x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Grillit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Grillit

  • Yleiset tiedot

   grilliKesällä on kiva viettää enemmän aikaa ulkona. Ulkona syöminen kuuluu myös olennaisesti kesään. Se onnistuu nopeasti ja helposti grillin avulla, jossa kypsennät niin liha-, kala-, kuin kasvisruuatkin. Grilliä kutsutaan myös nimellä barbecue (bbq). Grilliä valitessa ei ole vaihtoehdoista pulaa. Hiiligrilli kuin myös sähkögrilli tarjoavat omat hyvät puolensa. Harkitset grillin hankintaa, mutta kaipaat vinkkejä päätöksen tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • erilaisia grillityyppejä,
   • grillin toiminnot ja lisäosat ja
   • turvallisesti grillaten.

   Ostovinkkejä
   Grilliä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Paistoalueen koko: Mieti millaiselle porukalle on tarkoitus grillata. Tarvitsetko isompaa grilliä jolla valmistat juhlaruokaa usealle vieraalle, vai toivotko löytäväsi pienen grillin, jossa ruoka kypsyy nopeasti ja joka on helppo säilyttää komerossa talven yli.
   2. Sivupoltin: sivupoltin tai sivulevy on kätevä ruoan lämpimänä pitämiseen tai vaikka kahvin keittämiseen grillatessa.
   3. Lämmönjakautuminen: toisissa grilleissä lämmönjakautumista on helpompi säädellä. Mieti siis hankintavaiheessa mitä grilliltä kaipaat. Grilli, jonka lämmönjakautumista on vaikea säätää vaatii tarkempaa vahtimista, jottei osa ruoasta pala osan jäädessä puoliraa’aksi.
   4. Materiaali: Mikäli suunnittelet säilyttäväsi grilliä ulkona vuoden ympäri, niin valitse materiaali, joka kestää kesän kuumuuden ja kosteuden ja talven pakkaset.
   5. Jalusta: Grilin tiedoissa ilmoitetaan kuinka korkea jalusta grillissä on. Usein jalustan tai telineen avulla grillin saa korotettua työtason korkeudelle.

   Erilaisia grillejä
   Grillejä on erilaisia ja jokaisella mallilla on hyvät ja huonot puolensa. Hiiligrillin tai pallogrillin lisäksi on olemassa kaasugrillejä ja sähkögrillejä. Nämä kolme tyyppiä ovat yleisimpiä, mutta markkinoilla on myös grillejä, joissa on keraaminen grillilevy. Alla erilaisten grillien hyvät ja huonot puolet:

   • Hiiligrilli: Hiilellä paistaminen antaa grillatulle ruualle, erityisesti lihalle, sille ominaisen bbq tuoksun.  Mikäli siis haluat säilyttää värin ja maun, jonka hiilloksella paistaminen aiheuttaa, on hiiligrilli oikea valinta. Hiiligrilliiin pitää kuitenkin muodostaa hiillos ennen grillaamista, jossa kuluu jonkin verran aikaa, eikä tasaisen lämmön tuottaminen ole aina ihan yksinkertaista.
   • Sähkögrilli: Mikäli tulen sytyttäminen grilliin ja sytytysnesteiden kanssa pelehtiminen ei innosta, on parempi käyttää sähköllä tai kaasulla toimivaa grilliä. Etuna sähkö- tai kaasugrillissä on se, että ne toimivat aina mikäli sähköä/kaasua on, eikä tarvitse huolehtia siitä onko hiiliä tai tulitikkuja. Sähkögrilliä käyttäessä lämpötilan säätely on yksinkertaista ja tarkkaa.
   • Kaasugrilli: Mikäli haluat täyteläisen maun ruualle, mutta nopeasti, on kaasugrilli oikea valinta. Yhdellä napin painalluksella tulen saa palamaan ja lämpötilan sääteleminen on helppoa. Kaasugrillille on olemassa kaksi sytytys-systeemiä: perinteinen kipinäsytytys ja integroitu sytytysjärjestelmä. Hankkiessa kaasugrilli on kalliimpi kuin hiiligrilli, mutta pidemmällä aikavälillä hintaero tasaantuu, sillä uusia hiiliä ei tarvitse jatkuvasti hankkia. Uusi kaasupullo on silti ostettava silloin tällöin. Niitä on pieniä, suuria tai retkeilymallisia.

   Grillin toiminnot ja lisäosatPallogrilli
   Grillaamisen lisäksi grilleihin on suunniteltu lisätoimintoja, jotta grilliateriasta tai grillijuhlasta voisi nauttia täysin siemauksin. Tärkeimpiä lisätoimintoja ja käteviä lisäosia ovat:

   • Paahtimet
   • Sivupoltin tai sivulevy
   • Taitettava sivutaso
   • Suojahuppu
   • Tuhkalaatikko
   • Grillausvälineet
   • Ritilät ja levyt
   • Kalahalsteri

   Turvallisesti grillaten
   Alla muutama varotoimi, jotka kannattaa ottaa huomioon grillatessa:

   • Varo käyttämästä tekokuitu-vaatteita grillatessa
   • Varmista, että alusta on tasainen
   • Käytä tulen sytyttämisessä vain siihen tarkoitettuja sytytyspaloja, vältä sytytysnesteen ja bensiinin käyttöä
   • Grillissä on kuumuudenkestävät kädensijat, mutta grilliä ei kannata siirtää sen ollessa käytössä
   • Älä päästä lapsia tai kotieläimiä palavan grillin läheisyyteen
   • Säilytä grillin lähellä täyttä vesiämpäriä tai sammutuspeitettä

   Katso helpot ja herkulliset grillausohjeet Umami.fi.

   Vertaile täällä grillejä ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mitä eroa on sähkö- ja kaasugrillillä?
   Sähkögrilli on pienempi ja hieman käytännöllisempi kuin kaasugrilli, vaikka myös pienet retkeilymallit toimivat kaasulla. Kaasugrillin etu on säädettävä termostaatti, jota säätämällä lämpötila asettuu heti haluamallesi tasolle. Sähkögrillissä lämpötilamuutos kestää jonkin aikaa säätämisen jälkeen.

   Teen mielelläni ruokaa isolle porukalle, mikä on siihen tarkoitukseen sopiva grilli?
   Jos grillaat isommalle joukolle, kannattaa miettiä kaasugrillin hankkimista. Niissä on usein isompi grillilevy, ne ovat nopeasti käyttövalmiita ja lämpötila on lähes heti toivotulla tasolla. Mikäli haluat valmistaa paisteja isoista lihapaloista, on tärkeää, että grillissä on kansi. Kannen sulkemalla paisti paistuu joka puolelta, eikä vain alapuolelta missä grillivastukset sijaitsevat.

   Saako grillilevyn aina irti puhdistuksen ajaksi?
   Kyllä, se on aina mahdollista ottaa irti.

   Voinko sytyttää grillin bensiinillä tai muulla helposti syttyvällä?

   Et, sillä se voi olla vaarallista. Sytytä grilli vain siihen tarkoitetuilla sytytyspaloilla tai sytytysnesteellä.

   Haluan grillata retkeillessä, onko olemassa helposti mukana kannettavia malleja?
   Kyllä, on olemassa niin sähkö-, hiili-, ja kaasugrillejäkin, jotka on mahdollista ottaa mukaan. Esimerkkejä ovat Partygrill valmistajalta Campingaz, Tefalin arkkubarbecue ja Go Anywhere Grill Weberiltä.

  • Termien selitykset

   Alla lista grillien teknisistä termeistä selityksineen.

   Lisätarvikkeet
   Näitä ovat esim. grillipihdit, suojahuppu ja lisäosat.

   Rosterin mitat
   Nämä ilmoitetaan senttimetreinä, ja ilmoitettava mitta on rosterin läpimitta.

   Grillilevy
   Ilmaisee jos grillissä on grillilevy, tavallisen rosterin lisäksi. Näitä on yleensä kaasugrilleissä.

   Kuumuuden kestävät kädensijat
   Kuumudenkestävät kädensijat ovat hyödylliset jos haluaa pitää grillistä kiinni kun grillaa. Ei ole tarkoitus että niiden avulla siirretään palavaa grilliä.

   Keittopinta-ala
   Tämä ilmoitetaan neliömetreissä.

   Malli
   Ennekuin hankit grillin, on hyvä päättää haluatko mieluummin perinteisen hiiligrillin, vai hieman nykyaikaisemman mallin. Hiiligrillien lisäksi markkinoilla on sähkö-ja kaasugrillejä.

   Ala-osa
   Tämä kertoo että onko grillissä ala-osa, jotta grilli on työskentely-korkeudella. Tämän osan ansiosta voit seistä suorassa kun grillaat.

   Sytytystapa
   On olemassa kaksi eri kaasugrillin sytytintapaa. Toinen on turvallinen Sure light, joka on kaasugrillissä aina mukana. Toinen taas kipinä sytytin.

   Säädeltävä termostaatti
   Tämä ilmaisee jos kaasu- tai sähkögrillissä on termostaatti jolla voi säädellä lämpötilaa.

   Kuumennus
   Grillissä voi joko kuumentaa heti tai hieman myöhemmin.
   Heti kuumennettava on perinteinen grillausmuotio, jolloin ruoka valmistetaan rosterilla tai grillilevyllä suoraan. Tämä sopii ohuelle lihalle jotka valmistuvat nopeasti.. Grillin kansi pidetään auki, jolloin kosteus pysyy grillin sisällä.
   Mikäli vamistat ruokaa aukinaisella kannella, on lämmönkulku on hitaampaa. Grilli muistuttaa tällöin uunia, ja sopii isompien palojen kypsennykseen, joita täytyy käännellä aika ajoin.

   Teho
   Sähkögrillin teho ilmoitetaan wateissa.

   Siirrettävä tuhkalautanen
   Mikäli astia, johon tuhka kerääntyy, voidaan poistaa, se helpottaa hiilijämien ja tuhkan poistamista grillistä.

   Vesisäiliö
   Savustavassa grillissä on usein mukana vesisäiliö haihtumisen takia. Myös tavallisissa grilleissä saattaa olla sellainen savun- ja värinmuodostuksen takia.

   Sivupoltin
   Sivupoltin on ylimääräinen poltin, joka on yleensä kaasugrillissä päädyn molemmin puolin. Tämä ei yleensä kuumene yhtä paljon kuin pääpoltin.

    
    
   • Diilit Diilit
   • Mustang Mustang
   • Sähkö Sähkö
   • Kaasu Kaasu
   • Muurikka Muurikka
   • Weber Weber grillit
   • Landmann Landmann
   • Severin Severin
   • Pallogrilli Vertaa kaikki pallogrillit
   • Kamado Kamado grillit
  0 - 24
  • Klarstein Flintstone Steel savustusuuni 1600 W integroitu termostaatti ruostumatonta terästä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144734701.jpg
   Klarstein Klarstein Flintstone Steel savustusuuni 1600 W integroitu termostaatti ruostumatonta terästä Flintstone Steel savustusuuni 1600 W integroitu termostaatti ruostumatonta terästä Flintstone Steel savustusuuni 1600 W integroitu termostaatti ruostumatonta terästä monipuolinen: sähköinen savustusuuni kalan, lihan, makkaran, tofun tai vihannesten maukkaaseen savustamiseen, tehokas: 1600 watin vastuksen ansiosta, Hybrid Smoke -järjestelmä: lämmin- ja kylmäsavustusta erilaisille elintarvikkeille joustavan lämpötilansäätelyn ansiosta, turvallinen & kestävä: kaksiseinäisen teräsoven ansiosta, asteentarkkaa säätelyä: säädettävä termostaatti ja integroitu lämpömittari jopa 300 °C:lle lämpötilan vahtimista varten, parhaiten suljettu: käytännöllinen magneettilu... (31)
   Klarstein Flintstone Steel savustusuuni 1600 W integroitu termostaatti ruostumatonta terästä
   • 04060656151859
   2
   good_buy
   most_sold
   263.99 EUR
  • Klarstein Pizzaiolo Perfetto pizzauuni 30,5 x 30,5cm aitokivi 1,2mm teräs siirrettävä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144733983.jpg
   Klarstein Klarstein Pizzaiolo Perfetto pizzauuni 30,5 x 30,5cm aitokivi 1,2mm teräs siirrettävä Pizzaiolo Perfetto pizzauuni 30,5 x 30,5cm aitokivi 1,2mm teräs siirrettävä Pizzaiolo Perfetto pizzauuni 30,5 x 30,5cm aitokivi 1,2mm teräs siirrettävä Nyt se on rapeaa pohjaa! Klarstein Pizzaiolo Perfetto - pizzauunin kanssa la dolce vita palaa puutarhaan tai terassille. Maukasta pizzaakivellä paistettuna tai rapeaa puu-uunileipää, Klarstein Pizzaiolo Perfetto - grilliuunilla voit tehdä italialaisia erikoisuuksia ja rustiikkeja leipäkokemuksia! Puulla tai hiilellä herkut paistuvat joko 30,5 x 30,5 cm:n suuruisella lamellikivellä tai suoraan 2-osaisella, 50 x 35 cm:n ruostumattomalla teräsritilällä. Tietenkin ulkoilmauuni ei valmista vain ai... (17)
   Klarstein Pizzaiolo Perfetto pizzauuni 30,5 x 30,5cm aitokivi 1,2mm teräs siirrettävä
   • 04260509687904
   2
   good_buy
   234.99 EUR
  • Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144733902.jpg
   Klarstein Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta Kolumbuksen kananmuna! Kamado on keraaminen grilli-ihme Yhdysvalloista. Japanilaisen paistoastian inspiroima kamado-grilli on ihastuttanut maailman grillimestareita 60-luvulta asti ja valloittaa lämmöllään puutarhat ja sydämet. Klarstein Princesize kamado-grilli tuo nyt keramiikkagrillin edut ja salat myös sinun kotiisi. Kun olet kerran kokeillut tätä grilliä, et halua luopua siitä enää koskaan! Kamadon salaisuus on sen keraaminen kupu, joka jättää muut grillit varjoonsa. 2 cm:n paksuinen ker... (15)
   Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ musta
   • 04260435911784
   2
   good_buy
   240.99 EUR
  • Klarstein Sauenland Pro varrasgrilli grillivarras 15W 4 pyörää teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144734752.jpg
   Klarstein Klarstein Sauenland Pro varrasgrilli grillivarras 15W 4 pyörää teräs Sauenland Pro varrasgrilli grillivarras 15W 4 pyörää teräs Sauenland Pro varrasgrilli grillivarras 15W 4 pyörää teräs Monipuolinen: voidaan käyttää sekä vartaisiinettä perinteiseen grillaukseen, Helposti sovitettavissa: asetetaan grillattavan ruoan paistohalutun paistotuloksen mukaan, Valmistettu ruostumattomasta teräksestä: helppo puhdistaa ja erittäin kestävä CrystalSteel Conceptin mukaan, Säänkestävä: suuri tuulisuojus ruostumattomasta teräksestä, Tehokas: tehokas moottori eri tyyppisille lihoille, Erinomaiset tulokset: monet valmistusmahdollisuudet, Laadukas: valmistettu kokonaan kestävästä ruostumattoma... (14)
   Klarstein Sauenland Pro varrasgrilli grillivarras 15W 4 pyörää teräs
   • 04060656153945
   2
   good_buy
   378.99 EUR
  • Mustang Sähkösavustin Electronic
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143002862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129173348.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88362007.jpg
   Mustang Mustang Sähkösavustin Electronic Sähkösavustin Electronic Sähkösavustin Electronic %3Cstrong%3EEritt%26auml%3Bin laadukas ja pitk%26auml%3Bik%26auml%3Binen s%26auml%3Bhk%26ouml%3Bsavustin%2C jolla varmasti teet maukasta ruokaa. Savustin on miellytt%26auml%3Bv%26auml%3B ja helppo k%26auml%3Bytt%26auml%3B%26auml%3B.%3C%2Fstrong%3E (21)
   Mustang Sähkösavustin Electronic
   • 06410412404299
   1
   good_buy
   235.00 EUR
  • George Foreman pöytägrilli 2246056
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146479244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88634841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88634837.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88634842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88634845.jpg
   George Foreman George Foreman pöytägrilli 2246056 pöytägrilli 2246056 pöytägrilli 2246056 (5)
   George Foreman pöytägrilli 2246056
   • 04008496877812
   • 6129765
   • GF2246056
   4
   good_buy
   103.90 EUR
  • Severin KG 2389
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133135245.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906188.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146905222.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148788912.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148788914.jpg
   Severin Severin KG 2389 KG 2389 KG 2389 Kontaktigrilli 1800W tuotemerkiltä Severin (12)
   Severin KG 2389
   • 04008146003622
   • KG2389
   2
   good_buy
   54.00 EUR
  • Muurikka Sähkösavustin 1100W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/130219823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118627728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135058946.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135095389.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95605974.jpg
   Muurikka Muurikka Sähkösavustin 1100W Sähkösavustin 1100W Sähkösavustin 1100W Muurikka Elrökugn 1100 W är en mångsidig och stilren elrökugn som passar perfekt för tillagning av såväl fisk som kött och grönsaker. Ugnen är tillverkad i rostfritt stål och kommer med ett galler, fettplåt, samt bruksanvisning och en påse rökspån. Den funkar att använda utan spån, som en vanlig ugn, men när du lägger i spån förvandlas den till en fullfjädrad rök! Slipp krånglet med eld, men få samma fantastiska resultat som med en konventionell rök. Perfekt att ha vid sommarstugan, och även ... (7)
   Muurikka Sähkösavustin 1100W
   • 06412456846004
   3
   good_buy
   129.00 EUR
  • Severin KG 2394 kosketusgrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144581701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127908112.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88594602.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135052125.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146664869.jpg
   Severin Severin KG 2394 kosketusgrilli KG 2394 kosketusgrilli KG 2394 kosketusgrilli Pöytägrilli Harmaa-Metallinen, 23x14 CM, 800W tuotemerkiltä Severin (17)
   Severin KG 2394 kosketusgrilli
   • 04008146024405
   • KG 2394
   1
   good_buy
   50.80 EUR
  • Tristar BQ-2880 SÄHKÖGRILLI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146518266.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103664770.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145947946.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140476149.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140476147.jpg
   Tristar Tristar BQ-2880 SÄHKÖGRILLI BQ-2880 SÄHKÖGRILLI BQ-2880 SÄHKÖGRILLI Sähkö-grilli Ø30cm Pöytämalli tuotemerkiltä TRISTAR (6)
   Tristar BQ-2880 SÄHKÖGRILLI
   • 08713016036124
   • BQ-2880
   • BQ2880
   • 4319214
   3
   good_buy
   27.80 EUR
  • OBH Nordica Paninigrilli Digital 7105
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131734096.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137699791.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135076180.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135058564.jpg
   OBH Nordica OBH Nordica Paninigrilli Digital 7105 Paninigrilli Digital 7105 Paninigrilli Digital 7105 Paninigrilli Digital 7105 tuotemerkiltä OBH Nordica (5)
   OBH Nordica Paninigrilli Digital 7105
   • 05708642071055
   3
   good_buy
   72.85 EUR
  • Muurikka SÄHKÖSAVUSTIN PRO 1100 W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144098037.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142635430.jpg
   Muurikka Muurikka SÄHKÖSAVUSTIN PRO 1100 W SÄHKÖSAVUSTIN PRO 1100 W SÄHKÖSAVUSTIN PRO 1100 W Muurikan sähkösavustin (1100 W) on monikäyttöinen ja tyylikäs sähkösavu-uuni, ja se sopii erinomaisesti kalan, lihan ja vihannesten valmistukseen. Uuni on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siihen kuuluu ritilä, rasva-levy, käyttöohjeet ja pussi savustuspurua. Muurikan uudessa Pro-savustimessa voit säätää lämpötilaa halutessasi! Näin savustimesta tulee vielä monikäyttöisempi. Jos käytät savustimessa savustuspurua, on se markkinoiden ykkössavustin, ja jos käytät sitä ilman purua, on se... (5)
   Muurikka SÄHKÖSAVUSTIN PRO 1100 W
   • 06412450682400
   3
   good_buy
   161.94 EUR
  • Mustang Kaasusavustin Mustang Pystymalli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88356214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118630040.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113920148.jpg
   Mustang Mustang Kaasusavustin Mustang Pystymalli Kaasusavustin Mustang Pystymalli Kaasusavustin Mustang Pystymalli %3Cstrong%3EKaasusavustin Mustang on ruostumattomasta ter%E4ksest%E4 valmistettu savustin kaasupolttimella ja kromatuilla ritil%F6ill%E4.%3C%2Fstrong%3E%26nbsp%3B (8)
   Mustang Kaasusavustin Mustang Pystymalli
   • 06410412288691
   2
   good_buy
   159.00 EUR
  • Klarstein Kingsize Kamado-grilli keraaminen 21" Smoker Slowcooking jaloteräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120482936.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120482934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120482933.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120482935.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120482938.jpg
   Klarstein Klarstein Kingsize Kamado-grilli keraaminen 21" Smoker Slowcooking jaloteräs Kingsize Kamado-grilli keraaminen 21" Smoker Slowcooking jaloteräs Kingsize Kamado-grilli keraaminen 21" Smoker Slowcooking jaloteräs Kamado on perinteinen Japanissa jo tuhansia vuosia käytössä ollut ruoanvalmistustapa. Tämä on isnpiroinut amerikkalaisia valmistamaan kamado-grillin , joka toimii kaikkien grillimestareiden unelmalaitteena. Klarstein kamado-grilli tuo kaikki grillauksen edut ulottuvillesi tällä keraamisella grillillä . Kokeile ja rakastu! Kamadon salaisuus on sen keraaminen hormi, joka jättää muut grillit varjoonsa. 2 cm:n paksuinen keraaminen seinä muodostaa erityisen kuumuuden, jossa lämpö säilyy tuntikausi... (8)
   Klarstein Kingsize Kamado-grilli keraaminen 21" Smoker Slowcooking jaloteräs
   • 04260414892653
   2
   good_buy
   939.99 EUR
  • Klarstein Hotrod 45 valurautapata 4 l musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144733824.jpg
   Klarstein Klarstein Hotrod 45 valurautapata 4 l musta Hotrod 45 valurautapata 4 l musta Hotrod 45 valurautapata 4 l musta Aina kuumaa rautaa tulessa: Klarstein Hotrod 45 - valurautapadan avulla laitat ruokaa kuin villin lännen cowboyt. Löydä tiesi takaisin luontoon ja nauti yksinkertaisuudesta! Klarstein Hotrod - padan kanssa löydät alkuperäisen ruoanlaittotyylin uudelleen: halusitpa sitten paistaa, leipoa tai keittää, valurautainen pata saa sinut haltioihisi. Suoraan avotuleen asetettuna pata on heti valmis käytettäväksi esimerkiksi grillillä, tulimaljassa tai leirinuotiolla. Tiiviisti sulkeutuvan kannen ja sen... (8)
   Klarstein Hotrod 45 valurautapata 4 l musta
   • 04260435912279
   2
   good_buy
   41.99 EUR
  • Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144734175.jpg
   Klarstein Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen Kolumbuksen kananmuna! Kamado on keraaminen grilli-ihme Yhdysvalloista. Japanilaisen paistoastian inspiroima kamado-grilli on ihastuttanut maailman grillimestareita 60-luvulta asti ja valloittaa lämmöllään puutarhat ja sydämet. Klarstein Princesize kamado-grilli tuo nyt keramiikkagrillin edut ja salat myös sinun kotiisi. Kun olet kerran kokeillut tätä grilliä, et halua luopua siitä enää koskaan! Kamadon salaisuus on sen keraaminen kupu, joka jättää muut grillit varjoonsa. 2 cm:n paksuinen ker... (7)
   Klarstein Princesize Kamado-grilli keraaminen 11” Smoker BBQ punainen
   • 04260435911791
   2
   good_buy
   229.99 EUR
  • Weber Q1000 kaasugrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141923771.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111760053.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111760051.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111760052.jpg
   Weber Weber Q1000 kaasugrilli Q1000 kaasugrilli Q1000 kaasugrilli Kompakti ja helposti liikuteltava Weber kaasugrilli. Grillissä on tarkka lämmönohjaus, jonka avulla saat täydellisen kypsennystuloksen kerta toisensa jälkeen. (10)
   Weber Q1000 kaasugrilli
   • 00077924023552
   • WEBQ1000
   1
   good_buy
   301.90 EUR
  • Uco grillausastia grilli S , hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135299341.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143993250.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99025682.jpg
   Uco Uco grillausastia grilli S , hopea grillausastia grilli S , hopea grillausastia grilli S , hopea Kompakti, laadukas kokoontaittuva grilli. (4)
   Uco grillausastia grilli S , hopea
   • 00054269002329
   3
   good_buy
   deal
   41.80 EUR
  • Klarstein Monstertruck Smoker BBQ-grilli/savustin terästä musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144733185.jpg
   Klarstein Klarstein Monstertruck Smoker BBQ-grilli/savustin terästä musta Monstertruck Smoker BBQ-grilli/savustin terästä musta Monstertruck Smoker BBQ-grilli/savustin terästä musta Rustiikkinen grilli grillaamiseen, paistamiseen, kypsentämiseen, savustamiseen ja lämpimänä pitämiseen, 3 erillistä grilliyksikköä: grilli, sivugrilli ja savustin, Valmistettu kestävästä teräspellistä, Suuri grillaustaso 5200 cm² (3200 cm² grilli, 2000 cm² sivugrilli), Ihanteellinen kypsentämiseen matalalla lämmöllä, alle 100 °C (6)
   Klarstein Monstertruck Smoker BBQ-grilli/savustin terästä musta
   • 04260435910701
   2
   618.99 EUR
  • Mustang Sähkögrilli lasikannella - Mustang hornet
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126961381.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126936934.jpg
   Mustang Mustang Sähkögrilli lasikannella - Mustang hornet Sähkögrilli lasikannella - Mustang hornet Sähkögrilli lasikannella - Mustang hornet %3Cp%3E%3Cb%3EGrilliss%E4 rasvanker%E4ysastia%2C irrotettava termostaatti%2C kaatonokka. Eristetty runko-osa pysyy viile%E4n%E4 k%E4yt%F6ss%E4.%3C%2Fb%3E%3C%2Fp%3E (6)
   Mustang Sähkögrilli lasikannella - Mustang hornet
   • 06410413005754
   2
   good_buy
   44.90 EUR
  • Klarstein Showmaster - pöytägrilli
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479939.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479942.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479938.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120479941.jpg
   Klarstein Klarstein Showmaster - pöytägrilli Showmaster - pöytägrilli Showmaster - pöytägrilli Klarstein Showmaster on huipputehokas pöytägrilli , jonka ympärille perheen nälkäiset jäsenet voivat kerääntyä nauttimaan herkullisista grilliruoista. Vakuuttavan 1500 watin ja lasikannen ansiosta lämpötila nousee jopa 250 °C:een, mikä tarjoaa parhaat edellytykset mehevien pihvien, Välimeren merenelävien ja rapeita grillikasvisten valmistukseen. Grillitaso on jaettu kahteen osaan. Oikea puoli on tasainen ja sopii täydellisesti kasvisten, sienien sekä merenelävien valmistukseen, koska grillatt... (6)
   Klarstein Showmaster - pöytägrilli
   • 04260395863352
   2
   good_buy
   59.99 EUR
  • Kamado Nordgarden Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 18"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143279843.jpg
   Kamado Nordgarden Kamado Nordgarden Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 18" Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 18" Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 18" (8)
   Kamado Nordgarden Keraaminen Nordgarden Kamado -hiiligrilli 18"
   1
   439.90 EUR
  • Primus Onja retkikeitin , valkoinen/musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505896.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505887.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505895.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505894.jpg
   Primus Primus Onja retkikeitin , valkoinen/musta Onja retkikeitin , valkoinen/musta Onja retkikeitin , valkoinen/musta Rakenne: pöytäkeitin; Tyyppi: kahden polttimon keitin; Polttoaineen tyyppi: kaasu; Teho (W): 2 x 2800 watti; Valaisunkesto (tuntia): 0,56 h; Kiehumisaika (min): 3:40 min; Koko (P x L x K): 43 x 14 x 29 cm; Paino: 3000 g; Toimituksen sisältö: Cooker onja, cover, carrying strap (2)
   Primus Onja retkikeitin , valkoinen/musta
   • 07330033903881
   4
   113.90 EUR
  • Kamado Nordgarden Nordgarden Kamado keraaminen grilli 16"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146048810.jpg
   Kamado Nordgarden Kamado Nordgarden Nordgarden Kamado keraaminen grilli 16" Nordgarden Kamado keraaminen grilli 16" Nordgarden Kamado keraaminen grilli 16" (8)
   Kamado Nordgarden Nordgarden Kamado keraaminen grilli 16"
   1
   289.90 EUR
  2 14
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Mustang DEFAULT
    • mustang
   • Sähkö DEFAULT
    • sa_hko_
   • Kaasu DEFAULT
    • kaasu
   • Muurikka DEFAULT
    • muurikka
   • Weber DEFAULT
    • weber
   • Landmann DEFAULT
    • landmann
   • Severin DEFAULT
    • severin
   • Pallogrilli DEFAULT
    • pallogrilli
   • Kamado DEFAULT
    • kamado_grilli
  • Hinta (price):
   • < 75 € (budget)
   • 75 € - 165 € (price_75_170)
   • 165 € - 345 € (price_170_350)
   • ≥ 345 € (price_350)
  • Merkki (brand):
  • Grillityyppi (la_mmo_nla_hde):
   • Kaasu (kaasu)
   • Sähkö (sa_hko_)
   • Hiili (hiili)
   • Puu (puu)
  • Grillin malli (grillin_tyyppi):
   • Kesäkeittiö (kesa_keittio_)
   • Pallogrilli (pallogrilli)
   • Kamado-grilli (kamado_grilli)
   • Pihagrilli (pihagrilli)
   • Savustin (savustin)
   • Tynnyri (tynnyri)
   • Pöytägrilli (po_yta_grilli)
   • Tulisija (tulisija)
  • Savustus (savutoiminto):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Grillin toiminnot (grillin_toiminnot):
   • Kannettava (kannettava)
   • Kansi (kansi)
   • Lämpömittari (la_mpo_mittari)
   • Lämpötaso (la_mpo_taso)
   • Pyörillä (pyo_rilla_)
   • Sivupoltin (sivupoltin)
   • Taitettava (taitettava)
   • Termostaatti (termostaatti)
   • Työtaso (tyo_taso)
  • Grillaustason materiaali (ruoanlaitto_pintamateriaali):
   • Alumiini (alumiini)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Teräs (tera_s)
   • Valurauta (valurauta)
  • Korkeus (korkeus):
   • < 35 cm (korkeus_35)
   • 35 cm - 90 cm (korkeus_35_90)
   • 90 cm - 115 cm (korkeus_90_120)
   • ≥ 115 cm (korkeus_120)
  • Paino (g) (paino_g):
   • < 90 g (paino_g_90)
   • 90 g - 3330 g (paino_g_90_3300)
   • 3330 g - 10450 g (paino_g_3300_10000)
   • ≥ 10450 g (paino_g_10000)
  • Leveys (leveys):
   • < 45 cm (leveys_45)
   • 45 cm - 55 cm (leveys_45_55)
   • 55 cm - 120 cm (leveys_55_120)
   • ≥ 120 cm (leveys_120)
  • Malli (group):
   • Barbecook Loewy (barbecook_loewy)
   • Barbecook Siesta (barbecook_siesta)
   • Big Green Egg 2XL (big_green_egg_2xl)
   • Big Green Egg Large (big_green_egg_large)
   • Big Green Egg Medium (big_green_egg_medium)
   • Big Green Egg Mini (big_green_egg_mini)
   • Big Green Egg MiniMax (big_green_egg_minimax)
   • Big Green Egg Small (big_green_egg_small)
   • Cobb Pro (cobb_pro)
   • Domo Grill (domo_grill)
   • Landmann Kepler (landmann_kepler)
   • Landmann Rexon (landmann_rexon)
   • Landmann Triton (landmann_triton)
   • LotusGrill XL (lotusgrill_xl)
   • Mustang City (mustang_city)
   • Mustang Gourmet (mustang_gourmet)
   • Mustang Neo (mustang_neo)
   • Mustang Pallogrilli (mustang_pallogrilli)
   • Mustang Pro (mustang_pro)
   • Mustang Torres (mustang_torres)
   • OUTDOORCHEF City 420 (outdoorchef_city_420)
   • OUTDOORCHEF Leon 570 (outdoorchef_leon_570)
   • Weber Compact Kettle (weber_compact_kettle)
   • Weber One-Touch (weber_one_touch)
   • Weber Original Kettle (weber_original_kettle)
   • Weber Pulse 1000 (weber_pulse_1000)
   • Weber Q1000 (weber_q1000)
   • Weber Q3000 (weber_q3000)
  • Poltinten määrä (poltinten_ma_a_ra_):
   • 0 (poltinten_ma_a_ra__0.0)
   • 1 (poltinten_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (poltinten_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (poltinten_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (poltinten_ma_a_ra__4.0)
   • 5 (poltinten_ma_a_ra__5.0)
   • 6 (poltinten_ma_a_ra__6.0)
  • Grillaustason tyyppi (yla_pinnan_tyyppi):
   • Parila (parila)
   • Ritilä (ritila_)
   • Ritilä/Parila (ritila_parila)
  • Pyörät (pyo_rilla_):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Grillin teho (grillin_teho):
   • < 5 W (grillin_teho_5)
   • 5 W - 1900 W (grillin_teho_5_1900)
   • ≥ 1900 W (grillin_teho_1900)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi