x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Grillit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Grillit

  • Yleiset tiedot

   grilliKesällä on kiva viettää enemmän aikaa ulkona. Ulkona syöminen kuuluu myös olennaisesti kesään. Se onnistuu nopeasti ja helposti grillin avulla, jossa kypsennät niin liha-, kala-, kuin kasvisruuatkin. Grilliä kutsutaan myös nimellä barbecue (bbq). Grilliä valitessa ei ole vaihtoehdoista pulaa. Hiiligrilli kuin myös sähkögrilli tarjoavat omat hyvät puolensa. Harkitset grillin hankintaa, mutta kaipaat vinkkejä päätöksen tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • erilaisia grillityyppejä,
   • grillin toiminnot ja lisäosat ja
   • turvallisesti grillaten.

   Ostovinkkejä
   Grilliä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Paistoalueen koko: Mieti millaiselle porukalle on tarkoitus grillata. Tarvitsetko isompaa grilliä jolla valmistat juhlaruokaa usealle vieraalle, vai toivotko löytäväsi pienen grillin, jossa ruoka kypsyy nopeasti ja joka on helppo säilyttää komerossa talven yli.
   2. Sivupoltin: sivupoltin tai sivulevy on kätevä ruoan lämpimänä pitämiseen tai vaikka kahvin keittämiseen grillatessa.
   3. Lämmönjakautuminen: toisissa grilleissä lämmönjakautumista on helpompi säädellä. Mieti siis hankintavaiheessa mitä grilliltä kaipaat. Grilli, jonka lämmönjakautumista on vaikea säätää vaatii tarkempaa vahtimista, jottei osa ruoasta pala osan jäädessä puoliraa’aksi.
   4. Materiaali: Mikäli suunnittelet säilyttäväsi grilliä ulkona vuoden ympäri, niin valitse materiaali, joka kestää kesän kuumuuden ja kosteuden ja talven pakkaset.
   5. Jalusta: Grilin tiedoissa ilmoitetaan kuinka korkea jalusta grillissä on. Usein jalustan tai telineen avulla grillin saa korotettua työtason korkeudelle.

   Erilaisia grillejä
   Grillejä on erilaisia ja jokaisella mallilla on hyvät ja huonot puolensa. Hiiligrillin tai pallogrillin lisäksi on olemassa kaasugrillejä ja sähkögrillejä. Nämä kolme tyyppiä ovat yleisimpiä, mutta markkinoilla on myös grillejä, joissa on keraaminen grillilevy. Alla erilaisten grillien hyvät ja huonot puolet:

   • Hiiligrilli: Hiilellä paistaminen antaa grillatulle ruualle, erityisesti lihalle, sille ominaisen bbq tuoksun.  Mikäli siis haluat säilyttää värin ja maun, jonka hiilloksella paistaminen aiheuttaa, on hiiligrilli oikea valinta. Hiiligrilliiin pitää kuitenkin muodostaa hiillos ennen grillaamista, jossa kuluu jonkin verran aikaa, eikä tasaisen lämmön tuottaminen ole aina ihan yksinkertaista.
   • Sähkögrilli: Mikäli tulen sytyttäminen grilliin ja sytytysnesteiden kanssa pelehtiminen ei innosta, on parempi käyttää sähköllä tai kaasulla toimivaa grilliä. Etuna sähkö- tai kaasugrillissä on se, että ne toimivat aina mikäli sähköä/kaasua on, eikä tarvitse huolehtia siitä onko hiiliä tai tulitikkuja. Sähkögrilliä käyttäessä lämpötilan säätely on yksinkertaista ja tarkkaa.
   • Kaasugrilli: Mikäli haluat täyteläisen maun ruualle, mutta nopeasti, on kaasugrilli oikea valinta. Yhdellä napin painalluksella tulen saa palamaan ja lämpötilan sääteleminen on helppoa. Kaasugrillille on olemassa kaksi sytytys-systeemiä: perinteinen kipinäsytytys ja integroitu sytytysjärjestelmä. Hankkiessa kaasugrilli on kalliimpi kuin hiiligrilli, mutta pidemmällä aikavälillä hintaero tasaantuu, sillä uusia hiiliä ei tarvitse jatkuvasti hankkia. Uusi kaasupullo on silti ostettava silloin tällöin. Niitä on pieniä, suuria tai retkeilymallisia.

   Grillin toiminnot ja lisäosatPallogrilli
   Grillaamisen lisäksi grilleihin on suunniteltu lisätoimintoja, jotta grilliateriasta tai grillijuhlasta voisi nauttia täysin siemauksin. Tärkeimpiä lisätoimintoja ja käteviä lisäosia ovat:

   • Paahtimet
   • Sivupoltin tai sivulevy
   • Taitettava sivutaso
   • Suojahuppu
   • Tuhkalaatikko
   • Grillausvälineet
   • Ritilät ja levyt
   • Kalahalsteri

   Turvallisesti grillaten
   Alla muutama varotoimi, jotka kannattaa ottaa huomioon grillatessa:

   • Varo käyttämästä tekokuitu-vaatteita grillatessa
   • Varmista, että alusta on tasainen
   • Käytä tulen sytyttämisessä vain siihen tarkoitettuja sytytyspaloja, vältä sytytysnesteen ja bensiinin käyttöä
   • Grillissä on kuumuudenkestävät kädensijat, mutta grilliä ei kannata siirtää sen ollessa käytössä
   • Älä päästä lapsia tai kotieläimiä palavan grillin läheisyyteen
   • Säilytä grillin lähellä täyttä vesiämpäriä tai sammutuspeitettä

   Katso helpot ja herkulliset grillausohjeet Umami.fi.

   Vertaile täällä grillejä ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mitä eroa on sähkö- ja kaasugrillillä?
   Sähkögrilli on pienempi ja hieman käytännöllisempi kuin kaasugrilli, vaikka myös pienet retkeilymallit toimivat kaasulla. Kaasugrillin etu on säädettävä termostaatti, jota säätämällä lämpötila asettuu heti haluamallesi tasolle. Sähkögrillissä lämpötilamuutos kestää jonkin aikaa säätämisen jälkeen.

   Teen mielelläni ruokaa isolle porukalle, mikä on siihen tarkoitukseen sopiva grilli?
   Jos grillaat isommalle joukolle, kannattaa miettiä kaasugrillin hankkimista. Niissä on usein isompi grillilevy, ne ovat nopeasti käyttövalmiita ja lämpötila on lähes heti toivotulla tasolla. Mikäli haluat valmistaa paisteja isoista lihapaloista, on tärkeää, että grillissä on kansi. Kannen sulkemalla paisti paistuu joka puolelta, eikä vain alapuolelta missä grillivastukset sijaitsevat.

   Saako grillilevyn aina irti puhdistuksen ajaksi?
   Kyllä, se on aina mahdollista ottaa irti.

   Voinko sytyttää grillin bensiinillä tai muulla helposti syttyvällä?

   Et, sillä se voi olla vaarallista. Sytytä grilli vain siihen tarkoitetuilla sytytyspaloilla tai sytytysnesteellä.

   Haluan grillata retkeillessä, onko olemassa helposti mukana kannettavia malleja?
   Kyllä, on olemassa niin sähkö-, hiili-, ja kaasugrillejäkin, jotka on mahdollista ottaa mukaan. Esimerkkejä ovat Partygrill valmistajalta Campingaz, Tefalin arkkubarbecue ja Go Anywhere Grill Weberiltä.

  • Termien selitykset

   Alla lista grillien teknisistä termeistä selityksineen.

   Lisätarvikkeet
   Näitä ovat esim. grillipihdit, suojahuppu ja lisäosat.

   Rosterin mitat
   Nämä ilmoitetaan senttimetreinä, ja ilmoitettava mitta on rosterin läpimitta.

   Grillilevy
   Ilmaisee jos grillissä on grillilevy, tavallisen rosterin lisäksi. Näitä on yleensä kaasugrilleissä.

   Kuumuuden kestävät kädensijat
   Kuumudenkestävät kädensijat ovat hyödylliset jos haluaa pitää grillistä kiinni kun grillaa. Ei ole tarkoitus että niiden avulla siirretään palavaa grilliä.

   Keittopinta-ala
   Tämä ilmoitetaan neliömetreissä.

   Malli
   Ennekuin hankit grillin, on hyvä päättää haluatko mieluummin perinteisen hiiligrillin, vai hieman nykyaikaisemman mallin. Hiiligrillien lisäksi markkinoilla on sähkö-ja kaasugrillejä.

   Ala-osa
   Tämä kertoo että onko grillissä ala-osa, jotta grilli on työskentely-korkeudella. Tämän osan ansiosta voit seistä suorassa kun grillaat.

   Sytytystapa
   On olemassa kaksi eri kaasugrillin sytytintapaa. Toinen on turvallinen Sure light, joka on kaasugrillissä aina mukana. Toinen taas kipinä sytytin.

   Säädeltävä termostaatti
   Tämä ilmaisee jos kaasu- tai sähkögrillissä on termostaatti jolla voi säädellä lämpötilaa.

   Kuumennus
   Grillissä voi joko kuumentaa heti tai hieman myöhemmin.
   Heti kuumennettava on perinteinen grillausmuotio, jolloin ruoka valmistetaan rosterilla tai grillilevyllä suoraan. Tämä sopii ohuelle lihalle jotka valmistuvat nopeasti.. Grillin kansi pidetään auki, jolloin kosteus pysyy grillin sisällä.
   Mikäli vamistat ruokaa aukinaisella kannella, on lämmönkulku on hitaampaa. Grilli muistuttaa tällöin uunia, ja sopii isompien palojen kypsennykseen, joita täytyy käännellä aika ajoin.

   Teho
   Sähkögrillin teho ilmoitetaan wateissa.

   Siirrettävä tuhkalautanen
   Mikäli astia, johon tuhka kerääntyy, voidaan poistaa, se helpottaa hiilijämien ja tuhkan poistamista grillistä.

   Vesisäiliö
   Savustavassa grillissä on usein mukana vesisäiliö haihtumisen takia. Myös tavallisissa grilleissä saattaa olla sellainen savun- ja värinmuodostuksen takia.

   Sivupoltin
   Sivupoltin on ylimääräinen poltin, joka on yleensä kaasugrillissä päädyn molemmin puolin. Tämä ei yleensä kuumene yhtä paljon kuin pääpoltin.

    
    
   • Diilit Diilit
   • Mustang Mustang
   • Sähkö Sähkö
   • Kaasu Kaasu
   • Muurikka Muurikka
   • Weber Weber grillit
   • Landmann Landmann
   • Severin Severin
   • Pallogrilli Vertaa kaikki pallogrillit
   • Kamado Kamado grillit
  0 - 24
  • Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152459721.jpg
   Klarstein Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta Kolumbuksen kananmuna! Kamado on keraaminen grilli-ihme Yhdysvalloista. Japanilaisen paistoastian inspiroima kamado-grilli on ihastuttanut maailman grillimestareita 60-luvulta asti ja valloittaa lämmöllään puutarhat ja sydämet. Klarstein Princesize kamado-grilli tuo nyt keramiikkagrillin edut ja salat myös sinun kotiisi. Kun olet kerran kokeillut tätä grilliä, et halua luopua siitä enää koskaan! Kamadon salaisuus on sen keraaminen kupu, joka jättää muut grillit varjoonsa. 2 cm:n paksuinen ker... (425)
   Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta
   • 04260435911784
   1
   good_buy
   most_sold
   343.99 EUR
  • George Foreman pöytägrilli 2246056
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146479244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88634841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88634837.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88634842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88634845.jpg
   George Foreman George Foreman pöytägrilli 2246056 pöytägrilli 2246056 pöytägrilli 2246056 Ulkoilmagrilli, sähköinen, 1500 cm2, kiinteä lämpömittari (76)
   George Foreman pöytägrilli 2246056
   • 04008496877812
   • 6129765
   • GF2246056
   3
   good_buy
   97.65 EUR
  • Weber Spirit II E-310 kaasugrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142154750.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151212973.jpg
   Weber Weber Spirit II E-310 kaasugrilli Spirit II E-310 kaasugrilli Spirit II E-310 kaasugrilli Weber Spirit II E-310 -kaasugrillissä on 3 kaasupoltinta, valurautaritilät sekä iGrill 3 -yhteensopivuus, jonka avulla voit tarkkailla lihan lämpötilaa sovelluksen kautta. (155)
   Weber Spirit II E-310 kaasugrilli
   • 00077924076664
   1
   good_buy
   563.90 EUR
  • Lucifer Roaster-4 -kaasugrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150475747.jpg
   Lucifer Lucifer Roaster-4 -kaasugrilli Roaster-4 -kaasugrilli Roaster-4 -kaasugrilli (147)
   Lucifer Roaster-4 -kaasugrilli
   • 06416273056370
   1
   good_buy
   538.95 EUR
  • Severin KG 2394 kosketusgrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144581701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127908112.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88594602.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135052125.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146664869.jpg
   Severin Severin KG 2394 kosketusgrilli KG 2394 kosketusgrilli KG 2394 kosketusgrilli Pöytägrilli Harmaa-Metallinen, 23x14 CM, 800W tuotemerkiltä Severin (92)
   Severin KG 2394 kosketusgrilli
   • 04008146024405
   • KG 2394
   2
   good_buy
   45.94 EUR
  • Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109144198.jpg
   Klarstein Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen Kolumbuksen kananmuna! Kamado on keraaminen grilli-ihme Yhdysvalloista. Japanilaisen paistoastian inspiroima kamado-grilli on ihastuttanut maailman grillimestareita 60-luvulta asti ja valloittaa lämmöllään puutarhat ja sydämet. Klarstein Princesize kamado-grilli tuo nyt keramiikkagrillin edut ja salat myös sinun kotiisi. Kun olet kerran kokeillut tätä grilliä, et halua luopua siitä enää koskaan! Kamadon salaisuus on sen keraaminen kupu, joka jättää muut grillit varjoonsa. 2 cm:n paksuinen ker... (123)
   Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen
   • 04260435911791
   1
   good_buy
   343.99 EUR
  • Weber Q 1400 sähkögrilli 52020053
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151708570.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721878.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721886.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721879.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721882.jpg
   Weber Weber Q 1400 sähkögrilli 52020053 Q 1400 sähkögrilli 52020053 Q 1400 sähkögrilli 52020053 Nauti grillaamisesta vaikkapa parvekkeellasi. Weber Q 1400 -sähkögrilli on kaikkea, mitä hyvältä grilliltä odotat. (118)
   Weber Q 1400 sähkögrilli 52020053
   • 00779240258150
   • 00077924025815
   • 00077924024160
   • 776064
   • 522807
   • 52020079
   • 52020053
   1
   good_buy
   303.90 EUR
  • Severin Sähkögrilli kannella ja lämpömittarilla
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136131986.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127909192.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140958067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111406831.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136131984.jpg
   Severin Severin Sähkögrilli kannella ja lämpömittarilla Sähkögrilli kannella ja lämpömittarilla Sähkögrilli kannella ja lämpömittarilla Sähkögrilli kannella ja lämpömittarilla tuotemerkiltä Severin (78)
   Severin Sähkögrilli kannella ja lämpömittarilla
   • 04008146027604
   • PG 8541
   2
   good_buy
   114.99 EUR
  • Klarstein Showmaster - pöytägrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479939.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479942.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479938.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479941.jpg
   Klarstein Klarstein Showmaster - pöytägrilli Showmaster - pöytägrilli Showmaster - pöytägrilli Klarstein Showmaster on huipputehokas pöytägrilli , jonka ympärille perheen nälkäiset jäsenet voivat kerääntyä nauttimaan herkullisista grilliruoista. Vakuuttavan 1500 watin ja lasikannen ansiosta lämpötila nousee jopa 250 °C:een, mikä tarjoaa parhaat edellytykset mehevien pihvien, Välimeren merenelävien ja rapeita grillikasvisten valmistukseen. Grillitaso on jaettu kahteen osaan. Oikea puoli on tasainen ja sopii täydellisesti kasvisten, sienien sekä merenelävien valmistukseen, koska grillatt... (76)
   Klarstein Showmaster - pöytägrilli
   • 04260395863352
   2
   good_buy
   76.99 EUR
  • Weber Genesis II E310 kaasugrilli 61010169 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217731.jpg
   Weber Weber Genesis II E310 kaasugrilli 61010169 (musta) Genesis II E310 kaasugrilli 61010169 (musta) Genesis II E310 kaasugrilli 61010169 (musta) Tehokas Weber Genesis II E310 -kaasugrilli tekee kesän grillijuhlista entistäkin herkullisemmat. (108)
   Weber Genesis II E310 kaasugrilli 61010169 (musta)
   • 00077924084560
   1
   good_buy
   877.90 EUR
  • Big Green Egg Hiiligrilli Big Green Egg XXL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137552438.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95167507.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102322837.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116660689.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71600721.jpg
   Big Green Egg Big Green Egg Hiiligrilli Big Green Egg XXL Hiiligrilli Big Green Egg XXL Hiiligrilli Big Green Egg XXL (105)
   Big Green Egg Hiiligrilli Big Green Egg XXL
   • 00665719114402
   • 00665719120939
   • 0665719114402
   • BGE-AXXLHD1
   1
   good_buy
   3595.90 EUR
  • Kamado Nordgarden Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 21"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151875347.jpg
   Kamado Nordgarden Kamado Nordgarden Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 21" Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 21" Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 21" (101)
   Kamado Nordgarden Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 21"
   1
   good_buy
   deal
   519.90 EUR
  • Klarstein Dampflok savustin grilli 3 mm terästä musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152459928.jpg
   Klarstein Klarstein Dampflok savustin grilli 3 mm terästä musta Dampflok savustin grilli 3 mm terästä musta Dampflok savustin grilli 3 mm terästä musta hauskan näköinen design: voimakas savustusgrilli villin lännen höyryveturin lookissa, lähes puhkeamaton 3 mm paksun teräspellin ansiosta, säänkestävä musta jauhemaalaus kestää koviakin lämpötiloja jopa 380 °C:eeseen asti, kaksi grillaustilaa/-tasoa grillaukseen, savustukseen tai hitaaseen kypsennykseen, integroitu lämpömittari päägrillin kannessa lämpötilan helppoon tarkkailuun (52)
   Klarstein Dampflok savustin grilli 3 mm terästä musta
   • 04260457488615
   2
   good_buy
   882.99 EUR
  • Big Green Egg Large, keraaminen hiiligrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151708207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721865.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721866.jpg
   Big Green Egg Big Green Egg Large, keraaminen hiiligrilli Large, keraaminen hiiligrilli Large, keraaminen hiiligrilli (78)
   Big Green Egg Large, keraaminen hiiligrilli
   • 00665719000019
   • 00665719117632
   • SSTBGEALHD
   • BIGGEGGL
   • ALHD-LARGE
   • BGE-ALHD
   • BGE-117632
   1
   good_buy
   1495.90 EUR
  • Klarstein Queensize -kamado-grilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137810397.jpg
   Klarstein Klarstein Queensize -kamado-grilli Queensize -kamado-grilli Queensize -kamado-grilli tyylikästä grillausta: kamado-grilli grillaukseen perheen, ystävien tai tuttavien kanssa, grilliritilä ruostumattomasta teräksestä: 34,5 cm:n halkaisijalla riittävästi tilaa kaikenlaisille elintarvikkeille, laadukasta keramiikkaa: Hybrid Ceramics säilyttää lämmön pitkään ja luovuttaa sitä tasaisesti, paljon mahdollisuuksia: ihanteellinen grillaukseen, hitaaseen kypsentämiseen, savustamiseen tai lihan, kalan ja vihannesten paistamiseen, omaperäiset toiminnot: lämpömittari 450 °C:een asti, sivu... (49)
   Klarstein Queensize -kamado-grilli
   • 04060656151903
   2
   good_buy
   618.99 EUR
  • HECHT BBQ hiiligrilli ja savustin Hecht Sentinel Max
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143012053.jpg
   HECHT HECHT BBQ hiiligrilli ja savustin Hecht Sentinel Max BBQ hiiligrilli ja savustin Hecht Sentinel Max BBQ hiiligrilli ja savustin Hecht Sentinel Max (72)
   HECHT BBQ hiiligrilli ja savustin Hecht Sentinel Max
   • 08594061747094
   1
   good_buy
   468.95 EUR
  • Mustang Double Hybridi grilli Fargo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152468103.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142990053.jpg
   Mustang Mustang Double Hybridi grilli Fargo Double Hybridi grilli Fargo Double Hybridi grilli Fargo (65)
   Mustang Double Hybridi grilli Fargo
   • 06410413005273
   1
   good_buy
   468.95 EUR
  • Weber Spirit II E-210 kaasugrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217772.jpg
   Weber Weber Spirit II E-210 kaasugrilli Spirit II E-210 kaasugrilli Spirit II E-210 kaasugrilli Weber Spirit II E-210 -kaasugrillissä on 2 kaasupoltinta, GS4-grillausjärjestelmä sekä iGrill 3 yhteensopivuus, jonka avulla voit tarkkailla lihan lämpötilaa sovelluksen kautta. (64)
   Weber Spirit II E-210 kaasugrilli
   • 00077924076657
   1
   good_buy
   482.90 EUR
  • Klarstein Beef Brisket -savustusgrilli lämpömittari renkaat suojus musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152460786.jpg
   Klarstein Klarstein Beef Brisket -savustusgrilli lämpömittari renkaat suojus musta Beef Brisket -savustusgrilli lämpömittari renkaat suojus musta Beef Brisket -savustusgrilli lämpömittari renkaat suojus musta Mahtava grillauselämys: Klarstein Beef Brisket -savustusgrillillä voit nauttia aidon kotigrillauksen herkullisista eduista. Halusitpa sitten grillata, savustaa tai jopa molempia yhtäaikaisesti, Beef Brisket jättää päätöksen sinulle. Grillillä voi normaalin ritilägrillauksen lisäksi myös paistaa, savustaa tai kypsyttää hitaasti jopa tuntien ajan. Tätä varten Beef Brisket -grillissä on kaksi erillistä grillikammaria. Pienessä kammarissa voit sytyttää puut, joiden savu siirtyy liitosputken kautt... (41)
   Klarstein Beef Brisket -savustusgrilli lämpömittari renkaat suojus musta
   • 04060656152962
   2
   good_buy
   275.99 EUR
  • Landmann TENNESSEE 200 SAVUGRILLI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101288776.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105519294.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105519291.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105519290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105519293.jpg
   Landmann Landmann TENNESSEE 200 SAVUGRILLI TENNESSEE 200 SAVUGRILLI TENNESSEE 200 SAVUGRILLI Helppokäyttöinen barbecue-savugrilli on erinomainen vaihtoehto silloin kun haluat suurella grillausalalla varustetun grillin joka sopii myös barbecue-grillaukseen. (40)
   Landmann TENNESSEE 200 SAVUGRILLI
   • 04000810114023
   • LDM-11402
   2
   good_buy
   206.89 EUR
  • Jamie Oliver Home 3+1 kaasugrilli 440657 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217735.jpg
   Jamie Oliver Jamie Oliver Home 3+1 kaasugrilli 440657 (musta) Home 3+1 kaasugrilli 440657 (musta) Home 3+1 kaasugrilli 440657 (musta) Jamie Oliver kaasugrilli tarjoaa useita hyödyllisiä toimintoja. Grillaa ammattilaisten tavoin ja yllätä vieraasi! (57)
   Jamie Oliver Home 3+1 kaasugrilli 440657 (musta)
   • 08718033147846
   1
   462.90 EUR
  • Flying Culinary Circus FCC BBQ Power Grill sähkögrilli FCCEG201900
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141924965.jpg
   Flying Culinary Circus Flying Culinary Circus FCC BBQ Power Grill sähkögrilli FCCEG201900 FCC BBQ Power Grill sähkögrilli FCCEG201900 FCC BBQ Power Grill sähkögrilli FCCEG201900 Nauti ympäristöystävällisestä grillaamisesta monipuolisen Flying Culinary Circus BBQ Power Grill -sähkögrillin avulla. Siinä on reilusti grillaustilaa, 1750 W teho, säädettävä lämpötila sekä kansi. Sitä voidaan käyttää lisäksi pöytägrillinä. (56)
   Flying Culinary Circus FCC BBQ Power Grill sähkögrilli FCCEG201900
   • 07071189228151
   1
   253.90 EUR
  • Big Green Egg grilli Medium BIGGEGGM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151708205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84506415.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150519268.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116239574.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116661333.jpg
   Big Green Egg Big Green Egg grilli Medium BIGGEGGM grilli Medium BIGGEGGM grilli Medium BIGGEGGM (52)
   Big Green Egg grilli Medium BIGGEGGM
   • 00665719117625
   • 00665719000026
   • SSTBGEAMHD
   • BGE-117625
   • BIGGEGGM
   • BGE-AMHD
   1
   1196.90 EUR
  • Kamado Nordgarden Keraaminen grilli Kamado Nordgarden 13"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143279840.jpg
   Kamado Nordgarden Kamado Nordgarden Keraaminen grilli Kamado Nordgarden 13" Keraaminen grilli Kamado Nordgarden 13" Keraaminen grilli Kamado Nordgarden 13" (52)
   Kamado Nordgarden Keraaminen grilli Kamado Nordgarden 13"
   1
   316.94 EUR
  2 16
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Mustang DEFAULT
    • mustang
   • Sähkö DEFAULT
    • sa_hko_
   • Kaasu DEFAULT
    • kaasu
   • Muurikka DEFAULT
    • muurikka
   • Weber DEFAULT
    • weber
   • Landmann DEFAULT
    • landmann
   • Severin DEFAULT
    • severin
   • Pallogrilli DEFAULT
    • pallogrilli
   • Kamado DEFAULT
    • kamado_grilli
  • Merkki (brand):
  • Grillityyppi (la_mmo_nla_hde):
   • Kaasu (kaasu)
   • Sähkö (sa_hko_)
   • Hiili (hiili)
   • Puu (puu)
  • Grillin malli (grillin_tyyppi):
   • Kesäkeittiö (kesa_keittio_)
   • Pallogrilli (pallogrilli)
   • Kamado-grilli Kamado grilli (kamado_grilli)
   • Pihagrilli (pihagrilli)
   • Savustin (savustin)
   • Pöytägrilli (po_yta_grilli)
   • Tulisija (tulisija)
  • Savustus (savutoiminto):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Grillin toiminnot (grillin_toiminnot):
   • Kannettava (kannettava)
   • Kansi (kansi)
   • Lämpömittari (la_mpo_mittari)
   • Lämpötaso (la_mpo_taso)
   • Pyörillä (pyo_rilla_)
   • Sivupoltin (sivupoltin)
   • Taitettava (taitettava)
   • Termostaatti (termostaatti)
   • Työtaso (tyo_taso)
  • Grillaustason materiaali (ruoanlaitto_pintamateriaali):
   • Alumiini (alumiini)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Teräs (tera_s)
   • Valurauta (valurauta)
  • Korkeus (korkeus):
   • < 25 cm (korkeus_25)
   • 25 cm - 80 cm (korkeus_25_80)
   • 80 cm - 115 cm (korkeus_80_120)
   • ≥ 115 cm (korkeus_120)
  • Paino (g) (paino_g):
   • < 1750 g (paino_g_1800)
   • 1750 g - 3915 g (paino_g_1800_3900)
   • 3915 g - 12675 g (paino_g_3900_13000)
   • ≥ 12675 g (paino_g_13000)
  • Leveys (leveys):
   • < 45 cm (leveys_45)
   • 45 cm - 60 cm (leveys_45_60)
   • 60 cm - 125 cm (leveys_60_130)
   • ≥ 125 cm (leveys_130)
  • Malli (group):
   • Barbecook Loewy (barbecook_loewy)
   • Barbecook Siesta (barbecook_siesta)
   • Big Green Egg 2XL (big_green_egg_2xl)
   • Big Green Egg Large (big_green_egg_large)
   • Big Green Egg Medium (big_green_egg_medium)
   • Big Green Egg Mini (big_green_egg_mini)
   • Big Green Egg MiniMax (big_green_egg_minimax)
   • Big Green Egg Small (big_green_egg_small)
   • Domo Grill (domo_grill)
   • Landmann Kepler (landmann_kepler)
   • Landmann Piccolino (landmann_piccolino)
   • Landmann Rexon (landmann_rexon)
   • Landmann Triton (landmann_triton)
   • LotusGrill Gardengrill XXL (lotusgrill_gardengrill_xxl)
   • LotusGrill XL (lotusgrill_xl)
   • Mustang City (mustang_city)
   • Mustang Gourmet (mustang_gourmet)
   • Mustang Neo (mustang_neo)
   • Mustang Pallogrilli (mustang_pallogrilli)
   • Mustang Pro (mustang_pro)
   • Mustang Torres (mustang_torres)
   • OUTDOORCHEF City 420 (outdoorchef_city_420)
   • Vohvelirauta (vohvelirauta)
   • Weber Genesis II (weber_genesis_ii)
   • Weber Master-Touch (weber_master_touch)
   • Weber One-Touch (weber_one_touch)
   • Weber Original Kettle (weber_original_kettle)
   • Weber Pulse 1000 (weber_pulse_1000)
   • Weber Pulse 2000 (weber_pulse_2000)
   • Weber Q1000 (weber_q1000)
   • Weber Q1400 (weber_q1400)
   • Weber Q3000 (weber_q3000)
   • Weber Smokey Mountain (weber_smokey_mountain)
   • Weber Spirit II (weber_spirit_ii)
  • Poltinten määrä (poltinten_ma_a_ra_):
   • 0 (poltinten_ma_a_ra__0.0)
   • 1 (poltinten_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (poltinten_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (poltinten_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (poltinten_ma_a_ra__4.0)
   • 6 (poltinten_ma_a_ra__6.0)
  • Grillaustason tyyppi (yla_pinnan_tyyppi):
   • Parila (parila)
   • Ritilä (ritila_)
   • Ritilä/Parila (ritila_parila)
  • Pyörät (pyo_rilla_):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Grillin teho (grillin_teho):
   • < 5 W (grillin_teho_5)
   • 5 W - 2050 W (grillin_teho_5_2100)
   • ≥ 2050 W (grillin_teho_2100)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi