x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

kannettava

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita kannettava:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta kannettava

Kannettava tietokone valitaan nykyään yhä useammin pöytäkoneen sijaan, sillä kannettavat ovat vähintäänkin yhtä hyviä, kom...
 • Yleiset tiedot

  Kannettava tietokone valitaan nykyään yhä useammin pöytäkoneen sijaan, sillä kannettavat ovat vähintäänkin yhtä hyviä, kompaktisti pakattuja ja kulkevat sen vuoksi hyvin mukana. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon läppäriä ostaessa.

  Ostovinkkejä
  Kannettavaa konetta ostaessa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

  1. Näytön koko: mihin tarkoitukseen läppärin hankit? Jos läppäriä kantaa jatkuvasti mukana, niin pieni näyttö on kätevämpi. Näytöt ovat nykyään keskimäärin 15 tuuman kokoisia.
  2. Paino: paino kannattaa myös valita sen mukaan kuinka usein läppäriä kantaa mukana.
  3. Akku: tärkeä osa kannettavaa, mikäli ei jatkuvasti istu pistorasian vieressä. Vara-akku on myös hyvä vaihtoehto tai erikoisakku, jolla on tavallista pidempi käyttöaika.
  4. Resoluutio: Tarvitsetko paljon grafiikkaa? Vietätkö aikaa esim. Photoshopin tai Excel-taulukoiden parissa? Silloin korkea resoluutio on suositeltava ominaisuus.
  5. Blu-ray-soitin: Blu-ray-soitin läppärissä on kätevä varsinkin, jos sitä käyttää usein tv:n yhteydessä.


  Haluatko vertailla kannettavia nyt kun olet lukenut ostovinkit? Etsi ja vertaa läppäreitä ja löydä paras tarjous!


  Kannettavien tyypit
  Yleensä kannettava on valmis paketti ostettaessa, mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple, joka valmistaa tunnettuja Macbook-kannettavia. MacBookien Intel-prosessori mahdollistaa Windowsin käytön MacBookeissakin.

  Käyttötarkoitus
  Kannettavia kehitetään jatkuvasti ohuemmiksi, kevyemmiksi ja resoluutiota parannetaan. Mieti ennen ostoa mihin läppäriä tarvitset. Korvaako se pöytäkoneen vai täydentääkö se sitä? Jos kannettava korvaa desktopin, niin kannattaa hankkia mahdollisimman täydellinen malli nopealla prosessorilla, isola muistilla ja mahdollisimman suurella näytöllä. Paljon matkustelevan tulee kiinnittää huomiota etenkin painoon ja sen myötä myös paksuuteen. Matkalla myös akunkesto on tärkeä ottaa huomioon, sillä virran loppuminen kesken kaiken ei ole toivottavaa, varsinkin jos latausmahdollisuudet ovat harvassa. Lopputekstissä kerromme tarkemmin tärkeimmistä ominaisuuksista ja niiden tämänhetkisistä standardeista.

  Kannettavien mitat
  10 tai 11 tuuman kannettavat ovat erittäin käteviä liikkuvalle. Ne ovat kompakteja ja kevyitä. Juuri nämä hyvät ominaisuudet näkyvät myös hintalapussa. Siitä seuraava koko on 12–13 tuuman kannettavat, joita voi hyvin vielä kantaa mukanaan, ja näyttökin on vähän isompi. 17 tuuman läppäreissä on mukavan suuri näyttö, mutta ne eivät sovellu matkakumppaneiksi. Kotikoneeksi tällainen suurempi kannettava onkin mukava juuri suuremman ruudun vuoksi.

  Apple MacbookTeknisiä tietoja
  Läppäriä ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota tiettyihin läppärin tekniikkaa koskeviin asioihin. Alla muutamia tärkeitä tietoja:

  Liittimet
  Mitä kaikkea vaadit läppäriltä? Haluatko vain kuunnella cd-levyjä ja pyörittää cd-rommeja, vai haluatko myös pystyä polttamaan cd:itä ja dvd:itä? Läppäriin pystyy valitsemaan myös erilaisia korttipaikkoja. Myös usb-liitäntöjen määrä on hyvä tarkistaa ennen hankintaa. Sen lisäksi on vielä mahdollisuus bluetoothille, hdmi-liitännälle, firewirelle, S-videolle ja VGA-liittimelle.

  Näyttö
  Näyttö voi olla kahta eri kokoa: 4:3 tai 16:9. Ensimmäinen on standardi ja jälkimmäinen on laajakuvanäyttö. Laajakuvanäyttö läppäreissä kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

  Muisti
  Muistin määrä on tärkeä, koska se määrittää koneen nopeuden ja yhtä aikaa käytettävissä olevien ohjelmien määrän. Myös käyttöjärjestelmä tarvitsee hyvin pyöriäkseen paljon muistia – uudet käyttöjärjestelmät vielä enemmän kuin vanhat. Kannettavissa on yleensä 2 Gt muistia, mutta jos käytät paljon suuria ohjelmia, niin kannettava toimii mukavammin 3–4 Gt:n muistilla.

  Kovalevy
  Kovalevyä valitessa on tärkeää ottaa huomioon sen suuruus ja kierrokset minuutissa (rounds per minute, rpm). Kovalevyn koko määrää kuinka paljon tietoa kannettavalle saa tallennettua ja rpm vaikuttaa koneen nopeuteen. Keskiverto kapasiteetti kannettavissa on 100 Gt ja kierrosten määrä 5400 minuutissa.

  Prosessori
  Prosessorin nopeus (CPU) määrää kuinka nopeasti kannettava tietokone käynnistyy ja kuinka nopeasti tiedot työstetään. Tässä pätee: mitä nopeampi prosessori, sitä nopeampi läppäri. Prosessorin työskennellessä kannettava voi kuumentua. Siksi prosessorien valmistajat ovat viime aikoina kehitelleet säästäväisiä prosessoreita, joiden energian kulutus on vähäistä eikä kuumeneminen muodostu ongelmaksi.sylikone

  Resoluutio
  Resoluutio ilmoitetaan pikseleissä. Mitä korkeampi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Läppärille sopiva resoluutio on 1024 x 768 tai 1280 x 1024

  Lisätietoa prosessoreista, muisteista, käyttöjärjestelmästä, videokortista, äänikortista, resoluutiosta ja tallentamisesta löytyy teknisistä tiedoista tai erillisille komponenteille tarkoitetuista kategorioista.

  Eroja merkkien välillä
  Kannettavia tietokoneita valmistavat useat tunnetut tuotemerkit. IBM on valmistanut jo vuosia luotettavia läppäreitä, mutta kilpailijat kuten Acer ja Toshiba ovat kintereillä. Dell erottuu joukosta konfiguraatiojoustavuutensa vuoksi. Asus-merkkiset kannettavat ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja yltävät huikeisiin suorituksiin. Apple on valinnut oman linjan ja valmistaa MacBook-läppäreitä. MacBookin voi myös helposti konfiguroida mielensä mukaan ja muotoilukin on MacBookeissa huipussaan.

  Kannettavan lisäosia
  Kannettaville on olemassa lukuisia lisäosia. Tärkeimpiä ovat akut, telakat ja lisäkaiuttimet. Niiden avulla työskentelyä saa muutettua aina mukavammaksi riippuen onko paikoillaan vai liikkeessä. Kannettavan laukku suojaa konetta matkan aikana. Varkauksien estämiseen läppäreihin on olemassa vaijerilukkoja, joiden avulla kannettavan saa kiinnitettyä pöytään. Muita lisäosia löytyy täältä.

  Suosittuja kannettavamerkkejä
  Suosittuja läppärimerkkejä ovat: Acer, Apple, Asus, Dell, Lenovo ja Toshiba.

  Suosittuja kannettavia

  Acer Aspire

  HP Compaq Presario

  Apple MacBook Pro

   

  Vertaile täällä kannettavia tietokoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minkä kokoinen kovalevy on hyvä?
  Se riippuu hyvinkin pitkälti siitä mitä kannettavalla tietokoneella haluaa tehdä. Jos käytät pääosin tekstinkäsittelyohjelmaa, surffailet netissä ja kirjoitat sähköposteja, niin 40–60 Gt:n kovalevy on enemmän kuin tarpeeksi. Jos haluat käyttää konetta lataamiseen, kuvien tallentamiseen ja videoiden työstämiseen, niin 120 Gt tai suurempi on parempi vaihtoehto.

  Toimiiko langaton internet kaikissa kannettavissa?
  Vain jos kannettavassa on wireless-kortti. Uusissa kannettavissa on sellainen vakiona, mutta vanhemmissa lisävarusteena, Julkisilla paikoillakin voi nykyään jo usein käyttää langatonta internettiä.

  Kuinka kauan kannettavan akku kestää?
  Riippuu akun laadusta. Akkujen kestävyyttä kehitetään jatkuvasti, joten käyttöaikakin pitenee.

  Kuinka paljon sisäistä muistia pitäisi olla?
  Muisti on erittäin tärkeä sylikoneen ominaisuus. Mitä enemmän muistia, sitä nopeampi kone, ja sitä useampia toimintoja kone pystyy suorittamaan kerralla. 1 Gt on hyvä tekstinkäsittelyyn, netissä surffailuun ja sähköpostien lähetteyyn. 2 Gt on suositeltava, mikäli koneessa on Windows Vista, sillä jo sen pyörittämiseen tarvitaan lähes 1 Gt. Pelaamista varten tai elokuvien katselua varten kannattaa myös varata 2 Gt tai enemmän.

  TFT-näytössäni on kuollut pikseli, mitä sille voi tehdä?
  TFT-näyttö koostuu miljoonista pikseleistä. Voi käydä niin, että jokin pikseli lakkaa toimimasta. Kannettaviin kuuluu usein ISO-standardiin perustuva takuu, jonka voit valita oston yhteydessä. Jos kotona huomaat, että näytössä on kuolleita pikseleitä, voit vaihtaa tuotteen.

  Voinko käyttää kannettavan kanssa tavallista näppäimistöä, näyttöä ja hiirtä?
  Kyllä voit. Helpoiten se onnistuu telakan avulla. Telakka on laite, johon kannettava kiinnitetään ja jonka välityksellä siihen voidaan liittää monitori, hiiri ja näppäimistö. Telakka helpottaa lisälaitteiden liittämistä, koska johdot voi jättää telakkaan paikoilleen. Riittää, kun kiinnittää kannettavan telakkaan ja näin lisälaitteet ovat käytettävissä.

 • Termien selitykset

  Alla lista kannettavien tietokoneiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

  Asemat
  Kovalevyltä voi siirtää tietoa monelle tallennusmedialle. Levyke (floppy disk) on jäänyt jo lähes historiaan mutta zip, cd-rom, dvd ja usb-muistitikku ovat esimerkkejä monista tallennustekniikoista. Polttava cd/dvd-asema on jo lähes vakiovaruste kannettavissakin. Joihinkin kannettaviin voi siirtää tietoa myös suoraan SD- tai MMC-muistikorteilta.

  Hiiri
  Kannettavan näppäimistössä on kosketuspinta, touch pad, joka toimii ulkoisen hiiren korvaajana. Kannettavissa on monta tekniikkaa hiirelle: tappihiiri ja/tai kosketukseen reagoivalla tasohiiri eli touch pad. Hieman tuntemattomampia hiiren kaltaisia osoituslaitteita ovat kynähiiri ja pallohiiri. Kosketusnäyttöjä varten on vielä omat osoitinlaitteensa. Kannettavan kanssa voi käyttää myös perinteistä hiirtä, joka on usein helppokäyttöisempi ainakin pöydän ääressä työskenneltäessä.

  Kosketusnäyttö
  Joskus kannettavassa voi olla palveluautomaateista tuttu kosketusnäyttö, mikä tarkoittaa, että hiirellä osoittamisen sijaan kosketetaan suoraan sormella näyttöä. Koneen ominaisuuksissa ilmoitetaan jos kannettavassa on kosketusnäyttö.

  Kovalevyn koko
  Kannettavassa on keskusmuistin lisäksi myös pitkäkestoinen muisti eli kovalevy/kiintolevy, jolle tieto tallennetaan säilytettäväksi. Kun tietoa käytetään tai muokataan, se siirretään keskusmuistiin käsiteltäväksi. Tieto katoaa keskusmuistista kun kone sammutetaan, mutta kovalevyllä se säilyy. Käyttöjärjestelmä, kaikki ohjelmat ja tiedot säilytetään kovalevyllä. Multimedia vaatii paljon kovalevytilaa (valokuvat, mp3 ja muut musiikkitiedostot sekä videot), kun taas tekstidokumentit eivät vie tilaa juuri ollenkaan. Kovalevyt ovat nykyisin suuruudeltaan 60–200 Gt. Kannettavaan tietokoneeseen ei voi jälkikäteen lisätä kovalevytilaa, kuten pöytäkoneeseen. Ulkoinen kovalevy on silloin tietysti vaihtoehto.

  Käyttöjärjestelmä
  Käyttöjärjestelmä on tietokoneen sydän. Se käynnistyy aina ensin koneen käynnistyessä ja se ohjaa niin koneen komponenttien kuin ohjelmienkin käyttöä. Ilman käyttöjärjestelmää ei tietokonetta voi käyttää. Microsoftin Windows on yleisin käyttöjärjestelmä.

  Max. resoluutio
  Resoluutio tarkoittaa näytön kuvapisteiden määrää. Maksimiresoluutio riippuu näytön koosta: 12 tuuman näytössä XGA resoluutio on 1024 x 768 pikseliä.15 ja 16 tuuman näytöt ovat SXGA+ 1400 x 1050, jotkut jopa UXGA 1600 x 1200. Laajakuvanäyttöissä on vielä suurempi resoluutio: 1440 x 900 tai jopa 1920 x 1200.

  Prosessori
  Prosessori eli CPU (Central Processing Unit) on tietokoneen aivot. Se laskee koneen operaatiot ja sen nopeus ilmoitetaan megahertseinä (MHz) tai gigahertseinä (GHz). Mitä suurempi on hertsimäärä, sitä nopeampi prosessori. On kaksi prosessoristandardia: Intel (Pentium) ja AMD. Suoritustehossa molemmat ovat tasavertaisia mutta Intel on silti käytetympi.

  Räätälöitävä kannettava
  Yleensä läppäri on valmis paketti ostettaessa mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple.

  Sisäinen muisti
  Sisäinen muisti eli keskusmuisti eli RAM (Random Access Memory) on dynaaminen muisti, joka sisältää ajettavat ohjelmat ja käsittelyssä olevan tiedon. Keskusmuistin koko ilmoitetaan megabitteinä (Mb). Mitä suurempi RAM muistin määrä on, sitä tehokkaammin kone toimii ja voit käyttää useita raskaitakin ohjelmia samanaikaisesti ilman, että kone menee jumiin tai hidastelee. Prosessori ja muisti määräävät siis yhdessä tietokoneen nopeuden ja tehokkuuden. Jos pitää tehdä valinta prosessorin tehon ja muistin määrän välillä, on muistin määrällä suurempi merkitys, koska suurempi muistin määrä parantaa tehokkuutta enemmän kuin pelkkä suurempi prosessoriteho.

  Videokortti / näytönohjain
  Videokortti eli näytönohjain vastaa kuvan muodostuksesta näytölle. 2D-näytönohjain on riittävä normaaliohjelmille mutta pelit vaativat 3D-näytönohjaimen ja paljon muistia.

  Yhteys
  Yhteys kertoo millä tekniikoilla kannettava voidaan kytkeä verkkoon muiden tietokoneiden kanssa. Yhteys ilmoittaa myös mitä sisään- ja ulostuloja kannettavassa on eli mitä muita laitteita siihen voidaan liittää (esimerkiksi tv). Internet-yhteyttä varten kannettavissa on sisäinen modeemi tai verkkokortti. On myös langaton Wi-Fi-tekniikka, jota varten kannettavassa on oltava Wi-fi-kortti tai bluetooth.

  Äänikortti
  Äänikortti huolehtii äänen käsittelystä. Yleensä standardi äänikortti riittää normaalikäyttöön. Jos kuitenkin vaadit ääneltä erityistä suoritustehoa voit valita PCI- tai Sound blaster -äänikortin. Nykyään myös emolevyt osaavat hoitaa äänenkäsittelyn, joten erillistä äänikorttia ei välttämättä tarvita. On myös äänikortteja, jotka käyttävät 5.1 Dolby Digital Surround Sound -tekniikkaa. Kaiuttimet on sisäänrakennettu kannettavaan koneeseen. On myös läppäreitä, joihin voi liittää ulkoiset kaiuttimet.

   

  • Acer Laaja valikoima Acerin kannettavia tietokoneita
  • Asus Laaja valikoima ASUS:en kannettavia tietokoneita
  • Apple Laaja valikoima Applen kannettavia tietokoneita
  • Alle 13 tuumaa Kannettavat tietokoneet, joissa alle 13 tuuman näyttö
  • 13-16 tuumaa Kannettavat tietokoneet, joissa 13-16 tuuman näyttö
  • Yli 16 tuumaa Kannettavat tietokoneet, joissa yli 16 tuuman näyttö
  • Kosketusnäyttö Kannettavat tietokoneet, joissa kosketusnäyttö- ominaisuus
  • Halvat Kannettavat tietokoneet, joiden hinta alle 350 euroa
  • Edulliset Kannettavat tietokoneet hintaluokassa 350-550 euroa.
  • Keskihintaiset Kannettavat tietokoneet hintaluokassa 550-800 euroa.
 • Lenovo B50-10 N2840/HD/4G/128SSD/DRW/W10
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/0/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50154708.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC9FL0MvODBRUjAwMTVNWC0xLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/2/4/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50357124.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy85NS8yXzI3NjY0Ny0xMDYweDU4OC5qcGVn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/5/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50918655.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTM1OV85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994607.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994608.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/9/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994609.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/0/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994610.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/1/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994611.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/2/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994612.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/4/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994614.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/5/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994615.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/6/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994616.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/7/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994617.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994618.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/9/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994619.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/0/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50154708.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC9FL0MvODBRUjAwMTVNWC0xLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/2/4/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50357124.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy85NS8yXzI3NjY0Ny0xMDYweDU4OC5qcGVn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/5/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50918655.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTM1OV85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994607.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzcvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYwNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzgvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYwOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/9/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzkvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYwOS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/0/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzAvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxMC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/1/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzEvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxMS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/2/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzIvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxMi5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/4/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994614.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzQvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxNC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/5/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzUvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxNS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/6/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzYvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/7/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzcvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994618.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzgvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/9/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzkvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxOS5qcGc=
  Lenovo B50-10 N2840/HD/4G/128SSD/DRW/W10 (68)
  4.25 (1)
  Lenovo B50-10 N2840/HD/4G/128SSD/DRW/W10
  Näppäimistö lakkasi toimimasta 1 kk ostopäivästä
  Ostin Lenovo-B50-10-15-6-kannettava-Win-10 läppärin 4.2. Jo kuukauden käytön jälkeen näppäimistö lakkasi toimimasta yhtäkkiä .Laite lähti maahantuojalle takuuseen korjattavaksi. Olen todella pettynyt kauppoihin. Piti ostaa uusi läppäri (eikä varmasti enään Lenovoa ) kun ei ole yli kuukauden kestävää huoltoa aikaa odotella.
  2.0
  0 10
  • Hidas
  • Näppäimistö ei toimi
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tbWQxMDEtMTkxODc1MjAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0MzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ4ODk0NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtNTExNTg1MjIuanBn
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (87)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Maksat vain apple-logosta
  Kokemukseni mukaan tämä tuote ei ole 1000€ arvoinen. Parempia ja halvempia tuotteita on saatavilla . . . . . . . . .
  2.0
  0 10
  • Kallis
  • Ei erityisen hyvä
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tbWQxMDEtMTkxODc1MjAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0MzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ4ODk0NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtNTExNTg1MjIuanBn
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (87)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Apple maailman ehdoton kunkku!
  Monta vuotta käyttäneenä ja pc-maailmasta siirtyneenä, voin sanoa, että Macbook Pro on ihan huippu! Seuraava kone voisi olla Airi. Ibad1 on ollut kolme vuotta käytössä, samoin iPhonen ja synkronointi on ehdoton!
  9.7
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tbWQxMDEtMTkxODc1MjAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0MzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ4ODk0NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtNTExNTg1MjIuanBn
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (87)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Laatu maksaa
  Laadukas ja tehokas laite. Köyhän ei kannata halpaa ostaa..
  9.0
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tbWQxMDEtMTkxODc1MjAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0MzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ4ODk0NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtNTExNTg1MjIuanBn
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (87)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Ok
  Enemmän kuin peruskone, helppo käyttää. Apple ei ole pettänyt.
  7.7
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tbWQxMDEtMTkxODc1MjAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0MzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ4ODk0NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtNTExNTg1MjIuanBn
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (87)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Hyvä!
  Mahtava läppäri! Helppo käyttää ja selkeät sivut!
  8.0
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tbWQxMDEtMTkxODc1MjAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0MzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ4ODk0NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtNTExNTg1MjIuanBn
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (87)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  toimiva peli
  Toimiva ja erittäin tyylikäs laite.
  9.3
  0 10
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tbWQxMDEtMTkxODc1MjAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0MzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ4ODk0NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtNTExNTg1MjIuanBn
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (87)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  huippukannettava
  Tyylikäs ja tehokas kannettava.
  10.0
  0 10
 • Acer DEFAULT
  • acer
 • Asus DEFAULT
  • asus
 • Apple DEFAULT
  • apple
 • Alle 13 tuumaa DEFAULT
  • pienet
 • 13-16 tuumaa DEFAULT
  • keskikokoiset
 • Yli 16 tuumaa DEFAULT
  • suuret
 • Kosketusnäyttö DEFAULT
  • kylla_
 • Halvat DEFAULT
  • budget
 • Edulliset DEFAULT
  • edulliset
 • Keskihintaiset DEFAULT
  • keskihintaiset
Kannettavat 4.0 (8)
0 - 24
 • Apple Macbook Pro Retina Display Core I5 16gb 128gb Ssd 13.3
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/9/3/apple-macbook-pro-retina-display-core-i5-16gb-128gb-ssd-13-3-55855793.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/9/3/apple-macbook-pro-retina-display-core-i5-16gb-128gb-ssd-13-3-55855793.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy85LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLWRpc3BsYXktY29yZS1pNS0xNmdiLTEyOGdiLXNzZC0xMy0zLTU1ODU1NzkzLmpwZw==
  Apple Macbook Pro Retina Display Core I5 16gb 128gb Ssd 13.3 (567)
  Apple Macbook Pro Retina Display Core I5 16gb 128gb Ssd 13.3
  Power.fi Power.fi
  1297.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1297.8, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  most_sold
 • Acer Aspire E5-573-C5EJ 1.4GHz 2957U 15.6" 1366 x 768pikseliä Harmaa
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/9/0/acer-aspire-e5-573-c5ej-15-6inch-full-hd-intel-celeron-2957-4gb-ram-500gb-hdd-ac-wifi-win10-53805890.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/5/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519355.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/6/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519356.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/7/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519357.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/8/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519358.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/9/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519359.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/0/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519360.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/1/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519361.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/9/0/acer-aspire-e5-573-c5ej-15-6inch-full-hd-intel-celeron-2957-4gb-ram-500gb-hdd-ac-wifi-win10-53805890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC85LzAvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNTczLWM1ZWotMTUtNmluY2gtZnVsbC1oZC1pbnRlbC1jZWxlcm9uLTI5NTctNGdiLXJhbS01MDBnYi1oZGQtYWMtd2lmaS13aW4xMC01MzgwNTg5MC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/5/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzUvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNTczLWM1ZWotMS00Z2h6LTI5NTd1LTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ncmV5LTU0NTE5MzU1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/6/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzYvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNTczLWM1ZWotMS00Z2h6LTI5NTd1LTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ncmV5LTU0NTE5MzU2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/7/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519357.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzcvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNTczLWM1ZWotMS00Z2h6LTI5NTd1LTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ncmV5LTU0NTE5MzU3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/8/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519358.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzgvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNTczLWM1ZWotMS00Z2h6LTI5NTd1LTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ncmV5LTU0NTE5MzU4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/9/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519359.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzkvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNTczLWM1ZWotMS00Z2h6LTI5NTd1LTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ncmV5LTU0NTE5MzU5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/0/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519360.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzAvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNTczLWM1ZWotMS00Z2h6LTI5NTd1LTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ncmV5LTU0NTE5MzYwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/1/acer-aspire-e5-573-c5ej-1-4ghz-2957u-15-6-1366-x-768pixels-grey-54519361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzEvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNTczLWM1ZWotMS00Z2h6LTI5NTd1LTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ncmV5LTU0NTE5MzYxLmpwZw==
  Acer Aspire E5-573-C5EJ 1.4GHz 2957U 15.6" 1366 x 768pikseliä Harmaa (301)
  Acer Aspire E5-573-C5EJ 1.4GHz 2957U 15.6" 1366 x 768pikseliä Harmaa
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  383, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  383, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Asus EeeBook E402SA-WX013T 1.6GHz N3050 14" 1366 x 768pikseliä Sininen
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/5/8/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-53502858.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjM2MDYz
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/0/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685250.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/1/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685251.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/2/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685252.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/3/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685253.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/4/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685254.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/5/8/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-53502858.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjM2MDYz
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/0/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzAvYXN1cy1lNDAyc2Etd3gwMTN0LTE0LW4zMDUwLTJnYi0zMmdiLWludGVsLWhkLXdpbi0xMC01NTY4NTI1MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/1/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzEvYXN1cy1lNDAyc2Etd3gwMTN0LTE0LW4zMDUwLTJnYi0zMmdiLWludGVsLWhkLXdpbi0xMC01NTY4NTI1MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/2/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685252.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzIvYXN1cy1lNDAyc2Etd3gwMTN0LTE0LW4zMDUwLTJnYi0zMmdiLWludGVsLWhkLXdpbi0xMC01NTY4NTI1Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/3/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzMvYXN1cy1lNDAyc2Etd3gwMTN0LTE0LW4zMDUwLTJnYi0zMmdiLWludGVsLWhkLXdpbi0xMC01NTY4NTI1My5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/4/asus-e402sa-wx013t-14-n3050-2gb-32gb-intel-hd-win-10-55685254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzQvYXN1cy1lNDAyc2Etd3gwMTN0LTE0LW4zMDUwLTJnYi0zMmdiLWludGVsLWhkLXdpbi0xMC01NTY4NTI1NC5qcGc=
  Asus EeeBook E402SA-WX013T 1.6GHz N3050 14" 1366 x 768pikseliä Sininen (252)
  Asus EeeBook E402SA-WX013T 1.6GHz N3050 14" 1366 x 768pikseliä Sininen
  Dustin home Dustin home
  230.58, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  230.58, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Asus VivoBook E200HA-FD0004TS 1.44GHz x5-Z8300 11.6" 1366 x 768pikseliä Sininen
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/8/asus-e200ha-11-6-z8300-2gb-32gb-blue-w10-52711828.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/9/asus-e200ha-11-6-z8300-2gb-32gb-blue-w10-52711829.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/0/asus-e200ha-11-6-z8300-2gb-32gb-blue-w10-53208810.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/0/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476170.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/1/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476171.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/2/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476172.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/3/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476173.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/4/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476174.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/5/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476175.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/6/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476176.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/8/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-55086678.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/8/asus-e200ha-11-6-z8300-2gb-32gb-blue-w10-52711828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzgvYXN1cy1lMjAwaGEtMTEtNi16ODMwMC0yZ2ItMzJnYi1ibHVlLXcxMC01MjcxMTgyOC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/9/asus-e200ha-11-6-z8300-2gb-32gb-blue-w10-52711829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzkvYXN1cy1lMjAwaGEtMTEtNi16ODMwMC0yZ2ItMzJnYi1ibHVlLXcxMC01MjcxMTgyOS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/1/0/asus-e200ha-11-6-z8300-2gb-32gb-blue-w10-53208810.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8xLzAvYXN1cy1lMjAwaGEtMTEtNi16ODMwMC0yZ2ItMzJnYi1ibHVlLXcxMC01MzIwODgxMC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/0/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzAvYXN1cy1lMjAwaGEtZmQwMDA0dHMteDUtejgzMDAtMS00NGdoei0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtYmx1ZS1ub3RlYm9vay01NDQ3NjE3MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/1/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzEvYXN1cy1lMjAwaGEtZmQwMDA0dHMteDUtejgzMDAtMS00NGdoei0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtYmx1ZS1ub3RlYm9vay01NDQ3NjE3MS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/2/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476172.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzIvYXN1cy1lMjAwaGEtZmQwMDA0dHMteDUtejgzMDAtMS00NGdoei0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtYmx1ZS1ub3RlYm9vay01NDQ3NjE3Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/3/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476173.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzMvYXN1cy1lMjAwaGEtZmQwMDA0dHMteDUtejgzMDAtMS00NGdoei0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtYmx1ZS1ub3RlYm9vay01NDQ3NjE3My5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/4/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476174.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzQvYXN1cy1lMjAwaGEtZmQwMDA0dHMteDUtejgzMDAtMS00NGdoei0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtYmx1ZS1ub3RlYm9vay01NDQ3NjE3NC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/5/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476175.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzUvYXN1cy1lMjAwaGEtZmQwMDA0dHMteDUtejgzMDAtMS00NGdoei0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtYmx1ZS1ub3RlYm9vay01NDQ3NjE3NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/6/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54476176.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzYvYXN1cy1lMjAwaGEtZmQwMDA0dHMteDUtejgzMDAtMS00NGdoei0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtYmx1ZS1ub3RlYm9vay01NDQ3NjE3Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/7/8/asus-e200ha-fd0004ts-x5-z8300-1-44ghz-11-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-55086678.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi83LzgvYXN1cy1lMjAwaGEtZmQwMDA0dHMteDUtejgzMDAtMS00NGdoei0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtYmx1ZS1ub3RlYm9vay01NTA4NjY3OC5qcGc=
  Asus VivoBook E200HA-FD0004TS 1.44GHz x5-Z8300 11.6" 1366 x 768pikseliä Sininen (209)
  Asus VivoBook E200HA-FD0004TS 1.44GHz x5-Z8300 11.6" 1366 x 768pikseliä Sininen
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  307, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  307, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Asus UX305CA 13.3FHD/M3/8GB/128SSD/WH/10
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/9/asus-ux305ca-13-3fhd-m3-8gb-128ssd-wh-10-47375439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODkyMV85NS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/8/0/asus-ux305ca-13-3fhd-m3-8gb-128ssd-wh-10-47611580.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy84Ny8yXzI3OTgzOS00MDAweDI1MzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/4/asus-ux305ca-13-3fhd-m3-8gb-128ssd-wh-10-48323374.jpg?m=aHR0cDovL3RpZXRvdGVrbmlpa2thdGF2YXJhdGFsby5maS9pbWFnZS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3RzL3AxNTA2NDJIaWdoUGljLnBuZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/5/8/asus-zenbook-ux305ca-50352358.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/5/9/asus-zenbook-ux305ca-50352359.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/9/asus-ux305ca-13-3fhd-m3-8gb-128ssd-wh-10-47375439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODkyMV85NS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/8/0/asus-ux305ca-13-3fhd-m3-8gb-128ssd-wh-10-47611580.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy84Ny8yXzI3OTgzOS00MDAweDI1MzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/7/4/asus-ux305ca-13-3fhd-m3-8gb-128ssd-wh-10-48323374.jpg?m=aHR0cDovL3RpZXRvdGVrbmlpa2thdGF2YXJhdGFsby5maS9pbWFnZS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3RzL3AxNTA2NDJIaWdoUGljLnBuZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/5/8/asus-zenbook-ux305ca-50352358.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy81LzgvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1Y2EtNTAzNTIzNTguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/5/9/asus-zenbook-ux305ca-50352359.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy81LzkvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1Y2EtNTAzNTIzNTkuanBn
  Asus UX305CA 13.3FHD/M3/8GB/128SSD/WH/10 (205)
  Asus UX305CA 13.3FHD/M3/8GB/128SSD/WH/10
  Elisa Verkkokauppa Elisa Verkkokauppa
  799, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Elisa Verkkokauppa Elisa Verkkokauppa
  799, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
 • Lenovo 100S N3050/14HD/2GB/32GB/W10
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/8/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-48166388.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTA0MF85NS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/7/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-49704147.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTEU4MFI5MDAxQU1YPyRmdWxsJA==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/7/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-51731147.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1jLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy84MS8yXzI4NzIxNi0zNTB4MjU5LmpwZWc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-59446985.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-59446986.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-59446987.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/8/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-48166388.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTA0MF85NS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/7/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-49704147.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTEU4MFI5MDAxQU1YPyRmdWxsJA==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/4/7/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-51731147.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1jLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy84MS8yXzI4NzIxNi0zNTB4MjU5LmpwZWc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-59446985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzUvbGVub3ZvLTEwMHMtbjMwNTAtMTRoZC0yZ2ItMzJnYi13MTAtNTk0NDY5ODUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-59446986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzYvbGVub3ZvLTEwMHMtbjMwNTAtMTRoZC0yZ2ItMzJnYi13MTAtNTk0NDY5ODYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/lenovo-100s-n3050-14hd-2gb-32gb-w10-59446987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzcvbGVub3ZvLTEwMHMtbjMwNTAtMTRoZC0yZ2ItMzJnYi13MTAtNTk0NDY5ODcuanBn
  Lenovo 100S N3050/14HD/2GB/32GB/W10 (196)
  Lenovo 100S N3050/14HD/2GB/32GB/W10
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  236.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  236.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
 • Apple MacBook Air 11,6" 128 GB MD711S/B
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/3/8/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-24992438.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/1/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/2/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451362.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/3/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451363.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/4/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451364.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/5/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451365.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/6/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451366.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/7/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451367.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/0/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359630.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/1/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359631.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/2/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359632.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/3/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359633.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/4/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359634.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/5/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359635.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/6/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359636.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/3/8/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-24992438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItMjQ5OTI0MzguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/1/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItMjk0NTEzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/2/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451362.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItMjk0NTEzNjIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/3/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItMjk0NTEzNjMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/4/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItMjk0NTEzNjQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/5/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItMjk0NTEzNjUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/6/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItMjk0NTEzNjYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/7/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-29451367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItMjk0NTEzNjcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/0/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359630.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItNTEzNTk2MzAuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/1/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItNTEzNTk2MzEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/2/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItNTEzNTk2MzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/3/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItNTEzNTk2MzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/4/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359634.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItNTEzNTk2MzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/5/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItNTEzNTk2MzUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/3/6/apple-macbook-air-11-6-128-gb-md711s-b-51359636.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi0xMjgtZ2ItbWQ3MTFzLWItNTEzNTk2MzYuanBn
  Apple MacBook Air 11,6" 128 GB MD711S/B (180)
  Apple MacBook Air 11,6" 128 GB MD711S/B
  Power.fi Power.fi
  931.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  931.8, ? (offer_sdt_unknown)
  6
 • Asus VivoBook X206HA-FD0020TS 1.44GHz x5-Z8300 11.6" 1366 x 768pikseliä Valkoinen
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/3/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022323.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/4/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022324.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022325.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022326.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/7/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022327.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/8/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022328.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/9/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022329.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/3/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzMvYXN1cy12aXZvYm9vay14MjA2aGEtZmQwMDIwdHMtMS00NGdoei14NS16ODMwMC0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtd2hpdGUtNTcwMjIzMjMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/4/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzQvYXN1cy12aXZvYm9vay14MjA2aGEtZmQwMDIwdHMtMS00NGdoei14NS16ODMwMC0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtd2hpdGUtNTcwMjIzMjQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzUvYXN1cy12aXZvYm9vay14MjA2aGEtZmQwMDIwdHMtMS00NGdoei14NS16ODMwMC0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtd2hpdGUtNTcwMjIzMjUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzYvYXN1cy12aXZvYm9vay14MjA2aGEtZmQwMDIwdHMtMS00NGdoei14NS16ODMwMC0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtd2hpdGUtNTcwMjIzMjYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/7/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcvYXN1cy12aXZvYm9vay14MjA2aGEtZmQwMDIwdHMtMS00NGdoei14NS16ODMwMC0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtd2hpdGUtNTcwMjIzMjcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/8/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzgvYXN1cy12aXZvYm9vay14MjA2aGEtZmQwMDIwdHMtMS00NGdoei14NS16ODMwMC0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtd2hpdGUtNTcwMjIzMjguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/9/asus-vivobook-x206ha-fd0020ts-1-44ghz-x5-z8300-11-6-1366-x-768pixels-white-57022329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzkvYXN1cy12aXZvYm9vay14MjA2aGEtZmQwMDIwdHMtMS00NGdoei14NS16ODMwMC0xMS02LTEzNjYteC03NjhwaXhlbHMtd2hpdGUtNTcwMjIzMjkuanBn
  Asus VivoBook X206HA-FD0020TS 1.44GHz x5-Z8300 11.6" 1366 x 768pikseliä Valkoinen (146)
  Asus VivoBook X206HA-FD0020TS 1.44GHz x5-Z8300 11.6" 1366 x 768pikseliä Valkoinen
  Power.fi Power.fi
  281.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  281.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Acer ES1-331 13.3/N3700/4GB/500GB/W8.1
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/6/acer-es1-331-13-3-n3700-4gb-500gb-w8-1-35101186.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjIzNjM4
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/acer-es1-331-13-3-n3700-4gb-500gb-w8-1-35975487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODQyMl85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/8/acer-aspire-es1-331-41833778.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/9/acer-aspire-es1-331-41833779.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/0/acer-aspire-es1-331-41833780.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/1/acer-aspire-es1-331-41833781.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/2/acer-aspire-es1-331-41833782.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/3/acer-aspire-es1-331-41833783.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/6/acer-es1-331-13-3-n3700-4gb-500gb-w8-1-35101186.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjIzNjM4
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/acer-es1-331-13-3-n3700-4gb-500gb-w8-1-35975487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODQyMl85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/8/acer-aspire-es1-331-41833778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83LzgvYWNlci1hc3BpcmUtZXMxLTMzMS00MTgzMzc3OC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/9/acer-aspire-es1-331-41833779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83LzkvYWNlci1hc3BpcmUtZXMxLTMzMS00MTgzMzc3OS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/0/acer-aspire-es1-331-41833780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy84LzAvYWNlci1hc3BpcmUtZXMxLTMzMS00MTgzMzc4MC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/1/acer-aspire-es1-331-41833781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy84LzEvYWNlci1hc3BpcmUtZXMxLTMzMS00MTgzMzc4MS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/2/acer-aspire-es1-331-41833782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy84LzIvYWNlci1hc3BpcmUtZXMxLTMzMS00MTgzMzc4Mi5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/3/acer-aspire-es1-331-41833783.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy84LzMvYWNlci1hc3BpcmUtZXMxLTMzMS00MTgzMzc4My5qcGc=
  Acer ES1-331 13.3/N3700/4GB/500GB/W8.1 (122)
  Acer ES1-331 13.3/N3700/4GB/500GB/W8.1
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  417, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  417, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Asus X751SA-TY004T 1.6GHz N3050 17.3" 1600 x 900pikseliä kannettava tietokone
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/6/asus-x751sa-17-3-n3050-4gb-500gb-drw-w10-52798956.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/8/asus-x751sa-17-3-n3050-4gb-500gb-drw-w10-53208798.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/4/asus-x751sa-17-3-n3050-4gb-500gb-drw-w10-55065444.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/2/9/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447029.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/0/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447030.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/1/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447031.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/2/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447032.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/3/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447033.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/4/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447034.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/6/asus-x751sa-17-3-n3050-4gb-500gb-drw-w10-52798956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS81LzYvYXN1cy14NzUxc2EtMTctMy1uMzA1MC00Z2ItNTAwZ2ItZHJ3LXcxMC01Mjc5ODk1Ni5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/8/asus-x751sa-17-3-n3050-4gb-500gb-drw-w10-53208798.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85LzgvYXN1cy14NzUxc2EtMTctMy1uMzA1MC00Z2ItNTAwZ2ItZHJ3LXcxMC01MzIwODc5OC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/4/asus-x751sa-17-3-n3050-4gb-500gb-drw-w10-55065444.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC80LzQvYXN1cy14NzUxc2EtMTctMy1uMzA1MC00Z2ItNTAwZ2ItZHJ3LXcxMC01NTA2NTQ0NC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/2/9/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8yLzkvYXN1cy14NzUxc2EtdHkwMDR0LTEtNmdoei1uMzA1MC0xNy0zLTE2MDAteC05MDBwaXhlbHMtbm90ZWJvb2stNTk0NDcwMjkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/0/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzAvYXN1cy14NzUxc2EtdHkwMDR0LTEtNmdoei1uMzA1MC0xNy0zLTE2MDAteC05MDBwaXhlbHMtbm90ZWJvb2stNTk0NDcwMzAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/1/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447031.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzEvYXN1cy14NzUxc2EtdHkwMDR0LTEtNmdoei1uMzA1MC0xNy0zLTE2MDAteC05MDBwaXhlbHMtbm90ZWJvb2stNTk0NDcwMzEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/2/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzIvYXN1cy14NzUxc2EtdHkwMDR0LTEtNmdoei1uMzA1MC0xNy0zLTE2MDAteC05MDBwaXhlbHMtbm90ZWJvb2stNTk0NDcwMzIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/3/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzMvYXN1cy14NzUxc2EtdHkwMDR0LTEtNmdoei1uMzA1MC0xNy0zLTE2MDAteC05MDBwaXhlbHMtbm90ZWJvb2stNTk0NDcwMzMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/4/asus-x751sa-ty004t-1-6ghz-n3050-17-3-1600-x-900pixels-notebook-59447034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzQvYXN1cy14NzUxc2EtdHkwMDR0LTEtNmdoei1uMzA1MC0xNy0zLTE2MDAteC05MDBwaXhlbHMtbm90ZWJvb2stNTk0NDcwMzQuanBn
  Asus X751SA-TY004T 1.6GHz N3050 17.3" 1600 x 900pikseliä kannettava tietokone (118)
  Asus X751SA-TY004T 1.6GHz N3050 17.3" 1600 x 900pikseliä kannettava tietokone
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  445.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  445.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Lenovo IdeaPad 100S 11 Musta 2.16GHz 11.6" 1366 x 768pikseliä N2840
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/9/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460829.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/0/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460830.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/1/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460831.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/2/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460832.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/3/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460833.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/4/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460834.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/5/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460835.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/9/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzkvbGVub3ZvLWlkZWFwYWQtMTAwcy0xMS1ibGFjay0yLTE2Z2h6LTExLTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1uMjg0MC01NDQ2MDgyOS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/0/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzAvbGVub3ZvLWlkZWFwYWQtMTAwcy0xMS1ibGFjay0yLTE2Z2h6LTExLTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1uMjg0MC01NDQ2MDgzMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/1/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzEvbGVub3ZvLWlkZWFwYWQtMTAwcy0xMS1ibGFjay0yLTE2Z2h6LTExLTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1uMjg0MC01NDQ2MDgzMS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/2/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460832.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzIvbGVub3ZvLWlkZWFwYWQtMTAwcy0xMS1ibGFjay0yLTE2Z2h6LTExLTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1uMjg0MC01NDQ2MDgzMi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/3/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460833.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzMvbGVub3ZvLWlkZWFwYWQtMTAwcy0xMS1ibGFjay0yLTE2Z2h6LTExLTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1uMjg0MC01NDQ2MDgzMy5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/4/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzQvbGVub3ZvLWlkZWFwYWQtMTAwcy0xMS1ibGFjay0yLTE2Z2h6LTExLTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1uMjg0MC01NDQ2MDgzNC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/3/5/lenovo-ideapad-100s-11-black-2-16ghz-11-6-1366-x-768pixels-n2840-54460835.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzUvbGVub3ZvLWlkZWFwYWQtMTAwcy0xMS1ibGFjay0yLTE2Z2h6LTExLTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1uMjg0MC01NDQ2MDgzNS5qcGc=
  Lenovo IdeaPad 100S 11 Musta 2.16GHz 11.6" 1366 x 768pikseliä N2840 (113)
  Lenovo IdeaPad 100S 11 Musta 2.16GHz 11.6" 1366 x 768pikseliä N2840
  Dustin home Dustin home
  242.98, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  242.98, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Asus E502MA-XX0026T 2.16GHz N2840 15.6" 1366 x 768pikseliä Sininen kannettava tietokone
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/3/9/asus-15-6-hd-glare-intel-n2840-4gb-500gb-intel-hd-noodd-win10-53583339.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/8/3/asus-15-6-hd-glare-intel-n2840-4gb-500gb-intel-hd-noodd-win10-54190683.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/6/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528276.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/7/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528277.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/8/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528278.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/9/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528279.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/0/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528280.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/1/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528281.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/2/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528282.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/3/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528283.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/4/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528284.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/5/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528285.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/3/9/asus-15-6-hd-glare-intel-n2840-4gb-500gb-intel-hd-noodd-win10-53583339.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8zLzkvYXN1cy0xNS02LWhkLWdsYXJlLWludGVsLW4yODQwLTRnYi01MDBnYi1pbnRlbC1oZC1ub29kZC13aW4xMC01MzU4MzMzOS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/8/3/asus-15-6-hd-glare-intel-n2840-4gb-500gb-intel-hd-noodd-win10-54190683.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi84LzMvYXN1cy0xNS02LWhkLWdsYXJlLWludGVsLW4yODQwLTRnYi01MDBnYi1pbnRlbC1oZC1ub29kZC13aW4xMC01NDE5MDY4My5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/6/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzYvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4Mjc2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/7/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzcvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4Mjc3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/8/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528278.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzgvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4Mjc4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/9/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528279.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzkvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4Mjc5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/0/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzAvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4MjgwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/1/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzEvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4MjgxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/2/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528282.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzIvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4MjgyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/3/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528283.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzMvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4MjgzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/4/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzQvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4Mjg0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/5/asus-e502ma-xx0026t-2-16ghz-n2840-15-6-1366-x-768pixels-blue-notebook-54528285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzUvYXN1cy1lNTAybWEteHgwMDI2dC0yLTE2Z2h6LW4yODQwLTE1LTYtMTM2Ni14LTc2OHBpeGVscy1ibHVlLW5vdGVib29rLTU0NTI4Mjg1LmpwZw==
  Asus E502MA-XX0026T 2.16GHz N2840 15.6" 1366 x 768pikseliä Sininen kannettava tietokone (106)
  Asus E502MA-XX0026T 2.16GHz N2840 15.6" 1366 x 768pikseliä Sininen kannettava tietokone
  Dustin home Dustin home
  321.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  321.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Apple Macbook PRO 13 MD101
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/2/0/apple-macbook-pro-md101-19187520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8yLzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tbWQxMDEtMTkxODc1MjAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/3/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzMzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/apple-macbook-pro-13-md101-22038361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzgzNjMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/2/apple-macbook-pro-13-md101-22038672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/3/apple-macbook-pro-13-md101-22038673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/7/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg2NzUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/4/apple-macbook-pro-13-md101-22038744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/5/apple-macbook-pro-13-md101-22038745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-22038746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg3NDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/apple-macbook-pro-13-md101-22038847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-22038848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjIwMzg4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0MzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/0/apple-macbook-pro-13-md101-23827440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/6/apple-macbook-pro-13-md101-23827446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/8/apple-macbook-pro-13-md101-23827448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjM4Mjc0NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/7/apple-macbook-pro-13-md101-24795787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/8/apple-macbook-pro-13-md101-24795788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/9/apple-macbook-pro-13-md101-24795789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ3OTU3ODkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/5/8/apple-macbook-pro-13-md101-24889458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtMjQ4ODk0NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/2/2/apple-macbook-pro-13-md101-51158522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8yLzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tMTMtbWQxMDEtNTExNTg1MjIuanBn
  Apple Macbook PRO 13 MD101 (87)
  3.6727591504376034 (7)
  Apple Macbook PRO 13 MD101
  Dustin home Dustin home
  1249.92, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  1249.92, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
  good_buy
 • Asus 15,6" HD Matt i5-5200U 4GB/500GB/HD5500/NoODD/W10Pro
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/3/asus-15-6-hd-matt-i5-5200u-4gb-500gb-hd5500-noodd-w10pro-48204183.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC9BLzYvUDI1MjBMQS1YTzA1MDhFLTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/3/0/asus-pro-p-essential-p2520la-48270130.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/3/asus-15-6-hd-matt-i5-5200u-4gb-500gb-hd5500-noodd-w10pro-48204183.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC9BLzYvUDI1MjBMQS1YTzA1MDhFLTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/3/0/asus-pro-p-essential-p2520la-48270130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8zLzAvYXN1cy1wcm8tcC1lc3NlbnRpYWwtcDI1MjBsYS00ODI3MDEzMC5qcGc=
  Asus 15,6" HD Matt i5-5200U 4GB/500GB/HD5500/NoODD/W10Pro (81)
  Asus 15,6" HD Matt i5-5200U 4GB/500GB/HD5500/NoODD/W10Pro
  Dustin home Dustin home
  568.54, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  568.54, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Apple MacBook Pro Retina 13,3'' 256 GB - 2,7 GHZ Azerty
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/5/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-30716345.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/5/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912655.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/6/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912656.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/7/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912657.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/8/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912658.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/9/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912659.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/0/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912660.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/4/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31995074.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/5/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31995075.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/7/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31995077.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/9/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31995079.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/5/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-30716345.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy80LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMwNzE2MzQ1LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/5/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912655.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi81LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTEyNjU1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/6/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912656.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi81LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTEyNjU2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/7/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912657.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi81LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTEyNjU3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/8/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912658.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTEyNjU4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/9/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912659.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi81LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTEyNjU5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/0/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31912660.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi82LzAvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTEyNjYwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/4/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31995074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTk1MDc0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/5/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31995075.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTk1MDc1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/7/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31995077.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTk1MDc3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/9/apple-macbook-pro-retina-13-3-256-gb-2-7-ghz-azerty-31995079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzkvYXBwbGUtbWFjYm9vay1wcm8tcmV0aW5hLTEzLTMtMjU2LWdiLTItNy1naHotYXplcnR5LTMxOTk1MDc5LmpwZw==
  Apple MacBook Pro Retina 13,3'' 256 GB - 2,7 GHZ Azerty (79)
  Apple MacBook Pro Retina 13,3'' 256 GB - 2,7 GHZ Azerty
  Power.fi Power.fi
  1577.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1577.8, ? (offer_sdt_unknown)
  6
 • Asus X553SA-XX119T kannettava tietokone
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/4/1/asus-x553sa-15-6-n3050-8gb-128ssd-w10-46937241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODc3MV85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/9/asus-x553sa-15-6-n3050-8gb-128ssd-w10-47145539.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC83LzEvWDU1M1NBLVhYMTE5VC0xLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/8/6/asus-x553sa-15-6-n3050-8gb-128ssd-w10-47611586.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1iLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy84MC8yXzI3OTQwNC00MDAweDMyMzQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/6/asus-x553sa-xx119t-notebook-48139296.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/7/asus-x553sa-xx119t-notebook-48139297.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/8/asus-x553sa-xx119t-notebook-48139298.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/4/1/asus-x553sa-15-6-n3050-8gb-128ssd-w10-46937241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODc3MV85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/9/asus-x553sa-15-6-n3050-8gb-128ssd-w10-47145539.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC83LzEvWDU1M1NBLVhYMTE5VC0xLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/8/6/asus-x553sa-15-6-n3050-8gb-128ssd-w10-47611586.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1iLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy84MC8yXzI3OTQwNC00MDAweDMyMzQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/6/asus-x553sa-xx119t-notebook-48139296.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzYvYXN1cy14NTUzc2EteHgxMTl0LW5vdGVib29rLTQ4MTM5Mjk2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/7/asus-x553sa-xx119t-notebook-48139297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzcvYXN1cy14NTUzc2EteHgxMTl0LW5vdGVib29rLTQ4MTM5Mjk3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/9/8/asus-x553sa-xx119t-notebook-48139298.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzgvYXN1cy14NTUzc2EteHgxMTl0LW5vdGVib29rLTQ4MTM5Mjk4LmpwZw==
  Asus X553SA-XX119T kannettava tietokone (79)
  Asus X553SA-XX119T kannettava tietokone
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  445.0, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  445.0, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • HP 250 G4 2.3GHz i5-6200U 15.6" 1366 x 768pikseliä Musta
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/1/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-54139061.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTAzNl85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780191.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/2/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780192.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780193.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/4/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780194.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780195.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/1/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-54139061.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTAzNl85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/1/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780191.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzEvaHAtMjUwLWc0LTE1LTYtNjIwMHUtaGQtZ2Z4LTgtMTI4c3NkLXcxMGgtNTk3ODAxOTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/2/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780192.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzIvaHAtMjUwLWc0LTE1LTYtNjIwMHUtaGQtZ2Z4LTgtMTI4c3NkLXcxMGgtNTk3ODAxOTIuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780193.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzMvaHAtMjUwLWc0LTE1LTYtNjIwMHUtaGQtZ2Z4LTgtMTI4c3NkLXcxMGgtNTk3ODAxOTMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/4/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzQvaHAtMjUwLWc0LTE1LTYtNjIwMHUtaGQtZ2Z4LTgtMTI4c3NkLXcxMGgtNTk3ODAxOTQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/hp-250-g4-15-6-6200u-hd-gfx-8-128ssd-w10h-59780195.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzUvaHAtMjUwLWc0LTE1LTYtNjIwMHUtaGQtZ2Z4LTgtMTI4c3NkLXcxMGgtNTk3ODAxOTUuanBn
  HP 250 G4 2.3GHz i5-6200U 15.6" 1366 x 768pikseliä Musta (77)
  HP 250 G4 2.3GHz i5-6200U 15.6" 1366 x 768pikseliä Musta
  Power.fi Power.fi
  577.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  577.8, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Asus Zenbook UX305UA-FC013T 2.3GHz i5-6200U 13.3" Gold ultrabook
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/2/0/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-56828720.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8xNjE5NTIvNTAwLzQwMC96ZW5ib29rLXV4MzA1dWEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/9/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145099.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/0/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145100.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/1/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145101.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/2/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145102.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/3/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145103.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/4/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145104.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/5/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145105.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/6/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145106.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/2/0/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-56828720.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8xNjE5NTIvNTAwLzQwMC96ZW5ib29rLXV4MzA1dWEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/9/9/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC85LzkvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1dWEtY29yZS1pNS04Z2ItMjU2Z2Itc3NkLTEzLTMtNTcxNDUwOTkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/0/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8wLzAvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1dWEtY29yZS1pNS04Z2ItMjU2Z2Itc3NkLTEzLTMtNTcxNDUxMDAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/1/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145101.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8wLzEvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1dWEtY29yZS1pNS04Z2ItMjU2Z2Itc3NkLTEzLTMtNTcxNDUxMDEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/2/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8wLzIvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1dWEtY29yZS1pNS04Z2ItMjU2Z2Itc3NkLTEzLTMtNTcxNDUxMDIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/3/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8wLzMvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1dWEtY29yZS1pNS04Z2ItMjU2Z2Itc3NkLTEzLTMtNTcxNDUxMDMuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/4/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145104.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8wLzQvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1dWEtY29yZS1pNS04Z2ItMjU2Z2Itc3NkLTEzLTMtNTcxNDUxMDQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/5/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145105.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8wLzUvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1dWEtY29yZS1pNS04Z2ItMjU2Z2Itc3NkLTEzLTMtNTcxNDUxMDUuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/0/6/asus-zenbook-ux305ua-core-i5-8gb-256gb-ssd-13-3-57145106.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8wLzYvYXN1cy16ZW5ib29rLXV4MzA1dWEtY29yZS1pNS04Z2ItMjU2Z2Itc3NkLTEzLTMtNTcxNDUxMDYuanBn
  Asus Zenbook UX305UA-FC013T 2.3GHz i5-6200U 13.3" Gold ultrabook (76)
  Asus Zenbook UX305UA-FC013T 2.3GHz i5-6200U 13.3" Gold ultrabook
  Dustin home Dustin home
  1088.72, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  1088.72, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Acer Aspire E5-752G-T9MN 1.8GHz A10-8700P 17.3" 1600 x 900pikseliä Musta, Grafiitti
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/9/9/acer-e5-752g-17-3-a10-r7-m360-8gb-1tb-w1-48280899.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTU1Ml85NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/7/2/acer-e5-752g-17-3-a10-r7-m360-8gb-1tb-w1-51342772.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5odXZpbGFpdGUuZmkvaW1hZ2VzL2t1dmFwYW5ra2kvbWF4aS9OWC5NWU1FRC4wMTJfMl8yOTM3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/5/acer-e5-752g-17-3-a10-r7-m360-8gb-1tb-w1-53027195.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/5/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519705.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519706.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/7/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519707.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/8/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519708.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/9/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519709.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/0/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519710.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/1/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519711.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/2/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519712.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/9/9/acer-e5-752g-17-3-a10-r7-m360-8gb-1tb-w1-48280899.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTU1Ml85NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/7/2/acer-e5-752g-17-3-a10-r7-m360-8gb-1tb-w1-51342772.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5odXZpbGFpdGUuZmkvaW1hZ2VzL2t1dmFwYW5ra2kvbWF4aS9OWC5NWU1FRC4wMTJfMl8yOTM3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/5/acer-e5-752g-17-3-a10-r7-m360-8gb-1tb-w1-53027195.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS85LzUvYWNlci1lNS03NTJnLTE3LTMtYTEwLXI3LW0zNjAtOGdiLTF0Yi13MS01MzAyNzE5NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/5/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519705.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzUvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNzUyZy10OW1uLTEtOGdoei1hMTAtODcwMHAtMTctMy0xNjAwLXgtOTAwcGl4ZWxzLWJsYWNrLWdyYXBoaXRlLTU0NTE5NzA1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzYvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNzUyZy10OW1uLTEtOGdoei1hMTAtODcwMHAtMTctMy0xNjAwLXgtOTAwcGl4ZWxzLWJsYWNrLWdyYXBoaXRlLTU0NTE5NzA2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/7/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519707.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzcvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNzUyZy10OW1uLTEtOGdoei1hMTAtODcwMHAtMTctMy0xNjAwLXgtOTAwcGl4ZWxzLWJsYWNrLWdyYXBoaXRlLTU0NTE5NzA3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/8/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzgvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNzUyZy10OW1uLTEtOGdoei1hMTAtODcwMHAtMTctMy0xNjAwLXgtOTAwcGl4ZWxzLWJsYWNrLWdyYXBoaXRlLTU0NTE5NzA4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/9/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519709.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzkvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNzUyZy10OW1uLTEtOGdoei1hMTAtODcwMHAtMTctMy0xNjAwLXgtOTAwcGl4ZWxzLWJsYWNrLWdyYXBoaXRlLTU0NTE5NzA5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/0/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519710.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzAvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNzUyZy10OW1uLTEtOGdoei1hMTAtODcwMHAtMTctMy0xNjAwLXgtOTAwcGl4ZWxzLWJsYWNrLWdyYXBoaXRlLTU0NTE5NzEwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/1/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519711.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzEvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNzUyZy10OW1uLTEtOGdoei1hMTAtODcwMHAtMTctMy0xNjAwLXgtOTAwcGl4ZWxzLWJsYWNrLWdyYXBoaXRlLTU0NTE5NzExLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/2/acer-aspire-e5-752g-t9mn-1-8ghz-a10-8700p-17-3-1600-x-900pixels-black-graphite-54519712.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzIvYWNlci1hc3BpcmUtZTUtNzUyZy10OW1uLTEtOGdoei1hMTAtODcwMHAtMTctMy0xNjAwLXgtOTAwcGl4ZWxzLWJsYWNrLWdyYXBoaXRlLTU0NTE5NzEyLmpwZw==
  Acer Aspire E5-752G-T9MN 1.8GHz A10-8700P 17.3" 1600 x 900pikseliä Musta, Grafiitti (72)
  Acer Aspire E5-752G-T9MN 1.8GHz A10-8700P 17.3" 1600 x 900pikseliä Musta, Grafiitti
  Huvilaite Huvilaite
  9.202414919471186 (30)
  663.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Huvilaite Huvilaite
  9.202414919471186 (30)
  663.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Msi Gaming GL72 6QF-409NE i7-6700HQ 17.3" 1920 x 1080pikseliä Musta kannettava tietokone
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/7/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528987.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/8/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528988.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/9/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528989.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/0/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528990.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/1/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528991.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/2/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528992.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/3/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528993.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/4/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528994.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/5/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528995.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/7/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS84LzcvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk4Ny5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/8/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS84LzgvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk4OC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/9/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS84LzkvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk4OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/0/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzAvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk5MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/1/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzEvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk5MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/2/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzIvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk5Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/3/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzMvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk5My5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/4/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzQvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk5NC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/5/msi-gaming-gl72-6qf-409ne-i7-6700hq-17-3-1920-x-1080pixels-black-notebook-54528995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzUvbXNpLWdhbWluZy1nbDcyLTZxZi00MDluZS1pNy02NzAwaHEtMTctMy0xOTIwLXgtMTA4MHBpeGVscy1ibGFjay1ub3RlYm9vay01NDUyODk5NS5qcGc=
  Msi Gaming GL72 6QF-409NE i7-6700HQ 17.3" 1920 x 1080pikseliä Musta kannettava tietokone (71)
  Msi Gaming GL72 6QF-409NE i7-6700HQ 17.3" 1920 x 1080pikseliä Musta kannettava tietokone
  Dustin home Dustin home
  1131.5, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  1131.5, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Acer Aspire Switch 10 E SW3-013-14G6
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/5/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056395.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/6/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056396.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/7/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056397.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/8/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056398.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/9/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056399.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/0/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056400.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/1/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056401.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/2/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056402.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/3/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056403.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/4/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056404.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/5/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056395.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy85LzUvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2Mzk1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/6/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056396.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy85LzYvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2Mzk2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/7/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy85LzcvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2Mzk3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/8/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy85LzgvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2Mzk4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/9/9/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056399.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy85LzkvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2Mzk5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/0/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056400.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzAvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2NDAwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/1/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056401.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzEvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2NDAxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/2/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056402.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzIvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2NDAyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/3/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056403.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzMvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2NDAzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/0/4/acer-aspire-switch-10-e-sw3-013-14g6-44056404.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzQvYWNlci1hc3BpcmUtc3dpdGNoLTEwLWUtc3czLTAxMy0xNGc2LTQ0MDU2NDA0LmpwZw==
  Acer Aspire Switch 10 E SW3-013-14G6 (71)
  Acer Aspire Switch 10 E SW3-013-14G6
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  254.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  254.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Lenovo B50-10 N2840/HD/4G/128SSD/DRW/W10
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/0/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50154708.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC9FL0MvODBRUjAwMTVNWC0xLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/2/4/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50357124.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy85NS8yXzI3NjY0Ny0xMDYweDU4OC5qcGVn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/5/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50918655.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTM1OV85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994607.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994608.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/9/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994609.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/0/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994610.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/1/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994611.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/2/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994612.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/4/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994614.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/5/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994615.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/6/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994616.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/7/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994617.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994618.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/9/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994619.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/0/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50154708.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC9FL0MvODBRUjAwMTVNWC0xLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/2/4/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50357124.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1hLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy85NS8yXzI3NjY0Ny0xMDYweDU4OC5qcGVn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/5/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-50918655.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvOTM1OV85NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/7/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994607.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzcvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYwNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzgvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYwOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/9/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzkvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYwOS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/0/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzAvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxMC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/1/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzEvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxMS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/2/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzIvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxMi5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/4/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994614.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzQvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxNC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/5/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzUvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxNS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/6/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzYvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/7/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzcvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/8/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994618.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzgvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/1/9/lenovo-b50-10-n2840-hd-4g-128ssd-drw-w10-51994619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8xLzkvbGVub3ZvLWI1MC0xMC1uMjg0MC1oZC00Zy0xMjhzc2QtZHJ3LXcxMC01MTk5NDYxOS5qcGc=
  Lenovo B50-10 N2840/HD/4G/128SSD/DRW/W10 (68)
  4.25 (1)
  Lenovo B50-10 N2840/HD/4G/128SSD/DRW/W10
  Dustin home Dustin home
  304.98, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  304.98, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Lenovo ThinkPad E31-70 2GHz i3-5005U 13.3" 1366 x 768pikseliä Musta
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/6/1/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59345061.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8xOTI1MzQvNTAwLzQwMC9lMzEtNzAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/1/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495281.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/2/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495282.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/3/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495283.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/4/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495284.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/5/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495285.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/6/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495286.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/7/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495287.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/8/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495288.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/6/1/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59345061.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8xOTI1MzQvNTAwLzQwMC9lMzEtNzAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/1/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzEvbGVub3ZvLWUzMS03MC1jb3JlLWkzLThnYi0xMjhnYi1zc2QtMTMtMy01OTQ5NTI4MS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/2/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495282.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzIvbGVub3ZvLWUzMS03MC1jb3JlLWkzLThnYi0xMjhnYi1zc2QtMTMtMy01OTQ5NTI4Mi5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/3/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495283.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzMvbGVub3ZvLWUzMS03MC1jb3JlLWkzLThnYi0xMjhnYi1zc2QtMTMtMy01OTQ5NTI4My5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/4/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzQvbGVub3ZvLWUzMS03MC1jb3JlLWkzLThnYi0xMjhnYi1zc2QtMTMtMy01OTQ5NTI4NC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/5/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzUvbGVub3ZvLWUzMS03MC1jb3JlLWkzLThnYi0xMjhnYi1zc2QtMTMtMy01OTQ5NTI4NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/6/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495286.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzYvbGVub3ZvLWUzMS03MC1jb3JlLWkzLThnYi0xMjhnYi1zc2QtMTMtMy01OTQ5NTI4Ni5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/7/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzcvbGVub3ZvLWUzMS03MC1jb3JlLWkzLThnYi0xMjhnYi1zc2QtMTMtMy01OTQ5NTI4Ny5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/8/lenovo-e31-70-core-i3-8gb-128gb-ssd-13-3-59495288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzgvbGVub3ZvLWUzMS03MC1jb3JlLWkzLThnYi0xMjhnYi1zc2QtMTMtMy01OTQ5NTI4OC5qcGc=
  Lenovo ThinkPad E31-70 2GHz i3-5005U 13.3" 1366 x 768pikseliä Musta (60)
  Lenovo ThinkPad E31-70 2GHz i3-5005U 13.3" 1366 x 768pikseliä Musta
  Dustin home Dustin home
  427.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  427.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Apple MacBook Air 11.6" i5-5250U 4GB 256GB HD6000
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/7/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-46297567.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/8/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-46297568.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/2/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359652.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/3/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359653.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/4/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359654.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/5/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359655.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/6/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359656.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/7/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359657.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/8/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359658.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/7/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-46297567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTQ2Mjk3NTY3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/6/8/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-46297568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTQ2Mjk3NTY4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/2/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359652.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzIvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjUyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/3/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359653.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzMvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjUzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/4/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzQvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjU0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/5/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359655.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzUvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjU1LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/6/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359656.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzYvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjU2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/7/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359657.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzcvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjU3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/8/apple-macbook-air-11-6-i5-5250u-4gb-256gb-hd6000-51359658.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzgvYXBwbGUtbWFjYm9vay1haXItMTEtNi1pNS01MjUwdS00Z2ItMjU2Z2ItaGQ2MDAwLTUxMzU5NjU4LmpwZw==
  Apple MacBook Air 11.6" i5-5250U 4GB 256GB HD6000 (56)
  Apple MacBook Air 11.6" i5-5250U 4GB 256GB HD6000
  Power.fi Power.fi
  1201.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  1201.8, ? (offer_sdt_unknown)
  6
2 23
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • Alle €350 (budget)
  • €350 - €550 (edulliset)
  • €550 - €800 (keskihintaiset)
  • €800 - €1300 (kalliit)
  • Yli €1300 (erittain_kalliit)
 • Mihin käyttöön tarvitset kannettavaa? (kannettavat_vaka_ytto_tilanteisiin):
  • HD-formaatin elokuvien katseluun (hd_formaatin_elokuvien_katseluun)
  • Liiketoimi (liiketoimi)
  • Matkailu (matkailu)
  • Opiskelijat (opiskelijat)
 • Tarvitsetko Full HD -ominaisuutta? (full_hd):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Gold (gold)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hiili (hiili)
  • Hopea (hopea)
  • Kulta (kulta)
  • Metallinen (metallinen)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Puuhiili (puuhiili)
  • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
  • Ruskea (ruskea)
  • Sininen (sininen)
  • Turkoosi (turkoosi)
  • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (ruudun_halkaisija):
  • Alle 13 tuumaa (pienet)
  • 13 - 16 tuumaa (keskikokoiset)
  • Yli 16 tuumaa (suuret)
 • Mikä käyttöjärjestelmä sopii sinulle parhaiten? (sisa_lta_a_ka_ytto_ja_rjestelma_n):
  • Chrome OS (chrome_os)
  • FreeDOS (freedos)
  • Linux Ubuntu (linux_ubuntu)
  • Mac OS X 10.10 Yosemite (mac_os_x_10_10_yosemite)
  • Mac OS X 10.11 El Capitan (mac_os_x_10_11_el_capitan)
  • Mac OS X 10.7 Lion (mac_os_x_10_7_lion)
  • Mac OS X Mavericks (mac_os_x_mavericks)
  • Windows 10 Windows 10 kannettava (windows_10)
  • Windows 10 Home (windows_10_home)
  • Windows 10 Pro (windows_10_pro)
  • Windows 7 Professional (windows_7_professional)
  • Windows 8.1 Windows 8.1 kannettava (windows_8_1)
  • Windows 8.1 Pro (windows_8_1_pro)
  • Windows 8 Pro (windows_8_pro)
  • Windows XP Home Edition (windows_xp_home_edition)
 • Etsitkö kannettavaa kosketusnäytöllä? (kosketusna_ytto_):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Kuinka pitkää akun käyttöikää tarvitset? (akun_ka_ytto_aika):
  • < 8 tuntia (akun_ka_ytto_aika_8)
  • 8 tuntia - 9.9 tuntia (akun_ka_ytto_aika_8_9.9)
  • 9.9 tuntia - 11 tuntia (akun_ka_ytto_aika_9.9_11)
  • ≥ 11 tuntia (akun_ka_ytto_aika_11)
 • Minkä prosessorityypin tarvitset? (prosessorityyppi):
  • 4th gen Intel® Core™ i3 (4th_gen_intel_core_i3)
  • 4th gen Intel® Core™ i5 (4th_gen_intel_core_i5)
  • 4th gen Intel® Core™ i7 (4th_gen_intel_core_i7)
  • 5th gen Intel® Core™ i5 (5th_gen_intel_core_i5)
  • 5th gen Intel® Core™ i7 (5th_gen_intel_core_i7)
  • AMD A (amd_a)
  • Intel Atom (intel_atom)
  • Intel® Atom™ (intel_atom_)
  • Intel Celeron (intel_celeron)
  • Intel® Celeron® (intel_celeron_)
  • Intel® Celeron® M (intel_celeron_m)
  • Intel Core i3-4xxx (intel_core_i3_4xxx)
  • Intel Core i3-5xxx (intel_core_i3_5xxx)
  • Intel Core i3-6xxx (intel_core_i3_6xxx)
  • Intel Core i5 (intel_core_i5)
  • Intel Core i5-3xxx (intel_core_i5_3xxx)
  • Intel Core i5-4xxx (intel_core_i5_4xxx)
  • Intel Core i5-5xxx (intel_core_i5_5xxx)
  • Intel Core i5-6xxx (intel_core_i5_6xxx)
  • Intel Core i7 (intel_core_i7)
  • Intel Core i7-3xxx (intel_core_i7_3xxx)
  • Intel Core i7-4xxx (intel_core_i7_4xxx)
  • Intel Core i7-5xxx (intel_core_i7_5xxx)
  • Intel Core i7-6xxx (intel_core_i7_6xxx)
  • Intel Core M (intel_core_m)
  • Intel Pentium (intel_pentium)
  • Intel® Pentium® (intel_pentium_)
  • Intel Xeon E3 v5 (intel_xeon_e3_v5)
  • NVIDIA Tegra (nvidia_tegra)
  • RockChip (rockchip)
 • Mitä tallennusmediaa tarvitset? (tallennusmedia):
  • Flash (flash)
  • HDD + Flash (hdd_flash)
  • HDD+SSD (hdd_ssd)
  • Hybrid-HDD (hybrid_hdd)
  • Hybridi-HDD (hybridi_hdd)
  • Kiintolevy (kiintolevy)
  • SSD-levy (ssd_levy)
 • Montako 3.0 USB-porttia tarvitset (usb_3_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
  • 4 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • 5 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__5.0)
  • 6 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__6.0)
 • Kuinka suuri resoluutio sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_resoluutio):
  • 1024 x 600 (1024_x_600)
  • 1280 x 800 (1280_x_800)
  • 1366 x 768 (1366_x_768)
  • 1440 x 900 (1440_x_900)
  • 1600 x 900 (1600_x_900)
  • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
  • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
  • 2160 x 1440 (2160_x_1440)
  • 2304 x 1440 (2304_x_1440)
  • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
  • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
  • 2880 x 1620 (2880_x_1620)
  • 2880 x 1800 (2880_x_1800)
  • 3000 x 2000 (3000_x_2000)
  • 3200 x 1800 (3200_x_1800)
  • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
 • Minkä painoinen kannettava sopii sinulle parhaiten? (paino_g):
  • < 1360 g (paino_g_1400)
  • 1360 g - 1710 g (paino_g_1400_1700)
  • 1710 g - 2230 g (paino_g_1700_2200)
  • ≥ 2230 g (paino_g_2200)
 • Kuinka suuren kokonaismuistin tarvitset? (kokonaismuisti):
  • < 195 GB (kokonaismuisti_200)
  • 195 GB - 260 GB (kokonaismuisti_200_260)
  • 260 GB - 500 GB (kokonaismuisti_260_500)
  • ≥ 500 GB (kokonaismuisti_500)
 • Mikä muistityyppi sopii sinulle parhaiten? (sisa_inen_muisti_tyyppi_):
  • DDR2-SDRAM (ddr2_sdram)
  • DDR3-SDRAM (ddr3_sdram)
  • DDR3L-RS-SDRAM (ddr3l_rs_sdram)
  • DDR3L-SDRAM (ddr3l_sdram)
  • DDR4-SDRAM (ddr4_sdram)
  • LPDDR3-SDRAM (lpddr3_sdram)
  • LPDDR3L-SDRAM (lpddr3l_sdram)
 • Montako 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Acer Switch 11 (acer_switch_11)
  • Apple MacBook Air (apple_macbook_air)
  • Lenovo yoga (lenovo_yoga)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi