x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  autosoitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Autosoittimet

  • Yleiset tiedot

   Autoradioita on saatavilla monilla eri toiminnoilla. Yksinkertaisessa autoradiossa on vain muutamia toimintoja, mutta kehittyneemmissä autostereoissa on DVD-soitin, GPS-toiminto, kosketusnäyttö, subwoofer ja muita toimintoja.  Mikäli autostereossa on USB-portti, sillä saa helposti kuunneltua musiikkia, joka on ladattu esimerkiksi muistitikulle. Markkinoilla on myös autostereoita, joissa on Bluetooth-liitäntä, jolloin esim. matkapuhelimen voi liittää autostereoon helposti.
   Autostereoita valmistavia merkkejä ovat muun muassa: Alpine, Pioneer, JVC ja Sony.

   Ennen uuden autostereon hankintaa kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia haluaa, että autostereossa on.

   Formaatti

   Autostereon formaatti ilmoitetaan mittana, jota kutsutaan nimellä DIN. DIN on aukko kojelaudassa mihin autostereo sopii. Tavallinen autostereo on 1 DIN:in kokoinen. Useissa uusissa autoissa on 2 DIN:in aukko. Tyhjän tilan voi poistaa hankkimalla erikoiskappaleen, jolloin 2 DIN:in aukko sopii 1 DIN:in kokoiselle soittimelle.

   Autosterot CD-soittimella
   Yleisimmässä autostereomallissa on CD-soitin. CD-soittimellisia autostereoita on monenlaisia. Kaikilla CD-soittimilla pystyy kuuntelemaan tavallista audio-CD:tä, mutta mikäli haluat soittaa MP3-tiedostoja autostereolla, niin varmista, että kyseinen autostereo tunnistaa MP3-formaattiin tallennettun musiikin.

   Autoradio dvd-soittimella
   Markkinoilla on autostereoita, joissa on DVD-soitin. Autostereon DVD-soitin tukee digitaalisia musiikkitiedostoja kuten MP3 ja WMA, mutta DVD-soittimen avulla matkustajien on myös mahdollista katsella elokuvia. 

   Autokaiuttimet
   Autostereot soittavat musiikkia sisäänrakennettujen kaiuttimien kautta. Kaiuttimet voidaan asentaa melkein mihin tahansa autossa, mutta yleensä ne on asennettu oviin ja takapenkin takasivuille. Tavallisen kaiutinsetin voi vaihtaa parempaan, tai sen yhteyteen on mahdollista asentaa esim. subwoofer, omistajan toiveista riippuen.

   Autoradion etupaneeli
   Autostereoiden varastamisen ehkäisemiseksi useissa autostereoissa on irrotettava etupaneeli. Etupaneelin irti ottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupaneeli on siinä kiinni. To

   Vertaa täällä autostereoita ja löydä parhaat hinnat!

  • Usein kysytyt kysymykset

    

    

  • Termien selitykset

   Autostereoiden teknisisiä termejä:

   Auxiaalinen sisäänmeno
   AUX sisäänmenon kautta voi autostereoon yhdistää erillisiä laitteita. Esim. näistä ovat kannettava MP3 soitin, Gamecube-, Playstation- tai Xbox pelikonsoli.

   CD
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on CD-soitin.

   CD vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen cd-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. CD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. CD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Usein CD vaihtajaa ei voi sovittaa eri merkkiin kuin mitä autostereo on. Jos käytössäsi on Panasonicin autosetereo, on myös CD vaihtajan oltava Panasonic.

   DAB tuki
   Digital Audio Broadcasting (DAB) on Eurooppalainen audiosysteemin, joka on mahdollistanut digitaalisen radiolähetyksen. DABissa on selkeä ja virheetön signaali. DABin laatu on verrattavissa CD-levyn laatuun. DAB ääni on parempi, mutta DABissa on myös muita mahdollisuuksia: enemmän asemavaihtoehtoja, reunasignaalien lähetys onnistuu paremmin kuin RDS FM taajuudella. Tämä kenttä kertoo jos autostereossa on DAB tuner, tai jos siihen on mahdollista liittää sellainen.

   DVD tuki
   Tämä kenttä kertoo mikäli autostereossa on DVD-soitin.

   DVD vaihtaja
   Mikäli autostereoon on mahdollista asentaa erillinen CD-vaihtaja, se mainitaan tässä kentässä. DVD vaihtaja on laite, joka kiinntetään kaapelin avulla autostereoon. DVD vaihtajan avulla voit soittaa useamman levyn, ilman että niitä täytyy erikseen vaihtaa. Useimmiten DVD-vaihtajan tulisi olla samaa merkkiä mitä autostereo on.

   Equalizer eli taajuuskorjain
   Taajuuskorjaimen avulla on mahdollista säädellä ääntä haluamalleen tasolle. Tämä voidaan tehdä 3 taajuuskorjaimella, (korkea ääni, keskiääni ja alhainen ääni) 7 taajuuskorjaimella. Yksinkertaisissa autostereoissa on sisäänrakennettu mikrofoni joka säätelee ääntä automaattisesti.

   Etuosa
   Autostereoita varastetaan edelleen autoista. Tämän estämiseksi on useimmissa autostereoissa irroitettava etuosa. Tämän irtiottaminen tekee autostereon varastamisesta turhaa, sillä laite toimii vain jos alkuperäinen etupuoli on siinä kiinni. Toinen tapa estää varkauksia on naamioitu etuosa, joka näyttää siltä ettei autostereota ole lainkaan.

   GSM-mute toiminto
   GSM-mute toiminto on tarpeen niille joiden on käytettävä puhelinta autossa. Puhelimen soidessa menee musiikki automaattisesti hiljemmalle.

   Koko
   Autostereon koko on suunniteltu DIN:in (Deutsches Institut für Normung) mukaan.
   Autostereoita on saatavana 2 eri kokoa, 1 DIN ja 2 DIN.
   1 DIN mallia on eniten tarjolla. 2 DIN ilmaistaan myös 2 x 1 DIN.
   Mikäli autossasi on paikka 2 DIN autostereolle, voit hankkia 1 DIN kokoisen kotelon.

   Liikennetiedote
   Mikäli tässä kentässä lukee että liikennetiedotteet näkyvät, autoaudio kääntää radiotaajuudelle kun liikennetiedotteita lähetetään ja ne näkyvät näytöllä.

   MP3 tuki
   Kaikkein yleisimmissä autostereo malleissa on CD-soitin. Kaikki tälläiset mallit tukevat alkuperäistä audio CD:tä, useat myös CD-R ja CD-RW muotoja MP3-musiikkia varten. Ainoastaan vanhemmat mallit soittavat ainoastaan CD:tä. Mikäli haluat soittaa MP3 tai WMA CD:tä, varmista että autostereo tukee näitä muotoja.

   Näytön teksti
   Autostereon näytöllä on tietoa autoaudion eri toiminnoista. Jotkut näytöt näyttävät yksinkertaisia merkkejä, kun taas toiset ovat edistyneempiä. On myös näyttöjä jotka ovat saatavilla eri väreissä, ja ne voi sovittaa yhteen auton värien kanssa.
   Esimerkkinä näytetystä tekstistä on RDS. RDSn (Radio Data System)

   Näytön tyyppi
   Austereoiden näyttöjä on eri tyyppejä ja kokoja. Yleisin on LCD; joka näyttää yksinkertaisesti merkkejä joita olet tottunut näkemään esim. kelloradiossa.
   DOT matrix itseasiassa myös LCD, mutta hieman erilainen. DOT matrix näytön animaatiot näkyvät sillä näyttö perustuu useisiin pieniin pisteisiin. Yhdessä pisteet muodostavat kuvia ja tekstiä.
   Vähemmän käytetty näytön tyyppi on EOL.
   EOL eli Organic Electro Luminescent on Pioneerin kehittämä malli DOT matrixista. Laatu on parempi kuin DOT matrixin, mutta hieman huonompi kuin TFT LCD näytön laatu.

   RCA ulosmenojen määrä
   RCA ulosmenojen määrä kertoo kuinka monta liitäntää voidaan käyttää vahvistimen kiinnittämisessä. Joissakin tapauksissa on olemassa myös erikseen ulosmeno subwooferia varten (mono ääni), tällöin subwooferin kohdalla tiedoissa lukee "kyllä".

   Subwoofer ulosmeno
   RCA ulosmenoissa oli mainittu subwoofer ulosmeno. Subwoofer on aina mono, joten myös ulosmeno on mono.

   Teho
   Teho kertoo enemmän autostereon kapasiteetista. Ensimmäinen luku kertoo kanavien määrän. Toinen luku kertoo tehon jolla autostereo vahvistaa kanavia.

   • Diilit Diilit
   • Sony Sony
   • Pioneer Pioneer
   • Alpine Alpine
   • Edullinen
  0 - 24
  • Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153217846.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151067224.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182538845.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167301009.jpg
   Sony Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN Digitaalinen vastaanotin, näyttö, 6.2", kosketusnäyttö, Kojelaudan sisäinen laite, Double-DIN, 55 wattia x 4 (63)
   Sony XAV-AX1005DB APPLE DAB+ BT VASTAANOTIN
   • 04548736082861
   2
   good_buy
   most_sold
   279.47 EUR
  • Sony XAV-1550D Musta 220 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163518067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658433.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167658460.jpg
   Sony Sony XAV-1550D Musta 220 W Bluetooth XAV-1550D Musta 220 W Bluetooth XAV-1550D Musta 220 W Bluetooth Digitaalinen vastaanotin, näyttö, 6.2", kosketusnäyttö, Kojelaudan sisäinen laite, Double-DIN, 55 wattia x 4 (44)
   Sony XAV-1550D Musta 220 W Bluetooth
   • 04548736107175
   • XAV1550D
   2
   good_buy
   279.00 EUR
  • Pioneer MVH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152397731.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152397732.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W MVH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W MVH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W Digitaalinen autostereo RDS-virittimellä.USB jaAux-liitännät.Tukee Android -puhelimia. (13)
   Pioneer MVH-S120UB auton mediavastaanotin Musta 200 W
   • 04988028434266
   • 9643
   • MVH-S120UB
   3
   good_buy
   67.59 EUR
  • Pioneer DEH-X9600BT -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166722551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156340603.jpg
   Pioneer Pioneer DEH-X9600BT - DEH-X9600BT - DEH-X9600BT - CD-autostereoRDS:llä.Bluetooth ( hands-free puhelut ja musiikin suoratoisto)Mixtrax EZ.IPod/iPhone- jaAndroid yhteensopivuus.Kaksois-USB.Aux-liitäntä.SD-kortti.3 pre-out-liitäntää.Näyttö suurilla merkeillä. (13)
   Pioneer DEH-X9600BT -
   • 04988028227561
   • DEH-X9600BT
   • 5481
   2
   good_buy
   213.90 EUR
  • Sony XAV-AX5550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184250542.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184250543.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172831390.jpg
   Sony Sony XAV-AX5550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON XAV-AX5550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON XAV-AX5550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON Digitaalinen vastaanotin, näyttö, 6.95", kosketusnäyttö, Kojelaudan sisäinen laite, Double-DIN, 55 wattia x 4 (12)
   Sony XAV-AX5550D MEDIAVASTAANOTIN AUTOON
   • 04548736106000
   2
   good_buy
   425.57 EUR
  • Sony autostereo DSX-A310DAB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137702071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109429719.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136074414.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112007326.jpg
   Sony Sony autostereo DSX-A310DAB autostereo DSX-A310DAB autostereo DSX-A310DAB Auto, digitaalinen vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Single-DIN, 55 wattia x 4 (9)
   Sony autostereo DSX-A310DAB
   • 04548736056633
   • DSXA310DAB.EUR
   • 6268903
   • DSXA310DAB
   2
   good_buy
   83.90 EUR
  • Pioneer FH-S720BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151845212.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151845214.jpg
   Pioneer Pioneer FH-S720BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth FH-S720BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth FH-S720BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth Auto, CD-vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Double-DIN, 50 wattia x 4 (7)
   Pioneer FH-S720BT auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • 04988028434211
   • FH-S720BT
   2
   good_buy
   183.01 EUR
  • Alpine cde-201r
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153134349.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126927798.jpg
   Alpine Alpine cde-201r cde-201r cde-201r -Android Open Accessory -FLAC / WMA / MP3 -yhteensopivuus -USB-liitäntä -3,5mm AuxIn -24Bit D/A -muunnin -RDS-radio (10)
   Alpine cde-201r
   • 04958043888467
   • CDE-201R
   1
   good_buy
   109.90 EUR
  • Pioneer FH-S820DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152421022.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152421023.jpg
   Pioneer Pioneer FH-S820DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth FH-S820DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth FH-S820DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth FM-viritin.DAB+ Radio ( Antenni ostettava erikseen)Spotify.Bluetooth musiikin suoratoistoon. (5)
   Pioneer FH-S820DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • 04988028434242
   • FH-S820DAB
   • 9615
   2
   good_buy
   199.39 EUR
  • JVC autosoitin KD-X272BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154852323.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153860933.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153860932.jpg
   JVC JVC autosoitin KD-X272BT autosoitin KD-X272BT autosoitin KD-X272BT JVC KD-X272BT -autosoittimella voit nauttia lempimusiikistasi tien päällä, tuli se sitten radiosta tai Spotifystä. Soittimesta voit myös ladata puhelimen akun. (5)
   JVC autosoitin KD-X272BT
   • 04975769462108
   • KD-X272BT
   2
   good_buy
   deal
   123.99 EUR
  • Pioneer MVH-S320BT Musta 200 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146590301.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153686388.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162234088.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162244067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153686389.jpg
   Pioneer Pioneer MVH-S320BT Musta 200 W Bluetooth MVH-S320BT Musta 200 W Bluetooth MVH-S320BT Musta 200 W Bluetooth Pioneer autostereo RDS-FM-virittimellä.Bluetooth yhteydellähands-free puhelutsekä musiikin suoratoisto helposti.Spotify.Pioneer Smart Sync -sovellus. (5)
   Pioneer MVH-S320BT Musta 200 W Bluetooth
   • 04988028434372
   • 04988028433962
   • 04988028016400
   • 04988028016363
   • 9638
   • MVH-S320BT-PH
   • 1026430
   • 6980105
   • DEH-S320BT-PH
   • 9640
   2
   good_buy
   103.49 EUR
  • Alpine ute-92bt
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54521451.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54521452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153688775.jpg
   Alpine Alpine ute-92bt ute-92bt ute-92bt 3 paria linjalähtöjä, Kuuden kanavan viivesäädöt, 3-tiejakarit, FLAC-tuki, Facebook-yhteensopivuus, Bluetooth, USB, Aux Ei CD-koneistoa. (7)
   Alpine ute-92bt
   • 04958043721337
   • UTE-92BT
   1
   good_buy
   159.90 EUR
  • Alpine cde-w296bt
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/51396312.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/51396313.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152729652.jpg
   Alpine Alpine cde-w296bt cde-w296bt cde-w296bt 3-tiejakareilla kuuden kanavan aikaviivesäädöillä Bluetooth:lla portaattomalla värinvaihdolla Alpine TuneIt -yhteensopivuudella ym.ym. (6)
   Alpine cde-w296bt
   • 04958043720477
   • CDE-W296BT
   1
   good_buy
   259.00 EUR
  • Kenwood KDC-X5200BT autosoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156048213.jpg
   Kenwood Kenwood KDC-X5200BT autosoitin KDC-X5200BT autosoitin KDC-X5200BT autosoitin Kenwood KDC-X5200BT autosoitin Kenwood KDC-X5200BT autosoitin on Kenwoodin 1-DIN kokoinen autosoitin jossa RDS-radio, CD-soitin, Bluetooth, USB-liitäntä, Aux-in, DSP, 3 x Hi-Volt linjalähdöt sekä monipuolinen tiedosto- ja älypuhelintuki. Ominaisuudet: CD-koneisto suojaluukulla USB-liitäntä soittimen takana Bluetooth handsfree & audio suoratoisto sisäänrakennettuna MP3, WMA & AAC toisto (CD/USB) WAV & Flac(96kHz/24bit) toisto (USB) DSP, DTA & 13-kaistainen EQ KENWOOD Remote app ready KENWOOD M... (6)
   Kenwood KDC-X5200BT autosoitin
   1
   good_buy
   149.00 EUR
  • JVC KW-V255DBT - DVD receiver - display -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152782079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131923612.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172523999.jpg
   JVC JVC KW-V255DBT - DVD receiver - display - KW-V255DBT - DVD receiver - display - KW-V255DBT - DVD receiver - display - JVC KW-V255DBT -autostereo on varustettu 6,2 tuuman WVGA Touch Panel Monitor -näytöllä, DAB+-virittimellä ja DVD/CD/USB-toistolla. Se mahdollistaa hand-free-puhelut, älypuhelimen pikalatauksen sekä musiikin suoratoiston Spotifysta. (2)
   JVC KW-V255DBT - DVD receiver - display -
   • 04975769454882
   • KW-V255DBT
   • 5802413
   • KWV255DBT
   3
   good_buy
   445.79 EUR
  • JVC KW-DB93BT autostereo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124803775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675697.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675699.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112844329.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158380254.jpg
   JVC JVC KW-DB93BT autostereo KW-DB93BT autostereo KW-DB93BT autostereo Auto, CD-vastaanotin, Kojelaudan sisäinen, Double-DIN, 50 wattia x 4 (3)
   JVC KW-DB93BT autostereo
   • 04975769449796
   • 04975769434679
   • KW-DB93BT
   • 4944229
   • 3259076
   • KWDB93BT
   • KWDB92BT
   2
   good_buy
   234.96 EUR
  • Pioneer Autosoitin Pioneer DEH-S3000BT CD, USB, Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86430200.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86430202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103075201.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132203518.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132203515.jpg
   Pioneer Pioneer Autosoitin Pioneer DEH-S3000BT CD, USB, Bluetooth Autosoitin Pioneer DEH-S3000BT CD, USB, Bluetooth Autosoitin Pioneer DEH-S3000BT CD, USB, Bluetooth Autostereo, jossa RDS-viritin, Bluetooth, USB ja Aux-In. Tukee Android ja iOS -laitteita. (4)
   Pioneer Autosoitin Pioneer DEH-S3000BT CD, USB, Bluetooth
   • 04988028368752
   • 04988028014178
   • DEH-S3000BT
   • DEH-S3000BT-PH/EU
   • DEH-S3000BT, 1025571
   1
   126.80 EUR
  • JVC KD-X560BT autoradio
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156131436.jpg
   JVC JVC KD-X560BT autoradio KD-X560BT autoradio KD-X560BT autoradio (4)
   JVC KD-X560BT autoradio
   1
   good_buy
   183.99 EUR
  • Pioneer DEH-S720DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166722291.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160674684.jpg
   Pioneer Pioneer DEH-S720DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth DEH-S720DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth DEH-S720DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth DAB+ jaFM Radio.CD-Soitin.Monivärinen näytönvalaisu.USB jaAux-liitännät.Bluetooth älypuhelinliitettävyys( 2 puhelinta samanaikaisesti) (4)
   Pioneer DEH-S720DAB auton mediavastaanotin Musta 200 W Bluetooth
   • 04988028434136
   • 9630
   • DEH-S720DAB
   1
   good_buy
   194.09 EUR
  • JVC Autoradio JVC KD-X176
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175116260.jpg
   JVC JVC Autoradio JVC KD-X176 Autoradio JVC KD-X176 Autoradio JVC KD-X176 (4)
   JVC Autoradio JVC KD-X176
   1
   74.94 EUR
  • Alpine Autoradio Alpine CDE-193BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52402863.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52402864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151570630.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180480520.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217129.jpg
   Alpine Alpine Autoradio Alpine CDE-193BT Autoradio Alpine CDE-193BT Autoradio Alpine CDE-193BT CD-soitin, jossa 3 paria linjalähtöjä, Kuuden kanavan viivesäädöt, 3-tiejakarit, FLAC-tuki, Facebook-yhteensopivuus, Bluetooth, USB, AuxIn, (4)
   Alpine Autoradio Alpine CDE-193BT
   • 04958043721344
   • CDE-193BT
   1
   good_buy
   199.00 EUR
  • Caliber RMD120BT retrosoitin, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178477191.jpg
   Caliber Caliber RMD120BT retrosoitin, musta RMD120BT retrosoitin, musta RMD120BT retrosoitin, musta Caliber RMD120BT retrosoitin, musta Caliber RMD120BT retrosoitin autoon. Tässä retosoittimessa on vanhanajan muotoilu, mutta nykyaiset äänentoisto mahdollisuudet; radio, Bluetooth, USB. Soittimessa näyttävä hopea/kromi-look viimeistely. Ominaisuudet: Max power 4 x 75W Bluetooth yhdistettävyys musiikin suoratoistoa varten(2DP & AVRCP) Bluetoot handsfree-puheluita varten Toistaa USB-liitännän tai SD-kortin kautta mediaa MP3 ja WMA toisto AUX-tulo: 3,5mm plugi FM RDS -viritin, 18 muistipaikkaa 4... (4)
   Caliber RMD120BT retrosoitin, musta
   1
   good_buy
   149.00 EUR
  • Denver CAU-450BT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164424581.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172157224.jpg
   Denver Denver CAU-450BT CAU-450BT CAU-450BT (3)
   Denver CAU-450BT
   • 05706751043642
   • 5706751043642
   1
   44.94 EUR
  • Livia Autosoitin Livia LAS8012
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146929731.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173710160.jpg
   Livia Livia Autosoitin Livia LAS8012 Autosoitin Livia LAS8012 Autosoitin Livia LAS8012 Monipuolinen Livia LAS8012 Bluetooth- autosoitin RDS-radiolla. (3)
   Livia Autosoitin Livia LAS8012
   • 06438151017808
   1
   46.80 EUR
  2 4
  • info@vertaa.fi