x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  autosoitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Autosoittimet

  • Yleiset tiedot

   Autoradioita on saatavilla monilla eri toiminnoilla. Yksinkertaisessa autoradiossa on vain muutamia toimintoja, mutta kehittyneemmissä autostereoissa on DVD-soitin, GPS-toiminto, kosketusnäyttö, subwoofer ja muita toimintoja.  Mikäli autostereossa on USB-portti, sillä saa helposti kuunneltua musiikkia, joka on ladattu esimerkiksi muistitikulle. Markkinoilla on myös autostereoita, joissa on Bluetooth-liitäntä, jolloin esim. matkapuhelimen voi liittää autostereoon helposti.
   Autostereoita valmistavia merkkejä ovat muun muassa: Alpine, Pioneer, JVC ja Sony.

   Ennen uuden autostereon hankintaa kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia haluaa, että autostereossa on.

   Formaatti

   Autostereon formaatti ilmoitetaan mittana, jota kutsutaan nimellä DIN. DIN on aukko kojelaudassa mihin autostereo sopii. Tavallinen autostereo on 1 DIN:in kokoinen. Useissa uusissa autoissa on 2 DIN:in aukko. Tyhjän tilan voi poistaa hankkimalla erikoiskappaleen, jolloin 2 DIN:in aukko sopii 1 DIN:in kokoiselle soittimelle.

   Autosterot CD-soittimella
   Yleisimmässä autostereomallissa on CD-soitin. CD-soittimellisia autostereoita on monenlaisia. Kaikilla CD-soittimilla pystyy kuuntelemaan tavallista audio-CD:tä, mutta mikäli haluat soittaa MP3-tiedostoja autostereolla, niin varmista, että kyseinen autostereo tunnistaa MP3-formaattiin tallennettun musiikin.

   Autoradio dvd-soittimella
   Markkinoilla on autostereoita, joissa on DVD-soitin. Autostereon DVD-soitin tukee digitaalisia musiikkitiedostoja kuten MP3 ja WMA, mutta DVD-soittimen avulla matkustajien on myös mahdollista katsella elokuvia. 

   Autokaiuttimet
   Autostereot soittavat musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Kaiuttimet voidaan asentaa melkein mihin tahansa autossa, mutta yleensä ne on asennettu oviin ja takapenkin takasivuille. Tavallisen kaiutinsetin voi vaihtaa parempaan, tai sen yhteyteen on mahdollista asentaa esim. subwoofer, omistajan toiveista riippuen.

   Autoradion etupaneeli
   Autostereoiden varastamisen ehkäisemiseksi useissa autostereoissa on irrotettava etupaneeli. Etupaneelin irti ottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupaneeli on siinä kiinni. To

   Vertaa täällä autostereoita ja löydä parhaat hinnat!

  • Usein kysytyt kysymykset

    

    

  • Termien selitykset

   Autostereoiden teknisisiä termejä:

   Auxiaalinen sisäänmeno
   AUX sisäänmenon kautta voi autostereoon yhdistää erillisiä laitteita. Esim. näistä ovat kannettava MP3 soitin, Gamecube-, Playstation- tai Xbox pelikonsoli.

   CD
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on CD-soitin.

   CD vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. CD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. CD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein CD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös CD vaihtajan oltava Panasonic.

   DAB tuki
   Digital Audio Broadcasting (DAB) on Eurooppalainen audiosysteemin, joka on mahdollistanut digitaalisen radiolähetyksen. DABissa on selkeä ja virheetön signaali. DABin laatu on verrattavissa CD-levyn laatuun. DAB ääni on parempi, mutta DABissa on myös muita mahdollisuuksia: enemmän asemavaihtoehtoja, reunasignaalien lähetys onnistuu paremmin kuin RDS FM taajuudella. Tämä kenttä kertoo jos autostereossa on DAB tuner, tai jos siihen on mahdollista liittää sellainen.

   DVD tuki
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on DVD-soitin.

   DVD vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen CD-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. DVD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. DVD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Useimmiten DVD-vaihtajan tulisi olla samaa merkkiä mitä autostereo on.

   Equalizer eli taajuuskorjain
   Taajuuskorjaimen avulla on mahdollista säädellä ääntä haluamalleen tasolle. Tämä voidaan tehdä 3 taajuuskorjaimella, (korkea ääni, keskiääni ja alhainen ääni) 7 taajuuskorjaimella. Yksinkertaisissa autostereoissa on sisäänrakennettu mikrofoni joka säätelee ääntä automaattisesti.

   Etuosa
   Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi on useimmissa autostereoissa irroitettava etuosa. Tämän irtiottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupuoli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autostereota ole lainkaan.

   GSM-mute toiminto
   GSM-mute toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle.

   Koko
   Autostereon koko on suunniteltu DIN:in (Deutsches Institut für Normung) mukaan.
   Autostereoita on saatavana 2 eri kokoa, 1 DIN ja 2 DIN.
   1 DIN mallia on eniten tarjolla. 2 DIN ilmaistaan myös 2 x 1 DIN.
   Mikäli autossasi on paikka 2 DIN autostereolle, voit hankkia 1 DIN kokoisen kotelon.

   Liikennetiedote
   Mikäli tässä kentässä lukee että liikennetiedotteet näkyvät, autoaudio kääntää radiotaajuudelle kun liikennetiedotteita lähetetään ja ne näkyvät näytöllä.

   MP3 tuki
   Kaikkein yleisimmissä autostereo malleissa on CD-soitin. Kaikki tälläiset mallit tukevat alkuperäistä audio CD:tä, useat myös CD-R ja CD-RW muotoja MP3-musiikkia varten. Ainoastaan vanhemmat mallit soittavat ainoastaan CD:tä. Mikäli haluat soittaa MP3 tai WMA CD:tä, varmista että autostereo tukee näitä muotoja.

   Näytön teksti
   Autostereon näytöllä on tietoa autoaudion eri toiminnoista. Jotkut näytöt näyttävät yksinkertaisia merkkejä, kun taas toiset ovat edistyneempiä. On myös näyttöjä jotka ovat saatavilla eri väreissä, ja ne voi sovittaa yhteen auton värien kanssa.
   Esimerkkinä näytetystä tekstistä on RDS. RDSn (Radio Data System)

   Näytön tyyppi
   Austereoiden näyttöjä on eri tyyppejä ja kokoja. Yleisin on LCD; joka näyttää yksinkertaisesti merkkejä joita olet tottunut näkemään esim. kelloradiossa.
   DOT matrix itseasiassa myös LCD, mutta hieman erilainen. DOT matrix näytön animaatiot näkyvät sillä näyttö perustuu useisiin pieniin pisteisiin. Yhdessä pisteet muodostavat kuvia ja tekstiä.
   Vähemmän käytetty näytön tyyppi on EOL.
   EOL eli Organic Electro Luminescent on Pioneerin kehittämä malli DOT matrixista. Laatu on parempi kuin DOT matrixin, mutta hieman huonompi kuin TFT LCD näytön laatu.

   RCA ulosmenojen määrä
   RCA ulosmenojen määrä kertoo kuinka monta liitäntää voidaan käyttää vahvistimen kiinnittämisessä. Joissakin tapauksissa on olemassa myös erikseen ulosmeno subwooferia varten (mono ääni), tällöin subwooferin kohdalla tiedoissa lukee "kyllä".

   Subwoofer ulosmeno
   RCA ulosmenoissa oli mainittu subwoofer ulosmeno. Subwoofer on aina mono, joten myös ulosmeno on mono.

   Teho
   Teho kertoo enemmän autostereon kapasiteetista. Ensimmäinen luku kertoo kanavien määrän. Toinen luku kertoo tehon jolla autostereo vahvistaa kanavia.

   • Diilit Diilit
   • Sony Sony
   • Pioneer Pioneer
   • Alpine Alpine
   • Edullinen
  0 - 24
  • Pioneer MVH-S120UB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152397731.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152397732.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178252682.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-S120UB MVH-S120UB MVH-S120UB Erityisesti digitaalista musiikkia varten suunniteltu MVH-S120UB yhdistyy suoraan Android-älypuhelimeen ja muihin laitteisiin etu-USB- tai Aux-In-liitännällä. Näin voit kuunnella suosikkikappaleitasi samalla, kun lataat akkua. Tämä lyhytrunkoinen stereo sisältää MOSFET 50 W x 4 -vahvistimen ja laajennusvarana siinä on myös 1 RCA-esilähtö yksikön takana, jotta voit asentaa lisää vahvistimia, kaiuttimia tai subwoofereita. Advanced Remote Control App (Pioneer ARC) Pioneerin Advanced Remote Control (16)
   Pioneer MVH-S120UB
   • 04988028434266
   • 202482
   • MVH-S120UB
   3
   good_buy
   64.99 EUR
  • Zenec Z-E3766 navigointisoitin Fiat Ducato
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226327626.jpg
   Zenec Zenec Z-E3766 navigointisoitin Fiat Ducato Z-E3766 navigointisoitin Fiat Ducato Z-E3766 navigointisoitin Fiat Ducato [vc_row 0=''][vc_column][vc_column_text 0=''] Zenec Z-E3766 navigointisoitin Fiat Ducato Massiivisella 9' kosketusnäytöllä varustettu multimediasoitin joka sulautuu täydellisesti auton alkuperäiseen ulkonäköön. Apple CarPlay ja Google Android Auto mahdollistavat puhelimen turvallisen käytön ajon aikana ja tukevat puheohjausta (Siri ja Google Assistant) yleisimpien toimintojen käytössä. Soittimen A2DP suoratoisto mahdollistaa äänen lähetyksen ulkoiseen Bluetooth laitteeseen, esimerkiksi auton ... (19)
   Zenec Z-E3766 navigointisoitin Fiat Ducato
   1
   good_buy
   most_sold
   1199.00 EUR
  • Sony DSX-A410BT - Car - digital receiver - in-dash unit - Single-DIN - Autoradion -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137693106.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169917114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105293351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107468408.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169918197.jpg
   Sony Sony DSX-A410BT - Car - digital receiver - in-dash unit - Single-DIN - Autoradion - DSX-A410BT - Car - digital receiver - in-dash unit - Single-DIN - Autoradion - DSX-A410BT - Car - digital receiver - in-dash unit - Single-DIN - Autoradion - Sony-autostereolla päätät itse mitä haluat kuunnella. Yhdistä iPhone- tai Android -laitteesi stereoon ilman johtoja Bluetoothin välityksellä ja kuuntele lempisoittolistaasi tai radiota. (12)
   Sony DSX-A410BT - Car - digital receiver - in-dash unit - Single-DIN - Autoradion -
   • 04548736056664
   • DSXA410BT
   • 5073735
   • DSXA410BT.EUR
   2
   good_buy
   101.00 EUR
  • 24hShop Vordon Autostereo jossa Bluetooth / AUX / USB / SD - 4x60W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201656285.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201656287.jpg
   24hShop 24hShop Vordon Autostereo jossa Bluetooth / AUX / USB / SD - 4x60W Vordon Autostereo jossa Bluetooth / AUX / USB / SD - 4x60W Vordon Autostereo jossa Bluetooth / AUX / USB / SD - 4x60W Vordon autostereo, jossa Bluetooth / AUX / USB / SD - 4x60W Bluetooth -yhteys Stereossa on sisäänrakennettu Bluetooth-moduuli, jonka ansiosta se voi soittaa handsfree-puheluita ja suoratoistaa musiikkia suoraan älypuhelimesta. Moderni käyttöliittymä - Laitteessa on integroitu äänisoitin, jonka avulla voit toistaa musiikkia SD -kortilta, USB -muistilta ja se toimii muiden laitteiden kanssa Bluetooth -yhteyden kautta. Paneelin AUX -tulon avulla voit liittää radioon minkä tahansa laitteen, jossa... (11)
   24hShop Vordon Autostereo jossa Bluetooth / AUX / USB / SD - 4x60W
   • 05901801521532
   • 88208
   2
   good_buy
   44.90 EUR
  • Pioneer MVH-S420BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166972378.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146714516.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166972397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155327637.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155197623.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-S420BT MVH-S420BT MVH-S420BT Bluetooth /langaton musiikin suoratoisto.Hands-free puhelut ( Mikrofoni mukana)Mahdollisuus yhdistää kaksi puhelinta samanaikaisestiBluetoothin kautta.USB jaAux -liitännät( laturiUSB:n kautta ) (5)
   Pioneer MVH-S420BT
   • 04988028434457
   • 202473
   • 299295
   3
   good_buy
   101.20 EUR
  • Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225719815.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151067224.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229577288.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212403197.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182538845.jpg
   Sony Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN Digitaalinen vastaanotin, näyttö, 6.2", kosketusnäyttö, Kojelaudan sisäinen laite, Double-DIN, 55 wattia x 4 (11)
   Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN
   • 04548736082861
   1
   good_buy
   319.00 EUR
  • Blaupunkt Retroautosoitin, Bremen SQR 46, Blaupunkt
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212594720.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161477413.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228745273.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212587499.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200953063.jpg
   Blaupunkt Blaupunkt Retroautosoitin, Bremen SQR 46, Blaupunkt Retroautosoitin, Bremen SQR 46, Blaupunkt Retroautosoitin, Bremen SQR 46, Blaupunkt Auto, digitaalinen vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Single-DIN, 50 wattia x 4 (9)
   Blaupunkt Retroautosoitin, Bremen SQR 46, Blaupunkt
   • 04260499851347
   1
   good_buy
   601.00 EUR
  • BLOW AVH-8984
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206258916.jpg
   BLOW BLOW AVH-8984 AVH-8984 AVH-8984 (9)
   BLOW AVH-8984
   • 05900804105091
   1
   good_buy
   59.95 EUR
  • JVC KW-V255DBT autoradio
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220888897.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145151361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172523999.jpg
   JVC JVC KW-V255DBT autoradio KW-V255DBT autoradio KW-V255DBT autoradio JVC KW-V255DBT -autostereo on varustettu 6,2 tuuman WVGA Touch Panel Monitor -näytöllä, DAB+-virittimellä ja DVD/CD/USB-toistolla. Se mahdollistaa hand-free-puhelut, älypuhelimen pikalatauksen sekä musiikin suoratoiston Spotifysta. (2)
   JVC KW-V255DBT autoradio
   • 04975769454882
   • KW-V255DBT
   • 5802413
   • KWV255DBT
   4
   good_buy
   331.70 EUR
  • Livia LAS8012 USB/SD BT RDS-radio autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207063614.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173710160.jpg
   Livia Livia LAS8012 USB/SD BT RDS-radio autosoitin LAS8012 USB/SD BT RDS-radio autosoitin LAS8012 USB/SD BT RDS-radio autosoitin Monipuolinen Livia LAS8012 Bluetooth- autosoitin RDS-radiolla. (5)
   Livia LAS8012 USB/SD BT RDS-radio autosoitin
   • 06438151017808
   • LAS8012
   2
   good_buy
   44.70 EUR
  • JVC KW-M565DBT autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220888470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165413766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165413768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165413765.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165413767.jpg
   JVC JVC KW-M565DBT autosoitin KW-M565DBT autosoitin KW-M565DBT autosoitin Digitaalinen vastaanotin, näyttö, 6.8", Kojelaudan sisäinen laite, Double-DIN, 50 wattia x 4 (3)
   JVC KW-M565DBT autosoitin
   • 04975769465208
   • KW-M565DBT
   • KWM565DBT
   3
   good_buy
   489.00 EUR
  • Livia LAS8013 autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207063152.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208504450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173716039.jpg
   Livia Livia LAS8013 autosoitin LAS8013 autosoitin LAS8013 autosoitin Nauti musiikista nykyaikaisin menetelmin sekä järjestelmin vanhemmassakin autossa. Soitin tuo nykypäivän autoon kuin autoon. Laite tukee Android ja iOS puhelimia. 7' TFT kosketusnäyttö Mikrofoni puheluille USB/SD/MMC RM/RMVB/RMVMP3/MP4/MP5/WMA/MPEG/AVI/3GP/JPG FM radio, RDS viritin Bluetooth Kaukosäädin Preset EQ Peruutuskameran kytkentämahdollisuus 2 RCA linja ulos + videolinja sisään 2 videolinjaa ulos 2 DIN Lyhyt runko MirrorLink IOS ja Android Teho 4 x 25 W (4)
   Livia LAS8013 autosoitin
   • 06438151018508
   • LAS8013
   2
   good_buy
   103.80 EUR
  • Alpine - Ute-200Bt - CD/MP3 Soittimet
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208479856.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217320945.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208391086.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215196619.jpg
   Alpine Alpine - Ute-200Bt - CD/MP3 Soittimet - Ute-200Bt - CD/MP3 Soittimet - Ute-200Bt - CD/MP3 Soittimet Alpine UTE-200BT on ilman CD-koneistoa oleva 1-DIN soitin, josta löytyy RDS-radio, 3,5mm AuxIn sisääntulo, Bluetooth sekä USB-liitäntä, jonka kautta voit toistaa myös häviöttömät FLAC-tiedostot. UTE-200BT korvaa jo lähes legendaksi muodostuneen UTE-72BT mallin, tuoden useita uusia ominaisuuksia, hinnan kuitenkin pysyessä ennallaan. Made for iPhone Voit liittää iPhonen USB-kaapelilla soittimeen ja kuunnella Apple Music tiedostojasi (vaatii Apple Music tilin sekä datayhteyden). Valitset vain halu (4)
   Alpine - Ute-200Bt - CD/MP3 Soittimet
   • 04958043888498
   2
   good_buy
   119.00 EUR
  • Alpine ILX-F903D
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125295793.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125295790.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125295787.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125295789.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125295788.jpg
   Alpine Alpine ILX-F903D ILX-F903D ILX-F903D Alpine iLX-F903D, lempinimeltään Halo9, mahdollistaa 9' näytön asentamisen 1-DIN ja 2-DIN asennuspaikkoihin. Erittäin tyylikäs näyttö vaalealla ambient light valaistuksella luo soittimelle -kelluvan- vaikutelman. Android Auto ja Apple CarPlay, USB audio-ja videotoisto, Bluetooth handsfree ja audio striimaus sekä paljon paljon muuta. iLX-F903D tuo tulevaisuuden multimediaominaisuudet autoosi jo tänään. iLX-F903D ei sisällä lainkaan CD- / DVD-koneistoa, jonka ansiosta soittimen rakenne on erittäi (4)
   Alpine ILX-F903D
   • 04958043533039
   • ILX-F903D
   2
   good_buy
   900.00 EUR
  • Alpine iLX-W650BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220507860.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187778339.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187778324.jpg
   Alpine Alpine iLX-W650BT iLX-W650BT iLX-W650BT (5)
   Alpine iLX-W650BT
   • 04958043622900
   1
   good_buy
   449.00 EUR
  • Pioneer DMH-A240BT multimediasoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208598046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229671186.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218661888.jpg
   Pioneer Pioneer DMH-A240BT multimediasoitin DMH-A240BT multimediasoitin DMH-A240BT multimediasoitin Pioneer DMH-A240BT on 6,2 tuuman kirkas resistiivinen kosketusnäytöllinen multimediasoitin ilman liikkuvia osia. Mukana helppo älypuhelimen liitettävyys yksinkertaisesti USB-kaapelilla sekä tuella älypuhelimen peilauksella. Bluetoothilla, 13-kaistaisella taajuuskorjaimella, edistyneille ääniominaisuuksille sekä premium-äänenlaadulla varustettu laite. Päätoiminnot:WebLink Bluetooth® Mechafree Short Chassis USB Waze Weblinkin kauttaSpotify Weblinkin kauttaFM Radio Camera Input (N) KylläNäyttö 6... (3)
   Pioneer DMH-A240BT multimediasoitin
   • 04988028481130
   2
   good_buy
   253.80 EUR
  • Pioneer MVH-A200VBT autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111807880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111807882.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110584100.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152232736.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-A200VBT autosoitin MVH-A200VBT autosoitin MVH-A200VBT autosoitin Nauti suosikkisisällöstäsi 6,2 tuuman Clear Type kosketusnäytön kautta suoraan kojelaudaltasi. Ota musiikki- ja videokokoelmasi mukaan automatkoille. Olitpa tallentanut musiikkisi kannettavalle soittimelle tai uusimpiin iPhoneihin tai Android-älypuhelimiin, MVH-A200VBT toistaa ääni- ja kuvasisältöä lähes miltä tahansa digitaaliselta lähteeltä. Lisäksi tässä digitaalisessa automediavastaanottimessa on Bluetooth, jonka avulla voit suoratoistaa musiikkia tai vastaanottaa ja soittaa puheluita langa (4)
   Pioneer MVH-A200VBT autosoitin
   • 04988028374777
   • MVH-A200VBT
   1
   good_buy
   253.80 EUR
  • Denver Autoradio Denver CDB-440BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144098328.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88928253.jpg
   Denver Denver Autoradio Denver CDB-440BT Autoradio Denver CDB-440BT Autoradio Denver CDB-440BT (4)
   Denver Autoradio Denver CDB-440BT
   • 05706751030628
   • 5108383
   • CDB-440BT
   1
   good_buy
   92.85 EUR
  • JVC KD R794BT - Autoradion -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153614070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153614068.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153614069.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165931883.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99641365.jpg
   JVC JVC KD R794BT - Autoradion - KD R794BT - Autoradion - KD R794BT - Autoradion - Auto, CD-vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Single-DIN, 50 wattia x 4 (4)
   JVC KD R794BT - Autoradion -
   • 04975769449611
   • KD-R794BT
   1
   good_buy
   155.53 EUR
  • Prego PA3233 autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208470017.jpg
   Prego Prego PA3233 autosoitin PA3233 autosoitin PA3233 autosoitin Teho 4 x 25W Kaukosäädin RDS FM radio 18 ohjelmoitavaa muistipaikkaa Ekvalisaattori pop, rock, klassinen, tasainen Toistaa MP3 USB SD/MMC kortinlukija AUX in liitäntä ISO-liitäntä, DIN-koko (3)
   Prego PA3233 autosoitin
   • 06430037753558
   1
   39.70 EUR
  • Alpine CDE-W296BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/51396312.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/51396313.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/51396315.jpg
   Alpine Alpine CDE-W296BT CDE-W296BT CDE-W296BT CDE-W296BT yhdistää markkinoiden parhaan äänenlaadun ominaisuuksiin, mitä ei miltään muilta valmistajilta ole saatavilla. Säädöt Alpinen ainutlaatuinen TuneIt on ilmaisohjelma iOS ja Android-laitteisiin, jolla pystyt hallitsemaan soittimen säätöjä suoraan puhelimesta. Voit myös tallettaa omat asetukset Alpinen pilvipalveluun ja ladata sieltä myös muiden tekemiä valmiita asetuksia ja testata niitä omassa autossasi. TuneIt on myös Facebook-yhteensopiva, joten saat Facebook-ilmoituksista tiedon su (3)
   Alpine CDE-W296BT
   • 04958043720477
   • CDE-W296BT
   1
   253.80 EUR
  • Sony Autoradio Dsx-a310dab One Size Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137702071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109429719.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218044959.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225716350.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112007326.jpg
   Sony Sony Autoradio Dsx-a310dab One Size Black Autoradio Dsx-a310dab One Size Black Autoradio Dsx-a310dab One Size Black Sony-autoradion ansiosta voit kuunnella radiota digitaalisella laadulla ilman häiriöitä. Voit myös yhdistää radion mobiililaitteeseesi ja kuunnella lempisoittolistojasi. (2)
   Sony Autoradio Dsx-a310dab One Size Black
   • 04548736056633
   • DSXA310DAB.EUR
   • 6268903
   • DSXA310DAB
   2
   83.90 EUR
  • Pioneer DEH-S110UBB CD USB Autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121273852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121273854.jpg
   Pioneer Pioneer DEH-S110UBB CD USB Autosoitin DEH-S110UBB CD USB Autosoitin DEH-S110UBB CD USB Autosoitin DEH-S110UBB:llä voit kuunnella suosikkimusiikkiasi FM-radioasemilta, CD-levyiltä, Android-älypuhelimista, USB-laitteista tai Aux-In-liitännän kautta. Tämä helppokäyttöinen autostereo toistaa kappaleesi 4 x 50 W:n puhtaalla, testatulla MOSFET-teholla. Jos tämä ei riitä, voit käyttää RCA-esivahvistinlähtöjä liittääksesi toisen stereokomponentin, kuten subwooferin tai lisävahvistimen kaiuttimia varten (3)
   Pioneer DEH-S110UBB CD USB Autosoitin
   • 04988028403620
   • 1025945
   1
   103.80 EUR
  • Caliber RMD120BT retro autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184104711.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103774.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103773.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101160582.jpg
   Caliber Caliber RMD120BT retro autosoitin RMD120BT retro autosoitin RMD120BT retro autosoitin Caliber RMD120BT 1-DIN soitin Bluetoothilla ja 4-kaistaisella EQ:lla. Ominaisuudet: - Teho: 4 x 75 W - 1 x RCA-lähdöt (taka) - 4-kaistainen EQ - FM RDS -viritin, 18 muistipaikkaa - Bluetooth A2DP & AVRCP - USB-portti & SD-korttipaikka, max. koko 16 GB - AUX-tulo - Tuetut tiedostomuodot: MP3, WMA - Asennussyvyys: 125 mm - Ulkoinen mikrofoni handsfree-puheluita varten (2)
   Caliber RMD120BT retro autosoitin
   • 08714505041131
   • 1991188
   • RMD120BT
   2
   deal
   165.80 EUR
  2 3
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Pioneer DEFAULT
    • pioneer
   • Alpine DEFAULT
    • alpine
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Sony (sony)
   • Pioneer (pioneer)
   • Alpine (alpine)
   • 24hShop (24hshop)
   • Auna (auna)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • BLOW (blow)
   • Caliber (caliber)
   • Denver (denver)
   • Grundig (grundig)
   • JVC (jvc)
   • Kenwood (kenwood)
   • Livia (livia)
   • Prego (prego)
   • Pure (pure)
   • Technisat (technisat)
   • Zenec (zenec)
  • Hinta (price):
   • < 105 € (budget)
   • 105 € - 150 € (price_2)
   • 150 € - 255 € (price_3)
   • ≥ 255 € (price_4)
  • Autostereon ominaisuudet (autostereon_ominaisuudet):
   • AUX in (aux_in)
   • Bluetooth (bluetooth)
   • CD-soitin (cd_soitin)
   • GPS-toiminto (gps_toiminto)
   • Handsfree-tila (handsfree_tila)
   • Irrotettava etupaneeli (irrotettava_etupaneeli)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Ohjaus ratin painikkeilla (ohjaus_ratin_painikkeilla)
   • Taajuuskorjain (taajuuskorjain)
   • USB-portti (usb_portti)
  • DIN-koko (din_koko):
   • 1 DIN (1_din)
   • 2 DIN (2_din)
  • Virittimen aaltoalueet (virittimen_aaltoalueet):
   • AM (am)
   • DAB (dab)
   • DAB+ (dab_)
   • DMB (dmb)
   • FM (fm)
   • LW (lw)
   • MW (mw)
  • Esiasennettujen asemien määrä (esiasennettujen_asemien_ma_a_ra_):
   • 18 (18)
   • 20 (20)
   • 24 (24)
   • 30 (30)
   • 48 (48)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi