x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • grilli

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta grilli

  • Yleiset tiedot

   grilliKesällä on kiva viettää enemmän aikaa ulkona. Ulkona syöminen kuuluu myös olennaisesti kesään. Se onnistuu nopeasti ja helposti grillin avulla, jossa kypsennät niin liha-, kala-, kuin kasvisruuatkin. Grilliä kutsutaan myös nimellä barbecue (bbq). Grilliä valitessa ei ole vaihtoehdoista pulaa. Hiiligrilli kuin myös sähkögrilli tarjoavat omat hyvät puolensa. Harkitset grillin hankintaa, mutta kaipaat vinkkejä päätöksen tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • erilaisia grillityyppejä,
   • grillin toiminnot ja lisäosat ja
   • turvallisesti grillaten.

   Ostovinkkejä
   Grilliä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Paistoalueen koko: Mieti millaiselle porukalle on tarkoitus grillata. Tarvitsetko isompaa grilliä jolla valmistat juhlaruokaa usealle vieraalle, vai toivotko löytäväsi pienen grillin, jossa ruoka kypsyy nopeasti ja joka on helppo säilyttää komerossa talven yli.
   2. Sivupoltin: sivupoltin tai sivulevy on kätevä ruoan lämpimänä pitämiseen tai vaikka kahvin keittämiseen grillatessa.
   3. Lämmönjakautuminen: toisissa grilleissä lämmönjakautumista on helpompi säädellä. Mieti siis hankintavaiheessa mitä grilliltä kaipaat. Grilli, jonka lämmönjakautumista on vaikea säätää vaatii tarkempaa vahtimista, jottei osa ruoasta pala osan jäädessä puoliraa’aksi.
   4. Materiaali: Mikäli suunnittelet säilyttäväsi grilliä ulkona vuoden ympäri, niin valitse materiaali, joka kestää kesän kuumuuden ja kosteuden ja talven pakkaset.
   5. Jalusta: Grilin tiedoissa ilmoitetaan kuinka korkea jalusta grillissä on. Usein jalustan tai telineen avulla grillin saa korotettua työtason korkeudelle.

   Erilaisia grillejä
   Grillejä on erilaisia ja jokaisella mallilla on hyvät ja huonot puolensa. Hiiligrillin tai pallogrillin lisäksi on olemassa kaasugrillejä ja sähkögrillejä. Nämä kolme tyyppiä ovat yleisimpiä, mutta markkinoilla on myös grillejä, joissa on keraaminen grillilevy. Alla erilaisten grillien hyvät ja huonot puolet:

   • Hiiligrilli: Hiilellä paistaminen antaa grillatulle ruualle, erityisesti lihalle, sille ominaisen bbq tuoksun.  Mikäli siis haluat säilyttää värin ja maun, jonka hiilloksella paistaminen aiheuttaa, on hiiligrilli oikea valinta. Hiiligrilliiin pitää kuitenkin muodostaa hiillos ennen grillaamista, jossa kuluu jonkin verran aikaa, eikä tasaisen lämmön tuottaminen ole aina ihan yksinkertaista.
   • Sähkögrilli: Mikäli tulen sytyttäminen grilliin ja sytytysnesteiden kanssa pelehtiminen ei innosta, on parempi käyttää sähköllä tai kaasulla toimivaa grilliä. Etuna sähkö- tai kaasugrillissä on se, että ne toimivat aina mikäli sähköä/kaasua on, eikä tarvitse huolehtia siitä onko hiiliä tai tulitikkuja. Sähkögrilliä käyttäessä lämpötilan säätely on yksinkertaista ja tarkkaa.
   • Kaasugrilli: Mikäli haluat täyteläisen maun ruualle, mutta nopeasti, on kaasugrilli oikea valinta. Yhdellä napin painalluksella tulen saa palamaan ja lämpötilan sääteleminen on helppoa. Kaasugrillille on olemassa kaksi sytytys-systeemiä: perinteinen kipinäsytytys ja integroitu sytytysjärjestelmä. Hankkiessa kaasugrilli on kalliimpi kuin hiiligrilli, mutta pidemmällä aikavälillä hintaero tasaantuu, sillä uusia hiiliä ei tarvitse jatkuvasti hankkia. Uusi kaasupullo on silti ostettava silloin tällöin. Niitä on pieniä, suuria tai retkeilymallisia.

   Grillin toiminnot ja lisäosatPallogrilli
   Grillaamisen lisäksi grilleihin on suunniteltu lisätoimintoja, jotta grilliateriasta tai grillijuhlasta voisi nauttia täysin siemauksin. Tärkeimpiä lisätoimintoja ja käteviä lisäosia ovat:

   • Paahtimet
   • Sivupoltin tai sivulevy
   • Taitettava sivutaso
   • Suojahuppu
   • Tuhkalaatikko
   • Grillausvälineet
   • Ritilät ja levyt
   • Kalahalsteri

   Turvallisesti grillaten
   Alla muutama varotoimi, jotka kannattaa ottaa huomioon grillatessa:

   • Varo käyttämästä tekokuitu-vaatteita grillatessa
   • Varmista, että alusta on tasainen
   • Käytä tulen sytyttämisessä vain siihen tarkoitettuja sytytyspaloja, vältä sytytysnesteen ja bensiinin käyttöä
   • Grillissä on kuumuudenkestävät kädensijat, mutta grilliä ei kannata siirtää sen ollessa käytössä
   • Älä päästä lapsia tai kotieläimiä palavan grillin läheisyyteen
   • Säilytä grillin lähellä täyttä vesiämpäriä tai sammutuspeitettä

   Katso helpot ja herkulliset grillausohjeet Umami.fi.

   Vertaile täällä grillejä ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mitä eroa on sähkö- ja kaasugrillillä?
   Sähkögrilli on pienempi ja hieman käytännöllisempi kuin kaasugrilli, vaikka myös pienet retkeilymallit toimivat kaasulla. Kaasugrillin etu on säädettävä termostaatti, jota säätämällä lämpötila asettuu heti haluamallesi tasolle. Sähkögrillissä lämpötilamuutos kestää jonkin aikaa säätämisen jälkeen.

   Teen mielelläni ruokaa isolle porukalle, mikä on siihen tarkoitukseen sopiva grilli?
   Jos grillaat isommalle joukolle, kannattaa miettiä kaasugrillin hankkimista. Niissä on usein isompi grillilevy, ne ovat nopeasti käyttövalmiita ja lämpötila on lähes heti toivotulla tasolla. Mikäli haluat valmistaa paisteja isoista lihapaloista, on tärkeää, että grillissä on kansi. Kannen sulkemalla paisti paistuu joka puolelta, eikä vain alapuolelta missä grillivastukset sijaitsevat.

   Saako grillilevyn aina irti puhdistuksen ajaksi?
   Kyllä, se on aina mahdollista ottaa irti.

   Voinko sytyttää grillin bensiinillä tai muulla helposti syttyvällä?

   Et, sillä se voi olla vaarallista. Sytytä grilli vain siihen tarkoitetuilla sytytyspaloilla tai sytytysnesteellä.

   Haluan grillata retkeillessä, onko olemassa helposti mukana kannettavia malleja?
   Kyllä, on olemassa niin sähkö-, hiili-, ja kaasugrillejäkin, jotka on mahdollista ottaa mukaan. Esimerkkejä ovat Partygrill valmistajalta Campingaz, Tefalin arkkubarbecue ja Go Anywhere Grill Weberiltä.


  • Termien selitykset

   Alla lista grillien teknisistä termeistä selityksineen.

   Lisätarvikkeet
   Näitä ovat esim. grillipihdit, suojahuppu ja lisäosat.

   Rosterin mitat
   Nämä ilmoitetaan senttimetreinä, ja ilmoitettava mitta on rosterin läpimitta.

   Grillilevy
   Ilmaisee jos grillissä on grillilevy, tavallisen rosterin lisäksi. Näitä on yleensä kaasugrilleissä.

   Kuumuuden kestävät kädensijat
   Kuumudenkestävät kädensijat ovat hyödylliset jos haluaa pitää grillistä kiinni kun grillaa. Ei ole tarkoitus että niiden avulla siirretään palavaa grilliä.

   Keittopinta-ala
   Tämä ilmoitetaan neliömetreissä.

   Malli
   Ennekuin hankit grillin, on hyvä päättää haluatko mieluummin perinteisen hiiligrillin, vai hieman nykyaikaisemman mallin. Hiiligrillien lisäksi markkinoilla on sähkö-ja kaasugrillejä.

   Ala-osa
   Tämä kertoo että onko grillissä ala-osa, jotta grilli on työskentely-korkeudella. Tämän osan ansiosta voit seistä suorassa kun grillaat.

   Sytytystapa
   On olemassa kaksi eri kaasugrillin sytytintapaa. Toinen on turvallinen Sure light, joka on kaasugrillissä aina mukana. Toinen taas kipinä sytytin.

   Säädeltävä termostaatti
   Tämä ilmaisee jos kaasu- tai sähkögrillissä on termostaatti jolla voi säädellä lämpötilaa.

   Kuumennus
   Grillissä voi joko kuumentaa heti tai hieman myöhemmin.
   Heti kuumennettava on perinteinen grillausmuotio, jolloin ruoka valmistetaan rosterilla tai grillilevyllä suoraan. Tämä sopii ohuelle lihalle jotka valmistuvat nopeasti.. Grillin kansi pidetään auki, jolloin kosteus pysyy grillin sisällä.
   Mikäli vamistat ruokaa aukinaisella kannella, on lämmönkulku on hitaampaa. Grilli muistuttaa tällöin uunia, ja sopii isompien palojen kypsennykseen, joita täytyy käännellä aika ajoin.

   Teho
   Sähkögrillin teho ilmoitetaan wateissa.

   Siirrettävä tuhkalautanen
   Mikäli astia, johon tuhka kerääntyy, voidaan poistaa, se helpottaa hiilijämien ja tuhkan poistamista grillistä.

   Vesisäiliö
   Savustavassa grillissä on usein mukana vesisäiliö haihtumisen takia. Myös tavallisissa grilleissä saattaa olla sellainen savun- ja värinmuodostuksen takia.

   Sivupoltin
   Sivupoltin on ylimääräinen poltin, joka on yleensä kaasugrillissä päädyn molemmin puolin. Tämä ei yleensä kuumene yhtä paljon kuin pääpoltin.

    
    
   • Lucifer Lucifer
   • Jamie Oliver Jamie Oliver
   • Mustang Mustang
   • Weber Weber
   • Landmann Landmann
   • Muurikka Muurikka
  Grillit 7.3 (1)
  0 - 24
  • Nordic Season Hudson Grilli Kori Kaasu 12000W Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/8/nordic-season-hudson-20497608.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/8/nordic-season-hudson-20497608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzgvbm9yZGljLXNlYXNvbi1odWRzb24tMjA0OTc2MDguanBn
   Nordic Season Hudson Grilli Kori Kaasu 12000W Musta (37)
   Nordic Season Hudson Grilli Kori Kaasu 12000W Musta
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   154.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   154.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Big Green Egg Big Green Egg Medium
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/2/big-green-egg-medium-38388802.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/0/2/big-green-egg-medium-38388802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvYmlnLWdyZWVuLWVnZy1tZWRpdW0tMzgzODg4MDIuanBn
   Big Green Egg Big Green Egg Medium (22)
   Big Green Egg Big Green Egg Medium
   CoolStuff.fi CoolStuff.fi
   26.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   CoolStuff.fi CoolStuff.fi
   26.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Weber Original Kettle Premium Barbecue Puuhiili
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/9/weber-original-kettle-premium-barbecue-charcoal-32521469.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/6/weber-original-kettle-premium-barbecue-charcoal-32521476.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/6/weber-original-kettle-premium-houtskoolbarbecue-47-cm-zwart-33012916.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/9/weber-original-kettle-premium-barbecue-charcoal-32521469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82Lzkvd2ViZXItb3JpZ2luYWwta2V0dGxlLXByZW1pdW0tYmFyYmVjdWUtY2hhcmNvYWwtMzI1MjE0NjkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/6/weber-original-kettle-premium-barbecue-charcoal-32521476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzYvd2ViZXItb3JpZ2luYWwta2V0dGxlLXByZW1pdW0tYmFyYmVjdWUtY2hhcmNvYWwtMzI1MjE0NzYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/6/weber-original-kettle-premium-houtskoolbarbecue-47-cm-zwart-33012916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8xLzYvd2ViZXItb3JpZ2luYWwta2V0dGxlLXByZW1pdW0taG91dHNrb29sYmFyYmVjdWUtNDctY20tendhcnQtMzMwMTI5MTYuanBn
   Weber Original Kettle Premium Barbecue Puuhiili (20)
   Weber Original Kettle Premium Barbecue Puuhiili
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   214.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   214.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Grandhall IT 3B Barbecue Kaasu
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/5/2/grandhall-it-3b-23547852.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/5/3/grandhall-it-3b-23547853.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/5/4/grandhall-it-3b-23547854.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/5/5/grandhall-it-3b-23547855.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/0/grandhall-it-3b-23550580.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/5/2/grandhall-it-3b-23547852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC81LzIvZ3JhbmRoYWxsLWl0LTNiLTIzNTQ3ODUyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/5/3/grandhall-it-3b-23547853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC81LzMvZ3JhbmRoYWxsLWl0LTNiLTIzNTQ3ODUzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/5/4/grandhall-it-3b-23547854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC81LzQvZ3JhbmRoYWxsLWl0LTNiLTIzNTQ3ODU0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/5/5/grandhall-it-3b-23547855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC81LzUvZ3JhbmRoYWxsLWl0LTNiLTIzNTQ3ODU1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/0/grandhall-it-3b-23550580.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS84LzAvZ3JhbmRoYWxsLWl0LTNiLTIzNTUwNTgwLmpwZw==
   Grandhall IT 3B Barbecue Kaasu (16)
   Grandhall IT 3B Barbecue Kaasu
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   46.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   46.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • ONECONCEPT GQ5-Beef Buttler Smoker hiiligrilli
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/7/oneconcept-gq5-beef-buttler-smoker-hiiligrilli-50089887.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyMTc3MV8wMV9PbmVDb25jZXB0X0JhcmJlY3VlXzMwMzhBLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/7/oneconcept-gq5-beef-buttler-smoker-hiiligrilli-50089887.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyMTc3MV8wMV9PbmVDb25jZXB0X0JhcmJlY3VlXzMwMzhBLmpwZw==
   ONECONCEPT GQ5-Beef Buttler Smoker hiiligrilli (12)
   ONECONCEPT GQ5-Beef Buttler Smoker hiiligrilli
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   100.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   100.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Muurikka 6845 Barbecue Sähkö grilli
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/2/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120122.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/3/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120123.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/4/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120124.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/3/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884093.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/4/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884094.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/5/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884095.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/6/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884096.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/7/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884097.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/8/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884098.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/2/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120122.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzIvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzYxMjAxMjIuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/3/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzMvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzYxMjAxMjMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/2/4/muurikka-sahkosavustin-1200-w-36120124.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzQvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzYxMjAxMjQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/3/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884093.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzMvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/4/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884094.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzQvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/5/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884095.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzUvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTUuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/6/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzYvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTYuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/7/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzcvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/8/muurikka-sahkosavustin-1200-w-37884098.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzgvbXV1cmlra2Etc2Foa29zYXZ1c3Rpbi0xMjAwLXctMzc4ODQwOTguanBn
   Muurikka 6845 Barbecue Sähkö grilli (8)
   Muurikka 6845 Barbecue Sähkö grilli
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   186.91, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   186.91, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Landmann 31401 Grilli Puuhiili grilli
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/4/3/landmann-31401-grill-charcoal-barbecue-55651743.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/landmann-31401-barbecue-55906457.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/8/landmann-31401-barbecue-55906458.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/9/landmann-31401-barbecue-55906459.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/0/landmann-31401-barbecue-55906460.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/landmann-31401-barbecue-55906461.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/2/landmann-31401-barbecue-55906462.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/3/landmann-31401-barbecue-55906463.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/4/3/landmann-31401-grill-charcoal-barbecue-55651743.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy80LzMvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtZ3JpbGwtY2hhcmNvYWwtYmFyYmVjdWUtNTU2NTE3NDMuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/landmann-31401-barbecue-55906457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzcvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NTcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/8/landmann-31401-barbecue-55906458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzgvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NTguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/9/landmann-31401-barbecue-55906459.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzkvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NTkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/0/landmann-31401-barbecue-55906460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzAvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NjAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/landmann-31401-barbecue-55906461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzEvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NjEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/2/landmann-31401-barbecue-55906462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzIvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NjIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/3/landmann-31401-barbecue-55906463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzMvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NjMuanBn
   Landmann 31401 Grilli Puuhiili grilli (8)
   Landmann 31401 Grilli Puuhiili grilli
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   214.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   214.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Landmann Miton 3 Grilli Kaasu
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/6/landmann-miton-3-30241016.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/7/landmann-miton-3-30241017.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/8/landmann-miton-3-30241018.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/9/landmann-miton-3-30241019.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/2/0/landmann-miton-3-30241020.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/2/1/landmann-miton-3-30241021.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/2/2/landmann-miton-3-30241022.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/6/landmann-miton-3-30241016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8xLzYvbGFuZG1hbm4tbWl0b24tMy0zMDI0MTAxNi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/7/landmann-miton-3-30241017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8xLzcvbGFuZG1hbm4tbWl0b24tMy0zMDI0MTAxNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/8/landmann-miton-3-30241018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8xLzgvbGFuZG1hbm4tbWl0b24tMy0zMDI0MTAxOC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/9/landmann-miton-3-30241019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8xLzkvbGFuZG1hbm4tbWl0b24tMy0zMDI0MTAxOS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/2/0/landmann-miton-3-30241020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8yLzAvbGFuZG1hbm4tbWl0b24tMy0zMDI0MTAyMC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/2/1/landmann-miton-3-30241021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8yLzEvbGFuZG1hbm4tbWl0b24tMy0zMDI0MTAyMS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/2/2/landmann-miton-3-30241022.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8yLzIvbGFuZG1hbm4tbWl0b24tMy0zMDI0MTAyMi5qcGc=
   Landmann Miton 3 Grilli Kaasu (9)
   Landmann Miton 3 Grilli Kaasu
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   521, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   521, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Weber Master-Touch Grilli Puuhiili
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/4/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-slate-blue-33111154.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/5/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-slate-blue-33111155.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/3/weber-master-touch-57-cm-35614023.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/4/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-slate-blue-33111154.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS81LzQvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLWdicy1zeXN0ZW0tZWRpdGlvbi01Ny1jbS1zbGF0ZS1ibHVlLTMzMTExMTU0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/5/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-slate-blue-33111155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS81LzUvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLWdicy1zeXN0ZW0tZWRpdGlvbi01Ny1jbS1zbGF0ZS1ibHVlLTMzMTExMTU1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/3/weber-master-touch-57-cm-35614023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzMvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLTU3LWNtLTM1NjE0MDIzLmpwZw==
   Weber Master-Touch Grilli Puuhiili (8)
   Weber Master-Touch Grilli Puuhiili
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   332.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   332.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Weber One-Touch Original 57cm Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/6/weber-one-touch-original-57cm-19181166.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/3/0/weber-one-touch-original-57cm-black--20993930.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/6/6/weber-one-touch-original-57cm-19181166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzYvd2ViZXItb25lLXRvdWNoLW9yaWdpbmFsLTU3Y20tMTkxODExNjYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/3/0/weber-one-touch-original-57cm-black--20993930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzAvd2ViZXItb25lLXRvdWNoLW9yaWdpbmFsLTU3Y20tYmxhY2stLTIwOTkzOTMwLmpwZw==
   Weber One-Touch Original 57cm Musta (8)
   Weber One-Touch Original 57cm Musta
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   191.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   191.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • ONECONCEPT Kebab Master Pro Grilli Sähkö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/5/oneconcept-kebab-master-pro-46195195.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/6/oneconcept-kebab-master-pro-46195196.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/7/oneconcept-kebab-master-pro-46195197.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/8/oneconcept-kebab-master-pro-46195198.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/9/oneconcept-kebab-master-pro-46195199.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/5/oneconcept-kebab-master-pro-46195195.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzUvb25lY29uY2VwdC1rZWJhYi1tYXN0ZXItcHJvLTQ2MTk1MTk1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/6/oneconcept-kebab-master-pro-46195196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzYvb25lY29uY2VwdC1rZWJhYi1tYXN0ZXItcHJvLTQ2MTk1MTk2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/7/oneconcept-kebab-master-pro-46195197.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85Lzcvb25lY29uY2VwdC1rZWJhYi1tYXN0ZXItcHJvLTQ2MTk1MTk3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/8/oneconcept-kebab-master-pro-46195198.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85Lzgvb25lY29uY2VwdC1rZWJhYi1tYXN0ZXItcHJvLTQ2MTk1MTk4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/9/9/oneconcept-kebab-master-pro-46195199.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85Lzkvb25lY29uY2VwdC1rZWJhYi1tYXN0ZXItcHJvLTQ2MTk1MTk5LmpwZw==
   ONECONCEPT Kebab Master Pro Grilli Sähkö (8)
   ONECONCEPT Kebab Master Pro Grilli Sähkö
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   110.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   110.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Brabantia 477065 Valkoinen grilli
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/0/brabantia-477065-20442920.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/0/brabantia-477065-20442920.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8yLzAvYnJhYmFudGlhLTQ3NzA2NS0yMDQ0MjkyMC5qcGc=
   Brabantia 477065 Valkoinen grilli (8)
   Brabantia 477065 Valkoinen grilli
   Inessa.fi Inessa.fi
   28.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Inessa.fi Inessa.fi
   28.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • ONECONCEPT Kebap Master Grilli Sähkö
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/1/oneconcept-kebap-master-46174761.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/2/oneconcept-kebap-master-46174762.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/3/oneconcept-kebap-master-46174763.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/4/oneconcept-kebap-master-46174764.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/5/oneconcept-kebap-master-46174765.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/1/oneconcept-kebap-master-46174761.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy82LzEvb25lY29uY2VwdC1rZWJhcC1tYXN0ZXItNDYxNzQ3NjEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/2/oneconcept-kebap-master-46174762.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy82LzIvb25lY29uY2VwdC1rZWJhcC1tYXN0ZXItNDYxNzQ3NjIuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/3/oneconcept-kebap-master-46174763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy82LzMvb25lY29uY2VwdC1rZWJhcC1tYXN0ZXItNDYxNzQ3NjMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/4/oneconcept-kebap-master-46174764.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy82LzQvb25lY29uY2VwdC1rZWJhcC1tYXN0ZXItNDYxNzQ3NjQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/6/5/oneconcept-kebap-master-46174765.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy82LzUvb25lY29uY2VwdC1rZWJhcC1tYXN0ZXItNDYxNzQ3NjUuanBn
   ONECONCEPT Kebap Master Grilli Sähkö (7)
   ONECONCEPT Kebap Master Grilli Sähkö
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   104.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   104.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Point - Kaasugrilli RST
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/0/point--kaasugrilli-rst-31152380.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/0/point--kaasugrilli-rst-31152380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzAvcG9pbnQtLWthYXN1Z3JpbGxpLXJzdC0zMTE1MjM4MC5qcGc=
   Point - Kaasugrilli RST (4)
   Point - Kaasugrilli RST
   Power.fi Power.fi
   259.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Power.fi Power.fi
   259.9, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Landmann 31426 Grilli grilli
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/2/landmann-31426-barbecue-30242622.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/3/landmann-31426-barbecue-30242623.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/4/landmann-31426-barbecue-30242624.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/5/landmann-31426-barbecue-30242625.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/6/landmann-31426-barbecue-30242626.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/2/landmann-31426-barbecue-30242622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzIvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/3/landmann-31426-barbecue-30242623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzMvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/4/landmann-31426-barbecue-30242624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzQvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/5/landmann-31426-barbecue-30242625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzUvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/2/6/landmann-31426-barbecue-30242626.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzYvbGFuZG1hbm4tMzE0MjYtYmFyYmVjdWUtMzAyNDI2MjYuanBn
   Landmann 31426 Grilli grilli (4)
   Landmann 31426 Grilli grilli
   Power.fi Power.fi
   206, ? (offer_sdt_unknown)
   Power.fi Power.fi
   206, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Klarstein Bigfoot hiiligrilli, smoker, BBQ-grilli 55 x 40 cm teräs, musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/klarstein-bigfoot-barbecue-a-charbon-de-bois-fumoir-bbq-55-x-40-cm-acier-noir-55573282.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyOTc2M18wMDAwX3RpdGVsMV9ncmlsbC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/7/9/klarstein-bigfoot-barbecue-a-charbon-de-bois-fumoir-bbq-55-x-40-cm-acier-noir-56605579.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/2/klarstein-bigfoot-barbecue-a-charbon-de-bois-fumoir-bbq-55-x-40-cm-acier-noir-55573282.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyOTc2M18wMDAwX3RpdGVsMV9ncmlsbC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/7/9/klarstein-bigfoot-barbecue-a-charbon-de-bois-fumoir-bbq-55-x-40-cm-acier-noir-56605579.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83Lzkva2xhcnN0ZWluLWJpZ2Zvb3QtYmFyYmVjdWUtYS1jaGFyYm9uLWRlLWJvaXMtZnVtb2lyLWJicS01NS14LTQwLWNtLWFjaWVyLW5vaXItNTY2MDU1NzkuanBn
   Klarstein Bigfoot hiiligrilli, smoker, BBQ-grilli 55 x 40 cm teräs, musta (6)
   Klarstein Bigfoot hiiligrilli, smoker, BBQ-grilli 55 x 40 cm teräs, musta
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   198.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   198.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Severin PG8523 Sähkögrilli
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/4/severin-pg8523-sahkogrilli-26838274.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/7/severin-pg8523-sahkogrilli-31326767.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/3/severin-pg8523-sahkogrilli-34575713.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/4/severin-pg8523-sahkogrilli-26838274.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzQvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMjY4MzgyNzQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/7/severin-pg8523-sahkogrilli-31326767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy82Lzcvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMzEzMjY3NjcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/3/severin-pg8523-sahkogrilli-34575713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8xLzMvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMzQ1NzU3MTMuanBn
   Severin PG8523 Sähkögrilli (4)
   Severin PG8523 Sähkögrilli
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   69.90, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   69.90, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Big Green Egg XLarge
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/1/big-green-egg-xlarge-38479831.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/1/big-green-egg-xlarge-38479831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzEvYmlnLWdyZWVuLWVnZy14bGFyZ2UtMzg0Nzk4MzEuanBn
   Big Green Egg XLarge (5)
   Big Green Egg XLarge
   Grillikauppa.com Grillikauppa.com
   6.789918625678119 (2)
   2090, ? (offer_sdt_unknown)
   Grillikauppa.com Grillikauppa.com
   6.789918625678119 (2)
   2090, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Landmann 12792 Maakaasu grilli
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/5/landmann-12792-20442995.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/9/5/landmann-12792-20442995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS85LzUvbGFuZG1hbm4tMTI3OTItMjA0NDI5OTUuanBn
   Landmann 12792 Maakaasu grilli (5)
   Landmann 12792 Maakaasu grilli
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   581, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   581, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Weber Smokey Joe Premium Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/7/weber-smokey-joe-premium-16704997.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/7/2/weber-smokey-joe-premium-blue--19193072.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/8/weber-smokey-joe-premium-black--21314008.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/weber-smokey-joe-premium-16246461.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/7/weber-smokey-joe-premium-16704997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85Lzcvd2ViZXItc21va2V5LWpvZS1wcmVtaXVtLTE2NzA0OTk3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/7/2/weber-smokey-joe-premium-blue--19193072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC83LzIvd2ViZXItc21va2V5LWpvZS1wcmVtaXVtLWJsdWUtLTE5MTkzMDcyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/0/8/weber-smokey-joe-premium-black--21314008.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8wLzgvd2ViZXItc21va2V5LWpvZS1wcmVtaXVtLWJsYWNrLS0yMTMxNDAwOC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/weber-smokey-joe-premium-16246461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzEvd2ViZXItc21va2V5LWpvZS1wcmVtaXVtLTE2MjQ2NDYxLmpwZw==
   Weber Smokey Joe Premium Musta (5)
   Weber Smokey Joe Premium Musta
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   86.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   86.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Severin PG 9320
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/2/6/severin-pg-9320-14752826.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/5/severin-pg-9320-23858815.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/2/6/severin-pg-9320-14752826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8yLzYvc2V2ZXJpbi1wZy05MzIwLTE0NzUyODI2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/5/severin-pg-9320-23858815.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8xLzUvc2V2ZXJpbi1wZy05MzIwLTIzODU4ODE1LmpwZw==
   Severin PG 9320 (3)
   Severin PG 9320
   Conrad Electronic Conrad Electronic
   38.98, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Conrad Electronic Conrad Electronic
   38.98, 6pv (offer_sdt_6_days)
   2
  • Severin PG 8521
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/4/severin-pg-8521-20844224.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/8/severin-pg-8521-5439118.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/4/severin-pg-8521-20844224.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8yLzQvc2V2ZXJpbi1wZy04NTIxLTIwODQ0MjI0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/8/severin-pg-8521-5439118.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzgvc2V2ZXJpbi1wZy04NTIxLTU0MzkxMTguanBn
   Severin PG 8521 (3)
   Severin PG 8521
   Conrad Electronic Conrad Electronic
   59.98, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Conrad Electronic Conrad Electronic
   59.98, 6pv (offer_sdt_6_days)
   2
  • Weber Master-Touch GBS Grilli Puuhiili
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/8/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-smoke-grey-33111148.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/9/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-smoke-grey-33111149.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/3/2/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-smoke-grey-35614032.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/8/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-smoke-grey-33111148.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS80Lzgvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLWdicy1zeXN0ZW0tZWRpdGlvbi01Ny1jbS1zbW9rZS1ncmV5LTMzMTExMTQ4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/9/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-smoke-grey-33111149.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS80Lzkvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLWdicy1zeXN0ZW0tZWRpdGlvbi01Ny1jbS1zbW9rZS1ncmV5LTMzMTExMTQ5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/3/2/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-smoke-grey-35614032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzIvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLWdicy1zeXN0ZW0tZWRpdGlvbi01Ny1jbS1zbW9rZS1ncmV5LTM1NjE0MDMyLmpwZw==
   Weber Master-Touch GBS Grilli Puuhiili (4)
   Weber Master-Touch GBS Grilli Puuhiili
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   312.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   6.342779063469398 (4)
   312.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
  • Uco GR-1 Grilli Polttopuut grilli
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/2/uco-gr-1-barbecue-30699892.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/3/uco-gr-1-barbecue-30699893.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/4/uco-gr-1-barbecue-30699894.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/2/uco-gr-1-barbecue-30699892.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzIvdWNvLWdyLTEtYmFyYmVjdWUtMzA2OTk4OTIuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/3/uco-gr-1-barbecue-30699893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzMvdWNvLWdyLTEtYmFyYmVjdWUtMzA2OTk4OTMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/9/4/uco-gr-1-barbecue-30699894.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzQvdWNvLWdyLTEtYmFyYmVjdWUtMzA2OTk4OTQuanBn
   Uco GR-1 Grilli Polttopuut grilli (1)
   Uco GR-1 Grilli Polttopuut grilli
   Lamnia Lamnia
   36, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Lamnia Lamnia
   36, 2pv (offer_sdt_2_days)
   4
  2 5
  • Quick filters (quick_questions):
   • Weber DEFAULT
    • weber
   • Landmann DEFAULT
    • landmann
   • Muurikka DEFAULT
    • muurikka
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < € 60 (budget)
   • € 60 - € 140 (price_60_140)
   • € 140 - € 315 (price_140_320)
   • ≥ € 315 (price_320)
  • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
   • Alumiini (alumiini)
   • Antrasiitti (antrasiitti)
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerman väri (kerman_va_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Purppura (purppura)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Minkä mallin valitset? (malli):
   • Barrel (barrel)
   • Kettle (kettle)
   • Kori (kori)
   • Pöydän pinta (po_yda_n_pinta)
   • Ruoanvalmistuspiste (ruoanvalmistuspiste)
   • Tulisija (tulisija)
  • Kuinka tehokasta grilliä tarvitset? (teho):
   • 1100 W (teho_1100.0)
   • 2000 W (teho_2000.0)
   • 2300 W (teho_2300.0)
   • 2400 W (teho_2400.0)
   • 2500 W (teho_2500.0)
   • 3000 W (teho_3000.0)
  • Tarvitsetko grillin termostaatilla? (termostaatti):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Montako grillaustasoa tarvitset? (lautasten_telineiden_ma_a_ra_):
   • 1 (lautasten_telineiden_ma_a_ra__1.0)
   • 8 (lautasten_telineiden_ma_a_ra__8.0)
  • Millä ruoanlaittopinnalla tarvitset grilliä? (ruoanlaitto_pintamateriaali):
   • Robust glass (robust_glass)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Terästä (tera_sta_)
   • valurauta (valurauta)
  • Tarvitsetko kannellisen grillin? (kansi):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä lämmönlähteen valitset? (la_mmo_nla_hde):
   • Kaasu (kaasu)
   • Maakaasu (maakaasu)
   • Polttopuut (polttopuut)
   • Puuhiili (puuhiili)
   • Sähkö (sa_hko_)
  • Minkä yläpinnan tyypin valitset? (yla_pinnan_tyyppi):
   • Grate + Griddle (grate_griddle)
   • Grid (grid)
   • Parila (parila)
   • Ritilä (ritila_)
  • Tarvitsetko savutoimintoa? (savutoiminto):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä kotelon materiaalin valitset? (kotelon_materiaali):
   • Alumiini (alumiini)
   • Keraaminen (keraaminen)
   • Kromattu (kromattu)
   • Lasi (lasi)
   • Metalli (metalli)
   • Muovi (muovi)
   • Posliini (posliini)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Terästä (tera_sta_)
   • valurauta (valurauta)
  • Mitä mallia etsit? (group):
   • Weber One-Touch Original 57cm (weber_one_touch_original_57cm)
   • Weber Smokey Joe Premium (weber_smokey_joe_premium)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi
  vertaa.fi
  Muiden maiden sivustot