x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  imuri

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta pölynimurit

  • Yleiset tiedot

   Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • imurityypit,
   • imurin toiminnot,
   • imurin muotoilu,
   • lisäosia imureille,
   • suosituimpia imuri-merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Imuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Käyttösopivuus: Millaiselle pinnalle tarvitset imuria? Haluatko imurin, jolla voi imuroida myös vettä? Haluatko imurin, johon tulee käyttää pölypussia, vai pölypussittoman imurin?
   2. Johdon pituus: Kuinka pitkälle johdon pitää riittää, jotta yletyt imuroimaan kaikki nurkat?
   3. Lisäsuuttimet: Tuleeko imurin mukana suuttimia esim. hyllypölyn tai huonekalujen imurointiin? Myös suuttimet pieniin ja kapeisiin tiloihin ovat käteviä.
   4. Kotieläimet ja allergiat: On olemassa imureita, jotka sopivat erityisen hyvin eläinten karvojen imuroimiseen ja imuroita, joissa allergiafiltteri.
   5. Imuvoima: Erilaisilta lattioilta pölyä ja likaa täytyy imeä erilaisella voimalla. Matot vaativat tehokkaampaa imua kuin puulattiat tai laminaatit.

   Imurityypit
   Markkinoilla on monia erilaisia imureita. Tunnetuimpia tyyppejä ovat:

   • Vedettävä imuri: pyörällinen perässä vedettävä malli. Tämän tyyppisissä imureissa on vahva moottori, niitä voi käännellä ja käyttää kodin kaikissa paikoissa. Vedettäviä imureita on joko pölypussillisia tai pölypussittomia malleja.
   • Varrellinen akkupölynimuri: yhtenäinen ja kevyt malli. Nämä imurit on suunniteltu juuri lattioita ja mattoja varten, ja ne voivat olla hieman vaikeakäyttöisiä rappuja imuroidessa. Pölysäiliö on kiinnitetty varteen.
   • Säiliöimuri: muistuttaa tavallista johdollista imuria, mutta tässä mallissa moottori ja suodatin on sijoitettu säiliöön. Näiden imureiden imuteho on suurempi ja ne imevät myös enemmän pölyä. Tämä malli on yleinen siivousalalla.
   • Robotti-imuri: pieni, pyöreä malli jossa on itseohjaava muisti. Tässä imurissa on yleensä sensori, jonka ansiosta se ei voi tippua alas rappuja, ja laitteeseen voi ohjelmoida että kuinka ison tilan haluaa imuroida, pinta-alan mukaan. Käytännöllistä robotti-imureissa on se, että voit lähteä ulos ja lattiat on imuroitu kun tulet takaisin.
   • Kannettava imuri: pieni malli, jossa on mukana kantohihna. Tämä imurimalli on hyödyllinen jos täytyy imuroida paljon rappuja tai vaikeapääsyisiä paikkoja.
   • Rikkaimuri: pieni, ladattava malli. Näissä imureissa on akku, joka ladataan aina käytön jälkeen. Etuna näissä pikkuimureissa on, että ne ovat käteviä käyttää, jopa vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten auton nurkissa. Rikkaimureissa on säiliö, joka tyhjennetään käytön jälkeen.
   • Märkä/kuivaimuri: tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön. Käytetään erityisesti rakennus-siivouksessa. Tälläiset mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden imukyky on paljon suurempi. Ne ovat nimenomaan imureita teollisuuskäyttöön, ja niillä on mahdollista imuroida myös märkiä paikkoja.

   Imurin toiminnot
   Jotta imuroimisesta tulisi helppoa nykyaikaisissa imureissa on muutamia lisätoimintoja. Tärkeimpiä ovat:

   • Cleanstream-suodatin:hyödyllinen tavallisessa käytössä
   • HEPA-suodatin (High Efficiency Particulate Air): Allergikoille tai astma- ja hengitystiesairauksista kärsiville tarkoitettu
   • Hiukkassuodatin: huolehtii ettei hajut pääse ulos imurista.
   • S-luokan suodatin (S-suodatin): imee pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.
   • Märkäimu: Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nesteitä. Niin kutsutut märkäimurit sisältävät vesisuodattimen, ja märkä aines kerätään eri säiliöön kuin pölypussi.
   • Imutehonsäädin: Eri pintoja imuroitaessa voi imutehoa säädellä toiveittensa mukaan.
   • Täysinäisyysvaroitin: Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

   Imurin muotoilu
   Tämän päivän imurin pitää käytännöllisyyden lisäksi olla myös hienon näköinen. Imureita onkin monenlaisia, monen mallisia ja eri värisiä. Design imurit ovat suosittuja, ja eniten myydyt värit niistä ovat musta ja teräksen harmaa. Myös virtaviivaiset, kompaktit mallit, jotka näyttävät futuristisilta tai hauskoilta ovat haluttuja.

   Lisäosia imureille
   Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.
   Imurin säilytystä varten olisi parempi, että imuri on pienikokoinen. Säilytystä varten on erilaisia kiinnitystelineitä, joihin imurin varren voi laittaa roikkumaan. Tämä teline kiinnitetään esim. seinään tai kaapin oveen. Useimmissa imureissa on johdon kelaaja, joka kerää johdon pois näkyvistä.

   Suosituimpia imuri-merkkejä
   Imureita on saatavilla montaa eri merkkiä. Tunnetuimpia ovat Aeg-Electrolux, Bosch, Dirt Devil, Dyson, HE, LG, Liebherr, Miele ja Philips.

   Vertaile täällä imureita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minulla on 5 koiraa, 3 kissaa papukaija kotona. Mikä imuri kannattaa hankkia?
   Tärkeää on tässä tapauksessa valita tehokas imuri ja hyvä suodatin. HEPA-suodatin on kaikkein voimakkain suodatin, ja imee erinomaisesti pölyä ja eläinten karvoja. Tämä nimi esiintyy yleensä sellaisten mallien nimissä, jotka on tarkoitettu allergikoille ja kotitalouksiin, jossa on kotieläimiä.

   Meillä on usein märkiä länttejä lattialla. Onko imuria, jolla voi imuroida kosteita materiaaleja?
   Kyllä, on olemassa myös malleja joilla voi imuroida kosteita materiaaleja.

   Olen allerginen pölypunkeille. Onko imuria joka auttaa niihin?
   Kyllä, tällöin kannattaa valita imuri, jossa on HEPA-suodatin.

   Mitä neuvotaan imurin energiankäytöstä?
   Imurin energiankulutus ilmaistaan Watteina per sekunti. Mitä korkeampi wattiluku, sen suurempi imuteho.

   Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mitä se tarkoittaa?
   Uusia sähkölaitteita hankkiessa on maksettava kierrätysmaksu. Kierrätysmaksu maksetaan, jotta vanhat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Eli kun uusi laite hankitaan, huolehditaan siitä että vanha poistuu siistillä tavalla pois käytöstä. Kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista imureiden teknisistä tiedoista aakkosjärjestyksessä.

   Automaattinen johdonkelain
   Automaattisen johdonkelaimen avulla johdon saa tallennettua kätevästi imurin siään vain nappia painamalla.

   Imunsäätely
   Imunsäätely tapahtuu joko elektronisesti (säädettävä imurissa olevasta napista), mekaanisesti (pienen luukun avulla, joka sijaitsee varressa) tai automaattisesti.

   Langaton
   Langattomiin imureihin (kuten robotti-imuri ja rikkaimuri) kuuluu laturi.

   Lisäosat
   Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.

   Maksimi teho
   Teho ilmoitetaan yksikössä Watt. Mitä suurempi luku sitä enemmän tehoa.

   Neste
   Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nestettä. Neste kerätään eri säiliöön kuin kuiva aines. Nestesäiliö täytyy tyhjentää itse käytön jälkeen.

   Putkisysteemi
   Imureissa on kolme eri putkenosaa. Lattiaa vasten liikkuva suutin, teleskooppivarsi ja taipuva varsi. Teleskooppiputken pituutta saa muutettua. Taipuvan putkenosan avulla pölyt saa imuroitua vaikeista paikoista, kuten tuolien alta, ilman kumartelemista.

   Pölynkeräys
   Mallissa voi olla joko säiliö pölypussille ja pölypussi, tai se voi olla imuri, jossa ei ole pölypussia. Pölypussittoman imurin etuina ovat että ei tarvitse miettiä jos pölypussit loppuvat kesken ja että imuvoima ei laske sen takia että pölypussi olisi täynnä. Haittana on että uudet, pölypussittomat mallit ovat usein kalliimpia.

   Suodatin
   Allergikoille tai astma-ja hengitystiesairauksista kärsiville hyödyllinen hankinta on imuri, jossa on HEPA-suodatin. HEPA (High Efficiency Particulate Air) on parhaimpia suodattimia markkinoilla. Se suodattaa mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia ja tuoksuja.
   Cleanstream-suodatin on hyödyllinen tavallisessa käytössä Hiukkas-suodatin huolehtii etteivät hajut pääse ulos imurista. S-luokan suodatin sieppaa pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon pölyä imurilla saa imettyä.

   Täysinäisyysvaroitus
   Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

   Vesisäiliön tilavuus (vesi-imuri)
   Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon nestettä imurin säiliöön mahtuu.

   • Diilit Diilit
   • Electrolux Electrolux imurit
   • Miele Miele imurit
   • Dyson Dyson imurit
   • Hiljaiset imurit Markkinoiden hiljaisimmat pölynimurit
   • HEPA-suodatin Pölynimurit, joissa allergikoille sopiva HEPA-suodatin
   • Teollisuusimuri Vertaa eri merkkien teollisuusimurit
   • Pölypussittomat Pölypussittomat imurit
   • Kevyet imurit Kevyimmät saatavilla olevat imurit
   • Kuiva & märkä Kuiva- ja märkäimurit
   • Tuhkaimuri Vertaa Tuhkaimurit
  • Electrolux PURE D9 ANIMAL -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214455189.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118186563.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118186562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212191205.jpg
   Electrolux Electrolux PURE D9 ANIMAL -pölynimuri PURE D9 ANIMAL -pölynimuri PURE D9 ANIMAL -pölynimuri FlowMotion navigoinnin avulla imuri seuraa sinua tarkasti ja sulavasti väistellen esteet matkaltaan! PureFlow-teknologian avulla saadaan imurin imutulos on parempi, vaikka teho on pienempi näin säästetään energiaa. Automaattinen tehonsäätö helpottaa siivoustasi. Animal-mallin ominaisuuksiin kuuluvat erityissuulakkeet, joiden avulla karvat saadaan kerättyä varmasti ja tehokkaasti. Anti-Odour-pölypussi viimeistelee tuloksen sulkemalla sisäänsä hajut lian ja roskien lisäksi. (39)
   8.25 (1)
   Electrolux PURE D9 ANIMAL -pölynimuri
   Paras imuri mitä koskaan minulla ollut!
   Tehokas, imee kyllä tehokkaasti roskat, pölyn. Lattia suulakkeen valo paljasti pölyt:). Monipuoliset suulakkeet. Ihan ykköstuote kotisiivoajalle! Suosittelen Milen imureiden jälkeen.
   10.0
   0 10
   • Tehokas
   • Hyvät suulakkeet
   • Kulkee ketterästi perässä
   • Letku osa sais olla pidempi
  Pölynimurit 6.916666666666667 (3)
  0 - 24
  • Electrolux PD82-4MB Pure D8 pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185015740.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208456276.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158428996.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158428994.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151343111.jpg
   Electrolux Electrolux PD82-4MB Pure D8 pölynimuri PD82-4MB Pure D8 pölynimuri PD82-4MB Pure D8 pölynimuri Electrolux pölynimuri Pure D8.2 on suunniteltu sekä hiljaiseksi että tehokkaaksi. (85)
   Electrolux PD82-4MB Pure D8 pölynimuri
   • 07332543693894
   • 900 401 102
   • 900258493
   4
   good_buy
   deal
   204.90 EUR
  • Xiaomi T20 varsi-imuri DI2004 (punainen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206679559.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208570686.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229739691.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199278287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218045357.jpg
   Xiaomi Xiaomi T20 varsi-imuri DI2004 (punainen) T20 varsi-imuri DI2004 (punainen) T20 varsi-imuri DI2004 (punainen) Johdottoman Dreame T20 -varsi-imurin avulla siivoat lattiat nopeasti. Laitteessa on 70 minuutin akkukesto, ja se on varustettu syklonisella suodatusjärjestelmällä sekä kolmella imutilalla. (27)
   Xiaomi T20 varsi-imuri DI2004 (punainen)
   • 06973734680098
   • VTE1
   7
   good_buy
   259.00 EUR
  • Electrolux Pölynimuri UltraSilencer
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022567.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154395067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154395069.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154395068.jpg
   Electrolux Electrolux Pölynimuri UltraSilencer Pölynimuri UltraSilencer Pölynimuri UltraSilencer Rauhalliseen ja hiljaiseen siivoukseenKuiskaavan hiljainen pölynimuri tehopuhdistukseen ja supersiisteihin tuloksiin Hiljainen mutta tehokas aina tarpeesi mukaanSiivoa aina kun sinulla on aikaa ympärilläsi olevia ihmisiä häiritsemättä. UltraSilencer tuottaa erittäin vähän häiritsevää melua ja se toimii hiljaisesti sekä kovalla lattialla että matolla. Motion Control SystemSiirry kontrolloidusti ja kevyesti huoneesta toiseen. Motion Control System takaa vakaat liikkeet ja sulavat käännökset. Pi... (56)
   Electrolux Pölynimuri UltraSilencer
   • 07332543714643
   • 900 401 203
   4
   good_buy
   deal
   136.00 EUR
  • Samsung Bespoke Jet Complete Extra varsi-imuri VS20A95943N
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221605182.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230632187.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220601793.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220601786.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220601795.jpg
   Samsung Samsung Bespoke Jet Complete Extra varsi-imuri VS20A95943N Bespoke Jet Complete Extra varsi-imuri VS20A95943N Bespoke Jet Complete Extra varsi-imuri VS20A95943N Kevyt Samsung Bespoke Jet Complete Extra -varsi-imuri tekee siivoamisesta nopeampaa. Varsi-imurissa on All-in-one Clean Station -asema, 210 W imuteho ja kaksi akkua, joiden ansiosta voit käyttää imuria pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti. (84)
   Samsung Bespoke Jet Complete Extra varsi-imuri VS20A95943N
   • 08806092806788
   • VS20A95943N/WA
   3
   good_buy
   1049.00 EUR
  • Philips PERFORMER COMPACT,900W,S-BAG
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164075563.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166251089.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216323793.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198735306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198735303.jpg
   Philips Philips PERFORMER COMPACT,900W,S-BAG PERFORMER COMPACT,900W,S-BAG PERFORMER COMPACT,900W,S-BAG Pölynimuri, säiliö, pussi, musta (19)
   Philips PERFORMER COMPACT,900W,S-BAG
   • 08710103939122
   • XD3112/09
   6
   good_buy
   116.00 EUR
  • Bosch BGLS4HYG2 ProHygienic Serie 4 -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210449205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208594254.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158417880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203180349.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174646090.jpg
   Bosch Bosch BGLS4HYG2 ProHygienic Serie 4 -pölynimuri BGLS4HYG2 ProHygienic Serie 4 -pölynimuri BGLS4HYG2 ProHygienic Serie 4 -pölynimuri ProHygienic tehokas puhdistustulos ja puhtaampi poistoilma sopivat täydellisesti allergikoille. Bosch moottoriteknologia Tehoa Made in Germany.Bosch-imureiden kanssa nautit jatkuvan taisaisesta suorituskyvystä, onhan tehokkaiden Boech-moottorien kehitystyö ja valmistaminen Saksassa jatkunut yli 65 vuoden ajan. Imurimme takaavat ihanteellisen lopputuloksen ja ovat lisäksi kestäviä, joten myönnämme imurin moottorille 10 vuoden takuun*. *Takuuehdot löydät sivulta www.bosch-home.fi. HygieniaNau... (33)
   Bosch BGLS4HYG2 ProHygienic Serie 4 -pölynimuri
   • 04242005200177
   • 6987099
   • BGLS4HYG2
   4
   good_buy
   149.00 EUR
  • Electrolux EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182868527.jpg
   Electrolux Electrolux EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI Pölypussin täyttymisen osoitin Imurin rungossa oleva näyttöruutu ilmaisee, kun pölypussi tulee vaihtaa uuteen. Integroidut tauko- ja säilytyspidikkeet Imuputken ja suulakkeen säilytysteline vaaka- ja pystyasennossa. Tehonsäätö Säädön avulla käytät juuri tarvitsemasi määrän tehoa. Voit siis tarvittaessa imuroida mahdollisimman hiljaisesti ja säästää samalla myös energiaa. Pehmeät pyörät Suuret pehmeät pyörät kulkevat vaivattomasti, ovat hiljaiset ja suojelevat lattiapintaa. AeroPro -teleskoopp... (35)
   Electrolux EUOC93DB ULTRAONE PÖLYNIMURI
   • 07332543776672
   • 900258529
   3
   good_buy
   253.90 EUR
  • Nilfisk Buddy II 12 pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87012870.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133312690.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208451890.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158348134.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158348132.jpg
   Nilfisk Nilfisk Buddy II 12 pölynimuri Buddy II 12 pölynimuri Buddy II 12 pölynimuri Nilfisk Buddy II on kevyt ja kompakti märkä/kuivaimuri, jolla voidaan imuroida sekä vettä, että kuivia roskia esimerkiksi kodissa tai työpajalla. Buddy imurissa on myös kätevä puhallustoiminto, jolla pudistat työtasot ja koneet nopeasti tai täytät vaikka vieraspatjan. Tässä mallissa on 12-litran säiliö ja PET-fleecesuodatin - joka soveltuu myös märälle lialle ja voidaan tarvittaessa myös pestä puhtaaksi. Tekniset tiedot: 1200 W moottori Alipaine 200 mBar Imuteho 250 W 12-litran kestävä muovisäi (21)
   Nilfisk Buddy II 12 pölynimuri
   • 05715492141272
   • 4884863
   • 18451119
   • BUDDYII12
   4
   good_buy
   75.00 EUR
  • Electrolux UltraOne Classic pölynimuri 900258527 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207208076.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176081390.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176081389.jpg
   Electrolux Electrolux UltraOne Classic pölynimuri 900258527 (musta) UltraOne Classic pölynimuri 900258527 (musta) UltraOne Classic pölynimuri 900258527 (musta) UltraOne imurin puhdistuskyky on huippuluokkaa ja käyttömukavuus ylivoimainen. Erittäin hiljainen ja miellyttävä ääni vain 65 dB(A). Isot, pehmeät pyörät on laakeroitu ja imuri seuraa joustavasti ja tasaisesti käyttäjää. MukanaAeroProParkettoPro -erikoissuulake koville lattiapinnoille ja kolmitoiminen 3 in 1 -piensuulake, jossa on tekstiili-ja rakosuulake sekä pölyharja samassa. UltraOne Green on aidosti ekologinen imuri: 70 % sen valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia. Imutehon 5-port... (33)
   Electrolux UltraOne Classic pölynimuri 900258527 (musta)
   • 07332543776665
   • 900258527
   • EUOC9GREEN
   3
   good_buy
   202.90 EUR
  • Electrolux Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197502435.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116830108.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129419089.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129419086.jpg
   Electrolux Electrolux Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey Pölynimuri, säiliö, pussi, mineraalin harmaa (15)
   Electrolux Pölynimuri PD91-4MG - vacuum cleaner - canister - mineral grey
   • 07332543579198
   • 900 940 608
   5
   good_buy
   204.90 EUR
  • Electrolux Well Q6 varsi-imuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210439191.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212181319.jpg
   Electrolux Electrolux Well Q6 varsi-imuri Well Q6 varsi-imuri Well Q6 varsi-imuri Helposti käyttöön otettava Electrolux käsi-imuri ja mukana kulkevat lisätarvikkeet mahdollistavat Well Q6 -imurin nopean siirtymisen lattian imuroinnista muiden pintojen puhdistukseen. (15)
   Electrolux Well Q6 varsi-imuri
   • 07332543723171
   5
   good_buy
   166.90 EUR
  • Electrolux Pölynimuri Electrolux EEG41IW
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133744386.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133744362.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133744440.jpg
   Electrolux Electrolux Pölynimuri Electrolux EEG41IW Pölynimuri Electrolux EEG41IW Pölynimuri Electrolux EEG41IW Pölynimuri, säiliö, pussi, valkoinen (46)
   Electrolux Pölynimuri Electrolux EEG41IW
   • 07332543556236
   • 900 258 230
   2
   good_buy
   78.59 EUR
  • Dyson V8 Absolute+ -johdoton Imuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165452242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164252249.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210688608.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187886057.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181262316.jpg
   Dyson Dyson V8 Absolute+ -johdoton Imuri V8 Absolute+ -johdoton Imuri V8 Absolute+ -johdoton Imuri Johdottomalla Dyson V8 Absolute Plus -varsi-imurilla siivoat vaivattomasti 40 minuutin akkukeston, voimakkaiden syklonien sekä edistyneen suodatuksen avulla. (45)
   Dyson V8 Absolute+ -johdoton Imuri
   • 05025155051634
   • 7081231
   • 353323-01
   2
   good_buy
   364.90 EUR
  • Miele Triflex HX1 Select pölynimuri 41MUL533EU1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180477395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180481046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180647047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179478069.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180481045.jpg
   Miele Miele Triflex HX1 Select pölynimuri 41MUL533EU1 Triflex HX1 Select pölynimuri 41MUL533EU1 Triflex HX1 Select pölynimuri 41MUL533EU1 Miele Triflex HX1 Select 3-in-1 imurissa yhdistyy kolmen erilaisen käyttötilan joustavuus. Ainutlaatuisesti muotoillut tilat tarjoavat täysin johdottomat imurit kaikkiin tilanteisiin vain yhdessä laitteessa. Ylettyy kaikkialle Ulottuvuus-tilassa saat kevyellä laitteella maksimaalisen ulottuvuuden. Tässä tilassa laitteen virtalähde on sijoitettu ylös, lähelle kädensijaa, mikä helpottaa liikuttelua ja nostelua sekä mahdollistaa ulottuvuuden hankalasti saavutettaviin paikkoihin. Saat imuroitua v... (26)
   Miele Triflex HX1 Select pölynimuri 41MUL533EU1
   • 04002516428305
   • 11761630
   • 41MUL533EU1
   3
   good_buy
   deal
   506.90 EUR
  • Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210702476.jpg
   Miele Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline Complete C3 Black Diamond Ecoline Complete C3 Black Diamond Ecoline Korkealuokkaisen Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline -pölynimurin ja sen AIrClean Plus -suodattimen sekä HyClean 3D GN -pölypussin ansiosta imurointi on helppoa ja miellyttävää. (41)
   Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline
   • 04002516088424
   • 11061100
   • COMPLETEC3BDE
   2
   good_buy
   301.90 EUR
  • Philips Pölynimuri 2000 Series
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162679312.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185963687.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176419748.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202443460.jpg
   Philips Philips Pölynimuri 2000 Series Pölynimuri 2000 Series Pölynimuri 2000 Series Pölynimuri, säiliö, pussiton, arktinen valkoinen/taivaan sininen (24)
   Philips Pölynimuri 2000 Series
   • 08710103925279
   • XB2122/09
   3
   good_buy
   105.21 EUR
  • Kärcher VC 3
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721182.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151412065.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140475706.jpg
   Kärcher Kärcher VC 3 VC 3 VC 3 Pölynimuri, säiliö, pussiton, keltainen (24)
   Kärcher VC 3
   • 04054278206738
   • 11981250
   • 000000000000250752
   • 1.198-125.0
   • 4023738
   3
   good_buy
   119.00 EUR
  • Electrolux PURE D9 ANIMAL -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214455189.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118186563.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118186562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212191205.jpg
   Electrolux Electrolux PURE D9 ANIMAL -pölynimuri PURE D9 ANIMAL -pölynimuri PURE D9 ANIMAL -pölynimuri FlowMotion navigoinnin avulla imuri seuraa sinua tarkasti ja sulavasti väistellen esteet matkaltaan! PureFlow-teknologian avulla saadaan imurin imutulos on parempi, vaikka teho on pienempi näin säästetään energiaa. Automaattinen tehonsäätö helpottaa siivoustasi. Animal-mallin ominaisuuksiin kuuluvat erityissuulakkeet, joiden avulla karvat saadaan kerättyä varmasti ja tehokkaasti. Anti-Odour-pölypussi viimeistelee tuloksen sulkemalla sisäänsä hajut lian ja roskien lisäksi. (39)
   8.25 (1)
   Electrolux PURE D9 ANIMAL -pölynimuri
   • 07332543579242
   • 07332543594993
   • 900 940 629
   • 900940612
   2
   good_buy
   455.00 EUR
  • Electrolux Ultimate 800 johdoton varsi-imuri EP81U25ULT (pronssi)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229740301.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206185655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206239121.jpg
   Electrolux Electrolux Ultimate 800 johdoton varsi-imuri EP81U25ULT (pronssi) Ultimate 800 johdoton varsi-imuri EP81U25ULT (pronssi) Ultimate 800 johdoton varsi-imuri EP81U25ULT (pronssi) Puhdista kotisi yhdellä latauksella johdottoman Electrolux Ultimate 800 -varsi-imurin avulla, joka sisältää imutehon pintamateriaaliin sopivaksi mukauttavan AutoMode-tilan, viisiasteisen suodatusjärjestelmän sekä moottoroidun BedPro+-suulakkeen. (14)
   Electrolux Ultimate 800 johdoton varsi-imuri EP81U25ULT (pronssi)
   • 07332543778294
   • 900402027
   4
   good_buy
   deal
   537.00 EUR
  • Electrolux Pure D8.2 PD82-8DB -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022436.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158429495.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158429510.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158426979.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158429507.jpg
   Electrolux Electrolux Pure D8.2 PD82-8DB -pölynimuri Pure D8.2 PD82-8DB -pölynimuri Pure D8.2 PD82-8DB -pölynimuri Testivoittaja pölynimuri. Electrolux pölynimuri Pure D8.2 on suunniteltu sekä hiljaiseksi että tehokkaaksi. (20)
   Electrolux Pure D8.2 PD82-8DB -pölynimuri
   • 07332543693924
   • 900 401 106
   3
   good_buy
   186.00 EUR
  • Miele COMPLETE C2 ECOLINE PÖLYNIMURI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206292110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206292264.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206292265.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206292263.jpg
   Miele Miele COMPLETE C2 ECOLINE PÖLYNIMURI COMPLETE C2 ECOLINE PÖLYNIMURI COMPLETE C2 ECOLINE PÖLYNIMURI Kaikki tukevasti kiinni: Lattiasuulake, imuputki ja kahva lukittuvat toisiinsa kuuluvalla äänellä. (32)
   Miele COMPLETE C2 ECOLINE PÖLYNIMURI
   • 04002515825891
   • 10659640
   2
   258.90 EUR
  • Philips PowerGo FC8243/09
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143075924.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155343374.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137452891.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137452893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137452890.jpg
   Philips Philips PowerGo FC8243/09 PowerGo FC8243/09 PowerGo FC8243/09 Pölynimuri, säiliö, pussi, sport red (12)
   Philips PowerGo FC8243/09
   • 08710103807438
   • 4981729
   • 000000000000260219
   • 8710103807438
   • FC8243/09
   4
   95.00 EUR
  • Makita Pölynimuri DVC750LZX1 - vacuum cleaner - cordless - canister
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147896103.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216403362.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160681298.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218380964.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224456528.jpg
   Makita Makita Pölynimuri DVC750LZX1 - vacuum cleaner - cordless - canister Pölynimuri DVC750LZX1 - vacuum cleaner - cordless - canister Pölynimuri DVC750LZX1 - vacuum cleaner - cordless - canister Ilman akkua ja laturia (30)
   Makita Pölynimuri DVC750LZX1 - vacuum cleaner - cordless - canister
   • 00088381870481
   • 08717574048025
   • DVC750LZX1
   2
   169.95 EUR
  • Lavor Ennakkomyynti! Teollisuusimuri Lavor LVC 30xes kuiva/märkä, 1400W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131037050.jpg
   Lavor Lavor Ennakkomyynti! Teollisuusimuri Lavor LVC 30xes kuiva/märkä, 1400W Ennakkomyynti! Teollisuusimuri Lavor LVC 30xes kuiva/märkä, 1400W Ennakkomyynti! Teollisuusimuri Lavor LVC 30xes kuiva/märkä, 1400W Toimitukseen arviolta 11.9.2022 (43)
   Lavor Ennakkomyynti! Teollisuusimuri Lavor LVC 30xes kuiva/märkä, 1400W
   1
   129.00 EUR
  2 25
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Dyson DEFAULT
    • dyson
   • Hiljaiset imurit DEFAULT
    • melutaso_db_1
   • HEPA-suodatin DEFAULT
    • hepa_suodatin
   • Teollisuusimuri DEFAULT
    • teollisuusimuri
   • Pölypussittomat DEFAULT
    • pussiton
   • Kevyet imurit DEFAULT
    • paino_1
   • Kuiva & märkä DEFAULT
    • kuiva_ja_ma_rka_
   • Tuhkaimuri DEFAULT
    • tuhkaimuri
  • Merkki (brand):
   • Electrolux (electrolux)
   • Miele (miele)
   • Dyson (dyson)
   • Volta (volta)
   • Bosch (bosch)
   • Philips (philips)
   • 24hShop (24hshop)
   • 247 Tavaratalot (247_tavaratalot)
   • Adler (adler)
   • AEG (aeg)
   • Amica (amica)
   • APC (apc)
   • Ariete (ariete)
   • Baseus (baseus)
   • Beko (beko)
   • Beper (beper)
   • Bissell (bissell)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • Bomann (bomann)
   • Camry (camry)
   • Cecotec (cecotec)
   • Clatronic (clatronic)
   • Clen (clen)
   • DeWalt (dewalt)
   • Domo (domo)
   • Dreame (dreame)
   • Duro (duro)
   • Ecg (ecg)
   • Einhell (einhell)
   • Eta (eta)
   • Eufy (eufy)
   • Gallet (gallet)
   • Grundig (grundig)
   • Hoover (hoover)
   • HP (hp)
   • Hyundai (hyundai)
   • Inget (Storm) (inget_storm_)
   • InnovaGoods (innovagoods)
   • iRobot (irobot)
   • Jata (jata)
   • Klarstein (klarstein)
   • Kärcher (ka_rcher)
   • Lavor (lavor)
   • Lavorwash (lavorwash)
   • Leifheit (leifheit)
   • Lenovo (lenovo)
   • Makita (makita)
   • Mamibot (mamibot)
   • Meganex (meganex)
   • Metabo (metabo)
   • Mirka (mirka)
   • MPM (mpm)
   • Neato Robotics (neato_robotics)
   • Nedis (nedis)
   • Nilfisk (nilfisk)
   • No Brand (no_brand)
   • Numatic (numatic)
   • OBH Nordica (obh_nordica)
   • OneConcept (oneconcept)
   • Point (point)
   • Polti (polti)
   • Powerplus (powerplus)
   • ProfiCare (proficare)
   • Ryobi (ryobi)
   • Samsung (samsung)
   • Scheppach (scheppach)
   • Sencor (sencor)
   • Senz (senz)
   • Severin (severin)
   • Shark (shark)
   • Siemens (siemens)
   • Stanley (stanley)
   • Stihl (stihl)
   • Tefal (tefal)
   • Thomas (thomas)
   • Timco (timco)
   • Trotec (trotec)
   • Ulsonix (ulsonix)
   • Xiaomi (xiaomi)
   • Zeegma (zeegma)
   • Zelmer (zelmer)
  • Hinta (price):
   • < 110 € (budget)
   • 110 € - 200 € (price_2)
   • 200 € - 330 € (price_3)
   • ≥ 330 € (price_4)
  • Pölynimurin tyyppi (po_lynimurin_tyyppi):
   • Teollisuusimuri (teollisuusimuri)
   • Tuhkaimuri (tuhkaimuri)
   • Pölynimuri (po_lynimuri)
   • Rikkaimuri (rikkaimuri)
   • Varsi-imuri (varsi_imuri)
  • Pölysäiliön tyyppi (po_lysa_ilio_tyyppi):
   • Pussiton (pussiton)
   • Pölypussi (po_lypussi)
   • Yhdistelmä (yhdistelma_)
  • Kuiva/märkäpuhdistus (puhdistustyyppi):
   • Kuiva (kuiva)
   • Kuiva ja märkä (kuiva_ja_ma_rka_)
  • Suuttimet (suuttimet):
   • Lattiasuulake (lattiasuulake)
   • Lemmikkisuutin (lemmikkisuutin)
   • Parkettisuulake (parkettisuulake)
   • Rakosuutin (rakosuutin)
   • Tekstiilisuulake (tekstiilisuulake)
   • Turbiinisuulake (turbiinisuulake)
   • Yhdistelmäsuulake (yhdistelma_suulake)
  • Melutaso (melutaso_db):
   • < 71 dB (melutaso_db_1)
   • 71 dB - 76 dB (melutaso_db_2)
   • 76 dB - 79 dB (melutaso_db_3)
   • ≥ 79 dB (melutaso_db_4)
  • Johdon pituus (johdon_pituus):
   • < 5 m (johdon_pituus_1)
   • 5 m - 6.5 m (johdon_pituus_2)
   • 6.5 m - 9 m (johdon_pituus_3)
   • ≥ 9 m (johdon_pituus_4)
  • Paino (paino):
   • < 4.5 kg (paino_1)
   • 4.5 kg - 6 kg (paino_2)
   • 6 kg - 8 kg (paino_3)
   • ≥ 8 kg (paino_4)
  • Imuteho (imuteho):
   • < 250 W (imuteho_1)
   • 250 W - 665 W (imuteho_2)
   • ≥ 665 W (imuteho_3)
  • Maksimi teho (enimma_isteho):
   • < 650 W (enimma_isteho_1)
   • 650 W - 750 W (enimma_isteho_2)
   • 750 W - 1000 W (enimma_isteho_3)
   • ≥ 1000 W (enimma_isteho_4)
  • Suodatintyyppi (imurin_ilman_puhdistus):
   • AirClean-suodatin (airclean_suodatin)
   • Allergiasuodatin (allergiasuodatin)
   • Allergy Plus -suodatin (allergy_plus_suodatin)
   • Carbon (carbon)
   • Ei suodatinta (ei_suodatinta)
   • EPA-suodatin (epa_suodatin)
   • Foam (foam)
   • HEPA-suodatin (hepa_suodatin)
   • Hygieniasuodatin (hygieniasuodatin)
   • Miele AirClean (miele_airclean)
   • Miele AirClean Plus (miele_airclean_plus)
   • Mikrosuodatin (mikrosuodatin)
   • S-luokan suodatin (s_luokan_suodatin)
   • Vesisuodatin (vesisuodatin)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Malli (group):
   • Bosch Cosyy'y (bosch_cosyy_y)
   • Bosch Ergomaxx'x (bosch_ergomaxx_x)
   • Dyson Big Ball AnimalPro (dyson_big_ball_animalpro)
   • Dyson Big Ball Multifloor (dyson_big_ball_multifloor)
   • Dyson V10 (dyson_v10)
   • Dyson V11 (dyson_v11)
   • Dyson V15 (dyson_v15)
   • Dyson V8 (dyson_v8)
   • Electrolux Pure D9 (electrolux_pure_d9)
   • Electrolux SilentPerforemer (electrolux_silentperforemer)
   • Electrolux UltraSilencer (electrolux_ultrasilencer)
   • iRobot Roomba (irobot_roomba)
   • Kärcher WD 2 (ka_rcher_wd_2)
   • Kärcher WD 3 (ka_rcher_wd_3)
   • Kärcher WD 4 (ka_rcher_wd_4)
   • Kärcher WD 5 (ka_rcher_wd_5)
   • Miele Classic C1 (miele_classic_c1)
   • Miele Compact C2 (miele_compact_c2)
   • Miele Complete C2 (miele_complete_c2)
   • Miele Complete C3 (miele_complete_c3)
   • Nilfisk Aero (nilfisk_aero)
   • Nilfisk Bravo (nilfisk_bravo)
   • Nilfisk Buddy II (nilfisk_buddy_ii)
   • Nilfisk Multi II (nilfisk_multi_ii)
   • Nilfisk Select (nilfisk_select)
   • Numatic Hetty (numatic_hetty)
   • Philips Performer (philips_performer)
   • Philips PowerGo (philips_powergo)
   • Philips PowerPro (philips_powerpro)
   • Philips SmartPro (philips_smartpro)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi