x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  autosoitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Autosoittimet

  • Yleiset tiedot

   Autoradioita on saatavilla monilla eri toiminnoilla. Yksinkertaisessa autoradiossa on vain muutamia toimintoja, mutta kehittyneemmissä autostereoissa on DVD-soitin, GPS-toiminto, kosketusnäyttö, subwoofer ja muita toimintoja.  Mikäli autostereossa on USB-portti, sillä saa helposti kuunneltua musiikkia, joka on ladattu esimerkiksi muistitikulle. Markkinoilla on myös autostereoita, joissa on Bluetooth-liitäntä, jolloin esim. matkapuhelimen voi liittää autostereoon helposti.
   Autostereoita valmistavia merkkejä ovat muun muassa: Alpine, Pioneer, JVC ja Sony.

   Ennen uuden autostereon hankintaa kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia haluaa, että autostereossa on.

   Formaatti

   Autostereon formaatti ilmoitetaan mittana, jota kutsutaan nimellä DIN. DIN on aukko kojelaudassa mihin autostereo sopii. Tavallinen autostereo on 1 DIN:in kokoinen. Useissa uusissa autoissa on 2 DIN:in aukko. Tyhjän tilan voi poistaa hankkimalla erikoiskappaleen, jolloin 2 DIN:in aukko sopii 1 DIN:in kokoiselle soittimelle.

   Autosterot CD-soittimella
   Yleisimmässä autostereomallissa on CD-soitin. CD-soittimellisia autostereoita on monenlaisia. Kaikilla CD-soittimilla pystyy kuuntelemaan tavallista audio-CD:tä, mutta mikäli haluat soittaa MP3-tiedostoja autostereolla, niin varmista, että kyseinen autostereo tunnistaa MP3-formaattiin tallennettun musiikin.

   Autoradio dvd-soittimella
   Markkinoilla on autostereoita, joissa on DVD-soitin. Autostereon DVD-soitin tukee digitaalisia musiikkitiedostoja kuten MP3 ja WMA, mutta DVD-soittimen avulla matkustajien on myös mahdollista katsella elokuvia. 

   Autokaiuttimet
   Autostereot soittavat musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Kaiuttimet voidaan asentaa melkein mihin tahansa autossa, mutta yleensä ne on asennettu oviin ja takapenkin takasivuille. Tavallisen kaiutinsetin voi vaihtaa parempaan, tai sen yhteyteen on mahdollista asentaa esim. subwoofer, omistajan toiveista riippuen.

   Autoradion etupaneeli
   Autostereoiden varastamisen ehkäisemiseksi useissa autostereoissa on irrotettava etupaneeli. Etupaneelin irti ottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupaneeli on siinä kiinni. To

   Vertaa täällä autostereoita ja löydä parhaat hinnat!

  • Usein kysytyt kysymykset

    

    

  • Termien selitykset

   Autostereoiden teknisisiä termejä:

   Auxiaalinen sisäänmeno
   AUX sisäänmenon kautta voi autostereoon yhdistää erillisiä laitteita. Esim. näistä ovat kannettava MP3 soitin, Gamecube-, Playstation- tai Xbox pelikonsoli.

   CD
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on CD-soitin.

   CD vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. CD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. CD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein CD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös CD vaihtajan oltava Panasonic.

   DAB tuki
   Digital Audio Broadcasting (DAB) on Eurooppalainen audiosysteemin, joka on mahdollistanut digitaalisen radiolähetyksen. DABissa on selkeä ja virheetön signaali. DABin laatu on verrattavissa CD-levyn laatuun. DAB ääni on parempi, mutta DABissa on myös muita mahdollisuuksia: enemmän asemavaihtoehtoja, reunasignaalien lähetys onnistuu paremmin kuin RDS FM taajuudella. Tämä kenttä kertoo jos autostereossa on DAB tuner, tai jos siihen on mahdollista liittää sellainen.

   DVD tuki
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on DVD-soitin.

   DVD vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen CD-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. DVD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. DVD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Useimmiten DVD-vaihtajan tulisi olla samaa merkkiä mitä autostereo on.

   Equalizer eli taajuuskorjain
   Taajuuskorjaimen avulla on mahdollista säädellä ääntä haluamalleen tasolle. Tämä voidaan tehdä 3 taajuuskorjaimella, (korkea ääni, keskiääni ja alhainen ääni) 7 taajuuskorjaimella. Yksinkertaisissa autostereoissa on sisäänrakennettu mikrofoni joka säätelee ääntä automaattisesti.

   Etuosa
   Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi on useimmissa autostereoissa irroitettava etuosa. Tämän irtiottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupuoli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autostereota ole lainkaan.

   GSM-mute toiminto
   GSM-mute toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle.

   Koko
   Autostereon koko on suunniteltu DIN:in (Deutsches Institut für Normung) mukaan.
   Autostereoita on saatavana 2 eri kokoa, 1 DIN ja 2 DIN.
   1 DIN mallia on eniten tarjolla. 2 DIN ilmaistaan myös 2 x 1 DIN.
   Mikäli autossasi on paikka 2 DIN autostereolle, voit hankkia 1 DIN kokoisen kotelon.

   Liikennetiedote
   Mikäli tässä kentässä lukee että liikennetiedotteet näkyvät, autoaudio kääntää radiotaajuudelle kun liikennetiedotteita lähetetään ja ne näkyvät näytöllä.

   MP3 tuki
   Kaikkein yleisimmissä autostereo malleissa on CD-soitin. Kaikki tälläiset mallit tukevat alkuperäistä audio CD:tä, useat myös CD-R ja CD-RW muotoja MP3-musiikkia varten. Ainoastaan vanhemmat mallit soittavat ainoastaan CD:tä. Mikäli haluat soittaa MP3 tai WMA CD:tä, varmista että autostereo tukee näitä muotoja.

   Näytön teksti
   Autostereon näytöllä on tietoa autoaudion eri toiminnoista. Jotkut näytöt näyttävät yksinkertaisia merkkejä, kun taas toiset ovat edistyneempiä. On myös näyttöjä jotka ovat saatavilla eri väreissä, ja ne voi sovittaa yhteen auton värien kanssa.
   Esimerkkinä näytetystä tekstistä on RDS. RDSn (Radio Data System)

   Näytön tyyppi
   Austereoiden näyttöjä on eri tyyppejä ja kokoja. Yleisin on LCD; joka näyttää yksinkertaisesti merkkejä joita olet tottunut näkemään esim. kelloradiossa.
   DOT matrix itseasiassa myös LCD, mutta hieman erilainen. DOT matrix näytön animaatiot näkyvät sillä näyttö perustuu useisiin pieniin pisteisiin. Yhdessä pisteet muodostavat kuvia ja tekstiä.
   Vähemmän käytetty näytön tyyppi on EOL.
   EOL eli Organic Electro Luminescent on Pioneerin kehittämä malli DOT matrixista. Laatu on parempi kuin DOT matrixin, mutta hieman huonompi kuin TFT LCD näytön laatu.

   RCA ulosmenojen määrä
   RCA ulosmenojen määrä kertoo kuinka monta liitäntää voidaan käyttää vahvistimen kiinnittämisessä. Joissakin tapauksissa on olemassa myös erikseen ulosmeno subwooferia varten (mono ääni), tällöin subwooferin kohdalla tiedoissa lukee "kyllä".

   Subwoofer ulosmeno
   RCA ulosmenoissa oli mainittu subwoofer ulosmeno. Subwoofer on aina mono, joten myös ulosmeno on mono.

   Teho
   Teho kertoo enemmän autostereon kapasiteetista. Ensimmäinen luku kertoo kanavien määrän. Toinen luku kertoo tehon jolla autostereo vahvistaa kanavia.

   • Diilit Diilit
   • Sony Sony
   • Pioneer Pioneer
   • Alpine Alpine
   • Edullinen
  0 - 24
  • Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151067224.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167740078.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167301009.jpg
   Sony Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN Digitaalinen vastaanotin näyttö 6.2" kosketusnäyttö Kojelaudan sisäinen laite Double-DIN 55 wattia x 4 (45)
   Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN
   • 04548736082861
   2
   good_buy
   most_sold
   346.38 EUR
  • JVC KW-R520
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172337973.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144677006.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144677012.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144677007.jpg
   JVC JVC KW-R520 KW-R520 KW-R520 Auto, CD-vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Double-DIN, 50 wattia x 4 (30)
   JVC KW-R520
   • 04975769434648
   • KWR520
   • KW-R520
   • 939949
   • 2893937
   1
   good_buy
   117.06 EUR
  • Auna MVD-220 - autosoitin näytöllä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103754.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103757.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48103759.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157570551.jpg
   Auna Auna MVD-220 - autosoitin näytöllä MVD-220 - autosoitin näytöllä MVD-220 - autosoitin näytöllä Multimedia-autoradio, DVD-soitin ja 18cm (7") flipdown-TFT-kosketusnäyttö, Selkeä layout ja käyttövalikko, jossa kuvakkeet, Sisäänrakennettu mikrofoni - sopii käytettäväksi hands freena Bluetooth-yhteyden muodostavien kanssa, Bluetoothin kautta langaton musiikintoisto älypuhelimilta, tableteilta ja tietokoneilta, USB- ja SD-paikat musiikintoistoon USB-tikuilta, MP3-soittimilta ja SD-kortelta (21)
   Auna MVD-220 - autosoitin näytöllä
   • 04260322377938
   • 10009736
   1
   good_buy
   172.99 EUR
  • Pioneer DMH-G220BT, DMH-G220BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153500892.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165809811.jpg
   Pioneer Pioneer DMH-G220BT, DMH-G220BT DMH-G220BT, DMH-G220BT DMH-G220BT, DMH-G220BT (19)
   Pioneer DMH-G220BT, DMH-G220BT
   • 04988028443428
   • DMH-G220BT
   1
   good_buy
   170.99 EUR
  • Zenec Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155460598.jpg
   Zenec Zenec Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato Zenec Z-E3756 multimediasoitin Fiat Ducato III, Citroen Jumper ja Peugeot Boxer II autoihin Innovatiivinen multimedia- ja edistyksellinen navigointisoitin matkailuautoosi. E>GO mallisarjan Z-E3756 soitin on suunniteltu erityisesti Fiat Ducato III, Citroen Jumper II sekä Peugeot Boxer II matkailuautoihin. Laite sulautuu täydellisesti kojelaudan alkuperäisiin muotoihin, ja on helposti kontrolloitavissa 7 lasipintaisen, kapasitiivisen kosketusnäytön kautta. Plug & Play asennus. Pääominaisuudet S... (15)
   Zenec Z-E3756 navigointisoitin Fiat Ducato
   1
   good_buy
   1199.00 EUR
  • Pioneer FH S720BT - Autoradion - Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151845212.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151845214.jpg
   Pioneer Pioneer FH S720BT - Autoradion - Musta FH S720BT - Autoradion - Musta FH S720BT - Autoradion - Musta Auto, CD-vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Double-DIN, 50 wattia x 4 (13)
   Pioneer FH S720BT - Autoradion - Musta
   • 04988028434211
   • FH-S720BT
   1
   good_buy
   156.07 EUR
  • Livia Autosoitin Livia LAS8012
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146929731.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173710160.jpg
   Livia Livia Autosoitin Livia LAS8012 Autosoitin Livia LAS8012 Autosoitin Livia LAS8012 Monipuolinen Livia LAS8012 Bluetooth- autosoitin RDS-radiolla. (12)
   Livia Autosoitin Livia LAS8012
   • 06438151017808
   1
   good_buy
   46.80 EUR
  • Sony DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99308745.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143272724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105293198.jpg
   Sony Sony DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN Tyylikäs radiovastaanotin, jonka voit asentaa veneeseesi. Kuuntele FM/AM-radiota tai käytä bluetooth-yhteyttä. Ohjaa musiikkia intuitiivisilla ohjaimilla tai puhu handsfree-puheluita sisäänrakennetun mikrofonin avulla. Korkean luokan ääni Nauti parhaasta äänenlaadusta merellä. Dynaamisen megabasson ansiosta kuulet syvimmät basson äänet musiikissasi. Yhdistä laitteesi helposti one touch NFC parituksen ja bluetooth-yhteyden avulla. (11)
   Sony DSX-M55BT MARINE BT VASTAANOTIN
   • 04548736022591
   • DSXM55BT.UC
   1
   good_buy
   141.90 EUR
  • Pioneer FH S820DAB - Autoradion - Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152421022.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152421023.jpg
   Pioneer Pioneer FH S820DAB - Autoradion - Musta FH S820DAB - Autoradion - Musta FH S820DAB - Autoradion - Musta FM-viritin.DAB+ Radio ( Antenni ostettava erikseen)Spotify.Bluetooth musiikin suoratoistoon. (7)
   Pioneer FH S820DAB - Autoradion - Musta
   • 04988028434242
   • FH-S820DAB
   • 9615
   2
   good_buy
   181.35 EUR
  • Pioneer MVH 280FD - Autoradion - Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54410571.jpg
   Pioneer Pioneer MVH 280FD - Autoradion - Musta MVH 280FD - Autoradion - Musta MVH 280FD - Autoradion - Musta Car, digital receiver, in-dash, Full-DIN, 100 Watts x 4 (9)
   Pioneer MVH 280FD - Autoradion - Musta
   • 04988028310096
   • 6883
   • MVH-280FD
   • MVH-280FD, Autor.Mechaless MVH-280FD AltaPote.4x100
   1
   good_buy
   121.12 EUR
  • Sony XAV-1550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658433.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658461.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658460.jpg
   Sony Sony XAV-1550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON XAV-1550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON XAV-1550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON (9)
   Sony XAV-1550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON
   • 04548736107175
   • XAV1550D
   1
   good_buy
   421.90 EUR
  • Pioneer AVH Z7200DAB - Nestekidenäyttö LCD-näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147123846.jpg
   Pioneer Pioneer AVH Z7200DAB - Nestekidenäyttö LCD-näyttö AVH Z7200DAB - Nestekidenäyttö LCD-näyttö AVH Z7200DAB - Nestekidenäyttö LCD-näyttö Multimediasoitin DAB+ radiolla.7"" esiinkääntyväkosketusnäyttö.Apple CarPlay.Google MapsApple Carplayn kautta. (8)
   Pioneer AVH Z7200DAB - Nestekidenäyttö LCD-näyttö
   • 04988028426018
   • 9374
   1
   good_buy
   626.00 EUR
  • Auna MD-140-BT - autostereot
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837391.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837393.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837392.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41837396.jpg
   Auna Auna MD-140-BT - autostereot MD-140-BT - autostereot MD-140-BT - autostereot monitoimintoinen autoradio, jossa FM/AM-PLL-radioviritin ja irrotettava käyttöpaneeli, Bluetooth-liitäntä langattomaan musiikin toistoon ja hands-free käyttöä varten, MP3-yhteensopivat USB- ja SD-liitännät musiikin toistoon USB-tikuilta, MP3-soittimista ja SD-korteilta, AUX-sisääntulo ulkoisten audiolähteiden, kuten MP3-soittimen, CD-soittimen ja tietokoneen liittämiseen, sis. asennuskehikon ja kaukosäätimen, jossavastaus-näppäimet puheluita varten (8)
   Auna MD-140-BT - autostereot
   • 04260322371653
   • MD-140-BT
   1
   good_buy
   46.99 EUR
  • Alpine UTE-92BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54521451.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54521452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153688775.jpg
   Alpine Alpine UTE-92BT UTE-92BT UTE-92BT 3 paria linjalähtöjä, Kuuden kanavan viivesäädöt, 3-tiejakarit, FLAC-tuki, Facebook-yhteensopivuus, Bluetooth, USB, Aux Ei CD-koneistoa. (5)
   Alpine UTE-92BT
   • 04958043721337
   • UTE-92BT
   2
   good_buy
   154.90 EUR
  • Kenwood DNX518VDABS VAG navisoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155634789.jpg
   Kenwood Kenwood DNX518VDABS VAG navisoitin DNX518VDABS VAG navisoitin DNX518VDABS VAG navisoitin Kenwood DNX518VDABS VAG navisoitin Kenwood DNX518VDABS VAG navisoitin on 2-DIN Navigointijärjestelmä 7.0 VGA-laajakuvanäytöllä Volkswagen, Seat ja Skoda autoihin. Siinä on bluetooth, Apple Carplay, Android Auto ja Garmin navigaatio. Ominaisuudet: 7,0-tuumainen VGA-laajakuvanäyttö selkeällä resistiivisellä kosketusnäytöllä VW/SEAT/Skoda-muotoilu Osittain irrotettava etulevy Vaihteleva värivalaistus DAB+ -radio Radio Data System/TMC-radio Yhteensopivat tiedostomuodot USB/SD/CD/DVD: MPEG1/MPEG2/... (7)
   Kenwood DNX518VDABS VAG navisoitin
   1
   good_buy
   1299.00 EUR
  • Kenwood KDC-X5200BT autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156048213.jpg
   Kenwood Kenwood KDC-X5200BT autosoitin KDC-X5200BT autosoitin KDC-X5200BT autosoitin Kenwood KDC-X5200BT autosoitin Kenwood KDC-X5200BT autosoitin on Kenwoodin 1-DIN kokoinen autosoitin jossa RDS-radio, CD-soitin, Bluetooth, USB-liitäntä, Aux-in, DSP, 3 x Hi-Volt linjalähdöt sekä monipuolinen tiedosto- ja älypuhelintuki. Ominaisuudet: CD-koneisto suojaluukulla USB-liitäntä soittimen takana Bluetooth handsfree & audio suoratoisto sisäänrakennettuna MP3, WMA & AAC toisto (CD/USB) WAV & Flac(96kHz/24bit) toisto (USB) DSP, DTA & 13-kaistainen EQ KENWOOD Remote app ready KENWOOD M... (7)
   Kenwood KDC-X5200BT autosoitin
   1
   good_buy
   139.00 EUR
  • JVC KW R930BT - Autoradion - Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172523979.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675855.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172524061.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158265878.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155103965.jpg
   JVC JVC KW R930BT - Autoradion - Musta KW R930BT - Autoradion - Musta KW R930BT - Autoradion - Musta Auto, CD-vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Double-DIN, 50 wattia x 4 (7)
   JVC KW R930BT - Autoradion - Musta
   • 04975769449789
   • 4797189
   • KWR930BT
   • KW-R930BT
   1
   good_buy
   166.66 EUR
  • Pioneer MVH-S320BT Bluetooth älypuhelinliitettävyys
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146590301.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153686388.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162234088.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162244067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153686389.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-S320BT Bluetooth älypuhelinliitettävyys MVH-S320BT Bluetooth älypuhelinliitettävyys MVH-S320BT Bluetooth älypuhelinliitettävyys Auto, digitaalinen vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Single-DIN, 50 wattia x 4 (4)
   Pioneer MVH-S320BT Bluetooth älypuhelinliitettävyys
   • 04988028434372
   • 04988028433962
   • 04988028016400
   • 04988028016363
   • 9638
   • MVH-S320BT-PH
   • 1026430
   • 6980105
   • DEH-S320BT-PH
   • 9640
   2
   good_buy
   89.00 EUR
  • Blaupunkt Autoradio Blaupunkt Tokyo 110
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151418363.jpg
   Blaupunkt Blaupunkt Autoradio Blaupunkt Tokyo 110 Autoradio Blaupunkt Tokyo 110 Autoradio Blaupunkt Tokyo 110 (6)
   Blaupunkt Autoradio Blaupunkt Tokyo 110
   1
   good_buy
   64.94 EUR
  • Kenwood KDC-172Y autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156048206.jpg
   Kenwood Kenwood KDC-172Y autosoitin KDC-172Y autosoitin KDC-172Y autosoitin Kenwood KDC-172Y autosoitin Kenwood KDC-172Y autosoitin on Kenwoodin 1-DIN kokoinen autosoitin jossa RDS-radio, CD-soitin, USB-liitäntä, Aux-in ja kaukosäädin mukana paketissa. Ominaisuudet: Vaihdettava valaistuksen väri 13-merkkinen, 1,5 -rivinen LCD-näyttö MP3 & WMA toisto WAV & Flac(96kHz/24bit) toisto 3-kaistainen EQ 2 x RCA-linjalähtö (2,5V) USB- ja aux-tulot etupaneelissa 1A lataus älypuhelimille USB-liitännästä Kaukosäädin mukana Ääni: Maksimiteho: 4 x 50W MOSFET Tone Control / Easy EQ... (5)
   Kenwood KDC-172Y autosoitin
   1
   99.00 EUR
  • JVC KD-X560BT autoradio
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156131436.jpg
   JVC JVC KD-X560BT autoradio KD-X560BT autoradio KD-X560BT autoradio (5)
   JVC KD-X560BT autoradio
   1
   183.99 EUR
  • JVC KD-DB912BT-ANT -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153861172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153861169.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153861173.jpg
   JVC JVC KD-DB912BT-ANT - KD-DB912BT-ANT - KD-DB912BT-ANT - JVC KD-DB912BT -autostereossa on Alexa-virtuaaliavustaja, digitaalinen radio ja CD-asema. Siinä on myös useita liitäntävaihtoehtoja, kuten Bluetooth, Aux tai USB, joilla voit hyödyntää esimerkiksi handsfree-puheluita, Spotify-suoratoistoa ja muuta. (2)
   JVC KD-DB912BT-ANT -
   • 04975769462023
   • KD-DB912BT
   3
   163.33 EUR
  • Pioneer Autonsoitin MP3/USB Pioneer
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124255822.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124255823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173716525.jpg
   Pioneer Pioneer Autonsoitin MP3/USB Pioneer Autonsoitin MP3/USB Pioneer Autonsoitin MP3/USB Pioneer Erityisesti digitaalista musiikkia varten suunniteltu MVH-S110UB yhdistyy suoraan Apple- tai Android-älypuhelimeen ja muihin laitteisiin etu-USB- tai Aux-In-liitännällä. Näin voit kuunnella suosikkikappaleitasi samalla, kun lataat akkua (lataus vain USBin kautta). (5)
   Pioneer Autonsoitin MP3/USB Pioneer
   • 04988028405396
   • MVH-S110UB
   1
   76.80 EUR
  • Kenwood autoradio KW-M25BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156683483.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156683484.jpg
   Kenwood Kenwood autoradio KW-M25BT autoradio KW-M25BT autoradio KW-M25BT (5)
   Kenwood autoradio KW-M25BT
   • 04975769461286
   • KWM25BT
   • KW-M25BT
   • 6379833
   1
   good_buy
   303.99 EUR
  2 5
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Pioneer DEFAULT
    • pioneer
   • Alpine DEFAULT
    • alpine
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 95 € (budget)
   • 95 € - 140 € (price_2)
   • 140 € - 185 € (price_3)
   • ≥ 185 € (price_4)
  • Autostereon ominaisuudet (autostereon_ominaisuudet):
   • AUX in (aux_in)
   • Bluetooth Autostereot Bluetooth (bluetooth)
   • CD-soitin (cd_soitin)
   • DVD-soitin (dvd_soitin)
   • GPS-toiminto Autostereo GPS (gps_toiminto)
   • Handsfree-tila (handsfree_tila)
   • Irrotettava etupaneeli (irrotettava_etupaneeli)
   • Kosketusnäyttö Kosketusnäyttö autosoitin (kosketusna_ytto_)
   • Ohjaus ratin painikkeilla (ohjaus_ratin_painikkeilla)
   • Taajuuskorjain (taajuuskorjain)
   • USB-portti (usb_portti)
  • DIN-koko (din_koko):
  • Virittimen aaltoalueet (virittimen_aaltoalueet):
   • AM (am)
   • DAB (dab)
   • DAB+ (dab_)
   • DMB (dmb)
   • FM (fm)
   • LW (lw)
   • MW (mw)
   • PLL (pll)
   • SW (sw)
   • VHF (vhf)
  • Esiasennettujen asemien määrä (esiasennettujen_asemien_ma_a_ra_):
   • 18 (18)
   • 20 (20)
   • 24 (24)
   • 30 (30)
   • 48 (48)
  • Väri (va_ri):
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi