x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kasvomaski

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kasvomaskit

  • Yleiset tiedot

   Tiivis hengityssuojain antaa tehokkaan suojan esimerkiksi haitallisilta infektionaiheuttajilta, kuten bakteereilta ja viruksilta, jotka saattavat levitä ilmatilassa. Kasvomaskien oikeanlainen käyttö antaa tutkitusti suojan – ennen kaikkia toisille. Hengityssuojia on kahdenlaisia: kertakäyttöisiä ja uudelleenkäytettäviä, pestäviä kangasmaskeja. Kaikkien kasvomaskien tarkoitus on suojata muita ihmisiä. Ne estävät muihin leviävät pisarat. Jos kankainen kasvomaski on kuiva, se saattaa mahdollisesti pysäyttää myös ulkoa tulevat pisarat ja siten ehkä suojata myös käyttäjäänsä. Teollisilla kasvosuojilla sen sijaan on parempi suoja myös käyttäjälleen.

    

   Suojaintyypit

   Hengityksensuojaimet

   Hengityksensuojaimet ovat suodattavia puolinaamareita, joita valmistetaan sekä uloshengitysventtiilillä että ilman. Tällaisia hengityksensuojaimia käytetään muun muassa tehohoidossa. Ne estävät käyttäjäänsä sekä tartuttamasta että saamasta virustartuntaa. Hengityssuojaimet ovat yleisesti luokiteltu kolmeen eri suojauskategoriaan joita ovat:

   • FFP1 suojaa lähinnä näkyviltä hiukkasilta, kuten pölyltä ja muilta isoilta hiukkasilta kuten sahausjätteeltä. 
   • FFP2 suojaa käyttäjäänsä oikein käytettynä tehokkaasti pienemmiltäkin hiukkasilta kuten bakteereilta ja viruksilta, esimerkiksi koronavirusta vastaan. Tason FFP2 hengityssuojain suodattaa vähintään 94% ilman epäpuhtauksista.
   • FFP3 on hengityssuojainten paras suojaustaso, joka suojaa FFP2 -tason tavoin käyttäjäänsä pienemmiltäkin hiukkasilta. Tason FFP3 hengityssuojain suodattaa vähintään 99% ilman epäpuhtauksista.

    

    Kirurgiset suu- ja nenäsuojukset

   Terveydenhoidossa yleisesti käytössä oleva kirurginen suu- ja nenäsuojus vähentää riskiä pisaratartunnasta. Sen sijaan ilmassa leijuvilta pieniltä hiukkasilta eli aerosoleilta se ei suojaa. Tällainen maski saatetaan laittaa myös sairastuneen kasvoille, jotta hän ei yskiessään tai aivastellessaan tartuttaisi virusta muihin.

    

   Kangasmaskit

   Kangasmaskeja valmistetaan kovin erilaisia ja erilaisista materiaaleista eikä viranomaisvalvontaa ole. Sen vuoksi myös kangasmaskeista annetut suositukset vaihtelevat rajusti. Kangasmaskien suojaavuuteen vaikuttaa ennen kaikkea niiden materiaali ja rakenne. Huivi tai ohut maski suojaa huonosti, mutta monikerroksiset paksut kankaat suodattavat hyvin. Paksujen kankaiden ongelmana kuitenkin on se, että niiden läpi on vaikeaa hengittää. Varsinkin heikkokuntoisen vanhan ihmisen voi olla niitä vaikea käyttää ja siinä mielessä paksu kangasmaski voi olla jopa haitallinen. Kankaisen maskin tulisi ehdottomasti peittää sekä suu että nenä ja lisäksi istua niin hyvin kasvoille, ettei sitä tarvitse nostella tai kohentaa. Likainen kasvomaski voi olla myös terveysriski ja levittää virustartuntaa.

    

   Näin käytät maskia oikein 

   1. Maskin on peitettävä nenä ja suu

   Käyttääpä sitten kirurgista suu-nenäsuojaa, kankaista maskia tai kotoa löytynyttä huivia on tärkeintä, että sillä saa peitettyä suun ja nenän alueen. Molemmista kulkee ilmaa, minkä vuoksi ne tulee peittää. Tällä tavoin ehkäistään mikrobien leviämistä.

    

   2. Koske vain puhtain käsin

   Maskin käyttäjän on muistettava hygienia. Oleellista on puhtaat kädet: maskia tai suun ja nenän aluetta ei tule koskea likaisin käsin. Hiusten, nenän ja silmälasien koskettelua pitäisi välttää. Koskettelu lisää mikrobien pääsyä suuhun.

   Älä juo tai syö maskin käytön aikana. Jos kosket maskin pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi.

   Uusi maski laitetaan kasvoille aina siis pestyin käsin. Maski riisutaan ottamalla vain sen takaa kiinni. Älä koske maskin ulkopintaan.

    

   3. Pidä huoli maskistasi

   Jos käytössä on kankainen maski, tulee sen puhtaudesta huolehtia jokaisen käyttökerran jälkeen. Laita käytetty maski heti suljettavaan muovipussiin. Pese se 90 asteen pesuohjelmassa tai keitä viisi minuuttia vedessä, johon on lisätty hieman pesuainetta. Huuhtele ja kuivaa maski.

   Maskin tulee olla puhdas, kun sen ottaa käyttöön, ja se täytyy huoltaa huolellisesti aina käytön jälkeen.

    

   4. Älä räplää maskia

   Maskin tulee olla koko ajan kasvoilla ja niin, että se peittää myös nenän. Maskeja ei saa käyttää molemmin puolin tai nostaa välillä otsalle tai leuan alle. Maskia ei myöskään tungeta välillä taskuun ja sitten takaisin kasvoille.

   Kostea suoja pitää aina vaihtaa heti. Maskia siis käytetään kerran, jonka jälkeen se joko hävitetään tai pestään asianmukaisesti.

    

    

    

   Lähteet: Yle & medkit.fi

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Kangasmaskit Tyylikkäät ja ekologiset kangasmaskit
   • Lasten kasvomaskit Lasten kasvomaskit
   • Mustat Mustat kangas- ja kertakäyttömaskit
   • Suodattaa bakteerit/virukset
   • Maskit venttiilillä Kertkäyttöiset ja kankaiset kasvomaskit venttiilillä
   • Silkkimaskit
   • Globe Hope Globe Hope
   • Adidas Adidas
   • Kingfa Kingfa
  0 - 24
  • Maskikauppa Medical-tasoiset värikkäät kasvomaskit 50kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176716050.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Medical-tasoiset värikkäät kasvomaskit 50kpl Medical-tasoiset värikkäät kasvomaskit 50kpl Medical-tasoiset värikkäät kasvomaskit 50kpl Medical-tasoiset värikkäät kasvomaskit 50kpl 10kpl kutakin väriä: Vaalenpunainen, persikka, keltainen, lila ja musta. Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinensuu-nenäsuoja korvalenkkikiinnityksellä. Kertakäyttöinenkasvomaski on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana uloshengitysilmasta. Suu-nenäsuojain muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi. Suu-nenäsuoja suojaa käyttäjää isoilta pisaroilta, mutta ei ole henkilösuojain tai hengityssuojai... (102)
   Maskikauppa Medical-tasoiset värikkäät kasvomaskit 50kpl
   1
   good_buy
   most_sold
   23.80 EUR
  • Maskikauppa Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175874280.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl VaaleanpunainenMedical-tasoinenkasvomaski 10kpl pakkaus Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinensuu-nenäsuoja korvalenkkikiinnityksellä. Kertakäyttöinenkasvomaski on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana uloshengitysilmasta. Suu-nenäsuojain muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi. Suu-nenäsuoja suojaa käyttäjää isoilta pisaroilta, mutta ei ole henkilösuojain tai hengityssuojain. Suodatustaso BFE>98%, Type II Medical mask Roiskesuojattu S... (78)
   Maskikauppa Medical-tasoinen kasvomaski vaaleanpunainen 10kpl
   1
   good_buy
   9.80 EUR
  • Tuoren Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167081771.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169027474.jpg
   Tuoren Tuoren Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl Tuoren Surgical Face Mask Type IIR Kasvomaski CE-merkitty 50 kpl pakkaus. - CE-merkitty - Type IIR - Kolmikerroksinen - Helppo hengittää - Kevyt - Hypoallergeeninen (75)
   Tuoren Surgical Face Mask Type IIR Maski CE-merkitty 50 kpl
   1
   good_buy
   deal
   45.80 EUR
  • Maskikauppa Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175873718.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl Medical Type II suu-nenäsuoja musta 10kpl Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinensuu-nenäsuoja korvalenkkikiinnityksellä. Kertakäyttöinenkasvomaski on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana uloshengitysilmasta. Suu-nenäsuojain muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi. Suu-nenäsuoja suojaa käyttäjää isoilta pisaroilta, mutta ei ole henkilösuojain tai hengityssuojain. Suodatustaso BFE>98%, Type II Medical mask Suojain on valmistettu kolmike... (70)
   Maskikauppa Medical-tasoinen suu-nenäsuoja musta 10kpl
   1
   good_buy
   9.80 EUR
  • Maskiset.Net Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168650650.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168188232.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528892.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619324.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä Urheilumaski laadukas hengitysventtiili suodatus Tyylikäs, laadukkaasti valmistettu ja viimeistelty urheilumaski laadukas hengitysventtiili suodatus Hyvin hengittävää laadukasta verkkokangasta, lisäksi uloshengitysventtiili UV-suojaava, pölyä ja partikkeleita suodattava, bakteereita, viruksia ja muita mikrobeja suodattava Käyttö: päivittäinen käyttö, erityisesti urheilusuorituksiin suunniteltu Hoito: maski kestää hyvin konepesua, hengitysventtiilit tulee irroittaa ennen konepesua. GB 18401-20... (41)
   Maskiset.Net Urheilumaski laadukas hengitysventtiilillä
   1
   good_buy
   17.16 EUR
  • Kingfa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168612930.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176726497.jpg
   Kingfa Kingfa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa Tehokkaasti suojaava kertakäyttöinen suu- nenäsuojain suojaa roiskeilta, pölyltä ja hiukkasilta. Tämä suojain suodattaa >98 % hiukkasista. Korvien taakse kiinnitettävä pehmeä kuminauha. Hinta / rasia (50 kpl) (31)
   Kingfa Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR 50kpl, Kingfa, *Testattu Suomessa
   1
   good_buy
   16.87 EUR
  • Maskikauppa Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175780869.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl Suu-nenäsuoja Medical-tasoinen valkoinen 50kpl. Nyt saatavilla tyylikkäämpi valkoinen väri. Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinen kasvosuoja korvalenkkikiinnityksellä. Paketissa 50kpl suu-nenäsuojia. Kertakäyttöinen suu-nenäsuoja on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana hengitysilmasta. Suu-nenäsuoja muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi.Suu-nenäsuoja myös suojaa käyttäjää isoilta pisaroilta, mutta ei ole henkilösuojain tai hengitys... (24)
   Maskikauppa Suu-nenäsuoja Medical valkoinen 50kpl
   1
   good_buy
   13.80 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168188248.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619118.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl Lasten kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski lasten kuvioitu kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl GB/T 38880 standardin, BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Lasten kokoa, 14.5 x 9.5cm, suositellaan 5 -12 vuotiaille Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava väl... (23)
   Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl
   1
   good_buy
   12.70 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528969.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl Kirurginmaski värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl Kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Sininen malli on tyyppiä IIR, kirurginmaskeista tehokkain ja suojaavin malli. Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava välikerros Käyttömukava... (16)
   Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 10 kpl
   1
   good_buy
   12.08 EUR
  • Hoivarc Kirurginen sairaalatasoinen suojamaski, 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169053727.jpg
   Hoivarc Hoivarc Kirurginen sairaalatasoinen suojamaski, 50 kpl Kirurginen sairaalatasoinen suojamaski, 50 kpl Kirurginen sairaalatasoinen suojamaski, 50 kpl (14)
   Hoivarc Kirurginen sairaalatasoinen suojamaski, 50 kpl
   1
   good_buy
   deal
   29.90 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167593898.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528893.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl Kirurginmaski lasten värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl Lasten kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski lasten värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl GB/T 38880 standardin, BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Lasten kokoa, 14.5 x 9.5cm, suositellaan 5 -12 vuotiaille Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava... (13)
   Maskiset.Net Kirurginmaski lasten värillinen 50 kpl
   1
   good_buy
   28.94 EUR
  • Maskikauppa Suu-nenäsuojain 50kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177697176.jpg
   Maskikauppa Maskikauppa Suu-nenäsuojain 50kpl Suu-nenäsuojain 50kpl Suu-nenäsuojain 50kpl Suu-nenäsuoja sininen tai valkoinen 50kpl Edullisin suu-nenäsuoja toimitetaan sinisenä tai valkoisena varastotilanteen mukaan. Tuote on aina CE merkittyja suojaustaso vähintään Type I. Helppokäyttöinen 3-kerroksinen antibakteerinen kasvosuoja korvalenkkikiinnityksellä. Paketissa 50kpl suu-nenäsuojia. Kertakäyttöinen suu-nenäsuoja on avuksi, kun halutaan välttää mahdollisen tartunnan leviäminen pisaratartuntana hengitysilmasta. Suu-nenäsuoja muistuttaa sinua olemaan koskettamatta kasvojasi.Suu... (12)
   Maskikauppa Suu-nenäsuojain 50kpl
   1
   good_buy
   12.80 EUR
  • Kasvosuojus by JER53Y JOKER - KASVOSUOJUS NARUKIINNITYKSELLÄ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167537350.jpg
   Kasvosuojus by JER53Y Kasvosuojus by JER53Y JOKER - KASVOSUOJUS NARUKIINNITYKSELLÄ JOKER - KASVOSUOJUS NARUKIINNITYKSELLÄ JOKER - KASVOSUOJUS NARUKIINNITYKSELLÄ Materiaali: Sisäkerros: 100% puuvillaa Ulkokerros: 100% mikropolyesteriä Sertifikaatti:OEKO-TEX 100 Sisätasku filtteriä varten, filtterit myydään erikseen! Paino:180g / m² Koko:22x8cm Narukiinnityksen ansiosta suojus soveltuu kelle tahansa käyttäjälle, kasvojen koosta riippumatta. Kasvosuojus vähentää ulos hengitettävän ilman mukana kulkeutuvia pisaroita ja taudinaiheuttajia. Suojus pienentää lähellä olevien ihmisten ja esineiden altistumista. Voidaan pestä 60°-90°:ssa. Usein toistuva pesu 90... (11)
   Kasvosuojus by JER53Y JOKER - KASVOSUOJUS NARUKIINNITYKSELLÄ
   1
   good_buy
   18.90 EUR
  • Guzzini EcoMask - Kestomaski
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167923962.jpg
   Guzzini Guzzini EcoMask - Kestomaski EcoMask - Kestomaski EcoMask - Kestomaski (10)
   Guzzini EcoMask - Kestomaski
   1
   good_buy
   21.80 EUR
  • Hoivarc Kirurginen sairaalatasoinen musta suojamaski, 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169053726.jpg
   Hoivarc Hoivarc Kirurginen sairaalatasoinen musta suojamaski, 50 kpl Kirurginen sairaalatasoinen musta suojamaski, 50 kpl Kirurginen sairaalatasoinen musta suojamaski, 50 kpl (9)
   Hoivarc Kirurginen sairaalatasoinen musta suojamaski, 50 kpl
   1
   good_buy
   deal
   39.90 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619319.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619132.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl Kirurginmaski lasten kuvioitu kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl Lasten kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski lasten kuvioitu kolmikerros kertakäyttöinen 10kpl GB/T 38880 standardin, BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Lasten kokoa, 14.5 x 9.5cm, suositellaan 5 -12 vuotiaille Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava väl... (8)
   Maskiset.Net Kirurginmaski lasten kuvioitu 10 kpl
   1
   good_buy
   12.70 EUR
  • Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528969.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl Kirurginmaski värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl Kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön kolmikerroksinen Kirurginmaski on CE ja FDA hyväksytty. Laadukas kirurginmaski värillinen kolmikerros kertakäyttöinen 50kpl BFE suodatusteho vähintään 95%, EN14693 TYPE I standardia vastaava Sininen malli Type IIR, kirurginmaskeista tehokkain tyyppi Kertakäyttöinen kolmikerros kasvomaski korvalenkillä Partikkeleilta, pölyltä ja mikrobeilta suojaava suodattava välikerros Käyttömukava ja istuva muotoilu... (8)
   Maskiset.Net Kirurginmaski värillinen kertakäyttö 50 kpl
   1
   good_buy
   29.56 EUR
  • Hoivarc Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168992291.jpg
   Hoivarc Hoivarc Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl (8)
   Hoivarc Kirurginen allergiavapaa sairaalatason suojamaski, 10 kpl
   1
   good_buy
   19.90 EUR
  • Suojaintukku Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR, 50 kpl/rasia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169743956.jpg
   Suojaintukku Suojaintukku Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR, 50 kpl/rasia Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR, 50 kpl/rasia Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR, 50 kpl/rasia Kertakäyttöinen kirurginen suu- ja nenäsuojain, jossa pehmeä miellyttävä kolmikerroksinen materiaali ilman tuoksuja. Tehokas suodatus ja helppo hengittää. Ce-merkitty tuote. Rasiassa suomenkielinen ja ruotsinkielinen tekstitys. Rasiassa 50 kpl. (7)
   Suojaintukku Kirurginen suu- ja nenäsuojain IIR, 50 kpl/rasia
   1
   18.11 EUR
  • Maskiset.Net Huipputyylikäs, laadukas 100% Mulperisilkkinen maski
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619136.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619137.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619140.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Huipputyylikäs, laadukas 100% Mulperisilkkinen maski Huipputyylikäs, laadukas 100% Mulperisilkkinen maski Huipputyylikäs, laadukas 100% Mulperisilkkinen maski Tyylikäs laadukas 100% silkki kasvomaski 2-kerroksinen tyylikäs laadukas 100% silkki kasvomaski, tyylikkäitä värivaihtoehtoja 100% hengittävää ja ihoa sivelevää Mulperi Silkkiä, viileä lämmössä, ja lämmittävä kylmässä Mulperipuun toukkien tuottama silkki on arvokkainta ja laadukkainta silkkilaatua helposti säädettävällä korvalenkillä UV-suojaava, pölyä, partikkeleita ja mikrobeja suodattava kangasmaski Käyttö: päivittäinen käyttö Hoito: 100% silkkisenä käsinpestävä, tai koneen silkkiohjelmall... (7)
   Maskiset.Net Huipputyylikäs, laadukas 100% Mulperisilkkinen maski
   1
   good_buy
   33.28 EUR
  • Copper Inside Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173689029.jpg
   Copper Inside Copper Inside Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl (7)
   Copper Inside Kuparimaski Medical Face Mask Type IIR CE-merkitty 5 kpl
   • 06973227780250
   1
   good_buy
   deal
   105.40 EUR
  • Maskiset.Net Hengityssuojain FFP2/KN95 50 kpl KESTOTILAUS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619115.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167619116.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167528955.jpg
   Maskiset.Net Maskiset.Net Hengityssuojain FFP2/KN95 50 kpl KESTOTILAUS Hengityssuojain FFP2/KN95 50 kpl KESTOTILAUS Hengityssuojain FFP2/KN95 50 kpl KESTOTILAUS Hengityssuojain FFP2 KN95 kertakäyttöinen 50kpl kestotilaus Kertakäyttöinen ihoa ärsyttämätön hengityssuojain on CE, FDA ja GB/T hyväksytty, joka soveltuu myös sairaala- ja klinikkatyöskentelyyn ja suojaa bakteereita, viruksia ja muita mikrobeja vastaan. CE, FDA ja GB/T sertifioitu. FFP2 / KN95 / N95 tason suojaus. BFE 95% tai enemmän. Hengityssuojain FFP2 KN95 kertakäyttöinen 50kpl kestotilaus Pakkaus sisältää 50 kpl yksittäin pakattuja maskeja Kertakäyttöinen hengityssuojain Käyttömukava ja... (6)
   Maskiset.Net Hengityssuojain FFP2/KN95 50 kpl KESTOTILAUS
   1
   40.72 EUR
  • Medisafety Kertakäyttöinen kasvomaski 3-ply 50 kpl/laatikko, CAIXIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177317047.jpg
   Medisafety Medisafety Kertakäyttöinen kasvomaski 3-ply 50 kpl/laatikko, CAIXIN Kertakäyttöinen kasvomaski 3-ply 50 kpl/laatikko, CAIXIN Kertakäyttöinen kasvomaski 3-ply 50 kpl/laatikko, CAIXIN Terveysjärjestö WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä estämään korona-viruksen leviämistä. Kasvomaski missä pehmeät korvien taakse asetettavat kumilenkit 50 kpl pakkauksessa. -kertakäyttömaski kansalle! (6)
   Medisafety Kertakäyttöinen kasvomaski 3-ply 50 kpl/laatikko, CAIXIN
   1
   13.30 EUR
  • Suojaintukku FFP2 hengityssuojain venttiilillä, 3M Aura+ 9322
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167422041.jpg
   Suojaintukku Suojaintukku FFP2 hengityssuojain venttiilillä, 3M Aura+ 9322 FFP2 hengityssuojain venttiilillä, 3M Aura+ 9322 FFP2 hengityssuojain venttiilillä, 3M Aura+ 9322 FFP2 3M Aura 9322 on venttiilillä varustettu hengityssuojain, joka on malliltaan kevyt ja mukava käyttää. Pehmeä materiaali on ihoystävällinen. Hinta on tuotteen yksikköhinta. (6)
   Suojaintukku FFP2 hengityssuojain venttiilillä, 3M Aura+ 9322
   1
   11.91 EUR
  2 24
  • info@vertaa.fi