x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  grilli

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta grilli

  • Yleiset tiedot

   grilliKesällä on kiva viettää enemmän aikaa ulkona. Ulkona syöminen kuuluu myös olennaisesti kesään. Se onnistuu nopeasti ja helposti grillin avulla, jossa kypsennät niin liha-, kala-, kuin kasvisruuatkin. Grilliä kutsutaan myös nimellä barbecue (bbq). Grilliä valitessa ei ole vaihtoehdoista pulaa. Hiiligrilli kuin myös sähkögrilli tarjoavat omat hyvät puolensa. Harkitset grillin hankintaa, mutta kaipaat vinkkejä päätöksen tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • erilaisia grillityyppejä,
   • grillin toiminnot ja lisäosat ja
   • turvallisesti grillaten.

   Ostovinkkejä
   Grilliä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Paistoalueen koko: Mieti millaiselle porukalle on tarkoitus grillata. Tarvitsetko isompaa grilliä jolla valmistat juhlaruokaa usealle vieraalle, vai toivotko löytäväsi pienen grillin, jossa ruoka kypsyy nopeasti ja joka on helppo säilyttää komerossa talven yli.
   2. Sivupoltin: sivupoltin tai sivulevy on kätevä ruoan lämpimänä pitämiseen tai vaikka kahvin keittämiseen grillatessa.
   3. Lämmönjakautuminen: toisissa grilleissä lämmönjakautumista on helpompi säädellä. Mieti siis hankintavaiheessa mitä grilliltä kaipaat. Grilli, jonka lämmönjakautumista on vaikea säätää vaatii tarkempaa vahtimista, jottei osa ruoasta pala osan jäädessä puoliraa’aksi.
   4. Materiaali: Mikäli suunnittelet säilyttäväsi grilliä ulkona vuoden ympäri, niin valitse materiaali, joka kestää kesän kuumuuden ja kosteuden ja talven pakkaset.
   5. Jalusta: Grilin tiedoissa ilmoitetaan kuinka korkea jalusta grillissä on. Usein jalustan tai telineen avulla grillin saa korotettua työtason korkeudelle.

   Erilaisia grillejä
   Grillejä on erilaisia ja jokaisella mallilla on hyvät ja huonot puolensa. Hiiligrillin tai pallogrillin lisäksi on olemassa kaasugrillejä ja sähkögrillejä. Nämä kolme tyyppiä ovat yleisimpiä, mutta markkinoilla on myös grillejä, joissa on keraaminen grillilevy. Alla erilaisten grillien hyvät ja huonot puolet:

   • Hiiligrilli: Hiilellä paistaminen antaa grillatulle ruualle, erityisesti lihalle, sille ominaisen bbq tuoksun.  Mikäli siis haluat säilyttää värin ja maun, jonka hiilloksella paistaminen aiheuttaa, on hiiligrilli oikea valinta. Hiiligrilliiin pitää kuitenkin muodostaa hiillos ennen grillaamista, jossa kuluu jonkin verran aikaa, eikä tasaisen lämmön tuottaminen ole aina ihan yksinkertaista.
   • Sähkögrilli: Mikäli tulen sytyttäminen grilliin ja sytytysnesteiden kanssa pelehtiminen ei innosta, on parempi käyttää sähköllä tai kaasulla toimivaa grilliä. Etuna sähkö- tai kaasugrillissä on se, että ne toimivat aina mikäli sähköä/kaasua on, eikä tarvitse huolehtia siitä onko hiiliä tai tulitikkuja. Sähkögrilliä käyttäessä lämpötilan säätely on yksinkertaista ja tarkkaa.
   • Kaasugrilli: Mikäli haluat täyteläisen maun ruualle, mutta nopeasti, on kaasugrilli oikea valinta. Yhdellä napin painalluksella tulen saa palamaan ja lämpötilan sääteleminen on helppoa. Kaasugrillille on olemassa kaksi sytytys-systeemiä: perinteinen kipinäsytytys ja integroitu sytytysjärjestelmä. Hankkiessa kaasugrilli on kalliimpi kuin hiiligrilli, mutta pidemmällä aikavälillä hintaero tasaantuu, sillä uusia hiiliä ei tarvitse jatkuvasti hankkia. Uusi kaasupullo on silti ostettava silloin tällöin. Niitä on pieniä, suuria tai retkeilymallisia.

   Grillin toiminnot ja lisäosatPallogrilli
   Grillaamisen lisäksi grilleihin on suunniteltu lisätoimintoja, jotta grilliateriasta tai grillijuhlasta voisi nauttia täysin siemauksin. Tärkeimpiä lisätoimintoja ja käteviä lisäosia ovat:

   • Paahtimet
   • Sivupoltin tai sivulevy
   • Taitettava sivutaso
   • Suojahuppu
   • Tuhkalaatikko
   • Grillausvälineet
   • Ritilät ja levyt
   • Kalahalsteri

   Turvallisesti grillaten
   Alla muutama varotoimi, jotka kannattaa ottaa huomioon grillatessa:

   • Varo käyttämästä tekokuitu-vaatteita grillatessa
   • Varmista, että alusta on tasainen
   • Käytä tulen sytyttämisessä vain siihen tarkoitettuja sytytyspaloja, vältä sytytysnesteen ja bensiinin käyttöä
   • Grillissä on kuumuudenkestävät kädensijat, mutta grilliä ei kannata siirtää sen ollessa käytössä
   • Älä päästä lapsia tai kotieläimiä palavan grillin läheisyyteen
   • Säilytä grillin lähellä täyttä vesiämpäriä tai sammutuspeitettä

   Katso helpot ja herkulliset grillausohjeet Umami.fi.

   Vertaile täällä grillejä ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mitä eroa on sähkö- ja kaasugrillillä?
   Sähkögrilli on pienempi ja hieman käytännöllisempi kuin kaasugrilli, vaikka myös pienet retkeilymallit toimivat kaasulla. Kaasugrillin etu on säädettävä termostaatti, jota säätämällä lämpötila asettuu heti haluamallesi tasolle. Sähkögrillissä lämpötilamuutos kestää jonkin aikaa säätämisen jälkeen.

   Teen mielelläni ruokaa isolle porukalle, mikä on siihen tarkoitukseen sopiva grilli?
   Jos grillaat isommalle joukolle, kannattaa miettiä kaasugrillin hankkimista. Niissä on usein isompi grillilevy, ne ovat nopeasti käyttövalmiita ja lämpötila on lähes heti toivotulla tasolla. Mikäli haluat valmistaa paisteja isoista lihapaloista, on tärkeää, että grillissä on kansi. Kannen sulkemalla paisti paistuu joka puolelta, eikä vain alapuolelta missä grillivastukset sijaitsevat.

   Saako grillilevyn aina irti puhdistuksen ajaksi?
   Kyllä, se on aina mahdollista ottaa irti.

   Voinko sytyttää grillin bensiinillä tai muulla helposti syttyvällä?

   Et, sillä se voi olla vaarallista. Sytytä grilli vain siihen tarkoitetuilla sytytyspaloilla tai sytytysnesteellä.

   Haluan grillata retkeillessä, onko olemassa helposti mukana kannettavia malleja?
   Kyllä, on olemassa niin sähkö-, hiili-, ja kaasugrillejäkin, jotka on mahdollista ottaa mukaan. Esimerkkejä ovat Partygrill valmistajalta Campingaz, Tefalin arkkubarbecue ja Go Anywhere Grill Weberiltä.

  • Termien selitykset

   Alla lista grillien teknisistä termeistä selityksineen.

   Lisätarvikkeet
   Näitä ovat esim. grillipihdit, suojahuppu ja lisäosat.

   Rosterin mitat
   Nämä ilmoitetaan senttimetreinä, ja ilmoitettava mitta on rosterin läpimitta.

   Grillilevy
   Ilmaisee jos grillissä on grillilevy, tavallisen rosterin lisäksi. Näitä on yleensä kaasugrilleissä.

   Kuumuuden kestävät kädensijat
   Kuumudenkestävät kädensijat ovat hyödylliset jos haluaa pitää grillistä kiinni kun grillaa. Ei ole tarkoitus että niiden avulla siirretään palavaa grilliä.

   Keittopinta-ala
   Tämä ilmoitetaan neliömetreissä.

   Malli
   Ennekuin hankit grillin, on hyvä päättää haluatko mieluummin perinteisen hiiligrillin, vai hieman nykyaikaisemman mallin. Hiiligrillien lisäksi markkinoilla on sähkö-ja kaasugrillejä.

   Ala-osa
   Tämä kertoo että onko grillissä ala-osa, jotta grilli on työskentely-korkeudella. Tämän osan ansiosta voit seistä suorassa kun grillaat.

   Sytytystapa
   On olemassa kaksi eri kaasugrillin sytytintapaa. Toinen on turvallinen Sure light, joka on kaasugrillissä aina mukana. Toinen taas kipinä sytytin.

   Säädeltävä termostaatti
   Tämä ilmaisee jos kaasu- tai sähkögrillissä on termostaatti jolla voi säädellä lämpötilaa.

   Kuumennus
   Grillissä voi joko kuumentaa heti tai hieman myöhemmin.
   Heti kuumennettava on perinteinen grillausmuotio, jolloin ruoka valmistetaan rosterilla tai grillilevyllä suoraan. Tämä sopii ohuelle lihalle jotka valmistuvat nopeasti.. Grillin kansi pidetään auki, jolloin kosteus pysyy grillin sisällä.
   Mikäli vamistat ruokaa aukinaisella kannella, on lämmönkulku on hitaampaa. Grilli muistuttaa tällöin uunia, ja sopii isompien palojen kypsennykseen, joita täytyy käännellä aika ajoin.

   Teho
   Sähkögrillin teho ilmoitetaan wateissa.

   Siirrettävä tuhkalautanen
   Mikäli astia, johon tuhka kerääntyy, voidaan poistaa, se helpottaa hiilijämien ja tuhkan poistamista grillistä.

   Vesisäiliö
   Savustavassa grillissä on usein mukana vesisäiliö haihtumisen takia. Myös tavallisissa grilleissä saattaa olla sellainen savun- ja värinmuodostuksen takia.

   Sivupoltin
   Sivupoltin on ylimääräinen poltin, joka on yleensä kaasugrillissä päädyn molemmin puolin. Tämä ei yleensä kuumene yhtä paljon kuin pääpoltin.

    
    
   • Mustang Mustang
   • Sähkö Sähkö
   • Kaasu Kaasu
   • Muurikka Muurikka
   • Landmann Landmann
   • Severin Severin
   • Halpa Vertaa kaikki grillit hinnat alle 85 euroa.
  Grillit 7.3 (2)
  0 - 24
  • none Panama Sähkögrilli 1650 W
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/4/7/none-panama-sahkogrilli-1650-w-78810247.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/1/none-panama-sahkogrilli-1650-w-80811981.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/4/7/none-panama-sahkogrilli-1650-w-78810247.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi80Lzcvbm9uZS1wYW5hbWEtc2Foa29ncmlsbGktMTY1MC13LTc4ODEwMjQ3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/1/none-panama-sahkogrilli-1650-w-80811981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzEvbm9uZS1wYW5hbWEtc2Foa29ncmlsbGktMTY1MC13LTgwODExOTgxLmpwZw==
   none Panama Sähkögrilli 1650 W (275)
   none Panama Sähkögrilli 1650 W
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Severin PG8523 Sähkögrilli
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/4/severin-pg8523-sahkogrilli-26838274.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/7/severin-pg8523-sahkogrilli-31326767.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/3/severin-pg8523-sahkogrilli-34575713.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/4/severin-pg8523-sahkogrilli-26838274.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzQvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMjY4MzgyNzQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/7/severin-pg8523-sahkogrilli-31326767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy82Lzcvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMzEzMjY3NjcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/3/severin-pg8523-sahkogrilli-34575713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8xLzMvc2V2ZXJpbi1wZzg1MjMtc2Foa29ncmlsbGktMzQ1NzU3MTMuanBn
   Severin PG8523 Sähkögrilli (150)
   Severin PG8523 Sähkögrilli
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   62.89, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   62.89, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   3
   good_buy
  • Mustang Alicante 210656
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/2/mustang-kaasugrilli-mustang-alicante-61957342.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZ3JpbGxpa2F1cHBhLmNvbS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvMi8xLzIxMDY1Nl8tX2FsaWNhbnRlX2thYXN1Z3JpbGxpLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/6/mustang-alicante-210656-79113546.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/2/mustang-kaasugrilli-mustang-alicante-61957342.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZ3JpbGxpa2F1cHBhLmNvbS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvMi8xLzIxMDY1Nl8tX2FsaWNhbnRlX2thYXN1Z3JpbGxpLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/4/6/mustang-alicante-210656-79113546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzYvbXVzdGFuZy1hbGljYW50ZS0yMTA2NTYtNzkxMTM1NDYuanBn
   Mustang Alicante 210656 (171)
   Mustang Alicante 210656
   Nettimyynti Nettimyynti
   78.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Nettimyynti Nettimyynti
   78.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Princess 112247 Barbecue Pöydän pinta Sähkö 2000W Beige grilli
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/1/princess-112247-barbecue-25171691.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/2/princess-112247-barbecue-25171692.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/3/princess-112247-barbecue-25171693.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/1/princess-112247-barbecue-25171691.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzEvcHJpbmNlc3MtMTEyMjQ3LWJhcmJlY3VlLTI1MTcxNjkxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/2/princess-112247-barbecue-25171692.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzIvcHJpbmNlc3MtMTEyMjQ3LWJhcmJlY3VlLTI1MTcxNjkyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/3/princess-112247-barbecue-25171693.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzMvcHJpbmNlc3MtMTEyMjQ3LWJhcmJlY3VlLTI1MTcxNjkzLmpwZw==
   Princess 112247 Barbecue Pöydän pinta Sähkö 2000W Beige grilli (140)
   Princess 112247 Barbecue Pöydän pinta Sähkö 2000W Beige grilli
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   156.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   156.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Bosch TFB4431V Grilli Pöydän pinta Sähkö 2000W Musta, Ruostumaton teräs grilli
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/1/bosch-tfb4431v-20443051.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/5/bosch-tfb4431v-grill-tabletop-electric-2000w-black-stainless-steel-barbecue-79891985.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/6/bosch-tfb4431v-grill-tabletop-electric-2000w-black-stainless-steel-barbecue-79891986.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/7/bosch-tfb4431v-grill-tabletop-electric-2000w-black-stainless-steel-barbecue-79891987.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/8/bosch-tfb4431v-grill-tabletop-electric-2000w-black-stainless-steel-barbecue-79891988.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/5/1/bosch-tfb4431v-20443051.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC81LzEvYm9zY2gtdGZiNDQzMXYtMjA0NDMwNTEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/5/bosch-tfb4431v-grill-tabletop-electric-2000w-black-stainless-steel-barbecue-79891985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzUvYm9zY2gtdGZiNDQzMXYtZ3JpbGwtdGFibGV0b3AtZWxlY3RyaWMtMjAwMHctYmxhY2stc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWJhcmJlY3VlLTc5ODkxOTg1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/6/bosch-tfb4431v-grill-tabletop-electric-2000w-black-stainless-steel-barbecue-79891986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzYvYm9zY2gtdGZiNDQzMXYtZ3JpbGwtdGFibGV0b3AtZWxlY3RyaWMtMjAwMHctYmxhY2stc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWJhcmJlY3VlLTc5ODkxOTg2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/7/bosch-tfb4431v-grill-tabletop-electric-2000w-black-stainless-steel-barbecue-79891987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzcvYm9zY2gtdGZiNDQzMXYtZ3JpbGwtdGFibGV0b3AtZWxlY3RyaWMtMjAwMHctYmxhY2stc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWJhcmJlY3VlLTc5ODkxOTg3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/8/8/bosch-tfb4431v-grill-tabletop-electric-2000w-black-stainless-steel-barbecue-79891988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzgvYm9zY2gtdGZiNDQzMXYtZ3JpbGwtdGFibGV0b3AtZWxlY3RyaWMtMjAwMHctYmxhY2stc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWJhcmJlY3VlLTc5ODkxOTg4LmpwZw==
   Bosch TFB4431V Grilli Pöydän pinta Sähkö 2000W Musta, Ruostumaton teräs grilli (51)
   Bosch TFB4431V Grilli Pöydän pinta Sähkö 2000W Musta, Ruostumaton teräs grilli
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.277508221379598 (12)
   139, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.277508221379598 (12)
   139, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • none Kaasugrilli 3+1 sivupoltin
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/7/4/none-kaasugrilli-3-1-sivupoltin-80814774.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/7/4/none-kaasugrilli-3-1-sivupoltin-80814774.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzQvbm9uZS1rYWFzdWdyaWxsaS0zLTEtc2l2dXBvbHRpbi04MDgxNDc3NC5qcGc=
   none Kaasugrilli 3+1 sivupoltin (110)
   none Kaasugrilli 3+1 sivupoltin
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   199, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   199, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • tokmanni.fi BBQ Sähkögrilli
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/2/tokmanni-fi-bbq-sahkogrilli-80752132.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/2/tokmanni-fi-bbq-sahkogrilli-80752132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzIvdG9rbWFubmktZmktYmJxLXNhaGtvZ3JpbGxpLTgwNzUyMTMyLmpwZw==
   tokmanni.fi BBQ Sähkögrilli (105)
   tokmanni.fi BBQ Sähkögrilli
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   34.95, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   34.95, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Senz ALBURY 3000 KAASUGRILLI
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/6/senz-albury-3000-kaasugrilli-78716276.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/6/senz-albury-3000-kaasugrilli-78716276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzYvc2Vuei1hbGJ1cnktMzAwMC1rYWFzdWdyaWxsaS03ODcxNjI3Ni5qcGc=
   Senz ALBURY 3000 KAASUGRILLI (63)
   Senz ALBURY 3000 KAASUGRILLI
   Power.fi Power.fi
   159, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   159, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Obh Nordica OptiGrill Grilli Pöydän pinta Sähkö 2000W Ruostumaton teräs
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/9/6/obh-nordica-go702ds0-parila-grilli-optigrill-68700996.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/5/obh-nordica-go702ds0-parila-grilli-optigrill-69084265.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/3/obh-nordica-optigrill-grill-electric-71600823.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/9/6/obh-nordica-go702ds0-parila-grilli-optigrill-68700996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS85LzYvb2JoLW5vcmRpY2EtZ283MDJkczAtcGFyaWxhLWdyaWxsaS1vcHRpZ3JpbGwtNjg3MDA5OTYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/5/obh-nordica-go702ds0-parila-grilli-optigrill-69084265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82LzUvb2JoLW5vcmRpY2EtZ283MDJkczAtcGFyaWxhLWdyaWxsaS1vcHRpZ3JpbGwtNjkwODQyNjUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/3/obh-nordica-optigrill-grill-electric-71600823.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzMvb2JoLW5vcmRpY2Etb3B0aWdyaWxsLWdyaWxsLWVsZWN0cmljLTcxNjAwODIzLmpwZw==
   Obh Nordica OptiGrill Grilli Pöydän pinta Sähkö 2000W Ruostumaton teräs (59)
   Obh Nordica OptiGrill Grilli Pöydän pinta Sähkö 2000W Ruostumaton teräs
   Power.fi Power.fi
   156, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   156, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Landmann 31401 Grilli Kori Puuhiili Alumiini, Musta grilli
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/4/3/landmann-31401-grill-charcoal-barbecue-55651743.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/landmann-31401-barbecue-55906457.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/8/landmann-31401-barbecue-55906458.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/9/landmann-31401-barbecue-55906459.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/0/landmann-31401-barbecue-55906460.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/landmann-31401-barbecue-55906461.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/2/landmann-31401-barbecue-55906462.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/3/landmann-31401-barbecue-55906463.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/4/3/landmann-31401-grill-charcoal-barbecue-55651743.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy80LzMvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtZ3JpbGwtY2hhcmNvYWwtYmFyYmVjdWUtNTU2NTE3NDMuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/7/landmann-31401-barbecue-55906457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzcvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NTcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/8/landmann-31401-barbecue-55906458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzgvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NTguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/9/landmann-31401-barbecue-55906459.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzkvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NTkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/0/landmann-31401-barbecue-55906460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzAvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NjAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/1/landmann-31401-barbecue-55906461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzEvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NjEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/2/landmann-31401-barbecue-55906462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzIvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NjIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/6/3/landmann-31401-barbecue-55906463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzMvbGFuZG1hbm4tMzE0MDEtYmFyYmVjdWUtNTU5MDY0NjMuanBn
   Landmann 31401 Grilli Kori Puuhiili Alumiini, Musta grilli (57)
   Landmann 31401 Grilli Kori Puuhiili Alumiini, Musta grilli
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   236.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   236.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Landmann Triton 3 Grilli Kori Kaasu Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/3/landmann-triton-3-grill-gas-30241043.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/4/landmann-triton-3-grill-gas-30241044.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/5/landmann-triton-3-grill-gas-30241045.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/6/landmann-triton-3-grill-gas-30241046.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/7/landmann-triton-3-grill-gas-30241047.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/8/landmann-triton-3-grill-gas-30241048.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/9/landmann-triton-3-grill-gas-30241049.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/0/landmann-triton-3-grill-gas-30241050.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/3/landmann-triton-3-grill-gas-30241043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzMvbGFuZG1hbm4tdHJpdG9uLTMtZ3JpbGwtZ2FzLTMwMjQxMDQzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/4/landmann-triton-3-grill-gas-30241044.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzQvbGFuZG1hbm4tdHJpdG9uLTMtZ3JpbGwtZ2FzLTMwMjQxMDQ0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/5/landmann-triton-3-grill-gas-30241045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzUvbGFuZG1hbm4tdHJpdG9uLTMtZ3JpbGwtZ2FzLTMwMjQxMDQ1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/6/landmann-triton-3-grill-gas-30241046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzYvbGFuZG1hbm4tdHJpdG9uLTMtZ3JpbGwtZ2FzLTMwMjQxMDQ2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/7/landmann-triton-3-grill-gas-30241047.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzcvbGFuZG1hbm4tdHJpdG9uLTMtZ3JpbGwtZ2FzLTMwMjQxMDQ3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/8/landmann-triton-3-grill-gas-30241048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzgvbGFuZG1hbm4tdHJpdG9uLTMtZ3JpbGwtZ2FzLTMwMjQxMDQ4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/4/9/landmann-triton-3-grill-gas-30241049.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzkvbGFuZG1hbm4tdHJpdG9uLTMtZ3JpbGwtZ2FzLTMwMjQxMDQ5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/0/landmann-triton-3-grill-gas-30241050.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzAvbGFuZG1hbm4tdHJpdG9uLTMtZ3JpbGwtZ2FzLTMwMjQxMDUwLmpwZw==
   Landmann Triton 3 Grilli Kori Kaasu Musta (73)
   Landmann Triton 3 Grilli Kori Kaasu Musta
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   388.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   388.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Outdoorchef City 420 G Grilli Kettle Sähkö Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/4/8/outdoorchef-city-420-g-24864448.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/4/9/outdoorchef-city-420-g-24864449.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/5/0/outdoorchef-city-420-g-24864450.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/5/1/outdoorchef-city-420-g-24864451.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/4/8/outdoorchef-city-420-g-24864448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80Lzgvb3V0ZG9vcmNoZWYtY2l0eS00MjAtZy0yNDg2NDQ0OC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/4/9/outdoorchef-city-420-g-24864449.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80Lzkvb3V0ZG9vcmNoZWYtY2l0eS00MjAtZy0yNDg2NDQ0OS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/5/0/outdoorchef-city-420-g-24864450.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC81LzAvb3V0ZG9vcmNoZWYtY2l0eS00MjAtZy0yNDg2NDQ1MC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/5/1/outdoorchef-city-420-g-24864451.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC81LzEvb3V0ZG9vcmNoZWYtY2l0eS00MjAtZy0yNDg2NDQ1MS5qcGc=
   Outdoorchef City 420 G Grilli Kettle Sähkö Musta (46)
   Outdoorchef City 420 G Grilli Kettle Sähkö Musta
   Power.fi Power.fi
   339, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   339, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Landmann 12050 2700W Musta grilli
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/7/landmann-12050-20442987.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/8/7/landmann-12050-20442987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS84LzcvbGFuZG1hbm4tMTIwNTAtMjA0NDI5ODcuanBn
   Landmann 12050 2700W Musta grilli (64)
   Landmann 12050 2700W Musta grilli
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   106.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   106.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Landmann REXON 3.0 LAN12229 KAASUGRILLI
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/5/landmann-rexon-pts-3-0-zwart-gasbbq-3x3-7kw-77855135.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tYXg0aG9tZS5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvNC8wLzQwMDA4MTAxMjIyOTUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/1/9/landmann-rexon-pts-3-0-zwart-gasbbq-3x3-7kw-78507419.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/5/landmann-rexon-pts-3-0-zwart-gasbbq-3x3-7kw-77855135.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tYXg0aG9tZS5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvNC8wLzQwMDA4MTAxMjIyOTUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/1/9/landmann-rexon-pts-3-0-zwart-gasbbq-3x3-7kw-78507419.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzkvbGFuZG1hbm4tcmV4b24tcHRzLTMtMC16d2FydC1nYXNiYnEtM3gzLTdrdy03ODUwNzQxOS5qcGc=
   Landmann REXON 3.0 LAN12229 KAASUGRILLI (41)
   Landmann REXON 3.0 LAN12229 KAASUGRILLI
   Power.fi Power.fi
   409, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   409, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Weber Master-Touch Grilli Kettle Puuhiili Sininen
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/4/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-slate-blue-33111154.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/5/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-slate-blue-33111155.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/3/weber-master-touch-57-cm-35614023.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/4/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-slate-blue-33111154.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS81LzQvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLWdicy1zeXN0ZW0tZWRpdGlvbi01Ny1jbS1zbGF0ZS1ibHVlLTMzMTExMTU0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/5/5/weber-master-touch-gbs-system-edition-57-cm-slate-blue-33111155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS81LzUvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLWdicy1zeXN0ZW0tZWRpdGlvbi01Ny1jbS1zbGF0ZS1ibHVlLTMzMTExMTU1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/3/weber-master-touch-57-cm-35614023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzMvd2ViZXItbWFzdGVyLXRvdWNoLTU3LWNtLTM1NjE0MDIzLmpwZw==
   Weber Master-Touch Grilli Kettle Puuhiili Sininen (58)
   Weber Master-Touch Grilli Kettle Puuhiili Sininen
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   370.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   370.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Mustang Pallogrilli Perinteinen Barbecue Kettle Puuhiili Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/6/mustang-pallogrilli-43-cm-31813506.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/0/mustang-pallogrilli-perinteinen-37884090.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/6/mustang-pallogrilli-43-cm-31813506.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzYvbXVzdGFuZy1wYWxsb2dyaWxsaS00My1jbS0zMTgxMzUwNi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/0/mustang-pallogrilli-perinteinen-37884090.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzAvbXVzdGFuZy1wYWxsb2dyaWxsaS1wZXJpbnRlaW5lbi0zNzg4NDA5MC5qcGc=
   Mustang Pallogrilli Perinteinen Barbecue Kettle Puuhiili Musta (57)
   Mustang Pallogrilli Perinteinen Barbecue Kettle Puuhiili Musta
   Nettimyynti Nettimyynti
   23.45, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Nettimyynti Nettimyynti
   23.45, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Bomann BQS 2244 CB Barbecue Kori Sähkö 2000W Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/8/bomann-bqs-2244-cb-23722888.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/8/bomann-bqs-2244-cb-23722888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC84LzgvYm9tYW5uLWJxcy0yMjQ0LWNiLTIzNzIyODg4LmpwZw==
   Bomann BQS 2244 CB Barbecue Kori Sähkö 2000W Musta (54)
   Bomann BQS 2244 CB Barbecue Kori Sähkö 2000W Musta
   Proshop Proshop
   42.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Proshop Proshop
   42.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • No LUCIFER OPAL SÄHKÖGRILLI KYS-367
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/2/no-lucifer-opal-sahkogrilli-kys-367-78685772.jpg?m=aHR0cDovL3R1a2t1Lm1vdG9ybWFya2V0LmZpL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvYjg5NzdlZDMyY2MxYWE5NzcyMjZkYWU1MmVlOTc2YTUvOS80Lzk0My01MDEzMDMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/2/no-lucifer-opal-sahkogrilli-kys-367-78685772.jpg?m=aHR0cDovL3R1a2t1Lm1vdG9ybWFya2V0LmZpL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvYjg5NzdlZDMyY2MxYWE5NzcyMjZkYWU1MmVlOTc2YTUvOS80Lzk0My01MDEzMDMuanBn
   No LUCIFER OPAL SÄHKÖGRILLI KYS-367 (53)
   No LUCIFER OPAL SÄHKÖGRILLI KYS-367
   Motormarket Motormarket
   95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Motormarket Motormarket
   95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • ONECONCEPT Dr. Beef II pöytägrilli sähkögrilli 2000W
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/0/oneconcept-dr-beef-ii-poytagrilli-sahkogrilli-2000w-termostaatti-48555290.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyODQ3Ml9hbWJpZW50ZV8wMV9vbmVDb25jZXB0X0RyX0JlZWZfSUlfVGlzY2hncmlsbF9TdGFuZGdyaWxsLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/0/oneconcept-dr-beef-ii-poytagrilli-sahkogrilli-2000w-termostaatti-48555290.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmNoYWx0ZWMuY29tL2ltYWdlcy9YTC8xMDAyODQ3Ml9hbWJpZW50ZV8wMV9vbmVDb25jZXB0X0RyX0JlZWZfSUlfVGlzY2hncmlsbF9TdGFuZGdyaWxsLmpwZw==
   ONECONCEPT Dr. Beef II pöytägrilli sähkögrilli 2000W (52)
   ONECONCEPT Dr. Beef II pöytägrilli sähkögrilli 2000W
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   59.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   59.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Point - Kaasugrilli RST
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/0/point--kaasugrilli-rst-31152380.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/0/point--kaasugrilli-rst-31152380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzAvcG9pbnQtLWthYXN1Z3JpbGxpLXJzdC0zMTE1MjM4MC5qcGc=
   Point - Kaasugrilli RST (33)
   Point - Kaasugrilli RST
   Power.fi Power.fi
   259.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   259.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Delonghi CGH902 Grilli Sähkö 1500W Hopea grilli
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/9/delonghi-cgh902-20478219.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/1/9/delonghi-cgh902-20478219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8xLzkvZGVsb25naGktY2doOTAyLTIwNDc4MjE5LmpwZw==
   Delonghi CGH902 Grilli Sähkö 1500W Hopea grilli (45)
   Delonghi CGH902 Grilli Sähkö 1500W Hopea grilli
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   103, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   103, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Jamie Oliver 8718033920623 Barbecue Kettle Puuhiili Turkoosi grilli
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/7/1/jamie-oliver-8718033920623-barbecue-charcoal-barbecue-34867471.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/9/1/jamie-oliver-8718033920623-barbecue-35785591.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/7/1/jamie-oliver-8718033920623-barbecue-charcoal-barbecue-34867471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC83LzEvamFtaWUtb2xpdmVyLTg3MTgwMzM5MjA2MjMtYmFyYmVjdWUtY2hhcmNvYWwtYmFyYmVjdWUtMzQ4Njc0NzEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/9/1/jamie-oliver-8718033920623-barbecue-35785591.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS85LzEvamFtaWUtb2xpdmVyLTg3MTgwMzM5MjA2MjMtYmFyYmVjdWUtMzU3ODU1OTEuanBn
   Jamie Oliver 8718033920623 Barbecue Kettle Puuhiili Turkoosi grilli (39)
   Jamie Oliver 8718033920623 Barbecue Kettle Puuhiili Turkoosi grilli
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   53.89, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.781788431224803 (5)
   53.89, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
  • Landmann Ball of Fire
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/7/landmann-ball-of-fire-70571527.jpg?m=aHR0cDovL2F6NjY2OTM3LnZvLm1zZWNuZC5uZXQvMjcvM2JmM2M0MTktMjIyMy00NTVhLWE3YTctNDMyNjRkYmZmMDFhLmpwZz9wcmVzZXQ9NjY=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/4/landmann-ball-of-fire-76114224.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/1/1/landmann-ball-of-fire-76955911.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/7/landmann-ball-of-fire-70571527.jpg?m=aHR0cDovL2F6NjY2OTM3LnZvLm1zZWNuZC5uZXQvMjcvM2JmM2M0MTktMjIyMy00NTVhLWE3YTctNDMyNjRkYmZmMDFhLmpwZz9wcmVzZXQ9NjY=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/2/4/landmann-ball-of-fire-76114224.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8yLzQvbGFuZG1hbm4tYmFsbC1vZi1maXJlLTc2MTE0MjI0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/1/1/landmann-ball-of-fire-76955911.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzEvbGFuZG1hbm4tYmFsbC1vZi1maXJlLTc2OTU1OTExLmpwZw==
   Landmann Ball of Fire (9)
   Landmann Ball of Fire
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   223.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   223.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
  • Lucifer Kaasugrilli Lucifer Stone-6
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/5/2/lucifer-kaasugrilli-lucifer-stone-6-61896352.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZ3JpbGxpa2F1cHBhLmNvbS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3Qvay9hL2thYXN1Z3JpbGxpX2x1Y2lmZXJfc3RvbmVfNi5wbmc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/5/2/lucifer-kaasugrilli-lucifer-stone-6-61896352.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZ3JpbGxpa2F1cHBhLmNvbS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3Qvay9hL2thYXN1Z3JpbGxpX2x1Y2lmZXJfc3RvbmVfNi5wbmc=
   Lucifer Kaasugrilli Lucifer Stone-6 (35)
   Lucifer Kaasugrilli Lucifer Stone-6
   Grillikauppa.com Grillikauppa.com
   6.789918625678119 (2)
   529, ? (offer_sdt_unknown)
   Grillikauppa.com Grillikauppa.com
   6.789918625678119 (2)
   529, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  2 16
  • info@vertaa.fi
  vertaa.fi
  Muiden maiden sivustot