x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  autostereo

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Autostereot

  • Yleiset tiedot

   Autoradioita on saatavilla monilla eri toiminnoilla. Yksinkertaisessa autoradiossa on vain muutamia toimintoja, mutta kehittyneemmissä autostereoissa on DVD-soitin, GPS-toiminto, kosketusnäyttö, subwoofer ja muita toimintoja.  Mikäli autostereossa on USB-portti, sillä saa helposti kuunneltua musiikkia, joka on ladattu esimerkiksi muistitikulle. Markkinoilla on myös autostereoita, joissa on Bluetooth-liitäntä, jolloin esim. matkapuhelimen voi liittää autostereoon helposti.
   Autostereoita valmistavia merkkejä ovat muun muassa: Alpine, Pioneer, JVC ja Sony.

   Ennen uuden autostereon hankintaa kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia haluaa, että autostereossa on.

   Formaatti

   Autostereon formaatti ilmoitetaan mittana, jota kutsutaan nimellä DIN. DIN on aukko kojelaudassa mihin autostereo sopii. Tavallinen autostereo on 1 DIN:in kokoinen. Useissa uusissa autoissa on 2 DIN:in aukko. Tyhjän tilan voi poistaa hankkimalla erikoiskappaleen, jolloin 2 DIN:in aukko sopii 1 DIN:in kokoiselle soittimelle.

   Autosterot CD-soittimella
   Yleisimmässä autostereomallissa on CD-soitin. CD-soittimellisia autostereoita on monenlaisia. Kaikilla CD-soittimilla pystyy kuuntelemaan tavallista audio-CD:tä, mutta mikäli haluat soittaa MP3-tiedostoja autostereolla, niin varmista, että kyseinen autostereo tunnistaa MP3-formaattiin tallennettun musiikin.

   Autoradio dvd-soittimella
   Markkinoilla on autostereoita, joissa on DVD-soitin. Autostereon DVD-soitin tukee digitaalisia musiikkitiedostoja kuten MP3 ja WMA, mutta DVD-soittimen avulla matkustajien on myös mahdollista katsella elokuvia. 

   Autokaiuttimet
   Autostereot soittavat musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Kaiuttimet voidaan asentaa melkein mihin tahansa autossa, mutta yleensä ne on asennettu oviin ja takapenkin takasivuille. Tavallisen kaiutinsetin voi vaihtaa parempaan, tai sen yhteyteen on mahdollista asentaa esim. subwoofer, omistajan toiveista riippuen.

   Autoradion etupaneeli
   Autostereoiden varastamisen ehkäisemiseksi useissa autostereoissa on irrotettava etupaneeli. Etupaneelin irti ottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupaneeli on siinä kiinni. To

   Vertaa täällä autostereoita ja löydä parhaat hinnat!

  • Usein kysytyt kysymykset

    

    

  • Termien selitykset

   Autostereoiden teknisisiä termejä:

   Auxiaalinen sisäänmeno
   AUX sisäänmenon kautta voi autostereoon yhdistää erillisiä laitteita. Esim. näistä ovat kannettava MP3 soitin, Gamecube-, Playstation- tai Xbox pelikonsoli.

   CD
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on CD-soitin.

   CD vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. CD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. CD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein CD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös CD vaihtajan oltava Panasonic.

   DAB tuki
   Digital Audio Broadcasting (DAB) on Eurooppalainen audiosysteemin, joka on mahdollistanut digitaalisen radiolähetyksen. DABissa on selkeä ja virheetön signaali. DABin laatu on verrattavissa CD-levyn laatuun. DAB ääni on parempi, mutta DABissa on myös muita mahdollisuuksia: enemmän asemavaihtoehtoja, reunasignaalien lähetys onnistuu paremmin kuin RDS FM taajuudella. Tämä kenttä kertoo jos autostereossa on DAB tuner, tai jos siihen on mahdollista liittää sellainen.

   DVD tuki
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on DVD-soitin.

   DVD vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen CD-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. DVD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. DVD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Useimmiten DVD-vaihtajan tulisi olla samaa merkkiä mitä autostereo on.

   Equalizer eli taajuuskorjain
   Taajuuskorjaimen avulla on mahdollista säädellä ääntä haluamalleen tasolle. Tämä voidaan tehdä 3 taajuuskorjaimella, (korkea ääni, keskiääni ja alhainen ääni) 7 taajuuskorjaimella. Yksinkertaisissa autostereoissa on sisäänrakennettu mikrofoni joka säätelee ääntä automaattisesti.

   Etuosa
   Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi on useimmissa autostereoissa irroitettava etuosa. Tämän irtiottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupuoli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autostereota ole lainkaan.

   GSM-mute toiminto
   GSM-mute toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle.

   Koko
   Autostereon koko on suunniteltu DIN:in (Deutsches Institut für Normung) mukaan.
   Autostereoita on saatavana 2 eri kokoa, 1 DIN ja 2 DIN.
   1 DIN mallia on eniten tarjolla. 2 DIN ilmaistaan myös 2 x 1 DIN.
   Mikäli autossasi on paikka 2 DIN autostereolle, voit hankkia 1 DIN kokoisen kotelon.

   Liikennetiedote
   Mikäli tässä kentässä lukee että liikennetiedotteet näkyvät, autoaudio kääntää radiotaajuudelle kun liikennetiedotteita lähetetään ja ne näkyvät näytöllä.

   MP3 tuki
   Kaikkein yleisimmissä autostereo malleissa on CD-soitin. Kaikki tälläiset mallit tukevat alkuperäistä audio CD:tä, useat myös CD-R ja CD-RW muotoja MP3-musiikkia varten. Ainoastaan vanhemmat mallit soittavat ainoastaan CD:tä. Mikäli haluat soittaa MP3 tai WMA CD:tä, varmista että autostereo tukee näitä muotoja.

   Näytön teksti
   Autostereon näytöllä on tietoa autoaudion eri toiminnoista. Jotkut näytöt näyttävät yksinkertaisia merkkejä, kun taas toiset ovat edistyneempiä. On myös näyttöjä jotka ovat saatavilla eri väreissä, ja ne voi sovittaa yhteen auton värien kanssa.
   Esimerkkinä näytetystä tekstistä on RDS. RDSn (Radio Data System)

   Näytön tyyppi
   Austereoiden näyttöjä on eri tyyppejä ja kokoja. Yleisin on LCD; joka näyttää yksinkertaisesti merkkejä joita olet tottunut näkemään esim. kelloradiossa.
   DOT matrix itseasiassa myös LCD, mutta hieman erilainen. DOT matrix näytön animaatiot näkyvät sillä näyttö perustuu useisiin pieniin pisteisiin. Yhdessä pisteet muodostavat kuvia ja tekstiä.
   Vähemmän käytetty näytön tyyppi on EOL.
   EOL eli Organic Electro Luminescent on Pioneerin kehittämä malli DOT matrixista. Laatu on parempi kuin DOT matrixin, mutta hieman huonompi kuin TFT LCD näytön laatu.

   RCA ulosmenojen määrä
   RCA ulosmenojen määrä kertoo kuinka monta liitäntää voidaan käyttää vahvistimen kiinnittämisessä. Joissakin tapauksissa on olemassa myös erikseen ulosmeno subwooferia varten (mono ääni), tällöin subwooferin kohdalla tiedoissa lukee "kyllä".

   Subwoofer ulosmeno
   RCA ulosmenoissa oli mainittu subwoofer ulosmeno. Subwoofer on aina mono, joten myös ulosmeno on mono.

   Teho
   Teho kertoo enemmän autostereon kapasiteetista. Ensimmäinen luku kertoo kanavien määrän. Toinen luku kertoo tehon jolla autostereo vahvistaa kanavia.

   • Diilit Diilit
   • Sony Sony
   • Pioneer Pioneer
   • Alpine Alpine
   • Edullinen
  0 - 24
  • Sony XAV-AX1005DB -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156354909.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161331577.jpg
   Sony Sony XAV-AX1005DB - XAV-AX1005DB - XAV-AX1005DB - Radiovastaanotin jossa on 6,2" kosketusnäyttö. Yhteensopiva useimpien älypuhelinten ja valmiiksi asennettujen peruutuskameroiden kanssa. Toimii sekä iOS- ja Android-laitteilla. Laitteessa on fyysiset näppäimet jotka helpottavat tavallisten asetusten kuten äänenvoimakkuuden säätämistä. Yhteensopiva puhelimesi kanssa Käytä äänikomentoja Sirin kanssa iOS-laitteella, vastaa puheluihin ja käytä google mapsin navigointia. Intuitiivinen ohjaus mahdollistaa radion säätämisen, musiikin suoratoiston se... (31)
   Sony XAV-AX1005DB -
   • 04548736082861
   2
   good_buy
   most_sold
   393.00 EUR
  • Auna MVD-220 - autosoitin näytöllä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103754.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103757.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103759.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157570551.jpg
   Auna Auna MVD-220 - autosoitin näytöllä MVD-220 - autosoitin näytöllä MVD-220 - autosoitin näytöllä Multimedia-autoradio, DVD-soitin ja 18cm (7") flipdown-TFT-kosketusnäyttö, Selkeä layout ja käyttövalikko, jossa kuvakkeet, Sisäänrakennettu mikrofoni - sopii käytettäväksi hands freena Bluetooth-yhteyden muodostavien kanssa, Bluetoothin kautta langaton musiikintoisto älypuhelimilta, tableteilta ja tietokoneilta, USB- ja SD-paikat musiikintoistoon USB-tikuilta, MP3-soittimilta ja SD-kortelta (23)
   Auna MVD-220 - autosoitin näytöllä
   • 04260322377938
   • 10009736
   1
   good_buy
   deal
   164.99 EUR
  • Prego Autostereo rds bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122471131.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159471637.jpg
   Prego Prego Autostereo rds bluetooth Autostereo rds bluetooth Autostereo rds bluetooth Teho 4 x 7W RDS FM radio 18 ohjelmoitavaa muistipaikkaa Bluetooth Ekvalisaattori pop, rock, klassinen, tasa Toistaa MP3 USB SD/MMC kortinlukija AUX in liitäntä ISO din (21)
   Prego Autostereo rds bluetooth
   • 06430037753558
   1
   good_buy
   35.90 EUR
  • Pioneer SPH-10BT autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133367388.jpg
   Pioneer Pioneer SPH-10BT autosoitin SPH-10BT autosoitin SPH-10BT autosoitin PIONEER SPH-10BT SEURAAVAN SUKUPOLVEN 1-DIN-VASTAANOTIN BLUETOOTH-, USB- JA SPOTIFY-TUELLA Pioneerin SPH-10BT-älypuhelinvastaanotin on suunniteltu älypuhelinsovellusten turvallisempaa ja helpompaa käyttöä varten neljällä erillisellä painikkeella, joilla voi käyttää suosikkisovelluksia. Turvatoiminnot, kuten äänentunnistus, helpottavat turvallista ajamista. Tämän lisäksi uuteen Pioneer Smart Sync -sovellukseen liitettynä on mahdollista tehdä erilaisia väri- ja äänisäätöjä parempaa äänikokemust... (21)
   Pioneer SPH-10BT autosoitin
   1
   good_buy
   123.90 EUR
  • Kenwood autosoitin KW-M25BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156683483.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156683484.jpg
   Kenwood Kenwood autosoitin KW-M25BT autosoitin KW-M25BT autosoitin KW-M25BT JVC KW-M25BT -autosoittimessa on suuri 6,8 tuuman kosketusnäyttö, jonka ansiosta radioaseman valinta ja soittolistojen hallinta on helppoa. Voit myös peilata Android-puhelimesi sisällön näytölle USB-kaapelin välityksellä ja hallita sitä soittimesta. (19)
   Kenwood autosoitin KW-M25BT
   • 04975769461286
   • KWM25BT
   • KW-M25BT
   • 6379833
   1
   good_buy
   263.90 EUR
  • Blaupunkt Autoradio Blaupunkt Tokyo 110
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151418363.jpg
   Blaupunkt Blaupunkt Autoradio Blaupunkt Tokyo 110 Autoradio Blaupunkt Tokyo 110 Autoradio Blaupunkt Tokyo 110 (19)
   Blaupunkt Autoradio Blaupunkt Tokyo 110
   1
   good_buy
   65.94 EUR
  • Zenec Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155460598.jpg
   Zenec Zenec Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato Zenec Z-E3756 multimediasoitin Fiat Ducato III, Citroen Jumper ja Peugeot Boxer II autoihin Innovatiivinen multimedia- ja edistyksellinen navigointisoitin matkailuautoosi. E>GO mallisarjan Z-E3756 soitin on suunniteltu erityisesti Fiat Ducato III, Citroen Jumper II sekä Peugeot Boxer II matkailuautoihin. Laite sulautuu täydellisesti kojelaudan alkuperäisiin muotoihin, ja on helposti kontrolloitavissa 7 lasipintaisen, kapasitiivisen kosketusnäytön kautta. Plug & Play asennus. Pääominaisuudet S... (16)
   Zenec Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato
   1
   good_buy
   1203.90 EUR
  • JVC autostereo KD-DB912BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153861172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153861169.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153861173.jpg
   JVC JVC autostereo KD-DB912BT autostereo KD-DB912BT autostereo KD-DB912BT JVC KD-DB912BT -autostereossa on Alexa-virtuaaliavustaja, digitaalinen radio ja CD-asema. Siinä on myös useita liitäntävaihtoehtoja, kuten Bluetooth, Aux tai USB, joilla voit hyödyntää esimerkiksi handsfree-puheluita, Spotify-suoratoistoa ja muuta. (5)
   JVC autostereo KD-DB912BT
   • 04975769462023
   • KD-DB912BT
   3
   good_buy
   223.90 EUR
  • Alpine Autoradio Alpine CDE-193BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52402863.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52402864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151570630.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217129.jpg
   Alpine Alpine Autoradio Alpine CDE-193BT Autoradio Alpine CDE-193BT Autoradio Alpine CDE-193BT CD-soitin, jossa 3 paria linjalähtöjä, Kuuden kanavan viivesäädöt, 3-tiejakarit, FLAC-tuki, Facebook-yhteensopivuus, Bluetooth, USB, AuxIn, (8)
   Alpine Autoradio Alpine CDE-193BT
   • 04958043721344
   • CDE-193BT
   2
   good_buy
   190.99 EUR
  • JVC Autostereo JVC, KD-X161
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146992212.jpg
   JVC JVC Autostereo JVC, KD-X161 Autostereo JVC, KD-X161 Autostereo JVC, KD-X161 (11)
   JVC Autostereo JVC, KD-X161
   1
   good_buy
   75.94 EUR
  • Sony DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99308745.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143272724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105293198.jpg
   Sony Sony DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN Tyylikäs radiovastaanotin, jonka voit asentaa veneeseesi. Kuuntele FM/AM-radiota tai käytä bluetooth-yhteyttä. Ohjaa musiikkia intuitiivisilla ohjaimilla tai puhu handsfree-puheluita sisäänrakennetun mikrofonin avulla. Korkean luokan ääni Nauti parhaasta äänenlaadusta merellä. Dynaamisen megabasson ansiosta kuulet syvimmät basson äänet musiikissasi. Yhdistä laitteesi helposti one touch NFC parituksen ja bluetooth-yhteyden avulla. (7)
   Sony DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN
   • 04548736022591
   • DSXM55BT.UC
   2
   good_buy
   122.99 EUR
  • Kenwood Autostereo Kenwood, KMM-125
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146992197.jpg
   Kenwood Kenwood Autostereo Kenwood, KMM-125 Autostereo Kenwood, KMM-125 Autostereo Kenwood, KMM-125 (10)
   Kenwood Autostereo Kenwood, KMM-125
   1
   good_buy
   75.94 EUR
  • Kenwood DMX120BT autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156354902.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153229677.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158413821.jpg
   Kenwood Kenwood DMX120BT autosoitin DMX120BT autosoitin DMX120BT autosoitin (10)
   Kenwood DMX120BT autosoitin
   • 00019048227331
   • DMX120BT
   • 6379829
   1
   good_buy
   259.00 EUR
  • Pioneer Tuotteet MVH-AV290BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102341949.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111282376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105619677.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132201721.jpg
   Pioneer Pioneer Tuotteet MVH-AV290BT Tuotteet MVH-AV290BT Tuotteet MVH-AV290BT Pioneer MVH-A210VBT 2-DIN autosoitin Autosoitin jossa 6,2 tuuman kosketusnäyttö, Bluetooth, USB, Aux-in ja videolähtö. Laitteeseen voidaan liittää Pioneer peruutuskamera . Nauti suosikkisisällöstäsi 6,2 tuuman Clear Type -kosketusnäytön kautta suoraan kojelaudaltasi. Ota musiikki- ja videokokoelmasi mukaan automatkoille. Olitpa tallentanut musiikkisi kannettavalle soittimelle tai uusimpiin iPhoneihin tai Android-älypuhelimiin, Pioneer MVH-A210VBT toistaa ääni- ja kuvasisältöä lähes miltä taha... (9)
   Pioneer Tuotteet MVH-AV290BT
   • 04988028346057
   • MVH-AV290BT
   1
   good_buy
   263.90 EUR
  • Auna MD-210 BT RDS - autostereot
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45648044.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45648046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45648048.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45648049.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45648047.jpg
   Auna Auna MD-210 BT RDS - autostereot MD-210 BT RDS - autostereot MD-210 BT RDS - autostereot Pippurinen Bluetooth-autoradio, jossa RDS-tuettu FM-radio, Bluetooth musiikin streemaukseen älypuhelimilta, tableteilta ja kannettavilta tietokoneilta, Integroitu mikrofoni handsfree-käyttöön, Etuosassa USB- ja SD-portit musiikintoistoon USB-tikuilta, MP3-soittimilta ja tallennuskorteilta, Edessä AUX-portti ulkoisen audiolähteen kuten MP3-soittimen tai matkapuhelimen liittämistä varten, Sis. asennusmateriaalin, liitäntäjohdot ja kaukosäätimen (9)
   Auna MD-210 BT RDS - autostereot
   • 04260414896057
   • 10028658
   1
   good_buy
   109.99 EUR
  • Auna RMD-Sender-Two - autostereot
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46174376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46174379.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46174377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46174381.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46174378.jpg
   Auna Auna RMD-Sender-Two - autostereot RMD-Sender-Two - autostereot RMD-Sender-Two - autostereot tyylikäs retroradio, jossa FM/AM-radioviritin ja MP3-yhteensopiva CD-asema, Bluetooth-paikka langattomaan musiikintoistoon ja handsfree-käyttöön, USB- ja SD-portti musiikintoistoon USB-tikuilta, MP3-soittimilta ja SD-muistikorteilta, AUX-sisääntulo ulkoisten äänilähteiden, kuten MP3- ja CD-soitinten sekä tietokoneen liittämiseen, irrotettava flip down -ohjauspaneeli, kromiviimeistely (8)
   Auna RMD-Sender-Two - autostereot
   • 04260365791746
   • 10019467
   1
   good_buy
   deal
   144.99 EUR
  • JVC Double DIN Dab+ autosoitin KW-M745DBT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675370.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675369.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675367.jpg
   JVC JVC Double DIN Dab+ autosoitin KW-M745DBT Double DIN Dab+ autosoitin KW-M745DBT Double DIN Dab+ autosoitin KW-M745DBT JVC Double DIN Dab+KW-M745DBT -autosoittimessa on suuri 6,8" kosketuspaneeli, jolla voidaan peilata oman älypuhelimen näyttöä navigointiin ja musiikin suoratoistoon Bluetooth-yhteyden kautta. (3)
   JVC Double DIN Dab+ autosoitin KW-M745DBT
   • 04975769450877
   • KWM745DBT
   • KW-M745DBT
   3
   good_buy
   575.00 EUR
  • Pioneer DEH-X8700BT - Autoradion -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149937750.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105265366.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105265364.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105265365.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148046811.jpg
   Pioneer Pioneer DEH-X8700BT - Autoradion - DEH-X8700BT - Autoradion - DEH-X8700BT - Autoradion - Auto, CD-vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Full-DIN, 50 wattia x 4 (5)
   Pioneer DEH-X8700BT - Autoradion -
   • 04988028265020
   • DEH-X8700BT
   2
   good_buy
   190.18 EUR
  • JVC KW DB93BT -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124803775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675697.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675699.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112844329.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158380254.jpg
   JVC JVC KW DB93BT - KW DB93BT - KW DB93BT - Auto CD-vastaanotin Kojelaudan sisäinen Double-DIN 50 wattia x 4 (3)
   JVC KW DB93BT -
   • 04975769449796
   • 04975769434679
   • KW-DB93BT
   • 4944229
   • 3259076
   • KWDB93BT
   • KWDB92BT
   3
   good_buy
   239.00 EUR
  • Sony XAV-W651BT 6.2" - kosketusnäyttölla DVD-vastaanotin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99580320.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99580322.jpg
   Sony Sony XAV-W651BT 6.2" - kosketusnäyttölla DVD-vastaanotin XAV-W651BT 6.2" - kosketusnäyttölla DVD-vastaanotin XAV-W651BT 6.2" - kosketusnäyttölla DVD-vastaanotin (7)
   Sony XAV-W651BT 6.2" - kosketusnäyttölla DVD-vastaanotin
   • 04548736043787
   • XAVW651BT
   1
   good_buy
   440.99 EUR
  • Pioneer AVH A210BT - Nestekidenäyttö LCD-näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496338.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496339.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158379214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158379216.jpg
   Pioneer Pioneer AVH A210BT - Nestekidenäyttö LCD-näyttö AVH A210BT - Nestekidenäyttö LCD-näyttö AVH A210BT - Nestekidenäyttö LCD-näyttö DVD-vastaanotin, näyttö, 6.2", Kojelaudan sisäinen laite, Double-DIN, 50 wattia x 4 (7)
   Pioneer AVH A210BT - Nestekidenäyttö LCD-näyttö
   • 04988028408243
   • AVH-A210BT
   1
   279.00 EUR
  • Pioneer DEH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158027759.jpg
   Pioneer Pioneer DEH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W DEH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W DEH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W (7)
   Pioneer DEH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W
   1
   95.94 EUR
  • JVC KW X830BT Car Radio - Autoradion -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675973.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675971.jpg
   JVC JVC KW X830BT Car Radio - Autoradion - KW X830BT Car Radio - Autoradion - KW X830BT Car Radio - Autoradion - Auto, digitaalinen vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Double-DIN, 50 wattia x 4 (7)
   JVC KW X830BT Car Radio - Autoradion -
   • 04975769449819
   • 4797263
   • KWX830BT
   • KW-X830BT
   1
   211.00 EUR
  • Pioneer MVH S120UI - Autoradion - Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148832120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151066151.jpg
   Pioneer Pioneer MVH S120UI - Autoradion - Musta MVH S120UI - Autoradion - Musta MVH S120UI - Autoradion - Musta Auto, digitaalinen vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Single-DIN, 50 wattia x 4 (7)
   Pioneer MVH S120UI - Autoradion - Musta
   • 04988028434303
   1
   69.00 EUR
  2 7
  • info@vertaa.fi