x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kannettavat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kannettavat

  • Yleiset tiedot

   Kannettava tietokone valitaan nykyään yhä useammin pöytäkoneen sijaan, sillä kannettavat ovat vähintäänkin yhtä hyviä, kompaktisti pakattuja ja kulkevat sen vuoksi hyvin mukana. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon läppäriä ostaessa.

   Ostovinkkejä
   Kannettavaa konetta ostaessa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

   1. Näytön koko: mihin tarkoitukseen läppärin hankit? Jos läppäriä kantaa jatkuvasti mukana, niin pieni näyttö on kätevämpi. Näytöt ovat nykyään keskimäärin 15 tuuman kokoisia.
   2. Paino: paino kannattaa myös valita sen mukaan kuinka usein läppäriä kantaa mukana.
   3. Akku: tärkeä osa kannettavaa, mikäli ei jatkuvasti istu pistorasian vieressä. Vara-akku on myös hyvä vaihtoehto tai erikoisakku, jolla on tavallista pidempi käyttöaika.
   4. Resoluutio: Tarvitsetko paljon grafiikkaa? Vietätkö aikaa esim. Photoshopin tai Excel-taulukoiden parissa? Silloin korkea resoluutio on suositeltava ominaisuus.
   5. Blu-ray-soitin: Blu-ray-soitin läppärissä on kätevä varsinkin, jos sitä käyttää usein tv:n yhteydessä.


   Haluatko vertailla kannettavia nyt kun olet lukenut ostovinkit? Etsi ja vertaa läppäreitä ja löydä paras tarjous!


   Kannettavien tyypit
   Yleensä kannettava on valmis paketti ostettaessa, mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple, joka valmistaa tunnettuja Macbook-kannettavia. MacBookien Intel-prosessori mahdollistaa Windowsin käytön MacBookeissakin.

   Käyttötarkoitus
   Kannettavia kehitetään jatkuvasti ohuemmiksi, kevyemmiksi ja resoluutiota parannetaan. Mieti ennen ostoa mihin läppäriä tarvitset. Korvaako se pöytäkoneen vai täydentääkö se sitä? Jos kannettava korvaa desktopin, niin kannattaa hankkia mahdollisimman täydellinen malli nopealla prosessorilla, isola muistilla ja mahdollisimman suurella näytöllä. Paljon matkustelevan tulee kiinnittää huomiota etenkin painoon ja sen myötä myös paksuuteen. Matkalla myös akunkesto on tärkeä ottaa huomioon, sillä virran loppuminen kesken kaiken ei ole toivottavaa, varsinkin jos latausmahdollisuudet ovat harvassa. Lopputekstissä kerromme tarkemmin tärkeimmistä ominaisuuksista ja niiden tämänhetkisistä standardeista.

   Kannettavien mitat
   10 tai 11 tuuman kannettavat ovat erittäin käteviä liikkuvalle. Ne ovat kompakteja ja kevyitä. Juuri nämä hyvät ominaisuudet näkyvät myös hintalapussa. Siitä seuraava koko on 12–13 tuuman kannettavat, joita voi hyvin vielä kantaa mukanaan, ja näyttökin on vähän isompi. 17 tuuman läppäreissä on mukavan suuri näyttö, mutta ne eivät sovellu matkakumppaneiksi. Kotikoneeksi tällainen suurempi kannettava onkin mukava juuri suuremman ruudun vuoksi.

   Apple MacbookTeknisiä tietoja
   Läppäriä ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota tiettyihin läppärin tekniikkaa koskeviin asioihin. Alla muutamia tärkeitä tietoja:

   Liittimet
   Mitä kaikkea vaadit läppäriltä? Haluatko vain kuunnella cd-levyjä ja pyörittää cd-rommeja, vai haluatko myös pystyä polttamaan cd:itä ja dvd:itä? Läppäriin pystyy valitsemaan myös erilaisia korttipaikkoja. Myös usb-liitäntöjen määrä on hyvä tarkistaa ennen hankintaa. Sen lisäksi on vielä mahdollisuus bluetoothille, hdmi-liitännälle, firewirelle, S-videolle ja VGA-liittimelle.

   Näyttö
   Näyttö voi olla kahta eri kokoa: 4:3 tai 16:9. Ensimmäinen on standardi ja jälkimmäinen on laajakuvanäyttö. Laajakuvanäyttö läppäreissä kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

   Muisti
   Muistin määrä on tärkeä, koska se määrittää koneen nopeuden ja yhtä aikaa käytettävissä olevien ohjelmien määrän. Myös käyttöjärjestelmä tarvitsee hyvin pyöriäkseen paljon muistia – uudet käyttöjärjestelmät vielä enemmän kuin vanhat. Kannettavissa on yleensä 2 Gt muistia, mutta jos käytät paljon suuria ohjelmia, niin kannettava toimii mukavammin 3–4 Gt:n muistilla.

   Kovalevy
   Kovalevyä valitessa on tärkeää ottaa huomioon sen suuruus ja kierrokset minuutissa (rounds per minute, rpm). Kovalevyn koko määrää kuinka paljon tietoa kannettavalle saa tallennettua ja rpm vaikuttaa koneen nopeuteen. Keskiverto kapasiteetti kannettavissa on 100 Gt ja kierrosten määrä 5400 minuutissa.

   Prosessori
   Prosessorin nopeus (CPU) määrää kuinka nopeasti kannettava tietokone käynnistyy ja kuinka nopeasti tiedot työstetään. Tässä pätee: mitä nopeampi prosessori, sitä nopeampi läppäri. Prosessorin työskennellessä kannettava voi kuumentua. Siksi prosessorien valmistajat ovat viime aikoina kehitelleet säästäväisiä prosessoreita, joiden energian kulutus on vähäistä eikä kuumeneminen muodostu ongelmaksi.sylikone

   Resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan pikseleissä. Mitä korkeampi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Läppärille sopiva resoluutio on 1024 x 768 tai 1280 x 1024

   Lisätietoa prosessoreista, muisteista, käyttöjärjestelmästä, videokortista, äänikortista, resoluutiosta ja tallentamisesta löytyy teknisistä tiedoista tai erillisille komponenteille tarkoitetuista kategorioista.

   Eroja merkkien välillä
   Kannettavia tietokoneita valmistavat useat tunnetut tuotemerkit. IBM on valmistanut jo vuosia luotettavia läppäreitä, mutta kilpailijat kuten Acer ja Toshiba ovat kintereillä. Dell erottuu joukosta konfiguraatiojoustavuutensa vuoksi. Asus-merkkiset kannettavat ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja yltävät huikeisiin suorituksiin. Apple on valinnut oman linjan ja valmistaa MacBook-läppäreitä. MacBookin voi myös helposti konfiguroida mielensä mukaan ja muotoilukin on MacBookeissa huipussaan.

   Kannettavan lisäosia
   Kannettaville on olemassa lukuisia lisäosia. Tärkeimpiä ovat akut, telakat ja lisäkaiuttimet. Niiden avulla työskentelyä saa muutettua aina mukavammaksi riippuen onko paikoillaan vai liikkeessä. Kannettavan laukku suojaa konetta matkan aikana. Varkauksien estämiseen läppäreihin on olemassa vaijerilukkoja, joiden avulla kannettavan saa kiinnitettyä pöytään. Muita lisäosia löytyy täältä.

   Suosittuja kannettavamerkkejä
   Suosittuja läppärimerkkejä ovat: Acer, Apple, Asus, Dell, Lenovo ja Toshiba.

   Suosittuja kannettavia

   Acer Aspire

   HP Compaq Presario

   Apple MacBook Pro

    

   Vertaile täällä kannettavia tietokoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkä kokoinen kovalevy on hyvä?
   Se riippuu hyvinkin pitkälti siitä mitä kannettavalla tietokoneella haluaa tehdä. Jos käytät pääosin tekstinkäsittelyohjelmaa, surffailet netissä ja kirjoitat sähköposteja, niin 40–60 Gt:n kovalevy on enemmän kuin tarpeeksi. Jos haluat käyttää konetta lataamiseen, kuvien tallentamiseen ja videoiden työstämiseen, niin 120 Gt tai suurempi on parempi vaihtoehto.

   Toimiiko langaton internet kaikissa kannettavissa?
   Vain jos kannettavassa on wireless-kortti. Uusissa kannettavissa on sellainen vakiona, mutta vanhemmissa lisävarusteena, Julkisilla paikoillakin voi nykyään jo usein käyttää langatonta internettiä.

   Kuinka kauan kannettavan akku kestää?
   Riippuu akun laadusta. Akkujen kestävyyttä kehitetään jatkuvasti, joten käyttöaikakin pitenee.

   Kuinka paljon sisäistä muistia pitäisi olla?
   Muisti on erittäin tärkeä sylikoneen ominaisuus. Mitä enemmän muistia, sitä nopeampi kone, ja sitä useampia toimintoja kone pystyy suorittamaan kerralla. 1 Gt on hyvä tekstinkäsittelyyn, netissä surffailuun ja sähköpostien lähetteyyn. 2 Gt on suositeltava, mikäli koneessa on Windows Vista, sillä jo sen pyörittämiseen tarvitaan lähes 1 Gt. Pelaamista varten tai elokuvien katselua varten kannattaa myös varata 2 Gt tai enemmän.

   TFT-näytössäni on kuollut pikseli, mitä sille voi tehdä?
   TFT-näyttö koostuu miljoonista pikseleistä. Voi käydä niin, että jokin pikseli lakkaa toimimasta. Kannettaviin kuuluu usein ISO-standardiin perustuva takuu, jonka voit valita oston yhteydessä. Jos kotona huomaat, että näytössä on kuolleita pikseleitä, voit vaihtaa tuotteen.

   Voinko käyttää kannettavan kanssa tavallista näppäimistöä, näyttöä ja hiirtä?
   Kyllä voit. Helpoiten se onnistuu telakan avulla. Telakka on laite, johon kannettava kiinnitetään ja jonka välityksellä siihen voidaan liittää monitori, hiiri ja näppäimistö. Telakka helpottaa lisälaitteiden liittämistä, koska johdot voi jättää telakkaan paikoilleen. Riittää, kun kiinnittää kannettavan telakkaan ja näin lisälaitteet ovat käytettävissä.

  • Termien selitykset

   Alla lista kannettavien tietokoneiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Asemat
   Kovalevyltä voi siirtää tietoa monelle tallennusmedialle. Levyke (floppy disk) on jäänyt jo lähes historiaan mutta zip, cd-rom, dvd ja usb-muistitikku ovat esimerkkejä monista tallennustekniikoista. Polttava cd/dvd-asema on jo lähes vakiovaruste kannettavissakin. Joihinkin kannettaviin voi siirtää tietoa myös suoraan SD- tai MMC-muistikorteilta.

   Hiiri
   Kannettavan näppäimistössä on kosketuspinta, touch pad, joka toimii ulkoisen hiiren korvaajana. Kannettavissa on monta tekniikkaa hiirelle: tappihiiri ja/tai kosketukseen reagoivalla tasohiiri eli touch pad. Hieman tuntemattomampia hiiren kaltaisia osoituslaitteita ovat kynähiiri ja pallohiiri. Kosketusnäyttöjä varten on vielä omat osoitinlaitteensa. Kannettavan kanssa voi käyttää myös perinteistä hiirtä, joka on usein helppokäyttöisempi ainakin pöydän ääressä työskenneltäessä.

   Kosketusnäyttö
   Joskus kannettavassa voi olla palveluautomaateista tuttu kosketusnäyttö, mikä tarkoittaa, että hiirellä osoittamisen sijaan kosketetaan suoraan sormella näyttöä. Koneen ominaisuuksissa ilmoitetaan jos kannettavassa on kosketusnäyttö.

   Kovalevyn koko
   Kannettavassa on keskusmuistin lisäksi myös pitkäkestoinen muisti eli kovalevy/kiintolevy, jolle tieto tallennetaan säilytettäväksi. Kun tietoa käytetään tai muokataan, se siirretään keskusmuistiin käsiteltäväksi. Tieto katoaa keskusmuistista kun kone sammutetaan, mutta kovalevyllä se säilyy. Käyttöjärjestelmä, kaikki ohjelmat ja tiedot säilytetään kovalevyllä. Multimedia vaatii paljon kovalevytilaa (valokuvat, mp3 ja muut musiikkitiedostot sekä videot), kun taas tekstidokumentit eivät vie tilaa juuri ollenkaan. Kovalevyt ovat nykyisin suuruudeltaan 60–200 Gt. Kannettavaan tietokoneeseen ei voi jälkikäteen lisätä kovalevytilaa, kuten pöytäkoneeseen. Ulkoinen kovalevy on silloin tietysti vaihtoehto.

   Käyttöjärjestelmä
   Käyttöjärjestelmä on tietokoneen sydän. Se käynnistyy aina ensin koneen käynnistyessä ja se ohjaa niin koneen komponenttien kuin ohjelmienkin käyttöä. Ilman käyttöjärjestelmää ei tietokonetta voi käyttää. Microsoftin Windows on yleisin käyttöjärjestelmä.

   Max. resoluutio
   Resoluutio tarkoittaa näytön kuvapisteiden määrää. Maksimiresoluutio riippuu näytön koosta: 12 tuuman näytössä XGA resoluutio on 1024 x 768 pikseliä.15 ja 16 tuuman näytöt ovat SXGA+ 1400 x 1050, jotkut jopa UXGA 1600 x 1200. Laajakuvanäyttöissä on vielä suurempi resoluutio: 1440 x 900 tai jopa 1920 x 1200.

   Prosessori
   Prosessori eli CPU (Central Processing Unit) on tietokoneen aivot. Se laskee koneen operaatiot ja sen nopeus ilmoitetaan megahertseinä (MHz) tai gigahertseinä (GHz). Mitä suurempi on hertsimäärä, sitä nopeampi prosessori. On kaksi prosessoristandardia: Intel (Pentium) ja AMD. Suoritustehossa molemmat ovat tasavertaisia mutta Intel on silti käytetympi.

   Räätälöitävä kannettava
   Yleensä läppäri on valmis paketti ostettaessa mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple.

   Sisäinen muisti
   Sisäinen muisti eli keskusmuisti eli RAM (Random Access Memory) on dynaaminen muisti, joka sisältää ajettavat ohjelmat ja käsittelyssä olevan tiedon. Keskusmuistin koko ilmoitetaan megabitteinä (Mb). Mitä suurempi RAM muistin määrä on, sitä tehokkaammin kone toimii ja voit käyttää useita raskaitakin ohjelmia samanaikaisesti ilman, että kone menee jumiin tai hidastelee. Prosessori ja muisti määräävät siis yhdessä tietokoneen nopeuden ja tehokkuuden. Jos pitää tehdä valinta prosessorin tehon ja muistin määrän välillä, on muistin määrällä suurempi merkitys, koska suurempi muistin määrä parantaa tehokkuutta enemmän kuin pelkkä suurempi prosessoriteho.

   Videokortti / näytönohjain
   Videokortti eli näytönohjain vastaa kuvan muodostuksesta näytölle. 2D-näytönohjain on riittävä normaaliohjelmille mutta pelit vaativat 3D-näytönohjaimen ja paljon muistia.

   Yhteys
   Yhteys kertoo millä tekniikoilla kannettava voidaan kytkeä verkkoon muiden tietokoneiden kanssa. Yhteys ilmoittaa myös mitä sisään- ja ulostuloja kannettavassa on eli mitä muita laitteita siihen voidaan liittää (esimerkiksi tv). Internet-yhteyttä varten kannettavissa on sisäinen modeemi tai verkkokortti. On myös langaton Wi-Fi-tekniikka, jota varten kannettavassa on oltava Wi-fi-kortti tai bluetooth.

   Äänikortti
   Äänikortti huolehtii äänen käsittelystä. Yleensä standardi äänikortti riittää normaalikäyttöön. Jos kuitenkin vaadit ääneltä erityistä suoritustehoa voit valita PCI- tai Sound blaster -äänikortin. Nykyään myös emolevyt osaavat hoitaa äänenkäsittelyn, joten erillistä äänikorttia ei välttämättä tarvita. On myös äänikortteja, jotka käyttävät 5.1 Dolby Digital Surround Sound -tekniikkaa. Kaiuttimet on sisäänrakennettu kannettavaan koneeseen. On myös läppäreitä, joihin voi liittää ulkoiset kaiuttimet.

    

   • Tarjoukset Diilit
   • Pelikannettavat Kannettavat, jotka soveltuvat pelaamiseen
   • MSI Vertaile MSI kannettavia tietokoneita
   • Lenovo ThinkPad Vertaile Lenovo kannettavia tietokoneita
   • Apple Vertaa Applen kannettavia tietokoneita
   • Kosketusnäyttö Kannettavat tietokoneet, joissa on kosketusnäyttö
   • MacBook Pro Kannettavat tietokoneet, joissa on kosketusnäyttö
   • Chromebook Eri merkkien Chromebook kannettavat
   • SSD Kannettavat, joissa SSD kiintovely
   • Miniläppärit Miniläppärit
   • HP HP kannettavat
  Kannettavat 8.25 (1)
  0 - 24
  • Apple MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, tähtiharmaa, MUHN2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151212986.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601636.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601638.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601640.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153203361.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, tähtiharmaa, MUHN2 MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, tähtiharmaa, MUHN2 MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, tähtiharmaa, MUHN2 Core i5 1.4 GHz, macOS Catalina 10.15, 8 GB RAM, 128 GB SSD, 13.3" IPS 2560 x 1600 (WQXGA), Iris Plus Graphics 645, Wi-Fi, Bluetooth, avaruuden harmaa, kbd: ruotsalainen/suomalainen (242)
   Apple MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, tähtiharmaa, MUHN2
   • 00190199164369
   • MUHN2KS/A
   11
   good_buy
   1399.00 EUR
  • Lenovo Ideapad L340 15,6" pelikannettava (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150524963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149124483.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149124489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149124481.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149124486.jpg
   Lenovo Lenovo Ideapad L340 15,6" pelikannettava (musta) Ideapad L340 15,6" pelikannettava (musta) Ideapad L340 15,6" pelikannettava (musta) Vakavasti otettava pelikannettava -Tarjolla kaikki teho ja suorituskyky, joita tarvitset pelatessasi parhaita vastaan. Täysikokoinen taustavalaistu näppäimistö. Näppärä ja tyylikäs muotoilu. IdeaPad L340 Gaming on kaikilta osin tosipelaajan kannettava (338)
   Lenovo Ideapad L340 15,6" pelikannettava (musta)
   • 00193386514619
   • 81LK002EMX
   9
   good_buy
   679.00 EUR
  • Apple MacBook Pro 16" 1 TB / 16 GB Tähtiharmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151213078.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356966.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356973.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149258888.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 16" 1 TB / 16 GB Tähtiharmaa MacBook Pro 16" 1 TB / 16 GB Tähtiharmaa MacBook Pro 16" 1 TB / 16 GB Tähtiharmaa Huippujen huippu Prosessori ja muisti, ajatuksen nopeudella Tujumpi basso, tarkempi mikrofoni (186)
   Apple MacBook Pro 16" 1 TB / 16 GB Tähtiharmaa
   • 00190199368736
   • 00190199368293
   • MVVK2KS/A
   • MVVJ2KS/A
   9
   good_buy
   2700.10 EUR
  • Apple MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, hopea, MUHQ2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151212985.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601652.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601658.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601654.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144540133.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, hopea, MUHQ2 MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, hopea, MUHQ2 MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, hopea, MUHQ2 MacBook Prossa suorituskyky ja kannettavuus nousevat uudelle tasolle. Minne ikinä ideasi johdattavat, pääset perille nopeammin tehokkaan prosessorin ja muistin, edistyksellisen näytönohjaimen, salamannopean tallennuksen ja muiden huippuominaisuuksien avulla. (124)
   Apple MacBook Pro 13" Touch Bar 128 Gt SSD, hopea, MUHQ2
   • 00190199165243
   • MUHQ2KS/A
   10
   good_buy
   1379.00 EUR
  • Asus VivoBook 14 -kannettava, Win 10 S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150559915.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153203300.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145055450.jpg
   Asus Asus VivoBook 14 -kannettava, Win 10 S VivoBook 14 -kannettava, Win 10 S VivoBook 14 -kannettava, Win 10 S ASUS Vivobook 14 X412UA on tyylikäs ja tehokas multimediakannettava, joka on varustettu hyvällä suorituskyvyllä sekä ohuella muotoilulla! Sen NanoEdge -näytön reunukset ovat ultraohuet luoden illuusion lähes kehyksettömästä näytöstä. Se on kooltaan erittäin kompakti, ainoastaan 19mm ohut ja painoakin vain 1.5kg jolloin se kulkee helposti mukana. Laite on varustettu valovoimaisella ja huipputerävällä 14' Full HD -resoluution mattapaneelilla, uuden sukupolven Intel Pentium Gold -tuplaydinsuorit... (143)
   Asus VivoBook 14 -kannettava, Win 10 S
   • 04718017284455
   7
   good_buy
   364.99 EUR
  • Lenovo IDEAPAD L340 15.6FHD/I7-9750H/8GB/512GB SSD/GTX1650/W10H/GRANITE BLACK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150529357.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143410679.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143293585.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149144660.jpg
   Lenovo Lenovo IDEAPAD L340 15.6FHD/I7-9750H/8GB/512GB SSD/GTX1650/W10H/GRANITE BLACK IDEAPAD L340 15.6FHD/I7-9750H/8GB/512GB SSD/GTX1650/W10H/GRANITE BLACK IDEAPAD L340 15.6FHD/I7-9750H/8GB/512GB SSD/GTX1650/W10H/GRANITE BLACK Supernopea Intel Core i7-9750H -suoritin Uunituore Nvidia GeForce GTX 1650 4GB -näytönohjain Pikalataus, web-kameran fyysinen suljin (81)
   Lenovo IDEAPAD L340 15.6FHD/I7-9750H/8GB/512GB SSD/GTX1650/W10H/GRANITE BLACK
   • 00193386514787
   8
   good_buy
   918.85 EUR
  • Lenovo IdeaPad S130 14" + Office, Win 10 Home S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150538934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146575306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496314.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496312.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496313.jpg
   Lenovo Lenovo IdeaPad S130 14" + Office, Win 10 Home S IdeaPad S130 14" + Office, Win 10 Home S IdeaPad S130 14" + Office, Win 10 Home S Huom! Windows 10 S -käyttöjärjestelmä on päivitettävissä ilmaiseksi Windows 10 Home -versioon laitteen käyttöönoton jälkeen. (197)
   Lenovo IdeaPad S130 14" + Office, Win 10 Home S
   • 00193124669953
   • 81J2004CMX
   4
   good_buy
   deal
   263.90 EUR
  • Lenovo IDEAPAD S340 14FHD/I5-8265U/8GB/256GB SSD/W10H/PLATINUM GREY
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554105.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148682863.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149716361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149716359.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152009910.jpg
   Lenovo Lenovo IDEAPAD S340 14FHD/I5-8265U/8GB/256GB SSD/W10H/PLATINUM GREY IDEAPAD S340 14FHD/I5-8265U/8GB/256GB SSD/W10H/PLATINUM GREY IDEAPAD S340 14FHD/I5-8265U/8GB/256GB SSD/W10H/PLATINUM GREY Jos etsit tehokasta suoritinta 14-tuumaisessa kannettavassa, Ideapad S340 on oikea valinta.Tässä 14" mallissa ontarkka 1920x1080-resoluution näyttö, tehokas Intel Core i5-8265U (1,6/3,9 GHz) -neliydinsuoritin, Intel UHD Graphics 620 -näytönohjain,8 Gt keskusmuisti, 256 Gt SSD-massamuisti ja Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä. (71)
   Lenovo IDEAPAD S340 14FHD/I5-8265U/8GB/256GB SSD/W10H/PLATINUM GREY
   • 00193386417828
   • 81N7007FMX
   8
   good_buy
   644.85 EUR
  • Asus E407MA-EK037TS 14" -kannettava, Win 10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151903386.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153203519.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152070457.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152225988.jpg
   Asus Asus E407MA-EK037TS 14" -kannettava, Win 10 E407MA-EK037TS 14" -kannettava, Win 10 E407MA-EK037TS 14" -kannettava, Win 10 E407MA on suunniteltu olemaan tuottava koko päivän ajan myös matkoillasi. Kompaktin ja kevyen 14 tuuman kannettavan tehonlähteenä toimii Intel® Celeron® N4000 -suoritin ja 14 tunnin akkukesto takaa työskentelyn koko päiväksi. Siinä on mukaansatempaavan katselukokemuksen takaava NanoEdge-näyttö. E407MA on erinomainen valinta paljon liikkeessä olevalle ihmiselle. Mukana liikkuvaa kannettavuutta E407MA on erittäin helposti kuljetettava ohuen ja kevyen muotoilunsa ansiosta. Kompaktin ja 17,6 mm:n... (253)
   Asus E407MA-EK037TS 14" -kannettava, Win 10
   • 04718017504898
   3
   good_buy
   299.00 EUR
  • Apple MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFH2KS/A Tähtiharmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150561221.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144540130.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24967011.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Apple Apple MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFH2KS/A Tähtiharmaa MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFH2KS/A Tähtiharmaa MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFH2KS/A Tähtiharmaa MacBook Air Kaikkien aikojen pidetyin Mac on valmiina valloittamaan sinut uudelleen. Uusi ohuempi ja kevyempi MacBook Air on saatavilla hopean, tähti­harmaan ja kullan väreissä. Siinä on vaikuttava Retina-näyttö upealla True Tone -teknologialla, Touch ID, uusimman sukupolven näppäimistö ja Force Touch -ohjauslevy. MacBook Airin tunnuksenomainen kiilamuoto on työstetty 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista, kaikkien aikojen ympäristöystävällisimmän Macin. Koko päivän kestävän akkunsa an... (249)
   Apple MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFH2KS/A Tähtiharmaa
   • 00190199127517
   • MVFH2KS/A
   3
   good_buy
   1144.99 EUR
  • Asus Chromebook C223NA-GJ0007 11.6"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153621927.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147107212.jpg
   Asus Asus Chromebook C223NA-GJ0007 11.6" Chromebook C223NA-GJ0007 11.6" Chromebook C223NA-GJ0007 11.6" Celeron N3350 / 1.1 GHz, Chrome OS, 4 GB RAM, 32 GB eMMC, 11.6" 1366 x 768 (HD), HD Graphics 500, Wi-Fi, harmaa IMR (yläosa), harmaa IMR (LCD-kansi) (402)
   Asus Chromebook C223NA-GJ0007 11.6"
   • 04718017044172
   • 90NX01Q1-M00080
   2
   good_buy
   201.90 EUR
  • Apple MACBOOK PRO 2019 TOUCHBAR SILVER 13,3"RETINA 1,4GHZ/IRIS645/8/256SSD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151213037.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601644.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601646.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601648.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144540144.jpg
   Apple Apple MACBOOK PRO 2019 TOUCHBAR SILVER 13,3"RETINA 1,4GHZ/IRIS645/8/256SSD MACBOOK PRO 2019 TOUCHBAR SILVER 13,3"RETINA 1,4GHZ/IRIS645/8/256SSD MACBOOK PRO 2019 TOUCHBAR SILVER 13,3"RETINA 1,4GHZ/IRIS645/8/256SSD Uusi MacBook Pro 13 (2019) on entistä nopeampi ja tehokkaampi ja varusteltu huipputehokkaalla Intelin kahdeksannen sukupolven suorittimella!Minne ikinä ideasi johdattavat, pääset perille nopeammin tehokkaiden prosessoreiden ja muistin, edistyksellisten näytön­ohjainten, salamannopean tallennuksen ja muiden huippu­ominai­suuk­sien avulla. MacBookProssa suorituskyky ja kannettavuus nousevat täysin uudelle tasolle. Tässä mallissa onerittäin tarkka 2560x1600-resoluution IPS-näyttö, Intel Core i5 ... (36)
   Apple MACBOOK PRO 2019 TOUCHBAR SILVER 13,3"RETINA 1,4GHZ/IRIS645/8/256SSD
   • 00190199165687
   • MUHR2KS/A
   10
   good_buy
   1680.90 EUR
  • Huawei MateBook D 15,6" (hopea)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152189971.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151271830.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152296486.jpg
   Huawei Huawei MateBook D 15,6" (hopea) MateBook D 15,6" (hopea) MateBook D 15,6" (hopea) FullView-näyttö kapeilla reunoilla Sormenjälkilukija virtapainikkeessa Huawei-share -Langaton yhteys puhelimeesi (53)
   Huawei MateBook D 15,6" (hopea)
   • 06901443366378
   • 53010TTV
   8
   good_buy
   698.74 EUR
  • Asus X543UA 15.6FHD/I3-8130U/8GB/128SSD/W10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153203569.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150785863.jpg
   Asus Asus X543UA 15.6FHD/I3-8130U/8GB/128SSD/W10 X543UA 15.6FHD/I3-8130U/8GB/128SSD/W10 X543UA 15.6FHD/I3-8130U/8GB/128SSD/W10 ASUS X543UA on tyylikkäästi viimeistelty suorituskykyinen multimediakannettava, jonka kattavat ominaisuudet sekä uskomaton hinta-laatusuhde hakevat vertaistaan. Tässä mallissa tarkka 1920x1080-resoluution näyttö, Intel Core i3-8130U (2,2/3,4 GHz) -tuplaydinsuoritin, Intel UHD Graphics 620-näytönohjain, 8 Gt keskusmuisti, 128 Gt SSD-massamuisti ja Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä. (69)
   Asus X543UA 15.6FHD/I3-8130U/8GB/128SSD/W10
   • 04718017572682
   6
   good_buy
   449.00 EUR
  • Asus GA502DU 15.6FHD/R7-3750H/1660TI/16GB/512SSD/10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150552361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146084024.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146084025.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146084027.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146084020.jpg
   Asus Asus GA502DU 15.6FHD/R7-3750H/1660TI/16GB/512SSD/10 GA502DU 15.6FHD/R7-3750H/1660TI/16GB/512SSD/10 GA502DU 15.6FHD/R7-3750H/1660TI/16GB/512SSD/10 AMD Ryzen 7 3750H Quad Core / 2.3 - 4.0 GHz, Win 10 Home 64-bit, 16 GB RAM, 512 GB SSD (PCIe NVMe), 15.6" 120 Hz NanoEdge 1920 x 1080 (Full HD), NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB GDDR6 + AMD Radeon RX Vega 10 APU, AC Wi-Fi, USB-C Gen2, Backlit Keyboard, Thin & Light Gaming 2.1 kg og 20mm thin (56)
   Asus GA502DU 15.6FHD/R7-3750H/1660TI/16GB/512SSD/10
   • 04718017343206
   • 04718017321686
   • GA502DU-AL025T
   7
   good_buy
   1199.00 EUR
  • Apple MacBook Air 13.3" MQD32KS/A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122452897.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/81397295.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122452899.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100882363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/81397301.jpg
   Apple Apple MacBook Air 13.3" MQD32KS/A MacBook Air 13.3" MQD32KS/A MacBook Air 13.3" MQD32KS/A 13 tuuman MacBook Airissa on 8 Gt muisti, viidennen sukupolven Intel Core -prosessori, Thunderbolt 2, mahtavia vakioappeja sekä koko päivän kestävä akku. Se on tarpeeksi ohut, kevyt ja kestävä otettavaksi mukaan kaikkialle ja riittävän tehokas suoriutumaan kaikesta perille päästyäsi. (502)
   Apple MacBook Air 13.3" MQD32KS/A
   • 00190198462435
   • 9551971
   • MQD32KS/A
   • MACAMQD32KSA
   1
   good_buy
   most_sold
   951.90 EUR
  • Apple MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFM2KS/A Kulta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150553351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144513475.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144513474.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147125705.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Apple Apple MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFM2KS/A Kulta MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFM2KS/A Kulta MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFM2KS/A Kulta MacBook Air Kaikkien aikojen pidetyin Mac on valmiina valloittamaan sinut uudelleen. Uusi ohuempi ja kevyempi MacBook Air on saatavilla hopean, tähti­harmaan ja kullan väreissä. Siinä on vaikuttava Retina-näyttö upealla True Tone -teknologialla, Touch ID, uusimman sukupolven näppäimistö ja Force Touch -ohjauslevy. MacBook Airin tunnuksenomainen kiilamuoto on työstetty 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista, kaikkien aikojen ympäristöystävällisimmän Macin. Koko päivän kestävän akkunsa an... (331)
   Apple MacBook Air 2019 13,3" 128GB MVFM2KS/A Kulta
   • 00190199129313
   • MVFM2KS/A
   2
   good_buy
   1053.38 EUR
  • Apple MacBook Pro 13 Touch Bar 2019 MV962 (tähtiharmaa)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151213032.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142706755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142706758.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142706756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142706757.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 13 Touch Bar 2019 MV962 (tähtiharmaa) MacBook Pro 13 Touch Bar 2019 MV962 (tähtiharmaa) MacBook Pro 13 Touch Bar 2019 MV962 (tähtiharmaa) Apple MacBook Pro with Touch Bar (2019) Core i5 8GB 256GB SSD 13.3 (38)
   Apple MacBook Pro 13 Touch Bar 2019 MV962 (tähtiharmaa)
   • 00190199112193
   • MV962KS/A
   9
   good_buy
   1899.00 EUR
  • Asus CHROMEBOOK C423NA-BV0028 14" KANNETTAVA TIETOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151698653.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153516173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132234854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132234853.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132234852.jpg
   Asus Asus CHROMEBOOK C423NA-BV0028 14" KANNETTAVA TIETOKONE CHROMEBOOK C423NA-BV0028 14" KANNETTAVA TIETOKONE CHROMEBOOK C423NA-BV0028 14" KANNETTAVA TIETOKONE Intel Celeron N3350 Dual Core / 1.1 - 2.4 GHz, Chrome OS, 4 GB RAM, 32 GB eMMC, 14" 1366 x 768 (HD), HD Graphics 500, 802.11ac, hopeinen (yläosa), musta (LCD-kansi) (189)
   Asus CHROMEBOOK C423NA-BV0028 14" KANNETTAVA TIETOKONE
   • 04718017145022
   • C423NA-BV0028
   • 90NX01Y1-M00360
   3
   good_buy
   261.90 EUR
  • Asus TUF Gaming FX505, Win 10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150521290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143410680.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146910088.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153203403.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146910089.jpg
   Asus Asus TUF Gaming FX505, Win 10 TUF Gaming FX505, Win 10 TUF Gaming FX505, Win 10 Asus TUF Gaming -pelikannettava takaa vakaan suorituskyvyn nopeatahtiseen pelaamiseen Full HD -resoluutiolla. Kestävässä kannettavassa on pölytön jäähdytysjärjestelmä overboost-ominaisuudella ja vankkarakenteinen näppäimistö. (116)
   Asus TUF Gaming FX505, Win 10
   • 04718017341295
   • 90NR02D2-M04280
   4
   good_buy
   829.00 EUR
  • Asus UX481FL 14FHD/I7-10510U/MX250/16G/512SSD/W10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150561480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153203536.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148682874.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147817701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152030962.jpg
   Asus Asus UX481FL 14FHD/I7-10510U/MX250/16G/512SSD/W10 UX481FL 14FHD/I7-10510U/MX250/16G/512SSD/W10 UX481FL 14FHD/I7-10510U/MX250/16G/512SSD/W10 Uusi Zenbook Duo UX481FL on vallankumouksellinen kannettava tietokone, joka on varustettu kahdella näytöllä tarjoten täysin uusia tapoja sekä luovaan työskentelyyn toimiston ulkopuolella, että vaativaan ammattilaiskäyttöön!ZenBook Duon avulla pystyy työskentelemään kahdella näytöllä, minkä ansiosta työskentely on samankaltaista kuin kiinteällä työasemalla. Käyttäessä paljon suorituskykyä vaativia sovelluksia voi työskentelyä tehostaa sijoittamalla projektit aikajanan ScreenPad Plus -näyttöön ... (49)
   Asus UX481FL 14FHD/I7-10510U/MX250/16G/512SSD/W10
   • 04718017485548
   7
   1576.00 EUR
  • Asus UX433FAC 14FHD/I5-10210U/8G/512SSD/W10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151077468.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153203571.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151406567.jpg
   Asus Asus UX433FAC 14FHD/I5-10210U/8G/512SSD/W10 UX433FAC 14FHD/I5-10210U/8G/512SSD/W10 UX433FAC 14FHD/I5-10210U/8G/512SSD/W10 ASUS ZenBook 14 UX433FA asettaa ultrakannettavien riman ennätyksellisen korkealle yhdistämällä erinomaisen teknisen suorituskyvyn ja henkeäsalpaavan kauniin jäänhopeisen metallisen ulkokuoren!Magnesium-alumiini seoksesta valmistettu täysmetallinen runko yhdessä NanoEdge -näytön kanssa tekevät siitä suorituskykyynsä nähden uskomattoman kompaktin ? se on ainoastaan 1.09kg kevyt ja 1.59cm ohut. Myös käyttömukavuus ja ergonomia ovat huippuluokkaa sillä sen uuteen ErgoLift ?tekniikkaan perustuva s... (49)
   Asus UX433FAC 14FHD/I5-10210U/8G/512SSD/W10
   • 04718017562553
   7
   899.00 EUR
  • Apple MacBook Air 2019 13,3" 256 GB Kulta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144513479.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144513478.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146298373.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050938.jpg
   Apple Apple MacBook Air 2019 13,3" 256 GB Kulta MacBook Air 2019 13,3" 256 GB Kulta MacBook Air 2019 13,3" 256 GB Kulta Apple MacBook Air with Retina display Core i5 8GB 256GB SSD 13.3 (165)
   Apple MacBook Air 2019 13,3" 256 GB Kulta
   • 00190199129764
   • MVFN2KS/A
   3
   1177.38 EUR
  • Huawei MateBook D 14" (hopea)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152204113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151271833.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152579627.jpg
   Huawei Huawei MateBook D 14" (hopea) MateBook D 14" (hopea) MateBook D 14" (hopea) HUAWEI Matebook D 14 on 14-tuumainen kannettava tietokone, jossa on AMD Ryzen 5 3500U prosessori ja tuki huippunopealle Wi-Fi yhteydelle. Tyylikäs ja tehokas MateBook D kannettavassa on ohut metallinen rakenne, joka tekee siitä tyylikkään ja helposti mukana kulkevan. AMD Ryzen 5 3500U prosessori pitää huolen tehokkuudesta, kun sitä tarvitset. Akku kestää koko päivän työskentelyä, tai jopa 9,5 tuntia videoiden katselua. Suuri näyttö, mutta pieni runko Siinä on IPS-näyttö Full HD 1920 x 1080 re... (41)
   Huawei MateBook D 14" (hopea)
   • 06901443366347
   • 53010TTH
   8
   739.90 EUR
  2 76
  • info@vertaa.fi