x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje

Vastuuvapautuslauseke

Yleistä
Nämä käyttöohjeet koskevat sivustoa www.vertaa.fi. Tämän sivuston on tehnyt ja sitä hallitsee Vertaa.fi - Lönnrotinkatu 32 A 27, 00180 Helsinki. Näillä sivuilla asioidessasi sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

Tiedot ja tarjoukset Vertaa.fi sivustolla
Vertaa.fi ei myy itse sivuillaan esittämiä tuotteita tai palveluita. Täten Vertaa.fi ei ole vastuussa sivustolla esiintyvistä mahdollisista vääristä hinnoista tai tuotteista. Kävijän tulee aina tarkistaa lopullinen hinta ja tuotteen tiedot sitä myyvältä kaupalta. Mahdollisissaa ongelmatilanteissa käyttäjän on oltava yhteydessä suoraan myyjään ongelman ratkaisemiseksi.

Immateriaaliomistusoikeudet
Kaikkia tällä sivustolla olevia tekstejä, piirustuksia, valokuvia, filmejä, kuvia, tiedostoja, tietopankkeja, ohjelmistoja, nimikkeitä, kauppa- ja domainnimiä, merkkejä, logoja ja muita osia suojaavat immateriaalioikeudet, jotka kuuluvat Vertaa.fi:lle. Tällä sivulla ja tämän sivun kautta tarjottujen tietojen tallentaminen (muuta kuin se, mitä sivuston selaamiseen on tarpeen), jäljentäminen, muuttaminen, julkistaminen, jakelu tai lähettäminen, myyminen tai muulla tavalla siirtäminen, tai niiden minkäännäköisten oikeuksien kolmansille antaminen on kielletty ilman Vertaa.fi:n ennakkoon antamaa kirjallista lupaa.

Sivun kielletty käyttö
Sitoudut mm. (1) olemaan käyttämättä tietoja väärin, (2) olemaan käyttämättä sivustoa siten, että se vahingoittaa, vääristää, keskeyttää, tai pysäyttää sen, tai muuten heikentää sen toimintaa, (3) olemaan käyttämättä sivustoa tietokonevirusten lähettämiseen tai tallentamiseen, tai vahingoittavan-, siveettömän-, tai uhkaavantapaisen materiaalin lähettämiseen tai tallentamiseen, (4) olemaan käyttämättä sivustoa siten, että se rikkoo luonnollisen tai oikeushenkilön, tai yhdistyksen oikeuksia, kuten yksityisyys tai immateriaalioikeuksia, rajoittumatta kuitenkaan niihin, (5) olemaan käyttämättä sivustoa myynninedistämiseen tai mainostamiseen tarkoitetun materiaalin lähettämiseen tai tallentamiseen ilman Vertaa.fi:ltä ennakkoon pyydettyä lupaa, paitsi jos vastaanottaja sitä pyytää.

Linkit muille sivustoille
Tällä sivulla voi olla linkkejä kolmansille internetsivustoille, tai siinä voidaan muuten osoittaa niille. Vertaa.fi ei voi millään tavalla vaikuttaa näiden sivujen tai -sivustojen sisältöön tai muihin tunnusmerkkeihin, eikä se ole missään tapauksessa vastuussa niiden sisällöstä tai tunnusmerkeistä. Se, että Vertaa.fi:ssä on näitä linkkejä, ei millään tavalla tarkoita näiden sivujen tai -sivustojen sisällön ehdotonta hyväksymistä.

Neuvot sivun kautta
Mikäli sivuston kautta annetaan suoranaisia tai epäsuoria neuvoja lääketieteellisten, juridisten, taloudellisten tai muiden henkilökohtaisten tai asiakohtaisten päätösten tekemiseen, ei kyseisiä neuvoja voidaan mitenkään taata, eikä Vertaa.fi:tä voida mitenkään asettaa niistä vastuuseen. On aina syytä kysyä neuvoa asiantuntijalta omaa tilannetta koskeviin neuvoihin.

Sovellettava lainsäädäntö ja hyväksytyt oikeuslaitokset
Tähän sivustoon sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.