x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Imurit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Imurit

  • Yleiset tiedot

   Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia. Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • imurityypit,
   • imurin toiminnot,
   • imurin muotoilu,
   • lisäosia imureille,
   • suosituimpia imuri-merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Imuria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Käyttösopivuus: Millaiselle pinnalle tarvitset imuria? Haluatko imurin, jolla voi imuroida myös vettä? Haluatko imurin, johon tulee käyttää pölypussia, vai pölypussittoman imurin?
   2. Johdon pituus: Kuinka pitkälle johdon pitää riittää, jotta yletyt imuroimaan kaikki nurkat?
   3. Lisäsuuttimet: Tuleeko imurin mukana suuttimia esim. hyllypölyn tai huonekalujen imurointiin? Myös suuttimet pieniin ja kapeisiin tiloihin ovat käteviä.
   4. Kotieläimet ja allergiat: On olemassa imureita, jotka sopivat erityisen hyvin eläinten karvojen imuroimiseen ja imuroita, joissa allergiafiltteri.
   5. Imuvoima: Erilaisilta lattioilta pölyä ja likaa täytyy imeä erilaisella voimalla. Matot vaativat tehokkaampaa imua kuin puulattiat tai laminaatit.

   Imurityypit
   Markkinoilla on monia erilaisia imureita. Tunnetuimpia tyyppejä ovat:

   • Vedettävä imuri: pyörällinen perässä vedettävä malli. Tämän tyyppisissä imureissa on vahva moottori, niitä voi käännellä ja käyttää kodin kaikissa paikoissa. Vedettäviä imureita on joko pölypussillisia tai pölypussittomia malleja.
   • Varrellinen akkupölynimuri: yhtenäinen ja kevyt malli. Nämä imurit on suunniteltu juuri lattioita ja mattoja varten, ja ne voivat olla hieman vaikeakäyttöisiä rappuja imuroidessa. Pölysäiliö on kiinnitetty varteen.
   • Säiliöimuri: muistuttaa tavallista johdollista imuria, mutta tässä mallissa moottori ja suodatin on sijoitettu säiliöön. Näiden imureiden imuteho on suurempi ja ne imevät myös enemmän pölyä. Tämä malli on yleinen siivousalalla.
   • Robotti-imuri: pieni, pyöreä malli jossa on itseohjaava muisti. Tässä imurissa on yleensä sensori, jonka ansiosta se ei voi tippua alas rappuja, ja laitteeseen voi ohjelmoida että kuinka ison tilan haluaa imuroida, pinta-alan mukaan. Käytännöllistä robotti-imureissa on se, että voit lähteä ulos ja lattiat on imuroitu kun tulet takaisin.
   • Kannettava imuri: pieni malli, jossa on mukana kantohihna. Tämä imurimalli on hyödyllinen jos täytyy imuroida paljon rappuja tai vaikeapääsyisiä paikkoja.
   • Rikkaimuri: pieni, ladattava malli. Näissä imureissa on akku, joka ladataan aina käytön jälkeen. Etuna näissä pikkuimureissa on, että ne ovat käteviä käyttää, jopa vaikeapääsyisissä paikoissa, kuten auton nurkissa. Rikkaimureissa on säiliö, joka tyhjennetään käytön jälkeen.
   • Märkä/kuivaimuri: tarkoitettu lähinnä teolliseen käyttöön. Käytetään erityisesti rakennus-siivouksessa. Tälläiset mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta niiden imukyky on paljon suurempi. Ne ovat nimenomaan imureita teollisuuskäyttöön, ja niillä on mahdollista imuroida myös märkiä paikkoja.

   Imurin toiminnot
   Jotta imuroimisesta tulisi helppoa nykyaikaisissa imureissa on muutamia lisätoimintoja. Tärkeimpiä ovat:

   • Cleanstream-suodatin:hyödyllinen tavallisessa käytössä
   • HEPA-suodatin (High Efficiency Particulate Air): Allergikoille tai astma- ja hengitystiesairauksista kärsiville tarkoitettu
   • Hiukkassuodatin: huolehtii ettei hajut pääse ulos imurista.
   • S-luokan suodatin (S-suodatin): imee pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.
   • Märkäimu: Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nesteitä. Niin kutsutut märkäimurit sisältävät vesisuodattimen, ja märkä aines kerätään eri säiliöön kuin pölypussi.
   • Imutehonsäädin: Eri pintoja imuroitaessa voi imutehoa säädellä toiveittensa mukaan.
   • Täysinäisyysvaroitin: Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

   Imurin muotoilu
   Tämän päivän imurin pitää käytännöllisyyden lisäksi olla myös hienon näköinen. Imureita onkin monenlaisia, monen mallisia ja eri värisiä. Design imurit ovat suosittuja, ja eniten myydyt värit niistä ovat musta ja teräksen harmaa. Myös virtaviivaiset, kompaktit mallit, jotka näyttävät futuristisilta tai hauskoilta ovat haluttuja.

   Lisäosia imureille
   Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.
   Imurin säilytystä varten olisi parempi, että imuri on pienikokoinen. Säilytystä varten on erilaisia kiinnitystelineitä, joihin imurin varren voi laittaa roikkumaan. Tämä teline kiinnitetään esim. seinään tai kaapin oveen. Useimmissa imureissa on johdon kelaaja, joka kerää johdon pois näkyvistä.

   Suosituimpia imuri-merkkejä
   Imureita on saatavilla montaa eri merkkiä. Tunnetuimpia ovat Aeg-Electrolux, Bosch, Dirt Devil, Dyson, HE, LG, Liebherr, Miele ja Philips.

   Vertaile täällä imureita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minulla on 5 koiraa, 3 kissaa papukaija kotona. Mikä imuri kannattaa hankkia?
   Tärkeää on tässä tapauksessa valita tehokas imuri ja hyvä suodatin. HEPA-suodatin on kaikkein voimakkain suodatin, ja imee erinomaisesti pölyä ja eläinten karvoja. Tämä nimi esiintyy yleensä sellaisten mallien nimissä, jotka on tarkoitettu allergikoille ja kotitalouksiin, jossa on kotieläimiä.

   Meillä on usein märkiä länttejä lattialla. Onko imuria, jolla voi imuroida kosteita materiaaleja?
   Kyllä, on olemassa myös malleja joilla voi imuroida kosteita materiaaleja.

   Olen allerginen pölypunkeille. Onko imuria joka auttaa niihin?
   Kyllä, tällöin kannattaa valita imuri, jossa on HEPA-suodatin.

   Mitä neuvotaan imurin energiankäytöstä?
   Imurin energiankulutus ilmaistaan Watteina per sekunti. Mitä korkeampi wattiluku, sen suurempi imuteho.

   Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mitä se tarkoittaa?
   Uusia sähkölaitteita hankkiessa on maksettava kierrätysmaksu. Kierrätysmaksu maksetaan, jotta vanhat laitteet kierrätetään ympäristöystävällisellä tavalla. Eli kun uusi laite hankitaan, huolehditaan siitä että vanha poistuu siistillä tavalla pois käytöstä. Kierrätysmaksu sisältyy tuotteen hintaan.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista imureiden teknisistä tiedoista aakkosjärjestyksessä.

   Automaattinen johdonkelain
   Automaattisen johdonkelaimen avulla johdon saa tallennettua kätevästi imurin siään vain nappia painamalla.

   Imunsäätely
   Imunsäätely tapahtuu joko elektronisesti (säädettävä imurissa olevasta napista), mekaanisesti (pienen luukun avulla, joka sijaitsee varressa) tai automaattisesti.

   Langaton
   Langattomiin imureihin (kuten robotti-imuri ja rikkaimuri) kuuluu laturi.

   Lisäosat
   Pölynimureille on lisäosia, jotta imuri ulottuisi vaikeapääsyisiin koloihin ja huonekalujen alle. Tälläisiä osia ovat.esim. harja ja suutin. Lisäosat ovat usein kiinnitetty imurin sisäluukkuun tai ne toimitetaan muuten imurin mukana.

   Maksimi teho
   Teho ilmoitetaan yksikössä Watt. Mitä suurempi luku sitä enemmän tehoa.

   Neste
   Tavalliset imurit imevät kuivan materiaalin lisäksi jonkin verran nestettä. Neste kerätään eri säiliöön kuin kuiva aines. Nestesäiliö täytyy tyhjentää itse käytön jälkeen.

   Putkisysteemi
   Imureissa on kolme eri putkenosaa. Lattiaa vasten liikkuva suutin, teleskooppivarsi ja taipuva varsi. Teleskooppiputken pituutta saa muutettua. Taipuvan putkenosan avulla pölyt saa imuroitua vaikeista paikoista, kuten tuolien alta, ilman kumartelemista.

   Pölynkeräys
   Mallissa voi olla joko säiliö pölypussille ja pölypussi, tai se voi olla imuri, jossa ei ole pölypussia. Pölypussittoman imurin etuina ovat että ei tarvitse miettiä jos pölypussit loppuvat kesken ja että imuvoima ei laske sen takia että pölypussi olisi täynnä. Haittana on että uudet, pölypussittomat mallit ovat usein kalliimpia.

   Suodatin
   Allergikoille tai astma-ja hengitystiesairauksista kärsiville hyödyllinen hankinta on imuri, jossa on HEPA-suodatin. HEPA (High Efficiency Particulate Air) on parhaimpia suodattimia markkinoilla. Se suodattaa mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia ja tuoksuja.
   Cleanstream-suodatin on hyödyllinen tavallisessa käytössä Hiukkas-suodatin huolehtii etteivät hajut pääse ulos imurista. S-luokan suodatin sieppaa pienimmät hiukkaset ilmasta, ja on tarkoitettu varsinkin ihmisille joilla on allergia.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon pölyä imurilla saa imettyä.

   Täysinäisyysvaroitus
   Kun pölypussi tai nestesäiliö tulee liian täyteen, imuri ilmoittaa siitä. Silloin pölypussi tai nestesäiliö täytyy tyhjentää ennen imuroinnin jatkamista.

   Vesisäiliön tilavuus (vesi-imuri)
   Tilavuus ilmoitetaan litroissa. Se ilmoittaa kuinka paljon nestettä imurin säiliöön mahtuu.

   • Diilit Diilit
   • Electrolux Electrolux imurit
   • Miele Miele imurit
   • Dyson Dyson imurit
   • Hiljainen imuri Imurit, joiden melutaso alle 70dB
   • Pussiton imuri Pölypussittomat imurit
   • Kevyt imuri Imurit joiden paino alle 5kg
   • Johdoton imuri Johdottomat imurit
   • Sininen Siniset Imurit
   • Musta Mustat imurit
   • Halpa Imurit joiden hinta alle 140 euroa.
  Imurit 4.3 (1)
  0 - 24
  • Electrolux ULTRASILENCER ZEN EUS8GREEN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89318811.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89318812.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89318813.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89318814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89318815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89318816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100751517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101288143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114494192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119372122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121209974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121210478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121210980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124290935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124323324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125074057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908291.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131116889.jpg
   Electrolux ULTRASILENCER ZEN EUS8GREEN (317)
   Electrolux ULTRASILENCER ZEN EUS8GREEN
   Coolshop.fi Coolshop.fi
   8.556632808813756 (16)
   150, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Coolshop.fi Coolshop.fi
   8.556632808813756 (16)
   150, 3pv (offer_sdt_3_days)
   6
   good_buy
   most_sold
  • Dyson V8 Absolute varsi-imuri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/63576071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/64286349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75331050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75331051.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75331052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75331053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75331054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75331055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96010806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96010807.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96010808.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96010809.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101287662.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110447143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113103195.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114486869.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112161917.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112161919.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124349168.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124349169.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118987541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118630306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118485953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124349173.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112161927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124349175.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118485955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114004725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124349178.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106733332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114004726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111300094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114002578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/104386771.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118485957.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118026713.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118485952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117840519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118485954.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101287926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112161923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124349192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118485956.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117634206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118191249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121209927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118485958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123388703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125157027.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502280.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502282.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502284.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502285.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125502290.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126089064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126649435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127907626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131109319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132080303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132248068.jpg
   Dyson V8 Absolute varsi-imuri (133)
   Dyson V8 Absolute varsi-imuri
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   377.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   377.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   8
   good_buy
  • Philips PowerPro Compact Pölypussiton pölynimuri FC9331/09
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/78129790.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/78129791.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/78129792.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/78129793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/78129794.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/78129795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84721188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84721189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84721190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84721191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84721192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84721193.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84721194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84721195.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244448.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244449.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244450.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244451.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244452.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244455.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101287843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102208983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102208984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102208985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102208986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102825287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103107722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107461602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107461603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113273615.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114490430.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116803519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116821121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116964600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117750557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118378061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118533059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122468310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124907293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908144.jpg
   Philips PowerPro Compact Pölypussiton pölynimuri FC9331/09 (105)
   Philips PowerPro Compact Pölypussiton pölynimuri FC9331/09
   KitchenOne KitchenOne
   92.89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenOne KitchenOne
   92.89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Electrolux ESP72DB
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86602875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105298633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106989601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114492979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118632532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119677999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121209976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121210979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122469446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131532827.jpg
   Electrolux ESP72DB (68)
   Electrolux ESP72DB
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   127.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   127.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Dyson CINETIC BIG BALL ANIMALPRO 2 PUSSITON PÖLYNIMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88940312.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88940313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88940314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88940315.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88940316.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100751549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101288141.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102209420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102209421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114494115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117636976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118358760.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118632896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908610.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131116800.jpg
   Dyson CINETIC BIG BALL ANIMALPRO 2 PUSSITON PÖLYNIMURI (59)
   Dyson CINETIC BIG BALL ANIMALPRO 2 PUSSITON PÖLYNIMURI
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   457.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   457.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Volta UEG41IW PÖLYNIMURI ÄÄNI 80DB
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101794902.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101582900.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116641674.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122469836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131093451.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131532744.jpg
   Volta UEG41IW PÖLYNIMURI ÄÄNI 80DB (72)
   Volta UEG41IW PÖLYNIMURI ÄÄNI 80DB
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   77.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   77.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Dyson BIG BALL MULTIFLOOR PÖLYNIMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89031361.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89031362.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89031363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89031364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89031366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101288142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102209424.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107449080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112945651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112945653.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112945654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112945655.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112945656.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112945657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112945658.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114494120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114750551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115195720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116086703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116815308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117507612.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117705929.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117959643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118242315.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118358761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118632907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119716184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120102679.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121766482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160608.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131116787.jpg
   Dyson BIG BALL MULTIFLOOR PÖLYNIMURI (63)
   Dyson BIG BALL MULTIFLOOR PÖLYNIMURI
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   237.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   237.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Electrolux EUS8X2RR ULTRASILENCER PÖLYNIMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97096276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97096277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97096278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100882599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102209462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022598.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106826257.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114497029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119680562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908634.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131118556.jpg
   Electrolux EUS8X2RR ULTRASILENCER PÖLYNIMURI (91)
   Electrolux EUS8X2RR ULTRASILENCER PÖLYNIMURI
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   149.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   149.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   3
   good_buy
  • Bosch BCH6ZOOO Athlet Pet -varsi-imuri + Pro Animal -varustepaketti
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101133793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25163941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25163942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25163943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25163944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25163945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/58815075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/58866385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100913543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101133792.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101727214.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102027694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102552861.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123378984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124281720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124290293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126478881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127402594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128040708.jpg
   Bosch BCH6ZOOO Athlet Pet -varsi-imuri + Pro Animal -varustepaketti (36)
   Bosch BCH6ZOOO Athlet Pet -varsi-imuri + Pro Animal -varustepaketti
   Proshop Proshop
   8.43576713772956 (106)
   230.53, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.43576713772956 (106)
   230.53, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Electrolux EUF8GREEN PUSSITON PÖLYNIMURI ÄÄNI 74DB
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101288292.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105298650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105298651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106826274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119372136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131120271.jpg
   Electrolux EUF8GREEN PUSSITON PÖLYNIMURI ÄÄNI 74DB (67)
   Electrolux EUF8GREEN PUSSITON PÖLYNIMURI ÄÄNI 74DB
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   177.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   177.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Electrolux EUOC92DB ULTRAONE PÖLYNIMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117390491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117717017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117790294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122425407.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131123204.jpg
   Electrolux EUOC92DB ULTRAONE PÖLYNIMURI (96)
   Electrolux EUOC92DB ULTRAONE PÖLYNIMURI
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   6.255381604696673 (2)
   179, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   6.255381604696673 (2)
   179, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Philips Performer Expert Paras pölynimurimme A-luokan imuteholla
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24902732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24902733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24902735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24979599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25144094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25144095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25152710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25166648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59490796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73181306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86311774.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86311775.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86311776.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86311777.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86311778.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86311779.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244015.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244018.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94244020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100902699.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100979279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101130839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101130840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101130841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101287265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101287266.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101287267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101531573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101724212.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101724213.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101724214.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102027006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102825102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102825103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103539445.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103613456.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107526057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107527363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111371273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113152366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114096369.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114484194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115175778.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116609382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117617417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117691088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118626978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118690896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119078721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119268790.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125298020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127906496.jpg
   Philips Performer Expert Paras pölynimurimme A-luokan imuteholla (28)
   Philips Performer Expert Paras pölynimurimme A-luokan imuteholla
   Huvilaite Huvilaite
   9.27962677431322 (30)
   203.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Huvilaite Huvilaite
   9.27962677431322 (30)
   203.9, 2pv (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Electrolux EUS8ANIMAL PÖLYNIMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97096280.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97096281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97096282.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101288235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103964055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103964056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114497030.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131118558.jpg
   Electrolux EUS8ANIMAL PÖLYNIMURI (50)
   Electrolux EUS8ANIMAL PÖLYNIMURI
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   207.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   207.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Miele COMPLETE C2 ECOLINE TECH BLUE PÖLYNIMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101288276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131120086.jpg
   Miele COMPLETE C2 ECOLINE TECH BLUE PÖLYNIMURI (83)
   Miele COMPLETE C2 ECOLINE TECH BLUE PÖLYNIMURI
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   173.1, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   173.1, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Electrolux EPF61RR
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101608834.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105298655.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107620275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107620276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107620278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108543002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114501613.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118636299.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127909059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131093430.jpg
   Electrolux EPF61RR (24)
   Electrolux EPF61RR
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   91, ? (offer_sdt_unknown)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   91, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Kärcher WD 3 P
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24199728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101116958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101116959.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101116960.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101484370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101714404.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101714405.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101714406.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102816054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102879513.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/104625507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107604040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111248343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111268189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111389251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118690520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118635964.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022618.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106826278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119624361.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122468201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124996637.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132080811.jpg
   Kärcher WD 3 P (16)
   Kärcher WD 3 P
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   93.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   93.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Hoover Capture pölynimuri CP41
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116436508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122468693.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125797780.jpg
   Hoover Capture pölynimuri CP41 (77)
   Hoover Capture pölynimuri CP41
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   49, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   49, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Electrolux ULTRAONE EUO9GREEN PÖLYNIMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97439352.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97439353.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97439354.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100751860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101288237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101288238.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114497105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116828277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131118624.jpg
   Electrolux ULTRAONE EUO9GREEN PÖLYNIMURI (76)
   Electrolux ULTRAONE EUO9GREEN PÖLYNIMURI
   KitchenOne KitchenOne
   399, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenOne KitchenOne
   399, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Nilfisk VP930 PÖLYNIMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/92233557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97281210.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97281211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97281212.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102825424.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102825425.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113921907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116811298.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117939840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118066066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119269262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131117696.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131117698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123873898.jpg
   Nilfisk VP930 PÖLYNIMURI (14)
   Nilfisk VP930 PÖLYNIMURI
   Allergiakauppa.fi Allergiakauppa.fi
   8.85119087708896 (20)
   379, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Allergiakauppa.fi Allergiakauppa.fi
   8.85119087708896 (20)
   379, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Dyson V10 Cyclone Motorhead
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103734074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103734075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103734076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108711417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111323081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111323082.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111441452.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111808973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112003078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113632115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115187465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116816072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117180219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117180220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117180221.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117180222.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117180223.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117180224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117336170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118249395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118272217.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125659738.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125659739.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125659740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125659741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125659742.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125954066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131093735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131093736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131093737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251085.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251086.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251087.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251089.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251090.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251091.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251092.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251098.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251101.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131251103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131326633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131656730.jpg
   Dyson V10 Cyclone Motorhead (46)
   Dyson V10 Cyclone Motorhead
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   550, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   550, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Electrolux SilentPerformer ESP7GREEN pölynimuri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96081245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96712771.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97439346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97439347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/97439348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114495366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908779.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131117749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/91721053.jpg
   Electrolux SilentPerformer ESP7GREEN pölynimuri (68)
   Electrolux SilentPerformer ESP7GREEN pölynimuri
   KitchenOne KitchenOne
   266, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenOne KitchenOne
   266, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Bosch BBH21830L, Sininen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76412029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559977.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76559982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996469.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996470.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996471.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84996473.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100742351.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101287805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101287807.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102208945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102208946.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102208947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102429214.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111286225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113274278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117178143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117178144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117178145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117178146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117178147.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117178148.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117909616.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118120906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118629418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122469431.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123935417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125791996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127090824.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130327277.jpg
   Bosch BBH21830L, Sininen (27)
   Bosch BBH21830L, Sininen
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   149, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   149, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
  • Dyson Ball Multifloor Extra Sylinteri pölynimuri 1.8L 600W A Punainen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106826305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109657584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114504154.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118359060.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118406950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118637060.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122971625.jpg
   Dyson Ball Multifloor Extra Sylinteri pölynimuri 1.8L 600W A Punainen (41)
   Dyson Ball Multifloor Extra Sylinteri pölynimuri 1.8L 600W A Punainen
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   238.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   238.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
  • Dyson V7 ANIMAL VARSI-IMURI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109717793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117993570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119047298.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119220827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120294992.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123428698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124187831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124784200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124944439.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125479260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130981517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131096519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131532692.jpg
   Dyson V7 ANIMAL VARSI-IMURI (40)
   Dyson V7 ANIMAL VARSI-IMURI
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   357.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   357.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
  2 16
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Dyson DEFAULT
    • dyson
   • Hiljainen imuri DEFAULT
    • hiljainen_po_lynimuri_70db_
   • Pussiton imuri DEFAULT
    • po_lynimuri_pussiton_
   • Kevyt imuri DEFAULT
    • kevyt_po_lynimuri_5kg_
   • Sininen DEFAULT
    • sininen
   • Musta DEFAULT
    • musta
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 115 € (budget)
   • 115 € - 200 € (price_120_200)
   • 200 € - 310 € (price_200_310)
   • ≥ 310 € (price_310)
  • Malli (group):
  • Ominaisuudet (ominaisuus_imurointi):
   • Automaattinen johdonkelain (automaattinen_johdonkelain)
   • Hiljainen pölynimuri (<70dB) (hiljainen_po_lynimuri_70db_)
   • Johdoton (johdoton)
   • Kevyt pölynimuri (<5kg) (kevyt_po_lynimuri_5kg_)
   • Korkea pölykapasiteetti (>4L) (korkea_po_lykapasiteetti_4l_)
   • Muunnettava teho (muunnettava_teho)
   • Pestävä suodatin (pesta_va_suodatin)
   • Pitkä johto (>7m) (pitka_johto_7m_)
   • Poistettava suodatin (poistettava_suodatin)
   • Pölynimuri (pussillinen) (po_lynimuri_pussillinen_)
   • Pölynimuri (pussiton) (po_lynimuri_pussiton_)
   • Pölypussi täynnä -ilmaisin (po_lypussi_ta_ynna_ilmaisin)
   • Tehonsäätö (tehonsa_a_to_)
   • Teleskooppiputki (teleskooppiputki)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Imurin tyyppi (tyyppi):
   • Rumpu (rumpu)
   • Stick vacuum cleaner (stick_vacuum_cleaner)
   • Sylinteri pölynimuri (sylinteri_po_lynimuri)
   • Tynnyri-imuri (tynnyri_imuri)
  • Pintojen puhdistus (pintojen_puhdistus):
   • Hard floor (hard_floor)
   • Kovat lattiapinnat (kovat_lattiapinnat)
   • Linoleumi (linoleumi)
   • Matto (matto)
   • Parketti (parketti)
  • Pölysäiliön kapasiteetti (po_lyn_kapasiteetti):
   • < 3 litraa (po_lyn_kapasiteetti_3)
   • 3 litraa - 20 litraa (po_lyn_kapasiteetti_3_20)
   • ≥ 20 litraa (po_lyn_kapasiteetti_20)
  • Imuteho (imuteho):
   • < 185 W (imuteho_190)
   • 185 W - 270 W (imuteho_190_270)
   • 270 W - 625 W (imuteho_270_630)
   • ≥ 625 W (imuteho_630)
  • Max. teho (enimma_isteho):
   • < 700 W (enimma_isteho_700)
   • 700 W - 800 W (enimma_isteho_700_800)
   • 800 W - 1340 W (enimma_isteho_800_1300)
   • ≥ 1340 W (enimma_isteho_1300)
  • Suuttimet (suuttimet):
   • Combi brush (combi_brush)
   • Lattiasuuttimet (lattiasuuttimet)
   • Parkettiharja (parkettiharja)
   • Silmukkasuutin (silmukkasuutin)
   • Turboharja (turboharja)
   • Verhoilusuutin (verhoilusuutin)
  • Johdon pituus (johdon_pituus):
   • < 5 m (johdon_pituus_5)
   • 5 m - 6.7 m (johdon_pituus_5_6.7)
   • 6.7 m - 9 m (johdon_pituus_6.7_9)
   • ≥ 9 m (johdon_pituus_9)
  • Toimintasäde (toimintasa_de):
   • < 9 m (toimintasa_de_9)
   • 9 m - 10 m (toimintasa_de_9_10)
   • 10 m - 12 m (toimintasa_de_10_12)
   • ≥ 12 m (toimintasa_de_12)
  • Kuiva/märkäpuhdistus (puhdistustyyppi):
   • Kuiva (kuiva)
   • Kuiva ja märkä (kuiva_ja_ma_rka_)
  • Suodatintyyppi (imurin_ilman_puhdistus):
   • Allergiasuodatin (allergiasuodatin)
   • Allergy Plus (allergy_plus)
   • Ei (ei)
   • EPA (epa)
   • HEPA (hepa)
   • High performance filter (high_performance_filter)
   • Hygieniasuodatin (hygieniasuodatin)
   • Miele AirClean (miele_airclean)
   • Mikro (mikro)
   • Puhdas ilma (puhdas_ilma)
   • S-luokan suodatin (s_luokan_suodatin)
   • Sykloninen (sykloninen)
   • Vesi (vesi)
  • Ilmavirta (airflow):
   • < 35 m³/h (airflow_35)
   • 35 m³/h - 1980 m³/h (airflow_35_2000)
   • 1980 m³/h - 3600 m³/h (airflow_2000_3600)
   • ≥ 3600 m³/h (airflow_3600)
  • HEPA-luokitus (hepa_luokitus):
   • HEPA 10 (hepa_10)
   • HEPA 11 (hepa_11)
   • HEPA 12 (hepa_12)
   • HEPA 13 (hepa_13)
   • HEPA 14 (hepa_14)
  • Putken materiaali (putken_materiaali):
   • Alumiini (alumiini)
   • Kumi (kumi)
   • Metalli (metalli)
   • Muovi (muovi)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi