstiä.
   Vähemmän käytetty näytön tyyppi on EOL.
   EOL eli Organic Electro Luminescent on Pioneerin kehittämä malli DOT matrixista. Laatu on parempi kuin DOT matrixin, mutta hieman huonompi kuin TFT LCD näytön laatu.

   RCA ulosmenojen määrä
   RCA ulosmenojen määrä kertoo kuinka monta liitäntää voidaan käyttää vahvistimen kiinnittämisessä. Joissakin tapauksissa on olemassa myös erikseen ulosmeno subwooferia varten ( mono ääni ), tällöin subwooferin kohdalla tiedoissa lukee "kyllä".

   subwoofer ulosmeno
   RCA ulosmenoissa oli mainittu subwoofer ulosmeno. Subwoofer on aina mono, joten myös ulosmeno on mono.

   teho
   Teho kertoo enemmän autostereon kapasiteetista. Ensimmäinen luku (yleensä 4) kertoo kanavien määrän. Toinen luku kertoo tehon jolla autostereo vahvistaa kanavia.

   • Sony Sony
   • Pioneer Pioneer
   • Alpine Alpine
   • Halpa
  0 - 24
  • Pioneer MVH-A210BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133665984.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131202033.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074299.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-A210BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth MVH-A210BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth MVH-A210BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth Digitaalinen vastaanotin, näyttö, 6.2", kosketusnäyttö, Kojelaudan sisäinen laite, Double-DIN, 50 wattia x 4 (92)
   Pioneer MVH-A210BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • 04988028408076
   • MVH-A210BT
   1
   good_buy
   most_sold
   195.00 EUR
  • Alpine CDE-178BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119571322.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119571328.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136075244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136075239.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136075238.jpg
   Alpine Alpine CDE-178BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth CDE-178BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth CDE-178BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth (26)
   Alpine CDE-178BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth
   • 04958043542949
   • CDE-178BT, CDE-178 BT
   • CDE-178BT
   3
   good_buy
   224.00 EUR
  • Auna MD-200BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46264851.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106458702.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46264856.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46264854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Auna Auna MD-200BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin MD-200BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin MD-200BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin Bluetooth-yhteys audiotiedostojen toistoa ja handsfree-toimintoa varten, USB-portti ja SD-korttipaikka mahdollistavat mm. MP3-tiedostojen toiston suoraan muistitikulta tai SD-muistikortilta, AUX-sisääntulo ulkoiselle audiolähteelle, kuten MP3- tai CD-soittimelle, Ulostuloliitin 2- tai 4-kanavaiselle vahvistimelle, Integroitu FM-radio, jossa PLL-viritin ja 18 tallennuspaikkaa, Helppo ja mukava käyttää kaukosäätimellä ja laitteen painikkeilla, MOSFET-vahvistin, jossa 4 x 75 W:n PMPO-maksimiteho... (56)
   Auna MD-200BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • 04260365799704
   • 10026824
   1
   good_buy
   69.99 EUR
  • Auna MVD-220 Musta 180 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103754.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106556855.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103757.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103758.jpg
   Auna Auna MVD-220 Musta 180 W Bluetooth MVD-220 Musta 180 W Bluetooth MVD-220 Musta 180 W Bluetooth Multimedia-autoradio, DVD-soitin ja 18cm (7") flipdown-TFT-kosketusnäyttö, Selkeä layout ja käyttövalikko, jossa kuvakkeet, Sisäänrakennettu mikrofoni - sopii käytettäväksi hands freena Bluetooth-yhteyden muodostavien kanssa, Bluetoothin kautta langaton musiikintoisto älypuhelimilta, tableteilta ja tietokoneilta, USB- ja SD-paikat musiikintoistoon USB-tikuilta, MP3-soittimilta ja SD-kortelta (34)
   Auna MVD-220 Musta 180 W Bluetooth
   • 04260322377938
   • 10009736
   1
   good_buy
   180.99 EUR
  • JVC KW-DB93BT Musta Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111477837.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124803775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675699.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96841983.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140545728.jpg
   JVC JVC KW-DB93BT Musta Bluetooth KW-DB93BT Musta Bluetooth KW-DB93BT Musta Bluetooth 2-DIN JVC -autostereo tarjoaa kaiken mitä tarvitset viihtyäksesi tien päällä. Voit kuunnella radiota, suoratoistaa musiikkia iOS/Android-laitteista, puhua hands-free-puheluja, antaa matkustajien toimia DJ:nä sekä ladata puhelimesi. (33)
   JVC KW-DB93BT Musta Bluetooth
   • 04975769449796
   • KW-DB93BT
   • 4944229
   • KWDB93BT
   1
   good_buy
   249.00 EUR
  • Denver CAU-438 100W Musta, Hopea auton mediavastaanotin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115995158.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123864680.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135782577.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100948430.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116663211.jpg
   Denver Denver CAU-438 100W Musta, Hopea auton mediavastaanotin CAU-438 100W Musta, Hopea auton mediavastaanotin CAU-438 100W Musta, Hopea auton mediavastaanotin (29)
   Denver CAU-438 100W Musta, Hopea auton mediavastaanotin
   • 05706751029462
   • CAU-438
   • 5107860
   • 111211200050
   1
   good_buy
   29.89 EUR
  • Pioneer MVH-S310BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120373230.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120373229.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125716634.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141992179.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074251.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-S310BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth MVH-S310BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth MVH-S310BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth Auto, digitaalinen vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Full-DIN, 50 wattia x 4 (29)
   Pioneer MVH-S310BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • 04988028405525
   • MVH-S310BT
   1
   good_buy
   84.51 EUR
  • Alpine UTE-92BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54521451.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54521452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074668.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074647.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Alpine Alpine UTE-92BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth UTE-92BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth UTE-92BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth (18)
   Alpine UTE-92BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • 04958043721337
   • UTE-92BT
   2
   good_buy
   155.00 EUR
  • Auna MD-140-BT auton mediavastaanotin Musta 300 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837391.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837393.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837396.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120413746.jpg
   Auna Auna MD-140-BT auton mediavastaanotin Musta 300 W Bluetooth MD-140-BT auton mediavastaanotin Musta 300 W Bluetooth MD-140-BT auton mediavastaanotin Musta 300 W Bluetooth monitoimintoinen autoradio, jossa FM/AM-PLL-radioviritin ja irrotettava käyttöpaneeli, Bluetooth-liitäntä langattomaan musiikin toistoon ja hands-free käyttöä varten, MP3-yhteensopivat USB- ja SD-liitännät musiikin toistoon USB-tikuilta, MP3-soittimista ja SD-korteilta, AUX-sisääntulo ulkoisten audiolähteiden, kuten MP3-soittimen, CD-soittimen ja tietokoneen liittämiseen, sis. asennuskehikon ja kaukosäätimen, jossavastaus-näppäimet puheluita varten (17)
   Auna MD-140-BT auton mediavastaanotin Musta 300 W Bluetooth
   • 04260322371653
   • MD-140-BT
   1
   good_buy
   55.99 EUR
  • Sony DSX-A410BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115185066.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105293351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96263196.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96263198.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96263197.jpg
   Sony Sony DSX-A410BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin DSX-A410BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin DSX-A410BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin Sony-autostereolla päätät itse mitä haluat kuunnella. Yhdistä iPhone- tai Android -laitteesi stereoon ilman johtoja Bluetoothin välityksellä ja kuuntele lempisoittolistaasi tai radiota. (10)
   Sony DSX-A410BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • 04548736056664
   • DSXA410BT
   • 5073735
   • DSXA410BT.EUR
   2
   good_buy
   121.60 EUR
  • Pioneer MVH-S110UB auton mediavastaanotin Musta 200 W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124255822.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124255823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141845472.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121623628.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120394638.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-S110UB auton mediavastaanotin Musta 200 W MVH-S110UB auton mediavastaanotin Musta 200 W MVH-S110UB auton mediavastaanotin Musta 200 W (14)
   Pioneer MVH-S110UB auton mediavastaanotin Musta 200 W
   • 04988028405396
   • MVH-S110UB
   1
   good_buy
   65.00 EUR
  • Auna DVA72BT 180 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46264833.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46264836.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46264837.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Auna Auna DVA72BT 180 W Bluetooth DVA72BT 180 W Bluetooth DVA72BT 180 W Bluetooth DVD-autoradio 7 tuuman (18 cm) LCD-kosketusnäytöllä, viisiportaisesti säädettävällä katselukulmalla ja erinomaisilla kuvanlaatuominaisuuksilla, 2.0-yhteensopiva bluetooth-portti, jonka laadukkaat ääniominaisuudet takaavat erinomaisen äänenlaadun, DVD-soitin toistaa tiedostomuodot DVD, CD, MP3 ja MPEG4, Etupuolella mini-USB-portti ja SD-korttipaikka, jonka välityksellä voi toistaa MPEG4-videoita, MP3-musiikkia ja JPEG-kuvia suoraan USB- ja SD/SDHC-tallennuslaitteilta, kuten USB-muistitikuilta ... (13)
   Auna DVA72BT 180 W Bluetooth
   • 04260275620921
   • 10005540
   1
   good_buy
   215.99 EUR
  • Alpine UTE-72BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120411265.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101101497.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074795.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074796.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074799.jpg
   Alpine Alpine UTE-72BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth UTE-72BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth UTE-72BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth (11)
   Alpine UTE-72BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth
   • 04958043543038
   • UTE-72BT
   1
   good_buy
   119.00 EUR
  • Pioneer DEH-S3000BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111299912.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86430202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103075201.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136075065.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136075028.jpg
   Pioneer Pioneer DEH-S3000BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin DEH-S3000BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin DEH-S3000BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin %3Cp%3E%3Cb%3EAutostereo%2C jossa RDS-viritin%2C Bluetooth%2C USB ja Aux-In. Tukee Android ja iOS -laitteita.%3C%2Fb%3E%3C%2Fp%3E (9)
   Pioneer DEH-S3000BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • 04988028368752
   • 04988028014178
   • DEH-S3000BT
   • DEH-S3000BT-PH/EU
   • DEH-S3000BT, 1025571
   1
   good_buy
   115.90 EUR
  • Alpine CDE-201R auton mediavastaanotin Musta 200 W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126927799.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126927798.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136075137.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136075164.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136075027.jpg
   Alpine Alpine CDE-201R auton mediavastaanotin Musta 200 W CDE-201R auton mediavastaanotin Musta 200 W CDE-201R auton mediavastaanotin Musta 200 W (8)
   Alpine CDE-201R auton mediavastaanotin Musta 200 W
   • 04958043888467
   • CDE-201R
   1
   109.90 EUR
  • Pioneer Tuotteet MVH-AV290BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111282376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100742162.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105619677.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112372802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134016537.jpg
   Pioneer Pioneer Tuotteet MVH-AV290BT Tuotteet MVH-AV290BT Tuotteet MVH-AV290BT Pioneer MVH-AV290BT 2-DIN autosoitin Autosoitin jossa 6,2 tuuman kosketusnäyttö, Bluetooth, USB, Aux-in ja videolähtö. Tukee myös iPodin suoraa ohjausta. Nauti suosikkisisällöstäsi 6,2 tuuman Clear Type -kosketusnäytön kautta suoraan kojelaudaltasi. Ota musiikki- ja videokokoelmasi mukaan automatkoille. Olitpa tallentanut musiikkisi kannettavalle soittimelle tai uusimpiin iPhoneihin tai Android-älypuhelimiin, Pioneer MVH-AV290BT toistaa ääni- ja kuvasisältöä lähes miltä tahansa digitaaliselta... (8)
   Pioneer Tuotteet MVH-AV290BT
   • 04988028346057
   • MVH-AV290BT
   1
   333.90 EUR
  • Alpine CDE-193BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52402863.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52402864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074535.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074533.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Alpine Alpine CDE-193BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth CDE-193BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth CDE-193BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth (5)
   Alpine CDE-193BT auton mediavastaanotin Musta Bluetooth
   • 04958043721344
   • CDE-193BT
   2
   179.00 EUR
  • Sony autostereo DSX-A310DAB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144410655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109429719.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121620878.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124942004.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074414.jpg
   Sony Sony autostereo DSX-A310DAB autostereo DSX-A310DAB autostereo DSX-A310DAB Sony-autoradion ansiosta voit kuunnella radiota digitaalisella laadulla ilman häiriöitä. Voit myös yhdistää radion mobiililaitteeseesi ja kuunnella lempisoittolistojasi. (7)
   Sony autostereo DSX-A310DAB
   • 04548736056633
   • 6268903
   1
   159.00 EUR
  • Auna MD-130 Musta 300 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46174474.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46174476.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Auna Auna MD-130 Musta 300 W Bluetooth MD-130 Musta 300 W Bluetooth MD-130 Musta 300 W Bluetooth Bluetooth-liitäntä langattomaan musiikin toistoon ja handsfree-käyttöä varten, Mediasoitin, jossa SD-korttipaikka, USB-portti ja AUX-sisääntulo, Iso näyttö (6,5 x 3,5 cm), Säädettävä valaistus: 7 eri värivaihtoehtoa, FM-radio, jossa 18 kanavatallennuspaikkaa ja RDS-toiminto, RCA-ulostulo ulkoisen vahvistimen liittämistä varten, Mukana kaukosäädin (7)
   Auna MD-130 Musta 300 W Bluetooth
   • 04260395860283
   • 10026868
   1
   63.99 EUR
  • Zenec Z-N326 2 Musta 180 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815516.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815517.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815518.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815519.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Zenec Zenec Z-N326 2 Musta 180 W Bluetooth Z-N326 2 Musta 180 W Bluetooth Z-N326 2 Musta 180 W Bluetooth (7)
   Zenec Z-N326 2 Musta 180 W Bluetooth
   • Z-N326
   1
   421.90 EUR
  • Alpine iLX-702D Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112355314.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112355309.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112355316.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112355315.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074654.jpg
   Alpine Alpine iLX-702D Bluetooth Musta auton mediavastaanotin iLX-702D Bluetooth Musta auton mediavastaanotin iLX-702D Bluetooth Musta auton mediavastaanotin (6)
   Alpine iLX-702D Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • 04958043550654
   • ILX-702D
   1
   699.00 EUR
  • Pioneer AVH-290BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71264416.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102341682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71264418.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108326089.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105293200.jpg
   Pioneer Pioneer AVH-290BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin AVH-290BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin AVH-290BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin Pioneer AVH-290BT 2-DIN DVD-soitin Clear Type 6.2 kosketusnäytöllä varustettu CD-/DVD-autoradio, jossa Bluetooth, USB, peruutuskameratulo, Aux-in ja videolähtö. Tukee myös iPodin suoraa ohjausta. Ominaisuudet: Vahvistin: MOSFET 4 x 50 W RDS FM/AM-viritin (24 esisäädettyä kanavaa) Toistaa: DVD-kokoelmasi CD-kokoelmasi Bluetooth-ääni CD:n, DVD:n kautta: MP3-, WMA-, WAV- ja AAC-äänitiedostot DivX-, Xvid- ja MPEG-1,2,4-videotiedostot USBin kautta: MP3-, WMA-, WAV- ja AAC-äänitiedostot DivX-, Xvid... (6)
   Pioneer AVH-290BT Bluetooth Musta auton mediavastaanotin
   • 04988028344848
   • AVH-290BT
   1
   263.90 EUR
  • Pioneer MVH-S510BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120320348.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120320346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120320349.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135785680.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121623321.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-S510BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth MVH-S510BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth MVH-S510BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth Auto, digitaalinen vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Full-DIN, 50 wattia x 4 (6)
   Pioneer MVH-S510BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • 04988028405563
   • MVH-S510BT
   1
   119.90 EUR
  • Sony XAV-V630BT auton mediavastaanotin Musta 55 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117361649.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117361653.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117361652.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120430318.jpg
   Sony Sony XAV-V630BT auton mediavastaanotin Musta 55 W Bluetooth XAV-V630BT auton mediavastaanotin Musta 55 W Bluetooth XAV-V630BT auton mediavastaanotin Musta 55 W Bluetooth (6)
   Sony XAV-V630BT auton mediavastaanotin Musta 55 W Bluetooth
   • 04548736012981
   • XAV-V630BT
   1
   375.50 EUR
  2 3
  • Quick filters (quick_questions):
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Pioneer DEFAULT
    • pioneer
   • Alpine DEFAULT
    • alpine
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 105 € (budget)
   • 105 € - 160 € (price_110_160)
   • 160 € - 285 € (price_160_290)
   • ≥ 285 € (price_290)
  • DIN-koko (din_koko):
  • Esiasennettujen asemien määrä (esiasennettujen_asemien_ma_a_ra_):
   • 4 (4)
   • 18 (18)
   • 20 (20)
   • 24 (24)
   • 30 (30)
   • 40 (40)
  • Bluetooth (bluetooth):
   • Kyllä (kylla_)
  • AUX in (aux_in):
   • Kyllä (kylla_)
  • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • CD-soitin (cd_soitin):
   • Kyllä (kylla_)
  • Ohjaus ratin painikkeilla (ohjauksen_asennuksen_eta_hallintaominaisuus):
   • Kyllä (kylla_)
  • GPS-toiminto (gps_toiminto):
   • Kyllä (kylla_)
  • Siirrettävä etupaneeli (siirretta_va_etupaneeli):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi