x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kasvomaski

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kasvomaskit

  • Yleiset tiedot

   Tiivis hengityssuojain antaa tehokkaan suojan esimerkiksi haitallisilta infektionaiheuttajilta, kuten bakteereilta ja viruksilta, jotka saattavat levitä ilmatilassa. Kasvomaskien oikeanlainen käyttö antaa tutkitusti suojan – ennen kaikkia toisille. Hengityssuojia on kahdenlaisia: kertakäyttöisiä ja uudelleenkäytettäviä, pestäviä kangasmaskeja. Kaikkien kasvomaskien tarkoitus on suojata muita ihmisiä. Ne estävät muihin leviävät pisarat. Jos kankainen kasvomaski on kuiva, se saattaa mahdollisesti pysäyttää myös ulkoa tulevat pisarat ja siten ehkä suojata myös käyttäjäänsä. Teollisilla kasvosuojilla sen sijaan on parempi suoja myös käyttäjälleen.

    

   Suojaintyypit

   Hengityksensuojaimet

   Hengityksensuojaimet ovat suodattavia puolinaamareita, joita valmistetaan sekä uloshengitysventtiilillä että ilman. Tällaisia hengityksensuojaimia käytetään muun muassa tehohoidossa. Ne estävät käyttäjäänsä sekä tartuttamasta että saamasta virustartuntaa. Hengityssuojaimet ovat yleisesti luokiteltu kolmeen eri suojauskategoriaan joita ovat:

   • FFP1 suojaa lähinnä näkyviltä hiukkasilta, kuten pölyltä ja muilta isoilta hiukkasilta kuten sahausjätteeltä. 
   • FFP2 suojaa käyttäjäänsä oikein käytettynä tehokkaasti pienemmiltäkin hiukkasilta kuten bakteereilta ja viruksilta, esimerkiksi koronavirusta vastaan. Tason FFP2 hengityssuojain suodattaa vähintään 94% ilman epäpuhtauksista.
   • FFP3 on hengityssuojainten paras suojaustaso, joka suojaa FFP2 -tason tavoin käyttäjäänsä pienemmiltäkin hiukkasilta. Tason FFP3 hengityssuojain suodattaa vähintään 99% ilman epäpuhtauksista.

    

    Kirurgiset suu- ja nenäsuojukset

   Terveydenhoidossa yleisesti käytössä oleva kirurginen suu- ja nenäsuojus vähentää riskiä pisaratartunnasta. Sen sijaan ilmassa leijuvilta pieniltä hiukkasilta eli aerosoleilta se ei suojaa. Tällainen maski saatetaan laittaa myös sairastuneen kasvoille, jotta hän ei yskiessään tai aivastellessaan tartuttaisi virusta muihin.

    

   Kangasmaskit

   Kangasmaskeja valmistetaan kovin erilaisia ja erilaisista materiaaleista eikä viranomaisvalvontaa ole. Sen vuoksi myös kangasmaskeista annetut suositukset vaihtelevat rajusti. Kangasmaskien suojaavuuteen vaikuttaa ennen kaikkea niiden materiaali ja rakenne. Huivi tai ohut maski suojaa huonosti, mutta monikerroksiset paksut kankaat suodattavat hyvin. Paksujen kankaiden ongelmana kuitenkin on se, että niiden läpi on vaikeaa hengittää. Varsinkin heikkokuntoisen vanhan ihmisen voi olla niitä vaikea käyttää ja siinä mielessä paksu kangasmaski voi olla jopa haitallinen. Kankaisen maskin tulisi ehdottomasti peittää sekä suu että nenä ja lisäksi istua niin hyvin kasvoille, ettei sitä tarvitse nostella tai kohentaa. Likainen kasvomaski voi olla myös terveysriski ja levittää virustartuntaa.

    

   Näin käytät maskia oikein 

   1. Maskin on peitettävä nenä ja suu

   Käyttääpä sitten kirurgista suu-nenäsuojaa, kankaista maskia tai kotoa löytynyttä huivia on tärkeintä, että sillä saa peitettyä suun ja nenän alueen. Molemmista kulkee ilmaa, minkä vuoksi ne tulee peittää. Tällä tavoin ehkäistään mikrobien leviämistä.

    

   2. Koske vain puhtain käsin

   Maskin käyttäjän on muistettava hygienia. Oleellista on puhtaat kädet: maskia tai suun ja nenän aluetta ei tule koskea likaisin käsin. Hiusten, nenän ja silmälasien koskettelua pitäisi välttää. Koskettelu lisää mikrobien pääsyä suuhun.

   Älä juo tai syö maskin käytön aikana. Jos kosket maskin pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi.

   Uusi maski laitetaan kasvoille aina siis pestyin käsin. Maski riisutaan ottamalla vain sen takaa kiinni. Älä koske maskin ulkopintaan.

    

   3. Pidä huoli maskistasi

   Jos käytössä on kankainen maski, tulee sen puhtaudesta huolehtia jokaisen käyttökerran jälkeen. Laita käytetty maski heti suljettavaan muovipussiin. Pese se 90 asteen pesuohjelmassa tai keitä viisi minuuttia vedessä, johon on lisätty hieman pesuainetta. Huuhtele ja kuivaa maski.

   Maskin tulee olla puhdas, kun sen ottaa käyttöön, ja se täytyy huoltaa huolellisesti aina käytön jälkeen.

    

   4. Älä räplää maskia

   Maskin tulee olla koko ajan kasvoilla ja niin, että se peittää myös nenän. Maskeja ei saa käyttää molemmin puolin tai nostaa välillä otsalle tai leuan alle. Maskia ei myöskään tungeta välillä taskuun ja sitten takaisin kasvoille.

   Kostea suoja pitää aina vaihtaa heti. Maskia siis käytetään kerran, jonka jälkeen se joko hävitetään tai pestään asianmukaisesti.

    

    

    

   Lähteet: Yle & medkit.fi

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Kangasmaskit Tyylikkäät ja ekologiset kangasmaskit
   • Lasten kasvomaskit Lasten kasvomaskit
   • Mustat Mustat kangas- ja kertakäyttömaskit
   • Suodattaa bakteerit/virukset
   • Maskit venttiilillä Kertkäyttöiset ja kankaiset kasvomaskit venttiilillä
   • Silkkimaskit
   • Globe Hope Globe Hope
   • Adidas Adidas
   • Kingfa Kingfa
  0 - 24
  • Tuoren Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167081771.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169027474.jpg
   Tuoren Tuoren Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl Tuoren Surgical Face Mask Type IIR Kasvomaski CE-merkitty 50 kpl pakkaus. - CE-merkitty - Type IIR - Kolmikerroksinen - Helppo hengittää - Kevyt - Hypoallergeeninen (38)
   Tuoren Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl
   1
   good_buy
   deal
   45.80 EUR
  • Maskikauppa Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175873718.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl Medical Type II suu-nenäsuoja musta 10kpl Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinensuu-nenäsuoja korvalenkkikiinnityksellä. Kertakäyttöinenkasvomaski on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana uloshengitysilmasta. Suu-nenäsuojain muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi. Suu-nenäsuoja suojaa käyttäjää isoilta pisaroilta, mutta ei ole henkilösuojain tai hengityssuojain. Suodatustaso BFE>98%, Type II Medical mask Suojain on valmistettu kolmike... (35)
   Maskikauppa Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl
   1
   good_buy
   9.80 EUR
  • Maskikauppa Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175874280.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl VaaleanpunainenMedical-tasoinenkasvomaski 10kpl yksittäispakattuja suojia. Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinensuu-nenäsuoja korvalenkkikiinnityksellä. Kertakäyttöinenkasvomaski on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana uloshengitysilmasta. Suu-nenäsuojain muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi. Suu-nenäsuoja suojaa käyttäjää isoilta pisaroilta, mutta ei ole henkilösuojain tai hengityssuojain. Suodatustaso BFE>98%, Type II Medical ma... (23)
   Maskikauppa Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl
   1
   good_buy
   9.80 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619319.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619132.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl Lasten kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski lasten kuvioitu kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl GB/T 38880 standardin, BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Lasten kokoa, 14.5 x 9.5cm, suositellaan 5 -12 vuotiaille Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava väl... (20)
   Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl
   1
   good_buy
   11.62 EUR
  • Maskikauppa Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175780869.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl Suu-nenäsuoja Medical-tasoinen valkoinen 50kpl. Nyt saatavilla tyylikkäämpi valkoinen väri. Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinen kasvosuoja korvalenkkikiinnityksellä. Paketissa 50kpl suu-nenäsuojia. Kertakäyttöinen suu-nenäsuoja on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana hengitysilmasta. Suu-nenäsuoja muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi.Suu-nenäsuoja myös suojaa käyttäjää isoilta pisaroilta, mutta ei ole henkilösuojain tai hengitys... (15)
   Maskikauppa Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl
   1
   good_buy
   13.80 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528969.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl Kirurginmaski värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl Kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Sininen malli on tyyppiä IIR, kirurginmaskeista tehokkain ja suojaavin malli. Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava välikerros Käyttömukava... (14)
   Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl
   1
   good_buy
   11.10 EUR
  • Maskiset.Net Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168650650.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168188232.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528892.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619324.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä Urheilumaski laadukas hengitysventtiili suodatus Tyylikäs, laadukkaasti valmistettu ja viimeistelty urheilumaski laadukas hengitysventtiili suodatus Hyvin hengittävää laadukasta verkkokangasta, lisäksi uloshengitysventtiili UV-suojaava, pölyä ja partikkeleita suodattava, bakteereita, viruksia ja muita mikrobeja suodattava Käyttö: päivittäinen käyttö, erityisesti urheilusuorituksiin suunniteltu Hoito: maski kestää hyvin konepesua, hengitysventtiilit tulee irroittaa ennen konepesua. GB 18401-20... (13)
   Maskiset.Net Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä
   1
   good_buy
   15.36 EUR
  • Maskikauppa Suu-nenäsuojain 50kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177697176.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Suu-nenäsuojain 50kpl Suu-nenäsuojain 50kpl Suu-nenäsuojain 50kpl Suu-nenäsuoja sininen tai valkoinen 50kpl Edullisin suu-nenäsuoja toimitetaan sinisenä tai valkoisena varastotilanteen mukaan. Tuote on aina CE merkittyja suojaustaso vähintään Type I. Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinen kasvosuoja korvalenkkikiinnityksellä. Paketissa 50kpl suu-nenäsuojia. Kertakäyttöinen suu-nenäsuoja on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana hengitysilmasta. Suu-nenäsuoja muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi.Suu... (9)
   Maskikauppa Suu-nenäsuojain 50kpl
   1
   good_buy
   10.80 EUR
  • Kingfa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168612930.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176726497.jpg
   Kingfa Kingfa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa Tehokkaasti suojaava kertakäyttöinen suu- nenäsuojain suojaa roiskeilta, pölyltä ja hiukkasilta. Tämä suojain suodattaa >98 % hiukkasista. Korvien taakse kiinnitettävä pehmeä kuminauha. Hinta / rasia (50 kpl) (8)
   Kingfa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa
   1
   good_buy
   14.76 EUR
  • GAME CHANGER ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158131287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157587140.jpg
   GAME CHANGER GAME CHANGER ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2 ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2 ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2 Valaisin suoraan valmistajalta ÄR Face Mask on varastossa hintaan 25.65 EUR, takuuaika 3 vuotta. (5)
   GAME CHANGER ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2
   • 08594202380012
   • 08594202380494
   2
   good_buy
   32.55 EUR
  • Copper Inside Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173689029.jpg
   Copper Inside Copper Inside Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl (7)
   Copper Inside Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl
   • 06973227780250
   1
   good_buy
   deal
   105.40 EUR
  • Hoivarc Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168992291.jpg
   Hoivarc Hoivarc Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl (6)
   Hoivarc Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl
   1
   good_buy
   19.90 EUR
  • Maskikauppa Sairaalatasoinen kirurginsuoja (Type IIR BFE98) 50kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175780870.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Sairaalatasoinen kirurginsuoja (Type IIR BFE98) 50kpl Sairaalatasoinen kirurginsuoja (Type IIR BFE98) 50kpl Sairaalatasoinen kirurginsuoja (Type IIR BFE98) 50kpl Medical-tasoinen kirurginsuoja (Type IIR BFE98) 50kpl Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinen kasvosuoja korvalenkkikiinnityksellä. Paketissa 50kpl kirurginsuojia.SoveltuusairaalakäyttöönSTM:n ja Fimean ohjeiden mukaisesti. Kertakäyttöinen suu-nenäsuoja on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana hengitysilmasta. Suu-nenäsuoja muistuttaa myös sinua olemaan koskettamatta kasvojasi.Suu-nenäsuoja myös suojaa käyttäjää isoilta pisaroilta, mutta ei ole ... (5)
   Maskikauppa Sairaalatasoinen kirurginsuoja (Type IIR BFE98) 50kpl
   1
   good_buy
   18.80 EUR
  • GAME CHANGER ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158131283.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157587140.jpg
   GAME CHANGER GAME CHANGER ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2 ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2 ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2 "ViralOff® reduces 99% of viruses (self-cleaning mask)" "är Nanofilters block up to 99.8% of viruses, bacteria, dust, and other airborne pollutants and contaminants" "The Eco Acqua Zero treatment of fabric makes the surface of the mask water repellent" "Exhalation Valve for easily breath out" "Light and Comfort" "Designed and Made in EU" (3)
   GAME CHANGER ÄR Antiviral Respirator - Big Logo lapsille - ViralOff 99% - tehokkaampi kuin FFP2
   • 08594202380616
   • 08594202380135
   2
   good_buy
   32.55 EUR
  • 3M Hengityssuojain FFP3 venttiilillä 3M 9332+ Aura
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167186397.jpg
   3M 3M Hengityssuojain FFP3 venttiilillä 3M 9332+ Aura Hengityssuojain FFP3 venttiilillä 3M 9332+ Aura Hengityssuojain FFP3 venttiilillä 3M 9332+ Aura SAIMME ISON ERÄN, KATSO HINTAA! ! Suojaa pölyiltä, öljypohjaisilta sumuilta ja muilta pieniltä hiukkasilta luokan FFP3 vaatimusten mukaisesti, 3M Cool Flow -uloshengitysventtiili vähentää lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle myös kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Istuu mukavasti monen kokoisille kasvoille. Tuote on yksittäispakattu. Hinta on tuotteen yksikköhinta. (3)
   3M Hengityssuojain FFP3 venttiilillä 3M 9332+ Aura
   2
   good_buy
   14.80 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528969.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl Kirurginmaski värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl Kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Sininen malli Type IIR, kirurginmaskeista tehokkain tyyppi Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava välikerros Käyttömukava ja istuva muotoilu... (4)
   Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl
   1
   good_buy
   25.76 EUR
  • Suojaahengityksesi Hengityssuojain 100 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167923963.jpg
   Suojaahengityksesi Suojaahengityksesi Hengityssuojain 100 kpl Hengityssuojain 100 kpl Hengityssuojain 100 kpl (3)
   Suojaahengityksesi Hengityssuojain 100 kpl
   1
   good_buy
   37.70 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167593898.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528893.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl Kirurginmaski lasten värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl Lasten kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski lasten värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl GB/T 38880 standardin, BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Lasten kokoa, 14.5 x 9.5cm, suositellaan 5 -12 vuotiaille Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava... (3)
   Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl
   1
   good_buy
   25.24 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168188246.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619118.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 50 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu 50 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu 50 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl Lasten kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski lasten kuvioitu kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl GB/T 38880 standardin, BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Lasten kokoa, 14.5 x 9.5cm, suositellaan 5 -12 vuotiaille Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava väl... (3)
   Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 50 kpl
   1
   good_buy
   25.24 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 10 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619317.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 10 kpl Kirurginmaski lasten värillinen 10 kpl Kirurginmaski lasten värillinen 10 kpl Kirurginmaski lasten värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl Lasten kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski lasten värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl GB/T 38880 standardin, BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Lasten kokoa, 14.5 x 9.5cm, suositellaan 5 -12 vuotiaille Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava... (3)
   Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 10 kpl
   1
   11.62 EUR
  • Adidas Face Covers 3-Pack M/L
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165215524.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175314683.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175314682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157936811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157936809.jpg
   Adidas Adidas Face Covers 3-Pack M/L Face Covers 3-Pack M/L Face Covers 3-Pack M/L Mukava kasvomaski hengittävää materiaalia. Adidas-logo vasemmalla puolella. Konepesu 60 asteessa. Ei hyväksytty lääketieteelliseen käyttöön. Adidas Face Cover sisältää Primegreen-teknologiaa, mikä tarkoittaa, että vähintään 40% tuotteen materiaalista on kierrätettyä. Voi auttaa hillitsemään taudinaiheuttajien leviämistä pisaratartuntana. Normaalia pienempi koko. HUOMAA! Kun pakkaus on avattu, tuotetta ei voi palauttaa, vaihtaa eikä hyvittää hygieniasyistä. Tuotetiedot: Materiaali: Uusiopolye... (2)
   Adidas Face Covers 3-Pack M/L
   • 04064046408530
   2
   good_buy
   21.80 EUR
  • Maskikauppa FFP2 Hengityssuojain 5kpl valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175702621.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa FFP2 Hengityssuojain 5kpl valkoinen FFP2 Hengityssuojain 5kpl valkoinen FFP2 Hengityssuojain 5kpl valkoinen Tehokas ja laadukas FFP2 hengityssuojain 5kpl valkoinen. Suojaimien laadussa on eroa ja tässä suojaimessa laatu tuntuu käytössä. Mukana myös pään taakse tulevat kilpsit jos suojaimen pitkäaikainen käyttö rasittaa korvia. Tehokas ja helppokäyttöinen 4-kerroksinen hengityssuojain korvalenkkikiinnityksellä. Hengityssuojain taso FFP2 suojaa käyttäjäänsä oikein käytettynä tehokkaasti pienemmiltäkin hiukkasilta kuten bakteereilta ja viruksilta, esimerkiksi koronavirusta vastaan. Hengityssuojain suo... (3)
   Maskikauppa FFP2 Hengityssuojain 5kpl valkoinen
   1
   13.80 EUR
  • NEQI N
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168149950.jpg
   NEQI NEQI N N N (2)
   NEQI N
   • 04063528005250
   2
   18.95 EUR
  • NEQI N
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168149715.jpg
   NEQI NEQI N N N (2)
   NEQI N
   • 04063528014634
   2
   18.95 EUR
  2 22
  • info@vertaa.fi