x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kannettava tietokone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kannettavat

  • Yleiset tiedot

   Kannettava tietokone valitaan nykyään yhä useammin pöytäkoneen sijaan, sillä kannettavat ovat vähintäänkin yhtä hyviä, kompaktisti pakattuja ja kulkevat sen vuoksi hyvin mukana. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon läppäriä ostaessa.

   Ostovinkkejä
   Kannettavaa konetta ostaessa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

   1. Näytön koko: mihin tarkoitukseen läppärin hankit? Jos läppäriä kantaa jatkuvasti mukana, niin pieni näyttö on kätevämpi. Näytöt ovat nykyään keskimäärin 15 tuuman kokoisia.
   2. Paino: paino kannattaa myös valita sen mukaan kuinka usein läppäriä kantaa mukana.
   3. Akku: tärkeä osa kannettavaa, mikäli ei jatkuvasti istu pistorasian vieressä. Vara-akku on myös hyvä vaihtoehto tai erikoisakku, jolla on tavallista pidempi käyttöaika.
   4. Resoluutio: Tarvitsetko paljon grafiikkaa? Vietätkö aikaa esim. Photoshopin tai Excel-taulukoiden parissa? Silloin korkea resoluutio on suositeltava ominaisuus.
   5. Blu-ray-soitin: Blu-ray-soitin läppärissä on kätevä varsinkin, jos sitä käyttää usein tv:n yhteydessä.


   Haluatko vertailla kannettavia nyt kun olet lukenut ostovinkit? Etsi ja vertaa läppäreitä ja löydä paras tarjous!


   Kannettavien tyypit
   Yleensä kannettava on valmis paketti ostettaessa, mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple, joka valmistaa tunnettuja Macbook-kannettavia. MacBookien Intel-prosessori mahdollistaa Windowsin käytön MacBookeissakin.

   Käyttötarkoitus
   Kannettavia kehitetään jatkuvasti ohuemmiksi, kevyemmiksi ja resoluutiota parannetaan. Mieti ennen ostoa mihin läppäriä tarvitset. Korvaako se pöytäkoneen vai täydentääkö se sitä? Jos kannettava korvaa desktopin, niin kannattaa hankkia mahdollisimman täydellinen malli nopealla prosessorilla, isola muistilla ja mahdollisimman suurella näytöllä. Paljon matkustelevan tulee kiinnittää huomiota etenkin painoon ja sen myötä myös paksuuteen. Matkalla myös akunkesto on tärkeä ottaa huomioon, sillä virran loppuminen kesken kaiken ei ole toivottavaa, varsinkin jos latausmahdollisuudet ovat harvassa. Lopputekstissä kerromme tarkemmin tärkeimmistä ominaisuuksista ja niiden tämänhetkisistä standardeista.

   Kannettavien mitat
   10 tai 11 tuuman kannettavat ovat erittäin käteviä liikkuvalle. Ne ovat kompakteja ja kevyitä. Juuri nämä hyvät ominaisuudet näkyvät myös hintalapussa. Siitä seuraava koko on 12–13 tuuman kannettavat, joita voi hyvin vielä kantaa mukanaan, ja näyttökin on vähän isompi. 17 tuuman läppäreissä on mukavan suuri näyttö, mutta ne eivät sovellu matkakumppaneiksi. Kotikoneeksi tällainen suurempi kannettava onkin mukava juuri suuremman ruudun vuoksi.

   Apple MacbookTeknisiä tietoja
   Läppäriä ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota tiettyihin läppärin tekniikkaa koskeviin asioihin. Alla muutamia tärkeitä tietoja:

   Liittimet
   Mitä kaikkea vaadit läppäriltä? Haluatko vain kuunnella cd-levyjä ja pyörittää cd-rommeja, vai haluatko myös pystyä polttamaan cd:itä ja dvd:itä? Läppäriin pystyy valitsemaan myös erilaisia korttipaikkoja. Myös usb-liitäntöjen määrä on hyvä tarkistaa ennen hankintaa. Sen lisäksi on vielä mahdollisuus bluetoothille, hdmi-liitännälle, firewirelle, S-videolle ja VGA-liittimelle.

   Näyttö
   Näyttö voi olla kahta eri kokoa: 4:3 tai 16:9. Ensimmäinen on standardi ja jälkimmäinen on laajakuvanäyttö. Laajakuvanäyttö läppäreissä kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

   Muisti
   Muistin määrä on tärkeä, koska se määrittää koneen nopeuden ja yhtä aikaa käytettävissä olevien ohjelmien määrän. Myös käyttöjärjestelmä tarvitsee hyvin pyöriäkseen paljon muistia – uudet käyttöjärjestelmät vielä enemmän kuin vanhat. Kannettavissa on yleensä 2 Gt muistia, mutta jos käytät paljon suuria ohjelmia, niin kannettava toimii mukavammin 3–4 Gt:n muistilla.

   Kovalevy
   Kovalevyä valitessa on tärkeää ottaa huomioon sen suuruus ja kierrokset minuutissa (rounds per minute, rpm). Kovalevyn koko määrää kuinka paljon tietoa kannettavalle saa tallennettua ja rpm vaikuttaa koneen nopeuteen. Keskiverto kapasiteetti kannettavissa on 100 Gt ja kierrosten määrä 5400 minuutissa.

   Prosessori
   Prosessorin nopeus (CPU) määrää kuinka nopeasti kannettava tietokone käynnistyy ja kuinka nopeasti tiedot työstetään. Tässä pätee: mitä nopeampi prosessori, sitä nopeampi läppäri. Prosessorin työskennellessä kannettava voi kuumentua. Siksi prosessorien valmistajat ovat viime aikoina kehitelleet säästäväisiä prosessoreita, joiden energian kulutus on vähäistä eikä kuumeneminen muodostu ongelmaksi.sylikone

   Resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan pikseleissä. Mitä korkeampi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Läppärille sopiva resoluutio on 1024 x 768 tai 1280 x 1024

   Lisätietoa prosessoreista, muisteista, käyttöjärjestelmästä, videokortista, äänikortista, resoluutiosta ja tallentamisesta löytyy teknisistä tiedoista tai erillisille komponenteille tarkoitetuista kategorioista.

   Eroja merkkien välillä
   Kannettavia tietokoneita valmistavat useat tunnetut tuotemerkit. IBM on valmistanut jo vuosia luotettavia läppäreitä, mutta kilpailijat kuten Acer ja Toshiba ovat kintereillä. Dell erottuu joukosta konfiguraatiojoustavuutensa vuoksi. Asus-merkkiset kannettavat ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja yltävät huikeisiin suorituksiin. Apple on valinnut oman linjan ja valmistaa MacBook-läppäreitä. MacBookin voi myös helposti konfiguroida mielensä mukaan ja muotoilukin on MacBookeissa huipussaan.

   Kannettavan lisäosia
   Kannettaville on olemassa lukuisia lisäosia. Tärkeimpiä ovat akut, telakat ja lisäkaiuttimet. Niiden avulla työskentelyä saa muutettua aina mukavammaksi riippuen onko paikoillaan vai liikkeessä. Kannettavan laukku suojaa konetta matkan aikana. Varkauksien estämiseen läppäreihin on olemassa vaijerilukkoja, joiden avulla kannettavan saa kiinnitettyä pöytään. Muita lisäosia löytyy täältä.

   Suosittuja kannettavamerkkejä
   Suosittuja läppärimerkkejä ovat: Acer, Apple, Asus, Dell, Lenovo ja Toshiba.

   Suosittuja kannettavia

   Acer Aspire

   HP Compaq Presario

   Apple MacBook Pro

    

   Vertaile täällä kannettavia tietokoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkä kokoinen kovalevy on hyvä?
   Se riippuu hyvinkin pitkälti siitä mitä kannettavalla tietokoneella haluaa tehdä. Jos käytät pääosin tekstinkäsittelyohjelmaa, surffailet netissä ja kirjoitat sähköposteja, niin 40–60 Gt:n kovalevy on enemmän kuin tarpeeksi. Jos haluat käyttää konetta lataamiseen, kuvien tallentamiseen ja videoiden työstämiseen, niin 120 Gt tai suurempi on parempi vaihtoehto.

   Toimiiko langaton internet kaikissa kannettavissa?
   Vain jos kannettavassa on wireless-kortti. Uusissa kannettavissa on sellainen vakiona, mutta vanhemmissa lisävarusteena, Julkisilla paikoillakin voi nykyään jo usein käyttää langatonta internettiä.

   Kuinka kauan kannettavan akku kestää?
   Riippuu akun laadusta. Akkujen kestävyyttä kehitetään jatkuvasti, joten käyttöaikakin pitenee.

   Kuinka paljon sisäistä muistia pitäisi olla?
   Muisti on erittäin tärkeä sylikoneen ominaisuus. Mitä enemmän muistia, sitä nopeampi kone, ja sitä useampia toimintoja kone pystyy suorittamaan kerralla. 1 Gt on hyvä tekstinkäsittelyyn, netissä surffailuun ja sähköpostien lähetteyyn. 2 Gt on suositeltava, mikäli koneessa on Windows Vista, sillä jo sen pyörittämiseen tarvitaan lähes 1 Gt. Pelaamista varten tai elokuvien katselua varten kannattaa myös varata 2 Gt tai enemmän.

   TFT-näytössäni on kuollut pikseli, mitä sille voi tehdä?
   TFT-näyttö koostuu miljoonista pikseleistä. Voi käydä niin, että jokin pikseli lakkaa toimimasta. Kannettaviin kuuluu usein ISO-standardiin perustuva takuu, jonka voit valita oston yhteydessä. Jos kotona huomaat, että näytössä on kuolleita pikseleitä, voit vaihtaa tuotteen.

   Voinko käyttää kannettavan kanssa tavallista näppäimistöä, näyttöä ja hiirtä?
   Kyllä voit. Helpoiten se onnistuu telakan avulla. Telakka on laite, johon kannettava kiinnitetään ja jonka välityksellä siihen voidaan liittää monitori, hiiri ja näppäimistö. Telakka helpottaa lisälaitteiden liittämistä, koska johdot voi jättää telakkaan paikoilleen. Riittää, kun kiinnittää kannettavan telakkaan ja näin lisälaitteet ovat käytettävissä.

  • Termien selitykset

   Alla lista kannettavien tietokoneiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Asemat
   Kovalevyltä voi siirtää tietoa monelle tallennusmedialle. Levyke (floppy disk) on jäänyt jo lähes historiaan mutta zip, cd-rom, dvd ja usb-muistitikku ovat esimerkkejä monista tallennustekniikoista. Polttava cd/dvd-asema on jo lähes vakiovaruste kannettavissakin. Joihinkin kannettaviin voi siirtää tietoa myös suoraan SD- tai MMC-muistikorteilta.

   Hiiri
   Kannettavan näppäimistössä on kosketuspinta, touch pad, joka toimii ulkoisen hiiren korvaajana. Kannettavissa on monta tekniikkaa hiirelle: tappihiiri ja/tai kosketukseen reagoivalla tasohiiri eli touch pad. Hieman tuntemattomampia hiiren kaltaisia osoituslaitteita ovat kynähiiri ja pallohiiri. Kosketusnäyttöjä varten on vielä omat osoitinlaitteensa. Kannettavan kanssa voi käyttää myös perinteistä hiirtä, joka on usein helppokäyttöisempi ainakin pöydän ääressä työskenneltäessä.

   Kosketusnäyttö
   Joskus kannettavassa voi olla palveluautomaateista tuttu kosketusnäyttö, mikä tarkoittaa, että hiirellä osoittamisen sijaan kosketetaan suoraan sormella näyttöä. Koneen ominaisuuksissa ilmoitetaan jos kannettavassa on kosketusnäyttö.

   Kovalevyn koko
   Kannettavassa on keskusmuistin lisäksi myös pitkäkestoinen muisti eli kovalevy/kiintolevy, jolle tieto tallennetaan säilytettäväksi. Kun tietoa käytetään tai muokataan, se siirretään keskusmuistiin käsiteltäväksi. Tieto katoaa keskusmuistista kun kone sammutetaan, mutta kovalevyllä se säilyy. Käyttöjärjestelmä, kaikki ohjelmat ja tiedot säilytetään kovalevyllä. Multimedia vaatii paljon kovalevytilaa (valokuvat, mp3 ja muut musiikkitiedostot sekä videot), kun taas tekstidokumentit eivät vie tilaa juuri ollenkaan. Kovalevyt ovat nykyisin suuruudeltaan 60–200 Gt. Kannettavaan tietokoneeseen ei voi jälkikäteen lisätä kovalevytilaa, kuten pöytäkoneeseen. Ulkoinen kovalevy on silloin tietysti vaihtoehto.

   Käyttöjärjestelmä
   Käyttöjärjestelmä on tietokoneen sydän. Se käynnistyy aina ensin koneen käynnistyessä ja se ohjaa niin koneen komponenttien kuin ohjelmienkin käyttöä. Ilman käyttöjärjestelmää ei tietokonetta voi käyttää. Microsoftin Windows on yleisin käyttöjärjestelmä.

   Max. resoluutio
   Resoluutio tarkoittaa näytön kuvapisteiden määrää. Maksimiresoluutio riippuu näytön koosta: 12 tuuman näytössä XGA resoluutio on 1024 x 768 pikseliä.15 ja 16 tuuman näytöt ovat SXGA+ 1400 x 1050, jotkut jopa UXGA 1600 x 1200. Laajakuvanäyttöissä on vielä suurempi resoluutio: 1440 x 900 tai jopa 1920 x 1200.

   Prosessori
   Prosessori eli CPU (Central Processing Unit) on tietokoneen aivot. Se laskee koneen operaatiot ja sen nopeus ilmoitetaan megahertseinä (MHz) tai gigahertseinä (GHz). Mitä suurempi on hertsimäärä, sitä nopeampi prosessori. On kaksi prosessoristandardia: Intel (Pentium) ja AMD. Suoritustehossa molemmat ovat tasavertaisia mutta Intel on silti käytetympi.

   Räätälöitävä kannettava
   Yleensä läppäri on valmis paketti ostettaessa mutta joillakin valmistajilla on myös räätälöity kannettava, peruskone, johon voit valita itse sisällön etukäteen (kovalevy, prosessori, näytönohjain, videokortti, muistin määrä, cd/dvd-asema sekä mahdollisen muistikortinlukija sd- tai mmc-korteille). Räätälöityjä koneita tarjoavat esimerkiksi Dell, Acer ja Apple.

   Sisäinen muisti
   Sisäinen muisti eli keskusmuisti eli RAM (Random Access Memory) on dynaaminen muisti, joka sisältää ajettavat ohjelmat ja käsittelyssä olevan tiedon. Keskusmuistin koko ilmoitetaan megabitteinä (Mb). Mitä suurempi RAM muistin määrä on, sitä tehokkaammin kone toimii ja voit käyttää useita raskaitakin ohjelmia samanaikaisesti ilman, että kone menee jumiin tai hidastelee. Prosessori ja muisti määräävät siis yhdessä tietokoneen nopeuden ja tehokkuuden. Jos pitää tehdä valinta prosessorin tehon ja muistin määrän välillä, on muistin määrällä suurempi merkitys, koska suurempi muistin määrä parantaa tehokkuutta enemmän kuin pelkkä suurempi prosessoriteho.

   Videokortti / näytönohjain
   Videokortti eli näytönohjain vastaa kuvan muodostuksesta näytölle. 2D-näytönohjain on riittävä normaaliohjelmille mutta pelit vaativat 3D-näytönohjaimen ja paljon muistia.

   Yhteys
   Yhteys kertoo millä tekniikoilla kannettava voidaan kytkeä verkkoon muiden tietokoneiden kanssa. Yhteys ilmoittaa myös mitä sisään- ja ulostuloja kannettavassa on eli mitä muita laitteita siihen voidaan liittää (esimerkiksi tv). Internet-yhteyttä varten kannettavissa on sisäinen modeemi tai verkkokortti. On myös langaton Wi-Fi-tekniikka, jota varten kannettavassa on oltava Wi-fi-kortti tai bluetooth.

   Äänikortti
   Äänikortti huolehtii äänen käsittelystä. Yleensä standardi äänikortti riittää normaalikäyttöön. Jos kuitenkin vaadit ääneltä erityistä suoritustehoa voit valita PCI- tai Sound blaster -äänikortin. Nykyään myös emolevyt osaavat hoitaa äänenkäsittelyn, joten erillistä äänikorttia ei välttämättä tarvita. On myös äänikortteja, jotka käyttävät 5.1 Dolby Digital Surround Sound -tekniikkaa. Kaiuttimet on sisäänrakennettu kannettavaan koneeseen. On myös läppäreitä, joihin voi liittää ulkoiset kaiuttimet.

    

   • Tarjoukset Diilit
   • Pelikannettavat Kannettavat, jotka soveltuvat pelaamiseen
   • MSI Vertaile MSI kannettavia tietokoneita
   • Lenovo ThinkPad Vertaile Lenovo kannettavia tietokoneita
   • Apple Vertaa Applen kannettavia tietokoneita
   • Kosketusnäyttö Kannettavat tietokoneet, joissa on kosketusnäyttö
   • MacBook Pro Kannettavat tietokoneet, joissa on kosketusnäyttö
   • Chromebook Eri merkkien Chromebook kannettavat
   • SSD Kannettavat, joissa SSD kiintovely
   • Miniläppärit Miniläppärit
   • HP HP kannettavat
   • Edullisimmat Edullisimmat kannettavat
  Kannettavat 7.25 (1)
  0 - 24
  • Apple MacBook Air M1 (2020) 256 GT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168221604.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168221621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168221623.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168221620.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197784573.jpg
   Apple Apple MacBook Air M1 (2020) 256 GT MacBook Air M1 (2020) 256 GT MacBook Air M1 (2020) 256 GT M1, macOS Big Sur 11.0, 8 Gt RAM, 256 GB SSD, 13.3" IPS 2560 x 1600 (WQXGA), M1 7-core GPU, Bluetooth, Wi-Fi, avaruuden harmaa, kbd: ruotsalainen/suomalainen (211)
   Apple MacBook Air M1 (2020) 256 GT
   • 00194252056165
   • MGN63KS/A
   12
   good_buy
   deal
   1159.00 EUR
  • Apple MacBook Pro 13” (2020) 256 Gt
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396772.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109770.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396972.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396970.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169887596.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 13” (2020) 256 Gt MacBook Pro 13” (2020) 256 Gt MacBook Pro 13” (2020) 256 Gt Applen M1-siru määrittelee 13 tuuman MacBook Pron uudelleen. 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista valokuvauksen, koodauksen ja videoeditoinnin työnkuluista leikiten. Uskomattoman 8-ytimisen näytönohjaimen ansiosta grafiikoiltaan vaativat tehtävät hoituvat yhdessä hujauksessa ja voit nauttia sujuvammasta pelaamisesta. Edistyksellinen 16-ytiminen Neural Engine hyödyntää entistä tehokkaammin koneoppimista suosikkiapeissasi. Supernopea yhteismuisti varmistaa sujuvan suorituskyvyn. Ja M... (104)
   Apple MacBook Pro 13” (2020) 256 Gt
   • 00194252165935
   • 00194252165973
   • MYD82KS/A
   • 7192949
   • MYD82N/A
   9
   good_buy
   1380.90 EUR
  • Apple MacBook Air with Retina display
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109787.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109789.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109788.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169887602.jpg
   Apple Apple MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display MacBook Air with Retina display MacBook Air 13 M1 2020 -kannettavassa on uusi 8-ytiminen Apple M1 -siru, 13 Retina-näyttö, P3-väriavaruus, FaceTime HD -kamera ja Magic Keyboard -näppäimistö. Ostaessasi MacBook Air -kannettavan saat Apple TV+ -palvelun veloituksetta 3 kuukaudeksi. (55)
   Apple MacBook Air with Retina display
   • 00194252057391
   • 00194252057421
   • 7192817
   • MGN93KS/A
   • MGN93N/A
   11
   good_buy
   deal
   1162.90 EUR
  • Lenovo Flex 5 14ALC05 kannettava tietokone, 14" FHD, Ryzen 5-5500U, 8GB, 256GB SSD, Win 10 Home, NORDIC, 82HU000GMX
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187788802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/190425423.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202444774.jpg
   Lenovo Lenovo Flex 5 14ALC05 kannettava tietokone, 14" FHD, Ryzen 5-5500U, 8GB, 256GB SSD, Win 10 Home, NORDIC, 82HU000GMX Flex 5 14ALC05 kannettava tietokone, 14" FHD, Ryzen 5-5500U, 8GB, 256GB SSD, Win 10 Home, NORDIC, 82HU000GMX Flex 5 14ALC05 kannettava tietokone, 14" FHD, Ryzen 5-5500U, 8GB, 256GB SSD, Win 10 Home, NORDIC, 82HU000GMX Huipputehokas AMD R5-5500U -suoritin 360 astetta taittuva sarana ja kosketusnäyttö Taustavalaistu näppäimistö (61)
   Lenovo Flex 5 14ALC05 kannettava tietokone, 14" FHD, Ryzen 5-5500U, 8GB, 256GB SSD, Win 10 Home, NORDIC, 82HU000GMX
   • 00195477356993
   • 82HU000GMX
   7
   good_buy
   deal
   702.90 EUR
  • Apple MacBook Pro 13'' M1 (256GB) SWE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168649858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396965.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168649862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169568761.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 13'' M1 (256GB) SWE MacBook Pro 13'' M1 (256GB) SWE MacBook Pro 13'' M1 (256GB) SWE Ahnehtii toimintaa. Muttei virtaa Pieni siru. Suuri harppaus 8-ytiminen prosessori Tehon synonyymi Vuoden 2020 malli (33)
   Apple MacBook Pro 13'' M1 (256GB) SWE
   • 00194252166833
   • 00194252166871
   • MYDA2N/A
   • 7192953
   • MYDA2KS/A
   10
   good_buy
   deal
   1482.90 EUR
  • Samsung Galaxy Book 15"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181309236.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181180149.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199624921.jpg
   Samsung Samsung Galaxy Book 15" Galaxy Book 15" Galaxy Book 15" Core i3 1115G4 / 3 GHz, Windows 10 Home, 8 Gt RAM, 256 GB SSD NVMe, 15.6" 1920 x 1080 (Full HD), UHD Graphics, Wi-Fi 6, Bluetooth, titaanin hopeinen (47)
   Samsung Galaxy Book 15"
   • 08806092261709
   • NP750XDAKD1SE
   8
   good_buy
   678.90 EUR
  • Apple MacBook Pro 13'' M1 (512GB) SWE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168250005.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168250279.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168250280.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168250282.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180555194.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 13'' M1 (512GB) SWE MacBook Pro 13'' M1 (512GB) SWE MacBook Pro 13'' M1 (512GB) SWE Applen M1-siru määrittelee 13 tuuman MacBook Pron uudelleen. 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista valokuvauksen, koodauksen ja videoeditoinnin työnkuluista leikiten. Uskomattoman 8-ytimisen näytönohjaimen ansiosta grafiikoiltaan vaativat tehtävät hoituvat yhdessä hujauksessa ja voit nauttia sujuvammasta pelaamisesta. Edistyksellinen 16-ytiminen Neural Engine hyödyntää entistä tehokkaammin koneoppimista suosikkiapeissasi. Supernopea yhteismuisti varmistaa sujuvan suorituskyvyn. Ja M... (23)
   Apple MacBook Pro 13'' M1 (512GB) SWE
   • 00194252166383
   • MYD92KS/A
   11
   good_buy
   deal
   1712.90 EUR
  • Apple MacBook Air 13,3" M1 (2020) 256 Gt
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168195740.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168525233.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168195880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168525234.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169887592.jpg
   Apple Apple MacBook Air 13,3" M1 (2020) 256 Gt MacBook Air 13,3" M1 (2020) 256 Gt MacBook Air 13,3" M1 (2020) 256 Gt Applen ohuimmassa ja kevyimmässä kannettavassa eli 13 tuuman MacBook Airissa on nyt Applen M1-siru. Salamannopea prosessori, seuraavan tason grafiikat ja uskomattomat koneoppimisen mahdollisuudet on integroitu yhteen siruun. (25)
   Apple MacBook Air 13,3" M1 (2020) 256 Gt
   • 00194252058657
   • 00194252058626
   • 7192821
   • MGND3N/A
   • MGND3KS/A
   10
   good_buy
   1100.90 EUR
  • Samsung Galaxy Chromebook Go - Celeron & 14" HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199337328.jpg
   Samsung Samsung Galaxy Chromebook Go - Celeron & 14" HD Galaxy Chromebook Go - Celeron & 14" HD Galaxy Chromebook Go - Celeron & 14" HD Kompakti, kevyellä ja helppokäyttöisellä Chrome OS -käyttöjärjestelmällä varustettu Samsung Galaxy Chromebook Go on näppärä kannettava tietokone, joka soveltuu erinomaisesti niin kodin peruskäyttöön ja viihtymiseen kuin opiskeluun. Kevyt ja turvallinen Chrome OS Chrome OS on fiksu käyttöjärjestelmä, joka on tehty helpottamaan elämääsi! Se on helppo asentaa ja se hoitaa puolestasi kaikki päivitykset taustalla ilman, että joudut keskeyttämään puuhiasi ja käynnistämään konetta uudelleen. Sinun e... (45)
   Samsung Galaxy Chromebook Go - Celeron & 14" HD
   • 08806092603707
   • XE340XDA-KA1SE
   6
   good_buy
   281.90 EUR
  • Acer CHROMEBOOK C933L-C5U1 14" FHD/N4020/64GB/4GB/LTE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173909601.jpg
   Acer Acer CHROMEBOOK C933L-C5U1 14" FHD/N4020/64GB/4GB/LTE CHROMEBOOK C933L-C5U1 14" FHD/N4020/64GB/4GB/LTE CHROMEBOOK C933L-C5U1 14" FHD/N4020/64GB/4GB/LTE Ketterä kannettava päivittäiseen käyttöön. 14 Full HD IPS -näyttö. Akkukesto jopa 12,5 tuntia. (60)
   Acer CHROMEBOOK C933L-C5U1 14" FHD/N4020/64GB/4GB/LTE
   • 04710180866186
   5
   good_buy
   464.99 EUR
  • Apple MacBook Air 13,3" M1 (2020) 512 Gt
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396773.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396959.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168109793.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167396960.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169659936.jpg
   Apple Apple MacBook Air 13,3" M1 (2020) 512 Gt MacBook Air 13,3" M1 (2020) 512 Gt MacBook Air 13,3" M1 (2020) 512 Gt Applen ohuin ja kevein kannettava. Moottorina supervahva M1-siru. 8-ytimisen prosessorin ansiosta projektit hoituvat salamannopeasti. 8-ytiminen näytönohjain vie grafiikoiltaan vaativat apit ja pelit täysin uusiin ulottuvuuksiin. Ja 16-ytiminen Neural Engine vauhdittaa koneoppimisen tehtäviä. Äänetön, tuulettimeton rakenne ja kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto.1 MacBook Air. Helposti mukaan matkaan. Entistä tehokkaampana. Luettelo tärkeimmistä ominaisuuksista Applen suunnittelem... (24)
   Apple MacBook Air 13,3" M1 (2020) 512 Gt
   • 00194252059111
   • 00194252059081
   • MGNE3N/A
   • 7192825
   • MGNE3KS/A
   9
   good_buy
   1350.90 EUR
  • Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570190.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202442735.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165278387.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570299.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570300.jpg
   Apple Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Hopea MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Hopea MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Hopea Tehokkaalla 10.sukupolven Intel Core i5 -prosessorilla varustettu 13" MacBook Pro on valmis kovimpiinkin haasteisiin. Siinä on Apple T2 Security -siru, joka on suunniteltu tekemään kaikesta turvallisempaa. (28)
   Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Hopea
   • 00190199519909
   • MWP72KS/A
   7
   good_buy
   2100.80 EUR
  • Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570186.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202423224.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570241.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570240.jpg
   Apple Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa MacBook Pron suorituskyky ja kannettavuus nousevat täysin uudelle tasolle. Minne ideasi sinut johdattavatkaan, pääset perille entistä nopeammin tehokkaan prosessorin ja muistin, edistyksellisen näytönohjaimen, salamannopean tallennuksen ja muiden huippuominaisuuksien ansiosta. Kaikki tämä kompaktissa paketissa. Apple MacBook Pro with Touch Bar - Core i5 2 GHz - macOS Catalina 10.15 - 16 Gt RAM - 512 GB SSD - 13.3' IPS 2560 x 1600 (WQXGA) - Iris Plus Graphics - Wi-Fi, Bluetooth - avaruuden har... (23)
   Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa
   • 00190199518803
   • MWP42KS/A
   8
   good_buy
   2100.80 EUR
  • Acer Chromebook 715 15,6"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175141811.jpg
   Acer Acer Chromebook 715 15,6" Chromebook 715 15,6" Chromebook 715 15,6" 15,6 Acer Chromebook 715 -kannettavassa yhdistyy yksinkertaisuus, eleganssi ja luotettavuus. Tyylikäs alumiinirunko takaa erinomaisen kestävyyden, ja Full HD IPS -näyttö huolehtii mahtavasta kuvanlaadusta. (55)
   Acer Chromebook 715 15,6"
   • 04710180363937
   • NX.HB2ED.004
   4
   good_buy
   399.00 EUR
  • Samsung GALAXY BOOK GO 4G LTE 14" KANNETTAVA TIETOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187546361.jpg
   Samsung Samsung GALAXY BOOK GO 4G LTE 14" KANNETTAVA TIETOKONE GALAXY BOOK GO 4G LTE 14" KANNETTAVA TIETOKONE GALAXY BOOK GO 4G LTE 14" KANNETTAVA TIETOKONE 14 Samsung Galaxy Book Go -kannettava tukee mobiiliverkkoyhteyksiä. Qualcomm Snapdragon -prosessorissa riittää suorituskykyä myös sovellusten moniajoon, ja Full HD -näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun. (21)
   Samsung GALAXY BOOK GO 4G LTE 14" KANNETTAVA TIETOKONE
   • 08806092298491
   • NP345XLA-KB1SE
   8
   good_buy
   448.88 EUR
  • Lenovo LEGION 5 17.3FHD 144HZ/I7-10750H/16GB/512GB/RTX2060/W10H
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176085458.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176085517.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176085519.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176085516.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176085514.jpg
   Lenovo Lenovo LEGION 5 17.3FHD 144HZ/I7-10750H/16GB/512GB/RTX2060/W10H LEGION 5 17.3FHD 144HZ/I7-10750H/16GB/512GB/RTX2060/W10H LEGION 5 17.3FHD 144HZ/I7-10750H/16GB/512GB/RTX2060/W10H Kattavat liitännät fiksusti sijoiteltuna Laadukas ja tehokas Core i7-10750H -suoritin Tehokas RTX 2060 -näytönohjain (41)
   Lenovo LEGION 5 17.3FHD 144HZ/I7-10750H/16GB/512GB/RTX2060/W10H
   • 00194778534444
   • 81Y80019MX
   5
   good_buy
   1204.99 EUR
  • Lenovo Yoga Slim 7 14” i5-1135G7
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198541124.jpg
   Lenovo Lenovo Yoga Slim 7 14” i5-1135G7 Yoga Slim 7 14” i5-1135G7 Yoga Slim 7 14” i5-1135G7 Tyylikäs premium-kannettava. 14 Full HD -näyttö ja Intelin i5-suoritin. Mukana 2 vuoden Premium Care -takuu. (49)
   Lenovo Yoga Slim 7 14” i5-1135G7
   • 00195477160323
   • 82A3006BMX
   4
   good_buy
   829.90 EUR
  • Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 1000 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570189.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202432651.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570313.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570314.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155570312.jpg
   Apple Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 1000 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 1000 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 1000 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa MacBook Prossa on kymmenennen sukupolven 4-ytiminen Intel-prosessori ja jopa 3,8 GHz Turbo Boost. Loistavan värikäs Retina-näyttö True Tone -teknologialla tekee sävyistä luonnollisempia. Taustavalaistu Magic Keyboard ja Touch ID. Nopea integroitu näytönohjain. Ja monipuolinenTouch Bar, joka tehostaa työtäsi monin tavoin. Se on Applen tehokkain 13 tuuman kannettava. Entistä pidemmälle vietynä.Tekniset tiedot: 13,3 tuuman LED-taustavalaistu Retina-näyttö, tarkkuus 2560 x 1600, True Tone -tekno­... (16)
   Apple MacBook Pro Kannettava tietokone 33,8 cm (13.3") 10. sukupolven Intel Core i5 16 GB LPDDR4x-SDRAM 1000 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) macOS Catalina Harmaa
   • 00190199519244
   • MWP52KS/A
   8
   good_buy
   2199.00 EUR
  • HP Laptop 15s-fq0007no 15,6” Celeron N4020
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200691593.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186455825.jpg
   HP HP Laptop 15s-fq0007no 15,6” Celeron N4020 Laptop 15s-fq0007no 15,6” Celeron N4020 Laptop 15s-fq0007no 15,6” Celeron N4020 15,6" FHD, Intel Celeron N4020, keskusmuistia 4Gb, tallennustila 128Gb SDD (33)
   HP Laptop 15s-fq0007no 15,6” Celeron N4020
   • 00196068234171
   4
   good_buy
   349.00 EUR
  • Asus TUF Gaming Dash F15 FX516PR-HN002T Core i7 11370H / 16GB / 512GB / 15.6" 144 Hz / RTX 3070
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171967448.jpg
   Asus Asus TUF Gaming Dash F15 FX516PR-HN002T Core i7 11370H / 16GB / 512GB / 15.6" 144 Hz / RTX 3070 TUF Gaming Dash F15 FX516PR-HN002T Core i7 11370H / 16GB / 512GB / 15.6" 144 Hz / RTX 3070 TUF Gaming Dash F15 FX516PR-HN002T Core i7 11370H / 16GB / 512GB / 15.6" 144 Hz / RTX 3070 ASUS TUF Gaming Dash F15 on loistava pelikannettava moderneilla ja huipputehokkailla komponenteilla. Kannettavassa on 11. sukupolven Intel Core i7 -prosessori ja NVIDIAn GeForce RTX 3070 -näytönohjain, joilla nautit sulavista ja tarkoista peligrafiikoista. Loistava suorituskyky pelaamiseen Sulavan pelikokemuksen takaavat Intelin 11. sukupolven Core i7-11370H -neliydinprosessori ja Ampere-arkkitehtuurin GeForce RTX 3070 -näytönohjain 8 Gt GDDR6-muistilla. TUF Gaming Dash F15:ssä on 512 Gt nope... (83)
   Asus TUF Gaming Dash F15 FX516PR-HN002T Core i7 11370H / 16GB / 512GB / 15.6" 144 Hz / RTX 3070
   • 04711081037590
   2
   good_buy
   1201.90 EUR
  • Lenovo Yoga 9 14" -kannettava tietokone, Win 10, musta, Core i7-1185G7, 16 Gt, 512 Gt SSD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168160901.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176002088.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176002084.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176002091.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186334088.jpg
   Lenovo Lenovo Yoga 9 14" -kannettava tietokone, Win 10, musta, Core i7-1185G7, 16 Gt, 512 Gt SSD Yoga 9 14" -kannettava tietokone, Win 10, musta, Core i7-1185G7, 16 Gt, 512 Gt SSD Yoga 9 14" -kannettava tietokone, Win 10, musta, Core i7-1185G7, 16 Gt, 512 Gt SSD Flip design, Core i7 1185G7 / 3 GHz, Win 10 Home 64-bit, 16 Gt RAM, 512 GB SSD NVMe, 14" kosketusnäyttö 1920 x 1080 (Full HD), Iris Xe Graphics, Wi-Fi 6, Bluetooth, varjon musta, kbd: Pohjoismaat, sekä 2 vuoden Lenovo Premium Care ja Onsite (12)
   Lenovo Yoga 9 14" -kannettava tietokone, Win 10, musta, Core i7-1185G7, 16 Gt, 512 Gt SSD
   • 00195348674119
   • 82BG0052MX
   8
   deal
   1501.90 EUR
  • Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) SWE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151212961.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356969.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356966.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149356968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202180620.jpg
   Apple Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) SWE MacBook Pro 16'' (1 TB) SWE MacBook Pro 16'' (1 TB) SWE MacBook Pro 16 -kannettavassa on Intel Core -kahdeksanydinprosessori, Radeon Pro -näytönohjain, Magic-näppäimistö sekä laadukkaat kaiuttimet ja mikrofonit. Ostaessasi MacBook Pro -kannettavan saat Apple TV+ -palvelun veloituksetta 3 kuukaudeksi. (12)
   Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) SWE
   • 00190199368736
   • MVVK2KS/A
   8
   deal
   3201.90 EUR
  • Lenovo IDEAPAD 1 14" KANNETTAVA TIETOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179253348.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173678210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171267550.jpg
   Lenovo Lenovo IDEAPAD 1 14" KANNETTAVA TIETOKONE IDEAPAD 1 14" KANNETTAVA TIETOKONE IDEAPAD 1 14" KANNETTAVA TIETOKONE Ohut ja kevyt. 14 HD-näyttö ja 8 tunnin akkukesto. Mukana Office 365 -lisenssi vuodeksi. (76)
   Lenovo IDEAPAD 1 14" KANNETTAVA TIETOKONE
   • 00194778126984
   2
   299.00 EUR
  • Asus TUF Gaming F15 15,6"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199667557.jpg
   Asus Asus TUF Gaming F15 15,6" TUF Gaming F15 15,6" TUF Gaming F15 15,6" Tasapainoinen tehokone. 15,6 Full HD IPS-näyttö. Intelin i5-suoritin ja GeForce GTX 1650 -näytönohjain. (45)
   Asus TUF Gaming F15 15,6"
   • 04711081147558
   3
   849.00 EUR
  2 78
  • info@vertaa.fi