x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  imuri

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta pölynimurit

  • Yleiset tiedot

   Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • imurityypit,
   • imurin toiminnot,
   • imurin muotoilu,
   • lisäosia imureille,
   • suosituimpia imuri-merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Imuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Käyttösopivuus: Millaiselle pinnalle tarvitset imuria? Haluatko imurin, jolla voi imuroida myös vettä? Haluatko imurin, johon tulee käyttää pölypussia, vai pölypussittoman imurin?
   2. Johdon pituus: Kuinka pitkälle johdon pitää riittää, jotta yletyt imuroimaan kaikki nurkat?
   3. Lisäsuuttimet: Tuleeko imurin mukana suuttimia esim. hyllypölyn tai huonekalujen imurointiin? Myös suuttimet pieniin ja kapeisiin tiloihin ovat käteviä.
   4. Kotieläimet ja allergiat: On olemassa imureita, jotka sopivat erityisen hyvin eläinten karvojen imuroimiseen ja imuroita, joissa allergiafiltteri.
   5. Imuvoima: Erilaisilta lattioilta pölyä ja likaa täytyy imeä erilaisella voimalla. Matot vaativat tehokkaampaa imua kuin puulattiat tai laminaatit.

   Imurityypit
   Markkinoilla on monia erilaisia imureita. Tunnetuimpia tyyppejä ovat:

   • Vedettävä imuri: pyörällinen perässä vedettävä malli. Tämän tyyppisissä imureissa on vahva moottori, niitä voi käännellä ja käyttää kodin kaikissa paikoissa. Vedettäviä imureita on joko pölypussillisia tai pölypussittomia malleja.
   • Varrellinen akkupölynimuri: yhtenäinen ja kevyt malli. Nämä imurit on suunniteltu juuri lattioita ja mattoja varten, ja ne voivat olla hieman vaikeakäyttöisiä rappuja imuroidessa. Pölysäiliö on kiinnitetty varteen.
   • Säiliöimuri: muistuttaa tavallista johdollista imuria, mutta tässä mallissa moottori ja suodatin on sijoitettu säiliöön. Näiden imureiden imuteho on suurempi ja ne imevät myös enemmän pölyä. Tämä malli on yleinen siivousalalla.
   • Robotti-imuri: pieni, pyöreä malli jossa on itseohjaava muisti. Tässä imurissa on yleensä sensori, jonka ansiosta se ei voi tippua alas rappuja, ja laitteeseen voi ohjelmoida että kuinka ison tilan haluaa imuroida, pinta-alan mukaan. Käytännöllistä robotti-imureissa on se, että voit lähteä ulos ja lattiat on imuroitu kun tulet takaisin.
   • Kannettava imuri: pieni malli, jossa on mukana kantohihna. Tämä imurimalli on hyödyllinen jos täytyy imuroida paljon rappuja tai vaikeapääsyisiä paikkoja.
   • Rikkaimuri: pieni, ladattava malli. Näissä imureissa on akku, joka ladataan aina käytön jälkeen. Etuna näissä pikkuimureissa on, että ne ovat käteviä käyttää, jopa vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten auton nurkissa. Rikkaimureissa on säiliö, joka tyhjennetään käytön jälkeen.
   • Märkä/kuivaimuri: tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön. Käytetään erityisesti rakennus-siivouksessa. Tälläiset mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden imukyky on paljon suurempi. Ne ovat nimenomaan imureita teollisuuskäyttöön, ja niillä on mahdollista imuroida myös märkiä paikkoja.

   Imurin toiminnot
   Jotta imuroimisesta tulisi helppoa nykyaikaisissa imureissa on muutamia lisätoimintoja. Tärkeimpiä ovat:

   • Cleanstream-suodatin:hyödyllinen tavallisessa käytössä
   • HEPA-suodatin (High Efficiency Particulate Air): Allergikoille tai astma- ja hengitystiesairauksista kärsiville tarkoitettu
   • Hiukkassuodatin: huolehtii ettei hajut pääse ulos imurista.
   • S-luokan suodatin (S-suodatin): imee pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.
   • Märkäimu: Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nesteitä. Niin kutsutut märkäimurit sisältävät vesisuodattimen, ja märkä aines kerätään eri säiliöön kuin pölypussi.
   • Imutehonsäädin: Eri pintoja imuroitaessa voi imutehoa säädellä toiveittensa mukaan.
   • Täysinäisyysvaroitin: Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

   Imurin muotoilu
   Tämän päivän imurin pitää käytännöllisyyden lisäksi olla myös hienon näköinen. Imureita onkin monenlaisia, monen mallisia ja eri värisiä. Design imurit ovat suosittuja, ja eniten myydyt värit niistä ovat musta ja teräksen harmaa. Myös virtaviivaiset, kompaktit mallit, jotka näyttävät futuristisilta tai hauskoilta ovat haluttuja.

   Lisäosia imureille
   Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.
   Imurin säilytystä varten olisi parempi, että imuri on pienikokoinen. Säilytystä varten on erilaisia kiinnitystelineitä, joihin imurin varren voi laittaa roikkumaan. Tämä teline kiinnitetään esim. seinään tai kaapin oveen. Useimmissa imureissa on johdon kelaaja, joka kerää johdon pois näkyvistä.

   Suosituimpia imuri-merkkejä
   Imureita on saatavilla montaa eri merkkiä. Tunnetuimpia ovat Aeg-Electrolux, Bosch, Dirt Devil, Dyson, HE, LG, Liebherr, Miele ja Philips.

   Vertaile täällä imureita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minulla on 5 koiraa, 3 kissaa papukaija kotona. Mikä imuri kannattaa hankkia?
   Tärkeää on tässä tapauksessa valita tehokas imuri ja hyvä suodatin. HEPA-suodatin on kaikkein voimakkain suodatin, ja imee erinomaisesti pölyä ja eläinten karvoja. Tämä nimi esiintyy yleensä sellaisten mallien nimissä, jotka on tarkoitettu allergikoille ja kotitalouksiin, jossa on kotieläimiä.

   Meillä on usein märkiä länttejä lattialla. Onko imuria, jolla voi imuroida kosteita materiaaleja?
   Kyllä, on olemassa myös malleja joilla voi imuroida kosteita materiaaleja.

   Olen allerginen pölypunkeille. Onko imuria joka auttaa niihin?
   Kyllä, tällöin kannattaa valita imuri, jossa on HEPA-suodatin.

   Mitä neuvotaan imurin energiankäytöstä?
   Imurin energiankulutus ilmaistaan Watteina per sekunti. Mitä korkeampi wattiluku, sen suurempi imuteho.

   Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mitä se tarkoittaa?
   Uusia sähkölaitteita hankkiessa on maksettava kierrätysmaksu. Kierrätysmaksu maksetaan, jotta vanhat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Eli kun uusi laite hankitaan, huolehditaan siitä että vanha poistuu siistillä tavalla pois käytöstä. Kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista imureiden teknisistä tiedoista aakkosjärjestyksessä.

   Automaattinen johdonkelain
   Automaattisen johdonkelaimen avulla johdon saa tallennettua kätevästi imurin siään vain nappia painamalla.

   Imunsäätely
   Imunsäätely tapahtuu joko elektronisesti (säädettävä imurissa olevasta napista), mekaanisesti (pienen luukun avulla, joka sijaitsee varressa) tai automaattisesti.

   Langaton
   Langattomiin imureihin (kuten robotti-imuri ja rikkaimuri) kuuluu laturi.

   Lisäosat
   Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.

   Maksimi teho
   Teho ilmoitetaan yksikössä Watt. Mitä suurempi luku sitä enemmän tehoa.

   Neste
   Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nestettä. Neste kerätään eri säiliöön kuin kuiva aines. Nestesäiliö täytyy tyhjentää itse käytön jälkeen.

   Putkisysteemi
   Imureissa on kolme eri putkenosaa. Lattiaa vasten liikkuva suutin, teleskooppivarsi ja taipuva varsi. Teleskooppiputken pituutta saa muutettua. Taipuvan putkenosan avulla pölyt saa imuroitua vaikeista paikoista, kuten tuolien alta, ilman kumartelemista.

   Pölynkeräys
   Mallissa voi olla joko säiliö pölypussille ja pölypussi, tai se voi olla imuri, jossa ei ole pölypussia. Pölypussittoman imurin etuina ovat että ei tarvitse miettiä jos pölypussit loppuvat kesken ja että imuvoima ei laske sen takia että pölypussi olisi täynnä. Haittana on että uudet, pölypussittomat mallit ovat usein kalliimpia.

   Suodatin
   Allergikoille tai astma-ja hengitystiesairauksista kärsiville hyödyllinen hankinta on imuri, jossa on HEPA-suodatin. HEPA (High Efficiency Particulate Air) on parhaimpia suodattimia markkinoilla. Se suodattaa mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia ja tuoksuja.
   Cleanstream-suodatin on hyödyllinen tavallisessa käytössä Hiukkas-suodatin huolehtii etteivät hajut pääse ulos imurista. S-luokan suodatin sieppaa pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon pölyä imurilla saa imettyä.

   Täysinäisyysvaroitus
   Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

   Vesisäiliön tilavuus (vesi-imuri)
   Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon nestettä imurin säiliöön mahtuu.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Electrolux Electrolux imurit
   • Miele Miele imurit
   • Dyson Dyson imurit
   • Hiljaiset imurit Markkinoiden hiljaisimmat pölynimurit
   • HEPA-suodatin Pölynimurit, joissa allergikoille sopiva HEPA-suodatin
   • Teollisuusimuri Vertaa eri merkkien teollisuusimurit
   • Pölypussittomat Pölypussittomat imurit
   • Kevyet imurit Kevyimmät saatavilla olevat imurit
   • Kuiva & märkä Kuiva- ja märkäimurit
   • Tuhkaimuri Vertaa Tuhkaimurit
   • Edullisimmat Vertaa edullisimmat pölynimurit
  • Electrolux ESPC72RR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022298.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125265174.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125265175.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux ESPC72RR ESPC72RR ESPC72RR SilentPerformer Cyclonic on pölypussiton miellyttävän hiljainen pölynimuri. Pölypussin vaihtoja ei tarvita vaan pöly kerätään helposti irrotettavaan, tyhjennettävään säiliöön. Easy Empty -järjestelmä mahdollistaa pölyn ja roskan vaivattoman tyhjennyksen imurin säiliöstä. Pestävä hygieniasuodatin suodattaa tehokkaasti pienhiukkaset poistoilmasta. Silence Pro System mahdollistaa hiljaisen, mutta tehokkaan puhdistuksen. Moottorin ja rungon optimoitu rakenne sekä DustMagnet Silent -suulake mahdollistavat alhaisemman äänitason tehosta tinkimättä.Ominaisuudet:Silence Pro System: SilentPerformer Cyclonic on suunniteltu miellyttävän äänitason siivoukseen. Moottorin ja rungon optimoitu rakenne sekä DustMagnet Silent -suulake mahdollistavat alhaisemman äänitason tehosta tinkimättä. . Clean Air Filtration: Pestävällä poistoilman Hygieniasuodattimella varustettu SilentPerformer Cyclonic suodattaa tehokkaasti pienhiukkaset poistoilmasta.. Helppo säiliön tyhjennys - pidä kotisi pölyttömänä: Ea (72)
   8.25 (1)
   Electrolux ESPC72RR
   erittäinkaunisnaisellinenkätevä
   naisellisen pieni imuri ja tehokas.odotan tarjousta prismaan,varma osto.
   10.0
   0 10
   • paras erittäin kätevä
   • paras erittäin kätevä
   • paras erittäin kätevä
   • ei ole huonoja
   • ei ole huonoja
   • ei ole huonoja
  Pölynimurit 6.916666666666667 (3)
  0 - 24
  • Electrolux Eusc62-db Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022567.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154395067.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154395069.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154395068.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Eusc62-db Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Eusc62-db Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Eusc62-db Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Rauhalliseen ja hiljaiseen siivoukseenKuiskaavan hiljainen pölynimuri tehopuhdistukseen ja supersiisteihin tuloksiin Hiljainen mutta tehokas aina tarpeesi mukaanSiivoa aina kun sinulla on aikaa ympärilläsi olevia ihmisiä häiritsemättä. UltraSilencer tuottaa erittäin vähän häiritsevää melua ja se toimii hiljaisesti sekä kovalla lattialla että matolla. Motion Control SystemSiirry kontrolloidusti ja kevyesti huoneesta toiseen. Motion Control System takaa vakaat liikkeet ja sulavat käännökset. Pitkä puhdistuskyky ilman tukkeutumistas-bag pölypussi on suunniteltu täyttymään tasaisesti ilman pussin pinnan tukkeutumista. Tämän ansioista voit käyttää pussia pidempään ilman, että imuvirtauksen teho heikkenee. Multi-room system - 12 metrin toimintasädeKevyt ja helppo käsitellä kalusteiden ja nurkkien lähettyvillä. 12 metrin laaja toiminta-alue, jotta pistokkeen tiheä vaihto ei olisi tarpeen. Pestävä suodatinSuodatin on helppo huuhdella vedellä, joten imurin huolto on nopeaa Pölypussin täyttym (162)
   Electrolux Eusc62-db Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug
   • 07332543714643
   • 900 401 203
   4
   good_buy
   most_sold
   156.00 EUR
  • Electrolux Eeg43wr 800w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223807698.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117833920.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Eeg43wr 800w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Eeg43wr 800w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Eeg43wr 800w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Pölynimuri, säiliö, pussi, vesimelonin punainen (67)
   Electrolux Eeg43wr 800w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug
   • 07332543556298
   • EEG43WR
   4
   good_buy
   106.18 EUR
  • Bosch Pölynimuri Bosch BGLS4HYG2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246227623.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246227629.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233412663.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232896017.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Pölynimuri Bosch BGLS4HYG2 Pölynimuri Bosch BGLS4HYG2 Pölynimuri Bosch BGLS4HYG2 (82)
   Bosch Pölynimuri Bosch BGLS4HYG2
   • 04242005200177
   • 6987099
   • BGLS4HYG2
   3
   good_buy
   176.00 EUR
  • Philips 3000 Series Vacum Cleaner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164075563.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237581231.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237581233.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166251089.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237581238.jpg?ts=1
   Philips Philips 3000 Series Vacum Cleaner Musta 3000 Series Vacum Cleaner Musta 3000 Series Vacum Cleaner Musta Pölynimuri, säiliö, pussi, musta (22)
   Philips 3000 Series Vacum Cleaner Musta
   • 08710103939122
   • XD3112/09
   7
   good_buy
   131.59 EUR
  • Electrolux EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182868527.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI Pölypussin täyttymisen osoitin Imurin rungossa oleva näyttöruutu ilmaisee, kun pölypussi tulee vaihtaa uuteen. Integroidut tauko- ja säilytyspidikkeet Imuputken ja suulakkeen säilytysteline vaaka- ja pystyasennossa. Tehonsäätö Säädön avulla käytät juuri tarvitsemasi määrän tehoa. Voit siis tarvittaessa imuroida mahdollisimman hiljaisesti ja säästää samalla myös energiaa. Pehmeät pyörät Suuret pehmeät pyörät kulkevat vaivattomasti, ovat hiljaiset ja suojelevat lattiapintaa. AeroPro -teleskooppiputket AeroPro imuputket säätyvät teleskooppisesti juuri käyttäjälleen sopivan pituisiksi. AeroPro -järjestelmässä kaikki liitokset ovat lisäksi erittäin hyvin (68)
   Electrolux EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI
   • 07332543776672
   • 900258529
   3
   good_buy
   deal
   258.90 EUR
  • Miele COMPLETE C3 ECOLINE BLACK DIAMOND PÖLYNIMURI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210702476.jpg?ts=1
   Miele Miele COMPLETE C3 ECOLINE BLACK DIAMOND PÖLYNIMURI COMPLETE C3 ECOLINE BLACK DIAMOND PÖLYNIMURI COMPLETE C3 ECOLINE BLACK DIAMOND PÖLYNIMURI Korkealuokkaisen Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline -pölynimurin ja sen AIrClean Plus -suodattimen sekä HyClean 3D GN -pölypussin ansiosta imurointi on helppoa ja miellyttävää. (112)
   Miele COMPLETE C3 ECOLINE BLACK DIAMOND PÖLYNIMURI
   • 04002516088424
   • 11061100
   • COMPLETEC3BDE
   2
   good_buy
   301.90 EUR
  • Miele TRIFLEX HX2 POWER VARSI-IMURI, LOOTUKSEN VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233743585.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228540951.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228540950.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235334598.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235334596.jpg?ts=1
   Miele Miele TRIFLEX HX2 POWER VARSI-IMURI, LOOTUKSEN VALKOINEN TRIFLEX HX2 POWER VARSI-IMURI, LOOTUKSEN VALKOINEN TRIFLEX HX2 POWER VARSI-IMURI, LOOTUKSEN VALKOINEN Erityisen tehokkaalla ja äärimmäisen joustavalla Triflex HX2 varsi-imurilla korvaat jopa perinteisen perässä vedettävän pölynimurin. Uudistettu, raikkaampi ja nykyaikaisempi muotoilu. Erinomainen puhdistustulos saavutetaan täysin uuden tehokkaan digitaalisen moottorin, virtaviivaisen ilmankierron ja Vortex-teknologian syklonin yli 100 km/h virtausnopeuden ansiosta. Erityisen hygieeninen käyttää ja tyhjentää, sillä hienojakoinen ja karkea pöly erotellaan laitteessa erillisiin suodattimiinsa. Hienopölysuodattimen ComfortClean-toiminto helpottaa suodattimen puhdistusta. Elinikäinen, huoltovapaa HEPA AirClean-suodatin sitoo pienimmätkin partikkelit ja allergeenit, taaten näin äärimmäisen hygieenisen poistoilman. 28 cm leveän moottoroidun turbosuulakkeen ansiosta isojenkin alueiden imurointi käy nopeasti. Käyttöaika jopa 60 minuuttia yhdellä latauksella. Innovatiivisen 3-in-1 konseptin ansiosta imuri sopii jokaiseen kotiin ja jokaiselle käyttäjälle käyttötavasta ja -tarpeesta riippumatta. T (64)
   Miele TRIFLEX HX2 POWER VARSI-IMURI, LOOTUKSEN VALKOINEN
   • 04002516445586
   • 11805990
   3
   good_buy
   603.90 EUR
  • Philips Pölynimuri 2000 Series
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162679312.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237566121.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237566127.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237566124.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237566117.jpg?ts=1
   Philips Philips Pölynimuri 2000 Series Pölynimuri 2000 Series Pölynimuri 2000 Series Pölynimuri, säiliö, pussiton, arktinen valkoinen/taivaan sininen (37)
   Philips Pölynimuri 2000 Series
   • 08710103925279
   • XB2122/09
   4
   good_buy
   108.00 EUR
  • Electrolux Well Q Animal WQ61-42GG -johdoton Imuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210439191.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245871386.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Well Q Animal WQ61-42GG -johdoton Imuri Well Q Animal WQ61-42GG -johdoton Imuri Well Q Animal WQ61-42GG -johdoton Imuri Pestävä suodatin: Monitasoinen suodatusjärjestelmä erottelee pölyn tehokkaasti ja pitää näin pitkään yllä imurin erinomaista suorituskykyä. Suodattimet voidaan pestä vedellä. Sykloninen suodatusjärjestelmä: Syklonijärjestelmä erottelee pölyn ja roskat tehokkaasti imuvirrasta. Keskipakoisvoima linkoaa likapartikkelit erilleen ilmasta. Puhdas ilma jatkaa imukanavissa ja pöly jää säiliöön. Pyörivä ja helposti puhdistettava suulakeharja: Varsiosan suulakkeessa sijaitseva pyörivä harjarulla on optim (44)
   Electrolux Well Q Animal WQ61-42GG -johdoton Imuri
   • 07332543723171
   3
   good_buy
   166.90 EUR
  • Bosch Bgl6pow2 Pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156292916.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245943893.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167009255.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167009271.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171769606.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Bgl6pow2 Pölynimuri Bgl6pow2 Pölynimuri Bgl6pow2 Pölynimuri (98)
   Bosch Bgl6pow2 Pölynimuri
   • 04242005232321
   • 6790171
   • BGL6POW2
   1
   good_buy
   deal
   408.90 EUR
  • Dreame Langaton pölynimuri Dreame V11
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230312896.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183167324.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212996460.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229744206.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212996410.jpg?ts=1
   Dreame Dreame Langaton pölynimuri Dreame V11 Langaton pölynimuri Dreame V11 Langaton pölynimuri Dreame V11 Pölynimuri, tikku/kannettava (2 in 1), pussiton, johdoton (24)
   Dreame Langaton pölynimuri Dreame V11
   • 06972086390273
   • 08437018460311
   • VVN6
   4
   good_buy
   264.21 EUR
  • Miele Boost CX1 pölypussiton pölynimuri 11666880
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213336637.jpg?ts=1
   Miele Miele Boost CX1 pölypussiton pölynimuri 11666880 Boost CX1 pölypussiton pölynimuri 11666880 Boost CX1 pölypussiton pölynimuri 11666880 Miele Boost CX1 -pölynimurilla puhdistat lattia tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Laite on varustettu muun muassa Flexible Parquet Twister -suulakkeella, Vortex-teknologialla ja HEPA AirClean -suodattimella. (23)
   Miele Boost CX1 pölypussiton pölynimuri 11666880
   • 04002516384687
   • 11666880
   4
   good_buy
   293.20 EUR
  • Electrolux Eeg41iw 750w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133744386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133744362.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133744440.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Eeg41iw 750w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Eeg41iw 750w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Eeg41iw 750w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Pölynimuri, säiliö, pussi, valkoinen (91)
   Electrolux Eeg41iw 750w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug
   • 07332543556236
   • 900 258 230
   1
   good_buy
   92.49 EUR
  • Dyson V8 Motorhead -johdoton Imuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205187720.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237407605.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155022190.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162847873.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211853415.jpg?ts=1
   Dyson Dyson V8 Motorhead -johdoton Imuri V8 Motorhead -johdoton Imuri V8 Motorhead -johdoton Imuri Dyson V8 Motorhead -pölynimuri sisältää huipputehokkaan moottorin, joka mahdollistaa vaikuttavan imu- ja suodatustehon. Vain 2,36 kg painon ansiosta se on myös kevyt ja ergonominen. Se muuttuu tarvittaessa myös rikkaimuriksi. (55)
   Dyson V8 Motorhead -johdoton Imuri
   • 05025155040812
   • 282088-01
   2
   good_buy
   353.90 EUR
  • Electrolux Eusc62-db 600w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230731448.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158439004.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158427075.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218193006.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Eusc62-db 600w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Eusc62-db 600w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug Eusc62-db 600w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug (52)
   Electrolux Eusc62-db 600w Vacuum Cleaner Hopeinen EU Plug
   • 07332543714667
   • EUSC62-DB
   2
   good_buy
   156.00 EUR
  • Electrolux Pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207208076.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176081390.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176081389.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN Pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN Pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN Hiljaisessa Electrolux UltraOne Classic -pölynimurissa on 12 metrin toimintasäde ja pestävä Allergy Plus -suodatin. Laitteen mukana toimitetaan monipuolisia lisävarusteita, joiden avulla puhdistat kotisi vaivattomasti. (49)
   Electrolux Pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN
   • 07332543776665
   • 900258527
   • EUOC9GREEN
   2
   good_buy
   202.90 EUR
  • Electrolux ESPC72RR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022298.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125265174.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125265175.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux ESPC72RR ESPC72RR ESPC72RR SilentPerformer Cyclonic on pölypussiton miellyttävän hiljainen pölynimuri. Pölypussin vaihtoja ei tarvita vaan pöly kerätään helposti irrotettavaan, tyhjennettävään säiliöön. Easy Empty -järjestelmä mahdollistaa pölyn ja roskan vaivattoman tyhjennyksen imurin säiliöstä. Pestävä hygieniasuodatin suodattaa tehokkaasti pienhiukkaset poistoilmasta. Silence Pro System mahdollistaa hiljaisen, mutta tehokkaan puhdistuksen. Moottorin ja rungon optimoitu rakenne sekä DustMagnet Silent -suulake mahdollistavat alhaisemman äänitason tehosta tinkimättä.Ominaisuudet:Silence Pro System: SilentPerformer Cyclonic on suunniteltu miellyttävän äänitason siivoukseen. Moottorin ja rungon optimoitu rakenne sekä DustMagnet Silent -suulake mahdollistavat alhaisemman äänitason tehosta tinkimättä. . Clean Air Filtration: Pestävällä poistoilman Hygieniasuodattimella varustettu SilentPerformer Cyclonic suodattaa tehokkaasti pienhiukkaset poistoilmasta.. Helppo säiliön tyhjennys - pidä kotisi pölyttömänä: Ea (72)
   8.25 (1)
   Electrolux ESPC72RR
   • 07332543554089
   • ESPC72RR
   1
   good_buy
   best_reviewed
   146.90 EUR
  • Philips PowerGo FC8241/09
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88720394.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88720396.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88720391.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88720397.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88720393.jpg?ts=1
   Philips Philips PowerGo FC8241/09 PowerGo FC8241/09 PowerGo FC8241/09 Vacuum cleaner, canister, bag, 750 W, blackThe Philips PowerGo vacuum cleaner delivers top cleaning performance with an energy efficient motor. Keep the air in your home clean and healthy, too, thanks to the Allergy Filter that traps 99.9%+ of harmful particles. (17)
   Philips PowerGo FC8241/09
   • 08710103807414
   • 18710103807411
   • FC8241/ 09
   • 4005536
   • FC8241/09
   4
   good_buy
   106.00 EUR
  • Electrolux Pölynimuri Pure D8.2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182279735.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158429081.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158429077.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158429079.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158429083.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Pölynimuri Pure D8.2 Pölynimuri Pure D8.2 Pölynimuri Pure D8.2 Electrolux PD82-ANIMA Pure D8.2 pölynimuri tarjoaa erityisen hiljaisen, mutta samalla tehokkaan ja älykkään siivouskokemuksen. Edistyksellinen SmartMode -teknologia tunnistaa lattiatyypin automaattisesti, ja säätää tehotason sopivaksi lattialta matolle siirryttäessä. SmartMode -toiminto ja Imurin teho voidaan säätää ilman turhaa kumartelua Ergo-kädensijan kaukosäätimellä. Monipuoliset suulakkeet OneGo Power Clean -lattiasuulake poistaa pienet hiukkaset ja suuremmat roskat tehokkaasti kaikilta lattiatyypeiltä. Pehmeä harjaksinen ParkettoPro -suulake on suunniteltu erityisesti koville lattiapinnoille. AeroPro Mini Turbo -suulakkeella poistat tehokkaasti karvat ja kuidut tekstiileistä. Pakkaukseen kuuluu lisäksi 3-in-1 -piensuulake muille pinnoille. Erityisen hiljainen Imuri on varustettu PureSound -järjestelmällä, jonka ansiosta se on hiljainen kaikilla pinnoilla. Moottorin, tiiviin rakenteen ja suulakemallin ainutkert (27)
   Electrolux Pölynimuri Pure D8.2
   • 07332543693900
   • 900 401 107
   • PD82ANIMA
   3
   good_buy
   deal
   308.90 EUR
  • Bosch Serie 2 Bgbs2lb1 Vacuum Cleaner Musta EU Plug
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211435434.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239429822.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239429826.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239429830.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239429824.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 2 Bgbs2lb1 Vacuum Cleaner Musta EU Plug Serie 2 Bgbs2lb1 Vacuum Cleaner Musta EU Plug Serie 2 Bgbs2lb1 Vacuum Cleaner Musta EU Plug Tyylikkäällä Bosch BGBS2LB1 Series 2 pölynimurilla putsaat kotisi tehokkaasti ja helposti. Helppo ja miellyttävä käyttää Boschin pölynimurilla siivouksen aloittaminen käy nopeasti ja helposti, sillä kompaktin kokoista, teleskooppiputkella varustettua laitetta on vaivatonta liikutella ympäri asuntoa. 5 metrin mittainen johto takaa, että yletyt laajalle alueelle sekä siivoamaan vaihtamatta jatkuvasti virtajohdon kytkentäpaikkaa. Laitteen hygieniasuodattimen ansiosta poistoilma pysyy puhtaana, mikä myös tekee siivouksesta miellyttävää. Suuri pölypussi säästää aikaa Laitteessa on erityisen suuri pölypussi, joten se täyttyy hitaammin kuin perinteiset pölypussit. Näin ollen tämän laitteen pölypussia tarvitsee vaihtaa vain harvoin ja aikaa säästyy. (21)
   Bosch Serie 2 Bgbs2lb1 Vacuum Cleaner Musta EU Plug
   • 04242005310944
   • BGBS2LB1
   3
   good_buy
   117.49 EUR
  • Trotec 2-in-1 akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216321838.jpg?ts=1
   Trotec Trotec 2-in-1 akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E 2-in-1 akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E 2-in-1 akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E Akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E2-in-1 älykkäästi yhdistetty: johdoton varsi-imuri ja kätevä käsi-imuri tehokkaalla Zyklon-teknologialla, HEPA-suodattimella ja LED-valaisimilla (52)
   Trotec 2-in-1 akkukäyttöinen varsi-imuri VC 155 E
   • 04052138095782
   1
   deal
   225.70 EUR
  • Electrolux Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533278.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197502435.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116830108.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129419089.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129419086.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey Pölynimuri, säiliö, pussi, mineraalin harmaa (10)
   Electrolux Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey
   • 07332543579198
   • 900 940 608
   5
   233.90 EUR
  • Nilfisk VP930 PÖLYNIMURI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101494718.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144628110.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223693212.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166671447.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102825424.jpg?ts=1
   Nilfisk Nilfisk VP930 PÖLYNIMURI VP930 PÖLYNIMURI VP930 PÖLYNIMURI Luotettava partneri vaativiin puhdistustehtäviin hotelleissa, kouluissa, konttorissa ja sairaaloissa. Vankkarakenteinen VP930 on luotettava partneri vaativiin puhdistustehtäviin hotelleissa, kouluissa, konttorissa ja sairaaloissa. Kestävä ja vakaa, suuri pölynimuripussi, jonka tilavuus on 15 litraa. (20)
   Nilfisk VP930 PÖLYNIMURI
   • 07319519634662
   • 05711145369246
   • 05711145226662
   • 107410410
   • 107415574
   3
   329.90 EUR
  • Duro Kuiva-märkäimuri 20L RST Teleskooppinen teräsvarsi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165479154.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165479155.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118834728.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162386961.jpg?ts=1
   Duro Duro Kuiva-märkäimuri 20L RST Teleskooppinen teräsvarsi Kuiva-märkäimuri 20L RST Teleskooppinen teräsvarsi Kuiva-märkäimuri 20L RST Teleskooppinen teräsvarsi Tämä tehopakkaus imuroi lähes kaikkea: kuivat ja märät roskat sekä pölyt nurkista ja nurkkien takaa! 20 litran säiliö pidentää tyhjennysvälit tehostaen imurin käyttöä isojen tilojen imuroinnissa. Tehokas 1200 W moottori tuottaa 18kPA imutehon. Paljon erilaisia suulakkeita, vesipestävä suodatin ja puhallustoiminto. (32)
   Duro Kuiva-märkäimuri 20L RST Teleskooppinen teräsvarsi
   • 06438168101743
   • WL092-20L
   2
   deal
   103.90 EUR
  2 16
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Dyson DEFAULT
    • dyson
   • Hiljaiset imurit DEFAULT
    • melutaso_db_1
   • HEPA-suodatin DEFAULT
    • hepa_suodatin
   • Teollisuusimuri DEFAULT
    • teollisuusimuri
   • Pölypussittomat DEFAULT
    • pussiton
   • Kevyet imurit DEFAULT
    • paino_1
   • Kuiva & märkä DEFAULT
    • kuiva_ja_ma_rka_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Electrolux (electrolux)
   • Miele (miele)
   • Dyson (dyson)
   • Bosch (bosch)
   • Philips (philips)
   • Adler (adler)
   • Amica (amica)
   • Ariete (ariete)
   • Beko (beko)
   • Bissell (bissell)
   • Black & Decker (black_decker)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • Bomann (bomann)
   • Candy (candy)
   • Clatronic (clatronic)
   • Clen (clen)
   • Domo (domo)
   • Dreame (dreame)
   • Duro (duro)
   • Ecg (ecg)
   • Ecovacs (ecovacs)
   • Einhell (einhell)
   • Eta (eta)
   • Fieldmann (fieldmann)
   • Gallet (gallet)
   • Grundig (grundig)
   • Hoover (hoover)
   • Husqvarna (husqvarna)
   • Hyundai (hyundai)
   • Jata (jata)
   • JIMMY (jimmy)
   • Karcher (karcher)
   • Kärcher (ka_rcher)
   • Lavorwash (lavorwash)
   • Leifheit (leifheit)
   • Metabo (metabo)
   • MPM (mpm)
   • Nedis (nedis)
   • Nilfisk (nilfisk)
   • Numatic (numatic)
   • OBH Nordica (obh_nordica)
   • OneConcept (oneconcept)
   • Point (point)
   • Polti (polti)
   • PROBUILDER (probuilder)
   • Rupes (rupes)
   • Samsung (samsung)
   • Sencor (sencor)
   • Senz (senz)
   • Severin (severin)
   • Shark (shark)
   • Siemens (siemens)
   • Stihl (stihl)
   • Tefal (tefal)
   • Thomas (thomas)
   • Trotec (trotec)
   • Xiaomi (xiaomi)
   • Zeegma (zeegma)
   • Zelmer (zelmer)
  • Hinta (price):
   • < 135 € (budget)
   • 135 € - 210 € (price_2)
   • 210 € - 325 € (price_3)
   • ≥ 325 € (price_4)
  • Pölynimurin tyyppi (po_lynimurin_tyyppi):
   • Teollisuusimuri (teollisuusimuri)
   • Pölynimuri (po_lynimuri)
   • Varsi-imuri (varsi_imuri)
  • Pölysäiliön tyyppi (po_lysa_ilio_tyyppi):
   • Pussiton (pussiton)
   • Pölypussi (po_lypussi)
   • Yhdistelmä (yhdistelma_)
  • Kuiva/märkäpuhdistus (puhdistustyyppi):
   • Kuiva (kuiva)
   • Kuiva ja märkä (kuiva_ja_ma_rka_)
  • Suuttimet (suuttimet):
   • Lattiasuulake (lattiasuulake)
   • Lemmikkisuutin (lemmikkisuutin)
   • Parkettisuulake (parkettisuulake)
   • Rakosuutin (rakosuutin)
   • Tekstiilisuulake (tekstiilisuulake)
   • Turbiinisuulake (turbiinisuulake)
   • Yhdistelmäsuulake (yhdistelma_suulake)
  • Melutaso (melutaso_db):
   • < 72 dB (melutaso_db_1)
   • 72 dB - 76 dB (melutaso_db_2)
   • 76 dB - 79 dB (melutaso_db_3)
   • ≥ 79 dB (melutaso_db_4)
  • Johdon pituus (johdon_pituus):
   • < 5 m (johdon_pituus_1)
   • 5 m - 7 m (johdon_pituus_2)
   • 7 m - 9 m (johdon_pituus_3)
   • ≥ 9 m (johdon_pituus_4)
  • Paino (paino):
   • < 4,5 kg (paino_1)
   • 4,5 kg - 5,7 kg (paino_2)
   • 5,7 kg - 7,4 kg (paino_3)
   • ≥ 7,4 kg (paino_4)
  • Imuteho (imuteho):
   • 150 W (imuteho_150.0)
   • 250 W (imuteho_250.0)
   • 650 W (imuteho_650.0)
   • 700 W (imuteho_700.0)
  • Maksimi teho (enimma_isteho):
   • < 650 W (enimma_isteho_1)
   • 650 W - 750 W (enimma_isteho_2)
   • 750 W - 850 W (enimma_isteho_3)
   • ≥ 850 W (enimma_isteho_4)
  • Suodatintyyppi (imurin_ilman_puhdistus):
   • AirClean-suodatin (airclean_suodatin)
   • Allergiasuodatin (allergiasuodatin)
   • Allergy Plus -suodatin (allergy_plus_suodatin)
   • Carbon (carbon)
   • Ei suodatinta (ei_suodatinta)
   • EPA-suodatin (epa_suodatin)
   • HEPA-suodatin (hepa_suodatin)
   • Hygieniasuodatin (hygieniasuodatin)
   • Miele AirClean (miele_airclean)
   • Mikrosuodatin (mikrosuodatin)
   • S-luokan suodatin (s_luokan_suodatin)
   • Vesisuodatin (vesisuodatin)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Kupari (kupari)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Malli (group):
   • Bosch Cosyy'y (bosch_cosyy_y)
   • Bosch Ergomaxx'x (bosch_ergomaxx_x)
   • Dyson Big Ball AnimalPro (dyson_big_ball_animalpro)
   • Dyson Big Ball Multifloor (dyson_big_ball_multifloor)
   • Dyson Big Ball Parquet (dyson_big_ball_parquet)
   • Dyson V8 (dyson_v8)
   • Electrolux Pure D9 (electrolux_pure_d9)
   • Electrolux SilentPerforemer (electrolux_silentperforemer)
   • Electrolux UltraSilencer (electrolux_ultrasilencer)
   • Kärcher WD 3 (ka_rcher_wd_3)
   • Kärcher WD 5 (ka_rcher_wd_5)
   • Miele Classic C1 (miele_classic_c1)
   • Miele Compact C2 (miele_compact_c2)
   • Miele Complete C2 (miele_complete_c2)
   • Miele Complete C3 (miele_complete_c3)
   • Nilfisk Aero (nilfisk_aero)
   • Nilfisk Bravo (nilfisk_bravo)
   • Nilfisk Select (nilfisk_select)
   • Numatic Hetty (numatic_hetty)
   • Philips Performer (philips_performer)
   • Philips PowerGo (philips_powergo)
   • Philips PowerPro (philips_powerpro)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi