x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  imuri

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta pölynimurit

  • Yleiset tiedot

   Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • imurityypit,
   • imurin toiminnot,
   • imurin muotoilu,
   • lisäosia imureille,
   • suosituimpia imuri-merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Imuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Käyttösopivuus: Millaiselle pinnalle tarvitset imuria? Haluatko imurin, jolla voi imuroida myös vettä? Haluatko imurin, johon tulee käyttää pölypussia, vai pölypussittoman imurin?
   2. Johdon pituus: Kuinka pitkälle johdon pitää riittää, jotta yletyt imuroimaan kaikki nurkat?
   3. Lisäsuuttimet: Tuleeko imurin mukana suuttimia esim. hyllypölyn tai huonekalujen imurointiin? Myös suuttimet pieniin ja kapeisiin tiloihin ovat käteviä.
   4. Kotieläimet ja allergiat: On olemassa imureita, jotka sopivat erityisen hyvin eläinten karvojen imuroimiseen ja imuroita, joissa allergiafiltteri.
   5. Imuvoima: Erilaisilta lattioilta pölyä ja likaa täytyy imeä erilaisella voimalla. Matot vaativat tehokkaampaa imua kuin puulattiat tai laminaatit.

   Imurityypit
   Markkinoilla on monia erilaisia imureita. Tunnetuimpia tyyppejä ovat:

   • Vedettävä imuri: pyörällinen perässä vedettävä malli. Tämän tyyppisissä imureissa on vahva moottori, niitä voi käännellä ja käyttää kodin kaikissa paikoissa. Vedettäviä imureita on joko pölypussillisia tai pölypussittomia malleja.
   • Varrellinen akkupölynimuri: yhtenäinen ja kevyt malli. Nämä imurit on suunniteltu juuri lattioita ja mattoja varten, ja ne voivat olla hieman vaikeakäyttöisiä rappuja imuroidessa. Pölysäiliö on kiinnitetty varteen.
   • Säiliöimuri: muistuttaa tavallista johdollista imuria, mutta tässä mallissa moottori ja suodatin on sijoitettu säiliöön. Näiden imureiden imuteho on suurempi ja ne imevät myös enemmän pölyä. Tämä malli on yleinen siivousalalla.
   • Robotti-imuri: pieni, pyöreä malli jossa on itseohjaava muisti. Tässä imurissa on yleensä sensori, jonka ansiosta se ei voi tippua alas rappuja, ja laitteeseen voi ohjelmoida että kuinka ison tilan haluaa imuroida, pinta-alan mukaan. Käytännöllistä robotti-imureissa on se, että voit lähteä ulos ja lattiat on imuroitu kun tulet takaisin.
   • Kannettava imuri: pieni malli, jossa on mukana kantohihna. Tämä imurimalli on hyödyllinen jos täytyy imuroida paljon rappuja tai vaikeapääsyisiä paikkoja.
   • Rikkaimuri: pieni, ladattava malli. Näissä imureissa on akku, joka ladataan aina käytön jälkeen. Etuna näissä pikkuimureissa on, että ne ovat käteviä käyttää, jopa vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten auton nurkissa. Rikkaimureissa on säiliö, joka tyhjennetään käytön jälkeen.
   • Märkä/kuivaimuri: tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön. Käytetään erityisesti rakennus-siivouksessa. Tälläiset mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden imukyky on paljon suurempi. Ne ovat nimenomaan imureita teollisuuskäyttöön, ja niillä on mahdollista imuroida myös märkiä paikkoja.

   Imurin toiminnot
   Jotta imuroimisesta tulisi helppoa nykyaikaisissa imureissa on muutamia lisätoimintoja. Tärkeimpiä ovat:

   • Cleanstream-suodatin:hyödyllinen tavallisessa käytössä
   • HEPA-suodatin (High Efficiency Particulate Air): Allergikoille tai astma- ja hengitystiesairauksista kärsiville tarkoitettu
   • Hiukkassuodatin: huolehtii ettei hajut pääse ulos imurista.
   • S-luokan suodatin (S-suodatin): imee pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.
   • Märkäimu: Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nesteitä. Niin kutsutut märkäimurit sisältävät vesisuodattimen, ja märkä aines kerätään eri säiliöön kuin pölypussi.
   • Imutehonsäädin: Eri pintoja imuroitaessa voi imutehoa säädellä toiveittensa mukaan.
   • Täysinäisyysvaroitin: Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

   Imurin muotoilu
   Tämän päivän imurin pitää käytännöllisyyden lisäksi olla myös hienon näköinen. Imureita onkin monenlaisia, monen mallisia ja eri värisiä. Design imurit ovat suosittuja, ja eniten myydyt värit niistä ovat musta ja teräksen harmaa. Myös virtaviivaiset, kompaktit mallit, jotka näyttävät futuristisilta tai hauskoilta ovat haluttuja.

   Lisäosia imureille
   Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.
   Imurin säilytystä varten olisi parempi, että imuri on pienikokoinen. Säilytystä varten on erilaisia kiinnitystelineitä, joihin imurin varren voi laittaa roikkumaan. Tämä teline kiinnitetään esim. seinään tai kaapin oveen. Useimmissa imureissa on johdon kelaaja, joka kerää johdon pois näkyvistä.

   Suosituimpia imuri-merkkejä
   Imureita on saatavilla montaa eri merkkiä. Tunnetuimpia ovat Aeg-Electrolux, Bosch, Dirt Devil, Dyson, HE, LG, Liebherr, Miele ja Philips.

   Vertaile täällä imureita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minulla on 5 koiraa, 3 kissaa papukaija kotona. Mikä imuri kannattaa hankkia?
   Tärkeää on tässä tapauksessa valita tehokas imuri ja hyvä suodatin. HEPA-suodatin on kaikkein voimakkain suodatin, ja imee erinomaisesti pölyä ja eläinten karvoja. Tämä nimi esiintyy yleensä sellaisten mallien nimissä, jotka on tarkoitettu allergikoille ja kotitalouksiin, jossa on kotieläimiä.

   Meillä on usein märkiä länttejä lattialla. Onko imuria, jolla voi imuroida kosteita materiaaleja?
   Kyllä, on olemassa myös malleja joilla voi imuroida kosteita materiaaleja.

   Olen allerginen pölypunkeille. Onko imuria joka auttaa niihin?
   Kyllä, tällöin kannattaa valita imuri, jossa on HEPA-suodatin.

   Mitä neuvotaan imurin energiankäytöstä?
   Imurin energiankulutus ilmaistaan Watteina per sekunti. Mitä korkeampi wattiluku, sen suurempi imuteho.

   Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mitä se tarkoittaa?
   Uusia sähkölaitteita hankkiessa on maksettava kierrätysmaksu. Kierrätysmaksu maksetaan, jotta vanhat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Eli kun uusi laite hankitaan, huolehditaan siitä että vanha poistuu siistillä tavalla pois käytöstä. Kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista imureiden teknisistä tiedoista aakkosjärjestyksessä.

   Automaattinen johdonkelain
   Automaattisen johdonkelaimen avulla johdon saa tallennettua kätevästi imurin siään vain nappia painamalla.

   Imunsäätely
   Imunsäätely tapahtuu joko elektronisesti (säädettävä imurissa olevasta napista), mekaanisesti (pienen luukun avulla, joka sijaitsee varressa) tai automaattisesti.

   Langaton
   Langattomiin imureihin (kuten robotti-imuri ja rikkaimuri) kuuluu laturi.

   Lisäosat
   Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.

   Maksimi teho
   Teho ilmoitetaan yksikössä Watt. Mitä suurempi luku sitä enemmän tehoa.

   Neste
   Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nestettä. Neste kerätään eri säiliöön kuin kuiva aines. Nestesäiliö täytyy tyhjentää itse käytön jälkeen.

   Putkisysteemi
   Imureissa on kolme eri putkenosaa. Lattiaa vasten liikkuva suutin, teleskooppivarsi ja taipuva varsi. Teleskooppiputken pituutta saa muutettua. Taipuvan putkenosan avulla pölyt saa imuroitua vaikeista paikoista, kuten tuolien alta, ilman kumartelemista.

   Pölynkeräys
   Mallissa voi olla joko säiliö pölypussille ja pölypussi, tai se voi olla imuri, jossa ei ole pölypussia. Pölypussittoman imurin etuina ovat että ei tarvitse miettiä jos pölypussit loppuvat kesken ja että imuvoima ei laske sen takia että pölypussi olisi täynnä. Haittana on että uudet, pölypussittomat mallit ovat usein kalliimpia.

   Suodatin
   Allergikoille tai astma-ja hengitystiesairauksista kärsiville hyödyllinen hankinta on imuri, jossa on HEPA-suodatin. HEPA (High Efficiency Particulate Air) on parhaimpia suodattimia markkinoilla. Se suodattaa mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia ja tuoksuja.
   Cleanstream-suodatin on hyödyllinen tavallisessa käytössä Hiukkas-suodatin huolehtii etteivät hajut pääse ulos imurista. S-luokan suodatin sieppaa pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon pölyä imurilla saa imettyä.

   Täysinäisyysvaroitus
   Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

   Vesisäiliön tilavuus (vesi-imuri)
   Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon nestettä imurin säiliöön mahtuu.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Electrolux Electrolux imurit
   • Miele Miele imurit
   • Dyson Dyson imurit
   • Hiljaiset imurit Markkinoiden hiljaisimmat pölynimurit
   • HEPA-suodatin Pölynimurit, joissa allergikoille sopiva HEPA-suodatin
   • Teollisuusimuri Vertaa eri merkkien teollisuusimurit
   • Pölypussittomat Pölypussittomat imurit
   • Kevyet imurit Kevyimmät saatavilla olevat imurit
   • Kuiva & märkä Kuiva- ja märkäimurit
   • Tuhkaimuri Vertaa Tuhkaimurit
   • Edullisimmat Vertaa edullisimmat pölynimurit
  Pölynimurit 0.0 (1)
  0 - 24
  • Electrolux pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/275960088.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176081390.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176081389.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN Electrolux EUOC9GREEN Pölynimuri Electrolux UltraOne EUO9GREEN on pölynimuri varustettuna vakuuttavalla tekniikkalla: tasainen, helppo ajaa ja hiljainen erinomaisella suorituskyvyllä. UltraOne Green on myös ympäristöystävällinen pölynimuri, joka on valmistettu 70% kierrätetystä muovista. 70% kierrätettyä muovia UltraOne Green tarjoaa ekologisemman imuroinnin. Se on valmistettu 70% kierrätetystä muovista ja on 100% PVC vapaa, joten sen materiaalit voidaan kierrättää 92%:iin asti. Lisäksi pakkaus on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Vähemmän energiankulutusta UltraOne Green kuluttaa vähemmän energiaa kuin tavallinen pölynimuri. Optimoitu ilmavirta ja tehokas FlowMotion-suutin Erinomaisen imuroinnin salaisuus ei ole pelkästään tehokaassa moottorissa, vaan myös suuressa ilmavirrassa ja tehokkaassa FlowMotion-suuttimessa. UltraOne-laitteen ilmavirta suuttimesta ulostuloon on suljettu ja optimoitu erittäin tehokkaaseen imurointiin. Hiljainen Silent Air Technology -tekniikan avul (134)
   Electrolux pölynimuri UltraOne Green EUOC9GREEN
   • 07332543776665
   • 900258527
   • EUOC9GREEN
   4
   good_buy
   188.90 EUR
  • Electrolux Eeg41cb 750w -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223686073.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125272093.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/316324548.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125272095.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Eeg41cb 750w -pölynimuri Eeg41cb 750w -pölynimuri Eeg41cb 750w -pölynimuri Pölynimuri, säiliö, pussi, sininen (307)
   Electrolux Eeg41cb 750w -pölynimuri
   • 07332543556281
   • 900 258 231
   2
   good_buy
   most_sold
   97.80 EUR
  • Kärcher VC 3
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721182.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721183.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84721184.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151412065.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140475706.jpg?ts=1
   Kärcher Kärcher VC 3 VC 3 VC 3 Pölynimuri, säiliö, pussiton, keltainen (146)
   Kärcher VC 3
   • 04054278206738
   • 000000000000250752
   • 1.198-125.0
   • 4023738
   3
   good_buy
   129.00 EUR
  • Dyson V15S DETECT SUBMARINE VARSI-IMURI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318403300.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318246386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/317216590.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318246390.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313659090.jpg?ts=1
   Dyson Dyson V15S DETECT SUBMARINE VARSI-IMURI V15S DETECT SUBMARINE VARSI-IMURI V15S DETECT SUBMARINE VARSI-IMURI Johdoton Dyson V15s Detect Submarine -pölynimuri on tärkeä osa siivousrutiinia, sillä se tekee siitä nopeaa ja vaivatonta. Tehokkaan suodatuksen, märkä- ja kuivasiivouksen, kolmen tehotilan ja muiden ominaisuuksien ansiosta siivousteho on ehdoton. (135)
   Dyson V15S DETECT SUBMARINE VARSI-IMURI
   • 05025155085073
   • 448798-01
   3
   good_buy
   953.90 EUR
  • Bosch Serie 2 Bgbs2lb1 pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318865361.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318866614.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318866616.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239429822.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239429826.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 2 Bgbs2lb1 pölynimuri Serie 2 Bgbs2lb1 pölynimuri Serie 2 Bgbs2lb1 pölynimuri Tyylikkäällä Bosch BGBS2LB1 Series 2 pölynimurilla putsaat kotisi tehokkaasti ja helposti. Helppo ja miellyttävä käyttää Boschin pölynimurilla siivouksen aloittaminen käy nopeasti ja helposti, sillä kompaktin kokoista, teleskooppiputkella varustettua laitetta on vaivatonta liikutella ympäri asuntoa. 5 metrin mittainen johto takaa, että yletyt laajalle alueelle sekä siivoamaan vaihtamatta jatkuvasti virtajohdon kytkentäpaikkaa. Laitteen hygieniasuodattimen ansiosta poistoilma pysyy puhtaana, mikä myös tekee siivouksesta miellyttävää. Suuri pölypussi säästää aikaa Laitteessa on erityisen suuri pölypussi, joten se täyttyy hitaammin kuin perinteiset pölypussit. Näin ollen tämän laitteen pölypussia tarvitsee vaihtaa vain harvoin ja aikaa säästyy. (65)
   Bosch Serie 2 Bgbs2lb1 pölynimuri
   • 04242005310944
   • BGBS2LB1
   4
   good_buy
   99.99 EUR
  • Philips 2000 Series Bagless pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162679312.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185963687.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233341134.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202443460.jpg?ts=1
   Philips Philips 2000 Series Bagless pölynimuri 2000 Series Bagless pölynimuri 2000 Series Bagless pölynimuri Pölypussiton pölynimuri (47)
   Philips 2000 Series Bagless pölynimuri
   • 08710103925279
   • XB2122/09
   5
   good_buy
   118.00 EUR
  • Electrolux UltraOne Classic EUOC93IW -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022345.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/265691186.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/265691187.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/265691184.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/265691183.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux UltraOne Classic EUOC93IW -pölynimuri UltraOne Classic EUOC93IW -pölynimuri UltraOne Classic EUOC93IW -pölynimuri Nauti hiljaisesta ja sujuvasta imuroinnista! Electrolux EUOC93IW UltraOne Classic -pölynimuri tarjoaa huippuluokan puhdistustehoa, erinomaista käyttömukavuutta sekä helppoa liikuteltavuutta pitkällä 12 metrin toimintasäteellä. Ainoastaan 65 desibelin äänentasollaan se on äärimmäisen hiljainen, ja näppärän 3in1-suulakkeen avulla puhdistat lattioiden lisäksi myös hankalia rakoja ja erilaisia tekstiilejä. Tämä kodin monipuolinen siivousapuri huolehtii, että kotisi on raikkaan puhdas pölystä ja roskista. Tehokasta imurointia jokaisena päivänä UltraOne Classic -pölynimuri on optimoitu erityisen tehokkaaseen imurointiin. Sen voimakas, tiivistetty ilmavirtaus yhdistettynä FlowMotion-suulakkeeseen takaavat erinomaisen siivoustuloksen ja pölynpoiston näin kotisi pysyy ylellisen puhtaana aivan pienimmistäkin roskista ja pölyhiukkasista. Silent Air Technology hiljaisempaan imurointiin Häiriintyvätkö lemmikkisi ja muut perh (151)
   Electrolux UltraOne Classic EUOC93IW -pölynimuri
   • 07332543776689
   • 900 258 528
   2
   good_buy
   223.90 EUR
  • Electrolux Pure D8.2 PD82-GREEN -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164248778.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210703315.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/309278436.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152430835.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Pure D8.2 PD82-GREEN -pölynimuri Pure D8.2 PD82-GREEN -pölynimuri Pure D8.2 PD82-GREEN -pölynimuri SmartMode-tekniikka. Automaattinen tehonsäätö lattian ja maton välillä Ennenkokemattoman tehokasta ja älykästä imurointia. Edistynyt SmartMode-tekniikka tunnistaa lattiatyypin ja säätää tehotason automaattisesti lattialta matolle siirtyessä parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi. PureSound-järjestelmä. Ainutkertaisen hiljainen kaikilla pinnoilla, äänitaso vain 57 dB(A)* Äärimmäisen hiljainen äänitaso PureSound-järjestelmän ansiosta. Moottorin, tiiviin rakenteen ja suulakemallin innovatiivisen yhdistelmän ansiosta äänitaso on alhainen kaikilla pinnoilla imuroidessa. Imuroi vapaasti häiritsemättä muita ihmisiä ympärilläsi. *Mitattu Euroopan komission asetuksen (EU) N:o 666/2013 (8 heinäkuuta 2013) mukaisesti. OneGo Power Clean -suulake ensiluokkaisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi kaikilla pinnoilla Uusi OneGo Power Clean -suulake poistaa kaikki, niin suuret kuin pienetkin roskat ja hiukkaset tehokkaasti lattiatyypistä riippumatta. Puhdistaa lattiat tehokkaasti yhdellä tasaisella l (53)
   Electrolux Pure D8.2 PD82-GREEN -pölynimuri
   • 07332543694006
   • 07332543693870
   • 900401105
   • 900 401 111
   4
   good_buy
   201.99 EUR
  • Dyson V15 Detect Absolute varsi-imuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238340640.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263388727.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238340641.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263388729.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263388741.jpg?ts=1
   Dyson Dyson V15 Detect Absolute varsi-imuri V15 Detect Absolute varsi-imuri V15 Detect Absolute varsi-imuri Pölynimuri, tikku/kannettava (2 in 1), pussiton, johdoton (83)
   Dyson V15 Detect Absolute varsi-imuri
   • 05025155070017
   • 394451-01
   3
   good_buy
   753.90 EUR
  • Miele COMPLETE C3 ACTIVE PARQUETT PÖLYNIMURI, SININEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/282958469.jpg?ts=1
   Miele Miele COMPLETE C3 ACTIVE PARQUETT PÖLYNIMURI, SININEN COMPLETE C3 ACTIVE PARQUETT PÖLYNIMURI, SININEN COMPLETE C3 ACTIVE PARQUETT PÖLYNIMURI, SININEN Miele Complete C3 Parquet Active -pölynimuri tekee helposti naarmuuntuvien lattioiden puhdistuksesta helppoa! Imuri sisältää hellävaraisen parkettisuulakkeen, joka puhdistaa parketti- ja puulattiat pehmeästi sekä säilyttää lattioiden pinnan hyvänä. Tehotasojen säätö onnistuu imuroinnin aikana helpoilta jalkakytkimiltä ja säädettävä teleskooppiputki pitää siivousasentosi ergonomisena. Lisäksi huikea 12 metrin toimintasäde sekä 890 watin teho varmistavat, että yletät siivoamaan kaikki perimmäisetkin nurkat äärimmäisen tarkasti ja huolellisesti. Hellää parketti- ja puulattioiden puhdistusta Imuri sisältää erityisen parkettisuulakkeen, joka on suunniteltu etenkin parketti- ja puulattioiden hellävaraiseen puhdistukseen. Luonnonharjasten avulla parkettisuulake liukuu su (205)
   Miele COMPLETE C3 ACTIVE PARQUETT PÖLYNIMURI, SININEN
   • 04002516598657
   1
   good_buy
   353.70 EUR
  • Electrolux Pölynimuri Electrolux PD82-4MB, sininen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256010341.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208456276.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158428996.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158427130.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151343111.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Pölynimuri Electrolux PD82-4MB, sininen Pölynimuri Electrolux PD82-4MB, sininen Pölynimuri Electrolux PD82-4MB, sininen Electrolux PD82-4MB Pure D8.2 pölynimuri tarjoaa erityisen hiljaisen, mutta samalla tehokkaan ja älykkään siivouskokemuksen. Edistyksellinen SmartMode -teknologia tunnistaa lattiatyypin automaattisesti, ja säätää tehotason sopivaksi lattialta matolle siirryttäessä. Monipuoliset suulakkeet OneGo Power Clean -lattiasuulake poistaa pienet hiukkaset ja suuremmat roskat tehokkaasti kaikilta lattiatyypeiltä. Pehmeä harjaksinen ParkettoPro -suulake on suunniteltu erityisesti koville lattiapinnoille. Pakkaukseen kuuluu lisäksi 3-in-1 -piensuulake muille pinnoille. Erityisen hiljainen Imuri on varustettu PureSound -järjestelmällä, jonka ansiosta se on hiljainen kaikilla pinnoilla. Moottorin, tiiviin rakenteen ja suulakemallin ainutkertaisen yhdistelmän ansiosta imurin äänitaso on vain 57 dB(A). Soft start -vaimennettu käynnistys on miellyttävä ja voimistuu asteittain. Voit rauhassa imuroida milloin tahansa, häiritsemättä muit (106)
   Electrolux Pölynimuri Electrolux PD82-4MB, sininen
   • 07332543693894
   • 900 401 102
   • 900258493
   2
   good_buy
   178.90 EUR
  • Dyson V15 DETECT ABSOLUTE VARSI-IMURI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/284342488.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/284342491.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/320544355.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/315461676.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/315461675.jpg?ts=1
   Dyson Dyson V15 DETECT ABSOLUTE VARSI-IMURI V15 DETECT ABSOLUTE VARSI-IMURI V15 DETECT ABSOLUTE VARSI-IMURI Dyson V15 Detect Absolute paljastaa kovilla lattiapinnoilla olevan näkymättömän pölyn. Pietsoanturi laskee pölyhiukkasia jatkuvasti ja lajittelee ne koon mukaan lisäten imutehoa automaattisesti tarvittaessa. LCD-näyttö näyttää reaaliajassa, mitä on imuroitu, antaen tieteellisen todisteen syväpuhdistuksesta. Dysonin uusin takkuuntumista estävä teknologia irrottaa harjasosan ympärille kietoutuvat lemmikkien karvat automaattisesti.Dyson paljastaa mikroskooppisen pölynDysonin valaiseva tekniikka paljastaa piilossa olevan pölyn kovilla lattioilla joten mitään ei jää näkemättä.Syväpuhdistaa matot automaattisestiAuto-tilassa Digitaalinen moottoritu suulake sisäinen Dyson DLS -teknologia valvoo harjasosan vastusta 360 kertaa sekunnissa ja mukauttaa tehon älykkäästi eri lattiatyyppien mukaiseksi.Click-in-akkuIrrota ja vaihda akku napinpainalluksella ja saat heikentymättömän tehon jopa 60 minuutiksi puhdistaaksesi sieltä, täältä ja kaikkialta kodissasi.Suunniteltu lemmikkikoteihin karvaon (55)
   Dyson V15 DETECT ABSOLUTE VARSI-IMURI
   • 05025155081754
   • 446986-01
   3
   good_buy
   753.90 EUR
  • Miele - Complete C3 Active Currynkeltainen – Pölynimurit
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255287569.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256012160.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256012159.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256012155.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256012156.jpg?ts=1
   Miele Miele - Complete C3 Active Currynkeltainen – Pölynimurit - Complete C3 Active Currynkeltainen – Pölynimurit - Complete C3 Active Currynkeltainen – Pölynimurit Miele Pölynimurit | Complete C3 Active Currynkeltainen Säiliöpölynimuri Suurin imuteho sekä jalkapainikkeet perusteelliseen imurointiin mukavasti. DeLuxe-kahva mahdollistaa ergonomisen ja mukavan käytön | Osta verkosta nyt (90)
   Miele - Complete C3 Active Currynkeltainen – Pölynimurit
   • 04002516598633
   • 12132810
   2
   good_buy
   deal
   331.99 EUR
  • Philips PowerGo FC8243/09 -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114891371.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114891363.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114891372.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114891367.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114891362.jpg?ts=1
   Philips Philips PowerGo FC8243/09 -pölynimuri PowerGo FC8243/09 -pölynimuri PowerGo FC8243/09 -pölynimuri Pölynimuri, säiliö, pussi, sport red (27)
   Philips PowerGo FC8243/09 -pölynimuri
   • 08710103807438
   • 18710103807435
   • 000000000000260219
   • 8710103807438
   • FC8243/09
   5
   good_buy
   95.00 EUR
  • Electrolux 600 series EB61C1OG
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246100153.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318881357.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/265772720.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/265772719.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/265772455.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux 600 series EB61C1OG 600 series EB61C1OG 600 series EB61C1OG Tinkimätön tehoa ja vähemmän keskeytyksiä, Electrolux Clean 600 tarjoaa tasaista imurointia erinomaisella suorituskyvyllä ja tuo imuriin tyylikkään sulavaa, mutta minimalistista muotoilua. Clean 600 Bagged -imurin suuttimessa on automaattinen lattiatila intuitiiviseen käyttöön. Suurikokoiset Easy Roll -pyörät tekee imurin käsittelystä helpompaa eri lattiapinnoilla.Erinomainen suorituskyky ja näkyvät tulokset Dust Magnet Silent -suulakemalli mahdollistaa suuren imutehon, jonka ansiosta imuri puhdistaa hienojakoisen pölyn aukoista jopa 100 %.Helppoa imurointia jalkatoiminnolla Nyt voit imuroida helposti jalkatoiminnan avulla. Säädä johdon kelausta, on/off-painiketta ja tehoasetusta käsiä käyttämättäPuhtaampi ja raikkaampi koti tehokkaan suodatusjärjestelmän avullaS-bag Classic Long Performance ja pestävä hygieniasuodatin kerää jopa 99,99% mikropölystä* partikkelit kooltaan >1µm ja palauttaa puhtaan ilman takaisin kotiisi.Tehokas, vastuullinen ja valmistettu jopa 50-prosenttisesti kierrät (49)
   Electrolux 600 series EB61C1OG
   • 07332543822928
   • EB61C1OG
   3
   good_buy
   163.80 EUR
  • Miele - Complete C3 Cat & Dog karhunvadelma – Pölynimurit
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252045425.jpg?ts=1
   Miele Miele - Complete C3 Cat & Dog karhunvadelma – Pölynimurit - Complete C3 Cat & Dog karhunvadelma – Pölynimurit - Complete C3 Cat & Dog karhunvadelma – Pölynimurit Miele Pölynimurit | Complete C3 Cat & Dog karhunvadelma Säiliöpölynimuri Turbosuulake ja hajut poistava suodatin, sopii erinomaisesti eläinten ystäville. Hajut neutraloidaan tehokkaammin Active AirClean-suodatin | Osta verkosta nyt (78)
   Miele - Complete C3 Cat & Dog karhunvadelma – Pölynimurit
   • 04002516555131
   2
   good_buy
   458.90 EUR
  • Miele - Complete C3 Cat & Dog Flex mangonpunainen – Pölynimurit
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/308204423.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/282993915.jpg?ts=1
   Miele Miele - Complete C3 Cat & Dog Flex mangonpunainen – Pölynimurit - Complete C3 Cat & Dog Flex mangonpunainen – Pölynimurit - Complete C3 Cat & Dog Flex mangonpunainen – Pölynimurit Siivoa lemmikkisi karvat hygieenisesti ja tehokkaasti! Miele Complete C3 CAT&DOG Flex -pölynimuri on suunniteltu etenkin lemmikkikotien siivoustarpeisiin, sillä sen kätevä turboharja kerää kaikilta lattia- ja tekstiilipinnoilta pienimmätkin karvat. Äärimmäinen imuteho, säädettävä teleskooppiputki sekä helppokäyttöinen tehotason säätö tuovat käyttöön mukavuutta, ja huikea 12 metrin toimintasäde varmistaa, että yletät siivoamaan kaikki perimmäisetkin nurkat. Pakkaus sisältää myös useita rungon koteloon piilotettuja vaihtosuulakkeita sekä pitkän rakosuulakkeen monipuoliseen siivoukseen. Active AirClean -suodatin neutralisoi hajuja Miele Complete C3 CAT&DOG Flex -pölynimuri sisältää Active AirClean -suodattimen, joka vangitsee ilmasta pienimmätkin hiukkaset sekä neutralisoi pahoja hajuja. Suodatin onkin suunniteltu erityisesti lemmikkitalouksiin, joissa se poistaa tehokkaasti lemmikkien aiheuttamia hajuja ja palauttaa sisäilmaan raikkaamman (45)
   Miele - Complete C3 Cat & Dog Flex mangonpunainen – Pölynimurit
   • 04002516555186
   3
   good_buy
   434.69 EUR
  • Miele - Blizzard CX1 grafiitinharmaa – Pölynimurit
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/307492544.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/315697067.jpg?ts=1
   Miele Miele - Blizzard CX1 grafiitinharmaa – Pölynimurit - Blizzard CX1 grafiitinharmaa – Pölynimurit - Blizzard CX1 grafiitinharmaa – Pölynimurit Miele Blizzard CX1 -pölynimurilla siivoat kotisi tehokkaasti ja vaivattomasti. Pölypussittomassa imurissa on 11 metrin toimintasäde, EcoTeQ Plus -lattiasuulake, AirClean-suodatin sekä Vortex-teknologia, joka takaa suuremman imutehon. (28)
   Miele - Blizzard CX1 grafiitinharmaa – Pölynimurit
   • 04002516555742
   • 12034170
   4
   good_buy
   403.70 EUR
  • Miele - Classic C1 Flex - SBAF5 lootusvalkoinen – Pölynimurit
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252045414.jpg?ts=1
   Miele Miele - Classic C1 Flex - SBAF5 lootusvalkoinen – Pölynimurit - Classic C1 Flex - SBAF5 lootusvalkoinen – Pölynimurit - Classic C1 Flex - SBAF5 lootusvalkoinen – Pölynimurit Miele Pölynimurit | Classic C1 Flex - SBAF5 lootusvalkoinen Säiliöpölynimuri teleskooppiputki kätevää imurointia edulliseen hintaan Monipuoliset käyttötarkoitukset yleismallinen lattiasuulake | Osta verkosta nyt (71)
   Miele - Classic C1 Flex - SBAF5 lootusvalkoinen – Pölynimurit
   • 04002516554011
   2
   good_buy
   208.90 EUR
  • Bosch Pölynimuri Bosch BGLS4X201
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245943648.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245943728.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245943730.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245943734.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245943732.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Pölynimuri Bosch BGLS4X201 Pölynimuri Bosch BGLS4X201 Pölynimuri Bosch BGLS4X201 Ihanteellinen puhdistustulos tehokkaalla BoschBGLS4X201 -pölynimurilla joka kerta! Tehokasta ja mukavaa imurointia Erittäin tehokkaan moottorin ja imutehon ansiosta nautit kaikkien lattioiden puhtaudesta mutkattomasti. Voit säädellä tehokkuutta tarkasti jokaiselle pinnalle sopivaksi ja kädensija on optimoitu käyttömukavuudeltaan niin että voit imuroida pitkään, ja isojakin tiloja tauotta. Säästä käyttökustannuksissa Kun pöly kerääntyy tilavaan neljän litran pölypussiin, ei sitä tarvitse vaihtaa jatkuvasti ja voit imuroida pidempiä aikoja vain yhtä pussia käyttämällä.PowerProtect System takaa erinomaisen tehon myös riippumatta siitä oli pölypussi tyhjä tai täysi. PowerProtect-pölypussien imurin imukyky on jopa 60 % suurempi kuin muil (69)
   Bosch Pölynimuri Bosch BGLS4X201
   • 04242005202669
   • BGLS4X201
   2
   good_buy
   119.00 EUR
  • Dyson V8 VARSI-IMURI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318870689.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318872575.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/314105255.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318503531.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318872578.jpg?ts=1
   Dyson Dyson V8 VARSI-IMURI V8 VARSI-IMURI V8 VARSI-IMURI Päivittäiseen käyttöön suunniteltu Dyson V8 -varsi-imuri mukautuu elämäntilanteeseesi saumattomasti. Ergonomisen ja kevyen muotoilun ansiosta pölyt ylähyllyillä, koirankarvat olohuoneen matolla ja roskat autonpenkillä saavat kyytiä, ja pölysäiliö on helppo tyhjentää napinpainalluksella. Perinpohjaista imurointia koko huoneessa Luotettava Dyson V8 -imuri totisesti siivoaa kotisi lattiasta kattoon. Kevyellä vain 2,5 kiloa painavalla varsi-imurilla poistat pölyt myös katonrajasta tai kirjahyllyn ylimmältä tasolta. Johdottoman varsi-imurin rakenne on suunniteltu vaimentamaan moottorin liikettä ja ääntä, tehden siitä hiljaisen vaihtoehdon hälyisempäänkin kotiin. Muuntautuu rikkaimuriksi sekunnissa Dyson mukautuu elämäntyyliisi ja sopii siten siivoukseen myös kodin ulkopuolella. Napinpainalluksella muutat varsi-imurin kompaktiksi rikkaimuriksi, jolla puhdistat auton penkit roskista ja työpöydän sekä kirjahyllyt muruista ja (41)
   Dyson V8 VARSI-IMURI
   • 05025155081839
   • 446969-01
   3
   403.90 EUR
  • Bosch Pölynimuri ProSilence BGLS4SIL1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158783539.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/242239341.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/242239339.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246156068.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/296156247.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Pölynimuri ProSilence BGLS4SIL1 Pölynimuri ProSilence BGLS4SIL1 Pölynimuri ProSilence BGLS4SIL1 Optimaalinen siivoustulos kaikentyyppisillä lattioilla! Hiljainen pölynimuri, jossa on suuri imuteho ja tarkat säätimet. Toimitetaan käännettävillä vakio-, parketti-, rako- ja kalustesuuttimilla. Bosch tarjoaa 10 vuoden moottoritakuun. (68)
   Bosch Pölynimuri ProSilence BGLS4SIL1
   • 04242005200207
   • 4242005200207
   • BGLS4SIL1
   2
   149.00 EUR
  • Bosch Pölynimuri Bosch BGB6SIL1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156292926.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246154454.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246154456.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167179230.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205155069.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Pölynimuri Bosch BGB6SIL1 Pölynimuri Bosch BGB6SIL1 Pölynimuri Bosch BGB6SIL1 BGL6SIL2, Pölypussillinen pölynimuri (40)
   Bosch Pölynimuri Bosch BGB6SIL1
   • 04242005227877
   • 04242005247424
   • 6814455
   • BGL6SIL2
   • BGB6SIL1
   • 6987095
   • 4242005227877
   3
   237.99 EUR
  • Electrolux Eeg43wr 800w -pölynimuri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223807698.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117833920.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318879730.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Eeg43wr 800w -pölynimuri Eeg43wr 800w -pölynimuri Eeg43wr 800w -pölynimuri Pölynimuri, säiliö, pussi, vesimelonin punainen (39)
   Electrolux Eeg43wr 800w -pölynimuri
   • 07332543556298
   • EEG43WR
   3
   113.45 EUR
  2 28
  • info@vertaa.fi